:touched:
επίδειξη δύναμης
Spoiler
:touched:
επίδειξη δύναμης
Spoiler
σκατα και εμετος.να σας χαιρεστε.
το φχαριστήθηκα πραγματικά που πέταξα έξω απο το κύπελο αυτήν την πουτάνα ομάδα και έτσι δεν θα κάνει ντάμπλ.
Μεγάλη ξεφτύλα το σημερινό.Χωρίς να έχω ούτε την ελάχιστη συμπάθεια στις βαζελίνες,σήμερα τους σταύρωσαν.Όποιος είναι γάβρος και το πανηγυρίσει,το χαρεί το φετινό πρωτάθλημα,είναι τουλάχιστον καθυστερημένος.
Πούτσα, ξύλο, ανάποδα φάουλ, ανάποδα πλάγια, ακυρωμένα γκολ, αεροβόλα, φούστες, φούτσες, Ποκαχόντας, αγκωμαχώντας, βροχή αντικειμένων, βροχή μουτζών. Και του χρόνου παιδιά :wave:
ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
εμεις φταιμε που στο 1-1 δν τους τελειωσαμε.κατα τα αλλα οι γαυροι η ντροπη των οπαδων,το αποδυκνειουν σε καθε ευκαιρια.
? Ποιοι επαιζαν σημερα ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ ΡΕ
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
ρε μαλάκες, πραγματικά και να νικούσαμε πρωτάθλημα δεν παίρναμε
βαζέλες μην κλαίτε όμως τώρα...πέρσυ την κάνατε την βλαχομαγκιά και το πήρατε εις βάρος μας.Απλά είστε πιό μπουνταλάδες,οι άλλοι είναι επαγγελματίες ρουφιάνοι.
Σιχαμένη ομάδα οι πούστηδες.Πολύ σιχαμένη.
πιο σιχαμένος είναι η Μητρόπουλος πραγματικά τον εγαμούσα από το γκώλο 3 24ωρα κι ας με λέγανε και πούστη
στον κώλο σας να το βάλετε το πρωτάθλημα καρκίνοι.
o marinakis pantws mas to eixe pei apo to paixnidi kypelou me tin aek nomizw apantwntas ousiastika sto "mas pidiksan tou sise" legontas ayto den itan tpt sto karaiskaki na deite ti sas perimenei ..... ante se kali meria provatakia mpe kai panigiria ... oust aidia
ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ, ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΒΑΛΕ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ
αντε ας γυρισουν οι αντικειμενικοι απο το γηπεδο να μας που την οντως εγινε και να ξεστραβωθουμε απο τα αντι-ερυθρα γυαλια μας.
να επαναλάβουμε ότι η πουτάνας γέννα όμως έχει φάει ψωμάκι (λολ) από το ΠΑΟ αυτή η καριόλα, αυτός ο καρκινιάρης πόρνης γέννα
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn%3...3fy3ZI23fZ6P3n
ο χοντρός είναι προκλητικός, λέει για Σισέ για φούστες μπλούζες, ότι δεν έγινε τίποτα στο γήπεδο ότι έπρεπε να είναι το σκορ 5-1, ότι δε χτύπησε κανείς στο γήπεδο, ήταν λογικό να μπούν 5 6 φίλαθλοι στο γήπεδο, και ήταν ιδιαίτερη χαρά να κερδίζεις στο 92'.
Αυτά συμβαίνουν όταν σε κακοποιεί ο πατέρας σου από μικρό, η όταν έχεις πάθει εγκ...εφαλικό απότα 4 σου και δεν ξέρεις να μιλήσεις ελληνικά..
ΧΟΝΤΡΕ ΜΠΑΣΤΑΑΑΑΑΡΔΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΕΝΝΑ ΕΛΕΦΑΝΤΙΑΣΗ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΠΟΡΝΗΣ ΜΟΥΝΟΧΥΜΑ.
ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ
δε γινονται αυτα ρε...εφυγε η χολερα για να ερθει ακομα χειροτερη.
εδώ ο κόσμος καίγεται κι ο μπλάκι χαίρεται....
osa kai na lete omws o gauros pire allo ena
syn ta lefta
syn tin eurwpi
tou xronou den tha thymatai kaneis ta offside para mono oti itan adiko
kai se 5 xronia tha les... "tou 11 itan stimeno i tou 12"?
entrancemperium είσαι πολύ γελασμένος και αλλού, αν νομίζεις πως αν φύγει ο Σισέ θα τον έχει διώξει ο κατέλης και το κοπάδι του. Άλλοι θα είναι οι λόγοι.
