Με όλες τις μαλακίες που γράφει, αυτό ισχύει. Βγάζει μια ΙΠΠΟΤΙΚΗ ΚΑΥΛΑ.
Για πείτε κάνα καλό RPG.
Printable View
γιατί όμως να μπεις στη διαδικασία να τσιγκλίσεις ένα τέτοιο τύπο?
επειδή σαρέσει να ασχολείται μαζί σου :/
να σε ρωτησω χελμ...δεδομενου οτι στο μεταλχαμμερς οι μονες του αναφορες σε κομικς ηταν για τον κονανουλη,αιντε και για κανα αλλο αναλογο με καναν καλιντορ ή ατορ...
εσυ το εξαιρετικο του γουστο στα κομικς που το ξερεις? αφου ουτε το μπλογκ του παρακολουθεις (που και εκει δεν εχει και καμια αναφορα εδω που τα λεμε)
εχει το Θοργκαλ που γαμει μανες παντως σε φωτογραφια κατω δεξια!
το 'κόναν' δεν είναι ένα πράγμα, σύγκρινε Sal Buscema με Barry W. Smith, ας πούμε.
οπ απαντησες...αλλα εγω αλλο σε ρωτησα
επι τουτου μπορεις να απαντησεις?
(και ο ικονοκλαστς να κανει καμια αναστροφη...καποτε ελεγε οτι ο μινμιν ειναι καλος αλλα γραφει χαλια)
τι δεν απάντησα, 00i00;
επικαιρο και καυστικο ποστ
http://punkfromthegutters.blogspot.com/2011/08/k.html
Νιωθω λες και ειπα εγω αυτα τα λογια. Ολοενα και περισσοτεροι σκεπτομενοι_ανθρωποι αρχιζουν και νιωθουν το παραπανω. Τι λετε, καιρος δεν ηταν; Μεσα απο τα παραδειγματα της μπασταρδεμενης κουλτουρας της πλειοψηφιας των ελληνων στο ποστ, νιωθουμε ξανα αυτη τη σταρχιδιστικη νοοτροπια που συνανταμε καθε μερα στις ζωες μας. Δεν υπαρχει σωτηρια απ'αυτο το πραγμα, και οσο ζουμε σε αυτο το μερος μεταλλασομαστε και μεις οι ιδιοι, ακομα και αναγκαστικα για να συνυπαρχουμε με τους αλλους! Καλος ο σταρχιδισμος και η καφριλα, γουσταρουμε, αλλα ολα εχουν ενα οριο :!:Quote:
Αυτή η χώρα παίρνει τα σκατά που της αξίζουν, και είμαι πολύ περήφανος, που από μικρό παιδί σχεδόν, δεν είχα κανένα αίσθημα αγάπης προς την πατρίδα(και οποιαδήποτε άλλη).Γιατί απλούστατα, αυτό πλέον μετατρέπει σε πιο εύκολη την φυγή μου(μας) από την χώρα, σύντομα.
Δε σας αηδιαζει και σας; Δε σας κανει να θελετε να φυγετε απ'αυτη τη χωρα και να ερχεστε μοναχα για διακοπες το καλοκαιρι; Γιατι κακα τα ψεματα, η Ελλαδα ειναι η χωρα του καλοκαιριου, των διακοπων, της καλοπερασης. Ειμαστε μια τουριστικη ατραξιον.
Εξαιρειται ο ΠΑΟΚ φυσικα οπου θα τον ζουμε μονο μεσα απο μαζωξεις και FAN CLUB
...
Βάζε τόνους.
Υπερβολικός, υπερ-προβοκάτορας και πάντα διαβάζεται νερό. Κλάσικ πάνκης, είμαι φαν. Το καλύτερο κομμάτι ήταν με την ιστορία του ροκαμπιλά, γενικά να μεταφέρεις ιστορίες!
Heavy Metal is the Law. Τελεία. Μεταλλάς (μεταλλάς όμως, ξέρεις εσύ), δεν το αρνείται αυτό το πράγμα (εννοώ να το πει και να μην γελάει το μουστάκι του).
δεν ξέρω τι παίζει θεσσαλονίκη, αλλά και αθήνα που υπάρχουν και κάμποσα "εναλλακτικοροκάδικα" (γυφτο-ορισμός για να ξεχωρίζει από τα "κανονικά" ροκάδικα που παίζουν μέταλ), μη φανταστείς reject ότι είναι καλύτερα. Του αγίου grunge το ανάγνωσμα παίζει συνήθως, άντε κάνα clash στη φάση.
