Σκληρή ευχή, δεν πίστευα ότι θα την έκανα ποτέ (ειδικά μετά από πίκρες από πας, άεκ, ατρόμητο τα 3 τελευταία χρόνια), αλλά πραγματικά εύχομαι να μην το σηκώσουμε φέτος.
Printable View
Σκληρή ευχή, δεν πίστευα ότι θα την έκανα ποτέ (ειδικά μετά από πίκρες από πας, άεκ, ατρόμητο τα 3 τελευταία χρόνια), αλλά πραγματικά εύχομαι να μην το σηκώσουμε φέτος.
για ποιο λογο καποιος ευχεται, σκληρα και πραγματικα ακομα, να μην κερδισει ενα κυπελλο η ομαδα του ?
τον παοκ που ακριβως τον βολευει να κανει 17 μερες απ το τελευταιο ματς του πρωταθλήματος μεχρι τον τελικο (αν περασει φυσικα) και μετα να ξεκινησουν πλεη οφφ για να τελειωσουν αρχες ιουνιου?
μην παιξει κανα ματς πριν τον τελικο και χτυπησει ο Σαλπιγγιδαρος που πηγαμε να τον βγαλουμε οφφ με παραγκισιες μεθοδοι?
το μονο ενδιαφερον του τελικου θα ειναι να δουμε γαυρους και παοκια στο ιδιο γηπεδο.
να δουμε και μετα τα προχθεσινα του βολου με τους βαζελους τι χαιρια θα σηκωσουν στο οακα οι 2 πλευρες .
Ο Αρης του χρόνου θα είναι στη Β' κατηγορία, θα συγχωνευτεί με την Καλαμαριά και θα λέγεται Καλαμάρης
tsimpouklano, μπορείς να πεις τελικά γιατί εύχεσαι να μην πάρει η ομάδα σου το κύπελλο ειδικά φέτος ?
Να πω εγώ?
Γιατί ο ΠΑΟΚ γαβροποιείται, έτσι απλά....
Reject, ανέφερες και στο άλλο thread εδώ πως εσύ επιθυμείς τον αποκλεισμό του παοκ από τον τελικό κυπέλλου προκειμένου να αποφευχθεί η οπαδική ξεφτίλα του κόσμου του από τους ολυμπιακούς, ξεφτίλα που θα προκληθεί από την εσκεμμένη αποχή του σκληροπυρηνικού κομματιού των οπαδών του λόγω της όποιας διαφωνίας έχουν αυτοί με την παρούσα διοίκηση της παε. Έχεις μια άποψη για αυτό που λες γαβροποίηση του παοκ και παρότι την βρίσκω αρκετά αστήριχτη, είναι σεβαστή και καλά κάνεις και την έχεις γιατί καταλαβαίνω πως έχεις αφιερώσει αρκετά πράγματα για αυτό που αντιπροσωπεύει ο παοκ για εσένα.
Επιμένω να θέλω την απάντηση του tsimpouklano γιατί αν οι πίκρες του από τον παοκ περιορίζονται στους 3 τελευταίους αποκλεισμούς του στο κύπελλο, σημαίνει πως ηλικιακά δεν έχει τα ίδια οπαδικά βιώματα με τα δικά σου, δεν πρόλαβε να δει καν κάποιο τίτλο από την ομάδα του και βρίσκω αυτή την γενναιοδωρία του αξιοπερίεργη
Και ο reject δεν είναι μεγάλος για να θυμάται ή να έχει οποιαδήποτε μνήμη από το τελευταίο πρωτάθλημα. Τελευταίος τους τίτλος ήταν πριν 10 χρόνια στο κύπελλο, ε δε νομίζω ο tsimpouklano να είναι μικρότερος.
Χαίρι ,τσαμπουκας πως το λετε εκει σεις.
Τα χα ίρια εντος και εκτος γηπεδου θαναι τα ενδιαφεροντα.
Δεν παω γηπεδο τα τελευταια χρονια αλλα αν δωσουν εισιτηρια και στους παοκ
οχι 7 και 8 . 000 που διαβαζω
θα σκασω .
Η ουσία είναι πως αν πάμε με το κλίμα που επικρατεί τώρα, εδώ και 3 μήνες στον τελικό, θα διασυρθούμε. Μιλάω για το οπαδικό. Πάνε να μας κάνουν γάβρους με το ζόρι κάποιοι. Έχουμε χωριστεί σε 100 στρατόπεδα. Εδώ με δικούς μου που μιλάω, είναι ΤΟΣΟ ξενερωμένοι, που δεν θα κατέβουν....ούτε και εγώ. Γιατί-όπως είπα-η νοοτροπία "Θρυλάρας" πάει να περάσει στον ΠΑΟΚ σε ΟΛΑ τα επίπεδα...
Και οι γάβροι βεβαίως δεν είναι στα καλύτερα τους, αλλά έχουν λυσσάξει (δικαιολογημένα, γιατί και αυτοί περνάνε περίοδο μεγάλης οπαδικής παρακμής) να δώσουν κάποιες απαντήσεις.
To ειδικά φέτος -που δεν περιορίζεται μόνο στο φέτος, αλλά στο όσο θα ειναι ο ιβάν στην ομάδα- θα στο πω με δυο λόγια: δεν θέλω να πάρει τίτλο με τον παοκ ο πόντιος, μπας και σηκωθεί και φύγει από την ομάδα. Και εξηγούμαι.
Το τι έχει έρθει να κάνει στην ελλάδα ο ιβάν είναι λίγο πολύ γνωστό. Καταρρέον ολθ, οσέ, και δεν ξέρω γω τι άλλο, με σκοπό να περάσουν στα χέρια του (γιατί δεν είχε έρθει τελικά πριν κάποια χρόνια, και επέλεξε αυτή τη χρονική συγκυρία να έρθει ως "μεσσίας"; ). Επιθυμεί να συσπηρώσει τόσο κόσμο γύρω του στη (β.)ελλάδα, ώστε να έχει και τη λαϊκή αποδοχή, πράγμα που ο λαός του παοκ μπορεί -έως ένα σημαντικό βαθμό- να του το δώσει. Φυσικά, όποιος κοιτάει λίγο πιο μπροστά από τα κύπελλα -και γιατί όχι και τα πρωταθλήματα- που μπορεί να έρθουν, μιας και ο ρώσος το φυσάει, βλέπει στεγνή εκμετάλλευση, περιτυληγμένη με αγάπες για την ομάδα (που δεν λέω ότι δεν μπορεί να ισχύει), για να πετύχει αυτά που θέλει, και όταν κάποιος του πάει κόντρα ή τον αμφισβητεί, του γαμάει τη μάνα. Ε, τέτοια στην ομάδα δεν τα θέλω, όπως είχε πει ο ρητζεκτ τέτοια πράγματα μπορεί να ακουγονται εντελώς ρομαντικά και φλούφλικα, μα σαν παιδί επαρχίας μακριά από τη σαλονίκη (1η φορά τούμπα πήγα 17 χρονών) αυτά που με κάναν να αγαπήσω την ομάδα ήταν οι οπαδοί της, το διαφορετικό που πρέσβευε από τους κραταίους 3 της αθήνας. Μπορεί από τίτλους να μην έχω ζήσει και πολλά, κύπελλα μονάχα το '01 και '03, και να μαι διψασμένος ναι, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο. 1000 φορές λιγότερη σαπίλα στην ομάδα και πιο αγνή προσπάθεια, παρά η λογική "πάμε μπροστά με όποιο κόστος" γιατί έτσι κάναν και αυτοί τόσα χρόνια. Άλλωστε, πριν 2 χρόνια που ήμασταν πιο κοντά από ποτέ στο να το πάρουμε και έγινε η σφαγή στο χαριλάου, ήταν η πιο φανατισμένη χρονιά του παοκ (από αυτές που έχω ζήσει ως θαμώνας θύρας 4). Και αυτό το οπαδιλίκι, αυτή η γκάβλα που βγαίνει στην εξέδρα, ε αυτό μου φτάνει και πρωτάθλημα να μην παίρνω, αν ειναι να γίνουμε οι γάβροι του βορρά.
Ότι είπε ο τσιμπούκλανος....Ακριβώς.
Γίναμε ΠΑΟΚ για τον κόσμο του, τον κόσμο όμως τον σωστό, όχι τους φίογκους του 2007....
Θα μπορούσαμε να γίνουμε γάβροι. Και αυτοί είχαν σωστό κόσμο, αλλά η ομάδα προκαλούσε αντιπάθεια.
Θα μπορούσαμε να γίνουμε βάζελοι. Δεν γίναμε γιατί δεν είμαστε Αθηναίοι. Γιατί Αθήνα=Βάζελος, μην γελιόμαστε..
Δεν θα μπορούσαμε να γίνουμε χανούμια, γριές, σκουλήκια. Άλλη φάση τελείως. Σε νοοτροπία βασικά....
Αυτό που γίνεται στον ΠΑΟΚ είναι ολική αλλαγή DNA. Έρχονται σε λίγο και σε εμάς ο "στρατός Σαββίδη" (σαν τον στρατό Κόκκαλη), έρχονται οι αυστηρά επαγγελματίες οπαδοί, έρχεται ο νόμος της ομερτά, έρχεται το "σκασμός" στην αντίθετη άποψη, έρχεται το υπαλληλίκι (ήδη ξεκίνησε σε κάποιες επιχειρήσεις..), έρχονται οι αδικίες εις βάρος άλλων οπαδών, έρχονται οι σφαγές (ήρθαν...γιατί εμείς δεν είμαστε γάβροι, τα λέμε. Ο Πανιώνιος στην Τούμπα ΣΦΑΧΤΗΚΕ), έρχονται τα παραρτήματα. Μείναμε εμείς και ο γάβρος, που τελικά, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, θα αποτελέσουμε τις αντίθετες πλευρές του ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.....
Γι' αυτό κυπελλάρα φέτος για να τελειώνουμε με αυτούς που θέλουν τον ΠΑΟΚ μικρό :)
Μια και καλή αυτή τη φορά όμως.
Πόσο λιγουροτάγαρο είσαι ρε Η..... πότε θα καταλάβεις ότι δεν θέλουμε τον ΠΑΟΚ μικρό, τεράστιο τον θέλουμε...Αλλά δίκαια.
Και με τον κόσμο μία γροθιά.
Πάνε διάβασε και ψάξε πως πήρες το πρωτάθλημα του 1985, με τι ομάδα, και με τι κόσμο...Αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλουμε.
Και κάτι για το κλείσιμο...
Φέτος, σε ένα παιχνίδι (δεν θυμάμαι πιο), είμαστε στο 0-0 στο ημίχρονο...ακούω κάτι διπλανούς μου να λένε "έλα μωρέ, στο β' ημίχρονο θα μας αγοράσει ο πρόεδρος ένα πέναλτυ".
Βγαίνει η ομάδα στο β', πτώση αβαβά τελείως, πουτάνας γιος κοντός εκτελεί το αβαβά, και τα πρόβατα πανηγυρίζουν..."Πουστόγαυροι", είπα από μέσα μου και αηδίασα.
Ωραίο και το πρωτάθλημα του 1985... κοντά 30 μόλις χρόνια πριν από το σήμερα. Δηλαδή άλλες εποχές, άλλη φάση, αλλιώς παιζόταν το ποδόσφαιρο, όχι μόνο από την ομάδα σου, από όλες τις ομάδες παγκοσμίως. Αλλιώς έβλεπε ποδόσφαιρο ακόμα και ο απλός θεατής, αλλιώς ήταν οι οργανωμένοι, αλλιώς οι εκδρομές, αλλιώς το γήπεδο, ακόμα ακόμα διαφορετικοί ήταν και πολλοί από τους κανόνες του αθλήματος.
