Άλλο έρωτας, άλλο αγάπη έτσι.. μην τα συγχέουμε.. Μίλια μακριά το ένα απ'το άλλο.
Printable View
Άλλο έρωτας, άλλο αγάπη έτσι.. μην τα συγχέουμε.. Μίλια μακριά το ένα απ'το άλλο.
τα χουμε βρει ρε βλακα με τον εαυτο μας :) :) :)
σηριουσλη,πιστευω πως ειμαι στην πιο σταθερη και ωριμη φαση μου.ξερω τι θελω να κανω,και γιατι θελω να το κανω.
Το καταλάβαμε. Ξέρεις τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις. Ζεις τη ζωή σου στο φουλ. Κάθε μέρα που ξημερώνει είναι και μια καινούρια εμπειρία. Σάλτα και γαμήσου όμως τώρα.
Ευχαριστω Φρυγανιτσα μου!
woot, γιατί προτιμώ να είμαι με τους 4-5 (συνολικά) ανθρώπους με τους οποίους αισθάνομαι πραγματικά άνετα. Γιατί, αχέμ, με τους άλλους δεν αισθάνομαι τόσο άνετα! Γιατί ζορίζεστε να τους χωρέσετε όλους στο πώς βλέπετε εσείς τον κόσμο; Εγώ μπορώ να καταλάβω ότι κάποιος μπορεί να γουστάρει να κάνει παρέα με διακόσια άτομα μαζί, απλά δεν το προτιμώ για τη μπάρτη μου.
oooooooook.
δύο τινά πρέπει να συμβαίνουν
ή δεν διάβασες αυτό που έγραψα παραπάνω, πως δλδ οι άνθρωποι δεν αλλάζουν ριζικά αλλά απλά εξελίσσονται [και αν δεν το πιάνεις μπορώ να στο αναλύσω κ με παραδείγματα]
ή δεν πιστεύεις πως κάποιοι άνθρωποι μπορεί να γνωρίζουν πολύ καλά τον εαυτό τους [και αυτό δεν θα στο αποδείξω με επιχειρήματα, γιατί είναι προσωπικά].
αφελές είναι να κάθεσαι να προγραμματίζεις την ζωή σου με διάφορα ανόφελα στάνταρ τύπου:
Quote:
Προσωπικά δεν παίζει να παντρευόμουν άνθρωπο πριν συζήσω για τουλάχιστον 3ετία και δω πως μπορώ να συνενοήθώ και να συνυπάρξω και με την προυπόθεση φυσικά πως υπάρχει αγάπη.
Σε παρακαλώ πάρτο πίσω αυτό που είπες.
Μόνο μια πρώην με αποκαλούσε Φρυγανίτσα της και δε ζει πια. Πέθανε από overdose όταν ήμασταν νέοι και ανώριμοι και ο ουρανός ήταν το ταβάνι για τις εμπειρίες μας. Ή έτσι νομίζαμε.
Σε παρακαλώ.
έντιτ : μη γαμιέστε στα ποστς. Στο μπάνκη πήγαινε ε.
Απλά είπες ότι "τους άλλαξαν". Ε, μόνοι τους άλλαξαν, ή επειδή όντως απλώς προτιμούν να κάνουν άλλα πράγματα, ή επειδή άφησαν τον εαυτό τους να επηρεαστεί σε τέτοιο βαθμό. Δε φταίει η κοινωνία. Και αν ισχύει το δεύτερο, μάλλον το είχαν γενικότερα να επηρεάζονται/πηγαίνουν με το ρεύμα κι από πιο μικροί, οπότε και πάλι δεν άλλαξαν ουσιαστικά. Απλά προηγουμένως δε φαινόταν γιατί ήσασταν στην ίδια φάση.
edit: Και όσο για τα υπόλοιπα, εννοούσα ότι όλα αυτά είναι εκφράσεις του εαυτού σου αλλά δεν είναι ο εαυτός σου. Θα είσαι η ladykiller ακόμα κι αν σταματήσεις να πηγαίνεις σε καταλήψεις και κατεβαίνεις μόνο σε καμιά πορεία, αν αρχίσεις να ακούς άλλη μουσική, αν αλλάξεις την εμφάνισή σου κλπ. Αν αρχίσεις να τη φέρνεις στους φίλους σου (πολύ αφελές παράδειγμα αλλά αυτό είχα πρόχειρο για να το κάνω κατανοητό) τότε είναι που μπορείς να πεις ότι "άλλαξες".
