ριτσααααααααααααρντ:pink:
Printable View
Τι λες ρε μλκ, δες το επ. Δηλαδή, αν είναι ΑΣΧΕΤΟ τότε για το λέει; Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ τρόπος να το μάθει. Δες μετά και το 507, στο 30:17. Ο Locke μαντεύει ότι είναι ο πατέρας του Jack, δε το έμαθε ποτέ! Και όταν του λέει ο Jack ότι ο πατέρας του έχει πεθάνει o Locke απογοητεύεται τόσο πολύ που μετά πάει να αυτοκτονήσει! Ο καπνός, ως Christian, ποτέ δε στηρίχτηκε στη γνώση του Locke πως ο Christian είναι ο πατέρας του Jack, και αυτό είναι που με παραξενεύει - γιατί το είπε;
"hai guise θα του πω κάτι ασαφές όπως 'πες γεια στον κανακάρη μου' και είμαι σίγουρος ότι θα μαντέψει πως η μορφή που είχα είναι ο πατέρας του και θα του το πετάξει, έτσι στο άσχετο, και αυτό ακριβώς είναι που θα προχωρήσει τη πλοκή."
Δηλαδή το σχέδιο του καπνού στηρίχτηκε αποκλειστικά σ'αυτό το πράγμα. Weaaaaaaaaaak.
Αυτό που εξυπηρετεί η αναφορά ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμή είναι να νομίσεις εσύ, ο θεατής, πως αυτός είναι ΟΝΤΩΣ Ο CHRISTIAN, αλλά μόνο in retrospect ξέρεις ότι δεν είναι. Αν δεις τα επεισόδια πάλι θα παρατηρήσεις πόσο περίεργα αναπτύσσεται ο χαρακτήρας του Locke από το 505 και μετά. Σε κάνει να νομίζεις ότι είναι ο Locke (και φαίνεται πως ο ίδιος νομίζει αυτό το πράγμα!) και μέχρι το 608 έχει φτάσει να λέει ξεκάθαρα "είμαι ο καπνός". Και σε συνδυασμό με την ιστορία πως έχει μάνα κτλ αν σκεφτείς κιόλας ότι είπε ότι έχει και γιο (και γι'αυτό μιλάω για άπειρο ambiguity), ε λογικό είναι να σε βάλει σε σκέψεις μήπως τελικά αντί αυτού που έγινε (το να πει δηλαδή ο Locke πως ο πατέρας του Jack είναι στο νησί) o καπνός όταν ήταν άνθρωπος είχε πραγματική ζωή και κάποιος εκτός νησιού είναι πραγματικά ο γιος του (και γι'αυτό ίσως να θέλει να φύγει από το νησί. snip: Γιατί δε μπορεί να φύγει ενώ ο Jacob μπορεί; ).
Τέσπα, ψιλά γράμματα, αν δε καταλαβαίνεις γιατί από κείνο το σημείο και μετά η πλοκή που πραγματώνει το σχέδιο και το χαρακτήρα του καπνού μου φαίνεται απίστευτα τρύπια, ε δε πειράζει. Ελπίζουμε σε γαμάτο Ricardus επ μόνο με καταιγισμό απαντήσεων - το μοναδικό χαρτί που θα σώσει το LOST πλέον στα δικά μου μάτια.
μη γεμίσουμε μπέρνηδες όμως μάγκες, χαλαρά!
Μαρεσει οταν η αντιμετωπιση προς κατι για το οποιο εχουν ολοι μεγαλες προσδοκιες ειναι οτι ειναι μια τρελη αποτυχια. :P
Τι να σου πω, ποτε δεν καταλαβα την εμμονη με τις απαντησεις, προφανως και ολοι θελουμε να τις δουμε (δε με χαλαει το να δουμε πραγματα που θα μας οδηγησουν να τις καταλαβουμε αντι να τις δουμε), αλλα οταν βαζω επεισοδιο να δω δεν ειμαι στη φαση "ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5,64 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ".
@ανχόλι
Μιλάμε πάντα με ντο κου μέ ντα. Αλήθεια, δες το 505 (για αρχή).
