PDA

View Full Version : Firestorm : H Tελική Κρίση.

Pages : [1] 2

Amnesiac.
28-11-2011, 18:02
Λοιπόν για να τελειώνουμε. Αυτό είναι το Οριστικό Πολλ για το Firestorm. Εν ολίγοις ισχύουν τα εξής :

Αν ψηφίσετε να φύγει, φεύγει οριστικά, δε ξαναμπαίνει ποτέ, τον ξεχνάτε με λίγα λόγια. Σταματάνε να ισχύουν τα "δώσε μου άλλη μια ευκαιρία, σοβαρεύτηκα". Αν συνεχίσει να κάνει ακκάουντς θα μπανάρονται χωρίς εξηγήσεις χωρίς τίποτα, ενώ αν το παρακάνει κι αυτό στέλνουμε σπίτι του τη Μαφία της Νότιας Βουλγαρίας και του σπάει τα δάχτυλα.

Αν ψηφίσετε να μείνει, μένει σαν ισότιμο μέλος του φόρουμ, ποστάρει ό,τι θέλει και όποιος δε γουστάρει ιγκνόρ. Εξυπακούεται ότι αν αρχίσει το σπαμμάρισμα και γενικά να παραβαίνει τους κανόνες, φεύγει με τα αίματα.

Το πολλ θα παραμείνει ανοιχτό 5 μέρες ώστε να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Επίσης, θα είναι φανερό ποιός ψήφισε τι και αν κάποιος ποστάρει με 2 ή περισσότερα ακκάουντς θα αφαιρούνται και οι 2 ψήφοι του από το τελικό αποτέλεσμα.

Γενικά σταματήστε να ασχολείστε με το firestorm, αν θέλετε να φύγει ψηφίστε ΝΑ ΦΥΓΕΙ, αν θέλετε να μείνει ψηφίστε ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ, αν τελικά το αποτέλεσμα είναι "μείνε", σεβαστείτε το και σταματήστε να τον κράζετε συνέχεια. ΟΚ καιγώ μαζί.

Αυτά.

Εννοείται από κάτω γράφετε τις ενστάσεις σας, προσπαθείτε να επηρεάσετε τους υπόλοιπους, σπαμμάρετε και μπαίνετε και εσείς στο πολλ κτλ.

Atropos
28-11-2011, 18:09
http://2.bp.blogspot.com/-tPnQamA-bvo/TpRli46yF5I/AAAAAAAAAWA/xnuQXzce12A/s1600/ban-youre-banned.jpg

JnB
28-11-2011, 18:13
Εδώ έχουμε κλινική περίπτωση που την αφήνετε από συμπόνοια και σας πείραξε ο φιρεστορμ;

Agoraphobic_S.I.
28-11-2011, 18:19
Ο χρήστης τρολλ πείραξε τον χρήστη "πετάω ατάκες-λογοπαίγνια-καρδούλες". Μεγάλη κόντρα.

ubu
28-11-2011, 18:25
<ubu> αν δε φαει μπαν το μομολο πραγματικα θα εχουμε το φορουμ που μας αξιζει.

menumission
http://www.youtube.com/watch?v=2MjbqrQSr3k

http://www.youtube.com/watch?v=CR8logunPzQ

Dythor
Δηλαδή αν πάει 51-49 να φύγει, θα φύγει; Αστειότητες.

Amnesiac.
28-11-2011, 18:27
Δηλαδή αν πάει 51-49 να φύγει, θα φύγει; Αστειότητες.

Ye, επίσης αν πάει 51-49 να μείνει, θα μείνει παρόλο που θα ενοχλεί μερικές δεκάδες άτομα. Έτσι είναι αυτά.

Dythor
28-11-2011, 18:32
Φίλος, μόλις έχασες όλα τα φρικιά του φόρουμ!

Agoraphobic_S.I.
28-11-2011, 18:37
Στο μεταξύ αυτούς τους "κανόνες" δεν τους τηρεί κανείς ε.

Phantom Duck
28-11-2011, 18:47
πράγματι, οπότε γι' αυτό το θρεντ λέω να γίνω firestorm

http://www.youtube.com/watch?v=1zkugyGWBiw

Amnesiac.
28-11-2011, 18:47
Αφαιρούνται 2 ψήφοι από το ΝΑ ΦΥΓΕΙ επειδή η Μάγια ψήφισε με 2 ακκάουντς. Να διαβάζετε τους κανόνες πριν ψηφίσετε.

Drumsick
28-11-2011, 18:48
λολ. Έπαιξα κι έχασα.

Mitsmann
28-11-2011, 19:00
μπαν με ανεση.

το παιδι με το που μπηκε και ενω μονο δεν φιλησε ποδιες με ξερετε-τι αρχισε το ιδιο σπαμ σε χρονικο διαστημα 3 μερων.
Εκτος αν δεχτουμε οτι ειναι κλινικη περιπτωση αποδοχης προσοχης οποτε αφου στην αλλη κλινικη περιπτωση κανουμε τους χαζους, θα το κανουμε και εδω σαφως και δικαια.

Οποιος πιστευει ως τωρα οτι ο Φιρεστορμ θα κοψει τις μαλακιες, τον συγχαιρω εχει την χειροτερη κριση που εχω δει.

οσοι λενε να μεινει ας μας πουν και το γιατι.
ειμαι κυριολεκτικα περιεργος.
τουλαχιστον η Γιουλαη εκοψε το σπαμ. Μεχρι κι αυτη ειναι σοβαροτερη απ τον μπετοβλακα.

Amnesiac.
28-11-2011, 19:02
Μείον 3 οι ψήφοι στο ΝΑ ΦΥΓΕΙ γιατί και ο χρήστης fake είναι της Μάγιας.

Phantom Duck
28-11-2011, 19:05
ανάλυση των μεχρί τώρα "να μείνει":

Agoraphobic_S.I., Dythor, scarecrow, Tispanagias tamatia: κωλόφρικα και σχιζοφρενείς που δε βρήκαν το κουμπί "άκυρο-αποχή"

Lazyass, Maroon, Φύσκος: ανύπαρκτοι και fake του άνεργου

The Donnn: κύπριος

Heimaa: γελάω

Επομένως έχουμε 3 ψήφους, Boom!, GG* και Sotos_The_Tequiler. Το σκορ είναι 13-3.

Να μείνει ο firestorm και να φάνε ban οι παραπάνω.

metamelia1
28-11-2011, 19:07
Ότι ειπε dythor, agoraphobic και JnB.

επίσης
<Drumsick> αμνηζιακ φιλαρακι, κανε τα στραβα ματια και σβησε της χ!
βαρβάρα θα αποχωρήσεις ΚΑΙ από δω αν τελικά μείνω; :touched:

επίσης πάρτε ΑΝΑΛΥΣΗ απο τον αποπάνω. Μετά λέτε εμένα ανώριμο :!:

παιδιά δε συμμετάσχω στη συζήτηση άλλο, φαίνεται ποιός έχει το πρόβλημα και έχω πραγματικά ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ να μιλάω με τέτοια σιχαμένα τυπάκια που επικαλούντε και 'λογικά' επιχειρήματα, όπως ο τύπος λίγο πιο πάνω (Mitsmann) που θέλει να με βγάλει χειρότερα ψυχικά άρρωστο απο τη γιουλάι. Γελάει ο κόσμος.

Ξέρετε ποιός είμαι, οι μισοί με ξέρετε και από κοντά, ξέρετε το έργο μου στο ER εδώ και 2 χρόνια περίπου, βάλτε τα όλα κάτω και Ψηφίστε. Στη τελική έχω πρόβλημα μόνο με όσους με πάνε κόντρα, πόσο μάλλον με τέτοιο απαίσιο τρόπο.

Με αγάπη, Firestorm.

Phantom Duck
28-11-2011, 19:08
http://3.bp.blogspot.com/_7x5K90ryOyg/RzcpeGLNRiI/AAAAAAAAAHI/QUB5evwNdxY/s320/as.jpg

Shadowking
28-11-2011, 19:13
http://www.youtube.com/watch?v=AcQ8CDk0KME

Amnesiac.
28-11-2011, 19:13
Α επίσης μη ψηφίσετε το αντίθετο από αυτό που θέλετε και μετά αρχίσετε τα "λολ ρε μαλάκες πλάκα έκανα, ήταν προφανές". Παραβιάζετε τον κανόνα νο.3 του φόρουμ και θα μπαναριστείτε.

KLAPSE
28-11-2011, 19:18
Xa

KLAPSE
28-11-2011, 19:35
pame na to vgaloume isopalia na berdeutei o amnesiac

Amnesiac.
28-11-2011, 19:37
Αν βγει ισοπαλία ban ο αποπάνω βλάκας. Πάμε.

Keeper Of The Seventh Son
28-11-2011, 20:05
den polimpainw foroum alla psifisa na meinei giati ton paw genika k giati re malakes poso diskolo einai na kanete ignor kapoion pou sas ti spaei s ena foroum. den eiste sigkatoikoi oute sinadelfoi kserw gw, o firestorm gia ton kathena sas kati grammata se mia othoni einai opws eixe pei kapoios palia pou de thimamai poios. ksekollate ligouli

freak brother
28-11-2011, 20:06
δεν ειναι ο ιδιος χρηστης?

:P

namiroth
28-11-2011, 20:29
κουρασε το θεμα..

να φυγει γτ βαρεθηκα τα θρεντς για την παρτη του

Dythor
28-11-2011, 20:39
μπαν με ανεση.

το παιδι με το που μπηκε και ενω μονο δεν φιλησε ποδιες με ξερετε-τι αρχισε το ιδιο σπαμ σε χρονικο διαστημα 3 μερων.
Εκτος αν δεχτουμε οτι ειναι κλινικη περιπτωση αποδοχης προσοχης οποτε αφου στην αλλη κλινικη περιπτωση κανουμε τους χαζους, θα το κανουμε και εδω σαφως και δικαια.

Οποιος πιστευει ως τωρα οτι ο Φιρεστορμ θα κοψει τις μαλακιες, τον συγχαιρω εχει την χειροτερη κριση που εχω δει.

Στ' αρχίδια μας ρε φίλε. Κάντον ιγκνόρ. Σιγά την καθωσπρέπει σαλονάρα που 'ναι το κωλοφόρουμ σου. Φλώρε.

Maroon
28-11-2011, 20:46
serious business μιλάμε έχει γίνει η κατάσταση

Reject
28-11-2011, 20:47
να μείνει.

Esteban
28-11-2011, 20:47
Κουραση

Roswell47
28-11-2011, 20:54
Είμαι διχασμένος, καθώς ο φαιρστορμ μιλάει για το "έργο" του στο φόρουμ. Από την άλλη όπως το έθεσε ο Dythor δε μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί του.

redeemer
28-11-2011, 20:56
Να μείνει.

Μου καθεται λίγο περίεργα να βλέπω κατά τ' άλλα έξυπνους ανθρώπους να κανιβαλίζουν έτσι και να τραβάνε καταστάσεις όσο δε πάει,οκ δε λέω ότι μπορεί να μη τσαντιστήκατε σε κάποια φάση μαζί του,αλλά αυτή η σοβαροφάνεια γίνεται σχεδόν αστεία από ένα σημείο και μετά.Στο κάτω-κάτω,αν ο Φάηρστορμ ή ο κάθε Φάηρστορμ ήταν πια ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,δε νομίζω να παζαρεύαμε με πολλς αν θα μείνει η όχι.Αλλά σε δουλειά να βρισκόμαστε κλπ κλπ.

VidnaObmana
28-11-2011, 20:59
Να μεινει .-

12 stars circle your brow
28-11-2011, 21:11
το φορουμ εχει καταντήσει ένα ανέκδοτο (yo dawg i put the whole forum on the joke thread so you can laugh while you laugh ή κάπως έτσι), get a life Firestorm, σοβαρευτείτε οι υπόλοιποι

Ford Prefect
28-11-2011, 21:21
Μου είναι παντελώς αδιάφορο αν θα μείνει ή θα φύγει. Έχω εκνευριστεί μερικές φορές με κάτι εξάρσεις καθυστέρησης αλλά σιγά. Μερικά ήταν και συμπαθητικά.

Πιο πολύ εντύπωση μου κάνει πόσο σίριους μπίζνες είναι το θέμα και για τις δυο πλευρές, ειδικά από την πλευρά του, είναι λίγο θλιβερό.

Να κόψει τις χοντράδες, αυτές με τις μούτζες στο +15 και πάνω ας πούμε, να βάζει κάνα σπόιλερ στο βομβαρδισμό εικόνων και να μείνει, που φαντάζομαι είναι αυτό που θέλουν και αυτοί που λένε να φύγει αλλά δεν τον πιστεύουν.

Πάντως, δεν θα ήταν άσχημα για κανά μήνα να έχει όριο 5 ποστ την ημέρα. Για να του δώσει κίνητρο στην ποιότητα.

Phantom Duck
28-11-2011, 21:30
ο ΟΚΑΝΑ των τρολλ.

rage for order
28-11-2011, 21:48
προτιμώ λύση με ποστ αποχώρησης.

chris_boss
28-11-2011, 22:29
μην του δινεις τοση σημασια, ειναι προφανως attention whore

KLAPSE
28-11-2011, 22:36
MALAKES EXETE KAI KAPOIA HLIKIA KAI KANETE POLL SE FORUM KAI PSIFIZETAI KAI DEN BOREITAI NA KANETE ENA IGNORE? O ALLOS LEEI NA ALLAXEI THN PSHFO. AXAXAX. H KAHMENH H DRUMSICK HTHELE NA FAEI BAN O FIRESTORM KAI APETYXE KAI NA PSIFHSEI AAAAAAAXAXAXAXAXAXAXA MILAME GIA SKOUPIDIA

http://i.imgur.com/b1TB0.gif

menumission
28-11-2011, 22:42
ελα μαλακα (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?25114-BAN-GIOULAI) στα χναρια που χαραξε η αγουριδα

jack the ripper
28-11-2011, 22:58
Συμβιβαστική λύση: ban και στους 2

σοφη απαντηση

Amnesiac.
28-11-2011, 23:22
Εγώ ρε παιδιά δε καταλαβαίνω το εξής. Άντε πες εμείς είμαστε οι ανώριμοι μαλάκες που ασχολούμαστε με ένα κωλοφόρουμ στο ίντερνετ, στο οποίο περνάμε τη μισή μας μέρα και γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια μεταξύ μας και κάνουμε παρέα και ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ.

Εσείς που περνάτε επίσης τη μισή σας μέρα (κάποιοι και παραπάνω) σε κάτι που είναι ένα κωλοφόρουμ με το οποίο δεν αξίζει να ασχολείται κανείς, τι δικαιολογία έχετε; Μήπως κάνετε κάτι λάθος;

Γενικά όποιος κουράζεται να πάει να ξεκουραστεί :!:

Dythor
28-11-2011, 23:49
Διαφορετικοί άνθρωποι τη βρίσκουν με διαφορετικούς τρόπους. Κι εμείς τη βρίσκουμε αμνήζιακ! Επίσης πραγματικά θα ήθελα να υπήρχαν στατιστικά για το πόση ώρα ημερησίως ξοδεύει κανείς στο ρέκβιεμ, εγώ προσωπικά χτυπάω-δε χτυπάω δεκάλεπτο.

Amnesiac.
28-11-2011, 23:56
Χαίρομαι που τη βρίσκεις και σου εύχομαι να μείνεις στο δεκάλεπτο =)

casshern
29-11-2011, 00:36
εγώ προσωπικά χτυπάω-δε χτυπάω δεκάλεπτο.Δεν έχω μπροστά μου τα στοιχεία, αλλά πρέπει να είναι νέο ρεκόρ Γκίνες, στην κατηγορία Tendex Malakias.

H.
29-11-2011, 00:48
το φορουμ εχει καταντήσει ένα ανέκδοτο

Αυτό. Συν, να θυμίσω ότι κάποτε ο μόνος λόγος που ξεχώρισε αυτός ο ιστοτόπος και ξέφυγε μπροστά ήταν η απόλυτη ελευθερία λόγου που παρείχε. Με τέτοιους mods και τέτοια "θέματα" που δημιουργούν εξανεμίζετε και αυτό το τελευταίο του πλεονέκτημα.

Να μείνει, όπως και να μείνουν όλοι γιατί ο καθένας έχει τον ρόλο του.

tsimpouklano
29-11-2011, 00:51
Μαζί μας.

ikonoklast
29-11-2011, 00:52
να θυμίσω ότι κάποτε ο μόνος λόγος που ξεχώρισε αυτός ο ιστοτόπος και ξέφυγε μπροστά ήταν η απόλυτη ελευθερία λόγου που παρείχε.

να θυμίσω ότι εκείνη την εποχή εσύ έλεγες ότι είναι ένα μάτσο κομπλεξικών και καθυστερημένων.

H.
29-11-2011, 00:55
Ισχύει, αφού σε είχαν μπανάρει.

Amnesiac.
29-11-2011, 00:56
Εξήγησε μας και το δικό σου ρόλο Η.

H.
29-11-2011, 00:58
Forum (http://www.electricrequiem.com/forum/forum.php)
Help! (http://www.electricrequiem.com/forum/forumdisplay.php?6-Help%21)
Forums Help/Suggestions (http://www.electricrequiem.com/forum/forumdisplay.php?11-Forums-Help-Suggestions)
Firestorm : H Tελική Κρίση.

Δεν είμαι σε αυτό το θρεντ για να ξεκατινιαστώ, παρόλο που το προβοκάρεις αλλά για να πω την άποψη μου για το παραπάνω.

Κάνε ανάλογο θρεντ και το συζητάμε. Μαζί με τον δικό σου ρόλο πάντα :)

Amnesiac.
29-11-2011, 00:59
Ο δικός μου είναι να σου σπάω τ'αρχίδια. Αυτό είναι όλη μου η ζωή. Εσένα;

Amnesiac.
29-11-2011, 01:12
Σοβαρά τώρα. Είσαι ο πλέον σιχαμένος τύπος εδώ μέσα, έχεις κάνει με διαφορά από το δεύτερο τα πιο εμετικά ποστς, έχεις προσβάλλει άλλους ανθρώπους σε βαθμό αήδιας χωρίς κανένα λόγο και παρόλ'αυτά είσαι ακόμα εδώ και συνεχίζεις να ποστάρεις κανονικά. Είσαι η γαμημένη ζωντανή διαφήμιση του ηαρ για την ελευθερία λόγου. Είσαι το μελλοντικό μας banner.

