PDA

View Full Version : Λονδίνο - London

Pages : 1 [2]

Reject
11-08-2011, 23:12
να πας στο hammersmith,εχει φθηνα και καλα ξενοδοχεία...και γενικά ειναι καλή περιοχή.
δες τα σε κανένα trip advisor, booking.com κτλ.
Α ναι...και Peckham, Brixton,Southwark απέφυγε τα όσο γίνεται πιό πολύ....

wurst
12-08-2011, 00:23
επίσης προτείνετε χοστελς ή ξενοδοχεία (που έχετε πάει ξερωγω) φθηνά και καλά αν γίνεται, πάνω από τον Τάμεση (camden, islington, kensington...)

εγω λεω να κοιταξεις και στο παντιγκτον η ετζγουερ ροουντ. κοντα και στο κεντρο, δλδ εγω ανετα το κανα και με τα ποδια και ειδικα στο παντιγκτον εχει πολλα ξενοδοχεια, παρα πολλα ομως εκει, και σε οκ τιμες.

wraithgr
13-08-2011, 09:40
kai bebaia jenodoxeio kleineis online kai de pas xyma, i diafora stin timi einai astronomiki

tssks
13-08-2011, 17:10
θενξ παίδες, έκλεισα σε ένα κοντά στο hyde park για τις άλλες 2 μέρες

τετάρτη απόγεμα φεύγω, ελπίζω όταν γυρίσω να κάνω ένα περιποιημένο ρηπορτ ;)

Shadowking
13-08-2011, 17:36
καλά μπάχαλα ψηλέ

tssks
25-08-2011, 01:56
γύρισα παίδες και πέρασα πολύ ωραία
δεν επικεντρώθηκα τόσο στο Λονδίνο, ουσιαστικά μια μέρα γύρισα την πόλη και πήγα στα εξής μέρη : wembley, big ben και πέριξ, piccadily circus, oxford circus - soho, bayswater, abbey road
για φαγιά και pubs τώρα, hare & tortoise σταθερή αξία πιστεύω και θα ξαναφάω εκεί όταν ξαναπάω Λονδίνο
subway επίσης σταθερή αξία γιατί είναι σχετικά φθηνά και έχει παντού
o'neill's ωραία ιρλανδικιά μπυραρία κοντά στην great marlborough street (στάση oxford circus θαρρώ) και επίσης εκεί κοντά ένα πολύ καλό μπαρ που λέγεται "ain't nothing but...blues bar" και έχει και live μπλουζιες
μεταφορές κλπ πανεύκολες είτε με λεωφορεία (2.20 λίρες το εισιτήριο το οποίο νομίζω ισχύει για 1 ώρα) για τα οποία ρωτάτε και μαθαίνετε και σας πάνε ακριβώς εκεί που θέλετε και συμφέρουν αντί των 4 λιρών του μετρό είτε αν θέλετε να γυρνάτε πολύ βγάζετε ημερήσια κάρτα του μετρό με 6.60 λίρες και πληρώνετε και 0.70 λίρες παραπάνω αν θέλετε και άλλες zones εκτός από τις 1 και 2

εκτός Λονδίνου τώρα επισκέφτηκα το Exeter το οποίο βρίσκεται στα νοτιοδυτικά και είναι μια συμπαθητικούλα πόλη αλλά τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή πιστεύω πως άλλες νότιες πόλεις όπως το Plymouth, το Southampton και το Brighton αξίζουν περισσότερο...

Firestorm3
25-08-2011, 01:57
ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ μεσα μεταφορας ε, οχι αστεια

freak brother
25-08-2011, 02:01
θενξ παίδες, έκλεισα σε ένα κοντά στο hyde park για τις άλλες 2 μέρες

τετάρτη απόγεμα φεύγω, ελπίζω όταν γυρίσω να εχω μια 50 ιντση τιβι

φιξντ

Art In Haste
25-08-2011, 02:07
Τραβήχτηκες Λονδίνο για να φας Subway; Και η Ελλάδα έχει, η Θεσσαλονίκη τουλάχιστον είχε μέχρι τα επεισόδια του 2008. O'Neils καλό αλλά αλυσίδα, υπάρχουν άπειρα, και όπως κάθε αλυσίδα...ε δεν.
Το ain't nothing but... είναι γνωστό μπαρ, δε ξέρω αν το Soho πιάνει από κει αλλά γενικά είναι η αρχή του Soho σαν περιοχή, έχει και άλλα να ανακαλύψεις εκεί γύρω.
Για μεταφορές αν είναι να βγάζεις κάθε φορά 2.20 λεωφορείο τότε παίρνεις την travelcard του μετρό που όπως και να χει ισχύει και για λεωφορεία.
Και πες μου πώς πήγες Cornwall και έμεινες μόνο στο Exeter χωρίς να γυρίσεις την περιοχή. Μέγα λάθος.

freak brother
25-08-2011, 02:13
Τραβήχτηκες Λονδίνο για να φας Subway; Και η Ελλάδα έχει, η Θεσσαλονίκη τουλάχιστον είχε μέχρι τα επεισόδια του 2008. O'Neils καλό αλλά αλυσίδα, υπάρχουν άπειρα, και όπως κάθε αλυσίδα...ε δεν.
Το ain't nothing but... είναι γνωστό μπαρ, δε ξέρω αν το Soho πιάνει από κει αλλά γενικά είναι η αρχή του Soho σαν περιοχή, έχει και άλλα να ανακαλύψεις εκεί γύρω.
Για μεταφορές αν είναι να βγάζεις κάθε φορά 2.20 λεωφορείο τότε παίρνεις την travelcard του μετρό που όπως και να χει ισχύει και για λεωφορεία.
Και πες μου πώς πήγες Cornwall και έμεινες μόνο στο Exeter χωρίς να γυρίσεις την περιοχή. Μέγα λάθος.

μαλακια που εφαγε σαμπγουεις και δεν δοκιμασε την αριστη αγγλικη κουζινα , τικα μασσαλα , σγουιτ εντ σαουρ τσικεν και την πανδαισια γευσης του ραγου και φυσικα των φις εντ τσιπς.

Art In Haste
25-08-2011, 02:25
Αν είναι να φας Subway υπάρχουν άπειρα παρόμοια μικρά που δεν είναι αλυσίδες και λένε άσχημα. Ιδίως στην περιοχή που κινήθηκε στο κέντρο του Λονδίνου. Τα fish and chips όσο τραγικό και αν ακούγεται, αν τα φας σε σωστό μέρος - όχι pub ή ότι νάναι κεμπατζίδικο - απλά γαμάνε.