:touched:Quote:
"καλέ συ κυρα-γαμιόλα έχεις τόσες τρίχες στο χέρι όσες ο Μαλιούφας και περνιέσαι και για καυλόμουνο".
Rock 'n roll...far too slow
So the adrenaline just doesn't flow
Ύστερα από αυτό το δίστιχο δεν υπάρχει γυρισμός. Το heavy metal γουστάρουμε, αυτό θα στηρίζουμε, αυτό θα ακούμε, αυτό θα επευφημούμε. Αν οι ροκάδες δεν έχουν οργανωθεί για κάποιες βραδιές, δεν είναι πρόβλημα των μεταλλάδων αυτό, αλλά περισσότερο των ίδιων των ροκάδων. Επίσης εάν ένα πρόγραμμα αλλάζει στη μεταμεσονύκτια πορεία σε ένα κλαμπ όπου ύπαρχουν τρεις ροκάδες και δώδεκα μεταλλάδες ξέρω 'γώ, ξάνα είναι απολύτως φυσιολογικό. Θα κάνει τα κουμάντα του ο μαγαζάτορας για να μη χάσει την πελατεία.. :wink: Θα χώσει και κάνα Σλέιεερ για να κονομήσει κι άλλα τετράευρα από τις μπίρες.
βεβαια αλλο λεει ο πανκης αλλα δεν πειραζει
Εάν δε βαριέσαι, επειδή είμαι και λίγο μπουμπούνας, για εξήγησε.
Ρε νταξει μια χαρα μεταλ τα σπαμε κτλ αλλα παρε ποιον να σου πω οποιον θες κ συγκρινε τον με τον χεντριξ κ θα σου φανει κακομοιρης.
μα αφου το γραφει ξεκαθαρα αφου...
οτι τα καγκουρομεταλομαγαζα αυτοβαπτιζονται ''ροκαδικα'' ενω δεν παιζουν ροκ
Ρε Μικέ, αυτά τα καταστήματα δεν έχουν ταυτότητα και το βασικότερο ΔΕΝ παίζουν μόνο metal. Άρα δεν είναι καγκουρομεταλλομάγαζα. Αυτά είναι μαγαζιά που το Σάββατο κατά 99% παίζουν το λεγόμενο "all about". :puke: Uriah Heep, Rainbow, Deep Purple, Nightwish, Slipknot, Metallica, Kyuss, Nirvana, Misfits και μετά UFO ξέρω 'γώ. Καμιά συνοχή, απλώς να περνάμε καλά και να βρισκόμαστε σε κέφι. Εγώ δε δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ μου σε ένα τέτοιο μαγαζί την ΕΠΙΚΗ αλλαγή από Helloween σε Green Day. :touched: Συνεπώς, ΜΗΝ το ρίχνετε και αυτό το κόλλημα για γνωστούς και οικείους ήχους στο metal.
Sod, μανούλα μου, τί Χέντριξ με λες;;; Μουστάκιας (Iommi ντε!) και αντίο ζωή. ;)
οκ θα στο πω αλλιως...
ειναι σαν να ανοιγω εγω ενα μαγαζι στο οποιο να παιζω νουνου ''μεταλ'' και νεκρονεκρα γκοθ ''μεταλ'' και οτι τελος παντων ειναι γιαλατζι...υποπροιον πως το λενε
και να διαφημιζω το μαγαζι ως ΜΕΤΑΛ ΚΛΟΥΜΠ
και να ρθεις εσυ ο ανοξειδωτος ο ΤΙΜΙΟΣ ο απαστραπτον μεταλας και να με ζητησεις ΟΜΕΝ κι εγω να σε πω ''τι ειναι αυτο ρε μαστορα...μουσικη βαζομε εδω οχι ταινειες με τον αντιχριστο''
καπως ετσι μαλλον
Η μουντζα επωνυμη, σε αυτο περί Χέντριξ.
Δεν μπορείς να καταλάβεις ρε συ Ρα ΑΠΛΑ πραγματα?
Πάμε άλλη μία...μου την σπάνε μαγαζιά που βάζουν τον τίτλο "Ροκ Μπαρ" δίπλα στο όνομα τους, ενώ παίζουν ΜΕΤΑΛ.Δεν θα βάλουν Σλιπνοτ,δεν θα βάλουν Νιρβανα,ουτε Μισφιτς.Θα παίζουν Αορ,γκλαμ,χεβυ μεταλ,εως και θρας.Και τα περισσότερα εδω πέρα είναι έτσι.Και δεν μιλάμε για "οικειους ήχους", στα δικα μου τα αυτια σκατα είναι και οι Poison,σκατά και οι Helloween.Και πάνω-κάτω(με την εξαίρεση των τρουάδων), ο ίδιος κόσμος τα ακούει αυτα.
Τουλάχιστον τα εξκαλιμπουρια, αναφέρονται ως "μεταλ", ποτε δεν ειπαν ροκ κτλ,αλλά τα ΜΑΓΑΖΙΑ "Ειμαστε Ροκ μπαρ και παίζουμε ΜΕΤΑΛ" είναι για τα σκατά.
Πως να στο πω ρε παιδι μου για να το καταλαβεις...γιατι το Legacy δεν αναφέρεται ως "Legacy Metal Bar" αλλά ως "Legacy Rock Bar"??αφου μέταλ παίζει.
Για το άλλο, το λεγόμενο "Ροκ εν ρολ", έλα μία βόλτα απο δώ να την ακούσεις την πρόταση 50 φορές μέσα στο ίδιο βράδυ, για μαλακίες άσχετες με το ροκ εν ρολ.
Υγ:Χθές καλή ώρα, μετα το μάτς, πήγαμε για μπύρες σε ένα Ροκάδικο, και στην παρέα ήταν και 2 μεταλάδες οι οποίοι είχαν στραβώσει γιατι "δεν παίζει μεταλ εδω".Πέρα απο τα προφανέστατα μπινελίκια και το τρελό δούλεμα,αυτο που τους ειπα είναι ότι έτσι είναι το ΡΟΚΑΔΙΚΟ, και όχι σαν το Dizzy, ή σαν το Άδυτο.
Λοιπόν, τέτοια μαγαζιά στην Πάτρα δεν υπάρχουν. Εάν λένε "rock club", τότε σχεδόν υποχρεωτικά οι δυο μέρες από τις επτά θα έχουν να κάνουν με rock (η μια με ελληνόφωνο, η άλλη με κλασικό/hard/prog [Eloy, Blue Oyster Cult, Camel κ.λπ.]). Στο Legacy παρομοίως δεν έχω πάει. Δεν μπορώ να πάρω θέση, επομένως.
Το "Heavy Metal" πάντως να ξέρετε ότι ποτέ δεν το υιοθέτησαν ως όρο ούτε οι Metallica οι ξεπλένηδες ούτε οι άκακοι Maiden ούτε οι Priest. Αυτές οι μπάντες δεν έχουν κομμάτι "Metal Warriors" επειδή θέλουν να παρουσιάζονται οι δουλειές τους από τις έγκριτες εφημερίδες.
"Ροκ εν ρολ δεν είναι ούτε οι σκατοποζεριές σου (=το ανάλογο του λαικοποπ, ούτε ΚΑΝ σκυλάδικο, στην Αμερικη), δεν είναι οι μαλακίες που παίζει ο bon jovi, δεν είναι το black metal που ακους, φυσικά δεν είναι το death metal, και το μεγαλύτερο μέρος του heavy metal"..
Και ουτε και οι Motorhead.
εντάξει υπάρχει πάντα η ομπρέλα ροκ που πιάνει τα πάντα , αλλά για τα μαγαζιά που παίζουν pure metal και δεν το διαφημίζουν στην λεζάντα τους απλά κόσμο χάνουν.