Είσαι ο τελευταίος που πρέπει να μιλάει γι'αυτό το πράγμα εδώ μέσα.

Mitsmann
29-11-2011, 01:21
Νταηθορ διαβασα το ποστ σου με προσοχη και κατεληξα οτι εισαι ενισχυμενα ηλιθιος.
πραγμα που δηλαδη δε χρειαζοταν να διαβασω το ποστ σου.

χιντ. το κωλοφορουμ σαλοναρα ειναι αυτο που δεν ανεχεσαι το χιουμορ του αμνηζιακ π.χ., στο ΕΡ ΣΟΥ

χιντ 2. Με λενε Ριζο κι οπως θελω τα γυριζω.

GraveMiasma
29-11-2011, 01:34
poios einai aytos o Firestorm ?

H.
29-11-2011, 01:52
Σοβαρά τώρα. Είσαι ο πλέον σιχαμένος τύπος εδώ μέσα, έχεις κάνει με διαφορά από το δεύτερο τα πιο εμετικά ποστς, μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lvbmr0ChRy1r40dtpo1_500.gif

poweruser
29-11-2011, 02:17
κρατήστε ισοπαλία για να έχουμε να γελάμε με τέτχια πόστς.

atom_smasher
29-11-2011, 04:45
Ψηφισα να φυγει, καταλαθος... Αλλα προσπαθω για την ισοπαλια! Προτιμω να παραμεινει αν και θα ηταν εξαιρετικα ευχαριστο αν μπορουσε να συγκρατησει λιγο τα νευρα του προς τον γειτονα και αδερφο Αμνιζιακ (ενταξει ρε παιδακι μου μας σπαει και μας τα νευρα χρονια τωρα αλλα δεν πηξαμε στην μαλακια. Συγκρατησου και συ)

Helm
29-11-2011, 05:54
Με κάνετε να ζητάω πασγουορντ από τον σερβερ. Δημοκρατική διαδικασία και μαλακίες, είναι απλό, αυτοί που θέλουν τον φαιαρστορμ να φύγει πρέπει να τον νικήσουν. Ο Φαιαρστορμ είναι το ER γκολεμ, νεώτερος, μοναχικότερος, με τα Σωστά Πρότυπα και με άπλετο ελεύθερο χρόνο. Αν δεν σας αρέσει, βαλτέ τα δυνατά σας. Αν δεν τα καταφέρετε, να φύγετε εσείς.

Ψηφίζω να μείνει για να γίνουν τα πράγματα σωστά.

Helm
29-11-2011, 05:57
με την ευκαιρία, να τσεκάρω και σεξιον

kontan
29-11-2011, 08:56
den polimpainw foroum alla psifisa na meinei giati ton paw genika k giati re malakes poso diskolo einai na kanete ignor kapoion pou sas ti spaei s ena foroum. den eiste sigkatoikoi oute sinadelfoi kserw gw, o firestorm gia ton kathena sas kati grammata se mia othoni einai opws eixe pei kapoios palia pou de thimamai poios. ksekollate ligouli

αυτό

wom
29-11-2011, 09:32
Να πάρει πούλο, όχι όμως επειδή είναι κάγκουρας & σπαμμάρει & μας τα πρήζει (προσωπικά δεν τον αντιπαθώ) ... ΑΛΛΑ γιατί γίνεται τσιμπούκι στους moderators για benefits και στέλνει κλαψιάρικα pm's

Που έχει ξαναγίνει troll να γλύφει amnesiac "έλα ρε σοβαρά το λεω, δεν θα το ξανακάνω, ήταν μια φορά μόνο ... είμουν ευάλωτη σε στιγμή αδυναμίας - κλαψ/λυγμ"

...ΑΙ ΣΙΚΤΙΡ ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΕ & so long for the fish, μύρισαν ψαρίλα όλα τα threads!

ikonoklast
29-11-2011, 10:46
O Helm με έπεισε να το παλέψω.

Καταρχήν να σημειώσουμε ότι το ER είναι πλέον φόρουμ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΣΚΑΤΙΦΛΩΡΙΑΣ, από τον super mod μέχρι τους χρήστες. Ο πρώτος γιατί είναι αδύναμος χαρακτήρας, υποκύπτει στο κλαψούρισμα, χρειάζεται να κάνει οχτώ πολλ για να είναι '«"δημοκρατικός"»' με το μποτ και γενικά έχει μετατρέψει σε SERIOUS BUSINESS κάτι που ο ίδιος λέει ότι θέλει να σταματήσει να τον απασχολεί. Οι δεύτεροι γιατί μεγάλη μερίδα τους είναι αηδιαστικά αρκουδάκια της αγάπης και είναι ικανοί να κρατήσουν ακόμα και τον Δρ. Μενγκελε στο φόρουμ τους αν κάποιος τους πει ότι τίθεται ζήτημα «ελευθερίας του λόγου».

Λέγοντας το τελευταίο να σημειώσουμε ότι η συζήτηση είναι εντελώς λάθος από την αρχή. Λανθασμένα ο Firestorm καλείται από κάποιους "τρολλ", "πειραχτήρι", "διαβολάκος" ή ακόμα και "βλάκας", "καθυστερημένος", "χωρίς ζωή" και ό,τι άλλο του δίνει ανθρώπινη υπόσταση καθώς ο Firestorm, ο KLAPSE και όλοι οι παρεμφερείς είναι καταφανώς ένα πράγμα: BOT. Κάνουν parsing ό,τι μαλακία υπάρχει στο 9GAG, στο 4chan, στο tumblr, στο google - οπουδήποτε αλλού, και έρχονται και την ποστάρουν στο ER. Σε όλους τους ανώμαλους που λένε ότι πρέπει να κρατάμε τα bots στο ER και αν δε μας αρέσουν να τους κάνουμε ignore, προτείνω να ανοίξουμε τα Guest Accounts, να βγάλουμε τα Registration και τα Captcha και όλα, να γίνει του μουνιού το πανηγύρι και να βγάλουμε γούστα. Στην τελική αν δε μας αρέσει, τα κάνουμε όλα ignore! Αν πάλι μου πείτε ότι «εντάξει δε θέλουμε όλα τα μποτ του κόσμου, είμαστε ανώμαλοι και μας αρέσει μόνο ο Firestorm14». Τότε, δε θα κάνουμε εμείς ignore, ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ καθώς ΕΔΩ (http://faierstorm.tumblr.com/) είναι το tumblr του φίλοι μου, τα ίδια σκατά ποστάρει και εκεί και εδώ, γιατί δε μπαίνετε ΣΕΙΣ εκεί να τον φχαριστιέστε;

Στο τέλος να αναφέρουμε ότι ακόμα και για τεχνικούς λόγους είναι ανώφελο να κάνεις κάποιον ignore καθώς το theme που έχετε βάλει δεν αγνοεί εντελώς την παρουσία κάποιου παρά στη θέση των ποστ του σου βγάζει ένα μαλακισμένο div που σε ενημερώνει ότι τον έχεις ignore και αν θες να δεις το ποστ. Όπως επίσης δεν αγνοούνται και τα quotes που θα γίνουν από άλλους χρήστες. Στο τέλος τέλος όμως το ζήτημα δεν είναι ζήτημα προσωπικών γούστων, είναι ζήτημα χιούμορ, αισθητικής, είναι ζήτημα... ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕR (sic). Αν τελικά η δραματική βλακεία κατανικήσει την στοιχειώδη αντίληψη και αποφασιστεί να μείνει ο τύπος, τότε εγώ προσωπικά θα ντρέπομαι να λέω στους φίλους μου και στα γκομενάκια που γνωρίζω ότι γράφω στο ΕR -κάτι που παλιότερα ήταν σχεδόν πάντα η πρώτη μου κουβέντα-. Θα ντρέπομαι να πω ότι εδώ έχω βριστεί, έχω πλακωθεί, έχω φάει μπαν, έχω αγαπήσει, έχω κλάψει, έχω γελάσει, τραγουδήσει και παίξει. Tέλειωσαν πια τα βλέμματα όλο θαυμασμό από τον κόσμο όταν έλεγα ότι συχνά σκαρώνουμε καλαμπούρια με τον Symposium, τον Gabriel, τον Ρωχάμη, τον Chopped, τον Retaliator, τον WOTAN, τον Joey_Allen και τα δέκα fake του, τον ΜΠΑΝΤΙΛΑΚΗ, τον Stormrider, τον DESOSAV, τον Kafrulis και κάθε διαστημική ευφυία που έχει περάσει απο αυτό το φόρουμ...

Γιατί θα μου λένε όλοι, «καλά ρε, τόσο ξεφτίλα είσαι, στο φορουμ του Firestorm γράφεις;».

Αυτά, σε αντίθετη περίπτωση (πράγμα που απεύχομαι) θα ήθελα να εκλάβετε αυτό το ποστ σαν ένα ακόμη ποστ μιας τόσο πικρής αποχώρησης....

Με τιμή. Σπύρος -ikonoklast- Π.

Krux
29-11-2011, 10:57
Θπύρο μείνε ρε

~ladykiller~
29-11-2011, 10:59
δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ συγκινήθηκα λίγο.

freak brother
29-11-2011, 11:29
ποιος ειναι ο user ENGINENO9 ?

metamelia1
29-11-2011, 14:22
Κοίτα τι ποσταρε ο πούστης :touched: :touched: :touched:

Συγκινητικοί Πιτσαδόρος, KLAPSE, Helm και όλοι εσεις που ενώ έχω πρήξει λίγο πολύ τα παπάρια σας, ακόμα με θέλετε ΚΟΝΤΑ σας να σας κρατάω συντροφία ποστάροντας ιερογλυφικά στο τσατ και random picture parsing σε διάφορα θρέντς. Ή και όχι. ΟΚ αυτός ο μύθος 'είσαι bot ποστάρεις ότινανε' πρέπει να σταματήσει- περάστε μια βόλτα απο τα recent post μου, ούτε τα μισά ποστ ανα σελίδα είναι 'media post' ας τα πούμε. Πιστεύω πως έχω φανεί ΧΡΗΣΙΜΟΣ στο pc&games ποστάροντας οδηγούς για ASIO (!!!! α, και emulators), βοηθώντας τον οποιονδήποτε σύντροφο ERίτη να φτιάξει το pc του και πρέπει πολύ πολύ σύντομα να ξαναγίνω Moderator. Δε θα ποστάρεις απλά στο φόρουμ του Firestorm, αλλά του Moderator Firestorm (!).

Σπυρέτο μου, και συ ήσουν 20χρονώ κάποτε και πόσταρες ΨΑΡΙΑ ΧΩΜΕΝΑ ΣΕ ΚΩΛΟΥΣ (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?18574-5000-POSTS-IKONOKLAST!!!) για να γιορτάσεις τα 5,000 ποστ σου στη φορουμάρα που πάντα είχες ως πρώτη κουβέντα, πανέξυπνε ουρακοτάγκε. Επίσης το Tumblr μου Καλά σε Γαμάει. Πάνε στη τέταρτη σελίδα, θα δείς φατσακαρτα μια πούτσα χωμένη σε ένα NES. Πες μου τώρα, ποιός άλλος θα μπορούσε να προσφέρει αυτό το θέαμα στην οθόνη σου;; Η κονσόλα που βίωσες για πρώτη φορά στη ζωή σου πράγματα όπως η αγάπη, το κλάμα, το γέλιο και το παιχνίδι, να σοδομίζεται τόσο αισχρά;; Εγώ προσωπικά νιώθω πως βιώνω τον έρωτα για πρώτη φορά.

Στη τελική, εγώ πάντοτε σε συμπαθούσα αλλά εσύ με πήρες με στραβό μάτι εξαρχής...πάντα πεταγόσουν να μου χωθείς δίχως αύριο, με απαξιωτικό υφάκι :cry:

Θέλω να ξέρεις ότι θα μου λείψεις. Πολύ. Δε θα το αντέξω Σπύρο, μη φύγεις. Σπύρο μ'ακούς; Είσαι ο ιντερνετικός μου ήρωας, ο ιδανικός άνθρωπος, αυτό που πάντα ονειρευόμουν... Σ'αγαπώ....

The Good Son
29-11-2011, 14:36
παιδιά δε συμμετάσχω στη συζήτηση άλλο

Amnesiac.
29-11-2011, 14:38
Πάμε πάλι.

Κατ’αρχάς, serious business δεν έχω κάνει εγώ την υπόθεση αλλά όσοι με πρήζουν καθημερινά για το φίρεστορμ, είτε λέγοντας μου να τον μπανάρω όταν κυκλοφορεί ελεύθερος, είτε να του δώσω μια ακόμα ευκαιρία όταν είναι μπαναρισμένος, είτε όταν τον βρίζουν σε 150 ποστς. Πραγματικά θέλω να σταματήσω να ασχολούμαι με τον τύπο, αλλά πριν αρχίσετε να λέτε τα “πολλή σημασία του δίνεις” σας κοιτάξτε μήπως δίνετε εσείς παραπάνω. φφς κάθε μέρα υπάρχει συζήτηση στο τσατ για τον φίρεστορμ και δε την ξεκινώ εγώ αυτή.

Κατέληξα ότι το να γίνει πολλ είναι ο μόνος τρόπος να τελειώσει αυτή η ιστορία με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ελπίζοντας ότι η χαμένη πλευρά θα σεβαστεί την απόφαση ενώ οι “νικητές” θα σκάσουν επιτέλους.

Γελάω με όσους ΒΛΑΚΕΣ μιλάνε για προσωπική μου κόντρα με το φίρεστορμ και για περιορισμό της ελευθερίας του λόγου και άλλες τέτοιες ηλιθιότητες, όταν η μόνη ΑΠΟΦΑΣΗ που έχω πάρει χωρίς να ρωτήσω κανέναν και η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί κατάχρηση εξουσίας είναι το να τον αφήσω να ξαναγράφει. Αν είχα προσωπική κόντρα (όπως το εννοείτε εσείς, ότι τον θεωρώ καθυστερημένο ισχύει) απλά δε θα τον άφηνα ποτέ να ξαναμπεί, γιατί μιλάμε για ήδη μπαναρισμένο (όχι από εμένα) χρήστη. Βλ. ER που θέλουμε.

Το γιατί τον άφησα να ξαναγράφει είναι άλλη ιστορία, ο συγκεκριμένος χρήστης μου δείχνει ότι πραγματικά το έχει ανάγκη να μαλακίζεται εδώ μέσα, ότι το χρειάζεται ρε παιδί μου, ότι θα του στερήσω κάτι Σημαντικό αν τον μπανάρω μόνιμα. Δε το έχω ξανασυναντήσει αυτό το πράγμα και πραγματικά προτιμώ, αν τελικά αποφασιστεί να φύγει, να μην είμαι εγώ αυτός που θα του ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.

Γενικά, για να τελειώνουμε, δεν αποφασίζω εγώ για το ποιός θα γράφει και ποιός όχι εδώ μέσα, το ηαρ ορίζεται σαν “οντότητα” από το σύνολο των ανθρώπων που γράφουν σε αυτό και αν αυτοί που γράφουν αποφασίσουν ότι χρειάζονται ένα φίρεστορμ, θα έχουν ένα φίρεστορμ. Όπως ισχύει και για οποιονδήποτε άλλο χρήστη.

Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του καθένα μας να αποφασίσει κατά πόσο θέλει να συμμετέχει σε μια κοινότητα με αυτή την αισθητική, με αυτούς τους κανόνες, με τους φίρεστορμς και τους KLAPSE και τους αμνίζιακς και τους Η. και τους ικόνοκλαστς της.

Αυτά.

regularpaul
29-11-2011, 15:55
διακρίνω μια αύρα κόντρας παλιών/νέων ΕΡ-ιτών στα αποτελέσματα ή ιδέα μου είναι?

το ριχνω να φυγει μονο και μονο
για να μην ξαναδώ ποτέ οτιδήποτε σε σχεση με τον Ρωσο τροβαδουρο στο μιουζικ

atom_smasher
29-11-2011, 16:58
To Fantasma δεν ειναι fake του φιξξερ?

Drumsick
29-11-2011, 17:49
18:25 <Shadowking> 8α αυτοκτονούσα στην 8έση σου.
18:26 <Firestorm> poios me sixenetai, o asximos shadowking?
18:26 <Firestorm> aytoktona esy kalytera mafth th mapa pou kouvalas

21:20 <Shadowking> φλορενς υπερμπαζο, οχι απλα μπαζο.
21:22 <Firestorm> poios milaei!!!!!
21:22 <Firestorm> (pros shadowking)
21:26 <Firestorm> F̛̝̱͓̜͕ͮ̍͋̒I̙̜͇̍ͣ͌̈́Ẋ͇͙͍̻̠̜̩ͦ̕͜X̴͚̞̜̑ͬ̂̒̚X̵̠̼ͫͥͯͫ̓͘E̸̮̩̮̘ͤͫ̈́̏̑̆̉̔ͨ͡R̵̟̫̜͈͕͎̰ͪ͑̍͝ͅ
21:27 <Firestorm> malakoF̛̝̱͓̜͕ͮ̍͋̒I̙̜͇̍ͣ͌̈́Ẋ͇͙͍̻̠̜̩ͦ̕͜X̴͚̞̜̑ͬ̂̒̚X̵̠̼ͫͥͯͫ̓͘E̸̮̩̮̘ͤͫ̈́̏̑̆̉̔ͨ͡R̵̟̫̜͈͕͎̰ͪ͑̍͝ͅ

21:29 <Firestorm> drumsick
21:29 <Firestorm> tha apoxoriseis twra?
21:29 <Firestorm> exw agwnia

21:39 <Drumsick> ποναει η αληθεια
21:39 <Firestorm> drumsick de thes na milhsw gia alhtheies :/

02:33 <Firestorm> geia sou mitsmann fysiologike
02:33 <Firestorm> geloios typos

03:36 <Firestorm> synolika apola ta alla pou thimame exw 10k pinks
03:36 <Firestorm> deka xiliades fores patisan pink se post mou.
03:36 <Firestorm> kai alles toses se moutza.
03:36 <Mitsmann> εχεις επιτελεσει ΕΡΓΟ.
03:37 <Firestorm> to ergo to grapsa kai gelousa
03:37 <Firestorm> f̵͈͚̝̻̰͓̥͒ͩ͠i̡̭͔̲̩̤̲͙͓̿̈̀̊͌ͪ̊x̴͔̣̠͚͈̥̰͚̯ͥ͜x̧̳̪͍̩̱̟͉̺͛͐̓̊e͌͡͏̹͎͍̱
03:38 <Firestorm> ma de gamaei?

