gilgames re, poses fores 8a to poume epitelous?
Printable View
Τι ρε μαλάκες, δε θυμάστε το επεισόδιο όπου ο καπνός λέει ότι στο νησί δεν έχει και τόσο καλά μάνγκο;
μα τοσο ανιδεοι πια ειστε?
παπαπαπα
Μπέρνι εγώ απλά εξέφρασα την άποψη πως το ότι στηρίχτηκε όλη η μετέπειτα πλοκή στη μαντεψιά του Locke από ένα "say hello to my son" είναι αρκετά αδύναμο, ως μηχανισμό και μόνο καθώς προϋποθέτει ο Locke a)να το μαντέψει και b)να του έρθει τη σωστή στιγμή. Το θεωρώ κακό scripting ρε παιδί μου. Αν δε το'χε πει αυτό ο καπνός και αν ο Locke δεν είχε δει τελευταίο τον Jack δε θα είχε καταφέρει να τον πείσει να επιστρέψει στο νησί. Μη τρελαίνεσαι κατά τ'άλλα.
Αν δεις το επεισόδιο, ο Locke είναι στο κρεβάτι στο νοσοκομείο που δουλεύει ο Jack και μαντεύει πως αυτός που του είπε "say hello to my son" είναι ο πατέρας του Jack (διότι δε γίνεται να είναι ούτε ο πατέρας του Hurley, ούτε του Sayid οπότε...). Ο Jack του λέει πως ο πατέρας του έχει πεθάνει και φεύγει από το δωμάτιο χωρίς να του πει αν θα έρθει ή όχι. Ο Locke το μαθαίνει αυτό μία στιγμή πριν τον στραγγαλίσει ο Ben.
Τι να πω βέβαια, δυστυχώς τώρα δεν έχω πρόσβαση στο επ να το επιβεβαιώσω αλλά έτσι το θυμάμαι, ίσως να κάνω λάθος.
hah 8a mas trelanei o burnin me ta mango
λοιπον χτες ολοκληρωθηκαν τα γυρισματα της σεζον και της σειρας γενικοτερα.που σημαινει οτι καποιοι γνωριζουν ηδη το φιναλε,οποτε το νου σας.
άσε τα μάγκα μωρέ μαλάκα, περιμένουμε ποστ-διπλοσέντονο με ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
αχχαχαχα
εμαθα πως εισαι μανγκα
:shock::shock::shock::shock::shock::shock:
OMG τι επεισοδιαρα ηταν αυτη, εκοψε το συμπαν στα τρια και δημιουργησε το κανονικο
συμπαν και τα δυο εναλλακτικα του ΛΟΣΤ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ ΡΕ, ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!
σφδασφδαφδφσαδφασδφαδγσφαδγφσαδγφασγδφσγφδαγφδγαφα
Spoiler