PDA

View Full Version : 80ies Underground HEAVY METAL

Pages : 1 [2] 3 4 5

TRAMPAKOULAS
30-03-2004, 16:44
pera apo ta kommatia tou ep pou evale to invader prin xronia,den exw akousei tpt allo apo to Man vs Machine to opoio kai epitelous perimenw taxydromikws tis epomenes meres.
xwris Hicks ta pragmata htan apo thn arxh skoura.
h pros8hkh omws enos epishs 8eou tragoudisth opws o Whren (an kai t-e-l-e-i-w-s diaforetikoi san styl) ftiaxnei kapws ta pragmata
h eikona pou mou afhsan ekeina ta kommatia tou ep htan poly 8etikh.
anamenw kai ta ypoloipa

Buddy Lackey
30-03-2004, 16:46
vska Oracle - Mystic Force = sxedon mhdenikh mousikh diafora
mia xara kollaei o Whren stous M.F. texniko queensryche-iko power oi men - to idio kai oi alloi
zhtw oi antigrafes tou Tate

TRAMPAKOULAS
30-03-2004, 16:47
8eoi oi commandment
pragmatikh ekplh3h.allo ena adikoxameno group
vevaia to oti proerxontai apo th foverh skhnh tou Illinois htan apo mono tou eggyhsh :D
mhpws na kanoume ena thread me titlo TEXAS,FLORIDA,CALIFORNIA OR ILLINOIS?CHOOSE YOUR SIDE!
mallon pshfizw Texas oriaka... 8)

Waldorf
30-03-2004, 16:49
Apla me thn pros8hkh tou xasane thn epafh me to underground/epic kai phgane perissotero sthn progressive meria.Xasane afto ton teleio syndyasmo tou epic me to progressive pou tous xarakthrize.Gia mena mousika apsogoi alla me la8os strofh s'afto to album.Den prodwsan kai synafh syn8hmata,alla phrane ena meion sto 8ema proswpikothta.

Witchkiller
30-03-2004, 16:49
TEXAS logo Slayer,Wyzard (na poious ksexasa) kai Watchtower (mi koitate thn othonh sa malakes me aporia. Einai apo t'agapimena mou sygkrothmata).

Kai fysika Militia.

OBJECTIVE TERMINATION:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAA (kai paei kialo,paei kialo psila.Nai,ki omws paei kialo psila kai de katebenei)

TRAMPAKOULAS
30-03-2004, 16:50
vska Oracle - Mystic Force = sxedon mhdenikh mousikh diafora
mia xara kollaei o Whren stous M.F. texniko queensryche-iko power oi men - to idio kai oi alloi
zhtw oi antigrafes tou Tate
diafwnw ka8etws ws pros thn e3omoiwsh Mystic Force kai Oracle ka8ws oi men Oracle exoun epirroes apo Queensryche alla h mousikh tous einai poly pio in your face power,poly pio sklhro kai ameso apoti to yfos twn Mystic Force oi opoioi me th seira tous den mou fernoun Queensryche sto myalo oute sto elaxisto

Waldorf
30-03-2004, 16:51
San tous Mystic Force tote den epaize kanenas,san tous twrinous paizoun oi Oracle (epaizan),oi Twelfth Gate kai arketes dekades akoma US group.

Buddy Lackey
30-03-2004, 16:53
in your face?
to "As Darkness Reigns" einai mallon to pio polyploko power metal album pou xw akousei
to "Take Command" den sou fernei ston nou Queensryche?
dld kai to Eternal Quest..
kai stin telikh ennow oti einai stin idia synomotaksia groups - eksou kai den tithetai thema kollaei den kollaei o Whren

TRAMPAKOULAS
30-03-2004, 16:53
TEXAS logo Slayer,Wyzard (na poious ksexasa) kai Watchtower (mi koitate thn othonh sa malakes. :P Einai apo t'agapimena mou sygkrothmata).
Helstar,Oblivion Knight,Syrus,Ripper,Solitude Aeturnus einai merikoi akoma logoi gia na pshfiseis Texas
alla mhpws na alla3w thn pshfo kai na valw Illinois?
Slauter Xstroyes,Tyrants Reign,Hammeron,Rival,Sacred Warrior,Trouble...
skata den 3erw...
berdefthka

TRAMPAKOULAS
30-03-2004, 16:56
to pio polyploko power metal album einai mallon to Winterkill...
alla opws kai na exei,o hxos twn Oracle einai pio varus,me kommatia opws to prisoner of your own soul kai nightmares na akougontai ashkwta.
den symvainei to idio me to eternal quest.to take command eixe kapoia ryche stoixeia ta opoia exoun ekmhdenistei sth synexeia.polyplokoi kai oi Oracle alla safws pio polyplokoi oi Mystic Force

Buddy Lackey
30-03-2004, 17:00
diafonw entelws me to teleytaio eidika
to eternal quest px exei kata meso oro 3misi lepta diarkeia to tragoudi
enw to oracle 6-7, kai sto oracle synexeia ma synexeia allazoun rythmous - tympana, opws kai riffs. Sto Eternal Quest (kai perissotero sto Take Command) ta kommatia exoun strwth domh, sto Oracle ginetai oti na ne
to winterkill den tha to trella polyploko, alla aplws poly texniko

Witchkiller
30-03-2004, 17:00
Helstar,Oblivion Knight,Syrus,Ripper,Solitude Aeturnus einai merikoi akoma logoi gia na pshfiseis Texas
alla mhpws na alla3w thn pshfo kai na valw Illinois?
Slauter Xstroyes,Tyrants Reign,Hammeron,Rival,Sacred Warrior,Trouble...
skata den 3erw...
berdefthka

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Waldorf
30-03-2004, 17:01
Vasika kai Assalant.Tramp,giati den anafereis tous 8eous Militia? XAXAXAXAXA

TRAMPAKOULAS
30-03-2004, 17:04
ma afto akrivws einai to kator8wma twn Mystic Force,to oti katafernoun na exoun toses allages se kommatia triwn leptwn.
to take command bebaia einai safws pio strwto
kai sigoura se olo to as darkness reigns ginetai ths kakomoiras(trademark xatzhxrhstos) alla pio poly mou xtypaei sto afti to periploko styl tou eternal quest

TRAMPAKOULAS
30-03-2004, 17:07
Vasika kai Assalant.Tramp,giati den anafereis tous 8eous Militia? XAXAXAXAXA
Assalant megalh paralhpsis :(
oso gia militia,anefere tous esy re!
na pesei olo to varos ths eu8ynhs panw mou?
:D

Waldorf
30-03-2004, 17:09
Oi Militia einai megaloi 8eoi kai gamane kai spanio m-/m vinil oti pareis ena 1500$ na vgoune ta eksoda gia ta lefta tou diazygiou.Afta eixa na pw peri Militia.

TRAMPAKOULAS
30-03-2004, 17:12
kala 8a htan na eixa banda sta mid 80s kai na evgaza ena diskaki se 100 kopies
twra 8a hmoun ekatomyriouxos
MANA ARGHSES NA ME KANEIIIIIIIIIIIIIIIIIIS :bang:

Witchkiller
30-03-2004, 17:19

Born Too Late :P

Ksexasate kai tous Paradox (mi me rwthsete an exw to ''plan Of Attack se vynilio.Tha einai ilithia erwthsh.Fysika kai to exw,kai 5 kopies malista.Thelei kaneis?Gia antalagma zitaw mono mia mpyra.)

Waldorf
30-03-2004, 17:26
Mia pou anefera Militia,na to top 10 twn megalyterwn aisxrothtwn tou 80s metal:

1.Militia - The sybling
2.Lester Maddox - Den to anaferw kan
3.Mysstress - Same (eleos)
4.The beast - Powermetal (einai punk)
5.Crystal Knight - Crystal Knight
6.Trouble - Warrior
7.Stormtrooper - Steamroller
8.Holocross - Holocross
9.Oxenkiller - Monster of steel
kai fysika Hyksos - Hyksos (Hippie metal)

Afta kai alla polla.den anaferw alla apo NWOBHM,to 90% einai savoura megisth.A re Satan's Empire...

Witchkiller
30-03-2004, 17:30

1.Militia - The sybling
6.Trouble - Warrior
8.Holocross - Holocross

Afta kai alla polla.den anaferw alla apo NWOBHM,to 90% einai savoura megisth.A re Satan's Empire...

Basika legetai ''Armies Of The Night'' kai gamei to sympan......

Inside Charmer
30-03-2004, 17:31
Hippie metal rulez.

Waldorf
30-03-2004, 17:32
Mia fora to akousa kai exw to steamroller se kassetta me allh afrokrema tou 80s metal.Ok.

That was not good!!!!!

Buddy Lackey
30-03-2004, 17:32
hippie metal uber alles kanonika
oxi oi hyksos omws ok

Witchkiller
30-03-2004, 17:34
Apopseis palikari.Egw pantws otan to akousa gia prwth fora epatha th plaka ths zwhs mou.

Stormtrooper
30-03-2004, 17:35

1.Militia - The sybling
6.Trouble - Warrior
8.Holocross - Holocross

Basika legetai ''Armies Of The Night'' kai gamei to sympan......

Ypirxan kai oi Aggloi Stormtrooper ap'tous opoious den exw akousei oute nota. Mono mou'xoun pei oti rinai aisxroi. An kai den grwrizw na bgalane "Steamroller" EP... Ki emena me parapempei sto Armies Of The Night pou GAMAEI!!!!!!!!!

Stormtrooper
30-03-2004, 17:37
Apopseis palikari.Egw pantws otan to akousa gia prwth fora epatha th plaka ths zwhs mou.

...kai egeneto.... to fws :wink:

Witchkiller
30-03-2004, 17:40

Swsta,swsta :P :wink: :P

A,kai to Crystal Knight pou exei o Waldorf sth lista tou einai gamistero.Melwdiko men alla gamistero

Raven Lord
30-03-2004, 17:45

Swsta,swsta :P :wink: :P

A,kai to Crystal Knight pou exei o Waldorf sth lista tou einai gamistero.Melwdiko men alla gamistero

είμαι μαζί σας σε αυτά 8)

Waldorf
30-03-2004, 17:45
Nai ekana la8os einai to armies of the night,to ksanakousa mpas kai kanw la8os alla pragmatika einai punk album me liga sola kai kaka fwnhtika.Safth th fash protimw Hallow's Eve.

Statler
30-03-2004, 17:46
Anti TOP TEN varethika tis sovares sizitiseis,ora gia ksilo!

1) Ellesar-Defy the King AHAHAHA an afto einai epic tote oi duran duran einai oi manowar

2) Stormtrooper armies of the Night apo ta xirotera ep tou azra ,kati Commander kai Graven Image to stelnune sti laikh gia matsakia maintano

3) Kratos -Iron beast apo ta pio kakopegmena deigmata Ohio Metal, de lew kala paidia timia eihane kales protheseis ala afta kanoune oi kakes epiroes. O basistas tous epekse sto ep twn Nightcrawler perisonontas kapws tin timh tous

4) Militia haha afto to prama to pio akrivo US vinilio? kats kat re Soliz,pu pas kei panw me tis tsirides,ela dw katw sto lao sou kai pekse kana Oblivion Knight.

5) Child Saint HAHAHA to surgelo to idio kai kala apistefto US power kai opios anteksei kai akusei ta dio komatia tou ep ton kernaw ipovrixio vanilia sto turkolimano

6) TYRANT'S REIGN an afto einai aristurgima tou US metal tote to we have arrived twn Dark Angel pataei tous Manilla road

7) Lester Madoxx ahahahaha ena matso hipides kuloi vgalane mia buruxa pou stadar kai oi idioi drepotai simera pu to vgalane. Akoma kai oi sinithws koufoi silektes paradexontai oti aftos o diskos einai skata

8) Zen Venom AHAHAHA ena gelio deigma musikhs otinanai hwris nohma pou pulietai gia 300 evro,bravo.

9) Decoy Paris -Love on the run ep lol i kseftila tou Illinois metal plasaretai gia epos enw einai oxi apla pozeria,akoma kai gia pozeria einai skata. Oi Hammeron oute kan na to hesoun de tha katadexontan

10) Griffin Protectors of the Lair haha pws einai dinaton meta apo ena tetio prwto disko na vgei afth h karaburuxa kai na theoritai kai kalt apo merikous mono o Allax to kserei

Raven Lord
30-03-2004, 17:50
Nai ekana la8os einai to armies of the night,to ksanakousa mpas kai kanw la8os alla pragmatika einai punk album me liga sola kai kaka fwnhtika.Safth th fash protimw Hallow's Eve.

εγώ γιατί δεν μπορώ να βρω τίποτα κοινό στη φάση των hallow's eve με αυτή των stormtrooper... :?

Witchkiller
30-03-2004, 17:58
Anti TOP TEN varethika tis sovares sizitiseis,ora gia ksilo!
1) Ellesar-Defy the King AHAHAHA an afto einai epic tote oi duran duran einai oi manowar
2) Stormtrooper armies of the Night apo ta xirotera ep tou azra ,kati Commander kai Graven Image to stelnune sti laikh gia matsakia maintano
3) Kratos -Iron beast apo ta pio kakopegmena deigmata Ohio Metal, de lew kala paidia timia eihane kales protheseis ala afta kanoune oi kakes epiroes. O basistas tous epekse sto ep twn Nightcrawler perisonontas kapws tin timh tous
4) Militia haha afto to prama to pio akrivo US vinilio? kats kat re Soliz,pu pas kei panw me tis tsirides,ela dw katw sto lao sou kai pekse kana Oblivion Knight.
5) Child Saint HAHAHA to surgelo to idio kai kala apistefto US power kai opios anteksei kai akusei ta dio komatia tou ep ton kernaw ipovrixio vanilia sto turkolimano
6) TYRANT'S REIGN an afto einai aristurgima tou US metal tote to we have arrived twn Dark Angel pataei tous Manilla road
7) Lester Madoxx ahahahaha ena matso hipides kuloi vgalane mia buruxa pou stadar kai oi idioi drepotai simera pu to vgalane. Akoma kai oi sinithws koufoi silektes paradexontai oti aftos o diskos einai skata
8) Zen Venom AHAHAHA ena gelio deigma musikhs otinanai hwris nohma pou pulietai gia 300 evro,bravo.
9) Decoy Paris -Love on the run ep lol i kseftila tou Illinois metal plasaretai gia epos enw einai oxi apla pozeria,akoma kai gia pozeria einai skata. Oi Hammeron oute kan na to hesoun de tha katadexontan
10) Griffin Protectors of the Lair haha pws einai dinaton meta apo ena tetio prwto disko na vgei afth h karaburuxa kai na theoritai kai kalt apo merikous mono o Allax to kserei

GOYSTARW.Anapsane ta aimata.Pame gia 100 selides thread.Ayto to anti top 10 einai pragmatikos dynamiths.

Mia vanilia se'mena parakalw gia to Child Saint.Nai to akousa OLO!

Oi Stormtrooper punk?
To Kratos kseftyla tou Ohio? :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Ti exei meta?Mipws to ''Up From The Crypt'' twn Manilla einai tribute stous Sxe Pistols epeidh Thrasizei?

Witchkiller
30-03-2004, 18:01
εγώ γιατί δεν μπορώ να βρω τίποτα κοινό στη φάση των hallow's eve με αυτή των stormtrooper... :?

Den eisai o monos.

Ksexasa na sxoleiasw kai to Year Of The Tyrant twn Tyrants Reign kai to Protectors Of The Lair twn Griffin..... :moutza:

POU'SAI MARTYAN DRUID NNA DIABASEIS TI GRAFETAI EDW :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Stormtrooper
30-03-2004, 18:01
Oi Stormtrooper punk?
Edw pou ta leme oi disolies twn Stormtrooper einai klemenes apo Ramones kai Dead Kenedy's.................................. :moutza:

Egw kai tis dyo syn8ikes tis 8exomai XALARWTATA!!!!

Witchkiller
30-03-2004, 18:04
Pame gi'alla mpaxala.

Akomh sth 19h selida eimaste?Pou'sai re Statler,prepei sta epomena 5 lepta na grapsoume 10 selides toulaxiston.De mporw na ta kanw ola monos mou.

XWSTE PAIDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witchkiller
30-03-2004, 18:05
Oi Stormtrooper punk?
Edw pou ta leme oi disolies twn Stormtrooper einai klemenes apo Ramones kai Dead Kenedy's.................................. :moutza:

Egw kai tis dyo syn8ikes tis 8exomai XALARWTATA!!!!

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!

PSOFAW NIKOLAKH

PSOFAWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!!

Statler
30-03-2004, 18:11
Afto to thread exei rantevou me tin istoria, tha meinei thrilos,ta gamaei ola

Ntaksi kai gw to akusa olo to Child Saint ala einai gia to US Metal oti ine o seferlis gia tin elinikh komodia-ksepesmos kai diasirmos

Stormtrooper Paidia tou 80s Metal me punk diatheseis, diladi tis idies diatheseis pou eihe o Xalias otan eipe tin ataka 'tha vapsw mavri ti YAMAHA' kai espase ta nevra tou gimnasth ntereki,eipame edw to paradexontai kai oi idioi kai o apotetios o kitharistas tous pou meta epekse se glam mpantes apoti mu pe haha

Nai re to Kratos ine to hali tou o HI o amalaxei na oum,parto kai me eis atopon epagogi,pioi einai xiroteroi? oi shok paris? oi mistreater? oi Breaker? oi nightcrawler? oi sacred few? oi Jonas Grumby pou to eftari tous ine oti pio theiko xymadio evgale pote to Ohio? oxi,opote stous Kratos kataligume kai Radio Blackman kiries mou kai ekdromes stin tripoli

To up from the Crypt einai apla epic metal me mesa oti Metallica akouge o Shelton kai tin mania tou Thrasher na dialisei opio distixo tibano vrethike ston dromo tou,yeah ,ala kai pali ine manilla epos pou skotonei xinei kai xwris nyksh mesa punk fonitikn opws to Stormtrooper pou kanei bam i porosi me aggliko punk

DOSEEEEEEE

Witchkiller
30-03-2004, 18:19
KAI SWSEEEEEEEEEEE!
To ER de tha einai pote to idio meta ap'ayto.

De th'arxisw na lew peri prosopikou goustou giati th'anebasw to epipedo kai apla den kanei!

OI KRATOS PATANE KATW OLOUS TOUS NIGHTCRAWLER (me thh apisteyth MALAKIA ''Soldier In Time) GIATI POLY APLA HTAN KAFROIOIOIOIOIOIOIOIOI (mi perimeneis epixeirimata,den yparxoune ,ETSI APLA)!!!!!!!!!!!!!!!

Trelo group oi SHOKPARIS (Vix HIX proskinw to megaleio sou kai stous Aftershok) ALLA TA MANIASMENA SKYLIA TOU OHIO TOUS PERNOUNE AMPARIZA RRRRREEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OI STORMTROOPER EINAI APLA THEOIOIOIOIOIOIOIOI!

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Gamwto,ti ginetai edw,akomh sthn 20h selida, MONO???????

Witchkiller
30-03-2004, 18:22
:pink: :pink: :pink:

oi Jonas Grumby pou to eftari tous ine oti pio theiko xymadio evgale pote to Ohio?

Statler
30-03-2004, 18:26
Pio epipedo re pios eipe tipota gia epipedo, To epipedo tou thread prepei na pesei TWRA se epipedo Exorcist nightmare theatre h piledriver stay ugly diladi apla sto 00000000
Ellaaa de sakuw kala pare to 0

Kala To soldier of time den einai kana epos ala ine kalopegmeno,to EP tou 90toso me ton breaker sti foni kai ton kratos sto baso ine poli kalitero ala den ine etsi
THEOI EINAI OI HEATHENS RAGE OI SOLAR EAGLE OI ION BRITTON KAI OI RELLIK
FATE METAL RE,FATE XWMA, XYMADIO BIRA PAGKAKI KAI US METAL ala kalo me tsirides e oxi Kratos zitw to Kratos kai zitw to ethniko metwpo tou maki voridh (leme twra)

symposium_lexotanil
30-03-2004, 18:27
allo true ki allo trou

Statler
30-03-2004, 18:31
KAI ALO NTITRU

warlord
30-03-2004, 18:38
symfono apolyta me ton statler (tha rtheis keep it true re?)

alla ton witchkiller ton agapo kai tou sygxoro ta asteia punkoeidh akousmata tou... Edo exei pei tous Gargoyle anempneystous!

na po 3 diskakia pou emena mou aresoun paaaara poly (oi psagmenoi isos gelasete alla ego karagoustaro ki as einai psilokoinotypa/ mh spania/ mh obscure klp)
Cerebus - Too late to pray
Avalanche - Pray for the sinner
Kreyson - Angel on the run

Statler
30-03-2004, 18:42
Enoitai tha eimai KIT- se perimenw stis stoives me tous diskous pros polisin \m/

Kreyson runningwildiko epos

Martyan_Druyd
30-03-2004, 18:44
xaxa...exasa epeisodia...wraio topic...poly xamos gia to tipota telika...
na pw thn alhtheia goustarw kai 80s bades me punk stoixeia,kafrila kai alhteia.....
protimw Tx...hdh dyo bades apo kei einai sto top 10 mou....

Griffin klassikoi
Stormtrooper maresoun poly..... tsaboukalemena vox,gamhsteres kithares,apla alla kala pramata..
Kratos ena kommati exw akousei mono kai maresei..to armageddon

dyo alla kala diskakia pou maresoun me foverous singers einai twn Lords of the Crimson Alliance kai Deadly Blessing...alla oxi gia to top 10

Buddy Lackey
30-03-2004, 18:46
ta dio teleytaia einai anwtera pollwn albums pou exoun anaferthei sto thread

necropethamenos
30-03-2004, 18:52

Ma giati, ma giati de tha ginoume ekatommyriouxoi me tous anwrimous? e?

Statler
30-03-2004, 18:54
LOTCA -GAMANE. Foni apistefti,epiko klima kai ta kofta karaheavy riffs twn iced earth POLI prin ton Schaeffer.
Deadly Blessing-Musikh ligo off gia mena (texnothrasizei) ala Ski-Foni Piroski pou gamei kai dernei,theikh tsirida. Cry of Medusa -komati diamanti tou US metal

Buddy Lackey
30-03-2004, 19:03
eidika to "The Sorcerer" twn lotca,me tin eisagwgara - khdeia sketi.
ta fwnhtika se shmeia einai entelws king diamond

Witchkiller
30-03-2004, 19:23
Pio epipedo re pios eipe tipota gia epipedo, To epipedo tou thread prepei na pesei TWRA se epipedo Exorcist nightmare theatre h piledriver stay ugly diladi apla sto 00000000
Ellaaa de sakuw kala pare to 0
)

EEELLLAAA KYRA LOUKIA
EPIASA TO MPARMPAMHTSO NA TSILIMOURDIZEI ME TH GYNAIKA TOU MANABH TH FANH!!!!!!!!!!!THS ETAKSE KAI 2 MPROKOLA!!!!!!!BIASOU GIATI THA BALEIS ALLO ENA KERATO NA STERIWSEIS TO STEFANI SOU MAY FAINETAI!!!!

TO ALLO ME TON TOTO TO KSEREIEIEIEIEIEIEIS?????????

MPOREI KAI YPO TO 0 TO THREAD.KOITA PROS ollandogaleia pleyra (leader - lust,diamantia tou heavy metal me tous axrhstous sth fwnh :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: OXI RE GAMWTO GIATI MOU SYMBAINEI AYTO :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: )

alla ton witchkiller ton agapo kai tou sygxoro ta asteia punkoeidh akousmata tou... Edo exei pei tous Gargoyle anempneystous!

NAI TO EXW KANEI KI AYTO!!!!!!!!!!!!!!!!Arian Diplomacy kai meta to xaos KAI META O FLORINIOTHS!!!!!!!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Asteia punkohdh akousmata?Moi (to'xw ksanagrapsei ayto mou fenetai kapou)?Otan sou ebala tous Lady Killer Nikolakh se sou fanhkan polly punk. :P Kai pou'sai............Filakia! :P

Witchkiller
30-03-2004, 19:32
Kreyson runningwildiko epos

Ena icon pou na exei ekriksh atomikhs bombas re paidia........

Paw stoixima oti tha to akouse o Rolf kai tha eipe ''gamwto ,pws den ebgala ki egw ena tetoio disko?"" :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Statler
30-03-2004, 19:49
Ligo akugetai re periptera ti epathe gamw to filotimo tou?
ESAS DE SAS GAMUNE,EHETE PIASEI SKULAMENTRA,SAPILA OUUKSUUUU

HAHA eisai kai asynephs,edw sou aresei i kathe menidiothrasia pws de sou aresei to leader pou ine tigka stin speedia kai shedon thrasizei? Malon paraexei xievimietals mesa

To Lust ehei mesa kana dio riffs kathari antigrafi tou Blood of my enemies,ti allo thelw gia na xysw me enan disko? ti tu lipei e? TULIP TOU LIPEI.

Kala Gargoyle orismos US power ,edw tha simfonisune kai diaforoi omws mazi mou opote variemai na analiw ena thema to opio de mirizei ksilo
Nai tzini to akuse o Rolf to Kreyson giati tou ekane aftos thn PARAGWGH AHAHAHA rufa menta 3-0 me gkol apo ta apoditiria AFASIA STO FLIP SIDE

ELA WITCHKILLER HEADBANGERCOMMANDER (diko mou (c) afto ama to xrisimopiisei kaneis na ton klidosune se ena domatio na akuei Hammerfall me to stanio) PESMAS KIALLA reeee

WoTaN
30-03-2004, 21:22

mlk pragmatika se OPOION exw dwsei an akousei to gargoyle,apo metala ws deatha kai blacka arese se olous.Kapoio provlima exeis.
Ligo polly me kaliptoun oi apopseis tou statler kai tou wardorf.
Pantos sigoura oi lotca kai oi deadly blessing (an sinithiseis tin fwni) einai kaliteri apo ta perisotera poy anaferthikan prin.

rockavlon
30-03-2004, 21:30
eidika oi deadly blessing einai gia ton poutso ... ENTELWS.

Buddy Lackey
30-03-2004, 21:32
lol
ti les twra
milame kseskizoun , riffares, dynamh, neuro , H fwnara.

rockavlon
30-03-2004, 21:38
spaei tzamia ;P

Buddy Lackey
30-03-2004, 21:39
e teleia

WoTaN
30-03-2004, 22:05
Entaxei i fwni...ok thelei na tin sinithiseis,polly tsirida.Mousika toulaxiston tsakizoun.