Yanqui
25-08-2011, 02:25
πολύ κακό το φις εντ τσιπς όπου και να φάγαμε.

tssks
25-08-2011, 02:47
όσον αφορά τα subways ήταν απλά η εύκολη λύση μετά από 5ωρο ταξίδι με το λεωφορείο και απλά προτιμήθηκαν ως η εύκολη λύση

φις εν τσιπς δεν είμαι ιδιαίτερα φαν

Exeter πήγα γιατί από εκεί είχε λεωφορεία για το φεστιβαλ που πήγα, το πολύ 3ωρο να κάθησα και να γύρισα στην πόλη

Art In Haste
25-08-2011, 03:02
Beautiful Days στο Devon; Αξίζει να πας Κορνουάλη και να την γυρίσεις. Εντάξει, ούτε το Devon ούτε το Exeter είναι εκεί αλλά είναι δίπλα και δε θα έλεγα πως ξεχωρίζουν οι περιοχές.

tssks
25-08-2011, 03:06
Beautiful Days, ναι :D γαμάτα ήταν
βασικά πήγαμε μόνο για το φεστιβαλ κι ότι προλάβουμε από Λονδίνο, την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να δω περισσότερα από εκεί ;)

wurst
25-08-2011, 04:54
σαμπγουεη ειναι απλα λαθος οχι γιατι εχει σε ελλαδα πες παει στο διαλο, φτηνο, προχειρο φαι θες. ειναι λαθος γιατι δεν ειναι τοσο φτηνα. στον λονδίνο ειδικά βρίσκεις ΠΑΜΦΘΗΝΟ φαγητό. τη βγαζεις με γευματακια απο σουπερμαρκετ sainsburrys που εχει και μαγειρεμενα με 2 λιρες το κεφάλι ή κάτι άλλα τύπου παίρνεις 2 κρουασάν σοκολάτας (ΦΡΕΣΚΑ) με 1 λιρα ε μετά χτυπάς και κανα pizza slice στο soho με αλλες 2 λιρες. ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΜΕ 3 ΛΙΡΕΣ ΔΛΔ ΑΡΧΟΝΤΑΣ!
και παμπ μονο μια απεναντι απο τα κινεζικα τα σιχαμερα ακριβως, καθε χρονο σεντ πατρικς ντεη να γινεται χ.α.μ.ι.δ.ι. τρελό! :touched:

FIXXXER
25-08-2011, 05:12
Ακουγεται εφιαλτικο να θελεις να περασεις μια μερα με 2 κρουασαν σοκολατας και μαγειρεμενα γευματακια απο σουπερμαρκετ.

Fish & Chips εχω φαει μια φορα διπλα στον Ταμεση σε μια παμπ και το θυμαμαι ακομα ποσο ειχε γαμησει, ειναι αναλογα το μερος.

Επισης κοτοπουλο πικαντικο απο Τουρκους κεμπαμπτζηδες απλα ΡΗΣΠΕΚΤ.

Γενικα πανακριβο το Λονδινο παντως, και οι μεταφορες και τα φαγητα και ολα.

Griffith
25-08-2011, 13:45
εμείς 10 μέρες τρώγαμε όλο τίμια σκουπίδια της παγκόσμιας κουζίνας και καθόλου φις και τσιπς.κάτι μεξικάνικα στο κάμντεν δίπλα στο γεφυράκι ειδικά.
ωραία περιοχή με μαγαζιά κτλ ήταν και brick lane, hoxton κτλ δεν είδα αν αναφέρθηκαν.

mourning apocalypse
25-08-2011, 13:58
κάτι μεξικάνικα στο κάμντεν δίπλα στο γεφυράκι ειδικά.

Κόψιμο επικών διαστάσεων.
Γενικά περισσότερα σκουπίδια από τις μέρες που ήμουνα λονδίνο δεν παίζει να έχω ξαναφάει στη ζωή μου.

freak brother
25-08-2011, 14:12
αμα δεν εχεις παει στα τεσκο μετα τις 12 το βραδυ για να ψωνισεις σε μιση τιμη ληγμενα σαντουιτς και ντονατς , δεν εχεις φαει σκουπιδια :P

Griffith
25-08-2011, 14:32
λολ και γω μια φορά στην τιχουάνα έτρωγα ληγμένη ζωοτροφή.
τα μπουρίτο πάντως ήταν εξαίρετα και ούτε κόψιμο ούτε τίποτα.

nothingman
25-08-2011, 18:01
στηρίζω μεξικάνικο στο γεφυράκι στο καμντεν.
στηρίζω περισσότερο μεξικάνικο σε έναν παράδρομο της brick lane. στο ύψος του rough trade προχωρώντας στο δρομάκι όπως πάει, έχει πεντέξι πλανόδιους τύπους, ένας με κινέζικο, ένας με ινδικό και ένας ΜΕΞΙΚΑΝ ΤΖΟ όπου με 4 λίρες έπαιρνες ένα εκπληκτικό μπουρίτο και έσκαγες. κανείς μας δε χτύπησε υπερωρίες στην τουαλέτα (το είχα άγχος βέβαια). ωραία η brick lane αλλά τέτοια κατάχρηση της λέξης vintage ούτε στην καρύτση παιδιά.

wurst
25-08-2011, 21:20
Ακουγεται εφιαλτικο να θελεις να περασεις μια μερα με 2 κρουασαν σοκολατας και μαγειρεμενα γευματακια απο σουπερμαρκετ.

Fish & Chips εχω φαει μια φορα διπλα στον Ταμεση σε μια παμπ και το θυμαμαι ακομα ποσο ειχε γαμησει, ειναι αναλογα το μερος.

δεν ειπαμε να περασει ολη τη μερα με 2 κρουασαν, ειπε ηθελε κατι φτηνο να φαει μολις γυρισε απο ταξιδι.
επισης και τα φις εντ τσιπς που χα φαει κι εγω διπλα στο ταμεση ειχανε παει 3 λιρες?οχι παραπανω σιγουρα και ηταν και μια ψαρουκλα να με το συμπαθειο μαζι με τις πατατες.
αμα θες να φας φτηνα στο λονδινο τρως Α-ΝΕ-ΤΑ. μας το παιζει κι αριστοκρατια ο φιξξξερ θελει να παει λονδινο και να τρωει στα εστιατορια μονο.ουστ.