Κι εσύ λοιπόν μη μου πεις ότι δεν τα ξέρεις αυτά, ή μήπως δεν ξέρεις με τις σύγχρονα διαμορφωμένες συνθήκες πώς μπορεί να πάρει τίτλο μία ομάδα και εδώ στη λιμοελλαδίτσα αλλά και παγκοσμίως? Γνωρίζουμε όλοι πως γίνεται η δουλειά αλλά και ότι είναι μονόδρομος. Θέλουμε τίτλους και διακρίσεις για την ομάδα μας αλλά μόλις φτάνει η ευκαιρία συνεχίζετε ορισμένοι, εθισμένοι στη γκρίνια να τα θέλετε όπως κάποτε τα κράζατε κ.ο.κ., φαύλος κύκλος. Στον δε ΠΑΟΚ συγκεκριμένα είναι ακόμα πιο επικίνδυνο: οργανωμένοι προσκολλημένοι στην ομάδα και τα κάθε τύπου χαρτζιλίκια της, με δυνατότητα επιρροής και σε άλλα άτομα χωμένα αλλά όχι τόσο όσο οι ίδοι σπέρνουν τεχνητά μίση και διχόνοιες, ότι πρέπει για να γυρίσει η ομάδα στην κατάσταση που τους βόλευε η οποία είναι ποια Αλέξη? Κοίτα τον σημερινό Άρη για να την καταλάβεις, ήταν νομοτελιακά το μέλλον σου χωρίς όχι τον Σαββίδη, αλλά τον οποιονδήποτε επενδυτή.
Το ξέρατε ότι θα είναι έτσι με επενδυτή, όποιος και να ήταν, απλά κάποιοι δεν ήσασταν επαρκώς έτοιμοι γι' αυτό. Και τι να κάναμε? Να μέναμε με τον ΠΟΥΣΤΗ τον εξυγιαντή? Αν όχι με ποιον? Καλά κράζετε, για πείτε και τι θα έπρεπε να γίνει όμως..
Το ιδανικό θα ήταν το πρωτάθλημα να επιστρέψει στον ερασιτεχνισμό, αλλά αυτό αποτελεί ουτοπία.
Δεν είμαι αντίθετος στην έννοια "επενδυτής". Είμαι αντίθετος στην νοοτροπία Σαββίδη (το ήξερες πουλάκι μου ότι η Γκοτζάρεβα αποτελούσε συμβουλάτορας του Κόκκαλή στις αρχές του?). Οι κινήσεις του είναι βήμα προς βήμα ίδιες με του πουτάνας γιου πράκτορα. Πρώτα ερχόμαστε σε κόντρα με τους συνδέσμους ώστε να δείξουμε ποιός είναι το αφεντικό, ύστερα καθαρίζουμε τις αντίθετες φωνές, έπειτα δημιουργούμε τον στρατό μας, έναν στρατό που τον καβαντζώνουμε (με δουλειές, παρανομίες και ότι άλλο θες), και φυσικά έτσι, με χορτασμένα τα "κεφάλια", κάθε αντίθετη φωνή παύει να υπάρχει.
Δες τον άρη μου λες. Δες τον οσφπ σου λέω. Μία καρικατούρα οπαδική, με τον αρχιρουφιάνο το Χάρο να είναι μπροστάρης (και τον σωστό, τον καλό τους κόσμο, φυλακή), και τους 200 Χρυσαυγίτες να ηγούνται πλέον της 7. Να μπαίνει ο γάβρος μέσα στο γήπεδο και να φωνάζουν "Θρυλος-Θεός-Εθνικισμός". ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΩ? Και αυτό, μπορεί να γίνει άνετα στον ΠΑΟΚ. Πολύ άνετα κιόλας.
Δες τον γάβρο. Θέλεις και εσύ τον Σάββα Θεοδωρίδη σου? Έναν γελοίο κερατά να σου λέει "δεν θέλω αποδοκιμασίες στους παιχταράδες μας" και εσύ να βγάζεις ΒΟΥΒΑ?
Τι θέλεις δηλαδή? Να είναι μοιρασμένη η πίτα μεταξύ χοντρού και ρωσοπόντιου "φέτος εγώ, του χρόνου εσύ" και όλα καλά? Δεν είδες το παιχνίδι προχθές? ΦΙΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλεις? Γιατί εγώ αυτόν βλέπω.
Ναι ξέρω. Ο ΠΑΟΚ θα σηκώσει στην επόμενη δεκαετία 3-4 κύπελλα και ίσως 2-3 πρωταθλήματα αν πάει έτσι το σχέδιο. Η Β. Ελλάδα θα γεμίσει πιτσιρίκια ΠΑΟΚ ακόμα πιο πολύ, η Θεσσαλονίκη θα γίνει ΠΑΟΚ στο 85-90% (αφού οι άλλοι 2 είναι ανύπαρκτοι και εντελώς μπούφοι), θα κάνεις και κόσμο αλλού. Το ζήτημα όμως είναι άλλο....Θα έχεις γίνει μία εναλλακτική του γάβρου. Δεν θα έχεις γίνει Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ του γάβρου.