Πάντως από Τετάρτη σε Τετάρτη φτάνουμε πιο κοντά σε αυτό που στηρίζω πεντεξι βδομάδες τώρα ότι πάμε σε τέλος μούφα με χίλιαδυο αναπάντητα πράγματα και μπινελίκια για τα 6 χρόνια που φάγαμε. Όσο και να το αγαπάω γαμώτο σε αυτή την σεζόν είδα μόνο ένα πολύ γαμάτο επεισόδιο (αυτό με τον Sayid) και εύκολα ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ τα λέω fillers.
Εμένα μου αρέσει πολύ πως κυλάει το πράγμα και στα παπάρια μου αν θα απαντήσουν καυτά ερωτήματα. Το φουλ στόρι θέλω και μου αρέσει το φουλ στόρι μια χαρά.
Το φουλ στόρι ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ είναι μια χαρά τότε. ΣΥΝΟΛΙΚΑ το πλοίο μπάζει από παντού.
μετά τον ρίτσαρντ πετάει κι ένα επεισόδιο ντέσμοντ κι όλα καλά. θα επαναλάβω ότι το λοστ πλέον έχει ολόκληρη μυθολογία που δεν αξίζει να κάτσουν να κλείσουν κάθε τρύπα της, αλλά να αναπτύξουν τους χαρακτήρες και το γενικότερο πνεύμα της ιστορίας (είτε αυτό είναι καλό-κακό, είτε επιστήμη-πίστη, είτε νεκρά πουλιά γουωλτ-βίνσεντ).
btw ο γουίντμορ δε λέει ότι δεν έστειλε το πλοίο απαραίτητα, απαντά "it's sad how little you know" στη φράση "εσύ έστειλες το πλοίο και μερικούς τύπους να μας σκοτώσουν όλους".
μια ενδιαφέρουσα θεωρία περί τζέηκομπ και μαν ιν μπλακ
Spoiler
επειδη ειδα να αναφερεστε σε επεισοδια πιο παλια, απο 5ο κυκλο, και τα εχετε λιγο μπουρδουκλωσει ενω εγω τα εβλεπα κρατωντας σημειωσεις, ας πω κατι για αυτα γιατι για τον 6ο κυκλο οτι ειχα να πω το ειπα και δε θα με τρελανουν εμενα οι αρχιδες παραγωγοι
ναστε σιγουροι οτι οταν ο μπεικον με μορφη πατερα τζακ, λεει στο λοκ τον αληθινο, τον φλωρο ουαν ρε παιδιακι μου, οτι σει χαλο του μαι σαν, εννοει τον τζακ 100%
ο καπνος οποιανου μορφη παρει , παοιρνει και τις αναμνησεοις τους και τα βιωματα τους. σε τζακ αναφερεται και οχι σε καποιον υποτιθεμενο γιο του μπεικον
αλλη μια αποδειξη περι τουτου ειναι κατι πολυ σημαντικο που δε πηρατε πρεφα. με το που παει ο λοκ νεκρος στο νησι και τον αναλαμβανει ο μπεικον, τον δειχνει σε ενα καρε να τρωει ενα μανγκο απολαυστικα να κοιτα το υπερπεραν και να λεει στον (νομιζω ηταν ο χερλυ) οτι αυτο ειναι το καλυθτερο μανγκο που εχω φαει ποτε στη ζωη μου. προφανως αναφεροταν στη ζωη του αληθινου λοκ, και ο λοκ δεν ειχε φαει καλυτερο μανγκο απο αυτο. ηξερε τα παντα περι λοκ δηλαδη. ετσι ακριβως ξερει και για το παιδι του κριστιαν. για τον ιδιοπ λογο μιαλγε στην καλυβα για την κορη του οταν εθεαθηκε εκει μαζι με κλερ και ελεγε οτι αυτος ειναι ο εγγγονος μου κιετς
μαρεσει οταν ζωγραφιζω και χωρις σημειωσεις μπροστα μου
μόνο μαλακίες όμως. το ξέρεις και συνεχίζεις. συγχαρητήρια.
Όλο το λοστ σε μία φέτα μάνγκο.