View Full Version : World of Warcraft
Pages :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
http://img144.imageshack.us/img144/3851/swkingoo0.jpg
:twisted:
Mitsmann
30-05-2008, 00:51
Δοκιμασα να μπω αποψενες και μου βγαζει ινβαλιντ πασσγουωρντ.
Ενδεχεται να τελειωσε το τριμηνο που ειχα, αλλα δε με βαζει ουτε στη σελιδα manage account. Κι αμα θελω να το ανανεωσω απο που θα γινει?!?
εντιτ. το βασικο ακκαουντ νεημ (που ανανεωνεις χρονο) ειναι με διαφορετικο νικνεημ απ αυτο το παιχνιδιου ε? νομιζω οτι δε το θυμαμαι.
σκατα. πειτε.
De sou vgazei "invalid pw" epeidh teleiose h syndromh sou. Opote mporeis na ksekinhseis apo edo: thymhsou to sosto.
To "vasiko account name" einai to account name. Elpizo na mhn ennoeis oti prospatheis na syndetheis me to onoma tou xarakthra sou :P
Mitsmann
30-05-2008, 00:57
ωπα. το βαζω σωστα μεσα στο παιχνιδι. δε παιζει να κανω λαθος με τιποτα.
Einai to idio me to opoio syndeesai kai sto paixnidi.
Mitsmann
30-05-2008, 00:59
Οκ, βαζω στη σελιδα του ουοου γιουροπ ΚΑΙ του παιχνιδιου το ακκαουντ νεημ και το πασσγουωρντ μου, και βγαζει ινβαλιντ μηνυμα. ΔΕΝ ξαναλεω ΔΕΝ παιζει να εχω κανει λαθος στο παςς.
πφ. θα δουμε.
Mitsmann
30-05-2008, 01:03
Να στο κανω καλυτερο?
ειχα εναν 50 λεβελ Παλαντιν και εναν 1 λεβελ Μαγο που τον εφτιαξα ετσι.
μετα το μυνημα για ινβαλιντ παςς μπαινω στη διαδικασια ρηκοβερ απ το σαητ, βαζω τη σηκρετ κουεστιον, μου στελνουν ενα generated pass, μπαινω μεσα κανονικα μ αυτο
και βρισκω μονο τον 1 λεβελ Μαγο μεσα. ο 50 δεν υπαρχει πουθενα.
παναγιες.
πες.
Eh ok. Se hackaran :P Kai pithanotata meta allaksan to password.
Epikoinonhse tora me th mama blizzard kai pes tous ti egine mhpos sou epanaferoun to xarakthra.
Είτε έκανες το λάθος να μπεις από νετκαφέ, είτε έχεις κανάν keylogger/trojan στο πισί σου.
και για να μη τη ξαναπατησεις φτιαξε horde!
Mitsmann
30-05-2008, 01:12
Ολα τα νετκαφε, κλεινοντας το πισι (που το κανω ΠΑΝΤΑ) σβηνουν τα ινφος.
τωρα καλα κρασια προφανως.
τι πιθανοτητες εχω να τον επαναφερουν??
μα γιατι να το κανει καποιος. δε μπορω να καταλαβω τι μαλακια παιζει στο συμπαν.....
εχουν γινει χειροτερα,ακαουντς με 4-5 70αριδες ντυμενους κτλ
Mitsmann
30-05-2008, 01:14
παιζει να μου τον επαναφερουν? απο τι εξαρταται?
DEN ksereis ti kanei to kathe netcafe e. Genika den ksereis ti symvainei se KSENO ypologisth. Opote mhn koveis to pouli sou :)
Pantos eisai tyxeros. Ok enas 50rhs den einai tpt. O typos pou to ekane htan teleios kathysterhmenos h teleios apelpismenos.
H Blizz epanaferei xarakthres se tetoies periptoseis. Isos apla xaseis items/lefta.
αποσο ξερω ειναι ευκολο να στον επαναφερουν,εχω ακουσει ατομα που εκαναν delete χαρακτηρες γιατι δε πηγαινε αλλο (λολ) και μετα απο μερικες μερες το μετανιωσαν και τους επανεφεραν
καλυτερα θα τα ξερει κανας λοκαστ και μπλιζας
Mitsmann
30-05-2008, 01:22
[zER]
Pantos eisai tyxeros. Ok enas 50rhs den einai tpt. O typos pou to ekane htan teleios kathysterhmenos h teleios apelpismenos.
να ειναι ενας καθυστερημενος ειναι οκ. να ειναι απελπισμενος δε το καταλαβαινω. δηλαδη απλα μπηκε και τον εσβησε ας πουμε?
αν ειναι δυνατον. και οντως δεν ηταν κατι ιδιαιτερο, ενας απλος 50ρης ηταν. αλλα επαιζα αργα και μου εχει παρει ενα τριμηνο να τον φερω εδω και δεν ετρεχα κιολα.
τι να πω. σκατα μερα εντελως σημερα, ολα μουνι.
Sinithos tous gdynoun, poulane ta panta kai metaferoun to gold se dikous tous xarakthres. H kati tetoio. Pianeis to nohma. Alla giati na to kaneis se enan neo 50rh den exo idea :P
Mitsmann
30-05-2008, 01:25
[zER]Sinithos tous gdynoun, poulane ta panta kai metaferoun to gold se dikous tous xarakthres. H kati tetoio. Pianeis to nohma. Alla giati na to kaneis se enan neo 50rh den exo idea :P
............αυτο δε το χα σκεφτει. Δηλαδη θα τον βρω χωρις τιποτα ε?
....απιστευτα....
Mitsmann
30-05-2008, 01:37
η μπλιζζαρντ δε μπορει να ελεγξει αν και που φυγανε μεηλς απ το χαρακτηρα μου?
εντιτ. το σκεφτηκα. σιγα μην στειλανε τα γκολντ (αν εχει γινει αυτο) με μεηλ. με τρεηντ θα το εκανα αν ημουν αυτος. παπαριες.
Συνήθως σου επιστρέφει η Blizzard τον εξοπλισμό σου και μερικές φορές τα λεφτά σου. Συνήθως, όχι πάντα.
Σε έναν guildmate του επέστρεψαν τα πάντα εκτός από τα 9k gold του. Άπειρες χριστοπαναγίες. :P
Mitsmann
30-05-2008, 01:51
Μαλιστα. Κοιτα να δεις.....
μακαρι να υπαρχει τροπος να δουμε σε ποιον χαρακτηρα εκανε τρεηντ η εστειλε μεηλ ο χαρακτηρας μου.
να φαει πουτσα.
Kala to pou ekane trade ksexna to. Ta mails ypotheto einai eykolo na anixneytoun. An htan arketa xazos.
SpiritCrusher
30-05-2008, 02:16
Λοιπόν όπως προαναφέρθηκε το κάνουν για να σου πάρουν το gold (πουλάνε και τα items σου) και μετά να το πουλήσουν σε παίχτες για πραγματικά χρήματα. Δεν είναι λίγα τα λεφτά που βγάζουν.
Η Blizzard θα σου δώσει πίσω τον χαρακτήρα λογικά με όλα τα items αλλά χωρίς κανένα enchant (αν είχες κάνει, λέμε τώρα), το ποσό του gold που θα έχεις δεν είναι στάνταρ (ξέρω άτομο που είχε 3-4κ πριν τον χακάρουν και όταν πήρε πίσω τον χαρακτήρα είχε 500 και ξέρω άλλον που είχε μόνο 100 και του τον δώσανε πίσω με ένα χιλιάρικο*). Μην σε απασχολεί ο χρόνος, υπάρχουν άτομα που φέρανε τον χαρακτήρα τους πίσω ~6 μήνες μετά το delete.
Αυτά περι νετκαφέ και σβήσιμο ινφο είναι ψιλομούφες, μου είχαν πει για νετκαφέ στην Αθήνα που ένας τυπάς στη βάρδια του είχε στήσει κόλπο για να κλέβει accounts και να βγάζει χαρτζιλίκι πουλώντας gold άλλων. (ναι οκ ξέρω, "μου είπανε" "άκουσα" κτλ. αλλά δεν είναι τυχαίο πως 80% τον χακς συμβαίνουν από νετκαφές μκέη; )
Εν ολίγοις, αν δεν σου έχουν μιλήσει ήδη οι τύποι απο το recover account, μπες στο παιχνίδι κάνε ένα ticket να μιλήσεις με κάποιον GM για να εξηγήσεις τι έγινε, πως λεγότανε ο χαρακτήρας κτλ. Υπ'όψην μπορεί να σου παγώσουν το account όσο το ερευνούν για να δουν πότε έγινε, που πήγαν τα λεφτά κτλ.
*: Όμως όπως είπαμε δεν είχε enchants οπότε ίσως να του τα δώσανε για να καλύψει το κόστος να τα ξανακάνει.
Mitsmann
02-06-2008, 13:07
Eστειλα στην Μπλιζζαρντ την πληρη φορμα του hacked account με στοιχεια, σιντι κη, λεπτομερεστατη αναφορα.
Αυτο εγινε Σαββατο ξημερωματα.
Μεχρι τωρα το (οντως γνωστο για ταχυτατο) support δεν μου εχει απαντησει τιποτα.
Να ανησυχω η ακομα?
Eστειλα στην Μπλιζζαρντ την πληρη φορμα του hacked account με στοιχεια, σιντι κη, λεπτομερεστατη αναφορα.
Αυτο εγινε Σαββατο ξημερωματα.
Μεχρι τωρα το (οντως γνωστο για ταχυτατο) support δεν μου εχει απαντησει τιποτα.
Να ανησυχω η ακομα?
Υπομονή.
Ρε γμτ, τι λεφτά να κλέψει κάποιος απο έναν που βρίσκεται στα 50 lvl; Κατάντια :?
Μιτς δυστυχώς υπάρχουν παραδείγματα όπου τα items δόθηκαν ένα μήνα μετά. Κάποιες φορές αργούν αρκετά, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για deleted char, πάντως σίγουρα δεν θα τον χάσεις.
