Τώρα λοιπόν που είναι εκφρασμένη γλυκανάλατα για να δούμε πόσοι θα κράξουν αυτή την άποψη. Όσους μ' έκραξαν κάποιες σελίδες πριν λογικά τους περιμένω ε.
Printable View
Την λύση την βρήκε ο πιτσιρίκος:
Στις τουαλέτες των μπαρ και των νυχτερινών κέντρων επιτρέπεται το κάπνισμα – οι τουαλέτες είναι ιδιωτικός χώρος γιατί δεν πάμε όλοι μαζί. Θα πηγαίνετε λοιπόν και θα κλείνεστε στις τουαλέτες και θα καπνίζετε με την ησυχία σας. Αντί να κλείνετε πρώτο τραπέζι πίστα, θα κλείνετε μια τουαλέτα. Θα βάζετε και το μπουκάλι με το ουίσκι πάνω στο καζανάκι και θα την περνάτε φίνα. Θα κλειδώνεστε μέσα στην τουαλέτα και, αν κάνει ντου η αστυνομία, θα πετάτε τα τσιγάρα στη λεκάνη, θα τραβάτε το καζανάκι και θα κάνετε τους ανήξερους.
den kserw an prepei na pe8aneis esy h o pitsirikos.
@havoc: συνειδοτοποιείς ότι λες πως γουστάρεις που η κυβέρνηση αποδεικνύει από μόνη της ότι υποκρίνεται ότι ενδιαφέρεται για την υγεία σου ΚΑΙ στο θέμα του τσιγάρου όπως και στα υπόλοιπα; Δε γίνεται από κάποιον εξωγενή παράγοντα η "απαξίωση στην υποκρισία", η απαγόρευση και η απαξίωσή της έρχονται από τον ίδιο θεσμό, άρα είναι ένα πράγμα, είναι απλώς μία υποκριτική, μερικώς αυτοαναιρούμενη απαγόρευση. Όπως και να έχει, τουλάχιστον σε γραφεία κλπ θα γλιτώσει πολύς κόσμος, κάτι είναι κι αυτό, απλά κλασικά μισές δουλειές.
Λοιπόν.
Ρεπορτάζ στις ειδήσεις των 7 για την πρώτη μέρα απαγόρευσης του καπνίσματος.
Οι καπνιστές αναγκάστηκαν να βγουν στα πεζοδρόμια έξω από τις δουλειές τους να καπνίσουν, τα πεζοδρόμια γέμισαν γόπες, το περιβάλλον κινδυνεύει, σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα.
Μια γκομενίτσα σε μια καφετερί είπε ότι το νέο μέτρο την καταπιέζει και ότι είναι άδικο. Ο κόσμος περισσότερο από τους καταστηματάρχες, φοβάται ότι τα μαγαζιά θα φαλιρίσουν. Γιατί όπως είπε κι ένας χαριτωμένος καπνιστής. Αν ήταν να πιω απλά καφέ καθόμουν και σπίτι μου.
Η γνώμη μου λοιπόν είναι ότι πρέπει να τους πάρουν όλους αυτούς που θεωρούν ότι θίγεται η προσωπική τους ελευθερία και επιμένουν ότι έχουν δίκιο, να τους βάλουν σε ένα κλειστό χώρο όπου θα είναι στριμωγμένοι ωσάν σαρδέλαι, να τους δώσουν όσα πακέτα τραβάει η ψυχή τους, να τα καπνίσουν όλα, παράλληλα να δείχνουν σε βίδεογουολζ σαπισμένα πλεμόνια, παιδάκια από το μπαγκλαντές, την ουγκάντα και την γκάνα με τυμπανισμό, τραπέζια γεμάτα με πιάτα μπάμιες και ρεβύθια, και ιβέντσουαλι να πεθάνουν από δηλητηρίαση/αναθυμιάσεις/σοκ.
Θάνατος στα εξαρτημένα ζώα.
ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΠΟΧΑΛΗ ΣΟΥ.
re ante gamisou
αρμόδιος για τους ελέγχους είναι κάποιος κύριος σαμπατακάκης. δεν κάνω πλάκα. αφτοί είστε. i rest my case.
Ας μου εξηγησει καποιος καπνιστης ομορφα πως γινεται να το θεωρει αναφαιρετο δικαιωμα του να καπνιζει οπου γουσταρει.
...Quote:
Θάνατος στα εξαρτημένα ζώα.
Το μόνο που σας δικαιολογεί είναι το ίδιο το στάτους της εξάρτησης, αλλά μεγάλα παιδιά είστε, grow the fuck up.
σου ευχομαι ποτε να μην αποκτησεις καμια εξαρτηση
Σίγουρα έχει, όπως οι περισσότεροι από μας, αλλά τουλάχιστον δεν ενοχλεί/βλάπτει τους άλλους.
δε σταθηκα εκει
Εντάξει, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Επιβιώσαμε σήμερα. Τον χειμώνα δεν ξέρω τι θα κάνουμε, αλλά θα βρεθεί κάποια λύση... :smile: