Ποιό video game των Μαϊντανών ακριβώς είναι καλύτερο από Manowar;; MOYAXAXA!
Printable View
Ποιό video game των Μαϊντανών ακριβώς είναι καλύτερο από Manowar;; MOYAXAXA!
Δεν αναφέρεται σε video game, άντε τώρα...κ να μιλάς καλύτερα για τους Maiden...πολύ παρέα μ κάποιους κάποιους κάνεις.... :P
Θύμισέ μου για τι μιλάμε στο θρεντ..
:cool::cool:
Θα στο θυμίσω από κοντά αν κάτσει φάση κ περάσω μια βόλτα από Πάτρα στις διακοπές...
Πρώτη άποψη για την πρώτη γέυση από το album:
Η συνθετική ιδέα είναι υπεραρκετή για τον πρόσφατο, «στατικό» χαρακτήρα των Manowar. Δεν θα ήθελα παραπάνω ριφ ούτε πιο φανταχτερές κιθάρες. Όλα είναι εδώ από μουσικής (παναπεί οργανικής) άποψης. Το μπάσο διαφοροποιείται ελαφρώς. Είναι πιο μπασάτο από παλιότερες κυκλοφορίες. Στο σημείο πριν από το σόλο, το παραπάνω στοιχείο φαίνεται καθαρά. Σε άλλα: ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΤΕ ΕΦΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΜΣ;;;! Δεν σας γάμησε δλδ καλά στο Battle Hymns MMXI; Ο άνθρωπος το 'χει ακόμα και μάλιστα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψει στην πολυστρωματική/εφεδιάρικη φωνή του πρόσφατου EP (Thunder). Τί πιο αρχοντικό από τη φυσική φωνή του Ερίκου;
για τα ντραμς δεν λες τίποτα και ανησυχώ. συνεχίζουμε και εδώ σταθερά με ντραμ-μασίν ?
αφου εχει μπασο και φωνη τα αλλα περιττευουν.
Πιστευω πως οι μανογορ ειναι η μονη μπαντα που ισχυει το "και κλανιες να ηχογραφησουν παλι οι οπαδοι θα γουσταρουν". Ναι ξερω ακουγομαι εριστικος οποτε εξηγουμαι:
-Φανατικος τους οπαδος δεν ημουν ποτε,ωστοσο τους ακουσα αρκετα τα "πρωτα χρονια" και οταν βρεθηκα στην Βουλγαρια για να δω τους Μετς ειχα πολυ καλη διαθεση να ΑΠΟΛΑΥΣΩ και τους Μανογορ (δεν εχω προκαταληψεις λοιπον)
-Ον τοπικ,ρε Μαριε το ξερεις οτι το συγκεκριμενο τραγουδι το εχεις ηδη "συνθεσει" κι εσυ τουλαχιστον 5 φορες μεχρι τωρα και το πεταξες/ξεχασες την επομενη. Νομιζω καταλαβαινεις τι εννοω. Πιανεις την κιθαρα..Μι..Ντο..Ρε..Σι x 4 και ετοιμο
-Και αντε ας προσπερασω την απλοικη συνθεση...Τα φωνητικα ειναι το ιδιο αδιαφορα ή απλοικα αν θελεις..
-Τι εμεινε? Η ατμοσφαιρα? Γιατι ουτε τετοια ακουω.
Συνεχιζω να απορω...Ξερω οτι εχεις ΤΟΣΑ ακουσματα και στα αληθεια δεν καταλαβαινω πως μπορεις και τους δικαιολογεις ακομα. Εγω παντως,την δικια μου παιδικη αγαπη (μεταλλικα) σταματησα να τους δικαιολογω! (πριν το Λουλου μαλιστα)
επωνυμη μουτζα και στο αναλυω οποτε θες
μουσικη κουβεντα θελω να κανω αδιαφορω για την μουτζα σου!
με ξεφτυλισες...
λοιπον
οι νοτες ειναι 7
σωστα?
το 70 τοις εκατο των τραγουδιων ειναισε 4/4 και το 29% σε 3/8
αρα λογικο ειναι ολα αυτα που ακους να εχουν ξαναπαιχτει.
η διαφορα ειναι στο πως τυα παιζεις. ενα του πα του πα και ενα γκαν γκαν γκαν μπορει να παιζεις και να ακουγεται σα να γαμας τη μονικα μπελουτσι. γκρουβ και φιλινγκ μαν. συμφωνω οτι ο μαριος και ο οποιοσδηποτε μαριος τα εχει ξαναπαιξει απειρες φορες. αλλα δε λεει κατι αυτο
οσον αφορα το συγκεκριμενο κομματι θα παω τα ιδια που πιστευω και για το νεο ρανινγκ γουαιλντ.
