View Full Version : ΨΟΦΟΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Pages :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
MaX Payne
11-07-2012, 13:06
οσο για τους σπαρτιατες Νινζα γελαω
http://i.imgur.com/IMa1Q.jpg
http://i.imgur.com/7y3oa.jpg
regularpaul
11-07-2012, 13:17
ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ
2QCKL8ej_dA
o Ντινοπουλος παιρνει την συν/ξη? :-o
έλα αρκετά με τους Εβραίους, τώρα μιλάνε οι ΕΛΛΗΝΕΣ και η Γη τρέμει από την ευφράδεια του πύρινου λόγου τους.
http://www.youtube.com/watch?v=7BZZ3rSRmwQ
enitharmon
11-07-2012, 23:29
αναρωτιέμαι αν συνεχίσω να αρνούμαι να βλέπω βίντεο του (ντρέπομαι κυρίως) εξαφανιστούν
stam and the witches
11-07-2012, 23:36
Το παραπάνω άτομο δηλαδή είναι πρόεδρος στην Ιδεολογική Επιτροπή ή όπως λέγεται.
KoiliaSamprela
12-07-2012, 08:02
εγώ έχω να πω ότι με γκεμπελικές μεθόδους δυναμώνουν στις φτωχογειτονιές.
ikonoklast
12-07-2012, 17:07
http://www.youtube.com/watch?v=9WFnYbiOc9c
Αλήθεια, το ΑΝΤΙΦΑ του ΕΡ λέει ότι εδώ θα έπρεπε να σκάσουν 100 με κράνη και να βαράνε τον κόσμο;
καλά, δε προκειται να βγουν απο τη βουλή ουτε σε 10 χρόνια. καλα κρασιά
Sotos_The_Tequiler
12-07-2012, 18:20
Τα πιπίνια που μοιράζουν πατάτες είναι μεταγραφές μόνο για το παζάρι ή είναι "φασιστογκόμενες που χώνατε με πάθος" ;
Στην "κουζίνα" τις έβαλαν πάντως έτσι...
KoiliaSamprela
12-07-2012, 19:11
Αλήθεια, το ΑΝΤΙΦΑ του ΕΡ λέει ότι εδώ θα έπρεπε να σκάσουν 100 με κράνη και να βαράνε τον κόσμο;
πέρα από το προβοκατόρικο σχόλιο σου Ικονοκλαστ , ειλικρινά , τι άμυνα μπορείς να προβάλεις απέναντι σε αυτό?
Και μην σε τσιμπήσει καμιά μύγα, είναι ειλικρινής η απορία μου.
Το μόνο που πάει το μυαλό μου είναι προσπάθεια προβολής ενεργειών από την άλλη πλευρά.
Και λέω προβολή σε μέσα που έχει πρόσβαση η μέση νοικοκυρά , και όχι στα "μεταξύ μας φυλλάδια".
Ποια είναι η άλλη πλευρά εδώ; Ποιες είναι οι ανάλογες ενέργειές της;
Χωρίς να είμαι ΑΝΤΙΦΑ πλευρά του ΕΡ, ρωτάω τι μπορεί να γίνει (εκτός απο το να εξηγήσεις στον λαουτζίκο την συστημική ρίζα του φασισμού και την ταξική πάλη, δεν ειρωνεύομαι); Δηλαδή εκείνοι οργανόνται σαν συμμορία, φανατίζουνε παιδάκια με οργάνωση εφηβικής συμμορίας (ακόμα και στα ΨΑΡΑ που δεν υπάρχει μετανάστης ψηφίσανε παιδάκια ΧΑ) και βοηθάνε εξαθλιωμένο κόσμο, εμείς;
ikonoklast
12-07-2012, 22:40
πέρα από το προβοκατόρικο σχόλιο σου Ικονοκλαστ , ειλικρινά , τι άμυνα μπορείς να προβάλεις απέναντι σε αυτό?
Και μην σε τσιμπήσει καμιά μύγα, είναι ειλικρινής η απορία μου.
Το μόνο που πάει το μυαλό μου είναι προσπάθεια προβολής ενεργειών από την άλλη πλευρά.
Και λέω προβολή σε μέσα που έχει πρόσβαση η μέση νοικοκυρά , και όχι στα "μεταξύ μας φυλλάδια".
Έχει ξαναγίνει η κουβέντα και έχω πει την ίδια άποψη. Κατ' εμέ το παιχνίδι είναι χαμένο αν ο ορίζοντας της αριστερής πλευράς (και η αναρχία μέσα) φτάνει μέχρι την άμυνα στις πρωτοβουλίες των ναζί και στις επιθέσεις του κράτους. Oι αντιφασιστικές δράσεις έχουν μεν μια υλική σημασία, στο να συσπειρώσεις τον κόσμο, να προστατεύσεις μετανάστες και να απαντήσεις στην τρομοκρατία. Αυτό που πραγματικά κερδίζει τον κοινωνικό πόλεμο όμως δεν έχει να κάνει καθόλου με τους φασίστες, έχει να κάνει με την ανταγωνιστική αντιπρόταση που θεμελιώνεις βήμα το βήμα για να κερδίσεις την κοινωνία πριν την κερδίσουν αυτοί. Αυτό που θα έπρεπε να είναι το πρώτο και το κύριο μέλημα της αριστεράς από τον Δεκέμβρη και μετά, που διαφάνηκε ότι η κρίση είναι αναπότρεπτη και το σύστημα θα χρειαστεί να θωρακιστεί αυταρχικά για να επιβιώσει, ήταν να κατασκευάσει δίκτυα αλληλεγγύης που αντικαθιστούν κάθε σπιθαμή του καταρρέοντος «κοινωνικού κράτους». Οι συνελεύσεις γειτονιάς είναι παράδειγμα δημοκρατίας από τα κάτω, τα οργανωμένα συσσίτια και το μοίρασμα τροφίμων και ρούχων είναι παράδειγμα κοινωνικής αλληλεγγύης, η δημιουργία χώρων όπως οι εργατικές λέσχες (http://ergatikilesxi.wordpress.com/) είναι παράδειγμα πολιτικής/πολιτιστικής αντιπρότασης, οι πρωτοβουλίες στα σωματεία και στους χώρους δουλειάς είναι παράδειγμα εργατικής δημοκρατίας. Αυτά όλα δεν είναι ουρανοκατέβατα, είναι εγχειρήματα θεμελιωμένα στο πολιτικό DNA των κινημάτων που διαδραμάτισαν τον σοβαρότερο ρόλο στον αιώνα που πέρασε. Είναι ακριβώς αυτό που έκανε το ΕΑΜ, αυτό που έκαναν τα σοβιετ, αυτό που έκανε η Hezbollah, αυτό που έκαναν οι Tupamaros, αυτό που επιχείρησαν να κάνουν τα unions στην αμερική του '30, αυτό που έκανε το CNT.
Καμία συμπλοκή, καμία αντισυγκέντρωση, καμιά μικροφωνική ενημέρωσης για φασιστικές επιθέσεις, κανένα μοίρασμα φυλλαδίων, καμία αντιφασιστική συναυλία δε μπορεί να πλησιάσει το σημείο που διακυβεύεται το αν μια κοινωνία θα οδηγηθεί προς τον εκφασισμό ή προς την κοινωνική χειραφέτηση. Αν η αριστερά τελικά χάσει αυτό τον πόλεμο στην ελλάδα είναι γιατί εγκλημάτισε τραγικά κωλυσιεργώντας σε διαλυτικές οργανωτικές διαμάχες, γιατί υιοθέτησε μια εκτός τόπου και χρόνου κοντόφθαλμη θεώρηση του πως συμμαχείς (ή και αν συμμαχείς πολλές φορές) με τα κοινωνικά στρώματα που πλήττονται, γιατί υποτίμησε την οργανική αυτοτέλεια που έχει ο εθνικοσοσιαλισμός και που μπορεί και του δίνει την επίφαση του αντισυστημικού ρεύματος που τελικά πείθει την κοινωνία και την κερδίζει όταν μπορεί να το κάνει, και το σημαντικότερο: γιατί εγκατέλειψε σχεδόν απολύτως το να φτιάξει ένα σοβαρό ρεύμα ανατροπής από τους δρόμους και την ίδια την κοινωνία για να πάει στις καλένδες της συστημικής διαχείρισης, της «κυβέρνησης της αριστεράς» (ΣΥΡΙΖΑ) και ενός ψοφοδεούς κοινοβουλευτικού κρετινισμού (ΚΚΕ). Για να κερδίσει αυτό τον πόλεμο, κατα την δική μου ταπεινή άποψη, πρέπει ενωμένη να δουλέψει επισταμένως σε ό,τι λέω στην πρώτη παράγραφο, και να το κάνει αυτό, χθες.
Πολύ καλή συλλογή κειμένων για το ιστορικό παράδειγμα φασισμός, εδώ:
http://ektosgrammis.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=157&Itemid=628
cybernaut
12-07-2012, 22:56
πάντως ..
ράντομ συνομωσιολογικά συμπεράσματα ΔΕΝ είναι :)
εσύ θεωρείς ακόμα πως αυτό που σε ακουμπά είναι ο Εβραίος. Σταματήστε πια να καίτε τα μυαλά σας με αυτή την αντί-ΝΤΠ μπούρδα.
[QUOTE]οσκαρ συνομωσιας.
κλπ κλπ
Rothschild: Οι συμπτώσεις συνεχίζονται. Του Πάνου Παναγιώτου ...
http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/rothschild-oi-symptoseis-synexizontai-toy-panoy-panagiotoy
Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο του 2011 είχα ασχοληθεί με το ενδεχόμενο ύπαρξης καρτέλ που χειραγωγεί τα επιτόκια LIBOR και Euribor, σχολιάζοντας πως είναι τα σημαντικότερα διεθνώς, καθώς πάνω τους συνδέονται επιχειρηματικά και καταναλωτικά δάνεια, τα δάνεια του ΔΝΤ, τα δάνεια του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης, τα δάνεια των τραπεζών και τελικά απ' αυτά εξαρτώνται, σε διαφορετικό βαθμό, οι οικονομίες των κρατών όλου του κόσμου.
.. Τώρα, ένα απ' τα πιο εκλεκτά μέλη της, ο πρόεδρος της Barclays και γαμπρός του Edmund de Rothschild, παραιτείται υπό το βάρος σκανδάλου για τη χειραγώγηση των τιμών των δύο πιο σημαντικών επιτοκίων διεθνώς και άρα για την προσπάθεια επηρεασμού του διεθνούς κόστους του χρήματος. Στο σκάνδαλο αυτό εμπλέκονται μέχρι στιγμής η HSBC, τράπεζα όπου συνιδρυτής ήταν μέλος της οικογένειας Rothschild και η Loyds, της οποίας η τέταρτη μεγαλύτερη μέτοχος είναι η Barclays.
the Rothschilds, is a European dynasty, of Jewish origin
http://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_family
ινβ4, κανείς δεν λέει πως είναι ΜΟΝΟ ο Εβραίος. Ή το σύνολο αυτών
Μελαγχολικός Χοντρούλης
12-07-2012, 22:59
Είναι και παραείναι, λυπάμαι.
cybernaut
12-07-2012, 23:05
πως το δικαιολογείς ?
Μελαγχολικός Χοντρούλης
12-07-2012, 23:07
Το εχω δικαιολογήσει λιγες σελίδες πίσω
ikonoklast
12-07-2012, 23:09
Πα να γίνει καμιά κουβέντα και ξανασκάει ο χαζός όμως, τι θα γίνει μ' αυτό.
Κάντε ένα θρεντ ΟΜΑΔΑ )-|-(ΨΙΛΟΝ να πείτε για κουμπιά.
ουτε...οι του -]-|-[- (ενας ειναι δηλαδη λολ) δεχοντε τους μαυρους
αυτος οχι
cybernaut
12-07-2012, 23:35
ρε ικονοπλατς τουλαχιστον ο καβουροβοσκός πόσταρε τα παπαρια του κ τα ειδε και κανα ανθρωπινο ματι.
κάνε κ συ το ιδιο, μπορεις.
ερωτηση σοβαρη...
γιατι εσυ συγκεκριμενα με αποκαλεις βλαχο?
stam and the witches
13-07-2012, 00:25
Έχει ξαναγίνει η κουβέντα και έχω πει την ίδια άποψη. Κατ' εμέ το παιχνίδι είναι χαμένο αν ο ορίζοντας της αριστερής πλευράς (και η αναρχία μέσα) φτάνει μέχρι την άμυνα στις πρωτοβουλίες των ναζί και στις επιθέσεις του κράτους. Oι αντιφασιστικές δράσεις έχουν μεν μια υλική σημασία, στο να συσπειρώσεις τον κόσμο, να προστατεύσεις μετανάστες και να απαντήσεις στην τρομοκρατία. Αυτό που πραγματικά κερδίζει τον κοινωνικό πόλεμο όμως δεν έχει να κάνει καθόλου με τους φασίστες, έχει να κάνει με την ανταγωνιστική αντιπρόταση που θεμελιώνεις βήμα το βήμα για να κερδίσεις την κοινωνία πριν την κερδίσουν αυτοί. Αυτό που θα έπρεπε να είναι το πρώτο και το κύριο μέλημα της αριστεράς από τον Δεκέμβρη και μετά, που διαφάνηκε ότι η κρίση είναι αναπότρεπτη και το σύστημα θα χρειαστεί να θωρακιστεί αυταρχικά για να επιβιώσει, ήταν να κατασκευάσει δίκτυα αλληλεγγύης που αντικαθιστούν κάθε σπιθαμή του καταρρέοντος «κοινωνικού κράτους». Οι συνελεύσεις γειτονιάς είναι παράδειγμα δημοκρατίας από τα κάτω, τα οργανωμένα συσσίτια και το μοίρασμα τροφίμων και ρούχων είναι παράδειγμα κοινωνικής αλληλεγγύης, η δημιουργία χώρων όπως οι εργατικές λέσχες (http://ergatikilesxi.wordpress.com/) είναι παράδειγμα πολιτικής/πολιτιστικής αντιπρότασης, οι πρωτοβουλίες στα σωματεία και στους χώρους δουλειάς είναι παράδειγμα εργατικής δημοκρατίας. Αυτά όλα δεν είναι ουρανοκατέβατα, είναι εγχειρήματα θεμελιωμένα στο πολιτικό DNA των κινημάτων που διαδραμάτισαν τον σοβαρότερο ρόλο στον αιώνα που πέρασε. Είναι ακριβώς αυτό που έκανε το ΕΑΜ, αυτό που έκαναν τα σοβιετ, αυτό που έκανε η Hezbollah, αυτό που έκαναν οι Tupamaros, αυτό που επιχείρησαν να κάνουν τα unions στην αμερική του '30, αυτό που έκανε το CNT.
