Εσύ δεν ήσουν παντρεμένος;
Printable View
Εσύ δεν ήσουν παντρεμένος;
Αόριστος χρόνος, ακριβώς.
Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή.
Μπήκα με το κινητό (2 εβδομάδων), το κλειδί του αυτοκινήτου και 5 ευρώ στη θάλασσα. Έκαναν μπάνιο μαζί μου ξεχασμένα στην τσέπη του μαγιό, αντιλήφθηκα την μαλακία που παίχτηκε μιάμιση ώρα μετά όταν και έψαξα να βρω το κλειδί του αμαξιού για να φύγω. Οδική βοήθεια γιατί το immobilizer είχε σκαλώσει (δεν μπορούσα να απενεργοποιήσω τον συναγερμό που ήταν πάνω στο κλειδί και σφύριζε σαν τρελός). Τελικά με την ανύψωση για την μεταφορά, ο συναγερμός μπλόκαρε και σταμάτησε για κάποιο λόγο και το αμάξι πήρε μπροστά. Τώρα πρέπει να κοιτάξω αυτό, να πάω για νέο κλειδί και καινούριο κινητό. Τα καλά νέα, τα 5 ευρώ έμειναν επίσης στην τσέπη.
Ζητήσαμε και έχουμε, αλλά δεν υπάρχει ίντερνετ εκεί στας Χαλκιδικάς αυτές τις μέρες δυστυχώς μαζί και με το πήξιμο στη νέα της δουλειά. Ελπίζω να βρει σύντομα..
για δωσε λινκ !! :P
νομιζα οτι στο e.r τα μοιραζομαστε ολα :( :'( :P
έχω πάθει παρόμοιο, αλλά σε πιο light εκδοχή. γνωρίζω κοπέλα, πίνουμε ποτό, φαίνεται να ψήνεται, στο τέλος της βραδιάς λέμε να ξαναβγούμε. να σε δώσω το κινητό μου λέει να με πάρεις αύριο για καφέ. έλα που δεν έχω το κινητό μαζί μου, οπότε λέω πάρε το δικό μου και στείλε μου το νούμερό σου όποτε μπορείς. μου το στέλνει το άλλο πρωί όσο ήμουν στη δουλειά, οπότε ανοίγω το sms το διαβάζω και απο κεκτημένη ταχύτητα το σβήνω στα καπάκια. :oops:
περίμενε να την πάρω για καφέ... :P χαχαχα
το καλό είναι ότι δεν έφευγε για δουλειά στα ξένα, οπότε την πέτυχα μετά από 2 μέρες κ της εξήγησα τι παίχτηκε. πήρα κανονικά το τηλέφωνο αυτή τη φορά. τα φτιάξαμε. καλά ήταν.
μη χάνεις την αισιοδοξία σου ;)
Πείτε τα όλα λυσσάρες!
Ματ μη μασάς, απλά λόγω του πολύ ΘΕΛΩ σου για να γίνει ΚΙΑΛΛΟ, ε την πάτησες. Δεν πειράζει, μαθαίνουμε την επόμενη φορά να κάνουμε λίιιιιιγο περισσότερη υπομονή. Όπως και να χει, εύγε για το μωρό.
Και πού τα κατάλαβες εσύ όλα αυτά για τα ΘΕΛΩ και τα ΚΙΑΛΛΟ ρε από όσα είπα; :P Μια χαρά λάου λάου το πήγαινα το πράμα και τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα, απλά είμαστε σε γνωριμία φάση. Αλλά δε διαφαίνεται και τίποτα αρνητικό, οπότε το δουλεύουμε το θέμα με τους ρυθμούς που πάει. Δεν είμαστε και χθεσινοί, απλά λίγο σκουριασμένοι 8)
Εννοώ ότι ΗΘΕΛΕΣ ΚΙΑΛΛΟ ΑΠΌ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ :D
DIKASTE ME
περιμενουμε νεα στο mlr
Έφυγε από την ζωή ξαδερφάκι, 22 χρονών, σε γαμημένο τροχαίο...Με μηχανή.
Πριν λίγες μέρες, φίλος κόντεψε να γίνει στάχτη από πρεζάκι στην Ναυαρίνου (75% εγκαύματα).....
Δεν παραπονιέμαι, και δεν με ενοχλούν οι μούντζες.
Αλλά για το παραπάνω post, εσύ που μούντζωσες, είσαι πολύ λίγος "φίλε".
kala den einai FML alla gia na elafrinw ligo to klima
einai prwi guro stis 10 kai kimame san koutsouro tipota den mpori na me 3ipnisei kanenas 8orivos ths gitonias kanena kinito kai ola einai omorfa
mexri pou ena vouito apo makria pou plisiazei kai dunamonei me kanei na ani3w ta matia mou prin katalavw ti einai siniditopiw oti ola trizoun mesa sto spiti kai o 8orivos ginete olo kai pio entonos kai nio8o oti erxete kata pano mou etimo na mpei mesa sto spiti
einai san apanotoi keravnoi mazi me vouito kai mazi me to tri3imo olou tou spitiou einai san na anigei h gh kai isos apo ton fovo mou akousa kai ourliaxta
antanaklastika pernw agalia to krevati olokliro kai perimenw to telos mias kai nio8o oti se kati toso megalo oti kai na einai den mporw na kanw kati oute na tre3w oute na so8w
o ixos prospernaei kai apomakrinete kai petagome apo to krevati argoporimena kai vgenw sto mpalkoni gia na dw ena aeroskafos thn polemikis aeroporias pou ekane xamiles ptiseis pano apo to spiti
ti doulia eixe o Maverick gamw to xristo mou na spaei to fragma tou ixou pano apo to spiti mou prwiniatiko
Μου είχε δώσει τις προάλλες η μάνα μου αχλάδια από την αχλαδιά μας. Πριν λίγο, κόβω ένα στη μέση, το καθαρίζω καλά και τρώω το μισό. Καθώς μασάω την τελευταία μπουκιά, βλέπω να ξεπηδάει από το υπόλοιπο μισό ένα πορτοκαλί σκουληκάκι και να έρπεται πάνω στο πιάτο. ΧΙΕΒΙ ΜΑΙΤΑΛ
Άμα περπάταγε ολόκληρο καλά είσαι, αν το έβλεπες να σφαδάζει μισό θα ήταν το πρόβλημα...
