:thumbsup:
Printable View
kalo alla poustiko.
ε δεν ειπα να πιεις και evian να ουμ:roll:
mono tuborg.antrika pramata.
Εκει που αναβεις ερκοντισιον και απολαμβανεις τη δροσουλα, σκαει ο αδερφος σου: ''ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.''
FHL. Σκατομαλακισμενο.
sthrizoume aderfo.
apolamvanontas to AC mas.
Χαχαχαχαχ σιγα μην εκανα και κινηση να το κλεισω.
σήμερα στο αμάξι έδειξε 38!
καλά πάμε
σε άλλα νέα τώρα, προμηθεύεστε παγωτό της αρεσκείας σας, σοφτ κινγκς της αρεσκείας σας ΚΑΙ:
παίρνουμε ένα μπολάκι, βάζουμε μέσα ένα σοφτ κινγκ, το ζεσταίνουμε μέχρι να μυρίσει τσοκολάτα, βάζουμε παγωτό απο πάνω, κουταλάκι και απολαμβάνουμε..
προσωπικά διάλεξα νιρβάνα τσοκ τσοκ τσιπ και σοφτ κινγκς αυτά τα πορτοκαλιά με λευκή, υγείας + γάλακτος... τριπλή εμπειρία σοκολάτας!!!
ντιβάην
δικιμάστε το
ξαναλιωνεις.
γενικα το παγωτο ειναι μεγαλη μουφα,η ζαχαρη που εχει σε κανει μετα απο λιγη ωρα τουρμπο με τοση ζεστη....αν βαλεις μεσα και μπισκοτα και αλλες αρχιδιες παει...
η καλύτερη ώρα για παγωτό είναι το βράδυ και όσο πιο αργά τόσο πιο καλά..
otidipote me zaxarh de voithaei me thn zesth,giauto pinoume k soditsa pagwmenh :> :>
nai mwre.
vasika otan pigena stin sxoli sto sintagma, stamataga se ena magazi -pou einai stadiou ligo prin vgeis stin plateia- k itan tipou igiini zwi. Eprepe na foras anixtoxromi forma k na eisai to poli 55 kila gia na mpeis ekei mesa k na nio8eis aneta.
Alla sta arxidia mou.
τι λόγο έχεις να σκέφτεσαι τον σαμπατάκ γενικά;
Εγω λιγωθηκα και μονο που το διαβασα παντως.:P
full AC στο γραφείο εδώ κ 15' και ακόμη να πέσει από 30... άντε να δουλεψουμε κ λίγο
πολύ rpgάδικο το αστείο :chinchilla:
ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ρε ΑΔΕΡΦΕΣ. Πώς μπορείτε και τρώτε με τόση ζέστη.
ΚΑταρχας πρεπει να καταρριφθει καποτε ο μυθος οτι οσο πιο παγωμενο το νερο τοσο περισσοτερο σε ξεδιψαει, υπαρχει η σωστη θερμοκρασια. Κατα δευτερον, ποτε δεν καταλαβα επισης γιατι ζεσταινει καποιος οταν τρωει. Ποτε δε μου συμβαινει εκτος κι αν τρωω προφανως καυτο φαγητο. Κατα τριτον, φυσαει απο την ανοιχτη μπαλκονοπορτα μου που κανει ρευμα και ειναι ωραια γιατι δε ζεσταινομαι ουτε ενα μπιτ.
Eδώ πάλι έχω ανοιχτή μπαλκονόπορτα και σκάει λαύρα απευθείας απ'την αφρική και μου γαμεί.
κι εδώ μπαλκονόπορτα ανοιχτή... έμπαζε καλό αεράκι ως πριν από λίγο που άρχισε να βρέχει, γέμισε ο τόπος υγρασία, χειρότερα τα κανε.
σκατά με φράουλες
δεν την παλεύω άλλοοοοοο... παρατάω δουλειά κ πάω για μπύρα
Εγώ πάλι το πήρα απόφαση και μέσα στο σπίτι έπιασα το μαλλί... Ανακούφιση! :touched:
στηρίζω μπαλκονόπορτα ανοιχτή και ρεύμα με το παράθυρο της κουζίνας. Αύριο 8α χώσω ανεμιστήρα βέβαια, σκληραίνει η κατάσταση.
ΟΥΦ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ. ΖΕΣΤΗ.
o anemistiras spiti doulevei astamatita apo to triimero pou idroname me rocky k mpirimpa!
stirizoume!
εχει ζέστα ΚΥΡΙΕ θράσερQuote:
Originally Posted by Razor;