To review sinopsizete edw
http://www.youtube.com/watch?v=P0tCJX6FUTk
Printable View
To review sinopsizete edw
http://www.youtube.com/watch?v=P0tCJX6FUTk
WE DESERVE ANSWERS!
:touched:
Ka8ikia re, gelane sta moutra mas kanonika.
τελικα πολυς ντορος για το τιποτα.θα μπορουσε να περναγε απλα σα μια bonus deleted scene στο dvd.
paparia. diladi re malaka mou poios ta plhrwne tya zwa na douleuoun 20 xronia se ena deleted program? ti malakies einai auta?
ai sto dialo
Weezer reveal their new album cover
Spoiler
http://pitchfork.com/news/39699-weez...s-album-cover/
Και το album φυσικά θα λέγεται Hurley.
Polar bear biscuits λέει... Γελάσαμε.
sthmenh arxidia.eleos
Απαντώ στο thread:
Spoiler
το "χαμένος χρόνος" έχω βαρεθεί να το ακούω όποτε η συζήτηση πάει στο Lost. καταλαβαίνω όσους ξενέρωσαν που στο φινάλε δεν είχε μια 4ωρη σκηνή με τον Jacob γύρω από τη φωτιά να απαντάει σε όλα τα ερωτήματα, καταλαβαίνω και τις εν θερμώ αντιδράσεις και όλα αυτά, αλλά όσοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι έχασαν τον χρόνο τους βλέποντας τη σειρά είναι καθυστερημένοι.
όσοι ξεκινάτε τώρα να το παρακολουθείτε αγνοήστε το ανέκδοτο που πόσταρε πιο πάνω ο doomsayer.
Όταν έβλεπες καταστάσεις που δεν είχαν λογική, και ιντριγκαριζόσουν, και περίμενες με ανυπομονησία τις απαντήσεις, δεν ήταν χαμένος χρόνος θες να πεις, επειδή δεν το ήξερες ότι δεν είχαν λογική. Επειδή δηλαδή η σειρά κατάφερε να σε κοροϊδέψει, ήταν καλή και το διασκέδασες. Το γεγονός ότι τα περισσότερα πράγματα που είδες (όχι ένα και δύο) ήταν ΤΥΧΑΙΑ, φτιαγμένα για να σου ανοίξουν την όρεξη, χωρίς να σε περιμένει φαί τελικά, δεν αφαιρεί το νόημα της σειράς.
Όχι, για πες, γιατί θεωρείς κερδισμένο χρόνο το Lost. Αλλά ψήσου να απαντήσεις χωρίς να αναφέρεις ότι σου άρεσε που σε κορόιδεψε η σειρά.
EDIT: α και http://www.collegehumor.com/video/60...lost-questions
Giati gia 100 wres me evgale apo to dwmatio mou kai me phge... well, se polla merh. Epishs, giati den epsaxna THN KALYTERH SEIRA EVER. Esy giati thewreis xameno xrono to lost? Alla pshsou na mhn anafereis oti de sou arese oti se korOidepse h seira.
reaction to LOST finale
Spoiler
Για κάποιον που θα το δει τώρα ίσως και να είναι. Αν το δει με παρέα όχι. Κι εμένα δε μου άρεσε το τέλος αλλά, να, έχουμε 2 θρεντ με πόσες σελίδες που κάναμε συζητήσεις και θεωρίες για τα πάντα, και αυτή ήταν η πραγματική διασκέδαση της σειράς. Δηλαδή ακόμα θυμάμαι τις σελίδες που φάγαμε με εκείνο το πείραμα με τον πύραυλο και το χρόνο του Φαραντέη :touched:
http://www.imdb.com/title/tt0209673/
Ον τόπικ, προφανώς και δε μου άρεσε ότι με κορόιδεψε η σειρά, και δεν έχω λόγο να μην το αναφέρω. Δε μπέρντεν οφ προοφ λάης γουιθ γιου. Η διασκέδαση που μου έδωσε υποτίθεται με όλα αυτά τα ερωτήματα ήταν μισή, έμελλε να ολοκληρωθεί με τις απαντήσεις. Εφόσον δε δόθηκαν ποτέ, κι εκείνη η αρχική διασκέδαση έχασε το νόημά της. Θα προτιμούσα να μην το είχα δει ποτέ.
ψήσου να μου πεις ποια ήταν τα πράγματα για τα οποία σε κορόιδεψε η σειρά, χωρίς να αναφέρεις ότι "ε ρε μαλάκα, δεν απάντησαν ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ".
πραγματικά θα καθόμουν να γράψω γιατί μου άρεσε η σειρά και για δέσιμο με τους χαρακτήρες και όλα αυτά, αλλά εσύ γράφεις ότι όλα όσα βλέπαμε ήταν τυχαία έτσι για τη φάση και η σειρά με κορόιδεψε και οι καταστάσεις δεν είχαν λογική και όλα αυτά και ξέρω ότι στο τέλος θα μου πεις κάτι του στυλ "μα δεν γίνεται να κάνεις ταξίδια στο χρόνο" ή "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ" και δεν έχει νόημα.
άποψή μου είναι ότι όσοι έβλεπαν τη σειρά για 6 χρόνια, έγραφαν και διάβαζαν κατεβατά αναλύσεων στα ιντερνετς για ταϊμ τράβελς και πειράματα με πυραύλους και "we have to go back Kate" κλπ, και με το τελευταίο επεισόδιο συνειδητοποίησαν ότι η σειρά τους κορόιδεψε και ξαφνικά θεώρησαν αυτά τα 6 χρόνια χαμένο χρόνο, ε είναι λίγο βλάκες (συγγνώμη αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία). κυρίως γιατί το φινάλε ήταν τόσο γαμάτο και :touched:
εντιτ γιατί εντωμεταξύ έκανες αυτό το ποστ:
προφανώς ανήκεις στην κατηγορία που ανέφερα παραπάνω, σόρυ και πάλι για την άποψή μου.
Wraio to asteiaki. Tote mporeis aplws na mhn zhtas apo tous ypoloipous na mhn anaferoun kati pou mporei na tous kaulwse, akoma ki an auto einai oti h kakiasmenh h seira tous koroidepse. Me mena den lahs kanena mperten, esy eisai o symplegmatikos. Egw evlepa wraia skhnothesia, wraia kormia, wraio soundtrack wraia fantasia, genika ena wraio pragma pou mou elege psemata kai mou arese, den perimena na mou apokalypsei neous fysikous nomous gia na zhtaw apodeikseis ki apanthseis. Mou arese kai diaskedasa th stigmh pou to evlepa, den epsaxna ikanopoihsh allou. To nohma to diko mou einai allo apo auto pou psaxneis esy, pou 'nai to provlhma?
Γενικα η σειρα ηταν σε πολυ καλο εως κορυφαιο επιπεδο για τουλαχιστον 4/6 σεζον (εμενα μαρεσε παρα πολυ και η πεμπτη), και απλα μας τα χαλασε λιγο το τελος που επελεξαν να δωσουν. Προσωπικα ετσι οπως το παρουσιασαν δεν το βρηκα το χειροτερο τελος του κοσμου, ουτε θεωρουσα πως θα εδειχναν κατι που θα εξεπληττε τα πληθη, οποτε απλα συμβιβαστηκα με αυτο πολλα επεισοδια πριν τελειωσει η σειρα. Ακομα κι ετσι, υπηρχαν αρκετα επεισοδια στην εκτη σεζον και αρκετα στοιχεια της σειρας τα οποια λατρεψα.
Απλα θα πρεπε και οι δημιουργοι να το παιξουν ψαγμενοι και υπερανω και να δηλωνουν απο δω κι απο κει "βασικα οτι δε βγαζει νοημα στους κοινους θνητους ειναι ανοιχτο σε ερμηνειες απο τον καθενα, και τα παντα συμβολιζουν πραγματα και καταστασεις με τα οποια μπορει κανεις να συνδεθει με διαφορετικο τροπο" οπως κανουν διαφοροι "καλλιτεχνες" σκηνοθετες και να το αφησουν εκει.
Κατα τα αλλα, δεν ειναι η καλυτερη σειρα ολων των εποχων (ειχε τα φοντα σε καποια φαση), αλλα θεωρω οτι παραμενει μια αρκετα καλη σειρα που σιγουρα αξιζει να δει κανεις αν δεν εχει ιδεα. Σε καποια χρονια μπορει να την βαλω να τη δω απο την αρχη αν τυχει να τη δω με καποιον αλλον που δεν την εχει δει, δεν το απορριπτω, σιγουρα θα βρω πραγματα που θα γουσταρω και θα τα δω με αλλο πρισμα ξεροντας το τελος και την εξελιξη.
αισθηματα εμπαθειας μου προκαλει η θυμηση του σωγιερ,του τζιν κ των αλλων παιδιων.
Παναγιά μου, είμαστε βλάκες γιατί σου άρεσε το φινάλε. Όσο για το για ποια πράγματα με κορόιδεψε η σειρά, είδες το βίντεο; Εσύ όταν το έβλεπες δε θεωρούσες ότι θα μας πουν γιατί ισχύουν όλα αυτά κάποτε;
@threalik
:thumbsup: ΟΚ, έχουμε διαφορετικά γούστα. Για το παράλογο της υπόθεσης με το μπέρτεν ας μην ξοδέψουμε τον ιδρώτα των ακροδαχτύλων μας, γουοτέβα.
καταρχήν είναι πολύ σπαστικό όταν μιλάς με κάποιον και όταν πας να διαβάσεις το ποστ του που σε έχει κάνει quote να βλέπεις και μια μούτζα, οπότε ή θα ρίξεις και 2η για να θολώσεις τα νερά ή θα πεις "δε σε μούτζωσα εγώ ε", εδώ διαλέγω την 2η επιλογή.
δεν είπα αυτό όμως. (και δε σε μούτζωσα εγώ)Quote:
Παναγιά μου, είμαστε βλάκες γιατί σου άρεσε το φινάλε
Όχι, δεν το είπες, προσπαθώ να υπονοήσω ότι αυτό συμβαίνει τελικά.
Βασικά, είστε βλάκες (μην το πάρεις προσωπικά ε, σε κουοτάρω απλά) αν πραγματικά πιστεύετε ότι μετά από τόσες συζητήσεις και αναλύσεις και μια γενικότερη food-for-thought/brainstorming διαδικασία, η οποία κράτησε χρόνια και, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο καθένας σας είχε πολλαπλούς οργασμούς, αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστεύετε, ξαναλέω (γιατί είναι μεγάλη πρόταση και ξέχασα τι έλεγα), ότι χάσατε 6 χρόνια από τη ζωή σας, επειδή το φινάλε δεν ήταν αυτό που περιμένατε. ΡΗΛΗ???
Το Lost ήταν το όλο ταξίδι και όχι το κάθε επεισόδιο ξεχωριστά. Κι εγώ περίμενα να μου λυθεί ΚΑΘΕ απορία στον τελευταίο κύκλο. Κι εγώ έλεγα, από τα πρώτα επεισόδια μάλιστα, ότι η σειρά θα ΓΑΜΑΕΙ αν καταφέρει να εξηγήσει τα πάντα μέχρι το τέλος της, ενώ θα μείνει ως απλά συμπαθητική αν δεν. Αλλά φτάνοντας στο τέλος, ανακάλυψα ότι έκανα λάθος. Είχε πολλά περισσότερα να προσφέρει (τα οποία δε θα αναλύσω τώρα) από ένα συγκλονιστικό/jaw-dropping/meaning-of-life-explaining φινάλε. Όποιος δεν το βλέπει αυτό, είναι χαζούλης και να πάει να παρακολουθήσει sex and the city.
o Blitzer! :touched:
Πω ρε φίλε. ΦΥΣΙΚΑ και το παίρνω προσωπικά, αλλά δεν προσβάλλομαι, συζητάμε. Τι εννοείτε όλοι μην το παίρνεις προσωπικά, χαρακτηρίζεις μια ομάδα στην οποία ανήκω, άρα κι εμένα.
Τεσπα, άλλο θρεντ αυτό.
Επίσης νομίζω ότι άνοιξες απλά τη συζήτηση από την αρχή, τα έχει πει αυτά η Αντίπαλη Πλευρά.
Α, και το φινάλε ήταν για τον πούτσο.
Εννοούσα ότι δε σε αποκαλώ βλάκα κυριολεκτικώς. Καλύτερα τώρα? :P
Καταλαβαίνεις ότι μετά από 2-3 χρόνια αποχής, δεν κάθισα να διαβάσω 30 σελίδες. Απλά μου προκάλεσαν ενδιαφέρον τα τελευταία ποστς και έπρεπε να τα βγάλω από μέσα μου!!11
Ναι το φινάλε ίσως ήταν γτπ, αλλά, στην τελική, δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Αυτό θέλω να πω.
Who is commissar?
Χαχ. ΟΚ. Μετά από 2-3 χρόνια αποχής ηρθες να γράψεις στο λοστ φινάλε θρεντ; :P Καλώς τον μπακ.
Εγώ πάντως λέω στον κόσμο να μη δει ποτέ λοστ. Εντ οβ ντισκάσιον~~!~~!@~!
απλά για μένα είναι αδιανόητο ότι ένα "κακό" φινάλε σας έκανε να διαγράψετε τη σειρά μια και καλή και να τη θεωρείτε χαμένο χρόνο. για σένα προφανώς ήταν αυτονόητο ότι αν δεν τελείωνε ιδανικά η σειρά θα ήταν για τα σκουπίδια, διαφωνούμε, όλα καλά και πινκς.
Μπλίτζερ, -------->
Α όχι, ε, δε λέω αυτό. Ανάλογα τη σειρά. Μου χάλασε το λοστ γιατί ήταν τέτοιο το φορμάτ, που σε ιντριγκάρει και μετά περιμένεις απαντήσεις. Οι απαντήσεις θα το έκαναν γαμάτο. Αν π.χ. με χάλαγε το τέλος του Καρνιβάλ (που δε με χάλασε), πάλι θα εκθείαζα τη σειρά.
ε αυτό δεν είπα; ότι ειδικά για το Λοστ με όλη αυτήν την ίντριγκα και τα ερωτήματα και τα ψιψιψόνια περίμενες ιδανικό τέλος, τώρα που δεν το είδες τη θεωρείς χαμένο χρόνο. αυτό δεν είπα; αυτό δεν εννοείς; όχι; :sad:
Δηλαδη εσυ το Λοστ συγκεκριμενα, αυτη τη σειρα με 1002 πραματα μεσα, την εβλεπες μονο για τις απαντησεις στο τελος? Λυπαμαι, αλλα σε αυτην την περιπτωση δεν εχουν οι αλλοι το προβλημα, εσυ το εχεις.
Γενικα πολυ το κουρασατε, το τελος του Λοστ αν ηθελες μονο απαντησεις, ναι, ηταν για το μπουτσο. Αν απλα το ειδες χωρις απαιτησεις και γουσταρες τη σειρα για τα 1000 πραματα περαν των απαντησεων, ηταν ακρως συγκινητικο με την καλη εννοια, ειχε closure, ειχε ωραιες σκηνες, ειχε απολα, και αν δεν τα ειδες εσυ ολα αυτα, τοτε εισαι εσυ προσωπικα βλακας και ολοι της ομαδας σου :!: [/sarcasm]. Εν πασει περιπτωσει, το να λες οτι λες σε κοσμο να μη δει τη σειρα και νομιζεις οτι κανεις κατι ξερω γω, καποια διαφορα στην κοινωνια ή κατι παρεμφερες, οκ... μπραβο!
Ακομα περιμενουμε τα τετραδια Μπερνι.
Εμένα στ' αρχίδια μου οι απαντήσεις, είδα το φινάλε (και την 6η σηζον γενικά) χωρίς απαιτήσεις αλλά και πάλι για το ΠΟΥΤΣΟ ήτανε.
Σε αυτό θα συμφωνήσω. Δεν είναι αρκετά καλή σειρά συνολικά για να τη δεις για την απόλαυση του κάθε επισοδείου και το φινάλε απέδειξε ότι δεν έχει και κάποια καλή ιστορία να πει. Δεν αξίζει την επένδυση χρόνου, εκτός αν δεν έχεις τι άλλο να δεις. Δύσκολο αυτό όμως. Χαμένος χρόνος για μένα προσωπικά δεν ήταν, γιατί σειρές της σημασίας του Λοστ τις βλέπω έτσι κι αλλιώς.
το μαυλό σας και ένα τρένο γάτες. 6 χρόνια αγωνίας και συγκίνησης, να τραβάς τα αρχίδια σου σα το Γιάννη τον μουγκό πριν και μετά από κάθε επεισόδιο, τα πετάτε επειδή δε σας άρεσε το finale?
Σωστά μιλάει ο καρχαρίας.