α και ψάξε μετά πως να βάλεις το 64αρι flash. κάπου είχε πάει το μάτι μου ότι θέλει διαφορετική διαδικασία από την συνηθισμένη.
Printable View
α και ψάξε μετά πως να βάλεις το 64αρι flash. κάπου είχε πάει το μάτι μου ότι θέλει διαφορετική διαδικασία από την συνηθισμένη.
++ για το x86_64. Με διαφορά.
PLZ swste me! psaxnw sp2 gia 32bita greek!!!!
help kapoios fast
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=el
Για ΧΡ, αλλά δε μας λες αν θες αυτό ή για Vista.
gia xp thelw!
den paizei mlkia an mpw sto site tis microsoft?
αν και με έχεις πληγώσει πολύ .... δεν έχεις πρόβλημα να το κατεβάσεις από το site της microsoft , στο installation τώρα δεν ξέρω να σου πω αν θα έχεις πρόβλημα ... είναι κάπως ρίσκο .
παίδες βρήκα 4 ευρω το omikron the nomad soul για το dreamcast και το παρήγγειλα. το έχει παίξει κανείς; σημειώνω πως είναι το πρώτο παιχνίδι του cage (fahrenheit, heavy rain).
To eixa agorasei ligo meta to "telos" tou dreamcast.Einai sto rafi kai de to xw valei na to dw tosa xronia meta :D
Stin timi pou to vrikes de pezei na min axizei.
χαχα μλκ εσένα τα ράφια σου είναι για εξερεύνηση κανονικά
καλα ειναι περιπτωση =p
αλλα τι ειναι αυτα που κανεις τωρα ρε.που θα βρω ντριμκαστ;
http://www.youtube.com/watch?v=nIuvGlDB3so
Μπορείς να το παίξεις στο PC...
Πάντως από όσο θυμάμαι ήταν μέτριο.
ε νομιζα οτι ηταν exclusive.το βαζω να κατεβει.
xaxa ba oxi re.Ta palia ta xronia de mazeva idietera.5 games exw gia dc sto rafi :D Btw skeftome prosexws na tsibisw apo ebay vga box gia dc.Kanei 8avmata sta 480p leei.
ξερομε γιατι στο σλσκ με δειχνει οτι εχω μονο ενα Neubauten αντι για ξακοσα?
αρα το μπορεις να το παιξεις και στο pc δεν ειναι και τοσο απλο οσο ακουγεται =p
περί όμικρον, μαζευει πολύ μέτριες κριτικές απ'τον τύπο αλλά καλές απο τους gamers. χαρακτηριστικό είναι το 5.2 του gamespot αλλά το 7.3 (βάση 100 ψήφων) των users. στο ign κινούνται κοντά στο επτάρι πάλι. μετακρίτικ δεν υπάρχει! τέσσερα ευρώ όμως ρε!!!
καλά θα το έπαιρνα για πισι αν μπορουσα να παίξω σε αυτό, μην τα ξαναλέμε όμως δεν το αντέχω το κωλομηχάνημα πλέον, γαμήθηκε και η κάρτα μου προχθές γκρρρρρρ.
σαινικ το ντρήμκαστ το έχω κάνει να βγαίνει σε σκαρτ και έχει καλύτερη εικόνα απ'το ps2 να φανταστείς. ελάχιστη θολούρα και χρωματάρες. έβαλα mdk2 (ΜΟΥΝΑΡΕΣ) και πορώθηκα
edit : αμπρούτζι, μην απελπίζεσαι , μπορείς να το παίξεις στον chankast ε (dreamcast emulator). πήγαινε romulation.net, κάνε account και κατέβασε το παιχνίδι σε .cdi μορφή.
loipon me to heavy rain gia ps3 phra kai ena product key darkvoid leei. gia na grafei apo katw xbox360 kai xbox live fantazomai den borw na to doulepsw o idios opote ean kapoios to thelei as steilei pm. katw apo to code leei "Input the above code into Xbox Live to unlock your exclusive Gold Jet Pack"
H Google κατηγορεί την Viacom, ιδιοκτήτρια εταιρεία της Paramount Pictures και του MTV, πως ανέβαζε κρυφά βίντεο στο YouTube προκειμένου μετά να κατηγορεί το site για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Τον Μάρτιο του 2007 η Viacom είχε καταθέσει αγωγή κατά της Google, ιδιοκτήτριας εταιρείας του YouTube ισχυριζόμενη πως η ιστοσελίδα ήταν υπεύθυνη για την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων βίντεο που άνηκε στην εταιρεία. H Viacom στην αγωγή της ζητάει 1 δισεκατομμύριο δολάρια από το YouTube. Στις 108 σελίδες του κειμένου της αγωγής η Viacom περιγράφει τους ιδρυτές του YouTube ως αδίστακτους και αμετανόητους καταπατητές της πνευματικής ιδιοκτησίας ενώ στρέφεται και εναντίον της Google για την εξαγορά του site.
