do.not.want.
do.not.want.
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
Βασικά ΦΤΑΝΕΙ. Δεν θέλουμε άλλο ρε παιδί μου πως να το πούμε? Ήταν από τις λίγες σειρές που δεν κάναν extent συνέχεια για εμπορικούς λόγους και έδωσε ένα θαρρετό τέλος. Δεν θέλουμε άλλο, ότι υπάρξει από εδώ και πέρα δεν θα φτάσει την σειρά και θα είναι κορεσμένο πολύ φοβούμαι. Δεν φτάνει το Caprica δηλαδή?
Αυτό ίσχυε για την αρχική αλλά αποτυχημένη απόπειρα remake του original BSG το 2000, όπου εμπλεκόταν ο Singer. Αλλά, μία η 9/11 που πάγωσε τα πάντα, μία τα γυρίσματα του X-men 2 για όπου έφυγε ο Singer, τελικά δε γυρίστηκε ούτε πιλότος και η ιδέα εγκαταλείφθηκε μέχρι που καταπιάστηκε ο Moore αργότερα και έκανε αυτό που είδαμε. Οι λεπτομέρειες εδώ.
Τώρα, το να δοθεί ζωή σε ένα διαφορετικό storyline από αυτό που ξέρουμε τα τελευταία χρόνια δε βλέπω να έχει νόημα από καμία πλευρά. Όπως το βλέπω εγώ, μάλλον ο Singer θα δώσει το άγγιγμά του στο καινούριο BSG universe. Αν και ψιλοσυμφωνώ με Η, ότι δλδ θα προτιμούσα να το αφήσουν ήσυχο, από την άλλη με τρώει η περιέργεια να δω τι σκατά θα σκαρώσουν.
Να μη συγχυστώ άλλο.
Αυτά τα έχουμε δει;
Και επίσης: http://g4tv.com/attackoftheshow/blog...N-Charter.html
![]()
Ναι το'χαμε δει, αλλά με εντυπωσίασε το γεγονός πως δεν έπιασες αμέσως το "do.not.want" μου, parasight. Ήταν προφανές (I can feel it in the air tonight-κατάσταση) πως θα σκηνοθετούσε κάτι διαφορετικό από το BSG universe που έθεσε ο Moore τα τελευταία χρόνια. Καλά στο δεύτερο άρθρο είναι ηλίου φανερότερον. Do.not.want.
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.