Log in

View Full Version : Firestorm : H Tελική Κρίση.

Pages : 1 [2]

Agoraphobic_S.I.
04-12-2011, 20:15
μουχαχα πήρατε τον πούλο κόπανοι. :-)

Mitsmann
04-12-2011, 20:22
ρε θα γαμηθειτε ολοι ρε, φιρεστορμς, τσιρακια, γιουλαηδες, ολοι ρε, θα κανετε λογκιν αυριο και θα παιρνετε τον παπαρο.

The Donnn
05-12-2011, 07:19
ρε θα γαμηθειτε ολοι ρε, φιρεστορμς, τσιρακια, γιουλαηδες, ολοι ρε, θα κανετε ρόκινκ αυριο και θα παιρνετε τον παπαρο.

Mitsmann
05-12-2011, 11:25

:wave:

Shadowking
05-12-2011, 12:02
http://4.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWgo/TBzzx8dGfyI/AAAAAAADivQ/mXys3pQP_GI/s1600/YA.jpg

jack the ripper
05-12-2011, 12:25
http://i.imgur.com/tbO59.gifhttp://i.imgur.com/tbO59.gifhttp://i.imgur.com/tbO59.gifhttp://i.imgur.com/tbO59.gif
http://i.imgur.com/tbO59.gifhttp://i.imgur.com/tbO59.gifhttp://i.imgur.com/tbO59.gifhttp://i.imgur.com/tbO59.gifhttp://i.imgur.com/tbO59.gifhttp://i.imgur.com/tbO59.gifhttp://i.imgur.com/tbO59.gifhttp://i.imgur.com/tbO59.gif

Leech
05-12-2011, 15:11
http://images.lazygamer.net/2010/09/banHammer.jpg

Phantom Duck
05-12-2011, 15:27
http://www.deviantart.com/download/158982883/Smug_SpongeBob__lol__by_barrolnator.png

ubu
05-12-2011, 15:54
http://img442.imageshack.us/img442/7017/11954751.jpg

Griffith
05-12-2011, 17:11
άργησα να μπω αλλά αυτό το φόρουμ κάπως καταφέρνει πάντα να κρατάει το επίπεδο ψηλά.

Μασκοφόρος Νίντζα
05-12-2011, 17:45
Firestorm, ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. Είσαι γελοίος, σε προσέξαμε, φτάνει. Μην κάνεις σα μωρό παιδί και μην τρολλάρεις σ' έχει πάρει χαμπάρι ακόμα κι ο Η. Α, και μην προκαλείς το Μασκοφόρο Νίντζα. Για τα έγκληματα του flooding και της ανωριμότητας, δηλητηριώδη φίδια αφήνονται στο δωμάτιό σου. Είσαι νεκρός.

κατά βάθος ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα ήσουν το πρώτο θύμα

:nj:

Γκουλαγκ
05-12-2011, 17:51
http://www.youtube.com/watch?v=0_rUA-kDBmE

1:40

Phantom Duck
05-12-2011, 17:59
Να μείνει ο firestorm και να φάνε ban οι παραπάνω.

http://www.youtube.com/watch?v=5rGym7ZfOBc

cybernaut
05-12-2011, 18:33
αφου στην αλλη κλινικη περιπτωση κανουμε τους χαζους,
Γιούλη αθάνατη.. και cyberia τα χαμε περασει αυτα, δεν βλεπω να βγαίνει άκρη πάντως

enitharmon
05-12-2011, 18:44
Λοιπόν, καταρχάς σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας στο πολλ. Κάποιοι κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και δε ρίξαμε κατευθείαν μπαν, κάποιοι άλλοι όχι. Λοιπόν η αλήθεια είναι η εξής. Πολλοί της "παλιάς φρουράς" συζητούσαμε τελευταία ότι έχει παραγίνει η κατάσταση με τους καθυστέρες που έχουν μπει τα τελευταία χρόνια και δε δίνουν δεκάρα για το ερ. Ήταν σαφές ότι έπρεπε να γίνει ένα ξεκαθάρισμα, αλλά δεν ξέραμε τον τρόπο. Η ιδέα μάς ήρθε ξαφνικά και ήταν ομολογουμένως η καλύτερη, όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα (κι ας στεναχωριέμαι για κάποιους που θα τους ήθελα): όσοι θα ψήφιζαν να μείνει ο φάιρστορμ ή είναι καθυστέρες ή δεν ενδιαφέρονται που έχουμε γεμίσει καθυστέρες, οπότε σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να πάρουν πόδι και να πάνε στο ρόκινγκ ή όπου γουστάρουν. Τέσπα, τώρα την κάνω για αθήνα και δεν προλαβαίνω να μπανάρω 59 άτομα (κι έναν τον φάιρστορμ 60). Θα μπω αργότερα ή αύριο, δε βιαζόμαστε, το σημαντικό είναι ότι έχουμε μια καλή λίστα για ξεκαθάρισμα. Οι υπόλοιποι ελπίζω να μην το πάρετε στραβά, θα δείτε από αύριο ότι είναι σωστή επιλογή, οκ, θα πέσει λίγο η κίνηση αλλά νομίζω ότι θα έχουμε επιτέλους ένα φόρουμ γαμάτο, έτσι όπως ήταν παλιά.
σοβαρά, νόμιζα ότι το έλεγες για πλάκα όλο αυτό. Νιώθω ηλίθια και μόνο που γράφω, αλλά η κατάσταση θυμίζει τόσο τέλος ερ μαγκ, που είναι θλιβερό.

Έκανες ένα φόρουμ με κυριότερο κανόνα, δεν πέφτει μπαν για βρισιές, προσβολές και ηλιθιότητες. Κάποια στιγμή κατάλαβες ότι πρέπει να υπάρχουν και κανόνες, τους έγραψες, όποιος δεν ακολουθούσε έτρωγε μπαν. Να επισημάνω ότι κανείς "παλιός" δεν έχει μπαναριστεί για διπλό/φέηκ ακκαουντ και ξέρουμε για ποιους λέω, όσο λατρείες κι αν είναι. Άφησες το ρωχάμη, τη γιουλάι και ίσως κι άλλα τρολλ να κάνουν ανούσια και ενοχλητικά ποστ, με τη δικαιολογία δεν έχεις όρεξη να μπανάρεις συνέχεια τους λογαριασμούς που κάνουν. Έχουμε ανεχτεί ένα σωρό κρετινισμούς εδώ μέσα και τώρα ήρθε ώρα για ξεκαθάρισμα;
Το πολλ έγινε για το αν θέλουν οι γιουζερς να φύγει ένας άλλος γιουζερ, όχι για το τι ύφος θα έχει το ερ από δω και πέρα, το οποίο ήξερες από την αρχή οτι είναι αναπόφευκτο να καταλήξει έτσι, γιατί η πολλή ελευθερία προσελκύει τρολλ (τα περισσότερα από τα οποία μας ήρθαν γιατί κάναν επιθέσεις σε άλλα φόρα, οπότε καρμικά, καλά να πάθουμε). Οι γιουζερ που μπαναρες λοιπόν, κάποιοι από αντίδραση κι άλλοι από πεποίθηση, εξέφρασαν το "ιδανικό" με το οποίο ξεκίνησες το ερ "όλοι μπορούν να γράφουν και οι πιο χοντρόπετσοι μένουν". Και εσύ τους μπάναρες, γιατί ο σουπερ μοντ που έβαλες μετά από παρακάλια του, δεν καταλαβαίνει ότι μπαν είναι μπαν και οι δεύτερες ευκαιρίες σε άεργα τρολλ είναι γελοιότητες.
Συγκρίσεις με ροκινγκ δεν υφίστανται, το ροκινγκ τουλάχιστον (νομίζω δε γράφω εκεί) από την αρχή είχε κανόνες, όποιος τους παραβιάζει μπαν.

Γενικά, βγάλε το σταλίνα που κρύβεις μέσα σου, εσύ πληρώνεις, βάλε φωτιά και κάφτο, αλλά σε προσωπική συζήτηση μη μου ξαναπείς μαλακίες για δημοκρατία βάσης. γιατί θα εκνευριστώ

freak brother
05-12-2011, 18:50
ειμαι κατα του μαζικου μπαναρισματος εννοειται. Τα τρολλς ευκολα τα μπαναρες και εβαζες το ρετζιστρεσιον να μη γινετε αυτοματα αλλα με μήνυμα του νεου γιουζερ στον αντμιν ωστε να καταλαβεις αν ειναι τρολλ η οχι.. τεσπα αφου εκανες το μπαν γιατι δεν εκλεισες και τα ρετζιστρεσιον.. ειναι θεμα ωρων να τιγκαρουμε στα τρολλς.

dopefiend
05-12-2011, 18:54
αχρείαστο ποστ. προφανώς σπάει πλάκα. ομολογώ πως γέλασα αρκετά το πρωί που πήγα να κάνω λογκίν.

chris_boss
05-12-2011, 18:57
αλλά σε προσωπική συζήτηση μη μου ξαναπείς μαλακίες για δημοκρατία βάσης. γιατί θα εκνευριστώ

:shock:
:?::?::?::?::?:

Amnesiac.
05-12-2011, 19:00
Θα σας γαμήσουμε όλους μουνόπανα. Δε θέλατε δημοκρατία, λουστείτε τα τώρα.

regularpaul
05-12-2011, 19:03
πινκαρα Ενι γιατι μονο ως τρολαρισμα 123ου τυπου μπορω να δεχτω το ποστ της
(κ τωρα απομακρυνομαι απο το πισι ως αυριο γιατι χρησιμοποιησα πολλες νερντ λεξεις μαζεμενες)

Ace
05-12-2011, 19:06
Ανάσα για το φορουμ.

Esteban
05-12-2011, 19:09
Μια νεα μερα ανατελλει

menumission
05-12-2011, 19:11
ενιθαρμον τρολλ με ενοχλητικα κι ανουσια ποστς εισαι και φαινεσαι και δε με λενε γιουλαι αν σου διαφευγει
αν θες λοιπον να ξαναγραψεις κατι για μενα χρησιμοποιησε ενα απ'τα γιουζερνειμς μου, κατα προτιμηση αυτο που χω τωρα, ευχαριστω και :moutza:

enitharmon
05-12-2011, 19:12
πινκαρα Ενι γιατι μονο ως τρολαρισμα 123ου τυπου μπορω να δεχτω το ποστ της
εξήγησε μια γιατί δε μπορείς να το πάρεις και στα σοβαρά

CAPTAIN METAL
05-12-2011, 19:20
Λοιπόν, καταρχάς σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας στο πολλ. Κάποιοι κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και δε ρίξαμε κατευθείαν μπαν, κάποιοι άλλοι όχι. Λοιπόν η αλήθεια είναι η εξής. Πολλοί της "παλιάς φρουράς" συζητούσαμε τελευταία ότι έχει παραγίνει η κατάσταση με τους καθυστέρες που έχουν μπει τα τελευταία χρόνια και δε δίνουν δεκάρα για το ερ. Ήταν σαφές ότι έπρεπε να γίνει ένα ξεκαθάρισμα, αλλά δεν ξέραμε τον τρόπο. Η ιδέα μάς ήρθε ξαφνικά και ήταν ομολογουμένως η καλύτερη, όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα (κι ας στεναχωριέμαι για κάποιους που θα τους ήθελα): όσοι θα ψήφιζαν να μείνει ο φάιρστορμ ή είναι καθυστέρες ή δεν ενδιαφέρονται που έχουμε γεμίσει καθυστέρες, οπότε σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να πάρουν πόδι και να πάνε στο ρόκινγκ ή όπου γουστάρουν. Τέσπα, τώρα την κάνω για αθήνα και δεν προλαβαίνω να μπανάρω 59 άτομα (κι έναν τον φάιρστορμ 60). Θα μπω αργότερα ή αύριο, δε βιαζόμαστε, το σημαντικό είναι ότι έχουμε μια καλή λίστα για ξεκαθάρισμα. Οι υπόλοιποι ελπίζω να μην το πάρετε στραβά, θα δείτε από αύριο ότι είναι σωστή επιλογή, οκ, θα πέσει λίγο η κίνηση αλλά νομίζω ότι θα έχουμε επιτέλους ένα φόρουμ γαμάτο, έτσι όπως ήταν παλιά.
σοβαρά, νόμιζα ότι το έλεγες για πλάκα όλο αυτό. Νιώθω ηλίθια και μόνο που γράφω, αλλά η κατάσταση θυμίζει τόσο τέλος ερ μαγκ, που είναι θλιβερό.

Έκανες ένα φόρουμ με κυριότερο κανόνα, δεν πέφτει μπαν για βρισιές, προσβολές και ηλιθιότητες. Κάποια στιγμή κατάλαβες ότι πρέπει να υπάρχουν και κανόνες, τους έγραψες, όποιος δεν ακολουθούσε έτρωγε μπαν. Να επισημάνω ότι κανείς "παλιός" δεν έχει μπαναριστεί για διπλό/φέηκ ακκαουντ και ξέρουμε για ποιους λέω, όσο λατρείες κι αν είναι. Άφησες το ρωχάμη, τη γιουλάι και ίσως κι άλλα τρολλ να κάνουν ανούσια και ενοχλητικά ποστ, με τη δικαιολογία δεν έχεις όρεξη να μπανάρεις συνέχεια τους λογαριασμούς που κάνουν. Έχουμε ανεχτεί ένα σωρό κρετινισμούς εδώ μέσα και τώρα ήρθε ώρα για ξεκαθάρισμα;
Το πολλ έγινε για το αν θέλουν οι γιουζερς να φύγει ένας άλλος γιουζερ, όχι για το τι ύφος θα έχει το ερ από δω και πέρα, το οποίο ήξερες από την αρχή οτι είναι αναπόφευκτο να καταλήξει έτσι, γιατί η πολλή ελευθερία προσελκύει τρολλ (τα περισσότερα από τα οποία μας ήρθαν γιατί κάναν επιθέσεις σε άλλα φόρα, οπότε καρμικά, καλά να πάθουμε). Οι γιουζερ που μπαναρες λοιπόν, κάποιοι από αντίδραση κι άλλοι από πεποίθηση, εξέφρασαν το "ιδανικό" με το οποίο ξεκίνησες το ερ "όλοι μπορούν να γράφουν και οι πιο χοντρόπετσοι μένουν". Και εσύ τους μπάναρες, γιατί ο σουπερ μοντ που έβαλες μετά από παρακάλια του, δεν καταλαβαίνει ότι μπαν είναι μπαν και οι δεύτερες ευκαιρίες σε άεργα τρολλ είναι γελοιότητες.
Συγκρίσεις με ροκινγκ δεν υφίστανται, το ροκινγκ τουλάχιστον (νομίζω δε γράφω εκεί) από την αρχή είχε κανόνες, όποιος τους παραβιάζει μπαν.

Γενικά, βγάλε το σταλίνα που κρύβεις μέσα σου, εσύ πληρώνεις, βάλε φωτιά και κάφτο, αλλά σε προσωπική συζήτηση μη μου ξαναπείς μαλακίες για δημοκρατία βάσης. γιατί θα εκνευριστώγαμησε του του πουστη ενι, ετσι ετσι. και υποσχομαι να μη σε ξαναριξω κατω

εγω λεω να του τη στησουμε στα διοδια οτυαν περναει και να τον σαπισουμε

κανα παρτυ θα κανετε?
θελω και εγω να κανω κραουντσερφιν στο κρισταλιν ντριμ
ζηλευω χρηστη λιτς

FIREWIND
05-12-2011, 19:24
evafa to spiti ke ixa pakketarei to pc. thn imera pou piga net kaffe gia na matho to stixima den eida to poll, kai os ek tutu den psifisa. lipon, iste 8rasydila arxidakia oloi eseis oi palioi. kai vromate perisotero ki apo AMPOULA KLANIAS...............

freak brother
05-12-2011, 19:29
κουβας?

metamelia3
05-12-2011, 19:52
εγω περιμενω να κυκλοφορησει το βιβλιο του ντραγκονλορντ, "πως εσπειρα το χαος".