Στο τελευταίο όμως επεισόδιο της 3χρονής αυτής δικαστικής διαμάχης η Zahavah Levine από το YouTube αποκάλυψε πως η Viacom είχε προσλάβει εταιρείες να ανεβάζουν βίντεο της εταιρείας στο YouTube προκειμένου να στοιχειοθετηθεί καλύτερα η κατηγορία της παραβίασης των πνευματικών δικαιωμάτων.
"Επι σειρά ετών η Viacom ανέβαζε κατ'επανάληψη μυστικά βίντεο στο YouTube, ακόμα και όταν την ίδια στιγμή διαμαρτύρονταν δημοσίως για την ανάρτηση τους. Είχε προσλάβει όχι λιγότερες από 18 διαφορετικές εταιρείες προώθησης προϊόντων (marketing agencies) για να ανεβάζουν περιεχόμενο", έγραψε η Levine σε ένα καυστικό μήνυμα στο blog της, αποκαλύπτοντας τους ισχυρισμούς του YouTube όπως αυτοί κατατέθηκαν επισήμως ενώπιον του δικαστηρίου.
"Η διαδικασία ανεβάσματος ήταν κατάλληλα στημένη ώστε τα βίντεο να μοιάζουν κλεμμένα ή ως προϊόντα διαρροής. Άνοιγαν λογαριασμούς στο YouTube με ψεύτικες ηλεκτρονικές διευθύνσεις", συνεχίζει.
"Ήταν μια προσπάθεια προώθησης των προϊόντων της Viacom η οποία όμως έπρεπε να μοιάζει ως πρωτοβουλία απλών χρηστών του YouTube", ισχυρίζεται η Levine.
H νομική εκπρόσωπος του YouTube ισχυρίζεται πως το YouTube προστατεύεται από τις εξαιρέσεις του Digital Millennium Copyright Act (DMCA) για εκείνες τις περιπτώσεις όπου ένας χρήστης ανεβάζει παράνομα περιεχόμενο στο site. Κατηγορεί την Viacom για εμπάθεια λόγω της αποτυχημένης της προσπάθειας να εξαγοράσει το YouTube το οποίο ως γνωστόν κατέληξε στην Google το 2006 έναντι 1.65 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Η Viacom αρκέστηκε να απαντήσει με μία λακωνική δήλωση η οποία αναρτήθηκε στο site της εταιρείας. Η δήλωση αυτή αναφέρει πως τα νομικά έγγραφα που αποκάλυψε η Levine αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της Viacom εναντίον τoυ YouTube.
Την υπόθεση χειρίζεται το τοπικό δικαστήριο της Νότιας περιοχής της Νέας Υόρκης. Έχουν ήδη κατατεθεί οι αρχικοί ισχυρισμοί των δύο πλευρών ενώ αναμένεται μέχρι τις 30 Απριλίου να κατατεθούν οι απαντήσεις της μίας πλευράς στους ισχυρισμούς της άλλης. η διαδικασία αυτή θα ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούνιο όπου το δικαστήριο θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην ακρόαση της υπόθεσης.
H απόφαση του δικαστηρίου θεωρείται πολύ σημαντική σε ότι αφορά μελλοντικές αποφάσεις που αφορούν τα πνευματικά δικαιώματα αλλά και τον τρόπο λειτουργίας του YouTube.
Το blogpost της Zahavah Levine είναι διαθέσιμο εδώ ενώ η απάντηση της Viacom είναι διαθέσιμη στο site της εταιρείας.
Πηγές: Cnet και ΤheRegister.co.uk
ps3 telos.Teliwsa xtes gow3 kai simera vlepontas ena apo ta extra vids kolise ki apo tote de diavazei tipota apo oti tou petaw.Xeirotero hardware ever aneta.Apo snes kai meta to 1o mixanima pou apla xalaei etsi apo ti mia mera stin alli xoris na exei kanei pote to paramikro provlima.Launch ps2 me neo 2.2( allages) doulevei akoma, opos kai ps1 10+ xronwn (ntax auto 8imame to vaza anapoda apo mia fasi kai meta).H plaka einai oti agorasame 2 mixanimata apo to idio magazi to may tou 08 (40gb btw) kai xalasan kai ta 2. Tou xaderfou prolave gia 1vdomada tin egiisi tou 1xronou vevea.Akrivws to idio prama, mono pou tote to xe pa8ei meta apo fw update.Tora apo oti 8imame i sony zitaei 150e gia opiadipote vlavi. Eixan plano apo tin arxi mallon na dioxoun ta fat :D.Kai neogaf apeires periptoseis stin idia fasi.Apla mia mera stamataei na diavazei diskakia.
H plaka einai oti exei pexei elaxista, mono ta exclusives tou sxedon, kai 1 (mia) tenia bluray.Ola ta alla sto 360 ta pezw kai aneta den exei grapsei oute to 1/3 twn wrwn tou 360. Gamimeno ps3 lipon...
PS: Diavasa sto net oti se kapies faseis me system restore (3hrs + fash) ftiaxnei. Paparia...
τι εννοείς σνες και μετά; σου χάλασε σνες; :?
λίγο καιρό πριν, πήγα σε ένα ημιυπόγειο που χρησιμοποιούμε για αποθήκη 10 μέτρα απ'το σπίτι μου. υγρασία μέχρι αηδίας, θέρμανση μηδέν, όλα χάλια γενικά. ε σε ένα πραγματικό ξεθάβινγκ και μπλαστ φρομ δε παστ μαζί, βρήκα το σνες μου και το πήγα σπίτι για δοκιμή. μοντέλο αγορασμένο το 93 (κατασκευής 92) και παρατημένο 10+χρόνια στις συνθήκες που σου είπα. παίζει γαμάτα με μοναδικό πρόβλημα το σταρτ στο χειριστήριο που θέλει λίγη δύναμη παραπάνω.
όταν βρω το μάστερ σύστεμ μου θα ενημερώσω για την κατάσταση του.
μην τα λέμε για το πσ3, εγώ σε σλιμ την πάτησα 20 μέρες από την αγορά του με official firmware που απαιτούσε για να μπω στο πσν. όλα σκατά είναι, τι φατ και τέτοια. και περί εγγύησης πάλι καλά είστε. έχω ακούσει για ιστορίες με χαμένες εγγυήσεις σλιμ που δεν το δεχόντουσαν!!!! (το οποίο έχει 5 μήνες που βγήκε ξέρω γω).
και να μην ξεχνάμε και το κουτί μέρες που είναι, τελευταία βγάζει προβλήματα με το dvd drive του. ανοίγει ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. τις περισσότερες φορές πατάω το κουμπί, κάνει έναν ήχο και μετά απόλυτη απραξία. με κανά 2,3 ρηστάρτ περνει μπρος αλλά το βλέπω μέσα στο καλοκαίρι που πιάνουν οι ζέστες, να το στέλνω για επισκευές. πρώτη φορά μετά από 2+ χρόνια όμως
τα μεγαλύτερα σκυλιά πάντως είναι τα γκεημ μπόυ ε. έχω δύο μοντέλα, ένα με την μαυροκίτρινη οθόνη (κατασκευή ΤΕΛΗ 80ς) και ένα πόκετ, τα οποία έχουν γαμηθεί εξωτερικά απ'την χρήση, αλλά αρνούνται να μην λειτουργήσουν!!! τι φάγανε νεράκι, τι σούτια, τι βούτες, τπτ αυτά, εκεί στον αγώνα
Oxi apo snes kai meta enoousa pou arxisa na mazevw konsoles :D Enooeite skili to snes, pote de masise.An kai to xa poulisei ston kolito mou sto gimnasio kai sti sinexia to antalaxe me kati vinilia cannibal corpse ekeino ton kairo ,opote agnoeite i tixi tou.Kala ontos gameboy launch to 89-90 an 8imame kala sto dimotiko allo skili tou polemou auto :D
Epos spiderman kai super mario land 1.Plaka plaka mou xe vgalei ena 8emataki me batery pack apo pisw pou kapia den ekane epafi meta apo pesimo kai svine :P
Pantws me ps3 de xerw xenerosa arketa. 260e nomizw ta ftinotera slim.Peripou toso eixa parei to fat prin 2 xronia (me visma).De pezei na ta xanadwsw. Skeftome apo ti mia mipos to dina se kana magazi gia ftiaximo.Apo tin alli omws 8a 8eloun kana 70ari (140 apo sony /2), kai pios mou egiate oti 8a ginei sosti douleia.To allo endexomeno einai na to valw kamia agelia kana 100ariko sto kouti tou , bas kai to 8elisei kanenas pou pianoun ta xeria tou.Sti sinexia na dwsw kai merika games kai na parw slim.Alla pragmatika de xerw, isws apla katsw kai perimenw kana lost guardian gia na xanaparw xerw gw...
