δεν ειναι αναγκαιο να σαι φυσικος για να το καταλαβεις...
Printable View
δεν ειναι αναγκαιο να σαι φυσικος για να το καταλαβεις...
Ε δε νομίζω να ξέρουν όλοι πως 1Pascal=1Newton/m^2
ama exeis teleiwsei to lukeio to ksereis.
ρε κουλ, και να μην το ξερεις, ακουγοντας το ανεκδοτο, μπορεις να καταλαβεις οτι προκειται για καποιον τυπο της φυσικης. αν δεν εισαι και μπουφος ειδικα μπορεις να καταλαβεις οτι προκειται και για αυτον τον τυπο συγκεκριμενα.
Νιώθω κάπως που έμαθα το Pascal Γ' εξάμηνο..
Ήταν 4 φίλοι που πήγαιναν για κυνήγι ελαφιού για πολλά χρόνια! Φέτος, δύο μέρες πριν αναχωρήσουν, η γυναίκα του ενός, του Γιάννη, πατάει πόδι και του λέει ότι δεν θα πάει. Οι άλλοι τρεις θύμωσαν, απογοητεύτηκαν, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν και τίποτα. Σε δύο μέρες που έφθασαν στον προορισμό τους, βλέπουν τον Γιάννη να έχει στήσει σκηνή, είχε μαζέψει ξύλα και ανάψει φωτιά, και είχε έτοιμο και το φαγητό. Καλά ρε φίλε του λέει ο Κώστας, πόση ώρα είσαι εδώ? Για να σας πω την αλήθεια, λέει ο Γιάννης, ήρθα χθες το βραδάκι. Και πως έγινε αυτό? του λένε. Χθες το απογευματάκι καθόμουν στην πολυθρόνα και έβλεπα τηλεόραση όταν ήρθε η γυναίκα μου από πίσω, μου κάλυψε τα μάτια με τα χέρια της και μου ρώτησε: Μάντεψε ποιος είναι? Της τράβηξα τα χέρια και φορούσε ένα ολοκαίνουριο σέξι νεγκλιζέ. Με τράβηξε στο υπνοδωμάτιο το οποίο είχε στολίσει με ροδοπέταλα και είχε ανάψει κεριά. Στο κρεβάτι είχε χειροπέδες και σχοινιά. Μου είπε να την δέσω στο κρεβάτι, και όταν το έκανα μου είπε : Τώρα, Κάνε ότι γουστάρεις!!!
Να 'μαι κι εγώ εδώ!! Ήρθα!!!
Τι περιμένουν τρεις αθλητές του Tae-Kwon-Do έξω από μία εκκλησία?
Spoiler
Τι ζει στη θάλασσα και λέει βλακείες?
Spoiler
Πώς λέγεται στα ισπανικά ο φοβιτσιάρης?
Spoiler
I organised a threesome last night...There were a couple of no-shows but I still had a good time.
I got a new stick deodorant today. The instructions said: Remove cap and push up bottom.
I can barely walk now, but whenever I fart the room smells lovely
Stephen Hawking can finally achieve an erection now that doctors have disabled his pop-up blocker.
I was at a cash machine when an old lady came up to me and asked to check her balance. So I pushed her over.
What do spinach and anal sex have in common?
If you were forced to have it as a kid, you'll hate it as an adult.
:P
Γιατί η παναγία στις εικονες οπου κραταει τον Χριστό ειναι πάντα θλιμμένη??
Spoiler
ποια η διαφορα Χριστου και μιας εικονας του Χριστου?
Spoiler
A man was hospitalised with 6 plastic horses up his ass.
A doctor described his condition as stable.
What's the difference between stress, pressure, and panic?
Stress is when your wife is pregnant.
Pressure is when your girlfriend's pregnant.
Panic is when they're both pregnant.
entaksei re vlaxoi, oriste:
''poio einai to koino shmeio anamesa sto spanaki kai to seks apto kwlo? kai stis dyo periptwseis, an to 'xes faei me to zori san paidi, de tha s'aresei san enilikas''.
Μπαίνει ένας σαματατζής σε ένα μπαρ και λέει στον μπάρμαν:
- Δώσε μου μια τεκίλα μην σας γαμήσω όλους.
Και απαντά ο μπάρμαν:
- Να σου δώσω μια φασολάδα να μας κλάσεις τα αρχίδια;
Τώρα κάτσε, αυτό το πόσταρες επειδή το βρήκες αστείο; =/
parte k liga ratsistika na xete.. no offense.
Poso kairo kanei mia maurh na xesei?
-9 mhnes
Ti leei ena mauro mwro otan xezei?
-Mama liwnw!!
Ti diafora exei enas kouvas skata k enas mauros??
-Ton kouva
Ti einai mia maurh egkuos?
-Kinder ekplh3h
Ti koino exoun oi mauroi k ta mhla??