Drumsick
05-12-2011, 20:07
Ένι, έλεος.

enitharmon
05-12-2011, 20:19
ναι μωρέ, είναι το ιντερνετ

FIXXXER
05-12-2011, 21:15
Na ginei poll gia kathe xristi poy efage ban gia to an axizei deuyteri eukairia i oxi, opos egine kai me Firestorm.
Allios de boroume na milame gia dimokratia vasis.

metamelia3
05-12-2011, 21:28
αη τζαστ ΛΟΒ τον νεολογισμο "δημοκρατια βασης"

rat_poison
06-12-2011, 01:22
είμαστε ελιτιστές στο ER?
είμαστε

είναι κακός ο ελιτισμός?
όχι πάντα

έπρεπε να γίνει κάτι με τα σκουπίδια του φόρουμ?
κατά τη γνώμη μου ναι

είναι τα σκουπίδια του φόρουμ όλοι όσοι ψήφισαν "ΦΥΓΕ"?
όχι

Γιατί μ' αυτή τη λογική σκουπίδια είναι όλοι όσοι ψήφισαν, είτε ΦΥΓΕ είτε ΜΕΙΝΕ
Αν θέλετε δημοκρατίες βάσεις κι άλλα τέτοια βαρύγδουπα, τέτοια προβλήματα λύνονται μετά από ομόφωνες αποφάσεις

Εκτός κι είναι όλο αυτό ένα τρολλ εκτός ελέγχου, οπότε κλειδώστε το να πάμε σπίτια μας

αλλά έτσι είναι η αριστερά, κάνει τη μαλακία και μετά το βαφτίζει δημοκρατία βάσης

Συλλογική Αυτονομία Παντού Ρε Μουνιά

poweruser
06-12-2011, 01:37
Ένα θέμα που ξεκίνησε για το μπαν ενός τρόλλ,κατέληξε σε θέμα για προβληματισμό και γενέτειρα του σουπερ-ντουπερ πολιτικού όρου "δημοκρατία βάσης".
Το ερ που θέλουμε. :touched:

VOTKA_MADARINI
06-12-2011, 01:44
TO ER POU THELETE TELIWSE. KANATE LATHOS. HRTHE H WRA. GONATISTE. AUTA TA BAN DEN TA KANOUN ANDRES. METALADES TOU KWLOU. WINTER IS COMING.

Swollen
06-12-2011, 01:46
για να καταλάβω γιατί "έλειπα" κάτι μέρες. έχουν φάει μπαν όσοι ψήφισαν να μείνει?

πάμε πάλι: παράλογο?!? δεν απαντάει..

CAPTAIN METAL
06-12-2011, 01:49
giati ta pairnete ola toso sovara. xioumor den exete katholou?
tha grapsw tragoudi 49 deuteroleptwn gia to dragonlord kai ta ban tou

Phantom Duck
06-12-2011, 01:52
είμαστε

είναι κακός ο ελιτισμός?
όχι πάντα

κατά τη γνώμη μου ναι

όχι

Αν θέλετε δημοκρατίες βάσεις κι άλλα τέτοια βαρύγδουπα, τέτοια προβλήματα λύνονται μετά από ομόφωνες αποφάσεις

Εκτός κι είναι όλο αυτό ένα τρολλ εκτός ελέγχου, οπότε κλειδώστε το να πάμε σπίτια μας

αλλά έτσι είναι η αριστερά, κάνει τη μαλακία και μετά το βαφτίζει δημοκρατία βάσης

πήρε φόρα, θα θέσει στις συνελεύσεις θέμα για τους δήθεν "αναρχικούς" που ψήφισαν στο πολλ.

VOTKA_MADARINI
06-12-2011, 02:02
για να καταλάβω γιατί "έλειπα" κάτι μέρες. έχουν φάει μπαν όσοι ψήφισαν να μείνει?

πάμε πάλι: παράλογο?!? δεν απαντάει..

PARALOGO? DEN THA TO ELEGA. POLY LOGIKO OTAN KAPOIOS THELEI NA PROSTATEUSEI AUTO P EXTISE ME TOSO KOPO (?). ALLA AUTO DEN ARKEI. O EKLEKTOS DEN ANAGNWRIZEI ARXES. GELAEI ME TA BAN. THA PEITE OTI EINAI NO LIFER. KAI SAS RWTW POIOS EXEI EDW MESA TO DIKAIWMA NA KRINEI TON EKLEKTO? O MITSMANN? O AMNESIAC? O DRAGONLORD? O PHANTOM DUCK? ANDRES EINAI AUTOI? EISAI NYXOKOPTHS EINAI SPATHI.

CAPTAIN METAL
06-12-2011, 02:13
εισαι λιγο πουστριγκος ομως. τι βοτκα μανταρινι και αρχιδιες. γινε λιγο αντρας μωρε

Swollen
06-12-2011, 02:30
μά'ιστα

MaX Payne
06-12-2011, 02:41
fyJJbNEETgI

rat_poison
06-12-2011, 03:09
είμαστε

είναι κακός ο ελιτισμός?
όχι πάντα

κατά τη γνώμη μου ναι

όχι

πήρε φόρα, θα θέσει στις συνελεύσεις θέμα για τους δήθεν "αναρχικούς" που ψήφισαν στο πολλ.

ή απλά το δεύτερο κομμάτι του ποστ είναι για πλάκα

atom_smasher
06-12-2011, 04:53
Παντως ο Δρακοαρχοντας κατεφερνει να μας εκπλησσει και να μας ξεπερναει ολους ωρες ωρες! Του βγαζω το καπελο.

Drumsick
06-12-2011, 08:13
Tρολλ θέλατε ρε πούστηδες και τώρα που κάποιος τρολλάρει πραγματικά, διαμαρτύρεστε σα θιγμένες αδερφές. Ε δεν τρώγεστε βρε αδερφάκι μου :!:

Dragonlord
06-12-2011, 11:03
Τα ποστ της ενίθαρμον με ταρακούνησαν για τα καλά και με έκαναν να συνειδητοποιήσω το λάθος των τρόπων μου. Έβγαλα όλα τα μπαν. Χριστέ μου, τι πήγα να κάνω;; Τελικά η εξουσία μεθάει τον άνθρωπο!
Η μόνη λύση είναι η δημοκρατία βάσης.

Mitsmann
06-12-2011, 11:15
Γρηγορα βγηκαν. Δεν προλαβε να τσουξει το κωλι.
θα βλεπαμε επικ σκηνικα σε πι εμ, εμεσεν, τουιττερ, γιαχου, σπιρτοκουτα.

ειστε απλα λιγοι.

Katsaloupardos
06-12-2011, 11:39
Τα ποστ της ενίθαρμον με ταρακούνησαν για τα καλά και με έκαναν να συνειδητοποιήσω το λάθος των τρόπων μου. Έβγαλα όλα τα μπαν. Χριστέ μου, τι πήγα να κάνω;; Τελικά η εξουσία μεθάει τον άνθρωπο!
Το θέμα δεν είναι ότι μας έκανες μπαν όλους,αλλά ότι δεν άφησες χρόνο για θρεντ αποχώρησης και θα είχαμε τώρα αρκετά ποστ για ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ
:touched::touched::touched:

Κυρία Μαριάννα
06-12-2011, 11:46
προσωπικά είμαι τίγκα παρεξηγημένη

Dragonlord
06-12-2011, 11:51
Κοιτάξτε. Είναι αλήθεια πως αυτό που έγινε ήταν λάθος. Από την άλλη, νομίζω ότι έγινε σαφές σε όλους ότι χρειάζεται να φύγουν αρκετοί, καθώς χτες το φόρουμ ήταν αισθητά καλύτερο. Όμως αυτό μπορεί να γίνει με άλλο τρόπο, πχ να ψηφίσουμε όλοι από 10 χρήστες που θέλουμε να φάνε μπαν και να φύγουν οι 20-30 που θα μαζέψουν τις περισσότερες ψήφους. Τέτοιες διαδικασίες, βασοδημοκρατικές, είναι δίκαιες και θα μπορούσαν να λειτουργήσουν λυτρωτικά για το φόρουμ. Τι λέτε;

FIXXXER
06-12-2011, 11:59
Γμτ, οταν τρολαρεις τελικα κανεις τα καλυτερα πραγματα.
Μακαρι να ηταν αληθεια το παραπανω.

12 stars circle your brow
06-12-2011, 12:02
Χρόνια πολλά Νικολάκη!!!

enitharmon
06-12-2011, 12:23
Dragonlord, δεν ξέρω αν είσαι κρετίνος ή απλά βλάκας. Για το δικό μου καλό, ελπίζω απλά το δεύτερο

Mitsmann
06-12-2011, 12:56
να γινει πολλ.

Leech
06-12-2011, 13:04
χτες το φόρουμ ήταν αισθητά καλύτερο.

Tι αισθητά καλύτερο; ξεσκιστήκαμε να ποστάρουμε κώλους στο σέξιον προς τιμήν του Σώτου αλλά και πάλι το κενό δεν αναπληρώθηκε.

BURNIN AMBITION
06-12-2011, 14:57
περιμενα απο τον πανο να εχει αρχιδια.
γιατι με ξεμπαναρες ρε?
να κανουμε ολοι πολ για να δωσουμε ψηφο εμπιστοσυνης στο ντραγκονλορντ. και οταν χασεις θα βαλω υποψηφιοτητα για τη διαδοχη. με στηριζει η ενι. γιορ ντεις αρ ναμπερντ!!!

(εκτος και αν κανεις παρτυ)

Agoraphobic_S.I.
06-12-2011, 14:59

Amnesiac.
06-12-2011, 15:01
Μόνιμο ban στον αποπάνω για να μάθει να έχει ΥΦΑΚΙ.

Γκουλαγκ
06-12-2011, 15:06
:mad:

Reject
06-12-2011, 15:08
γιατι με ξεμπαναρες ρε?
να κανουμε ολοι πολ για να δωσουμε ψηφο εμπιστοσυνης στο ντραγκονλορντ. και οταν χασεις θα βαλω υποψηφιοτητα για τη διαδοχη. με στηριζει η ενι. γιορ ντεις αρ ναμπερντ!!!

Αν υπάρχει ένας λόγος που χάρηκα που μπαναρίστηκα, ήταν ότι μαζί μου, μπαναρίστηκες και εσύ.

freak brother
06-12-2011, 15:14
-CENSORED-
φασιστες

BURNIN AMBITION
06-12-2011, 15:34
γιατι με ξεμπαναρες ρε?

Αν υπάρχει ένας λόγος που χάρηκα που μπαναρίστηκα, ήταν ότι μαζί μου, μπαναρίστηκες και εσύ.nai re malaka alla sth mpanta mas paizoume pleon punk metal opote katse kala gia na kaneis guest vocals alliws tha pareis ta arxidia mou. kateva athina na pioume kamia mpura mh se katsavidiasw

Reject
06-12-2011, 15:39
Μπέρνι, είσαι λατρείας.
Αλλά γκεστ φωνητικά δεν κάνω, δεν μπορώ να πώ ούτε σύνθημα σωστά....

nekrobutcher
06-12-2011, 15:54
-CENSORED-
φασιστες

καλυτερα έτσι...

φασίστες

BURNIN AMBITION
06-12-2011, 15:57
Μπέρνι, είσαι λατρείας.
Αλλά γκεστ φωνητικά δεν κάνω, δεν μπορώ να πώ ούτε σύνθημα σωστά....edw eisai
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?26791-%CE%B3%CF%81%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7&p=1151976&posted=1#post1151976

des to videaki. tha se ftiaxoume kala. exei kai pitch correction kai apola. esu apla kouvala to koufari sou katw.trexw gia mathima. laterz

metamelia1
06-12-2011, 18:33
Τον έπαιζα όλη μέρα μ'αυτό που γινότανε χθες.

freak brother
06-12-2011, 18:59
post pix or it didnt happened

metamelia1
06-12-2011, 19:42
http://29.media.tumblr.com/tumblr_llmdxin3Uk1qba7aso1_400.gif

did happened.

Swollen
06-12-2011, 21:04
εικοσιδυο σελίδες,πολλς,μαζικά μπαναρίσματα,ανελέητο κράξιμο,ίντριγκες,παρεξηγήσεις,χούντες,δημοκρατίες,της ποτανάρας το κάγκελο
χωρίς κανένα μα κανένα λόγο και αποτέλεσμα.

ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ.

Tispanagias tamatia
06-12-2011, 21:13
αν μπορούσαμε να κάνουμε και όλοι μαζί σεχ, θα ήταν το καλύτερο ε.

freak brother
06-12-2011, 21:22
εικοσιδυο σελίδες,πολλς,μαζικά μπαναρίσματα,ανελέητο κράξιμο,ίντριγκες,παρεξηγήσεις,χούντες,δημοκρατίες,της ποτανάρας το κάγκελο

ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ.
σαν διαφήμιση ηταν το απο πανω!

E.R γιατι ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ

(η και τπτ)

BURNIN AMBITION
06-12-2011, 21:28

ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ.το γαματο ειναι που σας γαμησε καλα ο ντραγκονλορντ (δε μιλαω για σενα νικο, μπαι δε γουει χρονια πολλα ρε συ αντε και στο ροουντμπερν) και ειναι σε μια γωνια και γελαει με τις αντιδρασεις σας.
σιγονταρει και η ενι, ο αλλος ο κεφαλας τραβαει μαλακιες , αυτα ειναι

Amnesiac.
06-12-2011, 22:32

ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ.

Παρακαλώ :!:

Swollen
07-12-2011, 02:40
έλα ρε αγάπη μου μην το παίρνεις προσωπικά. αφού ξέρεις

00i00
07-12-2011, 04:26

γιατι δεν λες για τα κλαμματα που εβαλες οταν σε πηραμε τηλ?
κοτοπουλο με καρυ...υπερασπιστη των πακι

ξερουμε που μενεις...
αιμα, μουνι, και κατι αλλο που να κολλαει

atom_smasher
07-12-2011, 04:30

γιατι δεν λες για τα κλαμματα που εβαλες οταν σε πηραμε τηλ?
κοτοπουλο με καρυ...υπερασπιστη των πακι

ξερουμε που μενεις...
αιμα, μουνι, και κατι αλλο που να κολλαει

σπερμα;

00i00
07-12-2011, 04:33
με την χρυση αυγη...το σπερμα δεν κολλαει αφου αυτοι δεν χυνουν
γνωστα αυτα απο παλαιωθεν

SpiritCrusher
07-12-2011, 04:59
Τον έπαιζα όλη μέρα μ'αυτό που γινότανε χθες.

Ε κάπως έπρεπε να αδειάσεις μαλακία οπότε μιας και δε μπορούσες να ποστάρεις...

ΟH SNAP!

Amnesiac.
07-12-2011, 15:07
έλα ρε αγάπη μου μην το παίρνεις προσωπικά. αφού ξέρεις

Δεν ειρωνεύτηκα, νόμιζα ότι το είπες για καλό =/

Swollen
07-12-2011, 16:12
ε για καλό το είπα αφού
:lsd:

metamelia1
07-12-2011, 18:44
admin ξεχασες να ξεμπαναρεις τον redeemer [οχι τον βλαμμενο ----->Redeemer<---- που σπαμμαρει Μαλακιες (εγω σπαμμαρω Ποιοτητα), αυτον μπαν :!:]

H.
07-12-2011, 19:15
Τώρα που το κάναμε το πείραμα και λέει ο Ντράγκο "ήταν πολύ καλύτερ το φόρουμ τη μία μέρα που δε μπαίναν όλοι αυτοί" δεν κάνουμε και ένα μπαν και σε όλους όσους ψήφισαν "να φύγει"?
Απλά για να δούμε και να κρίνουμε ρε παιδί μου..

BLiTzER
07-12-2011, 19:17
δεν κάνουμε και ένα μπαν και σε όλους όσους ψήφισαν "να φύγει"?

Μπαν στην κλίκα? Λαλ.

ubu
07-12-2011, 19:18
Είμαι εντελώς μέσα.

Odonian
07-12-2011, 20:26
Κάντε μπαν σε όσους δεν ψήφισαν καθόλου. Τόση αδιαφορία πια;

namiroth
07-12-2011, 21:32
se ti kosmo tha feroume ta paidia mas niko tsiamtsika?

Swollen
08-12-2011, 02:54
Κάντε μπαν σε όσους δεν ψήφισαν καθόλου. Τόση αδιαφορία πια;
ρε ουστ

katatala

2. Μην κάνετε spam και μη γράφετε μαλακίες. Σεβαστείτε το ότι καθημερινά μπαίνουν εκατοντάδες άτομα για να παρακολουθήσουν τις συζητήσεις στο ER και να βρουν κάτι ενδιαφέρον σ'αυτές. Αν δεν έχετε όντως κάτι να προσθέσετε, δε χρειάζεται να κάνετε register - ή μπορείτε να περιοριστείτε στο "Official off-topic thread" του General Discussion.

εγω σπαμμαρω Ποιοτητα

http://webspace.webring.com/people/cu/um_9620/holmes/basil2.gif

να γίνει πολ.. εε..οο. γουέητ!!

steve
11-12-2011, 03:30
μπορειτε αμα θελετε να κανετε παλι poll Και να ψηφισουν μονο αυτοι που ειναι καιρο εδω και ξερουν αν ο ταδε δημιουργει προβληματα η οχι...

Parasight
11-12-2011, 16:58
http://img861.imageshack.us/img861/7082/therfh.jpg

metamelia1
11-12-2011, 17:40
http://29.media.tumblr.com/tumblr_lvvlx26mbh1qm7xkuo1_500.gif

Diva Plavalaguna
11-01-2012, 23:45
χαχαχαχαχαχα τωρα το ειδα.
το απολυτο μηδεν. επικ φεηλ ολο το θρεντ, το πολλ, το πρωτο ποστ του αμνησιακ.
αφτοι ειστε

atom_smasher
12-01-2012, 15:57
χαχαχαχαχαχα τωρα το ειδα.
το απολυτο μηδεν. επικ φεηλ ολο το θρεντ, το πολλ, το πρωτο ποστ του αμνησιακ.
αφτοι ειστε
Μην μιλας τωρα, αφου εσυ το γλιτωσες το μπαν.

metamelia1
12-01-2012, 15:59
Today 14:36 <The Good Son> starxidia mas, fige ap to forum.

το πεισμα :touched: :touched: :touched:

ο πατος δεν εχει οριο.

ikonoklast
12-01-2012, 16:47
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lwf04f5DcP1qb2cp4o1_500.gifhttp://29.media.tumblr.com/tumblr_lxm0d9LTWn1qjkkalo1_400.gifhttp://25.media.tumblr.com/tumblr_lxmnbfAc0t1r4231fo1_500.gifhttp://30.media.tumblr.com/tumblr_lxm1gwLWbO1qd8npko1_500.gifhttp://28.media.tumblr.com/tumblr_lxluycKLWo1qbzzgco1_r2_500.gifhttp://28.media.tumblr.com/tumblr_lxn63eMYmv1qc1mpco1_500.gifhttp://25.media.tumblr.com/tumblr_lxln6q0p1f1qaps2oo1_500.gifhttp://24.media.tumblr.com/tumblr_lxlhymxciG1qzitnqo1_400.gifhttp://28.media.tumblr.com/tumblr_llcdmqc2ts1qcyygco1_500.gifhttp://28.media.tumblr.com/tumblr_ltnt7gJ8Ir1qkz08go1_400.gifhttp://24.media.tumblr.com/tumblr_lstintlDeq1qfjjglo8_250.gif

metamelia1
12-01-2012, 16:52
http://24.media.tumblr.com/tumblr_l4qselzFCd1qa1q0so1_500.gif http://28.media.tumblr.com/tumblr_lx98426CND1r08hlbo1_500.gif http://26.media.tumblr.com/tumblr_luj64dDohR1qlcqjlo1_500.gif http://27.media.tumblr.com/tumblr_lx20jbpxIf1qi0kfro1_500.gif http://29.media.tumblr.com/tumblr_ljx5neqRwL1qaqanzo1_500.gif http://28.media.tumblr.com/tumblr_lqmcieyvD61qetdhio1_500.gif http://30.media.tumblr.com/tumblr_lxcibgMhbU1qzn831o1_400.gif http://29.media.tumblr.com/tumblr_lw491p35am1ql6mlno1_400.png http://28.media.tumblr.com/tumblr_lnl422lWoZ1qiu7cmo1_400.gif http://27.media.tumblr.com/tumblr_lss0eu2jNe1qdcri5o1_500.gif http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxn82uqbxm1r65mfio1_500.gif

ikonoklast
12-01-2012, 16:54
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lxc8w7bBl41r1vfbso1_500.gif

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lxc8w7bBl41r1vfbso2_500.gif

Leech
12-01-2012, 16:58
http://media-saver.com/wp-content/uploads/2011/05/4a537f1a77g_tits.gif.gif

namiroth
12-01-2012, 16:59
ο πατος δεν εχει οριο.

profanws..

metamelia1
12-01-2012, 17:00
http://25.media.tumblr.com/tumblr_luk7rrLVBR1r3h6rqo1_500.jpg

KLAPSE
12-01-2012, 17:07
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lxlgm6Ui2L1qgngfko1_400.gif

Esteban
12-01-2012, 17:42
http://i.imgur.com/Es1k0.gif

KLAPSE
12-01-2012, 18:00
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lxidr0l9LW1qg39ewo1_500.gif

ikonoklast
12-01-2012, 18:15
ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็...ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็...ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็...ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็...

ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็...ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็...ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็...ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็...ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็...ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็...ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็...

ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็...ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็...ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็...ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็...ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็...

‎|̷̧̞̱̜̖͙̱̳̲̻͇͚͕̽͑ͦ̐ͬͭ̔̾̊ͬ͐̔͋̿̀̕|̴̝͓̖͕̥̖̫͎̭̠͙̠̜̦̪ͣ̏͗̎ͣ̽̍͗͗̑ͫ́̈̊̓̌̀͟͞|̵̡̳̫̩̹̤̗̪̦̅̆͑ͬ́̄̿ͩ̊̀́|͐̿̌ͬ͑ͭ̃́ͬ͊̄̓͗̂̃̃̔̋҉̡̮͈͍͕̼̘́͘|ͥ̈̓̈́̓͊͑͛ͮ̀̚͞͏͚͓͓͙̪͚̥ͅ|̌ͨ̊̿̽͛ͣ̚͏͠͏͏͓̼̜̤͍̘͎̺̘̱͙̘͎̳̫|̜͙͙̰͓̂͒̎̄͆ͮ͋ͧ͒̈̀ͣ̚͠͞ͅ|̨͔̻̟͓̿ͣ́̉͋͒ͭ͗̎̔͌̓|͔̬̬̯̩̦͍́̋ͤ̔̐̏̏̀̅ͤͣ͢͜͢|̵̷͈̘̫͚͖̪̭̲̲̖̞̣͙̹̥̌͑͆́|ͨ̋ͦ̄ͫ̈́͆͋ͨ̍ͥ͏̛̯̟̱͎̟̲́͘͢|̨̢̞̙̹̣͓͖̯̤̄́̽͌ͭͧ͌̋̍̀̈͆|̼͔͖͕̗̫̦̮͉͖͚͉̤̺̰̣̖ͪͨ̄̊̆̊ͨ͘̕͠|̸͙͚̪̞͎̣̬̙͔͔̗̞͉̤̱̤͎̒̂ͧ̈́̾̄͑͋ͯ͂͌̽̉̅ͧ̽͝ͅͅ|͆͌ͤ̋̊ͯ́͏̨͚͕̟̞̮̫͢|̧̨̣̭͎̟̫̳̗͕̗͇͖̹...‎|̷̧̞̱̜̖͙̱̳̲̻͇͚͕̽͑ͦ̐ͬͭ̔̾̊ͬ͐̔͋̿̀̕|̴̝͓̖͕̥̖̫͎̭̠͙̠̜̦̪ͣ̏͗̎ͣ̽̍͗͗̑ͫ́̈̊̓̌̀͟͞|̵̡̳̫̩̹̤̗̪̦̅̆͑ͬ́̄̿ͩ̊̀́|͐̿̌ͬ͑ͭ̃́ͬ͊̄̓͗̂̃̃̔̋҉̡̮͈͍͕̼̘́͘|ͥ̈̓̈́̓͊͑͛ͮ̀̚͞͏͚͓͓͙̪͚̥ͅ|̌ͨ̊̿̽͛ͣ̚͏͠͏͏͓̼̜̤͍̘͎̺̘̱͙̘͎̳̫|̜͙͙̰͓̂͒̎̄͆ͮ͋ͧ͒̈̀ͣ̚͠͞ͅ|̨͔̻̟͓̿ͣ́̉͋͒ͭ͗̎̔͌̓|͔̬̬̯̩̦͍́̋ͤ̔̐̏̏̀̅ͤͣ͢͜͢|̵̷͈̘̫͚͖̪̭̲̲̖̞̣͙̹̥̌͑͆́|ͨ̋ͦ̄ͫ̈́͆͋ͨ̍ͥ͏̛̯̟̱͎̟̲́͘͢|̨̢̞̙̹̣͓͖̯̤̄́̽͌ͭͧ͌̋̍̀̈͆|̼͔͖͕̗̫̦̮͉͖͚͉̤̺̰̣̖ͪͨ̄̊̆̊ͨ͘̕͠|̸͙͚̪̞͎̣̬̙͔͔̗̞͉̤̱̤͎̒̂ͧ̈́̾̄͑͋ͯ͂͌̽̉̅ͧ̽͝ͅͅ|͆͌ͤ̋̊ͯ́͏̨͚͕̟̞̮̫͢|̧̨̣̭͎̟̫̳̗͕̗͇͖̹...‎|̷̧̞̱̜̖͙̱̳̲̻͇͚͕̽͑ͦ̐ͬͭ̔̾̊ͬ͐̔͋̿̀̕|̴̝͓̖͕̥̖̫͎̭̠͙̠̜̦̪ͣ̏͗̎ͣ̽̍͗͗̑ͫ́̈̊̓̌̀͟͞|̵̡̳̫̩̹̤̗̪̦̅̆͑ͬ́̄̿ͩ̊̀́|͐̿̌ͬ͑ͭ̃́ͬ͊̄̓͗̂̃̃̔̋҉̡̮͈͍͕̼̘́͘|ͥ̈̓̈́̓͊͑͛ͮ̀̚͞͏͚͓͓͙̪͚̥ͅ|̌ͨ̊̿̽͛ͣ̚͏͠͏͏͓̼̜̤͍̘͎̺̘̱͙̘͎̳̫|̜͙͙̰͓̂͒̎̄͆ͮ͋ͧ͒̈̀ͣ̚͠͞ͅ|̨͔̻̟͓̿ͣ́̉͋͒ͭ͗̎̔͌̓|͔̬̬̯̩̦͍́̋ͤ̔̐̏̏̀̅ͤͣ͢͜͢|̵̷͈̘̫͚͖̪̭̲̲̖̞̣͙̹̥̌͑͆́|ͨ̋ͦ̄ͫ̈́͆͋ͨ̍ͥ͏̛̯̟̱͎̟̲́͘͢|̨̢̞̙̹̣͓͖̯̤̄́̽͌ͭͧ͌̋̍̀̈͆|̼͔͖͕̗̫̦̮͉͖͚͉̤̺̰̣̖ͪͨ̄̊̆̊ͨ͘̕͠|̸͙͚̪̞͎̣̬̙͔͔̗̞͉̤̱̤͎̒̂ͧ̈́̾̄͑͋ͯ͂͌̽̉̅ͧ̽͝ͅͅ|͆͌ͤ̋̊ͯ́͏̨͚͕̟̞̮̫͢|̧̨̣̭͎̟̫̳̗͕̗͇͖̹...‎|̷̧̞̱̜̖͙̱̳̲̻͇͚͕̽͑ͦ̐ͬͭ̔̾̊ͬ͐̔͋̿̀̕|̴̝͓̖͕̥̖̫͎̭̠͙̠̜̦̪ͣ̏͗̎ͣ̽̍͗͗̑ͫ́̈̊̓̌̀͟͞|̵̡̳̫̩̹̤̗̪̦̅̆͑ͬ́̄̿ͩ̊̀́|͐̿̌ͬ͑ͭ̃́ͬ͊̄̓͗̂̃̃̔̋҉̡̮͈͍͕̼̘́͘|ͥ̈̓̈́̓͊͑͛ͮ̀̚͞͏͚͓͓͙̪͚̥ͅ|̌ͨ̊̿̽͛ͣ̚͏͠͏͏͓̼̜̤͍̘͎̺̘̱͙̘͎̳̫|̜͙͙̰͓̂͒̎̄͆ͮ͋ͧ͒̈̀ͣ̚͠͞ͅ|̨͔̻̟͓̿ͣ́̉͋͒ͭ͗̎̔͌̓|͔̬̬̯̩̦͍́̋ͤ̔̐̏̏̀̅ͤͣ͢͜͢|̵̷͈̘̫͚͖̪̭̲̲̖̞̣͙̹̥̌͑͆́|ͨ̋ͦ̄ͫ̈́͆͋ͨ̍ͥ͏̛̯̟̱͎̟̲́͘͢|̨̢̞̙̹̣͓͖̯̤̄́̽͌ͭͧ͌̋̍̀̈͆|̼͔͖͕̗̫̦̮͉͖͚͉̤̺̰̣̖ͪͨ̄̊̆̊ͨ͘̕͠|̸͙͚̪̞͎̣̬̙͔͔̗̞͉̤̱̤͎̒̂ͧ̈́̾̄͑͋ͯ͂͌̽̉̅ͧ̽͝ͅͅ|͆͌ͤ̋̊ͯ́͏̨͚͕̟̞̮̫͢|̧̨̣̭͎̟̫̳̗͕̗͇͖̹...‎|̷̧̞̱̜̖͙̱̳̲̻͇͚͕̽͑ͦ̐ͬͭ̔̾̊ͬ͐̔͋̿̀̕|̴̝͓̖͕̥̖̫͎̭̠͙̠̜̦̪ͣ̏͗̎ͣ̽̍͗͗̑ͫ́̈̊̓̌̀͟͞|̵̡̳̫̩̹̤̗̪̦̅̆͑ͬ́̄̿ͩ̊̀́|͐̿̌ͬ͑ͭ̃́ͬ͊̄̓͗̂̃̃̔̋҉̡̮͈͍͕̼̘́͘|ͥ̈̓̈́̓͊͑͛ͮ̀̚͞͏͚͓͓͙̪͚̥ͅ|̌ͨ̊̿̽͛ͣ̚͏͠͏͏͓̼̜̤͍̘͎̺̘̱͙̘͎̳̫|̜͙͙̰͓̂͒̎̄͆ͮ͋ͧ͒̈̀ͣ̚͠͞ͅ|̨͔̻̟͓̿ͣ́̉͋͒ͭ͗̎̔͌̓|͔̬̬̯̩̦͍́̋ͤ̔̐̏̏̀̅ͤͣ͢͜͢|̵̷͈̘̫͚͖̪̭̲̲̖̞̣͙̹̥̌͑͆́|ͨ̋ͦ̄ͫ̈́͆͋ͨ̍ͥ͏̛̯̟̱͎̟̲́͘͢|̨̢̞̙̹̣͓͖̯̤̄́̽͌ͭͧ͌̋̍̀̈͆|̼͔͖͕̗̫̦̮͉͖͚͉̤̺̰̣̖ͪͨ̄̊̆̊ͨ͘̕͠|̸͙͚̪̞͎̣̬̙͔͔̗̞͉̤̱̤͎̒̂ͧ̈́̾̄͑͋ͯ͂͌̽̉̅ͧ̽͝ͅͅ|͆͌ͤ̋̊ͯ́͏̨͚͕̟̞̮̫͢|̧̨̣̭͎̟̫̳̗͕̗͇͖̹...‎|̷̧̞̱̜̖͙̱̳̲̻͇͚͕̽͑ͦ̐ͬͭ̔̾̊ͬ͐̔͋̿̀̕|̴̝͓̖͕̥̖̫͎̭̠͙̠̜̦̪ͣ̏͗̎ͣ̽̍͗͗̑ͫ́̈̊̓̌̀͟͞|̵̡̳̫̩̹̤̗̪̦̅̆͑ͬ́̄̿ͩ̊̀́|͐̿̌ͬ͑ͭ̃́ͬ͊̄̓͗̂̃̃̔̋҉̡̮͈͍͕̼̘́͘|ͥ̈̓̈́̓͊͑͛ͮ̀̚͞͏͚͓͓͙̪͚̥ͅ|̌ͨ̊̿̽͛ͣ̚͏͠͏͏͓̼̜̤͍̘͎̺̘̱͙̘͎̳̫|̜͙͙̰͓̂͒̎̄͆ͮ͋ͧ͒̈̀ͣ̚͠͞ͅ|̨͔̻̟͓̿ͣ́̉͋͒ͭ͗̎̔͌̓|͔̬̬̯̩̦͍́̋ͤ̔̐̏̏̀̅ͤͣ͢͜͢|̵̷͈̘̫͚͖̪̭̲̲̖̞̣͙̹̥̌͑͆́|ͨ̋ͦ̄ͫ̈́͆͋ͨ̍ͥ͏̛̯̟̱͎̟̲́͘͢|̨̢̞̙̹̣͓͖̯̤̄́̽͌ͭͧ͌̋̍̀̈͆|̼͔͖͕̗̫̦̮͉͖͚͉̤̺̰̣̖ͪͨ̄̊̆̊ͨ͘̕͠|̸͙͚̪̞͎̣̬̙͔͔̗̞͉̤̱̤͎̒̂ͧ̈́̾̄͑͋ͯ͂͌̽̉̅ͧ̽͝ͅͅ|͆͌ͤ̋̊ͯ́͏̨͚͕̟̞̮̫͢|̧̨̣̭͎̟̫̳̗͕̗͇͖̹...‎|̷̧̞̱̜̖͙̱̳̲̻͇͚͕̽͑ͦ̐ͬͭ̔̾̊ͬ͐̔͋̿̀̕|̴̝͓̖͕̥̖̫͎̭̠͙̠̜̦̪ͣ̏͗̎ͣ̽̍͗͗̑ͫ́̈̊̓̌̀͟͞|̵̡̳̫̩̹̤̗̪̦̅̆͑ͬ́̄̿ͩ̊̀́|͐̿̌ͬ͑ͭ̃́ͬ͊̄̓͗̂̃̃̔̋҉̡̮͈͍͕̼̘́͘|ͥ̈̓̈́̓͊͑͛ͮ̀̚͞͏͚͓͓͙̪͚̥ͅ|̌ͨ̊̿̽͛ͣ̚͏͠͏͏͓̼̜̤͍̘͎̺̘̱͙̘͎̳̫|̜͙͙̰͓̂͒̎̄͆ͮ͋ͧ͒̈̀ͣ̚͠͞ͅ|̨͔̻̟͓̿ͣ́̉͋͒ͭ͗̎̔͌̓|͔̬̬̯̩̦͍́̋ͤ̔̐̏̏̀̅ͤͣ͢͜͢|̵̷͈̘̫͚͖̪̭̲̲̖̞̣͙̹̥̌͑͆́|ͨ̋ͦ̄ͫ̈́͆͋ͨ̍ͥ͏̛̯̟̱͎̟̲́͘͢|̨̢̞̙̹̣͓͖̯̤̄́̽͌ͭͧ͌̋̍̀̈͆|̼͔͖͕̗̫̦̮͉͖͚͉̤̺̰̣̖ͪͨ̄̊̆̊ͨ͘̕͠|̸͙͚̪̞͎̣̬̙͔͔̗̞͉̤̱̤͎̒̂ͧ̈́̾̄͑͋ͯ͂͌̽̉̅ͧ̽͝ͅͅ|͆͌ͤ̋̊ͯ́͏̨͚͕̟̞̮̫͢|̧̨̣̭͎̟̫̳̗͕̗͇͖̹...

metamelia1
12-01-2012, 18:26
̜̳̣̹̞̮͓̫̟͚͙̞̖̪ ̦̼͎̣̜̘̳͔̦̟̣̜̰̰ͅ ̩̥͔̙̳̦̥̠͕̻̪̩̬̩̳͖̱ͅ ̦̥̖ ̠̠͎̗̮͎ ̥̮̠̹͖͇̦̥̜̞͔͓̠̤͕̰̭ͅ ͍̼̺͖͕̣̝͍͚̹͔̩̳̤̟̮͉̠̙ ̲̘͙̝̘̻̤̺ ̠͎͙ͅ ̮̭̪͙ͅ ̖̩̝̖̥̤͔
̝̺̝͕̺̖͎͖͙͍̺̜̱͎ ̲̬̭̟̳͚̝̠̩̜ ̖͚̰̮̤͖͓̣ ̲̣̜̤̪̰͙̱̣̟̮͉̻ ̝͍̜̳͉̖͍͙ ̮͙̞̟͈̹͉͉̲͕̻̖̠̦ ̠̲͕̪̟͎͈͎̺̪͈̣ͅ ̰̣̘̪̤̮ ̠̟̳̪̝̜̠̮͕̖̹̼̮̝̳͍ͅ ̲͎̺̘̮̖ͅ ̭̘̬̺͎͇̰̲̣̤̰̳͙̙̝̙͎ͅ ̲͈̩͕͓̱̼̩ͅͅ ͔̘͇͓̪͚̺ ̘̙̥̼͔͓ͅ ̘̟̺̬̖͉͔̼͚͉͈͓͙̭̣̼͈̦ ̘̰͕̼̺̪̺ ̫̺̩̱ͅ ̠̙̤̦̦̙̠̟̥͉̗͕̲̖̤ ̜̳̣̹̞̮͓̫̟͚͙̞̖̪ ̦̼͎̣̜̘̳͔̦̟̣̜̰̰ͅ ̩̥͔̙̳̦̥̠͕̻̪̩̬̩̳͖̱ͅ ̦̥̖ ̠̠͎̗̮͎ ̥̮̠̹͖͇̦̥̜̞͔͓̠̤͕̰̭ͅ ͍̼̺͖͕̣̝͍͚̹͔̩̳̤̟̮͉̠̙ ̲̘͙̝̘̻̤̺ ̠͎͙ͅ ̮̭̪͙ͅ ̖̩̝̖̥̤͔ ̝̺̝͕̺̖͎͖͙͍̺̜̱͎ ̲̬̭̟̳͚̝̠̩̜ ̖͚̰̮̤͖͓̣ ̲̣̜̤̪̰͙̱̣̟̮͉̻ ̝͍̜̳͉̖͍͙ ̮͙̞̟͈̹͉͉̲͕̻̖̠̦ ̠̲͕̪̟͎͈͎̺̪͈̣ͅ ̰̣̘̪̤̮ ̠̟̳̪̝̜̠̮͕̖̹̼̮̝̳͍ͅ ̲͎̺̘̮̖ͅ ̭̘̬̺͎͇̰̲̣̤̰̳͙̙̝̙͎ͅ ̲͈̩͕͓̱̼̩ͅͅ ͔̘͇͓̪͚̺ ̘̙̥̼͔͓ͅ ̘̟̺̬̖͉͔̼͚͉͈͓͙̭̣̼͈̦ ̘̰͕̼̺̪̺ ̫̺̩̱ͅ ̠̙̤̦̦̙̠̟̥͉̗͕̲̖̤ ̜̳̣̹̞̮͓̫̟͚͙̞̖̪ ̦̼͎̣̜̘̳͔̦̟̣̜̰̰ͅ ̩̥͔̙̳̦̥̠͕̻̪̩̬̩̳͖̱ͅ ̦̥̖ ̠̠͎̗̮͎ ̥̮̠̹͖͇̦̥̜̞͔͓̠̤͕̰̭ͅ ͍̼̺͖͕̣̝͍͚̹͔̩̳̤̟̮͉̠̙ ̲̘͙̝̘̻̤̺ ̠͎͙ͅ ̮̭̪͙ͅ ̖̩̝̖̥̤͔ ̝̺̝͕̺̖͎͖͙͍̺̜̱͎ ̲̬̭̟̳͚̝̠̩̜ ̖͚̰̮̤͖͓̣ ̲̣̜̤̪̰͙̱̣̟̮͉̻ ̝͍̜̳͉̖͍͙ ̮͙̞̟͈̹͉͉̲͕̻̖̠̦ ̠̲͕̪̟͎͈͎̺̪͈̣ͅ ̰̣̘̪̤̮ ̠̟̳̪̝̜̠̮͕̖̹̼̮̝̳͍ͅ ̲͎̺̘̮̖ͅ ̭̘̬̺͎͇̰̲̣̤̰̳͙̙̝̙͎ͅ ̲͈̩͕͓̱̼̩ͅͅ ͔̘͇͓̪͚̺ ̘̙̥̼͔͓ͅ ̘̟̺̬̖͉͔̼͚͉͈͓͙̭̣̼͈̦ ̘̰͕̼̺̪̺ ̫̺̩̱ͅ ̠̙̤̦̦̙̠̟̥͉̗͕̲̖̤ ̜̳̣̹̞̮͓̫̟͚͙̞̖̪ ̦̼͎̣̜̘̳͔̦̟̣̜̰̰ͅ ̩̥͔̙̳̦̥̠͕̻̪̩̬̩̳͖̱ͅ ̦̥̖ ̠̠͎̗̮͎ ̥̮̠̹͖͇̦̥̜̞͔͓̠̤͕̰̭ͅ ͍̼̺͖͕̣̝͍͚̹͔̩̳̤̟̮͉̠̙ ̲̘͙̝̘̻̤̺ ̠͎͙ͅ ̮̭̪͙ͅ ̖̩̝̖̥̤͔ ̝̺̝͕̺̖͎͖͙͍̺̜̱͎ ̲̬̭̟̳͚̝̠̩̜ ̖͚̰̮̤͖͓̣ ̲̣̜̤̪̰͙̱̣̟̮͉̻ ̝͍̜̳͉̖͍͙ ̮͙̞̟͈̹͉͉̲͕̻̖̠̦ ̠̲͕̪̟͎͈͎̺̪͈̣ͅ ̰̣̘̪̤̮ ̠̟̳̪̝̜̠̮͕̖̹̼̮̝̳͍ͅ ̲͎̺̘̮̖ͅ ̭̘̬̺͎͇̰̲̣̤̰̳͙̙̝̙͎ͅ ̲͈̩͕͓̱̼̩ͅͅ ͔̘͇͓̪͚̺ ̘̙̥̼͔͓ͅ ̘̟̺̬̖͉͔̼͚͉͈͓͙̭̣̼͈̦ ̲͎̺̘̮̖ͅ ̭̘̬̺͎͇̰̲̣̤̰̳͙̙̝̙͎ͅ ̲͈̩͕͓̱̼̩ͅͅ ͔̘͇͓̪͚̺ ̲͎̺̘̮̖ͅ ̭̘̬̺͎͇̰̲̣̤̰̳͙̙̝̙͎ͅ ̲͈̩͕͓̱̼̩ͅͅ ͔̘͇͓̪͚̺ ̲͎̺̘̮̖ͅ ̭̘̬̺͎͇̰̲̣̤̰̳͙̙̝̙͎ͅ ̲͈̩͕͓̱̼̩ͅͅ ͔̘͇͓̪͚̺ ̲͎̺̘̮̖ͅ ̭̘̬̺͎͇̰̲̣̤̰̳͙̙̝̙͎ͅ ̲͈̩͕͓̱̼̩ͅͅ ͔̘͇͓̪͚̺ ̘̰͕̼̺̪̺ ̫̺̩̱ͅ ̠̙̤̦̦̙̠̟̥͉̗͕̲̖̤ ̜̳̣̹̞̮͓̫̟͚ ̦̼͎̣̜̘̳͔̦̟̣̜̰̰ͅ ̩̥͔̙̳̦̥̠͕̻̪̩̬̩̳͖̱ͅ ̦̥̖ ̠̠͎̗̮͎ ̥̮̠̹͖͇̦̥̜̞͔͓̠̤͕̰̭ͅ ͍̼̺͖͕̣̝͍͚̹͔̩̳̤̟̮͉̠̙ ̲̘͙̝̘̻̤̺ ̠͎͙ͅ ̮̭̪͙ͅ ̖̩̝̖̥̤͔ ̝̺̝͕̺̖͎͖͙͍̺̜̱͎ ̲̬̭̟̳͚̝̠̩̜ ̖͚̰̮̤͖͓̣ ̲̣̜̤̪̰͙̱̣̟̮͉̻ ̝͍̜̳͉̖͍͙ ̮͙̞̟͈̹͉͉̲͕̻̖̠̦ ̠̲͕̪̟͎͈͎̺̪͈̣ͅ ̰̣̘̪̤̮ ̠̟̳̪̝̜̠̮͕̖̹̼̮̝̳͍ͅ ̲͎̺̘̮̖ͅ ̭̘̬̺͎͇̰̲̣̤̰̳͙̙̝̙͎ͅ ̲͈̩͕͓̱̼̩ͅͅ ͔̘͇͓̪͚̺ ̘̙̥̼͔͓ͅ ̘̟̺̬̖͉͔̼͚͉͈͓͙̭̣̼͈̦ ̘̰͕̼̺̪̺ ̫̺̩̱ͅ ̠̙̤̦̦̙̠̟̥͉̗͕̲̖̤

KLAPSE
12-01-2012, 18:29
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lxm12qxTY31qamfy9o1_500.gif

steve
12-01-2012, 19:52
move εδω (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?18673-THE-PICTURE-8RENT)

The Good Son
12-01-2012, 21:13
.
░█████░░░░░█████░
█░░░░░█░░░█░░░░░█
░░███░░░░░░░███░░█
░█░░░█░░░░░█░░░██
█░░░███░░░█░░░███
█░░████░░░█░░████
█░░░███░░░█░░░███
░█░░░█░░░░░█████
░░███░░░░░█░░░░░██