Ingolemo
02-06-2008, 13:48
Ntaks, twra ton xarakthra na pareis pisw, ton ntyneis me 50-100g apo ah meta (pou den einai tpt gia enan 70arh, kana high lvl filo exeis? :) )
50rhs einai. De xreiazetai kan na plhrosei. Kane 10 quests h 2 instances kai oriste.
Mitsmann
03-06-2008, 03:38
Ειμαστε ονλαην κυριοι.
Φουλ εξοπλισμος, δε λειπει ουτε ενα γκολντ.
Περιεργο, αλλα δε θα ασχοληθω.
Και ειχα αφησει ανοιχτους λογαριασμους στον Un Goro Crater. (χαχα τι πουτσομερος ειν αυτο? στην πεφτουν απο παντου τα μομπς και ειναι και γαμιαδες. αου.)
μη σου πεσει ο rare δινοσαυρος μονο
Mitsmann
03-06-2008, 04:33
φυσικα και μου επεσε. Προτου προλαβω να τελειωσω τη φραση "wtf?" εβλεπα τον κοσμο μεσα απο γκρι πρισμα.
heheh
στο λαιμο μου ειχε κατσει...πλεον αμα μου τη βαρεσει κατεβαινω να τον βρω να παρω το αιμα μου πισω αλλα δε τον πετυχαινω
συντομα θα το γυρισω σε sl/sl και θα θελα να ακουσω tips and hints αποσους το εχουν παιξει
SpiritCrusher
12-06-2008, 00:51
E δεν έχει και πολλά να πεις. Βάζεις ότι dot έχεις στον αντίπαλο και όποτε σε βολεύει κάνεις drain life. Ο σκοπός είναι με Drain+Siphon+Soul Link να έχεις καλο mitigation ώστε να μην ψοφάς πριν ψοφήσουν αυτοί. Ειδικά με πολύ resilience + stamina o SL/SL αντέχει αρκετά. Εγώ προτιμώ να παίζω με Felhunter έξω (και φυσικά το spell lock σε bind και όχι autocast), αν βρεθείς ενάντια σε melees τότε ίσως να είναι καλό να γυρίσεις σε Voidy γιατί αντέχει παραπάνω dmg από SL και γίνεται και ωραίο sacrifice για τις δύσκολες στιγμές.
Α, και πρόσεχε το πετ, αν ξέρουν τι κάνουν τότε θα στο σκοτώσουν για να χάσεις το SL. Mην το στείλεις να κυνηγήσει κάποιον και μετά το ξεχάσεις να τον κυνηγάει, έχε το νου σου.
έπειξα
έχω συνηθίσει να παίζω το build το μπλιζα με UA και shadowburn αλλα πλησιάζουν τα merciless - λεω να παρω dread αυτη τη φορα - (25 του μηνα) και άρχισα να παίζω πιο σοβαρά arena και δε ξέρω τι να κάνω
πείτε ρε
SL/SL = survivability. De skotoneis, eksantleis. Petas dots, POLY drain kai poly cc (pet/fear/lolcoil). Prospathise na eksantlhseis tous mana users kyrios me drains kai petontas dots pantou, CoEx se melees kai krata tous makrya sou, prepei na voithisei kai o teammate se ayto. Eventually, oi mana users tha meinoun xoris mana kai o lock ekei kerdizei. Fysika thelei kalo gear e. Kynhghse 2 dread kai 2 fel gia to +70 resi bonus.
Genika an exeis paiksei UA tha kseneroseis apisteyta me ta adynama dots tou SL/SL.
SpiritCrusher
12-06-2008, 14:30
Ε τι να πούμε ρε, πάνω κάτω ότι είπα αποπάνω. Πίστευα πως τα άλλα είναι αυτονόητα, ακόμα και για αρένα :P
Ε σε αρένα θες πάνω από όλα mobility, να μπορείς να βάζεις dots, curses ενώ τρέχεις ώστε να μην είσαι εύκολος στόχος (είτε λόγω LOS, είτε λόγω απόστασης), εξ ου και τα instant corruption κτλ. Το σημαντικότερο για έναν lock εκεί μέσα είναι το CC. O σκοπός είναι να κρατάς πάντα κάποιον feared, κάποιον spell-locked και όλους cursed (όλα αυτά συγχρόνως) οπότε έχει μια άλφα κούραση το θέμα :P
Για τα πιο της ουσίας για 2vs2 βρες ένα resto druid ή discipline priest (εγώ είμαι με priest στο δικό μου team). Γεμίζεις με dots τα πάντα, κρατας CCed τον ένα και ελπίζεις να φας τον άλλο γρήγορα. Κράτα το Death Coil για interrupt της ύστατης στιγμής (δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από το να φτάνεις τον άλλον στο 2% μετά απο 5 λεπτά μάχη για να του ρίξει ένα heal ο άλλος και να τον πάει στο 50). Τα υπόλοιπα βρες τα εσύ εμπειρικά, απλά να ξέρεις πως lock + σοβαρός healer είναι πολύ δυνατό combo (βέβαια αν πέσεις ενάντια σε Warr/Druid κλάφτα αλλά οκ).
3vs3 είναι πολύ ωραίο για λοκ μιας κι εδώ δεν χρειάζεται να κάνεις τόσο πολύ damage όσο CC.
5vs5 οι locks ψοφάνε σαν μύγες. Αφ'ενός είσαι από τους πιο επικίνδυνους λόγω CC και διαφόρων κόλπων, αφ'ετέρου έχεις το μικρότερο άρμορ εκει μέσα οπότε το τάκτικ έχει ως εξής: Lock dies first. Οπότε σε πλακώνουν όλοι μαζί, σε 3 secs είσαι νεκρός και το παιχνίδι συνεχίζει. Σε περίπτωση που βλέπεις ένα τσούρμο να σου κάνει ντου με το που μπείτε κάτσε πίσω μαζί με τους δικούς σου για να σε κρατήσουν και κάνε ότι μπορείς για να αντέξεις μέχρι να αναγκαστούν να αλλάξουν στόχο. Ε από εκεί και μετά τα γνωστά.
Σε shamans, paladins healers βάζεις Curse Of Tongues. Γιατί; Γιατί είναι healers με direct heals και όχι HoTs οπότε τους πηδάς. Πολύ.
αυτο φοβαμαι ρε μαλακα :(
θελω να συνεχισω να παιζω ετσι,γινεται;
παιξαμε πριν 10 ματς 2ω2 με παλα που φοραει μπλε και καναμε 6-4 νικες,δλδ γμστ
edit:στο του μπλιζα πηγαινε το ποστ,απαντατε και οι 2 ;p
SpiritCrusher
12-06-2008, 14:34
UA spec είναι viable μόνο για 5vs5. Με το UA δυσκολεύονται στα dispells και τους γαμάς και το health και το mana (ένας ακόμα λόγος για να σε ξεπαστρέξουν στα γρήγορα, απλά εκεί θα έχεις και instant Ηowl για να αντέξεις στην αρχή)
το παιζω πολυ το τονγκζ και τωρα σε καστερς γενικα,κυριως χιλερ
edit και το howl Πολυ,λατρεια
SpiritCrusher
12-06-2008, 14:37
Ναι απλά δεν είναι για παντού.
edit: Επίσης ο teammate πρέπει να ξέρει και απο dispelling κτλ ε (ειδικά κάτι Heroism/Bloodlust). Αν δε, είναι θεός και μπορέσει να βγάλει nature's swiftness (λολ, ναι καλα) από αντίπαλο healer τότε μην τον αφήσεις να σου φύγει ποτέ :P
βασικα αυτο ποσταρα στα wow forums (σορυ για τα αγλικα) καπως ετσι παει η σκεψημ δλδ
ok,plz,take a look at my spec and gear,yes,i know its kidna wtf but i managed to played this really well and i mean REALLY well
im used to it blindly
as im about to start playing some arena more seriously and planning to get mercilles dread gear with honor,im curious if i would be able to keep playing my UA and shadowburn (along with my beloved shadow trance while my dots are shooting) without having to respec sl/sl
thanx in advance
α! ---> http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... ordostupis (http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Shattered%20Halls&n=Skordostupis)
κοιτα ο τιμμεητ ειναι ελληνας και επαιζε χρονια χαντερ και ναι παιζει καλα τον παλα,δλδ αν βαλω κατω οτι ακομα μαθαινει & gear ε ναι ,δε θελω να τον χασω λολ ;p
το skype ειναι μεγαλη υποθεση btw σε τουτο
SpiritCrusher
12-06-2008, 21:21
Καλά ρε κατεστραμμένε, το ποστ το έκανες στο φορουμ του σέρβερ σου; Μην σου πω πως τα replies που πήρες παραήταν σοβαρά (σε ανάλογα θρεντς έχουμε δει πολύ χειρότερα). Κάντο ή στα warlock ή στα PVP (το 2ο ίσως να είναι λίγο καλύτερο μιας και το κοιτάζουν γενικά εμπειροι PVPers) αλλιώς σοβαρή απάντηση δε θα πάρεις ποτέ.-
ναι ρε το ξερω απλα εχουμε μια οικοιοτητα εκει μεσα ακομα και με τα αλαη ;p
θα το κανω και στο lock forum και στο warlocksden μετα
Dr. Death
13-06-2008, 08:21
ρε σεις παιζετε ακομα wow?
δειχτε ελεος στον εαυτο σας.
το UA ειναι το unstable affliction?
αμα θες να ευχαριστηθεις παιχνιδι κανε destro lock , ολα τ αλλα ειναι κλαπαρχιδιες περιοπης...φλωριες του στυλ πεταω dot και βλεπω τους αλλους να πεθαινουν.
και στην αρενα ο destro τα σπαει αν εχεις γκιαρ και ξες να παιζεις.ειδικα σε team με φαιαρ μειτζ.
EIDIKA destro lock se 2vs2 eisai trelo loukoumaki gia ola ta melee me rogue den prokeitai na castareis pote kai me warrior ante na thn palepseis ligo parapanw!
Oso gia 3vs3 ekei ftiaxnoun kapws ta pramata mexri na paroun xamparoi oi alloi oti den exeis sl kai na se kanoun skonh.
