αχά, reimagined universe
Σα να λέμε: 'αφού δεν είχαν κανένα plan & πηγαίναμε στα τυφλά (they have a plan - my ass), τώρα στο καινούργιο φιάξαμε και ένα plan να έχετε'
Printable View
Reimagined αποκαλείται όλη η σειρά βρε κουτό, όχι μόνο το Plan. Το "reimagined" πάει σε σχέση με την original σειρά του 1978.
ετοιμαστείτε για της πουτάνας το retconning.
http://io9.com/5330059/bsg-tv-movie-...ing-with-cavil
parasight βρισε ελευθερα
μολις ειδα το 1χ10 (Hand of God) κι μ'εχει κουρασει οσο δεν πιστευα οτι ειναι δυνατον απο το πρωτο επεισοδιο.
κατ'αρχην μια σειρα που εχει αναγκη να δειχνει τοσο ημιγυμνη την 6 (οσο κι αν ειναι υπεροχο να χαζευεις τους μυς της) εξισσοροπει σεναριακα προβληματα. αμα εχεις γερο χαρακτηρα (οπως ειναι η starbuck) δε σε νοιαζει πως μοιαζει η ηθοποιος, της δινεις σεναριο και την αφηνεις να ζωγραφιζει. κουραζει που η 6 τριβεται μονιμως. δηλαδη σκεφτειτε ποσο γαματη φαντασιωση ειναι η Amber στο House χωρις ουτε μισο λεπτο σεξ.
κουραζει ο ηλιθιος Gaius. στα πρωτα επεισοδια ειχε τρομοκρατηθει επειδη εν αγνοια του προδωσε τους κωδικους και τωρα πραττει συνειδητα προδοσια, λεγοντας ψεματα για το ποιος ειναι cylon ή οχι, μαντευοντας στοχους κλπ. "χα! δε θα πω ποτε αμα η τσουλα γυναικα του ΧΟ ειναι cyclon ή όχι, να σκασετε θεατες, αμα μας βολεψει στο μελλον θα πουμε οτι ειναι και θα ανατρεψουμε την κατασταση, μεχρι τοτε την κραταμε μπαλαντερ".
τουλαχιστον ο ηλιθιος να ταχθει με τους cyclon, αλλα να μη μας πρηζει με τις αμφιβολιες του.
το θεολογικο εχει καταντησει πιο κουραση κι απ'τα φιλια της 6
αν δεν τσαντιστω περισσοτερο ως το τελος της σεζον θα επανελθω τοτε
Έτσι όπως τα λες βασικά, μην συνεχίσεις να το βλέπεις. Για το καλό σου.
Δεν ξέρω αν το'χετε συνειδητοποιήσει, αλλά κράζει το galactica.
Τι έκανε λέει
http://i89.photobucket.com/albums/k2...lipboard02.jpg
προσπαθω να πειστω οτι δεν το βλεπετε μονο για τις γυμνες σκηνες της 6
cylon ναι, λαθος μου
θα δω μεχρι και την τριτη σιγουρα, επειδη δε γινεται να γκρινιαζω τοσο, μπορει να κανει την αποκαλυψη στην τριτη.
αλλα βσκ εσεις φταιτε που το θαβω, αμα ακουω για μια απο τις καλυτερες scifi σειρες εβερ, περιμενω πολλα. και ειπατε για τους χαρακτηρες κιολας και περιμενα ακομα περισσοτερα απο τα ψυχολογικα προφιλ τους
την τελειωσα χτες το βραδυ
ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΚΑΡΝΤ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΛΑΚΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣ;
Spoiler
ελα εχει και το σταρ τρεκ τα αρνητικα του και τα fillers του, δεν το αρνηθηκα ποτε.
πειτε για το gaius ομως, τι θα γινει με την κατασταση του;
Τιποτα δεν θα γινει, θα σου πρηζει τον παπαρο μεχρι τουλαχιστον τις αρχες Σ04 που ειμαι γω
O Gaius είναι άνετα ο καλύτερος χαρακτήρας της σειράς. Από την αρχή ήταν. Καλύτερος κι από τον Αντάμα τον μεγάλο.
Ο Gaius αυτός είναι ρε παιδιά, ο τυπάκος που κοιτάει μόνο το συμφέρον του και τρέχει να κρυφτεί μόλις δει σκατά στον ορίζοντα. Όσο χαρακτηριστική είναι η Starbuck σαν χαρακτήρας, άλλο τόσο είναι και ο Gaius από την πλευρά του.
Ο βασικός λόγος είναι αυτός. Έπειτα το ζευγάρι gaius-no 6 γαμάει κανονικά και μαζί και ο καθένας μόνος του. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ο XO.
Ε θες κι άλλα;
edit: Πάντως αν το κρίνεις σαν sci-fi λογικό μάλλον είναι να απογοητευτείς. Το δυνατό του σημείο είναι το character development.
Λοιπόν.