-Kremontai k oi 2 uperoxa apo ta dentra
K ta pio theika me mwrakia........
Ti einai xeirotero apo 7 mwrakia kremasmena se ena dentro?
- 1 mwraki kremasmeno se 7 dentra :D
Ti einai pio asteio apo ena nekro mwraki???
-Ena nekro mwraki ntymeno Clown! :) :D
k liga gia tis ginaikes......
einai 2 kleitorides kai leei h mia sthn allh:
-ase exw ponokefalo
- giati vre? pali se glwsofagane??
einai 2 (alles) kleitorides k leei h mia sthn allh:
-mou pane oti eisai anorgasmikia.
-mpa.... kakes glwsses...
pink gia ta mwra hdh.
Δύο τύποι(Κώστας και Βασίλης ξερωγω) δουλεύουν στο ίδιο εργοστάσιο σε διαφορετικές βάρδιες και τυχαίνει να συναντιούνται που και που στο διάδρομο. Συναντιούνται μια μέρα λοιπόν
Κ- Τι γίνεται ρε Βασίλη πως πας;
B- Hello there, how are you?
Μένει μαλάκας ο Κώστας με το αγγλικό. Περνάει καμιά βδομάδα και ξανασυναντιούνται
Κ- Όλα καλά Βασίλη;
Β- Fine my friend. And how are you today?
Ξεφτιλίζεται πάλι ο Κώστας και του λέει καλά ρε φίλε πού έμαθες αγγλικά και μιλάς; Του λέει ο Bill βάλε ραδιόφωνο την τάδε συχνότητα έχει μαθήματα αγγλικών κάθε μέρα 5-7, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, από εκεί έχω μάθει.
Περνάει πάλι μια βδομάδα και συναντιούνται
Β- How are you this fine day my friend?
K- SHHHHHHHHHHH
Spoiler
:pingpong:
Μου παν ότι είναι αρχαίο αλλά εγώ δεν το 'χα ξανακούσει, οπότε το γράφω περιμένονται να τελειώσει το install του mafia 2
Μια τύπισσα πονάει απίστευτα στο μουνί της σε σημείο να περπατάει με δυσκολία. Πάει σε έναν διάσημο γυναικολόγο που τις έχουν προτείνει και του λέει το πρόβλημά της. Σκύβει αυτός να δει και λέει "ε, θα πρέπει να δούμε το πρόβλημα υπό φυσικές συνθήκες, οπότε θα πρέπει να μην ξυριστείς για περίπου δύο μήνες και να ξανάρθεις". Συμφωνεί η τύπισσα, και μετά το πέρας 2 μηνών αξυρισιάς ξαναπάει στον γυναικολόγο, ο οποίος έχει βάλει πλέον στο γραφείο του έναν τεράστιο καθρέφτη απέναντι από το γραφείο του κι έχει αφήσει και μουσάκι. Γεια σας, γεια σας, για να δούμε το πρόβλημα σας, παρακαλώ ανοίξτε τα πόδια σας μπροστά στον καθρέφτη. Κατεβάζει τη φούστα η τύπισσα ανοίγει τα πόδια μπροστά στον καθρέφτη σκύβει πάνω από την πλάτη της ο γιατρός. Βλέπει τον θάμνο, και στη συνέχεια αρχίζει να κοιτάει τον καθρέφτη και να γυρίζει το κεφάλι του υπο διάφορα angles και να κάνει γκριμάτσες. Αφού έχουν περάσει 10 λεπτά λέει η τύπισσα
-Τι γίνεται γιατρέ, τι έχω;
-Α δεν έχω ιδέα, συγγνώμη.
-Και τι κάνεις 10 λεπτά ρε μαλάκα;
-Βλέπω αν μου πηγαίνει το μουσάκι
to loipon....
2 kollhtaria takhs kai makhs paizoun kithara xronia. se kapoia fash paithainei o takhs. klama o makhs kako ktl.
ekei pou koimatai to vrau skaei o takhs ston upno tou k tou leei:
takhs: pou sai malaka makh , exw paithanei eimai paradeiso k goustarw!! ola teleia einai edw. olh mera sunaulies , skhnika.... na shmera ekatsa k tzamara me sidiropoulo kai hendrix!
hremei ligo o makhs pou mathainei oti einai kala. to epomeno vradu pali ston upno tou o takhs
takhs: ase trele den exw logia. prin ligo kaname sunaulia egw k h janis joplin, anevhke k o morisson ase sou lew ths poutanas!!
ginontai auta kana 2 -3 fores k 3anarxetai ston upno tou, auth th fora 3enerwmenos para polu
-makhs: ti exeis re takh shmera?? giati den eisai kala?
-takhs: tpt re , enta3ei eimai
-makhs : ela re pes . olh mera sunaulies me tous kaluterous k gousta, ti epathes??
