moar skinz
MOAAAAAARR
Printable View
moar skinz
MOAAAAAARR
here kitty kitty kitty
Πωπωπωπωπω! Tα θαλασσιά πλαίσια! Cannot be unseen! :fear:
Άνοιξα λίγο το μαύρο στο background του post reply, better.
:thumbsup:
Το ότι δεν είναι από τα πράγματα που συνηθίζονται δεν το έπιασα ιδιαίτερα, αλλά τέσπα. Το βάλαμε επειδή το χρησιμοποιούμε και σε άλλα φόρουμ και το θεωρούμε πιο βολικό, τώρα οκ, άλλα βολεύουν τον ένα, άλλα τον άλλο. Έψαξα πιο πριν στο admin panel αλλά δε γίνεται να επιλέγει ο χρήστης πώς θα το δείχνει, οπότε για την ώρα το αφήνω έτσι και βλέπουμε. Δώστε του κανα δυο βδομάδες ευκαιρία λέω 'γώ.
Επιμένω κι εγώ πως είναι άκρως σπαστικό.
Bah, οι "όλοι" που λες μάλλον δεν το έχουν χρησιμοποιήσει καν αρκετά, άσε που είναι αυθαίρετο το συμπέρασμα. Αν χρειαστεί θα το ξαναδούμε εν καιρώ.
Οντόπικ, μέχρι να ασχοληθούμε σοβαρά με τα εικονίδια έκανα τιρκουάζ αυτά στα threads με νέα posts, πρέπει να είναι αρκετά διαφορετικά για να βολευτείτε προσωρινά.
Τι έκανες λέει? :|
clear your cache.
sasadsdasdasdasa άλλαξε το άμεσα
Μήπως να γίνετε κάπως λιγότερο υστερικοί μερικοί; Έχετε φαγωθεί τρεις μέρες τώρα ότι δεν ξεχωρίζουν τα threads με νέα posts. Ε, τώρα ξεχωρίζουν. Φυσικά και είναι άσχημο, γι'αυτό είπα ότι είναι προσωρινό. Δε νομίζω ότι προσβάλλει τόσο την αισθητική σας που να μην μπορείτε να το αντέξετε μερικές ώρες/μέρες, ε;
το link με τα new posts ειναι φιλος σας
Μια χαρά ειναι.
Γαμάει μη σου πω.
Δεν έχω διαβάσει τις τελευταίες σελίδες για να ξέρω πώς έχουμε φτάσει σε αυτή την εμφάνιση, αλλά το ότι τα μισά γράμματα είναι άσπρα και τα άλλα μισά έγχρωμα σας αρέσει;
Κάνει κάτι λάθος ο firefox μου;
Η μόνη σωστή λύση είναι ένα ενιαίο χρώμα και bold - ξεbold για τους διαχωρισμούς.
Βλέπεις αυτο?
http://i43.photobucket.com/albums/e3...8/qweqwe-2.jpg
Το μπόλντ/ξεμπόλντ δε φτάνει..
Dragonlord, αν έχεις τη δυνατότητα να σκουρήνεις λιγάκι το χρώμα της σελιδούλας και δε βαριέσαι, κάντο. Είναι λίγο πιο ανοιχτή απ'τα γραμματα νομίζω.
χωρίς να θέλω να σπάσω κι εγώ τα ήδη σπασμένα νεύρα του dragonlord, νομίζω αυτό με την ώρα των ποστς ήταν πιο βολικό πριν. δείτε το εν καιρώ, γιατί λογικά θα χρειαστεί.
χαχαχα.. ε και τι σε χαλάει βρε αδερφέ? Εγώ το βρίσκω πολύ όμορφο, απλώς τα άσπρα πονάνε τα ματάκια μου κι ο Dragonlord δε με/μας λυπάται :sad:
Νομίζω αν τα άσπρα γράμματα είχαν το χρώμα που έχουν αυτά κάτω απο τα topic titles, θα ήταν όλα υπέροχα.