τοιοιοιοιν
26-08-2011, 01:18
και τα fishcakes ειναι νοστιμα

jack the ripper
26-08-2011, 01:25
να ηταν ΚΑΛΟ φις εντ τσιπς και να εκανε 3 λιρες ΚΑΙ να ηταν ψαρουκλα απλα δεν παιζει! επισης ξεχνας οτι διαφορετικα κρινεις εσυ το ποσο μεγαλη ειναι η μεριδα και διαφορετικα ο φιξ...
τεσκο εχουν καλες προσφορες γενικα αλλα τα ετοιμα φαγητα του ειναι μετρια..καλα ετοιμα φαγητα εχουν τα waitrose (ανετα το καλυτερο super market chain)..ωστοσο τη δουλεια σου την κανεις και με τα 2....
γενικα παντως απο πραγματα που μπορουσες να φας στο χερι στηριζουμε κυριως κανα κεμπαπτζιδικο, κανα σαντουιτσακι απο τα pret (BLT ftw)...μετα απο εκει και περα οπου κατσεις ειναι σχεδον τα ιδια..ειτε κατσεις nandos ειτε Byron burgers ειτε καπου αλλου σχεδον ενα 10λιρο θα σου φυγει..προφανως δε μιλαω για Mcdonalds KFC και Burger King γιατι απλα ειναι για πεταμα :)

FIXXXER
26-08-2011, 01:33

δεν ειπαμε να περασει ολη τη μερα με 2 κρουασαν, ειπε ηθελε κατι φτηνο να φαει μολις γυρισε απο ταξιδι.
επισης και τα φις εντ τσιπς που χα φαει κι εγω διπλα στο ταμεση ειχανε παει 3 λιρες?οχι παραπανω σιγουρα και ηταν και μια ψαρουκλα να με το συμπαθειο μαζι με τις πατατες.
αμα θες να φας φτηνα στο λονδινο τρως Α-ΝΕ-ΤΑ. μας το παιζει κι αριστοκρατια ο φιξξξερ θελει να παει λονδινο και να τρωει στα εστιατορια μονο.ουστ.
Βασικα εισαι το μονο ατομο στον κοσμο που θεωρει οτι το φαγητο στο Λονδινο ειναι φτηνο, οποτε τι να πουμε περαιτερω.

Art In Haste
26-08-2011, 01:35
Υπάρχει και δεύτερο άτομο αν και δε συμφωνώ 100%, ας πούμε πως υπάρχουν μέρη που οι τιμές τους ξεφεύγουν χωρίς λόγο. Α, και να μην ξεχνάμε τις τρελές προσφορές που παίζουν ακόμα και σε εστιατόρια.

FIXXXER
26-08-2011, 02:26
Κοιταξε, μιλαμε καθαρα για τουρισμο ετσι? Αν μενεις μονιμα σε ενα μερος, μπορεις να φας φτηνα ΠΑΝΤΟΥ, πας στο σουπερμαρκετ και παιρνεις και τα μακαρονια σου και οτι αλλο θελεις και βολευεσαι. Ακομα και στη Νεα Υορκη που ειναι γενικα ακριβη πολη, στα σουπερμαρκετ παιρνω μακαρονια με $1 το πακετο, τσιμπαω και μια σαλτσα με $3 και τη βγαζω για μεσημερι-βραδυ πολυ ανετα.

Αλλα οταν πας να επισκεφτεις ενα μερος, αν κοψεις οσα περισσοτερα εξοδα μπορεις απο το φαγητο και προσπαθεις να επιβιωσεις με 2 κρουασαν και ενα προμαγειρεμενο γευμα απο το Τεσκο ή καποιο αλλο σουπερμαρκετ, οκ, απλα ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Θα περπαταω ολη μερα και θα πρεπει να εχω 3 γεματα γευματα την ημερα, οχι να προσπαθω να ζησω ισα ισα με οσο φαγητο χρειαζομαι για να μη χαλασω 10 λιρες τη μερα παραπανω, ημαρτον.

Κανεις δε μιλησε να πας σε εστιατορια και σε FANCY καταστασεις, αλλα ενα fish &chips να παρεις απο μια παμπ (που δεν ειναι και πολυτελεια, ΟΥΤΕ ΚΑΝ), δεν κανει 8-9 λιρες? Ενα κεμπαμ απο κανα Τουρκο δεν κανει ενα 4λιρο τουλαχιστον? Διαολε, ακομα και τα Burger King και η Pizza Hut που ειναι fast food και αρα φθηνοτερα απο αλλες φασεις, ενα 6-10λιρο θα σου φυγει, και αυτα τα θυμαμαι απο 2002 που ειχα επισκεφτει. Αρα συνολικα αν θελεις να φας λιγο σαν ανθρωπος (τουριστας) ωστε να μπορεις να περπατας ολη τη μερα και γενικα να μη νιωθεις και στερημενος, ε ενα 15αρι τη μερα θα φευγει ανετα, και μαλιστα χωρις εστιατορια και μαλακιες.

Οταν λεμε αν μια πολη ειναι φτηνη ή οχι στο φαγητο, συγκρινουμε με αλλες πολεις, οχι για το βιοτικο επιπεδο των Αγγλων. Αν ο αλλος βγαζει 100000 λιρες το χρονο, σταρχιδια του οι 5 μπυρες που θα πιει ΚΑΘΕ βραδυ στην παμπ και το φαγητο που θα παρει. Αλλα οταν στην Ελλαδα τη βγαζεις με 2 σουβλακια με 4 ευρω και σε κρατανε για ΩΡΕΣ, ε οκ, δεν υπαρχει συγκριση (που και αυτα ακριβα τα θεωρω για αυτο που ειναι).

Art In Haste
26-08-2011, 02:44
Επείδη είμαι για να την πέφτω θα πω απλά τα παρακάτω. Ναι, ζούσα Λονδίνο οπότε δε μπορώ να κρίνω αντικειμενικά, αλλά κάθε μήνα είχα φίλους και τότε έκανα και γω τον τουρίστα. Από κει και πέρα γενικά οι τιμές στην Αγγλία δεν έχουν ανέβει τόσο όσο πχ στην Ελλάδα. Κεμπάπ παίρνεις με λιγότερο από 4 λίρες και σε ότι αφορά το μέγεθος είναι σίγουρα μεγαλύτερο από 2 αθηνέζικα σουβλάκια, ανάλογα το μέρος πλησιάζει τα 2 πιτόγυρα θεσσαλονίκης. Το fish and chips σε μαγαζί fish and chips που θα δεις το τεράστιο μπακαλιάρο που αναφέρθηκε κάνει γύρω στις 6-7 λίρες και πρέπει να πεινάς πολύ για να το καταφέρεις όλο. Σε παμπ όπως συνήθως πάνω από 5-6 δε παίζει, και το μπέργκερ στις πάμπ είναι γενικά φτηνότερο. Επίσης να σου πω πως δούλευα για μεγάλο διάστημα κεντρικό Λονδίνο - πιο κέντρο από Leicester Square δεν υπάρχει - και γενικά τα μεσημεριανά μου ήταν σε μέρη στην γύρω περιοχή. Και Subways έφαγα και Burger King, McDonalds δεν ακουμπάω όπως και να χει, και σε αυτά πήγαινα όταν δεν ήθελα να ξοδέψω πολλά, άρα φθηνότερα από τις τιμές που ανέφερα. Γιατί όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ προσφορές παίζουν συνέχεια και παντού και δε χρειάζεται να είσαι μόνιμος κάτοικος για να τις προσέξεις, απλά να κοιτάζεις λίγο πιο πολύ και να μη πηγαίνεις σαν πρόβατο. Και στην Ελλάδα το ίδιο δε θα έκανες, ή στη Νέα Υόρκη; Α, και πάνε χρόνια που 2 πιτόγυρα στην Θεσσαλονίκη κάναν 4 ευρώ...

FIXXXER
26-08-2011, 02:48
Οκ, δεκτα τα περισσοτερα, αλλα και τα αθηνεζικα αν τα ψαξεις, θα βρεις πολυ μεγαλα σουβλακια με 2 ευρω το καθενα και να μη μπορεις να τελειωσεις και τα δυο, η λογικη σου γιατι δεν ισχυει για Αθηνα? :P

Mε αυτα που γραφεις παντως, συμφωνεις κι εσυ οτι ενα 15λιρο για μια πληρη μερα το ξοδευεις, σωστα? Αν τρωει κανεις μια φορα τη μερα, ε οκ τι να πω, εγω απλα δε γινεται.

jack the ripper
26-08-2011, 02:53
πινκαρω επωνυμα φιξερ...
και να το παω και εγω λιγο γενικα..περασα ενα χρονο εκει αλλα ωστοσο τις μερες που ερχοταν κοσμος να με επισκεφθει ηταν λες και ημουν και εγω τουριστας..για οποιοδηποτε πρωινο παρεις απο καφετερια ή απο οτι θες θα χρειαστεις ενα 2λιρο πχ..εστω οτι παρα τον ποδαροδρομο δεν επαιρνα τπτ να φαω στη διαδρομη και με κραταγε το πρωινο με τις 2 λιρες (λεμε τωρα)... μεσημερι θα ηθελα να φαω κατι σχετικα νορμαλ .. οταν λεω σχετικα νορμαλ εννοω οχι της πλακας φαστ φουντ..αν κατσω σε παμπ θα παρω ενα μπεργκερ και κατι να πιω..10 λιρακια εκει..εστω οτι δεν παω σε παμπ..παω ναντος να φαω ΚΟΤΑ που ειναι και ΟΚ οι τιμες..το μισο κοτοπουλο (δεν ειναι ΤΟΣΟ πολυ οσο ακουγεται) κανει αν θυμαμαι καλα ενα 7λιρο (και με 2 sides παει στο 10αρικο)... ε βραδυ παιρνεις και ενα κεμπαπ/σαντουιτς πιτσα οτι θες αλλες 4-5 λιρες..πως γινεται να τη βγαλεις με οσες λες wurst και να μην ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ δεν ξερω..
σε καλα μπεργκεραδικα οπως το byrons παει μονο για το μπεργκερ ενα 10αρι..χωρις μπυρα αναψυκτικο κλπ κλπ..
εδω στη σχολη το γευμα ειχε 4-5 λιρες..

εαν παλι εχεις σπιτι οκ υπαρχουν απειρες επιλογες για να φας φθηνα εφοσον μαγειρεψεις...δλδ μπορει να βρεις γαμω τις προσφορες σε διαφορα ηδη (1+1 δωρο, μισες τιμες κλπ κλπ).. για τα ετοιμα φαγητα απο σουπερμαρκετ ειπα τη γνωμη μου..μπορει να φας μια αντε 2 μερες (το μεσημεριανο πχ) αλλα δε γινεται να τρως καθημερινα..εγω τουλαχιστον δε θελω να το κανω...αλλα ακομα και οταν φιλοξενουσα κοσμο δεν ειχαμε ορεξη να ξοδεψουμε ωρα για να μαγειρεψουμε και τρωγαμε απεξω..κατι το οποιο δεν το θεωρω παραλογο και πιστευω το κανει το 90% οσων πανε εξω...

jack the ripper
26-08-2011, 02:55
χαχαχαχαχαχα ιδια αρχη σχεδον με αρτ ιν χειστ :touched: :pink:

Mitsmann
26-08-2011, 02:55
To Λονδινο ειναι ακριβο στο φαι. πολυ ακριβο.
οταν λεμε ακριβη μια πολη στο φαι, η συγκριση προφανως γινεται αναλογικα με αλλες πολεις με μια νορμαλ διατροφη.

οντως μπορω να φαω με 5 λιρες τη μερα, αλλα μιλαμε για μια συγκριτικη αναλογια.
αυτα.

Art In Haste
26-08-2011, 02:56
Γιατί στην Αθήνα πάρε τις φιλότιμες προσπάθειες αρκετών δεν έχω βρει κάτι που να δυσκολευτώ να τελειώσω και τα δύο, σε αντίθεση με φίλους αθηνέζους των τριών-τεσσάρων που στην Θεσσαλονίκη δυσκολεύτηκαν με το ένα! :)

Και όχι, δε συμφωνώ, 15 θα ήταν τραβηγμένο, 10-12 θα έλεγα. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν φας το fish and chips τούμπανο που είπαμε, όχι από παμπ, πίστεψε με δε θες να φας άλλο μετά. Αν είσαι κεμπαπόβιος όπως είχα αρκετούς φίλους που ήρθαν πάμε κάτω από 10. Και στην τελική για πάνω κάτω τα ίδια φαγητά στην Ελλάδα θα έδινες τα ίδια. Οπότε γιατί είναι ακριβό το φαγητό στο Λονδίνο;

Καληνυχτώ για την ώρα.

FIXXXER
26-08-2011, 03:01
Δηλαδη μιλαμε να τρως κεμπαμ μεσημερι και βραδυ? Θα πας στο Λονδινο μια βδομαδα και θα τρεφεσαι αποκλειστικα με κεμπαπ? Απλα αρνουμαι να το κανω αυτο, και στη Βιεννη οταν ειχα παει αν ηταν ετσι θα επαιρνα λουκανικα που ΓΑΜΟΥΣΑΝ κιολας μεσημερι βραδυ, ε οχι, δε γινεται, απλα. Επισης, η λιρα ειναι καπως πιο ακριβη απο το ευρω ε, οποτε οχι, δε θα εδινες τα ιδια και στην Ελλαδα.

