να το αναβιώσουμε το θρεντ;
http://athens.indymedia.org/local/we...s/img_9050.jpg
Spoiler
Printable View
να το αναβιώσουμε το θρεντ;
http://athens.indymedia.org/local/we...s/img_9050.jpg
Spoiler
μονο θανατο.
: /
ωραια πραματα στο συνταγμα παλι . ματ γυρω γυρω στο συνταγμα . αυριο τα καλα .
πολυ χημικοξυλο σημερα.
ξεστοκαρισμα στα χημικά εκαναν .
σοβαρα ομως απο ποτε τα εχουνε ρε πουστη μου?
απο το μετρο κιολας μυτη-λαιμος-ματια σε τραγικη κατασταση . εχω ξαναφαει χημικο και δακρυγονο αλλα πρωτη φορα τετοια κατασταση
http://www.youtube.com/watch?v=6-QAhMJtUI0
λευχαιμία, καρκίνος, σύφιλη, μηνιγγιτιδα, aids, διάρροια πέμπτου βαθμού (ό,τι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό), ουρολοίμωξη, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ.
δεκαετιαςQuote:
σοβαρα ομως απο ποτε τα εχουνε ρε πουστη μου?
αυτά περί ληγμένων έχω την εντύπωση ότι είναι μαλακίες, αν ειναι ληγμένο, είναι και πιο εξασθενημένο. και οκ, δεν γίνεται να έχουν τέτοιο ΤΕΡΑΣΤΙΟ στοκ τα τελευταία 3 χρόνια που γίνεται της καριόλας στον δρομο και πετάνε τόσα χημικά. αν θυμάμαι καλά πριν καμια διετία είχα διαβάσει tvxs (μ'επιφύλαξη η πηγή) ότι απλά αγόρασαν ισχυρότερα χημικά.
Το Δεκέμβρη του '08 τους είχαν τελειώσει τα δακρυγόνα και είχαν ψωνίσει από το Ισραήλ.
http://content-mcdn.feed.gr/filesyst...1_53611894.JPG
Απο τας εφημεριδας
Απ' την εικόνα που έχω εγώ πάντως αυτό που έγινε σήμερα στην Αθήνα δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ, από πολλές απόψεις.
Θέλω απλά να κλάψω μέχρι να με πάρει ο ύπνος και να μην ξανασηκωθώ. Μου τελείωσε η αγανάκτηση, τη θέση της πήρε η ολοκληρωτική απελπισία.
Λαθος αποψη σε λαθος φορουμ αλλα θα τη πω, δε γαμιεται.
Νταξει, ειναι λιγο θλιβερο αυτο που γινεται. Υπαρχουν και οι απανθρωποι καυλωμενοι ματατζηδες αλλα το να βγαζουμε τοσο μισος για τους ΜΠΑΤΣΟΥΣ δεν εχει κανενα απολυτως νοημα. Μπηκαν στην αστυνομια για εναν σταθερο μισθο, δυστυχως δεν ειχαν μεσον σ'αυτη τη γαμημενη χωρα για να γινουν ασφαλιτες ή κατι αλλο και καταληξανε στις διμοιριες των ΜΑΤ. Διαταγες ακολουθουνε, ματατζης εχει πει "αν δεν ριξουμε ξυλο θα μας διωξουνε, διαταγες ακολουθουμε". Πολλοι εχουν οικογενειες, θελουν να φερουν χρηματα στο σπιτι. Τα χημικα, οι κουκουλοφοροι, το ξυλο ειναι ολα ελεγχομενα, δεν ειναι καθολου στο χερι τους. Ειμαστε ολοι slaves to the wage...
τι εννοεις? Παλια απο τι ξερω αντι για δακρυγονα πεφταν σφαιρες παντως.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ou_Dec1944.jpg
Σωστά, δηλαδή, να πιο πάνω στη πικ έπρεπε να χώσει γκλοπιά στο κεφάλι του άλλου γιατί έτσι του είπαν, δε μπορούσε να τον σπρώξει, απλά να βρίσει για τα μάτια του αρχιφύλακα πιο πέρα ή ότιδήποτε. Έχουμε δει τόσα και τόσα και πας εσύ, να πούμε, και χάβεις ότι κάνουν, ότι απάνθρωπο κάνουν γιατί "είναι διαταγή".
Χίλιες φορές άνεργος να ζω με το σισίτιο στη Κουμουνδούρου παρά ματατζής.
Εθελοντικά είναι κυρίως τα ΜΑΤ, όλοι πάνε για τον έξτρα μισθό (+300 ευρώ έχω ακούσει).
lol σε βίντεο τώρα στο alter που έδειχνε "σύλληψη" λίτη , και γενικά καλός χαβαλές ....με τον εκπρόσωπο της Ε.Α να λέει για εισαγγελέα ....