TRAMPAKOULAS
30-03-2004, 23:51
koufales mou fagate thn idea me to anti top 10!!!!!!!!!!!!!!!!!
hmouna etoimos na arxisw 3exwristo thread alla me prolavate
ti na kanw kai egw o amoiros 8a para8esw estw kai ka8ysterhmena tis apopseis mou
1)Hyksos-same
h apo8ewsh ths psyxedeleias,kanei rena vlaxopoulou kai vasili tsivilika na xorevoun astamathta sto koinovio mazi me to fwth meta3opoulo.zhtw ta paidia twn louloudiwn
2)Griffin-protectors of the lair
h ntroph ths disko8hkhs mou.nai mama omologw.to exw alla lypamai ton skoupidoteneke kai gia afto den to petaw.me paresyre to prwto tous epos flight of the griffin alla thn pathsa sa malakas.DEN H3EREEEEEEES,DEN RWWWWWWWWTAGES
3)Vardis-100 m.p.h.
panagia mou voh8a kanei tous police na akougontai heavy metal tou kerata.eleos kyrie proedre eimai a8wos
4)ADX-weird visions
ti eftai3a o amartwlos kai akousa afth th thrasia pou kanei tous milli vanili na moiazoun manilla road.
5)trop feross-resurrection
o xarry klynn sthn tainia gamos alla ellhnika,sth skhnh sto mbanio, tragoudaei safws kalytera apo afto to ektrwma me tis 3ekourdisth ki8ara na solarei aftovoulws apeilwntas th swmatikh mas akeraiothta.zhtw h diakosara evrw!
6)Lester madoxx-gothic lore
ftou sou prodoth artemh masta evrises afto to skoteino goth8iko epos pou kanei tis nyxterides na koutoulane kai to komh drakoula na masoulaei skordo akatapafsta
7)Lese Majesty-surviving
onoma kai pragma o titlos aftou tou epous tou azra afou opoios kataferei na to akousei paei sth valhalla aftomatws me eishthrio diarkeias
8)Living death-back to the weapons
einai isws o monadikos diskos pou den katalavainw se poies strofes prepei na ton pai3w.eite stis 45 eite stis 33 to idio mou kanei.zhtw to psyxedeliko punk thrash tou alex thubeauville!
9)Manilla Road-spiral castle
den htan dynaton na leipei apo thn parea mas afto to apavgasma tou epikou panhgyriou,h 3an8h perakh klaei apo yperhfaneia thn wra pou dipla ths pshnontai arnia kai hxoun oi efta troumbetes
10)Omen-reopening the gates
oi pyles ths kolasews anoi3ane gia na pesei mesa o kenny powell na e3agnistei kai na mas parathsei hsyxous mia kai kalh.eytyxws h parea me to satana ton synetise ligaki

sigoura 8a mou vgoun kai alla sthn poreia
afta pistevw einai arketa gia na ftasoume to thread stis 666 selides
pame loipon! :twisted:

WoTaN
31-03-2004, 00:00
Ksexasate tous Killen kai to omonimo epos tous!
(sto anti top 10)

TRAMPAKOULAS
31-03-2004, 00:00
eidika oi deadly blessing einai gia ton poutso ... ENTELWS.
rockavlon edw ta xalame
exeis kai to epiko onoma to opoio 3estomise o petroxeilos sto vouro mesa sth barbarella sthn epikh yperparagwgh tou cecil b de mil <the kopanoi>
deadly blessing xwnoun asystwlws kai adiakritws
ascend from the cauldron kai ta myala sta kagkelaaaaaaaaaaaa

rockavlon
31-03-2004, 00:03
kai ta myala sto ski hat tou ski, an ebaze ena pistoli sto stoma thn wra pou tragoudage/espage tzamia. a me ton faltsotsiridoula... to ha kai to dwsa sto wotan. kalh h tsirida, alla mhn sou spazei kai t arxidia e?

TRAMPAKOULAS
31-03-2004, 00:09
O LAOS 8ELEI TSIRIDA
PAEI KAI TELEIWSE
DWSE TSIRIDA STO LAOOOO
WE'RE THE GREAT KNIGHTS OF STEEOHL![/b]

rockavlon
31-03-2004, 00:15
nte balte kai 10 - 20 stous anwrimous :P kante to high pitched tsirida at high speed, while i 'm high song.

TRAMPAKOULAS
31-03-2004, 00:22
oi anorimoi 8eloun mia gerh metallikh klwtsia ston kwlo
8elw kommati anorimoi me filikh symmetoxh randy barron,bob pizzauro,ski,mike soliz na tsirizoune asystwlws kai adiakritws
zhtw to amerikaniko to metal to varvato
ZH-TW! :gun:

rockavlon
31-03-2004, 00:27
pare kai ton jim gillete ? ton andra ths lita ford, pou spaze pothria me tous nitro :P AAA RE MEGALEIA :P michaelangelo - i apothewsh kitharistas :P me th diplh kai thn tetraplh kithara :P EPOC EPOC !!!!

TRAMPAKOULAS
31-03-2004, 00:32
8a parw kai ton kwnstantino paliatsara kai ton tzon modino ama laxei
zhtw kai o michaelangelo kai o rafaelo kai o mihalis aslanis

Stormtrooper
31-03-2004, 09:42
Stormtrooper Paidia tou 80s Metal me punk diatheseis, diladi tis idies diatheseis pou eihe o Xalias otan eipe tin ataka 'tha vapsw mavri ti YAMAHA' kai espase ta nevra tou gimnasth ntereki,eipame edw to paradexontai kai oi idioi kai o apotetios o kitharistas tous pou meta epekse se glam mpantes apoti mu pe haha

Sto filtato filo kai sympolemisti enantia punkadiki ypo-ideologia tou xaous, tou skotous kai tis katastrofis, Statler....
Akou groups pou eixan toulaxiston enan punka stin syn8esi tous:

SODOM
DESTRUCTION
DESTRUCTOR
TANKARD
VENOM
WARFARE
MOTORHEAD
EXODUS
WHIPLASH
MEGADETH
ANTHRAX
DARK ANGEL
IRON MAIDEN ('h mipws se xalage i fwni tou Paul?)
kai xilia dyo alla...

fysika krataga to kalytero gia to telos...:

M A N O W A R ! ! !

Nai kyries, kyrioi kai flwroi,
Oi Manowar eixan stin syn8esi tous kapoion ki8arista onomati Ross The Boss pou itan pio koulos ap'to mesw oro twn punkidwn tis epoxis kai me energo drasi stous Dectators!
Omws otan eisai kati meta3y kollimenou kai koufou den mporeis na ta deis ola ayta.

Oles oi parapanw mpantes ektos ap'to oti eixan apo ena toulaxiston punkio stin syn8esi tous-alla paizane metal-, exoun kai allo ena koino...

Me arxigous tous Manowar...
GAMOUN KA8E TRU-"METALIKO" FRIKIO POU ZEI STIN KOSMARA TOU!!!

Filakia ston Odin!!!

necropethamenos
31-03-2004, 09:48
M A N O W A R ! ! !

Nai kyries, kyrioi kai flwroi,
Oi Manowar eixan stin syn8esi tous kapoion ki8arista onomati Ross The Boss pou itan pio koulos ap'to mesw oro twn punkidwn tis epoxis kai me energo drasi stous Dectators!
Omws otan eisai kati meta3y kollimenou kai koufou den mporeis na ta deis ola ayta.

Oles oi parapanw mpantes ektos ap'to oti eixan apo ena toulaxiston punkio stin syn8esi tous-alla paizane metal-, exoun kai allo ena koino...

Me arxigous tous Manowar...
GAMOUN KA8E TRU-"METALIKO" FRIKIO POU ZEI STIN KOSMARA TOU!!!

De tha mporouses na exeis pio dikio gia opoiodipote apo ta parapanw.
:worship:

Eidika de o Ross to dilwnei akoma oti den einai metallas. Kai kala ekane to paidi, oso koulos kai an itan (pou ITAN) kai mono pou paizei afto to pathiasmeno solo sto battle hymn kai to akouw kai to peos mou fouskwnei me perifaneia aksizei oso 100000 Turillides.

A kai iksere oti itan koulos kai de ginotan kai rompa :p

warlord
31-03-2004, 10:00
Stormtrooper, gia mas tous latreis tou odin oloi aytoi pou anafereis (ektos maiden, motorhead, manowar) einai

a)punk
H
b) toso ma toso eleeinoi mousika pou mono to gelio prokaloun.

Merikoi einai kai ta dyo.

VirusXI
31-03-2004, 10:09
e to na 8ewreite punk tous Megadeth px ti mporei na shmainei?

Stormtrooper
31-03-2004, 10:13
Stormtrooper, gia mas tous latreis tou odin oloi aytoi pou anafereis (ektos maiden, motorhead, manowar) einai

a)punk
H
b) toso ma toso eleeinoi mousika pou mono to gelio prokaloun.

Merikoi einai kai ta dyo.

Ayto akribws apodeiknyei poso kollimenoi eisaste. Oi Motorhead einai isws oi monoi pou exoun bgalei ameigws Punk kommatia!!! Den krinw to gousto sas. Px. O ka8enas mporei na pei oti oi Sodom einai gia to poutso (kalos malakas 8a'nai). Egw krinw ili8ies nootropies pou prodidoun to IQ merikwn (pou den 3eperna to meso oro twn mpampouinwn).
Fysika file Nikolaki, gia sena den isxyoun ta mpinelikia, giati opws 3ereis se agapw (plaka kanw) kai se sebomai (den kanw plaka) :D

Kairo exoume na bre8oume kai na se pw tru-metala apo konta. Ante kanonise to me ton Kwsti!

warlord
31-03-2004, 10:48
Poia einai ta punk kommatia ton Motorhead?

Gia to diko mou gousto, oi venom/sodom klp einai asteioi. Gia to diko sou oi wotan... So what? H monh diafora einai oti oi wotan klp den exoun punk epirroes :)

By the way, den me noiazei an kapoio melos enos group einai punkio. Oi Misfits px ekanan to kryst the conqueror project pou einai gamistero heavy metal... Den tha to akouso epeidh einai oi misfits?

Stormtrooper
31-03-2004, 10:53

Overkill
Motorhead
Emergency
Snaggeltooth (den 8ymamai pws grafetai)
Bomber

kai fysika mporw na sou katebasw paaaaara polla akoma ameigws punk kommatia tous. Oti 8ymamai 8a to grafw...

Witchkiller
31-03-2004, 11:00
ANEBA STO TRAPEZI MOU
KOUKLA MOU GLYKIA
XOREPSE KAI SPASTA OLA
TOUTH TH BRADIA!!!!!!!!!

STORMTROOPER IS GOD.-

KAI ETSI GIA TH PORWSH

WAIT FOR ME DRAGON
WE'LL MEET IN THE SKY
BY FIRE AND MAGIC
I HAVE SWORN
HELL IS CALLING
WE CANNOT BE DENIED
RIDE INTO THE BLACKNESS OF THE STORM
WE MUST DIE TO BE REBORN

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Oi Megadeth punk?Mipws einai kai kouloi?
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Allos gia to punk bourko?Poioi exoune seira?Mipws oi Watchtower? :worship:

Oti de milaei gia ksorkia ,spathia,panoplies,exei soeed metal tempo kai gretsa fwnitika einai punk.Xwnepste to kala.

STORMTROOPER eisai o presbeyths twn punkiwn en elladi!Parto xampari
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Paw n'akousw ligo punk twra,lew na balw ligo Death Angel.
E RE GLENTIAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! :rofl: :rofl: :rofl:

Witchkiller
31-03-2004, 11:02

Asto Nikola,esy theoreis epic to Orgasmatron (xwris plaka,mou to exeis pei ki ayto)! :rofl: :rofl: :rofl:

Poete tha pame gia kamia kapnisth mprizola pathos?

Stormtrooper
31-03-2004, 11:06
WAIT FOR ME DRAGON
WE'LL MEET IN THE SKY
BY FIRE AND MAGIC
I HAVE SWORN
HELL IS CALLING
WE CANNOT BE DENIED
RIDE INTO THE BLACKNESS OF THE STORM
WE MUST DIE TO BE REBORN

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Argises na mpeis alla me kaylwses me tin kalimera!!!
Protinw synantisi me necropethameno gia anelleito Headbanging til' death me diskous Manowar!!!!!!!!!!!!

Witchkiller
31-03-2004, 11:17
Ligo akugetai re periptera ti epathe gamw to filotimo tou?
ESAS DE SAS GAMUNE,EHETE PIASEI SKULAMENTRA,SAPILA OUUKSUUUU

Exw piasei moloxa kai se perimenw na me garnireis :rofl: :rofl: :rofl:

A eisai kai asynephs,edw sou aresei i kathe menidiothrasia pws de sou aresei to leader pou ine tigka stin speedia kai shedon thrasizei? Malon paraexei xievimietals mesa
Plaka,plaka, paiktika oi Leader einai poly texnikoi (aney xabale twra) alla
a)o tragoudisths tous einai gia to poutso
b)Ta kommatia tous einai gia ton poutso (m'ekseresh to ''Out Of Control''

To Lust ehei mesa kana dio riffs kathari antigrafi tou Blood of my enemies,ti allo thelw gia na xysw me enan disko? ti tu lipei e? TULIP TOU LIPEI.
Enas sobaros tragoudisths,me sobarh pgofoga.Mi mou peis oti einai Adams to paidi giati tha kanw tama ston a'i' Giwrgh ton Lourmpadiarh prwi,prwi.
A,kai ta tragoudia tous einai gia peiratiko cd apo mayro sta Katw Pathsia.De briskeis Koulh?

Nai tzini to akuse o Rolf to Kreyson giati tou ekane aftos thn PARAGWGH AHAHAHA rufa menta 3-0 me gkol apo ta apoditiria AFASIA STO FLIP SIDE .

Kai pou telei na to kserw egw re eysome?Tsi nti r exw (apo Warlord).Poly pio xalia omws kai apo to xeirotero RUNNING WILD disko giati poly apla o xeiroteros RUNNING WILD diskos einai ena apiasto oneiro gia to ypoloipo Heavy Metal (kati san serbieta me ftera).

ELA WITCHKILLER HEADBANGERCOMMANDER (diko mou (c) afto ama to xrisimopiisei kaneis na ton klidosune se ena domatio na akuei Hammerfall me to stanio) PESMAS KIALLA reeee

Afto to teleytaio mou arese.Les kai akouw Armed Forces aisthanomai (eixes dikaio Nikolaki telika,metrio to ''Take On The Nation'' alla o mayros de se akousA.) :gun: :blaser: :gun: :blaser:
A,exeis kai Hammerfall.Akous dhladh kai kati pio sobaro se sxesh me thn ypoloiph saboura pou aradiases edw (ekserountai ta gnwsta 3-4 groups pou ta brikame kapws).

Witchkiller
31-03-2004, 11:19
Malakai s'ayto to post.Filate Nikolakh diabase to epomeno.......

Witchkiller
31-03-2004, 11:22
Argises na mpeis alla me kaylwses me tin kalimera!!!
Protinw synantisi me necropethameno gia anelleito Headbanging til' death me diskous Manowar!!!!!!!!!!!!

ETSI,ETSIIIIIIIIIIII

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

SO MR DJ
PLAY JUST ONE FOR ME
YOU KNOW THE ONE
WITH THE CRASHING
AND THE SCREAAAAAAMMMMMMM
'CAUSE ONLY ONE THING
REALY SETS ME FREE
HEAVY METAL
LOUD AS IT CAN BE

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Stormtrooper
31-03-2004, 11:30
Mprabo wre paloukari mpouzou3i.
Tsimpa twra ki ena eikosaeyrw kai ri3e kati apo Sacred Steel, Wotan kai Lonewolf me klarino. Ante giati poly false se briskw...

Skata stous Manowar, skata stous Running Wild, skata stous Maiden!!!
ZHTW H NEA GENIA KOURAD... EEEE, METALADWN!!!
ZHTW OI... DOOOOOOOOOMSWORD!!!

Witchkiller
31-03-2004, 11:38
Tsimpa twra ki ena eikosaeyrw kai ri3e kati apo Sacred Steel, Wotan kai Lonewolf me klarino. Ante giati poly false se briskw...

.-

Stormtrooper
31-03-2004, 11:39

.-

Teleia kai KAYLA!!!

Witchkiller
31-03-2004, 11:43
STORMTROOPER EISAI PAYLA (eisai kai punkio :P) :rofl: :rofl:

O NIKOLAKHS PUNKIO.KAI MONO POU TO SKEFTWMAI :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

SE FANTAZOMAI ME MO'I'KANA..... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

necropethamenos
31-03-2004, 12:39
Xtes to syzitousa me ton vargsteiner kai kataliksame sto symperasma:

O kalyteros heavy metal diskos ever einai to Triumph of Steel. Me diafora.

Stormtrooper
31-03-2004, 13:23

Tetoia symperasmata einai pou me kaylwnoun!
H kalyteri syn8esi melwn-mousikwn stous Manowar.
Kommatares allote arges ki epiblitikes kai allote grigores (sxedon punkizon :midfinger: ) kai xaotikes!!!
Diskos DIAMANTI!!!

Ol'ayta mexri pou bgikan oi 8EOI WOTAN kai klwnisan tous MANOWAR ap'ton 8rono tous. :cry: :cry:

:lol: :lol: :rofl: :rofl:

necropethamenos
31-03-2004, 13:33
H kalyteri syn8esi melwn-mousikwn stous Manowar.

E kala nai ti to syzitame twra, eixane to shankle na xlimintrizei kai to rhino na se xoropidaei.

De tha ksexasw ti egine sto SEF otan arxise na fwnazei GREAT SPIRIT, THUNDERBIRDS FLY, WE ARE WILD AND FREEE

milame toso xoropidito pote ksana omws e!!!

Ntaks apla de mporousame na thymithoume xtes enan disko OPOIONDIPOTE pou na einai pio GAMATOS apo to Triumph.

Diladi ntaks akous ta tragoudia kai vlepeis atsali na kopanaei atsali gamw to kerato mou kai ntaks makari na eixan kratisei ekeini ti synthesi.

Episis o Shankle einai xalara o logos pou paizw kithara. Kai as min einai kai kanas theos kitharistas texnika.

Stormtrooper
31-03-2004, 13:44
Diladi ntaks akous ta tragoudia kai vlepeis atsali na kopanaei atsali gamw to kerato mou kai ntaks makari na eixan kratisei ekeini ti synthesi.

Ayto akribws!!!

Episis o Shankle einai xalara o logos pou paizw kithara. Kai as min einai kai kanas theos kitharistas texnika.

Min noiw8eis typseis gi'ayto. O Witchkiller 3ekinise edw kai 13+ xronia logo tou John Ricci twn Exciter. An ton exeis akousei 8a katalabeis gia ti birtouozo milame!!! Ross The Boss kai bgale!!!!!

necropethamenos
31-03-2004, 13:51
Min noiw8eis typseis gi'ayto. O Witchkiller 3ekinise edw kai 13+ xronia logo tou John Ricci twn Exciter. An ton exeis akousei 8a katalabeis gia ti birtouozo milame!!! Ross The Boss kai bgale!!!!!

e nai megalo kouladi omologw :/

Stormtrooper
31-03-2004, 13:55
Oxi apla megalo kouladi. Xalara mpainei stin Anti-G3 triada mazi me Kerry King kai Mantas!!!!

RICCI RULEZZZZ!!!

warlord
31-03-2004, 13:59
To triumph xalara einai o kalyteros heavy metal diskos ton 90ies...
alla ta into/hail/sign paizoun gia kalytera olon ton epoxon, opote...

me to sympatheio dhladhs alla:
a) den eipa oti oi megadeth einai punk. anhkoun sth deyterh kathgoria (xalia). Apo 10 tosous diskous ante na mou aresoun 7 tragoudia kai se kanena h fonh tou mustaine. H gata mou tragoudaei kalytera.

b) Niko elpizo ayto na to eipes gia plaka:

Overkill
Motorhead
Emergency
Bomber

To Bomber punk? To Overkill???Mhpos kai to heavy metal to the world ton theon einai hardcore? :rofl: Ti einai heavy metal tote?
Oson afora to orgasmatron, oi stixoi tou einai epikotatoi._ To phre kai pithikas (kai skatopunkio tou kerata) kai to magarise to kommati...

c)
Oti de milaei gia ksorkia ,spathia,panoplies,exei soeed metal tempo kai gretsa fwnitika einai punk.Xwnepste to kala.

nai... oi Accept dhladh einai pio punk kai apo to johnny rotten :?
Mou fainetai oti epithdes ta mperdeyeis ta pragmata. Afou den exete problhma me to punk, ti sas peirazei na leme oti groups opos oi sodom einai poly pio konta sto punk ap oti sto heavy metal?

a kai symfona me ta "epixeirhmata" sas, opou o,ti exei liiigo pio grigoro tempo exei punk kataboles, kai o dio sto stand up and shout paizei agno anothefto punk... axaxaxa

necropethamenos
31-03-2004, 14:04
Afou den exete problhma me to punk, ti sas peirazei na leme oti groups opos oi sodom einai poly pio konta sto punk ap oti sto heavy metal?

poion peirakse pote afto?

WoTaN
31-03-2004, 14:07
Exw liwsei sto gelio.Sovara twra,witchkiller (eidika esena poy exoume gnwristei kiolas) alla kai Stormtrooper stamatiste na autoekseftelizeste.
As arxisw na moirazw moutzes.

:moutza: Xeirokrotiste tin megaliteri malakia pou exei eipwthei pote sto forum.Solo Carriera telika brethike atomo na petaxei megaluteri patata apo sena :)

Plaka,plaka, paiktika oi Leader einai poly texnikoi (aney xabale twra) alla
a)o tragoudisths tous einai gia to poutso
b)Ta kommatia tous einai gia ton poutso (m'ekseresh to ''Out Of Control''

:moutza:
Tufla na xoun oi Watchtower re paidi mou.An oi Leader einai texnikoi tote oi Agent Steel tou Skeptics einai orismos tou brutal death.Sinelthe leme.
Kommatia san to Ride On The Wind (alitheia mono se emena thimizei to Power twn Manowar) einai anempneusta kai malakies.Oso giauti tin fwni ti na poume..oi Lust sou aresoun?

Zhtw to punk twn Motorhead kai ta oi oi twn Manilla Road!Ore glentia!!Keep on!

Stormtrooper
31-03-2004, 14:11
b) Niko elpizo ayto na to eipes gia plaka:

Overkill
Motorhead
Emergency
Bomber

To Bomber punk? To Overkill???Mhpos kai to heavy metal to the world ton theon einai hardcore? :rofl: Ti einai heavy metal tote?
Oson afora to orgasmatron, oi stixoi tou einai epikotatoi._ To phre kai pithikas (kai skatopunkio tou kerata) kai to magarise to kommati...

Basiko, basikotato, isws to pio basiko ap'ola, stixeio poy dinei mia tampela 'h enan xaraktirismo an protimas se ena group, 'h pio sygkekrimena, s'ena tragoudi, einai to rythm section pou apoteleitai-ws gnwston-ap'ta tympana kai to mpaso. Ean o panemorfos kai gohteytikotatos Filthy Animal den epaize punk sta tympana kai o episis kouklos Lemmy sto mpaso, tote egw eimai mazoreta stous Lakers (pou exoun kai tis ka(y)lyteres mazoretes!!!).

Retali-ator
31-03-2004, 14:16
vlepo eseis oi 80ades-punkides spate kathe rekor ilithiotitas.Milame gia apisteuto masturbation, 23 selides pou tis exoun monopolisei 2 atoma.Kati ixera otan elega perimenoume me agonia na doume pou boreite na ftasete.
Profanos molis sxolate apo to eidiko sxoleio erxeste trexontas edo gia na kanete post gia to 80s METAL kai to PUNK pou toso poly agapate.
Ainte go on :dfinger:

warlord
31-03-2004, 14:24
stormpunker wrote:

Basiko, basikotato, isws to pio basiko ap'ola, stixeio poy dinei mia tampela 'h enan xaraktirismo an protimas se ena group, 'h pio sygkekrimena, s'ena tragoudi, einai to rythm section pou apoteleitai-ws gnwston-ap'ta tympana kai to mpaso. Ean o panemorfos kai gohteytikotatos Filthy Animal den epaize punk sta tympana kai o episis kouklos Lemmy sto mpaso, tote egw eimai mazoreta stous Lakers (pou exoun kai tis ka(y)lyteres mazoretes!!!).

axaxa malaka stamata!! Exo skasei sta gelia kai me koitane oloi paraksena edo...
Ksero oti esy kai o witchkiller to pistevete ayto kai, sorry, alla einai entelos asteio. O Cozy Powell dhladh sto sto kill the king punkizei!!! ELEOS
Oi mhpos oi Budgie sto Breadfan... Axa skeftome ton makarith ton Cozaro me moikana kai pethaino!
A kai oloi mazi oi bassistes tou punk (axaxaxa basistas se punk group, pio asteio kai apo to "o diaithths adikhse ton thrylo"...) den mporoun na paiksoun to solo tou lemmy sto stay clean.
A nai kai o DeMaio punk mexri to kokkalo einai. Thymase to Dark avenger? Ayton ton punk ymno? AXAXAXA

Statler
31-03-2004, 14:29
Ox to gamisate,eipame na apantaw se ena ena post malakias,3 selides me potamia ta flokia na reoune katw ston neroxyth apo tous klasikous Wkillah Kai Stocktrooper den prolavenw. Arkei na pw oti diaskedasa arketa tis teleftees meres me ta somatika igra pou ektoksevun pros kathe katefthinsi ala to parataw ,ehw kai sovarotera pramata na kanw apo to na asxoloumai me kretinous pankides (na akousw sovaro heavy metal) .Point made pistevw.
Kitaxte apla to poses selides eftase to thread.
Loipon Kosta me to mialo sou pou einai oso oi trixes stin kefali sou kai Stormsuperdooper pou eisai ligos sto mialo kai sta aftia filakia kai xilia efxaristw gia ta apira meidiasmata pou mou prosferate tis teleftes meres,keep on pogoing in a free world
MAATS

Stormtrooper
31-03-2004, 14:45
Oxi file Statler, emeis oi dyo den teleiwsame edw.

Dystyxws gia 'sena!

||
||
||
||
||
\/

Statler
31-03-2004, 14:56
Re malaka sou estila PM kai su apantisa opote kai opou theleis,stile kana email kai si re vodi,sto flou to afineis. Perimenw me agwnia na vrethoume kai na plakothoume gia tin timh tou punk .Se perimenw eksw apo to Karavel ,me hei faei to krio me hei peroniasei. Ela,tha mou ta klaseis kai tha marathoune

necropethamenos
31-03-2004, 15:24
vlepo eseis oi 80ades-punkides spate kathe rekor ilithiotitas.Milame gia apisteuto masturbation, 23 selides pou tis exoun monopolisei 2 atoma.Kati ixera otan elega perimenoume me agonia na doume pou boreite na ftasete.
Profanos molis sxolate apo to eidiko sxoleio erxeste trexontas edo gia na kanete post gia to 80s METAL kai to PUNK pou toso poly agapate.
Ainte go on :dfinger:

Exei gelio pou enoxleisai. Exeis akousei pote ti mpanta sou? Diladi eleos, ama thes na eisai proklitikos kai na xwnesai gia to ti goustaroun oi ypoloipoi frontise na skeftesai TOULAXISTON pws tha xwtheis.

