Δίκαιο και πίνκαρα, άντε σταματώ να δούμε τι θα γίνει. Edit: @Swollen
minmin το ότι σε μιλάω πριβέ σημαίνει ότι περιμένω αντίστοιχη απάντηση. Δε νομίζω ότι σου ήταν δύσκολο.
Printable View
Δίκαιο και πίνκαρα, άντε σταματώ να δούμε τι θα γίνει. Edit: @Swollen
minmin το ότι σε μιλάω πριβέ σημαίνει ότι περιμένω αντίστοιχη απάντηση. Δε νομίζω ότι σου ήταν δύσκολο.
Εντωμεταξύ, εγώ γύρισα από τα Χανιά που παραθέριζα, είδα πολλές απαντήσεις και λέω "α, ωραία, θα συζητάνε για το tapatalk!" και αρχίδια. Γαμήθηκα να ρωτήσω για κανά χέβι μέταλ στην πόλη με το κινητό. Τίποτα πάλι.
Χτες είδα τον Ζακ Γκαλιφιανάκις να βολτάρει με παρέα στο λιμανάκι. Ήθελα να βγάλω φωτογραφία όπως ο Φίξξξερ με τον Bailey αλλά κώλωσα να τον ενοχλήσω τον άνθρωπο. Τώρα το μετάνιωσα.
Σε αυτά που συζητάτε, πάτος της τελευταίας ζυγοστάθμισης το λογκ, εμετός πραγματικά, ΔΕΝ ΘΕΛΩ καν να τα ξέρω αυτά ρε μαλάκα, πόσω μάλλον να σε βλέπω να τα πετάς δημοσίως για να πικάρεις κάποιον. Θα συμφωνήσω ότι πάτος της αντι-προτελευταίας ζυγοστάθμισης είναι άπειρες φορές το ύφος που λέει πράγματα ο H. αλλά θα πω ότι της προτελευταίας είναι και αυτές οι μαλακισμένες, συντονισμένες επιθέσεις της παρέας εναντίον "του μαλάκα". Σε σημείο που πολλοί δίνετε την εντύπωση ότι παρακαλάτε να πει καμιά νέα μαλακία, ίσως τρανότερη της προηγούμενης γιατί θα έχει νέο γύρο κραξίματος. Κάποιοι που το παίζουν θιγμένοι και "αμ είναι δυνατόν" μου βγάζουν ότι μάλλον χαμογέλασαν μόλις διάβασαν το λογκ.
Γενικά, λίγες φορές τυχαίνει να ζορίζομαι τόσο με άτομα που συμφωνώ με αυτό που λένε. Δεν πάει σε όλους. Και επειδή είναι μόνο μία αίσθηση και μπορεί να είμαι εγώ ο μαλάκας που βγάζει συμπεράσματα, δεν το κάνω ονομαστικά. Απλά μεταφέρω πώς μου βγαίνει.
Γενικά, πολλές φορές αηδιάζω με το πόσο ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ γίνονται πολλοί εδώ μέσα. Και μένα μου αρέσει το κυνικό και σαρκαστικό κράξιμο αλλά το ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ δεν μου άρεσε ποτέ.
Αυτά τα αδερφίστικα.
Εσύ απέχεις πολύ μινοταυρούλη μου, ακόμα και τότε που είπες για την ανατροφή και δεν αστειευόσουν δε φτάνεις τον άλλον.
Μινμίν, δίκιο έχεις αλλά ο καθένας έχει και τα προβλήματά του. Όπως και τα προβλήματα που νομίζει πως έχει. Το τι συμβαίνει στη ζωή μου άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ :!:
στο θέμα μας
Αυτό.
Όσο αντιπαθής μπορεί να είναι ο Η. ορισμένες φορές, μου έχει δημιουργηθεί μια τεράστια απορία.
Που είναι η επίθεση για προσωπικά θέματα στην Χ? Δεν ξέρω αν έχω χάσει κάτι από το chat, δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί τίποτα για τα προσωπικά της Χ από την Χ σε κάποιον, ο οποίος κάποιος τον είπε σε κάποιον άλλον και αυτός ο κάποιος άλλος το είπε στον Η. (γιατί να τα είπε η Χ στον Η. λίγο δύσκολο), αλλά πέρα από την εξωφρενική μαλακία κάποιου να μιλήσει σε μια κοπέλα με αυτόν τον τρόπο, δεν βλέπω κάποια επίθεση σε προσωπικό θέμα.
Ενλαιτεν μι πλιζ, ι αμ ινγκοραντ.
edit: Α ναι, αυτό που γκουόταρε ο Φαιαρστορμ από τον Βικ, με βρίσκει σύμφωνο.
ναι, σωστά, ας κουτσομπολέψουμε για όσους δεν ξέρουν για τι λέμε
λίγη σοβαρότητα
Δεν το είπα για αυτο ρε Βοκοτνι.