5vs5 entaksei yparxei kapoia elpida.
Vevaia destro einai to pio fun spec gia mena alla katholou survivability.An paizeis gia plaka mia xara einai.An prospatheis na pareis kana ponto parapanw den paleyetai.
SpiritCrusher
13-06-2008, 14:23
Το μόνο που καταφέρνεις με destro είναι να γαμάς την ομάδα σου.
Destro =/= Arena.-
mkay?
και στην αρενα ο destro τα σπαει αν εχεις γκιαρ και ξες να παιζεις.ειδικα σε team με φαιαρ μειτζ.
:?
Αν μπορείς να βρείς resto druid και πολύ υπομονή για να την παλέψεις σε κάτι games που κρατάνε μισή ώρα, χέσε τον paladin.
Αν θες μια λύση για πιο γρήγορα games και περισσότερο χαβαλέ, βρες priest.
Dr. Death
13-06-2008, 16:08
Το μόνο που καταφέρνεις με destro είναι να γαμάς την ομάδα σου.
Destro =/= Arena.-
mkay?
:?
μια χαρα αρενα επαιζα μεχρι την 3η σαιζον και τα γαμησια πεφταν μπολικα. οι διαφορεσ οταν τον εκανα ντοτμποτ ηταν ελαχιστες απλα τους γαμαγα χωρις να πολυιδρωσω ενω με τον ντεστρο ειχε περισσοτερη πλακα και αγωνια.
Den ksero an exoun allaksei kati stous firemages teleytaia pou den paizo, alla mexri prin 3-4 mhnes htan free frag. Mexri na kano MS, to miso phgaine xameno.
οκ κιαλλη απορια
ολα dread ή mix?
[zER]SL/SL = survivability. De skotoneis, eksantleis. Petas dots, POLY drain kai poly cc (pet/fear/lolcoil). Prospathise na eksantlhseis tous mana users kyrios me drains kai petontas dots pantou, CoEx se melees kai krata tous makrya sou, prepei na voithisei kai o teammate se ayto. Eventually, oi mana users tha meinoun xoris mana kai o lock ekei kerdizei. Fysika thelei kalo gear e. Kynhghse 2 dread kai 2 fel gia to +70 resi bonus.
Genika an exeis paiksei UA tha kseneroseis apisteyta me ta adynama dots tou SL/SL.
βασικα εννοουσα κρατωντας το παρον σπεκ
SpiritCrusher
19-06-2008, 17:05
Ξανά αυτό που είπε ο μπλίτζας.
SpiritCrusher
19-06-2008, 17:36
2.4.3 Πατσνόουτς (http://www.worldofraids.com/news/152.html) καιιι:
Warlocks:
# Curse of Shadows: This spell has been removed.
# Curse of Elements: This spell now applies to Arcane and Shadow damage, as well as Frost and Fire.
λολ.
τωρα αυτο ειναι νερφ;lol
Mount στα 30???
τεσπα για πειτε ρε λιγο συγκεκριμενα,ποια φελ και ποια ντρεντ
SpiritCrusher
20-06-2008, 03:06
Μπαφ είναι αλλά όχι για locks. Γι αυτούς δεν αλλάζει τίποτα.
e vasika buff einai se fash oti an exeis 2+ locks sto raid den tha xreiastei o enas na kanei coe o allos cos tha kanei o enas coe kai o allos tha boostarei to damage tou
SpiritCrusher
20-06-2008, 14:04
Ναι απλά απλά είναι μικρό buff για locks ενώ είναι μεγάλο buff για τους υπολοιπους. Πες ότι έχεις μια μέρα 2 locks μόνο, συνήθως μπαίνει CoS+CoE ενώ τώρα θα μπει CoE+CoR οπότε πέρα από το caster DPS ανεβαίνει και όλων των υπολοίπων.
SpiritCrusher
20-06-2008, 14:05
:!:
SpiritCrusher
20-06-2008, 14:13
γιατί;;;!
βασικα το aoc δεν εχει content απο το 50 εως το 80, και χρονο για αδυσωπητο γραηντ δεν εχω, οπότε επιστροφή στις ρίζες σιγα σιγα (καινουργιο χαρακτηρα, σε ασχετο σερβερ), να εχω 70ρισει μεχρι να βγει το εξπανσιον και βλεπουμε
SpiritCrusher
20-06-2008, 14:33
ε οκ, είναι και αρχή. Αργά ή γρήγορα θα μπει που θα πάει.
Σέρβερ; Κλαςς;
Turalyon ο σερβερ, σαμανος το κλας
SpiritCrusher
20-06-2008, 14:45
αμα ο σαμανος είναι και αλλάιανς θα σε παρακαλάνε να μπεις σε guild, για Horde δεν ξέρω αλλά πάνω κάτω το ίδιο θα παίζει :!:
ρε γιατι δεν ερχεστε shattered halls?
εχω φτιαξει και guild ο θεος να τη κανει the dharma initiative
τεσπα για πειτε ρε λιγο συγκεκριμενα,ποια φελ και ποια ντρεντ
To eixa melethsei ligo otan epaiza, tora de thymamai. Nomizo fel head+gloves eixa katalhksei, dread ta ypoloipa.
http://img295.imageshack.us/img295/9185/skordomerciiy5.jpg
:touched:
Mitsmann
26-06-2008, 14:44
Εκτος του λιγο παραπανω ταχυτητας και της μουρης, γιατι σωνει και καλα αξιζει ενα επικ μαουντ?
When Black Roses Bloom
26-06-2008, 14:46
Εσύ ο αποπάνως δες τα πι-εμς σου.
Εκτος του λιγο παραπανω ταχυτητας και της μουρης, γιατι σωνει και καλα αξιζει ενα επικ μαουντ?
Gia thn taxythta profanos. Kai den einai "ligo" parapano.
locust να το βρασω το pve gear :P
Den ennoouse akrivos ayto :P Look up "welfare".
ε ναι αλλα δεν ειμαι εγω αυτος,ειδικα στο vindication φτυνεις αιμα ;p
Mitsmann
27-06-2008, 02:19
[zER]
Gia thn taxythta profanos. Kai den einai "ligo" parapano.
δε θα μου απαντας με υφος παλιου, γιατι δεν το χω σε πολυ, να μπω στο σερβερ σου και να σε φυτευω οπου σε βρω.
Αυτή η "λίγο παραπάνω ταχύτητα" (sic) σημαίνει πως κάνεις mining/herbalism πολύ, πολύ γρηγορότερα => πολλά λεφτά.
Roswell47
27-06-2008, 14:14
Meta apo kairo arxizw ksana WOW. Epeidh den 8elw na ksanapathsw to podi mou ston poustogenjuros,protinete mou kanan swsto server.
εγω τώρα (εδω και μια βδομαδα δηλαδή) παιζω turalyon
Roswell47
27-06-2008, 14:54
Me neo xarakthra? h apla allakses server?
527 res και συνεχιζουμε :)
Τι το θες τόσο resilience ρε; Κάνεις καθόλου dmg;
τι να το θελω,να δεχομαι μηδαμινα crit :P
και dmg κανουμε :)
panopticon
28-06-2008, 12:03
gamw egw exw molis 130 res :( ....
καλα ρε ενας δε βρεθηκε να μου πει οτι το cap ειναι 492.7; :P
πεταξα gem (& gold :() και εχωσα σταμινα και spelldmg
btw ακουσα οτι το νοεμβρη θα βγει το wotlk,ισχυει;
Νοέμβρης, Δεκέμβρης είναι πολύ πιθανοί μήνες.
SpiritCrusher
02-07-2008, 13:10
Εάν δεν δεις ημερομηνία στο επίσημο σάιτ ή απο μπλου πόστερ τότε μην πιστεύεις τίποτα. Απλά δεδομένου ότι κάπου στο τέλος καλοκαιριού ίσως να είναι έτοιμο για μπέτα, εκείνη η εποχή φαίνεται σωστή.
http://www.youtube.com/watch?v=NC1GRAMX_9A
κλαιω
Roswell47
09-07-2008, 10:02
Άσε ρε Πάνο-σπασαρχίδας όσο δεν πάει είναι ο τύπος
δε λεω οχι αλλα με αυτο το βιντεο ελιωσα
σε αλλα νεα το γυρισα sl/sl γιατι επεμενε ο παλα οτι για να ανεβασουμε rating ειναι must και δε μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα...φυσικα το ποσο αντεχω σε σχεση με πριν ειναι τεραστιο συν αλλα απο dmg τπτ...ασε που νιωθω οτι παιζω αλλο παιχτη και πρεπει να τον μαθω :|
SpiritCrusher
09-07-2008, 15:08
Άσε ρε Πάνο-σπασαρχίδας όσο δεν πάει είναι ο τύπος
γμσ τα, το χειρότερο είναι πως ήρθε στο σέρβερ και εκτοτε γεμίζει με φάνμποηζ που ρωτάνε στο chat "zomg wheres athene". Μετά είπε πως το battlegroup/server είναι τo καλύτερo pvp-wise στο wow και τώρα έχουν κάνει migration ολοι οι pvpers και βλέπεις παντού armored netherdrakes.
Και πάνω που λέγαμε πως τον κάνανε μπαν και ηρεμήσαμε τον πέτυχα πάλι τις προάλλες στο IF. gtp.
σε αλλα νεα το γυρισα sl/sl γιατι επεμενε ο παλα οτι για να ανεβασουμε rating ειναι must και δε μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα...φυσικα το ποσο αντεχω σε σχεση με πριν ειναι τεραστιο συν αλλα απο dmg τπτ...ασε που νιωθω οτι παιζω αλλο παιχτη και πρεπει να τον μαθω :|
Ποια η διαφορα;
Απλά με siphon/drain+mitigation ζεις παραπάνω από ότι ο αντίπαλος. Αυτό.
ρε που ειναι το ua μου,που ειναι τα βαρβατα dots και το shadowburn μου :(
ασχετο αλλα μολις απoκτησα talbukακι :D
http://img95.imageshack.us/img95/511/wowscrnshot070908163326jp0.jpg
SpiritCrusher
09-07-2008, 20:11
Χάλια.
http://wotlkwiki.info/index.php/Main_Page
Cripple: Cripples the target, reducing movement speed by 75%, silencing the target. Cripple causes the target to be immune to physical attacks, but still vulnerable to spells. Lasts 20 sec. Only 1 target can be crippled at a time. (51 point, 1.5 sec cast, no cooldown)
Είναι λίγο uber τα νέα talents λοιπόν...
στo demonology θα εχουμε και druid ταλεντ :P
μια χαρα ειναι το σκουρο talbuk ρε
SpiritCrusher
10-07-2008, 13:30
ρε Dual Wield 2-handed weapons λέμε (αν και στα τέτοια μας, Death Knight ftw).
ποτε θα βγει το γαμηδι το 2.4.3;
εχω αφησει τον 30lvl rogue να περιμενει το mount του
SpiritCrusher
14-07-2008, 02:19
Την Παρασκευή κατέβηκαν τα ptr για να μπει νέο build για testing. Δεδομένου ότι οι αλλαγές είναι μικρές και ψιλομούφα, ίσως την επόμενη εβδομάδα. Εγώ θα προτιμούσα να κάνει παραπάνω γαμώ το σπίτι τους γιατι:
http://img229.imageshack.us/img229/7520/qqoy4.jpg
All US realms will be offline for 8 hours (from 3am to 11am PDT) and Blizzard will probably apply the patch 2.4.3 to the live realms.
οποτε εδω next week λογικα
edit:απο αυριο τελικα :D
SpiritCrusher
15-07-2008, 23:55
Ναι, γαμώ το σπίτι τους.
Δεν πειράζει όμως γιατί στο build της Παρασκευής μπήκε rogue pvp nerf που δεν αναφέρεται στα patchnotes (μπήκε με stealth δηλαδή, oh the irony)
Στα rogue forums πέφτει πολύ κλάμα, χοχο.
απο πριν το ελεγαν το νερφακι στα τσιτ ντεθ ρε
καλα να παθουν οι OP (ποιος μιλαει τεσπα)
νερφ και τους ντρουιντ τωρα να μπουν τα πραγματα στη θεση τους και να κυριευσουμε το συμπαν :D
SpiritCrusher
16-07-2008, 00:42
Δεν λέω για το τσιτ ντεθ, αυτό φαίνεται στα patchnotes.
Έφαγε νερφ το Sinister Calling και δίνει 5% bonus damage σε backstab, hemo αντι για 10% που ήταν πριν. Δεν λέει τίποτα στα patchnotes αλλά ίσχυε στο ptr μέχρι τη στιγμή που το κατέβασαν και λογικά δε θα αλλάξει τίποτα μέχρι αύριο.
Επίσης να πούμε πως η αλλαγή στο τσιτ ντεθ θα αλλάξει λίγα πράγματα για rogues που έχουν σοβαρό PVP gear, το συγκεκριμένο fix έγινε για τελείως διαφορετικούς λόγους.
ασχετο κοιταζοντας στα rogue forum επεσα σε αυτο το επικ θρεντ http://forums.worldofwarcraft.com/threa ... 7614&sid=1 (http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=7903587614&sid=1)
δεν υπαρχει
Boris-san
16-07-2008, 03:32
Loipon paidia twra arxisa na paizw Wow exw pwrw8ei alla eimai ligo noob opote zhtw sumvoules.Eimai hunter 23 level kai exw kanei ola ta quests westfall duskwood kai lakeshire redridge mountains.Pou a3izei na paw gia na vrw kala quests?Emena mou eipane Wetlands.Kalw tous gnwstes na me sumvoulepsoun!
Dr. Death
16-07-2008, 05:29
ντιλιτ το χαρακτηρα, σβησε τα ακαουντς και γκετ ε λαιφ
η ζωη εχει τα περισσοτερα κουεστς
θα με θυμηθεις
old_charlie
16-07-2008, 09:55
Nai, ma tw 8ew nai. Kai episis stamata na diavazeis auto to topic enw den paizeis wow opws kanei o apo panw moy.
Kelldorain
16-07-2008, 10:15
ντιλιτ το χαρακτηρα, σβησε τα ακαουντς και γκετ ε λαιφ
θα με θυμηθεις
http://i332.photobucket.com/albums/m346/Kriokolone1/epic.jpg
δεν ειμαι noob εχω 904 spell damage χαχαχαχαχα
Ή μπορεί να έχει κανείς και ζωή και να παίζει MMOs. Τώρα, αν κάποιοι δεν ξέρετε να ρυθμίζετε τον χρόνο σας, ε συγγνώμη αλλά δεν σας φταίει το MMO.
Roswell47
16-07-2008, 11:29
Κατεβαίνει το 2.4.3 :D
:D
και τωρα προσεξα και αυτο Demon Skin, Demon Armor, and Fel Armor are no longer Magic effects and cannot be dispelled. ζητω γιουπι και τετοια
boris reroll horde.
Roswell47
16-07-2008, 13:06
Τι διάολο έγινε και δεν έχω το Quest Helper? Είναι κανονικά στα AddOns ο φάκελός του
Boris-san
16-07-2008, 13:08
Wraies apanthseis dwsate re mpravo,piasate kati pou eipe kapoios,mia filosophikh ataka kai anti na me voh8isete kanete tous malakes ,thx a lot
ε νεο πατς ρε roswell,παλι καλα που δουλευουν τα περισσοτερα addons
btw ελα μωρη 30 lvl alt aderovgaltis :touched:
http://img362.imageshack.us/img362/1586/clipboard01rg2.jpg
ελα μωρε κλαψιαρη μπορισαν, τραβα γουετλαντς ή ασενβεηλ
Loipon paidia twra arxisa na paizw Wow exw pwrw8ei alla eimai ligo noob opote zhtw sumvoules.Eimai hunter 23 level kai exw kanei ola ta quests westfall duskwood kai lakeshire redridge mountains.Pou a3izei na paw gia na vrw kala quests?Emena mou eipane Wetlands.Kalw tous gnwstes na me sumvoulepsoun!
http://wowvault.ign.com/View.php?view=g ... tail&id=66 (http://wowvault.ign.com/View.php?view=guides.Detail&id=66)
Ο οδηγός αυτός είναι παλιός, αλλά ακριβής, με μία εξαίρεση: γύρω στο 35 πλέον υπάρχουν μπόλικα και ωραία quests Dustwallow Marsh.
Ashenvale μπορείς να την προσπεράσεις ως το 27 (όπου πας να κάνεις τα quests τέρμα βορειοανατολικά). Είναι σπαστικό πριν το 27, γιατί τα quests εκεί είναι διάσπαρτα.
μολις εσκασα 2.4κ γκολντ στην χαρις πιλτον!
Boris-san
16-07-2008, 13:55
ελα μωρε κλαψιαρη μπορισαν, τραβα γουετλαντς ή ασενβεηλFxaristw gia th sumvoulh ekei mou eipane na paw kai alloi.Den klaigomai omws,please
http://wowvault.ign.com/View.php?view=g ... tail&id=66
Ο οδηγός αυτός είναι παλιός, αλλά ακριβής, με μία εξαίρεση: γύρω στο 35 πλέον υπάρχουν μπόλικα και ωραία quests Dustwallow Marsh.
Ashenvale μπορείς να την προσπεράσεις ως το 27 (όπου πας να κάνεις τα quests τέρμα βορειοανατολικά). Είναι σπαστικό πριν το 27, γιατί τα quests εκεί είναι διάσπαρτα.
Thx man
Roswell47
16-07-2008, 14:22
http://img.photobucket.com/albums/v736/Luminoth/mount.jpg
Dr. Death
16-07-2008, 14:31
καλα μην τρελενεστε
σορυ κιολας ε
παρε παιδι μου να καεις
http://www.worldofwarcraft.com/info/bas ... evels.html (http://www.worldofwarcraft.com/info/basics/regionlevels.html)
και το ουμπερ http://mapwow.com/
Roswell47
16-07-2008, 14:42
σορυ κιολας ε
Ασυγχώρητος
χαχαχα για πρωτη φορα το απογευμα ειδα τη γκρουπαρα live στη lower city
μιλαμε για performance οχι μαλακιες :D
http://img396.imageshack.us/img396/779/etcuw0.jpg
http://uk.youtube.com/watch?v=ceWhKHDpMQ0
SpiritCrusher
18-07-2008, 18:31
Ye είναι η μπάντα απο devs στη blizz. Ειδικά ο Samwise Didier (υπεύθυνος για το Artwork όλων των Warcraft) είναι κατεστραμμένος Manowarας και κηπ δε φέηθ μέταλ μπράδα ενώ επίσης έχει ζωγραφίσει τα τελευταία 2,3,4 (δεν έχω ιδέα) εξώφυλλα των Hammerfall. Αν τα δεις κάνει μπαμ ότι είναι αυτός.
Σε πιο σημαντικά νέα, σήμερα ξεκίνησε η Beta.
ναι το ακουσα
ειναι κανεις απο δω μεσα (ντεγκιαλ) ;
ναι το ακουσα
ειναι κανεις απο δω μεσα (ντεγκιαλ) ;
Και να μου έστειλαν invite, δε θα μπορούσα να το λάβω. Είχαν γίνει κάτι αλλαξοκωλιές με τα accounts και το account μου είναι ενός γνωστού και με e-mail που δεν ισχύει πλέον. Για να το αλλάξω, πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο και α) βαριέμαι β) δεν έχω τα στοιχεία του original account owner. :P
επιτελους το pvp cloak με τα 60 badges :D
SpiritCrusher
21-07-2008, 01:52
http://wotlkwiki.info/index.php/Main_Page
Cripple: Cripples the target, reducing movement speed by 75%, silencing the target. Cripple causes the target to be immune to physical attacks, but still vulnerable to spells. Lasts 20 sec. Only 1 target can be crippled at a time. (51 point, 1.5 sec cast, no cooldown)
Είναι λίγο uber τα νέα talents λοιπόν...
Εμ το κακολόγησε ο ντετζίαλζ και το κάνανε delete το καημένο
Haunt (NEW)
Requires 50 points in affliction. 1 rank. (This replaced Cripple)
You send a Ghostly Soul into the target, causing 670 - 785 Shadow damage and increasing all damage done by your damage over time effects by 15% for 12 sec. When the Haunt spell ends or is dispelled, the soul returns to you, healing you for 20% of all damage done to the target.
Περιμένω να δω τα pet talents του hunter. Είμαι σε μεγάλο δίλλημα τι να ανεβάσω στο Wrath, τον hunter ή τον resto druid. Αν ο beast master (μαζί με το pet του) αποκτήσει περισσότερα active spells μπορεί να με ψήσει.
Roswell47
21-07-2008, 13:04
Τι σκατά γίνεται με τους servers γαμώτο;
SpiritCrusher
21-07-2008, 13:41
Περιμένω να δω τα pet talents του hunter.
There you go
http://petopia.brashendeavors.net/
Πήγαινε στο Wotlk pet section στη μέση της σελίδας και τα έχει όλα + πως δουλεύει το νέο σύστημα.
Και για κανονικό calculator (αν και δεν φαίνεται και πολύ έτοιμο ακόμα): http://wotlk.wowhead.com/
Tools --> Pet Calculator
Τι σκατά γίνεται με τους servers γαμώτο;
δε ξερω τι σκατα εχουν οι σερβερ σας και εχουμε γεμισει 1lvl spammers :P
http://petopia.brashendeavors.net/
w00t, thanx. Μου φαίνεται θα κάτσω να 70ρήσω τον hunter μέχρι το wrath.
SpiritCrusher
22-07-2008, 23:28
Best killshot ever
http://img363.imageshack.us/img363/4892/voiddead8326077yk8.th.jpg (http://img363.imageshack.us/my.php?image=voiddead8326077yk8.jpg)
http://img93.imageshack.us/img93/5964/wowscrnshot072308190103lp8.jpg
μη ψαρωνετε δε το χω παρει ακομα,bug ειναι που μεχρι να κατεβεις επιστρεφοντας απο το νησι παραμενεις στο drake ;p
SpiritCrusher
23-07-2008, 22:43
overrated!
το μπαγκ υπάρχει απο τότε που τα βάλανε και ακόμα να το φτιάξουν..
not!ασε που κανω συλλογη,πηρα και το κοντο;p
btw ειδα video απο barber shop λολ
SpiritCrusher
25-07-2008, 19:17
not!
Χειρότερο όχι (υπάρχει εκείνο το talbuk) αλλά θα δεις και ο ίδιος πως μετά από λίγο καιρό θα σου δίνει την εντύπωση πως δεν πετάει γρήγορα, ίσως επειδή είναι μεγάλο και δε βλέπεις το terrain να περνάει τόσο γρήγορα από κάτω σου. Νεβερδελεςς το κλασσικό έπικ μάουντ δίνει καλύτερη αισθηση στο συγκεκριμένο τομέα.
Επίσης οι σοβαροί άνθρωποι παίρνουν το Veridian 8)
εμενα παλι το kodo μου δινει την εντυπωση πως παει γρηγοροτερα απο ολα τα υπολοιπα
επισης τα χειροτερα mount ειναι το ram και η μαλακια των draenei + μια παπαρια ελαφι,η χελωνα και ενα πραγμα σαν εντομο :?
Kelldorain
29-07-2008, 15:12
Δεν υπάρχει πιο σπαστικό πράγμα στο WoW από την κατάσταση που είμαι αυτή τη στιγμή. Ξανάρχισα μετά από ενάμιση χρόνο και δεν ξέρω τι να κάνω :? Pvp δεν μου αρέσει, heroic δεν πάω πουθενά με tier 2 που χω και guild δύσκολα
An akoma exeis t2, mallon exeis polla quests akoma na teleioseis. Kai profanos den ksekinas me heroics.
ρε να σας πω,αξιζει να αλλαξω το major spellpower με soulfrost;και αν ναι ποσο θα παει περιπου το μαλλι;εχω 3k g btw
SpiritCrusher
05-08-2008, 04:05
Ανάλογα.
Χρησιμοποιείς Incinerate ή Immolate και αν ναι πόσο συχνά σε σχέση με τα άλλα σπελλζ? Γιατί θα κερδίσεις 14 spelldamage* στα shadow αλλά θα χάσεις 40 στα Fire
Το Soulfrost δε θα κάνει τόσο μεγαλη διαφορά στο pvp όσο στο pve αλλά εάν στην ερώτηση της πρώτης πρότασης είπες όχι τότε πήγαινε τσέκαρε τα ματς στο AH πόσο έχουν, ρώτα πόσο είναι το fee και αν βγαίνει σχετικά φθηνά κάντο.
*: Αν έχεις empowered corription και άλλων παρόμοιων talents θα κερδίζεις πάνω απο 14 αλλα οκ.
κοιτα σαν slsl τα fire εχω ξεχασει οτι υπαρχουν και επειδη ειμαι της υπομονης το εκανα σχεδον στο καπακι απο το ποστ μου ;p
εφυγε ενα χιλιαρικο και βαλε αλλα δε γαμιεται...εδω τα πεταξα για πλακα στην χαρις πιλτον...ναν καλα τα daily κιε το alchemy
SpiritCrusher
05-08-2008, 15:21
Πολύ ακριβό σου βγήκε. Αγόρασες εσύ τα mats ή στα έδωσε ο enchanter?
http://leiavmolde.net/aw/forums/viewtop ... &sk=t&sd=a (http://leiavmolde.net/aw/forums/viewtopic.php?f=3&t=706&st=0&sk=t&sd=a)
epic thread
Kelldorain
11-08-2008, 09:06
Όντως. Έκανα κι εγώ ένα apply εκεί πέρα αλλά δεν βγήκε τόσο καλό :( http://leiavmolde.net/aw/forums/viewtopic.php?f=3&t=835
Antonisjk
12-08-2008, 11:02
Kelldorain, για πες τι χαρακτήρα έχεις και σε ποιόν server?
Kelldorain
12-08-2008, 11:16
Asriel, ne druid στο silvermoon αλλά δεν πολυπαίζω atm επειδή είμαι στο διάστημα μεταξύ 2 ταξιδιών
Roswell47
12-08-2008, 17:05
Έβλεπα το topic από την αρχή και είχε φάση μπορώ να πω.
Female Draenei Shaman 48lvl
Jewelcrafting 127
Mining 224
First Aid 300
s4 chest και logitech g15 :D
μια χαρα μου κατσε
Antonisjk
13-08-2008, 08:13
Εγώ βρίσκομαι κυρίως στον Nagrand (normal server).
Periandros (http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Nagrand&n=Periandros) ο main, belf Paladin
και Elmago (http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Nagrand&n=Elmago) ο 49άρης troll mage twink μου.
ελα ρε εχω πετυχει αρκετους απο τη guild σου σε bg κιαρενα
Antonisjk
13-08-2008, 09:14
Χεχε PCMaster Maniacs και PCMaster Raiders FTW!
Είχαμε και ένα άσχημο νέο πριν από 2 βδομάδες, πέθανε ο GM μας και συντάκτης του περιοδικού PCMaster και προσωπικός μου φίλος, ο Νίκος Κεσίσογλου...
Αλλά το guild συνεχίζει και λειτουργεί κανονικά με τους officers (εγώ και άλλα 5 παιδιά) να κάνουμε ότι μπορούμε και περνάει από τα χέρια μας.
Kelldorain
13-08-2008, 09:34
Όχι ρε φίλε, σοβαρά μιλάς? Ατύχημα?
Btw να σε ρωτήσω ο Kuv παίζει? Αν ναι πες του ότι ο Asriel λέει να γυρίσει Silvermoon :P
Antonisjk
13-08-2008, 09:39
Τροχαίο...
Ναι ο Kuv παίζει. Το είχε κόψει ένα διάστημα, αλλά επέστρεψε. Όπως λέει και ο ίδιος "όλοι εδώ γυρίζουμε" :D
Για να φύγει από Nagrand δεν το κόβω, γιατί είναι ο εκπρόσωπος του περιοδικού στο guild. Άρα η παρουσία του επιβάλετε.
Kelldorain
13-08-2008, 09:46
Ναι ρε το ξέρω για πλάκα το είπα. Απλά είχε ιδρύσει ένα από τα ιστορικότερα guild του server μας
Antonisjk
13-08-2008, 12:08
Asriel, ne druid στο silvermoon αλλά δεν πολυπαίζω atm επειδή είμαι στο διάστημα μεταξύ 2 ταξιδιών
Τώρα που το θυμήθηκα, στον Silvermoon έχω παρκαρισμένους 2-3 χαρακτήρες με ποιο αξιόλογο έναν draenei shadow priest 37 level...Ήμουνα στο guild Greek Spirit (ή κάπως έτσι)
Boris-san
13-08-2008, 15:18
Egw vare8ika to hunter.Eftia3a ena dranaei shaman(mhn mou 3ana peitegiati pali alliance:D) ton eftasa se ena dekahmero 44 lvl kai eimai polu kala.Mail stoles.Herod shoulder berzerker helm(apo SM) 4(!) merh mou epsan apo to scarlet set(Wrists leggings chest kai belt) kai krataw duals.Duals thelw kalutera akomh alla kai pali me ta windfury pou kovw kai pali gamaei.Profanws exw enhanc opws tha katalavate.Exw ena filo pou ton paizei apo twra rest.Kaspimo milame.Alla aftos as poume xwnei kai warrior,egw duskoleuomai.
Antonisjk
13-08-2008, 16:45
Φίλε, αν μάθεις να παίζεις shamy, και ψιλοντυθείς λίγο καλά, βγαίνεις πάντα πρώτος στα bg's! Ειδικά οι ally σπέρνουν (άσχετα αν χάνουν στα bgs στο τέλος :D ), αλλά από hordes δεν έχω δει shamy να τα πηγαίνει τόσο καλά όσο οι draeneis shamans.
αλλά από hordes δεν έχω δει shamy να τα πηγαίνει τόσο καλά όσο οι draeneis shamans.
I loled.
Antonisjk
13-08-2008, 18:00
[zER]
αλλά από hordes δεν έχω δει shamy να τα πηγαίνει τόσο καλά όσο οι draeneis shamans.
I loled.
Graz
Dr. Death
15-08-2008, 01:09
οταν λες πρωτος στα μπιτζις τι εννοεις?
γιατι για 2 χρονια απο την αρχη τον μπιτζις μεχρι που σταματησα το γουορκραφτ χαντερς και καστερς ηταν πρωτοι σε ολα στο 90% των περιπτωσεων.
dr death θα παίξεις warhammer online?
Dr. Death
15-08-2008, 03:22
παιζω ειτζ οφ κοναν που και που απο λογαριασμο ενος φιλου
εχω μια 60αρα ντεμο
γενικως στο γκειμ με λιγη ωρα καθε μερα ανεβαζεις αβερτα λεβελ..τα μπαγκς βεβαια το σκοτωνουν το παινχιδι αλλα κατα τ αλλα γαμει και δερνει.
γενικως αν δεν ηταν ο φιλος να μου δωσει το ακαουντ να φτιαξω χαρακτηρα δεν θα ειχα ασχοληθει καθολου με κανενα εμ εμ οου.
και το πως την εχω φτασει 60 ενας θεος ξερει καθως μονο 10 μερες εχω παιξει ψιλοκαμμενα λογω διακοπων και βαρεμαρας.
την ειχα 20 λεβελ τσακ μπαμ σε 3-4 μερες και την ειχα παρατησει για 2 μηνες...επεσε η βαρεμαρα και δεν εχω τι να κανω εδω και ενα δεκαημερο και η βλεπω ολυμπιακους η ανεβαζω την ντεμο μου.
40 λεβελ σε μια βδομαδα μια χαρα ειναι.
τα παραταω παλι καθως φευγω διακοπες και μετα δουλεια.
Antonisjk
16-08-2008, 10:59
1οι στα KBs. Μα πραγματικά όποτε πέφτει Shaman ally, κατά 90% θα βγει πρώτος (βέβαια πολλές φορές πετυχαίνω τους ίδιους 2-3 shamans, οι οποίοι είναι twinkάκια)...
Dr. Death
16-08-2008, 11:50
κατσε για τι μιλας για τουινκς?
η 70αρηδες?
1οι οι σαμανοι στα ΚΒ?
μαιστα .. η δεν εχετε χαντερς και λοκς/μειτζις στο σερβερ σας η ειναι τοσο ασχετοι ωστε να τους περνουν κιλς οι σαμανοι.
Antonisjk
16-08-2008, 20:35
Για twinks lvl49 μιλάω. Θα ανεβάσω μερικά screenshots να σας δείξω...
Dr. Death
17-08-2008, 03:44
γιατι να φτιαξεις χαρακτηρα και να τον πας 49 λεβελ και να τον αφησεις τουινκ?
ιδου η απορια
για να εχεις και καλα μαουντ?
στο 30 δεν τα πηγανε πλεον τα μαουντ?
δεν το πιανω ειλικρινα.
το σωστο τουινκ δεν ανεβαινει πανω απο 19 λεβελ.
εσυ ασε τα κοναν και τα τουινκς και παιξε κανα προ μπας και σηκωσεις καμια κουπιτσα :!:
Boris-san
17-08-2008, 19:20
Vasika toshammy ap oti pianw ton theloune stis Arenes giati exei to upertato earth shock pou mporei na tous kopsei to castarisma.Kai h apofugh enos stun h sleep h kati tetoio einai ousiwhs
Dr. Death
18-08-2008, 00:08
εσυ ασε τα κοναν και τα τουινκς και παιξε κανα προ μπας και σηκωσεις καμια κουπιτσα :!:
μωρη καμηλοπαρδαλη , ψαχνεις να βρεις ποστ μου να μου την πεις ανεξαρτητως φορουμ?
τοσο σου σπασα τα αρχιδια?
πες μας τωρα οτι σε διασκεδαζω και γελας ωστε ψαχνεις να μου την πεις και διαφορες τετοιες φλωριες
μαλακα ουτε 15χρονοι αγαμητοι γαυροι δεν τα κανουνε αυτα.
οπως και να χει γουσταρω που σε εχω τσιτωσει τοσο ωστε να κοιτας τα ποστ μου και εκτος αθλετιξ.
Antonisjk
18-08-2008, 08:32
Άντε να φύγει ο Αύγουστος να επιστρέψουν όλοι σιγά-σιγά να ξανα-αρχίσουμε τα raids...
SpiritCrusher
18-08-2008, 15:38
Φίλε, αν μάθεις να παίζεις shamy, και ψιλοντυθείς λίγο καλά, βγαίνεις πάντα πρώτος στα bg's! Ειδικά οι ally σπέρνουν (άσχετα αν χάνουν στα bgs στο τέλος :D ), αλλά από hordes δεν έχω δει shamy να τα πηγαίνει τόσο καλά όσο οι draeneis shamans.
Αυτό θα μπορούσε να ήταν ένα ωραίο ποστ που θα άφηνε να εννοηθεί πως οι αλλάιανζ δεν ξέρουν να παίζουν και θα ερχόμουν να ποστάρω "i c wat u did thar" αλλά μετά συνειδητοποίησα πως το εννοούσες και μου το χάλασες :/
Boris-san
21-08-2008, 04:14
Ton exw ftasei 52 afth th stigmh,se to polu mhna pisteuw tha eimai 70,alla pragmatika ath th stigmh pernaw th fash pou variemai trela na exparw.To felwood exei liga spastika quests to un goro einai gia ton poutso kai burning steppes thelw 2-3 lvl akoma.Ante na ftasw 58 na paw outland na parw me ta quests ta prwta items na ntu8w ligo kala na thn palepsw.Sta 70 upothetw einai dedomeno oti tha ton kanw resto?
αν δεν παιζεις σε pvp server δεν ξερεις τι παει να πει leveling ;p
Boris-san
21-08-2008, 04:49
Se pvp paizw.Ti ennoeis?
Antonisjk
21-08-2008, 08:15
Στο ανελέητο ganking αναφέρετε (πιθανόν) ο Abruzzi.
Δεν είναι αναγκαίο να γίνεις resto, και ο enhancement είναι χρήσιμος στα raids. Επίσης είναι και ο καλύτερος στο pvp. Αλλά μεγάλο ρόλο θα παίξει τι θα σου ζητήσει το guild σου.
Boris-san
21-08-2008, 12:26
A nai s afto pou leeiexei megalo dikio.Kala egw twra pou eida ena paidi pou paizei se rp server katalava poso kapsimo einai.
Pantws egw resto protimw na ton kanw.Aspida kai mace kai dwse heal heal heal.Vasika sthn polh mou uparxoun kamia 15ria filoi pou exoun 70rhdes kai to mono tous provlhma se arenes kai loipa einai pws den exoun ena diko tous healer na sunennoountai.Kai emena mou kanei teleia
Antonisjk
21-08-2008, 12:29
Και εγώ τον paladin μου, healer τον έχω. Έχω μία αγάπη γενικότερη στα healing classes χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μ'αρέσουν και τα υπόλοιπα. Αλλά με resto spec δεν θα παλεύεις με την καμία τα daily's... :cry:
Boris-san
21-08-2008, 12:32
Tha exw mia mikrh voithia :D.Tha tous healarw etsi tha me afhnoune?Vasika ta dailys ektos apo xrhma ti allo sou dinoune?
Antonisjk
21-08-2008, 13:07
Εκτός απο χρήμα...περισσότερο χρήμα :D
Μόνο για χρήμα είναι...
μια πούτσα σε λαδόχαρτο για τον ποιο άθλια μέθοδο με την οποία κρατήσαν κόσμο στο παιχνίδι
Antonisjk
21-08-2008, 13:40
Δεν νομίζω να έγιναν για αυτό το λόγο τα dailys, μάλλον για να πολεμίσουν τους gold sellers...
εμενα παντως με εκαναν πλουσιο
http://www.wow-europe.com/wrath/intro.xml :-o :shock:
εχυσα ολο το γκοσμο
Antonisjk
21-08-2008, 16:19
Δεν ξέρω αν αυτό το βίντεο σε κάνει να θες να παίξεις το expansion, αλλά το Warcraft III σε κάνει να το παίξεις σίγουρα!!! :D
SpiritCrusher
21-08-2008, 19:40
...
Ο resto shaman αν έχει λίγο καλό gear στέκεται καλά για κανένα daily κτλ μιας και έχει αρκετό spelldmg από το healing gear για να χτυπάει αρκετά με τα Bolts.
Ο Enhancement Shaman είναι το χειρότερο απο τα 3 specs για Arena/σοβαρό pvp*. Τρώει τόσο πολύ kiting και damage που είναι απλά λολ. Ο Elemental είναι πάρα πολύ χρήσιμος για 5vs5, o resto είναι χρήσιμος σε σχεδόν όλα τα brackets αν ξέρει και από LOS. Επίσης ο resto έχει ζήτηση στο PVE και ειδικά σε alliance που είναι σχετικά πιο λίγοι.
*: Εκτός και αν είναι alliance! Χα! Α να διευκρινήσουμε πως τα BGs δεν μετράνε για σοβαρό pvp.
για σοβαρο pvp κοιτάμε εδώ (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=841125#p841125)
SpiritCrusher
22-08-2008, 00:04
Αφού δεν το έχεις παίξει καν :P
Antonisjk
22-08-2008, 08:55
Μπορεί να έχεις και δίκιο. Για τις αρένες όμως.
ωραια πηραμε και τα guardian boots και τωρα βουρ για το helm :D
SpiritCrusher
22-08-2008, 20:53
Μπορεί να έχεις και δίκιο. Για τις αρένες όμως.
Βασικά για παντού ισχύει αυτό.
Τα BGs δεν είναι σοβαρό κριτήριο για το πόσο καλό είναι ένα spec, πόσο μάλλον τα killing blows. Άπειρες φορές έχω ρίξει ένα Multishot, ένα SoC, ένα Whirlwind και να παρω 3-4 Killing blows από κάποιους που κάτσανε και κατεβάσανε τους αντιπάλους στο 5% ξέρω'γω για να τα κλέψω εγώ. Αυτό δεν λέει τίποτα για το spec/class και εξηγεί πως οι hunters είναι συνήθως πρώτοι στο AV. Επίσης οι Shamans κλαίγονται εδώ και καιρό πως το Enhancement παίρνει το πούλο στο PVP και γι αυτό η Blizz θα το σουλουπώσει στο WotlK.
Ingolemo
24-08-2008, 16:00
Επίσης οι Shamans κλαίγονται εδώ και καιρό πως το Enhancement παίρνει το πούλο στο PVP και γι αυτό η Blizz θα το σουλουπώσει στο WotlK.
E, me instant ghost wolf pou vgazei moving imparing effects to kainourgio shamanistic rage kai hex tous suoloupwnoun arketa mallon..
SpiritCrusher
24-08-2008, 18:43
Ανάλογα με το πόσο θα "σουλουπώσουν" τους υπόλοιπους γιατί όσο να'ναι κάτι Deep Freeze κτλ είναι λίγο imba :P
With the release of Wrath of the Lich King approaching, we wanted to provide you with some important information. In preparation for the expansion, we will be issuing a new content patch in the coming weeks. Much like the patch made available shortly before The Burning Crusade's release, this content patch is designed to bridge current game content with that of the expansion and will contain some exciting changes and additions.
We have outlined some of the larger features scheduled to release with the patch below:
New class spells and talents
Stormwind Harbor
Barbershops in capital cities
Zeppelin towers outside of Orgrimmar and Tirisfal Glades
Two brand-new Arenas featuring challenging new layouts, terrain hazards, and moving obstacles
Guild calendar
Hunter pet skill revamp
New profession: Inscription
As mentioned above, this is not a comprehensive list, just some of the major highlights. We’ll post the full patch notes as soon as they’re available. Regarding Inscription, please note that all Burning Crusade players will be able to select Inscription as one of their two professions and level up to a skill level of 375 with it. Upon the release of Wrath of the Lich King, players who purchase and install the expansion will be able to continue leveling in Inscription and the other professions beyond 375.
Antonisjk
02-09-2008, 09:14
Πάντως είναι λίγο ξενέρωμα να βλέπεις undead, orc, gnome, night elf κλπ ως Death Knight...
αν δεν ειναι οι undead death knight ποιοι θα ειναι ρε φιλος;
SpiritCrusher
02-09-2008, 11:02
Βασικά σαν Lore οι 1οι Death Knights ήταν Orcs και από εκεί και μετά έχουμε Undead και Humans (ok ίσως οι DKs του War2 να μετράνε για Undead μιας και έγιναν από Human Knights αλλά γίνανε DKs αφότου πέθαναν :P ).
Όλα θα ήταν ωραία αν απλά δεν υπήρχαν Gnomes :!:
Boris-san
02-09-2008, 11:13
Giati kai ta night elfs pou kollane?Mallon gia poikilia na mhn einai se mia nono race o DN
SpiritCrusher
02-09-2008, 11:14
Μα δε λέω πουθενά τίποτα για Gnome Death Knights, σας την έσκασα!
Όλα θα ήταν ωραία αν απλά δεν υπήρχαν Gnomes :!:
illuzion_g
02-09-2008, 23:51
gia enh shaman den yparxei pvp mellon etsi opws vlepw ta nea talents!
o resto einai pure power kai to spirit link mou kanei gia poly ala-BoSacrifice s1 k etc kai einai kalo!To elemental nomizw pire oti tou eleipe kai an deite to astral shift tha katalavaite poso gtp einai to enh afou ousiastika einai san passive shamanistic rage!
anyway meta apo 1misi xrono mallon stamataw to shamanaki mou! skotosa illidan kai eida mexri twin eredar! apo fetos cazual paizontas undead rogue kai undead lock gia ligo pvp kai tpt parapano!
dax den kovetai me tpt to game! apla mou tin edwse to hardcore raiding gt sto telos katantaei san douleia kai xaneis tin aisthisi oti einai pleon game!
oso gia to wrath pisteuw oti tha gamaei kai apo tin beta pou epaiksa ENTHOUSIASTIKA!
o dk einai sketo psema! eskasa myti outlands me unholy specc kai eskasa 4600 plague strike crit!ta mobs peftoun me 3 spells! rec pote! 2 silence + to death grip + antimagic shell apla caster dn se rixnei!
epeisis to the nexus einai san winterspring alla pio efetzidiko! genika einai kala pou yparxei to Age of Agkonan kai to warhammer kai paixtike antagonismos gt to World of Starcraft kourase ligo pisteuw!
abruzzi o lock einai thriskia filos! o sl-sl mou fanike varetos omws kai dn asxolithika poly telika!
sto xpansion pou tha mporeis na paizeis UA-SL pisteuw tha xynei spermata se agnous atrixous popoulides!efetzidiko to demon form alla imo o true lock einai affliction!
(ps:nai,eixa na diavasw to thread PARA poly kairo :P)
SpiritCrusher
03-09-2008, 02:10
o dk einai sketo psema! eskasa myti outlands me unholy specc kai eskasa 4600 plague strike crit!ta mobs peftoun me 3 spells! rec pote! 2 silence + to death grip + antimagic shell apla caster dn se rixnei!
Αφ'ενός η Blizzard μέχρι στιγμής δεν ασχολείται και τόσο με το damage του κάθε ability πριν τελειώσουν με τα talents αφ'ετέρου κάνει καλό scaling μέχρι το 70 για να πας γρήγορα στο νέο content, μετά πέφτει το scaling.
Επίσης είναι μπέτα, ο άλλος με Mage πήγε κι έβγαλε 8k DPS όταν ο Rogue έβγαλε 3k.
ρε αυτο το σπεκ παλευεται; http://www.arenajunkies.com/talents/warlock/7_43_11/
εχω σκαλωσει να ξαναβγαλω φελγκαρντ.
επισης πειτε κανα κολπακι να ανεβασω γρηγορα το λοκπικιν του ρογκα (151 τωρα-43lvl)
SpiritCrusher
08-09-2008, 08:20
ρε αυτο το σπεκ παλευεται; http://www.arenajunkies.com/talents/warlock/7_43_11/
εχω σκαλωσει να ξαναβγαλω φελγκαρντ.
Με μια πρόχειρη πρώτη ματιά, ναι. Δες και τα σπεκς που προτείνουν στα στικι θρεντς στα επίσημα φορουμς και δες τι σου ταιριάζει.
επισης πειτε κανα κολπακι να ανεβασω γρηγορα το λοκπικιν του ρογκα (151 τωρα-43lvl)
http://forums.wow-europe.com/thread.htm ... 3&sid=1#41 (http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=13121383&pageNo=3&sid=1#41)
thnx,αν και το δοκιμασα λιγο και ξαναγυρισα στο 23 / 38 / 0 :P
κατεβαινει το wotlk patch
ειναι ενα γιγα και δεν εχω ιδεα ποτε θα παει live
SpiritCrusher
12-09-2008, 02:03
Λογικά θα αργήσει λίγο γιατί θα πάει και από PTR μια βόλτα.
Και για περίπτωση που δεν το έμαθες εχθές στη μπέτα μπήκε το μεγαλύτερο warlock buff ever.
SpiritCrusher
12-09-2008, 04:23
We're going to make Corruption base instant cast. The Improved Corruption talent will now increase Corruption's damage by 4/8/12/16/20%
ntaksei 4 xronia to zitame na poume kairos htan...
νταξ μη λεμε και μαλακιες,και ετσι οπως ειμαστε μια χαρα ιμπα μας εχουν
στο 1vs1 δλδ ακομα και τον rogue αν τα cd ειναι οκ τον εχουμε
nai an paizoume sl/sl panta ;)
egw pou eimai fun tou destruction apo ta misa classes ton pairnw sto pvp
vevaia exei plaka to 2shot ton warrior se seduce.
Pantws to expansion einai polla uposxomeno polla perissotera ap'oti to tbc.Kai exei apodeiksei h blizzard oti i sizitish gia pragmata prin vgoun live den exei nohma kathe mera ta allazei :D
SpiritCrusher
12-09-2008, 16:14
α αυτο το ηξερα καιρο ρε
μπε, προχθές το ανακοινώσανε ρε :P
Καλά μην χαίρεστε και τόσο πολύ για το WotlK ακόμα ε. Προς το παρόν οι Mages και οι Rogues (χμ και οι Warrs; ) φαίνονται σε καλύτερη μοίρα.
Ingolemo
12-09-2008, 16:30
α αυτο το ηξερα καιρο ρε
μπε, προχθές το ανακοινώσανε ρε :P
Καλά μην χαίρεστε και τόσο πολύ για το WotlK ακόμα ε. Προς το παρόν οι Mages και οι Rogues (χμ και οι Warrs; ) φαίνονται σε καλύτερη μοίρα.
Kala Warriors apokleietai na ta afhsoun etsi opws ta xoun..
Dual wield 2hnd se fury kai passive MS debuff, 5 min cd se retaliation kai recklessness kai shield wall (kai oxi linked) kai polla alla imba.
SpiritCrusher
12-09-2008, 16:53
Νομίζω πως βάλανε -15% hit στο Titans Grip.
το instant corruption το ειχα διαβασει(δε θυμαμαι που) καιρο πριν,μηπως ηταν στα σκαργια και το λεγανε;στανταρ το ειχα διαβασει παντως
SpiritCrusher
12-09-2008, 19:07
Τσουκ. Απλά το λένε στα φόρουμς εδώ και 4 χρόνια και η blizzard έλεγε όχι.
illuzion_g
13-09-2008, 15:49
kala den einai kai tooooooso megalo buff! min ksexnas oti logika to coef tou corruption tha pesei logw oti einai base instant pleon! ara apo to talent den tha kerdizeis osa fainontai!
gia mena pou skeftomai gia pvp to megalytero buff itan to soul link sto 3o tier gt pleon tha mporw na paiksw affliction me soul link (mallon)!
btw molis dingara ton rogue mou! protos horde char meta apo 4 alliance! tou farmarw mercyless!
poly easy mode! oti prepei gia tis casual epoxes pou vriskomai!
kai nai:kathe mera allazoun ta dedomena! egw eixa apokleisei na synexisw ton shaman mou sto wrath alla mesa se mia mera allaksa gnomi! kai ksero oti isws ksanallaksw kai ksanallaksw opote den exei noima!
SpiritCrusher
13-09-2008, 17:03
kala den einai kai tooooooso megalo buff! min ksexnas oti logika to coef tou corruption tha pesei logw oti einai base instant pleon! ara apo to talent den tha kerdizeis osa fainontai!
...
Ερμ καταλαβαίνεις πως στα coefficient των DoTs δεν παίζει ρόλο το casting time αλλά το duration time ε;
Επίσης το να το έχεις base ελευθερώνει πόντους από σχεδόν οποιοδήποτε build + ότι με το όπως θα παίζει ο Warlock στο Wotlk θα χρειάζεσαι να έχεις corruption πάνω στον αντίπαλο. Και αυτό χωρίς να μετράμε το νέο bonus από το talent + empowered.
illuzion_g
14-09-2008, 21:48
auto omologw pos den to iksera! :oops:
Ousiastika den yparxei coefficient sta dots. Einai panta 100% kai moirazetai se olh th diarkeia. Opote an exeis px +100 spelldmg kai to dot sou tickarei 5 fores, tha pareis +20 ana tick. An tora ena talent sou dinei 2 epipleon ticks, katalavaineis oti to dot tha parei +140%.
SpiritCrusher
15-09-2008, 03:33
[zER]Ousiastika den yparxei coefficient sta dots. Einai panta 100% kai moirazetai se olh th diarkeia. Opote an exeis px +100 spelldmg kai to dot sou tickarei 5 fores, tha pareis +20 ana tick. An tora ena talent sou dinei 2 epipleon ticks, katalavaineis oti to dot tha parei +140%.
Υπάρχει λέμε. Είναι [ Duration / 15 ] και ως αποτέλεσμα το Corruption παίρνει ~93% Spelldmg. Με Empowered πάει 129%.
Και για να μορφώνεστε
http://www.wowwiki.com/Formulas:Plus_damage_and_Plus_healing#Over-time_spells
illuzion_g
15-09-2008, 10:22
ksekinisa ton 2o lock mou mias kai 70rise o rogue! undead auti ti fora!
auto pou thelw na rotisw einai an exei kaneis empeiria apo destro lvl up gt variemai ksana affliction (to opoio vevaia einai to kalytero specc sto game gia lvl up APLA)! i eukoleia den einai to thema! alla to diaforetiko apo ton proto lock mou!
undead lock= ο μονος λοκ που θα επρεπε να υπαρχει...γιατι ετσι
anyway πειτε κανα καλο lvling spec για mage
WotLK to be released on November 13 2008
That's it, the WotLK release date is now definitive and the game will be available in store on November 13 2008. The source is an advertisement on Wowhead, which also happens to be an official Blizzard fansite. It means :
* We're now 2 months away from Wrath of the Lich King
* Patch 3.0.2 will probably be deployed on live servers very soon, probably in mid october.
:disco:
SpiritCrusher
15-09-2008, 15:36
anyway πειτε κανα καλο lvling spec για mage
Πολλοί προτείνουν Fire μέχρι το 27 (;) και από εκεί και μετά Frost γιατί μέχρι τότε τα Talents του Fire είναι καλύτερα ενώ απο εκεί και μετά θα μπορείς να πάρεις Shatter από το Frost. Εγώ λέω γάμα τους και πήγαινε Frost :!: Απίστευτο talent tree, όλα είναι ωραία και με το ζόρι δεν έβαλα και τους 61 πόντους εκεί.
Ό,τι είπε ο SpiritCrusher. Εν γένει, το διασκέδαζα περισσότερο με frost στο levelling, αλλά πριν το 29-30 δεν είναι και τόσο mana efficient. Ο fire mage ήταν πολύ πιο άνετος ως το 30, συν ότι αυτό θα σου δώσει μια πρώτη εικόνα και για τα δύο βασικά specs.
[zER]Ousiastika den yparxei coefficient sta dots. Einai panta 100% kai moirazetai se olh th diarkeia. Opote an exeis px +100 spelldmg kai to dot sou tickarei 5 fores, tha pareis +20 ana tick. An tora ena talent sou dinei 2 epipleon ticks, katalavaineis oti to dot tha parei +140%.
Υπάρχει λέμε. Είναι [ Duration / 15 ] και ως αποτέλεσμα το Corruption παίρνει ~93% Spelldmg. Με Empowered πάει 129%.
Και για να μορφώνεστε
http://www.wowwiki.com/Formulas:Plus_damage_and_Plus_healing#Over-time_spells
Kala ok einai AKRIVOS ayto pou leo ego, apla edosan mia yperaplousteymenh "formula" gia na to katalavainoun oi xazoulhdes :P
SpiritCrusher
15-09-2008, 21:13
Αυτό που λες εσύ είναι πως ανεξαρτήτως διάρκειας είναι 100% και μοιράζεται στη διάρκεια του. Από εκεί και μετά κάθε τικ βάζει το ποσοστό του πάνω από το 100. Και μετά έχουμε τη φόρμουλα που λέει πως "όχι κύριε, αν το dot σου είναι πχ 10 sec θα πάρεις τα τέτοια σου, δεν είναι πάντα 100%". Με τη λογική σου το CoD θα έπαιρνε 100% ενώ παίρνει 200% (επειδή αυτό είναι το cap του, στη beta του TBC που δεν είχε cap έπαιρνε από τη διάρκεια του 400% αλλά ήταν λολ)
ετσι για να το βλεπουμε να γουσταρουμε :p
http://img152.imageshack.us/img152/6859/wrathsplashgw8.jpg
πειτε μου οτι δεν εχουν αφαιρεσει αυτη τη θεηλα http://www.youtube.com/watch?v=VlxqEssXmOY
Αυτό που λες εσύ είναι πως ανεξαρτήτως διάρκειας είναι 100% και μοιράζεται στη διάρκεια του. Από εκεί και μετά κάθε τικ βάζει το ποσοστό του πάνω από το 100. Και μετά έχουμε τη φόρμουλα που λέει πως "όχι κύριε, αν το dot σου είναι πχ 10 sec θα πάρεις τα τέτοια σου, δεν είναι πάντα 100%". Με τη λογική σου το CoD θα έπαιρνε 100% ενώ παίρνει 200% (επειδή αυτό είναι το cap του, στη beta του TBC που δεν είχε cap έπαιρνε από τη διάρκεια του 400% αλλά ήταν λολ)
Yparxoun oi eksaireseis ston kanona (to leei kai sto link sou), opos to CoD. Tespa, kapote etsi douleyan ta dots. Ego eimai old school :P
Btw amazon to xei 18 lires kai play.com to xei 25. Malakia :/
SpiritCrusher
16-09-2008, 04:09
[zER]Yparxoun oi eksaireseis ston kanona (to leei kai sto link sou), opos to CoD. Tespa, kapote etsi douleyan ta dots. Ego eimai old school :P
l2p!
Εγώ μπορεί να το πάρω από ελληνικό κατάστημα γιατί με το TBC το play δεν μας τα έλεγε καλά και το άργησε κάπως (αν και το είχε καμιά 10αριά ευρώ πιο φθηνά σε σχέση με τους οργανωμένους ληστές μας) :P
Ego to eixa parei apo amazon kai to eixa akrivos otan eprepe, me kana 2oro kathysterhsh (eixa ksypnhsei apo tis 7 :P). Alla tora pou eimai ellada paizei malakia apo amazon :/
Kelldorain
16-09-2008, 10:28
Άσχετο με αυτά που λέτε, αλλά συζητάγαμε χθες με ένα φίλο που πούλησε το wow account του (1400 ευρώ :? , 3 good-geared 70). Αυτός που του το αγόρασε, αφού του έστειλε τα λεφτά, του ζήτησε account username και password και email username και password. Άνετα δεν μπορεί ο φίλος μου να το πάρει πίσω και να το ξαναπουλήσει ?
Αν κάνει κατά σειρά:
- πάτήσει forgot pass στο email, απαντήσει τη secret question, πάρει τον κωδικό και τον αλλάξει. ο άλλος δεν μπορεί να τον αλλάξει ξανά αφού δεν του ζήτησε τη secret question
- μπει στο wow account, πατήσει forgot pass και απαντήσει τη secret question του account (ούτε αυτή ζήτησε ο άλλος)
- πάρει το νέο pass στο mail
πρέπει να γίνεται ε?
Btw όπως μου εξηγούσε ότι είναι η διαδικασία, άνετα πουλάς το account ταυτόχρονα σε 5 άτομα, σου στέλνουν όλοι τα λεφτά και μετά τους βάζεις σε ένα chat όλους μαζί, γράφεις "lol I scammed you noobs" και αρχίζεις να τραβάς video με τις απαντήσεις :P
kai den mporoun na su kanoun kai tpt giati den epitrepetai oute na agorazeis oute na poulas to polu polu na faei ban to account :D
kai den mporoun na su kanoun kai tpt giati den epitrepetai oute na agorazeis oute na poulas to polu polu na faei ban to account :D
Ναι, κατά το ελληνικό δίκαιο είναι μη γενόμενη πράξη. Θα ήταν το ίδιο σαν να πουλάς κοκαΐνη, αλλά αντί για κοκαΐνη να δίνεις ζάχαρη. Ούτε εμπόριο ναρκωτικών είναι, ούτε απάτη (εφόσον δεν επιτρέπεται η αγοραπωλησία κοκαΐνης).
Αυτό με την προϋπόθεση ότι η συμφωνία με την Blizzard έχει νομική ισχύ και δε παραβαίνει το εθνικό ή κοινοτικό δίκαιο.
Kelldorain
16-09-2008, 12:41
Ναι βασικά αυτό που δεν ξέρω είναι αν μπορούν να στείλουν email στην paypal για να μάθουν τα στοιχεία σου