Δηλαδή αν έρθει το αφεντικό της δουλειάς και σου πει "στράτο ξέρεις, η επιχείρηση πρόκειται να κλείσει, εμείς αυτό δεν το θέλουμε, αλλά για να μην μπούμε μέσα και χρειαστούν απολύσεις θα πρέπει να σου κόψουμε το μισθό, την ασφάλεια, να δουλεύεις υπερωρίες κλπ", εσύ τι θα πεις, αυτή ειναι η δουλειά μου και όπως και να χει θα μαι πιστός σε αυτή με οποιοδήποτε καθεστώς;
loop.
Tsimpouklano το παράδειγμά σου άστοχο, θα μου επιτρέψεις εκτός αυτού αθλητικά ή πολιτικά μαζί σου να μη συζητήσω, ειδικά όταν λες "δεν θέλω κύπελο για τον ΠΑΟΚ" νομίζω ότι εκπέμπεις αλλού, για χαβαλέ ότι θες.
Πάνκη, επιμένεις επικίνδυνα στον παραλληλισμό τωρινού ΠΑΟΚ με ομάδα ελληνικού δημοσίου σε σημείο που είμαι αβέβαιος ότι προτίθεσαι να επαινέσεις οποιαδήποτε ακόμα και αντικειμενικά σωστή κίνηση του όποιου επενδυτή στην ομάδα. Πολύ δε περισσότερο φοβάμαι ότι δε μιλάει ο πάνκης αλλά ένας ράντομ συνδεσμίτης, δεν διαφέρει η φωνή σου από αυτούς. (Βγάλε το συνδεσμίτης αν δεν σ'αρέσει, βάλε το οργανωμένος αν σου κάθεται καλύτερα, τέσπα καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, να μην κολλήσουμε στις λέξεις). Είναι δύο τόπικ που επαναφέρεις αυτή την ιδέα σχεδόν εμμονικά, πρόσεξέ το.
Η σκληρή αλήθεια είναι η εξής: το καράβι δεν είχε μέλλον. Ότι και να κάναμε. Δηλαδή τι άλλο έβλεπες ότι μπορεί να γίνει? Φτάσαμε να μην πατάνε μέσα ούτε τα μισά διαρκείας, πέρσι δε προς το τέλος φτάσαμε σε χρυσές εποχές εναγγαλίσματος στην 4α όσοι ήμασταν μέσα με κάτι Δόξες για να μην κρυώνουμε τόσοι λίγοι που ήμασταν. Επαναλαμβάνω μακάρι το ποδόσφαιρο ΣΥΝΟΛΙΚΑ να ήταν όπως παλιά αλλά δεν είναι, τι να κάμουμε τώρα?
Και γιατί να γίνετε γάβροι και να μη θέλει ο Ιβάν να γίνετε μια σοβαρή ομάδα του εξωτερικού; Πρώτα δείτε και μετά κρίνετε. Μου φαίνεται οτι όλοι θέλουμε να ξεφύγουμε από το στυλάκι οπαδού, μαλάμω-δίφυλλο-ντου-κοτρωνίδια-μάνες.
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...87176585_n.jpg
+
http://www26.zippyshare.com/v/59105665/file.html
+
http://www8.zippyshare.com/v/75523401/file.html
βρε τον φουκαρα τον ΠΑΟΚ με τον Βρυζα προεδρα....
(και τον ΧουΧου)
Πριμ 25.000 για την απόδοση με το Ολυμπιακό. Μη το μάθει ο Ριτζέκτ μόνο, θα στείλει e-mail αλλά Τσάμης στον Ιβάν.
:fear:
ιστορια οφφ τοπικ.
σ.φ παοκ χανιων κυριακη
χανια γαβρουπολη τα χουμε πει. σφ παοκ σε κεντρικο μερος, λιγο πιο κατω σ.φ γαυρων
στο ημιχρονο ανεβαινουν στην ταρατσα του συνδεσμου τους οι γαυροι, συνθημα (οπως και σε ολο το 1ο στο καραισκακη καθε πατε καθε πατερας παοκτσης..). εχουν ερθει απο κατω καμια 30αρια γαυροι.
