ρε οχι κλεισιμο , απλα το ρετζιστερ να γινεται κατοπιν pm σε καποιον αντμιν - μοντ .
Printable View
ρε οχι κλεισιμο , απλα το ρετζιστερ να γινεται κατοπιν pm σε καποιον αντμιν - μοντ .
ναι κι αυτο ειναι μια αποψη.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ, λουκετο, τομπουλο, να μην μπει κανενας για δυο μηνες, πως θα ξερει ο οποιοσδηποτε αντμιν ή μοντ αν ειναι η Γιουλαη το νεο ακκαουντ ή οχι.
YOU(LAI) SHALL NOT PASS!
αυτο με τα πμ σε αντμιν ειναι υψιστη κακια...ελεος, τι σας εκανε ο Δραγον και ο Κοιλιας και θελετε το κακο τους?
Παιδάκια, αν κάποιος ήθελε ποτέ στ' αλήθεια να διώξει την χρήστρια menumission από το φόρουμ θα μπορούσε να το κάνει με μια σειρά από τρόπους, οι 3-4 από τους οποίους καθαρά τεχνικοί. Αν κάποιος ήθελε να ασχοληθεί στα σοβαρά με το τι συμβαίνει στο φόρουμ τα τελευταία 3-4 χρόνια, θα το είχε κάνει επίσης.
Το ότι σας αρέσει η μανούρα που γίνεται είναι ολοφάνερο από τη στιγμή που αυτοί που λέτε ότι ενοχλείστε πιο πολύ, οι εξής Mitsmann και Minmin δηλαδή για αρχή και μερικοί ακόμα, είστε αυτοί που ασχολείστε περισσότερο, είτε στο τσατ, είτε στο φόρουμ.
Αν αυτό είναι ένα thread στο οποίο ο καθένας γράφει τι πιστεύει ότι πρέπει να γίνει με το ER, εγώ έχω να πω ότι το παραπάνω σκηνικό το οποίο γίνεται εδώ και πάνω από χρόνο σε όλα τα θρεντς και όλες τις ώρες, σκοτώνει τα πάντα, έχει κουράσει περισσότερο απο οτιδήποτε έχω δει να κουράζει στα δέκα χρόνια λειτουργίας του και περισσότερο προκαλεί κατάθλιψη πλέον και μηχανικά που μπαίνω ακόμα. Θέλετε ένα φόρουμ όπου μπορεί κάποιος να γράφει για μουσική, να πλακώνεται για πολιτικά/αθλητικά/κινηματογραφικά, να παπαρίζει εδώ κι εκεί; Κάντε το. Αν θέλετε ένα χαωτικό άσυλο από τύπους που βαριούνται και από πονεμένες ψυχές, και σε σας κάνει κακό και ακόμα περισσότερο στις πονεμένες ψυχές. Πραγματικά είναι καλύτερα να το κλείσετε. Αυτά, με αγάπη.
ADE RE DRAGON ISE O MONOS POU TH KRATAEI EDO MESA..........ISE DIKTATORAS I APLA KAPITALAS POU DEXETAI PIESEIS APO TIN AMERIKI (GIOULAI)???????? DWSTI DROMO PIA......INE THLIVERO............. :'((
btw i idea gia register pm einai foveri. dexomai na lavw to rolo tou GATEKEEPER kathws mporw na filtrarw se deyterolepta ekatontades nees aithseis logo tou oti mporw na katalavw apo kapoia piksel kai exw dei kapoia magazia stin epoxi mou.
VALE TI FWTIA NA POLEMISEI TI FWTIA POU LENE...........
Firestorm
XAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXXAAX
μαλακιες λες τωρα. Καθετα πρεπει να πεσει μπαν για 100 λογους. Σιγα μη τρελαινομαι να μεινει για τη μανουρα. Υπαρχουν κι αλλοι τρομπες.
ικονοκλαστ για τον μιτσμαν δεν μπορω να μιλησω, για την παρτη μου μπορω απλα να σου πω οτι εχω διαβασει τα αισχη
και ειμαι παντα προθυμος να δεχτω μια παραδοχη καποιου λαθους οπως πχ απο εσενα οταν ειχες πεταξει εκεινο το ατυχεστατο ''λολ'' σε ενα FML που πιο FML δεν πηγαινε...