φτανουν στη πηγη και απο πολυ λιγο δε πινουν οσο νερο τους αξιζει
εχουν τις ιδεες, νιωθεις τη πορωση κα ιτο γκρουβ, και αυτα τα γαμημενα ντραμ μασιν ρε πουστη μου στα γαμανε ολα. ριχνεις μια κλωτσια και γαμας το βαρελι με το νερο.
μπορει να εχουν εξελιχθει τα πραγματα να εχεις χιουμναιζερς και χιλιες 2 μαλακιες, αλλα δε ξερω πως και γιατι κανει κρα το οτι ειναι ντραμ μασιν, φαινεται ψευτικο και σπαει αρχιδια. τουλαχιστον στα δικα μου αυτια. παρολα αυτα ειμαι σιγουρος οτι λαιβ θα γαμαει κωλους και ειναι ευξολα τραγουδι γαμιστερο... μπορουσε ομως να κοβει δορυφορους στα 2
α ρε μπερνη αναλυσαρα
απλα δεν καταλαβαινω πως σε αλλες περιπτωσεις θαβουμε μια μπαντα για κακα ριφφς και μετα θαυμαζετε ενα τραγουδι με καθολου ριφφς!
Ξερω οτι δεν θελεις οι Μανογορ σου να γινουν Θεατερ αλλα και αυτη η μη-συνθεση ειναι το αλλο ακρο.
Πάρι, εσύ δεν θεωρείς κορύφωση της κιθαριστικής μουσικής το Load; Συγγνώμη, αλλά «μη-σύνθεση» (τον θεωρώ λάθος όρο, αλλά τον υιοθετώ καθότι τον χρησιμοποίησες) δεν είναι το ΕΛ ΓΚΡΙΝΓΚΟ, αλλά κάτι αντίλ ιτ σπλεεπς (ή τελοσπάντων είναι αμφότερα εξίσου μη-συνθέσεις). Το Ελ Γκρίνγκο έχει την πάναπλη λογική στα κουπλέ που χρησιμοποιείται ήδη σε κομμάτια όπως το shellshock (Demo '81). Επίσης, μια ριφοκεντρική μουσική θα την κρίνω ως τέτοια, μια μουσική συγχορδιακή με κάποιες λίγες lead κιθάρες να χρωματίζουν θα την αντιμετωπίσω διαφορετικά.
Εδώ θίγεις πολλά ζητήματα. Δεν μπορώ να τα αναλύσω διεξοδικά ένα-ένα, γιατί θα απλώσω φλύαρα σεντόνια. Παρόλα αυτά, με μια κουβέντα, πολύ φοβάμαι ότι (εσύ) εξισώνοντας το 'αδιάφορο' με το 'απλοϊκό', ήδη έχεις απομακρυνθεί ένα βήμα από την ουσία της μουσικής αυτού του συγκροτηματος. Τέλος, θεωρώ ότι στο τελευταίο full υπήρχαν κομμάτια πολύ καλύτερα από το καινούριο (για παράδειγμα αυτό).
Αγαπημενος μου δισκος των Μετς ειναι,ναι...τωρα αυτο που ειπες δεν ξερω απο που το σκεφτηκες. Οχι δεν θεωρω το Λοαντ τον δισκο με τα καλυτερα ριφφς αλλα θεωρω οτι εχει τις πιο ολοκληρωμενες τους συνθεσεις (περαιτερω αναλυση θα ειναι οφφ-τοπικ).
Το συγχορδιακη μουσικη που λες πιστευω το εφηρευες μονο και μονο για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα των Μανογορ. Το μεταλ ειναι τα ριφφς και το αντιστροφο. (ναι μην μου πεις οτι κι αλλες μουσικες εχουν ριφφς...το ξερω).
Θυμαμαι τον Zakk Wylde που ελεγε οτι για να γραψεις ενα καλο τραγουδι το πρωτο που χρειαζεσαι ειναι ενα καλο ριφφ.
Το οτι συγκρινεις ενα κομματι του 81 με ενα του 2012 και ενα κομματι απο ντεμο μπαντας με ενα που εβγαλε μετα απο 30 χρονια καριερας, περισσοτερο βοηθαει τα επιχειρηματα μου,παρα τα δικα σου.