μόνο μία συμβουλή που έδωσε ο αμνήζιακ στις αρχές του θρεντ και με βοήθησε προσωπικά πολύ: ο ύπνος μειώνει τη θητεία.
Printable View
2 συμβουλές. Μία η παραπάνω. Και "δεν ξέρεις τίποτα".
εγω? οχι κυριε δεν ειδα
Βασικά, μία ερώτηση ανοίγει όλες τις πόρτες:
"παίρνεις την ευθύνη για εμένα/αυτό;"
και κανένας από τους αποπάνω δεν είναι γιωτάς, ριπ.
α ναι αχρηστος εννοειται αυτο. ουτε προκα στον τοιχο, αναπηρος
Χαχα ρε γιωτάδες, για το γιώτα το καλό πάω, προτιμώ να κοιμάμαι και να διαβάζω βιβλία σπίτι μου ;p
Και πώς θα γίνεις άντρας;
3 μήνες στα άρματα, όταν μου ζητούσαν κάτι που μου φαινόταν παράλογο (λωλ, ωλ δε τάιμ) ρωτούσα "παίρνεις την ευθύνη για μένα αν συμβεί αυτό;" και καθάριζε η μπουγάδα.
Παράδειγμα: καυλωμένος δόκιμος (δεν υπάρουν λόγια, απλά δεν περιγράφω άλλο) θεώρησε ΓΑΜΑΤΟ να μας κάνει άντρες βγάζοντάς μας για βήμα μέσα σε πουτσόκρυο και βροχή στις τιμημένες λάσπες του Αυλώνος. Τον ρώτησα "παίρνεις την ευθύνη αν κάποιος φαντάρος τσιμπήσει πνευμονία;"
Έφαγε το άκυρο και συνεχισαμε την ευχάριστη μέρα μας.
οκ επειδη μαλλον η εμπειρια σου απο τον στρατο (και καλα εκανες) δεν ηταν σοβαρη, ... οι δοκιμοι ειναι φανταροι γενικοτερα για αυτο ισως εχεις την λαθος εντυπωση με τον στρατο, η αληθεια ειναι οτι οι μονιμαδες υπαξ-αξ ειναι ακριβως σαν ολο το αλλο δημοσιο δεν αναλαμβανουν ποτε καποια ευθυνη απλα δινουν εντολες, αμα γινει μαλακια θα τους καλυψει ο απο πανω.
φοβάστε λίγο κρύο και βροχή ρε γατάκια?
ως μάγειρας πέρασα φανταστικό χειμώνα στην πανέμορφη γκατζολία με 10+ κάτασπρες μέρες και θερμοκρασία κατά πολύ κάτω απο τους -10 κελσίου
τώρα ηρεμεί η κατάσταση, γυρνάω από 20ήμερο άδεια με 85κσ και το τέλος είναι κοντά
:maikl:
Ποιο μέρος;
Θήβα υγειονομικό
Για πείτε.
βυσμα
wat? akomi de prolava na milisw :P
Μάλλον μίλησαν άλλοι για σένα.
Θα ρωτήσω σε λίγο :P. Ημουν πυροβολικο οταν ήταν να μπω Μάρτιο και πηρα αναβολη για κοινωνικούς λόγους και άλλαξε σε υγειονομικό. Παίζει να είναι λόγω σάπιας σειράς και έλλειψη δυναμικού?
Επίσης, τι πλεονεκτήματα (απ' όσο συμπεραίνω) έχω σε σχέση με τους υπόλοιπους?
Edit: Τώρα το συνδύασα, παίζει κιόλας επειδή έδωσα βεβαίωση μεταπτυχιακού από τμήμα βιολογίας για να πάρω την αναβολη.
ε για αυτο, σε αλλα νεα, δεν ηξερα οτι εχει υγειονομικο στην Θηβα, ο αδερφος μου πηγε στην Αρτα... το καλο ειναι οτι παιζει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να σταλεις κανα 401 να κανεις ζωαρα και γενικα θεωρειται απο τα καλα σωματα του στρατου ξηρας.
η Άρτα έχει κλείσει και το υγειονομικό μεταφέρθηκε στον Αυλώνα. κατά πάσα πιθανότητα στη μονάδα θα αλλάξεις όπλο, αλλά και υγειονομικό να μείνεις θα κάνεις ό,τι ο ράντομ φαντάρος. 401 πας μόνο αν έχεις ισχυρότατο βύσμα ή/και είσαι γιατρός με ειδικότητα.
Το ότι έχεις ένδειξη για υγειονομικό δε σημαίνει ότι θα σε κρατήσουν. Θα έχουν προτεραιότητα οι γιατροί και τα βύσματα, κι αν περισσέψουν θέσεις τότε μπαίνει και κανένας από τους υπόλοιπους.
Το ίδιο συμβαίνει και με τους Έρευνας Πληροφορικής πολλές φορές.
Οπότε παίζει να σε στείλουν ξανά πυροβολικό μετά την ορκωμοσία ή όπου τους κάτσει.
4 Νοέμβρη να παρουσιαστώ λέει Τρίπολη, για μετεκπαίδευση.
1 μέρα λέει, κρατώ μικρό καλάθι μήπως και με κρατήσουν για καμιά βδομάδα.
μια μερα ειναι ιντηντ...εχω κανει Θηβα (πουτανα, παλι) με μαλλι μεχρι τα βυζα
Τέλος του χρόνου λήγει η αναβολή και λογικά θα σκάσει το χαρτί.
Επειδή δεν έχω καμία όρεξη να πάω, τι ακριβώς πρέπει να κάνω σε πρώτη φάση, τουλάχιστον για τον 1ο χρόνο; Γνωστός φίλου, ιατρός, που έδινε χαρτιά, δε δίνει πλέον και γενικά δεν έχω στα υπόψην κάποιον. Το να κλείσω ραντεβού σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο, π.χ. ΑΧΕΠΑ, μπορεί λειτουργήσει; Να αγχωθώ;
για τις πρώτες αναβολές (μέχρι να πας για την οριστική απαλλαγή δλδ) δεν παίζει πρόβλημα, και χωρίς χαρτί να πας θα πάρεις σίγουρα καμιά ετήσια. από νοσοκομείο λίγο δύσκολο να σου δώσουν μούφα γνωμάτευση ΙΜΟ, μίλα με ραντομ ιδιώτες ψυχίατρους και ρώτα αν δίνουν χαρτί. κάποιον θα βρεις σίγουρα.
Νομίζω η μετανάστευση για καμιά 10 χρόνια βοηθάει.
Οτι ειπε ο Φαντομ ντακ
first world problems :P
μην αγχώνεσαι για τίποτα. αν δε θες να πας, δεν πας.
Να πας να γίνεις άντρας.
από φίλους που ξέρω, κανείς δεν είχε άκρη. άμα σκάσεις γιορτές 3καλα, μπορώ να σου πω με ποιον να μιλήσεις για να σου πει τι έκανε.
Κανείς δεν πήγε αν πραγματικά δεν ήθελε, 100%