Για τα σουβλακια και τα πιτογυρα τι να σου πω, γενικα της Θεσσαλονικης ναι, ειναι μεγαλυτερα, αλλα και στην Αθηνα υπαρχουν αρκετα ΣΩΣΤΑ σουβλατζιδικα. Θα σε παω εγω σε 2 χρονια αν θελεις :P

wurst
26-08-2011, 04:09
οταν λεω οτι μπορεις να τη βγαλεις πολυ φτηνα δε σημαινει οτι καθε φορα που παω τρωω ολο απο μακντοναλντς και σουπερμαρκετ ημαρτον. απλως ΑΝ ΘΕΣ μπορεις να την περασεις πολυ φτηνα ή αν πχ μια μερα σου φυγανε πολλα λεφτα σε μουσεια/θεατρα/βλακειες και δε θες να δωσεις πολλα και για φαι ΑΝΕΤΑ βρισκεις. το αν θα το κανεις καθημερινα ειναι θεμα σου αλλα ΑΝ ΘΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ αυτο ειναι το κλου.
και :adegia:

Firestorm3
26-08-2011, 04:09
:adegia:

jack the ripper
26-08-2011, 11:59
κατι το οποιο ισχυει παντου ομως wurst ετσι..ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ οπως λες σιγουρα θα καταφερεις να περασεις φθηνα..αυτο ισχυει σε οποια πολη και να πας..απλα προφανως θυσιαζεις ποσοτητα/ποιοτητα..δεν εγινε ξαφνικα το λονδινο ο παραδεισος του καλοφαγα και ουτε θα γινει...

http://www.gifsoup.com/webroot/animatedgifs7/2556250_o.gif

Art In Haste
26-08-2011, 12:11
Δηλαδη μιλαμε να τρως κεμπαμ μεσημερι και βραδυ? Θα πας στο Λονδινο μια βδομαδα και θα τρεφεσαι αποκλειστικα με κεμπαπ? Απλα αρνουμαι να το κανω αυτο, και στη Βιεννη οταν ειχα παει αν ηταν ετσι θα επαιρνα λουκανικα που ΓΑΜΟΥΣΑΝ κιολας μεσημερι βραδυ, ε οχι, δε γινεται, απλα. Επισης, η λιρα ειναι καπως πιο ακριβη απο το ευρω ε, οποτε οχι, δε θα εδινες τα ιδια και στην Ελλαδα.

Για τα σουβλακια και τα πιτογυρα τι να σου πω, γενικα της Θεσσαλονικης ναι, ειναι μεγαλυτερα, αλλα και στην Αθηνα υπαρχουν αρκετα ΣΩΣΤΑ σουβλατζιδικα. Θα σε παω εγω σε 2 χρονια αν θελεις :P

Καλά δεν εννοούσα αυτό αλλά αν βγήκε έτσι λόγω νύστας γράψε λάθος. Απλά γενικά ο μέσος όρος βγαίνει κάτω από 15 λίρες που ανέφερες, κάποιες μέρες θα είναι τόσο μπορεί και παραπάνω κάποιες μέρες πολύ λιγότερο. Και η λίρα όπως και να το κάνουμε εδώ και ένα χρόνο κυμαίνεται στο 1.11-1.14, πάνε οι εποχές του 1.50 δεν είναι και τόσο πιο ακριβή.

ΥΓ. Το μετατρέψαμε σε φαγητό στο Λονδίνο το θρεντ!
Δέχομαι την πρόκληση αν και το που θα είμαι εγώ σε 2 χρόνια....άγνωστο... :P

Mitsmann
26-08-2011, 12:33
οταν λεω οτι μπορεις να τη βγαλεις πολυ φτηνα δε σημαινει οτι καθε φορα που παω τρωω ολο απο μακντοναλντς και σουπερμαρκετ ημαρτον. απλως ΑΝ ΘΕΣ μπορεις να την περασεις πολυ φτηνα ή αν πχ μια μερα σου φυγανε πολλα λεφτα σε μουσεια/θεατρα/βλακειες και δε θες να δωσεις πολλα και για φαι ΑΝΕΤΑ βρισκεις. το αν θα το κανεις καθημερινα ειναι θεμα σου αλλα ΑΝ ΘΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ αυτο ειναι το κλου.
και :adegia:

Βουρστινι, η συζητηση δεν γινεται ομως στο ΑΝ ΘΕΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΡΩΣ ΦΤΗΝΑ, χαιρω πολυ, αυτο το κανεις και στο Χιλτον ξερω γω.
μιλαμε γενικα ομως σε διαστημα ημερων και αναλογικα με το φαγητο που θα ετρωγες μεσες ακρες παντου. Με αυτη την προοπτικη το Λονδινο ειναι ακριβο. Δηλαδη γιατι σου φαινεται περιεργο αυτο?

freak brother
26-08-2011, 12:43
στο Λονδινο δεν μπορεις να την βγαλεις φτηνα . Ειναι πανακριβη πολη αναλογικα με την Αθηνα imho . Και στην Γενευη μπορεις να την βγαλεις φτηνα αμα κοιμασαι σε παγκακι και τρως αποφαγια...

00i00
26-08-2011, 12:58
στην τελικη ρε παιδια παρτε μαζι σας και 2-3 ταπερακια με κεφτεδια,σαρμαδακια,γεμιστα...δεν ειναι ντροπη

wurst
26-08-2011, 13:18
ξερετε ποσο παιρνετε ολοι?

0

Mitsmann
26-08-2011, 13:24
να σου τυλιξω την πιπιλα, η θα την βαλεις εδω?

FIXXXER
26-08-2011, 17:40
1 λιρα πιπιλα απο το Harrods, παιρνεις και 2 κρουασαν και χορτασες για Ο-Λ-Η Τ-Η Μ-Ε-Ρ-Α

jack the ripper
26-08-2011, 19:14
:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:

harrods πανακριβα! ειπαμε παιρνουμε κατι ΦΘΗΝΑ σε πιπιλα απο λεστερ ή πικαντιλυ .. ευκολα στη λιρα το παρακατω

http://i.ebayimg.com/15/!BvcJ!w!CGk~$(KGrHqUOKjsEwRRSvg-,BMEmCES4Rw~~_35.JPG

atahoualpi
27-09-2011, 18:16
αγαπητο ηαρ,

σου γραφω απο τη λατρεμενη ολλανδια και θελω να ρωτησω που να μεινω στο λονδινο που θα παω για 4 ομορφες μερες να δω λαηβ amon tobin μεσα σε κυβους (το γραφω και χοροπηδαω εσωτερικα). Ψαχνω για χοστελ τωρα δα, οποτε αμα εμεινε ή ξερει κανεις καποιο καλο ας μου πει, ή εστω ας μου πει περιοχη που να ψαξω, μην κλεισω στου διαολου τη μανα.