Τη φορά που θα μπείτε σε μάγαζο που μεταξύ clash και anathema παίζει κάτι τέτοιο, ελάτε να τα πούμε:
http://www.youtube.com/watch?v=XRCWFWxJY5o
αφού το τελευταίο blog post είναι σοβαρό θα απαντήσω με το ανάλογο ύφος. προσωπικά, πιστεύω (ξέρω, πλεονασμός αλλά στο er πρέπει να τονίζονται μερικά πράγματα) ότι η μουσική είναι καθαρά ψυχαγωγία και όλα αυτά περί φανατισμού και μεταλλοπατερισμού που αναφέρεις με αφήνουν αδιάφορο. είναι απλά "μ'αρέσει" ή "δε μ'αρέσει". αν όντως υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις που περιγράφεις, οποιοσδήποτε σοβαρός άνθρωπος, είτε τα κατακρίνει, είτε γελάει. στο μικρόκοσμο της τυρούπολης νο2 που ζω, ευτυχώς δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα - πέρα από το επίπεδο της πλακίτσας που κάνουμε μεταξύ μας. όταν έμενα αθήνα υπήρχαν κλίκες με τα χαρακτηριστικά που περιγράφεις, κυρίως στα 90s, αλλά έχω την εντύπωση ότι η συντριπτική πλειοψηφία των "μεταλλάδων" ΔΕΝ έχει καμιά σχέση με αυτά, ούτε θεωρεί τα αντίστοιχα μουσικά έντυπα τόσο σοβαρά - πέρα από το γεγονός ότι αποτελούν θαυμάσιο ανάγνωσμα τουαλέτας.
επίσης, νομίζω υπερτιμάς την απήχηση του metal στον κόσμο. καλώς ή κακώς οι πελάτες των αντίστοιχων bar, δισκάδικων, περιοδικών κτλ είναι μια ασήμαντη μειοψηφία. εδώ, σε πόλη 70.000 κατοίκων (και νομό 140.000) μπορώ να σου πω ότι τους ξέρω όλους έναν προς έναν. ίσως, στα 80s να είχε νόημα μια "συνομωσία" εναντίων των άλλων μουσικών ρευμάτων. τώρα και σε συνδυασμό με τις άπειρες και κυρίως δωρεάν πηγές ενημέρωσης δεν έχουν λογική τέτοιες καταστάσεις.
όλα αυτά δε σημαίνουν ότι θα πιέσω τον εαυτό μου να "μου αρέσει" κάτι μόνο και μόνο για να το παίξω ανοιχτόμυαλος, ούτε θα σταματήσει να μου αρέσει κάτι επειδή το ακούν και 4-5 γραφικοί. θυμάμαι ένα βράδυ στο μαγαζί, είχαν σκάσει μύτη 15-20 άτομα από ένα πάρτυ σε ένα τοπικό στέκι, κυρίως πάνκηδες. ήταν και λίγο στο κέφι τα παιδιά και ήθελα να ακούσουν πιο "punk friendly" μουσική. ήρθανε 3-4 άτομα και με καλό τρόπο ζήτησαν αν μπορεί να γίνει κάτι. τους ξεκαθάρισα ότι το μαγαζί έχει συγκεκριμένη μουσική κατεύθυνση, αλλά και ο πελάτης αξίζει το σεβασμό από τη στιγμή που τα σκάει για το ποτό του, οπότε έκανα ότι μπορούσα με αυτά που είχα στη διάθεσή μου και με σεβασμό στην υπόλοιπη πελατεία του μαγαζιού και η φάση εξελίχθηκε ωραία.
λοιπον...
το καλυτερο ποστ εβερ απο αλεξ...ευγε νεε μου εγραψες οτι δεν θα μπορουσα ποτε μου λογω βαρεμαρας
να το διαβασουν οι μεταλς γιατι λεει πραματα σωστα
http://punkfromthegutters.blogspot.c...avy-metal.html
και τι προτεινουμε? να κλεισουν τα μεταλλαδικα και οι μεταλλαδες να αφησουν μοικανες και τα μεταλλαδικα να γινουν πανκομαγαζα?
τι σκατα...
διαβασε τι γραφει ρε μπουνταλα
χωρος υπαρχει , αλλα ποσοι πανκς γουσταρουν να πηγαινουν σε πανκομαγαζα και ποσοι πανκς υπαρχουν στην σαλονικα? εχεις διερωτηθει ? Για να μην υπαρχουν μαγαζια προφανως δεν υπαρχει κοινο και για να μην υπαρχει κοινο δεν φταιει το μεταλ χαμμερ κατι αλλο φταιει.
να συμπληρωσω στο σκελος περι εγκαθιδρυσις μεταλ χουντας στην ελλαδα τα εξης...
επι χουντας υπηρχε μαλλι και δοξα τον Πουλικακο, και στα τελη 70 υπηρχε πανκ κοινο απαλα ηταν οι φοιτητες που επεστρεφαν απο αγγλια, μικρο κοινο μεν αλλα ισχυρο τα αποτελεσματα τα ειδαμε στα 80ς
πληθωρα απο ΓΑΜΗΣΤΕΡΕΣ μπαντες κι απο την αλλη Τ Ι Π Ο Τ Α...δηλαδη οκ με κατι Vice Human, Vavel και Flames γελαει ο κοσμος
Δεν διαφωνώ στον πυρήνα του ποστ σου. Συγκεκριμένα γράφεις πράγματα που έχουμε δει όλοι λίγο ή πολύ. Βέβαια το σκατίδι που έχει φάει ο μεταλλάς στις περισσότερες συζητήσεις που θα βρεθεί, με αυτή τη γνωστή indie απέχθεια, με αυτόν τον "μα καλά, ΑΚΟΜΑ ακούς μέταλ" σνομπισμό και όλη αυτήν την reverse Αργύρης Ζήλος μουσική επίθεση στο είδος, δίνει μόνο ΤΡΟΦΗ στους διάφορους ruthless του κόσμου αυτού να πέφτουν με τα μούτρα σε Όλες τις παγίδες που η σκληροπυρηνική μέταλ κατάρα θα στήσει (οι πολιτικές απόψεις που λες, ο σεξισμός, ο αυτισμός). Εδώ τίθεται ένα δίλλημα όμως, το εξής : Από τότε που το metal στα 00's έγινε πιο light σε αυτά τα ζητήματα (δεν κρίνω τη μουσική στροφή, την αισθητική μόνο), μια μεγάλη μερίδα κόσμου που έχει ίντερνετ και δεν έμαθε ποτέ τους βζ/πρασουλες του κόσμου αυτού, μαθαίνει το μέταλ με τους "σκεπτόμενους στίχους" του σπουδαγμένου από Pain of Salvation ξερωγώ, και όχι από τους Running Wild. Σε ρωτώ εσένα, επειδή έθιξες πράγματα κυρίως για ανθρώπινες συμπεριφορές σε σχέση με μουσικά είδη, και όχι ποιότητα μουσικών ειδών, όπως λες. Θα ήταν καλύτερο για διάφορα μουσικά είδη να χαλαρώνουν ως προς τον δογματισμό τους, ώστε οι Αδύναμοι Άνθρωποι Χωρίς Ίντερνετ που επηρεάζονται από αυτά να είναι λίγο περισσότερο Άνθρωποι παρά Ούγκαλοι;
Κυρίως όμως ήθελα να σταθώ στο "Απλά, να δωθεί χώρος έκφρασης, και σε άλλες τάσεις."
Από ποιόν να δοθεί αυτός ο χώρος; Από την πολιτεία; Από τους 27 Διασκεδαστές Μέταλ συνιστούν Sleep; Από τους μεταλλάδες τους ίδιους;
Εννοώ θα ήθελες θεσμικά να γίνει αυτό;
Μερικά πράγματα θέλουν πρωτοβουλία, και από όσο το βλέπω, δεν είναι πως λείπει αυτή, ακόμα και στο σημερινό underground. Τώρα ναι, δεν θα γίνει ποτέ η Ναυαρίνου Camden Street, ε δεν, το να θυμόμαστε ώρες ώρες και αυτό που λέει ο freakbrother για την συντριπτική πλειοψηφία των ακουσμάτων του Έλληνα (εκεί να δεις χούντες), και τον Έλληνα γενικά, μας επαναφέρει βίαια στην πραγματικότητα μεν, οφείλει να το κάνει δε
Εγώ πάλι δεν κατάλαβα ακριβώς το ζητούμενο του post, της αλλαγής της προσέγγισης προς κάποια μουσικά είδη δηλαδή. Είναι καθαρά πρακτικό ("δεν μπορώ να βρω μαγαζιά να πηγαίνω που παίζουν την μουσική που μου αρέσει;" ή "δεν υπάρχουν αρκετές εγχώριες μπάντες στη σκηνή ώστε να γίνεται τζέρτζελο" ή "δεν υπάρχουν δισκάδικα που πουλάνε αυτά που ψάχνω"); Αν ναι, μπορώ να το δικαιολογήσω παρά το ουτοπικό του ζητήματος, μια που αυτό που περιέγραψες είναι περίπου οτιδήποτε συμβαίνει με όλα τα μουσικά είδη που μια δεδομένη χρονική στιγμή σε ένα δεδομένο χώρο δεν χαίρουν μεγάλης δημοτικότητας.