03:43 <Firestorm> pros to paron peismwnw gia na vgw nikhths ap to poll.
03:43 <Firestorm> epeita de nomizw na polyasxolithw, ksenerwsa poly me ta teleytaia

17:05 <Firestorm> το πολωνικο μουνι που σε πεταγε
17:05 <Firestorm> βρωμιαρα
Nα τον χαίρεστε.

Dythor
29-11-2011, 18:25
O Helm με έπεισε να το παλέψω.

Καταρχήν να σημειώσουμε ότι το ER είναι πλέον φόρουμ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΣΚΑΤΙΦΛΩΡΙΑΣ, από τον super mod μέχρι τους χρήστες. Ο πρώτος γιατί είναι αδύναμος χαρακτήρας, υποκύπτει στο κλαψούρισμα, χρειάζεται να κάνει οχτώ πολλ για να είναι '«"δημοκρατικός"»' με το μποτ και γενικά έχει μετατρέψει σε SERIOUS BUSINESS κάτι που ο ίδιος λέει ότι θέλει να σταματήσει να τον απασχολεί. Οι δεύτεροι γιατί μεγάλη μερίδα τους είναι αηδιαστικά αρκουδάκια της αγάπης και είναι ικανοί να κρατήσουν ακόμα και τον Δρ. Μενγκελε στο φόρουμ τους αν κάποιος τους πει ότι τίθεται ζήτημα «ελευθερίας του λόγου».

Λέγοντας το τελευταίο να σημειώσουμε ότι η συζήτηση είναι εντελώς λάθος από την αρχή. Λανθασμένα ο Firestorm καλείται από κάποιους "τρολλ", "πειραχτήρι", "διαβολάκος" ή ακόμα και "βλάκας", "καθυστερημένος", "χωρίς ζωή" και ό,τι άλλο του δίνει ανθρώπινη υπόσταση καθώς ο Firestorm, ο KLAPSE και όλοι οι παρεμφερείς είναι καταφανώς ένα πράγμα: BOT. Κάνουν parsing ό,τι μαλακία υπάρχει στο 9GAG, στο 4chan, στο tumblr, στο google - οπουδήποτε αλλού, και έρχονται και την ποστάρουν στο ER. Σε όλους τους ανώμαλους που λένε ότι πρέπει να κρατάμε τα bots στο ER και αν δε μας αρέσουν να τους κάνουμε ignore, προτείνω να ανοίξουμε τα Guest Accounts, να βγάλουμε τα Registration και τα Captcha και όλα, να γίνει του μουνιού το πανηγύρι και να βγάλουμε γούστα. Στην τελική αν δε μας αρέσει, τα κάνουμε όλα ignore! Αν πάλι μου πείτε ότι «εντάξει δε θέλουμε όλα τα μποτ του κόσμου, είμαστε ανώμαλοι και μας αρέσει μόνο ο Firestorm14». Τότε, δε θα κάνουμε εμείς ignore, ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ καθώς ΕΔΩ (http://faierstorm.tumblr.com/) είναι το tumblr του φίλοι μου, τα ίδια σκατά ποστάρει και εκεί και εδώ, γιατί δε μπαίνετε ΣΕΙΣ εκεί να τον φχαριστιέστε;

Στο τέλος να αναφέρουμε ότι ακόμα και για τεχνικούς λόγους είναι ανώφελο να κάνεις κάποιον ignore καθώς το theme που έχετε βάλει δεν αγνοεί εντελώς την παρουσία κάποιου παρά στη θέση των ποστ του σου βγάζει ένα μαλακισμένο div που σε ενημερώνει ότι τον έχεις ignore και αν θες να δεις το ποστ. Όπως επίσης δεν αγνοούνται και τα quotes που θα γίνουν από άλλους χρήστες. Στο τέλος τέλος όμως το ζήτημα δεν είναι ζήτημα προσωπικών γούστων, είναι ζήτημα χιούμορ, αισθητικής, είναι ζήτημα... ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕR (sic). Αν τελικά η δραματική βλακεία κατανικήσει την στοιχειώδη αντίληψη και αποφασιστεί να μείνει ο τύπος, τότε εγώ προσωπικά θα ντρέπομαι να λέω στους φίλους μου και στα γκομενάκια που γνωρίζω ότι γράφω στο ΕR -κάτι που παλιότερα ήταν σχεδόν πάντα η πρώτη μου κουβέντα-. Θα ντρέπομαι να πω ότι εδώ έχω βριστεί, έχω πλακωθεί, έχω φάει μπαν, έχω αγαπήσει, έχω κλάψει, έχω γελάσει, τραγουδήσει και παίξει. Tέλειωσαν πια τα βλέμματα όλο θαυμασμό από τον κόσμο όταν έλεγα ότι συχνά σκαρώνουμε καλαμπούρια με τον Symposium, τον Gabriel, τον Ρωχάμη, τον Chopped, τον Retaliator, τον WOTAN, τον Joey_Allen και τα δέκα fake του, τον ΜΠΑΝΤΙΛΑΚΗ, τον Stormrider, τον DESOSAV, τον Kafrulis και κάθε διαστημική ευφυία που έχει περάσει απο αυτό το φόρουμ...

Γιατί θα μου λένε όλοι, «καλά ρε, τόσο ξεφτίλα είσαι, στο φορουμ του Firestorm γράφεις;».

Αυτά, σε αντίθετη περίπτωση (πράγμα που απεύχομαι) θα ήθελα να εκλάβετε αυτό το ποστ σαν ένα ακόμη ποστ μιας τόσο πικρής αποχώρησης....

Με τιμή. Σπύρος -ikonoklast- Π.

Πολύ ωραίο ποστ, εγώ περνάω καλά διαβάζοντας τα ποστς σου, μη φύγεις!

Τα περισσότερα εξ' αυτών έχουν το μειονέκτημα ότι βασίζονται σ' ένα σκεπτικό το οποίο είναι λάθος από τη δεύτερη γραμμή βέβαια. Να, ας πούμε εδώ ο φάιρστορμ είναι ένα μποτ χωρίς ανθρώπινη υπόσταση επειδή ποστάρει μόνο πικς, το οποίο είναι αφενός ψέμμα, αφετέρου και αλήθεια να ήταν, το διαλεκτικό προτσές ενός ατόμου και ενός μποτ σ' εμπιστεύομαι να ξέρεις τι διαφορά έχουν, μαρξιστικό αγόρι είσαι.

Αλλά είσαι ένας λογοτέχνης. Ο Γεώργιος Μ. Βιζυηνός.

metamelia1
29-11-2011, 18:26
να κανω και γω το κομματι μου

Today 17:12 <Drumsick> ποιος πιεζει ρε σκατοκαθυστερημενε γαμιολη?
Today 17:12 <Drumsick> ποιοα απειλει με καθε ευκαιρια?
Today 17:12 <Firestorm> αγαπη μου εσυ.
Today 17:12 <Drumsick> τι πιεζω? τη γνωμη μου λεω
Today 17:13 <Firestorm> εχεις καθαρα εμμονη να φυγω και ειναι ολοφανερο
Today 17:13 <Firestorm> δεν ειναι απλα γνωμη.
Today 17:13 <Drumsick> ναι, επειδη μου εισαι απεχθης
Today 17:13 <Firestorm> αν σου ειμαι απεχθης μπλοκαρε με απο παντου μωρη βρωμιαρα
Today 17:13 <Firestorm> τσατ, ποστσ τα παντα
Today 17:13 <Firestorm> μπορεις
Today 17:13 <Firestorm> μη λες μαλακιες
Today 17:13 <Firestorm> τον μπερνι μια χαρα τον εχεις
Today 17:14 <Drumsick> οτι γουσταρω θα κανω

κανει οτι γουσταρει το κοριτσι. βρειτε ποιος εχει το προβλημα και κερδιστε. και αλλη φορα να ποσταρεις ολοκληρα αποσπασματα, οχι μονο τι ειπα εγω ΜΕΤΑ την επιθεση που μου καναν καθε φορα. ε, αρκετα

επισης ποστ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. παω να κανω θρεντ με ακρωτηριασμενα παιδακια να το γιορτασω! τι λετε;

chris_boss
29-11-2011, 18:28
γιατί δεν τα φτιάχνετε να γλυτώσουμε και από τους δυο;

Phantom Duck
29-11-2011, 18:31
με κάποιο τρόπο ο firestorm βρήκε το τηλέφωνο του σπιτιού μου και είπε στη μάνα μου επι λέξει "πείτε του γιου σας ότι είμαι ο νίκολάκης κι άμα με διώξουν από το φόρουμ θα τον σκοτώσω". απλά το αφήνω ως τροφή για συζήτηση.

nothingman
29-11-2011, 18:32
φίλε, αυτή θα ήταν μια ...αρρωστημένη φάση, χεχεχε

(τομπούλο, άργησα)

Dythor
29-11-2011, 18:33
Προβοκάτσια, θα 'πρεπε να απαγορεύονται τέτοιες δηλώσεις τη 'βδομάδα των εκλογών.

ikonoklast
29-11-2011, 18:37
το διαλεκτικό προτσές ενός ατόμου

Ρε βλάκα, δε σου χω πει να μη λες τέτοια; Γιατί είσαι βλάκας; Δε στο χω πει; Γιατί με γράφεις;

Commisar, μίλα ανοιχτά σκατόφλωρε, εννοείς ότι «κάποιοι» κρατάνε «από οίκτο» τη menumission που είναι «κλινική περίπτωση». Τη menumission με την οποία εσύ ασχολείσαι με κάθε πιθανή και απίθανη ευκαιρία με τον ίδιο τρόπο που θα έκανε ο ηλίθιος της τάξης με το προβληματικό παιδάκι της τάξης. Πράγμα που μας θυμίζει ότι ένας καραγκιόζης σα και σένα είναι δάσκαλος και διδάσκει σε παιδάκια. Πράγματι, τι να λέει η «κλινική περίπτωση» και το αν θα φάει μπαν ο Firestorm μπροστά σ' αυτό.

SpiritCrusher
29-11-2011, 18:40
Αν βγει ισοπαλία ban ο αποπάνω βλάκας. Πάμε.

:!:

Ον τοπικ, χεστηκα για τον παπαρα. Όπως είπαν και άλλοι υπάρχει το ignore οπότε ποτεητο, ποτατο. Αλλά εαν είναι να παει για ισοβαθμία και φορδελαλζ του quote απαιτώ να μετρήσουν οι 2 ψήφοι μου. Ή και η μια, ότι βολεύει.

Dythor
29-11-2011, 18:40
το διαλεκτικό προτσές ενός ατόμου

Ρε βλάκα, δε σου χω πει να μη λες τέτοια; Γιατί είσαι βλάκας; Δε στο χω πει; Γιατί με γράφεις;

Commisar, μίλα ανοιχτά σκατόφλωρε, εννοείς ότι «κάποιοι» κρατάνε «από οίκτο» τη menumission που είναι «κλινική περίπτωση». Τη menumission με την οποία εσύ ασχολείσαι με κάθε πιθανή και απίθανη ευκαιρία με τον ίδιο τρόπο που θα έκανε ο ηλίθιος της τάξης με το προβληματικό παιδάκι της τάξης. Πράγμα που μας θυμίζει ότι ένας καραγκιόζης σα και σένα είναι δάσκαλος και διδάσκει σε παιδάκια. Πράγματι, τι να λέει η «κλινική περίπτωση» και το αν θα φάει μπαν ο Firestorm μπροστά σ' αυτό.

γλύκας

SpiritCrusher
29-11-2011, 19:01
Α ναι, επίσης, αντί να κάνουμε 131412 χαζα πολλς πόσο δύσκολο είναι να τα βρειτε να τελειώνουμε; Πείτε απο μια συγγνώμη ο ένας με τον άλλο, δεσμευτείτε πως δε θα ξαναασχοληθείτε μεταξύ σας και ολα οκ. Πόσο δύσκολο δηλαδή; Αλήθεια.

freak brother
29-11-2011, 19:13
και με τι θα ασχολουμασταν στο φορουμ 2 μερες τωρα?

Amnesiac.
29-11-2011, 19:15
Α ναι, επίσης, αντί να κάνουμε 131412 χαζα πολλς πόσο δύσκολο είναι να τα βρειτε να τελειώνουμε; Πείτε απο μια συγγνώμη ο ένας με τον άλλο, δεσμευτείτε πως δε θα ξαναασχοληθείτε μεταξύ σας και ολα οκ. Πόσο δύσκολο δηλαδή; Αλήθεια.

Ο ένας (ή ο άλλος) είμαι εγώ να υποθέσω ε =/

Δε το κάνω, φιρεστορμ ΣΕ ΜΙΣΩ ΣΕ ΜΙΣΩ ΣΕ ΜΙΣΩ.

Agoraphobic_S.I.
29-11-2011, 19:34
Μόλις σκέφτηκα πως αν φύγει ο ικονο και ο φαντομ (και ο βυντρα) απ' αυτό το φόρουμ, δε θα 'χω ούτε εγώ λόγο ύπαρξης..!
Να φύγει, να φύγει!

SpiritCrusher
29-11-2011, 19:35

Ο ένας (ή ο άλλος) είμαι εγώ να υποθέσω ε =/

Δε το κάνω, φιρεστορμ ΣΕ ΜΙΣΩ ΣΕ ΜΙΣΩ ΣΕ ΜΙΣΩ.

Γενικά όποιος έχει πρόβλημα μωρε. Είναι δύσκολο; Μπα.

freak brother
29-11-2011, 19:47
καποιοι εδω μεσα εχετε καταντησει σαν τις γεροκουκλες στο μαπετ σοου , τρωγεσται με τα ρουχα σας και σας μοναδικοι κοινωνοι της αληθειας του χιουμορ και γενικοτερα του φορουμ εναντιώνονται σε καθε νεωτερισμο και επειδη ειναι αγαμητοι γουσταρουν να κοψουν τα φτερα του καθε νεου γιουζερ που θελει να ειναι ενα ενεργο κομματι αυτης της κοινότητας .

Krux
29-11-2011, 20:05
σκατόφλωρε

αυτό το φλώρε να το κόψετε κάτι ατομάκια σαν τα μούτρα σου και σαν τον αποκάτω

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/383572_2183218419264_1211071617_1761843_1247577901_n.jpg

ούτε για το ίντερνετ δεν σας παίρνει.

BLiTzER
29-11-2011, 20:05
Γενικά είναι καθυστερημένος, αλλά ειδικά προσκυνώ, επειδή γράφει στ'αρχίδια του κάθε κανόνα του φόρουμ καθημερινώς και παρολαυτά φθάσατε να κάνετε ΚΑΙ πολλ.

Αν ήμουν αντμίν και δεν εμπλεκόταν ο Αμνήζιακ, θα είχα ξηλώσει τους μοντζ από τη ρίζα.

Helm
29-11-2011, 20:08
Φαιαρστορμ, νιώθω λες και είμαι εσύ στα 16 μου, δεν θεωρώ ότι είσαι μποτ. Και εγώ είχα πρήξει αρχίδια στα πρώτα φόρουμς που έμπαινα (επίτηδες!) οπότε δεν μπορώ - περί του πως έχεις μιλήσει σε μένα σαν κόπανος 3ς φορές που μου έχεις μιλήσει - να πω τίποτε. Εγώ όταν ήμανε παιζάκι δεν είχαμε /b/ και άλλες τέτοιες πίπες που σ'εχουν επηρεάσει εσένα και έτσι η τρολλ περίοδος μου ήταν πιο ήπια και αθώα, φάση να πέσει κάνα ΚΑΝΤΙΛΙ καμιά σκληρή ειρωνεία επειδή είμαστε μάγκες. Σκατά μάγκας, ευαισθητούλης είμαι, ανακάλυψα στην πορεία και σταμάτησα.

Και εσύ ευαισθητούλης είσαι.

Δεν σε θέλω κοντά μου. Δεν μου προσφέρεις τίποτε. Δεν σε διαβάζω καν συνήθως. Όπως δεν θα ήθελα και κοντά μου τον 16χρονο Χελμ (εδώ ο 27χρονος σπάει αρχίδια καμιά φορά). Από το πως έχεις φερθεί σε άλλους εδώ, όχι σε μένα, χρειάζεσαι ράβδο σκληρή, και μετά στοργή και προδερμ σε άλλο φόρουμ για να σιάξεις. Έτσι λειτουργούν αυτά, καίμε γέφυρες σε ένα φόρουμ, μαθαίνουμε, πάμε σε ένα άλλο. Άαααντε να ξαναγυρίσεις σε 3 χρόνια που θα είναι η πανίδα αλλιώς.

Οπότε θέλω να κάτσεις. Να φας το ψυχοδυναμικό σου ξύλο μέχρι να μην αντέχεις άλλο, μέχρι να κλαις στο πληκτρολόγιο, και μετά να βρεις ελάχιστη αξιοπρέπεια να σηκωθείς να φύγεις σαν άνθρωπος και να ξαναδοκιμάσεις από την αρχή αλλού. Υποτίθεται είναι το ER εδώ που την αδυναμία την μυρίζεται από μακρυά και έρχεται και χέζει πανό στις πληγές σου. Η πληγή σου τώρα είναι η ενοχή σου το 'ω, μα, άλλαξα'. Να ζήσεις με τις ενοχές σου επειδή αρχίδια άλλαξες. Το αλλαγή στυλ ποστ δεν πάει να πει τίποτε, η αλλαγή είναι ζήτημα τρόπου ζωής και εσωτερικής δουλειάς. Άφεση θέλεις να είσαι το σκατακι που είσαι επειδή 'προσφέρεις στο pc & games φορουμ'΄.

Οπότε στο πνεύμα του όλου intervention λέω ότι άμα καταφέρετε και κάνετε τον φαιαρστορμ να φύγει κλαίγοντας από το ER, θα γράφω και εγώ τακτικά εδώ και δεσμεύομαι συνωμοτικά ότι δεν θα έχει ούτε ένα σεντόνι!!!