στο σφ χαλαροι, στα τερματα ac/dc, black sabbath, led zeppelin, motorhead.
βαλτους τις καμπανουλες λεει ενας. μαζευονται κ αλλοι γαυροι απο κατω, κατεβαινουν καμια δεκαρια κομμαντα.
αποτελεσμα εβερεστ σπασμενα εισοδος πολυκατοικιας, τις φαγαν βασικα οι γαυροι, μπατσοι, τελος ιστοριας
πινατερο τσιγαρακι και μπυρακι, απαντησε 10 φορες στον τεθωρακισμενο 19χρονο χανιωτη με αδεια απο μυτιληνη, "οχι ρε φιλε δεν τρεχει αιμα η μυτη σου" και κουβεντα με μπαρμπα "αυτος ο ουλισε" "ρε τον μοικανο" "μπεκρη! μεθυστακα!"(ταλκινγκ αμπαουτ λορενς)
επικρατει ενας αερας εντασης στα χανια.
εψες ξυλο σε χρυσαυγιτες και αμερικανους της σουδας
εχω φιλους γιατρους εδω, που διασκεδαζαν με μηνυματα, "κ αλλος χρυσαυγιτης στα επειγοντα"
αυτα μια μικρη ιστορια ηθελα να μοιραστω.
tsimpouklano ευχαριστώ για την ενδιαφέρουσα απάντηση, θα δοκιμάσω να δώσω την δική μου σκοπιά αργότερα στο τόπικ για τον γκαρσία με κάποιες παρατηρήσεις επιπλέον γιατί ειπώθηκαν και άλλες γνώμες
κάπου τα ξαναδιάβασα αλλιώτικα αυτά
http://www.gazzetta.gr/olympiakos/ar...lo-fagate-poly
δε γαμείς...
ΣΑΣ ΤΡΕΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΡΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ
καπου εδω να αναφερουμε οτι ενας εκ των 'ηγετων'(λολ) της θυρας 7 χανιων πρωην χρυσαυγιτης νυν αρχηγος της πασπ πολυτεχνειου κρητης γνωστος μεγαλος wannabe δερνων που ομως δε μπορει να στριψει τις εχει μαζεψει ουκ ολιγες φορες και ειναι η μεγαλυτερη κοτα των χανιων.
καθως ειναι και τελειως ανεγκεφαλος και εχει μπλεχτει και σε σκηνικα με το club της original χανιων(και απο εκει ειχε φυγει τρεχοντας) πιθανοτατα ηταν ενας απο τους 30.καμια εκπληξη οτι τους ετρεξαν 10, και λιγοτεροι να ηταν παλι θα τους ετρεχαν, καλα τους εκαναν, μαλακια που το λιμανι βρισκεται 200 μετρα μακρια και δεν τους πεταξατε εκει οπως τον βλαμακη.
υγ. προσοχη στο club του αρεως, η μιση ασφαλεια των χανιων βρισκεται εκει.
καλα τι τι λεει ο καθενας νταξ. και γω σας λεω που ημουνα εκει μεσα.
δεκα κατεβηκαν απο τους οποιους οι 3-4 περισσοτερο για να μη γινουν χειροτερα και να ηρεμησουν τους μαχιμους.
εννοειται οτι στο συνδεσμο ημασταν καμια 40αρια, απο τους οποιους 5-6 πιτσιρικια 8-12 χρονων, με τους μπαρμπαδες τους.
εγω σιγα μην παω να τις παιξω κατω σταρχιδια μου οι χουλιγανισμοι, με φασισταρια ναι μεσα με τα χιλια, αλλα οχι με γαυρους. μονο αν συνεχιζε η φαση και επαιζε θεμα να ανεβαιναν απανω,εκει εννοειται ok.
παντως εμας περα του 19χρονου με τη μυτη,κανεις, κατι σπασμενες καρεκλες μονο ανεβηκαν απανω.
off topic αλλα μεταξυ μας πολυ αισχρη η κοκκινη του αγκανθο
Στο 66' δοκάρι ο Σουμπίνιο για τον Ατρόμητο,στο 67' έγινε αλλαγή.
ΑΡΕΙΑΝΗ ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ
ελα ρε...συμβαινουν αυτα