View Full Version : World of Warcraft
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
Kelldorain
30-06-2009, 14:50
Δεν έχω ιδέα, απλά θυμάμαι ότι έλεγαν για 2009, πιο πριν είναι;
SpiritCrusher
30-06-2009, 15:00
Δεν έχω ιδέα αλλά το MP beta έχει αρχίσει οπότε δεν το κόβω και τόσο μακριά.
Είχα μείνει εκεί που ακουγόταν για Σεπτέμβρη, τώρα που κοίταξα wikipedia λέει Q4 2009, οπότε Q1 2010 :P
SpiritCrusher
02-07-2009, 14:42
Και μετά το χθεσινό νέο ότι η Blizzard έκανε άιτηση να πατεντάρει το όνομα Cataclysm για υπήρεσίες ΜΜΟRPG, trading crad game και πολλά άλλα μας επιβεβαίωσαν ότι νέο expansion = maelstrom. Yay λοιπόν.
Kelldorain
02-07-2009, 17:17
:touched:
Κατά τα άλλα διαβάζουμε αυτό http://wow.allakhazam.com/forum.html?forum=21;mid=119012268058738816;num=96;page=1 και τσεκάρουμε ημερομηνίες
δεν το ειχα δει αυτο,μιλαμε για τρελη οργανωση χρονια πριν ε
SpiritCrusher
02-07-2009, 18:15
Αν είναι αλήθεια ε. Γιατί όπως λέει και κάποιος από εκεί, το ποστ έγινε μερικές μέρες μετά την ανακοίνωση των περιοχών του Northrend, οπότε όλα μέχρι και το Wrath τα ήξερε.
Ingolemo
02-07-2009, 18:22
haha nice
Plane Set
Pandaria - 1 to 10
Hiji - 10 to 20
Wolfenhold - 1 to 10
Xorothian Plains - 10 to 20
Nees fules, Pandaren kai Worgen mallon \m/
Καλά για Maelstrom το ξέραμε πριν βγει το WotLK, το Plane όμως τι είναι; Επίσης για Pandaren (αν και νομίζω η Blizzard το αρνήθηκε πεισματικά) έχει ακουστεί πολλάκις, αλλά Worgen; Μλκία ακούγεται.
Kelldorain
03-07-2009, 11:26
Το Plane είναι το emerald dream μάλλον, το οποίο αν θυμάμαι καλά σύμφωνα με το lore είναι αυτή τη στιγμή corrupted και έχει σαν "final boss" τον Nightmare. Αυτό το Legion δεν έχω ιδέα τι είναι.
Πάντως , νομίζω το 'χω ξαναγράψει, την εποχή πριν βγει το TBC, το blizzplanet είχε ένα άρθρο με αποκλειστικές σύμφωνα με αυτό πληροφορίες της Blizzard που έγραψε ότι πάνε κατά σειρά για expansions Outlands -> Maelstrom -> Emerald Drem -> Northrend. Τη σειρά προφανώς δεν την πέτυχε, αλλά και εκεί αναφερόταν το Emerald Dream.
Σε θέμα lore πάντως το Cataclysm (αν τελικά ισχύει) θα είναι μακράν το καλύτερο expansion
O Deathwing κολλάει καθόλου στο Maelstrom ή μπα;
SpiritCrusher
03-07-2009, 15:41
Το Plane είναι το emerald dream μάλλον, το οποίο αν θυμάμαι καλά σύμφωνα με το lore είναι αυτή τη στιγμή corrupted και έχει σαν "final boss" τον Nightmare. Αυτό το Legion δεν έχω ιδέα τι είναι.
Plane προφανώς είναι άλλο plane :P . Αν και είναι ενδιαφέρον το ότι ο άλλος ανέφερε το Emerald Dream σαν περιοχή του plane (γιατί οκ κι αυτό άλλo plane είναι), νομίζω πως θα ήταν αρκετά μεγάλο για να σηκώνει expansion μόνο του. Πχ δες στη λίστα Plane ότι αναφέρει κάτι για Xoroth σαν starting area. Αυτό είναι το homeworld των Nathrezim και ήδη υπάρχει κάποιο info μέσω του Warlock epic mount quest (υποτίθεται ότι τραβάς το dreadsteed από τη διάσταση/plane του Xoroth). Ίσως να ιλάμε για κάποια διάσταση κάπου εκεί.
Legion = Ο κόσμος που είναι η "βάση" του Burning Legion. Λογικό να είναι τελευταίο.
Πάντως , νομίζω το 'χω ξαναγράψει, την εποχή πριν βγει το TBC, το blizzplanet είχε ένα άρθρο με αποκλειστικές σύμφωνα με αυτό πληροφορίες της Blizzard που έγραψε ότι πάνε κατά σειρά για expansions Outlands -> Maelstrom -> Emerald Drem -> Northrend. Τη σειρά προφανώς δεν την πέτυχε, αλλά και εκεί αναφερόταν το Emerald Dream
Καλά, ότι υπάρχει το Emerald Dream το ξέρουμε. Εδώ είχε βγει ο Tigole πριν βγει TBC κτλ και έκανε blue post ότι "Γεια σήμερα έπαιζα εδώ στα starting areas του Emerald Dream και θα σας αρέσει όταν βγει". Άλλο αν μετά το γυρίσανε και άρχισαν να φτιάχνουν outlands σαν επόμενο expansion :P
Δες το άρθρο για Emerald Dream στο wowwiki.
Δεδομένου ότι και επίσημα από στόμα Kalgan θα έχει Gilneas, Grim Batol κτλ ίσως να κολλάει αλλά το λογικό είναι να εμφανιστεί στο επόμενο μετά το Cataclysm (2 villains σε ένα expansion είναι του ματς). Όπως είδαμε στα Netherwing quest, ζει και βασιλεύει και είχε κάνει διάφορες πίπες στα Outlands, όμως αν δεις τον χάρτη του Draenor (http://images4.wikia.nocookie.net/wowwiki/images/b/be/Draenor_map.jpg) θα δεις ότι ανατολικά από το Hellfire υπάρχει ένα μεγάλο νησί που λέγεται Νeltharion's Lair. Ίσως να είναι εκεί για να αναγκάσει κόσμο να ξαναπατήσει Outlands.
Roswell47
07-07-2009, 01:48
Plane προφανώς είναι άλλο plane :P . Αν και είναι ενδιαφέρον το ότι ο άλλος ανέφερε το Emerald Dream σαν περιοχή του plane (γιατί οκ κι αυτό άλλo plane είναι), νομίζω πως θα ήταν αρκετά μεγάλο για να σηκώνει expansion μόνο του. Πχ δες στη λίστα Plane ότι αναφέρει κάτι για Xoroth σαν starting area. Αυτό είναι το homeworld των Nathrezim και ήδη υπάρχει κάποιο info μέσω του Warlock epic mount quest (υποτίθεται ότι τραβάς το dreadsteed από τη διάσταση/plane του Xoroth). Ίσως να ιλάμε για κάποια διάσταση κάπου εκεί.
Legion = Ο κόσμος που είναι η "βάση" του Burning Legion. Λογικό να είναι τελευταίο.
Πάντως , νομίζω το 'χω ξαναγράψει, την εποχή πριν βγει το TBC, το blizzplanet είχε ένα άρθρο με αποκλειστικές σύμφωνα με αυτό πληροφορίες της Blizzard που έγραψε ότι πάνε κατά σειρά για expansions Outlands -> Maelstrom -> Emerald Drem -> Northrend. Τη σειρά προφανώς δεν την πέτυχε, αλλά και εκεί αναφερόταν το Emerald Dream
Καλά, ότι υπάρχει το Emerald Dream το ξέρουμε. Εδώ είχε βγει ο Tigole πριν βγει TBC κτλ και έκανε blue post ότι "Γεια σήμερα έπαιζα εδώ στα starting areas του Emerald Dream και θα σας αρέσει όταν βγει". Άλλο αν μετά το γυρίσανε και άρχισαν να φτιάχνουν outlands σαν επόμενο expansion :P
Δες το άρθρο για Emerald Dream στο wowwiki.
Δεδομένου ότι και επίσημα από στόμα Kalgan θα έχει Gilneas, Grim Batol κτλ ίσως να κολλάει αλλά το λογικό είναι να εμφανιστεί στο επόμενο μετά το Cataclysm (2 villains σε ένα expansion είναι του ματς). Όπως είδαμε στα Netherwing quest, ζει και βασιλεύει και είχε κάνει διάφορες πίπες στα Outlands, όμως αν δεις τον χάρτη του Draenor (http://images4.wikia.nocookie.net/wowwiki/images/b/be/Draenor_map.jpg) θα δεις ότι ανατολικά από το Hellfire υπάρχει ένα μεγάλο νησί που λέγεται Νeltharion's Lair. Ίσως να είναι εκεί για να αναγκάσει κόσμο να ξαναπατήσει Outlands.
:puke:
εγω σα περιοχες τα προτιμω απο northrend
ασχετα που northrend εχει καλυτερα q
SpiritCrusher
07-07-2009, 04:52
Το Northrend για εμένα είναι πολύ πιο όμορφο. Ειδικά Howling Fjord (και ωραία μουσική, μόνο εδώ την ανοίγω), Sholazar Basin (ειδικά από ψηλά με fmount), Grizzly Hills (σκατά quests όμως).
Παρ'όλα αυτά και τα Outlands έτσι όπως είναι άδεια τώρα είναι μια χαρά :razz:
γιατι εχουν γραψει στα @@ τους τοσο πολυ την εμφανιση των τιερ ρε;δε βλεπονται τα 9 και γενικα πλεον τα μονα ομορφα ειναι κοπιες παλιων τιερ...γιατι ετσι;
Θυμάμαι είχαν πει πως όσο ανεβαίνουν τα tiers θα γίνονται πιο επιβλητικά, για να υπάρχει ορατή διαβάθμιση δλδ αλλά μαλακίες, μάλλον τους έπαιρνε πολύ χρόνο να τα σχεδιάσουν. Το 9 μοιάζει με upgrade του τρισάθλιου season 5 pvp tier.
SpiritCrusher
08-07-2009, 13:11
Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό ε. Δηλαδή το preview του Warlock T9 για εμένα φαίνεται όντως πιο επιβλητικό από το Τ7 που ήσουν το κοράκι-λολ με τη μύτη μπουγατσομάχαιρο (ενώ πχ στον Αμπρούτζι άρεσε).
Αν κάνανε κάποια μαλακία, αυτή είναι που ποσπαθήσανε να κάνουν και ξεχωριστή εμφάνιση για κάθε faction. Οπότε για να γλυτώσουν χρόνο πήγαν και δώσανε ένα set για alliance plate users με διαφορετικά χρώματα, ένα για alliance cloth users με διαφορετικά χρώματα κ.ο.κ.
Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό ε. Δηλαδή το preview του Warlock T9 για εμένα φαίνεται όντως πιο επιβλητικό από το Τ7 που ήσουν το κοράκι-λολ με τη μύτη μπουγατσομάχαιρο (ενώ πχ στον Αμπρούτζι άρεσε).
Δε σ'αρέσει το μοναδικό αξιόλογο tier που φόρεσε ποτέ ο warlock. Σου αρέσει η 2fort. Do the math! :-D
SpiritCrusher
08-07-2009, 13:31
Δε σ'αρέσει το μοναδικό αξιόλογο tier που φόρεσε ποτέ ο warlock. Σου αρέσει η 2fort. Do the math! :-D
Χμ οκ, το μπουγατσομάχαιρο arakkoa είναι το Tier 8, έκανα λάθος. To να λες ότι το Tier 7 (που είναι όντως ωραίο) είναι το μόνο αξιόλογο σετ για ένα class που είχε το Nemesis (T2), Corruptor (T5) και Malefic (T6, αν και οκ ούτε εμένα μου άρεσε ιδιαίτερα αλλά ήταν το πιο εντυπωσιακό από τα Τ6 λόγω φτερών, ουάου effect. Το Τ6 του Priest ήταν το καλύτερο) δείχνει πόσο άμπαλος είσαι! ^^
Για να μην πω που δεν σου αρέσει ο πιο διασκεδαστικός TF2 χάρτης :razz:
Μπερδευτήκαμε, είπες 7 και περιέγραψες το 8, κι εγώ για το 8 απάντησα και το 7 είναι μαλακία. :razz:
Το 6 δε το είδα ποτέ καλά γιατι ήμουν busy rolling on the floor laughing.
Προς αποκατάσταση της τάξης, το καλύτερο lock tier είναι εκείνο που δε βγήκε ποτέ:
http://www.locksucks.com/wp-content/uploads/2008/08/warlock-tier-7.jpg
SpiritCrusher
08-07-2009, 13:47
κι εγώ για το 8 απάντησα και το 7 είναι μαλακία
Ε νταξ, δεν γίνεται να έχουμε όλοι ΓΑΜΑΤΟ γούστο, υπάρχετε και οι κακόγουστοι.
επίσης όταν γελούσες με το Τ6 του lock μήπως ήσουν κάπως έτσι;
http://img5.imageshack.us/img5/3194/lololkwx.jpg
:P
Γιατί είπα ότι τα άλλα classes -πλην του priest, που μάλλον priest έπαιζε ο lead armor designer :P-είχαν πάνω από 1-2 ωραία tiers; :razz:
Kelldorain
22-07-2009, 12:26
LOS ANGELES, Calif. – July 22, 2009 -- Blizzard Entertainment, Inc. and Legendary Pictures announced today that Sam Raimi has signed on to direct the eagerly-anticipated major motion picture based on Blizzard Entertainment®’s award-winning Warcraft® universe. Raimi has, in the course of his career, clearly demonstrated a genius for developing and adapting existing fictional universes for mainstream audiences while staying true to the spirit of the original content.
Raimi directed the Spider-Man trilogy, which has broken box-office records around the world and garnered five Academy Award® nominations. Known for his imaginative filmmaking style, richly drawn characters and offbeat humor, Raimi wrote and directed the cult classic, The Evil Dead and produced 30 Days Of Night. He most recently wrote and directed the supernatural thriller, Drag Me To Hell.
"At its core, Warcraft is a fantastic, action-packed story," said Raimi. "I am thrilled to work with such a dynamite production team to bring this project to the big screen."
Charles Roven’s producing talents were recently seen with last summer’s blockbuster The Dark Knight, which grossed in excess of $1 billion, was nominated for eight Academy Awards® and won two. His body of work also includes the widely acclaimed Batman Begins and the sci-fi classic 12 Monkeys. Roven, with Atlas producing partner Alex Gartner, will be producing with Legendary Pictures CEO Thomas Tull, Legendary’s Chief Creative Officer Jon Jashni, Raimi and Raimi’s producing partner Joshua Donen. Raimi’s partner, Robert Tapert, will be an Executive Producer and Blizzard Entertainment’s Senior Vice President of Creative Development, Chris Metzen, a Co-Producer.
"Partnering with Sam Raimi exemplifies Legendary's mandate of marrying the highest quality intellectual property to world-class filmmakers" said Legendary’s Tull. "Sam's passion for 'Warcraft' is undeniable and we know that he will create an incredible film worthy of Blizzard's phenomenal franchise. We look forward to collaborating with our partners at Warner Bros. and continuing our successful relationship with Chuck in bringing this rich new world to the screen."
"Blizzard Entertainment and Legendary Pictures have a shared vision for this film and we searched at length to find the very best director to bring that vision to life," said Paul Sams, chief operating officer of Blizzard Entertainment. "From our first conversation with Sam, we could tell he was the perfect choice. Sam knows how to simultaneously satisfy the enthusiasts and the mainstream audience that might be experiencing that content for the first time. We're looking forward to working with him to achieve that here."
από mmo-champion.
"Raimi , who directed the Spider-Man trilogy"
γελάω ήδη
SpiritCrusher
22-07-2009, 13:37
Φαντάζομαι ήδη τον πρωταγωνιστή warrior να κάνει charge φωνάζοντας "ΟΥΑΑΑ" και να ρίχνει με τον ώμο κάτω τον αντίπαλο. Καλτ.
Parasight
22-07-2009, 13:41
Ε καλά βρε, πώς κάνετε έτσι, μια χαρά είναι ο Raimi, θα μπορούσε πανεύκολα να είναι πολύ χειρότερα. Εδώ είχε αυτοανακηρυχτεί υποψήφιος ο Uwe Boll:!:
τι εχει παιχτει και τις τελευταιες εβδομαδες τα maintenance κρατανε ολοκληρη μερα;
SpiritCrusher
22-07-2009, 15:47
Νομίζω hardware upgrades;
μλκς βαριεμαι απιστευτα να παιξω το 3.2...δεν εχω καμμια ορεξη για hc farm
αυτο παντα at your service =p
Headphones
08-08-2009, 22:18
Εδώ είχε αυτοανακηρυχτεί υποψήφιος ο Uwe Boll:!:
αυτο θα ηταν πραγματικο επος
WoW.com has learned through multiple sources close to the situation some details on the next expansion, to be called World of Warcraft: Cataclysm.
the new playable races of Cataclysm.
Our sources have told us that the new races of Cataclysm will be:
* Worgen – Alliance
* Goblin – Horde
This information has been speculated upon by multiple places, and we're pleased that everyone's speculation has turned out to be more or less true.
μαλλον τοτε θα ξαναπαιξω(aaahhh potential customer /emote :touched: )
Kelldorain
14-08-2009, 10:19
Αντι-worgen είμαστε. Πάντως και γω το κόβω να ξαναμπαίνω τότε για κάνα goblin.
Κατά τα άλλα για να δεις τη blizzcon online πρέπει να πληρώσεις 30 ευρώ, γελάει ο κόσμος.
SpiritCrusher
15-08-2009, 04:24
Εάν ισχύουν αυτά που έβαλε τώρα το mmo-champion (προσωπικά δεν πιστεύω) τότε κοίτα να δεις που θα γίνει και κάτι ενδιαφέρον.
Kelldorain
15-08-2009, 10:31
:shock:
Οκ τα περισσότερα που λέει και εμένα μου φαίνονται απίθανα, αλλά θα το έβαζε 1η σελίδα έτσι; Εξάλλου με τόσες λίγες μέρες να μένουν λογικά όλο και κάποιες πληροφορίες θα έχουν
Roswell47
15-08-2009, 12:28
The Return of the Brood Mother στο 3.2.2 ε; Αυτό μάλιστα. Τέσπα, 3.2 δεν έχω παίξει ακόμα γιατί δεν έχω κάρτα...αλλά απ'ότι άκουσα δε λέει γι'αυτό δε ψήνομαι...το έπαιξε κανείς από δω;
Τι "αυτό μάλιστα" ρε, δεν έχεις βαρεθεί να ξανασκοτώνεις αναστημένους κακούς;
Roswell47
15-08-2009, 19:41
thn onyxia pote file
onyxia, mc kai bwl pote ksana. Kapoios pou ksekinises sto bc kai argotera den mporei na katalavei ti paei na pei instance grinding
SpiritCrusher
15-08-2009, 20:14
Χαλαρά ξανακάνω Onyxia και BWL ( Vael :pink: ). MC είναι κουραστικό στο μάτι :P
Αλλά ρε συ Roswell από όλα εκείνα που έλεγε εσύ είδες την Onyxia του 3.2.2;
ολα αυτα περι thrall garrosh cairne κτλ μου ακουγονται λιγο οτιναναι παντως
Roswell47
17-08-2009, 21:16
Χαλαρά ξανακάνω Onyxia και BWL ( Vael :pink: ). MC είναι κουραστικό στο μάτι :P
Αλλά ρε συ Roswell από όλα εκείνα που έλεγε εσύ είδες την Onyxia του 3.2.2;
Ε τσάμπα ενθουσιασμός θα ήταν προς το παρόν. Περιμένω κάτι οφίσιαλ για να χαρώ...
Kelldorain
21-08-2009, 17:49
Σε πόση ώρα αρχίζει;
SpiritCrusher
21-08-2009, 17:52
Opening ceremony 11:30, εμείς είμαστε γύρω στις 8 ώρες μπροστά από pacific time οπότε κατα 19:30. Νομίζω πως μια ώρα μετά είναι το preview panel άρα κατα τις 21:00 θα έχει μαζευτεί το πρώτο ίνφο.
Kelldorain
21-08-2009, 17:55
Α, θενκς. Πάντως απ'ότι διαβάζω με την ανακοίνωση του Cataclysm θα ξεκινήσουν. To θέμα είναι να μάθουμε release date στο περίπου για D3 (καλό 2011 λογικά)
SpiritCrusher
21-08-2009, 17:57
Ο Morhaime είχε πει πως η αναβολή του Starcraft 2 δε θα επηρρεάσει το Diablo 3 και ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να βγάλουν 2 παιχνίδια μέσα στο 2010.
Kelldorain
21-08-2009, 18:07
Τι να πω , μακάρι, αλλά Blizzard δεν εμπιστεύομαι καθόλου σε θέμα ημερομηνιών. Περίοδο χριστουγέννων έχει καιρό να βγάλει game πάντως ε; :Ρ
ξερετε τι θα κανετε αν βρειτε κανα τσαμπε stream link ε
SpiritCrusher
21-08-2009, 21:03
Opening ceremony 11:30, εμείς είμαστε γύρω στις 8 ώρες μπροστά από pacific time οπότε κατα 19:30
Χεχ τι βλάκας. Σκεφτόμουν πως το PST είναι -8 ώρες αλλά ξέχασα πως εμείς είμαστε +2 οπότε έχουμε 10 ώρες διαφορά. Σε μισή ώρα αρχίζει.