Επίσης πραγματικά με εκνευρίζουν βαζελάκια που τώρα ξυπνάνε από τον ύπνο του δικαίου που κοιμόντουσαν και αντιλαμβανονται ότι η χολέρα του λιμανιού είναι ο μοναδικός και μόνιμος καρκίνος του ελληνικού αθλητισμού.
Και ρέβεν ναι, και να νικάγαμε πρωτάθλημα δε πέρναμε διότι απλούστατα η παράγκα του κατέλη θα έσφαζε όσους από τους επόμενους δεν καθόντουσαν να χάσουν όπως τα υπόλοιπα παραρτήματα της σουπερλίγδας φέτος.
δεν είμαι "ο κλασικός βάζελος που μιλάει για διαιτησία όταν χάνει". Σίγουρα δεν είμαι αυτό
κυρίως γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχασε σήμερα, αλλά τον έκατσε σε μια γωνιά και τονεγάμησε το χειρότερο παρακράτος στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού με παπουτσέλειο στυλ, μητροπούλεια αισθητική και ριζουπολίτικη συνέπεια
ο Παναθηναϊκός νίκησε συντηρητικά 1-2, θα μιλούσα για 1-3 αλλά δεν έχει νόημα στο να επεκταθώ περί του πως ακριβώς δεν ακούμπησε ο γαμημένος ο Νίνης στην επίμαχη φάση
Ντροπιαστικές καταστάσεις, οξαποδώ πουσταράδες, πηγαία αηδία που είχα πολλά χρόνια να νιώσω τόσο έντονη
για να χρησιμοποιει τον ορο βαζελακια ο πιτσφορκ, κατι δεν παει καλα :)
λοιπον τωρα σοβαρα, θελω οταν κοπασει ολη η φαση, να μου πουν ολυμπιακοι του φορουμ γιατι δεν βρισκεται ενας σοβαρος ολυμπιακος
να προστατεψει μια απο τις σημαιες του, εναν τυπο που οσο επαιζε μπαλα εξεφραζε κατα ενα μεγαλο ποσοστο τα χαρακτηριστικα της Πειραιωτικης μαγκιας
και που τωρα εχει γινει απο τους μεγαλυτερους καραγκιοζηδες των γηπεδων, δηλ. πραγματικα ντρεπομαι που τον βλεπω καθε φορα
Γιατί ακόμα τα εκφράζει μάλλον.
ρε σταρχιδια μου το πρωταθλημα.οκ ναι το χασαμε φετος για χιλιους 2 λογους. ομως ειμαι υπερηφανος γιατην ομαδα μου. και ας χασαμε. γιατι ειμαι καλυτερος (στην παρουσα φαση) απο τον πουσταρα
το οτι μας γαμησε η διαιτησια(δε μπορω να βρω τις καταλληλες λεξεις, γιανν χειροτερα)με κανει ακομα πιο υπερηφανο. καλυτερα νεκρος παρα γαυρος.
σιχαματα
παρακαλαω το θεο ν αμεινει ο σισε. δωστε του 3 εκατομυρια το χρονο μα το θεο και παιρνω διαρκειας σ εολα τααθληματα
πουτανας γιοι ολυμπιακοι
με φιλους μου γαυρους που μιλησα ολοι ξεραν τι εγινε και το βουλωναν. ενας μηγε και ελεγε μαλακιες που ειναι φιλος μου 20 χρονια. και θα τα διαβασει αυτα. αν τιν ειχα μπροστα μοθ καιτα ελεγε αυτα θα ηταν τουλαχιστον ματωμενος. πουτανας γιοι μουνοπανα σας γαμαω αδερφες
Πάμε στα τυπικά πρώτα : Καθαρότατο γκολ Κατσουράνη, για το χέρι του Τοροσίδη έχω αμφιβολίες αν γίνεται πρώτα φάουλ από το Νίνη, το γκολ του Τζεμπούρ μου φαίνεται καθαρό, όλα αυτά με βάση την εικόνα που έχω από τη μετάδοση (δεν ξαναείδα τις φάσεις κοινώς). Σύνολο : αλλοίωση αποτελέσματος. Επίσης ντροπή για τους οπαδούς, ντροπή για Μαρινάκη - Μητρόπουλο, όπως και ντροπή που δε σάπισε στο ξύλο ο Τοροσίδης το Λέτο. Ας άξιζε τον κόπο η κόκκινη.