η συγκεκριμενη νεαρα ειναι περα απο καθε επιπεδο...απλα ΜΙΣΕΙ
δε ξερω κατα ποσο παρακολουθας το τσατ αλλα ξερεις εκει μεσα τυχαινει να κανουμε μερικες πανεμορφες κουβεντες που και που, στις οποιες εσυ δεν συμμετεχεις
κρατας ομως τα βρισιδια και τα ''σταρχιδιαμας'' προς την γιουλαι, πασο
εγω ομως που συμμετεχω δεν γουσταρω να ΓΑΜΑΕΙ την οποια ανθρωπινη επικοινωνια το γαμημενο κακομαθημενο ρομποτ και οχι, το ιγκνορ δεν λειτουργει, αφου με πρηζει με τα χιλιαδυο τις γιουζερνεημ της στο σλσκ
και μια συμβουλη...σταματα να σταχυολογεις ΜΟΝΟ τις μαλακιες μας
Στο σλσκ δεν εχει 1002, γυρω στα 5 εχει, αν θελεις στα στελνω.
Δεν κάνω κριτική σε κάποιον, δεν κρατάω τις μαλακίες ή οτιδήποτε, ξέρω ότι είσαι πολύ τίμιο παιδί και αγάπη κι αυτά αλλά αυτό που λέω εδώ πέρα είναι πολύ απλό. Το ER είναι απολύτως ακατάλληλο περιβάλλον για έναν άνθρωπο όπως η σταυρούλα για 100.000 λόγους που θα έπρεπε να είναι προφανείς σε όποιον δεν είναι ΖΩΟ. Όσο συνεχίζετε αυτό το καριολίκι με την παραμονή της εδώ και με τις 10.000 ιστορίες και τα βρισίδια και τα ρέστα τόσο το χειρότερο για την ίδια και για την αξιοπρέπεια σας. Αν θέλατε όμως πραγματικά να την διώξετε, θα είχε γίνει απο τις πρώτες μέρες (μην ακούω τις παπαριές με τα 100 fake accounts, δεν υπάρχουν αυτά). Ή θα την κάνατε ignore και δε θα ασχολιόσασταν ποτέ, όπως κάνει όλος ο κανονικός κόσμος. Είδατε ποτέ την menumission να βρίζει εμένα πχ; Είδατε να βρίζει κάποιον άλλο που δεν ασχολείται; Όχι. Ποιός φταίει λοιπόν; Εσείς.
Στο δια ταύτα: Σοβαρό ban ή σοβαρό template για ignore. Αν στη δεύτερη περίπτωση συνεχίσετε να ασχολείστε (χωρίς καμία δικαιολογία), τότε τουλάχιστον σταματήσετε να μας σκοτίζετε τα έτσι.
<menumission> ikonoklast vake to mon oncle ki oxi monocle sto kanali ths voulhs na to doume apo apostash alla mazi
^ My point.
/ignore on uname username
Καλα, αυτα που γραφει ο ικονοκλαστ τα χουμε γραψει παμπολλες φορες κι εγω και αλλοι στο παρελθον, και τα χουμε στειλει και στον Πανο, και γενικα ολη η φαση "αγνοηστε την" και "διωξτε την απο το φορουμ για το καλο της" ειναι περιπου 1 με 2 χρονια πισω. Ερχεται ο ικονοκλαστ μετα απο 2 μηνες που εκανε το τελευταιο του ποστ (σχημα λογου ρε μαν, δεν κυριολεκτω, ουτε το λεω προσβλητικα) να μας πει ολα αυτα, ενω ολο το φορουμ εχει περασει απλα στο επομενο σταδιο οσον αφορα τη Σταυρουλα, στο σταδιο της "απογνωσης" (σταρχιδιαμαςστηντελικη) με το γεγονος οτι οχι μονο δε γινεται κατι για αυτο το θεμα, αλλα πλεον εχει εκτροχιαστει περα απο καθε οριο με τα λινκς, τα ποστς, τα βρισιδια, το στοκιν, τις μουτζες, τα παντα. Καλα κανει ο ικονοκλαστ και τα λεει βεβαια, ασχετα που οπως λεει κι ο αποπανω μου "λολ" με το "αν την αγνοησεις θα σταματησει κι αυτη".
Το ποιντ ήταν ότι εγώ ΔΕΝ βλέπω τι γίνεται στο τσατ γιατί την έχω ignore. Αλλά εμένα μάλλον στα αρχίδια μου κι έτσι κι αλλιώς. Εσύ που ενοχλείσαι τόσο, γιατί δεν την έχεις; Μήπως γουστάρεις;
Ξαναλέω:
Στο δια ταύτα: Σοβαρό ban ή σοβαρό template για ignore. Αν στη δεύτερη περίπτωση συνεχίσετε να ασχολείστε (χωρίς καμία δικαιολογία), τότε τουλάχιστον σταματήσετε να μας σκοτίζετε τα έτσι.
Το ότι άμα φάει ένα ban με πέρμανεντ χαρακτήρα μπορεί να την οδηγήσει στο να κάνει κανένα κακό στον εαυτό της το σκεφτήκατε ρε ηλίθιοι?