Κακή φάση.
Στο PS2 πάντως απλά είσαι πάτος. Πολύς κόσμος έμεινε με το phat PS2 στα χέρια, μεταξύ αυτών κι εγώ, και δε διάβαζε τίποτα. Υπαρχουν μάλιστα άπειρα tech guides με πιθανές λύσεις αλλά καμία από αυτές δεν είναι σίγουρο πως πιάνει. Μαλακίες δηλαδή. Το δε θέμα με το firmware που χαλάει κονσόλες υπήρχε και τότε.
Gia to neo2.2 launch ps2 to xerw einai apli kolofardia.To xa dwsei se kolito pantws kai paroli tin elaxisti xrisi tou apo tote, akoma doulevei.Kala gia to epomeno me messiah2, den exei kanei to paramikro.Ta fw 8emata nai ta ixera kai ta eida ki olas meta to 2.76 update, sto allo mixanima.Ek tote ola ta fw ta pernaw apo usb stick mias kai kati eixa diavasei oti den exei crc check otan katevazei apo net, kai se pi8ano "hickup" to agnoei kai gamaei to mixanima .To diko mou pantws den einai fw related.To 3.15 exei vgei poli kairo kai douleve apsoga mexri simera.Stin ousia vlepwntas to proto making of vid tou gow3 sto telos tou sxedon, kolise i eikona kai sinexize o ixos kanonika.Ekana stop kai back sto menu, dialexa to 2o vid apo katw, tote kolise ki akousa ena klik klik epanalamvanomeno.E meta to reset telos.Oute kan prospa8ei.Dokimasa games, cdaudio, cdr, kai dvd tenies , tipota.Apla to vazw kai to vgazw.Kamia antapokrisi sto dashboard.Tzaba kai oi 3 ores format enoeite.
Epeidh to xa psaksei me tis eggyhseis otan eixe kaei h gpu mou, sumfwna me ellhnikh (kai eyrwpaikh) nomothesia, ola ta hlektronika proionta exoun minimum 2 xronia eggyhsh apo ton pwlhth.
To thema edw einai oti h eggyhsh sumfwna me to nomo einai apo to pwlhth, oxi kataskeuasth, alla epeidh isxuei auto, sto 99% twn periptwsewn exoun kai 2 xronia apo kataskeuasth.
Opote tsekare to sigoura (pare thl antiprwsopeia arxika, kai katasthma pou to agorases meta).
Twra, an ontws h sony dinei mono 1 xrono, esu mono me to katasthma mporeis na ta valeis, alla ok, den kserw an exeis oreksh gia travhgmata, alla logika an to psakseis kai ligo kai vreis kai nomous klp sugkekrimena kati mporei na ginei.
Tsekare kiedw : http://www.overclockers.gr/vbull/showthread.php?t=23971
kai kuriws 1o post 2hs selidas.
ινγκο νομικά καλύπτεσαι όπως λες αλλά μόνο αν έχεις όρεξη να τρέχεις άσχημα απ'ότι κατάλαβα. επειδή την έψαξα πρόσφατα με αντιπροσωπεία σόνυ κτλ δεν θα έχει ιδιαίτερο μέλλον η δουλειά. απ'το μαγαζί ούτε καν ασχολούνται, σε στέλνουν κατευθείαν αλλού. εμένα μου είπαν ''τι ήρθες εδώ'' να φανταστείς. απλά εσωκλείεις την απόδειξη του μαγαζιού εφόσον καλύπτεσαι και τελειώνεις εκεί. αυτό που λέει ο σαινικ για 150 ευρώ είναι αλήθεια. πρόσεξε όμως, οι καμμένοι σου αλλάζουνε ολόκληρη την κονσόλα, δεν επεμβαίνουν καν να δουν αν υπάρχει πρόβλημα με το ντραιβ ή κάτι. γι'αυτό και το μαλλί πάει τόσο ακριβά. δεν ξέρω αν είναι θέμα υψηλής τεχνολογίας (!) ή υψηλής ασχετοσύνης αλλά έτσι δουλεύουν!
Se sxetiko googlarisma gia ellada petixa ki egw tipo pou to kinigise, alla meta apo 12 selides thread den eida kamia exelixi.Genikotera ta fw related failures pou xa psaxei tote, einai pagosmia, anafores sta official forum tis sony, me svismena threads klp tote.Tora poso mallon na vgalw akri edw kai me magazi pou den exidikevete se video games psilo api8ano to kovw, an kai isws kanw mia mikri dierevnisi.Pantws iparxei terastio rate provlimatwn kai apla i sony ta agnoei kai sinexizei na vgazei fraga, xreonontas ti misi timi tis konsolas gia opiadipote episkevi.Ntax kai launch xbox megali apotixia i katastasi , alla toulaxiston oi alloi dosan 3 xronia eggiisi logou tis malakias tous.Kai eixan apsogo support, estw kai mesw germanias.Ligotero apo 10meres kai 0e mou xe stixisei to rrod...
Edit: Marillion i sony aneka8en ta ps2/3 ta stelnei exw gia episkevi kai den asxolite ka8olou edw.Kai ps2 epoxi to idio kannae.Ntax to refubrished ps3 doulevei ok 1xrono tora peripou, alla tote itan tzaba i antikatastasi.Tora me 150e to skeftome na "agorasw" episkevasmeno palio mixanima...
εμένα απ'το τηλ με αντιπροσωπεία μου ειπαν πως αλλάζει όλη η κονσόλα πάντως. μπορεί να αναφερόταν στο firmware error δεν ξέρω, αλλά όντως ήρθε νέο μηχάνημα
Slim ή phat έχεις;
σλιμ!
Nai allo mixanima sou girnane pisw.Alla episkevasmeno oxi neo sfragismeno me zelatines as poume.Stin periptosi pou xerw vevea pou to mixanima itan paraligo enos xronou fat.Sto diko sou an to xes 20meres den xerw mipos to dan alliws kai sou dwsan neo. + oti slim pou eipes, isws akoma den eixan arxisei na stockaroun xalasmena gia episkevi kai epistrofi :D
Kolitos pantws me 60gb ps2 capable mixanima, anaferei oti an ginei tipota, mias kai pleon de dinoun pisw 60aria , poulaei oli ti silogi games kai den xanasxolite me ps3 :D mallon i kaliteri lisi..
καταλαβαινω οτι τα εχεις παρει με το σκηνικο αλλα καλυτερη λυση δεν το λες ε.ειδικα λογο των exclusive που εχουν βγει τα τελευταια 2 χρονια και αυτα που θα βγουν στην πορεια δεν γινεται να μην σκεφτεις οτι δεν θα μπορεις να παιξεις αλλου αυτους τους τιτλους.καθαρα imo και περα απο καθε φανμποισμο και μαλακιες.
λοιπον κοιτα επειδη και μενα εχει ληξει η εγγυηση,σκεφτομαι οτι αν κατσει καποια στραβη(χτυπα ξυλο κτλ) θα απευθυνθώ σε καποιο third party support.το εχεις σκεφτει;πιστευω πολυ φτηνοτερα θα σου ερθει απο τα 150 που λες και σαφως πολυ πιο φτηνα απο το να αγορασεις ενα νεο slim με 260.κατι τετοιο για παραδειγμα : http://www.ebw.gr (δες στο service)
re amproytzare το παρακάνεις λίγο. έχει χεστεί τελευταία εντάξει αλλά στον τομέα εξκλούσιβς είναι τρίτη και καταιδρωμένη ρε!
ημουν πολυ συγκεκριμενος σε αυτο που εγραψα.δεν νομιζω να εχει νοημα να κανω λιστα σε ποια games αναφερομαι.που διαφωνεις;
Λοιπόν έχω το εξής θεματάκι: παλιότερα είχα κάποιο προγραμματάκι (είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ήταν όντως αυτόνομο και όχι script του messenger plus! live) το οποίο το έτρεχες και σου έσωζε σε ένα φάκελο τα display pictures και σε έναν δεύτερο τα emoticons. Ψάχνω να το βρω και δεν το βρίσκω πουθενά και δυστυχώς δεν θυμάμαι καθόλου πώς λεγόταν. Έχει κανείς καμιά ιδέα;