Quote:
Εγώ μισώ αυτούς που νομίζουν ότι έχει υποχρέωση ο Μαυροκεφαλίδης, το κωλοκουμμούνι, ο απάτρις, να κάθεται στα αρχίδια του το καλοκαιράκι ενώ ο κοσμάκης απαιτεί άρτον και θεάματα. Οκ?
σιγά μην τρέχουν να βγάλουν και τρελόχαρτο για να μην παίξουν το καλοκαίρι μπάσκετ. δεν είναι θέμα αν το νομίζω εγώ ή εσύ ή ο cybernaut, υποχρέωσή του είναι να παίξει με την εθνική, δεν κάνει χάρη σε κανέναν. όταν παίρνουν μεταγραφές από εμφανίσεις σε euro/mundobasket/ολυμπιακούς είναι καλά, μετά θυμούνται ότι είναι αντιρρησίες συνείδησης και δεν γουστάρουν εθνικές ομάδες.
Quote:
Λοιπόν, έχει πολλούς λόγους να συμμετάσχει ένας αθλητής σε αγώνες εκπροσωπόντας την εθνική, για την συνείδηση, για τη φήμη, για τα λεφτά, για οτιδήποτε, όπως και άλλους λόγους (όπως για παράδειγμα ότι τα γράφει στα αρχίδια του όλα αυτά) για να ΜΗ το κάνει
, δεκτό αυτό, αλλά όπως είπε και άλλος user ας το ξεκαθαρίσουν από την αρχή και να μην σώσουν και παίξουν ποτέ, όχι το ένα καλοκαίρι πάμε, το άλλο είμαστε κουρασμένοι, το επόμενο οκ, είμαι έτοιμος