Αυτό προτιμώ κι εγώ αισθητικά, απλά παραπονέθηκαν αρκετοί ότι δε φαίνονται τα links αν είναι κι αυτά άσπρα. Το πρόβλημα είναι ότι μπορώ να βάλω ένα χρώμα για τα: forums/threads, links και για τις υπόλοιπες σελίδες όταν είσαι μέσα σε κάποιο thread, γιατί τα θεωρεί όλα links. Πριν ήταν λευκά ενώ τα υπόλοιπα γράμματα ήταν γκρι πολύ ανοιχτό (και είναι ακόμα δηλαδή) και δε φαινόταν ιδιαίτερη διαφορά. Τα threads με νέα posts είναι bold, πολλοί δεν τα ξεχωρίζουν αλλά ούτως ή άλλως ο διαχωρισμός θα γίνεται με το εικονίδιο τελικά. Ο λόγος τέσπα που έχουμε διαφορετικό χρώμα αυτή τη στιγμή είναι τα links και οι σελίδες του thread (δεν ξεχωρίζεις σε ποια είσαι αν έχουν ίδιο χρώμα, γιατί το bold δεν είναι τόσο ευδιάκριτο).
btw θέλω να δοκιμάσω κάτι που σκέφτηκα πριν λίγο, αν καταφέρω κάτι μπορεί να γυρίσουμε στα λευκά μόνο γράμματα παντού. Απλά θέλω να έχω χρόνο και λίγο πιο καθαρό μυαλό, οπότε αργότερα.
edit: μπα, μαλακία, μάλλον δε γίνεται οπότε φάτε τρικουάζ.
Μα γιατί! Ειναι τόσο ωραίο το χρωματάκι!!!
Καλύτερα τώρα.. ένα τσακ ακόμα δε με χάλαγε :P
Γενικά μην κολλάς στην ιδέα πως δεν είναι πια άσπρο.. αν εξαφανίσεις όλα τα άσπρα αντικαθιστώντας τα με το γκριζάκι που έχουν αυτά κάτω απ τα forum titles, πάλι όλα λευκά θα τα αντιλαμβανόμαστε και χωρίς να κουράζουν, κι ας είναι ανοιχτό γκρί στην πραγματικότητα.
Λοιπόν ακούστε ποιό είναι το σωστό.
Το background παραμένει ως έχει, όλα τα γράμματα γίνονται ανοιχτογκρί και το τόπικ κλειδώνεται. Τι λέτε;
Για δείτε κι αυτό. Έκανα γκρι τα links και άσπρισα λίγο παραπάνω τα γράμματα ώστε να κάνουν διαφορά. Τώρα το link μέσα στο κείμενο φαίνεται με αυτή τη διαφορά: www.electricrequiem.com και οι σελίδες του thread φαίνονται άνετα.
mia xara fenete .
Afto http://electricrequiem.com/forum/images/icons/icon1.gif to ikonidio mou fenete arketa enoxlitiko, eidika mesa sta forums einai pio megalo apo tous fakelous kai arketa entono . Dld 8a mporouse na einai kapos etsi http://i44.tinypic.com/xojytj.gif , i kati pio symazemeno genika :s
Χμ, μάλλον θα πάρουν πόδι όμως και οι φάκελοι (και θα αντικατασταθούν από κάτι άλλο) οπότε θα δούμε πώς θα βγει το τελικό αποτέλεσμα.
Καλά εγώ παραιτούμαι και γυρνάω σε bright.. :-(
Κουλ, αύριο θα αρχίσω να αλλάζω πράγματα και στο bright.
:|
Πολύ καλύτερα έτσι.
Προσωπικά θα προτιμούσα να είναι το ίδιο χρώμα όλα αλλά και έτσι δεν είναι φρικαλέα η διαφορά, αν βολεύονται περισσότεροι. Θα αλλάξετε χρώμα και στα εικονίδια ε; ε;
Λύσαξες ρε amnesiac. Σκατά ειναι.
Τουλάχιστον Dragonlord κάνε μας (μου) τη χάρη και μην γαμήσεις το bright.
χοχοχο κέρδισα :!:
πολυ καλυτερο ετσι
Ναι τα εικονίδια θα αλλάξουν όταν βρούμε λίγο χρόνο με tamagothi, μέσα στις επόμενες μέρες. Δε γίνεται να βάλω ίδιο το χρώμα γιατί δε θα ξεχωρίζουν τα λινκς.
Για το bright σκεφτόμουν να αντικαταστήσω τα γαλάζια με γκρι, για να είναι πιο ενιαίο κι ασπρόμαυρο το theme, αλλά είναι υπό σκέψη ακόμα.
TI ΓΚΡΙ ΡΕ DRAGONLORD ΓΑΜΩ?! Έλεος ρε μαλάκα! Γυρνάμε σε bright γιατί κανούν μπάμ τα νέα πόστς με το μπλε κι εσυ λες για γκρί! EΛΕΟΣ! Στην πούτσα σου κανονικά η χρηστικότητα.. τα κάνεις όλα με βάση το "γιεα, μ'αρεσει ετσι!"
Χελλ γιέα!