Με την άφιξη των DVDs, καθώς και επειδή είμαι συνέχεια σπίτι τον τελευταίο καιρό, έπιασα πάλι τη σειρά από την αρχή και έχω ξανακολλήσει. Επειδή μεν είναι ένας σωρός λεπτομέρειες που δε θυμόμουν καν, αλλά κυρίως επειδή κάποιες από αυτές δείχνουν ότι τελικά τα outcomes της σειράς μόνο τυχαία και αποφάσεις τις τελευταίας στιγμής δεν ήταν, αφού διακρίνεται προσεκτικός σχεδιασμός από την αρχή ακόμη. Είμαι ακόμη στο 208 (ακριβώς πριν την εμφάνιση του Pegasus) και μέχρι τώρα έχω προσέξει τα εξής (μη διαβάζετε το spoiler όσοι δεν έχετε τελειώσει τη σειρά):
Spoiler
Και ναι, πέφτει άπειρο ξύσιμο αυτή την περίοδο στη δουλειά 8)
Σωστός ο Parasight. ;)
Α, για όσους δε το πήραν πρέφα, κυκλοφόρησε το σάουντρακ της 4ης σεζόν!
Bryan Singer to direct "Battlestar Galactica"
Discuss :grin:
do.not.want.
μιλάμε για καινούριο remake της παλιάς σειράς, όχι ταινία απ την καινούρια, ε.
Εχμ όχι. Δλδ τι σε κάνει να πιστεύεις κάτι τέτοιο, δεν είδα πουθενά τέτοιο hint. Και τι νόημα θα είχε κάτι τέτοιο βασικά.
Βάλε σπόιλερ ρε μπαγλαμά.
περίμενε εσένα να του σπάσεις το μπούτσο, κωλόβλαχε.
Βασικά ΦΤΑΝΕΙ. Δεν θέλουμε άλλο ρε παιδί μου πως να το πούμε? Ήταν από τις λίγες σειρές που δεν κάναν extent συνέχεια για εμπορικούς λόγους και έδωσε ένα θαρρετό τέλος. Δεν θέλουμε άλλο, ότι υπάρξει από εδώ και πέρα δεν θα φτάσει την σειρά και θα είναι κορεσμένο πολύ φοβούμαι. Δεν φτάνει το Caprica δηλαδή?
Αυτό ίσχυε για την αρχική αλλά αποτυχημένη απόπειρα remake του original BSG το 2000, όπου εμπλεκόταν ο Singer. Αλλά, μία η 9/11 που πάγωσε τα πάντα, μία τα γυρίσματα του X-men 2 για όπου έφυγε ο Singer, τελικά δε γυρίστηκε ούτε πιλότος και η ιδέα εγκαταλείφθηκε μέχρι που καταπιάστηκε ο Moore αργότερα και έκανε αυτό που είδαμε. Οι λεπτομέρειες εδώ.
Τώρα, το να δοθεί ζωή σε ένα διαφορετικό storyline από αυτό που ξέρουμε τα τελευταία χρόνια δε βλέπω να έχει νόημα από καμία πλευρά. Όπως το βλέπω εγώ, μάλλον ο Singer θα δώσει το άγγιγμά του στο καινούριο BSG universe. Αν και ψιλοσυμφωνώ με Η, ότι δλδ θα προτιμούσα να το αφήσουν ήσυχο, από την άλλη με τρώει η περιέργεια να δω τι σκατά θα σκαρώσουν.
wtf :shock:
Ε είναι μαλάκες, τέρμα.
Να μη συγχυστώ άλλο.
Αυτά τα έχουμε δει;
Και επίσης: http://g4tv.com/attackoftheshow/blog...N-Charter.html
:touched:
Ναι το'χαμε δει, αλλά με εντυπωσίασε το γεγονός πως δεν έπιασες αμέσως το "do.not.want" μου, parasight. Ήταν προφανές (I can feel it in the air tonight-κατάσταση) πως θα σκηνοθετούσε κάτι διαφορετικό από το BSG universe που έθεσε ο Moore τα τελευταία χρόνια. Καλά στο δεύτερο άρθρο είναι ηλίου φανερότερον. Do.not.want.
Ε όπως κατάλαβες, δεν το είχα υπ'όψη μου, δεν το φανταζόμουν καν για να είμαι ειλικρινής. Σ'αυτή την περίπτωση, μαζί σου εννοείται.
Θα το δω (αν, ελπίζοντας στο μεταξύ να μην) βγει, εννοείται μόνο από download, απλά για την περιέργεια. Και μετά θα έρθουμε όλοι εδώ με τα φτυάρια μας :razz:
Ξεκίνησαν και παραγωγή ( φαντάζομαι pre-production) λέει το δεύτερο άρθρο. Θα βγάλουμε φτυάρια όντως, το προαισθάνομαι.
3x04:Exodus pt.2 :touched:
the plan.
Thanks for the headsd-up, έχουμε ένα 10ήμερο ακόμα 8) (για το official release date, λες να υπάρξει leak πιο πριν;)