ευχαριστω εκ των προτερων,
αταχουαλπη

mourning apocalypse
27-09-2011, 18:21
Εδώ είσαι:
http://www.hostelworld.com/hosteldetails.php/Hostel-63/London/3443?source=googleadwordshostelsbyname&gclid=CPrQp4PdvasCFcaDDgodyUVNsg

nothingman
27-09-2011, 20:28
εγώ είχα μείνει σε αυτό (http://www.hostelworld.com/hosteldetails.php/Equity-Point-London/London/40137) που έχει καλύτερη βαθμολογία από του από πάνω (χοχοχο) και από τη διαμονή μου τα μόνα παράπονα που έχω είναι από τον τύπο που ήρθε στο έξτρα κρεβάτι μας. κατά τα άλλα, για δεδομένα χόστελ ήταν μια χαρά και βάλε.

και τι άμον τόμπιν λάιβ, όλο το ισαμ θα παίξει, μην πας.

Yanqui
27-09-2011, 21:03
Εδώ είσαι:
http://www.hostelworld.com/hosteldetails.php/Hostel-63/London/3443?source=googleadwordshostelsbyname&gclid=CPrQp4PdvasCFcaDDgodyUVNsg

http://web.cc.uoa.gr/~ctrikali/discus/messages/5065/15421.png

freak brother
09-10-2011, 15:45
The UK is now officially the worst place to live in Europe, with people getting a "raw deal" on quality of life and high cost of living, a new study has revealed.
Comparison website uSwitch said that things were getting so bad that one in 10 people in this country were considering emigrating.
France and Spain came out on top of uSwitch's Quality of Life Index, with the UK bottom of a 10-country league table.
The index covers working hours, VAT, holidays, spending on health and education - and hours of sunshine.
The UK also came bottom of another table based on the cost of energy, petrol, food, alcohol, cigarettes and life expectancy.
Food and diesel prices are the highest in Europe, while unleaded petrol, alcohol and cigarettes all cost more than the European average, said the report.
People in the UK now have the lowest holiday entitlement in Europe as well as having one of the highest retirement ages, the study found.
A survey of over 2,000 adults found their biggest concern was "broken society", as well as the cost of living, crime and violence.
Some 5% said they were happy with the UK, with over one in 10 "seriously considering" emigrating.
France topped the index for the third year in a row, despite the average household annual net income being £7,000 below that of the UK.
Ann Robinson, director of consumer policy at uSwitch.com, said: "Last year at least our neighbours in Ireland were worse off, now we can't even console ourselves with that.
"We are now officially at the bottom of the pile."

Agoraphobic_S.I.
14-10-2011, 07:10
Γάμα τα, έχουν κι αυτούς τους άρπαγες, τους αλήτες, τους φονιάδες, τους φτωχούς.

freak brother
14-10-2011, 09:53
ειπε ο Ιησους και μοιρασε τα μισα του υπαρχοντα στους τσαντακιδες του Μπριξτον.

Agoraphobic_S.I.
14-10-2011, 17:40
Ισχύει. Συνέντευξη του Ιησού στη lifo (http://antifascripta.net/%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7/%CE%9A%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1/MartinLuxInterview/tabid/127/Default.aspx).

rage for order
14-10-2011, 19:20
Ισχύει. Συνέντευξη του Ιησού στη lifo (http://antifascripta.net/%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7/%CE%9A%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1/MartinLuxInterview/tabid/127/Default.aspx).

άμα έλεγε και για "άγρια νεολαία" θα ήταν :touched:

freak brother
14-10-2011, 19:26
δωστε 50 ιντσες lcd στον λαο λαιμε

wraithgr
15-10-2011, 03:40
Λοιπόν επειδή ζητήθηκε στο χώστε τι τρώτε, θα ξεκινήσω με μπέργκερ και αν υπάρχει ενδιαφέρον λέω και για άλλα.

Οικονομική option (McDonalds κλπ):
Όπως και στην Ελλάδα, αυτά παίζουν αρκετά σε ποιότητα με την περιοχή οπότε με προσοχή στις πιο περίεργες περιοχές (είχα αρρωστήσει άσχημα από τα McDonalds στο King's Cross που δεν είναι και τόσο χάλια περιοχή). Προτείνω Burger King και XL Bacon Double Cheese για την μέγιστη απόδοση/τιμή, τα McDonalds είναι γενικά πολύ καλύτερα από ότι στην Ελλάδα, οτιδήποτε μάρκα δεν αναγνωρίζετε και είναι στυλ McDonalds η διαρρύθμιση καλύτερα να αποφύγετε (κάτι Best Chicken και τέτοια δηλαδή που μάλλον νιάου έκανε το κοτόπουλο πριν γίνει burger).

Πιο ακριβά:
Τα Gourmet Burger Kitchen ενώ κάποτε τα είχα για γαμάτα έχουν πέσει πολύ κατά τη γνώμη μου οπότε τα αποφεύγω. Παραμένουν καλύτερα από οτιδήποτε έχω φάει σε burger στην Ελλάδα, αλλά μέχρι εκεί. Υπ'όψιν οτι σε αυτά τα μαγαζιά το στάνταρ είναι το burger να το κάνουν medium, δηλαδή ροζ στο κέντρο που μπορεί να σας κάτσει βαρύ αν έχετε συνηθίσει στα καλοψημένα. Μπορείτε να ζητήσετε πως να το φτιάξουν αλλά θέλει λίγο προσοχή με το "well done" γιατί συνήθως δεν ξέρουν τι κάνουν και βγαίνει στεγνό/κάρβουνο. Από ότι μου είπαν φίλοι παλιότερα το "medium well" είναι μια χαρά για όποιον δεν έχει συνηθίσει στο λιγότερο ψημένο κρέας. Αν τελικά πάτε, έχει ωραίες πατάτες (μεγάλες μερίδες) και τσιμπήστε και κανένα dip, γαμάνε.

Λίγο πιο ψαγμένο (και η πιο πρόσφατη αγάπη προσωπικά) είναι τo Κua'Aina στο Oxford Circus. Προτείνω half pounder (ω ναι) με τυρί και μπέικον, και sweet potato fries αν και οι κανονικές πατάτες είναι επίσης γαμάτες. Από τα λίγα μέρη στο Λονδίνο που θα βρείτε κανονική (μη αγγλική) μουστάρδα. Ακολουθεί φωτό από την αγάπη:
http://farm7.static.flickr.com/6211/6227749878_eb69d4648f_z.jpg

Για τους πιο τρέντυ υπάρχει το Lucky 7 στο Notting Hill που είναι ψιλοαμερικανιά φάση, diner-style layout αλλά καλά burgers ή το Ed's Diner στο Soho που είναι τελείως αμερικανιά και που δουλεύει ο Κώστας που είναι ωραίος τύπος. Και φτιάχνει Bailey's milkshake που γαμάει τα πάντα.

Τέλος το 90% των παμπ που σερβίρουν φαγητό έχουν και burger στο μενού, προσωπικό αγαπημένο pub-burger είναι στο Castle στο portobello, όπου φτιάχνουν και ΓΑΜΑΤΑ Nachos. Θέλει λίγο προσοχή γιατί είναι λίγο ηλίθιοι οι σερβιτόροι, επίσης τις Κυριακές δεν φτιάχνουν Nachos οπότε δεν αξίζει τον κόπο.

Αυτά προς το παρόν, αμα θετε κιάλλα πείτε και θα γράψω άλλο ένα με γενικότερες συμβουλές/αποψάρες περί φαγητού...

Art In Haste
15-10-2011, 04:52
Με ποιά λογική το Kings Cross δεν είναι 'και τόσο χάλια περιοχή'; Όσο και αν έχουν προσπαθήσει να το αναβαθμίσουν παραμένει χάλια.

wraithgr
15-10-2011, 05:14
Ε δεν είναι και Kilburn....

wurst
15-10-2011, 06:39
Με ποιά λογική το Kings Cross δεν είναι 'και τόσο χάλια περιοχή'; Όσο και αν έχουν προσπαθήσει να το αναβαθμίσουν παραμένει χάλια.

με τη λογικη οτι στο τεραστιο κακα τα ψεματα λονδινο υπαρχουν πολυ χειροτερες και πολυ πιο υποβαθμισμενες περιοχες.
κατα ταλλα επωνυμο πινκ σε ποστ για μπεργκερζ.

freak brother
16-10-2011, 20:29
cheap food lemen

The Donnn
16-10-2011, 20:37
Cheap food στο λονδίνο = pub food και student unions.

(φτιάξανε κάπως το kings kross, αλλά δεν θα περπατούσα μόνος μου το βράδυ εκεί)

freak brother
16-10-2011, 20:44
με λιγοτερες απο 12 λιρες (τουτεστιν 16 ευρο) δεν νομιζω να τρως σε παμπ.

τοιοιοιοιν
16-10-2011, 21:17
με 10 τρως κ πινεις κιολας!

The Donnn
17-10-2011, 02:44
Ε ναι, εννοείται ότι πρέπει να πιείς. Στα 2 pints πέρνεις half price meals κλπ

Ghoul
16-03-2013, 01:29
ερώτηση σχετικά με το συνάλλαγμα:

είδα ότι σε παλιότερα ποστ προτείνατε να βγάζουμε φράγκα από τράπεζα με κάρτα. ισχύει ακόμη αυτή η τακτική;
αν βγάλω συνάλλαγμα από τράπεζα ξέρουμε τι προμήθεια έχει; αν βγάλω από το Ελ. Βενιζέλος;

πες μου καλό μου ER

Phantom Duck
16-03-2013, 11:43
βγάλε από τράπεζα με την κάρτα αναλήψεώς σου, ίσως σου χρεώσουν μία μικρή προμήθεια της τάξης του ευρώ. το μόνο που σε νοιάζει είναι να έχει καλή ισοτιμία, στις μεγάλες τράπεζες πάνω κάτω είναι η ίδια. μη βγάλεις από τα μηχανήματα συναλλάγματος στο αεροδρόμιο (δέχονται κι αυτά τις κάρτες αναλήψεως) γιατί έχουν σκατά ισοτιμία.

jack the ripper
16-03-2013, 14:06
οτι ειπε. εγω ενα χρονο ετσι την εβγαλα. σου χρεωνει καπου 1.5-2 ευρω ανα αναληψη που δεν ειναι και τπτ. και εχει σιγουρα σαφως καλυτερη ισοτιμια απο τα μηχανηματα/stands συναλλαγματος

Ghoul
16-03-2013, 15:51
τσιρς μάητς!

jack the ripper, 'τοιμάσου και τουριστική βόλτα στο λονδίνο και πάιντς το ερχόμενο σάββατο!

jack the ripper
16-03-2013, 16:50
Μεσα. Τι ωρα φτανεις?

Ghoul
16-03-2013, 17:12
θα είμαι λονδίνο από πέμπτη απόγευμα μέχρι κυριακή πρωί. και το επόμενο σκ (παρασκευή 29/3-2/4) θα είμαι φιλοξενούμενος του χρήστη Once_Emperor στο κωλοχώρι του. θα είσαι αγγλία τότε εσύ; πού μένεις;

τα κανονίζουμε και πριβέ μην πρήζουμε τον κοσμάκη

jack the ripper
16-03-2013, 17:41
indeed. stelnw pm

pixies
07-06-2013, 10:37
Tοσες σελιδες και δεν εχει γραφτει ακομα τιποτα για αυτο??
http://www.benscookies.com/media/wysiwyg/1.jpg

http://www.benscookies.com/
Πας σε ενα απο τα καταστηματα που λεει, βλεπεις μια μεγαλη ουρα που φτανει σε μια τρυπα στον τοιχο και περνεις μια απολα και μου φερνεις αυτο με τη σοκολατα γαλακτος.

Art In Haste
07-06-2013, 11:13
Εγώ δεν είχα γράψει επίτηδες για να μην έχω και άλλα άτομα στην ουρά.

Πλάκα στην πλάκα γαμάνε, και μεγάλη τύχη να τα πετύχεις ζεστά μόλις έχουν βγει από τον φούρνο.

funishment
07-06-2013, 14:38
και καυτά και κρύα δε μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση, ελιτισμός και στα cookies

BLiTzER
05-08-2013, 01:54
Χα! Επιστρέφω για "σύντομη" βολτούλα, μετά από κάμποσα χρόνια. Μου έλειψε λίγο, είναι η αλήθεια. Έκλεισα εισιτήρια για τέλη Σεπτέμβρη. Τσεκάρω προηγούμενες σελίδες μήπως βρω κάπου φθηνά να μείνω χωρίς να με ληστέψουν/σκοτώσουν/βιάσουν κι επανέρχομαι.

ikonoklast
05-08-2013, 01:57
inb4 μοτοκίνηση στο λονδίνο θρεδ.

BLiTzER
05-08-2013, 02:06
Όχι, μωρέ. Πεζός θα μαι :/

Κωλαράκι Τορνευτό
05-08-2013, 13:59
inb4 μοτοκίνηση στο λονδίνο θρεδ.

Μπλιτζερ να νοικιασεις τζαμπα ποδηλατα Barclays για να μετακινηθεις, ειναι η καλυτερη φαση και ζεις και εντονα, αφου καθε παρκο εχει και το μισο του κομματι απαγορευμενο για ποδηλατες, με αποτελεσμα να πρεπει να μπεις και στους δρομους, στους οποιους το αν θα ζησεις ή οχι δεν εξαρταται μονο απο σενα. Εγω ειχα να παω 10 χρονια και πηγα περυσι το καλοκαιρι και μου λειψε το ατιμο. Ειναι ωραιο το Λονδινο. Δε νομιζω πως θα ηθελα να χαραμισω αλλο ταξιδι εκει, προκειμενου να δω κατι διαφορετικο, αλλα αν υπαρχει κοσμος να σε φιλοξενησει ειναι παντα ομορφα. Ποσες μερες θα πας? Και γιατι τελος παντων? ινβ4 συναυλια παραμορ

BLiTzER
05-08-2013, 17:46
Πόσο με ξέρεις :touched: Η συναυλία ήταν η αφορμή. Έχω να ανέβω Αγγλία από το 2005 και το είχα στο πρόγραμμα για φέτος, κάποια στιγμή. Τώρα poke-άρω παλιούς γνωστούς/συμφοιτητές μήπως καταφέρω να φιλοξενηθώ κάπου γιατί δεν ψήνομαι να δώσω 250 ευρώ για να μοιράζομαι το δωμάτιο με άλλους 3 και το μπάνιο με άλλους 83. Στη χειρότερη, θα ψάξω για couchsurfers από τον επόμενο μήνα. 6 μέρες θα κάτσω.

Ζωή που εξαρτάται μόνο από τον εαυτό σου δεν έχει πολλή πλάκα ε. Το ποδήλατο στο φθινοπωρινό Λονδίνο δε μου ακούγεται πολύ καλή ιδέα (βασικά, δε μου ακούγεται καλή ιδέα γενικότερα), αλλά θα προσπαθήσω να ζήσω μερικές έντονες δίκυκλες ώρες για σένα!!11 Εξάλλου πιθανότατα θα κοιμάμαι στα παγκάκια (στο μισό κομμάτι πάρκων όπου επιτρέπονται οι ποδηλάτες) και ένα ποδήλατο μπορώ κάλλιστα να το αγοράσω με τα λεφτά μιας τσάρκας με ταξί. Χα!

Art In Haste
04-09-2013, 12:57
Όχι σχετικό με Λονδίνο αλλά με Αλβιόνα γενικότερα αλλά αφού δεν υπάρχει θρεντ το πετάω εδώ.

Κάτι φίλοι ανοίξαν αυτό http://www.4023.co.uk/. Το σκεπτικό είναι να βρουν μόνιμο stall σε κάποιο food market αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα γυρνάνε από φεστ σε φεστ και θα σπρώχνουν την φάση.

Σκέφτομαι να ανέβω το σουκού 2-3 Νοέ που θα είναι κοντά στο Λονδίνο να τους τιμήσω.

Dr.Gonzo
08-09-2015, 23:18
Παίζει δυνατά να είμαι Λόντρα για 2 ημέρες, 20-21 Νοεμβρίου. Δεν έχω κοιτάξει ακόμα σοβάρα για διανυκτέρευση/διαμονή και θέλω να ακούσω συμβουλές εμπειρίας. Ψάχνω κρεβάτι και λουτροκαμπινέ για 1 άτομο, σε χαμήλες τιμές, ιδανική περιοχάρα Finsbury Park, στο πολύ γενικό. Επίσης, αν υπάρχει Λονδρέζος Ηαρίτης που ψηνέται για φιλοξενία φανταστικού μεταλλά... τώρα είναι η ώρα να μιλήσει!....
http://i.imgur.com/0rXW3Cr.gif?1

atom_smasher
07-07-2017, 15:49
tha katebw telh augoustou gia ena psk. prwth fora...to erwthma einai pame apo ta klopimaia?

atom_smasher
02-09-2017, 13:08
Τελικά δεν σας είπα πως πέρασα εις το Λονδίνο. Ακολουθεί ποστ σεντόνι:
Εντάξει ωραία ήταν. Θα ξαναπάμε. Αρχικά φτάσαμε καθυστερημένα κατα 1,5 ώρα. Είχαμε πάει και 2,5 ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο γιατί μας σκότισαν με τις ουρές και έλεγχο διαβατηρίων κλπ κλπ και τελικά είχε κάπου καταιγίδα και φύγαμε αργότερα. Οπότε φτάσαμε στο πάρτυ κατευθείαν για γλυκό στις 00:00 σχεδόν. Το διαλύσαμε κατα τις 5 αφού είχαμε γυρίσει στο διαμέρισμα αφότου έκλεισε το μπαρ. Την επόμενη μέρα ξυπνήσαμε, συνήλθαμε λίγο και φύγαμε για την γέφυρα των αυτοκτονιών όπου βγάλαμε και τα σέλφι μας, όχι πέφτοντας. Είδα και μια ανακοίνωση κάποιας οικογένειας που είχε χάσει κάποιον από εκεί. Έλληνας ήταν μάλλον. ή Κύπριος. Τέσπα, στην συνέχεια περάσαμε ένα πάρκο και πήγαμε στο νεκροταφείο του μαρξ και του σπενσερ και του Νταγκλας ανταμς. κατόπιν κατεβήκαμε κέντρο και περάσαμε και από το σίτι για να κατευθυνθούμε τελικώς προς μια περιοχή με μπαράκια και φαγάδικα που δοκιμάσαμε κάτι μπέργκερ. Οκ, σε τιμές φαγητού το Λονδίνο γενικά μου φάνηκε παράδεισος σε σχέση με ότι έχω κακοσυνηθίσει. Μετά από 2-3 μπύρες και κουβέντα το λήξαμε. Επόμενη μέρα είχε στριτ φουντ μαρκετ κάπου δίπλα σε κάτι γραμμές του τραίνου που ήταν πολύ ωραία και νόστιμα. Είχε και έλληνες που πούλαγαν και κέρασα την παρέα λουξ. Πήγαμε στην συνέχεια και είδαμε το lion king και γάμησε. Συστήνω ανεπιφύλακτα. Σπίτι φαί και 2 ώρες ύπνο γιατι Δευτέρα πετάγαμε 6 οπότε κατα τις 2:30 ήρθε να μας πάρει θεούλης Βρετανός ταρίφας που δεν κατάλαβα λέξη απ όσα είπε. Επόμενη φορά θα δούμε και τίποτα τουριστικά.