mother juno με τα χιλια σου ειπα.
Printable View
mother juno με τα χιλια σου ειπα.
Εγω λεω τωρα που θα το κλεισει το ER ο Ζαχ να παμε ολοι ετσι οπως ειμαστε στο φορουμ του χρηστη sod13 μη χαθουμε ε
εντωμεταξυς...σοβαρα τωρα σαμπρελε ειναι κολληταρι σου?
και αν ισχυει αυτο που λεει ο λορδος οτι εχει το τηλ του,καθεσαι και λες τι? οτι καλα θα κανει αμα δεν τον παρει και του ξεγυρισει μια ΚΟΥΓΙΑ?
απαντησε αν θες και τα υπολοιπα σε εναν μηνα
γεια σας παιδια
επειδη την εβδομαδα που περασε απεκτησα μεγαλη πειρα με δικαστηρια και μηνυσεις οποιος θελει p.m.
και on topic
ΓΑΜΑΩ ΜΑΝΕΣ ΑΒΕΡΤΑ
ψψψψψ καλά, στα καπάκια μετά το δαλούκα, πριν καν τον μπέο.
ο δικος μας?Quote:
Sun Knight
πρόλαβα τα μηνύματα του πάνκη πριν τα διαγράψεις. Κάποτε έγραφες Η.Μ. για λίγους, μάλλον σε ανάλογα μονοπάτια θα πρέπει να κινηθείς και τώρα (με τη λογοκρισία του σχολιαμού).
Χαίρε.
Υγ. Αν είναι δυνατόν. να γράφει πάνκης.... "μετά τιμής"!!!!!
αλεξ μιλα πεσταολα
Ο δικός μας είναι. Θέλουμε αναπαραγωγή του λογοκριμένου σχολίου.
οτι και να εγραψε τετοιο ελεσντι δεν μπορει να ηταν....
Quote:
Το προβλημα ειναι οτι οι λευκοι ειναι πια παρακμασμενοι μαλθακοι αστοι, φιλανθρωποι, τρομοκρατημενοι και πολιτικα ορθοι επιρεασμενοι απο τις αντιευρωπαικες ιδεες των εχθρων του λευκου ανθρωπου αντιρατσιστων. Δηλαδη γενοκτονημενοι απο τα νεγροασιατικα στιφη που θα τους φανε(κυριολεκτικα πολλοι απο αυτους ειναι ανθρωποφαγοι, οποιος εχει περασει απο αφρικη και καποιες ασιατικες χωρες το ξερει). Ο φυλετικος πολεμος οπως τον περιγραφει ο Χαουαρτ πικτων-λευκων θα αρχισει εντος ολιγου και εμεις δεν εχουμε πολλους σαν τον Κοναν για να επικρατησουμε. Να ξυπνησει ξαφνικα ο υπερανθρωπος πολεμιστης που περιγραφει ο Ομηρος μεσα στον νεοελληνα ειναι απιθανο, οπως και να γινει το ιδιο για τους απογονους των Βικινγκ και των Κελτων. Η μονη πλεον λυση επιβιωσης του λευκου πολιτισμου ειναι οι αγριοτεροι ανατολικοευρωπαιοι σλαυοι οι οποιοι δεν καταλαβαινουν και πολλα απο ανθρωπινα δικαιωματα, και το βαρβαρο αιμα τους μπορει να ενεργοποιηθει για να σωσει τον ετοιμοθανατο Ευρωπαικο κοσμο.
τπτ ρε, απλά του έγραψα:
Ρε Πρασούλα, 45 χρονών μαλάκας, και ακόμα τρομπάρεις.Τι πράμα είσαι εσύ ρε πούστη μου.
Μετά τιμής,
ΑλεξΑντιΠαπαρας.
Ντάξει, μπλέξαμε με βλαχοκόναν.
καλα κι εσυ πανκης αφου...τι την ηθελες την τιμη
επισης νομιζω οτι ο Λευκος Ιπποτης εχει πατησει τα 50
είναι περίεργο πάντως που πηγαίνεις στο μπλογκ αυτουνού πχ και προσπαθείς να ξεκινήσεις κάτι, υπογράφεις και με το δικό σου url από κάτω. Και όταν το είχες ξεκινήσει μου είχες στείλει ένα pm φάση να ψαρώσω, δεν ξέρω τι βγαίνει ετσι.
έλα μωρέ, μαλακίες να γίνονται,κόσμος να ψαρώνει.
τι το περιεργο να τρολλαρεις εναν φασιστα?
ο sun knight το'χει ψωμοτύρι το τρολλινγκ, άμα δεν ασχοληθεί, χάνεις τον χρόνο σου, άμα ασχοληθεί, χάνεις τον χρόνο σου.
peite mou ligo gia ton prasoula.
γραφικος πρωην αρχισυντακτης του μεταλχαμμερς...χαζουλης και αλογολαγνος
για ιπποκομος το πηγαινε και κατεληξε σταυλιτης
γραφει για ηλιους και πανοπλιες
α και για τεχνη λολ
και λινκ από το μπλογκ του πλιζ
ta kserw auta minmin.
to quote apo auton einai, etsi.
http://sunwarflag.blogspot.com/2010/...g-post_25.html
το καλυτερο ποστ
ο πρώτος στον Ελληνικό ποπ τύπο ο οποίος προσπάθησε να ιδεολογικοποιήσει το Heavy Metal. Τράβηξε μια αυθαίρετη γραμμή μεταξύ επικ μεταλ και θρας (που μεσουρανούσαν τότε) και απέδωσε κάποιες περίεργες απόψεις του περί ιπποτισμό στην παράταξη που πριμοδοτούσε. Έκανε μεγάλο κακό στην Ελληνική 'σκηνή' του Heavy Metal με αυτή του την κίνηση, φαίνεται μέχρι σήμερα αν ξέρεις πως να ερμηνεύσεις μερικά πράγματα. Στα κείμενά του φαίνεται έντονο το κόμπλεξ του με διάφορα πράγματα, κυρίως με τις γυναίκες. Ενώ ο ίδιος ήταν (και παραμένει; δεν διαβάζω το μπλογκ του αλλά σιγά μην γύρισε το κεφάλι του στα γεράματα) προβοκάτορας και κανένα κείμενό του δεν πρέπει - ή μπορεί, αν έχει μυαλό κανείς - να διαβαστεί 'straight', σίγουρα σχημάτισε κάποιες εφηβικές συνειδήσεις που έτυχε να αγοράσουν heavy metal & metal hammer τότε παλιά, σε κάποιον μικρό βαθμό. "Heavy Metal για λίγους" έλεγε.
Εξαιρετικό γούστο στα κομιξ, στην λογοτεχνία ε και στην μουσική. Πολλοί μάθανε πέντε πράγματα από στήλες του sun knight όσο αντέχανε τον σοβινισμό. Τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα από όσο φαίνονται επειδή α) ο Sun Knight έκανε λογικές συνδέσεις μεταξύ αισθητικής ρομαντισμού και Heavy Metal όσο και αν ήταν ασύμφορες οι πολίτικες προεκτάσεις των θέσεών του, οπότε δεν είναι απλό να πεις 'να ένας τρελός, λολ' και β) ηταν μέγα τρολ όταν ο reject δεν ήξερε καν τι είναι το ίντερνετ, δεν είναι εύκολο να πεις τι εννοεί και τι όχι, και αντίθετα με τα obvious trolls who are obvious, ξέρει να γράφει, έχει αίσθηση της ειρωνείας και δεν τον πιάνεις εύκολα.
Όταν λες παράταξη εννοείς κάποιο κόμμα; ΝΔ;
ικονοκλαστ, δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς, μπορείς να μου εξηγήσεις;
1ον η αυθαιρετη γραμμη μεταξυ θρας και επικ ηταν μεγιστη πουστια για να πολωσει το μεταλ κοινο...τα εχουμε ξαναπει εδω μεσα και καποιοι καποιας ηλικιας τα ζησαμε κιολας
2ον γουστο στην λογοτεχνια και στην μουσικη,εδω γελαμε...δεν πρεπει να εχει υπαρξει περισσοτερο κλειστομυαλο ατομο,οταν απορριπτεις το 99,9 της τεχνης δεν εχεις γουστο...εισαι πρασουλας,και μαλιστα χαριλαος
3ον κανενας δεν εμαθε μουσικη απο τον χαριλαο αφου οταν και οποτε εγραφε για καμια μπαντα ηταν για τις 3-4 που ειχε εμμονη...τουτεστιν Warlord,Manowar,Rainbow,Malmsteen etc
4oν πρεπει να του αναγνωρισουμε οτι εβγαζε γελιο
Οκ, το ξαναδιάβασα και κατάλαβα ότι μάλλον εννοείς ότι πριμοδοτούσε την παράταξη του επικ μεταλ ( ; ) σε αυτή τη «διαμάχη». Κατάλαβα τελείως άλλο πράγμα πριν.
edit: Δεν θυμάμαι να τον έχω διαβάσει ποτέ στο χάμμερ, αυτό στο μπλογκ του με την 16χρονη γκόμενα πάντως είχε γούστο.
1. είναι μια γνωστή θεωρία, ψιλοσυμφωνώ γενικά και σίγουρα έπαιξε αυτή η πόλωση, αλλά νομίζω ότι τα πίστευε κιόλας ο Sun Knight αυτά που έγραφε σε έναν μεγάλο βαθμό. Ο άλλος, ο 'Lord' ήταν που είχε πολύ περισσότερο οικονομικές φιλοδοξίες από το Heavy Metal & Metal Hammer με το τι προωθούσε και πούλαγε.
Για το 2 δεν συμφωνω, δεν νομίζω ότι το καλό γούστο μεταφράζεται σε ανοιχτό μυαλό απαραίτητα αλλά ας μην κάνουμε ξανά αυτή την συζήτηση.
3. αν έμαθες τους Warlord από Sun Knight όπως εγώ, κάτι έμαθες. Δεν χρειάζονται 1,000 λινξ σε 1,000 διαφορετικές μπάντες στο youtube.
4. έμενα με στενοχωρούσαν και με στενοχωρούν κείμενά του όπως το παραπάνω με την δεκαεξάχρονη που κακομεταχειρίστηκε.
ικονοκλαστ, ναι την παράταξη των επικάδων εννοώ, αν είναι αδόκιμο το 'παράταξη' διάβασε κλίκα.
οχι δεν τους εμαθα απο τον χαριλαο αλλα απο εναν συγχωριανο μου...και τοτες που ειχα μαλλι παλι σαβουρες τους θεωρουσα αλλα δεν ειναι να το κανουμε κουβεντα
το θεμα ειναι οτι ο τυπος ειχε παιδεια εμβρυου πανω στην μουσικη και εγινε και αρχισυντακτης,ασχημα χρονια για το ατσαλι...πολυ σκοταδι
για τον αλλονα τον μεγαλοαπατεωνα τον λορντ ναι ετσι ειναι...αυτος εκοβε ολο το χρημα
ο Πρασουλόπιτας όμως, επηρέασε κόσμο και κοσμάκη,με αποτέλεσμα.....
http://img819.imageshack.us/img819/7749/metalformen.jpg
https://www.facebook.com/#!/group.php?gid=348772253943
διπλα απο τον Man Of War οι Anthrax????
ΚΙΒΔΗΛΟΙ
Τελευταία φορά θυμάμαι άρθρο Sun Knight στο Hammer κάπου το '97.
Αρχές '98 πάντως που το έντυπο αύξησε τις σελίδες του κι έκανε κι ένα αισθητικό lifting στο layout είχε πάρει πουλάρα.
Στο ενδιάμεσο και μέχρι να ανοίξει το μπλογκ ξέρει κανείς τι έκανε; Δραστηριοποιήτο στη σκηνή; Έβγαζε κάνα φανζίν; τσιμπούκωνε τον ξήγα;
εκανε τον κωλο του φυσερο και διατηρουσε ασβεστη την φωτια στο χυτηριο για τα επερχομενα σπαθια
λοιπον πρεπει να με μειναν μερικα τευχη με τον γκουρου των ιπποφορβειων...θα βγαλω καμια φωτο τα ελεσντι αυριο
Δεν πολυδιαφωνώ. Αλλά νομίζω ότι έχεις υπερεκτιμήσει το συνειδητό τρολάρισμά του και το μέγεθος της προβοκάτσιας. Θα έλεγα ότι πολλά από τα κείμενά του ακροβατούν μεταξύ αστείου (προβοκατόρικου όπως λες) και σοβαρού αλλά προσωπικά αυτά τα ακριβατικά τα θεωρώ εξίσου προβληματικά από τα απολύτως σοβαρά.
Το έπικ μέταλ ούγκα μπούγκα έχει διαμορφωθεί σχεδόν αποκλειστικά από τον Πρασούλα. Ο ίδιος δεν είναι ούγκα μπούγκα χαζός με την καμία αλλά ούγκα μπούγκα σωβινίσταρος και ψωνισμένος ελιτιστής ήταν από την αρχή και ειδικά όταν επέστρεψε ως Sun Knight. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα μουσικά του γούστα, ούτε ότι την βρίσκει με τον ρομαντισμό των ιπποτών, μεγειά του. Είχα πρόβλημα από τότε που έκανε αυτός το μέταλ τσιφλίκι του με κανόνες και περιορισμούς και πίτσες μπλε. Ο Λορντ ήταν ελληναριό έμπορας και λίγο γίδι αλλά τουλάχιστον δεν μάντρωνε το είδος σε ένα χωραφάκι με ναρκοπέδιο γύρω-γύρω. Μέχρι να φτάσουμε στους faith no more υπήρχε αρκετό πράμα. Ο άλλος είχε άρθρο για την κιθάρα φαλλικό σύμβολο και την αντρίκεια μουσική των Λευκών. Υπάρχει μια αποστασάρα. Το να διαγράψω το άρθρο του ως "Τρολιά" πού πατάει; Σάμπως δεν τα πιστεύει; Και εν πάση περιπτώσει, αν είναι μία φορά μαλάκας ο συντάκτης που θάβει μια μπάντα γιατί έτσι του καύλωσε, είναι εκατό φορές μαλάκας ο άλλος που γαμάει το κεφάλι του πιτσιρίκου που διαβάζει για ανδρικές μουσικές και Αληθινούς Πολεμιστές και Φωλς Πολεμιστές.
Είναι δε τόσο κωλοτούμπας που ενώ από την μία έθαβε θρας, όταν του έκατσε και γούσταρε το Show No Mercy, ξεκίνησε την ανάλυσή του από το γεγονός ότι ο τράγος έχει μπέρτα και κρατάει σπαθί. Άρα πολεμιστής, απλά του Σκότους ενώ αυτός (και οι συμπολεμιστές του) πολεμάνε για τον Ήλιο. Μαλακιάρες τραβηγμένες από τα αυτιά για να βγει από την μύγα ξύγκι. Τέτοια φαφλατάδικη κωλοτούμπα δεν είχα ξαναδεί.
Το δε μπλογκ του είναι μνημείο επιβεβαίωσης όλων των παραπάνω. Χίλιους πόντους που προώθησε Manowar και Warlord νωρίς αλλά μείον εκατομμύρια για το τι έκανε τελικά σε μεγάλη μερίδα κόσμου.
δυστυχως περα απο ενα μεγαλο αρθρο για παγανισμο/σατανισμο κλπ επιπεδου ανεστη κεραμυδα κλπ και ενα μικρουλη για kai hansen δεν βρηκα κατι αλλο...τεσπα
σε οτι εγραψε ο φορντ συμφωναμε διακοσαταεκατο
και να προσθεσω για Slayer οτι ειχε κανει αναφορα και οταν ειχαν βγαλει το Seasons In The Abyss...ξερετε με τον αετο...
τοτε εγραφε οτι ''ηρθαν στο φως'' αν και διατηρουν ακομα καποιους δεσμους με τον κομμουνιστη διαολο μπλα μπλα και αλλα τετοια ψυχεδελικα
τα περι τρολλαρισματος ειναι το λιγοτερο γελοια ε?
ξέρεις γενικά με τους ιδεολόγους, δε πα να είναι φασιστάκια ή αρχικομμουνισταράδες, μέχρι να συναντηθούμε ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, γενικά δεν μου πολυλέει κάτι η θεωρητική έπαρση του πολεμιστή τους κτλ. Δεν διαμόρφωσε ιδεολογία δίκη μου ο Sun Knight και από όλες τις φάσεις που πέρασα στη ζωή μου ήταν μια απειροελάχιστη επιρροή, περισσότερο κακό μου έκανε ο συμμαθητής που ήρθε να μου τσαμπουκαλεφτει επειδή χ ψ παρά ο καθε Sun Knight, όποτε δεν πρόκειται να σκίσω και τα ρούχα μου, ετσι; Θα διάβαζαν τα χεβιμεταλλάκια κάποια στιγμή και για την Άρεια Φυλή, τι να πω. Δεν έφτιαξε φασίστες ο Sun Knight, άλλα τους φτιάξανε.
Ξανά, ο κομπλεξισμός του ήταν και είναι πιο στενάχωρος, όχι το ιδεολόγημα.
γιατι τον αποκαλεις Sun Knight και οχι Χαριλαο Πρασουλα?
Είμαι ο πρώτος που θα υποστηρίξει ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για το μυαλό του και τις πράξεις του και τις επιλογές του. Από εκεί και πέρα όμως, δεν βρίσκω κάποιον λόγο να μην κάνω μια αξιολόγηση της προσφοράς του, η οποία είναι τελικά αρνητικότατη στην διαμόρφωση της ελληνικής χέβυ μέταλ συνείδησης και αντίληψης. Δεν ήταν ούτε ο μοναδικός διαμορφωτής, ούτε με το ζόρι. Αλλά δεν παύει να ήταν. Αυτό μόνο.
http://sunwarflag.blogspot.com/2009/02/blog-post.html
πέτυχα αυτό το διαμάντι το πρωί που χάζευα το μπλογκ.
εντάξει ήταν αρκετά προφανές από το κόνσεπτ του και τις πολιτισμικές του επιρροές αλλά τα λέει και μοναχός του.
Δε γράφει άσχημα πάντως!
γιατί ο κόναν δεν είναι καλογραμμένος;;;
Sun Knight τον λέω επειδή ετσι υπογράφει, δεν τον ξέρω και προσωπικά τον άνθρωπο.
σύμφωνοιQuote:
όμως, δεν βρίσκω κάποιον λόγο να μην κάνω μια αξιολόγηση της προσφοράς του, η οποία είναι τελικά αρνητικότατη στην διαμόρφωση της ελληνικής χέβυ μέταλ συνείδησης και αντίληψης