Επί πληρωμή streaming και μάλιστα 30 euro; Τι-λέει-ρε-μαλάκα.
SpiritCrusher
21-08-2009, 21:33
Θα δεις Ozzy me Gus G. live όμως :razz:
Θα πάρω και murloc space marine.
murloc space marine.
Kelldorain
21-08-2009, 21:44
20,000 BlizzCon tickets sold out in less than 1 minute. "That's even faster than Ret Paladins can storm the forums after a nerf," Morhaime says jokingly.
Γράφει τι γίνεται live στο worldofraids, υποθέτω κι αλλού
http://www.worldofwarcraft.com/cataclysm/
mmcHwEn0m7U
SpiritCrusher
22-08-2009, 03:56
H χαρα του Αμπρούτζι
Soul shards no longer take up bag space
New UI for warlocks, soul shards go onto a bar under your unitframe
Your cooldowns use your shards and they're only used in combat
You'll have 3 shards per "fight."
The shards "regen" quickly when out of combat
New spell - Soul Burn
Costs 1 shard, 30 sec cooldown, off global cooldown
Empowers your next spell
THIS IS THE ONLY SPELL THAT COSTS A SHARD
Examples of Soul Burn
Searing Pain - Next 3 crit
Summon Demon - Instant
Soulfire - Instant
Fear - Instant
Death Coil - Longer horror / more healing received
Η χαρά του Κλάουντ
Hunters no longer use mana, new resource: Focus
It regenerates continuously like energy
While casting Steady Shot you regenerate focus faster
Fewer cooldowns on abilities, no more Aspect of the Viper, ammo becomes an item not a consumable
Focus is capped at 100
καλο ακουγεται αλλα οχι τοσο για να ξαναμπω πριν το cataclysm =p
καλα δε παιρνω και ορκο βεβαια :maikl:
edit: α του cataclysm αλλαγες ειναι ε lol,moar...αν και σκεφτομαι να ρολαρω goblin(θα εχει lock?) και να μη παιξω τους παλιους,θα δουμε
http://www.youtube.com/user/MMOcore
αχαχαχα στο instant fear εκλαιγε ολο το audience
θα περασουμε καλα :D
απο κει και περα undead/human hunters,TAUREN PALADIN/DWARF SHAMAN...ο χριστος και η παναγια,ανακατευτηκα
asimoulis
22-08-2009, 10:55
από ότι κατάλαβα θα αρχίσουν να αλλάζουν το ήδη υπάρχον σκηνικο με γραφικές και όχι μόνο αλλαγές στις περιοχές κλπ. αυτό είναι πολύ καλό και μάλλον ένα λόγος για να το παίξω δηλαδή ένα παιχνίδι που εξελίσσεται ο κόσμος του. δεν περιμένω σπουδαία πράματα άλλα καλό θα ήταν να δώσουν βάρος σε αυτό το τομέα.
πόσο λέτε να χει? με λέβελ καπ 85 και όχι δα τόσο σπουδαία πράματα θα είναι έγκλημα να έχει πανω από 20 γιούρο.
Kelldorain
22-08-2009, 11:01
Όσο τα προηγούμενα λογικά, μη περιμένεις λιγότερο. Πάντως με ότι ανακοινώθηκε κι εγω έχω πραγματικά ενθουσιαστεί. Επίσης , απ'ότι διάβασα δεν θα βάλουν τελικά στο Northrend το frostmourne αλλά ένα legendary axe Shadowmourne, ξέρει κανείς lore για τούτο;
εδιτ, όποιος κατάλαβε ακριβώς τι παίζει με το Path of the Titans ας εξηγήσει γιατί έχω μπερδευτεί
Roswell47
22-08-2009, 11:21
τα λεγα και με τον asriel πιο πριν, το τρέιλερ μου έφερε δάκρυα χαράς. Προβλέπεται εξαιρετικό...
αυτο που με φτιαχνει περισσοτερο ειναι τα rated bgs και το heroic shadowfang keep
με τρομαζει λιγο το flyin mount στο azeroth(bye bye world pvp για τα καλα) και οι απαιτησεις σε hardware
Roswell47
22-08-2009, 11:47
ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ! ΚΛΑΙΜΕ ΛΕΜΕ
Η χαρά του Κλάουντ
Hunters no longer use mana, new resource: Focus
It regenerates continuously like energy
While casting Steady Shot you regenerate focus faster
Fewer cooldowns on abilities, no more Aspect of the Viper, ammo becomes an item not a consumable
Focus is capped at 100
Μετά την αποτυχημένη απόπειρα στο wotlk να κάνουν τον hunter more warrior like, στο cataclysm θα δοκιμάσουν να τον κάνουν more rogue like ε.
Άλλη μια αλλαγή που ζητούσαν οι hunters από το 2005.
"ammo becomes an item not a consumable" αυτό είχε ανακοινωθεί και για το wotlk το θυμάσαι :P
αυτο που με φτιαχνει περισσοτερο ειναι τα rated bgs και το heroic shadowfang keep
με τρομαζει λιγο το flyin mount στο azeroth(bye bye world pvp για τα καλα) και οι απαιτησεις σε hardware
To world pvp ψόφησε εδώ και χρόνια ρε. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν θα δουλεύει το mount παντού στο azeroth όμως. Και δε νομίζω να ανέβουν οι απαιτήσεις στο hardware σημαντικά.
κοιτα οταν με 4gb ram,2.5dualcore και ati 4850HD αναγκαζομαι να το ριξω στο good-fair για να μην εχω fps drop ενω παιζω crysis warhead στο high γαμιοντας,ε κατι δε παει καλα
θα μου πεις ati drivers,ε οκ...αλλα...
Μπα δε φταίει η vga. Μάλλον ο cpu. Είναι κάπως cpu-bound το game. Θέλει και πολύ ram αλλά από αυτή έχεις. Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις-απενεργοποιήσεις το Vsync.
SpiritCrusher
22-08-2009, 13:24
To world pvp ψόφησε εδώ και χρόνια ρε. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν θα δουλεύει το mount παντού στο azeroth όμως. Και δε νομίζω να ανέβουν οι απαιτήσεις στο hardware σημαντικά.
Πάντως χθες άκουσα τη πιο ευφάνταστη μέθοδο ενός guildmate για world pvp σε pve server.
κοιτα οταν με 4gb ram,2.5dualcore και ati 4850HD αναγκαζομαι να το ριξω στο good-fair για να μην εχω fps drop ενω παιζω crysis warhead στο high γαμιοντας,ε κατι δε παει καλα
θα μου πεις ati drivers,ε οκ...αλλα...
Το παρακάνετε με τα ati drivers :P Αν δεν κάνω λάθος το WoW είναι πιο πολύ CPU παιχνίδι και ο παλιός του πια κώδικας δεν είναι και ότι καλύτερο. Γνωστό παράδειγμα το Dalaran στο οποίο με Phenom2 3core, 4GB ram 1066, HD4890 και όλα στο full (πλην shadows) πιάνω 27 fps περίπου. Άλλα παιχνίδια θα τα έτρεχε με ΑΑ,ΑΦ και δε θα έπεφτε κάτω από 60.
Μετά την αποτυχημένη απόπειρα στο wotlk να κάνουν τον hunter more warrior like, στο cataclysm θα δοκιμάσουν να τον κάνουν more rogue like ε.
Άλλη μια αλλαγή που ζητούσαν οι hunters από το 2005.
"ammo becomes an item not a consumable" αυτό είχε ανακοινωθεί και για το wotlk το θυμάσαι :P
Τι εννοείς warrior-like; Το MS effect;
Επίσης ο hunter ήταν έτσι με focus στη WoW Beta και οι hunters τότε το ζητούσαν γιατί τους άρεσε να έχουν resource που δεν τελειώνει (Hunters, τι περιμένεις..), όχι για θέμα balance. Τότε δεν ξέρανε καν τι είναι balance :P
πόσο λέτε να χει? με λέβελ καπ 85 και όχι δα τόσο σπουδαία πράματα θα είναι έγκλημα να έχει πανω από 20 γιούρο.
Βασικά το Cataclysm για να γίνει έχει πολλή παραπάνω δουλειά από πχ το WotLK. Ίδια τιμή λοιπόν.
εδιτ, όποιος κατάλαβε ακριβώς τι παίζει με το Path of the Titans ας εξηγήσει γιατί έχω μπερδευτεί
Μάλλον είναι κάτι σαν archetype του EQ. Φαντάσου να διαλέγεις ένα γενικό passive specialty από ένα νέο tree. Πως ήταν το Leatherworking που γινόσουν Dragonscale, Elemental ή Tribal; Το ίδιο, για το class όμως.
Ον τόπικ, δεν έχω ενθουσιαστεί ιδιαίτερα. Από τη μια μου αρέσει που ξαναφτιάχνουν όλο το παλιό κόσμο από την άλλη πάλι με λάβες μπλέξαμε :P Δεν έχει νέα talents που για εμένα είναι από τα ωραία κομμάτια ενός νέου exp / pre-exp patch, οπότε απλά θα πάρεις 5 νέα points. Τουλάχιστον τα νέα Water Effects φαίνονται ωραία.
Ον τόπικ, δεν έχω ενθουσιαστεί ιδιαίτερα. Από τη μια μου αρέσει που ξαναφτιάχνουν όλο το παλιό κόσμο από την άλλη πάλι με λάβες μπλέξαμε :P
Λες να βάλουν και BWL revision; :P
SpiritCrusher
22-08-2009, 14:22
δε θα με χαλούσε :!:
KoiliaSamprela
22-08-2009, 17:06
αν και κλειστό το account εδώ και πολύ καιρό , βλέπω να το ψωνίζω το expansion , απλά και μόνο για το "why not" ... αλλά πότε? είδα καλά για Q3 2010 ? δηλαδή αρχές 2011?
αν και κλειστό το account εδώ και πολύ καιρό , βλέπω να το ψωνίζω το expansion , απλά και μόνο για το "why not" ... αλλά πότε? είδα καλά για Q3 2010 ? δηλαδή αρχές 2011?
Κρίνοντας από το wotlk, ναι περίπου τόσο θα πάρει. Αυτό που έλεγαν για "1 expansion per year" πάει μάλλον περίπατο άλλη μια φορά.
SpiritCrusher
22-08-2009, 17:49
1 expansion / 18 months ήταν το ideal.
http://www.wowwiki.com/Expansion#Timeframe
SpiritCrusher
22-08-2009, 18:23
http://www.wow.com/2009/04/28/lowered-expectations-sits-down-with-ghostcrawler/
18-24 δια στόματος Ghostcrawler τον περασμένο Απρίλιο. I win.
