:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
Υ.Γ.: αυτό πού 'κανε ο Αχιλλέας ξέρεις πώς λέγεται.. Στρατήγημα = τέχνασμα εν ώρα μάχης. \m/
εγινε καταναλωση αλλα δεν βλεπω καποιον ξεφτυλισμο . :p
Χαχαχαχα είχε προλάβει να ανακαλύψει τα κουμπιά μου. Με εβαλε να κοιμηθω αγκαλια με το τζην μουφαν και το ραφτο μεγκαντεθ στη μουρη. Γνωριζε το παιδι. χαχ :touched:
απο σανταζίνια, το ιδιο με κανει!!!
E μα πως! Με αυτη την μαλακια που εγραψε λες να μην;
Τεσπα. Δεν ξερω αν εχω προβλημα ή φταιει η καταναλωση γλυκου κρασιου, γλυκων (τουρτες και μλκιες σερβικες) και σε συνδυασμο με ορθοστασια, μπυρες κορονα, χορο σαλσα, 3 ωρες υπνο και καπακια ταξιδι 2 ωρες με τραινο ξαπλωμενος με λυγισμενα ποδια...αλλα μολις βγηκα απο το τραινο μου ξεκιναω να ξερναω και παραλληλα λυγισαν τα ποδια μου και επεφτα στο εδαφος του σταθμου με τα γονατα πετωντας και μια βαλιτσα... Στην συνεχεια χρειαστηκα βοηθεια για να ξανασταθω στα ποδια μου... και μεχρι να φτασω σπιτι επεσα ακομα μια φορα...και αλλη μια ως τωρα μεσα στο σπιτι.
Μπατισλαβα μετα απο ενα επικο παρτυ με σλοβακους να με εχουν παρει παραμαζωμα με σφηνακια παμε σε ενα μπαρ για συνεχεια. Εκει βρισκουμε Αλκινοο να τα πινει με την κομπανια του γιατι την επομενη εδινε συναυλια,πιωμενος αυτος πιο πιωμενοι εμεις καταλαβαινουμε ποιος ειναι ο στουπακας διπλα μας ( ενα σκατο και μισο , του σκαω ενα κεφαλι λαιμαι) . Καποια στιγμη ( πραγματικα απορω με εμενα ) παιρνω τον Αλκινοο αγκαλια και λεω " Γεια σου ρε Αλκινοε με τα ωραια σου " και φευγω αφηνοντας τον ερμο με μια φατσα wtf ... Μετα απο τι μου ειπανε στο δρομο ειπα σε καποιον αστυνομικο κατι νιε παρκοβατ και τετοια . Το πρωι ξυπνησα σαν πριγκηπεσα με τις πιτζαμες μου κυρια , γυρω μου 3 πτωματα και ενα σπιτι να βρωμαει μπυρα ... Μπρατισλαβα σε αγαπω :touched:
Φέτος τον Ιούνη. Καμία δεκαρια ποτά στην Βαλαωρίτου με Σερραίο φίλο και μετά ξέρασμα στην Ναυαρίνου πάνω σε πρεζάκι που μου ζήτησε "2 ευρώ". Του έδωσα κανα 20ρικο ως συγγνώμη, μου είπε ευχαριστώ και έφυγα. Μετά έτρωγα 4 μέρες μακαρόνια.
20ρικο
Δεν ελπίζω τίποτα. Δεν φοβάμαι τίποτα. Είμαι μεθυσμένος
Δεν είσαι μεθυσμένος, απλά είσαι νταής
χαχα ευστοχη απαντηση, μην παρεξηγεισαι, απλα ετσι τους πειραζουμε εμεις τους νεους εδω
κουλχίπστερ δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά ίδια σειρά είστε.
Θέλει κανάς άλλος να σφυρίξει όμορφα μαπίδια σε coolhipster στην περίπτωση που δεν είναι τρολλ ή;