αλήθεια ζούμε φοβερές στιγμές φάση ζαρντινιέρα και ακόμα καλύτερα :)
απ'όσο ξέρω
επιλέγουν σε ποια σώματα θέλουν να υπηρετήσουν στο τέλος της θητείας τους στην σχολή. μόλις +80 ευρώ είναι το επίδομα επικινδυνότητας. πέρα από αυτό, ανεβαίνουν πιο εύκολα και καλά βαθμό. δεν υπάρχουν και τόσοι λόγοι για να επιλέξεις τα ΜΑΤ κι όχι άλλα σώματα με μικρή ζήτηση.
Ελπιζω να μην απανταω σε τρολλαρισμα, παντως οκ, ειμαι σιγουρη κι εγω οτι αναγκαζονται να τα γαμανε ολα και μετα πανε σπιτι και κλαινε απο τυφσεις.
Η' και οχι.
http://news247.gr/ellada/eidiseis/ag...sastynomia.jpg
Έχουμε 2 κατηγορίες
Αυτών που πεινάνε και βγαίνουν στο δρόμο να διεκδικήσουν μία καλύτερη ζωή για τους εαυτούς τους και την οικογένειά τους
Κι έχουμε αυτούς που πεινάνε και επιλέγουν να δείρουν τον κόσμο για να ζήσουν τους εαυτούς τους και την οικογένειά τους
Είναι ξεκάθαρα θέμα επιλογής το να γίνεις ματαζής κι όχι υδραυλικός
ΕΛΑΣ Ελλήνων Αστυνομικών
Ρουφιάνων Δολοφόνων και Βασανιστών
πολύ συχνά ο δρόμος είναι πιο εύγλωττος απ' όλους μας.
Εγώ νομίζω ότι όντως κάποιοι που βρίσκονται εκεί έξω από την πλευρά των πρασινοφορεμένων, απλά ένα μισθό ήθελαν. Και επίσης, πιστεύω ότι τους λένε ότι αν δε δείρουν, θα τους διώξουν. Και πως τους μπριζώνουν, τους λένε μαλακίες, και πως η ψυχολογία σου όταν είσαι απέναντι σε ένα πλήθος που σε χλευάζει και σε ομάδες που σου επιτίθενται, παίρνει περίεργες τροπές.
Εγώ δεν έχω φάει ξύλο από τέτοιονα, ούτε το 'χω δει άμεσα μπροστά μου. Έχω δει φωτογρφίες και βίντεο στο νετ. Και ρε φίλε, υπάρχουν πολλοί τρόποι να αντιδράσεις όταν σου λένε δείρε ή σε διώχνω. Εκτός από το ηρωικό και παραμυθένιο "άντε γαμήσου, έχω και αξιοπρέπεια εγώ" που φανταζόμαστε όλοι και χύνουμε, και που δε θα το πει κανείς εκεί μέσα, μπορεί κάποιος να προσπαθήσει να είναι μέσα στο νόμιμο. Προφανώς και η ιδέα του νομίμως φερόμενου ΜΑΤατζή φέρνει γέλια, αλλά η έννοια κάπου υφίσταται.
Ωστόσο, αυτό που βλέπεις είναι τόσο μακριά από οποιαδήποτε νομιμότητα, που ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ να πεις ότι "κι αυτοί τη δουλειά τους κάνουν". Βλέπεις τι κάνουν και φαίνεται, ο καθένας έχει βρει έναν τρόπο για να δικαιολογήσει τη βαρβαρότητά του, είτε είναι φασίστας, είτε γουρούνι που γουστάρει πεδίο μάχης και να είναι ο φόβος και ο τρόμος, είτε έχει πειστεί ότι αν δεν το παίξουν καμπόσοι θα τους φάει το πλήθος "γιατί δεν είναι να τους δίνεις θάρρος". Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο. Αν έκαναν απλά τη δουλειά τους, εντάξει. Αλλά δεν την κάνουν. Μπορεί να τους λένε, αλλά κι αυτοί κάνουν, γαμώ.
δε θέλω να φανώ ειρωνικός ή κάτι τέτοιο, αλλά τη μέρα που έγινε ένα από τα χειρότερα πογκρόμ των ματ συγκεκριμένα σε δεκάδες χιλιάδες κόσμου, ε είναι λίγο κρίμα που υπάρχει ο godwin και δεν μπορώ να απαντήσω.
παραιτήσου λοιπόν. Όσο και να ήσουν ένα ανθρωπάκι που δεν ήξερες, δεν είχες στον ήλιο άλλη μοίρα, ετς, από τη στιγμή που έχεις μπει μέσα τα έχεις δει τα πράγματα και τα έχεις κάνει, στο τέλος της ημέρας είναι απλά τα πράγματα. Ή είσαι ένας από τους τραμπούκους μαλάκες καθάρματα του κόσμου, ή στην καλύτερη που ισχύουν όλα αυτά απλά ένας σκέτος μαλάκας, εγωιστής και κότα. Αμάν πια με τον εξανθρωπισμό των οχτρών, ναι σωστές σκέψεις είναι αυτές in principle αλλά εάν καταλήγεις τελικά ότι αυτή η συμπεριφορά είναι υπερβάλλον ζήλος, μάλλον πρέπει να φας και συ καμιά όπως και ο φάιρστορμ μπας και αναθεωρήσεις.