Κοιτώντας έξω απ' το παράθυρο είδα δυο τύπους που ήρθαν στα χέρια για ένα πάρκινγκ (τίποτα σοβαρό, μια φάπα έπεσε). Στο τέλος της όλης φάσης έψαχνα την μπάρα του βίντεο για να ξαναδώ το σκηνικό!
Printable View
Κοιτώντας έξω απ' το παράθυρο είδα δυο τύπους που ήρθαν στα χέρια για ένα πάρκινγκ (τίποτα σοβαρό, μια φάπα έπεσε). Στο τέλος της όλης φάσης έψαχνα την μπάρα του βίντεο για να ξαναδώ το σκηνικό!
Κάθε φορά που περνάει toyota corolla σαν του πατέρα μου (χρώμα κλπ ίδια), ακομα και σε άκυρα μέρη, τσεκάρω να δω αν έχεις τις ίδιες πινακίδες.
Επίσης, με τον 4ψήφιο αριθμό των πινακίδων προσπαθω να κάνω συνδυασμούς μεταξύ των αριθμών. Π.χ.:
έστω πινακίδα με αριθμό 4938
9 - 8 = 1
4 - 3 = 1
άρα έχουμε άσσους αφαιρώντας τα
έστω πινακίδα με αριθμό 9759
7 - 5 = 2
στον αριθμό έχω δύο εννιάρια
έστω πινακίδα με αριθμό 2986
9 -2 = 7
η μέση τιμή 8 και 6 είναι 7
...
κοκ
Αρκετά ψυχαναγκαστικό, καθώς το προσπαθώ με ΚΑΘΕ πινακίδα που βλέπω στο δρόμο.
εγώ έκανα ΜΕ ΠΑΘΟΣ πρόσθεση τις πινακίδες (4+2+8+6=20, 2+0=2) από τότε που με θυμάμαι (και μπορούσα να κάνω πρόσθεση, duuuh) μέχρι τα 20 μου περίπου, το 8 ήταν ο χειρότερος εχθρός μου και η λύτρωση το 9.
πρέπει να το ξεπεράσεις, το δικό σου είναι χειρότερο και random.
αν κάνεις και λέξεις με τα γράμματα από τις πινακίδες ίσως να έχουμε παραπάνω κοινά από όσα νομίζαμε !
edit: στον τσιμπούκλανο πήγαινε !
Π.χ. πινακίδα θεσσαλονίκης ΝΖΝ, ΝαΝΖιαΝΖιΝός :P
νταξει, τι μου θυμισατε.. Πριν 2-3 χρονια διακοπες στη Ροδο και ΟΛΕΣ οι πινακιδες ηταν ΡΟΝ.
Kαθε φορα που το εβλεπα τραγουδαγα ρυθμικα Ron, Ron, Ron Weasley κατα το:
https://www.youtube.com/watch?v=Tx1XIm6q4r4
με λενε ειρηνη ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ και δολοφονηθηκα στις 10 ιουλιου 2007 μπροστα στα ματια του πατερα μου με μαχαιρι αν u δεν αντιγραψετε αυτο το κειμενο σε 10 φωτογραφιες αυτης της σελιδας το μικκρο κοριτσι θα ερθει σπιτι σουτο βραδει με ενα μαχαιρι κ θα σου κοψει το λαιμο αλλα αν το κανεις το μικρο κοριτσι θα σου δωσει 7 χρονια καλοτυχια
emena oi goneis mou pethanan prin gennithw
η καμενιά που βρίσκεται...?
όταν μένω μόνος σπίτι δεν βάζω τον "σύρτη" στην πόρτα.
Αν πεθάνω να μην δυσκολευτούν να μπουν μέσα για να με βρουν ...
Spoiler
συνειδητοποιησα πως εκτος απο περιπτωσεις συνεννοημενου ραντεβου, με αποσυντονιζει να φτανω καπου, ακριβως ή και μιση. γενικα κλιμακα προτιμησης ειναι α) και δεκα με και 20 β) παρα 20 με παρα 10 και γ) ακριβως ή και μιση. αυτο ισχυει για περιπτωσεις που θα παω χωρις συνεννοηση καπου, απο εφοριες κλπ, μεχρι καφεδες που εχουν ξεκινησει αλλοι και θα παω να βρω εγω.
there, I said it.
Για το διαστημα μεχρι "και δεκα" και απο "παρα δεκα" μεχρι ακριβως τι κανουμε?
συγκλινει με ακριβως μαλλον. εχω θεμα με την ακριβεια. ( ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ;. )
Eurobak 9am, χωρίς καφέ, να παραλάβω ένα pin.
-Καλημέρα, ένα pink θέλω να μου δώσετε.
Ξαναδιάβασα όλο το θρεντ περιμένοντας να φορτίσει το κινητό (προτιμώ να αργήσω κάπου παρά να πάω και να μένει το κινητό από μπαταρία, ακόμη και αν δεν περιμένω τηλεφώνημα)
Psaxnw me pathos ta pin mou se pinakides autokinhtwn. Otan phga elvetia to ekopsa omws logw 6-pshfiwn pinakidwn
a egw eimai tou random!
Στα καροτσακια από τα σούπερμάρκετ, βάζω πάντα το 50άλεπτο για να τα πάρω από τη σειρά.
Αν και το κέρμα το παίρνω πίσω στο τέλος, σιγά μη τους δώσω 2 ευρώ για να πάρω το καροτσάκι.
Τωρα τελευταια στα μπαννερς "πυροβολησε το αηπαντ", "μαζεψε τρια επερχομενα μηλα και κερδισε", "γδυσε την καριολα" αρχιζω και παιζω αλλα προσποιουμαι οτι αστοχω γιατι "ειναι δυσκολο γαμω τη πουτανα" και μετα το παραταω με υφος "ε, τι να κανουμε..."
Οντας καπνιστης στριφτων με εκνευριζει αρκετα να μου παιρνουν φιλτρα απο σειρα γεματη.Πρεπει πρωτα να τελειωσει η σειρα και μετα να αρχισει η αλλη.Βεβαια απο οτι εχω καταλαβει πολυς κοσμος το εχει αυτο οποτε...
Σταφύλια. Ποτέ τσαμπι, οι ρώγες ξεχωριστά στο πιάτο και από και και πέρα ή τρώω την φλούδα πρώτα και μετά το υπόλοιπο ή γεμίζω το στόμα με όσες μπορέσω και αρχίζω να μασουλάω, χωρίς κουκούτσια εννοείται.
ακριβώς το αντίθετο. όσες ρώγες έχουνε πέσει/φύγει από το τσαμπί δεν τις αγαπάει κανένας.
hello
http://media.onsugar.com/files/2011/...ing-grapes.jpg
Α περίμενε, δε λέω πως τρώω μόνο αυτές που πέσαν/φύγαν, που τις τρώω, αλλά πως εγώ τις βγάζω επίτηδες.
Έτσι ακριβώς. Γιατί πέσανε από το τσαμπί δηλαδή; Κατι στραβό θα έχουνε.
Δύο καλές καμενιές με το αυτοκίνητο που κάνω στάνταρ.
1. ως δημότης Νέας Σμύρνης, πολλές φορές οδηγάω δίπλα στο τραμ. Όταν ξεκινάμε ταυτόχρονα από ένα κόκκινο δίπλα δίπλα, προσπαθώ να έχω για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα ακριβώς την ίδια ταχύτητα με το τραμ, έτσι ώστε να φαινόμαστε σαν να έιμαστε το ίδιο όχημα.
2. Όταν οι δρόμοι είναι ψιλοάδειοι και δω κόκκινο φανάρι από μακριά, ελαττώνω ταχύτητα λίγο λίγο έτσι ώστε να μην ακινητοποιηθεί καθόλου το αμάξι, να μπορέσω μόλις ανάψει πράσινο να φύγω με δευτέρα. Αν δεν το καταφέρω αυτό, ειλικρινά, ξενερώνω τον πάτο μου.
Τα κανω και τα δυο. Ευγε.
Έπεσα πάνω του:
http://365vegandays.wordpress.com/20...9/#comment-950
1/ όταν τρώω σάνδουϊτς, μπαγκέτες ή ότι ανάλογο η ΠΑΝΩ μεριά του ψωμιού πρέπει να κοιτάει προς τα έξω και η κάτω προς τα μένα. δεν γίνεται αλλιώς.-
2/ με αφορμή το βιντ των πιτσιρικάδων που σφάζουν το killing in the name of, δεν μπορώ με τίποτα να δω ανάλογα βίντεο κακών συγκροτημάτων, βίντεο με φεϊλς και άλλα παρόμοια. αισθάνομαι ΑΒΟΛΑ.
λοιπόν αυτή η φάση με τα σαντουίτς παίζει σε πολύ κόσμο.
δύο εκ των οποίων η αδερφή και ο ξάδερφός μου που δεν έχουν μόνο συγκεκριμένο τρόπο να το φάνε αλλά και τη σειρά που το φτιάχνουν. πως ανοίγεις το ψωμάκι, τι βάζεις πρώτο, τι δεύτερο, πόσο το ψήνεις κλπ.
επίσης το ίδιο έχουν και με τα φρούτα αφού η πλευρ΄αμε το κοτσανάκι θα πρέπει να είναι αυτή που μπαίνει πρώτη στο στόμα γιατί "δείχνει" το δρόμο.
είσαστε όλοι τρελοί!
Εσύ είσαι τρελή που τρως το σάντουιτς από την λάθος μεριά!!!
Σε παρόμοια φάση στο πιτόγυρο δε μπορώ με τίποτα να βάλουν πρώτα τις πατάτες ή/και τα λαχανικά, πρέπει πρώτα το κρέας, μετά τα λαχανικά και μετά οι πατάτες.
καλώ συνέλευση να μιλήσουμε με ουσία για το πώς πρέπει να τυλίγεται το σουβλάκι(ή και το βρώμικο).
θάνατος στους μάστορες που βάζουν μια γραμμή κετσαπ-μοστάρδα ΜΟΝΟ πάνω στις πατάτες και όλο το υπόλοιπο τρώγεται στεγνό.
θα σας τσακίσουμε.
1) Σουβλακι (πιτογυρο) - Βρώμικο: Πρώτα τρώω την πάνω μερια, αναποδογυρίζω, τρώω την κάτω μεριά και στο τέλος το κέντρο.
2) Πίτσα, όλα τα κομμάτια, εκτός του τελευταίου, με μαχαιροπίρουνο. Το τελευταίο με το χέρι. Και πάντα πρώτα το ψωμάκι της γωνίας.
^τετράγωνη πίτσα, τιναλεμετωρα...
:s