-takhs: na mwre , bghkan afises.... to savvato paizeis.
bonus gia kamenous toulaxiston 3ou bathmou:
Spoiler
κρίμα για τον candiru,
http://rlv.zcache.com/king_is_dethro...4339ky_400.jpg
χαχααχχχαχαχ
περιμένω ανέκδοτο-απάντηση candiru για να ποστάρω αυτό:
http://www.metal-archives.com/images/1/3/1/2/13122.jpg
Ρε φαντάγκε τα ίδια λέμε. Άσε που παίζει αυτή τη στιγμή να μου βγάζουν τις χορδές από το μπάσο.
Κατά την διάρκεια μιας νυκτερινής αστυνομικής περιπολίας σε ένα μέρος που συχνάζουν ζευγαράκια ο αστυνομικός βλέπει ένα ζευγάρι μέσα σε ένα αυτοκίνητο, με αναμμένα τα εσωτερικά φώτα. Στη θέση του οδηγού κάθεται ένας νεαρός ο οποίος διαβάζει ένα περιοδικό, ενώ στο πίσω κάθισμα, μια νεαρή κοπέλα πλέκει.
Ο αστυνομικός, κάνοντας έλεγχο, σταματάει και πλησιάζει στο παράθυρο του οδηγού. Ο νεαρός κατεβάζοντας το παράθυρο ρωτά:
«Παρακαλώ;» .
«Τι κάνετε εδώ;» ρωτά ο αστυνομικός.
«Διαβάζω ένα περιοδικό».
Δείχνοντας την κοπέλα στο πίσω κάθισμα ρωτά ο αστυνομικός:
«και τι κάνει αυτή;»
«Πλέκει ένα πουλόβερ».
«Πόσων ετών είσαι;».
«Είμαι 20 ».
«Και πόσων ετών είναι η κοπέλα;»
Ο νεαρός κοιτάζοντας το ρολόι του απαντά:
«Σε περίπου 12 λεπτά γίνεται 16...»
candiru, να ρωτήσω λίγο, σε 12' που η κοπέλα θα γινόταν 16 δεν θα υπήρχε πρόβλημα;
εγώ τον δίνω, ήταν προκλητικός, δικός σας
Ο χρήστης weeping willow λέει:
http://www.electricrequiem.com/forum...=1#post1030602
εκανα το λαθος και το ειπα σημερα στα παιδια
κι εφυγαν οι μισοι
οι αλλοι σταματησαν αν μου μιλανε
Ο χρήστης kiwiknorr λέει:
γελαω
εχω και γω ανεκδοτο
αλλα ειναι μεγαλο γαμωτο
γραψε
μπαινει ενας σε ενα μπαρ, μιλαμε τεραστιο μπαρ, 2000 ατομα και, πανικος στριμωγμα, και στην εισοδο βλεπει εναν στη μεση του κοσμου να παιζει κιθάρα. δεν δινει σημασια και προχωράει, με δυσκολια, κοσμος, καπνοι, σαρδέλες, στίβαγμα, και 100 μετρα πιο περα, βλεπει εναν να παιζει σαν μανιακος μπάσο. "μα τι στο διαολο συμβαινει", σκεφτεται. ανεβαινοντας στον πανω οροφο, βλεπει στις σκαλες εναν τυπο
μονο του εκει να παιζει τυμπανα
"α, θα τρελαθω", σκεφτεται, και ανεβαινει
ανεβαινει προχωράει, βυζια, κωλοι, τιραντακια, τσιφτετελια, χαμος, 10 λεπτα για να κανει 4 μετρα
στο τελος φτανει στο μπαρ
και βλεπει εναν τυπο να τραγουδάει μονο του
Α ΘΑ ΦΛΙΠΑΡΩ, σκεφτεται
και ανεβαινει στον τριτο οροφο
στο μπαρ
ΚΟΣΜΟΣ, ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΣΤΑΧΤΕΣ, ΠΕΣΙΜΑΤΑ, ΜΕΘΗ, ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΟΥ
φτανει με τα πολλα στο μπαρ
"ενα ουισκι" λεει
και βλεπει στην αλλη ακρη του μπαρ, εναν να παιζει πλήκτρα
τα παιρνει
και πιανει τον μπαρμαν απο τον λαιμο
και του λεει απειλητικα
"τι συμβαινει εδω;"
"σαν τι να συμβαινει δηλαδή;"
"ειναι 5 τυποι που παιζουν μουσικα οργανα σε αποσταση 100 μετρων ο ενας απο τον αλλον, τι σκατα κανουν;"
"α δεν τα μαθατε κυριε;"
"ποιά"
"σήμερα στο μαγαζί παίζουν οι SCORPIONS"
.
κοιταζω την οθονη.
γαμησε;
γαμησε
χαχαχαχαχα! τι κάψιμο!!!!!!
μη σου πω ότι μπορεί να είναι και τα 15, δεν ξέρω, αλλά τα 18 δεν ήταν ούτε στην εποχή μου που ήμουν μαθητής