πω ρε πουστη μου, μολις ανακοινωσαν οτι στο icecrown θα έχει μάχη όπου θα είσαι απάνω σε ένα airship, και θα πολεμάς ένα άλλο airship, παίχτες στα κανόνια, οι άλλοι κάνουν ντου στο πλοίο σου, τους σκοτώνεις και μετά κάνεις εσύ ντου στο δικό τους πλοίο
επιστρέφει το bwl επίσημα
Kelldorain
22-08-2009, 23:37
It's an "...entirely new raid" sparked by the original Blackwing Lair, where Nefarian will be returning.
Κατα τα άλλα:
* Icecrown Citadel will have 4 floors.
* It will be a 10 and 25 players raid with 12 bosses
* Waypoints / Teleporters are being reused here because the instance is really big.
* You will fight Sindragosa, the ultimate Frost Wyrm. You will also fight Arthas.
* The instance is built around the spire where the Ice Throne sits.
* At the 2nd floor, you will have to board an airship with your faction leader and race against the other faction to reach the 3rd floor. You will eventually board their ship with rocket packs and catapults to fight them.
* The 3rd floor seems to be the biggest one and will feature 3 wings
* The 4th floor is where you will fight Arthas
SpiritCrusher
22-08-2009, 23:38
http://www.justin.tv/chad28
Kelldorain
22-08-2009, 23:42
πινκς
SpiritCrusher
22-08-2009, 23:49
"His face looks like Un'goro crater"
lol.
Kelldorain
22-08-2009, 23:50
αχαχαχαχαχα
κανας τρόπος για να μη χρειάζεται να κάνουμε refresh συνέχεια στο justin υπάρχει;
SpiritCrusher
22-08-2009, 23:51
Αμέ, αγόρασε συνδρομή.
Kelldorain
22-08-2009, 23:52
A. :/ Κάτι είχα διαβάσει για ένα προγραμματάκι, θα ψάξω
SpiritCrusher
22-08-2009, 23:53
"Hair win" λέει, κλαίω.
Kelldorain
22-08-2009, 23:57
http://ultrareach.com/
κατεβάζετε,τρέχετε το exe, ανοίγετε το λινκ με το justin σε νεο window (δεν ξέρω αν ισχύει για όλους τους browsers, με chrome δουλεύει) και είστε μια χαρά
τι ώρα βγαίνει ο όζζη με τον γκας τζή?
http://ultrareach.com/
κατεβάζετε,τρέχετε το exe, ανοίγετε το λινκ με το justin σε νεο window (δεν ξέρω αν ισχύει για όλους τους browsers, με chrome δουλεύει) και είστε μια χαρά
ty δουλεψε (με chrome)
SpiritCrusher
23-08-2009, 00:10
εφόσον είναι στο closing ceremony, σε 4,5 ώρες νομίζω.
εδιτ: http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/august/schedule-print-en-US.jpg
SpiritCrusher
23-08-2009, 00:42
Ωπ, tricia helfer
επρεπε να το ειχαμε απο χτες το λινκ ρε,με τα dance contest κτλ .τεσπα =π
Roswell47
23-08-2009, 13:57
ωραία ιδέα μου φάνηκε, και τα σκρινσοτς σου δίνουν μια εικόνα τι φάση θα ναι.
Mitsmann
25-08-2009, 14:41
εστειλα μεηλ στην μπλιζζαρντ για να τους πω ολα αυτα που ειχαμε πει το μαη.
τελικα μου απενεργοποιησαν το ban account αλλα ειπαν για τελευταια φορα.
θα κανω φορματ και τα λοιπα και βλεπουμε.
αη αμ μπακ ονλαην.
Mitsmann
26-08-2009, 12:09
μπαη δε γουεη αν καποιος ειναι στον Defias Brotherhood σαν Horde, ωρα ειναι να το δηλωσει.
ο ΤΡΟΜΟΣ στην μορφη ενος πρωτου λεβελ "θα-δουμε-τι", ερχεται απο βδομαδα.
SpiritCrusher
26-08-2009, 14:39
Νε ποιο κριτήριο διάλεξες τον σέρβερ;
Mitsmann
26-08-2009, 16:19
χωρις να ειμαι και κανας ειδικος, εχει τον πιο πολυ κοσμο που βρηκα σε RPPVP.
διαβασα και μερικα πραγματα ας πουμε οκ.
αντιρρησεις, ακουω φυσικα.
γιατι το λες?
SpiritCrusher
26-08-2009, 17:09
Ήθελα να σιγουρευτώ ότι ήξερες πως πας σε RP server :P
Γενικά δεν τους προτείνω γιατί αν δεν κάνεις RP έχει άτομα που γίνονται κάπως "δυσκοίλιοι", αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα. Επίσης συνήθως έχουν λιγότερο πληθυσμό από έναν καλό PVP / PVE server (μπορεί να κάνω λάθος ε, δεν έχω ιδέα πως πηγαίνουν οι RPPVP πχ. το τελευταίο χρόνο). Αυτά :P
ενιντ: Δες αυτό: http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=282318786&sid=1
FAQ του Defias στο επίσημο του φόρουμ. Ρίξε μια ματιά σε τίποτα threads για info.
Mitsmann
26-08-2009, 17:26
χμ, ειμουν στον Sporeggar επισης RPPVP, αλλα μαλλον ηταν πιο χαλαρος απ αυτο το πραγμα, και να λεγες και κατι ασχετο στο /say δεν ελεγε και κανεις τιποτα.
ο Sporeggar γαμηθηκε ομως, εχει πολυ λιγο κοσμο, και απ οτι ακουσα εχει βγει και φημη, η κατι τετοιο οτι χρησιμοποιειται πιοτερο για new players server και τα σχετικα.
τι θελω εγω στην ουσια?
οχι πολυ κουραση δηλαδη οχι αυτα που διαβασα μολις "δε ξερεις το ονομα του παικτη αν δεν τον ρωτησεις" και ΠΙΠΕΣ, θελω ΣΑΦΩΣ πολυ PvP πραγμα και θελω εναν σερβερ που να γινονται πραγματα οπως :
ολοκληρα faction raids, μεγαλοι τραμπουκισμοι και μπαχαλα (σικ) και γενικα πραγματα που ο Sporeggar δεν πολυειχε περα απο μεμονωμενες κινησεις καποιων faction parties εναντια σε οικισμους π.χ.
α και ο σερβερ να εχει ΚΟΣΜΟ.
Aυτα. προτεινε(τε) κατι και σεις.
θα παω για Horde.
o Scarshield legion φαινοταν καλος αλλα αυτο το "7500 Horde players / 3500 Alliance" με προβληματιζει λιγο ως προς την ισορροπια.
KoiliaSamprela
26-08-2009, 19:28
pvp? στο wow?
άργησες κάπως...
Στο WOTLK έπρεπε να πας σε νεκροκεφαλή και να κάνεις rasp για να φας gank.
...το έχουν ρίξει όλοι στο PvE και το pvp αργοπεθαίνει στο ζουμί του .... και όχι άδικα μιας και το έκαναν σαν τα μούτρα τους (δηλαδή για λίγους)
Κανονικό PvP ... μάλλον της προκοπής PvP μόνο arena και outdoor gank καρασπάνιο , ή αν είσαι σε κάποιο KOS list
μετα απο 4,5 χρόνια κατάφερα να πείσω την κοπέλα μου να ξεκινησει να παίζει. Μιτσμαν θα ξεκινήσουμε σε έναν pve σερβερ (terenas) απο την αρχή και σιγά σιγά οπότε αν θέλεις μπορείς να έρθεις.
Mitsmann
26-08-2009, 20:53
Μην μου απαντατε σαν να ξερω. το ποστ του Κοιλια Σαμπρελα ειναι ακριβως αυτο.
ΔΕΝ γνωριζω.
τι εγινε το PvP? γιατι σαν τα μουτρα τους? Που θα βρω ενα σερβερ της προκοπης?
υ.γ. δε θελω με τιποτα σερβερ που να απαγορευεται το PvP οποτε μιλαμε για PvP & RPPvP σερβερς, προτεινετε, λιγο πιο αναλυτικα αν θελετε.
KoiliaSamprela
26-08-2009, 21:27
κατ αρχήν μη με μαλώνεις γιατί πληγώνομαι.
Το pvp ανέκαθεν ήταν imbalanced στο wow , ανάλογα πιο κλας είχε την "εύνοια" των developers γαμούσε.
Στην πραγματικότητα προσπαθούσαν να αντικαταστήσουν κάποιες "αδικίες" και τα έσκιζαν όλα.
Σαν παράδειγμα όταν ξεκίνησα το wow το πιο αστείο πράγμα ήταν να σε σκοτώσει paladin σε pvp , όταν το έκλεισα απλά δεν είχες ελπίδα όσο τούμπανο και αν ήσουν, ότι paladin , healer , tank , dps .
Το βασικότερο "πρόβλημα" στο pvp του wow είναι ότι είναι 100% item based , δεν παίζει να είσαι ο ουμπερ γαμίκος. Αν δεν έχεις λιώσει δεν έχεις καμία ελπίδα (εκτός αν παίζεις paladin).
Το outdoor pvp δεν έχει να "προσφέρει" κάτι στους παίκτας , και μιλάω από υλικής πλευράς , οπότε ενώ παλιά είχαμε επικά events για την πλάκα , όπως πάμε να αδειάσουμε μια πόλη από alliance αντικαταστάθηκε από το "ποιος ο λόγος?" (είναι ατάκα που θα σου επιβεβαίωση γλυκύτατος συνάδελφός σου , και γιούζερ του φορυμ) πάμε κανα ινστανς να πάρω το χελμετ (επεσεν μου το χελμετ +6).
Παίξε το παιχνίδι , αλλά μην έχεις προσδοκίες για σοβαρό pvp , και θα το διασκεδάσεις.
Επίσης τα bg's είχαν γίνει σχεδόν σε όλα τα λεβελς (πριν του μαξ) ανόητα ως ηλίθια .... σκάνε οι λουζερς τουμπανιασμένοι (όποιος παίζει με τουινκ στα σοβαρά είναι απλά λουζεράκος)
ουφ... παίζει και να μην βγάζεις νόημα από τι λέω :) να με αγαπάς και θα σε πάρω σουκουλάτα
Mitsmann
26-08-2009, 21:37
δε σε μαλωσα χαχαχα, απλα οντως δεν πολυ πιανω του τι γινεται.
Τεσπα. θα δουμε. Ισως δοκιμασω τον Defias Bro, αλλα εκει παιζει να ειναι καθυστερες οπως τα διαβασα. θα δουμε.
KoiliaSamprela
26-08-2009, 22:38
θες πραγματική αντρίκια και τίμια συμβουλή?
Βρες κάπου που να έχεις φίλους, και παίξε εκεί.
μόνο τότε θα ευχαριστηθείς.
Είναι πολλά χρόνια το παιχνίδι για να βρεις καινούριους παίχτες πρόθυμους να σε βοηθήσουν.