Εξακολουθείς να είσαι τελείως αφελής αν πιστευεις πως σε 10 χρόνια θα είσαι αυτό που είσαι σήμερα.
Και δεν προγραμματίζω τίποτα. Δεν σκοπεύω καν να παντρευτώ. Αλλά επειδή εγω δέχομαι πως μπορεί στην πορεία να τη δω αλλιώς, αν και όταν το κάνω, θα το κάνω με βάση το στάνταρντ όπως λες που είναι πιο πιθανό να μου εξασφαλίσει μια κάλη, ευτυχισμένη οικογενειακή ζωη και όχι με βάση τον καλοκαιρινό έρωτα απ'τη σαντορίνη επειδή ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΥΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ! ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ!
Λάθος σκεπτικό.. τι να κάνεις.
καλά που να κωλοχτυπιέσαι κάποιοι άνθρωποι απλά γνωρίζουν τον εαυτό τους!
κ δεν θα κάτσω να ανοιξω περισσότερο διάλογο μαζί σου.
αν θες σου στέλνω πμ να στα εξηγήσω κ μετά τα βγάζεις στο φόρουμ για να "φωτίσουμε" και τους υπόλοιπους.
Τι σχέση έχει το "ξέρω καλά τον εαυτό μου" με το "θα παραμείνω για πάντα έτσι"??????
Πραγματικά ΚΑΜΙΑ όμως.
Κι εγώ ξέρω πάρα πολύ καλά τον εαυτό μου, και τα στραβά του και όλα, αλλά είναι σαν να το παίζεις ΘΕΟΣ όταν δηλώνεις ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΟΤΕ. Μηπως τελικά όλο αυτό το fixation πηγάζει απλώς απ την επιθυμία σου να μην αλλάξεις και την φοβία οτι δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι σου?
Τεσπά δεν έχω ούτε εγώ όρεξη να ασχολούμαι με την πάρτη σου, ειδικά με τις παιδιάστικες χαζομάρες που κάθεσαι και λες. Είναι σαν να μη σ'έχει διδάξει τίποτα η ζωή ως τώρα.
Να γίνει πολλ ποια απτις δυο σας γνωρίζει καλύτερα τον εαυτό της για να μπορέσει να προχωρήσει η συζήτηση.
Γουατ. Όλα χημικές αντιδράσεις είναι, σιγά τον κυνισμό. Καλύτερα να προσπαθείς να καταλάβεις πως δουλεύεις, παρά να είσαι ρομαντικούλης και να σχολιάζεις τον "κυνισμό" τέτοιων δηλώσεων.
Επίσης, αυτό το θρεντ έχει αρχίσει να γένεται "βγάζω έξω τον ντρόπο ζωής μου, έλα να τους μετρήσουμε ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ (ή η Χ)". Πάψτε ε.
Οφτόπικ, εγώ νομίζω ότι το να παντρευτείς πριν συζήσεις είναι άτοπο ερώτημα, αφού το να παντρευτείς δε λέει κάτι, είναι μια νομική πράξη. Το να θεωρήσεις ότι αφιέρωσες την υπόλοιπη ζωή σου σε κάποιον με τον οποίο έχετε περάσει στο ίδιο σπίτι μόνο πενθήμερα στη Σκιάθο, είναι μάλλον αφελές. Όταν αρχίσει η συμβίωση θα κριθεί το θέμα, και μακάρι να είστε κωλόφαρδοι. Δεν το δένω και κόμπο, κάποιοι μπορεί και να είναι καλόβολοι και να ξέρουν χωρίς να συζήσουν.
Ωστόσο θα βρεθούν κάποιοι που θα "φρονιμέψουν" νωρίς από καθυστέρηση, αλλά και κάποιοι που δε θα φρονιμέψουν, πάλι από καθυστέρηση, ε.