(πέραν τούτου)

(καλά δε παίζει)

(αλλά θα προσπαθήσω)

(πάμε πάλι στο σεξιον)

Amnesiac.
29-11-2011, 20:09
σκατόφλωρε

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/383572_2183218419264_1211071617_1761843_1247577901_n.jpg

'Ελα μη γίνεσαι μαλάκας και εσύ, με αυτή την πικ τον συμπάθησα περίπου 7 φορές περισσότερο.

freak brother
29-11-2011, 20:10
o firestorm ΔΕΝ ειναι 16.

Reject
29-11-2011, 20:12
Krux , χωρις πλάκα τώρα, αφού είσαι καλό παιδί, μη γίνεσαι εμετός.

29-11-2011, 20:12
δεν έχει σημασία αυτό, και 40 να πάει, θα είναι πάλι ο εαυτός μας στα 16.

metamelia1
29-11-2011, 20:13
Θα κάνω σοβαρό ποστ για σένα και μόνο Χελμ. Όσα είπα περι pcgames και μοντ προφανώς κατάλαβες το ύφος μου.

Χέλμ έχω ζήσει την Ολοκληρωμένη ER εμπειρία με τα όλα της. Όσο είμαι εδώ κάθε μέρα είναι μια επανάληψη. Δεν υπάρχουν νέες συγκινήσεις (ελάχιστες). Νεα φόρουμ δε με ψήνουν, δεν έχει νόημα. Συνεχίζω να παίζω το ρόλο μου να δω που θα πάει, και εννοείται θέλω να βγώ νικητής!! Πλάκα έχει, δε συμφωνείς;

Dythor
29-11-2011, 20:14
σκατόφλωρε

Τι σχετικά με τη φωτογραφία μου πριν από ένα μασκέ πάρτυ; Τι σχετικά με αυτήν αν ντυνόμουν έτσι καθημερινώς και όχι πριν από ένα μασκέ πάρτυ; Τι σχετικά με το γεγονός ότι με γουστάρει η γκόμενά σου και την πίνω απ' τα λεφτά σου, και με ροζάκι;

Τι σχετικά με την αυταπάτη σου ότι κάποιος που γουστάρει άντρες που γουστάρουν άντρες, πηγαίνει σε πάρτυ που φιλιούνται άντρες μεταξύ τους και μπορεί να το κάνει κι ο ίδιος δε μπορεί να σου σαπίσει το μουτράκι;

Mitsmann
29-11-2011, 20:16
Γενικά είναι καθυστερημένος, αλλά ειδικά προσκυνώ, επειδή γράφει στ'αρχίδια του κάθε κανόνα του φόρουμ καθημερινώς και παρολαυτά φθάσατε να κάνετε ΚΑΙ πολλ.

Αν ήμουν αντμίν και δεν εμπλεκόταν ο Αμνήζιακ, θα είχα ξηλώσει τους μοντζ από τη ρίζα.

αυτο που λες ειναι λαθος.
Προσωπικα δεν σβηνω/εντιταρω κανενα ποστ και ειμαι μοντ απ το 2004. Το εχω κανει μονο 3 η 4 φορες (σε 7 χρονια) κι αυτο επειδη μου ζητηθηκε απο χρηστες, ειτε γιατι το ποστ ηταν εντελως σιχαμερο, ειτε γιατι ειχε μεσα προσωπικα ινφο και το ζητησαν οι θιγομενοι, κατι που θα κανα για τον οποιονδηποτε, ειτε τον παω ειτε οχι.
Γραφεις σαν να μη το ξερεις αυτο και εισαι απ την ιδια εποχη μεσα. Δε καταλαβα γιατι θα πρεπε να παρουμε "παραπανω μετρα", κατι που δεν θελω ετσι κι αλλιως.

croissant429
29-11-2011, 20:16
sorry που πετάγομαι σαν πούτσα σε όσα συναρπαστικά διαδραματίζονται,αλλά ο εικονιζόμενος νέος ποιος είναι....?

edit: η απορία μου λύθηκε εντός δεκάτων του δευτερολέπτου.....(γαμεί το er!!!)

metamelia1
29-11-2011, 20:17
Είναι ο Dythor και είναι ΚΑΒΛΑΣ.

Parasight
29-11-2011, 20:19
Πρώτα απ'όλα, εννοείται ότι δεν πρόκειται να "ψηφίσω".
Και ναι, εννοείται ότι όλο αυτό έχει τρελή πλάκα, αλλά κατανοώ και τη θέση των mods.

Από κει και πέρα, Firestorm: Έχεις υποσχεθεί 35 φορές ότι θα κόψεις τη μαλακία και μετά πας και ποστάρεις ξέρω γω πούτσους σε άσχετα topics. Άλλες τόσες φορές έχεις φάει μπαν ή/και έχεις αποχωρήσει ηχηρά ("δεν ξανασχολούμαι μαζί σας", "δεν ξανασυμμετέχω στη συζήτηση" κλπ) και άλλες τόσες έχεις επιστρέψει. Δεν είσαι ανήλικος και, από τα λεγόμενά σου, δε θες να σε θεωρούν οι άλλοι μειωμένης αντίληψης ή κάτι τέτοιο, ε τότε πώς στο διάολο εξηγείς όλες αυτές οι μεταπτώσεις; Πώς απαιτείς από τους γύρω σου να σε σέβονται και να σου φέρονται με μια δέουσα σοβαρότητα όταν εσύ ο ίδιος τσαλαπατάς τον εαυτό σου καταπατώντας συνεχώς τον ίδιο σου το λόγο; Με τι μούτρα αποδίδεις εσύ ο ίδιος αξιοπιστία στον εαυτό σου και πώς περιμένεις να τη δουν και οι άλλοι σε σένα και να μη σε θεωρούν γτπ και ότι λες συνεχώς μαλακίες (μη μπερδεύεσαι, κι αυτοί που ψήφισαν να μείνεις δε νομίζω να σε θεωρούν κανένα σούπερ άτομο, απλά το έκαναν ίσως επειδή έχουν μια πιο "φιλελελυθερίζουσα" στάση και ίσως γουστάρουν λίγο το χάος και την πλάκα);
Πραγματικά δε με απασχολεί αν θα μείνεις ή όχι, αλλά, πέρα από το ER (το οποίο είναι απλά ένα γαμημένο φόρουμ στο γαμημένο ίντερνετ), αν θες τη συμβουλή μου, κοίτα να τα βρεις πρώτα εσύ με τον εαυτό σου (επειδή προφανώς έχεις σοβαρά issues) και η αποδοχή από τους υπόλοιπους θα έρθει μόνη της. Ή απλά ωρίμασε ξέρω γω, πάρε όποια εκδοχή θες.

Phantom Duck
29-11-2011, 20:25
το αστείο είναι ότι ιστορικά έχει υπάρξει μόνο μία δηλωμένη αποχώρηση από το er που κράτησε το λόγο της, η μυθική enehy.

BLiTzER
29-11-2011, 20:26
αυτο που λες ειναι λαθος.
Προσωπικα δεν σβηνω/εντιταρω κανενα ποστ και ειμαι μοντ απ το 2004. Το εχω κανει μονο 3 η 4 φορες (σε 7 χρονια) κι αυτο επειδη μου ζητηθηκε απο χρηστες, ειτε γιατι το ποστ ηταν εντελως σιχαμερο, ειτε γιατι ειχε μεσα προσωπικα ινφο και το ζητησαν οι θιγομενοι, κατι που θα κανα για τον οποιονδηποτε, ειτε τον παω ειτε οχι.
Γραφεις σαν να μη το ξερεις αυτο και εισαι απ την ιδια εποχη μεσα. Δε καταλαβα γιατι θα πρεπε να παρουμε "παραπανω μετρα", κατι που δεν θελω ετσι κι αλλιως.

Α δεν ξέρω τι κάνει ο καθένας. Επίσης, με φόβο να παρεξηγηθώ, θα πω τα παρακάτω.

Υποτίθεται ότι οι μοντζ (γενικότερα ε, όχι εδώ μόνο) υπάρχουν για να εξυπηρετούν πολύ συγκεκριμένο σκοπό, τον οποίο δεν έχει χρόνο/διάθεση ο αντμίν. Όταν έχει φτάσει ένα ολόκληρο φόρουμ να ασχολείται, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, με ένα συγκεκριμένο χρήστη (με 14 fakes), κάτι δεν πάει καλά ε. Επίσης, κάτι δεν πάει καλά, όταν οι μοντζ ζητούν τη συμβουλή/συγκατάθεση των χρηστών για ένα θέμα, το οποίο αφορά αποκλειστικά τους πρώτους.

Τώρα, πιο ειδικά, σχετικά με την τελευταία σου πρόταση, οκ, απλά ακυρώνεις οτιδήποτε είπα παραπάνω. Αλλά μαζί με αυτά ακυρώνεις και την έννοια του μοντ σε πάσης φύσεως δημόσιο ηλεκτρονικό κομμιούνιτι. Δε θα το αναλύσω. Όπως τη βρίσκει ο καθένας. Δεν είναι δικό μου το φόρουμ.

ΥΓ. Δε σε μούτζωσα εγώ ε :P

Helm
29-11-2011, 20:27
Φαιαρστορμ είμαι ένας περίεργος ο οποίος όταν οι ανθρώποι κάνουν 'πλάκα' ακούει προσεκτικά και κρατάει σημειώσεις, επειδή τότε φαίνεται το φαντασιακό τους πραγματικά. Κατάλαβα μια χαρά το text σου, το sub-text σου και τα λοιπά.

Η ολοκληρωμένη ER εμπειρία απαιτεί και ποστ αποχώρησης (τσεκ) 2 χρόνια στην εξορία (νοτ τσεκ'ντ!). Αυτή είναι η Νέα Συγκίνηση, πίστεψέ με! Και όταν την έχεις ολοκληρωμένη-ολοκληρωμένη αυτην ER εμπειρία, με λίγη καλή τύχη θάχεις ζήσει και 2 χρόνια πλούσια στην πραγματική ζωή και δεν θα σου φαίνεται και τόσο σημαντική. Προκαλείς ταράκουλο ψυχικό επειδή είσαι απεγνωσμένος. Άστα τα 'λολ, έχει πλάκα'. Είσαι στην κόψη του ξυραφιού να καταλάβεις_πράγματα_για_τον_εαυτό_σου και πας με υπεκφυγές να χορέψεις. Πλάκα έχει αυτό το θρεντ, ναι. Αλλα δεν έχεις πλακά, είσαι απλώς η πρόφαση. Αξιοπρέπεια και αυτοεξορία. Λιγο πούτσο θέλει ακόμα. ΜΠΟΡΕΙΣ, ER!!!

metamelia1
29-11-2011, 20:35
Χελμ δε θυμάμαι καν πότε είχα μιλήσει με σένα και αν ήμουν ειρωνικός, όπως και ναχει θεωρώ πως είσαι από τα πιο πραγματικά έξυπνα άτομα εδώ μέσα και καθόλου δήθεν. Όσο για τα 2 χρόνια εξορία...ποιός ζει...ποιός πεθαίνει μέχρι τοτε :!: είναι μετάλλαξη το να γυρίσεις μετά απο 2 χρόνια και να το βρείς τελείως αλλαγμένο.

Το πολλ ειναι 36-40, -3 απο βαρβαρα και -2 απο spiritcrusher και serge που ειναι ο ιδιος και με τρολλαρει ο βλακας. Βάλτε τα δυνατά σας =)

ubu
29-11-2011, 20:48
Λοιπόν, πιθανότατα θα το μετανιώσω αυτό το ποστ αλλά δε γαμιέται.

Όπως έχω πει πολλές φορές, για μένα είναι προφανές ότι ο Firestorm απλώς έχει ανάγκη την προσοχή των υπολοίπων. Αποζητά ακριβώς όλο αυτό το τζέρτζελο που συμβαίνει εδώ και μερικές σελίδες, αποζητά ακριβώς ποστς όπως αυτό που γράφω αυτή τη στιγμή, αποζητά γενικά να ασχολείται κόσμος μαζί του. Για μένα είναι επίσης προφανές ότι ο ίδιος συνειδητοποιήσε νωρίς ότι αν πόσταρε "σοβαρά" απολύτως κανείς δεν θα ασχολείτο μαζί του και θα ήταν άλλος ένας ανύπαρκτος ER user από εκείνους που δεν ξεχωρίζουν ο ένας από τον άλλον. Οπότε κάποια στιγμή αποφάσισε συνειδητά να υιοθετήσει αυτή την τρολλική περσόνα ώστε να τραβήξει την προσοχή του κόσμου. Μπορεί αυτός ο κόσμος να μην ασχολιόταν μαζί του λόγω του χιούμορ του, της ευρυμάθειάς του ή της ευφράδειάς του αλλά τουλάχιστον θα ασχολιόταν, που είναι και το σημαντικό. Και εγένετο Firestorm1, 2, 10, 1917.

Όλα αυτά είναι ωραία και ενδιαφέροντα με μονάδικο πρόβλημα το εξής, το ER δεν είναι group therapy. Αν ο Firestorm έχει βαθιές ανασφάλειες οι υπόλοιποι δεν έχουμε καμία υποχρέωση να υπομένουμε όλες του τις κρίσεις. Και δεν είναι θέμα προσωπικής κόντρας, δεν είναι θέμα ελευθερίας του λόγου, είναι θέμα του να μπαίνεις σε σοβαρά threads στο politics και να μη βλέπεις φρικαλεότητες από το πουθενά.

Λοιπόν, το να καθόμαστε και να ασχολούμαστε 24/7 μαζί του απλώς του δίνει αυτό που θέλει και διαιωνίζει την όλη κατάσταση. Η λύση είναι το οριστικό ban και delete σε όλα τα posts και accounts του και καμία περαιτέρω κουβέντα για αυτόν. Και είναι βαθιά ΦΛΩΡΟΣ ο Amnesiac που έβγαλε το ban επειδή ήρθε κόσμος και του κλάφτηκε, λες και πρέπει με κάποιο μαγικό τρόπο να τους κρατάμε όλους ευχαριστημένους μη τυχόν και μας κρατήσει κανείς κακία. Και που επιπλέον ζητάει δημοκρατική νομιμοποίηση για μία απόφαση που είναι καταφανώς σωστή, δηλαδή το να φάει ban ένας spammer.

Αυτά, αρκετά.

Reject
29-11-2011, 20:59
Ναι ρε ubu,
Αλλά εδώ μέσα έχετε ανεχθεί τις ψυχοθεραπείες άλλων και άλλων, επειδή "ανήκαν στην παρέα" και ήταν "φίλοι".
Εδώ μέσα ο καθένας έχει βγάλει τρελά κόμπλεξ και έχει κατακράξει σε προσωπικό επίπεδο άλλους ανθρώπους (και εγώ μέσα).
Υπάρχουν άτομα που σηκώναν μπαν και κλωτσομπούνια, βγάλτε εσείς το συμπέρασμα ποιοί είναι αυτοί. Και άτομα που έχουν κάνει πουστίτσες, και ότι θέλεις. Αλλά όλοι μαζί, "μιά ευτυχισμένη οικογένεια". Εμετός.
Και έχεις τον φουκαρά τον Firestorm, να έχει το δικό του θέμα, αλλά κατά τα άλλα, να είναι ένα ευγενέστατο παιδί (οταν δεν τον προκαλόυν), ο οποίος απλά κουβαλάει το θέμα του. Όποιος όμως θεωρεί πως το e.r είναι άσυλο ανιάτων "υπομένωντας" τον Firestorm και την Σταυρούλα, ας κοιτάξει καλύτερα την δικιά του καμπούρα, και τα δικά του θέματα.
Γιατί πάνω-κάτω, λίγο-πολύ, οι περισσότεροι σκατόψυχα μουνοπανάκια είμαστε. Αλλά υπάρχουν και κάποιοι ακόμα πιο σιχαμένοι, που το παίζουν και "καλά παιδιά".

Reject
29-11-2011, 21:15
και στην τελική, ποιό είναι χειρότερο? Η στάση της Σταυρούλας ή το γεγονός ότι έχει γίνει έρμαιο στην ρουφιανιά και στο καριολίκι του κάθε κωλόπουστα?
ή μήπως είναι καλύτερο το να ρουφιανεύει κανείς τα προσωπικά του άλλου εδώ μέσα, από το τρολάρισμα του Firestorm?
Ποιός θέλει μπαν? Και γαμωσταυρίδια? Και κλωτσομπούνια?
ότι έχουν έρθει άτομα σε εμένα και μου έχουν πεί 1002 μαλακίες ΧΩΡΙΣ να τους ρωτήσω, για άλλα άτομα? Είναι καλύτερο?
Αλλά ξέχασα, "είμαστε όλοι μια χαρούμενη παρέα".

Ρε δεν πάμε στο διάολο λέω γω.

FIXXXER
29-11-2011, 22:12
το αστείο είναι ότι ιστορικά έχει υπάρξει μόνο μία δηλωμένη αποχώρηση από το er που κράτησε το λόγο της, η μυθική enehy.

Παρακμιακο Εργαλειο επισης, αλλη μια αποδειξη οτι οι γυναικες ειναι αδιστακτες =)

freak brother
29-11-2011, 22:24
και ο ροκαβλον την τριτη-τεταρτη αποχωρηση του το κρατησε. και ο εθιρ.

Dr.Gonzo
29-11-2011, 22:28
Ο Ρέηζορ αλήθεια, γιατί έπαψε να γράφει;

namiroth
29-11-2011, 22:37
Ο Ρέηζορ αλήθεια, γιατί έπαψε να γράφει;
na ginei poll pou nai kai ths modas

00i00
29-11-2011, 23:32
o αλλος ο παγωτατζης τι ακριβως ηθελε να μας πει με την φωτο του dythor δηλαδη?

coolhipster
30-11-2011, 01:02
to mono po krataei stathera ipsilo epipedo sto er einia ta tags:touched::touched:

Agoraphobic_S.I.
30-11-2011, 01:33
Σιγά ρε ουμπου μην είναι και σοβαρή πολιτική συλλογικότητα το ηαρ, ένα φορουμάκι είναι που ο καθένας μπαίνει και γράφει τη μαλακία του, άλλοι κάνουν ψυχοθεραπεία, άλλοι ηλιοθεραπεία. Άλλοι ποστάρουν μουνιά και κώλους γυναικών στα σοβαρά γιατί είναι "άντρες" και δεν ενοχλεί κανένα (μάλιστα έχω ποστάρει κι εγώ μια φορά) και σας πείραξε ο φαιρστορμ. Ρε άντε και γαμηθείτε λέω γω.

