ναι δικε μου,ντανκε θα ακουσω αυριο
πανκη με την τζαστροκ εγινε η φαση?
Printable View
ναι δικε μου,ντανκε θα ακουσω αυριο
πανκη με την τζαστροκ εγινε η φαση?
ναι.
ξύπνησα γιατί με γαμήσαν τα κουνούπια. στο διάλο
Καλά ήτανε;
Αχαχαχαχ.
Μαλακα θρασερ ασε το κοριτσι ρε δε ντρεπεσαι κοτζαμαν 22-23 χρονων ανθρωπος.
εγω ακομα ξυνομαι απο μια γαμιολα σκνιπα εψες που με γαμησε.. αλλα την καθαρισα.. μετας...
ειμαι κατα του ερ κοντισιονε.. εχουμε ενα σε καθε δωματιο εκτος απτο δικο μου...
αποτειστε φορο τιμης στο καυτο (λογω θερους σωμα μου) δεχομαι και μουντζες..
ΑΧ ΚΑΛΕ Ο ΦΕΝΙΣΤΙΛΑΚΙΑΣ
παντως απαλεψια εντελως ,κι εγω ξυπνησα υπερβολικα νωρις επειδη ΔΟΥΛΕΥΩ σε λιγο και γαμιεται και η οτενετ και δεν μπορω να δω κανα βιντεακι στο tube8.com να περασει η ωρα :malakia:
800 ακόμα και θα μπορώ να τον λέω "Razor" :touched:
δεν μπορείς να προσέχεις όταν είσαι πάνω σε ένα πατίνι, άνθρωπέ μου. :touched:
καλημέρες.
είπαμε. "κύριος Razor" για τους νέους
Καντίρου ή κάποιος άλλος πείτε τι παίζει με τις απολυμάνσεις πολυκατοικιών/διαμερισμάτων, είναι επικίνδυνες για τον άνθρωπο; Η γυναίκα του αδερφού μου είχε κάνει απολύμανση στο μαγαζί πριν 7 χρόνια και ακόμα βλέπει ψόφιες κατσαρίδες, τι σκατά ρίχνουν;
Και κάτι άλλο. Επειδή στην πολυκατοικία είναι βλάκες και άντε να τους πείσω να δώσουν 5-6 ευρώ ο καθένας για απολύμανση, ξέρει κανείς αν υπάρχουν εταιρείες που να κάνουν μόνο σε 1-2 διαμερίσματα;
Εμείς στην πολυκατοικία κάνουμε, νομίζω μια φορά το χρόνο. Μάλιστα κάναμε πριν δυο βδομάδες. Ψεκάζουν σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους (ταράτσα, σκάλες, ακάλυπτο, λεβητοστάσιο κλπ και επιπλέον όποιος θέλει σκάει κάτι παραπάνω και κάνει και στο διαμέρισμά του (δεν το συστήνω γιατί κάθεσαι και αναπνέεις τα δηλητήρια). Επίσης να χεις υπόψιν ότι αν το καπάκι του βόθρου είναι στον φωταγωγό σας ότα απολυμάνετε εκεί κλείστε τα παράθυρα του φωταγωγού. Οι κατσαρίδες χέζονται πάνω τους και αρχίζουν και ανεβαίνουν προς τα πάνω. Θα ψοφήσουν μετά βέβαια αλλά γιατί να τις μαζεύεις από το σπίτι σου;
και εμείς κάνουμε μία φορά τον χρόνο τουλάχιστον απολύμανση. ότι σου είπαν δλδ όλη την πολυκατοικία και αν θες ζητάς και στο σπίτι σου με κάτι ψιλά παραπάνω.
Δεν ξέρω τι ρίχνουν στις μαζικές απολυμάνσεις αλλά αν έχεις χοντρό πρόβλημα άκου. Υπάρχει μία μαλακία σε σωληνάριο σαν κόλλα ας πούμε που κάνει τρελή δουλεία. Είναι πανάκριβο βέβαια (~20; ) αλλά σου μένει μπόλικο. Εμείς είχαμε χοντρό πρόβλημα, σε φάση καθόσουν στον καναπέ και έβλεπες κάθε 10 λεπτά και μία κατσαρίδα να κάνει την βόλτα της. Μας έδωσε μια θεία μου το δικό της και ρίξαμε απλά σταγόνες σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Ψόφησαν με την μία όλες! Έκανε τρελή δουλειά. Το έδωσα σε ένα φίλο μου και δούλεψε και εκεί.
Τώρα τι σκατά είχε μέσα δεν ξέρω, εγώ πάντως δεν ήθελα με τίποτα να το ρίξουμε υποθέτοντας ότι για να είναι τόσο τούμπανο παίζει να είναι και επικίνδυνο. Τελικά συμβιβάστηκα με τον αδερφό μου και δεν ρίξαμε στην κουζίνα και στο δωμάτιο μου.
Αν σε ενδιαφέρει πες να ρωτήσω όνομα..
με ενδιαφερει εμενα
Βασικά μόλις βρήκα το δικό μου.
Το λένε Faslane (gel) και έχει 2% Hydramethylnon (Υδρομεθύλον) και το υπόλοιπον "βοηθητικές ουσίες"..
α νταξει δεν ειναι επικινδυνο
Άντε φαρμακοτρίφτη λέγε.
Μια κατσαριδούλα έχω δει όλη κι όλη όσο καιρό είμαι εδώ αλλά ο αδερφός μου που έμενε παλιότερα μου λέει ότι είχε πρόβλημα, οπότε δεν ψήνομαι να συναντήσω τις φίλες της στο μέλλον. Απολύμανση μόνο σε ένα διαμέρισμα και όχι στην πολυκατοικία δε γίνεται με τίποτα ε; Είναι πραγματικά πιο εύκολο να σκοτώσω όλες τις κατσαρίδες της γειτονιάς με ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ από το να συνεννοηθώ με τους υπόλοιπους.
γίνεται πως δε γίνεται, αλλά δεν θα αλλάξουν κ πολλά.
δεν θα γεννάνε σπίτι σου, θα γεννάνε στο διπλανό, θα περνάνε κ για ένα απεριτίφ από σένα..
κ συνήθως μέσα στα σπίτια βάζουν κάτω από ντουλάπες και παρόμοια σημεία, όχι χύμα στο σαλόνι σου ξερωγω
κοινώς σου λέω, πείσε κ τους υπόλοιπους να κάνετε σε όλους τους χώρους
Καλά. Πάω να ψωνίσω σαγιονάρες.
ela re iparxoun k alloi pou zoune se a8lia polikatoikia.
emeis exoume na kanoume 2 xronia apolimansi [sti polikatoikia], alla 8a kanw fetos sto spiti.
vasika prepei na sinenoi8w me tin fili ths aderfis mou, pou simenei pos 8a parei kamia vdomada.
alla standar kanoun k mono se ena diamerisma, opote 8a ma8w k 8a sou pw an 8es.
pantos enas palios mou filos pou emene kipseli -katalaveneete to provlima- ixe valei ena farmako pou kanei tis katsarides kanivalous k trwei i mia tin alli.
sto telos menei mono mia
alla den exeis mazepsei tis ipolipes.
dld etsi mou eixe pei, an k mou fenete koulo
alla pantos meta den eixe tipota... k metakomise.
Προβλεπω σύντομα τη μετάλλαξη της κατσαρίδας. Ήδη τρεχει σενάριο στο μυαλό μου :puke:
Εντάξει, αυτό παραείναι άρρωστο.. Δεν θα το χρησιμοποιούσα ποτέ, κι ας τρέμω τις κατσαρίδες.
Δόξα το θεό μένω σε μονοκατοικία και δεν έχω έντομα μες το σπίτι πέρα από κουνούπια μύγες και ράντομ νυχτοπεταλούδες και τέτοια. Κατσαρίδια συναντάμε μία φορά στα 4 χρόνια.
βρωμοκατσαρίδες! ρεμάλια της κοινωνίας! αλήτες!
ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ http://www.kersplebedeb.com/blog/anarchy.gif
WWFSMD?
haha
κατσαριδες ξαδερφουλες ρε.
αλανια.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν έχω κατσαρίδες. Μένω στο βουνό, σε χωριό, στη φύση τελείως. Αλλά από έντομα μόνο κάτι μικρές ψαλίδες. Ούτε μυρμήγκια λέμε. Κελεπούρι το σπίτι.
Εξήγα.