Κατά τ'άλλα γελάω που θα αρχίσει ο κάθε πικραμένος να μιλάει για περήφανους Παναθηναϊκούς Πρωταθλητές και κλεμμένα πρωταθλήματα και δεν ξέρω καιγω τι άλλο, με τη διαφορά στο +7 πριν τον αγώνα.
Συμπέρασμα : Κλεμμένη νίκη Ολυμπιακού, ντροπή για όσα έγιναν, μακάρι να είχε μετρήσει το γκολ του Κατσουράνη και να μην ισοφαρίζαμε ποτέ, το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί θα ήταν ένα πρωτάθλημα καρμπόν με το περσινό (από την ανάποδη), που σας κερδίσαμε 2 φορές αλλά δεν είχε καμία σημασία γιατί πήρατε τον τίτλο. Τώρα θα ακούμε την (εν μέρει δικαιολογημένη) Γκρίνια και τις υπερβολάρες για όλη μας τη ζωή.
Ότι θα λένε και οι αντικειμενικές φυλλάδες γκολ σππορτγκέυ φίλαθλος εξέδρα σε μια βδομάδα, μη μπερδεύεστε, πανάξιοι πρωταθλητές οι μούλοι.
Καταρχάς πού στο καλό είσαι χαμένος. Μας λείπεις.
Εξήγησε μου γιατί ΔΕΝ θα είμαστε πανάξιοι πρωταθλητές; Πιστεύεις ότι με τη διαφορά στο +4 και με τους παίχτες να καίγονται θα χάναμε το πρωτάθλημα; Τα χάλια τα δικά σας και ο ήττες από τους Ολυμπιακούς Βόλου σε κάνουν να αισιοδοξείς; Υποθετική κουβέντα, δε λέω και όλα γίνονται και πού ξέρεις, αλλά μου φαίνεται ψιλοαδύνατο να κάναμε δυο ήττες με ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ή να χάναμε βαθμούς αλλού και εσείς όχι.
Τέλος, ξαναείδα τις φάσεις, το χέρι του Τοροσίδη είναι κατά 99% πέναλτυ, από τα γκέι πέναλτυ που μου τη σπάει να δίνονται στο ποδόσφαιρο μεν, πέναλτυ δε. Και το γκολ του Τζεμπούρ θα μπορούσε άνετα να ακυρωθεί, αν και είναι σχετικό το πόσο επηρεάζει τη φάση ο Πάντελιτς. Κοινώς σφαγή του βάζελου.
σπάει ο βαγγέλης το πόδι του και φέρνεις Χ με πανιώνιο οπότε είμαστε στο +2 ή άντε μωρέ δεν βαριέσαι +4. και παίζεις μες στην τούμπα. δεν ξέρω ρε φίλε μπορεί ο βαγγέλης να μην γουστάρει τα θρίλερ. και δεν ξέρω ποιο είναι το μεγαλύτερο θρίλερ για τον θρύλο. η τούμπα στο +2 (ή +4) ή τα προκριματικά το καλοκαίρι? ή και τα 2?
γιαυτό θες ένα +10 να τελειώνεις. αν ασχολείσαι με επιχειρήσεις πολλά χρόνια τα ξέρεις αυτά.
EDIT: δεν υποννοώ τίποτα. με την "πυγμή" που έχει δείξει ο βαγγέλης σαν παράγοντας αριστερά δεξιά άντε καταλόγισε εσύ μικρέ επόπτη το ημι-αμφισβητούμενο 1-2 μες στο καραισκάκη. θα μου πεις αφού είναι τόσο μεγάλη κότα γιατί έγινε διαιτητής; ε δεν φταίνε μόνο αυτοί που τα κάνουν φταίνε και αυτοί που τα ανέχονται.
Κάτσε ρε τύπε, ο βάζελος έχει μια α' ανακαμψη τελευταία, παίζει πολύ πιο αρχιδάτα πχ. απο εσάς. Επίσης είσαι τόσο σίγουρος ότι θα τελειώσεις αήττητος από σήμερα το πρωτάθλημα; Ναι και η ΑΕΚ και, ακόμα πιο πολύ, ο ΠΑΟΚ μπορούν να σε σκίσουν ή μπορεί να έρθει και ένα Χ με τη Καβάλα. Με +4 τίποτα δεν είναι σίγουρο. Νομίζω πως ακόμα και σε μια υποθετική κουβέντα, είναι απλή λογική ότι μπορεί πιθανότατα να σπάσει μια τόσο μικρή διαφορά.