30-11-2011, 01:39
δίκιο το αποπάνω κατά 99%, αν μόνο ο Firestorm μπορούσε να συγκρατήσει τις μαλακίες του από καμιά σοβαρή κουβέντα μακριά

http://www.youtube.com/watch?v=-0D3cotZvAc

00i00
30-11-2011, 01:43
εντωμεταξυς...βλεποντας το ποιοι ψηφισαν ως τα τωρα, οι περισσοτεροι που ψηφισαν να φυγει εχουν να ποσταρουν περιπου 16 χρονια...οτι ναναι

mourning apocalypse
30-11-2011, 01:53
Ναι νταξ,αλλά στους άλλους είναι ο μπάμπης μπακάλης ξερωγω.

00i00
30-11-2011, 01:58
τεσπα ΠΑΟΧΣΑΚΙ ειναι

30-11-2011, 01:59
Ο Μπάμπης Μπακάλης είναι αληθινός χρήστης και φίλος τουλάχιστον 2 χρηστών από δω μέσα. Μην κάνετε όμως σαν παιδάκια να δείχνετε με το δάχτυλο! Η πλευρά των "να φύγει" ειναι σε χειρότερη θέση, απλά αποδεκτείτε οτι μπορεί και να μείνει και ινιορ αν σας πρήζει την πούτσα και μετά. Αν πάλι έχετε πρόβλημα και μ'αυτό, κάντε τα παράπονα σας στον deggial (ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ BOTS, ΦΛΩΡΟΙ) που δεν το μοντάρει κάπως να μην φαίνονται καν τα posts.

30-11-2011, 02:03
Καταλαβαίνετε οτι η εξουσία έχει βάλει την λαϊκή μάζα να τρώγεται; Οι Deggial/Dragonlord/tamagothi φταίνε για όλα και βάζουν τον supermod (Βενιζέλος/Χρυσοχοϊδης) να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά με οποιο τρόπο.

wurst
30-11-2011, 02:16
σκατόφλωρε

Τι σχετικά με τη φωτογραφία μου πριν από ένα μασκέ πάρτυ; Τι σχετικά με αυτήν αν ντυνόμουν έτσι καθημερινώς και όχι πριν από ένα μασκέ πάρτυ; Τι σχετικά με το γεγονός ότι με γουστάρει η γκόμενά σου και την πίνω απ' τα λεφτά σου, και με ροζάκι;

Τι σχετικά με την αυταπάτη σου ότι κάποιος που γουστάρει άντρες που γουστάρουν άντρες, πηγαίνει σε πάρτυ που φιλιούνται άντρες μεταξύ τους και μπορεί να το κάνει κι ο ίδιος δε μπορεί να σου σαπίσει το μουτράκι;

ο νταηθορ ειναι αυτος?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Agoraphobic_S.I.
30-11-2011, 02:17
με πέτσινο και ΚΡΑΝΟΣ δείχνει σαφώς πιο αρρενωπός.

rage for order
30-11-2011, 02:35
Η πλευρά των "να φύγει" ειναι σε χειρότερη θέση, απλά αποδεκτείτε οτι μπορεί και να μείνει και ινιορ αν σας πρήζει την πούτσα και μετά.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι με το να έχεις κάποιον να μαλακίζεται όπως ο κατηγορούμενος είναι σαν να προσκαλείς όλα τα τρολλ που μιλάν ελληνικά εδώ και αργά η γρήγορα θα μυριστούν τι παίζει και θα έρθουν (ένα φάντασμα πλανάται πάνω από το ER). Πόσα ιγκνόρ θα κάνεις μετά; Άσε που θα πρέπει να κάνεις λογκίν και ας μην θες. Άσε που δεν είναι και πρακτικό για τους λόγους που είπε ο ikonoklast.

Τελικά αυτό που πρέπει να γίνει είναι να τηρούνται μερικοί απλοί κανόνες όπως μέγεθος και περιεχόμενο υπογραφής, όχι κουραστικό σπαμ και όχι φωτογραφίες σε θρεντς που δεν πρέπει να μπουν γιατί κάποιος μπορεί να μην έχει την ανάλογη όρεξη ή να βλέπει από την δουλειά. Δηλαδή σε κάθε περίπτωση 5 μέρες θα γίνεται το ίδιο και μετά από ένα μήνα πάλι το ίδιο και άντε στον επόμενο; Και με αυτούς που λένε μπαν γιατί δεν συμπαθούν κάποιον ή με αυτούς που συμπαθούν τι γίνεται; Ο Ριτζεκτ ας πούμε το είδε το θέμα αλλιώς (αν κατάλαβα καλά), όποιος είναι πιο σκατόψυχο μουνόπανο αυτός το αξίζει. Δεν πάει έτσι όμως ούτε μπορείς να μετράς κάπως πόσο βλάκας είναι κάποιος και να το ρίχνεις. Αυτό που λέω όμως γίνεται.

Οπότε ΜΠΑΝ.

00i00
30-11-2011, 03:15
να πω ψιλοσοβαρα...

η περιφτωσις του φιρεστρομ ειναι ταμαμ για ιγκνορ για οσους ενοχλουντε...δεν τρολαρει σατανικα, πεταει μια φωτο κι αυτο, κανεις δεν προκειτε να τον απαντησει οποτε δεν προκειται να βραχυκυκλωστε απο οτιναναι απαντησεις
εαν σας ενοχλουν τα ακυρα του τοτε γιατι δεν γινεται κατι αναλογο με ΟΛΟΥΣ τους μπαγλαμαδες που σκαναρουν ολα τα τοπικς και οπου σκαλωσουν πεταν μια ασχετη παπαρια? πχ ο τυχαιος μικροσκοπικοτσουτσουνος επικας διαβαζει το θρεντ ''Το Τελειο Σαρμαδακι'' και πεταει ενα ''το αμπελοφυλο πρεπει να κοβεται με ατσαλι'' και δωστου ενα βιντεο με εναν τυπο με μαγιω να κουναει κωλο (δεν ειμαι ομοφοβικος...) και να τρωει σαρμαδακια με το κοινο αποκατω να κανει \m/

εγω τον φιρεστρομ δεν τον ξερω, τον εχω στο μσν και στο ρουφιανομπουκ και δε με ενοχλησε ποτε (τουναντιον μια φορα που ομιλησαμε στο μσν με φανηκε μια χαρα προσγειωμενος) παρολαυτα με ενοχλει εδω...βρισκω εντελως ασκοπο ολο αυτο που κανει, τον θεωρω εξυπνο αλλα μπουνταλα, μπουνταλα διοτι δεν μπορει να μετριασει αυτο το οποιο βρισκει γκαυλαδερο και γιατι δεν εκμεταλευεται θετικα την παρουσια του σε ενα φορουμ

αλλα με ενοχλουν κι αλλα πραματα...πχ η μαλακια περι ''ΕΡ''...για στασου ρε φιλε...
στο ονομα αυτου του πραματος εχουν ερθει και φυγει ριχνοντας μαυρη πετρα τοσα και τοσα αξιολογα ατομα (δεν θα αναφερω περιφτωσεις που τους ξενερωσαν οι ιδιοι οι μοντερατορες με το που μπηκαν...)...εδω πρηζω ατομα να μπουν - ατομα με ΑΡΧΙΔΙΑ να το πω ετσι - και με λενε ''που να μπω ρε καμμενε εκει ειναι φορουμ λυκειοπαιδων'' και κατι τετοια

αντιλαμβανομε την ''αγωνια'' του ικονοκλαστς, του, του, ...
δεν αντιλαμβανομε την μαλακια που επιασε τον αμνηζιακ και εκανε αυτο το θρεντ...απαξ και εισαι μοντερατορας δεν κανεις τετοια πραματα
γελαω με ντραμσικ...πραγματικα γελαω ομως
γελαω με ξρουκ (ευχαριστω για το ποστ σου...με θυμησε γιατι σε αντιπαθουσα)
γελαω με χελμ που κανει ποστ και ειναι λες και μας κανει χαρη...κατα τ'αλλα το φορουμ κλπ δεν παιζει ρολο μπλα μπλα μπλα

ααα και εντιτ...ubu δεν θα ξανακανει κανενα σχολιο για εμενα στο IRC, θετικο ή αρνητικο, ολα δω θα τα λες

Dr.Gonzo
30-11-2011, 04:03
...και για να ρίξω κι εγώ φως από μία ακόμα γωνία....

...αν το "ignore" δούλευε κρύβοντας παντελώς τα ποστς του τάδε χρήστη, ακόμα και τα quotings, τότε προσωπικώς δεν θα είχα λόγο να κλικάρω καν το εν λόγω thread. Αλλά ως έχει τώρα, η επιλογή του ignore είναι λίγο ανεπαρκής. Ναι μεν είναι κάποια λύση αλλά λίγο μέτρια για τον σκοπό που εξυπηρετεί. Λύση, ωστόσο, έτσι απλά.

Από την άλλη κάνει ένας μοντξερωγώ την εξής άπλη ερώτηση: Να τον μπανάρουμε για πάντα ή όχι;

Και λέω ναι. Είναι πολύ απλό. Είναι λίγο αυστηρό αλλά είναι απλό!

Μισείς τον Τάδε; -Όχι
Θα μπορούσατε να ήσασταν φίλοι; -Πιθανόν!
Σου αρέσει η παρουσία του στο φόρουμ; -Όχι
Γιατί; -είναι φλύαρος και τις μακράν περισσότερες φορές εριστικός ή/και εκτός θέματος
Δεν υπάρχουν κι άλλοι που το κάνουν αυτό; -Σαφώς!
Γιατί να μπανάρουμε μόνο τον ένα; -Γιατί όχι;
Να μπανάρουμε κι άλλους; -Να γίνει πολλ, χωρίς πλάκα*
Θεωρείς ότι ο Τάδε έχει ψυχολογικά προβλήματα; -Στ' αρχίδια μου.
...Αλλά όπως και να' χει, είναι καλό παιδί έτσι; -Γιατί όχι, αλλά για το φόρουμ αυτό είναι 100% άσχετο.

*Το πολλ έχει πλάκα. Είναι ενδιαφέρουσα διαδικασία. Αν η πλειοψηφία ψηφίσει να μείνει ο Firestorm, it's okay ειλικρινά. Αν μου την σπάει τόσο, δεν θα μπαίνω.
Αλλά μάλλον και πάλι θα μπαίνω! Αν η πλειοψηφία δίωξει τον Firestorm (και στο μέλλον ίσως και άλλους δέκα...), ας κάνει/κάνουν δικό τους φόρουμ.
...και μετά ας μπανάρουν αυτοί εμένα.
Αλήθεια, είναι απλώς ένα φόρουμ. Αν κάποιοι εδώ μέσα είστε φίλοι και στην πραγματική ζωή, μείνετε φίλοι, είναι καλό! ...και αυτονόητο.
Αν ο Τάδε χρήστης έχει σοβάρο πρόβλημα ας το λύσει με τους φίλους του και τον εαυτό του.
Αν έχει πρόβλημα με το φόρουμ, να το λύσει με τους μοντς και τους άλλους χρήστες, άλλα μπορεί να φάει και μπαν.

...and Bob's your uncle.

atom_smasher
30-11-2011, 04:12

ο νταηθορ ειναι αυτος?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

α ετσι εξηγειται το τραγουδακι...

FIXXXER
30-11-2011, 06:05
...και για να ρίξω κι εγώ φως από μία ακόμα γωνία....

...αν το "ignore" δούλευε κρύβοντας παντελώς τα ποστς του τάδε χρήστη, ακόμα και τα quotings, τότε προσωπικώς δεν θα είχα λόγο να κλικάρω καν το εν λόγω thread. Αλλά ως έχει τώρα, η επιλογή του ignore είναι λίγο ανεπαρκής. Ναι μεν είναι κάποια λύση αλλά λίγο μέτρια για τον σκοπό που εξυπηρετεί. Λύση, ωστόσο, έτσι απλά.

Από την άλλη κάνει ένας μοντξερωγώ την εξής άπλη ερώτηση: Να τον μπανάρουμε για πάντα ή όχι;

Και λέω ναι. Είναι πολύ απλό. Είναι λίγο αυστηρό αλλά είναι απλό!

Μισείς τον Τάδε; -Όχι
Θα μπορούσατε να ήσασταν φίλοι; -Πιθανόν!
Σου αρέσει η παρουσία του στο φόρουμ; -Όχι
Γιατί; -είναι φλύαρος και τις μακράν περισσότερες φορές εριστικός ή/και εκτός θέματος
Δεν υπάρχουν κι άλλοι που το κάνουν αυτό; -Σαφώς!
Γιατί να μπανάρουμε μόνο τον ένα; -Γιατί όχι;
Να μπανάρουμε κι άλλους; -Να γίνει πολλ, χωρίς πλάκα*
Θεωρείς ότι ο Τάδε έχει ψυχολογικά προβλήματα; -Στ' αρχίδια μου.
...Αλλά όπως και να' χει, είναι καλό παιδί έτσι; -Γιατί όχι, αλλά για το φόρουμ αυτό είναι 100% άσχετο.

*Το πολλ έχει πλάκα. Είναι ενδιαφέρουσα διαδικασία. Αν η πλειοψηφία ψηφίσει να μείνει ο Firestorm, it's okay ειλικρινά. Αν μου την σπάει τόσο, δεν θα μπαίνω.
Αλλά μάλλον και πάλι θα μπαίνω! Αν η πλειοψηφία δίωξει τον Firestorm (και στο μέλλον ίσως και άλλους δέκα...), ας κάνει/κάνουν δικό τους φόρουμ.
...και μετά ας μπανάρουν αυτοί εμένα.
Αλήθεια, είναι απλώς ένα φόρουμ. Αν κάποιοι εδώ μέσα είστε φίλοι και στην πραγματική ζωή, μείνετε φίλοι, είναι καλό! ...και αυτονόητο.
Αν ο Τάδε χρήστης έχει σοβάρο πρόβλημα ας το λύσει με τους φίλους του και τον εαυτό του.
Αν έχει πρόβλημα με το φόρουμ, να το λύσει με τους μοντς και τους άλλους χρήστες, άλλα μπορεί να φάει και μπαν.

...and Bob's your uncle.

Προσπαθω τοση ωρα να πατησω το "-είναι φλύαρος και τις μακράν περισσότερες φορές εριστικός ή/και εκτός θέματος" γιατι βγαζει αυτο το εκρου του νεκρου λογω οπτικης οφθαλμαπατης απο τα κιτρινα γραμματα πανω και κατω του, και νομιζω οτι ειναι λινκ :-|

Drumsick
30-11-2011, 07:49

Για πες.

Narzul
30-11-2011, 10:22

Για πες.

Εγω θα γελασω με drumsick αν ληξει το poll με μια ψηφο διαφορα στο να μεινει το firestorm.

FIXXXER
30-11-2011, 10:30
Πιο πολυ θα γελασει ο κλαψε τοτε

Dragonlord
30-11-2011, 10:39
καλά, ούτε ένα μήνα δεν μπορώ να λείψω χωρίς να διαταράξετε την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου; και είναι κρίμα γιατί μέχρι δεύτερη σελίδα είχα γαμηθεί στα γέλια και νόμιζα ότι θα ήταν από τα καλύτερα θρεντς έβερ, αλλά μετά πέσατε πολύ. λυπάμαι αλλά το έργο σας σε αυτό το θρεντ μιλάει από μόνο του για το ποιοι είστε.

Shirime
30-11-2011, 10:51
Εγώ πάντως προτείνω να φάει κι ένα ban o Helm, δεν γουστάρω όταν ξαναβγάλει κόμικ να μολύνει το music discussion με το ρομαντικορωμαλαιομεταλλοφιλοσοφικό του σπαμ. Όχι τίποτε άλλο, αλλά πρήζω φίλους μου λυκειόπαιδα να χωθούν ER και μου λένε "που να μπω ρε καμμένε, αυτό είναι φόρουμ μαλλιάδων".

Amnesiac.
30-11-2011, 15:22
Το μόνο σίγουρο είναι ότι με το να έχεις κάποιον να μαλακίζεται όπως ο κατηγορούμενος είναι σαν να προσκαλείς όλα τα τρολλ που μιλάν ελληνικά εδώ και αργά η γρήγορα θα μυριστούν τι παίζει και θα έρθουν (ένα φάντασμα πλανάται πάνω από το ER). Πόσα ιγκνόρ θα κάνεις μετά;

Με βάση αυτό, να επαναλάβω αυτό που έγραψα και στο πρώτο ποστ. Το να μείνει ο φιρεστορμ ΔΕ νομιμοποιεί το σπαμμάρισμα ε. Αν αρχίσει να σπαμμάρει φεύγει ακριβώς την ίδια στιγμή, ακόμα και αν αυτό γίνει την ίδια μέρα που θα τελειώσει το πολλ. Και αυτό προφανώς ισχύει και για τα μελλοντικά τρολλς.

Αν θέλει να μείνει θα τηρεί τους κανόνες και θα ποστάρει σαν άνθρωπος, οκ, με ένα ανεκτό όριο βλακείας, το οποίο επίσης ισχύει για όλους.

VidnaObmana2
30-11-2011, 15:24
Eimai fake tou Vidna kai psifisa na meinei, opote afaireste 2 psifous ap to na meinei. Thanks.

Amnesiac.
30-11-2011, 15:26
Ας πούμε αυτό είναι μη ανεκτό όριο βλακείας. Ban.

Kaserinos
30-11-2011, 16:07
απο την τελικη καταμετρηση ομως να αφαιρεθουν και τα fakes εκατερωθεν.

και οι παλιοι λογαριασμοι. καποιοι βγαινουν τρισυποστατοι.

για αποτελεσμα με αρχιδια και οχι με τσατσιες.

Amnesiac.
30-11-2011, 16:12
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα αφαιρούνται 5 ψήφοι από τους ΦΥΓΕ και 1 από τους ΜΕΙΝΕ.

-4 στις ψήφους των ΦΥΓΕ δηλαδή.

Παλιοί λογαριασμοί δε ξέρω ποιοί είναι, σίγουρα πάντως δε θα μετρηθούν καινούριοι λογαριασμοί, όσοι έγιναν από τη στιγμή που ξεκίνησε το πολλ.

Kaserinos
30-11-2011, 16:17
απο την τελικη καταμετρηση ομως να αφαιρεθουν και τα fakes εκατερωθεν.

Τα fakes ποια ειναι τελικα;

εννοια σου.

Leech
30-11-2011, 16:18
Αμνήζιακ οι αντμίνς σε έχουν παέι λίγο πίπα-κώλο, μέχρι και εφορευτική επιτροπή (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?21391-ti-eforeftiki-epitropi-gamw-tin-mana-sas) σε βάλανε.

Amnesiac.
30-11-2011, 16:20
Μου το ξεπληρώνουν αλλιώς :!:

Clockwork Orange
30-11-2011, 16:52
ψηφισα μολις τωρα λαθος 'φυγε'. να αλλαχτει σε 'μεινε'
ευχαριστω!

Amnesiac.
30-11-2011, 17:06
ΟΚ. -1 ψήφος από τους ΦΥΓΕ και -4 από τους ΜΕΙΝΕ γιατί έχετε μαζέψει όλους τους βλάκες.

The Good Son
30-11-2011, 17:39
Με βάση αυτό, να επαναλάβω αυτό που έγραψα και στο πρώτο ποστ. Το να μείνει ο φιρεστορμ ΔΕ νομιμοποιεί το σπαμμάρισμα ε. Αν αρχίσει να σπαμμάρει φεύγει ακριβώς την ίδια στιγμή, ακόμα και αν αυτό γίνει την ίδια μέρα που θα τελειώσει το πολλ. Και αυτό προφανώς ισχύει και για τα μελλοντικά τρολλς.

Αυτά είναι μαλακίες.
Ποιος ορίζει το τί είναι σπαμμάρισμα και τί όχι;
Τα fakes Που είχε κάνει πριν λίγες βδομάδες και πόσταρε με ιερογλυφικά δεν είναι;

30/11/2011 16:03 <Firestorm> °.˛*.˛.°★。˛°.★** 25 ημέρες για τα Χριστούγεννα *★* *˛. ˛ °_██_*。*./ ♥ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。* ˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ♥ ˛* .°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。 *(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬

αυτό δεν είναι σπαμμάρισμα;
Πολλοί γαμάτοι users εκ των οποίων ένας είμαι και γώ, πιστεύουμε πως είναι. Άρα και πρέπει να φάει μπάν χωρίς polls και olympians.

Είναι στατιστικά αποδεδειγμένο από το ιστορικό του εν λόγω χρήστη πως αν μείνει οι μαλακίες θα συνεχιστούν και πως δεν διορθώνεται. Τις ευκαιρίες του τις είχε και με το παραπάνω. Ακόμα και να μην ήταν έτσι, είναι φανερό πως τις μαλακίες τις συνεχίζει και τώρα.

Εάν μείνει λοιπόν, με ποιο σκεπτικό θα μπαναριστεί στο μέλλον; Λόγοι αντικειμενικοί να πάρει πούλο υπάρχουν και τώρα. Εαν το πολλ πεί να μείνει, θα μείνει όπως είναι με τα χούγια του και το φόρουμ θα μείνει μολυνσμένο. fact.

Όχι τίποτα, να μπορούμε να φωνάζουμε και λυκειόπαιδα.

GG*
30-11-2011, 17:42
σε ανεπτυγμενα θηλυκα λυκειοπαιδα λεμε ναι

metamelia1
30-11-2011, 17:45
Καλέ μου φίλε Παρασκευά, κοίτα πως θα εκμηδενίζω τα 'σοβαρα' επιχειρήματά σου: το thread που πόσταρα το αποπάνω λέγεται OFFTOPIC THREAD. Επίσης σχολίασα ένα γεγονός που θα μας γεμίσει σε λίγο καιρό χαρά ευτυχία και αγάπη με το δικό μου μοναδικό Firestorm τρόπο, σε μόλις 25 μέρες!! Δεν είναι τέλεια νέα;;; Επίσης γελάω με όσους το ποστάρουν στο φέησμπουκ, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία, δεν έχει καμία σχέση με το λόγο που το πόσταρα στο OFFTOPIC THREAD του ER. :)

σε άλλα νέα -6 το φύγε.

enitharmon
30-11-2011, 17:55
αμνηζιακ, ξεκίνα να παίζεις skyrim, γαμώ φαίνεται

The Good Son
30-11-2011, 17:55
to quote einai parmeno apo to chat opws fainetai ksekathara. apo thn imeromhnia, thn wra klpklp.

metamelia1
30-11-2011, 18:09
Ρε goodson, οσα εχεις γραψει πραγματικα εκμηδενιζονται απ'οσα εχουν ποσταρει αυτοι ΠΡΙΝ απο σενα, διαβασε το θρεντ ξανα, ποιο το νοημα να σου απαντησει καποιος σοβαρα. Υπαρχει η τρελη που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΠΑΜΜΑΡΕΙ, υπαρχει και το ΙΓΚΝΟΡ, τα χουμε ηδη πει. Επαθες και συ τον ξαφνικο καρκινο με μενα. Δε φευγω ρε πουστη.

Esteban
30-11-2011, 18:13
αμνηζιακ, ξεκίνα να παίζεις skyrim, γαμώ φαίνεται

Αντε με το καλό. Μπας και σταματήσει να γεμιζει το forum ποστς και θρεντς για τη σχεση του με τον firestorm.

Doomsayer
30-11-2011, 18:52
Κι εγώ νόμιζα ότι θα δημιουργούσατε παρόμοιο θρεντ για μένα επειδή έγραφα ανεκδοτάκια.

Esteban
30-11-2011, 19:14
gia sena exei paloukwma se koini 8ea

Dragonlord
30-11-2011, 20:10

Αυτά είναι μαλακίες.
Ποιος ορίζει το τί είναι σπαμμάρισμα και τί όχι;
Τα fakes Που είχε κάνει πριν λίγες βδομάδες και πόσταρε με ιερογλυφικά δεν είναι;

30/11/2011 16:03 <Firestorm> °.˛*.˛.°★。˛°.★** 25 ημέρες για τα Χριστούγεννα *★* *˛. ˛ °_██_*。*./ ♥ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。* ˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ♥ ˛* .°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。 *(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬

αυτό δεν είναι σπαμμάρισμα;
Πολλοί γαμάτοι users εκ των οποίων ένας είμαι και γώ, πιστεύουμε πως είναι. Άρα και πρέπει να φάει μπάν χωρίς polls και olympians.

Είναι στατιστικά αποδεδειγμένο από το ιστορικό του εν λόγω χρήστη πως αν μείνει οι μαλακίες θα συνεχιστούν και πως δεν διορθώνεται. Τις ευκαιρίες του τις είχε και με το παραπάνω. Ακόμα και να μην ήταν έτσι, είναι φανερό πως τις μαλακίες τις συνεχίζει και τώρα.

Εάν μείνει λοιπόν, με ποιο σκεπτικό θα μπαναριστεί στο μέλλον; Λόγοι αντικειμενικοί να πάρει πούλο υπάρχουν και τώρα. Εαν το πολλ πεί να μείνει, θα μείνει όπως είναι με τα χούγια του και το φόρουμ θα μείνει μολυνσμένο. fact.

Όχι τίποτα, να μπορούμε να φωνάζουμε και λυκειόπαιδα.
Φίλε μου καλέ, έχεις κάθε δίκιο στο σκεπτικό που παρουσιάζεις. Ωστόσο, η αλήθεια είναι απλά πως τούτο είναι μια τελευταία ευκαιρία στον φάιρστορμ να καταλάβει ότι σπάει πούτσους, ότι δεν είναι αστείο, δεν είναι κουλ, δεν είναι το καλύτερο τρολλ από το ψωμί για τοστ, κοντά 50 άτομα θέλουν να μπαναριστεί φφς. Κι αν νομίζει πως αν βγει το "να μείνει" αυτό σημαίνει ότι όλα πάνε καλά και συνεχίσει να σπαμμάρει με τον ίδιο τρόπο, θα εκπλαγεί σύντομα γιατί η κοινωνία είναι άδικη, life is short and love is always over in the morning. Και αυτό θα είναι και ένα μάθημα ζωής που δε θα μπορέσει να το εκτιμήσει παρά μόνο πολύ, πολύ αργότερα, ίσως και στο νεκροκρέβατό του! Γιατί αυτό κάνει το ερ.

Amnesiac.
30-11-2011, 20:23
Paris, ό,τι είπε ο αντμίν.

Να συμπληρώσω απλά τη γνώμη μου (και ο Θεός θα με κάψει που θα υπερασπιστώ το φιρεστορμ), αλλά αν συνεχίσει να κάνει μόνο 3-4-5 ηλίθια ποστς τη μέρα και ποστάρει ιερογλυφικά στις 5 το πρωί μια στο τόσο, ε αυτό νομίζω εντάσσεται στην κατηγορία "ανεκτό επίπεδο βλακείας" και αντιμετωπίζεται με ένα ιγκνόρ. Τόσοι και τόσοι είναι σε αυτή την κατηγορία, απλά στο φιρεστορμ χτυπάει περισσότερο άσχημα λόγω βεβαρημένου παρελθόντος.

Από την άλλη, αν αρχίσει να ποστάρει μαλακίες σε άσχετα τόπιξ, όπως έκανε με τα ιερογλυφικά ακκάουντς που ανέφερες, εννοείται ότι θα φύγει νύχτα (στις 5 συγκεκριμένα). Όπως ακριβώς έγινε και με τα συγκεκριμένα ακκάουντς (τα οποία ήταν 3, για το trivia της υπόθεσης).

Αλλά ας περάσουμε ένα αισιόδοξο μήνυμα, ας μη χάνουμε την πίστη μας στην ανθρωπότητα, μπορεί και να σοβαρευτεί εν τέλει.

έντιτ : για τους κουρασμένους τα ξανάπαμε, καλή ξεκούραση παιδιά :!:

00i00
30-11-2011, 20:30
οντοπικ...

αρνιζιακ το Matt Elliott - 2010 - Songs (Box Set) [Ici D'Ailleurs, 2010] FLAC το θες?

Amnesiac.
30-11-2011, 20:34
οντοπικ...

αρνιζιακ το Matt Elliott - 2010 - Songs (Box Set) [Ici D'Ailleurs, 2010] FLAC το θες?

:pink: αλλά έχω βάλει στο μάτι το βινυλιομποξσετ και μόλις πάρω τα ποσοστά μου από τις google διαφημίσεις του ηαρ σκέφτομαι να το παραγγείλω.

00i00
30-11-2011, 20:39
ετσι σε θελω...να στεναχωριεσαι αναλογικα

εντιτ...(οντοπικ παντα) το νεο του δεν ειναι ενας αδαμαντας?

Amnesiac.
30-11-2011, 20:48
Είναι το γαμημένο, είναι.

Το έχω ακούσει 5-6 φορές μόνο βέβαια, από τη Δευτέρα έχω ακούσει 48 φορές (μετρημένες) αυτό

dn411O3YXSs

λολ είμαι αυτιστικό, να γίνει πολλ και για μένα.

Shadowking
30-11-2011, 21:03
λοιπόν, ένα - δυό πράγματα.

Πρώτα απ' όλα γράφω "σοβαρά" σε ένα θρεντ που αφορά ό,τι χειρότερο έχει περάσει από το ερ τα τελευταία χρόνια. Να θυμηθώ να αυτομαστιγωθώ γι'αυτό.

Τώρα, γιατί ο firestorm είναι ό,τι χειρότερο έχει διαβεί από αυτό το καταραμένο φόρουμ δεν έχει να κάνει με τα διακόσια ποστς του στο picture (έτσι κ' αλλιώς το picture γενικά ένα κόπι/πεης από 9gag και σία είναι εδώ και καιρό - τι μια εικόνα - τι διακόσες). Ούτε με τα τριγωνάκια, ούτε με τα ιερογλυφικά, ούτε με το τσατ ούτε με τπτ. Και είναι σύντροφοι του "ΦΥΓΕ", στρατηγικό λάθος να ταυτίζουμε τον firestorm με αυτά. Oριακά δεν μπορώ καν να εξηγήσω απλά γιατί μου είναι τόσο απεχθής, απλά μου είναι. Όλα του, κάθε bit που φεύγει από το πισι του και φτάνει στο er, βρωμάει. Μπλιαχ.

Γενικά θεωρώ ότι σε ένα φόρουμ όπως το er κανείς δεν πρέπει να τρώει μπαν, είναι έτσι διαμορφωμένη η φυσιογνωμία του που γενικά επιτρέπει στον κάθε καθυστερημένο να έχει την δικιά του μικρή ιντερνετική γωνία. Με την ιστορία με την Drumsick τις τελευταίες μέρες έχω αηδιάσει λίγο και θεωρώ ότι ξεπερνάει και την όποια χαλαρότητα διέπει το er και πιστεύω ότι εκεί σηκώνει ένα χέρι καλό βρωμόξυλο, αλλά δεν είναι δικιά μου δουλειά.

Η ιντερνετική περσόνα του firestorm ξερνάει την ανάγκη του για προσοχή. Και επι ένα χρόνο το er του δίνει την προσοχή που επιζητάει. Μην τον ταίζετε και θα καταλήξει γιουλάι, να γράφει ΠΑΟΚ - ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ μόνος του στις 5 το πρωί ενώ θα κοιτάει το μπουκαλάκι με τα χάπια στο γραφείο του και θα σκέφτεται πόσο κοντά είναι η λύτρωση αν τα κουμπώσει όλα μαζί. Δλδ, ζει για αυτό που γίνετε, ζει για να ανοίγει κουβέντα γύρω από τον εαυτό του τώρα που 3ανάρθε, λογικά έχει ρίξει 40 παχιές με το θρεντ, σε λίγο 8α πιστεύει και ότι αποτελεί κοινωνικό φαινόμενο. Η μόνη φορά που θα ήθελα να ξανασχοληθεί σύσσωμο το er με την παρτη του είναι να μαζευτούμε κάτω από το μπαλκόνι όταν αποφασίσει να φουντάρει και να του φωνάζουμε "ΠΗΔΑ ΠΗΔΑ".

Ας μείνει, σιγά, χαίρομαι κιολας που μετά το μπαν του είναι εξίσου ηλίθιος, θα με χάλαγε αν είχε αλλάξει, καταλαβαίνετε όταν κάτι τέτοιοι τύποι βρίσκουν τον δρόμο τους και γίνονται φυσιολογικοί χαλάει κάτι στην εντροπία του συστήματος, διαταράσσονται τα τσακρα κτλ.

Καλή σου παραμονή firestorm σε ένα φόρουμ που το μισό σε σιχαίνεται και από το υπόλοιπο μισό το 98% σε λυπάται ξερωγω και ελπίζει κάποτε να γίνεις λίγο άνθρωπος εκτός από τον φίλο σου τον Η., που η αμοιβαία σας συμπάθεια είναι ότι σωστό στον κόσμο αυτό.

Μην στεναχωριέσαι όμως, υπάρχουν και άλλα πράγματα στην ζωή πέρα από το electric requi.... oh wait. λάθος.

metamelia1
30-11-2011, 21:11
Γελαω. Πες μου λιγο αληθεια, τα πιστευεις αυτα που γραφεις; Αν ναι, ελα να μου τα πεις απο κοντα :)

mourning apocalypse
30-11-2011, 21:19
Τί γίνεται με την drumsick τις τελευταίες μέρες:?::labiri:

nikolasfluxus
30-11-2011, 21:23
http://www.threadbombing.com/data/media/4/wzamNytXvi07470g63yvjwWeo1_250.jpg

Shadowking
30-11-2011, 21:23
επί λέξει. Και θα το έκανα αυτό αν με επηρέαζες έστω και λίγο εκτός του φόρουμ. Αλλά γενικά επείδη είσαι ενα νικ, με αβαταρ μια γάτα και τριγωνάκια, μπα έχω καλύτερα πράματα να κάνω.

Γενικά όπως προείπα, προτιμώ τον καφέ μου χωρίς ζάχαρη, την πόλη μου χωρίς φασίστες και το er μου χωρίς φαιρστορμς. Αλλά επειδή δεν γίνεται να τα 'χουμε όλα σ'αυτόν τον κόσμο, θα αντέξω τα τριγωνάκια σου. Εσύ θα αντέξεις το οτι σε σιχαίνεται το 98% που συμβιώνεις διαδικτυακά μαζί του;

metamelia1
30-11-2011, 21:26
ΚΟΤΑ. Βγαλε το θανατακι σου πισω απο μια οθονη, μπορεις.

Maroon
30-11-2011, 21:42
αυτό το thread με διασκεδάζει,μέρες τώρα

jack the ripper
30-11-2011, 21:43
βασικα με αυτο το θρεντ το φορουμ αγγιζει τον πατο.

Sotos_The_Tequiler
30-11-2011, 21:52
Ένα καλό που έκανε ο φιρεστορμ και τούτο το θρεντ επίσης είναι ότι έδωσε την ευκαιρία σε άλλους "οχετούς" του φόρουμ να βγουν στη φόρα και να γράψουν "όμορφα" πράγματα. Πάτος-ξεπάτος δεν ήρθε δα και το τέλος του κόσμου...
Ας χαλαρώσουν και οι μεν και οι δε και ας πάρει το δρόμο του το πράμα, με λίγα λόγια βρείτε όλοι για λίγες μέρες κάτι καλύτερο να ασχοληθείτε.
Όσοι πάτε να τα βάλετε με τον φίρεστορμ τα θέλει ο κώλος σας.... αφού βλέπετε δεν βγαίνει άκρη...
Οι μοντς κάντε τη δουλειά σας και οι χρήστες σταματήστε να είστε φλώροι, μυγιάγγιχτοι και κατινίτσες.

ikonoklast
30-11-2011, 22:23
http://www.youtube.com/watch?v=U1-Q7CEivaM

metamelia3
30-11-2011, 22:25
λοιπον, εμενα δεν με νοιαζουν οι κανονες του φορουμ, τα σπαμ, τα ιγκνορ, η ποιοτητα κτλ.