Καμία συμπλοκή, καμία αντισυγκέντρωση, καμιά μικροφωνική ενημέρωσης για φασιστικές επιθέσεις, κανένα μοίρασμα φυλλαδίων, καμία αντιφασιστική συναυλία δε μπορεί να πλησιάσει το σημείο που διακυβεύεται το αν μια κοινωνία θα οδηγηθεί προς τον εκφασισμό ή προς την κοινωνική χειραφέτηση. Αν η αριστερά τελικά χάσει αυτό τον πόλεμο στην ελλάδα είναι γιατί εγκλημάτισε τραγικά κωλυσιεργώντας σε διαλυτικές οργανωτικές διαμάχες, γιατί υιοθέτησε μια εκτός τόπου και χρόνου κοντόφθαλμη θεώρηση του πως συμμαχείς (ή και αν συμμαχείς πολλές φορές) με τα κοινωνικά στρώματα που πλήττονται, γιατί υποτίμησε την οργανική αυτοτέλεια που έχει ο εθνικοσοσιαλισμός και που μπορεί και του δίνει την επίφαση του αντισυστημικού ρεύματος που τελικά πείθει την κοινωνία και την κερδίζει όταν μπορεί να το κάνει, και το σημαντικότερο: γιατί εγκατέλειψε σχεδόν απολύτως το να φτιάξει ένα σοβαρό ρεύμα ανατροπής από τους δρόμους και την ίδια την κοινωνία για να πάει στις καλένδες της συστημικής διαχείρισης, της «κυβέρνησης της αριστεράς» (ΣΥΡΙΖΑ) και ενός ψοφοδεούς κοινοβουλευτικού κρετινισμού (ΚΚΕ). Για να κερδίσει αυτό τον πόλεμο, κατα την δική μου ταπεινή άποψη, πρέπει ενωμένη να δουλέψει επισταμένως σε ό,τι λέω στην πρώτη παράγραφο, και να το κάνει αυτό, χθες.
Πολύ καλή συλλογή κειμένων για το ιστορικό παράδειγμα φασισμός, εδώ:
http://ektosgrammis.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=157&Itemid=628
Το σοβαρότερο ποστ του θρεντ με άνεση. Η αριστερά έχει χάσει καιρό τώρα τη σχέση της με τον ακτιβισμό, τα δίκτυα και την οργανωμένη ουσιαστικά και στις γειτονιές πάλη. Ζύμωση στο μπλα μπλα και στα αμφιθέατρα γινόταν πάντα και όλοι πιστεύαμε ότι κάτι άφηνε, αλλά τελικά οι εξελίξεις τρέξανε με 1000, σε βαθμό να θεωρώ όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα ως ψεύτικα και οριακά παραμυθένια. Για τον κρετινισμό της αναρχίας που μόνο μέλημα έχει να στέκεται απέναντι από το λαό για να τον αδειάσει δεν ξέρω αν έχει καν νόημα.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
13-07-2012, 00:52
να κανω μια ερωτηση στους σχετικους με τα κινηματα, υποκινηματα κτλ.
με την ΕΣΕ (οχι οπως λεμε , ει εσε βαμος) έχετε βρεθεί στο δρόμο εσεις οι κομμουνιστές; Υπάρχει πουθενά στην αθηνα η εχει απλα ενα σαιτ;
Phantom Duck
13-07-2012, 01:51
υπάρχει, έχει σχέση με ορισμένα σωματεία βάσης και νομίζω με το στέκι στην ισαύρων. είναι το κομμάτι με το οποίο έχουμε μάλλον τις περισσότερες σχέσεις λόγω σωματείου βιβλίου-χάρτου. φαντάζομαι τους θεωρούμε από τους πιο σοβαρούς, δεν έχω διαπιστώσει ιδιαίτερη επιρροή τους.
Πόσο κάνει 10 συν 7
13-07-2012, 01:53
Η αλληλεγγύη δεν είναι ανταγωνιστική αντιπρόταση που θεμελιώνεις βήμα το βήμα για να κερδίσεις την κοινωνία πριν την κερδίσουν αυτοί ρε ζώα αριστεριστές:!:
atom_smasher
13-07-2012, 02:27
δεν ξερω αν ανεφερα εδω πως ο κασιδιαρης ειναι Αιγαλεωτης. Ντρεπομαι γι αυτο, και δεν μου συμβαινει συχνα. Κατα τ αλλα ο ικονοκλατσ το θεσε ομορφα και δυστυχως δεν πιστευω οτι θα γινει τιποτα. Ζουμε - ζείτε μάλλον μιας και εγω "αλβανιζω" εις τας δυτικας ευρωπας - πρωτογνωρα σκηνικά ειδικά για τουτη την γενιά. Φοβαμαι οτι ο φασισμός έχει ήδη κερδίσει, αν και ποτέ δεν είχε ηττηθεί σε ενα μεγάλο κομμάτι του λαού που μετατραπηκε πιο εύκολα σε ψηφοφορους του. Ενταξει, αναμενομενο ως ενα σημείο γιατι πάντα υπάρχουν αυτοι, αλλά κατάντια ρε γαμώτο. Παλι πρέπει δηλαδή να σφαχτούμε; Περι της ενότητας της αριστεράς δεν υπάρχει ελπίδα. ΤΟ ΚΚΕ, συγχωρήστε με αν κάνω λάθος, δεν συζηταει δεν δεχεται κλπ θα μείνει στο 4-5%. ο Συριζα, ήδη πολλά κομμάτια, κάποια στιγμή θα διαλυθεί ή θα κυβερνήσει και θα διαλυθεί, ο Κουνέλης - αστειο ηταν αυτο - θα γυρίσει στο Πασοκ ή θα πάρει σύνταξη επιτέλους, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ακομα εχει δρόμο για να τραβήξει και η Αναρχία βαυκαλίζεται μεταξύ των διαφόρων σωματιδίων της, αν καταλαβαίνω καλά, και απο τα τεκταινόμενα στην Θεσ/κα. Και απο την άλλη έχεις την συμμορια της ΧΑ που δίνει την χαμένη τιμή και αίσθηση ασφάλειας και κανα ξεροκοματο στα πρόβατα. Οχι, το πρόβατα δεν ειναι σωστή έκφραση, αλλά δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη καλύτερη λέξη για την μάζα των ανθρώπων αυτών που στήριξαν και στηρίζουν πολιτικές, πρακτικές και θεωρίες που πρώτα θα στραφούν, αφού ξεμπερδέψουν με τους μεταναστες κλπ, εναντίον τους. Αυτα στον μικρόκοσμό μας, γιατί υπάρχει και το άλλο επίπεδο που το παιχνίδι παίζεται απο τους Εβραίους και τους Ε και εκεί χάνουμε κατά κράτος.
Πόσο κάνει 10 συν 7
13-07-2012, 02:47
Ζουμε - ζείτε μάλλον μιας και εγω "αλβανιζω" εις τας δυτικας ευρωπας - πρωτογνωρα σκηνικά ειδικά για τουτη την γενιά.
ναι ενώ εσείς δεν ζείτε πρωτόγνωρα σκηνικά, σε μια χώρα με απίστευτο ποσοστό αστέγων και απολύσεων, ιδιωτικοποιήσεων. Παντε κάντε και αγάλματα για τους πεσόντες σε Ιράκ/Αφγανιστάν. Αλλά ξέχασα,εσείς έχετε αριστερή κυβέρνηση bro.
Πόσο κάνει 10 συν 7
13-07-2012, 02:55
ναι μούτσωσε ρε μινώταυρε
atom_smasher
13-07-2012, 02:56
δεν καταλαβαινω την συγκριση. Πιστευεις οτι η Δανια ειναι στο ματι του κυκλωνα ή η Ελλάδα; η δανία έχει τα προβλήματά της και την κρισούλα της και θα δουμε που θα βγάλει το πράγμα, αλλά τώρα η Ελλάδα είναι το ζητούμενο. Αυτο περι αστεγων, απολύσων, ιδιωτικοποιησεων και αγαλματων μου το εξηγεις τι εννοεις και θα σου απαντησω περι της καταστασης εδω,ισως οχι αυριο λογω μετακομισης αλλα σύντομα. (Αριστερη; κυβερνηση; δηλαδη Πασοκ εχουνε μην τρελαίνεσαι)
atom_smasher
13-07-2012, 03:01
ναι μούτσωσε ρε μινώταυρε
δεν έκανα κάτι τετοιο. :/
Πόσο κάνει 10 συν 7
13-07-2012, 03:04
στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται η εργατική τάξη κάθε χώρας να τους πεις εκεί στην πρασινοκόκκινη συμμαχία ρε δικέ μου
KoiliaSamprela
13-07-2012, 08:27
θνξ Ικονοκλαστ, με κάλυψες.
Και είναι πράγματα που και εμένα με καλύπτουν
Ο νταλκάς μου είναι ότι Αριστερά = Διάσπαση , ενώ οι φασιστο ακροδεξιοί το έχουν καλύτερα το united first .....
κοιλιασαμπρελα το προβλημα στην αριστερα ειναι δομικο με την εννοια οτι ενω στη δεξια-ακροδεξια υπακουουν ολοι στον εκαστοτε αρχηγο αντιθετα στην αριστερα τετοιες δομες ειναι ανυπαρκτες.
(το κκε προφανως εξαιρειται ωστοσο αυτη η τακτικη της ιδεολογικης καθαροτητας που ακολουθει το εχει απομονωσει απο ανθρωπους που θα επρεπε να παλευουν για τον ιδιο σκοπο-τουλαχιστον αυτη την περιοδο)
στην αριστερα υπαρχουν 5063874567152765346 οργανωσεις που πρεπει να κατσουν να τα βρουν μεταξυ τους.και οταν πχ σε ενα κειμενο που θα γραφτει οι μεν θα προσπαθουν να περασουν τη γραμμη τους και οι δε θα προσπαθησουν να μην περασει η γραμμη των αλλω,καποιοι αλλοι θα στησουν τον κωλο τους στους μεν η στους δε και καταληγει ενα μπαχαλο στο οποιο αντεχει μονο οποιος ειναι τρελος.
εδω δεν κατεβηκε το εεκ με την ανταρσυα στις εκλογες γιατι λεει δεν τα βρηκαν στο ονομα.
ε, γαμησε μας δεν μπορουν να τα βρουν στο ονομα, θα μπορεσουν για να κανουν επανασταση και να κυβερνησουν?
εντιτ: για να μην παρερμηνευτει το ποστ δε σημαινει οτι θελω αρχηγικες δομες στην αριστερα ουτε πιστευω οτι αν υπαρξουν τετοιες θα λυθει το προβλημα
Για να δώσει η εξωκοινοβουλευτική αριστερά πχ πατάτες στον λαό θα πρέπει πρώτα να σταματήσει να σιχαίνεται τον λαό. Πρόβλημα για σκληρούς ψυχοτέτοιους λύτες.
Αν σκασουμε(-ΕτΕ) 40 ατομα εκει περα και παρουμε πατατες και τις δωσουμε σε 100 πακιστανους που θα τους εχουμε μαζεψει 100 μετρα πιο περα και μετα τους φερουμε κοντα για προκληση, θα μας σκοτωσουν επιτοπου και εμας και τα πακιστανια?
KoiliaSamprela
13-07-2012, 10:13
κοιλιασαμπρελα το προβλημα στην αριστερα ειναι δομικο με την εννοια οτι ενω στη δεξια-ακροδεξια υπακουουν ολοι στον εκαστοτε αρχηγο αντιθετα στην αριστερα τετοιες δομες ειναι ανυπαρκτες.
(το κκε προφανως εξαιρειται ωστοσο αυτη η τακτικη της ιδεολογικης καθαροτητας που ακολουθει το εχει απομονωσει απο ανθρωπους που θα επρεπε να παλευουν για τον ιδιο σκοπο-τουλαχιστον αυτη την περιοδο)
στην αριστερα υπαρχουν 5063874567152765346 οργανωσεις που πρεπει να κατσουν να τα βρουν μεταξυ τους.και οταν πχ σε ενα κειμενο που θα γραφτει οι μεν θα προσπαθουν να περασουν τη γραμμη τους και οι δε θα προσπαθησουν να μην περασει η γραμμη των αλλω,καποιοι αλλοι θα στησουν τον κωλο τους στους μεν η στους δε και καταληγει ενα μπαχαλο στο οποιο αντεχει μονο οποιος ειναι τρελος.
εδω δεν κατεβηκε το εεκ με την ανταρσυα στις εκλογες γιατι λεει δεν τα βρηκαν στο ονομα.
ε, γαμησε μας δεν μπορουν να τα βρουν στο ονομα, θα μπορεσουν για να κανουν επανασταση και να κυβερνησουν?
εντιτ: για να μην παρερμηνευτει το ποστ δε σημαινει οτι θελω αρχηγικες δομες στην αριστερα ουτε πιστευω οτι αν υπαρξουν τετοιες θα λυθει το προβλημα
Εμ εκεί καταλήγω , δεν υπάρχει σημείο διαφωνίας.
KoiliaSamprela
13-07-2012, 10:15
Αν σκασουμε(-ΕτΕ) 40 ατομα εκει περα και παρουμε πατατες και τις δωσουμε σε 100 πακιστανους που θα τους εχουμε μαζεψει 100 μετρα πιο περα και μετα τους φερουμε κοντα για προκληση, θα μας σκοτωσουν επιτοπου και εμας και τα πακιστανια?
θα προκαλέσεις αρνητικά, θα κάνεις μπάχαλο χωρίς λόγο και τελικά
Αυτοί που θα την βρουν σούπερ γαμάτη ενέργεια , δεν θα περιμένουν από αυτό για να συμφωνήσουν μαζί σου και διαφωνήσουν με τους κάθε χ.α.
ikonoklast
13-07-2012, 10:50
Για να δώσει η εξωκοινοβουλευτική αριστερά πχ πατάτες στον λαό θα πρέπει πρώτα να σταματήσει να σιχαίνεται τον λαό. Πρόβλημα για σκληρούς ψυχοτέτοιους λύτες.
Μένεις στο μοίρασμα πατάτας. Μιλάς για την «εξωκοινοβουλευτική αριστερά» του 0.3%. Βγάζεις τον εαυτό σου απέξω.
Να τι είναι για ψυχοτέτοιους.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
13-07-2012, 11:02
Η (μεγαλύτερη) ομοιογένεια της δεξιάς/ακροδεξιάς, έχει να κάνει και με την απλότητα των εγγενών χαρακτηριστικών της. Η διάσπαση συνήθως έρχεται είτε για μικροπολιτικούς (συχνότερα) είτε για οικονομικούς (αραιότερα) λόγους. Ο εμπλουτισμός της με φιλελευθερες και νεοφιλελευθερες ιδέες (που ολως τυχαιως περιορίζονται στα οικονομικά) δεν εχουν καταφέρει να αποβάλλουν τον συντηρητικό της χαρακτήρα. Δεν τολμούν απλώς.
Ας πάρουμε το απλο τριπτυχο πατρις, θρησκεία-εδώ δώστε λιγότερη σημασία-, οικογένεια.