Σκατοψυχο ψυχακι δεν ημουν εγω αυτη που σε πηρε τηλεφωνο που δε σου ειχα δωσει καν εγω στα καλα καθουμενα κι επειδη δεν το σηκωνα το ΕΒΓΑΛΕΣ ΣΤΟ ΤΣΑΤ, αφου πρωτα μου ειχες γραψει στο σολσικ πως αν δεν το σηκωσω θα το βγαλεις, τη στιγμη το τονιζω που δε στο ειχα δωσει καν εγω το κινητο μου, δεν ειμαι εγω που σ' εχω απειλησει ουτ'εχω γραψει μνημεια μισους και κακιας εναντιον σου ανα καιρους χωρις καν καποιον προφανη λογο, και για να συνοψισω δεν ειμαι εγω γενικα που ασχολουμαι μαζι σου και με τη ζωη σου, αυτα με τα σολσικ και τις μαλακιες γαμημενο κακομαηθμενο ανδροειδες ψυχακι ειναι απλα εξοργιστικα και ολη η συμπεριφορα σου γενικοτερα που ενω με μισεις απροκαλυπτα και αδικαιολογητα γιατι τοση λυσσα για καποιον που δεν του χω κανει πραγματικα τιποτα -ισα ισα εχω υπαρξει πολυ καλη μαζι σου και στα τηλεφωνα που μ'επαιρνες πριν κατι μηνες και προθυμη να σε ακουσω και ολα, παρόλες τια μαλακιες που γραφες για μενα χρονια τωρα- απλα δε δικαιολογειται. Αυτο που κανεις εδω και καποιον καιρο επειδη προφανως δεν πας καθολου καλα ειναι απλα εξοργιστικο και ακομα πιο εξοργιστικο ειναι που προσπαθεις να το αιτιολογησεις κιολας και να ριξεις το φταιξιμο σε μενα, ο ικονοκλαστ καλα σας τα λεει, μην ασχολειστε μαζι μου, μη με τρολαρετε ουτ'εσυ ουτε το τερας, καντε με ιγκνορ στο τσατ οπως σας εχω μηνες τωρα και για να τελειωνει το θεμα, δε μπορω να καταλαβω γιατι θα πρεπει να ασχολουμαι με σας και τη σκατοψυχια σας ολη την ωρα σωνει και καλα απλα επειδη πρεπει να συνυπαρξουμε εδω μεσα. Ουτε μες στο σπιτι σας να με ειχατε μαλακα που σας ενοχλει η παρουσια μου στο φορουμ τοσο πολυ πια.
Α και ικονοκλαστ ενταξει αφου σ'ενοχλει ν'ασχολουμαι μαζι σου και μ'εχεις ιγκνορ δε σου ξαναπευθυνω τον λογο μεσω τσατ, πολυ που σκοτιστηκα κι εγω. Αγαπη μονο.
ΛΟΛ
Ποιο στοκιν ρε καραφλομπα? να σου θυμησω πως ο φιλαρακος σου το τερας πριν εναμιση χρονο μ'επαιρνε απο αποκρυψη επανειλειμμενα για να τον βγαλω απο ιγκνορ? μαλακα ναι εχει εκτροχιαστει η κατασταση πραγματι, ο αλλος με απειλησε χτες πως θα στειλει μειλ στη δουλεια μου, κι εξακολουθειτε να λετε εμενα στολκερ? λιγη κοινη λογικη δε βλαπτει ε, αλλωστε δε χρειαζεται και πολλη στη συγκεκριμενη περιπτωση τα πραγματα ειναι προφανη. Οσο για το slsk.
Και δε χρειαζεται να υπενθυμισω νομιζω πως ο φιξερ ακα κωλαρακι τορνευτο ειναι αναμεσα σ'αυτους -μαζι με το μιτσμανν και τον 00i00 φερ'ειπειν-που εχω ιγκνορ βλεπε αγνοω στο τσατ εδω και καιρο. Παραταυτα δε βλεπω να 'χετε σταματησει να ασχολειστε μαζι μου δυστυχως. Δε θα προτεινω μπαν και τετοια τετριμμενα αυτη τη φορα, αλλα να πατε σε καναν ψυχιατρο ομαδικά. Και καλω τον ικονοκλαστ να εκφερει γνωμη.
Κλεινοντας να πω πως ειναι τουλαχιστον γελοιο -αν οχι εξοργιστικο- να ειμαι υπολογη πως σταλκαρω και ενοχλω τους εν λογω χρηστες, δεδομενων τοσο των παροντων περιστασεων οσο και των προαναφερθεντων παρελθοντων περιστατικων. Ειλικρινα νιωθω σα να διαδραματιζω συμπρωταγωνιστικο ρολο καποιας σκηνης θεατρου παραλογου.