Σπιριτκράσερ, αυτά που λες μπορούν να γίνουν σε ανεπτυγμένες χώρες, πχ Ουγκάντα, Τατζικισταν, Μπουργκίνα Φάσο... Στην Ελλάδα το έχουμε δει το έργο.
Άσχετο αλλά δε θυμάμαι: εφόσον έχει απόκρουση, βλέπουν για οφφσάιντ τη στιγμή του σουτ, όπως η αποπάνω εικόνα, ή τη στιγμή της απόκρουσης;
Τη στιγμή του σουτ
http://img145.imageshack.us/img145/2332/offside2.png
οκ σταματάω.
Λυπάμαι που δεν καταλαβαίνεις πως η ήττα μου από οσφπ βόλου είναι φυσιολογικό αποτέλεσμα διότι ήρθε μέσα στο γήπεδο αντίθετα με νίκες που έχεις πάρει εσύ από τις θεωρούμενες "μικρές ομάδες" που άνοιξαν τα πόδια και κάθησαν να χάσουν λόγω προηγούμενης συμφωνίας σε διοικητικό επίπεδο.
Το να σου πω περισσότερα που γνωρίζω δεν έχει νόημα μιας και είμαι άλλος ένας από το ιντερνέ οπότε οκ, μπορώ να λέω ότι θέλω.
Φέτος και κυρίως στο δεύτερο γύρο ο κατέλης περνούσε πριν τον αγώνα από κάθε πρόεδρο των λεγόμενων "μικρών ομάδων" (όχι δλδ σαν τη μεγάλη ομάδα της τρούμπας... ) προκειμένου να διασφαλίσει το αποτέλεσμα, αν του λέγανε μα και μου έβαζε τα κοράκια να καθαρίσουν.
Εγώ είμαι άλλος ένας από το ιντερνέ όμως οπότε μη δίνεις και τόση σημασία ξαναλέω, ότι μου κατέβει λέω.
Για τα υπόλοιπα παιχνίδια που λες ότι υπήρχαν στη συνέχεια του πρωταθλήματος, σου απήντησαν ήδη. Πρωτάκουστο να νικήσει η άεκ ή ο πάοκ το υπερμπουρδέλο.....
Το ότι πέρσυ που είχαμε ένα τίμιο πρωτάθλημα βγήκες πέμπτος για να σε αποκλείσουν αλβανοί ή άραβες (δε θυμάμαι) δε σου λέει τίποτα βέβαια.
Φίλε αμνήσιακ το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του μαρινακιστάν δεν είναι σαν το πρωτάθλημα μπάσκετ που δύο έχουν ομάδα επιπέδου ευρωπαικού φάιναλ φορ και οι υπόλοιποι παραπαίουν, αν παιζόταν στα ίσα από τη διαιτησία και δεν ήταν μιλημένο από πριν δεν είναι έκπληξη να χάσω ούτε εγώ ούτε εσύ στη λάρισα το βόλο ή τη θεσσαλονίκη. ούτε και στην έδρα μου ή την έδρα σου από πάοκ άεκ ηρακλή καβάλα κλπ.
PS Αν δεν βλέπεις ότι ο πάντελιτς επιρρεάζει τη φάση ή όχι, ειλικρινά έχεις πρόβλημα. Περιέγραψέ μου δηλαδή που έπρεπε να είναι και τι να κάνει για να την επιρρεάζει.
Ειδικά στο ριπλέη από πίσω από το τέρμα φαίνεται καθαρά ότι η μπάλα σχεδόν περνάει κάτω από τα πόδια του.
Η διαιτησία ήταν καταπληκτική, δεν είχε ούτε μια αμφισβητούμενη φάση υπέρ μας ε. Μιλάμε για τάκλιν που δεν βγήκαν κάρτες, για περίεργα οφσάηντ, ανάποδα πλάγια (χεχ) κλπ εκτός από τις 3 φάσεις που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα, από τις οποίες τουλάχιστον η μία ήταν τόσο καθαρή που θα τη σφύριζε και ο κοκαλης (ο μαρινακης μάλλον όχι). Και κάποιοι το συγκρίνουν με τη διαιτησία του πρώτου γύρου που είχε ένα πέναλτυ να συζητάμε και αυτό καθαρό.
πιστεύει ειλικρινά κανείς ότι το χθεσινό δεν ήταν εντεταλμένη υπηρεσία των κοράκων?