Και στην αρχή την θες την βοήθεια. Πες εδώ στα παιδιά που παίζουν (αν και έχει πρώτο ποστ νομίζω) και ξηγήσου
locust o shaman?
mits η μοναδικη rp-pvp guild που ειχαμε στον σερβερ (στα 70 βεβαια αυτα) εφυγε και πηγε στον Ravenholdt(αν λεει κατι αυτο,δεν εχω ασχοληθει με rp)
Mitsmann
26-08-2009, 23:41
τον εχω ακουσει τον σερβερ, rppvp και αυτος.
θα δουμε.
asimoulis
27-08-2009, 15:57
είστε κάπου όλοι σε ένα σέρβερ εδώ? λόκαστ αμπρούτζι κλπ?
shattered halls eu,αν και κανω ενα break εδω και 2-3 βδομαδες μεχρι δε ξερω ποτε
asimoulis
27-08-2009, 18:38
μέχρι το εξπάνσιον υποθέτω ή λόγω εξεταστικής?
μαλάκες πιστεύω στη μπλιζαρντ. είδα σε φωτό τους χώρους εργασίας. αν δεν φκιάξουν κάτι ούμπερ που θα δώσει νέα πνοή στο παιχνιδάκι θα είναι παντελώς άχρηστοι.
κάτι paths κάτι τέτοια διάβασα και γούσταρα. ντάξει το επόμενο θα κόβει το ίντερνετ στα δύο
αλλά μέχρι το 2010φεύγα πρέπει να γίνει κάτι εκτός αν το σέρνουνε για εύκολα λεφτά.
δεν μπορώ να χωνέψω ότι πρέπει να πληρώνω για κάθε εξπάνσιον όσα πλήρωσα για την υπερπαραγωγή που λέγεται άζεροθ.
μέχρι το εξπάνσιον υποθέτω ή λόγω εξεταστικής?
μαλάκες πιστεύω στη μπλιζαρντ. είδα σε φωτό τους χώρους εργασίας. αν δεν φκιάξουν κάτι ούμπερ που θα δώσει νέα πνοή στο παιχνιδάκι θα είναι παντελώς άχρηστοι.
κάτι paths κάτι τέτοια διάβασα και γούσταρα. ντάξει το επόμενο θα κόβει το ίντερνετ στα δύο
αλλά μέχρι το 2010φεύγα πρέπει να γίνει κάτι εκτός αν το σέρνουνε για εύκολα λεφτά.
δεν μπορώ να χωνέψω ότι πρέπει να πληρώνω για κάθε εξπάνσιον όσα πλήρωσα για την υπερπαραγωγή που λέγεται άζεροθ.
μεχρι το expansion μαλλον αν και επειδη ειμαι λιγο κολλημενος με τα world event δε το κοβω απιθανο να μπω τελη σεπτεμβρη για harvest/brew fest =p
Δεν είναι world events αυτά ρε, είναι seasonal. :P
To brewfest άντε και το winter veil είναι τα μόνα που αξίζουν, αν και το περσινό μπρούφεστ ήτανε fail. Αλλά το harvest; Αυτό δε το λες καν event.
Ε οκ υποτίθεται πληρώνεις και τα επόμενα patches, η τιμή θα ήταν απολύτως λογική πάντως αν με κάθε exp έδιναν κι ένα μήνα δώρο. Αλλά πουλάνε, χεστήκανε.
τα achievments θελω ρε παιδι
παντως νομιζω στη καρτελα world event τα γραφει,βαριεμαι να κανω login
Mitsmann
30-08-2009, 20:59
Tελευταιο πρηξιμο.
μετα το φορματ, αναζητησα drivers απο δω κι απο κει και βρηκα σχετικα γρηγορα κι ευκολα (οπως αναμενοταν) τους drivers καρτας γραφικων.
εχω μια NVidia GForce7600GT και βρηκα αυτους τους drivers απ το σαητ
http://www.nvidia.com/object/winxp_190.62_whql.html
οι οποιοι οπως λεει ειναι για ολη την "7 σειρα". Δεν εχει συγκεκριμενους για καθε μοντελο, απλα το παει με "σειρες" 5,6,7,8 κ.ο.κ.
το θεμα ειναι οτι εγκαθιστωντας αυτους, ολα δειχνουν οκ στο πισι ΕΚΤΟΣ απο οταν βαζω WoW οποτε η αρχικη login οθονη δειχνει σαν χαλασμενη τηλεοραση με λιγες παρεμβολες και τα κειμενα της δεν απεικονιζονται ολα σωστα, λες και χαλαει η οθονη σου την ωρα που μπαινεις εκει.
Τι λετε οτι ειναι?
υ.γ. δεν εχω χρηματα στο ακκαουντ τωρα, οποτε δε μπορω να δω πως ειναι In-game. Απο αυριο αυτο. Ομως κατι δεν παει καλα.
7600γτ ειχα και γω μεχρι λιγο πριν βγει το pre-wotlk patch
απο τοτε δε τη παλευε και πολυ και αλλαξα καρτα...μπας και δε το σηκωνει καν πλεον;
jack the ripper
30-08-2009, 21:04
2-3 φορες παντως ειχα προβληματα με τους ντραιβερς τους τελευταιους απο εν βιντια...(7600GS εχω)
κατεβασε παλιοτερους ντραιβερς και θα εισαι οκ
Mitsmann
30-08-2009, 21:08
@Abruzzi, οχι δεν εχει θεμα, παλιοτερα το επαιζε υπερβολικα ανετα για να πιστεψω οτι ξαφνικα δεν, ασε που οταν εφαγα το ban, 5-6 μηνες πριν, το WOTLK ειχε ηδη βγει και επαιζα κανονικα (με BC account)
@Τζακ Δε Ριππερ. Xμ. Σωστο. Που τους βρισκουμε ομως? ας ψαξουμε.
SpiritCrusher
30-08-2009, 21:11
Μέχρι το Μάιο που είχα το παλιό pc έπαιζα με 7600GT μια χαρά.
Μιτς είπες πως δεν έχεις παίξει και έρχεσαι από φορμάτ, video settings (δεξιά στο Login screen) πείραξες; Την 1η φορά που ανοίγεις το παιχνίδι ξεκινά με τα minimum σε κάτι αναλύσεις 800χ600 και ακόμα και οι γραμματοσειρές φαίνονται σκατά. Φτιάχ'τα
Mitsmann
30-08-2009, 21:13
αναλυση 1024, multisampling 1x
αυτες εχω αυτη τη στιγμη.
jack the ripper
30-08-2009, 22:13
@Τζακ Δε Ριππερ. Xμ. Σωστο. Που τους βρισκουμε ομως?
http://downloads.guru3d.com/
an thymamai kala apo dw
Mitsmann
31-08-2009, 00:22
Θενκς σε ολοι.
Λυθηκε απο αυτο το σαητ, κατεβασα (αρκετα) παλιοτερη εκδοση των Forceware Drivers, ολα ρολοι.
jack the ripper
31-08-2009, 00:27
;-);-)
SpiritCrusher
01-09-2009, 13:47
http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=102308.0
KoiliaSamprela
03-09-2009, 21:29
Τελικά Μιτς σε ποιον σερβερ πήγες? τι έκανες? :) δώσε στον λαό σου ινφο
Clockwork Orange
05-09-2009, 00:52
loipon ypenthimizw oti eimai kerkyra gia praktiki edw kai 3 mines kai exw na paiksw apo aprilio!
alla xthes eixa repo kai den anteksa allo! ligisa!
eida ta nea forms stous druids kai kavlwsa! lew tha ksanarxisw me druid!
mexri pou...ROOTS??? ON MY EARTHBIND TOTEM????
opote mallon me vlepw pisw sto shamanaki mou!!!
eseis ti lete? mono gia pvp tha ksanapaiksw! ti leei to elemental pvp atm?
Parasight
05-09-2009, 01:22
Έχω ξαναλυγίσει κι εγώ εδώ και μια βδομάδα και ξανάρχισα warlock απ'την αρχή! Human αυτή τη φορά.
Πρώτον, πόσο γαμαάει το mount στα 20.
Δεύτερον, πόσο γαμάει το νέο sacrifice του voidwalker (όταν το είχα αφήσει εγώ ο vw πέθαινε)
Τρίτον, πόσο γαμάει (ως διαφορετικό αφού δεν το είχα παίξει ποτέ, ως βαμμένος horde) το levelling σε Westfall, Loch Modan, Redridge Mountains, Duskwood!
Για raids, tier και μαλακίες μη με ρωτάτε, εγώ πάντα ήμουν casual gamer 8-)
Άντε, από βδομάδα χτυπάω και το Lich King, να δούμε και λίγο Death Knight.
Clockwork Orange
05-09-2009, 10:56
kai ti pathainei tora o VW?
Parasight
05-09-2009, 11:07
Απλά χάνει ένα μικρό ποσοστό του hp του δίνοντας σου ασπίδα για 30" και δεν πεθαίνει, συνεχίζοντας κανονικά να βαράει. Μεγάλη μαγκιά. Σαπίζεις rogues για πλάκα πια :cool:
KoiliaSamprela
05-09-2009, 16:16
Έχω ξαναλυγίσει κι εγώ εδώ και μια βδομάδα και ξανάρχισα warlock απ'την αρχή! Human αυτή τη φορά.
Πρώτον, πόσο γαμαάει το mount στα 20.
Δεύτερον, πόσο γαμάει το νέο sacrifice του voidwalker (όταν το είχα αφήσει εγώ ο vw πέθαινε)
Τρίτον, πόσο γαμάει (ως διαφορετικό αφού δεν το είχα παίξει ποτέ, ως βαμμένος horde) το levelling σε Westfall, Loch Modan, Redridge Mountains, Duskwood!
Για raids, tier και μαλακίες μη με ρωτάτε, εγώ πάντα ήμουν casual gamer 8-)
Άντε, από βδομάδα χτυπάω και το Lich King, να δούμε και λίγο Death Knight.
ξανακύλισα και εγώ ... θέλω να ρολαρο έναν αλάιανς , πες όνομα και σερβερ
Parasight
05-09-2009, 18:06
Server Laughing Skull, έχω και φιλαράκι 80άρη paladin εδώ, γι'αυτό. Όνομα Gluecifer. Κόπιασε :D
Roswell47
05-09-2009, 18:38
den pame oloi s enan server na kanoume ena ER guild?
να μαζευτουμε να πατε
(ακου κει alliance...)
KoiliaSamprela
05-09-2009, 20:12
να μαζευτουμε να πατε
(ακου κει alliance...)
έχω 10 τσαρς χορντ ρε :oops: οι 8 πάνω από 60 .... και όλοι στον ίδιο σερβερ
Parasight
05-09-2009, 20:14
Έλα βρε, κι εγώ horde είμαι μέσα στην καρδιά μου 8)
Αλλά it's only a game κλπ κλπ. Και μη έχοντας παίξει καθόλου alliance, δεν το είχα παίξει κατά το ήμισυ σχεδόν καθόλου.
Αλλά μόλις πάρω το Lich King θα φτιάξω και έναν horde Death Knight 8)
KoiliaSamprela
05-09-2009, 20:29
Server Laughing Skull, έχω και φιλαράκι 80άρη paladin εδώ, γι'αυτό. Όνομα Gluecifer. Κόπιασε :D
add friend : Waterdonkey , νομίζω είναι ξεκάθαρο το κλαςς :)
Roswell47
08-09-2009, 12:55
warlocks, peite ena kalo dentro gia level up
Kelldorain
08-09-2009, 12:58
Τσέκαρε αυτό (http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=17223035733&sid=1)
μπιζαριος
08-09-2009, 14:18
Καλως σας βρηκα.
Ειμουν Elemental σαμανος στο wow με end game hardcore guild protoδρακους και τετοια και ειμαι 1 μηνα καθαρος :D
http://www.level.ro/galerie_imagini/image/faza_zilei/thumbnails_800/tb5_selection_230_113.jpg
Και γελάς με τέτοιες pics;
μπιζαριος
08-09-2009, 15:14
εισαι paladinος να φανταστω? ;-)
Clockwork Orange
08-09-2009, 18:49
warlocks, peite ena kalo dentro gia level up
loipon! ksekina me
http://talent.mmo-champion.com/?warlock#vArjY7a9phul,,10392
kai sto 72 lvl respecc se
http://talent.mmo-champion.com/?warlock#tO7qcLutcm2kw,,10392
μπιζαριος
11-09-2009, 17:30
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bfnGtmrsOD4&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bfnGtmrsOD4&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
αν ξερετε τον συγκεκριμενο raid leader (που εννοειτε οτι ειναι ελληνας) πεστε του οτι προσκυναω :D
Custom User
11-09-2009, 17:54
Χαχαχαχα λιώνω. Γιατί χοροπηδάνε πάνω κάτω;
SpiritCrusher
11-09-2009, 18:30
Γιατί βαριούντε όσο μιλάει ο άλλος και απλά πατάνε κανένα κουμπί;
Συνηθισμένα πράγματα και οκ τυπικός Έλληνας raidleader, έχουμε περάσει και από τέτοιους np.
να μας πει το χτικιο αν θυμάται μπενεντικτ και βερόνικα
Thumamai. epishs thumamai kai LAREL.
τυπικός Έλληνας raidleader, έχουμε περάσει και από τέτοιους
ναι αλλα ο δικος σας δεν εκανε τη κραυγη του ταρζαν στο βεντριλο σε καθε boss
Roswell47
11-09-2009, 20:34
παλιός raid leader φίλου μου: ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ, Ε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ
SpiritCrusher
11-09-2009, 20:35
Απλά έβαζε mazoo and the zoo στα wipes.
Δεν φαντάζεσαι πόσο χαζό φαινόταν. Σαν το καραγκιοζοπλέηερ-τάκης βίντεο ένα πράμα.
Από εκεί και μετά σαν guildmembers νομίζω σας έχω, από λεσβία που ήθελε να βάλουμε αγγελία για recruit άλλης λεσβίας ώστε να έχει παρέα και παληκάρι που μου έλεγε πως αυτοκτόνησε ο πατέρας του, μέχρι hunter που πήγε σε raid με λάθος guild.
μπιζαριος
11-09-2009, 20:40
εμας φωναζε ΚΑΝΤ ΓΙΟΥ ΦΑΚΙΝ ΚΟΝΤΡΟΛ ΓΙΟΡ ΦΑΚΙΝΚ ΦΙΝΓΚΕΡΣ? στον yogg saron. ελληνας
Clockwork Orange
11-09-2009, 20:49
kala oti kai na lete
bt epoxes vt highborns > vt all!!!
KoiliaSamprela
11-09-2009, 21:49
kala oti kai na lete
bt epoxes vt highborns > vt all!!!
ήσουν highborns ρε? .. el_genjuros_pvp και τα μυαλά στα κάγκελα :)
α!! αν ήσουν όντος /σπιτ
Clockwork Orange
11-09-2009, 21:51
nai re! chaostar (dr shaman) sto tbc
lamashtu (dr dk) sto wrath
epaizes ki esy genj?
KoiliaSamprela
11-09-2009, 21:53
epaizes ki esy genj?
ναι ναι , αλλά προ-tbc , και έκανα τρανσφερ :)
Χορντ έτσι?
πολύ καφρίλα σερβερ , μουλτι-ρισπεκτ κιετς
Custom User
11-09-2009, 21:57
Γιατί βαριούντε όσο μιλάει ο άλλος και απλά πατάνε κανένα κουμπί;
.
Μαλάκες έχετε πολλά προβλήματα :|
Clockwork Orange
11-09-2009, 21:58
dr=draenei opote alliance!
oi highborns einai alliance guild!
SpiritCrusher
11-09-2009, 22:15
Μαλάκες έχετε πολλά προβλήματα :|
Ε; που είναι το περίεργο να πατάει κάποιος κανένα κουμπί ασυναίσθητα;
Ingolemo
11-09-2009, 22:22
μέχρι hunter που πήγε σε raid με λάθος guild.
Giati panta oi hunters einai oi pio noobs/zwa?
Emas pantws o raid leader MC epoxes fwnaze "Φιλ πιπολ φιλ. Νιωστε ρε ζωα" (eixe kai ksenous to guild).
Kelldorain
11-09-2009, 22:31
Ελληνικά guilds :touched:
http://img9.imageshack.us/img9/4130/spartakarosepic.jpg
WHERE IS YOUR GOD NOW
(παίζει να το 'χω ξαναβάλει)
SpiritCrusher
11-09-2009, 22:42
Eίδα Athanasios στη πικ Kelldorain και νόμιζα πως ήταν ο δικός μας από Lobsters. Όπως αποδείχθηκε από το armory, πολλοί τραγικοί έχουν ονομάσει το χαρακτήρα τους Αθανάσιο.
Emas pantws o raid leader MC epoxes fwnaze "Φιλ πιπολ φιλ. Νιωστε ρε ζωα" (eixe kai ksenous to guild).
χαχα wishers. Εκεί όντως ήταν ακριβώς όπως στο βίντεο.
Έχω καταλήξει πως λίγο το όνομα του class που ακούγεται cool, λίγο το description που λέει κάτι για range και Kill enemies from a distance που τους θυμίζει sniper CS καταστάσεις, λίγο το pet...ε λογικό είναι που μαζεύονται εκεί :P
Να μας πει ο cloud :!:
Roswell47
11-09-2009, 22:43
http://img.photobucket.com/albums/v736/Luminoth/xristina.jpg
Χρήστο τον έλεγαν εν τω μεταξύ. Και δεν του είπα ηλικία, μόνος του ψήθηκε
Clockwork Orange
11-09-2009, 22:48
μέχρι hunter που πήγε σε raid με λάθος guild.
dax ki egw apantisa "nothing" se enan souido pou mou eipe "thank you very much" gt tou ekana mia eksypiretisi!!!! kai niwthw perifanos gia ta greeklish mou!!! :maikl:
epaizes ki esy genj?
ναι ναι , αλλά προ-tbc , και έκανα τρανσφερ :)
Χορντ έτσι?
πολύ καφρίλα σερβερ , μουλτι-ρισπεκτ κιετς
έλα ρε, ποιος ήσουνα? έπαιζα genjuros απο τη στιγμή που άνοιξε και μεταφερθήκαμε εκεί απο crushridge
Ingolemo
12-09-2009, 03:25
Hey, kiegw eixa char genjuros :)
Bravestar, orc shaman.
(locust o mastouromenos den eisoun esu ekei?)
Epishs Lohikaarme , mage sto Twilight's Hammer (wow vanilla) kai Lohikaarme, dranaei Warrior sto Stormscale pou epaiza bc/wotlk.
KoiliaSamprela
12-09-2009, 07:17
dr=draenei opote alliance!
oi highborns einai alliance guild!
εγώ είπαμε Χορντ ....
KoiliaSamprela
12-09-2009, 07:22
Genjuros είχα τον
Danzig -->Tauren Shaman
και η σύζυγος
Mouka -->Tauren Warrior
είχα και τον Zouperman -->Troll rogue
όλα αυτά πήγαν μετά Shadowmoon με pay transfer και από εκεί με free transfer Agamaggan.
Στο TBC έπαιζα όλο το rogue και στο WotLK 80ρισα έναν UD-Warrior.
Γενικά δεν έκανα πολλά ρέιντς , γιατί δεν μου άρεσαν τα ΤΟΣΟ χρονοβόρα πράγματα, αν και ενώ τα βελτίωσαν από θέμα χρόνου, μου είχε μείνει το bad mood.
Genjuros για horde πρέπει να ήταν καλά ε; Alliance ήτανε πάτος :(
Mπα και horde ψιλοσκατά ήτανε
HEROnlysIN
13-09-2009, 03:50
Bravestar, orc shaman.
Epishs Lohikaarme , mage sto Twilight's Hammer (wow vanilla) kai Lohikaarme, dranaei Warrior sto Stormscale pou epaiza bc/wotlk.
ingolemo 3ereis finlandika?
KoiliaSamprela
13-09-2009, 11:03
Genjuros για horde πρέπει να ήταν καλά ε; Alliance ήτανε πάτος :(
ιδικά τότε τραγικά!!!!
και οι alliance στα bg's μας είχαν μόνιμα στην πίπα (βέβαια όλο σε premade πέφταμε)
Για να νικήσω σε bg έπρεπε να έρθουν τα battlegroups :)
Clockwork Orange
13-09-2009, 11:04
tbc horde eixan 2-3 kala guilds!
alliance eixan mono hbs! kai ligo tous funatix!
ola ta alla evrazan sto idio kazani!
pantws genj trade spam > all! to apolamvana panta!
Clockwork Orange
13-09-2009, 11:06
kai afou irthan ta battlegroups mas ksekoliazes! ektws apo to AV! pou kai se auto arxises kapote na kerdizeis!
pantws epaiksa AV me horde kai itan les kai den ikseran ti na kanoun!
το θεικο ειναι οτι οσο επαιζα bg στο bg που ειμαι,το μονο bg που δεν χαναμε ποτε σα horde ηταν το av...go figure...
Ingolemo
13-09-2009, 12:42
Bravestar, orc shaman.
ingolemo 3ereis finlandika?
Mpa, 1-2 lekseis mono :p
funatix ήμουνα εγώ :D
αλλά σκατά ήτανε όλα τα guilds εκτός tad tbh, όλα είχαν 10-15 παίκτες με το ζόρι κι από εκεί και πέρα δεν έβρισκες άλλους καλούς ούτε να πλήρωνες.
Clockwork Orange
14-09-2009, 16:07
funatix ήμουνα εγώ :D
αλλά σκατά ήτανε όλα τα guilds εκτός tad tbh, όλα είχαν 10-15 παίκτες με το ζόρι κι από εκεί και πέρα δεν έβρισκες άλλους καλούς ούτε να πλήρωνες.
poios eipame eisai esy sto game?
funatix itan aidia gt o rouketas den paleuotan! mono na fonazei iksere!alla eixan kalous paixtes
tad eixan paixtarades
hbs eixan 25ada toumpano!
opote psilodiafwnw gia to sxolio!
Στον genjuros είχα nick pavarotti.
highborns=ελληνικό guild με ότι αυτό συνεπάγεται, δεν λέω ότι δεν είχαν καλούς παίκτες. Απλά δεν ήταν το guild που θα φτιάξει το όνομα του server όπως οι tad με αποτέλεσμα όταν αυτοί έφυγαν ψιλοερήμωσε κι ο server.
Clockwork Orange
14-09-2009, 19:58
ante re!dwarf hunter e? imoun ki egw funatix me tin chaostar
mlka oi hbs itan elliniko guild alla eixan paixtarades opws eregon,kamahl,canibal,supersayian,kanzeon k.a.
+oti to vt mas den ypirxe se kamia fantasia!
Είχαν; Έφυγαν τώρα όλοι αυτοί; (δεν παίζω πια και είχα κανει migrate πριν βγει το wotlk)
Ναι dorf hunter :D Το θυμάμαι το Chaostar σαν nick :) Δεν πρέπει να έκατσες πολύ funatix όμως.
ο kamahl παίζει ακόμα, τον έιδα προχθές και τα είπαμε λίγο
Clockwork Orange
15-09-2009, 00:50
edw na poume oti o kamahl paizei na einai stin 10ada kalyterwn druids stin eurwpi!
etsi,gia na min ypervalw kiolas!
nai paizei ston ravencrest nomizw!
kai nai cloud! stamatisan oloi autoi
kai nai kathisa ligo! den tin paleua me ton rouketa!
Parasight
16-09-2009, 09:16
Για πείτε τίποτα γιατί φάγαμε μεγάλη πούτσα.
Έφαγα τρελό hack στο account μου και το έχασα! Πάω προχτές να μπω να παίξω σαν άθρωπας και, με το που περνάω τον κωδικό μου βγάζει "this account is merged into a battle.net account, log in with your battle.net account" ή κάτι τέτοιο τεσπα. Και βέβαια δεν έχω κάνει εγώ τέτοια πράγμα, ούτε καν έχω battle.net account (Η μαλακία βέβαια είναι δική μου εξ αρχής γιατί είχα κολλήσει ένα γαμημένο trojan και το πήρα αψήφιστα απλά ουδετεροποιώντας το επανειλημμένα με το antivirus, χωρίς όμως να παίρνω δραστικά μέτρα για να τον ξεριζώσω, όπως format).
Τώρα έβαλα μυαλό, έκανα format και είμαι καθαρός, και επίσης άλλαξα passwords σε όλα τα email acounts μου. Το θέμα είναι τώρα με το WoW compromised account. Αφού δεν έχω καν πρόσβαση, έχω επικοινωνήσει με Blizzard και εδώ και 2 μέρες περιμένω. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο στο μεταξύ; Ξέρετε τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις; Έχω ελπίδες να πάρω πίσω το account μου και το (όχι τίποτα φοβερό αλλά όσι αξιοκαταφρόνητο) gear μου;
Στο φινάλε, ίσως είναι μια ανώτερη δύναμη που θέλει να μου πει να το παρατήσω το γαμημένο :P
Btw, έτσι μάλλον την πάτησα: http://blue.cardplace.com/newcache/en/5640237665.htm
Είσαι σίγουρος πως είναι hack; Γιατί είχαν πει αρκετό καιρό πριν ότι όλα τα accounts για blizzard games θα γίνουν battle.net και πρέπει να πας στο σάιτ να φτιάξεις battle.net account και σε αυτό να κάνεις merge το wow.
Αλλιώς το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με την blizzard (2 μέρες δεν είναι τίποτα, περίμενε κι άλλο).
Parasight
16-09-2009, 12:51
Ναι το ξέρω αυτό με τα battle.net accounts.
Αλλά το θέμα είναι ότι μου λέει οτι αυτό το WoW account είναι ΗΔΗ merged με κάποιο battle.net account. Δεν έμεινα εκεί, έφτιαξα κι εγώ δικό μου battle.net account και πήγα να κάνω merge το WoW account, για να είμαι σίγουρος μήπως δεν κατάλαβα καλά κάτι. Το ίδιο, λέει ότι το συγκεκριμένο WoW account είναι ήδη merged με κάποιο άλλο battle.net account. Με μια λέξη, πούτσα.
Περιμένω λοιπόν. Οι πιθανότητες αποκατάστασης χαρακτήρων και gear από τη Blizzard είναι καλές ή σκατά;
Mitsmann
16-09-2009, 14:07
Περιμένω λοιπόν. Οι πιθανότητες αποκατάστασης χαρακτήρων και gear από τη Blizzard είναι καλές ή σκατά;
θα σου πω, με απολυτα βεβαιωμενο προσωπικο ιστορικο πως ναι.
εχω ξαναλαβει χαρακτηρα με ολο το gear σωστο, μετα απο χακινγκ και σβησιμο, και εχω ξαναλαβει χαρακτηρα με ολο το gear σωστο μετα απο ban απ την Blizzard και σβησιμο του account (οπως ειχαν πει οι ιδιοι, προφανως δεν το καναν)
οποτε, ναι.
SpiritCrusher
16-09-2009, 14:11
Πως τα καταφέρνετε, δε μπορώ να καταλάβω..
μπιζαριος
16-09-2009, 14:14
ρε αγοραστε ενα authenticator η κατεβαστε το προγραμμα για το κινητο ξερω γω να μην τα εχετε αυτα.
Parasight
16-09-2009, 14:17
Πως τα καταφέρνετε, δε μπορώ να καταλάβω..Εδώ που είμαι ίσως έρθεις, αν και δε σου το εύχομαι.
Παλιότερα αυτό αναρωτιόμουν κι εγώ για τους άλλους :P
SpiritCrusher
16-09-2009, 14:22
Είμαι προσεκτικός :P επίσης πάρτε έναν authenticator που λέει ο μπιζάριος, 6 ευρώ κάνει και θα σας σώσει. Σαν app στο κινητό είναι ακόμα πιο φθηνό.
Parasight
16-09-2009, 14:24
Δεν έχω ιδέα τι είναι το authenticator, πρώτη φορά το ακούω. Για πείτε περί τίνος πρόκειται.
μπιζαριος
16-09-2009, 14:26
ειναι ενα πραμα που βαζεις στα κλειδια σου ξερω γω και εχει ενα κουμπι πανω και μια οθονουλα. καθε φορα που πας να κανεις login στο account, ειτε στο παιχνιδι ειτε στο site σε ρωταει authenticator number και πατας το κουμπακι και σου δινει ενα νουμερο. καθε 30 δευτερολεπτα αλλαζει αυτο το νουμερακι. εισαι unhackable. αυτο.
http://foreveranoob.files.wordpress.com/2008/07/authenticator.jpg
SpiritCrusher
16-09-2009, 14:28
Parasite
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?p=900671#post900671
το Mobile app υποστηρίζει και τα ελληνικά δίκτυα για να το πάρεις από εκεί, νομίζω 1 ευρώ.
Parasight
16-09-2009, 14:30
Δεν το ήξερα καν αυτό και στάνταρ θα το έπαιρνα, και δε θα την πατούσα. Περιμένω επιτυχές account restore και παρραγέλνω αμέσως.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 15 ΕΥΡΩ ΓΙΑ PIXELS
Roswell47
23-09-2009, 23:42
Την Παναγία σου εσύ. Ήταν επιλογή σου.
γυρνα το σε wanker μπας και στρωσεις ρε κεφτε.
α μην ξεχασω το κλισε πλεον:
τη μπαναγια σου
SpiritCrusher
24-09-2009, 01:38
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 15 ΕΥΡΩ ΓΙΑ PIXELS
13 ευρώ για κάτι που μπορείς να κάνεις σε ελεύθερο χρόνο και να διασκεδάζεις. Όχι τίποτα άλλο αλλά με τα multiplayer παιχνίδια δεν χρειάζεσαι να αγοράζεις και πολλούς άλλους τίτλους γιατί δεν τους έχεις ανάγκη. Α ξέχασα, είμεθα πειρατές :!:
Το gaming γενικά είναι ένα χόμπυ, όταν μάλιστα το έχεις με 13 ευρώ και σου αρέσει κιόλας (όχι η τιμή, βλάκα) τότε αυτομάτως γίνεται και ένα αρκετά φθηνό χόμπυ. Άλλοι πληρώνουν τα 10πλάσια για να βλέπουν το ΠΑΟΚ 3-4 φορές το μήνα, άλλοι παιζουν Warhammer και καίνε ξανά τα 10πλάσια, ενώ κάποιος μπορεί να βγει απλά να πιει 3 μπύρες (οκ 2.5) ή 1,5 ποτό και να τα ξοδέψει για διασκέδαση 4 ωρών. Απλά σε ενοχλεί που δε μπορείς να παίξεις κι εσύ τζάμπα, παραδέξου το.
Με τι διαφωνείς;
edit: Επίσης λίγο άσχετο αλλά μήπως έχεις rapidshare account;
μπιζαριος
24-09-2009, 01:42
Με τι διαφωνείς;
Με το γεγονος οτι ο καθενας μπορει να εχει προσωπικη αποψη στο τι του αρεσει να κανει στον ελευθερο του χρονο, που να δινει τα λεφτα του και γενικα πως να περναει ευχαριστα το χρονο του φανταζομαι ειναι το κολλημα του κυριου.
Parasight
24-09-2009, 10:42
Πολύ ωραία τα είπε ο SpiritCrusher. Τι pixels και μαλακίες, τα χρήματά σου τα δίνεις για οτιδήποτε γουστάρεις και με το οποίο διασκεδάζεις. Εκτός από τα 13€ το μήνα στο WoW, δίνω σχεδόν τα 5-πλάσια σε δίσκους/comics/magicthegetheringdrafting (τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να κάνω λίγη οικονομία :P )
SpiritCrusher
24-09-2009, 23:18
Τι έγινε Loader ΤΣΟΥΤΣΕΚΟΝΙ, ΚΟΤΕΥΕΙΣ Ν' ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ :?:
Dekatria
25-09-2009, 03:49
Πολύ ωραία τα είπε ο SpiritCrusher. Τι pixels και μαλακίες, τα χρήματά σου τα δίνεις για οτιδήποτε γουστάρεις και με το οποίο διασκεδάζεις. Εκτός από τα 13€ το μήνα στο WoW, δίνω σχεδόν τα 5-πλάσια σε δίσκους/comics/magicthegetheringdrafting (τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να κάνω λίγη οικονομία :P )
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=22291
Roswell47
25-09-2009, 04:15
dekatria o mpalanter eisai esy? o loader logika den apantaei giati exei to miso forum ignore, opote paizei an mhn eide kan ti grapsame
Parasight
25-09-2009, 07:20
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=22291Ωραία, πες μας τώρα κι εσύ πώς καταφέρνεις και ζεις σε σπηλιά τρώγοντας κυνήγι και συλλέγοντας βρόχινο νερό. Ίσως είναι δυνατό τελικά.
όχι ρε σεις τα ignore τα έβγαλα εδώ και μήνες επειδή αλλιώς τζάμπα έμπαινα στο φόρουμ φδγφδσασδφσφαδ
δεν απάντησα επειδή δεν είχα σα σκοπό τη συζήτηση, ήθελα εκείνη τη στιγμή να χώσω κι έχωσα :D
Parasight
25-09-2009, 10:19
Τη γη;
Dekatria
25-09-2009, 12:31
oxi re egw gia plaka sxoliasa, den exw provlima, oloi kaigomaste me kati.
Parasight
25-09-2009, 12:40
Α.
Roswell47
25-09-2009, 20:55
epaikse kaneis to 3.2.2? kana xouneri ginetai h' h idia ksenera me prin?
εγω παντως atm εχω να μπω 2 μηνες τωρα και δε νιωθω καν τον "πειρασμο" να ξαναμπω
Ingolemo
25-09-2009, 21:27
Sto expansion kai an me vlepw ksana emena.
SpiritCrusher
25-09-2009, 23:03
epaikse kaneis to 3.2.2? kana xouneri ginetai h' h idia ksenera me prin?
Μιλάμε για minor patch μεγέθους ~40 MB, τι περίμενες να έχει; Εκτός και αν ήσουν DK και σταμάτησες επειδή σε ενοχλούσε που χαλάσανε τα Unholy specs και παίζανε με Obliterate. Αν ναι, τότε το φτιάξανε!
SpiritCrusher
26-09-2009, 02:15
A σωστά ξέχασα, βάλανε και Onyxia σαν level 80 Boss, zomg!
http://www.worldofwarcraft.com/info/underdev/3p3/icecrown.xml
λέει οτι ο αρθας θα είναι 5man? λολ
SpiritCrusher
02-10-2009, 15:00
Καμιά πίπα του στυλ θα εμφανιστεί και θα αφήσει κάποιον lieutenant ή σύντομη μάχη για να χαρούν όλη ότι τον είδαν, όπου μετά θα κάνει stun τους πάντες και θα φεύγει λέγωντας |αν μπορείτε ελάτε στο raid instance, λούγκρες" κτλ.
Mitsmann
09-10-2009, 23:08
Οπως ειπα και στο τοπικ ΧΕΛΠ, το Wow εδω και 40 λεπτα εχει συνεχομενα critical errors ανα 5 λεπτα.
μεχρι τ απογευμα επαιζε κανονικοτατα....
δε ξερω αν συσχετιζονται ολα αυτα με τις μνημες....
τι στον μπεο.
μπιζαριος
09-10-2009, 23:11
κανε repair. αν εχεις mac κανε repair permissions στον σκληρο.
Mitsmann
09-10-2009, 23:12
This application has encountered a critical error:
ERROR #132 (0x85100084) Fatal Exception
Program: C:\Program Files\World of Warcraft\WoW.exe
Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:0093D58B
The instruction at "0x0093D58B" referenced memory at "0xC78C10B4".
The memory could not be "written".
Mitsmann
09-10-2009, 23:17
σκατα. εψαξα για το error#132 και το μονο πραγμα που δειχνει να φταιει οπως λενε στο νετ ειναι τρια γραμματα
"Ram"
γαμω το σπιτι γαμω....
Ingolemo
09-10-2009, 23:24
Kata megalh pithanothta ontws xalasmenh ram.
Trekse memtest gia arketes wres. (to katevazeis kai to grafeis san bootable cd/dvd, http://www.memtest.org/#downiso , to bootable iso thes)
KoiliaSamprela
18-10-2009, 15:14
ακόμα γελάω
wtfpwndz0mgoneoneoneon111!!!11!!!! (http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=18570236694&sid=1&pageNo=1)
δεν τον χαλασε τον παπαρα
πηρα καρτα.βασικα μου πηραν(με το ζορι)
αν και δεν το κοβω να κανω τπτ απο pve/p.κανα κουλο achievement και το /2 /g κλασσικο chat(θυμαμαι ενα φιλο πριν σταματησει που μου λεγε πως το wow του εχει καταντησει σαν ενα chat με συνδρομη)
αντε στα μεγαλα κεφια και κανα alt lvling
SpiritCrusher
24-10-2009, 16:41
Τι εννοείς σου πήραν με το ζόρι; Με τα ίδια λεφτά μπορούσαν να σου πάρουν καμιά ΟΥΚΡΑΝΕΖΑ ( :!: ) απ'αυτές του Ρέηζορ.
Ον τόπικ, σαν casual πια που κάνω ένα raid το μήνα και αν, πήγα χθες ένα Onyxia 10άρη και τσίμπησα http://www.wowhead.com/?item=49636 (οκ πήρα και το bag αλλά ποιος χέστηκε)
Και σε καλή μεριά!
Ingolemo
24-10-2009, 16:48
Hahah, epos, se khnugane katholou fwnazontas "Wands only ffs!", "More dots!", "Spread!!" klp? :p
Τι εννοείς σου πήραν με το ζόρι; Με τα ίδια λεφτά μπορούσαν να σου πάρουν καμιά ΟΥΚΡΑΝΕΖΑ ( :!: ) απ'αυτές του Ρέηζορ.
Ον τόπικ, σαν casual πια που κάνω ένα raid το μήνα και αν, πήγα χθες ένα Onyxia 10άρη και τσίμπησα http://www.wowhead.com/?item=49636 (οκ πήρα και το bag αλλά ποιος χέστηκε)
Και σε καλή μεριά!
Deep breath κάνει;
SpiritCrusher
24-10-2009, 16:57
Χεχ δεν ξέρω ακόμα, λίγο στο Krasus Landing το έβγαλα για να το δουν στο guild. Πρόλαβα να φάω μερικά whispers για gz κτλ αλλά μετά ήρθε το ξενέρωτο Horde με το δικό του για να μου χαλάσει το σκηνικό.
Κάτι πήρε το αυτί μου όμως ότι μόνο αυτά τα 2 υπάρχουν στο server οπότε καλή φάση.
εντιντ: Κάνει το animation με /mountspecial αλλά δε βγάζει φωτιά, ή τουλάχιστον έτσι λέει στο wowhead, θα το δοκιμάσω αργότερα.
Είναι χαλασμένο δλδ, στη θέση σου θα το κανα delete.
Αλλά παίξε κάνα τζόκερ κι εσύ, ποτέ δε ξέρεις!
SpiritCrusher
24-10-2009, 17:04
πήγαμε μετά Kael'Thas αλλά δεν έριξε Phoenix :/
SpiritCrusher
25-10-2009, 02:24
Ποιο;
edit: Ξέρω χεστήκατε αλλά τελικά ισχύει το πιο πάνω με το /mountspecial
SpiritCrusher
25-10-2009, 03:35
Εννοούσα το Phoenix ή το Onyxia, αλλά έτσι κι αλλιώς η απάντηση είναι σχεδόν η ίδια.
Ναι, γύρω στο 1% είναι να πέσει, το Phoenix ίσως και λιγότερο μιας και σύνολο να έχω δει 3-4 σε όλους τους σέρβερ που έχω παίξει.
Ingolemo
25-10-2009, 04:42
Phoenix ontws uperspanio, alla kai to pio omorfo me diafora apo olla ta alla
WU83Y2HCGTQ
Genika oi drakoi den me enthousiazoun san mounts, polu ogkwdeis.
Einai merikoi kapws pio mikrou megethous drakoi pou gamane omws :)
SpiritCrusher
25-10-2009, 04:52
A ρε μπάσταρδο, που θα πάει κάποια μέρα θα πέσει. Τουλάχιστον μετά τα χθεσινά ειπώθηκε να πέσει ένα casual farming στον Kael οπότε δε μπορεί κάποια στιγμή...
Genika oi drakoi den me enthousiazoun san mounts, polu ogkwdeis.
+1, από εποχής Netherdrakes ένα πράγμα.
βασικα μετα απο μερικες ωρες gaming καταλαβα οτι μου χε λειψει μονο η ατμοσφαιρα του παιχνιδιου και ο χαβαλες στα ingame chat.δε νιωθω καμμια αναγκη για hc/raid/bg farm κτλ
αν και δεν με χαλαει αυτο ομως,δε ξερω κατα ποσο αξιζει να αγοραζεις καρτα μονο για αυτο.
βασικα μετα απο μερικες ωρες gaming καταλαβα οτι μου χε λειψει μονο η ατμοσφαιρα του παιχνιδιου και ο χαβαλες στα ingame chat.δε νιωθω καμμια αναγκη για hc/raid/bg farm κτλ
αν και δεν με χαλαει αυτο ομως,δε ξερω κατα ποσο αξιζει να αγοραζεις καρτα μονο για αυτο.
H μαγεία στο wow είναι στο theorycrafting και τα μαθηματικά ρε. Δλδ elitistjerks και dps meters. :P
Εντάξει εννοείται και στο community.
τι ακριβώς παίζει με το merge;
SpiritCrusher
28-11-2009, 04:42
Ερμ, τίποτα;
ειχα ακουσει παλιοτερα οτι θα εκαναν μια καρτα για ολα οταν βγει diablo/starcraft γιαυτο ρωταω
SpiritCrusher
28-11-2009, 13:53
Θα μπορούσαν, ναι, αλλά μέχρι στιγμής έχουν πει πως δε θα απαιτείται συνδρομή για να χρησιμοποιούν το Battle.net. Πιο πολύ πηγαίνουν να κάνουν κάτι σαν Steam.
μετά από ένα σορό σκατά βάλανε και κάτι σωστό με patch.to cross-realm pve.
KoiliaSamprela
10-12-2009, 21:23
μετά από ένα σορό σκατά βάλανε και κάτι σωστό με patch.to cross-realm pve.
cross realm ninjas \m/
79 και κάτι ψιλά ο paladin μου σε πολύ casual φάση.
Πιστεύετε μπορούμε να μαζευτούμε 10 άτομα, να κάνουμε transfer κάπου, και να παίξουμε μαζί? αρχίδια, αλλά λέμε τώρα
SpiritCrusher
16-12-2009, 14:18
79 και κάτι ψιλά ο paladin μου σε πολύ casual φάση.
Εντελώς imba leveling ε, πραγματικά 0 downtime.
e twra mhn parw to Wrath kai psithoume gia er guild e.
edit: to parapanw einai apeilh
as psithei o laos. kai tha ginei to kone.