Το ζουμί είναι αυτό
κι εσείς συνεχίζετε και τρώγεστε και "αυτός άρχισε πρώτος" και μαλακίες.
Κάντε την ένα μπαν να τελειώνουμε μ'αυτή την ιστορία. Αν ποτέ υπήρξε χρήστης που να δικαιολογεί το μπαν, αυτός είναι η σταυρούλα.
ινβ4 καριολάρα ψοφα γαμω την παναγια σου μακαλοπουτανα κτλ
Sosto gia tin kourasi. De diafwnw me to ban, alla akoma den katalava giati den mporite na kanete ti doulia sas me ena ignore. Diladi an ginei ban sto ER pws 8a ly8oun ta provlimata sas se slsk/tilefona/8irotilefona klp?
Εσυ "ψοφα καριολακι"[sic] και σκασε πια γαμω το σπιτι σου καριολαρα τουβλομπαζομπετονιερα κτλπ
Κατα τ'αλλα αν υπηρξε ποτε χρηστης που να δικαιολογει το μπαν λογω λυσσας κακιας, αυτη ειναι η αρχιδατη καριολαρα.
Απλως σκασε ψωλα. Και βαλε την απαντηση οποιασδηποτε μορφης που θα ποσταρεις, στον κωλο σου. inb4
κλπ
Σκέφτομαι όλα τα ποστς των τελευταίων 2 εβδομάδων (και πιο πίσω μερικά φυσικά), μεμονωμένα είναι εκνευριστικά, αν όμως καθίσει κανείς να σκεφτεί πόσο καιρό τραβάει όλο αυτό, πιθανότατα να τον πιάσει ένα ολιγοδευτερόλεπτο νευρικό όπως εμένα.
Καλά σας λέει, δε βαρεθήκατε πια;
να αρθει το απορρητο των μουτζων στο Ιρανικο θρεντ να δουμε ποιος μουτζωνει :p
Έχετε αφήσει την δυνατότητα να στέλνουν PM/ρίχνουν μούτζες τα guest accounts.
εδω και αρκετο καιρο το new posts οταν δεν εισαι συνδεμενος δεν βγαζει αποτελεσματα,τουλαχιστον οχι παντα.και το activity stream σαν εναλλακτικη ειναι τραγικο ε,και λογο του ασπρου φοντου με γκριζα γραμματα που σου γαμαει τα ματια και για τα ασχετα bot-o-blog posts ενδιαμεσα.
ta blogs genika 8eloun ena ka8arisma
[URL="http://www.vbulletin.com/forum/forum/vbulletin-3-8/vbulletin-3-8-questions-problems-and-troubleshooting/vbulletin-quick-tips-and-customizations/282536-how-to-reduce-spam-and-registration-bots#post282536[/URL]
etsi na yparxei. dinw kai support. aman kai thelete steilte pm. oikiwthelws kai adeialeiptws. ai me ta gamobot. afta.
edv kai kairo de moy erxontai email apo pm, kai epishs pleon shmera eida oti oute anaduomeno parathuro de vgainei sta pm. exv swstes ruthmiseis kai den exw ad blocker e
Εϊχα κάνει subscribe σε κάποια θρεντ να μου έρχονται ενημερώσεις στο μειλ. Πατάω το unsubscribe link και μου βγαίνει αυτό: An invalid threadid or forumid was specified.
Σε θρεντς του General Discussion 3 φορες σβηστηκαν ποστς μου εκ του μοντερειτορ χωρις κανεναν προφανη λογο.
Προτεινω να του ξηλωσετε τα γαλονια και να του δωσετε κανα λιτρο καφε για παρηγορια μετα με (ζαχαρη και) γαλα να πανε κατω τα φαρμακια.
Το ακρως επιμορφωτικο και κατα τ'αλλα καθ΄ολα χρησιμο ποστ μου που εσβησε στο ΚΑΦΕΣ θρεντ ήταν αυτο:
Καλω τον αντμινιστρειτορ του φορουμ να επιληφθει του θεματος οσο πιο αμεσα και δραστικα προτεινα.Quote:
Συντροφικους χαιρετισμους και HASTA LA VICTORIA SIEMPRE*
Spoiler
*http://25.media.tumblr.com/tumblr_md...0lx6o1_500.png
Το κομπλεξικο φασιστοφαλαινοθηρικο που διατελλει μοντερειτορ στο General Discussion εξακολουθει να σβηνει τα ποστς μου χωρις λογο, θα συνεχιστει για πολυ αυτο;
Σ' αυτο το θρεντ
Quote: