View Full Version : World of Warcraft
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
Μόνο που σκέφτομαι heroic farming και badges και epic fail pvp βαριέμαι!
anoika trial, se poio server kai ti class?
τι trial, το χτικιό δεν υπάρχει πλέον?
alonsus alliance
den thumamai ta acc details
ekana hunter. pes nick
ihealukill
δώσε το μεηλ σου για να σου τα θυμισουν, τα λεφτά που θα δώσεις για να κάνεις το trial κανονικό, τα δίνεις για να κάνεις τρανσφερ και γλυτώνεις και το λβλ απ απο 1-60
oute ta acc names den vriskei. mavrila :/
paizw me snapper avrio kai eimai full. tha epanelthw drimiteros apo savvato
ξανα εκανα login μετα απο καιρο για σοβαρο gaming.δλδ το χριστουγεννιατικο event =p
ψηνομαι να κανω ενα lvl ally εκει που ειστε.τι ωρα μπαινετε;
βασικά αν είναι να ανεβάσετε μαζί, κάνε τον χτικιο recruit a friend, τουλάχιστον να ανεβείτε γαμιώντας
afto thalega. an einai na me kanei o steison recruit.
Roswell47
19-12-2009, 15:37
ξανα εκανα login μετα απο καιρο για σοβαρο gaming.δλδ το χριστουγεννιατικο event =p
ψηνομαι να κανω ενα lvl ally εκει που ειστε.τι ωρα μπαινετε;
auta ta handful of snowflakes apo pou diaolo t pairnoume gamwto
lokust vale me flist
Stikio
dwarf hunter με ονομα forthyhorde =p
roswell you have a chance to obtain a handful of snowflakes by doing /kiss to a Winter Reveler (once per hour). You might also get fresh holly, or mistletoe.
Ingolemo
19-12-2009, 21:07
βασικά αν είναι να ανεβάσετε μαζί, κάνε τον χτικιο recruit a friend, τουλάχιστον να ανεβείτε γαμιώντας
Yphrxe kai to scroll of resrrection, pou dineis se kapoion palio paixth 10 -15 meres free kai an meta to sunexisei pairneis 30 meres esy sto account sou, kapws etsi.
KoiliaSamprela
19-12-2009, 21:31
Yphrxe kai to scroll of resrrection, pou dineis se kapoion palio paixth 10 -15 meres free kai an meta to sunexisei pairneis 30 meres esy sto account sou, kapws etsi.
το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν θυμάται καν γιουζερ νέιμ :(
KoiliaSamprela
26-12-2009, 10:50
παίζετε ακόμα? λέω για ένα scroll of resurection για 10 μερούλες ίσα για "φαν τσατ"
egw paizw.
LOKAST PREPEI NA MILISOUME. H SXESH MAS PERNAEI KRISH.
μπιζαριος
26-12-2009, 12:29
το scroll λειτουργει αν εισαι 6 μηνες με κλειστο account. εγω ψηνω να αναστησω την clarabell. θα 80αρησετε να ρεινταρουμε hardcore η θα κανουμε RP?
εγω περιμενω να τελειωσει το trial του χτικιου για να παρω τον ενα μηνα μιας και δεν εχω καρτα.
ε και μετα να μπαινω για πεντε λεπτα τη μερα και αν λολ
o lokast exei 80 pala
egw exw 80 priest
OMWS. eseis eiste horde :/
αν δε κανω λαθος μπορεις να κανεις τον char σου οτι faction/race θες πλεον(με 15 euro νομιζω,βαλε και το transfer ομως παει πολυ)
nai alla an peis se kapoia sigkekrimenh kopela oti tha kaneis to skordostoupi gnome tha se plakwsei sto ksulo :P :P
καλα gnome δεν επαιζε να τον κανω.και βασικα οχι τον σκορδο (εχω τον ρογκα 73 και τον mage 65)
dwarf male ή draenei female τα μονα που με ψηνουν(και μονο pve)
χτικιο είναι η μέρες τέτοιες γιαυτό δεν με πετυχαίνεις.
Σε αυτό που ρώτησε ο ροζγουελ, έλεγα να κάνουμε serious casual 10άρι guild, 2-3 raid την εβδομάδα και έτσι. Απλά ήθελα να είμαστε γνωστοί για να μπορούμε να συνενοηθούμε καλύτερα. Αν για κάποιους το τρανσφερ-race change είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα, να το πλερώσω εγώ ξέρω γω.
Πρέπει να το συζητήσουμε σε κάποια φάση.
egw eimai teleiws tapi. molis vrw 20riko tha kanw to trans.
oi alloi psithite. Pano to roga 80risetona ! :P
atm δεν εχω καν καρτα.ποσες μερες θελει ακομα η trial?
Roswell47
28-12-2009, 14:09
χτικιο είναι η μέρες τέτοιες γιαυτό δεν με πετυχαίνεις.
Σε αυτό που ρώτησε ο ροζγουελ, έλεγα να κάνουμε serious casual 10άρι guild, 2-3 raid την εβδομάδα και έτσι. Απλά ήθελα να είμαστε γνωστοί για να μπορούμε να συνενοηθούμε καλύτερα. Αν για κάποιους το τρανσφερ-race change είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα, να το πλερώσω εγώ ξέρω γω.
Πρέπει να το συζητήσουμε σε κάποια φάση.
kane me add sto msn na to kouventiasoume
Roswell47
29-12-2009, 01:04
pf
μπιζαριος
30-12-2009, 13:39
η gnome warlock ονοματι Aimorroida βρισκεται μαζι μας.
ωραίος μπιζ
ροζγουελ, πές εδώ ή στείλε πμ
αρχιδια μηνα πηρα χτικιο
http://img145.imageshack.us/img145/2750/poutses.jpg
ti skata. afou plhrwsa ton mhna.
KoiliaSamprela
01-01-2010, 18:47
ti skata. afou plhrwsa ton mhna.
ο πρώτος μήνας είναι που αγόρασες το παιχνίδι (εφόσον είσαι από trial και όχι scroll of resurection ) μόλις πληρώσεις έναν κανονικό μήνα θα πάει το δώο
KoiliaSamprela
02-01-2010, 13:35
Zivanchi , ντορφ βοριορ (αλλά με δανεικό account :P)
Ρε 'σεις άμα ψήνετε φάση έχω 80άρη priest και warrior. Σφυρίχτε.
Roswell47
02-01-2010, 16:36
paides egw to pshnw, arkei na ginei standart h fash me to guild pou leme...enhancement shaman eimai.
άντε πείτε τι 80άρηδες έχετε που μπορούν να έρθουν με τρανσφερ για να κάνουμε μια λίστα
Εγώ έχω παλαντιν τανκ, γουοριορ και ρογκ.
egw exei 80 priest. kai se ligo kai 80 DK
Roswell47
03-01-2010, 15:34
80 shaman xP
4 μέχρι τώρα, αν έχετε τίποτα φίλους που να ψηνονται πείτε τους
nai omws na ginoun ta transakia na ksekinisome na leitourgoume
Roswell47
04-01-2010, 19:53
ante opote eimaste etoimoi peite m, egw mesa eimai. btw to Perky Pug einai to kalytero pet ever
πηρα καρτα χτες αλλα ξεμεινα για τα υπολοιπα.θα μπαινω με τον dwarf να σας σπαμαρω το chat.
Roswell47
04-01-2010, 23:30
πηρα καρτα χτες αλλα ξεμεινα για τα υπολοιπα.θα μπαινω με τον dwarf να σας σπαμαρω το chat.
ti nick exeis?
Roswell47
04-01-2010, 23:56
empa twra
Roswell47
05-01-2010, 00:02
dn s vgazei kan sto armory re, se poion server
μεθαυριο θα την εχω τη καρτα εδω.
στον σερβερ που ειναι xtikio-locust.
Alonsus o Server
h locust einai ihealukill kai egw eimai Xtikiara, Sapiopsolhs.
Roswell47
07-01-2010, 12:13
wraia nicks exeis. btw paides, exw problhma me to wow-synh8ws sta heroic kai sta raid, trwei kaules to laptop k kleinei apo mono tou. k epeidh tis perissoteres fores einai se boss fights xanw badges ktl. gero spasimo, x8es tou eriksa mpounidi alla den leei na katalavei. to 8ema einai oti katevasa poly kai ta resolution k ta effects(sto low einai) kai pali mou to kanei. tis ptaiei?
Όποιος θέλει 30 μέρες από Scroll of Resurrection, ας μου στείλει ένα PM για να ενεργοποιηθεί ξανά το account μου.
Σας πρόλαβε ο Roswell47.
SpiritCrusher
07-01-2010, 13:56
Roswell ρίξε ένα reinstall με τον downloadable client για να είναι και καθαρό και δες.
Αν θυμάμαι καλά πήγαινε στο Account management και κάπου θα έχει επιλογή να κατεβάσεις το παιχνίδι. Θα κατεβάσεις μια μικρή μαλακία που θα κάνει install μέσω internet απευθείας στο Lich King χωρίς overwrites με TBC και αλλαγές cdιων κτλ.
ante re paides. bite. exw psarepsei ta panta.
ok. me psisate. me riksate sthn preza kai twra bail out oloi?
SpiritCrusher
08-01-2010, 15:56
λολόουντ
κάτσε ρε τρόμπα, κάποιοι δουλεύουν
απο δευτερα η καρτα.θα με μπουσταρετε μεχρι 80;
μπιζαριος
08-01-2010, 16:54
σε μπουσταρω αν πληρωνεις το κλαραμπελινι να ερθει στον σερβερ και να γινει αλλαι.
ρε μαναρι να ηταν ετσι θα εκανα τρανσφερ καποιον ετοιμο
μπιζαριος
08-01-2010, 16:58
παντως μονο για να δω την κλαραμπελ με κωλαρα ντραενει ψηνω.
abruzzi tha se boostaroumen (the cypriot style)
sultanius
09-01-2010, 03:30
Κανένας στο Dunemaul? Μπηκα χτες μετά από κανα 4μηνο και ήταν σκέτη απελπισία... δεν ήξερα ούτε έναν στο guild....
Άντε Μπίζ αν ψήσετε τίποτα χαλαρό πές να μεταφέρω τη Skylax
SpiritCrusher
09-01-2010, 06:45
Λολ, αλλά τι το θέλει και στέκεται κυρίως στα γεγονότα μέχρι το 2003; Εκεί είναι και το μεγάλο fail του βιντεοδημιουργού (σικ) που δεν σκέφτηκε ότι το WoW βγήκε 11/2004.
λοιπον.ενα απο τα καλυτερα "χαρτια" αυτου του game ειναι η μουσικη του imo.οποτε(και για να μην ανοιγουμε αλλο thread) ποσταρετε τα καλυτερα κατα τη γνωμη σας κομματια απο καθε wow (vanilla,bc,wotlk)
με τη σειρα
-ssMQN86cLs
ipQBFDb_SFI
6I2muPfUdOQ
μπιζαριος
13-01-2010, 01:42
η ΓΚΑΒΛΟΜΟΥΣΙΚΗ που εχουν τα ΝΕΛΦ με το πνευστο.
(song of elune)
telika ARXIDIA ston alonsus.
εδωσα το account να μου ανεβασουν τους mage/rogue και με τη πρωτη ευκαιρια θα κανω καποιον τρανσφερ.
stazeis stous kinezous?
epishs mhn kaneis. o locust sthn poutsara toy. ektws an thes na kanoume arena ! <3<3
καλα ειναι με τις ωρες του σα κι εμενα.αλλα πηζει και με τη δουλεια λογικα.
σε δικο μου ατομο το εδωσα ρε,σιγα μη πληρωνα για lvling.
καλες οι αλλαγες στο armory ε;
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Shattered+Halls&cn=Skordostupis
Roswell47
18-01-2010, 05:43
wraio to kanan ontws.
ξαναμπηκα για λιγο pvp.παιζει κανεις;
αν ναι,glyphs για αυτο (http://www.arenajunkies.com/talents/warlock/54_17_0_1/)?
SpiritCrusher
04-05-2010, 19:46
Διάβασε τα comments απο κάτω.
ενας ελεγε "νομιζω,εχω καιρο να παιξω"
τεσπα εβαλα τελικα quick decay,corruption & howl of terror
SpiritCrusher
05-05-2010, 00:52
zm6BWmnV-6E
Λατρείας.
Clockwork Orange
05-05-2010, 06:43
εγω ξανακυλησα in a way!
το εβαλα εδω και 4 μερες αλλα δεν μπηκα ουτε μια φορα!
τι φαση?!
πωωω ειδα τωρα τα ταλεντς του λοκ και ψηθηκα ομως!!!
γενικα pvp destro ομως ε!! :P εκει ειναι ο χαβαλες!
και εγώ παίζω ακόμα, αλλά νορμάλ πράγματα
Clockwork Orange
05-05-2010, 10:08
εκανε migrate το guild μου και ξαναψηθηκα εγω ρε!!!
σε μια βδομαδα τελειωνω και σχολη μπορω να παιξω ανετα!
Roswell47
05-05-2010, 10:28
pou ekanan migrate?
roswell μπορεις να κανεις αυτο που λεγαμε καποτε με τον ally char στην exodar μπας και παρω το ach?ο server μας πρεπει να εχει τους λιγοτερους alliance απο καθε αλλο βασικα.
Clockwork Orange
05-05-2010, 10:31
ravencrest!
θα παω κι εγω αυτες τις μερες! οταν βρω πιστωτικη!
trololololololololololo
05-05-2010, 10:47
http://www.youtube.com/watch?v=K4Uh-e7qOpQ&translated=1
Λατρείας.
Roswell47
05-05-2010, 11:07
re kariolh pano kane epitelous ena msn. steile mou PM an einai pote 8es
Να και το Krux όταν είχε χρόνο (προς τα δεξιά)
http://img518.imageshack.us/img518/867/mimirond.jpg
trololololololololololo
05-05-2010, 11:23
http://memegenerator.net/TROLOLOL/ImageMacro/1021842/TROLOLOL-TROLOLOHOTMAILGR-TROLOLOLOLOLOLOLOLO.jpg
barrens chat :touched:
http://img260.imageshack.us/img260/7735/bare.jpg
Clockwork Orange
06-05-2010, 04:50
τι εφ7 ρε καμμενε???
πωωω συφιλιαζομαι με τετοια binds ε!!!
παρε εδω ναχεις
http://img535.imageshack.us/img535/6560/wowscrnshot031410043300.jpg
g15 keyboard (http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard/devices/3498) το λενε...σιγα μην ηταν τα κανονικα F.ουτε ο τιραμολα =P
στα πληκτρα g1-6 χωνεις οτι θες βαφτιζοντας το οποιο αλλο πληκτρο γουσταρεις(στην ουσια το ντουμπλαρεις ή αν θες τα κρατας και σαν G) και τα τριπλασιαζεις και με combos/switch αν θες.
Clockwork Orange
06-05-2010, 08:43
την ξερω γενικα αυτη την σειρα! δεν νομιζω να με βολευε!
αν θα εκανα κατι θα ηταν να παω το αριστερο ενα βημα δεξια και να εχω για κινηση τα E,S,D,F αντι για τα κλασικα W,A,S,D
μπιζαριος
06-05-2010, 08:51
rare spawn εισαι?
Clockwork Orange
06-05-2010, 09:08
ε?
μπιζαριος
06-05-2010, 09:15
ο δρακος γυρω απο το εικονιδιο σου καλε.
Απο τα καλύτερα vids που έχουν γίνει ποτέ για το WoW. Μας θυμίζουν τις παλιές, καλές εποχές.
xjvXrmceB8Y
Clockwork Orange
06-05-2010, 09:29
Και σου απαντω
http://www.youtube.com/watch?v=N6WrUVkj20E
Χαχαχαχα άλλο θρυλικό. Ντακς ο τυπάς είναι παιχταράς δεν λέω αλλά ήταν και η εποχή που τα ρογκάκια ήταν beyond broken.
Clockwork Orange
06-05-2010, 09:39
εμενα ο maydie σε αυτο το video μου φαινεται noobakos! ισως παλι να εχουν αλλαξει τοσο πολυ οι warriors απο τοτε που για αυτο
αλλα θα σου πω λαθη που βλεπω
αλλαζει stances χωρις λογο με αποτελεσμα να μην εχει rage ουτε για να κλασει
εχει 2-3 ευκαιριες να του κανει intercept και δεν του κανει
vanish-αρει ο αλλος διπλα του και δεν κανει ουτε thunderclap ουτε demo shout!!
Δεν έχουν αλλάξει απλά, έχουν αλλάξει τρομακτικά. Grand marshal noobάκο δεν τον αποκαλείς πάντως.
Οντως κάνει λάθη σε αρκετά σημεία αλλά συνυπολόγισε το γεγονός οτι σε όλα τα fights είναι outnumbered και παλέυει με τα κύματα. Σαφώς και το itemisation του τον διευκολύνει αλλά πάλι.
Το μόνο που του προσάπτουμε είναι ο pala που έχει πάντα στο πλευρό του.
Clockwork Orange
06-05-2010, 10:10
χμμ
για το βιντεο με τον γυμνο rogue λεω ομως εγω!
ναι ενταξ grand marshal αλλα δεν του φαινεται (στο βιντεο με τον γυμνο rogue)
καλυτερο pvp video απο αποψη editing και γενικα τελικου αποτελεσματος δεν παιζει αλλο απο αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=bfPtF81jCtc
Clockwork Orange
06-05-2010, 10:52
εμενα υπερβολικο μου φαινεται!!!
http://www.mmo-champion.com/news-2/cataclysm-friends-family-alpha-198562/
Chillin Villain
06-05-2010, 22:22
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=21065
Motherfuckin' nostalgia :')
ωραια φαινονται ολα με μια πρωτη ματια.extreme makeover.
αλλα ποιος τους ειπε οτι θελουμε ηλιο στα tirisfal glades και dalaranοποιηση της undercity γαμω το σπιτακι τους;
SpiritCrusher
07-05-2010, 02:30
Ποιος σου είπε ότι τους νοιάζει τι θες; :P
Clockwork Orange
07-05-2010, 04:10
θελω 1 ωρα για να τα διαβασω ολα αυτα ε!
ευχαριστω πολυ......δεν!
Clockwork Orange
07-05-2010, 05:05
ωραια φαινονται ολα με μια πρωτη ματια.extreme makeover.
αλλα ποιος τους ειπε οτι θελουμε ηλιο στα tirisfal glades και dalaranοποιηση της undercity γαμω το σπιτακι τους;
που ειδες ηλιο στο tirisfal?
τα ruins of lordaeron δεν ειναι undercity και τωρα εγιναν οντως lordaeron οπως φαινεται στο w3!
το bloοd elf αγαλμα στη brill με θαμπωσε με overdose πουστιας και εβλεπα μεχρι και καρδιες στον ουρανο.
τους νοιαζει δεν τους νοιαζει, να τους καει το βιντεο λολ.
περα απο τη πλακα με οσα ξερουμε atm μοιαζει για το expansion που χρειαζοταν το wow.νομιζω οτι το wotlk στην τελικη σουμα,δεν βγαζει θετικο προσημο.
Clockwork Orange
07-05-2010, 09:44
καλα τα ιδια λεγαμε και το για το wrath....
να δεις σοκ απο την μεταβαση απο το βανιλα στο μπηση
Clockwork Orange
07-05-2010, 10:03
ε νταξ ηταν το πρωτο xpansion ισως για αυτο!
το tbc ηταν πολυ καλυτερο απο wrath παντως! ισως και απο βανιλα αλλα αυτο συζητιεται!
διαφωνώ, αλλά ίσως επειδή έζησα το βανίλλα σε άλλη φάση της ζωής μου
Chillin Villain
07-05-2010, 11:18
το tbc ηταν πολυ καλυτερο απο wrath παντως! ισως και απο βανιλα αλλα αυτο συζητιεται!
απόψεις ειναι αυτα κλπ κλπ αλλα
ΟΧΙ
edit: α,και Locust,σε νιώθω 100%
δεν επαιξα βανιλλα.ισα ισα τοτε το θεωρουσα το πιο ανουσιο game ever(χωρις να εχω ασχοληθει καθολου βεβαια) αλλα στο θεμα tbc(ξεκινησα char το 2007) ειναι με ανεση καλυτερο του wotlk.
κατι που ελειπε απο το tbc και μετα ηταν το να ξαναζωντανεψουν kalimdor και eastern kingdoms.ε και αυτο θα το κανει το cataclysm.δλδ ειχαμε φτασει σε σημειο να βλεπεις μονο low lvl chars εκτος major cities και 70/80ριδες μονο σε orgrimmar/ironforge για το auction house.
Kelldorain
07-05-2010, 11:40
απόψεις ειναι αυτα κλπ κλπ αλλα
ΟΧΙ
Ε αυτό. Δεν ξέρω ίσως έχει να κάνει ότι εκεί έμαθα το παιχνίδι κλπ, αλλά για μένα η αρχική περίοδος (μέχρι τέλος 2005 - μέση 2006) δεν φτάνεται με τίποτα.
Στα expansions είμαι με Abruzzi, TBC > WOTLC, πάντως το Cataclysm φαίνεται πολύ ωραίο (βασικά είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόταν), θα αναγκαστώ να ξαναβάλω prepaid.
SpiritCrusher
07-05-2010, 12:00
Πείτε και γιατί σας άρεσε παραπάνω το TBC όμως. Το μεγαλύτερο κομμάτι της θετικής του εντύπωσης σας το άφησε γιατί έφερε τα super wow νέα features που είχε ανάγκη το vanilla, παρόλα αυτά ξεχνάτε τα πολλά κακά του TBC.
Vanilla > all αν είχες την τύχη να είσαι σε κάποιο guild που δε χαροπάλευε με το παλιό instance σύστημα. Αλλά ακόμα και εκεί ξεχνάμε τα πολλά αρνητικά γιατί πολύ απλά τότε δεν είχαμε ακόμα μέτρο σύγκρισης (βλ. Grand Marshall λολ.)
Vanilla wow > all indeed.
Η αίσθηση της πλήρης άγνοιας και των καθημερινών μικρών ανακαλύψεων στο game. Η παντελής έλλειψη (ή έστω σε πολύ περιορισμένο βαθμό) των helper sites, εμετικών addons έδινε σαφέστατα ένα πολύ πιο true feeling στο game.
Για να μην αναφέρω το τι τραβούσαμε εμείς που είμασταν σε competitive raiding guilds απο θέμα όχι μόνο strategy και tacts αλλά και απείρων ωρών preparation πριν το καθημερινό raid schedule.
Εχασα τα νιάτα μου μέσα στα MC, ZG, AQ και BRD χαλαρά, αλλά έχω τόσο γαμάτες αναμνήσεις απο σκηνικά εκεί και γενικά.
edit : επίσης το γεγονός πως τα epics ήταν epics τότε. απο το tbc και μετά το game έγινε τόσο casual που ο κάθε παίκτης με μισό εγκέφαλο είχε πρόσβαση σε πολύ καλά αντικέιμενα. γενικά έκλεισαν την ψαλίδα μεταξύ των hardcore gamers με τους casuals γιατί σου λέει τον καμένο τον έχουμε στο χέρι, ας προσπαθήσουμε να δελεάσουμε και τον άλλο.
SpiritCrusher
07-05-2010, 12:14
Νοσταλγία λέγεται το αποπάνω και σου δίνει την αίσθηση πως ήταν καλύτερο, αλλά δεν ισχύει απαραίτητα.
Ένα κάρο add-ons υπήρχαν ήδη (εκτός από boss mods στις αρχές, αυτό ναι), helper sites υπήρχαν εξ' αρχής το thottbot και μετά το allakhazam.
Clockwork Orange
07-05-2010, 12:14
λοιπον εγω ξεκινησα 3 μηνες πριν το tbc!!
δεν raidara στο βανιλα
αυτο που μου αρεσει στο tbc παραπανω ηταν
25man raid (οχι οτι ξερω πως ηταν τα 40ρια αλλα πιστευω κι εσεις το προτιματε το 25ρι)
4 bg με νοημα και λογω υπαρξης! υπηρχε παντου κινηση (αν και τα κορυφαια AVz ηταν βανιλα,το ξερω)
χαρακτηρες με ρολο στο raid!βλεπε main tank,aoe tank,main healer,aoe healer,aoe dpser,caster,melee,ελα συ,φυγε συ (πραγματα που γαμηθηκαν στο wrath)
η καλυτερη περιοδος της arena (δεν νομιζω να επαναληφθει season 3-4)
βιαζομαι λιγο ομως! αν θυμηθω κι αλλα θα ποσταρω!
SpiritCrusher
07-05-2010, 12:29
Όχι δεν προτιμούμε απαραίτητα το 25 παρόλο που είναι πιο εύκολο στο χειρισμό. Ήταν κομμάτι του "epicness" των vanilla raids.
Στο TBC μπήκε 1 bg, το eye of the storm και ήταν μια μαλακιάρα. Τα υπόλοιπα BGs τα προτιμούμε όπως ήταν στο vanilla (όχι πως άλλαξε και τίποτα ε, πλην του ΑV). Άρα το 4 bgs με νόημα δεν ισχύει όπως το λες.
Αυτό με το raid δεν το πιάνω, όλοι οι ρόλοι που είπες και στο vanilla έτσι ήταν. Αν τώρα εννοείς το raid stacking ότι για κάποιο boss θα πετούσες το καλό-πάιχτη-και-οκ-άτομο επειδή ήταν mage για να μπάσεις (sic) τον warlock που ήταν OP, τότε λες μεγάλες βλακείες και αυτό είναι από τα αρνητικά του TBC.
Η arena γενικά σαν feature είναι ψιλομούφα, από την άποψη ότι με τη παλιά της μορφή δεν γούσταραν οι μισοί παίχτες, με την επόμενη (ακα τώρα) δεν γουστάρουν διάφοροι γιατί έχει χάσει την αίγλη της με τα items. Παρόλα αυτά το ποια ήταν η καλύτερη είναι υποκειμενικό. Η season 4 ήταν ίσως η χειρότερη του TBC, 3 ήταν πολύ καλύτερη μεν αλλά αυτό είναι και ανάλογα με το τι class έπαιζες: Μήπως ήσουν Rogue ή Warlock;
Όπως και να έχει δεν υπάρχει σοβαρή arena season. Αν τώρα πρέπει να προτιμήσουμε κάποια, για εμένα η προηγούμενη season (7; πόσο; ) ίσως είναι και η καλύτερη από άποψη balance.
εδιτ: Το ξανασκέφτομαι και ίσως να βάλω τη 4 σαν δεύτερη χειρότερη, μούφα nonetheless.
Νοσταλγία λέγεται το αποπάνω και σου δίνει την αίσθηση πως ήταν καλύτερο, αλλά δεν ισχύει απαραίτητα.
Ένα κάρο add-ons υπήρχαν ήδη (εκτός από boss mods στις αρχές, αυτό ναι), helper sites υπήρχαν εξ' αρχής το thottbot και μετά το allakhazam.
Ξεκίνησα να παίζω απο την πρώτη μέρα που ήρθε το game στην Ελλάδα.
Σταμάτησα (λόγω χρόνου, μωρού κλπ) κανά μήνα μετά το launch του Ulduar.
Περίπου 3-4 μήνες μετά το ξεκίνημα, μέχρι την ημέρα που αποφάσισα να σταματήσω. ήμουν στο ίδιο guild, στον ίδιο server με βαρύτατο raiding schedule (6raid days/week).
Σαφώς και υπάρχει νοσταλγία αλλά συνεκτίμησε και το γεγονός οτι έχω βαθύτατη γνώση και εμπειρία απο το game.
SpiritCrusher
07-05-2010, 12:38
Τι εδώ είναι που τις βγάζουμε και τις μετράμε;
Ξεκίνησα να παίζω απο τη 1η μέρα που βγήκε το παιχνίδι, έχω και τη collectors εδώ δίπλα μου, ενώ παίζω ακόμα (να εχθές! ). Έχω κάνει 12ωρα raids, έχω κάνει raidleading σε hardcore schedule (ακα αντιμετώπισε και τα προσωπικά/ψυχολογικά προβλήματα του καθενός πριν το raid), ενώ επίσης έχω παίξει σε raid environment σοβαρά 5 classes (και σιγά το νούμερο).
Δεν έχω δίκιο γιατί είμαι καλύτερος ή τίποτα. Παπάρια. Απλά κάνε κι εσύ το εξής: Κάτσε και φερε λίγο τις αναμνήσεις από game mechanics του παιχνιδιού και σκέψου γιατί ήταν καλά. Θα δεις πως τα μισά μας φαίνονταν καλά γιατί πολύ απλά δεν ξέραμε καλύτερα.
Γενικά η ένσταση μου είναι πως εκθειάζετε πράγματα που δεν αξίζουν τέτοια αντιμετώπιση ενώ θάβετε αρκετά καλά στοιχεία του WotLK. Δεν λέω πως είναι καλύτερο, αλλά το TBC δεν είναι καλύτερο σε όσα έχουν αναφερθεί. Ναι το TBC είχε ένα κάρο καλά, αλλά μέχρι στιγμής λίγα έχουν αναφερθεί.
Chillin Villain
07-05-2010, 12:43
συμφωνώ περι επικνες
ατελείωτα premades,σωστό community,χωρίς το κάθε μαλακισμένο ανεξαρτήτου ηλικίας με σύνδρομο ψευδοελιτισμού επειδή έμαθε οτι υπάρχουν τα mmorpg σαν genre και το είδε μαχητής του keyboard,τωρα για σκηνικά πρώτου gank με τον rogue απλα :pink:
πρώτη φορα που είδαμε ανάσκελα ragnaros,nefarian κλπ,οσοι το ζήσατε,ξέρετε.
τωρα στο παρόν,
e-sports aka αρένα και καλα,που τα FOTM και τα καλα connections ρουλάρουν τα παντα;
Dumbed-down raiding και γενικά ψευδη αίσθηση achievement
τα Achievement αυτα καθ'αυτά πλάκα έχουν αλλα ο κόσμος γελά με τον κάθε κακομοίρη achievementwhore,
και ναι θα μου πείτε δικά σου τα 30 το δίμηνο κλπ,αλλά χάθηκα εντελώς ο σκοπός και η έννοια.
τώρα για pvp εκτός arena,απλά lol,πουθενά,κάνει τα objectives του Silithus να φαίνονται ubercool το Wintergrasp
Έκανα το λάθος να συνεχίσω genjuros όταν ξαναάρχισα το Wotlk,απλά αηδία,όσοι έπαιζαν 2009 genjuros θα καταλάβουν,μόνο που δεν υπήρχαν addon να παίζει λαικά στο Trade
TLDR: Το WoW,και κυρίως οχι λόγο mechanics,αλλα κυρίως νοοτροπίας ποτέ δεν θα είναι το ίδιο,και το Cataclysm on paper καλό ακούγεται αλλα δεν,
με 11 εκατομμύρια συνδρομητές που δεν έχουν ΙΔΕΑ απο mmorpgs και gaming in general,απλα θέλουν να βλέπουν μωβάκια και να κανουν lolcats jokes sto trade δεν θα επιτευχθεί κατι.
Κρίμα πάντως,αν και θα τιμήσω Cataclysm,απλα για την γεύση (και την 3η στην σειρά απογοήτευση)
αυτά
Τι εδώ είναι που τις βγάζουμε και τις μετράμε;
Οχι ρε αχαχαχαχαχα απλά για να μην έχεις την εντύπωση οτι μιλάς με κανένα καζουαλάκια.
Ολα καλά αυτά που λες αλλά δεν είχε μια διαφορετική ατμόσφαιρα το βανίλα ? Υπήρχε ένα άλλο πράγμα που δεν μπορώ να το εκφράσω εύκολα με λόγια και ούτε συνοψίζεται με την νοσταλγία. Τέσπα. Είμαι και σε μια φάση τώρα που δεν μου περνάει ούτε καν απο το μυαλό να μπω έστω και λίγο στο game οπότε συγχώρεσε με για τις τυχόν έντονες συναισθηματικές μου εξάρσεις.
Πάντως WotLK > TBC for sure.
Chillin Villain
07-05-2010, 12:57
Ολα καλά αυτά που λες αλλά δεν είχε μια διαφορετική ατμόσφαιρα το βανίλα ? Υπήρχε ένα άλλο πράγμα που δεν μπορώ να το εκφράσω εύκολα με λόγια και ούτε συνοψίζεται με την νοσταλγία. Τέσπα. Είμαι και σε μια φάση τώρα που δεν μου περνάει ούτε καν απο το μυαλό να μπω έστω και λίγο στο game οπότε συγχώρεσε με για τις τυχόν έντονες συναισθηματικές μου εξάρσεις.
Δεν σε ξέρω Krux,αλλα το πόσο σε νιώθω δεν μπορώ να περιγράψω.δεν μπορώ να το εξηγήσω για κανένα λόγο το feeling,αλλα μακάρι να μπορούσα να ξαναπεράσω εκείνη την εποχή. Χαίρομαι που βλέπω αυτολεξεί την νοσταλγία που νιώθω για το vanilla
με 11 εκατομμύρια συνδρομητές που δεν έχουν ΙΔΕΑ απο mmorpgs και gaming in general
Τι σημαίνει δεν έχουν ιδέα; Αν διασκεδάζουν με αυτό που παίζουν, σκασίλα τους τι θεωρείς εσύ ως διασκέδαση.
Μιας και την βγαλατε έξω και μετράτε, παίζω MMORPGs από το '99, ξεκινώντας με Ultima Online, οπότε έχω raidάρει χωρίς add-ons και έχω περάσει ατέλειωτες ώρες περιμένωντας όχι το loot αλλά απλά να αποφασίσει να spawnάρει το raid boss. Το μεγαλύτερο κάψιμο ήταν οι 25 ώρες που πέρασα στο Anarchy Online σκοτώνοντας τα ίδια 4 mobs με respawn rate 20 λεπτά έως ότου αποφασίσει να ρίξει επιτέλους το JAME Blaster Prototype. Κι έπαιζα healer οπότε μου ήταν άχρηστο, απλά είχα συλλογή με όλα τα σπάνια (raid or not) όπλα του παιχνιδιού.
SpiritCrusher
07-05-2010, 13:09
ατελείωτα premades,σωστό community,χωρίς το κάθε μαλακισμένο ανεξαρτήτου ηλικίας με σύνδρομο ψευδοελιτισμού επειδή έμαθε οτι υπάρχουν τα mmorpg σαν genre και το είδε μαχητής του keyboard,τωρα για σκηνικά πρώτου gank με τον rogue απλα :pink:
Καλα γι αυτό με το community μην παίρνεις όρκο. Σκηνικό με gank και rogue μάλιστα, ας το κρατήσουμε.
τωρα στο παρόν,
e-sports aka αρένα και καλα,που τα FOTM και τα καλα connections ρουλάρουν τα παντα;
τα Achievement αυτα καθ'αυτά πλάκα έχουν αλλα ο κόσμος γελά με τον κάθε κακομοίρη achievementwhore,
και ναι θα μου πείτε δικά σου τα 30 το δίμηνο κλπ,αλλά χάθηκα εντελώς ο σκοπός και η έννοια.
τώρα για pvp εκτός arena,απλά lol,πουθενά,κάνει τα objectives του Silithus να φαίνονται ubercool το Wintergrasp
Σοβαρευτείτε. Στο vanilla δεν υπήρχε FOTM γιατί ο Rogue και ο Mage ηταν FOTY, το δε e-sport υπήρχε από season 1-2 ήταν οκ.
Dumbed-down raiding λέει. 90% όσως το λένε αυτό δεν καταλαβαίνουν ότι τα αντίστοιχα fights με τότε είναι τα τωρινά heroics.
- Μα πως τότε normal ήταν και τώρα normal υπάρχει
Ναι ρε περίεργοι αλλά αυτό είναι επειδή τότε δεν υπήρχε heroic. Τα σημερινά heroics μια χαρά στέκονται απέναντι στα τότε normal και μερικά είναι και πιο δύσκολα.
Έκανα το λάθος να συνεχίσω genjuros
Το κρατάμε κι αυτό και έχεις 2 και κάηκες. Ήσουν rogue που έκανε ganking στον Genjuros. Σαν τραγούδι anal cunt είναι αυτό.
O Genjuros είναι η παρακμή αυτού του παιχνιδιού. Όλα τα αρνητικά στοιχεία του σε ένα σερβερ. Γενικά όσοι προήλθατε από εκεί έχετε πρόβλημα, ζητήστε άμεσα ψυχολογική βοήθεια.
:P
TLDR: Το WoW,και κυρίως οχι λόγο mechanics,αλλα κυρίως νοοτροπίας ποτέ δεν θα είναι το ίδιο,και το Cataclysm on paper καλό ακούγεται αλλα δεν,
με 11 εκατομμύρια συνδρομητές που δεν έχουν ΙΔΕΑ απο mmorpgs και gaming in general,απλα θέλουν να βλέπουν μωβάκια και να κανουν lolcats jokes sto trade δεν θα επιτευχθεί κατι.
Δεκτό ότι έγινε πιο casual friendly αλλά είμαστε σίγουροι πως θέλουμε να γυρίσουμε πίσω σε εποχές που φαρμάραμε για ώρες 30 άτομα τα Fire Elementals στο Circle Of West Binding, Arathi Highlands για να κάνουμε fire resist pots;
Νο thanks. Παραήταν grindfest τότε.
Ολα καλά αυτά που λες αλλά δεν είχε μια διαφορετική ατμόσφαιρα το βανίλα ? Υπήρχε ένα άλλο πράγμα που δεν μπορώ να το εκφράσω εύκολα με λόγια και ούτε συνοψίζεται με την νοσταλγία.
Μπα νοσταλγία είναι. Ήταν, ίσως, το 1ο σου MMO. 1η φορά ερχόσουν σε επαφή με ένα ολόκληρο κόσμο που ήθελες να εξερευνήσεις κάθε γωνιά του. Ήταν πρωτόγνςρο. Ούτε maps παντού ούτε spoilers (γιατί δεν ξέραμε) και φενικά νέα εμεπιρία. Όμως όλα αυτά είναι νοσταλγία, γιατί ακόμα και τώρα αν σου έδιναν έναν νέο κόσμο που θα ήταν spoiler free και 3 φορές καλύτερος, πάλι δε θα σου έκανε την ίδια αίσθηση.
Chillin Villain
07-05-2010, 13:11
Δεν έχουν ιδέα,και σύμφωνα με αυτούς κάνει progress το παιχνίδι και γύρω απο αυτή την παρτίδα ατόμων σχεδιάζεται και προοδεύει,λόγω πλειοψηφίας.
Τώρα η Blizzard είναι και moneygrabber,και καλά κάνει βεβαίως αρα θα κοιτάξει να κάνει deliver στην μεγαλύτερη παρτίδα ατόμων.
Και δεν θέτω προς συζήτηση τα κλασσικά lolcasuals κλπ μαλακίες,γραφικότητες.
Λίγο αχρείαστο το σχόλιο,εκτός και αν δεν κατάλαβες το αποπάνω που μόλις εξήγησα,προφανώς και στ'αρχίδια τους αν περνάνε καλα για το τι λέω εγώ και ο κάθε νοσταλγιάρης wow player.
και προφανώς gaming guru δεν το παίζω,και δεν είμαι κιόλας,προς θεού.
SpiritCrusher
07-05-2010, 13:11
Έπαιζα κι εγώ Ultima Online (ατιμο Τσουρινάκης-ριβιου) αλλά με τη 56άρα τότε δεν πολυπαλευότανε :P
Μπα νοσταλγία είναι. Ήταν, ίσως, το 1ο σου MMO. 1η φορά ερχόσουν σε επαφή με ένα ολόκληρο κόσμο που ήθελες να εξερευνήσεις κάθε γωνιά του. Ήταν πρωτόγνςρο. Ούτε maps παντού ούτε spoilers (γιατί δεν ξέραμε) και φενικά νέα εμεπιρία. Όμως όλα αυτά είναι νοσταλγία, γιατί ακόμα και τώρα αν σου έδιναν έναν νέο κόσμο που θα ήταν spoiler free και 3 φορές καλύτερος, πάλι δε θα σου έκανε την ίδια αίσθηση.
Επαιζα πιο πριν (μην γελάσεις, ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΙΣ)
Knight online
Chillin Villain
07-05-2010, 13:16
Καλα γι αυτό με το community μην παίρνεις όρκο. Σκηνικό με gank και rogue μάλιστα, ας το κρατήσουμε.
τωρα στο παρόν,
Σοβαρευτείτε. Στο vanilla δεν υπήρχε FOTM γιατί ο Rogue και ο Mage ηταν FOTY, το δε e-sport υπήρχε από season 1-2 ήταν οκ.
Dumbed-down raiding λέει. 90% όσως το λένε αυτό δεν καταλαβαίνουν ότι τα αντίστοιχα fights με τότε είναι τα τωρινά heroics.
- Μα πως τότε normal ήταν και τώρα normal υπάρχει
Ναι ρε περίεργοι αλλά αυτό είναι επειδή τότε δεν υπήρχε heroic. Τα σημερινά heroics μια χαρά στέκονται απέναντι στα τότε normal και μερικά είναι και πιο δύσκολα.
Το κρατάμε κι αυτό και έχεις 2 και κάηκες. Ήσουν rogue που έκανε ganking στον Genjuros. Σαν τραγούδι anal cunt είναι αυτό.
O Genjuros είναι η παρακμή αυτού του παιχνιδιού. Όλα τα αρνητικά στοιχεία του σε ένα σερβερ. Γενικά όσοι προήλθατε από εκεί έχετε πρόβλημα, ζητήστε άμεσα ψυχολογική βοήθεια.
Δεκτό ότι έγινε πιο casual friendly αλλά είμαστε σίγουροι πως θέλουμε να γυρίσουμε πίσω σε εποχές που φαρμάραμε για ώρες 30 άτομα τα Fire Elementals στο Circle Of West Binding, Arathi Highlands για να κάνουμε fire resist pots;
Νο thanks. Παραήταν grindfest τότε.
Ολα καλά αυτά που λες αλλά δεν είχε μια διαφορετική ατμόσφαιρα το βανίλα ? Υπήρχε ένα άλλο πράγμα που δεν μπορώ να το εκφράσω εύκολα με λόγια και ούτε συνοψίζεται με την νοσταλγία.
Όχι,καμία σχέση,και δεν ήμουν rogue και gankara.
Το σκηνικό με ganking που αναφέρω ειναι ~19-20 level,2387 χρόνια πίσω.
Το τι έκανα στην 'καριέρα' μου στο WoW δεν το έθεσα προς συζήτηση,και δεν αναφέρομαι σε mechanics ξαναλέω.
Το game ίσως να προόδευσε σε αυτόν τον τομέα.
Βασικά,σίγουρα προόδευσε.
Genjuros vanilla εποχές ηταν εξαίσια,αν δεν ήξερες/έπαιζες εκει μην ακούς τι σου λεει ο χ,ψ τύπος που έπαιζε εκει.
anyway,each to his own,αλλά δεν έπιασες καθόλου το ύφος του ποστ spirit
:touched: με παραλληλισμό αναλ καντ χαχαχαχ
Α,και of course και δεν με κόφτει το όλο casual vs hardcore.
Το παράδειγμα με τα motes και τα elementals ειναι κορεατοκατάσταση,και άσχετα απο το αβατάρ μου,ουτε είμαι κορεάτης ουτε endorse κορεατοφάρμινγκ κάνω
Εντάξει ας μην είμαι και τοσο βλάξ,ulduar 10 hardmodes ήταν όμορφα,Rusted Proto:touched:
αν δεν το χάρηκα και τρελά το supercar,ήταν ωραίο και επικό feeling.
MORE FIGHTS LIKE MIMIRON PLS
Γω δε καταλαβαίνω τι καλό βρίσκετε στο cataclysm, μια μαλακιάρα και μισή μου φαίνεται ως τώρα. Από τη στιγμή που συνεχίζεται το class homogenization και τα λιγοστά νέα skills που είναι fillers/situational/ανακύκλωση, πιστεύω ότι ακόμα περισσότερο κόσμος θα βαρεθεί το game (ήδη το wotlk έσπασε ρεκόρ στα guild disbands). Και δεδομένου ότι το στυλ του cataclysm περισσότερο μπορεί να τραβήξει παλιούς παίκτες πίσω παρά νέους, λογικά θα είναι το πρώτο expansion που θα αρχίσει να χάνει subscribers αντί να κερδίζει. Θα ήθελα να δώ αλλαγές στο raiding (τα υπόλοιπα στα παπάρια μου πάνω κάτω) γιατί το wotlk ήταν λίγο -έως πολύ- χάλια στον συγκεκριμένο τομέα.
Για τα υπόλοιπα που λέτε, δεν έχω παίξει ούτε άλλα mmo ούτε το vanilla WoW (όχι για πολύ τουλάχιστον) αλλά απλώς πάρτε χαμπάρι ότι μιλάει η νοσταλγία. Όχι τα raids δεν ήταν δυσκολότερα από τα σημερινά -σε καμία όμως περίπτωση-, όχι τα items δεν ήταν δυσκολότερο να τα αποκτήσεις απλά ήθελαν πολύ περισσότερο grind, ναι το 40-man θα ήταν περισσότερο epic αλλά και epic pain in the ass, και όχι το γαμημένο το MC δεν ήταν ένα καλό instance που αξίζει να αναφέρεται κάθε φορά. Είμαι της γνώμης ότι απλώς η Blizzard πολλές φορές χάνει το μέτρο και πάει από το ένα άκρο στο άλλο, για παράδειγμα είδαν ότι η arena ήταν πολύ slow paced, και στο wotlk την έκαναν τελείως burst με kills να γίνονται πολλές φορές σε 1-2 GCD, αλλά τα περισσότερα από τα κύρια χαρακτηρηστικά του vanilla που άλλαξαν, ήταν πολύ σωστές επιλογές.
Και μιας που αναφέρθηκε ο Genjuros, οφείλω να ομολογήσω ότι το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη στο WoW, πέρα από patches, expansions, χαβαλέ και οτιδήποτε, ήταν που έφυγα από αυτήν την σκατότρυπα.
εχασα ενα ποστ σεντονι απο μαλακια.
τεσπα με λιγα λογια,το wotlk ειδικα απο ενα σημειο και μετα εκανε το game απιστευτα easy mode.τα παντα γινονται ευκολα και γρηγορα.
απο ενα patch και μετα ξενερωσα για τα καλα(δεν περιμενα οτι θα εμενα κοντα ενα χρονο offline tbh)
τεσπα με λιγα λογια,το wotlk ειδικα απο ενα σημειο και μετα εκανε το game απιστευτα easy mode.τα παντα γινονται ευκολα και γρηγορα.
Οκ περιμένω screenshot από LK25HM kill :P
ελα ρε αφου καταλαβαινεις τι λεω.ντυσιμο/ανεβασμα skils μεχρι και απλο leveling γινεται για πλακα πλεον.στο τελος θα βαλουν και ενα προσωπικο auction house στον char για να μη κουραζεται ο κακομοιρος κτλ =p
ουτως ή αλλως ποτε δεν επαιξα σοβαρο endgame raiding μιας και δεν τη παλευα με τα scheludes και τα "πρεπει" αυτων των guild.
SpiritCrusher
07-05-2010, 14:43
Μην ακούτε τον cloud, είναι dorf hunter. Και για να τον δώσουμε, είδε τα instances επί ICC που έκανε τα πάντα outgear ο μπαγλαμας.
Κατα τ'άλλα ναι στο vanilla ήταν πιο δύσκολο να βρεις items, ναι το MC ήταν ωραίο όπως ήταν τότε. Είχε το γέλιο του να έχεις dispellers ή κάποιο class να αχρηστευόταν στο βασικό του ρόλο για κάποιο fight και να έπρεπε να κάνει κατι διαφορετικο (decurse roles κτλ). Είναι πιο δύσκολο τώρα να τα κάνεις συγχρόνως; Ναι αμε, αλλά τότε ήταν και 40 άτομα, είχε και πιο πολυ γέλιο η κατάσταση.
Ο δε άλλος λέει για Ulduar 10 HM. Firefighter 10 και 25 είναι η μέρα με τη νύχτα. Αλλά οκ εφόσον τα ΗΜ στο Cataclysm θα είναι εφάμιλλης δυσκολίας θα το φάτε κι εσείς το καυλί.
Μην ακούτε τον cloud, είναι dorf hunter. Και για να τον δώσουμε, είδε τα instances επί ICC που έκανε τα πάντα outgear ο μπαγλαμας.
Your argument is invalid, εγώ είπα ότι τα raids στο wrath ήταν μια χαρά δύσκολα! Εξαιρουμένου βέβαια της περιόδου naxxramas που πιθανότατα ήταν η χειρότερη περίοδος που έχει δει το WoW.
Επίσης τι ICC gear ρε που έχοντας να παίξω ένα χρόνο έκανα ToC και ICC με naxx gear :P
SpiritCrusher
07-05-2010, 14:52
είναι dorf hunter.
Your argument is invalid
εχασα ενα ποστ σεντονι απο μαλακια.
απο ενα patch και μετα ξενερωσα για τα καλα(δεν περιμενα οτι θα εμενα κοντα ενα χρονο offline tbh)
Χμ, νομίζω πως ένα πρόβλημα που είχαν πάντα τα MMOs είναι να δημιουργούν δυσκολίες που δεν έχουν να κάνουν με την ικανότητα του παίκτη αλλά με τον χρόνο που έχει διαθέσιμο. Π.χ. σε κανένα παιχνίδι δεν είναι δύσκολο να φτάσεις στο maximum level (αντιθέτως είναι αναμενόμενο πως ακόμη κι ο πιο άχρηστος παίκτης κάποτε θα το φτάσει), το μόνο που διαφέρει είναι ο χρόνος που απαιτείται να επενδύσεις για να το καταφέρεις.
Αυτό που θεωρώ σημαντικό βήμα για το WoW είναι ο περιορισμός του grinding για την απόκτηση αντικειμένων. Δεν είναι καλύτερος παίκτης αυτός που κατάφερε να μαζέψει 1000 emblems για να πάρει το τάδε αντικείμενο, απλώς είναι κάποιος που επένδυσε περισσότερη ώρα από εμένα.
Αυτό που είναι προβληματικό, από την άλλη, είναι πως τα normal instances κατέληξαν να μην έχουν κανένα νόημα και τα heroic να μην είναι ηρωικά, εφόσον ο οποιοσδήποτε μπορεί να τελειώσει ένα heroic instance.
Αυτό δεν είναι πρόβλημα που περιορίζεται στο WoW. Και σε άλλα MMOs θυμάμαι να αλλάζουμε οι ίδιοι οι παίκτες τους κανόνες για να αυξήσουμε την δυσκολία ενός κατορθώματος. Π.χ. στο EQ II είχαμε βγάλει ένα raid boss που απευθύνεται σε 12-man raid με μόλις 2 άτομα (εμένα ως Inquisitor-healer και έναν troubador-DPSer). Μας πήρε μισή ώρα μάχης, αλλά ήταν απίστευτα ικανοποιητικό κατόρθωμα που, υπό κανονικές συνθήκες, το MMORPG δεν θα μπορούσε να μας προσφέρει.
po. afiste to thread na pethanei. me psinete =[
σιγά Chuck Norris χαλάρωσε
vlaka, den to eipa me elitistiko tropo. to eipa me thn ennoia tou oti exw diavasma kai tha xanw xrono.
κανόνισε να σου ξαναγρατσουνίσω το αμάξι KOBLEKSARA
lupisoume. oxi to amaksi.
SpiritCrusher
07-05-2010, 16:03
Πείτε τι έγινε με το αμάξι.
Clockwork Orange
07-05-2010, 18:08
πωωωω γαμηθηκα να ποσταρετε απο την ωρα που εφυγα
και ηθελα να παω τραπεζα να βγαλω χρεωστηκη για να κανω migrate στον ravencrest που πηγε το guild μου...οι Highborns!!!
ειδα πολλους Genjur-ιοτες που ξερω οτι γνωριζουν την ιστορια του guild!
ειπατε πολλα για Genjuros! ειμαι απο 2006 σε αυτον τον σερβερ! καποτε ηταν κορυφαιος σερβερ και μαλιστα ειχε και world first στο AQ 40 (νομιζω)
σε καποια φαση εγινε σκατα με μονο τους Highborns να κρατουν καποιο επιπεδο αλλα κι αυτο σχετικα χαμηλοτερο απο την αιγλη του παρελθοντος!
μετα ηρθαν οι Heist οι οποιοι ειναι 30αδα κοσμου! οποτε μην ακουω μαλακιες για χαλια σερβερ! το κακο του ειναι οτι ηταν φισκα στους ελληνες
και ολοι ξερουμε τι γινεται οταν ειναι πολλοι ελληνες μαζι! πανηγυρακι παιδικου σταθμου με 3χρονα!
επεισης να πω οτι οι pvpαδες του genjuros (βλεπε Archmage) ειναι αρκετα ...legendary θα ελεγα! αρα νομιζω οτι ο σερβερ ειχε επιπεδο που το γαμησε η μαζα των ελληνων
δεν το συνεχιζω περαιτερω γιατι παει προς πολιτικη κουβεντα! αυτα για Genjuros
στα του game τωρα! θα συμφωνησω με cloud σχετικα με την ομοιοποιηση των κλασεων!και περισσοτερο γαμησε εμενα,τον σαμανο!
οπως ειπα και πριν στο tbc καθε class ειχε τον ρολο του! ετσι και ο σαμανος ειχε τον ρολο του raid healer και του buffer! αρκετα unique ρολος ο οποιος οδηγησε
στο shaman overstacking με μερικες φορες ακομα και 5 σαμαν στο ιδιο raid!!! ΝΑΙ! ηθελε νερφ
ομως η ομοιοποιηση οδηγησε τον σαμανο απο την μια ακρη στην αλλη! οπως ακριβως ειπε καποιος οτι η blizz παει απο το ενα ακρο στο αλλο!!
δεν ξερω για αλλα guilds αλλα οι Highborns επαιρναν 1 shaman στον lich king! και αυτο γιατι ειχε το legendary mace και για το heroism φυσικα!
σαν class ΓΕΝΗΜΕΝΟ για να κανει QQ και ενα σπασμενο ποντικι μετα...εκανα reroll!'
καταληγω οτι ο shaman ηταν το class που η ομοιοποιηση γαμησε περισσοτερο απο τα υπολοιπα
απο κει και μετα διαφωνουσα ακομα και για το MS effect στο aimed shot (που θα ελεγα ηταν απο τα πρωτα c/p spells στο game)
υστερα εγιναν ολα μια ωραια χωριατικη,και τα 10 ατομα του τραπεζιουν τσιμπουσαν τον κομματι τους!
πραγματικα δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ hunter και lock (μιλαμε για pve τωρα ε!)
μεταξυ shadow priest και boomkin και γενικα θα μπορουσα να αναφερω πολλα ζευγαρια και οργια κλασεων που ειναι ιδια!
φωτεινες εξαιρεσεις ενας holy priest και feral druid dps (μην το σχολιασετε αυτο,μπορει να υπαρχουν κι αλλες,ειναι λιγο υποκειμενικο)
για αυτο λοιπον TBC > WRATH! και για τις αρενες οτι ειπωθηκε!
για vanilla ? tbc τωρα
γνωμη μου ειναι οτι EYE of the storm ειναι και γαμω τα bg! οπως και οι αρενες τυπου σκακιερα! με τα μισαωρα matches!τοτε φαινοταν ο παιχτης!
τα raids γαμουσαν κατα την γνωμη! με μειωμενο grind αλλα ΜΕ grind! με δυσκολιες! με τα ...ξεχασα και πως τα λενε...που επρεπε τελος παντων να πας black morass για να μπεις karazhan...
γενικα γιατι το γαμησα με το σεντονι το tbc ηταν το πιο balanced απο τα expansions! ο καμμενος παιχτης ειχε 2αδα warblades και ο noobakos ειχε dagger απο heroic! ΑΛΗΘΙΝΟ HEROIC ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ!!!
στο βανιλα ο noobakos θα ηταν παντα μπλε και στο wrath ειναι ολοι μωβ!
αυτα!
μπιζαριος
07-05-2010, 18:11
γενικα γιατι το γαμησα με το σεντονι το tbc ηταν το πιο balanced απο τα expansions! ο καμμενος παιχτης ειχε 2αδα warblades και ο noobakos ειχε dagger απο heroic! ΑΛΗΘΙΝΟ HEROIC ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ!!!
αυτα!
το πιο σωστο σου ποστ εβερ :D
Clockwork Orange
07-05-2010, 18:17
λες ε?πες τον ρωχαμη να το κανει σιγκ γιατι σε 2 χρονια που θα εχει θαφτει το θρεντ με τις τρυπες θα γελαει ο κοσμος μαζι μου!!! :P
SpiritCrusher
07-05-2010, 18:17
Και πιστεύεις ότι το eye of the storm είναι καλό KAI σου αρέσουν τα TBC attunements που κατα γενική ομολογία ήταν το χειρότερο πράγμα για raiding guilds. Δεν πας καθόλου καλά.
Μπα μπα, και οι highborns migrate; :P
Θα συμφωνήσω ότι σαν guild είχαν πάντα κάποια ποιότητα, αλλά έχουν κι αυτοί μερίδιο για την κατάντια του σέρβερ, επίσης για κάποιον ανεξήγητο λόγο είχαν (δεν ξέρω αν έχουν ακόμα) άτομα υπερβολικά αλλαζονικά, χωρίς να έχουν καν λόγο να είναι. Ούτε από tAD ξέρω ποιοί παραμένουν απο τους παλιούς, αν υπάρχουν πάντως θα γελάσουν ΠΟΛΥ με αυτό το migrate :P
Βέβαια ο κύριος λόγος που ο σέρβερ ήταν τόσο χάλια δεν ήταν τα guilds αλλά όλο το community, που είναι και το σημαντικότερο. Ίσως τώρα που έχουν φύγει όλοι κι έχουν έρθει αρκετοί καινούριοι να είναι αρκετά καλύτερα. Τώρα είναι η ώρα του Cyclone να αρχίσει να σαπίζει :P (στον silvermoon και φαντάζομαι και ravencrest ήδη βλέπεις ελληνικές πίπες στο trade)
Για τον shaman έχεις δίκιο, ήταν φοβερή μαλακία που δεν είχαν δώσει το heroism σε άλλο class, γιατί έτσι όπως τα καναν το class δεν είχε καμία ελπίδα παρά να είναι filler/βαρετό/μονότονο.
Επίσης μη κολλάτε με το item quality. Ότι ήταν το μπλεδάκι στο vanilla σήμερα είναι το ilvl200, και ότι ήταν το epic τότε σήμερα είναι το ilvl264+
Κοινώς, gearscore.
Clockwork Orange
07-05-2010, 18:39
ε δεν πηγαινε αλλο! θελαμε ατομα αλλα δεν ερχοταν κανεις alliance side στον genj!
την αλλαζονια που λες θα ελεγα πως την ειχαν περισσοτεροι οι pvpαδες highborns αλλα και οι pvpαδες γενικα οποτε ειναι γενικο φαινομενο!
για σαμανο νομιζω δεν καταλαβες τι ειπα,η δεν καταλαβα εγω το δικο σου ποστ! θεωρω καλο οτι ο σαμαν και μονο αυτος ειχε το heroism!απλα επρεπε να γινει raid buff και να δινει και το exhaution!
οχι ομως να παρεις ολα τα buffs του shaman και να τα δωσεις στα υπολοιπα 9 class! και ο shaman τι θα κανει δηλαδη?? μαλακια μεγαλη! γαμησε ενα ηδη γαμημενο class!!
το gearscore το addon το εβαλα μια φορα! εκανα κατα λαθος mouse over πανω απο εναν παιχτη και ειδα το gs του.....εγω big brother δεν γινομαι! σρυ!
SpiritCrusher
07-05-2010, 18:44
Σωστά γιατί πήραν όλα τα buffs του shaman και τα δώσανε στα άλλα classes ενώ τα άλλα δε δώσανε πουθενά τίποτα. Τι λες;
επίσης δεν σε πιάνω για το heroism...αφού έγινε raid wide και με exhaustion
πως το κανανε ετσι το av.
για σαμανο νομιζω δεν καταλαβες τι ειπα,η δεν καταλαβα εγω το δικο σου ποστ! θεωρω καλο οτι ο σαμαν και μονο αυτος ειχε το heroism!απλα επρεπε να γινει raid buff και να δινει και το exhaution!
οχι ομως να παρεις ολα τα buffs του shaman και να τα δωσεις στα υπολοιπα 9 class! και ο shaman τι θα κανει δηλαδη?? μαλακια μεγαλη! γαμησε ενα ηδη γαμημενο class!!
Raid-wide έγινε στο wotlk, δε σε πιάνω. Αυτό που ήθελα να πω εγώ είναι ότι δεν γίνεται να έχεις το Heroism unique και να πάρεις μαζί και κάτι νέο, έπρεπε να δώσουν το heroism και σε 2ο class κι ο shaman να πάει για re-balance. Αυτό που θα κάνουν δλδ (τζιμάνια, γρήγορα τα πιάνουν!) στο Cataclysm.
Το gearscore δεν είναι BigBrother. Είναι απλά ένας τρόπος να διαλέξεις άτομα για pug/guild. Πριν από αυτό απλά έκανες link τα περισσότερα από τα items που είχες :P
Εκτός αυτού, και απλό inspect να κάνεις, δεν κοιτάς πλέον το χρώμα, κοιτάς το ilvl.
Clockwork Orange
07-05-2010, 19:13
cloud καθε φορα που διαβαζω ποστ σου ριχνω κλεφτες ματιες στην γαλλιδουλα του inglorious ρε!!!
θεα απλα!!!!
ον-τοπικ
γνωμη μου οτι δεν επρεπε να παρει ο mage heroism!
για το raid wide συμφωνουμε απλα το ανεφερα ως τροπο να σταματησεις να stackarεις shamans! αλλα οχι να παρεις τα buffs του!
τα αλλα classes ειχαν 1 buff κι αν!!! ο shaman bustare τα παντα! τα τοτεμς επρεπε να μεινουν party wide imo ωστε να εχεις εναν στα melee, εναν στους casters, κι αν θελεις εναν στους healers!
συνολο δηλαδη 2,5 shamans ανα raid! το απολυτο balance δηλαδη! αν ηθελαν τοσο πολυ πια να δωσουν τα buffs στα αλλα classes ας τα κρατουσαν τουλαχιστον party wide!
τελος παντων διαφωνω σε κατι βασικο με την blizzard...και αυτο ειναι το bring the player not the class! ειδαμε που οδηγησε!
SpiritCrusher
07-05-2010, 22:31
Που οδήγησε;
25/5 = 5 groups. To νούμερο είναι πιο πολύ 4,5 shamans με τη λογική σου και όχι αυτό δεν είναι σωστό. Επίσης έχουν δίκιο στο bring the player και όλο αυτό που προτείνεις δε θα βοηθούσε. To βλέπεις μόνο από τη μεριά σου που σαν shaman/warlock το TBC για εσένα ήταν παράδεισος ενώ ήταν πολύ χάλια για αρκετούς άλλους.
Εδώ μπαίνει και το WotLK. Μπορεί ο Shaman, στην αρχή ειδικά, να μην έχει την ίδια εκτίμηση με το τέλος του TBC αλλά στη τέλικη δεν έπρεπε. Και σε γενικές γραμμές αυτή τη στιγμή το παιχνίδι είναι πιο κοντά σε κάποιο PVE balance από ποτέ. Όποιος δεν το βλέπει απλά είναι κολλημένος ή άσχετος.
Chillin Villain
08-05-2010, 22:59
πωωωω γαμηθηκα να ποσταρετε απο την ωρα που εφυγα
και ηθελα να παω τραπεζα να βγαλω χρεωστηκη για να κανω migrate στον ravencrest που πηγε το guild μου...οι Highborns!!!
ειδα πολλους Genjur-ιοτες που ξερω οτι γνωριζουν την ιστορια του guild!
ειπατε πολλα για Genjuros! ειμαι απο 2006 σε αυτον τον σερβερ! καποτε ηταν κορυφαιος σερβερ και μαλιστα ειχε και world first στο AQ 40 (νομιζω)
σε καποια φαση εγινε σκατα με μονο τους Highborns να κρατουν καποιο επιπεδο αλλα κι αυτο σχετικα χαμηλοτερο απο την αιγλη του παρελθοντος!
μετα ηρθαν οι Heist οι οποιοι ειναι 30αδα κοσμου! οποτε μην ακουω μαλακιες για χαλια σερβερ! το κακο του ειναι οτι ηταν φισκα στους ελληνες
και ολοι ξερουμε τι γινεται οταν ειναι πολλοι ελληνες μαζι! πανηγυρακι παιδικου σταθμου με 3χρονα!
επεισης να πω οτι οι pvpαδες του genjuros (βλεπε Archmage) ειναι αρκετα ...legendary θα ελεγα! αρα νομιζω οτι ο σερβερ ειχε επιπεδο που το γαμησε η μαζα των ελληνων
δεν το συνεχιζω περαιτερω γιατι παει προς πολιτικη κουβεντα! αυτα για Genjuros
στα του game τωρα! θα συμφωνησω με cloud σχετικα με την ομοιοποιηση των κλασεων!και περισσοτερο γαμησε εμενα,τον σαμανο!
οπως ειπα και πριν στο tbc καθε class ειχε τον ρολο του! ετσι και ο σαμανος ειχε τον ρολο του raid healer και του buffer! αρκετα unique ρολος ο οποιος οδηγησε
στο shaman overstacking με μερικες φορες ακομα και 5 σαμαν στο ιδιο raid!!! ΝΑΙ! ηθελε νερφ
ομως η ομοιοποιηση οδηγησε τον σαμανο απο την μια ακρη στην αλλη! οπως ακριβως ειπε καποιος οτι η blizz παει απο το ενα ακρο στο αλλο!!
δεν ξερω για αλλα guilds αλλα οι Highborns επαιρναν 1 shaman στον lich king! και αυτο γιατι ειχε το legendary mace και για το heroism φυσικα!
σαν class ΓΕΝΗΜΕΝΟ για να κανει QQ και ενα σπασμενο ποντικι μετα...εκανα reroll!'
καταληγω οτι ο shaman ηταν το class που η ομοιοποιηση γαμησε περισσοτερο απο τα υπολοιπα
απο κει και μετα διαφωνουσα ακομα και για το MS effect στο aimed shot (που θα ελεγα ηταν απο τα πρωτα c/p spells στο game)
υστερα εγιναν ολα μια ωραια χωριατικη,και τα 10 ατομα του τραπεζιουν τσιμπουσαν τον κομματι τους!
πραγματικα δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ hunter και lock (μιλαμε για pve τωρα ε!)
μεταξυ shadow priest και boomkin και γενικα θα μπορουσα να αναφερω πολλα ζευγαρια και οργια κλασεων που ειναι ιδια!
φωτεινες εξαιρεσεις ενας holy priest και feral druid dps (μην το σχολιασετε αυτο,μπορει να υπαρχουν κι αλλες,ειναι λιγο υποκειμενικο)
για αυτο λοιπον TBC > WRATH! και για τις αρενες οτι ειπωθηκε!
για vanilla ? tbc τωρα
γνωμη μου ειναι οτι EYE of the storm ειναι και γαμω τα bg! οπως και οι αρενες τυπου σκακιερα! με τα μισαωρα matches!τοτε φαινοταν ο παιχτης!
τα raids γαμουσαν κατα την γνωμη! με μειωμενο grind αλλα ΜΕ grind! με δυσκολιες! με τα ...ξεχασα και πως τα λενε...που επρεπε τελος παντων να πας black morass για να μπεις karazhan...
αυτα!
Deadmagic,Antisocial και παναγίες απο Djkris [A] side κλπ έ; Ήμουν Carnage,έζησα στο πετσί μου καλα premades,αλλα επί TBC κυρίως.
Good times.
Τώρα για τα world first ισχύουν,αν θυμάσαι τις μπινιές με Penn που πήγε Nihilum,οταν οι Original Sin(Horde Genjuros) είχαν σχεδόν διαφορά 1 wing με τους Nihilum κλπκλπ ( οι οποίοι έφαγαν ωραίο πακέτο σε κατι premades επί premades awake)
και tAD είδα ε; με Pasok,Kurosaki κλπκλπκλπ :touched:
Sigh.
Όποιος δεν έπαιζε Genjuros,η δέν έζησε/πέρασε καλα αν ήταν εκεί ας το βουλώκει ψιλο.
:pink:
Highborns btw ε;
Δεν ξέρει αν σε θίγει/σε παίρνει και εσένα η μπάλα,αλλα Zfour και 2-3 άτομα ακόμα έχετε σωστη συμπεριφορά 'κει μέσα max.
Μπορεί να 'στε γαμώ τα παιδιά κλπ,αλλα η εικόνα που βγάζουν μερικοί είναι χειρότερη και απο τον τελευταίο ελληνόπληκτο scrub.
Γλοιερές ατάκες,oCaribReMlK,ποιο κουλούρι θέλει boost VoA 25,ατελειώτα και πανεύκολα trolled απο το κάθε μηδενικό,βομβαρδιστικό 0χα0χα0αχ0 σπαμ και λοιπές αηδίες και αθλιότητες.
Δεν το λέω για κρά,αν θιχτείς σημαίνει οτι τα έκανες και εσυ αρα point taken.
SpiritCrusher
08-05-2010, 23:11
Sigh.
Όποιος δεν έπαιζε Genjuros,η δέν έζησε/πέρασε καλα αν ήταν εκεί ας το βουλώκει ψιλο.
Επειδή θα έχει δίκιο; :P
Οι μόνοι που περνούσαν καλά εκεί ήταν οι τυπικοί μαλάκες Έλληνες. Δηλαδή οκ, υπάρχουν τίγκα μαλάκες και στον Stormscale και στον Bloodhoof και στον Twilight's Hammer, αλλά σαν τα φυντανια του Genjuros κανείς. Λογικό άλλωστε ε, μιλάμε για άτομα που έκατσαν Crushridge όταν βγήκε το 1ο FCM για TH και έπρεπε να φάνε άλλες 3 μερίδες σκατά εκεί για να αλλάξουν server.
Αυτά περί progress τα ακούμε βερεσέ. Παντού μπορείς να βρεις top guilds, δεν έχει σχέση ο server. Κι εγώ θα μπορούσα να πάω Bad Omen και να είμαι world top 10, και ο Ingolemoς αμα ήταν καμμένος ίσως να μπορούσε να πάει Core στον Lolscale και να είναι επίσης top 20? δε θυμάμαι. Και θα ήταν και μαζί με τον Athenelol ζομγ!
Το πόσα top guilds έχει ένας σέρβερ δεν παίζουν ρόλο στο πόσο σκατά είναι το community ενός σέρβερ. Να δες τον Magtheridon.
edit: Αυτός ο Penn που λες τι class έπαιζε;
Chillin Villain
08-05-2010, 23:35
Sigh.
Επειδή θα έχει δίκιο; :P
Οι μόνοι που περνούσαν καλά εκεί ήταν οι τυπικοί μαλάκες Έλληνες. Δηλαδή οκ, υπάρχουν τίγκα μαλάκες και στον Stormscale και στον Bloodhoof και στον Twilight's Hammer, αλλά σαν τα φυντανια του Genjuros κανείς. Λογικό άλλωστε ε, μιλάμε για άτομα που έκατσαν Crushridge όταν βγήκε το 1ο FCM για TH και έπρεπε να φάνε άλλες 3 μερίδες σκατά εκεί για να αλλάξουν server.
Αυτά περί progress τα ακούμε βερεσέ. Παντού μπορείς να βρεις top guilds, δεν έχει σχέση ο server. Κι εγώ θα μπορούσα να πάω Bad Omen και να είμαι world top 10, και ο Ingolemoς αμα ήταν καμμένος ίσως να μπορούσε να πάει Core στον Lolscale και να είναι επίσης top 20? δε θυμάμαι. Και θα ήταν και μαζί με τον Athenelol ζομγ!
Το πόσα top guilds έχει ένας σέρβερ δεν παίζουν ρόλο στο πόσο σκατά είναι το community ενός σέρβερ. Να δες τον Magtheridon.
edit: Αυτός ο Penn που λες τι class έπαιζε;
Προφανώς ρε άνθρωπε,και αν δείς τα χώνω highborns,αν αγνοούσες τους τύπικαλ μαλάκες όμως παίχτηκαν φοβερές στιγμές,δεν σε λέω μαλάκα by the way.
Μην κάνεις σαν τυπάς που σε κράζει για την μουσική που ακούς,αμα δεν το έζησες οκ,και στην δικη σου μεριά καλα θα ήταν και δεν θές να ξέρεις και γώ τι rage έριχνα ώρες ώρες,αλλα ναι,ήταν γαμώ οτι και να λές.
Ο Penn ήταν Warrior,είχε γίνει μεγάλη μπινιά γενικά με δ'αύτους.
Αυτα,και ναι ισχύει οτι ήταν σκατοσέρβερ,αλλα τον αγαπάμε/αγαπούσαμε.
Αλλα ξανατονίζω,1 wing διαφορά=not that typical,ακόμα και για OMFG moments top eu guilds,είναι σημαντικό
Just cherising the past nothing more Spirit!
SpiritCrusher
08-05-2010, 23:59
Παράδειγμα ήταν μωρέ, δεν το έλεγα προσωπικά.
Όσον αφορά τον Penn δεν ξέρω, έλεγα μήπως ήταν ο Έλληνας που είχε πάει Nihilum kαι τον έκραζε πρόσφατα ο buzzkill
pleon enas neos wower ti elpides exei gia end game raiding?
otan epeza eixan gamithei teleiws ta pramata an den eixes KLIKA.
Όχι και πολλές. Είτε θα χώνεσαι σε fail pugs είτε κάνα archavon :P
Εγώ που το ξανάπιασα για καναδυό μήνες το πάσχα, μαζί με γνωστούς, βαρέθηκα να φτιάχνω pugs γιατί αλλιώς δεν υπήρχε προκοπή. Κι αυτό επειδή ο Silvermoon είχε άπειρο κόσμο, αν είσαι σε καναν μικρό, η μόνη σου ελπίδα είναι να χωθείς σε guild με τη μία.
Βέβαια αν είσαι καλός παίχτης κι έχεις βολικό class αρκεί να αφιερώσεις χρόνο 2-3 βδομάδες και θα είσαι σε καλό επίπεδο μετά.
SpiritCrusher
09-05-2010, 18:01
Μια χαρά πιθανότητες έχεις.
Εδώ είναι και το καλό με το emblem σύστημα, από heroics Μπορείς να ντυθείς με triumph gear που είναι αρκετό για να αρχίσεις raiding. Αν ξέρεις το class σου όλο και κάποιο guild θα βρεις που ακόμα να κάνει progress και να ψάχνει άτομα, μπαίνεις και είσαι αρχοντας.
Και ο αποπάνω που λέει πως έπαιξε μόνο 1-2 μήνες πρόλαβε και έγινε raider και πάνω κάτω τα είδε όσα ήθελε να δει :P
Και ο αποπάνω που λέει πως έπαιξε μόνο 1-2 μήνες πρόλαβε και έγινε raider και πάνω κάτω τα είδε όσα ήθελε να δει :P
Ναι αλλά είχα γνωστούς λέμε και δε τα κανα όλα μόνος μου (κάτσε κάνε heroics χωρίς να έχεις tank π.χ.), έπηξα να φτιάχνω pugs γιατί όλοι ζητούσαν τρελά achievements/gearscore, και γενικά εντάξει δεν ήταν δύσκολο με λίγη υπομονή αλλά με τόσες αλλαγές που είχαν γίνει στο διάστημα που δεν έπαιζα, το περίμενα ευκολότερο και γρηγορότερο. Επίσης εγώ είχα αξιοπρεπέστατες επιδόσεις και με το ταπεινό μου t7, ήδη από τότε μου ζητούσαν να γίνω raider - αλλά προτιμούσα τα pugs τότε :P
Πάντως για να τα λέμε όλα ο πραγματικός χαβαλές στο game ήταν αυτός, να τρέχεις τα πάντα για να τα δεις και να ντύσεις τον char.
SpiritCrusher
09-05-2010, 19:00
E δεν θες γνωστούς για να μπεις στο τυχαίο guild που ψάχνει άτομα. Και είναι πολλά στους "γεμάτους" servers. Το να βρεις Τ9 είναι πανεύκολο και δε θες κάτι παραπάνω για να μπεις ICC.
Δηλαδή εσύ με triumph gear μόνο, πιστεύεις πως δε θα μπορούσες εύκολα να μπεις σε κάποιο guild που δεν γνωρίζεις κανέναν αλλα κάνουν recruit το class σου;
Clockwork Orange
10-05-2010, 00:34
δεν θιγομαι
ουτε μιλαω στο trade
αλλα για τα boosting VoA συμφωνω
ειναι fact οτι οι alliance δεν επαιρναν wintergrasp αν δεν εκαναν raid οι Highborns! sry κι ολας
αυτα που λετε για αλλαζονεια τα ακουω βερεσε!
20 απο τους καλυτερους pvpαδες σε ενα guild
ε θα βγαλουν γλωσσα! με τον ιδιο τροπο που βγαζει και ο μουρινιο στην ιταλια που νιωθει και ειναι ανωτερος...
αυτα βεβαια παλια!τωρα το επιπεδο των Highborns ειναι πιο χαμηλο (τουλαχιστον πριν το migrate) αλλα και του σερβερ ALLIANCE SIDE εχει πιασει πατο!
Chillin Villain
10-05-2010, 00:55
Χαίρομαι,τώρα για pvpades,εγώ δεν είδα κάτι απο Karathras,η όποιον αλλο oldschool pvper του Genjuros,εξού και γιατι σου λέω ανάρμοστη συμπεριφορά.
Κυρίως random τσουτσέκια,που φόρεσαν το guildtag το 08-09' και κάτι έγινε.
Delicious Tears,DoA κλπκλπ σπάσανε;
Και δεν διαφωνώ αλλα ούτε και συμφωνώ περί VoA.
Και έστω οτι είναι ακριβώς έτσι,με ποια νοοτροπία λες στο trade,στα ελληνικά,'ποιος randomas θέλει boost voa?' και 'ποιο κωλόζωο θέλει VoA?' και τέτοιες γελειότητες;
Και δεν σου μιλάω απο κάτω,ουτε failed application σας ήμουν,απλα ήταν λίγο ξεφτίλα η όλη φάση με altborns και spam.
Μπαδεγουέι,Με το να μην βιδώνεις με αυτα που λέω σημαίνει πως δεν είσαι τέτοιο τσόλι,αρα γκεντζουροαγκαλίτσα for you
Clockwork Orange
10-05-2010, 01:37
ειμαι φουλ χαιμπορνς (βαρεθηκα τα συνεχομενα αλτ-σιφτ)
αν το δεις απο μεσα ειναι ενα γκιλντ με πολυ χαβαλε αλλα και προγκρεσ
ο καραθρας που ειπες ανηκει σε αυτο που ειπα οτι οι χαιμπορνς ειναι κατωτεροι τωρα σε σχεση με τουμπουσου!
για τις εκφρασεις στο τρειντ,αν και ειμαι καθε μερα με αυτον που τις εκανε,διαφωνω μαζι του αλλα δεν μπορω να πω και κατι γιατι κι εγω πιστευω οτι οι αλλοι ειναι κωλοζωα
απλα διαφερουμε στην ευγενια μαλλον!!! αυτος ειναι λιγο πιο ευγενικος απο μενα δηλαδη γιατι προσπαθει να κανει και κανα παγκ
εγω δεν νοιαζομαι καν αν ζουν οι υπολοιποι ξερω γω!
ειμαι φουλ χαιμπορνς λοιπον!!!
KoiliaSamprela
10-05-2010, 11:38
Δεν έχουν αλλάξει απλά, έχουν αλλάξει τρομακτικά. Grand marshal noobάκο δεν τον αποκαλείς πάντως.
.
έλα ρε τώρα, σοβαρά, ρανκ 14 αν είχες καλή παρέα πήγαινες χωρίς να είσαι και γκοσάς πάντως .
Εγώ τους έβλεπα πάντως που κάνανε το schedule αυτήν την εβδομάδα ο ένας την άλλη ο άλλος.
Και δεν σταμάταγαν να παίζουν , το ίδιο account τουλάχιστον 2-3 άτομα.
KoiliaSamprela
10-05-2010, 11:43
ξέχασες το αρχικό , που ήταν το goblinworkshop
KoiliaSamprela
10-05-2010, 12:07
για μένα λοιπών που παίζω απ΄την εποχή του degial online μπορώ να πω ότι τώρα είναι η καλύτερη μου φάση στο wow.
ένα πράγμα πάντα γούσταρα, και αυτό ήταν το leveling , επίσης δεν έκανα ποτέ pugs. Δεν είναι τυχαίο ότι 0-60 όλα τα 5ρια instances τα κάναμε 4 άτομα μόνο.
Τώρα με τα καινούρια dungeons που δεν είναι full trash και το server wide LFG έχω λιώσει σε pugs , ο κόσμος είναι πιο χαλαρός και 8/10 είναι και διασκεδαστικά.
Γενικά εμείς οι casualades χύνουμε στις μάπες τον κάθε χαρκορά και σας λέμε
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚ ΠΡΙΚΣ
Parasight
10-05-2010, 13:23
Πέστα ρε, δεν τους χάλασεεεε :grin: 8)
Μαλακία αλλά θα πρέπει να συμφωνήσω με Χτικιό. Αφήστε το τόπικ να ψοφήσει γιατί με βλέπω να τρέχω να αγοράζω τάημ καρντ και ανατριχιάζω μόνο στην ιδέα.
μπιζαριος
10-05-2010, 14:11
φτιαξαν τους ele σαμανους να μην τελειωνει το mana επιτελους για να παω να βαλω καρτα η να το αφησω εκει?
Μαλακία αλλά θα πρέπει να συμφωνήσω με Χτικιό. Αφήστε το τόπικ να ψοφήσει γιατί με βλέπω να τρέχω να αγοράζω τάημ καρντ και ανατριχιάζω μόνο στην ιδέα.
krux έλα αγάπη μου να παίξουμε ξανά μαζί. δίπλα δίπλα. 2v2
:pink: :pink:
Δεν έχω χρόνο για wow κουλουράκι μου, αν και θα το ήθελα πολύ να παίζουμε παρείτσα και να κάνω pat*pat στην τριχωτή σου πλατούλα.
SpiritCrusher
10-05-2010, 15:17
.
έλα ρε τώρα, σοβαρά, ρανκ 14 αν είχες καλή παρέα πήγαινες χωρίς να είσαι και γκοσάς πάντως .
Εγώ τους έβλεπα πάντως που κάνανε το schedule αυτήν την εβδομάδα ο ένας την άλλη ο άλλος.
Και δεν σταμάταγαν να παίζουν , το ίδιο account τουλάχιστον 2-3 άτομα.
Grand Marshall δεν ήθελε ποτέ skills, ήθελε μόνο να καις παραπάνω χρόνο από ολους τους υπόλοιπους και τίποτα άλλο.
φτιαξαν τους ele σαμανους να μην τελειωνει το mana επιτελους για να παω να βαλω καρτα η να το αφησω εκει?
elemental shamans στέκονται πια μια χαρά μέσα σε raids/parties και το mana τους θα τελειώσει όταν τελειώσει και των άλλων classes.
μπιζαριος
10-05-2010, 15:19
μου ελειψε η κλαραμπελλα μου. :touched:
Clockwork Orange
10-05-2010, 22:35
εχουμε πει ποσο γαμει ο death knight ?
για bank?
tsimpouklano
11-05-2010, 01:44
άξιες εποχές μέχρι και πριν κανά 2-2.5 χρόνια. μετά χάος και άβυσσος το πήδηξαν κοινώς. ή το κλείνεις ή το κάνεις καλύτερο τέλος
άκαιρο αλλά ήταν κανείς sylvanas μιας και ανοίξαμε το κουτάκι των αναμνήσεων;
mia filh mou htan sylvanas.
Chillin Villain
11-05-2010, 14:36
και μένα ενας φίλος μου,hope i helped.
inb4 μοΟτζα </3
Clockwork Orange
11-05-2010, 20:14
εμενα 3 φιλοι μου
τι κερδιζω?
ρε μαλακες,5 ωρες ανοιχτο ticker σε gm χωρις response?σοβαρολογουνε;
KoiliaSamprela
13-05-2010, 09:01
ρε μαλακες,5 ωρες ανοιχτο ticker σε gm χωρις response?σοβαρολογουνε;
για πες την ιστορία
Η κρίση έπιασε και το γόου
Kοντευει ανοιχτο τικετ 1 μερα ε.δε παμε καλα...
SpiritCrusher
13-05-2010, 11:25
Μάλλον το πρόβλημα σου είναι τόσο ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟ που είναι στο πάτο της λίστας. Τι κατάφερες;
SpiritCrusher
13-05-2010, 12:02
update από τον krux λοιπόν.
Abruzzi εδώ είσαι:
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?p=998612#post998612
δε βγαινει το link σωστα.εφυγε ο lootmaster χτες απο voa pug και εμεινα ενα 2ωρο να περιμενω μεσα μπας και ερθει gm και lootαρω το item μου.και καλα νομιζε οτι μου το εδωσε λεει.τεσπα,ακομα και για μαλακιες ανουσιες παλιοτερα δεν περναγε πανω απο 2ωρο αναμονης.
SpiritCrusher
13-05-2010, 12:48
χμ εμένα δουλεύει. Anyway είναι αργία λέει στην Γαλλία.
Clockwork Orange
13-05-2010, 14:32
οι gms εδω και κανα 6μηνο απαντανε σπανια
διευθετουν τα περισσοτερα με σειρα προτεραιοτητας χωρις καν να σου μιλησουν
ειχα τικετ 3 μερες ανοιχτο (πλεον δεν κλεινει αν κανεις λογκ αουτ νομιζω αλλωστε)
γιατι εβαλα 12 spell power/5 mp5 gem σε elemental legs αντι για τα resto μου
και μετα απο 3 μερες λοιπον λογκαρα και βρισκω στο mail μου τα 2 gems και το παντελονι με 2x4 spirit gems
για το παραπανω πνευμα ωστε να μην ξανακανω το ιδιο λαθος
λογικα θα σου στειλει το Item σε καποια φαση...λογικα!!!
δεν νομιζω να απεργουν αυτοι!
αυτο ελειπε να απεργουν και οι gms που την κανω τσαμπα την δουλεια εγω αν θελουν!
SpiritCrusher
13-05-2010, 15:04
Τι απεργούν μωρέ; Αργία έλεγε ο άλλος.
Επίσης πρέπει να είσαι χοντρός βλάκας για να κάνεις ticket επειδή έβαλες λάθος gem. Αλήθεια. Πραγματικά εγώ θα σου έκανα delete το item ή θα σε άφηνα 3 μέρες να περιμένεις, oh wait!
Ποτέ πρόβλημα με GMs και tickets. Αλλά μιλάω για αληθινά προβλήματα.
Clockwork Orange
13-05-2010, 15:08
φιλε οταν σε χακαρουν και οι gms στελνουν πισω τα items διπλα
εχω το δικαιωμα να ζητησω τα gems μου απο την στιγμη που δεν ειμαι τυχερος να με χακαρουν
και αν με ρωτησεις σε ποιους τα εστειλαν διπλα θα σου πω σε 3 γνωστους μου!
γενικα οτι μπορουμε να παρουμε το παιρνουμε! κανονας!
στο δικο μου ειναι αποκλειστικη μαλακια του lootmaster.παντως οντως ετσι αλλαξαν οι gm...διαβασα και μπλε ποστ για αυτο πριν λιγο.
SpiritCrusher
13-05-2010, 15:22
φιλε οταν σε χακαρουν και οι gms στελνουν πισω τα items διπλα
εχω το δικαιωμα να ζητησω τα gems μου απο την στιγμη που δεν ειμαι τυχερος να με χακαρουν
και αν με ρωτησεις σε ποιους τα εστειλαν διπλα θα σου πω σε 3 γνωστους μου!
γενικα οτι μπορουμε να παρουμε το παιρνουμε! κανονας!
Βασικά όχι, το να στα δώσει πίσω ο GM είναι καθαρά δικό του θέμα και, ας πούμε, καλής θέλησης. Το φταίξιμο για το χακάρισμα είναι καθαρά δικό σου, ας πρόσεχες.
Επίσης είπες πως έκανες ticket επειδή ΕΣΥ έβαλες λάθος gem που είναι τουλάχιστον τραγικό. Το πιο αστείο είναι ότι επειδή ο GM δεν ασχολήθηκε με αστειότητες σαν το ticket σου, το φέρνεις σαν παράδειγμα για το πως οι GMs αργούν να κάνουν τη δουλειά τους.
Κάνε και ένα ticket για το πως προσπάθησες να σολάρεις Lich King αλλά αυτός σε έκανε One-shot. Μπορείς!
Αλλά οκ, Genjuros...
Clockwork Orange
13-05-2010, 15:34
χαχαχαχα!!! γελαω με επιλογο........
φιλε εβαλα gems σε λαθος legs
εκανα ενα λαθος...θα με σχωρεσεις??
ναι ξερω οτι αναφερεσαι στο οτι εκανα τικετ για αυτο! αλλα δεν βρισκω τον λογο να μην κανω
αν ηταν οπως παλια δεν θα εκανα...απο την στιγμη που ξερω οτι ο gm θα το δει και σε 30 δευτερολεπτα θα εχει τελειωσει μαζι μου και θα προχωρησει παρακατω
κι εγω θα παρω τα gems μου ΝΑΙ ΚΑΝΩ ΤΙΚΕΤ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!
γιατί δεν ξανα αγόρασες τα gem?
Clockwork Orange
13-05-2010, 15:45
ρε αλτ ηταν
δεν αγοραζω gems για αλτ απο AH
Μονο badges και μαλλον δεν θα ειχα αλλα badges!
SpiritCrusher
13-05-2010, 15:53
χαχαχαχα!!! γελαω με επιλογο........
φιλε εβαλα gems σε λαθος legs
εκανα ενα λαθος...θα με σχωρεσεις??
ναι ξερω οτι αναφερεσαι στο οτι εκανα τικετ για αυτο! αλλα δεν βρισκω τον λογο να μην κανω
αν ηταν οπως παλια δεν θα εκανα...απο την στιγμη που ξερω οτι ο gm θα το δει και σε 30 δευτερολεπτα θα εχει τελειωσει μαζι μου και θα προχωρησει παρακατω
κι εγω θα παρω τα gems μου ΝΑΙ ΚΑΝΩ ΤΙΚΕΤ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!
Μαλάκα μου, ειλικρινά δεν καταλαβαίνεις ε; :p
O GM πιθανότατα το βλέπει λέμε αλλά γελάει με τη πάρτυ σου και σε αφήνει για άλλα. Δουλεύουν με priorities άσε που το να βάλεις λάθος gem είναι θέμα δικής σου καθυστέρησης. Δεν σου αρέσει η λέξη; οκ, αλλά αυτό είναι όταν έχεις την απαίτηση για ένα τόσο χαζό θέμα να σε βοηθήσει ο άλλος ή να χάσει χρόνο με εσένα αντί να βοηθήσει τον αμπρούτζι πχ.
Πάρε ένα άλλο. Δε θέλει πολύ, αν τώρα νομίζεις πως έχεις δικαίωμα να έχεις την αρχή να μην δίνεις εικονικά χρήματα για να πάρεις κάτι για έναν alt, που στη τελική δικός σου χαρακτήρας είναι, τότε και ο GM έχει την αρχή να αγνοεί φυντάνια σαν εσένα.
Άσε που αν θυμάμαι καλά δεν είναι υποχρεωμένοι καν να σε βοηθήσουν σε κάτι τόσο χαζό. Όπως είπα ήδη πιο πριν είναι δείγμα καλής θέλησης.
Μην γελάς με τον επίλογο, πραγματικά δεν μου προκαλέι έκπληξη που συμβαίνουν αυτά εκεί.
ΜΠΟΝΟΥΣ: Ψαρεύοντας έξω από Violet Hold
[S] [80: Palnos]: wtf a troll rogue? [S] [80: Palnos]: lol [S] [80: Palnos]: nvm [S] [80: Palnos]: thought i was in sw ffs
[σφηνοπουτσα]
Ετσι ομως αναγκαζονται οποιοι εχουν πραγματικο προβλημα να περιμενουν παραπανω.
Ναι, να μην κανεις ticket γι αυτο, να πας ν'αγορασεις αλλα gems, δεν ειναι και τραγικο.
ότι λεει ο αποπανως γενικα
[/σφηνοπουτσα]
Clockwork Orange
13-05-2010, 16:16
μια χαρα σας γαμανε τα gems 4 spirit ρε!!!
ε με το ιδιο σκεπτικο μαλακια του master looter του abruzzi αρα μαλακια να κανει τικετ για αυτο
ή ειναι διαφορετικο το item απο 2 gems??? δεν ειναι τα φραγκα ομως ε! δεν ειναι τα 200g!
ειναι οτι η blizzard με το νεο της συστημα μου εδωσε το δικαιωμα να ζητησω τα gems που ΕΓΩ εκανα μαλακια και τα εβαλα σε λαθος legs
απο την στιγμη που ηξερα οτι γενικα κανουν τετοια πραγματα
πληρωνω οπως ολοι και αν μπορω να γλυτωσω 40 badges με ενα τικετ ναι θα το κανω!! εσυ δεν καταλαβαινω τι κοπτεσαι!
οσο για το σχολιακι σου για genjuros... δεν βρισκω κανεναν λογο να τις βγαλουμε εξω να τις μετρησουμε!!!
Clockwork Orange
13-05-2010, 16:54
ε αυτο εγραψα!!!!! :P
KoiliaSamprela
13-05-2010, 17:19
δε βγαινει το link σωστα.εφυγε ο lootmaster χτες απο voa pug και εμεινα ενα 2ωρο να περιμενω μεσα μπας και ερθει gm και lootαρω το item μου.και καλα νομιζε οτι μου το εδωσε λεει.τεσπα,ακομα και για μαλακιες ανουσιες παλιοτερα δεν περναγε πανω απο 2ωρο αναμονης.
από τώρα τα :πινκς:
αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ
http://2.bp.blogspot.com/_DHFOVZfOB4Y/S8jybUregcI/AAAAAAAAAG4/VE8eyxIClBw/s1600/lootwhore.jpg
SpiritCrusher
13-05-2010, 17:32
μια χαρα σας γαμανε τα gems 4 spirit ρε!!!
ε με το ιδιο σκεπτικο μαλακια του master looter του abruzzi αρα μαλακια να κανει τικετ για αυτο
ή ειναι διαφορετικο το item απο 2 gems??? δεν ειναι τα φραγκα ομως ε! δεν ειναι τα 200g!
ειναι οτι η blizzard με το νεο της συστημα μου εδωσε το δικαιωμα να ζητησω τα gems που ΕΓΩ εκανα μαλακια και τα εβαλα σε λαθος legs
απο την στιγμη που ηξερα οτι γενικα κανουν τετοια πραγματα
πληρωνω οπως ολοι και αν μπορω να γλυτωσω 40 badges με ενα τικετ ναι θα το κανω!! εσυ δεν καταλαβαινω τι κοπτεσαι!
Πόσα facepalms θες;
Το ξανασκέφτομαι λίγο αλλά θα κάνω μία προσπάθεια γιατί αδυνατώ να πιστέψω πως όλο αυτό που πόσταρες δεν το βρίσκεις κι εσύ παράλογο.
Μαλακία του Master looter, ναι, αλλά στέρησε ένα item από έναν άλλο παίχτη το οποίο λόγω raid εφόσον του ξαναπέσει ποτέ, δεν του εγγυάται ότι θα το πάρει. Random, ξέρεις. Και δεν το πήρε λόγω μιας βλακείας ενός άλλου παίχτη και των περιορισμών του συστήματος. Το θεωρείς το ίδιο σημαντικό με τη χαζομάρα σου μωρέ;
Μου λες ότι έχασες badges και qq. Ρε είσαι τόσο τραγελαφικός που το έχεις κάνει αρχή να μη δώσεις gold για gems αλλά όχι να μην δώσεις badges; Μιλάμε είσαι ανεκδιήγητος. Στη τελική σιγά το gold ρε τσίπη. Έλα να σου δώσω εγώ :P
Και πάμε στο ζουμί: Προφανώς δεν έχεις ιδέα πως δουλεύει το GM σύστημα της Blizzard αλλά νομίζεις πως μπορείς να λες για το πως καθυστερούν οι GMs με βάη την εμπειρία σου στο σοβαρότητο ticket. Εκεί κολλάω εγώ.
Κάνεις που κάνεις το πιο ότιναναι ticket έχω δει ποτε στο παιχνίδι, έχεις και την απαίτηση να το βάλουν ψηλά στη λίστα για να εξυπηρετηθείς γρήγορα ή να κρίνεις τη ποιότητα υπηρεσιών από αυτή τη βλακεία;
Τέλος κόψτε τη καραμέλα "πληρώνω αρα κάνω ότι θέλω". Ακόμα και το τι κάνει ο GM έχει κάποιους περιορισμούς αμα δεις, όχι γιατί δεν μπορούν αλλά γιατί δε γουστάρουν. Είπαμε θέλει καλή θέληση από μεριάς του και να σε λυπηθεί που κατάφερες κάτι τέτοιο.
Clockwork Orange
13-05-2010, 18:00
πες μου που ειδες να λεω οτι περιμενω να γινει αμεσα
3 μερες εκαναν
και 3 μερες που δεν επαιξα τον char γιατι ειναι αλτ
δεν εχω αρχη να μην πληρωνω gems
εχω αρχη να μην πληρωνω gems που ξερω οτι ο gm θα μου επιστρεψει
δεν διαφωνουμε οτι το τικετ μπορει να μην ηταν εξτρα σοβαρο αλλα διαφωνουμε στο αφου πληρωνω κανω οτι θελω
υπαρχει και η περιπτωση να μην ειχα αλλα badges
γενικα μου δινεις την εντυπωση οτι δεν διαβαζεις αυτα που γραφω!
SpiritCrusher
13-05-2010, 20:10
1)
Το ανάποδο συμβαίνει:
πες μου που ειδες να λεω οτι περιμενω να γινει αμεσα
3 μερες εκαναν
To αναφέρεις σαν κριτήριο ότι οι GMs αργούν και γι αυτό να μην περιμένει ο άλλος γρήγορα. Λοιπόν αυτό δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημα του άλλου, μιας και τα προβλήματα των tickets λύνονται κατα σειρά προτεραιότητας ανάλογα με το πόσο σημαντικό είναι το πρόβλημα και όχι απαραίτητα με το πότε έγινε. Οπότε το να κρίνεις από αυτό την αμεσότητα τους είναι λάθος. Δεν λέω ότι οι GMs είναι super duper και έρχονται σε 2 λεπτά. Τι δεν καταλαβαίνεις;
2)
δεν εχω αρχη να μην πληρωνω gems εχω αρχη να μην πληρωνω gems που ξερω οτι ο gm θα μου επιστρεψει
ρε αλτ ηταν δεν αγοραζω gems για αλτ απο AH
Πόσα facepalms θες;
3)
δεν διαφωνουμε οτι το τικετ μπορει να μην ηταν εξτρα σοβαρο αλλα διαφωνουμε στο αφου πληρωνω κανω οτι θελω
Ξαναδιάβασε τι είπα γιατί δεν το κατάλαβες. Υπάρχουν ένα κάρο πράγματα που πολύς κόσμος θα ήθελε να τα κάνει ένας GM αλλά δεν. Γιατί; Γιατί η λογική του κάνω ότι θέλω έχουν πει οι ίδιοι πως δεν τους νοιάζει. Αντιθέτως έχουν βγάλει πολύ όμορφα FAQs με το τι βοηθούν και τι όχι. Δεν σ'αρέσει; Στα καυλοπάπαρα τους.
Κι εγώ ξέρω άτομα που έχασαν αν θυμάμαι καλά quest item από κάποιο boss ή κάποιο-πιο-στάνταρ item και τους είπε ο GM, δε κάνω τίποτα, next week. Επίσης το ίδιο με raid reset ή bugged bosses που ξέραμε ότι μπορούσε να το φτιάξει αν ήθελε αλλά διάλεξε να μην και μας είπε, περιμένετε για soft reset.
υπαρχει και η περιπτωση να μην ειχα αλλα badges
Και; Για gems τα ήθελες έτσι κι αλλιώς. Με ένα πρόχειρο search βλέπω πως emblem refund γίνεται μέχρι 3 μέρες άρα είσαι οκ. Δεν σχολίασα αυτό όμως, σχολίασα το πόσο χαζό το βρήκα (βασικά όχι, όντωςείναι) να ζητήσεις τα emblems πίσω λόγω gems. Να πω ότι πήρες λάθος item ή κάτι κουλό οκ κατανοητό. Τα έχεις που τα έχεις τώρα πια όμως, πούλα τα και με τα λεφτά πάρε άλλα. Που ξέρεις μπορεί να βγάλεις και κέρδος. Big fucking deal. Και δεν βγάζεις και ένα ακόμα άσκοπο ticket που είναι χαμένος χρόνος από βοήθεια σε κάποιον με πιο σημαντικό πρόβλημα (2η φορά ! ).
εκανα login πριν λιγο και βρηκα το item στο mailbox τελικα και απαντηση gm να περιμενει.παντως στο survey εβαλα waiting time "worse" =p
Clockwork Orange
13-05-2010, 20:32
νιωθω λιγο δικαιομενος :P
SpiritCrusher
13-05-2010, 20:35
Ναι αλλά για το 2) του προηγούμενου ποστ, δεν είπες τίποτα! :P
E νταξ τι worst, αμα έχουν αργία στη Γαλλία τι να κάνουν;
Clockwork Orange
13-05-2010, 22:05
ναι σρυ ειχα σκεφτει να σου πω οτι εχεισ δικιο ΑΝ quotareis μια μια τις ατακεσ
αλλα εγω μιλαω για μια γενικη αντιληψη οτι νταξ εκανα μαλακια! οι gms ειναι καλοι πλεον! γιατι να μην παρω πισω τα gems για εναν αλτ που στην τελικη στα @@ μου?
αν τελικα δεν μου τα εδινε δεν θα εβριζα τον gm παντως! στα @ @ μου θα εδινα 200g!
Ingolemo
14-05-2010, 01:30
Na petaxtw kiegw na pw oti genjuros, apo horde pleyra toulaxiston, htan gtp entelws (epoxes vanilla pou paiza se kapoia fash), alla ti na perimeneis apo autous pou DEN efygan apo Crushridge otan mporousan (xeiroteros server ever o crushridge. ita?)
Clockwork Orange
14-05-2010, 04:18
04:11:15] [R] [80:Deathtrip:1]: in the age of gearscore,of ICC rep farming,of ToC alt-puging u fail at naxxramas
ε ναι!!! μετα απο 2 wipes Kel pug 10ρι....τους αξιζε
http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2010/may/ss1002.jpg
:dfinger:
Clockwork Orange
16-05-2010, 05:12
ναι τις ειδα ολες του τουθ
μου πηρε 5 λεπτα να βρω που ειναι το undead :S
Roswell47
16-05-2010, 11:48
Ώρες ώρες ρε κλοκγουορκ νομίζω πως γράφεις αυτά που γράφεις, μόνο για να λες ότι γράφεις.
Clockwork Orange
25-05-2010, 01:50
http://www.youtube.com/watch?v=25vRlh_WL4Y&feature=player_embedded#!
tsimpouklano
26-05-2010, 15:33
αυτά τα abominations τόσο χρόνια ένα artwork δεν έχουν αλλάξει
edit:
θυμήθηκα αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=u-HHOnHwZ50
ο μοναδικός ίσως λόγος να παίξεις το wotlk
KoiliaSamprela
27-05-2010, 15:36
και αυτό όμως ε?
xV7smNMWxgs
tsimpouklano
27-05-2010, 18:34
νομίζω ακούγεται στο quest battle in undercity ή όπως αλλιώς το λένε
θυμάμαι είχα φάει μεγάλο κόλλημα ;-)
KoiliaSamprela
28-05-2010, 12:02
νομίζω ακούγεται στο quest battle in undercity ή όπως αλλιώς το λένε
θυμάμαι είχα φάει μεγάλο κόλλημα ;-)
είναι από ένα low level chain quest , από τα blood elves (http://www.wowhead.com/quest=9175)
tsimpouklano
30-05-2010, 23:59
στα 70+ είναι ένα quest που πολεμάς για την κατάλληψη της undercity
σε βοηθά η sylvanas με το τραγούδι της παίρνοντας ένα buff
http://www.youtube.com/watch?v=ErQ7wvAm6lo&feature=related
το τραγουδι της sylvanas ειναι απο low lvl q που ξεκιναει ghostlands.καμμια σχεση με το battle που ξεκινα dragonblight.
σε αλλα νεα μου τη βαρεσε να παρω loremaster.πονοκεφαλος.
Clockwork Orange
31-05-2010, 02:08
γιατι δεν κατεβαζετε απλα το soundtrack???
tsimpouklano
31-05-2010, 02:52
είμαστε άντρες ρε γαμώτο με ιδρώτα τρίχα και πιτυριδα
μπιζαριος
11-06-2010, 12:17
http://endiaferonta.com/?p=13746#more-13746
kite και feign death λοιπον.
SpiritCrusher
11-06-2010, 12:55
Χμ, παλιό νέο δεν είναι αυτό; Σε φάση 1 χρόνο πριν.
μπιζαριος
11-06-2010, 13:05
γραφει πουθενα οτι ειναι καινουριο? εγω τωρα το ειδα :P
Ingolemo
11-06-2010, 13:19
Nai, einai palio (2007?) alla gia kapoio logo ksanakukloforei :P
http://io9.com/5558603/12+year+old-uses-world-of-warcraft-skills-to-save-his-sister-from-moose-attack
(ta comments gamane)
ps. klaasiko eleeino ellhniko site, pairnei arthro kai apla to metafrazei kai oute kan phgh den grafei...
μπιζαριος
11-06-2010, 13:21
υποθετω οτι κατι τετοια πηγαζουν απο το lazyfeed.
καθεται ο αλλος με ανοικτο το lazyfeed το οποιο πεταει random blogs με το θεμα που επελεξες και δε προσεχεις ποτε στο πουτσο το ποσταρε ο αλλος.
HEROnlysIN
13-06-2010, 15:59
ypo8etw yparxoyn active players apo to ER sto warcraft?
kapoia omada?
skeftomai na arxisw xaraktira..
kalo info 8a tane servers nicks klp an yparxoyn..
Clockwork Orange
14-06-2010, 10:31
genjuros να πας!!!
HEROnlysIN
18-06-2010, 19:01
moy vgazei login server down.. any ideas what to do?
SpiritCrusher
18-06-2010, 20:13
Περιμένεις να ξανανέβει.
μπιζαριος
18-06-2010, 20:15
και στελνεις ολα τα ore τα gold και γενικα οτι αξιζει στην clarabell για να στα προσεχω.
me ena http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/APPLE-MACBOOK-MC516GR-MC516GR-Z0JQ00068.htm me 4GB cataclysm tha paizw?
metamelia1
19-06-2010, 03:56
τίμια καρτα γραφικων για macbook, θα παιζει ισα ισα αν και στις πολεις θα γαμιεται το συμπαν, αλλα στα ιδια λεφτα περνεις laptop με i7 και τουμπανη gpu και δε θα χεις προβλημα. αν ωστοσω θες τοσο πολυ mac, παρτο, γιατι το i5 macbook αρχιζει απο 1700
SpiritCrusher
19-06-2010, 04:29
i5 4πύρηνος > i7 για παιχνίδια.
Χτικιέ με χαμηλές ρυθμίσεις μάλλον. Το WoW είναι πιο πολύ CPU παιχνίδι παρά κάρτας γραφικών. Παρόλα αυτά η κάρτα του συγκεκριμένου δεν είναι και κάτι το φοβερό ε.