Σε νιώθω πάντως, και εγώ 1-2 φορές που θυμάμαι τέτοια φάση ήταν με αχλάδι και τρελή ξενέρα να έχεις κόψει την κοντούλα από το δέντρο και να σου βγαίνει σκουληκιασμένη...
Αν εισαι Κινεζος ειναι extra treat ομως!
Σαββατο βραδυ να με γυρνανε σπιτι με αυτοκινητο στους δρομους της Αστορια, με ανοιχτα παραθυρα και ΡΥΘΜΟ 94.9 να παιζει στο ραδιοφωνο με την ενταση τερμα φυσικα... αυτο:
Spoiler
θα λες ότι είσαι ανθρωπολόγος και κάνεις μια μελέτη !
(εύχομαι να μην σε είδε κανείς από τους φοιτητές σου)
φυσικός ανθρωπολογός
σε 10 μέρες πρέπει να παραδώσω εργασία για το δημόσιο χρέος της Ιαπωνίας κ δεν έχω κάνει τπτ.
έχει να μου προτείνει κανείς πηγές?
Μαζί με τον Χιροχίτο τα φάγανε :|
Από την προηγούμενη βδομάδα πονάει το σαγόνι μου να λέω τα ίδια 38765255 φορές σε πολίτες που ρωτάνε και κάνουν αιτήσεις για τα πεντάμηνα των δήμων. Αν ξανακούσω τη λέξη "πεντάμηνα" θα σφάξω κόσμο. Έχω μια ακατανίκητη επιθυμία να κατεβάσω ένα μπουκάλι τσίπουρο ξεροσφύρι. Και αυτό θα συνεχιστεί για 10 μέρες ακόμα. ΦΜΛ
edit:
10 μέρες για θέσεις ΥΕ. Ακολουθούν και οι προσκλήσεις ΔΕ, ΤΕ, ΠΕ οι οποίες θα είναι προφανώς διαδοχικά. Φ Μ Λ
ο Χάνιμπαλ έφαγε ένα πεντάμηνο φυλακή
μακρυ παντελόνι μετά από 140 μέρες :(
σεημ χηαρ fml
OCD (ιδεοψυχαναγκασμοί) λοιπόν.Αγωγή επ'αόριστον.
θελω να τα σπασω ολα
ειμαι βλακας. για καποιοναψυχολογητο λογο διεγραψα το φακελο roaming, sto appdata apo ton c.
μου τα πηδηξε ολα. δε ξερω τι σκεφτομουν. μη ρωτατε γιατι το εκανα. καψιμο.
προσπαθω να τα παρω πισω με σιφτγουεαρ, λογικα θα παρω τα αρχιδια μου και θα μου φαει καμια βδομαδα να στησω το πισι οπως ηταν... σκατα
εχω τρελαθει
Μπερνι, EaseUS Data Recovery κατεβαζεις (δυστυχώς δεν είναι freeware) και μάλλον θα κάνεις δουλειά.
Μαύροι deckers και space jockeys της φορουμάρας ζητάω φώτα:
Αγαπημένο μου πρόσωπο έλαβε ειδοποιήσεις στο fb για προσπάθειες υποκλοπής του λογαριασμού του.
Την πρώτη φορά, πριν μια εβδομάδα περίπου, του ήρθε email από φουμπού ότι κάποιος προσπάθησε να παραβιάσει τον λογαριασμό του. Ο φίλος άλλαξε κωδικό.
Σήμερα, με το που το ανοίγει, του βγάζει σελίδα το fb ότι κάποιος προσπάθησε να αλλάξει το email που είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό του fb. Του έβγαλε μάλιστα κάτι σαν ...log-σελίδα (δεν ήμουν μπροστά) που εκτός από την ώρα του συμβάντος, το facebook του κατεδείκνυε και την γεωγραφική θέση της κακόβουλης IP (κάπου στην Αθήνα μάλιστα).
Όλα αυτά θα ήταν παλέψιμα αν δεν συνέβαινε το έξης: Ο φίλος δοκίμασε να μπει στο mail του (hotmail) και... ο κωδικός του δεν γίνεται δεκτός.
Που να μιλήσουμε; Το hacking του email δεν είναι αστείο. Βασικά έχει φρικάρει ο άνθρωπος όλη μέρα.
Να επικοινωνήσει με το hotmail (αλλά και το facebook) ή να πάρει κατευθείαν την Δίωξη Ηλεκτρονικού;;;
Δώστε πόνο με κυνισμούς που κάνουν το φόρουμ μας αξιολάτρευτο, άλλα πληζ ρε, βοηθάτε λίγο γιατί ο άλλος δεν είναι και σε πολύ καλή κατάστασις...