επίσης μπορεί να έχει αλσχάιμερ.
Printable View
επίσης μπορεί να έχει αλσχάιμερ.
δίκιο, έλεγε κι ο άλλος για το αμκα και μου έκαψε τον εγκέφαλο
Πείτε όσοι πήγατε τι έγινε.
Κάτω από το μπαλκόνι διμοιρία, ανοίγω το πατζούρι και με τσεκάρουν τρεις. Ο ένας με κοιτάζει από τότε σαν χάνος.
ωραιο αρθρο για τους αυτονομους μαλακιστες σημερα το εψιλον.
υπάρχει online;
μπα. ντάξει δε λέει τίποτα καινούριο για σένα υποθέτω, απλά έχει συγκεντρωτικά την κατάσταση στα σχολεία και τη διαφορά τους από την παραδοσιακή ακροδεξιά.
Είχε και πρόσφατα η ελευθεροτυπία για τα σχολεία των αμπελοκήπων και τους φασίστες. Πάντως από όσο ξέρω για εκεί δεν είναι κάτι καινούργιο, από πάντα υπήρχαν φασιστικές ομάδες ίσως μεγαλύτερες και δυνατότερες από κάθε άλλη γειτονιά.
Υπάρχει και το Όταν οι Ναζί γίνονται Ποπ... από αντιφά ομάδα της Γερμανίας. Εκεί διάβασα πρώτη φορά για αυτές τις νέες τακτικές.
Όποιος έχει όρεξη ας διαβάσει και αυτό. Από εκείνο το σημείο και κάτω έχει ιστορίες από τους πρώτους σκινάδες τις αθήνας, ξύλα κτλ και μπαίνουν διάφοροι παλιοί (φ@σιστοφάγος, blade) και γράφουν κατεβατά. Φάντομ δεν τον τύπο στην τελευταία φωτογραφία του thread.
αχαχα θα μας σκοτώσετε ρε πούστηδες το 'χετε βάλει σκοπό. Το άρθρο που λινκάρει το κωλόγιδο και μεταφράζουν οι λεσβίες το 'χει γράψει ο LFO Demon. O οποίος όχι, δεν ειναι "αντιφα ομάδας της Γερμανίας" είναι ένας ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ, που όταν δε τσακίζει στο ξύλο το μέταλ σας, γράφει που και που διάφορα στο μπλογκ του.
BREAKCORE KILLS FASCISTS -13-
ουάου
μαρνέζος είναι ο λεκτικός, πληροφοριακά.
εντιτ α το λένε μετά.
εντάξει , είναι μεγάλη παρεξήγηση οι skinheads στην Ελλάδα με τον υπόλοιπο κόσμο.
Στην Ελλάδα -και όχι άδικα- είναι συνώνυμο του φασισμού , ωστόσο εκεί στα late 80's early 90's έπαιζε πολύ το κορδόνι στην αρβύλα ως "σημαία".
Κόκκινο/Άσπρο/Πράσινο (από αυτά που ήξερα εγώ)
Ο θρύλος λέει ότι ο Κοστέλο είχε φάει ξύλο στην Αγγλία σε pub γιατί φόραγε λάθος κορδόνια:)