ενα κωλοσκυλο ομως, ενα ξερασμα σαν τον φαϊερστορμ που γραφει το παρακατω

17:05 <Firestorm> το πολωνικο μουνι που σε πεταγε
17:05 <Firestorm> βρωμιαρα
θελει εκτελεση επι τοπου. οχι απλα μπαν, και χλεπες απο οποιον τον πετυχαινει θελει. και απορω που το συζητατε. εχει ακουστει η καθε μαλακια εδω μεσα. ψοφο ρε στον γαμιολη. "ελα μωρε, κατα βαθος ειναι καλο παιδακι" κατα τ' αλλα. ηλιθιοι.

ikonoklast
30-11-2011, 22:26
Αλήθεια, μούτζωσα κατά λάθος!

metamelia1
30-11-2011, 22:28
γελαω με μπηλιω. καλκι μην εισαι ηλιθιος, δε ξεκινησα εγω τα μπινελικια. ποσταρε ολοκληρο το διαλογο να δουμε ποσο μελι σταζει το στομα της!

tssks
30-11-2011, 22:32
Η ΜΠΗΛΙΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ!!!

metamelia3
30-11-2011, 22:49
φαϊερστορμ αγορακι μου, πρωτον και τον μισο εγκεφαλο να μου επαιρναν, δεν θα ειχες τα φοντα να με πεις εσυ ηλιθιο. δευτερον, δεν ειναι το βρισιδι και το μπινελικι γενικα που με πειραζουν, ειναι τα συγκεκριμενα που γραφεις που με κανουν να ανακατευομαι.

χλεπες μεχρι να στρωσεις.

00i00
30-11-2011, 22:52
με την αναφορα στην εθνικοτητα του μουνιου ανατιναχτηκες ή ετσι γενικα?

metamelia3
30-11-2011, 22:54
ε, ο συνδυασμος εθνικοτητας, μουνιου και πανω απ'ολα η βρισια βρωμιαρα - που θελω να ξεκοιλιασω οποιο σιχαμα την εχει χρησιμοποιησει ποτε - ειναι ιδανικος πιλοτος για αποφασεις.

Reject
30-11-2011, 22:57
Καλκι,
πες μου ότι γάμησες γκομενα και δεν της είπες "πάρτα μωρή βρωμιάρα".

metamelia1
30-11-2011, 22:58
Καλκι ακομα να ποσταρεις ολη τη συζητηση να δουμε πως με βαφτιζε; Α οχι, θα χασεις το δικιο σου. Σα την ιδια που ποσταρε μονο τις βρισιες μου. Το ξαναπα, δεν αρχισα εγω τη κοντρα και τα μπινελικια. Απο κει και περα, θιχτηκε η φιλη σου και βγηκες να την υποστηριξεις, εγω δε σου φταιω σε τιποτα.

Τελοσπαντων, οσο ασχολουμαι εγω δε βρισκω το δικιο μου επειδη 'ειμαι ο φαηρστορμ'. Δε πεφτω σε αλλες παγιδες και περιμενω να τελειωσει το πολλ.

Sotos_The_Tequiler
30-11-2011, 23:00
Καλκι,
πες μου ότι γάμησες γκομενα και δεν της είπες "πάρτα μωρή βρωμιάρα".

γεια σου ρε πάνκη μπήχτη!!!! \m/

Reject
30-11-2011, 23:00
e τon etoile Σώτο μου.

metamelia3
30-11-2011, 23:04
ποσταρε την εσυ ρε μαλακισμενο. θα μας το παιξεις και αδικημενος κιολας. εγω απ'αυτο το ποστ εκανα κουοουτ
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?26758-Firestorm-H-T%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%9A%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B7.&p=1150387&viewfull=1#post1150387

00i00
30-11-2011, 23:04
ε, ο συνδυασμος εθνικοτητας, μουνιου και πανω απ'ολα η βρισια βρωμιαρα - που θελω να ξεκοιλιασω οποιο σιχαμα την εχει χρησιμοποιησει ποτε - ειναι ιδανικος πιλοτος για αποφασεις.

καποτες γαμαγαγα μια που η ιδια ηθελε να την λεω ετσι ( αν και μοσχοβολουσε )
το ''μουνι'' γιατι ειναι κακο?

τεσπα κουρασε το ολο θεμα

το σωστο και το πρεπων ειναι ο φιρεστρομς να κανει παιδακια με την ντραμσιξ και να τα βαφτισουν με τα ιερογλυφικα του φιρεστρομς κλπ

metamelia3
30-11-2011, 23:05
πανκη οχι, δεν ειπα ποτε μου "παρ'τα μωρη βρωμιαρα" αν το εχεις τοση απορια

Dr.Gonzo
30-11-2011, 23:06
Επίσης, Σώτε έχει πάει δέκα η ώρα και ποστάρεις στο θρεντ του Firestorm. Με το σεξιον θα ασχοληθείς καθόλου; :chinchilla::santa:

poweruser
01-12-2011, 02:07
Καλκι ακομα να ποσταρεις ολη τη συζητηση να δουμε πως με βαφτιζε; Α οχι, θα χασεις το δικιο σου. Σα την ιδια που ποσταρε μονο τις βρισιες μου. Το ξαναπα, δεν αρχισα εγω τη κοντρα και τα μπινελικια. Απο κει και περα, θιχτηκε η φιλη σου και βγηκες να την υποστηριξεις, εγω δε σου φταιω σε τιποτα.

Τελοσπαντων, οσο ασχολουμαι εγω δε βρισκω το δικιο μου επειδη 'ειμαι ο φαηρστορμ'. Δε πεφτω σε αλλες παγιδες και περιμενω να τελειωσει το πολλ.

μόνο σε μένα φάνηκε σωστό?

metamelia1
01-12-2011, 02:09
Προφανως σε ολους αλλα μουτζωνουν οι ΧΕΗΤΕΡΖ, κοινως οι οχετοι που ποσταρουν ολα αυτα τα σιχαματα. Εξου και ολα τα 5/15 που τρωω. Και το rating ειναι ανωνυμο, οποτε...

επισης ΠΑΟΚ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ

Phantom Duck
01-12-2011, 02:14
ενώ τα επώνυμα ποστ σε δοξάζουν.

metamelia1
01-12-2011, 02:17
παιδιά με κάποιο τρόπο ο Phantom Duck βρήκε το τηλέφωνο του σπιτιού μου και είπε στη μάνα μου επι λέξει "πείτε του γιου σας ότι είμαι ο Τάσος και άμα ξαναγράψει στο φόρουμ θα τον σκοτώσω". απλά το αφήνω ως τροφή για συζήτηση.

ΠΑΟΚ ΡΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΕ.

Phantom Duck
01-12-2011, 02:18

metamelia1
01-12-2011, 02:19
Μάλλον εσύ έπεσες στη παγίδα μου τώρα! ;)

ΠΑΟΚ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΑ

kontan
01-12-2011, 02:23
έχω αρχίσει να πιστεύω πως ο Amnesiac βάζει/βγάζει ψήφους μόνος του για να ειναι συνεχώς στον πόντο το θέμα.

Maroon
01-12-2011, 02:30
κάποτε καιγώ είμουν attention whore σαν τον firestorm, but then I took an arrow in the knee...

croissant429
01-12-2011, 02:30
έχω αρχίσει να πιστεύω πως ο Amnesiac βάζει/βγάζει ψήφους μόνος του για να ειναι συνεχώς στον πόντο το θέμα.

πράγματι!!!
λέτε να είναι διαφημιστικό τρυκ για να αυξηθεί η επισκεψιμότητα...?
(τα εχει βρει με τον firestorm και απλά "παίζουν" ένα στημένο reality)

KLAPSE
01-12-2011, 02:37

πράγματι!!!
λέτε να είναι διαφημιστικό τρυκ για να αυξηθεί η επισκεψιμότητα...?
(τα εχει βρει με τον firestorm και απλά "παίζουν" ένα στημένο reality)

http://troll.me/images/conspiracy-keanu/conspiracy-keanu.jpg

FIXXXER
01-12-2011, 05:30
Η ψηφος του Me, Myself And I δεν πρεπει να μετρησει τριπλη?

kontan
01-12-2011, 07:24
παρακαλώ το πολλ να μείνει ως έχει με τα τέσσερα 50αρια (50+50 ψήφοι κ 50% + 50%), γιατι απο τη στιγμή που το είδα κ το δω μετα χαλασμένο θα μου δημιουργηθεί ψυχολογικό.

εντιτ: στη περίπτωση ισοβαθμίας τι γίνεται; πάει στα πέναλντι;

wino
01-12-2011, 09:17
den ante3a... :P

atom_smasher
01-12-2011, 14:03
παρακαλώ το πολλ να μείνει ως έχει με τα τέσσερα 50αρια (50+50 ψήφοι κ 50% + 50%), γιατι απο τη στιγμή που το είδα κ το δω μετα χαλασμένο θα μου δημιουργηθεί ψυχολογικό.

εντιτ: στη περίπτωση ισοβαθμίας τι γίνεται; πάει στα πέναλντι;

φευγει ο κλαπσε.

Harbinger of Death
01-12-2011, 15:02
Ε όχι, το καινούριο του Matt Elliott δεν είναι πιο θεϊκό από Howling songs και Drinking Songs ξέρω 'γω. Παραληρείτε.

Me, Myself and I
01-12-2011, 15:23
Η ψηφος του Me, Myself And I δεν πρεπει να μετρησει τριπλη?

:touched:

BURNIN AMBITION
01-12-2011, 16:46
βριζετε φαιερστορμ αλλα ολοι κρυφογουσταρατε τσονο. και τωρα οι μοντς τι θελουν να τους κανουμε τη ζωη ευκολη? εσεις ειστε μοντς παρτε την αποφαση εντ σαφερ τηε κονσικουενσις. τι το περνατε στο κοινο. στα υπολοιπα μπαν ειχε πολ?
γιαυτο να μεινει. και αν συνεχισει μαλακιες να του σπασετε τα δαχτυλα

Amnesiac.
01-12-2011, 16:51
Δε το έφτιαξα εγώ, αλλά ο δημιουργός του θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του

http://i39.tinypic.com/15wynn7.jpg

Dythor
01-12-2011, 17:14
Αμνήζιακ πες μας τι θα γίνει με τα μείον, πόσα και από που τελικώς.

chris_boss
01-12-2011, 17:17
μη χαλάς το δεκάλεπτο σου σε ανούσια ζητήματα

Maroon
01-12-2011, 21:21
^like a boss^

wurst
02-12-2011, 00:58
παιδιά με κάποιο τρόπο ο Phantom Duck βρήκε το τηλέφωνο του σπιτιού μου και είπε στη μάνα μου επι λέξει "πείτε του γιου σας ότι είμαι ο Τάσος και άμα ξαναγράψει στο φόρουμ θα τον σκοτώσω". απλά το αφήνω ως τροφή για συζήτηση.

ΠΑΟΚ ΡΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΕ.

???

Reject
02-12-2011, 01:02
I38F7Pe4phc

πάμε όλοι μαζί ρεφραιν:

Σας γαμεί, σας πήδα, ως το Άβαλον
Είναι αυτός, μέγιστος, ο τιτάνας ΦΑΙΡΣΤΟΡΜ.

ubu
02-12-2011, 01:28
Κομματάρα, να τα λέμε όλα.

KLAPSE
02-12-2011, 02:31
http://i44.tinypic.com/4r2bed.jpg

MaX Payne
02-12-2011, 02:50
ποτε κλεινει η καλπη?

ειμαι αναποφασιστος

Kaserinos
02-12-2011, 02:56
ποτε κλεινει η καλπη?

ειμαι αναποφασιστος

This poll will close on 03-12-2011 at 17:03

Στραβομαρα.

carheart
02-12-2011, 11:54
μου κάνει συγκλονιστική εντύπωση που δεν έχει ψηφίσει ακόμα ο τσόνος.
τον φαντάζομαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αναποφάσιστο, να αγωνιά να πάρει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σωστή απόφαση

Dr.Gonzo
02-12-2011, 12:54
μου κάνει συγκλονιστική εντύπωση που δεν έχει ψηφίσει ακόμα ο τσόνος.
τον φαντάζομαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αναποφάσιστο, να αγωνιά να πάρει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σωστή απόφαση

http://www.electricrequiem.com/forum/showthread (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?18673-THE-PICTURE-8RENT&p=1147582&viewfull=1#post1147582) :(

MoRmEnGiL
02-12-2011, 20:46
Den ka8omai na diabasw 15 selides malakies, alla pera apo proswpikwn sympa8eiwn, mono k mono epeidh merikoi to lene sobara oti tous enoxlei pshfizw na meinei.

Inga Drive
02-12-2011, 21:38
Εγώ πάλι έλεγα να μην ψηφίσω γιατί αφενός τιναφτά,δημοκρατίες στα μπαν και χρυσός αιώνας του περικλή και αφετέρου,έτσι όπως τίθεται, δικαιολογημένα μένει ο φιρεστορμ. Αλλά τελικά το'ριξα ΝΑΦΥΓΕΙ γιατί
Πλάκα έχει, δε συμφωνείτε;

Odonian
03-12-2011, 00:47
Αν βγει ισοπαλία τι κάνουμε;

Maroon
03-12-2011, 01:34
αν φύγει ο klapse το φορουμ θα είναι 10% πιο μάπα

wurst
03-12-2011, 01:40
θα μείνει, φαίνεται το πράμα μωρέ... τουλάχιστον απαυτό το πολλ, θα μείνει...

nekrobutcher
03-12-2011, 01:46
δε γαμιεται..ας μεινει

Ghoul
03-12-2011, 05:30
πραγματικό θρίλερ. αναζητήστε, ποντάρετε και κερδίστε την ψήφο μου στο ebay της γειτονιάς σας.

edit. sold to firestorm4 (http://myworld.ebay.com/firestorm4)

Radienergeia
03-12-2011, 05:38

Α, γειά σου.

Reject
03-12-2011, 18:05
1 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ

menumission
03-12-2011, 18:23
εγώ δεν ψήφισα

Djerdjelesh
03-12-2011, 18:41
RTiIUFBS6MM

Dragonlord
03-12-2011, 18:43
Λοιπόν, καταρχάς σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας στο πολλ. Κάποιοι κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και δε ρίξαμε κατευθείαν μπαν, κάποιοι άλλοι όχι. Λοιπόν η αλήθεια είναι η εξής. Πολλοί της "παλιάς φρουράς" συζητούσαμε τελευταία ότι έχει παραγίνει η κατάσταση με τους καθυστέρες που έχουν μπει τα τελευταία χρόνια και δε δίνουν δεκάρα για το ερ. Ήταν σαφές ότι έπρεπε να γίνει ένα ξεκαθάρισμα, αλλά δεν ξέραμε τον τρόπο. Η ιδέα μάς ήρθε ξαφνικά και ήταν ομολογουμένως η καλύτερη, όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα (κι ας στεναχωριέμαι για κάποιους που θα τους ήθελα): όσοι θα ψήφιζαν να μείνει ο φάιρστορμ ή είναι καθυστέρες ή δεν ενδιαφέρονται που έχουμε γεμίσει καθυστέρες, οπότε σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να πάρουν πόδι και να πάνε στο ρόκινγκ ή όπου γουστάρουν. Τέσπα, τώρα την κάνω για αθήνα και δεν προλαβαίνω να μπανάρω 59 άτομα (κι έναν τον φάιρστορμ 60). Θα μπω αργότερα ή αύριο, δε βιαζόμαστε, το σημαντικό είναι ότι έχουμε μια καλή λίστα για ξεκαθάρισμα. Οι υπόλοιποι ελπίζω να μην το πάρετε στραβά, θα δείτε από αύριο ότι είναι σωστή επιλογή, οκ, θα πέσει λίγο η κίνηση αλλά νομίζω ότι θα έχουμε επιτέλους ένα φόρουμ γαμάτο, έτσι όπως ήταν παλιά.

Shirime
03-12-2011, 19:03
http://www.voukino.gr/wp-content/uploads/2011/10/proswpa_lakis_gavalas_500x350.jpg

enitharmon
03-12-2011, 19:04
ή θα μπορούσατε απλά να φτιάξετε το γαμωιγκνορ (και τα λινκ στο μπραιτ)

Amnesiac.
03-12-2011, 19:40
Αποχωρώ από το φόρουμ.

BLiTzER
03-12-2011, 19:41
όσοι θα ψήφιζαν να μείνει ο φάιρστορμ ή είναι καθυστέρες ή δεν ενδιαφέρονται που έχουμε γεμίσει καθυστέρες

Εεε πραγματικά δεν ισχύει αυτό και το ξέρεις ε. Το πολλ ήταν αρκετά αστείο για να λάβεις τα αποτελέσματα υπόψη. Ένα μεγάλο μέρος χρηστών ψήφισαν να μείνει επειδή είναι συμπονετικοί και αγαπούληδες (και καθυστερημένοι υπό μια έννοια, αλλά όχι αυτή που σε/μας ενοχλεί) και ένα άλλο απλά επειδή το πολλ ήταν χαζό. Δεν πιστεύεις ειλικρινά ότι υπάρχουν άτομα που θέλουν τον firestorm και τον κάθε firestorm εδώ μέσα, ε? Κι αν υπάρχουν, σίγουρα δεν ξεπερνούν τους 5, όχι 59.

Δε θα μιλήσω για όλους, αλλά εγώ προσωπικά, όπως έγραψα στο πρώτο μου ποστ εδώ, ψήφισα μόνο και μόνο επειδή το κουράσατε. Ή μπανάρεις κάποιον ή όχι. Μπαν, ξεμπαν, μπαν, ξεμπαν, πολλαπλά φέηκς, σπάμμινγκ με τις ευλογίες των διαχειριστών, όλο αυτό το δράμα, οκ έχει πλάκα στην αρχή, αλλά μετά τις πρώτες 5 φορές καταντάει κουραστικό.

έχει παραγίνει η κατάσταση με τους καθυστέρες που έχουν μπει τα τελευταία χρόνια και δε δίνουν δεκάρα για το ερ.

Αυτά από ένα χρήστη που παράτησε σιωπηλά το φόρουμ για 2-3 χρόνια, ακριβώς για τους λόγους που ανέφερες παραπάνω.

Leech
03-12-2011, 19:46
Η μαλακία είναι πως νόμιζα ότι το πολλ έκλεινε το βράδι και δεν πρόλαβα να ψηφίσω "να φύγει" για να αγχωθεί ο ΚΛΑΠΣΕ http://images.encyclopediadramatica.ch/6/6c/Trollface.gif

Mαλακία.