Ερώτηση είναι, γιατί πραγματικά στο αρχικό λογκ δεν βλέπω κάτι πέρα από ραντομ ήλιθιες,κακόγουστες,κακοπροαιρετες προσβολές. Ακόμα και γαμημένη αλήθεια να είναι, το πιο σωστό να το χειριστείς είναι να το αγνοήσεις. Εκτός αν εδώ μέσα είναι το μπεβερλι χιλς ανταλτ 929832, οπότε πάω πάσο.
Δεν θέλω να μάθω τα προσωπικά της Χ, δεν με ενδιαφέρουν, ούτε το φόρουμ ενδιαφέρουν, αλλά τι στο πούτσο, αν βγαίνουν προσωπικά τόσο εύκολα στην φόρα, υπάρχει κάποιο θέμα.
Τώρα αν εμένα μου αρέσει να ρουφάω αφρικανικά καβλιά, ε είναι δουλειά μου να μην το μάθει ο κάθε Η., επειδή ο κάθε Η. μπορεί να είναι καθυστερημένος και μετά να το κάνει βούκινο σε όλο το φόρουμ. Το ότι κάποιος είναι καθυστερημένος, το ξέρεις και προφυλάσσεσαι από αυτό γιατί ξέρεις ότι ακριβώς αυτό που δεν θες, θα το κάνει.
edit: Δεν δικαιολογώ σε καμία περίπτωση τον Η. , ακριβώς το αντίθετο.
ρε animae τωρα με κανεις να σχολιασω πραγματα που δεν με αφορουν, αλλα τι ειναι αυτα που λες? σκεφτηκες οτι μπορει ο οποιοσδηποτε χρηστης μπορει να μην εχει καμια αναγκη και καμια καουρα να κρυψει κατι απ το ερ? και καλα κανει στο κατω κατω. δεν υπαρχει κανενα θεμα στο να μαθευτει κατι οταν οι μισοι και βαλε χρηστες γνωριζονται μεταξυ τους. απλο ειναι.
Nαι βρε πουλάκι μου δεν διαφωνώ σε αυτό, δικαίωμα του καθενός είναι. Όταν υπάρχουν όμως και καθυστέρες εδώ μέσα πρέπει να προσέχεις τι λες και που το λες. Αν ξέρω ότι ο Καρχαρτ με αντιπαθεί και είναι αρχίδι, θα προσπαθήσω να μην ξέρει προσωπικά μου. Τέσπα, σταματάω εδώ, επειδή δεν ξέρω πρόσωπα και καταστάσεις, ούτε θέλω να μάθω. Δεν είχα σκοπό να προσβάλω την Χ ούτε να την κουτσομπολέψω, απλά ως απ έξω χρήστης μου δημιουργήθηκαν απορίες με το λογκ.Thats all.
animae απο τη στιγμη που δεν υπαρχει κατι το οποιο θες να κρυψεις, δεν θα κοψεις την κουβεντα με γνωστους σου που μπαινουν ερ για να μην μαθει κατι καποιος που μπορει να το χρησιμοποιησει σαν προσβολη εναντιον σου επειδη απλα εχεις μουνι. δεν χρειαζεται να ξερεις προσωπα και καταστασεις η δεν ξερω γω τι. δεν ειναι κατι δυσκολο.
Aυτό το λέει η δικιά σου λογική, η δικιά μου μπορεί να λέει κάτι άλλο, αλλά δεν είναι το θέμα εδώ πέρα, οπότε ας το αφήσουμε στην άκρη.
Ο καθένας κάνει ότι θεωρεί καλύτερο για τον εαυτό του και δεν θα κάτσω να το κρίνω.
Εάν δεν υπάρχει κάτι που θες να κρύψεις, επίσης, μπορείς να αγνοήσεις τον κάθε μαλάκα που σου καταλογίζει αυτά που κάνεις λες και θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι' αυτά. Η Χ αυτό φαίνεται να έχει κάνει με τον H., τον έγραψε στ' αρχίδια της.
κανείς δεν πρόσεξε ότι μετά την θεϊκη παρέμβαση (pk dick) του αγιου σουώλεν
ο Η. υπεσχέθη να σταματήσει το συγκεκριμένο σπορ?
παμε παρακατω ρε ταλαιπωριακοι επιτελους
ωπα, για καποιο λογο τωρα το ειδα αυτο
οκ, εχω το τρολλοστατους και ολα, αλλα αληθεια τωρα, ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ αν νομιζετε οτι ειμαι ο καθε νεος χρηστης και ποσο μαλλον ΣΥΖΗΤΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ; Καλη η γαμημενη πλακα που κανει που και που ο ικονοκλαστ αλλα οποιος τον πιστευει ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.
Επισης, ο KLAPSE ειναι ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, το λεω για 345874564η φορα.
Και τα account που εχω, μετα το ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ BAN ΤΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΜΝΗΖΙΑΚ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ, ειναι ΔΥΟ. AYTO KAI ENA AKOMA. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΑ.