Log in

View Full Version : ΨΟΦΟΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12

12 stars circle your brow
19-09-2015, 11:29
ωραίο.

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/t31.0-8/12038841_10153377500388961_8833227732444634492_o.jpg

OniBocho
02-10-2015, 18:09
https://lefterianews.wordpress.com/2015/10/02/%CF%83%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-tweets-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BF%CE%BD/

Taliban
16-10-2015, 14:13
https://www.youtube.com/watch?v=ueVFwhwA66Q

KoiliaSamprela
29-10-2015, 14:33
Μόνο για σήμερα
Burning from the inside (http://www.nostimonimar.gr/burning-from-the-inside-min-to-chasete-apopse-ke-avrio/)

DON’T MISS TONIGHT AND TOMORROW // ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΟ

Σήμερα είναι μια ειδική μέρα. Η Ελλάδα γιορτάζει την απελευθέρωση από την Ναζιστική κατοχή, και το φιλμ προβάλλεται στο φεστιβάλ για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Τόντι, στην Ιταλία. Το κύκλωμα των φεστιβάλ σινεμά δεν επιτρέπει να ανεβάσουμε το ντοκιμαντέρ ελεύθερα, αλλά απόψε και αύριο μπορείτε να το δείτε online.
Υπάρχει με Ελληνικούς και Αγγλικούς υπότιτλους. Απλά κλικάρετε στον σύνδεσμο που θέλετε και συμπληρώστε τον κατάλληλο κωδικό.

Greek Version (Ελληνική έκδοση)
https://vimeo.com/139232992 κωδικός: OXI
English version: Password: NO!
https://vimeo.com/131415546

KoiliaSamprela
26-11-2015, 09:12
Δεν έχω καταφέρει να το επιβεβαιώσω

https://pbs.twimg.com/media/CUt2M5BUAAEtM-A.jpg:large

Λεκές
21-03-2016, 17:46
http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-paidia-me-sundromo-down-den-einai-ta-paidia-enos-katwterou-theou

Όλοι μας έχουμε 23 ζεύγη χρωμοσωμάτων.

Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ζωή και την αγάπη.

Ψυχεδελιαστείτε ελεύθερα.

Leech
21-03-2016, 17:57
ΤΙ. ΣΤΟ. ΜΠΟΥΤΣΟ.

akyros_
22-03-2016, 02:23
http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-paidia-me-sundromo-down-den-einai-ta-paidia-enos-katwterou-theou

Όλοι μας έχουμε 23 ζεύγη χρωμοσωμάτων.

Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ζωή και την αγάπη.

Ψυχεδελιαστείτε ελεύθερα.

Αμα θέλεις ακροδεξιά ΛΑΙΚΗ δές αυτό το βίντεο

rtMw_SbTMLc

KoiliaSamprela
22-03-2016, 10:16
ΤΙ. ΣΤΟ. ΜΠΟΥΤΣΟ.

Στην φωτογραφία που παρατίθεται είναι ο Ήρωας Συναγωνιστής, Γιώργος Φουντούλης, με την αδελφή του

attila
22-03-2016, 11:13
αντιγραφη απο wikipedia:

Λόγω κυρίως του προσώπου και του σχήματος των ματιών που είχαν έντονα τα χαρακτηριστικά της μογγολικής φυλής, αλλά και λόγω της χαμηλής νοημοσύνης, που την εποχή εκείνη ήταν πιστευτό ότι όσο μακρύτερα από την Ευρώπη βρίσκεται κάποιος, τόσο χαμηλότερη ήταν η νοημοσύνη του, οδήγησε τον Down στην εισαγωγή του όρου Μογγολοειδής ιδιώτης. (Η λέξη ιδιώτης χρησιμοποιήθηκε με την αρχαιοελληνική σημασία του όρου, δηλαδή ηλίθιος). Για πάρα πολλά χρόνια ο όρος «Μογγολισμός» είχε καθιερωθεί, όμως σήμερα θεωρείται ηθικά ανεπίτρεπτος και επιστημονικά απαράδεκτος.

ιδιωτης=ηλιθιος
πεθαινω

Raven Lord
22-03-2016, 11:17
Ιδιώτη στην αρχαία Ελλάδα αποκαλούσαν αυτόν τον οποίο δεν συμμετείχε στα κοινά της πόλης, δεν έπαιρνε μέρος στις Συνελεύσεις ούτε αναλάμβανε αξιώματα όπως όφειλε κάθε Έλληνας πολίτης. Για τον Αρχαίο Έλληνα το να μην παρεβρεθείς ήταν οκνηρία. Πρώτα ήσουν μελος του κοινωνικού συνόλου και μετά άτομο. Κύριο μέλημά σου ήταν να ενδιαφέρεσαι για την κοινωνία. Μάλιστα όποιον δεν συμμετείχε του αφαιρούσαν τα πολιτικά δικαιώματα [κοινωνικός θάνατος δηλαδή],ακολουθούσε κατάσχεση της περιουσίας και τέλος εξορία ή θάνατος.

Έτσι και η λέξη "ιδιώτης" απέκτησε την έννοια του ηλιθίου, γιατί φανέρωνε απαξίωση και ανευθυνότητα με ρίζα την τεμπελιά.

ιδιώτης = idiot

attila
22-03-2016, 11:20
ναι το σκεφτηκα και αυτο αλλα δεν ηξερα για την αρχαιοελληνικη προελευση του ορου.
οσο ζεις μαθαινεις

Taliban
10-04-2016, 22:54
https://www.facebook.com/655285261183765/photos/a.655320444513580.1073741828.655285261183765/1053445994701021/?type=3&theater

Συζητηστε λιγο αυτο σας παρακαλω.

FIXXXER
11-04-2016, 05:26
ΟΤι λεει το πρωτο σχολιο, που εχει 440 likes

KoiliaSamprela
11-04-2016, 08:46
https://www.facebook.com/655285261183765/photos/a.655320444513580.1073741828.655285261183765/1053445994701021/?type=3&theater

τι ακριβώς να πούμε δεν πιάνω
Αν καλά του κάνανε? αν κακά του κάνανε? Βασικά δεν έχουμε να πούμε τίποτα γιατί απλά σε ένα ποστ δεν μπορείς να πιάσεις όλες τις περιπτώσεις, και όλα θα ξεκινάνε με ένα ΑΝ , ενώ θα συνεχίζουν με ένα "και τότε στο έτσι που κάνανε αυτό".

Αν σε καλύπτει λοιπόν όλο αυτό το "ναι μεν αλλά" να σου πω την αποψάρα μου ότι αποκλείεται να μην ήξερε τι φόραγε και πήγε να κάνει το κοκοράκι αλλά τα άλλα κοκοράκια δεν το βρήκαν αστείο.

KoiliaSamprela
11-04-2016, 08:47
Προτιμώ χίλιες φορές να γράψουμε για την στάση του gazetta.gr
https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/13000372_1001561669924924_1637412754391487392_n.jpg?oh=a8c50463c0e026b9e4b010f0714d001c&oe=5785DA5D

OniBocho
11-04-2016, 08:57

Βασικά και νεοναζί να μην ήταν, το Κύπριος αρκεί για τουλούμιασμα :p

9,5/10 περιπτώσεις, δεν πρόκειται για παρεξήγηση. 5/10 παίζει να έχουν και καμιά ενδιαφέρουσα ταυτότητα, αυτά τα ατομάκια πάνω τους. Οπότε, στη συγκεκριμένη περίπτωση, είμαστε με το σχόλιο

Ρε παιδιά ίσως να μην ήταν φασίστας.Ισως να ήταν απλά περήφανος Έλληνας εθνικιστής.Δεν ξέρω για σας,εγω πάντως θα ανάψω ένα ρεσω στη μνήμη του.

https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xla1/v/t1.0-0/s526x395/12924615_568807183282656_8892172879390633175_n.jpg?oh=e90ea0163f217ed6705fa550daaa2729&oe=57B71B0E

Γενικότερα βέβαια, ένας μπατριώτης δεν είναι ακόμη φασίστας, παραμένει "εν δυνάμει" και μπορώ να συμφωνήσω ότι κάτι τέτοιες ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν το βασικό πάτημα για να περάσει το όριο από τη γραφικότητα στην επικινδυνότητα, αλλά συνήθως -όχι πάντα- αυτοί οι τύποι δεν πηγαίνουν γυρεύοντας.

Μιας και το ανέφερα, να πω στο σημείο αυτό μια "χαρούμενη ιστορία" του περιπτέρου.

Πριν τις εκλογές του '12, ο παγωτατζής που με προμηθεύει, μου έλεγε "εγώ όλα τα χρόνια ψήφιζα ΝΔ, αλλά τους έχω σιχαθεί όλους και τώρα θα ψηφίσω ΧΑ". Του εξήγησα τι εστί ΧΑ και μετά τις πρώτες εκλογές μου είπε ότι τελικά ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ. :touched:

Επίσης, δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον κλάδο των παγωτατζήδων. Ο φετινός προμηθευτής (της ίδιας εταιρείας) ήρθε και μιλούσε στο τηλέφωνο ενώ γέμιζε το ψυγείο κι έλεγε στον συνομιλητή του:

"Τι λες ρε; Α τα αρχίδια, έκλεισαν το δρόμο; Καλά, αυτοί οι μεμέτηδες τι δικαίωμα έχουν να κλείσουν το δρόμο; τουλάχιστον οι αγρότες είναι έλληνες, έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν!" :touched:

Taliban, η δική σου θέση ποια είναι;

EDIT: τα λέει πάρα πολύ ωραία επί του θέματος ο κυρΓκαζέτας

Κυρία Μαριάννα
11-04-2016, 12:58
Γενικότερα βέβαια, ένας μπατριώτης δεν είναι ακόμη φασίστας, παραμένει "εν δυνάμει"

γνωστοί πατριώτες που παρέμειναν "εν δυνάμει" φασίστες μέχρι το τέλος ήταν, επίσης, ο Σουκατζίδης και οι υπόλοιποι 199 της Καισαριανής.

OniBocho
11-04-2016, 13:21
Ναι, αντιλαμβάνεσαι όμως τι λέω. Αναφέρομαι στα γεροντάκια ή και όχι μόνο από τον Έβρο, που ψηφίζουν Καμμένο γιατί πίστεψαν ότι τον ενδιαφέρει το ζήτημα με τις μειονότητες εκεί. Αυτοί έχουν όλα τα χαρακτηριστικά της συντηρητικής δεξιάς, αλλά δεν είναι απαραίτητα ψηφοφόροι ΧΑ. Είναι "εν δυνάμει" όπως είπα και προφανώς οι πρώτοι "επιλαχόντες".

paddy honey
11-04-2016, 13:39
Γενικότερα βέβαια, ένας μπατριώτης δεν είναι ακόμη φασίστας, παραμένει "εν δυνάμει"

γνωστοί πατριώτες που παρέμειναν "εν δυνάμει" φασίστες μέχρι το τέλος ήταν, επίσης, ο Σουκατζίδης και οι υπόλοιποι 199 της Καισαριανής.

http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7200679
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=209459

https://talltalestogo.wordpress.com/2012/01/22/the-devils-dictionary-patriot-and-patriotism/

Taliban
11-04-2016, 14:44
Εγω το ανεβασα γιατι βρισκω τουλαχιστον γελοιο το να ανεβει στο fb με λεζαντα "φασιστας down" .
Αυτο με ενοχλησε ξεκαθαρα. Και αυτο ηθελα να συζητηθει.
Το αν ο "φιλος" ειναι η οχι φασιστας ειναι αλλη συζητηση. Συμφωνω με Σαμπρελα. Ζουμε στο 2016 ξερουμε ολοι τι συμβολιζουν τα "μολων λαβε" μαυρα μπλουζακια με χρυσα γραμματα και τα παρεμφερη. Το "παιδια παρεξηγηση ειμαι απ'την Τσιμπρον" ειναι αστειο.
Απλα, δε ξερω, εκνευριστηκα παρα πολυ με το τροπο που δημοσιευτηκε. Ειναι σα να προσπαθουν αυτοι που τον εδειραν να πουλησουν μουρη για αυτο. Κι αυτο ειναι που κανει αυτο που λεει ο Φιξξξερ σημαντικο. Για μενα το να βαρεσεις εναν τετοιο τυπο δεν ειναι πραμα που ανεβαζεις στο fb και κανεις bragging.
H υπαρξη τετοιων ατομων ειναι εξ ορισμου λαθος. Mαζεψες μια κουραδα απο το πατωμα. Συμφωνω οτι καποιος πρεπει να το κανει αλλα δεν ειναι αναγκη να μου δειξεις τα σκατωμενα σου χερια.

Taliban
11-04-2016, 14:44
Εγω το ανεβασα γιατι βρισκω τουλαχιστον γελοιο το να ανεβει στο fb με λεζαντα "φασιστας down" .
Αυτο με ενοχλησε ξεκαθαρα. Και αυτο ηθελα να συζητηθει.
Το αν ο "φιλος" ειναι η οχι φασιστας ειναι αλλη συζητηση. Συμφωνω με Σαμπρελα. Ζουμε στο 2016 ξερουμε ολοι τι συμβολιζουν τα "μολων λαβε" μαυρα μπλουζακια με χρυσα γραμματα και τα παρεμφερη. Το "παιδια παρεξηγηση ειμαι απ'την Τσιμπρον" ειναι αστειο.
Απλα, δε ξερω, εκνευριστηκα παρα πολυ με το τροπο που δημοσιευτηκε. Ειναι σα να προσπαθουν αυτοι που τον εδειραν να πουλησουν μουρη για αυτο. Κι αυτο ειναι που κανει αυτο που λεει ο Φιξξξερ σημαντικο. Για μενα το να βαρεσεις εναν τετοιο τυπο δεν ειναι πραμα που ανεβαζεις στο fb και κανεις bragging.
H υπαρξη τετοιων ατομων ειναι εξ ορισμου λαθος. Mαζεψες μια κουραδα απο το πατωμα. Συμφωνω οτι καποιος πρεπει να το κανει αλλα δεν ειναι αναγκη να μου δειξεις τα σκατωμενα σου χερια.

Raven Lord
11-04-2016, 19:47
χωρίς να εξετάζω τη συνολική εμφάνιση του τύπου που τις έφαγε, απομονώνοντας μόνο στο μπλουζάκι, αναρωτιέμαι αν θα τις έτρωγε σε περίπτωση που φορούσε τίποτα με βικινγκ σύμβολα ή με ιαπωνικά σαμουράι σύμβολα. επίσης, αν θα τις έτρωγε σε περίπτωση που φορούσε φανέλα εθνική ελλάδος σε σύγκριση με φανέλες εθνικών ομάδων άλλων χωρών.

KoiliaSamprela
11-04-2016, 20:34
Ταλιμπάν καλά τα λες, σε γενικές γραμμές είμαι αυτής της άποψης, ειδικά ως προς το κοκόρευμα. Απλά είναι φορές που με πιάνω να είμαι ασυνεπείς στις ιδέες μου όταν κάτι με εκνευρίζει πάρα πολύ ή όταν βλέπω έναν φασίστα να κοροϊδεύει κάποιον.

Ρέιβεν λορδ ήμουν μπροστά σε φάση με Ούγγρους "οπαδούς" που ξεκίνησαν να κάνουν περίεργους χαιρετισμούς μπροστά από μια συγκέντρωση Κούρδων , και δεν είχαν δει το μαύρο μπλοκ παραδίπλα. (Σύνταγμα σκουέαρ)

Raven Lord
11-04-2016, 20:47
δε λέω για εμφανώς φασίστες/ναζί - οι οποίοι μπορεί και να μη φορούν κανένα διακριτικό. μιλάω για το μέσο άνθρωπο - όπως εγώ - που του αρέσει η ιστορία και τα ιστορικά σύμβολα (ανεξαρτήτως λαού, έθνους και γεωγραφικής τοποθεσίας) ή έχει τύχει να έχει φανέλα της εθνικής της χώρας του.
νομίζω έχουμε αφήσει τελείως αψήφιστα τους φασίστες να οικειοποιηθούν σύμβολα που δεν τους ανήκουν, να τα βρωμίσουν με τη μιαρή ιδεολογία τους.
προσωπικά νιώθω άβολα που όταν βγαίνω εξάρχεια πρέπει να προσέχω μην τύχει και χω πάνω μου κάποιο "περίεργο" σύμβολο που μπορεί να παρεξηγηθεί, όπως νιώθω άσχημα όταν κυκλοφορώ σε "πράσινες" περιοχές (inb4 δεν εννοώ πασοκ :P ) και πρέπει να αποφεύγω τις κόκκινες μπλούζες (ναι έχω δει να σαπίζουν κάποιον για μια απλή τυχαία κόκκινη μπλούζα, όχι φανέλα κάποιας ομάδας και το λέω εγώ που είμαι αρρωστάρα βάζελος).

KoiliaSamprela
11-04-2016, 20:55
Συμφωνώ μαζί σου ότι πλέον έχει ξεφύγει η κατάσταση με το "ντρες κόουντ" αλλά έχει ξεφύγει η κατάσταση γενικότερα στην καθημερινότητα. Πλέον το αστείο με τον "αραπάκο" δεν είναι αστείο και είναι παρεξηγήσιμο, όταν η φασιστική ρητορική συναντάτε τόσο συχνά είναι η στιγμή που πρέπει να πάρεις ξεκάθαρα θέση.
Δεν είναι λίγες οι φορές που εδώ σε αυτό το φόρουμ έχει γίνει χαμός για το τι είναι πολιτικαλ κορρεκτ και τι όχι, αλλά όλα αυτά πρέπει να τα βλέπουμε πάντα σε συνάρτηση με την κοινωνική κατάσταση. Σκέψου ας πούμε ότι πριν 15 χρόνια η ΧΑ ήταν ένα κακόγουστο αστείο και τώρα είναι εδώ χωμένη στην διαπλοκή και στην καταστολή και συ πρέπει να αμύνεσαι

Raven Lord
11-04-2016, 21:01
η θέση πρέπει να είναι ξεκάθαρη, αναμφισβήτητα.
θέλει προσοχή όμως για να μη φτάνουμε κ εμείς στα όρια του φασισμού.

KoiliaSamprela
11-04-2016, 21:05
η θέση πρέπει να είναι ξεκάθαρη, αναμφισβήτητα.
θέλει προσοχή όμως για να μη φτάνουμε κ εμείς στα όρια του φασισμού.

μαζί σου 100%, απλά μιλάω σε επίπεδο επικινδυνότητας συμβόλων λόγο εποχής. Τώρα θα μου πεις σκάνε ουτσεκάδες στην Πλατεία που είναι άλλη συζήτηση αυτή ...

Raven Lord
11-04-2016, 21:20
τεσπά, κατάλαβες τι θέλω να πω. η συζήτηση είναι ατελείωτη φυσικά ;)

antimusic
11-04-2016, 22:07
που του αρέσει η ιστορία και τα ιστορικά σύμβολα (ανεξαρτήτως λαού, έθνους και γεωγραφικής τοποθεσίας) ή έχει τύχει να έχει φανέλα της εθνικής της χώρας του.

σε αυτην την περίπτωση εκτός από "αναρχικούς" να χει το νου του και για την αστυνομία γούστου.

Raven Lord
11-04-2016, 23:44
τόσοι χιπστερς κυκλοφορουν με σαγιοναρες κ μουστάκι, αυτοί που φορουν ποδοσφαιρικές φανέλες σε πείραξαν?

Taliban
12-04-2016, 00:19
Συμφωνω με raven lord σε ο,τι λεει.Γενικα η κατασταση εχει γινει τετοια που ο κοσμος δερνει με τη παραμικρη μαλακια. Κι αυτο με τα εξαρχεια δεν ειναι μονο μπλουζακια μολων λαβε, γενικα πρεπει να προσεχεις τι κανεις/λες/φορας γιατι παντα θα υπαρχει μια παρεα με μαλακες που ψαχνεται.
Το θεμα ειναι οτι (κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον) ο τυπος που ανεβαζει μια φωτο στο fb με λεζαντα φασιστας down ειναι ο μαλακας που θα ψαχνεται.
Γενικα πιστευω οτι ολο αυτο με τη "σοβαροφανεια" ειναι ηλιθιο. Αν δε μπορεις να αστιευτεις με τετοιες γελοιοτητες (γιατι αυτα τα θεματα αποτελουν μια γελοιοτητα) δε μπορεις να τις νικησεις. Παρτε ενα παραδειγμα τους turbojugend (σε ενα podcast τους ακουσα και την ατακα περι αστεϊσμου και μου αρεσε :P ). Ποσο ευκολα ενας τετοιος τυπος που δε ξερει τι φαση παιζει με ολο αυτο, θα μπορουσε να τους βγαλει ομοφοβικους, σεξιστες ακομα και φασιστες (ubermench, nazipenis, alpha male κλπ καλουδια) και ποσο ευκολα μια ομαδα τετοιων τυπων θα μπορουσε να πιασει εναν jugend και να τον σπασει στο ξυλο για τα παραπανω;
Για μενα οχι και τοσο. Ειναι καλο να ασχολειται πολυς κοσμος με ολο αυτο αλλα ειναι πραγματικα κριμα καποια πραγματα να μπερδευονται με οπαδικες και υποκοσμικες/παρακμιακες συμπεριφορες.

KoiliaSamprela
12-04-2016, 08:05
Συμφωνω με raven lord σε ο,τι λεει.Γενικα η κατασταση εχει γινει τετοια που ο κοσμος δερνει με τη παραμικρη μαλακια. Κι αυτο με τα εξαρχεια δεν ειναι μονο μπλουζακια μολων λαβε, γενικα πρεπει να προσεχεις τι κανεις/λες/φορας γιατι παντα θα υπαρχει μια παρεα με μαλακες που ψαχνεται.
Το θεμα ειναι οτι (κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον) ο τυπος που ανεβαζει μια φωτο στο fb με λεζαντα φασιστας down ειναι ο μαλακας που θα ψαχνεται.
Γενικα πιστευω οτι ολο αυτο με τη "σοβαροφανεια" ειναι ηλιθιο. Αν δε μπορεις να αστιευτεις με τετοιες γελοιοτητες (γιατι αυτα τα θεματα αποτελουν μια γελοιοτητα) δε μπορεις να τις νικησεις. Παρτε ενα παραδειγμα τους turbojugend (σε ενα podcast τους ακουσα και την ατακα περι αστεϊσμου και μου αρεσε :P ). Ποσο ευκολα ενας τετοιος τυπος που δε ξερει τι φαση παιζει με ολο αυτο, θα μπορουσε να τους βγαλει ομοφοβικους, σεξιστες ακομα και φασιστες (ubermench, nazipenis, alpha male κλπ καλουδια) και ποσο ευκολα μια ομαδα τετοιων τυπων θα μπορουσε να πιασει εναν jugend και να τον σπασει στο ξυλο για τα παραπανω;
Για μενα οχι και τοσο. Ειναι καλο να ασχολειται πολυς κοσμος με ολο αυτο αλλα ειναι πραγματικα κριμα καποια πραγματα να μπερδευονται με οπαδικες και υποκοσμικες/παρακμιακες συμπεριφορες.

Θα διαφωνήσω, καμιά φορά η "χαλαρή" αντιμετώπιση θεμάτων περνάει σε απενοχοποίηση. Δεν έχεις να κάνεις πάντα με ανθρώπους που σκέφτονται το ίδιο.

τόσοι χιπστερς κυκλοφορουν με σαγιοναρες κ μουστάκι, αυτοί που φορουν ποδοσφαιρικές φανέλες σε πείραξαν?

http://starecat.com/content/wp-content/uploads/im-not-isis-im-a-hipster-giles-is-battered-in-anti-jihadi-attacks.jpg

attila
12-04-2016, 13:27
οχι ξυλο στους χιπστερς,τους ατενιστας και τους ψηφοφορους ποταμιου.μονο βρεγμενη σανιδα

The Good Son
12-04-2016, 14:49
χωρίς να εξετάζω τη συνολική εμφάνιση του τύπου που τις έφαγε, απομονώνοντας μόνο στο μπλουζάκι, αναρωτιέμαι αν θα τις έτρωγε σε περίπτωση που φορούσε τίποτα με βικινγκ σύμβολα ή με ιαπωνικά σαμουράι σύμβολα. επίσης, αν θα τις έτρωγε σε περίπτωση που φορούσε φανέλα εθνική ελλάδος σε σύγκριση με φανέλες εθνικών ομάδων άλλων χωρών.

Όχι, δεν θα τις έτρωγε.
Το σκεπτικό "γιατί δεν θα τις έτρωγε κάποιος που φοράει αρχαία σύμβολα γενικότερα" είναι κατά τη γνώμη μου αφελές. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι κάποιοι μπορεί να τη βρίσκουν με την όλη φάση των συμβόλων και μεγειά τους και χαρά τους. Αλλά μην ξεχνάμε την έννοια και την χρησιμότητα του συμβόλου. Το μέσο αυτό απευθύνεται και χτυπά σε βαθιά ανθρώπινα ένστικτα. Πέραν της γοητείας που έχει αυτό όταν μελετάμε αρχαίους πολιτισμούς, δεν παύει να έχει εφαρμογή μέχρι σήμερα. Επίσης μην ξεχνάμε ότι είναι συνυφασμένο με την ομαδοποίηση και τον φανατισμό. Λογικό είναι, σύγχρονες ομάδες να οικειοποιούνται αρχαία σύμβολα. Επίσης λογικό είναι αρκετά από αυτά να αλλάζουν έννοια. Όσο και να γουστάρετε αρχαίους πολιτισμούς, δεν νομίζω να κυκλοφορούσατε με μια τεράστια σβάστικα στο στήθος.
Πράγμα που μας φέρνει ακριβώς στην αφέλεια του επιχειρήματος. Κάθε σύμβολο χρησιμοποιείται μέσα σε κάποιο context. Καλώς η κακώς τη σήμερον ημέρα με την άνοδο της ΧΑ, το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ και ο μαίανδρος, είναι πράγματα συνυφασμένα με την ΧΑ. Και όχι μόνο αυτά, πολλά άλλα. Ο eddie των iron maiden, στα 80ς μόστραρε βρετανικές σημαίες. Δεν κατηγορήθηκαν οι maiden όμως για φασισμό. Πολλοί αριστεροί ακούνε maiden. Οι ίδιοι, αν μια Ελληνική μπάντα είχε μια μασκώτ που κυμάτιζε τη γαλανόλευκη, θα λέγαν ότι είναι φασίστες. Ας μη βιαστούμε να πούμε ότι υπάρχει λογικό gap εδώ πέρα. Οι κοινωνικές συνθήκες στη Βρετανία στα 80ς (ή και σήμερα) με την Ελλάδα το 2016, δεν είναι οι ίδιες. Την δεκαετία του 90, τα μπλουζάκια "μολων λαβέ" ήταν τουριστικό σουβενίρ. Τώρα είναι μαγνήτης για μενίρ.

Επίσης το "ας προσέχουμε για να μη γίνουμε φασίστες" είναι επίσης άτοπο. Είναι επικίνδυνη η εξίσωση. Δεν μπορούμε να λέμε ότι κάποιος που θέλει να δείρει κάποιον επειδή φοράει ναζιστικά σύμβολα είναι το ίδιο με κάποιον που θέλει να δείρει έναν αλλοεθνή.

KoiliaSamprela
12-04-2016, 14:56
QFT

Επίσης το "ας προσέχουμε για να μη γίνουμε φασίστες" είναι επίσης άτοπο. Είναι επικίνδυνη η εξίσωση. Δεν μπορούμε να λέμε ότι κάποιος που θέλει να δείρει κάποιον επειδή φοράει ναζιστικά σύμβολα είναι το ίδιο με κάποιον που θέλει να δείρει έναν αλλοεθνή.

Raven Lord
12-04-2016, 19:21
τα σύμβολα, αλλάζουν έννοια γιατί εμείς τα αφήνουμε να αλλάξουν και λίγο αψήφιστα στις περισσότερες περιπτώσεις.
και δε μιλάω για τη σβάστικα η οποία έχει καθιερωθεί μέσω πολλών εκατομμυρίων θυμάτων (αν και ίσως να με πείραζε σε περίπτωση που ήμουν ινδός). μιλάω για μικροπράγματα.

το παραπάνω quote είναι πράγματι πέρα για πέρα αλήθεια. αλλά δε μιλάω για το ξύλο σε κάποιον που φοράει αντικειμενικά ναζιστικά σύμβολα και εκδηλώνει την αντίστοιχη συμπεριφορά, το οποίο το δικαιολογώ. μιλάω για ξύλο σε κάποιον που φοράει σύμβολα τα οποία δεν αρέσουν σε κάποιους που θέλουν να θέτουν κανόνες σε ένα χώρο. πού σταματάει το ένα όριο και πού αρχίζει το άλλο? πότε αρχίζεις και γίνεσαι ο ίδιος φασίστας? θα πρέπει να έχουμε λεξικό συμβόλων που θα καθορίζει ποιο είναι οκ και ποιο όχι?

ένας γνωστός μου έχει τατου αρχαιοελληνική περικεφαλαία στη γάμπα. ο τύπος είναι αριστερός. γιατί να κινδυνεύει να φάει ξύλο αν κατέβει εξάρχεια για καφέ?

Phantom Duck
12-04-2016, 20:01
γιατί λολ.

Raven Lord
12-04-2016, 20:11
καγκουροφάση γι'αυτό :P

θέλω πάντως να πω ότι ήδη έχουμε μπει σε λογικές "ο γερμενης είναι φασίστας => ο γερμενής έχει μπλακ μεταλ μπάντα => το μπλακ μεταλ είναι φασιστικό => οι ροτινγκ κραιστ έπαιζαν μπλακ μεταλ => ξύλο σε όποιον φοράει μπλουζάκι ροτινγκ κράιστ"

edit: άλλη χτυπητή φάση που μου ήρθε στο μυαλό. το 2000 οι marauder κυκλοφορούν το αλμπουμ "1821". το επόμενο καλοκαίρι κανονίζεται φεστιβαλ σε κάποια παραλία του κορινθιακού (ναύπακτο ή γαλαξείδι δε θυμάμαι) με ελληνικά συγκροτήματα και τη συμμετοχή της μπάντας. διοργανωτές κ μπάντα προειδοποιούνται από αντιεξουσιαστές (?) ότι αν παίξουν οι συγκεκριμένοι θα γίνουν μπάχαλα. αποτέλεσμα, να ακυρωθεί το φεστ.
βεβαία, τα παιδιά από τους marauder δεν έχουν καμιά σχέση με την ακροδεξιά και με τη δεξιά γενικότερα - το ξέρω και προσωπικά. και μιλάμε για μια εποχή που η χα ήταν ανέκδοτο ακόμη.

KoiliaSamprela
12-04-2016, 21:44
κατ αρχήν αν βάλει ένα SHARP και πέσει σε διαβασμένους θα τον κεράσουν και μπυρίτσα.
Μιας και πιάσαμε το θέμα σύμβολα, καλός ή κακός υπάρχουν για να "συμβολίζουν"
Τα φρέσκα κουλούρια λένε sankt pauli vs Pitt Bull και όσο και αν το πρώτο είναι μια ομάδα που έχει αποδεχτεί την πολιτική της ταυτότητα, το άλλο είναι μάρκα ρούχων. Και όμως αυτά είναι πολιτικά σύμβολα με ότι συνεπάγεται.

The Good Son
13-04-2016, 00:05
Raven lord. Φασίστας δεν είναι όποιος "θέλει να θέτει κανόνες σε ένα χώρο". Ο φασισμός είναι συγκεκριμένη ιδεολογία με συγκεκριμένα πιστεύω. Αυτό που περιγράφεις, τυγχαίνει να είναι ένα χαρακτηριστικό δράσης των ακολούθων της. Είναι πολύ σημαντικό την σήμερον ημέρα να γίνεται ο ακριβής διαχωρισμός. Ακριβώς επειδή η ακροδεξιά βρίσκεται σε άνοδο. Πολλοί φασίστες βρίσκουν ελαφρυντικό στον συνυφασμό αυτό και κάνουν "αποδεκτή" τη δράση τους. Όταν κάποιος λέει ότι οι αριστεροί ή η όποια άλλη ομάδα "γίνονται φασίστες", υπεισέρχεται μια εξίσωση που τους κάνει να φαίνονται αποδεκτοί στο σύνολο. Είναι σημαντικό να αποφεύγεται αυτό, ώστε οι φασίστες να απομονώνονται και να βρίσκονται εκεί που τους αρμόζει, στον βούρκο της ιστορίας.

Κατά τα άλλα, δεν σχολιάζω αν είναι σωστό το ότι ο φίλος σου με την αρχαιοελληνική γάμπα δεν μπορεί να κυκλοφορεί. Σου λέω ότι δεν μπορεί. Γιατί έτσι είναι τα πράματα αυτή την περίοδο. Εφόσον μελετάς τα σύμβολα και την κοινωνική τους επίδραση, ξέρεις καλύτερα από μένα τις συνέπειες που έχει η χρήση τους.

OniBocho
13-04-2016, 08:35
Φασίστας δεν είναι όποιος "θέλει να θέτει κανόνες σε ένα χώρο". Ο φασισμός είναι συγκεκριμένη ιδεολογία με συγκεκριμένα πιστεύω. Αυτό που περιγράφεις, τυγχαίνει να είναι ένα χαρακτηριστικό δράσης των ακολούθων της. Είναι πολύ σημαντικό την σήμερον ημέρα να γίνεται ο ακριβής διαχωρισμός. Ακριβώς επειδή η ακροδεξιά βρίσκεται σε άνοδο. Πολλοί φασίστες βρίσκουν ελαφρυντικό στον συνυφασμό αυτό και κάνουν "αποδεκτή" τη δράση τους. Όταν κάποιος λέει ότι οι αριστεροί ή η όποια άλλη ομάδα "γίνονται φασίστες", υπεισέρχεται μια εξίσωση που τους κάνει να φαίνονται αποδεκτοί στο σύνολο. Είναι σημαντικό να αποφεύγεται αυτό, ώστε οι φασίστες να απομονώνονται και να βρίσκονται εκεί που τους αρμόζει, στον βούρκο της ιστορίας.

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα και τα λέει με ακρίβεια ο GoodSon, ως προς το τι μεθοδεύσεις χρησιμοποιεί η ακροδεξιά τα τελευταία 5 χρόνια, τι καραμέλες πιπιλίζουν στα ιδεολογήματά τους και πόσο έντονη είναι η επίδρασή τους, ακόμα και σε απολιτίκ στοιχεία.

Η ίδια σιχαμάρα που εθράφη με το δικομματισμό και οδήγησε αφενός στην αύξηση των απολίτικων και φιλελεύθερων στοιχείων, έδωσε αφετέρου δύναμη και στα ασπόνδυλα να ξεφύγουν από το 0,3% στα τέλη της δεκατίας του '90. Και βάσει αυτής ακριβώς της εξίσωσης που περιγράφει ο Πάρης άνωθεν, πορεύεται η επιχειρηματολογία τους σήμερα, όταν μιλούν για κόκκινους φασίστες, φασιστερούς, αναρχοφασίστες, αναρχοάπλυτους κτλ κτλ. Είναι το αποτέλεσμα της ζωφερής "θεωρίας των δύο άκρων" που χρησιμοποιούσε το σύστημα πριν την έλευση του νέου πασόκ, μέσα στον τρόμο ότι θα αναλάβουν την εξουσία τίποτα τροτσκιστές.

Όταν προσπαθείς με δημοκρατικές διαδικασίες να συμπεριφερθείς σε αυτούς που σκοπό έχουν να καταλύσουν τη δημοκρατία, δεν είσαι δημοκράτης και ελεύθερος. Δυστυχώς, είσαι αφελής και άθελά σου, επικίνδυνος.

Raven Lord
13-04-2016, 10:14
Κατά τα άλλα, δεν σχολιάζω αν είναι σωστό το ότι ο φίλος σου με την αρχαιοελληνική γάμπα δεν μπορεί να κυκλοφορεί. Σου λέω ότι δεν μπορεί. Γιατί έτσι είναι τα πράματα αυτή την περίοδο.

μα να σχολιάσεις αν είναι σωστό ζητάω, όχι να μου πεις τι συμβαίνει. αυτό το βλέπω και μόνος.

Φασίστας δεν είναι όποιος "θέλει να θέτει κανόνες σε ένα χώρο".

δεν έδωσα αυτό τον ορισμό του φασισμού. ο ορισμός του είναι κάτι πολύπλοκο, αλλά απλοποιητικά θα έλεγα ότι φασίστας είναι όποιος αναγκάζει οποιονδήποτε να ακολουθεί με το ζόρι τις δικές του αντιλήψεις.

rage for order
13-04-2016, 14:54
edit: άλλη χτυπητή φάση που μου ήρθε στο μυαλό. το 2000 οι marauder κυκλοφορούν το αλμπουμ "1821". το επόμενο καλοκαίρι κανονίζεται φεστιβαλ σε κάποια παραλία του κορινθιακού (ναύπακτο ή γαλαξείδι δε θυμάμαι) με ελληνικά συγκροτήματα και τη συμμετοχή της μπάντας. διοργανωτές κ μπάντα προειδοποιούνται από αντιεξουσιαστές (?) ότι αν παίξουν οι συγκεκριμένοι θα γίνουν μπάχαλα. αποτέλεσμα, να ακυρωθεί το φεστ.
βεβαία, τα παιδιά από τους marauder δεν έχουν καμιά σχέση με την ακροδεξιά και με τη δεξιά γενικότερα - το ξέρω και προσωπικά. και μιλάμε για μια εποχή που η χα ήταν ανέκδοτο ακόμη.

έτσι από περιέργεια μπήκα να διαβάσω στίχους

Heroes Fight Like the Greeks

I' m the son of the thunder
I was born in the night
My quest is out there to fight for what's right
GREECE is the place,
where lived a superior race
And me, i'm their son,
I must do what has to be done
I'm an Earthquake
I can take your heart out
I'll sent u to hell
IF OUR COUNTRY IS IN DANGER
then u know so well
THAT WE BECOME FIRE & WE BURN WITH FREEDOM DESIRE
Our spirit in fight
IS LIFTED HIGHER & HIGHER
Cut the enemies heads & bodies drop dead
We' re disgusted to be wild,
we drink blood instead
We' re an Earthquake X2
On our ancient land
In these waters and sand
THERE'S A HOLY BELIEF & WE ALL KEEP THE FAITH
People say what they see
HEROES FIGHT LIKE THE GREEKS All our enemies run
'cause we're an Earth quake

και έχουν και άλλα ωραία τέτοια τραγουδάκια. "δεν είμαι φασίστας αλλά..."

BLiTzER
13-04-2016, 15:29
Χεβιμέταλ στίχοι. Δεν απαλλάσσονται λόγω βλακείας;

rage for order
13-04-2016, 15:39
στο σημείο που ο ποιητής αναφέρει την ανωτερότητα της ελληνικής φυλής το ξεπερνάει το όριο.

Phantom Duck
13-04-2016, 16:02
ΖΟΥΣΕ μια ανώτερη φυλή, τώρα δε ζει άρα δεν είμαστε απόγονοί της.

ιστορικοί είναι οι στίχοι!

rage for order
13-04-2016, 16:55
ΖΟΥΣΕ μία ανώτερη φυλή αλλά αυτός είναι γιος της ανώτερης φυλής (where lived a superior race And me, i'm their son) άρα είναι και αυτός μέλος της ανώτερης φυλής. Υπάρχει σαφής σύνδεση των αρβανιτόβλαχων με τους αρχαίους έλληνες άλλωστε.

Phantom Duck
13-04-2016, 18:03
/s

Raven Lord
13-04-2016, 19:50

έτσι από περιέργεια μπήκα να διαβάσω στίχους

Heroes Fight Like the Greeks

....

και έχουν και άλλα ωραία τέτοια τραγουδάκια. "δεν είμαι φασίστας αλλά..."

προφανώς στο τραγούδι "μιλάει" ο εξεγερμένος ελληνόφωνος που πίστευε αυτά τα πράγματα.
επίσης, είναι οκ για το νορβηγό, τον ιταλό, τον άγγλο ή τον αμερικάνο να γράφουν αντίστοιχα πράγματα για την ελλάδα ή για τις χώρες τους ή για άλλες χώρες, αλλά δεν είναι οκ για τον έλληνα? για να ξέρω τους "κανόνες" δηλαδή...

π.χ. το alexander the great αν το είχε γράψει ελληνική μπάντα θα ήταν αποδεκτό? μην πάω και στο "hellenic warrior spirit" των ιταλών holy martyr...
όλο το επικό/ηρωικό metal είναι φασιστικό με αυτή τη λογική.

ξέρεις ότι ποτέ δε θα υπερασπιζόμουν φασίστα για οτιδήποτε και ότι δεν είμαι εναντίον της βίας απέναντι σε κρούσματα μίσους γιατί δεν μπορείς να πολεμήσεις τη διανοητική καθυστέρηση με άλλο τρόπο από τη στιγμή που έχει ήδη δημιουργηθεί.
από την άλλη με ενοχλεί όταν εγώ δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα σε ένα χώρο που θα έπρεπε να νιώθω άνετα. στην τελική σε ποια κοινωνία αποσκοπούμε? θέλουμε πάλι μια κοινωνία με κανόνες πολιτικής ορθότητας για τα πάντα? sorry αλλά στο μυαλό μου δε μου φαντάζει και πολύ ελεύθερη.

ΥΓ. @μπλιτζ είσαι φλούφλης :P

BLiTzER
13-04-2016, 20:37
Δεν παρακολουθείς, μάλλον. Τα τελευταία 2-3 χρόνια είναι της μόδας οι politically correct.

Raven Lord
13-04-2016, 21:05
επειδή τα έχω φάει στη μάπα άνοιξα τη συζήτηση. όπως συζητούσα και με πρώην ερ-γιούζερ πριν λίγο, δεν τολμάς να κοιτάξεις γυναίκα στο δρόμο και αυτόματα γίνεσαι σεξιστής.

atom_smasher
13-04-2016, 21:08
Μην την κοιτάς στα μάτια και συ! :P

Ghoul
13-04-2016, 21:39
επίσης, είναι οκ για το νορβηγό, τον ιταλό, τον άγγλο ή τον αμερικάνο να γράφουν αντίστοιχα πράγματα για την ελλάδα ή για τις χώρες τους ή για άλλες χώρες, αλλά δεν είναι οκ για τον έλληνα? για να ξέρω τους "κανόνες" δηλαδή...

π.χ. το alexander the great αν το είχε γράψει ελληνική μπάντα θα ήταν αποδεκτό? μην πάω και στο "hellenic warrior spirit" των ιταλών holy martyr...
όλο το επικό/ηρωικό metal είναι φασιστικό με αυτή τη λογική.

:facepalm:

Δεν νομίζω πως χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί υπάρχει διαφορά όταν ένας καλλιτέχνης εξυμνεί ένα έθνος διαφορετικό από αυτό στο οποίο εντάσσεται, με κάποιον που γράφει για την ανωτερότητα του έθνους του και της ιστορίας του.

Εάν π.χ. υπήρχε αγγλική μπάντα που είχε βγάλει δίσκο "Speak English or Die" θα λέγαμε πως είναι ένα μάτσο ρατσιστικά εθνίκια. oh, wait.

Raven Lord
14-04-2016, 00:13
κάνεις την αυθαίρετη παραδοχή ότι οι marauder εξυμνούν το έθνος τους και την ανωτερότητά του. κατα τη δική μου εξήγηση δεν ισχύει αυτό, άσχετο αν τους ξέρω οπότε επιβεβαιώνεται η άποψή μου.
μη μου συγκρίνεται "mainstream" - για το χώρο ε? - μπάντες, με μπάντες μίσους.

Ghoul
14-04-2016, 00:28
κάνεις την αυθαίρετη παραδοχή ότι οι marauder εξυμνούν το έθνος τους και την ανωτερότητά του. κατα τη δική μου εξήγηση δεν ισχύει αυτό, άσχετο αν τους ξέρω οπότε επιβεβαιώνεται η άποψή μου..

δεν έκανα καμία παραδοχή για τους Marauder. Απάντησα πολύ γενικά, πάνω στα παραδείγματά σου αγγλικών και ιταλικών μπαντών που εξυμνούν ένα άσχετο έθνος.

αλλά αν θες να μιλήσουμε για τους Marauder:

GREECE is the place,
where lived a superior race
And me, i'm their son,
I must do what has to be done

εδώ τι εξυμνούν ακριβώς; εκτός κι αν οι Marauder είναι αγγλοσάξονες.

Raven Lord
14-04-2016, 01:12
έδωσα την ερμηνεία μου πριν.
στην τελική όμως στα παπάρια μου για τους μαραουντερ. υπεκφυγές διάβασα πολλές, αλλά απάντηση στον προβληματισμό μου δεν πήρα. είναι σωστό να με τουλουμιάσουν στο ξύλο αν σκάσω με μπλουζάκι μαράουντερ?

KoiliaSamprela
14-04-2016, 08:00
έδωσα την ερμηνεία μου πριν.
στην τελική όμως στα παπάρια μου για τους μαραουντερ. υπεκφυγές διάβασα πολλές, αλλά απάντηση στον προβληματισμό μου δεν πήρα. είναι σωστό να με τουλουμιάσουν στο ξύλο αν σκάσω με μπλουζάκι μαράουντερ?

ρε αγάπη λογικά το 99% τον users θα σου πει ότι δεν θα σε τουλούμιαζε άλλο λέμε όλοι όμως.
Αν έσκαγες ξυρισμένος με περίεργο ατιτιουντ και μπλουζάκι μαράουντερ πιθανότατα κάποιος θα γκούγκλαρε την μπάντα θα έβλεπε τις πίπες για ανώτερη φυλή και ανάλογα το παρεάκι παίζει και να σε τουλούμιαζε.
Όπως στην ιατρική τα νούμερα δεν λένε πάντα αλήθεια, έτσι και τα σύμβολα, όμως δίνουν και στις 2 περιπτώσεις μια κατεύθυνση. Αν βάλεις μπλουζάκι White Power που έχει επάνω μια αγελάδα και λέει Drink Milk λίγοι θα το καταλάβουν και παίζει να σε βαράνε :P

OniBocho
14-04-2016, 08:54
ναι, αλλά όχι για τους φασιστικούς στίχους, όσο για την έλλειψη μουσικού γούστου! :p

πλάκα κάνω, προφανώς και δε συμμερίζομαι την άποψη αυτή. Ο προβληματισμός σου είναι ορθός, αλλά έχει αρχίσει πλέον το νήμα να τείνει προς το Nazis in my metal. Εδώ το θέμα μας ήταν ξεκάθαρο και δεν αφορούσε μουσική, αλλά φασιστικά ή συνειφασμένα μηνύματα και κατά πόσο οι φέροντες των αξίζουν χειρονακτικού επάινου. Γιατί στη φάση που σχολιάζετε στα τελευταία ποστ, ειπισέρχεται και το ζήτημα του μουσικού γούστου, με ότι αυτό συνεπάγεται και με ότι δυσκολίες επιφέρει στον γενικότερο προβληματισμό.

Στο θέμα των συμβόλων, γενικά κι αόριστα, τείνω προς την άποψη που εξέφρασε ο GoodSon. Ότι δηλαδή δεν μπορούν να εξεταστούν ανεξάρτητα από τη συγκεκριμένη ιστορική περίοδο που διανύουμε κάθε φορά. Απλά είναι αδύνατον για κάποιο λόγο να κλείσεις τα μάτια σε κάτι που σου έχει γίνει βιωματική η καταπολέμησή του κι αυτό ίσως "αδικεί" περιπτώσεις σαν αυτή που αναφέρει ο Raven Lord

BLiTzER
14-04-2016, 09:28
Εάν π.χ. υπήρχε αγγλική μπάντα που είχε βγάλει δίσκο "Speak English or Die" θα λέγαμε πως είναι ένα μάτσο ρατσιστικά εθνίκια. oh, wait.

Μην ξεχνάμε ότι, αν και δεν είναι Άγγλοι, το συγκεκριμένο άλμπουμ περιέχει τραγούδι με τίτλο "FUCK THE MIDDLE EAST". Δεν είναι τυχαίο...

Α και... ΜΑΡΏΝΤΕΡ!

Raven Lord
14-04-2016, 09:53
pronunciation nazis?!?!?

ok, καλύφθηκα από το σαρμπέλ, αλλά δυστυχώς στον πραγματικό κόσμο δεν έχουμε να κάνουμε με σαμπρέλες κλπ που συζητάμε εδώ μέσα, αλλά η αγνή καθυστέρηση συναντάται κατά 90% σε όλες της οικονομικοκοινωνικοπολιτές ομάδες (πλην φασιστών όπου τα ποσοστά φτάνουν το 100%).

KoiliaSamprela
14-04-2016, 10:17
Να σε πω όμως, αυτό έχει να κάνει και που κίνησε έτσι? ο τύπος με το "εριστικό" μπλουζάκι θα φάει καρπαζά στα Εξάρχεια γιατί πάει σε ενεμι τεριτορι που λένε και στο χωριό μου αλλά όχι σε κάποια άλλη γειτονιά, πόσο μάλλον αν δεν υπάρχει ένταση των ημερών.
Θα σου φέρω παράδειγμα που τα λέει όλα και δείχνει σε ένα σημείο κάποιες λογικές, Σκας με μπλουζάκι πανάθα Πειραιά ή Καμίνια είσαι προκλητικός νε ή ου?
Άλλη αντιμετώπιση θα έχεις εκεί και άλλη στην Γλυφοκωλάδα ας πούμε ή στην Βούλα

Raven Lord
14-04-2016, 10:24
ήδη έθιξα την καθυστέρηση που υπάρχει στους οπαδούς των ομάδων. σε φάση προσωπικά δε φοράω κόκκινη μπλούζα (απλή κόκκινη μπλούζα ε?) αμπελόκηπους, γουδί - ζωγράφου κτλ ούτε για πλάκα. έχω δει σκηνικά.

KoiliaSamprela
14-04-2016, 10:31
ε τα ίδια λέμε λογικα
Δυστυχώς υπάρχει "οπαδοποίηση" και σε αυτήν την φάση, με παρόμοια σκηνικά που τουλάχιστον εγώ δεν καμαρώνω καθόλου.
Το πρόβλημά μου δεν είναι η βία και ας είμαι δηλωμένος κατά της βίας. Το πρόβλημά μου είναι η βία για την βία χωρίς κάποιο "αποδεκτό" για τα δεδομένα μου πρόσημο.
Λέγοντας αποδεκτό δεν σημαίνει ότι το ασπάζομαι αλλά ότι μπορώ να δω πίσω του. Το πρόβλημά μου είναι η φάση "μπόχουμ δέρνουμε?"
Δεν ξέρω αν είναι κατανοητό τι λέω

Raven Lord
14-04-2016, 10:45
πάνω κάτω τα ίδια κ εγώ. δεν είμαι κατά της βίας (ή δεν είμαι υπέρ της μη βίας που μου έλεγε ένας σύντροφος παλιά), αλλά η χρήση βίας δεν είναι κάτι που πρέπει να παίρνει κανείς αψήφιστα. αν θες να ξεχωρίσεις από τον κάθε βλαμμένο που βαράει επειδή δεν του αρέσει η φάτσα του ενός, ή επειδή ο άλλος είναι μετανάστης ή επειδή απλά ο βλαμμένος είναι μπάτσος και βαράει όποιον του πει το σύστημα, πρέπει να ξέρεις και πώς να τη χρησιμοποιείς.

άλλωστε όπως είπε και ο κύριος διοικητής "δεν θα κατέβω στους δρόμους παρά μόνο αν μου δώσουν όπλο".

babality
14-04-2016, 10:57
Γλυφοκωλάδα ας πούμε

:rofl:

Ghoul
14-04-2016, 11:24
ok blitzer, λάθος μου, αμερικάνοι είναι. και πάλι δεν αλλάζει κάτι, τυχαίο παράδειγμα έφερα, για να τονίσω τη διαφορά σε αυτό που έθιξα, δηλαδή τον ορισμό του εθνικισμού. τώρα αν πάλι οι στίχοι του ομώνυμου κομματιού του δίσκου σου φαίνονται κι αυτοί άξιοι ειρωνείας, ψάξου.

Raven, αν πάρεις τα αρχαιοελληνικά σύμβολα αποκομμένα από την Ελλάδα του 2016, μπορείς να τα χαρακτηρίσεις αθώα ιστορικά σύμβολα. Τα τελευταία χρόνια όμως, είναι πραγματικότητα ότι πάνω από τους 9 στους 10 που τα φέρουν πλέον είναι εθνικιστές. Εάν θέλει κάποιος να είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, ας είναι. Αλλά ξέρει ότι παίρνει αυτό το ρίσκο. Όταν κάποιος εμφανίζεται στα Εξάρχεια με μπλούζα Μολών Λαβέ ή τατού Σπαρτιάτη πολεμιστή, ίσως και να μην είναι φασίστας. Είναι όμως 100% στόκος. Είναι σωστό να τσακίζεται τυφλά κάποιος που φέρει αρχαιοελληνικά σύμβολα; Από την στιγμή που υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα σφάλματος θεωρώ πως όχι. Αλλά είναι κάτι που συμβαίνει.

OniBocho
14-04-2016, 11:39
Το 2004 γνώρισα άνθρωπο που είχε 3 tatoo:

Γύρω από το μπράτσο το "one ring to rule them all and in the darkness bind them" στην Quenya

Στο ένα ώμο έναν Φοίνικα

Και στο άλλο μπράτσο το "Νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν"

Δεν ήταν ούτε χουντικός, ούτε εθνίκι, ούτε χριστιανόρκ (νομίζω πως είναι χριστιανός, αλλά όχι κολλημένος) και για το καθένα από τα τατουαζ, είχε την εξήγησή του.

Ναι, αλλά what are the fucking odds να συμβεί αυτό σήμερα; Πάνε και 12 χρόνια, καλώς ή κακώς έχει δίκιο ο Ghoul σε αυτό που λέει.

Raven Lord
14-04-2016, 11:44
βαριέμαι τώρα να συνεχίσω τη συζήτηση με τα σύμβολα, αλλά θα μιλήσω με παραβολή σα σοφός γέροντας :P
πριν 5-6 χρόνια πήγαινα γήπεδο για να βλέπω την τοπική ομάδα η οποία ήταν στη β' εθνική και έπαιζε ομολογουμένως καλή μπαλίτσα. τεσπα, τότε στους τοπικούς οργανωμένους είχαν παρεισφρύσει ακροδεξιά στοιχεία, με αποτέλεσμα πολλοί να μου λένε "δεν έρχομαι γήπεδο γιατί πάνε οι φασίστες". ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. τότε υπήρχε η ανάγκη να πάμε ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι στο γήπεδο ώστε να φιμώσουμε τους 5-10 νεοναζί που αμαύρωναν την εικόνα της κερκίδας. πράγματι, ο περισσότερος κόσμος δεν ξέκοψε με αποτέλεσμα οι ηλίθιοι να μην ακούγονται. θυμάμαι χαρακτηριστική φάση όπου βάζει ο αντίπαλος αλλαγή ένα μαύρο παίκτη και πάνε 2-3 να κάνουν τα πιθήκια. πέφτει γενική κατακραυγή ακόμη και από τα γραφικά παππούδια της εξέδρας. αν σταματούσαμε να πάμε γήπεδο επειδή "πάνε οι φασίστες", το γήπεδο θα γινόταν δικό τους.
το ίδιο παίχτηκε και με το τοπικό μεταλ μπαρ. στις αρχές της λειτουργίας του ερχόταν αρκετοί από δαύτους. δε μου άρεσε αλλά δε σταμάτησα να πηγαίνω. κάτι μερικά σκηνικά που ο κόσμος ή ο ιδιοκτήτης πήραν θέση εναντίον τους, κάτι η γενικότερη εχθρική στάση των θαμώνων, εδώ και χρόνια έχουν ξεκόψει. αν σταματούσαμε να πηγαίνουμε, το μπαρ θα γινόταν δικό τους.

i rest my case

Ghoul
14-04-2016, 12:10
σοφά μίλησες ξυδογέροντα. συμφωνώ απόλυτα με τα συγκεκριμένα παραδείγματα. όμως, επειδή η σχέση των πατριωτικών/ιστορικών συμβόλων είναι πιο στενή με το έθνος, απ' ότι η μπάλα, ένα μπαρ ή η μουσική, δεν μου φαίνεται ακριβώς τόσο απλό ή αντίστοιχο.

BLiTzER
14-04-2016, 12:11
τώρα αν πάλι οι στίχοι του ομώνυμου κομματιού του δίσκου σου φαίνονται κι αυτοί άξιοι ειρωνείας, ψάξου.

Δεν άκουγα SOD στα 14 μου. Σίγουρα δε θα ξεκινήσω να ασχολούμαι μαζί τους τώρα. Ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να πάρω σοβαρά τίτλους/στίχους επιπέδου Anal Cunt, όμως.

Raven, αν πάρεις τα αρχαιοελληνικά σύμβολα αποκομμένα από την Ελλάδα του 2016, μπορείς να τα χαρακτηρίσεις αθώα ιστορικά σύμβολα. Τα τελευταία χρόνια όμως, είναι πραγματικότητα ότι πάνω από τους 9 στους 10 που τα φέρουν πλέον είναι εθνικιστές.

/agree

Ονιμπότσο, αυτό λέμε τόση ώρα. Δεν είναι απαραίτητα φασίστας όποιος έχει τέτοια τατού, αλλά σίγουρα είναι ηλίθιος.

Raven Lord
14-04-2016, 12:25
σοφά μίλησες ξυδογέροντα. συμφωνώ απόλυτα με τα συγκεκριμένα παραδείγματα. όμως, επειδή η σχέση των πατριωτικών/ιστορικών συμβόλων είναι πιο στενή με το έθνος, απ' ότι η μπάλα, ένα μπαρ ή η μουσική, δεν μου φαίνεται ακριβώς τόσο απλό ή αντίστοιχο.

το "έθνος" από μόνο του δεν είναι κακή έννοια. ίσα ίσα είναι μια έκφανση της διαφορετικότητας των ανθρώπων.
το να πιστεύει κανείς ότι τα άλλα έθνη ή οι άλλες φυλές είναι κατώτερες από το δικό του είναι το κακό.

Kingdom Gone
14-04-2016, 13:08
Πεθαίνω εντωμεταξύ που γίνεται σοβαρή συζήτηση για τατουάζ και σκάει από δίπλα και ονιμπότσος να πάρει θέση με άβαταρ το τατουάζ κόμισσαρ :papam:

FIXXXER
14-04-2016, 13:23
Πεθαίνω εντωμεταξύ που γίνεται σοβαρή συζήτηση και σκάει από δίπλα και ονιμπότσος

Kingdom Gone
14-04-2016, 13:43
Ναι, αλλά αυτό θα ίσχυε σε κάθε θρεντ, εδώ υπάρχει η σύνδεση θέματος-άβαταρ που απογειώνει την παράνοια.

cromags
14-04-2016, 19:38
Άλλη μια έκδοση της σοβαρής χρυσής αυγής

http://s.kathimerini.gr/resources/2016-04/mak--3-thumb-large.jpg

Raven Lord
14-04-2016, 19:53
εμετός της καθημερινής? :|

asimoulis
15-04-2016, 02:02
Raven γιατί να είσαι ένα μέρος, γενικά θέλω να αναφερθώ όχι στα εξάρχεια σώνει και καλά, που ίσως και να δέρνουνε ανθρώπους για τατού και ρουχα;

Γιατί ένας άνθρωπος στα λογικά του να θέλει να είναι εκεί;

OniBocho
15-04-2016, 08:33
Ονιμπότσο, αυτό λέμε τόση ώρα. Δεν είναι απαραίτητα φασίστας όποιος έχει τέτοια τατού, αλλά σίγουρα είναι ηλίθιος.

Δεν είπα ότι διαφωνούμε, το συγκεκριμένο παράδειγμα ήταν τόσο χαρακτηριστικό όμως, γι' αυτό το ανέφερα. Κι όχι, εδώ θα διαφωνήσω. Δε θεωρώ ηλίθιο κάποιον που έχει τα συγκεκριμένα τατουάζ, αν οι λόγοι για τους οποίους το έκανε είναι ικανοί να το δικαιολογήσουν και αν υπολογίσω -κάτι που έχει οπωσδήποτε μικρότερη σημασία- το πότε τα έκανε. Σίγουρα δεν τον θεωρώ ηλίθιο, όταν κυκλοφορεί ανάμεσα στα παιδιά μας άνθρωπας με τατουάζ ΜΠΑΝΑΝΕ ΠΡΕΛΙΕΒΙΤΣ.

Ασιμούλη, τι είδους ερώτηση είναι αυτή; Θα δεχτείς δηλαδή να γίνει μια περιοχή στο κέντρο της πόλης σου Capetown ή Bronx ξέρω 'γω; Είναι το ίδιο πράγμα, σε διαφορετική αναλογία με αυτό που έλεγε ο Raven Lord παραπάνω, με το γήπεδο και το μπαρ.

Yanqui
15-04-2016, 09:19
Σίγουρα δεν τον θεωρώ ηλίθιο, όταν κυκλοφορεί ανάμεσα στα παιδιά μας άνθρωπας με τατουάζ ΜΠΑΝΑΝΕ ΠΡΕΛΙΕΒΙΤΣ.

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;

commissar
15-04-2016, 09:49
Ονιμπότσο μπορείς να ξεράσεις όσους εμετούς θέλεις για μένα και τα μπούτια μου, αν χρειαστείς και άλλες φωτογραφίες για άβαταρ ή για να κορνιζάρεις σπίτι πες μου να σου στείλω με πμ.

Τα σχόλια όμως για παιδεραστές, "δασκαλάκους" και το ποιοι άνθρωποι είναι ανάμεσα στα παιδιά σας μπορείς να τα βάλεις στο μουνί της μάνας σου. Ταπεινά πάντα.

OniBocho
15-04-2016, 09:50
σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ

Τα σχόλια όμως για παιδεραστές, "δασκαλάκους" και το ποιοι άνθρωποι είναι ανάμεσα στα παιδιά σας μπορείς να τα βάλεις στο μουνί της μάνας σου. Ταπεινά πάντα.

Μίλα μου πρόστυχα, φτιάχνομαι.

babality
15-04-2016, 10:54
τι παιζει με πρελιεβιτσ? (παρακαλω λαικη απαντηση)

OniBocho
15-04-2016, 11:10
ο **************************************κι έτσι φάση.

Taliban
15-04-2016, 11:20
Νομιζα οτι υπηρχε ειδικο thread για αυτες τις συζητησεις :?

BLiTzER
15-04-2016, 11:21
ο Κόμμισσαρ τον παίζει τα βράδια με την κόρη του

Πρώτα παιδεραστής, μετά αυτό; Δεν είναι πολύ ωραίο αυτό που κάνεις.

babality
15-04-2016, 12:17
περιμενω να τελειωσει η κλαπαρχιδια μπας και απαντησει καποιος αθανατο ηαρ

KoiliaSamprela
15-04-2016, 13:59
ο **************************************κι έτσι φάση.

last warning

Parasight
15-04-2016, 14:13
Ωχ καημένε Σαμπρέλα, θα γεμίσει το inbox σου με κλάψες και δικαιολογίες πάλι.

antimusic
15-04-2016, 15:48
γιατί λαστ γουορνινγκ, τι άλλο περιμένουμε;

Phantom Duck
15-04-2016, 15:51
ίσως να κοροϊδέψει κάποιον για τους νεκρούς συγγενείς του, προσφέρομαι για δόλωμα μπας και.

OniBocho
15-04-2016, 16:52
Μιλάμε για αυτήν, έτσι; Δεν είναι κανένα "δικάστε με" που λέτε κι εσείς του sexion.

http://www.metrosport.gr/images/thumbs_large/snbyYZtUyS03fSqNGLXF.jpg

Parasight, :moutza:

atom_smasher
15-04-2016, 17:36
Τουλάχιστον μην ποστάρεις Σέρβες.

KoiliaSamprela
15-04-2016, 18:31
plz χαλαρώστε όλοι , η ομάδα μας κερδίζει μην πετάτε αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο
(είμαι γέρος κουράζομαι εύκολα όχι δεν έλαβα καμιά κλάψα σε κανένα ινμποξ ο επόμενος αντμιν θα έχει περισσότερες αντοχές, μέχρι τότε πλζ χαλαρώστε)

OniBocho
15-04-2016, 22:53
Στο πνεύμα του αποπάνω, να υπενθυμίσω στον αγαπητό Taliban ότι από δικά του ποστ ξεκινάν οι μαλακίες!

FIXXXER
15-04-2016, 22:55
Μην εισαι μετριοφρων, οι μαλακιες ξεκινανε παντα απο δικα σου ποστ. Συγκεκριμενα, καθε ποστ σου ειναι και μια νεα μαλακια.

Jacknife
15-04-2016, 23:02
thumbs up if jesus brought you here !!!!1!

Taliban
15-04-2016, 23:31
Εγω τωρα που κολλαω με τη σερβα και τα τατουαζ;

Εχω ενα τατουαζ, κανει;

OniBocho
16-04-2016, 00:16
Εσύ δεν είπες να σχολιάσουμε τον Κύπριο νεοναζί που τις έφαγε στα εξάρχεια;

Νόμιζες ότι θα τη γλιτώσεις;

Taliban
16-04-2016, 01:05
Νομιζω οτι η συζητηση για τον Τσιμπριο εχει τελειωσει αρκετη ωρα.

Parasight
06-09-2016, 08:18
http://www.topontiki.gr/sites/default/files/styles/default/public/twitter.5.9.jpg

«Στην εικόνα που αναρτήθηκε διακρίνονται τρία μικρά παιδιά να παίζουν σε παραλία, προφανώς της Ελλάδος. Το ένα από αυτά τα παιδιά είναι σκουρόχρωμο. Αυτή η ενέργεια του αναρτήσαντος την εν λόγω φωτογραφία αποτελεί έμμεση και υποσυνείδητη προπαγάνδα αλλά και σαφέστατη θέση υπέρ της πολυπολιτισμικότητας και της μίξης των εθνών»

http://www.topontiki.gr/article/183961/ratsistiko-paralirima-tis-hrysis-aygis-gia-skitso-tis-elas-photo

KoiliaSamprela
06-09-2016, 08:34
αρπάζω την ευκαιρία να πω ότι η ΕΡΤ είχε χρόνο να μεταδώσει τα "παγανιστικά" ξεφτιλίκια της χρυσης αυγής στις Θερμοπύλες αλλά για την δίκη της χρυσής αυγής σε όλα αυτά που έχουν ακουστεί (πράγματα και θάματα) διαρκώς είναι απούσα.
Υπάρχει ομάδα που προσπαθεί με ότι μέσον μπορεί να μεταδίδει τι γίνεται σε καθημερινή βάση.
Αξίζει να ειπωθεί ότι η ομάδα έχει υποστεί κατά καιρούς λεκτικούς τραμπουκισμούς μέσα στην αίθουσα των δικαστηρίων με την αστυνομία να κάνει πως δεν βλέπει και δεν ακούει
Για όποιον τον ενδιαφέρει έχουμε και λέμε
twitter: #gdtrial (https://twitter.com/search?q=%23gdtrial&src=tyah)
Twitter: @GoldenDawnWatch (https://twitter.com/GoldenDawnWatch)
WebSite : goldendawnwatch.org (http://goldendawnwatch.org/)

Parasight
19-11-2016, 15:10
yjm10BGvYcQ

Τι φάση με την ΕΡΤ που διακόπτει το πρόγραμμα για κάτι τέτοιο; Γίνεται συχνά αυτό; Δεν έχω τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια και δεν είχα ιδέα.

Parasight
24-11-2016, 20:03
^
TzTgADZgnFQ

...

KoiliaSamprela
06-12-2016, 09:23
Πλυντήριο με ξέπλυμα και γυάλισμα εχτές από τον συριζα. Τόσο γρήγορο μετάλλαξη δεν μπορώ να φανταστώ από άλλο κόμμα

OniBocho
06-12-2016, 10:11
ιδανιικό 18ποντο με τη φλεβίτσα του έριξαν σε όσους νόμιζαν κάτι διαφορετικό, όταν έχεις στο πιο νευραλγικό υπουργείο τον ψεΚΑσΜΜΕΝΟ.

Το χειρότερο δεν είναι το πληντύριο. Είναι το γεγονός ότι από δεκανίκι της εξουσίας, η ΧΑ πλέον αντιμετωπίζεται ισότιμα. Όχι στο πολιτικό επίπεδο, αλλά στο συνειδησιακό.

asimoulis
04-01-2017, 16:50
κράτος βόθρος

http://www.skai.gr/news/greece/article/335198/ereuna-se-varos-epikefalis-tameiou-epeidi-den-dehetai-ta-omologa-tou-sorra/

commissar
18-01-2017, 02:40
JuGItrdyz1A

http://replygif.net/i/106.gif

γίνεται να αλλάξει ο τίτλος του θρεντ, να μπει μπροστά ένα "ΨΟΦΟΣ ΣΤΗ", δεν ξέρω, κάτι;

KoiliaSamprela
18-01-2017, 09:03
Η άκρα δεξιά ήταν είναι και θα είναι εργαλείο του συστήματος, άλλοτε θα ενισχύεται και άλλοτε θα υποβαθμίζεται αλλά σε καμιά περίπτωση όσο υπάρχει ένα σύστημα τέτοιο δεν θα εξαφανίζεται
Μίτσος®

enitharmon
19-01-2017, 02:06
γίνεται να αλλάξει ο τίτλος του θρεντ, να μπει μπροστά ένα "ΨΟΦΟΣ ΣΤΗ", δεν ξέρω, κάτι;
ικονοκλαστ αμα εχεις προβλημα μ'αυτο πες

atom_smasher
20-01-2017, 02:46
νομίζω πως μας άφησε χρόνους ο μεγαλοπρεπής..

Raven Lord
20-01-2017, 13:44
antifa-τατιάνα... :touched:

http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/kataziteitai-i-tatiana-stefanidou-meta-apo-minusi-tis-xrusis-augis

Kaserinos
10-02-2017, 13:12
https://www.youtube.com/watch?v=mWx3VI07aB0

Pornofunk
10-02-2017, 13:52
mou fainetai apisteuto

tsimpouklano
10-02-2017, 14:15
Είναι ντροπή για τη νοημοσύνη του μέσου ERίτη η συγκεκριμένη να έχει μπει στο ER Sexion.

BLiTzER
10-02-2017, 14:25
Έρωτας και λογική δεν πάνε μαζί.

tsimpouklano
10-02-2017, 14:27
Έρωτας και αυτά τα μπούτια δεν πάνε μαζί.

atom_smasher
10-02-2017, 14:39
Δεν είναι στα μπούτια το πρόβλημα. Όλα είναι στο μυαλό...

Avraam Mizan
10-02-2017, 15:01
Ουρανία μιχαλολιάκου, η απάντηση στην Μαιρη Συνατσάκη.
Δεν πανε καλα τα πραγματα...

When Black Roses Bloom
10-02-2017, 17:11
Ρε, εποχές ερωτοδικείου αυτή θα έκανε θραύση. Δίπλα στην Ελένη Πατσιούρα και θα βγάζαν τα μάτια τους.

OniBocho
11-02-2017, 10:53
Πιστεύω ότι πίσω από τη δήλωση "είμαι στρέητ", κρύβεται ένας υπολανθάνων ομοφυλοφιλικός κομπλεξισμός. Ο οποίος επιβεβαιώνεται από τη γουρουνόφατσά της, χωρίς δεύτερη σκέψη. Επίσης, το να την είχε γκόμενα ο Ματθαιόπουλος το επιβεβαιώνει επίσης, καθώς πόσο πιθανό είναι να πηδάει την κόρη του "αρχηγού" κάποιος, να την παρατάει και να ζει ακόμα; :!: :!: :!:

14-02-2017, 18:51
καλησπέρα (http://www.nostimonimar.gr/pou-ine-o-pavlos-sou-tora-fonazan-chrisavgites-stin-magda-fissa/)

KoiliaSamprela
15-02-2017, 07:44
καλησπέρα (http://www.nostimonimar.gr/pou-ine-o-pavlos-sou-tora-fonazan-chrisavgites-stin-magda-fissa/)

Δεν ξέρω πόσοι και πόσο παρακολουθείτε την δίκη της ΧΑ.
Πιθανόν έχω γράψει και στο παρελθόν, σε κάθε δικάσιμο υπάρχει τάγμα από φασίστες που τραμπουκίζουν έστω και ψυχολογικά. Η συζήτηση ήταν πάντα για το αν πρέπει να υπάρξει ή όχι οργανωμένη παρουσία αντιφασιστών στην δίκη. Αντικειμενικά και ψυχρά αν το δεις δεν μπορεί να γίνει, τα χαγιτικα τάγματα είναι μισθοφόροι τραμπούκοι που αμείβονται για αυτές τις υπηρεσίες.
Το πρόβλημα παραμένεις στο τι ασυλία απολαμβάνουν οι φασίστες από τις "αρχές" στις δίκες.
Θεωρώ οι εντάσεις εντός αίθουσας θα κλιμακωθούν, κάτι που επιδιώκουν οι φασίστες εδώ και καιρό ώστε να φύγει η προβολή της δίκης ως θέμα και να μένουν τα μπάχαλα.

tsimpouklano
21-02-2017, 15:14
Δε θυμάμαι αν εδώ λέγαμε για το Ωραιόκαστρο, αλλά εχθές γίναν κάτι αρχαιοελληνικοί χαιρετισμοί

https://www.youtube.com/watch?v=9vWJuY0Rw_0

Krux
21-02-2017, 16:53
στην εκκλησία ποιυ βλέπετε στο βάθος παντρευτηκα.

ορθοδοξία ή θάνατος.

supermachoman
21-02-2017, 17:14
στην εκκλησία ποιυ βλέπετε στο βάθος παντρευτηκα.

ορθοδοξία ή θάνατος.

τουλάχιστον έκανες κερατάκια με τα χέρια όσο σε πάντρευαν?

OniBocho
21-02-2017, 18:26
Νομίζω στη βάφτιση τα έκανε.

commissar
16-03-2017, 20:57
http://i.imgur.com/kTXO7Wz.jpg

:|

Raven Lord
16-03-2017, 23:12
αίμα τιμής λέει στο τέλος?

lady_of_winter
17-03-2017, 01:43
τι σαπιος κοσμος κυκλοφορει :bang: :puke:

OniBocho
17-03-2017, 09:39
Τουλάχιστον 70 ετών αυτός που γράφει το "σημείωμα" στην κυρία Νικολέτα (το οποίο θα έπρεπε να γράψει με δύο "τ" εφόσον γράφει με πολυτονικό, λωλ)

Απογοήτευση ρε πούστη, μαυρίλα και σαπίλα.

Σε ποια απόφαση Αρείου Πάγου μπορεί να αναφέρεται ο/η λοβοτομημένος/η;

KoiliaSamprela
20-03-2017, 10:07
μανιασμένη επίθεση κρανοφόρων χρησαυγητών σε πανό.
Το πανό κρατήθηκε όμηρος ενώ οι κρανοφόροι φωτογραφήθηκαν μαζί του σε διάφορα μέρη της πόλης.

lady_of_winter
20-03-2017, 10:51
https://www.youtube.com/watch?v=XrBSsx5B7V0

εδω και το βιντεακι :puke::puke:

Art In Haste
15-05-2017, 14:21
https://www.youtube.com/watch?v=Pm6SEBmUTcA

Η φρουρά λογικά λιάζεται και πίνει το καφεδάκι της απολαμβάνοντας τον Αττικό ήλιο.

inb4, silver alert για την φρουρά.

Raven Lord
15-05-2017, 14:36
παιδιά να είστε διακριτικοί με το τι συμβαίνει στο σπίτι του καθενός. τα ενδο-οικογενειακά της δεξιάς δε μας αφορούν :P

atom_smasher
15-05-2017, 21:43
ΜΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ! χτυπάει και γυναικόπαιδα.

OniBocho
16-05-2017, 07:13
ΜΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ! χτυπάει και γυναικόπαιδα.

https://youtu.be/fBr4bYCri7s

Κλάμα στο 1:35, αυτό που λέει ο Atom Smasher και περισσότερο κλάμα με τον Λαγό μετά.

When Black Roses Bloom
22-05-2017, 21:54
Πρόλλαβα να δώ μερικά αποσπάσματα το πρωί (το είχε ποστάρει ο Νέρωνας στο φέιτςμπουκ :pink: ). Δεν ξέρω τίποτα για την προσπάθεια, αλλά φαίνεται καλό. Απόψε θα το ξεκοκαλίσω.

Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση

https://vimeo.com/152106571

Edit: Δεν ξέρω πώς κάνεις embed το βίδεο, κάποιος που ξέρει ας το κάνει (γιατί βγάλατε τα options απο τα posts??)

OniBocho
26-09-2017, 05:21
https://scontent.fskg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21764968_1342947955818106_7871273594063832751_n.jpg?oh=b2344986c127eb2f7b2876a0ceafdca7&oe=5A550F9B

Στις 11:00! ;)

When Black Roses Bloom
26-09-2017, 09:51
"Θέλω την Τατρίδα μας πίσω!"

OniBocho
26-09-2017, 11:23
Αυτό είναι στις 12:00. Στις 11:00 είπαμε...

OniBocho
16-10-2017, 14:46
https://scontent.fskg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22405363_493219687737805_409526950151882824_n.jpg?oh=cb359c5a56a2d7199a94b88ab5388b79&oe=5A6FDBD2

16-10-2017, 23:34
τέλειο.

freak brother
23-10-2017, 13:56
https://www.youtube.com/watch?v=X79ev6WDuSA
διπλα στον Κλεομενη ο Φορις mc

Raven Lord
23-10-2017, 17:52
έφαγε ξύλο χθες :touched:

Katsaloupardos
23-10-2017, 21:03
https://www.youtube.com/watch?v=RvqJ-x7bkMw
καλα να παθει το σίχαμα, θαυμαστε τον στο 8o λεπτο να κλωτσάει γατί και να χαζογελάει παρεα με αλλον ΑΙΛΥΝΑ

Taliban
24-10-2017, 21:00
Πραγματικα δε μπορω να χωνεψω το γεγονος οτι αυτος ο τυπος υπαρχει πιθανοτητα να μην ειναι τρολλ. Ειχα διαβασει κι ενα αρθρο ενος συγγενη του που το υποστηριζε. Δεν μπορω να το διανοηθω. Ελπιζω να μην ηταν για να μη τις εφαγε τσαμπα.

Και μια που λεμε για ξυλο τι φαση με αυτους απο την Ευελπιδων; Γενικα ολοι αυτοι κυκλοφορανε με στολαρα εξω, εχει τυχει να πετυχω 3ετη ιπταμενο με λευκη στολη καπελο και daggerακι και ειχαμε πιασει κουβεντα για αεροπλανα και τουρμπινες και τετοια. Βασικα ολοι οι στρατιωτες (και φανταροι, ναυτες, σμηνιτες) κανονικα με στολαρα πρεπει να κυκλοφορουν (παλιοτερα -ΠΟΛΥ παλιοτερα- επαιζε στρατονομια με αστυνομια σε κεντρικους σταθμους ΗΣΑΠ και οποιον βλεπανε που θα μπορουσε να υπηρετει τον σταματαγαν και αν δε φοραγε στολη εξοδου ετρωγε Φ). Επισης εχω διαβασει αρθρα για τυπους που φοραγαν παραλλαγη σε μετρο γιατι μολις ειχαν βγει εξοδου και τις φαγανε απλα επειδη φοραγαν στολη.

Δεν εχω νιωσει ακριβως τι επαιξε οποτε αν μπορει καποιος αρκετα σχετικος να κανει ενα brief. Επισης εψαξα να δω αν το σχολιασατε καπου αλλου και δε το δα οποτε υποθετω δεν εχει συζητηθει.

asimoulis
24-10-2017, 22:08
ξύλο στην αθήνα δεν είναι είδηση φίλε, αθήνα στο ξύλο ίσως

When Black Roses Bloom
24-10-2017, 22:17
Πραγματικα δε μπορω να χωνεψω το γεγονος οτι αυτος ο τυπος υπαρχει πιθανοτητα να μην ειναι τρολλ. Ειχα διαβασει κι ενα αρθρο ενος συγγενη του που το υποστηριζε. Δεν μπορω να το διανοηθω. Ελπιζω να μην ηταν για να μη τις εφαγε τσαμπα.

Και μια που λεμε για ξυλο τι φαση με αυτους απο την Ευελπιδων; Γενικα ολοι αυτοι κυκλοφορανε με στολαρα εξω, εχει τυχει να πετυχω 3ετη ιπταμενο με λευκη στολη καπελο και daggerακι και ειχαμε πιασει κουβεντα για αεροπλανα και τουρμπινες και τετοια. Βασικα ολοι οι στρατιωτες (και φανταροι, ναυτες, σμηνιτες) κανονικα με στολαρα πρεπει να κυκλοφορουν (παλιοτερα -ΠΟΛΥ παλιοτερα- επαιζε στρατονομια με αστυνομια σε κεντρικους σταθμους ΗΣΑΠ και οποιον βλεπανε που θα μπορουσε να υπηρετει τον σταματαγαν και αν δε φοραγε στολη εξοδου ετρωγε Φ). Επισης εχω διαβασει αρθρα για τυπους που φοραγαν παραλλαγη σε μετρο γιατι μολις ειχαν βγει εξοδου και τις φαγανε απλα επειδη φοραγαν στολη.

Δεν εχω νιωσει ακριβως τι επαιξε οποτε αν μπορει καποιος αρκετα σχετικος να κανει ενα brief. Επισης εψαξα να δω αν το σχολιασατε καπου αλλου και δε το δα οποτε υποθετω δεν εχει συζητηθει.

Οι ευέλπιδες πρέπει να φοράνε στολή και σπαθάκι όταν βγαίνουν με άδεια για να πάνε σπίτι τους. Καθώς και οι αξιωματικοί/υπαξιωματικοί. Το σκηνικό με τη στρατονομία, είναι απο εποχές πρό χούντας, μέχρι λίγο πρίν το 80 (Α ΡΕ ΠΑΣΟΚΑΡΑ), και ήταν το λεγόμενο "μικτό" (το φωνάζει και ο Μπαλούρδος στο Λούφα και Παραλλαγή "ΜΙΚΤΟΟΟΟ"). Μιλάμε για μία εποχή, όπου όλοι μετά το σχολείο άφηναν μαλούρα, και το να κυκλοφορείς με το μαλί κουρεμένο στον ένα πόντο έκανε μπάμ ότι είσαι φαντάρος. Άρα σε τσιμπούσαν, σου παίρναν τα στοιχεία (αν δεν είχες στατιωτική ταυτότητα σε πηγαίναν στο τμήμα της στρατονομίας/ναυτονομίας/αερονομίας) και μετά στέλναν μπιλιετάκι στη μονάδα σου ότι κυκλοφορούσες εξόδου χωρίς στολάρα και στον φορούσαν.

Έδιτ: Μικτό το αποκαλούσαν γιατί ήταν και απο τα τρία σώματα, στρατό/αεροπορία/ναυτικό.

Λασπόνερα
24-10-2017, 22:28

Σαν τί να έπαιξε; Τάγματα εφόδου.
Στρατιωτική στολή=πολεμάς για αφεντικά άρα ξύλο
Αστυνομικός=μπάτσος ξέρω γω, προστατεύεις την μπουρζουαζία άρα ξύλο
Δημοτικός αστυνομικός βλέπε παραπάνω άρα ξύλο
Σεκιουριτάς βλεπε παραπάνω άρα ξύλο
Μαίανδρος τατουάζ άρα φασίστας άρα ξύλο

Σε όλες τις περιπτώσεις ακολουθείται οπαδική πρακτική 30 εναντίον ενός.

Περαστικά μας.

KoiliaSamprela
25-10-2017, 08:14

Σαν τί να έπαιξε; Τάγματα εφόδου.
Στρατιωτική στολή=πολεμάς για αφεντικά άρα ξύλο
Αστυνομικός=μπάτσος ξέρω γω, προστατεύεις την μπουρζουαζία άρα ξύλο
Δημοτικός αστυνομικός βλέπε παραπάνω άρα ξύλο
Σεκιουριτάς βλεπε παραπάνω άρα ξύλο

Σε όλες τις περιπτώσεις ακολουθείται οπαδική πρακτική 30 εναντίον ενός.

Περαστικά μας.

Λασπόνερε πάρτο αλλιώς , εξισώνεις πράγματα που δεν ισχύουν και μην φέρνεις ρητορική ΧΑ και χαζοφιλελέδων εδώ.

KoiliaSamprela
25-10-2017, 08:27
και όσοι με ξέρουν προσωπικά , γνωρίζουν ότι δεν ασπάζομαι τέτοιες μεθόδους

Λασπόνερα
25-10-2017, 08:52
Εγώ να φέρω ρητορική ΧΑ;
Εσύ που δεν τα εξισώνεις διαχωρίζεις το ξύλο σε καλό και κακό;
Οι άλλοι δέρνουν εξ αιτίας του ρατσιστικού μίσους ενώ αυτοί λόγω ιδεολογίας;
Και πες μου σε παρακαλώ τη διαφορά που βρίσκεις εσύ.

Boskizo gidia
25-10-2017, 08:57
Αυτο το οτι ο φανταρις παντα θα βρει τον μπελα του ενω ΟΛΟΙ ξερουν οτι με το ζορι κανει φανταρικο,και μετραει μερες να ξεκουμπιστει απο εκει μεσα πριν καν παρουσιαστει,με ξεπερναει

Parasight
25-10-2017, 09:03
Εγώ να φέρω ρητορική ΧΑ;
Εσύ που δεν τα εξισώνεις διαχωρίζεις το ξύλο σε καλό και κακό;
Οι άλλοι δέρνουν εξ αιτίας του ρατσιστικού μίσους ενώ αυτοί λόγω ιδεολογίας;
Και πες μου σε παρακαλώ τη διαφορά που βρίσκεις εσύ.

ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ ΑΛΕΡΤ

edit:
Αγαπημένε μου συνάνθρωπε,
πόση βία ν' αντέξεις πια σ' αυτό τον τόπο; Βία "κρατική", βία "αντιεξουσιαστική", βία "χρυσαυγίτικη", όλες βίες φασίζουσες και εν τέλει βαθιά εξουσιαστικές. Καταπονημένη και καταπατημένη από δαύτους της καρδιάς μας η μη βία.
Κι αφού μου ζητάς να πάρω θέση επίμονα κι αφού σου πω το προφανές Πρόσβαση στη Γνώση και στη Μόρφωση για Όλους, θα σου τραγουδήσω το υπόλοιπο.
(Σε Μι Ματζόρε )
Καμία αλληλεγγύη στον κανιβαλισμό της απόγνωσης και σε όποιον εκφραστή και εμπνευστή της με οποιαδήποτε ψυχογενή "ιδεολογικά" προσχήματα.
Καμία συμμετοχή στον πιθηκισμό της ιδιοτελούς συμπαράστασης σε άδικα "δίκαιους αγώνες" που φέρουν όπλα φωτιές και δακρυγόνα.
Τέλος,
η ομορφιά θα μας σώσει αγαπημένοι. Κι αν η φωτιά σου φαίνεται όμορφη, βούτα στα μέσα σου να πιεις λίγο νερό αγάπης. Κάπου θα 'χεις κι εσύ συνάνθρωπε. Θα ξεδιψάσεις.
ΥΓ. Θερμή παράκληση να καθαριστούν τα παγκάκια της Αθήνας από τα χημικά και τις μολότοφ. Θέλω να βγω με το κορίτσι μου σήμερα που 'ναι Κυριακή, να τη φιλήσω σε παγκάκι.

Με αγάπη
Κ. Μαραβέγιας :cry: :moutza:

paddy honey
25-10-2017, 09:19
http://i4.photobucket.com/albums/y146/Mezzotint/Street%20Photography/Melaka%20Street/PeaceFool.jpg
http://martinliewphotography.blogspot.com/2008/01/my-malacca-trip-day-1.html
http://www.availableimages.com/movies/1996/english-patient-the/pictures-english-patient-the_pph_5.html

Phantom Duck
25-10-2017, 13:49

πόσα χρόνια περίμενες να αδειάσει το φόρουμ από τους ενοχλητικούς αριστερούς για να κάνεις νέο account και να μας μάθεις λίγο για τα προβλήματα που προξενούν οι αναρχικοί στην κοινωνία ρε σίχαμα;

Raven Lord
25-10-2017, 13:52
δε νομίζω να άδειασε ποτέ από τέτοιους :)

Λασπόνερα
25-10-2017, 14:01

πόσα χρόνια περίμενες να αδειάσει το φόρουμ από τους ενοχλητικούς αριστερούς για να κάνεις νέο account και να μας μάθεις λίγο για τα προβλήματα που προξενούν οι αναρχικοί στην κοινωνία ρε σίχαμα;

4
Την έπιασα την ειρωνία σας
Δε σας έβρισα κύριε.

Phantom Duck
25-10-2017, 14:15
λίγα ήταν, διάβασε τον τίτλο του θρεντ κι επιστροφή στα σχόλια του protothema.gr γρήγορα.

Λασπόνερα
25-10-2017, 14:26
Τον ξαναδιάβασα, συμφωνώ.
Δεν υπάρχει όμως αντίλογος σε αυτά που είπα, δεν πειράζει.
Πάω με τη σειρά, πρωτοθεμα, προνιουζ και μακελειό

KoiliaSamprela
25-10-2017, 14:30
Τον ξαναδιάβασα, συμφωνώ.
Δεν υπάρχει όμως αντίλογος σε αυτά που είπα, δεν πειράζει.
Πάω με τη σειρά, πρωτοθεμα, προνιουζ και μακελειό

Αντίλογος θα υπάρχει όταν ο υπάρχει λόγος.
Αν μου πεις η γη είναι επίπεδη δεν θα μπω στην διαδικασία να σου πω ότι είσαι λάθος, έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα ... ε κάπου εκεί είναι και αυτά που λες

ypersyntelikos
25-10-2017, 14:30
Μαίανδρος τατουάζ άρα φασίστας

Παίζουν και μη-φασίστες που έχουν μαίανδρο τατού;

Όπως ο χαιρετισμός που δεν είναι των Ναζί και είναι αρχαιοελληνικός;

Λασπόνερα
25-10-2017, 14:35
Μάλιστα, έχω άδικο δηλαδή όταν λέω οτι δεν πρέπει να κοπανάμε αυτόν με τον οποίο έχουμε τις οποιεσδήποτε διαφορές.
Δεν είναι πράξη ακραίου φασισμού και μίσους να κοπανάς τους ευέλπιδες ή τον δημοτικό αστυνομικό επειδή έτσι γουστάρεις.

εντιτ.
Υπερσυντέλικε το γάμησες.
Ναι υπάρχουν, και δεν είσαι εσύ ούτε εγώ που θα το κρίνεις αυτό.

KoiliaSamprela
25-10-2017, 14:38
Μάλιστα, έχω άδικο δηλαδή όταν λέω οτι δεν πρέπει να κοπανάμε αυτόν με τον οποίο έχουμε τις οποιεσδήποτε διαφορές.
Δεν είναι πράξη ακραίου φασισμού και μίσους να κοπανάς τους ευέλπιδες ή τον δημοτικό αστυνομικό επειδή έτσι γουστάρεις.

Δεν είπες αυτά μάγκα και άσε τις τσιπροκολοτούμπες. Όπως επίσης κανείς δεν επικρότησε την βία όπως το θέτεις.

Λασπόνερα
25-10-2017, 14:44
Αυτό είπα αλάνι, μη γίνεσαι Δον Κιχώτης και βλέπεις παντού εχθρούς.
Βλέπεις όμως αυτόν τον ξυλοδαρμό πιο λαιτ από άλλους, ντάξει και τί έγινε συμβαίνουν. Εγώ τους βλέπω ίδιους, αυτή είναι μάλλον η διαφορά μας.

When Black Roses Bloom
25-10-2017, 14:59
Δεν τίθεται θέμα ιδεολογίας όταν δέρνεις φασίστες, τους φασίστες πρέπει να τους δέρνει όλος ο κόσμος. Όταν αυτή είναι η μόνη γλώσσα που ξέρουν να μιλάνε, μόνο σε αυτή τη γλώσσα θα τους μιλήσεις, μην σε πούν και ανάγωγο ή να σε γαμίσουν σαν καμία αδερφή - όπως κάνουν και στη βουλή - αν δεν τους δείρεις.

lady_of_winter
25-10-2017, 15:20
διακόπτω τη συζητησή σας, αλλα δε κρατήθηκα
εξωφυλλάρα (http://www.frontpages.gr/data/2017/20171024/EloraI.jpg)

υπάρχει κόσμος που την αγοράζει ??:rofl::rofl:

Raven Lord
25-10-2017, 15:53
όπως έχω ξανα-αναφέρει εδώ παλιότερα, κάποιος "παλιός" μου είχε πει "δεν είμαι υπέρ της μη βίας".
γενικά, το κεφάλαιο βία είναι πολύπλοκο. η πολιτική βία συχνά είναι αναπόφευκτη. π.χ. κανείς δε στεναχωρήθηκε που τις έφαγε ο κλεομένης. από τη στιγμή που δεν είναι τρολ και δεν καταλαβαίνει αλλιώς, χρειάζεται κάπως να "σωφρονιστεί" και να σταματήσει να εκμεταλλεύεται τη βλακεία "συνανθρώπων" μας (καταλαβαίνετε ότι χρησιμοποιώ τη λέξη άνθρωπος καταχρηστικά για τέτοια άτομα) και την αδηφαγία των ΜΜΕ. αν όπου σκάει μύτη τρώει τις ψιλές του, κάποτε θα κλειστεί στο λαγούμι του.
πολλές φορές η βία είναι αναπόφευκτη ως μορφή άμυνας στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική βία που ασκούν οι οικονομικά ισχυροί μέσω των κρατών και των οργάνων τους.

από την άλλη δε θέλω να φοβάμαι να ρίξω μια ξούρα στα μαλλιά επειδή είμαι κάποιας ηλικίας και η χαίτη έχει αραιώσει και δε θέλω να γίνω τέρμα γραφικός, μήπως βρεθούν κάποια χουλιγκάνια στο δρόμο μου, τα οποία θα με μπερδέψουν για οτιδήποτε.... τα πράγματα είναι λεπτά και η χρήση της βίας θέλει μεγάλη ωριμότητα.

Taliban
25-10-2017, 16:47
από την άλλη δε θέλω να φοβάμαι να ρίξω μια ξούρα στα μαλλιά επειδή είμαι κάποιας ηλικίας και η χαίτη έχει αραιώσει και δε θέλω να γίνω τέρμα γραφικός, μήπως βρεθούν κάποια χουλιγκάνια στο δρόμο μου, τα οποία θα με μπερδέψουν για οτιδήποτε.... τα πράγματα είναι λεπτά και η χρήση της βίας θέλει μεγάλη ωριμότητα.

Ακριβως αυτο. Για αυτο ανοιξα και τη συζητηση για τους ευελπιδες. Δε ξερω τι εκαναν οι συγκεκριμενοι τυποι αν προκαλεσαν η οχι (νταξ προκληση απο τον σωστο ηλιθιο μπορει να θεωρηθει και να σου κανει καποιος κωλοδαχτυλο επειδη τον βριζεις). Ξερω (απο συμμαθητες και φιλους σε τετοιες σχολες) οτι ανθρωποι σε τετοια επαγγελματα αποφευγουν να μπλεκονται σε τετοιου ειδους καταστασεις, γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα βρεθουν ακομα πιο μπλεγμενοι μετα (στρατονομιες κλπ πολυ χειροτερες καταστασεις απο τις κανονικες) και επισης θεωρω οτι ευελπιδες πρωτοετεις, πειτε με ο,τι θελετε, κατα πασα πιθανοτητα ειναι βουτυρομπεμπεδες που διαβαζαν πολυ, ηταν και λιγο καλοι στα αθληματα γιατι εκαναν κανα μπασκετ, ε δε τους βγηκε η δοκιμων να 'ναι διπλα στο σπιτι τους πηγαν στην επομενη επιλογη. Αυτα τα ατομα ψιλοζουν σε παραλληλα συμπαντα τα πρωτα χρονια της "επαγγελματικης" ζωης τους.

Το θεμα ειναι, εχοντας κανει αυτη τη συζητηση που καναμε και θεωροντας οτι πλεον εχει ωριμασει λιγο ολη αυτη η φαση απο τοτε που αρχισε να γινεται mainstream λογω ελληνικου hep hap (mic drop, shots fired, shitstorm coming) κλπ πολιτικων-οικονομικων συγκυριων τα τελευταια χρονια, ποσο ωφελιμο ειναι να δεις τρεις 18χρονους με στολαρα εξοδου (μπλε σκουρα, χρυσα κουμπια, κιτρινα γιακαδακια, η ο,τι σκατα φορανε που σιγουρα ειναι αστειο) και να τους τουλουμιασεις στο ξυλο, σε κινηματικο ας πουμε επιπεδο;
Βλεπω να δινονται πατηματα σε σχολια σα του λασπονερου σιγουρα αλλα δε βλεπω κατι ωφελιμο απο ολο αυτο.

ypersyntelikos
25-10-2017, 19:19
ποσο ωφελιμο ειναι να δεις τρεις 18χρονους με στολαρα εξοδου

Κανείς δεν είπε ότι είναι ωφέλιμο. Βλακεία είναι. Τρισμέγιστη.

Ο παπα-κλεομένης όμως που κάνει αγιασμό σε πυρήνες της ΧΑ είναι άλλη συζήτηση και κάνει πολύ καλά αυτός που του τις έριξε.

BLiTzER
25-10-2017, 19:24
Καλά έκανε, ακόμα κι αν δεν είχε καμία σχέση με τη ΧΑ. Η μαλακία είναι ότι δε φαίνεται να τις αρπάζει στο βίντεο. Μισές δουλειές...

paddy honey
25-10-2017, 22:13
Δεν τίθεται θέμα ιδεολογίας όταν δέρνεις φασίστες, τους φασίστες πρέπει να τους δέρνει όλος ο κόσμος. Όταν αυτή είναι η μόνη γλώσσα που ξέρουν να μιλάνε, μόνο σε αυτή τη γλώσσα θα τους μιλήσεις, μην σε πούν και ανάγωγο ή να σε γαμίσουν σαν καμία αδερφή - όπως κάνουν και στη βουλή - αν δεν τους δείρεις.

https://www.scribd.com/document/169843983/%CE%9C%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%87%CF%84-%CE%AC%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AC%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1
https://sarantakos.wordpress.com/2013/09/27/brecht-2/

Parasight
26-10-2017, 07:46
Επειδή κάποιοι μπερδεύονται και δεν ξεχωρίζουν τις δυο "βίες" στο μυαλουδάκι τους, βρήκα έναν χρήσιμο μπούσουλα. Είναι προφανώς προσαρμοσμένος στην αμερικανική επικαιρότητα, αλλά μια χαρά ισχύει κι εδώ με τις κατάλληλες αναγωγές. Γκεγκε τώρα;

https://i.imgur.com/85oRpJ9.jpg

attila
26-10-2017, 09:07
και προφανως ξερναμε χεζουμε και κατουραμε τη λογικη των ισων αποστασεων.
θυμαμαι που τσακωνομουνα με χρηστη εδω μεσα που κρατουσε αυτη τη σταση μετα απο σκηνικο οπου φασιστες ειχανε μαχαιρωσει συμφοιτητη του το μακρινο 2007(περιπου)

paddy honey
26-10-2017, 11:12
Επειδή κάποιοι μπερδεύονται και δεν ξεχωρίζουν τις δυο "βίες" στο μυαλουδάκι τους, βρήκα έναν χρήσιμο μπούσουλα. Είναι προφανώς προσαρμοσμένος στην αμερικανική επικαιρότητα, αλλά μια χαρά ισχύει κι εδώ με τις κατάλληλες αναγωγές. Γκεγκε τώρα;

Gandhi vs Gaudí (https://www.good.is/articles/trump-blame-on-both-sides)

Raven Lord
26-10-2017, 11:20
Καλά έκανε, ακόμα κι αν δεν είχε καμία σχέση με τη ΧΑ. Η μαλακία είναι ότι δε φαίνεται να τις αρπάζει στο βίντεο. Μισές δουλειές...

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/22688903_1498317390243903_7777635454577059701_n.png?oh=ea9f7d6fb008288c9ea25c65d09f08d8&oe=5A6F3025

Λασπόνερα
26-10-2017, 12:30
Δεν καταλαβαινόμαστε, όχι οτι περίμενα δηλαδή.
Ο φίλος Ταλιμπάν, αναρρωτιέται και λέι οτι μάλλον δεν προκάλεσαν οι ευέλπιδες, πώς δεν προκάλεσαν; Φορούσαν τη στολή μαν.
Είναι βουτυρομπεμπέδες ενώ αν ήταν χημικοί θα περπατούσαν και θα τα έσερναν που λέει και ο Χάρρυ. Επίσης δε βλέπει κάτι ωφέλιμο, δεν σε βλέπω και σίγουρο όμως.
Ο πάρασαιτ την είπε την εξυπνάδα του πάλι, ενώ εγώ μιλάω αποκλειστικά για το ξυλίκι αυτός μας συγκρίνει τις θεωρίες κάθε πλευράς, λες και εγώ διαφωνώ κάπου.
Εγώ παλλουκάρια μου είπα αποκλειστικά για το συγκεκριμένο επεισόδιο και για κάποια άλλα όπου μερίδα ατόμων αποφασίζει να δείρει άλλους επειδή φοράνε στολή επειδή νομίζουν οτι είναι φασίστες επειδή κάνουν ένα διαφορετικό έπάγγελμα κ.τ.λ. Επειδή αυτοί αποφασίζουν, κρίνουν και εκτελούν. Μην κάνετε οτι δεν καταλαβαίνετε.
Το να πας να κάψεις με μολότωφ ένα Α.Τ. μαζί με τον πολιτσμάνο είναι επανάσταση; Μαλακία στον εγκέφαλο είναι. Βέβαια όταν πιάνονται κάποιοι, όχι δεν ήμουν εγώ,λάθος κάνετε κύριε κτλ

Αυτό με το κρεοπωλείο πλάκα είναι ε; δε νομίζω να έγινε.

Parasight
26-10-2017, 13:11
Ο πάρασαιτ την είπε την εξυπνάδα του πάλι, ενώ εγώ μιλάω αποκλειστικά για το ξυλίκι αυτός μας συγκρίνει τις θεωρίες κάθε πλευράς, λες και εγώ διαφωνώ κάπου.Όποιος έχει τη μύγα, μανμου.

paddy honey
26-10-2017, 13:42

4
Την έπιασα την ειρωνία σας
Δε σας έβρισα κύριε.

ειναι δεκαπεντε φορές πιο ποιητικο και τρου απ'την παπαρια πιο πανω
:moutza: :moutza: :moutza: :moutza:
http://www.goographix.com/temp/moutza.gif

When Black Roses Bloom
26-10-2017, 16:31
Δεν καταλαβαινόμαστε, όχι οτι περίμενα δηλαδή.
Ο φίλος Ταλιμπάν, αναρρωτιέται και λέι οτι μάλλον δεν προκάλεσαν οι ευέλπιδες, πώς δεν προκάλεσαν; Φορούσαν τη στολή μαν.
Είναι βουτυρομπεμπέδες ενώ αν ήταν χημικοί θα περπατούσαν και θα τα έσερναν που λέει και ο Χάρρυ. Επίσης δε βλέπει κάτι ωφέλιμο, δεν σε βλέπω και σίγουρο όμως.
Ο πάρασαιτ την είπε την εξυπνάδα του πάλι, ενώ εγώ μιλάω αποκλειστικά για το ξυλίκι αυτός μας συγκρίνει τις θεωρίες κάθε πλευράς, λες και εγώ διαφωνώ κάπου.
Εγώ παλλουκάρια μου είπα αποκλειστικά για το συγκεκριμένο επεισόδιο και για κάποια άλλα όπου μερίδα ατόμων αποφασίζει να δείρει άλλους επειδή φοράνε στολή επειδή νομίζουν οτι είναι φασίστες επειδή κάνουν ένα διαφορετικό έπάγγελμα κ.τ.λ. Επειδή αυτοί αποφασίζουν, κρίνουν και εκτελούν. Μην κάνετε οτι δεν καταλαβαίνετε.
Το να πας να κάψεις με μολότωφ ένα Α.Τ. μαζί με τον πολιτσμάνο είναι επανάσταση; Μαλακία στον εγκέφαλο είναι. Βέβαια όταν πιάνονται κάποιοι, όχι δεν ήμουν εγώ,λάθος κάνετε κύριε κτλ

Αγαπητέ Λασπόνερε. Και το αγαπητέ με κανένα ίχνος ειρωνίας. Σίγουρα ο φίλος ταλιμπάν εξέφρασε την απορία του αν προκάλεσαν ή όχι οι ευέλπιδες επειδή φορούσαν στολή. Σίγουρα, το να φοράς μία στολή δεν σε κάνει Λαγό ή Μιχαλολιάκο, όπως το να φοράς μια κουκούλα ή ένα μαντίλι δεν σε κάνει Τσέ ή Φενταγίν. Επίσης δεν ξέρω αλλά, δεν αμφιβάλω κιόλας, ότι ο τριτοετής, πήγε να χωθεί στον καυγά, είτε για να ρίξει καμιά ψηλή στους αναρχοάπλυτους που μαγαρίζουν την χριστιανορθόδοξή του πατρίδα, είτε για να χωρίσει τον κόσμο που δερνόταν. Ο βουτυρομπεμπεδισμός σε αυτές τις σχολές, είναι αλήθεια ότι είναι μια πολύ λεπτή ισοροπία, αφού απο σημαιοφόρους που βγήκαν απο τη σχολή, μαθαίναμε πόσο πλύση εγκεφάλου τρώγαν για να τους ανέβει το ηθικό, και να είναι σίγουροι ότι όταν θα βγούν, θα έχουν την νοοτροπία του "γαμάω-τάο" στα ναυτάκια/φανταράκια/σμηνιτάκια. Οι χημικοί δεν ξέρω αν περπατάνε και σέρνουν, εγώ ο καημένος κάτι ιεκ τελείωσα. Το αν είναι ωφέλιμο ή όχι, επίσης δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, δεν είμαι της νοοτροπίας "δείρτα τώρα που είναι μικρά για να μάθουν".

Μακρυγορώ όμως, και χάνω το νόημα. Μπορώ να πώ με σιγουριά, και με ελάχιστα παραδείγματα για το αντίθετο, ότι η συντριπτική πλεοψηφία τέτοιου κόσμου, που θα μπεί σε στρατιωτικές, αστυνομικές και λοιπές, σωμάτων ασφαλείας, σχολές (με εξαίρεση τους καημένους τους πυρο και δάσοπυροσβέστες που τρώνε σκατό απο παντού και πάντα) έχουν στο μυαλουδάκι τους το πόσο γαμάτη είναι η πατρίδα μας, πόσο όμορφα ανεμίζει η σημαία μας, πόσο βρώμικοι είναι οι μετανάστες και πόσο ξύλο θέλουν, πόσο κωλόπαιδα είναι αυτά τα αλητάκια που κυκλοφορούν σε αυτή ΤΗ ΓΙΑΦΚΑ τα Εξάρχεια και πόσο θα ήθελαν να τους λειώσουν κάτω απο τη μπότα τους ή να τους βάλουν το ΚΛΟΠ στο κώλο ή στο μουνί, για να "μάθουν αυτοί" ποιός κάνει κουμάντο σε αυτή τη χώρα τέλος πάντων. Όσο θα υπάρχουν τέτοια αρχίδια, όσο θα σε σταματάνε στους γύρω δρόμους απο τα εξάρχεια για να σε ψεκάσουν στη μούρη και μετά να σε κολήσουν στο τοίχο και να σε πάρουν για προσαγωγή/εξακρίβωση στοιχείων (λές και είμαστε στο 50 και κανένα περιπολικό δεν έχει υπολογιστή αλλά, πώς θα σου σπάσουν τον τσαμπουκά ρε φίλε, αν δεν σε αφήσουν να περιμένεις στη ΓΑΔΑ για κάνα 24ώρο, μιάς και δεν μπορούν να σε πυροβολήσουν όπως έκανε ο Κορκονέας ή όπως κάναν στον Κομνηνό), όσο κανενός το αυτί δεν θα ιδρώνει που κορίτσια ή αγόρια θα τραβάνε τέτοιες μαλακίες επειδή κατέβηκαν σε πορείες, ή παπούδια θα εισπνέουν φυσούνες επειδή διαδήλωσαν κατά των μέτρων των συντάξεων, και κανένας δεν θα πεταρίζει το μάτι του ή θα χάνει τον ύπνο του, νομίζω ότι απλά ο κόσμος θα ξεσπάει εκεί που βρίσκει. Με την παραμικρή αφορμή. Σε όποιον παπάρα φοράει στολή και το παίζει ράμπο.

Εν κατακλείδι, σε έναν τέλειο κόσμο κανείς δεν θα έδερνε κανένα, αλλά δεν είναι και τόσο τέλειος ο κόσμος μας, σωστά?

BLiTzER
26-10-2017, 16:51
Ώπα, γιατί δεν είχα κάνει τη σύνδεση. Οι Ευέλπιδες, που τις άρπαξαν, ήταν στη φάση με τον τραγόπαπα; Γιατί είχα καταλάβει ότι είναι εντελώς διαφορετικό περιστατικό.

When Black Roses Bloom
26-10-2017, 16:55
Δεν ξέρω, ειλικρινά. Ίσως.

asimoulis
26-10-2017, 17:21
Δεν ξέρουμε τι έγινε ρε παιδιά, αν ξέραμε θα κάναμε καλή συζήτηση, τώρα μόνο σπέκουλο.

Επίσης με animal liberation front δεν έχω πρόβλημα, βρίσκω πολύ ευγενή το σκοπό τους, αν και λόγω αδυναμίας συνεχίζω να τρώγω κρέας κλπ.

atom_smasher
26-10-2017, 17:36

Γιατί όχι; Δε θεωρείς ικανούς τους βιγκανοταλιμπάν; Επόμενο περιμένω να δω ομάδες κροσφίτερς να σπάνε συμβατικά γυμναστήρια.

ή θα φτιάξω ομάδα που θα σπάει στο ξύλο όσους ανεβαίνουν στο γυμναστήριο με ασανσέρ

Ωχ.και έλεγα να έρθω doomsword ...
WBRB οι περισσότεροι πάντως από δαύτους με την στολή έχουν στο μυαλό τους τον σταθερό μισθό και την σιγουριά πρωτίστως. Κάποιοι λίγοι καμμένοι πριν ή μετά την εκπαίδευση να θέλου να πάρουν την Πόλη...αλλά δεν νομίζω..

Taliban
26-10-2017, 17:39
Εγω για αυτο εγραψα αν ξερει καποιος κατι εξτρα. Καταλαβα οτι απλα πηγαιναν βολτα και τις φαγανε. Μαζι με τον παπα μου τα σκασε οτι απλα βγηκε καμια ομαδα σαν αυτους που σπαγανε τα χασαπικα και τις εριξε σε 2-3 ευχερους.

BLiTzER
26-10-2017, 17:55
Δεν είμαι ούτε υπέρ, ούτε κατά της σωματικής βίας, καθώς επιβάλλεται υπό συνθήκες, αλλά το ποιος και με τι κριτήρια ορίζει αυτές τις συνθήκες, είναι πολύ, πολύ λεπτό θέμα και είναι, συνήθως, πιο ωφέλιμο να κατακρίνεις τη βία απ'όπου κι αν προέρχεται, παρά να αφήνεις ανθρώπους να την εφαρμόζουν κατά - δική τους - βούληση. Κυρίως επειδή οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το να δέρνεις κάποιον, με άλλα 10 άτομα, ενώ απλά περπατάει και κοιτάζει τη δουλειά του, είναι αγνή καθυστέρηση, νταϊλίκι του χείριστου βαθμού και κομπλεξικό μέχρι εμετού, είτε είναι κοντοκουρεμένος, είτε φοράει φουστάνι (όντας αρσενικός), είτε φοράει στολή μπάτμαν. Φυσικά είναι πολύ γενική και αόριστη κουβέντα και σίγουρα υπάρχουν εξαιρέσεις (αν υπάρχει προηγούμενο κτλ κτλ), δεν ξέρω καν αν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω σε αυτή την περίπτωση, απλά έπρεπε να το πω.

Δε σχολιάζω καν τους τύπους που έσπασαν τοπικό μαγαζάκι και ήταν έτοιμοι να δείρουν ακόμα και τους υπαλλήλους, επειδή... εργάζονται σε κρεοπωλείο...

Coloubra
26-10-2017, 17:58
και το 99% τον ενστολων να ειναι φασιστακια ο οποιοσδηποτε νοημον ανθρωπος με το που θα εβλεπε εναν θα επρεπε και θα οφειλε να του φερεται σαν να ειναι το 1%
φανταζομαι κατι τετοιο ηθελε να πει ο λασπονερης και τον πηρατε απο τα μουτρα
τωρα αν εδιναν τροφη για το αντιθετο πασο φαπες αλλα δεν χρειαζεται η λογικη του ξερεις οι περισσοτεροι ειναι μαλακες αρα νταξ ας καει και κανα χλωρο που επισης φανταζομαι οτι κανενας από δω δεν ασπαζεται

KoiliaSamprela
27-10-2017, 08:13

Αν είσαι ξυρισμένος δεν κινδυνεύεις από τίποτα και από κανέναν.
Αν φοράς μπλουζάκι πιτμπουλης , ελλας η τέφρα κλπ , μάλλον θα έχεις θέμα από κάποιους θερμοκέφαλους.
Το θέμα είναι σαφέστατα πιο απλό από ότι το αναλύουμε, και θα σας φέρω ένα πρόσφατο παράδειγμα.
Ο τύπος που πήγε στο Καραϊσκάκη με μπλούζα του Παναθηναϊκού για να βγει φωτό και να λέει "να ρε καργιόλια μέσα στο γήπεδό σας είδα ολο τον αγώνα με την τριφυλλάρα στην καρδιά" εννοείται ότι πήγε γνωρίζοντας ότι θα βρεθεί ένας άλλος βλαμμένος να τον κοπανήσει.

Επειδή έχω πάει σε ν πορείες του "χώρου" και έχω δει πολλές φορές να περνάνε φαντάροι και "αξιωματικοί" από τους χώρους συγκέντρωσης να πω προσωπικές εμπειρίες.
Με τα φαντάρια δεν παίζει τίποτα, εκτός από κάτι "ειδικές δυνάμεις" που περνάνε με ύφος θα σας γαμήσω όλους (αρκετά σπάνιο τον έναν που είχα δει να τον βαράνε ήταν ένας με κάρτα μέλους χα μέσα στο πορτοφόλι). Οκ ενίοτε πάνε προβοκατόρικα και δίνουν φυλλάδια σε ένστολους με σκοπό να δουν αντιδράσεις (επίσης μαλακία) αλλά αν δεν θες να κάνεις το κοκόρι το πετάς μόλις το πάρεις, και όχι να το φτύσεις (επίσης αληθινή ιστορία, μόνο που είχε δει τις κοπέλες να τα μοιράζουν ο "γαμίκος" και όχι την υπόλοιπη πορεία πίσω του )
Για τους ευέλπιδες δεν έχω ιδέα τι έγινε, και θα μπορούσα να ψάξω και να μάθω, αλλά δεν νομίζω ότι θα έχει ουσία, κάποια πλευρά θα τα φουσκώσει σιγουρα.
Από κει και πέρα να συγκρίνεις κοκοράκια με τάγματα εφόδου είναι προβοκατόρικο , μεταφέρει και διαδίδει ψεύδη και ουσιαστικά εξισώνει επαγγελματίες τραμπούκους που εξυπηρετούν τον υπόκοσμο με τον οποιονδήποτε πολιτικό χώρο

π.σ τα πόστ για τους σπισιστές θα μεταφερθούν στο θρεντ που πρέπει (https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?20382) να είναι, και μην γράφεται μαλακίες όπου βρείτε

Raven Lord
27-10-2017, 10:35
Αν είσαι ξυρισμένος δεν κινδυνεύεις από τίποτα και από κανέναν.

δε διαφωνώ επί της ουσίας σε αυτά που λες ούτε εξισώνω καμιά βία. απλά δεν έχω εμπιστοσύνη ούτε στο χώρο. είναι κουβέντα η οποία καλύτερα να γίνει από κοντά, αλλά θα σου πω ότι το ξύλο σε άκυρους "υπηρέτες του συστήματος" για 'μενα έχει την ίδια πολιτική βαρύτητα με το ξύλο στον κηπουρό του Βαρδινογιάννη επειδή ο δεύτερος είναι κακός καπιταλιστής.
και φυσικά έχει τεράστια διαφορά αν οι ευέλπιδες ήταν στη φασιστική συγκέντρωση ή αν απλά ήταν 3 άκυροι περαστικοί. όλα πρέπει να εξετάζονται πριν προβείς σε μια βίαιη ενέργεια.

ΥΓ. φοράω μαύρα, έχω μια αρκετά "άρεια" εμφάνιση και είμαι fan της αρχαίας ιστορίας, κυρίως της πολεμικής. αν πατήσω καμιά ξούρα, μια χαρά κινδυνεύω :P

KoiliaSamprela
27-10-2017, 10:47
το ξυρισμένο μαλλί ρε από μόνο του δεν λέει τίποτα, δλδ ο μούσιας με τα μακριά μαλλιά και μπλουζάκι "χαμένες πατρίδες" δεν έχει φόβο?

Raven Lord
27-10-2017, 11:02
αυτός έχει φόβο κ από τους δικούς του.

ypersyntelikos
27-10-2017, 11:11
ΥΓ. φοράω μαύρα, έχω μια αρκετά "άρεια" εμφάνιση και είμαι fan της αρχαίας ιστορίας, κυρίως της πολεμικής. αν πατήσω καμιά ξούρα, μια χαρά κινδυνεύω :P

Ρε συ, δε λέω ότι το κάνεις, αλλά το "φοβάμαι να ξυρίσω το κεφάλι μου γιατί θα τις φάω" είναι σαν να λες "φοβάμαι να κυκλοφορήσω στα Εξάρχεια" με άλλα λόγια. Κανείς δε θα σου κάνει τίποτα άμα ξυρίσεις το κεφάλι σου.

Raven Lord
27-10-2017, 11:14
το ότι κινδυνεύω, δε σημαίνει ότι φοβάμαι.

Phantom Duck
27-10-2017, 11:14
και το 99% τον ενστολων να ειναι φασιστακια ο οποιοσδηποτε νοημον ανθρωπος με το που θα εβλεπε εναν θα επρεπε και θα οφειλε να του φερεται σαν να ειναι το 1%
φανταζομαι κατι τετοιο ηθελε να πει ο λασπονερης και τον πηρατε απο τα μουτρα

αυτό που λες είναι προφανές και ο α/α χώρος δε φημίζεται για τα ψύχραιμα και οξυδερκή χαρακτηριστικά του. παρ' όλα αυτά είπε και μερικά πράγματα ακόμα, δεν τον πήραμε γι' αυτό από τα μούτρα.

ούτως ή άλλως, σε περίοδο που μετανάστες δολοφονούνται ή φεύγουν ανάπηροι από το νοσοκομείο επειδή δούλευαν στο χωράφι, το να μιλάει οποιοσδήποτε με τόση θέρμη για τις φάπες που έφαγαν (πιθανόν) καταλάθος μερικοί ευέλπιδες τον κάνει για μένα αν όχι κρυφοεθνίκι, τουλάχιστον μαλάκα.

BLiTzER
27-10-2017, 11:34
Έχει ένα πόιντ.

paddy honey
27-10-2017, 11:38
Καλά τα λέει.

KoiliaSamprela
27-10-2017, 12:07
Με αφορμή το ποστ του φαντομ ντακ

Μαχαίρωμα μεταναστών στην Πάτρα
(http://www.efsyn.gr/arthro/dolofoniki-epithesi-kata-metanaston-stin-patra)

http://www.efsyn.gr/sites/efsyn.gr/files/wysiwyg/2017-10/patras-times-630_0.jpg

Και μάλλον δεν έχει να κάνει με ποδόσφαιρο το συμβαν

Λασπόνερα
27-10-2017, 12:36
Ευχαριστώ για τις χαρακτηρισμούς.
Η ουσία είναι ότι βρίσκετε ένα κάρο χαζές δικαιολογίες για ένα συμβάν.
Άκυρο το ποστ σαμπρέλα, Αφγανοί μαχαίρωσαν αφγανούς. Βιάστηκες.
Επίσης ούτε προβοκατορομαλακιες ούτε τίποτα που είπες. Όταν διαφωνεί κάποιος μαζί σου (γενικά μιλάω) ούτε εθνικι ούτε πίθηκι είναι. Το τι mayoral έχω δώσει σε παιδιά μεταναστών δε λέγεται. Αυτά, κάποτε όταν έπαιρνε η κουβέντα φωτιά ποσταραμε μηχανή, να βάλω ένα ΤΜ να γουστάρουμε;

KoiliaSamprela
27-10-2017, 12:41
Ευχαριστώ για τις χαρακτηρισμούς.
Η ουσία είναι ότι βρίσκετε ένα κάρο χαζές δικαιολογίες για ένα συμβάν.
Άκυρο το ποστ σαμπρέλα, Αφγανοί μαχαίρωσαν αφγανούς. Βιάστηκες.
Επίσης ούτε προβοκατορομαλακιες ούτε τίποτα που είπες. Όταν διαφωνεί κάποιος μαζί σου (γενικά μιλάω) ούτε εθνικι ούτε πίθηκι είναι. Το τι mayoral έχω δώσει σε παιδιά μεταναστών δε λέγεται. Αυτά, κάποτε όταν έπαιρνε η κουβέντα φωτιά ποσταραμε μηχανή, να βάλω ένα ΤΜ να γουστάρουμε;

οπότε επειδή δεν πας στο ζουμί , είναι αυτοί που κοπάνησαν τον παπά τραμπούκο "τάγμα εφόδου" ναι ή όχι

Λασπόνερα
27-10-2017, 13:10
Εγώ δεν πάω στο ζουμί; Εσείς είστε όλο μισολογα. Επαναλαμβάνω ότι αυτοί που χτύπησαν τους ευέλπιδες είναι τάγμα εφόδου. Βγήκαν 20-30 άτομα να ψάξουν να βρουν όποιον δεν τους χτυπάει καλά στο μάτι , να κρίνουν αυτοί με το αλάνθαστο κριτήριο και να δείρουν.
Πίστεψέ με, με τον παπά δεν ξέρω- διάβασα ακριβώς τί έγινε. Ξέρω ότι είναι μαλακουλης, δεν κρύβομαι, πολύ ευχαρίστως να διαβάσω στο διαδίκτυο παραπάνω και να σου πω τη γνώμη μου.
Εγώ πάντως δε θα έδερνα κάποιον επειδή είναι μαλακας. Αν έβλεπα κάποιον να πάει να δειρει μετανάστες, πολύ ευχαρίστως θα τον πελεκούσα. Αλλά όχι έτσι.
Σαρμπέλ δες τα πράγματα χωρίς φανέλες. Δες 20 άγνωστους, να πλησιάζουν τρείς άλλους και να τους κοπανανε χωρίς λόγο.

Και ένα οφτοπικ.
Και εκείνοι με το κρεοπωλείο αναρχικοί είναι. Στην κατρακύλα που έχουμε πάρει ως χώρα, εκτός από τους πολιτικούς, έχουμε και τους αναρχικούς που μας αξίζουν.

27-10-2017, 13:45
λολ.

Phantom Duck
27-10-2017, 13:58
https://www.facebook.com/482978925180070/photos/a.484533801691249.1073741828.482978925180070/1255141127963842/?type=3&theater

Η δικαιοπραξία αυτή δεν έχει καμία σχέση με τον ξυλοδαρμό Ευέλπιδων στην οδό Πανδρόσου. Αυτό το αποδυκνείει κυρίως και η απόσταση των δύο σημείων που συνέβησαν τα δύο περιστατικά. Η αντιφασιστική επίθεση στο Μοναστηράκι ήταν μια στοχευμένη ενέργεια κατά των διοργανωτών της φασιστικής συγκέντρωσης και ως τέτοια θα μείνει την ιστορία όσο κι εαν τα ΜΜΕ των αφεντικών επιχειρούν να διαστρεβλώσουν.

Καλούμε όσους επέλεξαν να επιτεθούν κατά των Ευέλπιδων να τοποθετηθούν δημόσια για τυχών ενδείξεις της συμμετοχής τους στην φασιστική φιέστα-φιάσκο. Αλλιώς ας είναι περισσότερο προσεκτικόι την επόμενη φορά και στοχευμένοι γιατί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και τα καθήκοντα απαιτούν αναβαθμισμένες ικανότητες κα ιβαθιά ταξική συνέιδηση.

Raven Lord
27-10-2017, 14:01
σωστός.

Λασπόνερα
27-10-2017, 14:21
Κατ' αρχήν ας μάθουν τι σημαίνει δικαιοπραξία.
Κατά δεύτερον να τοποθετηθούν δημόσια, αλλά αν δεν το κάνουν δεν πειράζει για το τζάμπα ξύλο, να είναι πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά που θα δείρουν.

Parasight
27-10-2017, 14:23
Εγώ δεν πάω στο ζουμί; Εσείς είστε όλο μισολογα. Επαναλαμβάνω ότι αυτοί που χτύπησαν τους ευέλπιδες είναι τάγμα εφόδου. Βγήκαν 20-30 άτομα να ψάξουν να βρουν όποιον δεν τους χτυπάει καλά στο μάτι , να κρίνουν αυτοί με το αλάνθαστο κριτήριο και να δείρουν.
Πίστεψέ με, με τον παπά δεν ξέρω- διάβασα ακριβώς τί έγινε. Ξέρω ότι είναι μαλακουλης, δεν κρύβομαι, πολύ ευχαρίστως να διαβάσω στο διαδίκτυο παραπάνω και να σου πω τη γνώμη μου.
Εγώ πάντως δε θα έδερνα κάποιον επειδή είναι μαλακας. Αν έβλεπα κάποιον να πάει να δειρει μετανάστες, πολύ ευχαρίστως θα τον πελεκούσα. Αλλά όχι έτσι.
Σαρμπέλ δες τα πράγματα χωρίς φανέλες. Δες 20 άγνωστους, να πλησιάζουν τρείς άλλους και να τους κοπανανε χωρίς λόγο.

Και ένα οφτοπικ.
Και εκείνοι με το κρεοπωλείο αναρχικοί είναι. Στην κατρακύλα που έχουμε πάρει ως χώρα, εκτός από τους πολιτικούς, έχουμε και τους αναρχικούς που μας αξίζουν.Overdose λογικής επιχειρηματολογίας και ορθολογικών συμπερασμάτων. Απολαυστικός.

Λασπόνερα
27-10-2017, 14:27
Δεν ξαναγράφω επί του θέματος αφού είστε όλο ειρωνία, εξυπνάδες και καθόλου επιχειρήματα. Παίξτε μπάλα μόνοι σας, συμφωνήστε και όλα καλά.

Raven Lord
27-10-2017, 15:17
Κατ' αρχήν ας μάθουν τι σημαίνει δικαιοπραξία.

"Δικαιοπραξία ονομάζεται εκείνη η νομοτυπική μορφή ή άλλως το πραγματικό το οποίο περιέχει τη δήλωση βουλήσεως (https://el.wikipedia.org/w/index.php?title=%CE%94%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7_%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CF%82&action=edit&redlink=1)που αποσκοπεί στη παραγωγή ορισμένου έννομου αποτελέσματος"

Νομίζω το χρησιμοποιούν ως πράξη που αποσκοπεί στην παραγωγή ορισμένου ΔΙΚΑΙΟΥ αποτελέσματος, αφού ο νόμος δεν είναι δίκαιος άρα το έννομο αποτέλεσμα δεν μπορεί να αποδωθεί ως δίκαιο.

Λασπόνερα
27-10-2017, 16:09
Ραβεν φίλε..... Ο,τι να ναι. Μα ο,τι να ναι.
Για να δικαιολογήσεις μια μπαρουφα.

Raven Lord
27-10-2017, 16:17
εγώ τον ορισμό δίνω. ότι η λέξη έχει πάρει μια συγκεκριμένη έννοια σε χώρους οι οποίοι δεν αναγνωρίζονται καν από αναρχικούς, δε σημαίνει ότι δεν έχει και μια ευρύτερη σημασία. είναι σα να σου πω εγώ ότι δονητής είναι μόνο το εργαλείο που συμπυκνώνεις τα μπετά. προφανώς, "δονητής" είναι κάποιο αντικείμενο που δονείται, είτε είναι το εργαλείο, είτε ο οδοστρωτήρας, είτε το sex toy

δικαιοπραξία, σημαίνει η πράξη που παράγει "δίκαιο" αποτέλεσμα. στην αστική δημοκρατία το "δίκαιο" έχει ταυτιστεί με το έννομο.

BLiTzER
27-10-2017, 16:19
Λασπόνερα.

1. Καλά τα λέει ο Ρέιβεν.
2. Προσπαθείς να σκεφτείς και να εξηγήσεις αντισυμβατικά πράγματα με συμβατικούς όρους.
3. Το συνεχίζεις πολύ. :p

asimoulis
27-10-2017, 17:56
για τον κλεομένη δεν ξέρεις τι έγινε που είναι πασίγνωστο αλλά για τους ευέλπιδες ξέρεις κουφάλα

ποιος χρήστης είναι αυτός, κάτι πήγε να πει ο φάντομ σε κάποια φάση

Λασπόνερα
27-10-2017, 18:42
Μη με πριζωνεις να γράψω...... διάβασε καλύτερα και κατανόησε αν θέλεις. Σε απάντηση στον σαμπρέλα είπα ότι δεν ξέρω τί έγινε, αλλά αν θέλει ενημερώνομαι και λέω, δεν κολωνω. Μπορείτε να γράφετε για τις εντυπώσεις, και πραγματικά είναι το τελευταίο ποστ μου για το θεμα ότι και να πείτε περαιτέρω.

27-10-2017, 20:22
ψηφίζω μπαν για να είναι πραγματικά το τελευταίο του ποστ, ανεξάρτητα της δικής του συνέπειας.

Parasight
27-10-2017, 20:26
ενημερώνομαι και λέω, δεν κολωνω.

ypersyntelikos
28-10-2017, 14:11
Και εκείνοι με το κρεοπωλείο αναρχικοί είναι. Στην κατρακύλα που έχουμε πάρει ως χώρα, εκτός από τους πολιτικούς, έχουμε και τους αναρχικούς που μας αξίζουν.

Ρητορεία Λεβέντης - Θεοδωράκης combo

mourning apocalypse
28-10-2017, 14:50
η φωτο του κλεομένη που πόσταρε κάποιος πριν είναι φώτοσοπ.επίσης να θυμίσω ότι ο συγκεκριμένος το καλοκαίρι είχε βεβυλώσει το μνημείο του ολοκαυτώματος στη λαρισα.

OniBocho
28-10-2017, 17:50
Και γενικά, είναι ΤΟΣΟ μεγάλη μαλακία να λες ότι μια κοινωνία έχει "τους αναρχικούς που της αξίζει". Δηλαδή, η αναγωγή του να εξηγήσουμε πόσο φαιδρή είναι μια τέτοια θέση, είναι σαν να ξαναδιδασκόμαστε το αλφάβητο.

Για το μνημείο που γράφει ο μούρνινγκ από πάνω είχα ποστάρει τότε νομίζω και για ένα άγαλμα που έσπασε στη θεσσαλονίκη, το οποίο σχετίζονταν με την κρίση. Μάλιστα, μου είχε κάνει τρομερή έκπληξη το βίντεο του δημιουργού του αγάλματος, ο οποίος ΔΙΑΒΑΖΕ το κείμενό του κομπιάζοντας και με πολλά λάθη, λες και δεν μπορούσε από μόνος του να καταθέσει τις αντιδράσεις του. Το έδινε 1.05 ότι είναι ΚΝΙΤΗΣ το παλικάρι, αλλά δεν προλάβαμε γιατί την έπεσε ο Κλεομένης και στα σατανιασμένα book offices.

https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22815149_341826672949439_1218026024690197535_n.jpg?oh=90f7a3bd612755db7621be5f7287983d&oe=5A67CF89

Boskizo gidia
29-10-2017, 15:34
Να ρωτηξω και εγω βρε παιδια;
Λογο του οτι βλεπω πολυ τσουβαλιασμα λογο καποιων γουστων η απψεων,και ειναι μαυρο και ασπρο,ας πουμε οτι καποιος:
Δεν ειναι μεταλο,κοντο μαλι,αξιριστη μουρη,φοραει μπλουζες πιτμπουλ γιατι του αρεσουν πχ τα σχεδια,ειναι χριστιανος ομως οχι ορθοδωξος,εχει φιλους αλοδαπους(αλβανια,σκοπια,βουλγαρια κτλ) αλλα οταν οι ποντιοι κλενε για τις χαμενες πατριδες τους λεει παλιοτουρκοι να πατε πισω και δεν συμφωνει με το να φερουν τον μισω λιβανο να ζησει στην ελλαδα,ειναι φασισταριο η κουμουνι;

The Good Son
29-10-2017, 15:43
Άμα γράφει το "κλαίω" με έψιλον, είναι φασισταριό.

Boskizo gidia
29-10-2017, 15:52
Ενταξει,ειμαι ανορθογραφος,ομως περαν αυτου,δεν ρωταω με σκοπο να πουλησω τρελα.Απλα το εχω απορια τι γινετε οταν καποιος τα ανακατευει ολα

The Good Son
29-10-2017, 16:18
Τον διώχνουν από τη σχολή μαγείρων.

ypersyntelikos
29-10-2017, 16:22
και δεν συμφωνει με το να φερουν τον μισω λιβανο να ζησει στην ελλαδα,ειναι φασισταριο η κουμουνι;

Αν το πει αυτό, και ειδικά έτσι αυτολεξεί, είναι φασισταριό ολκής

commissar
29-10-2017, 16:50
Επίσης όποιος θεωρεί ότι ο "δε θέλω τον μισό Λίβανο στην Ελλάδα" τσουβαλιάζεται άδικα με τους "έχω κοντό μαλλί και φίλους αλλοδαπούς", "είμαι χριστιανός αλλά όχι ορθόδοξος" "φοράω μπλούζες πιτ μπουλ γιατί μ'αρέσουν τα σχέδια" και άλλες μπούρδες, είναι κι αυτός αν όχι κρυφοεθνίκι, τουλάχιστον μαλάκας.

Boskizo gidia
29-10-2017, 16:51
Υπερσυντελικε με καλιψες.θενκ γιου.

Εντιτ.κομισαρ δεν ξερω εαν αυτο ειναι μπιχτη για μενα,απλα δεν εχω ορεξη για λογομαχιες κτλ και θενκ γιου και εσενα για την απαντηση

Taliban
29-10-2017, 18:01
Και γενικά, είναι ΤΟΣΟ μεγάλη μαλακία να λες ότι μια κοινωνία έχει "τους αναρχικούς που χρειάζεται". Δηλαδή, η αναγωγή του να εξηγήσουμε πόσο φαιδρή είναι μια τέτοια θέση, είναι σαν να ξαναδιδασκόμαστε το αλφάβητο.

Για το μνημείο που γράφει ο μούρνινγκ από πάνω είχα ποστάρει τότε νομίζω και για ένα άγαλμα που έσπασε στη θεσσαλονίκη, το οποίο σχετίζονταν με την κρίση. Μάλιστα, μου είχε κάνει τρομερή έκπληξη το βίντεο του δημιουργού του αγάλματος, ο οποίος ΔΙΑΒΑΖΕ το κείμενό του κομπιάζοντας και με πολλά λάθη, λες και δεν μπορούσε από μόνος του να καταθέσει τις αντιδράσεις του. Το έδινε 1.05 ότι είναι ΚΝΙΤΗΣ το παλικάρι, αλλά δεν προλάβαμε γιατί την έπεσε ο Κλεομένης και στα σατανιασμένα book offices.

https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22815149_341826672949439_1218026024690197535_n.jpg?oh=90f7a3bd612755db7621be5f7287983d&oe=5A67CF89

Na kanoume mia metafrash giati de katalava tipota o.O

Coloubra
29-10-2017, 19:00
ποιος θελει να φερει το μισο λιβανο στην ελλαδα τι εχω χασει

OniBocho
30-10-2017, 00:14
Taliban λατρεια μου, τι δεν κατάλαβες;

Όποιος χρησιμοποιεί ως αντεπιχείρημα το "η κοινωνία έχει τους αναρχικούς που της αξίζει", είναι κάτι περισσότερο από αφελής. Διότι, η θέση αυτή έχει περισσότερες αντιφάσεις και φαιδρότητα από όσα έγραψε ο "βοσκιζω_γιδια" παραπάνω. Δηλαδή, χάνω κι άλλα μαλλιά όταν προσπαθώ να αναλύσω με ποιο πρίσμα κάποιος λέει ότι μια κοινωνία ΑΞΙΖΕΙ αναρχικούς, αλλά "όπως έχει τους πολιτικούς που της αξίζουν, έχει και τους αναρχικούς που της αξίζει".

Δηλαδή, τι σκατά σύγκριση είναι αυτή; Δεν ξέρω, νιώθω ότι αν μπω στη διαδικασία να το αναλύσω ή να το εξηγήσω, θα γίνω ακόμα πιο ηλίθιος από ότι ήδη είμαι ρε μαλάκα...

Τα υπόλοιπα ήταν συμπλήρωμα στη δράση του Κλεομένη, τίποτα δύσκολο.

Έκανα EDIT και στα δύο ποστ μου τη λέξη "χρειάζεται", που εσφαλμένα αντελήφθην, με το "αξίζει" που ανέφερε αρχικά ο Λασπόνερα, κάτι που κάνει την αρχική θέση ακόμα πιο ηλίθια...

When Black Roses Bloom
30-10-2017, 21:24
Συγνώμη, δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στους αναρχικούς όπως αναφέρεται ο τυπάκος στο σπόιλερ μπόξ που έβαλες, σε φάση "οι κωλοαναρχικοί" κλπ, αλλά η αναρχία, και ναι, θα γίνω εμετικός και θα επαναλάβω αυτά που βλέπουμε γραμμένα σε τοίχους, δεν είναι απαραίτητα και βία. Υπάρχουν ένας σκασμός παραδείγματα απο αυτό που οι "άλλοι" αποκαλούν αναρχικό χώρο, που και βοηθάει και συντηρεί και οργανώνει χωρίς να είναι ταμένη απαραίτητα με κάποιο χώρο ή ιδεολογία ή κόμμα. Τό ότι γίνονται βίαιοι οι αναρχικοί σε πολλές περιπτώσεις, νομίζω ότι είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα συζήτησης, που ούτε την παιδεία έχω ούτε τα φόντα ή φώτα για να εξελίξω/συζητήσω σε ένα φόρο.

OniBocho
30-10-2017, 21:50
Ελπίζω να μη ρωτάς/απευθύνεσαι σε μένα, ε λατρεία;

Coloubra
30-10-2017, 22:19
Taliban λατρεια μου

Ελπίζω να μη ρωτάς/απευθύνεσαι σε μένα, ε λατρεία;

γεμισαμε σαλια :puke:

OniBocho
30-10-2017, 23:16
Μη ζηλεύετε αγαπητέ Κωνσταντίνε.

Taliban
31-10-2017, 00:37
Μάλιστα, μου είχε κάνει τρομερή έκπληξη το βίντεο του δημιουργού του αγάλματος, ο οποίος ΔΙΑΒΑΖΕ το κείμενό του κομπιάζοντας και με πολλά λάθη, λες και δεν μπορούσε από μόνος του να καταθέσει τις αντιδράσεις του. Το έδινε 1.05 ότι είναι ΚΝΙΤΗΣ το παλικάρι, αλλά δεν προλάβαμε γιατί την έπεσε ο Κλεομένης και στα σατανιασμένα book offices.

Onibotse latreia mou auto to tmhma sugkekrimena den katalava eidika h deuterh protash prepei na exei grammatika, sunaktika orthografika kathws kai upologistika lathi.

shmera eida sto internet mia allh afisa me vegan anarxikous pou apeilousan ta souvlatzidika twn eksarxeiwn (ola ektos tou kavoura gia kapoio logo) kai kalousan kinhsh na ginoun ta eksarxeia 100% vegan perioxh. Den eniwsa an htan moufa h oxi. Eftase autos o kairos pleon...

OniBocho
31-10-2017, 06:54
https://youtu.be/6dGcsSwsA8I

Δες το βίντεο και θα καταλάβεις σίγουρα την πρώτη πρόταση. Έπειτα λέω ότι (στο στοίχημα) το έδινε 1.05 (πολύ χαμηλό ποσοστό για στοίχημα, άρα στανταράκι) ότι (ο δημιουργός που δεν μπορούσε καν να διαβάσει το ίδιο του το κείμενο) είναι ΚΝΙΤΗΣ, αλλά δεν προλάβαμε (να το παίξουμε στο στοίχημα) γιατί την έπεσε μπλα μπλα μπλα. Καλύτερα τώρα; :p

ΥΓ. Ορθογραφικά, σπανίως κάμω!

Taliban
31-10-2017, 16:41
Ναι πανω κατω ρε φιλε απλα ετσι οπως το τοποθετησεις ενιωσα λιγο ντωσει πεναλτι ντε ντωσει πεναλτι μπει πεναλτι αυτοακριβωςτιποτααλλο

Taliban
01-11-2017, 10:27
Na edw to paidi pernage tuxaia dipla apo sugkentrwsh me blouza molwn lave dwro ths theias tou kai ths efage. Oute eksw de boroume na vgoume me ta rouxa pou theloume
http://www.tilestwra.com/ediran-fititi-epidi-forouse-blouza-pou-egrafe-molon-lave/

enitharmon
01-11-2017, 12:43
shmera eida sto internet mia allh afisa me vegan anarxikous pou apeilousan ta souvlatzidika twn eksarxeiwn (ola ektos tou kavoura gia kapoio logo)
γιατι Καβουρας κλειστος εδώ και μήνες και μάλλον ριπ

KoiliaSamprela
01-11-2017, 12:44
Na edw to paidi pernage tuxaia dipla apo sugkentrwsh me blouza molwn lave dwro ths theias tou kai ths efage. Oute eksw de boroume na vgoume me ta rouxa pou theloume
http://www.tilestwra.com/ediran-fititi-epidi-forouse-blouza-pou-egrafe-molon-lave/

Αν το έβαλες για το τρολ της φάσης δεκτό
Αν μπαίνεις στο tilestwra για ενημέρωση έχουμε πρόβλημα και δεν σε σώνει ούτε το FML

Raven Lord
01-11-2017, 12:50

αυτή είναι μια τεράστια συζήτηση. δε μιλάω για το συγκεκριμένο γεγονός, αλλά θεωρώ ότι από μόνοι μας έχουμε "παραχωρήσει" σύμβολα στους καθυστέρες που δεν έχουν καμιά σχέση με την "ιδεολογία" τους.

Λασπόνερα
01-11-2017, 13:07
+1000000000000

Με μία κουβέντα τα είπες όλα.

Taliban
01-11-2017, 16:33
αυτή είναι μια τεράστια συζήτηση. δε μιλάω για το συγκεκριμένο γεγονός, αλλά θεωρώ ότι από μόνοι μας έχουμε "παραχωρήσει" σύμβολα στους καθυστέρες που δεν έχουν καμιά σχέση με την "ιδεολογία" τους.

Προφανως. Οσο τους αφηνεις αερα καπιταλευονται πραματα. Προφανως καποια βασικα (τυπου σβαστιγκα) εχουν "απαλλοτριωθει" αλλα σιγα σιγα καινε και θα καινε κι αλλα

Δε μπαινω tilestwra μου το πεταξε γιατι προφανως ολοι εχουμε εκεινο το θειο που ειναι ταυτοχρονα αναρχικος δεξιος και ολα μαζι και πιστευει σε θεωριες συνομωσιας και astana η πρωτευουσα της νεας ταξης πραγματων που εχτισαν οι χαζαροεβραιοι (καζακσταν = χαζαρισταν) και παει λεγοντας.
Μου θυμισε εκεινο το τυπο στην αμερικη που ειπε οτι τον μαχαιρωσαν αντιφες γιατι ειχε χρυσαυγουλε κουρεμα και μετα ειδαν στο βιντεο απο τις καμερες ασφαλειας οτι δε συνεβει ποτε.

Τωρα για το μπλουζακι, εδω να πουμε οτι το μολων λαβε ειναι επισημο merch των αυγουλινων, και ζουμε στο 2017, αμα εισαι μαλακας μπορει να καταληξεις δαρμενος απο οποιαδηποτε πλευρα και να το παρεις.

Boskizo gidia
01-11-2017, 22:08
Ερωτηση.(γεγονοτο live τωρα)
Καθομαι για καφε με την γυναικα εξω,και ειναι ενας μουσατος με μπλουζα απο ΟΥΚ.να κανω ντου να τις φαω η οχι;

commissar
01-11-2017, 22:13
Καθομαι για καφε με την γυναικα εξω,και ειναι ενας μουσατος με μπλουζα απο ΟΥΚ.να κανω ντου να τις φαω η οχι;

:moutza:

Κατά τα άλλα,

Επίθεση χρυσαυγιτών σε δικηγόρο της Πολιτικής Αγωγής - Ελεύθερα τα 25 μέλη της Χ.Α. που προσήχθησαν
Η δικηγόρος Ευγενία Κουνιάκη και δύο κοπέλες δέχθηκαν επίθεση από Χρυσαυγίτες μέσα σε τρόλεϊ, έξω από το Εφετείο - Aφέθηκαν ελεύθερα τα 25 μέλη της Χρυσής Αυγής που προσήχθησαν στην Kρατική Aσφάλεια

OniBocho
01-11-2017, 22:31

Μπορεί να είναι ο Λασπόνερα, γιατί να το ρισκάρεις;

Taliban
02-11-2017, 00:04

Αμα ειναι οντως θα τις φας ασχημα. Αν τη φοραει για ποζερια τον εχεις.

Taliban
02-11-2017, 00:05
ΥΟΛΟ ΧΩΣΟΥ Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

tsimpouklano
02-11-2017, 00:21
Με ένα γρήγορο ναβιγκέισον στο προφίλ του τύπου που τις άρπαξε στη Θεσσαλονίκη, περισσότερο για attention whore κάνει παρά για φασιστάκος. Τώρα αν άξιζε που άρπαξε κάτι ψιλές; Και ναι και όχι. Όχι μιας και "φαίνεται" ακίνδυνος και μακριά από τέτοια φάση, αλλά α) δε φοράς μπλουζάκι ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ακόμα κι αν στο πήρε η θεία σου η Μερόπη απ' το Μοναστηράκι, β) ακόμα κι αν είσαι τόσο μπετόβλακας που τελικά το φοράς γιατί είχες δει τους 300 στη α' λυκείου, δεν περνάς μπροστά από αντιφασιστική συγκέντρωση. Ναι, γιατί πραγματικά φτάνει με το ξέπλυμα που παίζει με το φασισμό και την άλλη φορά θα διπλο- και τριπλοσκεφτεί να βγει φορώντας σκατά για μπλούζα.

commissar
02-11-2017, 01:06
+1

Raven Lord
02-11-2017, 02:21
σε άλλα νέα, γελάω δυνατά http://metalinvader.net/exarsis-accussed-of-anti-semitism-and-neo-nazi-beliefs/

OniBocho
02-11-2017, 08:25
Με ένα γρήγορο ναβιγκέισον στο προφίλ του τύπου που τις άρπαξε στη Θεσσαλονίκη, περισσότερο για attention whore κάνει παρά για φασιστάκος. Τώρα αν άξιζε που άρπαξε κάτι ψιλές; Και ναι και όχι. Όχι μιας και "φαίνεται" ακίνδυνος και μακριά από τέτοια φάση, αλλά α) δε φοράς μπλουζάκι ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ακόμα κι αν στο πήρε η θεία σου η Μερόπη απ' το Μοναστηράκι, β) ακόμα κι αν είσαι τόσο μπετόβλακας που τελικά το φοράς γιατί είχες δει τους 300 στη α' λυκείου, δεν περνάς μπροστά από αντιφασιστική συγκέντρωση. Ναι, γιατί πραγματικά φτάνει με το ξέπλυμα που παίζει με το φασισμό και την άλλη φορά θα διπλο- και τριπλοσκεφτεί να βγει φορώντας σκατά για μπλούζα.

Αυτή είναι μία κατάσταση που με ταλαιπωρεί χρόνια και τείνω γενικώς να μη συμφωνήσω. Θα εξηγήσω με μια σύντομη ιστορία:

Πριν αρκετά χρόνια, γύρω στο 2009 -που νομίζω ο καθένας μας γνωρίζει τι σημαίνει αυτό ως προς τον κοινωνικό αναβρασμό- στη Γούναρη, έγινε μια εκδήλωση στο τετράγωνο ανάμεσα στα -τοτε- 4 κρεπάδικα.

Οι διοργανωτές, μπαρμπάδια με μέσο όρο ηλικίας τα 60, πιθανότατα εθνικοί, έκαναν μία εκδήλωση για τη σφαγή στο ιπποδρόμιο, την οποία ξεκίνησαν με ύμνους στο 12θεο, μουσικές αρχαιοελληνικοφανείς και κατηγορώ εναντίον (αν θυμάμαι καλά του Ιουλιανού) του βυζαντινού αυτοκράτορα που διεξήγαγε τη σφαγή.

Σε ανύποπτο χρόνο κι ενώ με την παρέα μου απλώς χαζεύαμε τη γραφικότητα της κατάστασης, ένας πανκης - νομίζω πως ήταν τερραίος - άρχισε να τους βρίζει, να τους πετάει μπουκάλια από μπύρες και να τους αποκαλεί φασίστες. Τα μπαρμπάδια, που είχαν στη διάθεσή τους μικροφωνική, άρχισαν να φωνάζουν και να απαντούν στις προκλήσεις, ενώ κάποιοι αναθάρρησαν αρκετά ώστε να κινηθούν εναντίον του. Κι εννοείται μαζί με αυτους και διάφοροι άλλοι υπερπρόθυμοι (Ναυαρίνου γαρ) για μπιζμπιζέ καταστάσεις.

Όταν πήγα και τον έπιασα, για να τον ηρεμήσω και να τον απομακρύνω από το χώρο, άρχισε να μου λέει ότι είναι φασίστες, ότι δεν τον ένοιαζε αν θα τον μαχαίρωναν κι άλλα τέτοια όμορφα και σκληροπυρηνικά. Και άνευ νοήματος, φυσικά.

Διότι τελικα, ο κάθε μπατριώτης/γραφικός/φαντασμένος, μπορεί να είναι εν δυνάμει κοντύτερα στον εθνικισμό, αλλά κατά βάση δεν είναι φασίστας (ακόμη) και τέτοιες συμπεριφορές, μπορεί και να είναι το (ελαφρύ ή όχι, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία) σκούντηγμα, το οποίο θα τον σπρώξει στην απέναντι μεριά.

Το ίδιο ισχύει και για τον τυπάκο με τη μπλούζα Μολών Λαβέ και τον καθένα ανάλογο τυπάκο. Πιο πιθανό είναι αυτή η συμπεριφορά να γεννήσει έναν αντι-αντιφασίστα με όλες τις προεκτάσεις που αυτό έχει, παρά να φοβήσει ασπόνδυλα, να απελευθερώσει καταστηλιτευμένα σύμβολα κτλ κτλ.