Από κει και πέρα, το αφήνω εδώ που θα το δει η Ντράμσικ, γιατί στο τσατ δεν την πετυχαίνω σε ώρες που δε βρίζεται με τον Φάιρστορμ.
Άμα αντί για "bright" βάλεις "bright fap-fap" εμφανίζονται τα λινκς. Ω ναι.

Drumsick
03-12-2011, 19:51
To bright fap fap είναι γενικά διαφορετικό όμως. Το δοκίμασα δυο μέρες, αλλά τελικά με χάλασε.

freak brother
03-12-2011, 20:12
ban τον admin και απολυτη αναρχια .

ikonoklast
03-12-2011, 20:41
Δεν ήθελα να το πω γιατί είναι πολύ αστείο αυτό που γίνεται με τα λινκς στο bright αλλά μπορείτε να βάλετε πχ αυτό (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/stylish/) και να βλέπετε το ερ όπως θέλετε.

Μετά την εγκατάσταση, κλικ στο εικονίδιο κάτω αριστερά και find styles for this site :!:

03-12-2011, 20:52
Λοιπόν, καταρχάς σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας στο πολλ. Κάποιοι κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και δε ρίξαμε κατευθείαν μπαν, κάποιοι άλλοι όχι. Λοιπόν η αλήθεια είναι η εξής. Πολλοί της "παλιάς φρουράς" συζητούσαμε τελευταία ότι έχει παραγίνει η κατάσταση με τους καθυστέρες που έχουν μπει τα τελευταία χρόνια και δε δίνουν δεκάρα για το ερ. Ήταν σαφές ότι έπρεπε να γίνει ένα ξεκαθάρισμα, αλλά δεν ξέραμε τον τρόπο. Η ιδέα μάς ήρθε ξαφνικά και ήταν ομολογουμένως η καλύτερη, όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα (κι ας στεναχωριέμαι για κάποιους που θα τους ήθελα): όσοι θα ψήφιζαν να μείνει ο φάιρστορμ ή είναι καθυστέρες ή δεν ενδιαφέρονται που έχουμε γεμίσει καθυστέρες, οπότε σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να πάρουν πόδι και να πάνε στο ρόκινγκ ή όπου γουστάρουν. Τέσπα, τώρα την κάνω για αθήνα και δεν προλαβαίνω να μπανάρω 59 άτομα (κι έναν τον φάιρστορμ 60). Θα μπω αργότερα ή αύριο, δε βιαζόμαστε, το σημαντικό είναι ότι έχουμε μια καλή λίστα για ξεκαθάρισμα. Οι υπόλοιποι ελπίζω να μην το πάρετε στραβά, θα δείτε από αύριο ότι είναι σωστή επιλογή, οκ, θα πέσει λίγο η κίνηση αλλά νομίζω ότι θα έχουμε επιτέλους ένα φόρουμ γαμάτο, έτσι όπως ήταν παλιά.

Dragontroll

Esteban
03-12-2011, 21:09
Επιτελους λιγη δικαιοσυνη σε αυτο το φορουμ

Ghoul
04-12-2011, 00:29
επειδή πιστεύω ότι υπάρχει μια δόση κυριολεξίας στην υπέροχη, φυσικά, δημοσίευση του δράκον και επιπλέον φιλτράροντας τις τοποθετήσεις αλλά και τους ψηφοφόρους των πολεμίων του Firestorm, καταλήγω στα εξής: οι λεγόμενοι "παλαιοκομματικοί" ζουν στην ανάμνηση του παρελθόντος, κάτι που έχει αλλάξει εδώ και χρόνια ανεπιστρεπτί. ένα μπαν στο Firestorm δε σώζει την κατάσταση. ψάχνετε για αποδιοπομπαίους τράγους όταν στη πραγματικότητα για να επανισχυροποιηθούν όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας, χρειάζονται περισσότερη όρεξη και δραστηριοποίηση. γενικά πρέπει όλοι να αποδεχτούμε ότι το φόρουμ έχει εξελιχθεί σε κάτι διαφορετικό και θα συνεχίσει να μετσαλλάσσεται. όποιοι επιθυμούν να φέρουν αυτήν τη διαδικτυακή κοινότητα πιο κοντά τους, είναι (και) στο χέρι τους να γίνουν πιο ενεργοί ώστε να μεταφέρουν λίγο από το ύφος τους στο πολυαγαπημένο μας φόρουμ.

FIXXXER
04-12-2011, 01:34
όσοι θα ψήφιζαν να μείνει ο φάιρστορμ ή είναι καθυστέρες ή δεν ενδιαφέρονται που έχουμε γεμίσει καθυστέρες

Εεε πραγματικά δεν ισχύει αυτό και το ξέρεις ε. Το πολλ ήταν αρκετά αστείο για να λάβεις τα αποτελέσματα υπόψη. Ένα μεγάλο μέρος χρηστών ψήφισαν να μείνει επειδή είναι συμπονετικοί και αγαπούληδες (και καθυστερημένοι υπό μια έννοια, αλλά όχι αυτή που σε/μας ενοχλεί) και ένα άλλο απλά επειδή το πολλ ήταν χαζό. Δεν πιστεύεις ειλικρινά ότι υπάρχουν άτομα που θέλουν τον firestorm και τον κάθε firestorm εδώ μέσα, ε? Κι αν υπάρχουν, σίγουρα δεν ξεπερνούν τους 5, όχι 59.

Δε θα μιλήσω για όλους, αλλά εγώ προσωπικά, όπως έγραψα στο πρώτο μου ποστ εδώ, ψήφισα μόνο και μόνο επειδή το κουράσατε. Ή μπανάρεις κάποιον ή όχι. Μπαν, ξεμπαν, μπαν, ξεμπαν, πολλαπλά φέηκς, σπάμμινγκ με τις ευλογίες των διαχειριστών, όλο αυτό το δράμα, οκ έχει πλάκα στην αρχή, αλλά μετά τις πρώτες 5 φορές καταντάει κουραστικό.

έχει παραγίνει η κατάσταση με τους καθυστέρες που έχουν μπει τα τελευταία χρόνια και δε δίνουν δεκάρα για το ερ.

Αυτά από ένα χρήστη που παράτησε σιωπηλά το φόρουμ για 2-3 χρόνια, ακριβώς για τους λόγους που ανέφερες παραπάνω.

Α ρε Μπλιτζερ, μερικες φορες εισαι τοσο αθωος...
Κριμα να "επιβραβευεται" με μουτζα η αθωοτητα στο ΕΡ του 2011... :-?

με το σπαθι σου :moutza:

BLiTzER
04-12-2011, 03:23
μερικες φορες εισαι τοσο αθωος...

Όλα τα άλλα μπορώ να τα ανεχτώ, αλλά εδώ... μήπως εννοείς κάποιον άλλον? :P

BURNIN AMBITION
04-12-2011, 05:26
λοιπον
2 πραγματα εχω να πω
πρωτον, αυτος ο φαιαρστορμ που στο διαλο σας εχει ενοχλησει? εγω χαμπαρι δε τον εχω παρει τοσο καιρο.
δευτερον. αν αγαμημενε μας αντμιν θελεις να φερεις το φορουμ στις παλιες καλες εποχες,

στα ρχιδια μας ρε

ΚΑΝΕ ΠΑΡΤΥ 90ς ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

οσοι φοβουνται μη γινουμε ροκιν

σταρχιδια μας επισης

(μιλαω εκ του ασφαλους εχω κιαλλο λογαριασμο)

Phantom Duck
04-12-2011, 07:12
επειδή πιστεύω ότι υπάρχει μια δόση κυριολεξίας στην υπέροχη, φυσικά, δημοσίευση του δράκον και επιπλέον φιλτράροντας τις τοποθετήσεις αλλά και τους ψηφοφόρους των πολεμίων του Firestorm, καταλήγω στα εξής: οι λεγόμενοι "παλαιοκομματικοί" ζουν στην ανάμνηση του παρελθόντος, κάτι που έχει αλλάξει εδώ και χρόνια ανεπιστρεπτί. ένα μπαν στο Firestorm δε σώζει την κατάσταση. ψάχνετε για αποδιοπομπαίους τράγους όταν στη πραγματικότητα για να επανισχυροποιηθούν όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας, χρειάζονται περισσότερη όρεξη και δραστηριοποίηση. γενικά πρέπει όλοι να αποδεχτούμε ότι το φόρουμ έχει εξελιχθεί σε κάτι διαφορετικό και θα συνεχίσει να μετσαλλάσσεται. όποιοι επιθυμούν να φέρουν αυτήν τη διαδικτυακή κοινότητα πιο κοντά τους, είναι (και) στο χέρι τους να γίνουν πιο ενεργοί ώστε να μεταφέρουν λίγο από το ύφος τους στο πολυαγαπημένο μας φόρουμ.

εγώ πάντως αγαπάω και το τωρινό ερ, το ζήτημα είναι ότι ο ρόκαβλον και ο κάθε attention whore του παρελθόντος ήταν ξεχωριστή και πρωτότυπη μορφή και μάς άφησε τόνους flames, ατάκες και σκηνικά. ο firestorm και η νέα γενιά που ανακάλυψε ότι μετά το chat του yahoo και το hi5 υπάρχει το 4chan και κάτι "μέμε" είναι απλά μηχανές επαναποσταρίσματος αστείων που έχουν δημιουργηθεί σε άλλο περιβάλλον, σε τραγικό αριθμό και πρήξιμο. δεν είναι θέμα βλακείας ή μίσους, απεχθάνομαι πολλούς χρήστες περισσότερο από τους firestorm και κλάψε κλπ., αλλά εκείνοι αφήνουν το δικό τους σημάδι με ένα ποστ αηδία, δε χρειάζεται να σκρολλάρουμε χιλιάδες ποστς για να βρούμε μήπως υπάρχει και κάτι ενδιαφέρον στη γαμωσελίδα. ακόμα και η γιουλάι έχει τη φάση της γιατί θα λέμε κάποτε ότι υπήρχε μια τύπισσα σε εκείνο το φόρουμ που πόσταρε για μήνες τι ταινίες παίζει το βράδυ η tv, τα "trolls" τι προσφέρουν; απλά αναλώσιμα ποστ που κάνουν το φόρουμ πιο δύσχρηστο, τίποτε ενδιαφέρον- είτε επειδή ΓΑΜΑΕΙ είτε επειδή εξοργίζει.

metamelia1
04-12-2011, 07:23
Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ.
Και επειδή τα λόγια είναι περιττά:

~ladykiller~, A ha ha, Agoraphobic_S.I., Analogik0s, bbq, BibleBlackBird, BLiTzER, Boom!, BURNIN AMBITION, Clockwork Orange, croissant429, Dark_Angel, Djerdjelesh, Dythor, ENGINENO9, FIXXXER, GG*, Ghoul, H., Harbinger of Death, Heimaa, Hellblazer, Helm, Kaserinos, Katsaloupardos, Keeper Of The Seventh Son, KLAPSE, kontan, lab, Lazyass, LokiTricksterGod, Maroon, Moonspellheim, MoRmEnGiL, Mpampis Mpakalis, my_troubled_Mind, neil_perry, nekrobutcher, Neron, Neuroscar, Once_Emperor, Ra Pariah, rebelos, redeemer, Reject, scarecrow, Shirime, sober, Sotos_The_Tequiler, SpiritCrusher, stevecross, The Donnn, Tispanagias tamatia, toolre, tsimpouklano, VidnaObmana, wino, Zoonchild, Πόσο κάνει 10 συν 7, Φύσκος, και όχι μόνο,

♥♥♥♥ http://29.media.tumblr.com/tumblr_luiic5LtbC1r40dtpo1_250.gif ♥♥♥♥

Ace, alaiah, Amnesiac., antimusic, Art In Haste, atom_smasher, Atropos, chris_boss, Daffy, Doomsayer, Dr.Gonzo, Dragonlord, Drumsick, Esteban, fake, Fireknight, freak brother, GraveMiasma, green_machine, ikonoklast, Inadequate, Inga Drive, Jangling Jack, JnB, Khalkji, KoiliaSamprela, krks, Magellan, Me, Myself and I, Mel Gibson, Mitsmann, morphine, mourning apocalypse, namiroth, never_subject, nikolasfluxus, nothingman, Phantom Duck, pixies451, poweruser, Radienergeia, rage for order, regularpaul, rudie, saloth sar, sereg, Shadowking, tamagothi, The Good Son, ubu, Vormulac, Weiss, wom, X

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lt3r6eHxHC1r40dtpo1_500.png

Art In Haste
04-12-2011, 13:21
Καταγγέλω επίσημα τα αποτελέσματα αυτού του πολλ αφού ψηφοφορία είχε ήδη γίνει και με το σωστό αποτέλεσμα (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?26264-%CE%92%CE%91%CE%9D&highlight=%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB) μάλιστα.

Αν και βέβαια δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία αφού πιστεύουμε πως οι υποσχέσεις θα τηρηθούν
Εξυπακούεται ότι αν αρχίσει το σπαμμάρισμα και γενικά να παραβαίνει τους κανόνες, φεύγει με τα αίματα.

enitharmon
04-12-2011, 13:33
χέσε μας ρε firestorm που θα βγάλεις και υφάκι επειδή κάποιοι σε έχουν τόσο γραμμένο που ούτε καν στο πολλ δεν ψήφισαν. αστοδιαολο δηλαδή

Mitsmann
04-12-2011, 13:52
αμα ειχατε ψηφισει δε θα γινοταν αυτο το ποστ!~@~!3`1`134ρ4214ερ`24`2

freak brother
04-12-2011, 14:02
ψηφισαν και τα δεντρα

Ghoul
04-12-2011, 17:30
εγώ πάντως αγαπάω και το τωρινό ερ, το ζήτημα είναι ότι ο ρόκαβλον και ο κάθε attention whore του παρελθόντος ήταν ξεχωριστή και πρωτότυπη μορφή και μάς άφησε τόνους flames, ατάκες και σκηνικά. ο firestorm και η νέα γενιά που ανακάλυψε ότι μετά το chat του yahoo και το hi5 υπάρχει το 4chan και κάτι "μέμε" είναι απλά μηχανές επαναποσταρίσματος αστείων που έχουν δημιουργηθεί σε άλλο περιβάλλον, σε τραγικό αριθμό και πρήξιμο. δεν είναι θέμα βλακείας ή μίσους, απεχθάνομαι πολλούς χρήστες περισσότερο από τους firestorm και κλάψε κλπ., αλλά εκείνοι αφήνουν το δικό τους σημάδι με ένα ποστ αηδία, δε χρειάζεται να σκρολλάρουμε χιλιάδες ποστς για να βρούμε μήπως υπάρχει και κάτι ενδιαφέρον στη γαμωσελίδα. ακόμα και η γιουλάι έχει τη φάση της γιατί θα λέμε κάποτε ότι υπήρχε μια τύπισσα σε εκείνο το φόρουμ που πόσταρε για μήνες τι ταινίες παίζει το βράδυ η tv, τα "trolls" τι προσφέρουν; απλά αναλώσιμα ποστ που κάνουν το φόρουμ πιο δύσχρηστο, τίποτε ενδιαφέρον- είτε επειδή ΓΑΜΑΕΙ είτε επειδή εξοργίζει.

καταρχάς οι firestorm, klapse, γιουλάι (για μένα δεν υπάρχει ουσιώδης διαχωρισμός) δεν είναι ακριβώς τρολλ αλλά ένα είδος μποτ όπως προειπώθηκε, κάτι που λύνεται με ένα σωστό ignore ή απλά προσπερνώντας τα ποστ τους. αν αρχίσουν να μπαίνουν σε κάθε θρεντ και να πηδάνε ανάποδα τη συζήτηση με τρόπο που δε μπορεί να αγνοηθεί, επιστρέφουμε στο παραπάνω quote του amnesiac. ο ίδιος ο firestorm, από αυτό το poll, πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι αποδεκτός από το μισό φόρουμ, ενώ το υπόλοιπο μισό ουσιαστικά του δίνει άλλη μία ευκαιρία. όχι να το πάρει σαν επιβράβευση. από κει/δω και πέρα, προκειμένου να κρατηθεί ένα επίπεδο στο φόρουμ, χρειάζεται να μη δίνεις τροφή σε τέτοια πρόσωπα και καταστάσεις (όπως με το παρόν θρεντ πχ.), αντίθετα να δίνεις αξία και προσοχή σε αυτά που θεωρείς ότι εκλείπουν ή χρήζουν υπεράσπισης. ο τρόπος δεν είναι το μπαν, αλλά η κοινωνική αφομοίωση/αποκλεισμός μέσω της πιο θερμής ενασχόλησης/δραστηριοποίησης. για παράδειγμα αρκετοί από τους προτεστάντες, συμμετέχουν ελάχιστα πλέον ή αποκλειστικά σε κάποια υποφόρουμ. ε κακά τα ψέμματα αυτό προϋπήρχε, δε συμβαίνει λόγω του firestorm.

Mitsmann
04-12-2011, 17:49
η μικρη συμμετοχη σε ενα υποφορουμ, δεν προυποθετει οτι δε τα διαβαζουμε κιολα.

GG*
04-12-2011, 18:11
παντως η δικη μου ψηφος να παραμεινει μια χαρα επιβραβευση ειναι

Ghoul
04-12-2011, 18:20
η μικρη συμμετοχη σε ενα υποφορουμ, δεν προυποθετει οτι δε τα διαβαζουμε κιολα.

ναι προφανώς κι εγώ το ίδιο κάνω. αλλά πόσες απαιτήσεις μπορείς να έχεις; αν φύγει ο firestorm θα γράφεις πιο συχνά; απλά θέλω να πω ότι αλλού είναι το πρόβλημα.

(δεν πάνε σε εσένα συγκεκριμένα, δε θεωρώ ότι έχει μεταβληθεί ιδιαίτερα η συχνότητα και ο τρόπος συμμετοχής σου)

Drumsick
04-12-2011, 18:59
παντως η δικη μου ψηφος να παραμεινει μια χαρα επιβραβευση ειναι

Eσύ είσαι γνωστός κρετίνος όμως.

GG*
04-12-2011, 19:12
προλαβαινεις να κανεις μερικα fake accounts ακομα

menumission
04-12-2011, 19:55
τραβα γαμησου ghoulai