Xαου δε φακ αντιμετωπίζεις αυτήν την αντίληψη που αγκαλιάζεται αμέσως απ'τον άνθρωπο που ψάχνει απαραιτήτως να ανήκει σε ένα ευρύτερο σύνολο αλλά και να αυτοπροσδιοριστεί ως κάτι για να καλύψει τις οποιες ψυχολογικές ανάγκες του. Μπορείς να εξηγήσεις στον απλό ανθρωπο -χωρίς να εξοργιστεί- πως η πατρίδα είναι ένα σχετικά καινούργιο κατασκεύασμα που καταφέρνει να ενοποιεί περισσότερο για την αγάπη προς την κοινότητα, πως η θρησκεία βασίζεται σε προκαταλήψεις και επιστημονική άγνοια χιλιετιών και πως σε ένα φιλσοοφικό πλαίσιο, η αγάπη και το ενδιαφέρον για την οικογένεια, δε μπορεί να παρακινεί τον άνθρωπο στο να βλάπτει τους υπόλοιπους. Και ας πούμε πως εγώ λέω μαλακίες. Ζύμωση υπάρχει; Μπορείς να παρακινήσεις τον μέσο δεξιο να μπει σε μια λογική αμφισβήτησης έστω; ''Μαλώνοντας'' με εναν συντηρητικότητο λοχία μου, ακουσα το φοβερό ''Προτιμώ να παίρνω λιγότερα χρήματα παρά να εχω Τούρκο πάνω απ'το κεφάλι μου στα εθνικά ζητήματα''.
Αντε να αρχισεις να τους λες για ιστορικό υλισμό ή πως η ιδιοκτησία είναι στη πραγματικότητα μια κλοπή ή να αρχισεις τα ανθρωπολογικά και βιολογικά. Είτε θα σε κοιτούν σα χάνοι, είτε θα σε πάρουν με τις πέτρες.
Το μοναδικό δυνατο σημείο προφανώς σε περίοδους κρίσης ειναι πως η εργατικη τάξη πλήττεται πρώτη και ένα ποσοστό της είναι έτοιμο να ανοίξει τ'αυτιά και τα μάτια για να δει ποιον έχει απέναντι. Αλλά αυτό το ενδιαφέρον δεν μπορεί να ειναι καθολικό, αν δεν υπάρχει μια παιδεία που να στηρίζεται τόσο στην ανάπτυξη κριτικης και αναλυτικής σκέψης καθώς και επιχειρηματολογίας.
Στη παρούσα φάση ειμαι αρκετά απαισιόδοξος αλλά δε μπορεις να τα βάψεις και μαύρα οπότε συνεχίζουμε. Καλό είναι που ανοίγετε τέτοιες κουβέντες εσείς οι ''ακτιβισταί'' πάντως
Αντε να αρχισεις να τους λες για ιστορικό υλισμό ή πως η ιδιοκτησία είναι στη πραγματικότητα μια κλοπή ή να αρχισεις τα ανθρωπολογικά και βιολογικά. Είτε θα σε κοιτούν σα χάνοι, είτε θα σε πάρουν με τις πέτρες.
Είναι δυνατόν εν ετη 2012 να μιλάμε οτι η ιδιοκτησία είναι κλοπή και να αγωνιζόμαστε να πείσουμε κάποιον γι αυτό; Υπάρχει κάποιος που προσπαθεί να το κάνει πράξη αυτό; Εκτός αν κάνουμε μια εντελώς φιλοσοφική συζήτηση.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
13-07-2012, 11:28
ατροπε νοηματοδότησε λίγο. ειναι ενα επιχείρημα που πατάει στη λογική και βγαζεις χρήσιμα συμπεράσματα οταν προσπαθείς να τοποθετηθείς με αυτό σαν βάση. περισσότερο βέβαια θα το εφαρμόσω σε μια κοινή κατοχή των μέσων παραγωγής και από'κει μπορώ να συνεχίσω λέγοντας πως η υπέρογκη κληρονομία είναι εξορισμού παράλογη και άδικη για το κοινωνικό σύνολο.
ολα χρήσιμα ειναι. η ιδέα που εχει επικρατήσει για το 2012 ειναι ο ανταγωνιστικός άνθρωπος. πατα επι πτωμάτων δίχως ηθικές αναστολές και άλλα τέτοια ''πεζά''. εμένα μου φαινεται μεγαλύτερος παραλογισμός το δεύτερο.
Ε, τώρα μάλιστα, μαζί σου 100%
Μου έπεσε λίγο βαρύ το προηγούμενο γι αυτό κουοτάρησα.
MaX Payne
13-07-2012, 12:26
Μπορείς να εξηγήσεις στον απλό ανθρωπο -χωρίς να εξοργιστεί- πως η πατρίδα είναι ένα σχετικά καινούργιο κατασκεύασμα που καταφέρνει να ενοποιεί περισσότερο για την αγάπη προς την κοινότητα,
''Μαλώνοντας'' με εναν συντηρητικότητο λοχία μου, ακουσα το φοβερό ''Προτιμώ να παίρνω λιγότερα χρήματα παρά να εχω Τούρκο πάνω απ'το κεφάλι μου στα εθνικά ζητήματα''.
να σε ρωτηξω
οταν λες σχετικο καινουριο κατασκευασμα δηλ απο ποτε το τοποθετεις εκτος αν εννοεις κατι αλλο με την λεξη πατριδα
δηλ ο αρχαιος Αθηναιος η' Ρωμαιος δεν θεωρουσε οτι ανηκει σε μια πατριδα?
πως ειναι καινουριο κατασκευασμα
και στο παραδειγμα με το λοχια γιατι σου φαινεται φοβερο? δεν μιλαμε για τις τελειες κοινωνιες που τοχουν φιλοσοφησει και δεν εχουν να χωρισουν τιποτα και ζουμε ολοι αγαπημενοι
ρεαλιστικα δεν πιστευεις οτι υπηρχαν/υπαρχουν διαφορες μεταξυ των 2 χωρων?
Μελαγχολικός Χοντρούλης
13-07-2012, 12:43
οταν παιρνει την κρατικη μορφη ναι ειναι καινουργιο κατασκευασμα. Και σε αυτό αναφέρομαι κυρίως γιατί αυτή είναι η σημερινή πραγματικότητα.
η ενωτικη υποσταση του μοντέρνου κράτους υπο μια γλωσσική καταπίεση πολιτικών κριτηρίων, με ένα σύστημα ενιαίας παιδείας, με ένα συστημα κεντρικής διοίκησης κτλ που βοηθά στις περεταίρω ανταγωνιστικές σχέσεις μεταξύ λαών ειναι ολοκαινουργια θα έλεγα.
Οι αρχαιοι αθηναιοι ηταν οτι ήταν. Ο Αντισθένης τους κοροιδευε περιπαικτικά λεγοντας πως δεν εχει σημασια το εθνος και η φυλή. He nailed it χωρίς να εχει καν τα απαραίτητα μέσα βαθύτερης κατανόησης. Και ολ'αυτα κατι χιλιαρικα χρόνια πίσω. Δεν τον αναφέρουν και πολλοί.
κληρονομικοί εχθροί, κληρονομικές ανισότητες, κληρονομικές συνήθειες. δεν υπάρχει καμμία επιστημονική βάση για να τοποθετηθείς. είναι όλα φτιαχτά σε μια συνεχιζόμενη παράδοση πατρολαγνείας που κανει τους ανθρώπους ολοένα και ανταγωνιστικότερους. Τα περισσότερα επιβάλλονται από την άρχουσα τάξη η οποία πάντα υπήρχε.
Αλλα και πάλι, σε μια περίοδο απο 100.000 - 200.000 χρόνια ανθρώπινης ύπαρξης, οταν αναφέρεις πράγματα που έγιναν 2 χιλ χρόνια πίσω ναι ακόμα και στους Αζτέκους να πας, ειναι μια καινούργια φάση της ανθρωπότητας.
Phantom Duck
13-07-2012, 13:30
όσες πατάτες και να μοιράσεις, όταν ο άλλος δεν έχει δουλειά προτιμάει την εύκολη λύση: έξω οι ξένοι που τρώνε τις δουλειές, εγώ δε φταίω σε τίποτα, δε χρειάζεται να παλέψω για να έχουμε δουλειές. η αλληλλεγγύη είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου και πολλές φορές καταλήγει φιλανθρωπία. οι ίδιοι που πάνε για φαΐ στη ΧΑ θα πήγαιναν και σε αντίστοιχη κίνηση του χώρου. πάλι ΧΑ θα ψηφίσουν, δεν έχει να λέει.
επίσης αρχίδια ομοιογένεια έχει η ακροδεξιά, όπως για αυτούς ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ και αρχειοθήκη είναι το ίδιο, ο του χώρου θα πει "ε σκατά όλοι ίδια είναι, τι ΛΑΟΣ τι ΧΑ".
Μελαγχολικός Χοντρούλης
13-07-2012, 13:41
όσες πατάτες και να μοιράσεις, όταν ο άλλος δεν έχει δουλειά προτιμάει την εύκολη λύση: έξω οι ξένοι που τρώνε τις δουλειές, εγώ δε φταίω σε τίποτα, δε χρειάζεται να παλέψω για να έχουμε δουλειές. η αλληλλεγγύη είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου και πολλές φορές καταλήγει φιλανθρωπία. οι ίδιοι που πάνε για φαΐ στη ΧΑ θα πήγαιναν και σε αντίστοιχη κίνηση του χώρου. πάλι ΧΑ θα ψηφίσουν, δεν έχει να λέει.
επίσης αρχίδια ομοιογένεια έχει η ακροδεξιά, όπως για αυτούς ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ και αρχειοθήκη είναι το ίδιο, ο του χώρου θα πει "ε σκατά όλοι ίδια είναι, τι ΛΑΟΣ τι ΧΑ".
συγκρινεις τον αριθμο οργανώσεων και κομματων της αριστεράς με τον αντιστοιχο της δεξιας δηλαδή;
εγώ δεν ειπα αυτο που λες.
Neuroscar
13-07-2012, 13:54
"όταν ο άλλος δεν έχει δουλειά προτιμάει την εύκολη λύση"
"Tι εγινε φιλε σε πηρανε στα 5μηνα?"
"Οχι"
"Γιατι ρε αφου σχεδον ολους τους πηρανε"
"Αφου ουτε κουτσος ειμαι, ουτε τουρκος"
Κομοτηνη - 11/7/2012.
Συζητηση με φιλο αρκετα κοντινης σχεσης με καταληψεις αναρχικους κτλ.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
13-07-2012, 16:50
FKOo5NoH3Hk&feature=related
:fear:
Μένεις στο μοίρασμα πατάτας. Μιλάς για την «εξωκοινοβουλευτική αριστερά» του 0.3%. Βγάζεις τον εαυτό σου απέξω.
Να τι είναι για ψυχοτέτοιους.
Έλα, μίλησα για τους 'αντίθετους' της Χ.Α. επειδή περί αυτών ο λόγος.
stam and the witches
13-07-2012, 18:55
Δόξα τω θεώ που λένε και μερικά τέτοια μπας και μπουν αυτογκόλ και δε μένουν μόνο στο κοινωνικό έργο.
menumission
13-07-2012, 19:21
Η ισοτητα των δυο φυλων με πραξεις:
Χρυσή Αυγή: Στρατιωτική θητεία 14 μηνών και για γυναίκες (http://news247.gr/eidiseis/politiki/xrysh_aygh_stratiwtikh_thhteia_14_mhnwn_kai_gia_gynaikes.1853621.html)
http://www.antinews.gr/wp-content/uploads/2012/04/xrysh-avgh-gynaikes.jpg
Entrancemperium
15-07-2012, 12:37
CBZBcE7vZig&feature=relmfu
ikonoklast
15-07-2012, 13:23
Entrancemperium: Σκάσε.
Sotos_The_Tequiler
16-07-2012, 20:01
ΤΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΡΕ;;;;
http://i.imgur.com/LkroV.png
http://marieisbeyondyou.tumblr.com/post/26882163199/flyestfemales-flyestfemales
Αν είναι απο ελλάδα αυτό είναι είδηση. Κατα τα άλλα ο μαίανδρος δεν έχει ταυτιστεί με κάτι αρνητικό (ακόμα).
enitharmon
16-07-2012, 21:10
Η ισοτητα των δυο φυλων με πραξεις:
Χρυσή Αυγή: Στρατιωτική θητεία 14 μηνών και για γυναίκες (http://news247.gr/eidiseis/politiki/xrysh_aygh_stratiwtikh_thhteia_14_mhnwn_kai_gia_gynaikes.1853621.html)σε μη μαχιμες θεσεις
my_troubled_Mind
17-07-2012, 12:05
Αν είναι απο ελλάδα αυτό είναι είδηση. Κατα τα άλλα ο μαίανδρος δεν έχει ταυτιστεί με κάτι αρνητικό (ακόμα).
ισχύει. και στα βερσάτσε τα γυαλιά πολλά μοντέλα έχουν μαιάνδρους απάν.
http://www.youtube.com/watch?v=8pDLo7tBSnU
:shock::shock: κάψωσε η θεία
overdriven
18-07-2012, 12:23
http://www.youtube.com/watch?v=8pDLo7tBSnU
:shock::shock: κάψωσε η θεία
Μαλάκα δεν είναι δυνατόν... α ρε ελλαδάρα τι τζομπαναρέους βγάζεις.
babality
20-07-2012, 14:13
με ντεκορ κυλοτες και σουτιεν, τα ζουμια να τρεχουν για τον καραισκακη...
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/406330_10151041555958426_1642738015_n.jpg
antimusic
21-07-2012, 12:15
σε ένα βιβλίο με βασανισμούς και εξευτελισμούς αυτό είναι μάλλον το πιο συγκλονιστικό απόσπασμα.
tsimpouklano
24-07-2012, 21:00
Η καλλιτεχνική πλευρά της χα στη βουλή. (http://tvxs.gr/news/ellada/ymnitis-toy-aoysbits-o-neos-boyleytis-tis-xrysis-aygis)
Ο οποίος εντικατέστησε αυτόν εδώ (http://www.iefimerida.gr/news/60571/%CE%BF-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89-%C2%AB%CF%86%CF%8C%CF%81%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82%C2%BB-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82) που "παραιτήθηκε".
κοίτα να δεις κάτι πράματα.
tsimpouklano
24-07-2012, 21:13
Πεθαίνω με δευτερο tag, ανεμόπτερο :P
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/c0.0.403.403/p403x403/576013_324483184311438_177234248_n.jpg
Sotos_The_Tequiler
26-07-2012, 22:05
που είναι αυτό να πάω να ανάψω κανα κερί;
δε ξερω
αυτο που ξερω ειιναι οτι δυο ναζιδες μουτζωσαν
η χριστιανοι που τους εχει φαει το ''διαβασμα'' αυτον τον καιρο
Sotos_The_Tequiler
26-07-2012, 23:31
εγώ μούτζωσα από τα νεύρα μου πάντως ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=JGkpnNJJRRo
stelios_o
27-07-2012, 20:28
Φασιστες σου λεει μετα... ουτε προσοχη δεν ξερουν να βαρανε .
Ειδικα ο ιμιτασιόν Μαρκος Μποτσαρης βαρεσε σαν ΕΠΟΠινα της αεροποριας .
croissant429
27-07-2012, 20:45
http://www.youtube.com/watch?v=JGkpnNJJRRo
Βρε μπετόβλακα Μπαρμπαρούση δεν σου μάθανε πως στάση προσοχής λαμβάνεις με το αριστερό πόδι......, είσαι κ εθνικιστής τρομάρα σου.
stelios_o
27-07-2012, 20:50
Βρε μπετόβλακα Μπαρμπαρούση δεν σου μάθανε πως στάση προσοχής λαμβάνεις με το αριστερό πόδι......, είσαι κ εθνικιστής τρομάρα σου.
Πω , δεν το προσεξα αυτο , ουτε φασιστες της προκοπης δεν εχουμε ρε πουστη μου , τιποτα δεν λειτουργει σε αυτον τον τοπο .
kapetan-Korakas
27-07-2012, 21:04
αλλαξανε το συνθημα σε "πατριδα τιμη" γιατι το "αιμα τιμη" ειναι ναζιστικο; χαχα..... νεα μοδα ......
Coloubra
27-07-2012, 22:13
afou tous aresei toso polu o stratos 10 meres filaki o ka8enas mexri na ma8oun na varane sosti prosoxi
KoiliaSamprela
28-07-2012, 10:50
το βιντεάκι είναι μόνο :touched:
Αγαπημένο μου κομμάτι ο οργισμένος πατριώτης με τις παντούφλες στο χέρι
Μελαγχολικός Χοντρούλης
28-07-2012, 11:10
μισό, οταν ο τύπος εκραζε φασιστες ο κούντος πήγε να ορμήξει;;;
croissant429
28-07-2012, 11:27
επικός και ο εύζωνας με το υπέροχο τσαρούχι μοκασίνι στο 02:00.....
KoiliaSamprela
28-07-2012, 11:28
Βασικά ο Μπαρμπαρούσης πιστεύω είναι σε 100% άλλη φάση, με το μαυράκι του στην σκαλωσιά , τις "κοπέλες" στα κωλόμπαρα , τις 2 (δύο) Μεξικάνες συζύγους.
Απλά είδε ότι τον παίρνει για την μπάζα την καλή και χώθηκε , έτσι θα μπορούσε να ήταν και ο Αντρέ αν το είχε παίξει αλλιώς ... πιστεύω.
ο Μπαρμπαρουσος δεν εχει ΚΑΝ σωστη προφορα...fail για βλαχος
περιμενα περισσοτερα
ikonoklast
28-07-2012, 17:31
έτσι θα μπορούσε να ήταν και ο Αντρέ αν το είχε παίξει αλλιώς ... πιστεύω.
Ποιός είναι ο Αντρέ;
ikonoklast
28-07-2012, 17:38
https://www.youtube.com/watch?v=U3Kmxh_eKpg
Γενικά, πιστεύω ότι αυτοί οι τύποι θα γίνουν κυβέρνηση. Προσοχή στο 4:00
το ιντερνέτ ειναι του διαβολου
περιμενω αφορισμο απο τους αγαπημενους ταλιμπαν
Neuroscar
28-07-2012, 20:27
Θα αγωνιστουμε ειπε μεχρι και ο τελευταιος νεος ειπε να ενταχθει στις μαυροφορεμενες φαλαγγες μας και να δημιουργηθει η ελληνικη σιδηρα νεολαια.
Η οποια σιδηρα νεολαια ειπε, δε θα εχει ειπε καμια σχεση με τους ψευτοεπαναστατες της γενιας του πολυτεχνειου.
Ειπε.
.
KoiliaSamprela
28-07-2012, 20:38
έτσι θα μπορούσε να ήταν και ο Αντρέ αν το είχε παίξει αλλιώς ... πιστεύω.
Ποιός είναι ο Αντρέ;
z8Ov3dJwOb0
2IKM-EOmJ7g
Νιλς Μούιζνιεκς και δημοκρατική νομιμότητα της Χ.Α. (http://filologos10.wordpress.com/2012/07/19/ft-deutschland-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81/)
Όπως σας είπαμε εδώ στο defencenet.gr η Νέα Τάξη Πραγμάτων δουλεύει με ΜΚΟ και οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων (που πάντα είναι κάποιων άλλων αλλά όχι τα δικά μας).
Kaserinos
23-08-2012, 20:23
Το βίντεο της ...ατυχούς πολιορκίας της Χρυσής Αυγής στη Κόρινθο.
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=17374
ikonoklast
23-08-2012, 20:57
Θυμάμαι ένα κόσμο που έλεγε ότι η ΧΑ στη Βουλή θα «τα μαζέψει», θα «γίνει συστημική».
http://www.youtube.com/watch?v=zRfKn-zxZ_4&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=lGFrqC4zVq4&feature=player_embedded#!
Art In Haste
23-08-2012, 20:59
Το βίντεο της ...ατυχούς πολιορκίας της Χρυσής Αυγής στη Κόρινθο.
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=17374
Μορφή ο παππούς στο τέλος, χαραμίζεται σε αυτό το βίντεο. Κατά τα άλλα από δακρυγόνα φαίνεται να έχουμε αρκετά, 7 για 10-15 άτομα.
εντιτ: στο βίντεο του ικονο, 2 λεωφορεία 500 άτομα λέει.
12% στην κορινθο , 15 ατομα μαζεψαν.
12 stars circle your brow
24-08-2012, 10:39
Kzf1Ki_45mA
http://ekorinthos.gr/2012/08/24/korinthos-ektos-elegxoy-i-katastasi-traymatismoi-ksylo-kai-apodraseis-tin-nyxta-sto-stratopedo-video
KoiliaSamprela
24-08-2012, 14:04
τα σπάω με παπουτσάκι!
Μελαγχολικός Χοντρούλης
24-08-2012, 21:09
πρωτη φορα βλεπω ανθρωπο να σπρωχνει μπατσους και να μην γινεται τπτ
metamelia3
24-08-2012, 22:16
αν το ειχε κανει αριστερός ή αναρχικός αυτό θα είχε φάει το ξύλο της αρκούδας.
ψόφο σε κράτος, ημικράτος, παρακράτος λέω'γω.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
25-08-2012, 10:31
5ZtF706z4MM&feature=plcp
αδωνις εναντιον παναγιώταρου
εύκολη μαχη με ξεκαθαρο νικητη
(θέλει αφηρημενη σκεψη για να το καταλαβει κανεις βέβαια)
Sotos_The_Tequiler
25-08-2012, 12:50
οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι όπως λέει κι ένα ρητό, οπότε το ματς είναι Χ εδώ πέρα.
οχι και χ....νικησε ο πιο προπονημενος
phthoggon
25-08-2012, 13:06
http://www.inews.gr/59/i-kori-tou-rasouli-apagorevei-stin-chrysi-avgi-na-chrisimopoioun-tragoudi-tou-patera-tis-to-orgismeno-minyma-sto-twitter-tis.htm
(η πρώην τραγουδίστρια των septic flesh είναι αυτή ντε)
ypersyntelikos
25-08-2012, 13:16
Κόρη Ρασούλη = Τραγουδίστρια septic flesh.
Γάμησε η πληροφορία.
Kingdom Gone
25-08-2012, 14:11
Τι γίνεται στην Κόρινθο; Συριζαίος δήμαρχος συν Χ.Α. συν κάτοικοι ενάντια στο κέντρο κράτησης; Αυτόν (τον δήμαρχο) δεν τον είχαν κοπανήσει οι χρυσαυγίτες κάτι μήνες πριν;
Mitsmann
25-08-2012, 15:19
Κόρη Ρασούλη = Τραγουδίστρια septic flesh.
Γάμησε η πληροφορία.
αν δεν ειρωνευεσαι, εχουμε ηδη περασει στην νεα γενια μεταλλερς και αυτο το ποστ ειναι η αποδειξη.
freak brother
25-08-2012, 15:32
πρωτη φορα βλεπω ανθρωπο να σπρωχνει μπατσους και να μην γινεται τπτ
εσυ θα δερνες τον βουλευτη που ψηφισες? γιατι αν δεν κανω λαθος αυτο το τυπακι ειναι βουλευτης ...
Katsaloupardos
26-08-2012, 13:47
http://www.youtube.com/watch?v=JoEGH60Y8JI
Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω
metamelia3
26-08-2012, 15:06
ειδα το βιντεακι αδωνις - παναγιωταρος:
αδωνις: δεν εχουμε κουκουφολορο των εξαρχειων στην βουλη για να ξερουμε...
παναγιωταρος: μην ειστε τοσο σιγουρος.
.-
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/538991_102354276581330_761305794_n.jpg
Μαροκινός λαθρομετανάστης λίγο πριν ξεκινήσει την προσπάθειά του να εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα κολυμπώντας.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
26-08-2012, 15:15
θα ειναι τελειοτητα εκεινο το πιο εντονο κυματακι εκει πισω να ειναι οντως απο μεταναστη που προσπαθει να μπει
Coloubra
26-08-2012, 15:31
o kasidiaris den 3erw an dinei kai se sas thn idia entiposi alla mou kanei gia ton enoxiko katapiesmeno gay pou den 8elei na paradextei thn fisi tou kai opote ton pianei na faei poutsa paei kai maxeronei metanastes kai meta mastigonete sto upogio tou klegontas gematos misos gia ton eafto tou pou den einai ''antras''
allh lisi den dinw gia olo auto to misos ola auta ta tik pou tou vgenoun kai to vgalmeno fridaki
a kai kati akoma...8ANATOS SE OLES TIS VROMIARES POU TON GOUSTAROUN
ikonoklast
26-08-2012, 19:19
o kasidiaris den 3erw an dinei kai se sas thn idia entiposi alla mou kanei gia ton enoxiko katapiesmeno gay pou den 8elei na paradextei thn fisi tou kai opote ton pianei na faei poutsa paei kai maxeronei metanastes kai meta mastigonete sto upogio tou klegontas gematos misos gia ton eafto tou pou den einai ''antras''
allh lisi den dinw gia olo auto to misos ola auta ta tik pou tou vgenoun kai to vgalmeno fridaki
Αρχιδιές.
http://www.dailymotion.com/video/xt2ehk_y-yyyyy-yyyy-yyyy-yyyyyyyyyy_news?start=0&fb_source=message
Μελαγχολικός Χοντρούλης
26-08-2012, 19:33
''ο εχθρος εχει εισχωρησει μεσα στη πατρίδα, χωρις να εχει καποια συγκεκριμένη μορφή''
μαχη των θερμοπυλων το 480 π.χ.
και έχουμε 2012
............. ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ
Γκουλαγκ
27-08-2012, 12:27
αν το ειχε κανει αριστερός ή αναρχικός αυτό θα είχε φάει το ξύλο της αρκούδας.
ψόφο σε κράτος, ημικράτος, παρακράτος λέω'γω.
Έχει ήδη αρχίσει. Χθες βρισκόταν για πολλή ώρα το κεφάλι του Ε. Μπούκουρα καρφωμένο σε δόρυ, σε γνωστό πεζόδρομο/στέκι των εξαρχείων.
Θυμάμαι ένα κόσμο που έλεγε ότι η ΧΑ στη Βουλή θα «τα μαζέψει», θα «γίνει συστημική».
http://www.youtube.com/watch?v=lGFrqC4zVq4&feature=player_embedded#!
Αυτή η βλαμμένη ιστορία, ότι γενικά η Χ.Α. δεν έχει ιδεολογική αυτονομία και λειτουργεί αποκλειστικά ως βραχίονας του κράτους, πρέπει να σταματήσει γενικά. Αφ' ενός γιατί δεν ισχύει, αφ' ετέρου γιατί να κι αν είναι, να κι αν δεν είναι "συστημικοί". Δεν μπορείς να κάνεις αντιφασιστική πολιτική και να κεντροβαρίζεσαι πάνω στο αν είναι ή δεν είναι τελικά και πραγματικά με το μνημόνιο. Είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ρε μαλάκες, αυτό θα 'πρεπε να αρκεί. Οποιανού δεν του αρκεί, είναι φασίστας.
Απαράδεκτα πράγματα.
Επίσης.
http://youtu.be/Z-13uRy8d7I
Στέλιος Χρυσοστομίδης, υποψήφιος Α' Αθηνών με το ΣΥΡΙΖΑ, για το βίντεο με τα καλάσνικοφ και την ελληνική σημαία (08:05):
"Αν μου επιτρέπετε, αυτό το οποίο είπε ο κύριος Μυλωνάκης πριν, ότι δηλαδή κάποιος απ' αυτούς εργάστηκε σε Έλληνα επιχειρηματία, δηλαδή διανοείστε το βαθμό της πρόκλησης, αυτός ο άνθρωπος να τρώει ΓΛΥΚΟ ΨΩΜΙ από ΕΛΛΗΝΑ επιχειρηματία και ταυτόχρονα 1,5 εκατομμύριο συμπολίτες μας να πάσχουν, να είναι χωρίς μισθό, να έχουμε τόσες χιλιάδες αυτοκτονιών και να έχουμε αυτό το φαινόμενο, και ταυτόχρονα έναν υπουργό ο οποίος βγαίνει και δηλώνει από την πρώτη στιγμή κύριε Παυλόπουλε ότι καλύπτει αυτούς που πήγαν να χειριστούν με αυτόν τον αίσχιστο τρόπο αυτό που έγινε στην Πάρο; Να τους περιμένουμε για πόσο καιρό να βγάλουν πορίσματα;" (;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι να κάνουμε δηλαδή, τι μπορεί να υποννοεί ο κ. υποψήφιος με την τελευταία του πρόταση; )
Να έλεγε δηλαδή κι ευχαριστώ στο αφεντικό ρε ΜΑΛΑΚΑ; Αν το παρακολουθήσετε κι από την αρχή θα δείτε επίσης ότι όλα αυτά διαδραματίζονται σε ένα πάνελ που ο λιγότερο εθνικιστής είναι ο Παυλόπουλος. Χαρακτηριστικό δε είναι ότι όταν μιλάει ο Χρυσοστομίδης ο Κασιδιάρης δεν τον διακόπτει ούτε μία φορά και τον κοιτάζει με βλέμμα λατρείας. Η αριστερά της ταξικής συνείδησης, των όλοι προλετάριοι ενωθείτε που να χέσω στους τάφους σας, ΖΩΑ.
Επίσης.
11/13 λάικς. Αυτό ακριβώς είσαι ρέκβιεμ =]
Πόσο κάνει 10 συν 7
27-08-2012, 15:07
καργιολάκο ντύθορ σου έχω πει πολλάκις να φοράς αυτά όταν προχωράς σε αναλύσεις
http://img266.imageshack.us/img266/6100/77873900.png
ikonoklast
27-08-2012, 18:18
Στέλιος Χρυσοστομίδης, υποψήφιος Α' Αθηνών με το ΣΥΡΙΖΑ, για το βίντεο με τα καλάσνικοφ και την ελληνική σημαία (08:05):
[...]
Η αριστερά της ταξικής συνείδησης, των όλοι προλετάριοι ενωθείτε που να χέσω στους τάφους σας, ΖΩΑ.
Σε ένα χαοτικό σχήμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ το να αντιπροσωπεύει την «κεντρική» πολιτική του αντίληψη, για οποιοδήποτε ζήτημα, ένας μη εκλεγείς υποψήφιος (λολ), άκυρος τύπος που δέχτηκε να παραβρεθεί στο έγκυρο πολιτικό πάνελ του αποκαλυπτικού δελτίου του EXTRA3, είναι αστείο. Ακόμα πιο αστείο είναι ότι πρώτη κουβέντα που λέει ο τύπος είναι ανήκει ότι στο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και όχι στο ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να τονιστεί γιατί υπάρχουν «διαφωνίες με τους συντρόφους»...
Αυτό δε λέει και πολλά για τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ στο «μέτωπο» του οποίου μπορούν και συνυπάρχουν φερ' ειπείν το Δίκτυο για τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα, όπως επίσης και το ΔΗΚΚΙ του Γιώργου Πάντζα (http://www.panoramapress.gr/images/stories/press/ELEYTHERO/2012_04/pantzas1_new.jpg). Οι πραγματικές θέσεις του τελευταίου είναι το ίδιο ή και περισσότερο δεξιότερες από την τοποθέτηση του κ. Χρυσοστομίδη.
Αλλά αυτά είναι γνωστά πράγματα, στο κάτω-κάτω εσύ δεν ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για να δυναμώσεις τακτικά την αντιφασιστική ατζέντα βρε Θέμη Καραγκιοζάκο;
Άμα λέει τέτοια πράγματα υποψήφιός σου και δεν τον έχεις διαγράψει μέχρι τη δύση του ηλίου, είναι σαν να τα έχεις πει εσύ και η ποινή είναι τουφεκισμός, διαβάζω στην υπεραντιφασιστική μου ατζέντα.
Coloubra
27-08-2012, 20:25
vlakako dythor ta like pou pire to post mou ta pire epidi me exoun dei se foto kai oxi toso g'auto pou egrapsa
vale ligo xioumor ston kwlo sou afou den mporis na to valeis sthn zwh sou
Μελαγχολικός Χοντρούλης
27-08-2012, 20:41
http://img255.imageshack.us/img255/6126/zaro.jpg
http://twitter.com/EleniZaroulia
γιεα μπιτς
ikonoklast
27-08-2012, 21:24
Άμα λέει τέτοια πράγματα υποψήφιός σου και δεν τον έχεις διαγράψει μέχρι τη δύση του ηλίου, είναι σαν να τα έχεις πει εσύ και η ποινή είναι τουφεκισμός, διαβάζω στην υπεραντιφασιστική μου ατζέντα.
Μπορώ να σου κάνω μια πολύ απολαυστική λίστα με αστείους υποψηφίους ΣΥΡΙΖΑ από την ίδρυσή του το 2004 που κατέβαιναν με το ΛΕΥΚΟ (το κόμμα, αυτό που κατέβαινε για να μπερδέψουν τις γιαγιάδες!) μέχρι τις πρόσφατες με Βασίλη Παϊτέρη και Ιφικράτη Αμυρά. Καταλαβαίνω γιατί ένας απολίτικος κομπλεξικός βλάκας σα και σένα ανακαλύπτει τώρα τη ρόδα, αλλά εδώ ο κόσμος καίγεται, στα αρχίδια μας Θέμη Πανταζάκο.
Α. Επίσης, ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ. Πριν δύο μήνες.
Γκουλαγκ
28-08-2012, 10:35
Α. Επίσης, ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ. Πριν δύο μήνες.
Τα ξέρει αυτά ο Μαύρος Μπάτσος, θεμούλη μας;
Γελάω. Κατ' αρχάς μη βάζετε ονόματα εδώ, δεν είναι ωραίο. Κατά δεύτερον ναι, ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ, τι να λέει, ήμουν και είμαι υπέρ του πολέμου στο φασισμό με κάθε άμεσα διαθέσιμο μέσο.
VidnaObmana
28-08-2012, 15:41
Βγαλε το 'αντι' καλυτερα
Γκουλαγκ
28-08-2012, 21:30
really high on drugs.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
28-08-2012, 21:40
αντιφασιστικος ελευθεριακος σοσιαλισμος
(https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1418563)
VidnaObmana
28-08-2012, 22:10
really high on drugs.
Really stupid "anarchist".
tsimpouklano
28-08-2012, 22:15
Η χαρά της μπηχτής στο er έχει γίνει δω μέσα, έλεος πια. Πείτε τα σε κανά msn, facebook, όπου σκατά θέλετε και συγκρίνετε εκεί ποίος έχει πιο μεγάλη αυτονομία, αναρχία. Νισάφι.
VidnaObmana
28-08-2012, 22:19
Η χαρά της μπηχτής στο er έχει γίνει δω μέσα, έλεος πια. Πείτε τα σε κανά msn, facebook, όπου σκατά θέλετε και συγκρίνετε εκεί ποίος έχει πιο μεγάλη αυτονομία, αναρχία. Νισάφι.
Ακριβως αυτο ειναι που εχω βαρεθει, σνομπ αλλαζονες αναρχοπιτσιρικαδες νεωφωτιστους που νομιζουν οτι πιασαν τον παπα απο τα αρχιδια... Θα μου πεις τσιμπαω εγω και ανταπανταω στην εγκεφαλοκλανια του καθε αγωνισταρα, ε τι να κανουμε ετσι παει
Tispanagias tamatia
28-08-2012, 23:35
έτσι είναι γιατί έτσι πάει
ο πιο αδύναμος συνήθως τα παρατάει
και εκεί έξω ανυπεράσπιστος αλλοδαπός περπατάει
και ο γιούζερ στο ηαρ βίδεοζ με αυγά κοιτάει
οργίζεται τραβά μια παχιά και προσπερνάει
μα η σιδερογροθιά στη μάπα πονάει
αυτή η κατάσταση παραπάει
το μυαλό μου πονάει
και η καρδούλα μου συνεχώς ρωτάει
γιατί γιατί γιατί μα κανείς δεν απαντάει
αρχίζει να μη με νοιάζει πια πώς πού και τι κολλάει
σκατά εδώ σκατά εκεί σκατά και παραπέρα
κάντε κάτι να φύγει η άρια μπόχα, θέλω αέρα
σκάστε
ή τέλος πάντων κάτι άλλο δοκιμάστε
το πόστινγκ δε κλάνει μία
εκεί έξω παίζει αυγομπατσοσυμμορία
και ο καθείς λέει εδώ πέρα από μία μαλακία
σαν αυτή που πληκτρολογώ
στο διάλο και ΄γω.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
28-08-2012, 23:58
σε νιωθω φιλε παναγια
και να την κανουμε την αυτοκριτικη μας εμεις οι αβέβαιοι που βλεπουμε την βια απ'τις τηλεοράσεις και μας φαινονται μακρινα ολ'αυτα
αλλα αν καταλαβα καλα, προτεινεις ανελεητο ξυλοκόπημα σε φασιστες σαν λύση κι εσυ;
Μελαγχολικός Χοντρούλης
29-08-2012, 00:01
καλα δε θα μιλαμε
Tispanagias tamatia
29-08-2012, 00:33
Για αρχή, πιστεύω πως ήρθε η ώρα να σπάσει αυτός ο γαμημένος ραδιοαρβυλολαζοπουλίστικος φαύλος κύκλος: πληροφορία-> σοκ-> σχολιασμός-> ωχαδερφισμός και στη χειρότερη κανα αστειάκι να γελάσουμε. Έχει γίνει ρουτίνα. Η χα δεν είναι πια στο παρασκήνιο, εδραιώνεται. Παίζει στο ραδιο στη τν στο ίντερνετ, ακούμε διαβάζουμε βλέπουμε νιώθουμε βία και απλά την δεχόμαστε παθητικά. Μέχρι που τι. μέχρι να σκάσουμε? Και άντε πες φούσκα είναι θα σκάσει.. τα μικρά που δεν έχουν μια χ ψ αντίληψη και βλέπουν θεαματικές πίπες από τη χα, γιατί να μη τη χρησιμοποιήσουν ως μέσο εκτόνωσης της όλης δεδομένης αρνητικότητας?
Βέβαια, δεν είμαι σίγουρος για το αν η πλειοψηφία εκεί έξω αδιαφορεί ή απλά πιστεύει πως είναι καταδικασμένη. Το 1ο με τρομάζει περισσότερο, το 2ο πιστεύω μπορεί να αλλάξει.
Συζητήσεις για το "ποιοι είναι, τι πιστεύουν, ποιες οι δράσεις τους" μου φαίνονται ΜάΤΑΙΕΣ, αυτοί που τα ξέραν πριν κάνει το μπαμ και μπει στη βουλή, τα συζητάνε μεταξύ τους.
Ξύλο ανελέητο σε φασίστες, ανοιχτά κεφάλια, κοψίματα δαχτύλων, σπασίματα χεριών είναι απλά ονειρώξεις. Τα έχουν κάνει όμως σε φίλους και γνωστούς. Δε ξεγίνεται αυτό. Άσε που δε μπορώ να καταδικάσω τη βία τη στιγμή που σε δεδομένους χώρους και χρόνους τη νιώθω καθώς αναπνέω με τη σκέψη ότι παίζει να σκάσουν 10 τυπάκια και να με σακατέψουν. Κακά τα ψέματα όμως, έχουν οργάνωση, κονέ σε αστυνομία και γκάνια που σκοτώνουν. Πώς μπορώ εγώ και η κλίκα μου ή ο οποιοσδήποτε να τους βλάψει και να πάει μετά σπίτι του να φάει κοτόσουπα από τη μαμά.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
29-08-2012, 01:13
το φοβερο ειναι οτι φοβάστε για τα πεσίματα.
οπως και οι μετανάστες (που εδειραν περαστικους με ξυρισμενα κεφαλια προχθες)
οπως και οι φασιστες πριν 2 χρονια που εβλεπαν ακιτες και ετρεχαν να σωθουν
εχοντας αναλώσει ένα μεγάλο μέρος της οργανωτικης σας δομης σε αντιφασιστική/αντιρατσιστικη θεωρία και πράξη (με όλες τις παθογένειες), ειναι λογικο να πέφτουν τα σκατά του συστηματος στα κεφάλια σας. ειδικότερα οταν ειστε και θελετε να ειστε αντισυστημικοι με ελάχιστη υποστήριξη των κοινοτήτων και του κόσμου γενικότερα. και σε περιοδους οικονομικης κρίσης (που ακολουθει η ανθρωπιστικη) δε ξέρω τι περιμένατε
για την ιστορια εχουν γινει πεσιματα σε κκε, συριζα, ανταρσυα και διαφορους αντιρατσιστικους χωρους που δεν επιδίδονται σε αυτου του τύπου τον ακτιβισμό
ειναι εκτός τόπου και χρόνου αυτοι και δεν το κανουν, τι λες;
παντως αυτο που λέμε τώρα εδώ μέσα, ειναι να γινουμε ο εχθρος μας γιατι οι περιστάσεις το επιβάλουν.
οι αναρχικοι που κράζουν τους κομμουνιστές για αυταρχισμο αυτό ετσι;
ο αλλος εγραψε να μην πετάμε μπηχτές και 'συ να κανουμε κατι.
τι προτεινεις από μενα και γενικότερα, ακομη δεν καταλαβαίνω
ισως νιωθεις πως δεν αντιλαμβανόμαστε την σοβαρότητα της κατάστασης; δεν ειναι έτσι.
εγώ νομίζω ψάχνεις το ηθικό ΟΚ για να συνεχισεις να στηριζεις αυτου του τυπου τις τακτικές
Tispanagias tamatia
29-08-2012, 02:51
Ούτε πεσίματα φοβάμαι, ούτε στηρίζω τέτοιες τακτικές, ξέρω πως θα εξυπηρετούσαν καθαρά τον εγωισμό μου. Επίσης, δε ψάχνω να βρω όπλα, δεν εξασκώ πολεμικές τέχνες, δεν υποστηρίζω τη βία αλλά από την άλλη δε τη καταδικάζω. Δέχομαι τη φύση μου και αυτή καλώς ή κακώς ενέχει τη βία. Λόγω αντίληψης και ευφυΐας, την κατατάσσω ως χείριστο τρόπο να αλληλεπιδράσω με τον οποιοδήποτε. Επίσης, πιστεύω πως καθένας χαρακτηρίζεται κυρίως από τις μεθόδους που χρησιμοποιεί παρά από την ιδεολογία του αυτή καθαυτή. Αυτά πιο πολύ για αποσαφήνιση του προηγούμενου ποστ μου, επειδή έχω την εντύπωση πως παρεξηγήθηκα.
Η όλη ανησυχία μου έγκειται στο πώς αντιδράς και πολεμάς χωρίς να γίνεις ο εχθρός σου όταν αυτός όχι μόνο οργανώνεται και επιδρά σε μεγάλο βαθμό βάσει της βίας αλλά είναι τέτοια η φύση του ώστε να ξεπηδά και να εναντιώνεται στο ίδιο σύστημα που τον γέννησε και τον τρέφει. Πόσο μάλλον όταν ασκεί δύο εξουσίες, μία επίσημα και μία ανεπίσημα. Και σε αυτό το σημείο νομίζω γίνεται σαφής και η εναντίωση προς το σύστημα. ή όχι?
Τα σκατά του συστήματος τα λουζόμαστε όλοι. άλλοι επιπλέουν, άλλοι κολυμπάνε, άλλους τους πνίγουν και άλλοι δε τα παίρνουν χαμπάρι. Επίσης, τον αυταρχισμό τον κράζω από όπου και αν προέρχεται, για αυτό με τρομάζει η αδιαφορία.
ισως νιωθεις πως δεν αντιλαμβανόμαστε την σοβαρότητα της κατάστασης; δεν ειναι έτσι.
Αμφιβάλλω για αυτό. Όχι για σένα προσωπικά, αλλά για τη πλειοψηφία κυρίως για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω περί παθητικής εμπέδωσης και αποδοχής, προσπάθειας διακωμώδησης συμπεριφορών τους κτλ. Μακάρι να είμαι λάθος.
υγ. δε θα έψαχνα ποτέ κανένα ηθικό οκ. είμαι υπέρμαχος της ελευθερίας τόσο της δικής μου όσο και των άλλων, που αν απελπιστώ θα πάω να γίνω φίλος με κάποιο βουνό. δε θα καταπατήσω άλλων. άλλωστε δημοκρατία (δεν) έχουμε. (?) θα με πείσω πως έχω ψυχολογικά.
Γκουλαγκ
29-08-2012, 03:01
ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΣ ΣΤΟ ΗΑΡ ΡΕ ΚΛΑΝΙΑΡΗ
Tispanagias tamatia
29-08-2012, 03:07
έχεις δίκιο, παρασύρθηκα και το ένα έφερε το άλλο μωρέ. πα να διαβάξω.
Γκουλαγκ
29-08-2012, 10:00
Όχι πως έχεις άδικο, απλά δεν μπορείς να λες τον πόνο σου εδώ μέσα όταν ξέρεις πως θα πεταχτεί ο κάθε γκουλαγκ να πει την παπαρίτσα του και να σε τρολλάρει. Υπάρχουν κι άλλα μέρη για να τα συζητήσεις αυτά.
Γκουλαγκ
29-08-2012, 10:25
Α, επίσης, Βύντρα Ομπάμα, η χρησιμότητα σου στην κοινωνία γενικότερα είναι να σε δει κανάς χρυσαυγίτης να είσαι σαν φρικιό, να σε μαχαιρώσει και μετά να κάνουμε καυλωμένη πορεία εκδίκησης. Αλλά εδώ μέσα δεν μπορεί να γίνει αυτό. Οπότε πούλο, τράβα στο παρκάκι σου να παίξεις.
metamelia3
29-08-2012, 11:12
για την ιστορια εχουν γινει πεσιματα σε κκε, συριζα, ανταρσυα και διαφορους αντιρατσιστικους χωρους που δεν επιδίδονται σε αυτου του τύπου τον ακτιβισμό
ειναι εκτός τόπου και χρόνου αυτοι και δεν το κανουν;
ναι.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
29-08-2012, 12:53
και τι θα γινει ρε φιλοι αναρχικοι με τα μετρα των 13,5 δις που γκρεμίζουν οτι απέμεινε;
τι θα γινει με το πολιτικο συστημα που τροφοδοτει τον φασισμο με καθε του επιλογη;
τι θα γινει με τους συνταξιουχους που δεν μπορουν ουτε τα φαρμακα τους να εξασφαλισουν πλέον;
τι θα γινει με το συστημα παιδειας που το πρώτο του μέλημα ειναι να βγαζει ρομποτ;
τι θα γινει με το σχεδον ολοκληρωτικο κοψιμο των κοινωνικων δαπανων;
τι θα γινει με τους 20.000 αστεγους που αυξάνονται καθημερινα;
τι θα γινει με το 25% ανέργων που διπλασιαζεται σε ηλικιες κατω των 25%;
τι θα γινει με το 20% των συνανθρώπων σας (λεμε τωρα) που ζουν πλέον κάτω απ'τα ορια της φτωχιας; αυτο μεταφράζεται στο οτι δεν μπορουν να καλύψουν απαραιτητες βιοτικές ανάγκες.
ολ'αυτα θα λυθουν αν ανοιξουν κεφαλια φασιστών; ή μηπως θα διορθωθουν αν φυγει το κρατος απ'τη μεση, που σημαινει αμεσο ξεπούλημα ολου του εγχώριου πλούτου σε πολυεθνικες και ιδιωτικοποιηση νερου/ενέργειας κτλ;
βέβαια το double standard ειναι εξοργιστικο.
φιλε παναγιά, δεν εχω λογο να μην σε πιστέψω οταν μου λες πως εισαι υπερμαχος της ανθρωπινης ελευθεριας και γω μαζί σου. αλλά που θα χτισεις την δικαιη κοινωνια που ονειρευεσαι οταν δεν υπάρχει ανθρώπινη αξιοπρέπεια;
δικαιωμα σας να ειστε απεναντι σε καθε λογικη ''εθνικης'' κυριαρχίας. με τις δυναμικες που υπάρχουν ομως τώρα, μη βγαινετε και λετε, εμεις παλευουμε τον εχθρο στην πηγη του. γελανε και οι πετρες
Είμαι απλά στο σημείο που αναρωτιέμαι μόνο για το αν ήταν πάντα έτσι το ηάρ κι εγώ ήμουν περισσότερο ηλίθιος.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
29-08-2012, 12:59
ευτυχως εγινες εξυπνος τωρα και σωθηκες απ'τον εθνικο βουρκο κακομοιρη
Όχι ακριβώς, αλλά για τα χονδροειδή σχήματα που ταιριάζουν ταμάμ με την αντιληπτική ικανότητα του ηάρ, ναι.
metamelia3
29-08-2012, 13:28
αρχικα, σκεφτηκα να απαντησω εκτενως αλλα θα αρκεστω σε δυο πραγματα:
α) ο α/α/α χωρος δεν εχει την οργανωτικη μορφη της αριστερας, οπου οι διαφορετικες οργανωσεις ανταγωνιζονται για την επιβολη ενος και μονο προγραμματος, μιας στρατηγικης, μιας προτεραιοτητας. ο α/α/α χωρος λειτουργει με μορφη δικτυου: διαφορετικα κομματια επιλεγουν αλλες προτεραιοτητες και ολα αυτα μαζι συντονιζονται με μια στοιχειωδη αλληλο-εποπτεια, που σημαινει οτι αμα κατι αποκλινει εξαιρετικα απο καποιον στοχο αυτη η κριτικη ασκειται ανοιχτα. που σημαινει οτι μπορει να υπαρχουν τμηματα που σπανε κεφαλια φασιστων, άλλα που προφυλασσουν και συντονιζουν τις καταληψεις και τα στεκια, άλλα που ασχολουνται με τον συνδικαλισμο, άλλα που ασχολουνται με τις γειτονιες και τα χαρατσια κ.ο.κ.
β) ο λογος που δεν σου δινω εκτενεστερη απαντηση ειναι οτι η κριτικη σου ειναι γελοια, αβασιμη, συναισθηματικη και συνθηματολογικη. εγω τουλαχιστον, αν δεν αρχισεις να μιλας με επιχειρηματα και γεγονοτα, δεν παιδευομαι να σου ξανα-απαντησω σε κατι. οι αλλοι ας κανουν οτι θελουν, αν και νομιζω οτι θα κρατησουμε κοινη σταση.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
29-08-2012, 13:51
θες στοιχεια ε; παρτα λοιπόν
που ηταν ο αναρχικος χώρος στις απεργιακες κινητοποιήσεις της ανοιξης του '10; μιλάω για τα πρωτα δυο πακετα μετρων που εβγαλε η κυβερνηση τοτε
πες για το κομμάτι που ασχολείται με τον συνδικαλισμο
στις πανελλαδικες απεργιες δεν θυμαμαι καμμια αναμειξη.
120.000 και βαλε ατομα πηρανε μερος και θυμαμαι μερικους ανεγκέφαλους να διαλυουν την μαρφιν με μολοτωφ (δεν υπονοώ κατι) οπου ειχαμε και θυματα
α και που πηγαν να διαλυσουν την βουλη και δεν τους αφησε το ΚΚΕ. μα καλα τι σκεφτοντουσαν !
καλά για μετά το μεσοπροθεσμο και το κινημα των αγανακτισμενων δεν το συζηταω καν. θα κατσετε να μου γραψετε οτι φταινε για την διογκωση του φασισμου, ποιος ξερει! αλλη μια νικη της αναρχιας απεναντι στις χαζες μαζες
υπάρχει εκτενες αρθρο εδω (http://el.wikipedia.org/wiki/Διαδηλώσεις_στην_Ελλάδα_2011) που περιγραφει την φασιστικη τους δραστηριότητα
στους καθημερινους χώρους εργασιας που ειστε;
στην ηρωικοτερη απεργια των τελευταιων χρονων περα απο πορεια κανατε τπτ; θυμαμαι ενα κακο σατανικο κομμα που τους εδινε ακομη και κουπονια, τρόφιμα και αλλα για να την βγαλουν περα
Μαλάκα τι είναι τούτος 'δω.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
29-08-2012, 14:01
ο μπορις-σαν ειμαι εχεις κανα πρόβλημα;
mourning apocalypse
29-08-2012, 14:31
Ποιά είναι η ηρωικότερη απεργία των τελευταίων χρόνων?
tsimpouklano
29-08-2012, 14:33
Μελαγχολικέ, η άγνοιά σου σε οδηγεί στη γενίκευση. Η απάντηση βρίσκεται στο α) του ποστ του κάλκι. Μπανκέτ, μπλε δεν σου λεν τίποτα πιστεύω.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
29-08-2012, 14:47
εδω μιλαμε για κατι χιλιάδες θεσεις εργασιας που ηταν στον αερα (αναφορικα με τα μετρα της εφεδρειας και τον φόβο των απολύσεων) και συ μου λες για το μπανκετ με 7 εργαζομενους. αυτό δεν σημαινει πως το μπανκετ δεν ειναι σημαντικό, ουτε οτι δεν πρέπει να αναγνωριζουμε και τις καλες προσπαθειες του χώρου, απλά τα μεγεθη τα οποια διακυβευονται σημερα στην ελληνικη κοινωνια ειναι απειρως δυσαναλογα ετσι;
για την χαλυβουργια μιλαω αν και ξερεις οποτε τζαμπα με ρωτας
να πούμε οτι δεν ειμαι κκε; με πιστευετε;
metamelia3
29-08-2012, 15:02
που ηταν ο αναρχικος χώρος στις απεργιακες κινητοποιήσεις της ανοιξης του '10; μιλάω για τα πρωτα δυο πακετα μετρων που εβγαλε η κυβερνηση τοτε
εκει που ηταν παντα στις απεργιες και τις πορειες
πες για το κομμάτι που ασχολείται με τον συνδικαλισμο
ΕΣΕ αθηνας, θεσσαλονικης, ιωαννινων, συλλογος βασης εργαζομενων οδηγων δικυκλου, καταληψη εσηεα (σωματειο βασης για τους εργαζομενους στα μηντια), διακοπτες (σωματειο βασης τεχνικων στον χωρο του θεαματος), σωματειο μισθωτων τεχνικων, σωματειο σερβιτορων-μαγειρων αθηνας και θεσσαλονικης, συλλογος υπαλληλων βιβλιου χαρτου, σωματειο βασης εργαζομενων στις μκο, σωματειο βασης ανεργων, ανεργοι απο τις γειτονιες της αθηνας και αυτα μονο με μια πρωτη σκεψη.
στις πανελλαδικες απεργιες δεν θυμαμαι καμμια αναμειξη.
ησουν στις απεργιες για να δεις αναμιξη;
120.000 και βαλε ατομα πηρανε μερος και θυμαμαι μερικους ανεγκέφαλους να διαλυουν την μαρφιν με μολοτωφ (δεν υπονοώ κατι) οπου ειχαμε και θυματα
το μουνι της μανας σου (δεν υπονοω κατι).
α και που πηγαν να διαλυσουν την βουλη και δεν τους αφησε το ΚΚΕ. μα καλα τι σκεφτοντουσαν !
εδω εχεις ξεπερασει καθε οριο χυδαιοτητας
καλά για μετά το μεσοπροθεσμο και το κινημα των αγανακτισμενων δεν το συζηταω καν.
για συζητα το. για πες μου. ΠΟΙΟΙ ηταν στο συνταγμα να κοντραρουν το καπελωμα της αριστερας και των χρυσαυγιτων; ποιοι πηγαν αυτο το πραγμα στις γειτονιες; ποιοι του δωσαν πολιτικα χαρακτηριστικα περαν του γκρουπ θεραπυ; και ποιοι το κρατανε μεχρι σημερα; αχρηστε βλακα, που δεν το συζητας κιολας καν. ξεφτιλα.
στους καθημερινους χώρους εργασιας που ειστε;
στα σοβαρα τωρα, εχεις ξεπερασει καθε οριο χυδαιοτητας. ψαξε απλα στο ιντυμηντια (που μονο ενα πολυ μικρο ποσοστο θα δεις αλλα ενδεικτικα) την κατηγορια εργασιακα.
στην ηρωικοτερη απεργια των τελευταιων χρονων περα απο πορεια κανατε τπτ; θυμαμαι ενα κακο σατανικο κομμα που τους εδινε ακομη και κουπονια, τρόφιμα και αλλα για να την βγαλουν περα
αντε γαμησου ρε βλακα. απεργιακες κουζινες, συλλογικες κουζινες, ταμεια αλληλοβοηθειας, συνεχεις παρεμβασεις για απολυσεις και αποζημιωσεις ειναι μονο λιγα απ'αυτα που συμβαινουν καθημερινα. πιασε μεχρι και αριστερους (που εχουν παρουσια στον δρομο) να ρωτησεις τι κανει ο χωρος συνδικαλιστικα και σε δομες αλληλοβοηθειας. μαλακα.
Khalkji τουλάχιστον τους ηλίθιους χαρακτηρισμούς θα μπορούσες να τους είχες αποφύγει....
Tispanagias tamatia
29-08-2012, 16:55
Όσον αφορά τα ερωτήματα σου μελαγχολικέ, τίποτα δε θα γίνει πέρα από περαιτέρω διόγκωση και μεγέθυνση όσων αναφέρεις. Είναι σταδιακά μέτρα και αργά ή γρήγορα χτυπάν τους πάντες, τα ήσυχα όπλα τους, και οι συνέπειες όλων αυτών ο ακρογωνιαίος λίθος των πολιτικών τους. Είναι αυτοί που θα μας σώσουν από τα σκατά που μας πέταξαν.. το λιγότερο χυδαίοι.
(ε καλά, όχι τους πάντες, για εμάς τους θνητούς μιλάω).
Η πηγή του εχθρού είναι η συνείδηση της μάζας, η αδιαφορία και ο ατομικισμός. Ακριβώς όσα ψεκάζει το κράτος. Άρα ναι, λέω πως ίσως ήρθε καιρός να φύγει από τη μέση. Επίσης, από πότε έγιναν τόσοι πολλοί οι αναρχικοί και ίδρωσαν τόσα αυτάκια να τους καταλάβουν ώστε να αποτελούν αντίβαρο σε ολόκληρες γενιές που μάχονταν για το αν νταβατζής τους θα είναι οι πολιτικές ή οι πολιτικές που μας οδήγησαν εδώ, ώστε να ζητάς και τα ρέστα?
Η αξιοπρέπεια δε χάνεται με τη πτώση της οικονομίας -έχει χαθεί δεκαετίες τώρα- αλλά τουλάχιστον δίνεται πάτημα να επανακτηθεί και χεράκι χεράκι χτίζεται και η κοινωνία. Εγώ θέλω. Εσύ θέλεις. Αυτός θέλει. Εμείς θέλουμε? Ε και προφανώς δε χωράνε φασίστες σε μια τέτοια φάση, ας γυρίσει κανα κράνος για ναύλωση διαστημικού λεωφορείου να τους στείλουμε δύο τετράγωνα μετά το Σείριο, δε με νοιάζει.
[...Το Μηδέν πρέπει να γίνει ο βατήρας που θα μας εκτοξεύσει στο άπειρο και όχι η κινούμενη άμμος που θα μας βουλιάξει.]
ikonoklast
29-08-2012, 19:37
οι πολιτικές ή οι πολιτικές που μας οδήγησαν εδώ
Το Μηδέν πρέπει να γίνει ο βατήρας που θα μας εκτοξεύσει στο άπειρο και όχι η κινούμενη άμμος που θα μας βουλιάξει.
λολ.
Tispanagias tamatia
29-08-2012, 19:56
αν βρω χρόνο το κάνω και εικονογραφημένο, το έντεχνο του φόρουμ στυλ. =)
VidnaObmana
29-08-2012, 21:06
Α, επίσης, Βύντρα Ομπάμα, η χρησιμότητα σου στην κοινωνία γενικότερα είναι να σε δει κανάς χρυσαυγίτης να είσαι σαν φρικιό, να σε μαχαιρώσει και μετά να κάνουμε καυλωμένη πορεία εκδίκησης. Αλλά εδώ μέσα δεν μπορεί να γίνει αυτό. Οπότε πούλο, τράβα στο παρκάκι σου να παίξεις.
Ε τοτε τι γραφεις και συ εδω μεσα ρε παπαρα τις μαλακιες σου? Οσο για τη χρησιμοτητα του οποιοδηποτε στην κοινωνια, ξεκαβαλα το καλαμι πιτσιρικο
Να χεσω "συναγωνιστες" και "συντροφους". Και ναι , σταρχιδια μου τα οποια δεολογηματα ενοτητας
Dythor
Είμαι απλά στο σημείο που αναρωτιέμαι μόνο για το αν ήταν πάντα έτσι το ηάρ κι εγώ ήμουν περισσότερο ηλίθιος.
Χλωμο το κοβω,εως πρακτικα αδυνατο. Το ανιστροφο παιζει.
Όχι ακριβώς, αλλά για τα χονδροειδή σχήματα που ταιριάζουν ταμάμ με την αντιληπτική ικανότητα του ηάρ, ναι.
Μιλα μας για τη δικια σου αντιληψη, ποσο γαματη ειναι ?
stam and the witches
29-08-2012, 22:49
Η πηγή του εχθρού είναι η συνείδηση της μάζας, η αδιαφορία και ο ατομικισμός. Ακριβώς όσα ψεκάζει το κράτος.
ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ
Γκουλαγκ
30-08-2012, 02:27
Μαλάκα το 'χετε κάψει τελείως, τα μόνα σχόλια ον τοπικ πλέον είναι του ικονοκλαστ ("λολ") και του... ντάηθορ.
Έχεις ας πούμε τον μελαγχολικό πουτσούλη να αναρωτιέται για το πού είναι ο α/α χώρος όταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χώρος που είναι αντάξιος των περιστάσεων σήμερα είναι φασιστικός/ακροδεξιός/παρακρατικός. Και αυτός πάει να τη βγει στους αναρχικούς ξέρω γω, μπραβο μαν, κλέψε και λάδι από την εκκλησία. Παίξε μπάλα και με τον ΑΡΗ.
Οι άλλοι τι τσιμπάτε και εκτίθεστε, οκ, έχουν γίνει 2-3 απεργίες/κινητοποιήσεις από τα κάτω για τις οποίες κανείς δε χέστηκε επειδή η εργατική τάξη είναι στην πουτσάρα της. Υπάρχουν και 5-6 παρέες στο πανελλήνιο που αυτοχαρακτηρίζονται "εργατικές ενώσεις" και "σωματεία". Σο γουάτ.
Αμμόλουτρα τέλος, ζωή μαγική.
Γκουλαγκ
30-08-2012, 09:47
για πάμε:
https://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/poster_50x70.jpg
metamelia3
30-08-2012, 11:20
μαυρο πανθηρα τωρα; σοβαρα;
Δεν είναι ούτε καιρός αυτός, ούτε τόπος αυτό το κωλοφόρουμ να λες πρώτο πράγμα για την αισθητική της αφίσας πάντως.
metamelia3
30-08-2012, 11:55
δηλαδη... ο χρονος και ο χωρος που ειδα την αφισα;;;;
metamelia3
30-08-2012, 12:18
ποτε.
επισης δεν κριτικαρω την αισθητικη της αφισας. κριτικαρω ξεκαθαρα το περιεχομενο της.
http://www.officialpsds.com/images/thumbs/BLACK-PANTHER-PARTY-psd23429.png
το βρισκω πολυ ανεδαφικο και λαϊκιστικο να χρησιμοποιειται αυτο το συμβολο. αλλα δεν γαμιεται, μια αφισα ειναι.
εντιτ: πως να το πω, θελει πολλα πραγματα να γινουν για να φτασουμε στο επιπεδο του πιο εντυπωσιακου κινηματος του 20ου αιωνα.
Δεν έχω αντίρρηση, απλά ξέρεις, είναι γεμάτος ο κόσμος φασίστες κι εμείς ίσα που κάνουμε κάτι.
nothingman
30-08-2012, 12:30
προτείνετε κανένα βιβλίο για τα παιδιά, ευχαριστώ.
έντιτ: αυτό του Τριβιζά το έχω διαβάσει
http://ianos.gr/files/photos/small/0244816.jpg
tsimpouklano
30-08-2012, 12:36
οφφτοπικ]
Η φρουτοπία που δειχνε στην τηλεόραση ακόμα με στοιχειώνει. Θεωρείται αυτό παιδικό;
/οφφτοπικ]
metamelia3
30-08-2012, 12:40
κοιτα, στα ελληνικα, για μαυρους πανθηρες ξερω μονο αυτη την μικρη μπροσουριτσα
http://www.sarajevomag.gr/Images/photo_ekdoseis/201101_bpp.jpg
αν μπορεις να διαβασεις εγγλεζικα, σου προτεινω αυτo http://www.scribd.com/doc/58432366/Survival-Pending-Revolution-the-History-of-the-Black-Panther-Party
metamelia3
30-08-2012, 12:42
Δεν έχω αντίρρηση, απλά ξέρεις, είναι γεμάτος ο κόσμος φασίστες κι εμείς ίσα που κάνουμε κάτι.
ωχου.
νταξ βρε αγορι μου, η ιστορια σε ευγνωμονει, θα σε βαλουμε στο hall of fame της ελληνικης αναρχιας.
παρε κι ενα παρασημο:
http://images.clipartof.com/small/1115570-Shiny-Angola-Flag-Rosette-Bowknots-Medal-Award-Poster-Art-Print.jpg
30-08-2012, 14:32
Ανάπηροι και ομοφυλόφιλοι στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής (http://en.wikipedia.org/wiki/Paradox)
το σωστό λινκ
Mitsmann
30-08-2012, 17:00
Στην επετειο του Πελοποννησιακου Πολεμου, με ποιον ειμαστε?
τι λεει η ΓΡΑΜΜΗ?
MaX Payne
30-08-2012, 18:17
δεν ειναι το ιδιο αλλα αν σε ρωτησουν παντα ΣΠΑΡΤΗ θα λες
νασαι σιγουρος
Γκουλαγκ
30-08-2012, 20:26
κοιτα, στα ελληνικα, για μαυρους πανθηρες ξερω μονο αυτη την μικρη μπροσουριτσα
http://www.sarajevomag.gr/Images/photo_ekdoseis/201101_bpp.jpg
αν μπορεις να διαβασεις εγγλεζικα, σου προτεινω αυτo http://www.scribd.com/doc/58432366/Survival-Pending-Revolution-the-History-of-the-Black-Panther-Party
μικρό είναι το μάτι σου βλακέντιε.
Χαχα, του 'θιξε το μαγαζί.
Γκουλαγκ
30-08-2012, 20:55
για σένα μικρέ θεμούλη, που τώρα έμαθες να συλλαβίζεις, υπάρχει αυτό:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/59/Jungleaction23.png
(γαμάει)
Mitsmann
30-08-2012, 20:59
τι ειναι αυτο το κραμα Μπατμαν και Θαντερκατς?
http://i42.photobucket.com/albums/e341/grammat/ga_420892864613362_353065340_n.jpg
Πού φτιάχνονται τα μπλουζάκια της Χρυσής ΑΥγής;;;
rat_poison
30-08-2012, 21:28
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ
AXAXAXAXAXAX αυτό πρέπει να διαδωθεί. :touched:
ikonoklast
30-08-2012, 21:32
εντιτ: πως να το πω, θελει πολλα πραγματα να γινουν για να φτασουμε στο επιπεδο του πιο εντυπωσιακου κινηματος του 20ου αιωνα.
Το πιο εντυπωσιακό κίνημα του 20ου αιώνα ήταν οι σκυλάραπες; Σοβαρά τώρα;
Αφιερωμένο!
http://www.youtube.com/watch?v=UfBLh2kdo_Q
Γκουλαγκ
30-08-2012, 21:49
Ως γνωστόν για τους μεταμετα ο 20ος αιώνας αρχίζει από το 45.
metamelia3
30-08-2012, 21:55
γκουλαγκ τις βρισκεις πολλες τις 30 σελιδες οπου οι μισες ειναι φωτογραφιες;
Γκουλαγκ
01-09-2012, 01:00
Τις βρίσκω αρκετές για να πάρεις μια ιδέα.
KoiliaSamprela
03-09-2012, 11:23
Λοιπόν
Ματαιώθηκε η δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη για συνδρομή σε μαχαίρωμα, ξυλοδαρμό και ληστεία.
Λόγω της βουλευτικής του ιδιότητας, η δίκη σβήστηκε από το πινάκιο του Εφετείου Αθηνών. Η δικογραφία στέλνεται στη Βουλή για να αποφασίσουν οι βουλευτές, αν θα αρθεί η ασυλία του για να δικαστεί.
Είναι καλό αυτό, και είναι καλό γιατί θα γελάσουμε με την βουλή.
Και μιλάμε για αδίκημα το 2007 ε!
εντιτ: διαβάζοντας τον κανονισμό της βουλής, μπορεί να ζητήσει μυστική ψηφοφορία.
Harbinger of Death
03-09-2012, 12:28
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1419810
Για δες την απάντηση. Γίνεται η δίκη τελικά ή όχι;
ypersyntelikos
03-09-2012, 12:44
Αν ισχύει αυτό, και σε περίπτωση που η βουλή ψηφίσει την άρση της ασυλίας για να δικαστεί, δε μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να δουν τα μάτια μας.
Το σίγουρο είναι ότι για ακόμα μια φορά θα τους κάνουν extra μάγκες.
MaX Payne
03-09-2012, 12:57
καλα δεν υπαρχει διαδικασια τι μαλακιες ειναι αυτες
αν βουλευτης κανει φονο πρεπει να συνεδριασει η βουλη για το αν αρθει η ασυλια για να δικαστει;
μαφια κανονικη
υποτιθεται θα ζηταγε ο ιδιος αρση ασυλιας να δικαστει
KoiliaSamprela
03-09-2012, 14:00
καλα δεν υπαρχει διαδικασια τι μαλακιες ειναι αυτες
αν βουλευτης κανει φονο πρεπει να συνεδριασει η βουλη για το αν αρθει η ασυλια για να δικαστει;
μαφια κανονικη
υποτιθεται θα ζηταγε ο ιδιος αρση ασυλιας να δικαστει
Στην αυτόφορη διαδικασία δεν ισχύει η βουλευτική ασυλία πάντως.
MaX Payne
03-09-2012, 14:28
ε παλι καλα :)
θυμηθηκα παλια ιστορια μιλενας αποστολακη και ποσες θα υπαρχουν τετοιες
http://www.lifo.gr/now/politics/1667
κασιδιαρη λενε για αναβολη τωρα παρασκευη αντε βρες ακρη τι ισχυει
tamagothi
03-09-2012, 14:54
χμ, πήγε για παρασκευή απλώς επειδή είχε πολλές υποθέσεις σήμερα και δεν πρόλαβε να εκδικαστεί.
αλλά θέλει άρση για να δικαστεί έτσι κι αλλιώς.
KoiliaSamprela
03-09-2012, 17:21
o οποίος σύζυγος αν θυμάμαι καλά είχε προσλάβει τον ταρζαν για να την γαμήσει με τις εκπομπές του :) ωραίοι άνθρωποι ρε !
05-09-2012, 14:59
καλοκαιρινό hit
vXU_HDFsI-0
ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
05-09-2012, 20:18
Προτιμώ το "Ο παππούς μου ήταν στα SS".
http://pitsirikos.net/2012/09/%CF%8C%CE%BB%CE%B7-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE/
atom_smasher
06-09-2012, 16:04
o οποίος σύζυγος αν θυμάμαι καλά είχε προσλάβει τον ταρζαν για να την γαμήσει με τις εκπομπές του :) ωραίοι άνθρωποι ρε !
το κτίριο που πήρε απο αυτον, που τυχαιως στεγαζει δημοσια υπηρεσία κατόπιν του γάμου της, με μηνιαιο μισθωμα αν θυμαμαι καλα μερικες δεκαδες χιλιαδες ευρω ήταν καλά να το χεις ε; βρωμα.
10% ποσοστό έπιασε στα γκάλοπ, πιο πάνω κάνει πραξικόπημα
Μελαγχολικός Χοντρούλης
07-09-2012, 23:20
τότε κανει πραξικόπημα γιατί επιασε 12% σε δημοσκόπηση της VPRC
http://tvxs.gr/sites/default/files/article/2012/36/105284-hsls.jpg
Πόσο κάνει 10 συν 7
08-09-2012, 00:09
Σοβαρό επεισόδιο στη Ραφήνα (http://www.enikos.gr/society/76820,Sovaro_epeisodio_sth_Rafhna.html)
Πρώτη καταχώρηση: 07/09/2012 22:28
Περισσότερα από 20 άτομα επιτέθηκαν σε αλλοδαπούς μικροπωλητές που βρισκόταν έξω από τον Ιερο Ναο της Παναγίας Παντοβασίλισσας στη Ραφήνα. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι δράστες μιλούσαν καθαρά Ελληνικά και εκτιμούν οτι τα κίνητρα της επίθεσης ήταν, κατά πάσα πιθανότητα, ρατσιστικά. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν σημειωθήκαν τραυματισμοί ενώ παραλίγο να σημειωθεί σύρραξη ανάμεσα στους Έλληνες και τους αλλοδαπούς.
Χ.Α.:Εμείς πήγαμε στην Ραφήνα (http://www.enikos.gr/politics/76828,XA:Emeis_phgame_sthn_Rafhna.html)
Πρώτη καταχώρηση: 07/09/2012 23:40
Τα άτομα που επιτέθηκαν νωρίτερα σε αλλοδαπούς μικροπωλητές που βρίσκονταν έξω από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Παντοβασίλισσας στην Ραφήνα ήταν τελικά μέλη της Χρυσής Αυγής, όπως δήλωσαν εκπρόσωποι τους. Ανάμεσα τους ήταν ο βουλευτής Γιώργος Γερμενής, ο οποίος είναι πιο γνωστός ως «Καιάδας» και ο βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, με τον πρώτο να κάνει δηλώσεις στην κάμερα…
http://www.youtube.com/watch?v=dhJntEn4ddA&feature=player_embedded
http://cdn.enikos.gr/templates/t2011/images/logo.png?v=2 :touched:
Μελαγχολικός Χοντρούλης
08-09-2012, 01:32
Σκληρός σουρεαλισμος
http://www.facebook.com/pages/ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΕΣ-ΟΠΛΙΤΙΚΟ-ΑΓΗΜΑ-ΑΡΕΣ-ΑΝΑΞ/121338351647
mourning apocalypse
08-09-2012, 12:05
http://www.youtube.com/watch?v=wB11MnKY13s&feature=BFa&list=FLbbLVMaz32eZf4v6CpWD6Tw
Σοβαρό επεισόδιο στη Ραφήνα (http://www.enikos.gr/society/76820,Sovaro_epeisodio_sth_Rafhna.html)
Πρώτη καταχώρηση: 07/09/2012 22:28
Περισσότερα από 20 άτομα επιτέθηκαν σε αλλοδαπούς μικροπωλητές που βρισκόταν έξω από τον Ιερο Ναο της Παναγίας Παντοβασίλισσας στη Ραφήνα. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι δράστες μιλούσαν καθαρά Ελληνικά και εκτιμούν οτι τα κίνητρα της επίθεσης ήταν, κατά πάσα πιθανότητα, ρατσιστικά. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν σημειωθήκαν τραυματισμοί ενώ παραλίγο να σημειωθεί σύρραξη ανάμεσα στους Έλληνες και τους αλλοδαπούς.
Χ.Α.:Εμείς πήγαμε στην Ραφήνα (http://www.enikos.gr/politics/76828,XA:Emeis_phgame_sthn_Rafhna.html)
Πρώτη καταχώρηση: 07/09/2012 23:40
Τα άτομα που επιτέθηκαν νωρίτερα σε αλλοδαπούς μικροπωλητές που βρίσκονταν έξω από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Παντοβασίλισσας στην Ραφήνα ήταν τελικά μέλη της Χρυσής Αυγής, όπως δήλωσαν εκπρόσωποι τους. Ανάμεσα τους ήταν ο βουλευτής Γιώργος Γερμενής, ο οποίος είναι πιο γνωστός ως «Καιάδας» και ο βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, με τον πρώτο να κάνει δηλώσεις στην κάμερα…
http://www.youtube.com/watch?v=dhJntEn4ddA&feature=player_embedded
http://cdn.enikos.gr/templates/t2011/images/logo.png?v=2 :touched:
fDabuGM4LSI
http://i.imgur.com/PqME6.jpg
:pink::pink::pink:
Αυτό τώρα με τις επιθέσεις σε λαϊκές/πανηγύρια είναι η ελληνική βέρσιον της Kristallnacht σα να λέμε;
KoiliaSamprela
08-09-2012, 16:39
"ο μπλακμεταλάς που τίμησε την παναγία."
Σε 6 συνέχειες από τον ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ
my_troubled_Mind
08-09-2012, 17:35
"ο μπλακμεταλάς που τίμησε την παναγία."
Σε 6 συνέχειες από τον ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ
πόσο σουρεάλ είναι να βλέπεις τον καιάδα-πιθανότατα με μπλακ μεταλ μπλουζάκι(έτσι φαίνεται)-να τιμάει την παναγία. lsd είναι η πραγματικότητα.
επίσης τον ενθυμούμαι τον κερατά σε συναυλία,-σαπόρτ σε DHG- και να απαντάει στα ''φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες'' και ''γαμώ τη χρυσή αυγή σου ρε μαλάκα'' 2-3 τύπων:''ποιός σας είπε ρε παιδιά ότι είμαστε φασίστες. και τι σχέση έχουμε με τη χρυσή αυγή?''
lsd σου λέω.
Γκουλαγκ
08-09-2012, 17:38
καλά δεν έγινε έτσι ακριβώς, ο τύπος έδειξε αυτόν που το είπε με το αιματοβαμμένο (λολ) μαχαίρι του και είπε "ποιος είπε ότι είμαστε φασίστες;" ή κάτι αντίστοιχο.
Sotos_The_Tequiler
08-09-2012, 17:40
http://1.bp.blogspot.com/-5PIC0VIkrIM/T6MAVLJru7I/AAAAAAAAAO8/YAGuJlrs9FY/s1600/emeis.jpg
stam and the witches
08-09-2012, 17:45
Αυτό το "Εθνιλοσιαλιστική" με έχει στοιχειώσει μήνες τώρα, είναι δόκιμος ο όρος;
Γκουλαγκ
08-09-2012, 17:48
Προφανώς, αναρωτιέμαι που εσύ δεν το ξέρεις.
my_troubled_Mind
08-09-2012, 17:51
'Γκουλάγκ δεν ήτανε και τόσο τσαμπουκαλής ο τύπος τότες. Κάποια στιγμή αργότερα τον έδειχνε και έγλυφε το 'ματοβαμένο μαχαίρι του βέβαια δεν λέω. Αλλά μπλακάδες τι να πεις.
stam and the witches
08-09-2012, 17:59
Προφανώς, αναρωτιέμαι που εσύ δεν το ξέρεις.
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5293499_700b.jpg
Γκουλαγκ
08-09-2012, 18:09
Σοβαρά τώρα τώρα, μαγκιά από 9gag; Ποιός είσαι, ο φαιερστορμ;
Τα ποστάρουν οι κολλητοί του όλη μέρα στο φέισμπουκ και ζήλεψε.
stam and the witches
08-09-2012, 18:54
Γκουλάγκ, άκου: Είσαι ηλίθιος. Θα έλεγα και ελιτιστής, αλλά σκέφτομαι την παιδική σου βλακόφατσα και δε μου πάει η λέξη.
metamelia3
08-09-2012, 19:45
http://i.imgur.com/AKmlQ.png
asimoulis
08-09-2012, 21:10
Κειμενάρα του μιχαλολιάκου. Το άτομο κουβαλούσε πάντα πολλά καντάρια τρέλα και τώρα δικαιώνεται.
Γκουλαγκ
08-09-2012, 21:32
Γκουλάγκ, άκου: Είσαι ηλίθιος. Θα έλεγα και ελιτιστής, αλλά σκέφτομαι την παιδική σου βλακόφατσα και δε μου πάει η λέξη.
2 σφαλιαρίδια και θα γίνει η μάπα σου σαν 80χρονου με εγκεφαλικό, οπότε γύρνα στο 9γκαγκ καλύτερα.
Γκουλαγκ ο τσακωματίας.....
Γκουλαγκ
08-09-2012, 21:47
Ρίτζεκτ, μάθε πως αν είχα μαζί σου κόντρα θα ήμουν απόλυτα σεμνός. Αλλά δεν γίνεται να είσαι ΚΑΙ αριστερός ΚΑΙ στονερας (συνδυασμός=απόλυτος φλώρος) και να μιλάς, είναι σχεδόν ανήκουστο, παραβαίνει τους νόμους της ιστορίας.
inb4 "και σύ ακούς στονερ"
Τι σχέση έχει ρε συ το τι μουσική ακούει με τις πολιτικές του πεποιθήσεις???
Και στην τελική δεν ακούει Γερμανικά Εμβατήρια, stoner ακούει ο άνθρωπας.....
Μελαγχολικός Χοντρούλης
08-09-2012, 22:00
ο γκουλαγκ ανοιγει μαπες κομμουνιστών γιατι ως γνωστόν είναι ΚΑΙ αυτοι εχθροι της ελευθερίας
stam and the witches
08-09-2012, 22:01
Καταρχάς γελάω, ποιος ακούει στόνερ; Ποιο στόνερ πανίβλακα, είσαι ηλίθιος; πες μου. Κατα δεύτερον, από απειλές τα πας περίφημα, τράβα να γαμήσεις την αδερφή σου λέω εγώ.
Parasight
08-09-2012, 22:01
Ένας μη αποδεκτός συνδυασμός επίσης είναι πασόκος και οπαδός μοναστηριακού swing.
ikonoklast
08-09-2012, 22:02
Καλή;
Ένας μη αποδεκτός συνδυασμός επίσης είναι πασόκος και οπαδός μοναστηριακού swing.
Οικολόγος Πράσινος και οπαδός του Δασικού Black metal.
metamelia3
08-09-2012, 22:15
H. και Πανος Κιαμος
KoiliaSamprela
08-09-2012, 23:14
Ποιμενικό Ροκ + ΔΡΑΣΗ
metamelia3
08-09-2012, 23:15
awwwwww, μου την ειπε!
Γκουλαγκ
09-09-2012, 02:52
σταμ, ένα θα σου πω: μην κλάψεις.
μελαγχολικέ χαζούλη, δεν παίρνεις ποτέ πρέφα τίποτα, έτσι;
Μελαγχολικός Χοντρούλης
09-09-2012, 11:18
εχω παρει πρεφα οτι εχεις μπολικες μισανθρωπικες τάσεις γενικα.
ενα βημα πριν τον ακραιο ατομικισμο γκουλαγκ μου, αντε και πριμιτιβιστης σε λιγο να κυνηγας κοσμο με ακοντιο
Φίλε δεν συμπαθώ σε καμία περίπτωση τον χρήστη Γκουλαγκ και θα σας παρακαλούσα να σταματήσετε να μου βγάζετε μια αυθόρμητη συμπάθεια προς το μέρος του, με το να μην είστε τόσο γελοίοι αντιδραστικοί μαλάκες ξεφτίλες πατριώτες κλπ κατά τα γνωστά.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
09-09-2012, 11:27
μισο να βαλω την περικεφαλαια μου και να σε βρισω
Γκουλαγκ
09-09-2012, 14:27
Πω ρε πούστη, κανείς δεν με συμπαθεί στο ηαρ.
mourning apocalypse
09-09-2012, 14:49
Ε σταμάτα να γράφεις μωρέ μαλάκα 15χρονε τότε
Pinatero
09-09-2012, 15:51
http://i179.photobucket.com/albums/w318/pinatero/eac175c5.png
VidnaObmana
09-09-2012, 17:00
Φίλε δεν συμπαθώ σε καμία περίπτωση τον χρήστη Γκουλαγκ και θα σας παρακαλούσα να σταματήσετε να μου βγάζετε μια αυθόρμητη συμπάθεια προς το μέρος του, με το να μην είστε τόσο γελοίοι αντιδραστικοί μαλάκες ξεφτίλες πατριώτες κλπ κατά τα γνωστά.
Ειχαμε τον πιτσιρικα που χει καβαλησει το καλαμι, ηρθε και ο δον κιχωτης τωρα
KoiliaSamprela
09-09-2012, 18:16
Πω ρε πούστη, κανείς δεν με συμπαθεί στο ηαρ.
εμένα δεν μου είσαι αντιπαθής
από την άλλη εμένα δεν μου είναι κανείς αντιπαθείς :oops:
metamelia3
09-09-2012, 19:00
ουτε οι spelling nazis;
αντιπαθΗς.
ypersyntelikos
09-09-2012, 19:22
ουτε οι spelling nazis;
αντιπαθΗς.
Έπρεπε κάποιος να το πει τόση ώρα.
KoiliaSamprela
09-09-2012, 19:24
ουτε οι spelling nazis;
αντιπαθΗς.
μπα, με βοηθάει να μάθω κάποια στιγμή ορθογραφία :)
Art In Haste
09-09-2012, 19:26
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ανάλγητη συγκυβέρνηση και το Κράτος της ατιμωρησίας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για όλους εμάς τους υγιώς σκεπτόμενους μικροεμποράκους, βρίσκει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!
Παρά τις συνεχείς(επί σειρά ετών) εκκλήσεις μας για πάταξη του παρεμπορίου, οι εγκάθετοι καρεκλοκέντητοι, σιωπούσαν ΩΘΩΝΤΑΣ στο θάνατο τους έλληνες βιοπαλαιστές μικροπωλητές δείχνοντας ΑΝΕΧΕΙΑ σε όλους αυτούς που με ένα σεντόνι καταπατούσαν όλους τους δρόμους της χώρας, ασκώντας παρεμπόριο με οφέλη δεκάδων δις ευρώ ετησίως.
Οι αυθόρμητες << κινήσεις ΜΑΤ>> μελών της Χρυσής Αυγής σε διάφορες Εμποροπανηγύρεις ανά την Επικράτεια μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους με την παρότρυνση !!! αυτή η δράση τους να επεκταθεί σε όλους τους υπαίθριους χώρους της χώρας(σχετικό έγγραφο θα σταλεί από το Φορέα μας προς τη Γραμματεία της Χρυσής Αυγής) Ποινικής Δικονομίας περί του νομίμου δικαιώματος του πολίτη ακόμα και να προβεί σε σύλληψη δράστη για αυτόφωρο πλημμέλημα, καθώς και τον συνδυασμό των άρθρων 259 και 15 του Ποινικού Κώδικα για τις ποινικές ευθύνες των οργάνων τους στα εγκλήματα της λαθρεμπορίας και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος
ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑ.
geologiko_karoto
10-09-2012, 12:27
Και τώρα, κύριε Λαζόπουλε;
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=18083
Κάπως έτσι ήρθε η «αριστερή» Κερατέα που άνοιξε τον δρόμο και νομιμοποίησε την ακροδεξιά Κόρινθο, την Ραφήνα και τα ντου των νεοναζί. Τα ήθελε αυτά ο Λαζόπουλος; Όχι, βέβαια. Αντικειμενικά όμως τα υπέθαλψε.
σημαντικό άρθρο,μάθετε όλη την αλήθεια
KoiliaSamprela
10-09-2012, 13:02
10-09-2012:Ανακοίνωση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για το περιστατικό της Ραφήνας και τα μέτρα που λαμβάνονται
Ύστερα από εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια για πλήρη διερεύνηση του περιστατικού της Ραφήνας, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος έθεσε σε διαθεσιμότητα τη Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ραφήνας, για λόγους που σχετίζονται με την επιχειρησιακή διαχείριση του συμβάντος. Παράλληλα, διεξάγεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το ίδιο ζήτημα.
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας παύει επίσης η διάθεση των Αστυνομικών, που έχουν διατεθεί για την προστασία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ύστερα από την εξαγγελία του κόμματος ότι θα συνεχιστούν οι βίαιες ενέργειες και η αντιποίηση Αρχής. Η απόφαση αποσκοπεί στο να αποφεύγεται, η άνευ υπαιτιότητας των παρισταμένων αστυνομικών, συγκάλυψη ποινικών αδικημάτων και η σύγκρουση καθηκόντων, ανάμεσα στα καθήκοντα προστασίας που τους έχουν ανατεθεί και στην υποχρέωσή τους για καταδίωξη και σύλληψη των παρανομούντων. Της απόφασης εξαιρούνται όσοι αστυνομικοί διατίθενται για τη φρούρηση των κεντρικών Γραφείων της Χρυσής Αυγής και για την προστασία του Γενικού Γραμματέα του κόμματος.
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη διαμηνύει προς όλες τις πλευρές ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι η αρμόδια για την εφαρμογή του νόμου και της ασφάλειας στη χώρα και οποιοσδήποτε επιχειρεί να την υποκαταστήσει θα αντιμετωπίζει τις νόμιμες συνέπειες. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες προς τις Αστυνομικές Αρχές, ώστε τα άτομα που προετοιμάζουν τέτοιου είδους ενέργειες ή συμμετέχουν σε αυτές να οδηγούνται στη Δικαιοσύνη.
ypersyntelikos
10-09-2012, 13:36
Και τώρα, κύριε Λαζόπουλε;
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=18083
Κάπως έτσι ήρθε η «αριστερή» Κερατέα που άνοιξε τον δρόμο και νομιμοποίησε την ακροδεξιά Κόρινθο, την Ραφήνα και τα ντου των νεοναζί. Τα ήθελε αυτά ο Λαζόπουλος; Όχι, βέβαια. Αντικειμενικά όμως τα υπέθαλψε.
σημαντικό άρθρο,μάθετε όλη την αλήθεια
Άρθρο του Νίκου Μπίστη.
Tispanagias tamatia
10-09-2012, 14:12
δλδ οι γκαβλωμένοι φουσκωτοί απαίδευτοι ματαιόδοξοι γεμάτοι φόβο, ανασφάλειες και μίσος, κυρίως προς τον εαυτό τους, καθώς βλέπανε λαζόπουλο είπαν "ουγκ" και πήραν τις σημαίες τους, φόρεσαν τις πανοπλίες τους, εντάχθηκαν στα τάγματα εφόδου και βγήκαν έξω για μια ελληνική ελλάδα γεμάτη έλληνες.
Θα μας ρουφήξει όλους το ντανταϊστικό χάος λοιπόν.
αγωνιστης ο μπιστης
δεν εχει αφησει κομμα
συντομα και με τον συντροφο λεβεντη