Είναι ηθικό ("χειραγωγούν τις μάζες" ή "δεν αφήνουν τα πιτσιρίκια να γνωρίσουν νέα μορφές έκφρασης"); Ακόμα και να συμβαίνει στο βαθμό που το περιγράφεις (βάσει των εμπειριών σου προφανώς δεν μπορώ να το αμφισβητήσω, εγώ δεν το ένιωσα ποτέ αυτό), εδώ νομίζω ότι χάνουμε λίγο τη μπάλα. Συζητάμε αν ο κόσμος είναι πρόβατα, αν υπάρχει χειραγώγηση, αν καταπιέζεται η έκφραση της προσωπικότητάς μας; Πέρα από το μου φαίνεται λίγο (για να μην πω πολύ) υπερβολικό να κάνουμε μια τέτοια συζήτηση σε τέτοιο επίπεδο για το "metal vs the world" (με το metal από πάνω αυτή τη φορά, γιατί αν ρωτήσεις ένα μέσο μεταλλά θα σου αναφέρει την ίδια φράση με αντίστροφους ρόλους). Και θα μου πεις ότι εγώ δεν θέλω να γίνει το punk κυρίαρχο είδος, θέλω να έχουν όλα τη θέση τους και όλοι να είμαστε αγαπημένοι και ελεύθεροι (δεν ειρωνεύομαι, απλα προσπαθώ να απλοποιήσω όσο γίνεται το ζουμί του "παράπονού" σου), αλλά αυτό δεν γίνεται, ας είμαστε ρεαλιστές. Πάντα θα υπάρχει κάτι μαζικό (με οποιασδήποτε τάξης μαζικότητα) και κάτι που θα βρίσκεται στα όρια, και πιθανότατα δεν θα δίνονται οι ίδιες ευκαιρίες και στα δυο.
Επίσης πέρα από το πρακτικό του ζητήματος που ανάφερα παραπάνω, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος εκνευρισμός επειδή οι πολλοί δεν έχουν ανεξάρτητη άποψη (όπως πιστεύεις εσύ). Εσύ ψάχτηκες, βρήκες τα πράγματα που σου αρέσουν, βρήκες πολλά άγνωστα πράγματα που είναι γαμάτα και δεν θα τα έβρισκες αν έμενες στην επιφάνεια, αλλά γιατί τόση αγωνία να γίνει με όλους αυτό; Αν είναι πρόβατα γάμησέ τους δεν έχει νόημα να προσπαθείς, αν δεν είναι πρόβατα και είναι επιλογή τους να ασχολούνται με τα (όπως πιστεύεις εσύ) σκατά και να διαμορφώνουν την προσωπικότητά τους μέσω κάποιων καθυστερημένων απόψεων, ε είναι άξιοι της μοίρας τους. Όχι ότι αυτό είναι μόνο γνώρισμα των μεταλλάδων, μάλλον περιέγραψες οποιαδήποτε μαζική κατηγορία ανθρώπων ορίζει την ύπαρξή της από εξωτερικούς παράγοντες (μουσική, ομάδα, κόμμα, θρησκεία, επιστήμη κλπ), οπότε η καθυστέρηση είναι μάλλον δεδομένη.
Και επίσης οι ΑΑΧΙ (Αδύναμοι Ανθρωποι Χωρίς Ιντερνετ) πάντα κάτι θα βρουν να ακολουθήσουν, τι αγχώνεστε εσείς; Πιθανότατα το ίδιο ισχύει και για τους ΑΑΜΙ. Ίσως και τους ΟΤΑΑΜΗΙ (Όχι Τόσο Αδύναμους Ανθρώπους Με Ή Χωρίς Ιντερνετ). Αυτό που μερικές φορές δεν καταλαβαίνω με σένα ρε πάνκη είναι το πόσο ενέργεια χαλάς κατακλυζόμενος από righteous fury για πράγματα που αφορούν την μουσική. Αν αυτό δεν είναι στιγμιαία αποσυμπίεση εκνευρισμού ή απόλαυση κατά τη γραφή και όντως σε απασχολούν όσο φαίνεται όλα αυτά, μου φαίνεται πολύ κουραστικό για σένα.