De mporei na les kati gia to punk kai meta na pisteveis oti paizeis kai mousiki.

Eleos.

TRAMPAKOULAS
31-03-2004, 15:56
apo xtes to vrady gemisane dyo selides me bolikh malakia
panw pou nomiza oti 8a vgazame ligo gelio
den einai dynaton mesa apo 40 posts na eipw8hke mono ena swsto pragma
oti TO TRIUMPH OF STEEL EINAI O KALYTEROS HEAVY METAL DISKOS EVER
symfwnw kai epaf3anw mexri th valhalla
(kanonika den 8a eprepe na diale3w kapoion sugkekrimeno apo tous diskous twn 8ewn alla me parasyrate kwlopaida)
to trimph of steel einai o logos pou yparxei akoma to metal ston 21o aiwna
amhn
:worship: :worship: :worship:

Retali-ator
31-03-2004, 16:04
file necropethamene ego toulaxiston paizo BLACK METAL ME ARXIDIA kai sto kato kato an de sarese einai arxi akoma,se 4-5 xronia tha exei proskynisei o kosmos olos kai auto einai desmeusi.Den eipa oti enoxloumai,alla einai poly tragiko na vlepeis 2 mlkes na asxolountai me pragmata pethamena apo kairo kai me mikri mousiki axia pisteuo.
Ego sas xanaeipa,anti na psaxnete ta thamena sta 80s,akouste carpathian forest kai giati oxi christs wounds,pou ousiastika synexizoun auti tin paradosi.

TRAMPAKOULAS
31-03-2004, 16:10
ela omws pou emas mas aresoun ta pragmata pou einai 8ammena katw apo tonous 80ilas kai oxi oi carparthian forest pou mou prokaloun toulaxiston apotropiasmo? (opws kai to 99% tou black metal.ti na kanoume gousta einai afta)
zhtw ta 80s,tote pou yphrxe kalo kai pragmatiko heavy metal
etsi apla kai omorfa

necropethamenos
31-03-2004, 16:10
file necropethamene ego toulaxiston paizo BLACK METAL ME ARXIDIA kai sto kato kato an de sarese einai arxi akoma,se 4-5 xronia tha exei proskynisei o kosmos olos kai auto einai desmeusi.Den eipa oti enoxloumai,alla einai poly tragiko na vlepeis 2 mlkes na asxolountai me pragmata pethamena apo kairo kai me mikri mousiki axia pisteuo.
Ego sas xanaeipa,anti na psaxnete ta thamena sta 80s,akouste carpathian forest kai giati oxi christs wounds,pou ousiastika synexizoun auti tin paradosi.

To provlima den einai i apopsi sou. To provilma einai o tropos pou tin parousiases. Kai ntaks makari se 4-5 xronia na paizeis san na eisai o theos o idios, afto de simainei oti einai eksypno ek merous sou na "thaveis" oloklira idiwmata alla KYRIWS aftous pou ta akoun. Psofia i oxi. Ti dialo, 80's grafei apo panw to topic!!

Episis gamw einai na proteineis mpantes. Alla ama to les me yfos "den akoute carpathian forest vlakes pou akoute 80s" e einai ligo kapws.

Pros apofygin pareksigisews, egw de thewrw oti eimai kanenas kalos mousikos - to lew gia ti periptwsi pou kapoios skeftetai "poios milaei".

Axeman
31-03-2004, 16:16
Retali-ator o tipos sti foto eisai esy i kapios allos?apli periergia

Retali-ator
31-03-2004, 16:19
Axeman nai ego eimai. Me eixate xanarotisei kai paliotera.
Eipa na anevaso kapoia xaroumeni foto kai oxi kapoia apo autes tis bandas me to corpsepaint.

Retali-ator
31-03-2004, 16:21
oraio avatar btw,an kai kalytera na evazes to the return i to sign.

TRAMPAKOULAS
31-03-2004, 16:22
to onoma ths bandas einai christs wounds h christ's wounds?aplh periergeia

Axeman
31-03-2004, 16:24
Retali-ator ok.
Apla de me siginei idiaitera to black metal k i black periodo ton BATHORY.An k oi black diskoi pou evgalan einai evagelio gia tous blacksters.

Statler
31-03-2004, 16:48
Retali 8or me anagkases na girisw ,ama thes na akuseis 80s feeling trava akou Sabrina -i wanna beee maria mantalena,afto ta espage.
Oreo puloveraki ,apo to brakulia psonizeis? i sto kane i thia i magdalw gia doro otan apofitises apo to dimotiko?
File mou oi apopseis sou einai entelws miden ,,oi carpathian forest einai gia eboropanigyrh sti rodopi otan mazevune ta kapna,oi christs wounds POTE de tha pane brosta,kai esi apla tha sapiseis eonia sto misos tou black metal pu kaiei mesa su asvesta

Witchkiller
31-03-2004, 17:20
Tufla na xoun oi Watchtower re paidi mou.An oi Leader einai texnikoi tote oi Agent Steel tou Skeptics einai orismos tou brutal death.Sinelthe leme.
Kommatia san to Ride On The Wind (alitheia mono se emena thimizei to Power twn Manowar) einai anempneusta kai malakies.Oso giauti tin fwni ti na poume..oi Lust sou aresoun?

An thewreis tous Leader koulous tote Giannh eisai entelws asxetos me mousikh kai to ayti sou einai entelws kammeno agori mou (de to pisteyw,yperaspizomai tous Leader).
Oi Leader xalara htan apo tis mpantes pou kserane ti kanane me ta mousika tous organa.Ta palikaria htane swstoi sto paiksimo tous,oso gia ta solidia tous htan arkountos texnika.Twra ama de mporeis na to akouseis esy ayto,de sou ftaiw egw pou eisai ENTELWS asxetos.Ksekina kana mathima thewritiko panw sth mousikh kai meta apo kana xrono einai sigouro oti tha syneiditopoihseis tis malakies pou les (entelws filika Giannakh :twisted: :P :P ).

Ayth h koubenta ginetai theorontas dedomeno to oti gnwrizoume oti allo pragma h empneysh ki allo h texnikh katartish.

Kai gia na sou apanthsw kai gia tous Lust (prepei na to exw pei kai 54754878145 fores) afenws de mou aresoun ta tragoudia tous(san MANOWAR PAIZOUN MONO OI MANOWAR KAI KANENAS ALLOS!TO XWNEPSATE AYTO?),afeterou o tragoudisths einai gia ta mpaza.

Witchkiller
31-03-2004, 17:26
Re Retaliator ti tha ginei me to funclub re gamwto?Perimemw me agwnia........

Witchkiller
31-03-2004, 17:29
Loipon Kosta me to mialo sou pou einai oso oi trixes stin kefali sou MAATS

Mi to thigeis ayto to thema.Ponaei re gamwto.Swmatika ygra eipes?Mi mou peis oti ftasane mexri thn Agglia?Se pirane mhpws?Axoutooooo.......

WoTaN
31-03-2004, 17:30
Den eipa oti einai kouloi witchkillah,alla texnikoi den einai me tpt.Kati endiameso isws?
Akribws opos to eipes.Kseroun ti paizoun.Auto den kanei mia mpanta texniki.

Retali-ator
31-03-2004, 17:30
Witchkiller mallon exeis dikio,prepei na ginei to FC gia na vgaloume kana frago,allios de to vlepo na vgainei pote to demo.
An sou periseuoun pantos,steile 300 euro kai tha sou doso 20 kopies tou demo otan vgei :)

Witchkiller
31-03-2004, 17:37

De kserw an symfwnw alla ena exw na pw mono...

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Den eipa oti einai kouloi witchkillah,alla texnikoi den einai me tpt.Kati endiameso isws?
Akribws opos to eipes.Kseroun ti paizoun.Auto den kanei mia mpanta texniki.

Orise mou ti einai texniko gia'sena kai tha sou apanthsw.
An px thewreis tous Agent Steel texnikous se pliroforw oti oi Leader einai sxedon sta idia epipeda m'aytous (milintas kiriws kitharistika pou mporw na exw kalyterh apopsh).Mpantes de opws Coroner pou thewrountai texniko Thrash px tous trwne .

Witchkiller mallon exeis dikio,prepei na ginei to FC gia na vgaloume kana frago,allios de to vlepo na vgainei pote to demo.
An sou periseuoun pantos,steile 300 euro kai tha sou doso 20 kopies tou demo otan vgei :)

Ante agori mou.Ksekina na ginesai ligo epixirimatias.
S'eyxaristw poly.Tha kanw kai promotion.......

WoTaN
31-03-2004, 17:44

To proto Watchtower.
Oxi kai texnikoi oi Agent Steel...

Witchkiller
31-03-2004, 18:00

To proto Watchtower.
Oxi kai texnikoi oi Agent Steel...

Re Giannakh to ksexilwses :P
Eipame na mou fereis paradeigma gia texniko kai esy mou les gia th pio texnikh mpanta sthn istoria tou rock genika :P
Mprosta stous Watchtower oxi mono oi Agent Steel,alla kai to pio akraio prog sygkrothma einai koulo.Ti kouloi,oute na kourdizoune de kseroune.Oi Watchtower einai o logos pou polla atoma paratane th mousikh apo apogoyteysh (kai fysika DE KANW PLAKA).

WoTaN
31-03-2004, 18:03
eee otan leme texniko ennooume texniko,oxi miso texniko miso etsi kietsi..
Oi Deadly Blessing sou kanoune?Arketa texnikoi.

Witchkiller
31-03-2004, 18:10
Oi Deadly Blessing sou kanoune?Arketa texnikoi.

Nai,twra nai.
Oi DB den mou aresoun idiaitera alla ta palikatia gazwnane texnika.Arpeggios to '87 de kanane kai polloi sth piatsa.Kai an kai mou thn espage h fwnh tou Ski o typos de faltsare oute lepto.Megalh ypothesh se tetoies eksofrenikes syxnothtes pou epiane.

Opws episeis texniko tha oriza ton kalytero (gia mena panta)Us Power Metal disko to ''Under The Spell'' twn HEXX (to epos to idio).Mono kai mono pws ksekinaei me to Hell's Riders ftanei gia na katalabeis oti ta paidia gamousane (an kai sta poly grhgora solos feygane elaxista sto xrono).

O orismos tou texnikou power pantws gia mena htan oi Helstar (theoi!) eidika to Nosferatu.

TRAMPAKOULAS
31-03-2004, 18:19
vasika exei ginei ena berdema me tis ennoies koulamara,texnikh,polyplokothta klp
tespa,oi Hexx an kai ypertatoi 8eoi (vazw no escape kai under the spell sthn idia moira an kai arketa diaforetika meta3y tous) den einai ena texniko power metal sxhma me th stenh ennoia tou opou.to oti paizoun apistefta kala den tous kanei texnikous.normal to pane ta palikaria (oxi normal se dynamh vevaia.ekei skizoun kwlous)
sto 8ema Helstar symfwnw.To nosferatu eidika EINAI enas apo tous texnikoterous diskous tou amerikanikou power (hail)

Witchkiller
31-03-2004, 18:29
Kala nai den exeis ki adiko.Epidh paizw kithara (de tolmw na pw pws eimai kitharistas) parasyromai dinintas bash sth kithara mias mpantas afynontas eksw to synolo.Ontws stous Hexx to bass/drums paizane lita themata xwris periergous xronous.Apla ta solo htan psagmena.

De ntrepomai ligo.Egw o Venomas milaw gia ''texnikh''.Na pesei fwtia na me kapsei......

TRAMPAKOULAS
31-03-2004, 18:56
venomas?
ti na pw file mou perastika sou kai tis euxes mou gia taxeia anarrwsh
o demaio na se exei kala

Witchkiller
31-03-2004, 19:09
venomas?
ti na pw file mou perastika sou kai tis euxes mou gia taxeia anarrwsh
o demaio na se exei kala

A,mi mou eyxesai.Merika pragmata apla den giatreyontai..... :P
To exw pei,an hmouna mpasistas tha htan o agapimenos mou mazi me ton allo virtouozo ton Lemmy :P

As ton dw apo konta ton Demaio kai an den lipothimisw prwta (pozeri,pozeri alla theos o atimos!) isws na kataferw na pselisw ''tha mou dwsete ena aytografo?'' :P

Retali-ator
31-03-2004, 19:46
Retali 8or me anagkases na girisw ,ama thes na akuseis 80s feeling trava akou Sabrina -i wanna beee maria mantalena,afto ta espage.
Oreo puloveraki ,apo to brakulia psonizeis? i sto kane i thia i magdalw gia doro otan apofitises apo to dimotiko?
File mou oi apopseis sou einai entelws miden ,,oi carpathian forest einai gia eboropanigyrh sti rodopi otan mazevune ta kapna,oi christs wounds POTE de tha pane brosta,kai esi apla tha sapiseis eonia sto misos tou black metal pu kaiei mesa su asvesta

loipon epeidi vlepo oti kapoiwn tous ponaei o kolos tous epeidi leo tin alitheia: koufales etoimastite na trexete otan tha me deite kapoio vrady brosta sas na sas kynigao gia na sas valo to poukamisaki tis theias mou ston kolo.
Oi Christ's Wounds tha ginoun megalo onoma eite to thelete eite oxi,oso kai an sas tsouzei kai gamo ti poutana mou tha kanoume kai to fan club kapoia mera.
Tora gia osous vrizoun tous carpathian,ti allo na po,pigainte akouste iron maiden kalytera. :evil:

VirusXI
31-03-2004, 19:53
agwniousa pote epitelous 8a parei 8esh o Retardiator se touto to thread.
Epitelous, thank god, the mod is happy.

necropethamenos
31-03-2004, 20:18
Oi Christ's Wounds tha ginoun megalo onoma eite to thelete eite oxi,oso kai an sas tsouzei kai gamo ti poutana mou tha kanoume kai to fan club kapoia mera.

Egw pantws thelw na ginoun. Thelw kai na mou aresoun prwta alla den einai anagkaio :p

TRAMPAKOULAS
01-04-2004, 00:07
loipon epeidi vlepo oti kapoiwn tous ponaei o kolos tous epeidi leo tin alitheia: koufales etoimastite na trexete otan tha me deite kapoio vrady brosta sas na sas kynigao gia na sas valo to poukamisaki tis theias mou ston kolo.
Tora gia osous vrizoun tous carpathian,ti allo na po,pigainte akouste iron maiden kalytera. :evil:

dhladh an den mas aresoun oi carpathian forest,prepei opwsdhpote na mas aresoun oi iron maiden???
apo ton anna ston kaiafa?
apo th skyla sth xaryvdh?
kane mas th xarh xristiane mou...

symposium_lexotanil
01-04-2004, 00:21
trampakoula de saresoun oi iron maiden?

Magellan
01-04-2004, 00:25
kane mas th xarh xristiane mou...

min ton brizeis

TRAMPAKOULAS
01-04-2004, 00:32
as asxolh8oume kai me tpt allo twra
mias kai piasame tis top 10 lists,as kanoume kai lista gia tis 10 kalyteres korwnes,tsirides,ourliaxta,oti 8ete
exw merika proxeira
1)manowar-march for revenge
se oti afora th fwnh tou 8eou mas adams, borw na pw merikes xiliades agaphmena mou shmeia alla to anypervlhto DEATH IS LIFE! pou ourliazei se afto ton ymno,me kanei apla na ekspermatwnw akousia kai kat e3akolou8hsh
2)cloven hoof-reach for the sky
periptwsh adams einai kai o monadikos russ north.ande diale3e kommati.h korwna tou omws sto reach for the SKYYYYYYYYYYYYYYY prin apo to solo sou erxetai san keramida sto do3a patri
3)graven image-no rest
klasikh 8eikh u.s. metal tsirida sto 3ekinhma,pou ta spaei ola.etsi apla kai omorfa
4)slauter xstroyes-ns2 190
ti na prwtodiale3eis apo stewart...me kopous kai vasana katallhgw sth korwna seasons can CHAAAaaAaaAaaaaaaaAAaAaaANGE.oso thn akouw,toso me kavlwnei
5)jag panzer-the crucifix
allo adie3odo edw.epilegw to ourliaxto tou crucufix,amesws prin thn allagh tou tempo.mou shkwnetai h trixa
6)heathens rage-knights of steel
spoudh sthn amerikanikh tsirida.proskyname oloi ton didaskalo bob pizzauro.se kanei na 8es na matwseis to larrygi sou sthn prospa8eia na ton mimi8eis.kai 8a katafereis ena arxidi fysika...
7)agent steel-unstoppable force
na mas kapsei o 8eos ean eleipe o cyriis.to teleiwma tou kommatiou UUUUUUUUNSTOPPAAAAAABLEEEEE FOOOOooOOOOooOOoOOOOOoRCE me ton cyriis na anevainei na aneivainei kai na mhn 3ereis pou 8a stamathsei.
8)liege lord-warrior's fairwell
andy michaud 8ee mas thn amolas thn korwnara sto 3ekinhma.u.s. metal a8anato!!!!!!!!
9)helstar-harker's tale
eprepe na diale3w kati apo nosferatu.listen my friend to my tale,the mass of DEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATH.den yparxei kalytero teleiwma.rivera 8ee konde kai 8avmatourge!
10)Assalant-the dragon of peace
to kommati arxizei,bainei to 8eiko vary kai ashkwto riff,ta ntrams kopanane lysasmena kai ekei apofasizei na xtyphsei o soliz me mia kafrikh korwna me ISO 9001.

kai twra pou symplhrwsa th dekada,syneidhtopoihsa oti exw afhsei ape3w carl albert,hades,tom malicoat kai pollous pollous allous....
voh8hste kai seis manges

TRAMPAKOULAS
01-04-2004, 00:34
trampakoula de saresoun oi iron maiden?
borw na pw oti tous variemai asystolws
ta dyo prwta albums mou fainontai arketa kala kai endiaferonta alla ta ypoloipa me ton dickinson den me suginoun ka8ws den mou aresei o dickinson.
den nomizw oti einai ypoxrewtiko na mou aresoun oi iron maiden 8)

symposium_lexotanil
01-04-2004, 00:40
:) 8) :) 8)

VirusXI
01-04-2004, 00:41
einai.

einai akraia antifash na saresoun oi Brocas Helm px 'h opoiosdhpote allos maidenokaphlos kai na mh saresoun oi Maiden.
mousika milame panta e.

Buddy Lackey
01-04-2004, 00:42
merika ourliaxta/psila/tsirizw/gavgizw klp pou mou xoun meinei einai:
ta psila tou ian gillan sto "child in time" einai 10 fores pio theika apo ola ayta. kai pio theika apo oti tha poume
einai to top psilwn vocals gia mena.
Shelton crystal logic ligo meta to mid shmeio sti mesi
rivera stin arxi tou the king is dead
adams sto resital tou telous tou secret of steel
fisika halford sto telos tou victim of changes
o typas twn apollo ra stin arxi tou "ra pariah"
BUDDY LACKEY se xilia 8takosia ksintaeksi merh, as poume gia ta anypervlita pshla sto telos tou "I Of The Storm" , i sto "Another Prophet Song pou leei " say goodbyYEYEYEYEYYEEEEEEEEEEEEEEE" kai tin stelnei tin fwnara tou sto diasthma.
o SKI stin arxi tou "Salem's Lot" twn Deadly Blessing pou apla ta gamaei ola.
para polla Rob Lowe eidika sto refrain tou "Seeds Of The Desolate" px .
Eric Wagner na kraygazei "PASS ON THE CHILDREN TO THE OTHER SIDE" sto "Run To The Light"
kai alla
ama mou rthoun tha pw.

P.S. kai o GEDDY LEE na ekspermatwnei mesw larygga se para polla shmeia (p.x. Temples Of Syrinx)

TRAMPAKOULAS
01-04-2004, 00:43
einai.

einai akraia antifash na saresoun oi Brocas Helm px 'h opoiosdhpote allos maidenokaphlos kai na mh saresoun oi Maiden.
mousika milame panta e.
kai pali epimenw oti den einai
me thn idia logikh einai ypoxrewtiko na aresoun se olous oi manowar
sto katw katw tous 8ewrw th megalyterh banda tou planhth
PREPEI NA ARESOUN SE OLOUS SAS
PREPEI!

VirusXI
01-04-2004, 00:45
E den nomizw na yparxei kaneis pou na goustarei estw kai liga pragmata apo heavy, epic, power gouateva, kai na mh goustarei ta prwta Manowar.

Waldorf
01-04-2004, 00:57
Eks ouranou voh8eia gia tramp:
Bride-Heroes
Crimson Glory-Red sharks
Helstar-SCORCHER!!!!!! meta to hremo shmeio mpainei lytrwtikh-apegnwsmenh kravgh opou o Rivera gamaei to NWOBHM.

TRAMPAKOULAS
01-04-2004, 01:00
E den nomizw na yparxei kaneis pou na goustarei estw kai liga pragmata apo heavy, epic, power gouateva, kai na mh goustarei ta prwta Manowar.

e kai egw goustarw ta dyo prwta maiden
eimaste patsi 8)

Buddy Lackey
01-04-2004, 01:01
to ypertato pou ksexasa peri high vocals:
David Byron se olo to prwto meros tou "Bird Of Prey"
pataei sxedon olous tous usmetals

VirusXI
01-04-2004, 01:01
hahaha
ok, dickinson-era maiden ennoousa pou einai pio epidrastikoi sth fash, alla mou thn eferes snif.

TRAMPAKOULAS
01-04-2004, 01:03
pros buddy lackey
o gillan htan astoxh epilogh ka8ws edw vriskomaste sto thread 80ies metal
an milagame gia sklhro rock einai siiiiiiiiigoura mesa
oso gia rob lowe kai wagner,megales paralhpseis
oloi oi upoloipoi mikroteres paralhpsoules
pros waldorf
ieeeeeeeeeets haha
ainde paides synexiste gia na 8ymh8oume merikes anatrixiastikes power metal stigmes!

Waldorf
01-04-2004, 01:06
Thanderstiiiiiiiiiiiioll!!!!!!!

TRAMPAKOULAS
01-04-2004, 01:07
waldorf eipes bride kai mou 8ymises ta tromera pshla sto show no mercy
epos
ax kai tony moore 3exasa atime
pws na ta xwreseis ola afta se 10 epiloges
polu ypoula ta top 10 telika...
(oliva sto sirens...molis mou hr8e kai afto...)

Buddy Lackey
01-04-2004, 01:10
nai alla ekeina ta pshla tou gillan einai pio metal kai apo 80s metal

Waldorf
01-04-2004, 01:12
leme gia 80s alla egw exw kollhsei me thn kravgh tou Morby sto Aquilonia suite sto search for the purest STIOOOOOOOHL

Waldorf
01-04-2004, 01:13
Ta psila tou Gillan htane apla AAAaaaaaaAAAAAa sto child in time,den tragoudaei (vlepe Midnight sto BLOODY RED SHARKS) h to HEROEEEEES twn Bride kai kai kai.
Mhn ypervalloume gia th xara ths ypervolhs.

TRAMPAKOULAS
01-04-2004, 01:14
kai polles katallh3eis tou tim baker e3elisontai se ourliaxta pou ta spane ola
kai defeis?ti na peis gia redeemer h angel of light?
o damienking 1 xwnei arketa.eidika sto lucifer's hammer sthn prwth ekdosh ths metal massacre 2
o shelton sto rites of blood kanei kati paranoika pou menoun sthn istoria
king diamond fysika.dialegw to halloween pou xwnei asystolws
8a epanel8w...

Buddy Lackey
01-04-2004, 01:15
den htan ypervolh alla san pshla leme twra kai mono einai apo ta pio omorfa kai dynata pshla pou xei dei to rock genikws.

TRAMPAKOULAS
01-04-2004, 01:16
nai alla ekeina ta pshla tou gillan einai pio metal kai apo 80s metal
an pw oti diafwnw 8a einai poly provlepsimo?
3exasa midnight o STOKOS.ti kanei sto eternal world o atimos...kai sto red sharks fysika.pantou....
kai medieval steel fysika!

Waldorf
01-04-2004, 01:19
A re
SO-RTI-LEEEEEEEEEGE
kravgh pou kanei tous malliades na paraggelnoune mpyra kai tis gkomenes na phgainoune sthn toualeta gia na fkiasoune to vapsimo.

TRAMPAKOULAS
01-04-2004, 01:25
pwpw sortilege nai!a re waldorf me syblhrwneis
kai leather leone eidika sto black knight opou xwnei ourliaxta apo thn kolash
bobby blitz rixnei stous overkill.feel the fire!!!!!!!!
o kafros twn razor xwnei eidika sto violent restitution.ourliazei san treno pou frenarei apotoma o atimos
savage grace sto master of disguise ginetai xamos
o benito dinei resta stous heir apparent.crossing the border!

Waldorf
01-04-2004, 01:27
Pwwwww benito sto just immagine kiolas JUST IMMAGIIIINE
Epos to Martial Arts,sto disko exei kai stixo,ton ekshs:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

TRAMPAKOULAS
01-04-2004, 01:29
haha nai re oi razor grafoune ta ourliaxta sto en8eto twn stixwn
ti kafroi 8ee mou

o tony harnell twn tnt einai apo tous agaphmenous mou sta pshla epishs
minoru nihara se olo to dissilusion
h jutta weinhold eidika sto merlin dinei resta

Retali-ator
01-04-2004, 01:59
re symposium_lexotanil filoi sou einai autoi?pou tous vrikes na poume xepetaxtikan oloi mazi me ti mia...

darkthrone re mounia :dfinger:

symposium_lexotanil
01-04-2004, 02:02
retardiator proti fora tous vlepo.

a blaze in the northern sky re mounia

TRAMPAKOULAS
01-04-2004, 02:12
re symposium_lexotanil filoi sou einai autoi?pou tous vrikes na poume xepetaxtikan oloi mazi me ti mia...

darkthrone re mounia :dfinger:
o retardiator e3akolou8ei na volodernei sto thread me titlo 80ies underground heavy metal
afou se xalaei ti anakatevesai?
ase mas palikari mou sthn hsyxia mas.exei kai alou threads na kaneis posts
sto katw katw ftia3e ena diko sou thread kai vgale ta apo8ymena sou
kane 345456356 post
DWSTOU NA KATALAVEI!
oso gia ton symposium_hypnostedon, einai o erasths mas,o kryfos mas po8os,h anomologhth kapsoura mas
exeis kanena provlhma??????
e?e?
exeis???????
:behead:

atom_smasher
01-04-2004, 03:08
kati polu vasiko pou 3exasate na anaferete gia 80's htan oi krauges...mias kai egw eimai opados twn fwnhtikwn pou 3exnan na katevoun apo kei pshla, twn firehouse.gamath mousikh.wraia pragmata.
xe.eipa na kanw kai egw mia paremvash.poseradikh.

WoTaN
01-04-2004, 04:02
W kala,arxisate me korones twra,den teleiwnete pote.
Na prosthesw,deadly blessing opoudipote afou mono me korones tragoudaei,heavens gate sto in control kali koronitsa,ksexasate to koronidi sto telos tou medieval steel-epos kai polla polla alla,barieme eleina na aradiazw,den tha ksimerwsoume pote :P

rockavlon
01-04-2004, 05:29
kai tnt o harnell kai Crimson glory o midnight. kai twra pou akouw LUCIAN BLAQUE kai o wade - itan pio tsiridas sta niata tou... LEASH LAW re mounia - pou ne pio UDO fash.

necropethamenos
01-04-2004, 09:35
P.S. kai o GEDDY LEE na ekspermatwnei mesw larygga se para polla shmeia (p.x. Temples Of Syrinx)

I pio eknevristiki fwni pou perase pote apo stereofwniko.

necropethamenos
01-04-2004, 09:37
kai genika apo tsirides John Arch e. The valley of the DOOOOOOOOOoooaAOOOOOOOOools.

Stormtrooper
01-04-2004, 10:08
Bariemai na psaxnw stis alles selides gia na kanw quote.

@ Warlord
To oti me apokaleses Stormpunker kobei tin meta3y mas koubenta. Apla...

@ Wotan
Ta epixeirimata sou gia ton Ross The Boss me episan. Einai kai gamw tous ki8aristes.
Aporw giati ka8omai kai asxoloumai mazi sou...

@ Statler
Agapimene mou yperkybismene file, Mporeis na xreisimopoihseis to e-mail pou sou exei dwsei o Kwstas. To idio pragma einai. Egw apla perimenw tin afi3i sou stin Ellada kai ama ginetai na se petyxw kai sto El. Benizelos. Oso grigorotera, toso kalytera. Eimai etoimos na tis faw, efoson prwta mou gamiseis oti agapw....

@ Retali-ator
Den 8a eimai kai toso eygenikos mazi sou. Den edwsa simasia mia-dyo-treis fores sta sxolia sou-an kai me prosbalane-alla to paraxeses to 8ema. An to Vlack Metal se peirazei ston egkefalo, kopsto... den kanei... neo paidi eisai akoma. Anta traba twra ixografise tenekedes, mixer kai dyskoilious kai parousiase to ws mousiko-kallitexniko diamanti.
Otan den exei gkomena kaneis....

Ki ena mynima pros Trampakoula kai Necropethameno:
Apaitw synantisi 'h tin parousia sas se kapoio meeting.
Kapou edw prepei na zitisw dimosia sygnwmi ap'ton necro gia ton tropo pou ton antimetwpisa sto parel8on....

Oso gia tsirides-gkarismata... Ena einai to onoma:

SHEEPDOOOOOOG!!!

50 deyterolepta tsiridokraygi kai ta myala sto pic-up!!! :P

Martyan_Druyd
01-04-2004, 10:38
Virus oxi kai maidenokaphloi bades opws px brocas helm.... thatan h idia xodrada an elega pws oi peissoteres bades opws px tou playlist sou kai np sou einai black sabbath clopyright

necropethamenos
01-04-2004, 11:17
Kapou edw prepei na zitisw dimosia sygnwmi ap'ton necro gia ton tropo pou ton antimetwpisa sto parel8on....

no harm done, sto katw katw egw stin elega xontra an thymasai! Opote sygnwmmi ki apo dw.

necropethamenos
01-04-2004, 11:23
stis tsirides ksexasame ton DeFeis. Ntaks kammia sxesi me underground alla to paidi apo korwnes de nomizw na eixe antipalo. Diladi eixe profanws ton Adams alla afto de metraei giati o Adams einai stous theous kai sto katw katw ama exeis tsiriksei sto Triumph...mpanaiam...

Stormtrooper
01-04-2004, 11:34

no harm done, sto katw katw egw stin elega xontra an thymasai! Opote sygnwmmi ki apo dw.

I'm glad!
To kinito sou to exw ki esy to diko mou, opote kata tis diakopes tous Pasxa mporoume na bre8oume gia kanenan xymo rodakino-mpanana :P
8a'nai timi mou na gnwrisw ton igeti twn Anwrimwn!!!

rockavlon
01-04-2004, 12:22
the unholy synapsis between the true- underDOGZ kai the anorims. anorims sell out to the true/false crowd k ets :P

Stormtrooper
01-04-2004, 12:28
the unholy synapsis between the true- underDOGZ kai the anorims. anorims sell out to the true/false crowd k ets :P

E, oxi kai true... :P

WoTaN
01-04-2004, 13:51
@ Wotan
Ta epixeirimata sou gia ton Ross The Boss me episan. Einai kai gamw tous ki8aristes.
Aporw giati ka8omai kai asxoloumai mazi sou...

An ta sigrineis me ta dika sou einai sigoura polly polly kalitera ta epixeirimata mou.

Gia na epistrepsw sto arxiko topic ksexasate/me to epos twn Witch Cross onomati Fit For Fight!

VirusXI
01-04-2004, 14:11
Virus oxi kai maidenokaphloi bades opws px brocas helm.... thatan h idia xodrada an elega pws oi peissoteres bades opws px tou playlist sou kai np sou einai black sabbath clopyright

pes to, me thn idia logikh einai ontws. mia pleiopshfia e, mh ta isopedwnoume ola.
to idio kai brocas + co / mia pleiopshfia pali. enas swros apo maidenomelwdies einai, apo kei kai pera einai 8ema goustou, gia mena einai too much, esy gousterneis.

TRAMPAKOULAS
01-04-2004, 15:48
wotan,necropethameno kai rockavlon 8a sas malwsw
den diavazete ta prohgoumena posts?
defeis,harnell kai medieval steel tous anefera egw
o arch htan megalh paralhpsh...
o mark boals rixnei mia apistefth korwna sto leonardo tou malmsteen
o rivera 3anaxtypa sto breathe deep the dark kai sto rebirth twn destinys end
kai fysika satans host olos o diskos einai ena resital korwnas kravghs kai ourliaxtou

TRAMPAKOULAS
01-04-2004, 16:02
pes to, me thn idia logikh einai ontws. mia pleiopshfia e, mh ta isopedwnoume ola.
to idio kai brocas + co / mia pleiopshfia pali. enas swros apo maidenomelwdies einai, apo kei kai pera einai 8ema goustou, gia mena einai too much, esy gousterneis.

exm to oti kai oi brocas exoun ston hxo tous to baso arketa brosta kai o schumaher paizei me alogakia opws o harris,den tous kanei aftomatws maidenoplhktous.sigoura 8a exoun epirreastei kai aftoi se kapoio va8mo apo maiden opws kai polloi alloi,afto pou paizoun omws proswpika den to exw synanthsei se alles bantes.to styl tous mou fainetai arketa proswpiko.an tou evaza tampela 8a to onomaza medieval metal.kati tetoio mou fernei sto myalo.
genika o n.w.o.b.h.m. hxos exei polla stoixeia me to styl twn iron maiden.den htan oi monoi pou eixan afto ton hxo.bandes opws oi paralex, oi gaskin, oi soldier, oi sledgehammer,oi trespass kai dekades alloi epaizan me ton idio hxo kai htan kai sygxronoi twn maiden.opote to swsto den einai na les oti group san tous brocas gia paradeigma, epirreasthkan apo maiden alla apo to n.w.o.b.h.m kinhma genikotera.

freak brother
01-04-2004, 16:02
20.000 posts

(eprepe)

Martyan_Druyd
01-04-2004, 18:37
o tramp sou apadhse swsta Virus..... padws einai ligo dyskolo na apadhseis analoga gia to an merikes apo tis bades pou protimas anti twn maidenomelwdiwn den einai sabbathokaphloi......skepsou kai provlhmatisou opws leei ki o gewrgiou :)

VirusXI
01-04-2004, 19:35
hmm Trampakoulas has a point.
oso Martyan gia ta stoner/Doom einai koina apodekto oti einai sthn pleiopshfia sabbathokaphloi, kai mia pleiopshfia ayths ths pleiopshfias exei paei ta sabbathostoixeia ena vhma parapera, eite apo hxo, eite apo proswpiko styl tou ka8ena eite eite. to idio isws k sth fash sas, mono pou egw den entopizw aythn thn diafora pou8ena.

necropethamenos
01-04-2004, 22:05
trampakoulas = megistos 80s metallopappous.

YOU DONT WANNA MESS WITH HIM

TRAMPAKOULAS
02-04-2004, 00:37
giafto kai me exeis filo allwste... :D
YOU MESS WITH ME?YOU MESS WITH MY WHOLE FAMILY!
(yeah... :thumbsup: )

TRAMPAKOULAS
02-04-2004, 00:39
epishs to signature tou virusxi einai...

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
:dfinger: :dfinger: :dfinger: :dfinger: :dfinger:

necropethamenos
02-04-2004, 01:05
they call the fifth angeeeeeeeeeeeyyeeaaalllll

VirusXI
02-04-2004, 01:29
epishs to signature tou virusxi einai...

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
:dfinger: :dfinger: :dfinger: :dfinger: :dfinger:

\m/.

Witchkiller
04-04-2004, 02:32
Top temek tsirides ki apo mena opaidia

1.Militia - Objective Tremination.Entaksei,ti na pw,apla den exw akousei pio psiles syxnothtes se mousikh genika.
2.Heathen's Rage - Knights Of Steel.H teleytaia kraygh sto telos tou kommatiou ola ta lefta.
3.Satan's Host - Metal From Hell.O Haroulis xalara dinei tis pio daimonismenes ermhnies,an kai o diskos sto synolo tou de mou aresei, tou kai h synexwmenh kraygh meta to ''solo'' einai gia seminario.
4.Dedly Blessing - Cry Of Medusa.Alos enas diskos o opoios de mou arese (me ekseresh 2 kommatia)alla o Ski tragoudaei eksofrenika psila eidika s'ayto to kommati.
5.Exciter - Cry Of The Banshee.Sto telos tou kommatiou me to xwsimo sth dikash o Dan Behhler dinei resta kraygwn.Pws eipate,yparxoun kai pio psiles apo ayth?Nai sigoura yparxoun mono pou o anthrwpos-thayma ths fyshs epaize kai tympana paralila,ayto omws den ton empodose apo to na ksefwnizei san daimonismenos.
6.Rellik - Dream Killer.Me to pou teliwnei to akoustiko thema akouste to ''destinyyyyyyyyyyyy''Poly psila ontws.
7.Cirith Ungol - Master Of The Pit.Tim Baker,ouden sxoleio.Screamer mexri to kokkalo.
8.Agent Steel - Unstopable Force.Sto telos tou kommatiou to palikari denei resta,apla.
9.Anthrax - Metal Thrashing Mad.O Neil Turbin amolaei dyo apanwta pros sto telos tou kommatiou pou apla einai theopsila.
10.Razor - The Martial Arts.Kai to kalytero gia to telos.O aksiotimos kyrios SHEEPGOD me 0 mathimata fwnithkhs apla gemise ta pneyonia tou kai arxise na ourluiazei.Prosopika pio megalh se deiarkia tsirida den exw akousei.

Pros Virus:Maidenades oi Brocas Helm?Mi xesw.Mipos exei epireastei kai h Madonna apo Alice Cooper? :P

VirusXI
04-04-2004, 03:51
...

TRAMPAKOULAS
04-04-2004, 23:48
den borw para na symfwnhsw stis perissoteres epiloges kravgwn
evge!

TRAMPAKOULAS
05-04-2004, 00:31
skefthka allo ena top 10aki gia na zwntanepsei ligo to thread
oi 10 kalyteroi tragoudistes
dyskolo prama...
lepon
1)eric adams-no comment...
2)russ north-an8rwpoi me tetoia va8ia kai epivlhtikh fwnh alla tautoxrona me tosh euxairia stis pshles notes einai elaxistoi.isws na einai mono autos,o prohgoumenos kai fysika o epomenos
3)harry conklin-idou o epomenos...
4)carl albert-o an8rwpos power metal
5)john cyriis-ti na leme twra...
6)bobby hicks-apo tous pio semnous ermhneftes,tromera ypotimhmenos
7)james rivera-oso mboi tou leipei.....
8)robert lowe-poios ton akouei kai den tou shkwnetai h trixa?
9)midnight-isws oi kalyteres pshles tou metal?
10)john stewart-h fwnh lastixo....

enw prospa8ousa na vrw tous 10 kalyterous,vrhka kai allous pou 8a borousan aneta na einai kai aftoi sth lista
as ftia3w kai ena enallaktiko top 10
1)dave fefolt
2)brian troch
3)jim hamar
4)michael sweet
5)ted pilot
6)tim lachman
7)messiah marcolin
8)james randell
9)alan tecchio
10)steve grimmet

perimenw tis epemvaseis sas
to kovw edw to post giati se ligo 8a ftia3w kai trito top 10...

Martyan_Druyd
05-04-2004, 00:58
deka fwnares :
mike smith
blade duncan
andy michaud
glen may
john natisch
john stewart
doug adams
doni escolas
bill ramp
barbara malteze

TRAMPAKOULAS
05-04-2004, 01:15
psagmenh lista file mou
malteze?pou thn 3e8apses hehe
escolas,michaud kai ramp ta spane ontws.opws kai o smith fysika
o may den borw na pw oti me anastatwnei
wraios o duncan
natisch kai adams mou diafevgoun.gia rikse ligo fws

Martyan_Druyd
05-04-2004, 01:21
natisch :commander adams: witchkiller

TRAMPAKOULAS
05-04-2004, 01:27
thnx man :D
tous diskous tous exw liwsei alla ta onomata mou diefevgan teleiws
doug adams:poly koinotypo onoma.an hmoun akoma se 8esh na 8ymamai pws lene ton tragoudisth twn witchkiller den 8a hmoun an8rwpos alla elefantas...
oso gia tous commander,den exw idea poia htan ta onomata tous.to disko ton exw dystyxws se cd-r
kai oi dyo pantws mou fainontai kapws koinotypoi fwnhtika
eidika o adams exei mia xroia pou th synantas syxna nomizw
o natisch einai pio polyplokh periptwsh
se shmeia mou akougetai syni8ismenos kai se alla entypwsiakos
anyway, thnx again

Martyan_Druyd
05-04-2004, 01:34
o theos glen pou den akougetai toso koinotypos den sanastatwnei omws :P prosthetw kai apo pio gnwstous ton Mike Howe kai synexizw avrio ( gia mena oi randel kai merikoi alloi pou syblhrwses mou fainontai koinotypoi kapws fwnhtika ston howe klp :wink: )

Martyan_Druyd
05-04-2004, 01:34
o theos glen pou den akougetai toso koinotypos den sanastatwnei omws :P prosthetw kai apo pio gnwstous ton Mike Howe kai synexizw avrio ( gia mena oi randel kai merikoi alloi pou syblhrwses mou fainontai koinotypoi kapws fwnhtika ston howe klp :wink: )

TRAMPAKOULAS
05-04-2004, 01:40
hehe einai ka8ara 8ema aftiou
opws katsei ston ka8ena
einai epishs kai 8ema syxnhs h oxi akroashs.gia paradeigma to oliver magnum kai to prwto forte ta exw liwsei se shmeio h velona na exei kanei avlakia.opote exw embedwsei th fwnh tou randell enw tyrant exw akousei safws ligotero.einai poly pio kafros o may fysika :D
o mike howe einai gamatos
genika maresei poly perissotero to klassiko amerikaniko power giafto kai exw se megalh ektimish tous randell,pilot,lachman ktl
esy eisai ligoulaki pio "kafros" sto 8ema u.s. metal
kai kala kaneis :D

warlord
05-04-2004, 13:02
Epitelous anaferate tous axehammer!!!
Ti fonara re pousthm :D
Entaxei ta exete pei sxedon ola, alla tha ithela na symplhroso ton Vic Hix ton Shok Paris kai ton Ron Johnson ton Salem's Wych.
Den einai ypshfonoi, alla einai theoi.

TRAMPAKOULAS
05-04-2004, 15:16
pistevw pws kai o defeis eprepe na einai sth lista
kai fysika jeff scott soto kai rob rock e

Stormtrooper
06-04-2004, 09:33
pistevw pws kai o defeis eprepe na einai sth lista
kai fysika jeff scott soto kai rob rock e

Mias kai leme gia ypsifwnous mou eir8e sto myalo o El Duce twn Mentors!
Ayti itan FWNARA 8)

TRAMPAKOULAS
08-04-2004, 14:14
el duce???
eleos... :confused:

Axeman
08-04-2004, 17:56
H Kypros kai o Statler.... :roll:

Thor The Powerhead
21-08-2004, 17:26
Ti egine? to thread gia to 80s underground pethane nwritera apo to 80s underground to idio?

TRAMPAKOULAS
21-08-2004, 17:38
kale mou an8rwpe o demaio na mou kovei meres gia na sou dinei xronia pou "anaviwses" auto to zombie thread (alh8eia, se poia selida twn topics eixe katrakylhsei? :P )
80's metal to the end \m/

Dragonlord
21-08-2004, 17:56
Ήταν δύσκολη δουλειά αλλά τελικά τα κατάφερε.

TRAMPAKOULAS
21-08-2004, 17:58
klap klap

Thor The Powerhead
21-08-2004, 18:28
Eyxaristw eyxaristw. Htan mia dyskolh douleia na psaxnw sta ateleiwta threads aytoy toy forum kai telika na briskw kati to opoio exei endiaferon (sthn 18h selida nomizw). Basika oi gnwseis mou den einai kai polles epomenws opoios gnwsths as kanei paixnidi kai egw akoloythw.

Alla mia kai ksekinhsa egw thn anabiwsh tou thread tha kanw kai mia mikrh arxh...

Poia etairia tou underground pistevete oti ethese mousika (arxika) th bash gia to 80s underground? Oi kalyteres ths kyklofories?

Elpizw mesa se ayto to xaos toy thread na mhn exei eipwthei kati tetoio an kai dyskolo...

TRAMPAKOULAS
22-08-2004, 00:40
lepon lepon wraio 8emataki
exoume kai leme
tapeinh mou gnwmh einai oti h voh8eia pou pareixe h metal blade, einai anektimhth.borei na mhn 8ewreitai pleon mia underground etairia, alla ws tetoia 3ekinhse.voh8hse ametrhtes bandes me tis metal massacre sylloges.polles apo autes kerdisan symvolaia kai arketh prow8hsh.epishs oi kyklofories ths metal blade einai pragmatika mia kai mia, h afrokrema tou amerikanikou metal.milame gia Warlord, Armored Saint, Omen ktl.
epishs megalo rolo diadramatise kai h etairia tou apatewna dave richards h azra-iron works-erika-den 3erw kai egw ti allo.polles cult kyklofories 3ephdhsan apo ekei kai merika apo ta kalytera syllektika metal kommatia.vlepe Jag Panzer, Overkill, Liege Lord ktl.vevaia to 8ema einai oti auth h etairia ekane kai arketh zhmia afou xantakwse merika group kai ta katadikase sthn afaneia.
ta idia panw katw me th metal blade isxyoun kai gia thn massacre, alla sta 90s

Thor The Powerhead
22-08-2004, 12:09
Na sou pw thn alitheia h azra mou fainetai pio shmantikh ypo thn ennoia oti edwse trofh gia to idio to underground kai toy edwse zwh enw einai gnwsto oti oi sylloges ths metal blade edwsan meta kyriws ta megala onomata tou metal kai ths pio mainstream skhnhs.

Alla egw tha ebaza mesa kai thn rave on records pou mas edwse sygkrothmata opws oi mercyful fate, evil, kai sortilege. Den thymamai allous twra

TRAMPAKOULAS
22-08-2004, 12:21
w nai, rave on! exeis dikio
twra 8ymh8hka kai th black dragon

Thor The Powerhead
22-08-2004, 13:51
Apo black dragon thymamai manilla road kai savage grace... allous thymasai ?

H new renaissance gargoyle mou xtypaei amesws, alloi?

TRAMPAKOULAS
22-08-2004, 14:12
black dragon evgale to prwto candlemass, heir apparent, exxplorer kai fysika liege lord.kai alla polla, den mou erxontai twra
h new renaissance htan h etairia ths ann boleyn twn hellion alla oles oi bandes pou perasan apo kei exoun pei asxhma logia gia thn etairia kai thn idia thn boleyn.vasika evgaze poly thrash (steel fury ktl) alla eixe kanei kai merikes kales sylloges me kalifornezika group kyriws.

Thor The Powerhead
22-08-2004, 16:11
Basika h new renaissance prepei na yparxei akoma dioti prin apo 2 xronia peripou eixa parei thn epanekdosh twn gargoyle (gia na mhn xalaw to vinylio :D ) se cd apo thnidia etairia arithmimeno, kai telika katelhkse sth diskothiki enos filou.Syn oti twra exei ginei kai epanekdosh vinyliou apo thn italikh metal legions(?) pou evgale kai to 2o dark quarterer.

Oi liege lord exoun bgalei to prwto tous kai me thn black dragon? To gnwsto ekswfyllo me to geraki-aeto (?). Eixa thn entypwsh oti ta ypoloipa einai metal blade

TRAMPAKOULAS
22-08-2004, 16:16
to prwto liege lord eixe vgei prwta apo thn azra.meta to evgale kai h black dragon.ta alla dyo htan metal blade
h new renaissanse exei epanadrasthriopoih8ei alla den ginontai kai polla pramata.pantws eidika oi gargoyle exoun syrei polla sthn etairia.fysika apo auth thn epanekdosh den phran frago
h metal legions einai mia koufh etairia.kanei olo epanekdoseis (dark quarterer, omega, gargoyle etc)

Thor The Powerhead
22-08-2004, 16:21
h metal legion einai mia etairia pou basika mexri stigmhs exei riksei ligo ton mytho gyrw apo ta vinylia pou exei epanekdosei, dioti pia ta briskeis pantou. Gi'ayto den goustarw tis epanekdoseis oxi polu akribwn vinyliwn pali se vinylio :evil:

Eidika to gargoyle eixa xronia na to dw se toixous kai tetoia kai twra skonizetai edw kai mhnes dioti profanws (kai kala kanoun) agorazoun oloi ta reissues

TRAMPAKOULAS
22-08-2004, 16:24
reissue se vinyl einai oligon ti 3enera ean den exei na prosferei katitis parapanw.h reissue ths eat metal sto prwto dark quarterer as poume, exei kati na pei ka8ws exei bonus to lady scolopendra.sou prosferei kati vre aderfe

TRAMPAKOULAS
22-08-2004, 16:26
reissue se vinyl einai oligon ti 3enera ean den exei na prosferei katitis parapanw.h reissue ths eat metal sto prwto dark quarterer as poume, exei kati na pei ka8ws exei bonus to lady scolopendra.sou prosferei kati vre aderfe

Thor The Powerhead
22-08-2004, 16:33
Wx nai to exw ksexasei teleiws kai den to xw parei akoma. Prepei thn epomenh fora pou tha perasw apo ekei na to parw opwsdhpote.

Alla pera apo ayta nai se ayto symfwnw kai eidika to gargoyle alla nomizw kai to prwto dq den exoun apolytws kamia diafora apo to original para mono sto logo ths etairias

Kai oi epanekdoseis ths cmc m'aresoun dioti aytoi kai an exoun bonus (kyriolektika to gamane) an kai den paw ta typakia pou thn exoun. Syn to gegonos oti oi epanekdoseis toys einai diskoi-mnhmeia xwris na meiwsw thn aksia twn allwn diskwn apla logou xarh o mythos enos villain einai safws allou velhnekous apo tou gargoyle.

Alitheia eixa akousei gia epanekdosh toy leather nunn se vinylio kanena neoapo ekei?

TRAMPAKOULAS
22-08-2004, 16:39
auto to project telika emeine sta xartia.vasika ta spasane outoi pou htan na to kykloforhsoun kai mallon den 8a ginei pote.kai na fantasteis htan ola etoima.maketes e3wfyllwn ktl.den 3erw an auto einai kalo h oxi.isws telika mia akoma ekdosh tou leather nunn (meta to poly kalo cd kai ta bonus) na htan pleonasmos

Thor The Powerhead
22-08-2004, 16:44
Isws kai na exeis dikio. Alla gia na eimai eilikrinhs poly tha goustara na exw to LN se vinylio estw kai epanekdosh :)

TRAMPAKOULAS
22-08-2004, 16:52
hehe h ikanopoihsh ths pseudais8hshs.opws kai me to villain :D

Thor The Powerhead
22-08-2004, 17:03
h pseydaisthisi ths ikanopoihshs mexri na ta agorasw original. An ayto twra shmainei oti gia na ta parw original tha prepei na perasoun tosa xronia wste egw na exw xasei ola ta malia mou, kai na eimai sxedon me to ena podi ston tafo tote i am willing to wait. Mexri tote epanekdoseis :D

warlord
22-08-2004, 20:05
Oi epanekdoseis einai theikes.
Kat' arxhn rixnoun tis times ton original. Yparxoun ametrhtoi diskoi pou tha goustara na epanekdothoun, afou apokleiete na ta xoso toso xontra gia opoiondhpote (px Heathen's Rage). Alla na einai official epanekdoseis kai oxi brazilianika picture disks kai ellhnikes pousties...

Alles shmantikes etaireies ton 80's: Combat, Mausoleum, Heavy metal records.

TRAMPAKOULAS
22-08-2004, 20:18
mias kai aneferes tous heathens rage, 8a htan idanikh periptwsh gia epanekdosh kai me polla bonus ka8ws exoun kai tria demo.to 8ema omws skalwnei stous idious alliws 8a eixe ginei mexri twra.genika yparxei provlhma me tis palies bandes ka8ws oi mises einai adynaton na vre8oun enw oi ypoloipes eite den endiaferontai, eite arnountai, eite zhtane ta kerata tous.

apo tis treis etairies pou aneferes, proskynw tapeina th heavy metal records.kai h mausoleum exei kanei 8aumata vevaia :D

na sou pw ti allo me 3enerwnei stis epanekdoseis se vinilio?
1)o hxos.8a exeis prose3ei oti oi nees kyklofories se vinilio exoun katwtero hxo.san na exoun apwlesei to pleonekthma tou analogikou hxou.
2)to e3wfyllo.ises na akougetai xazo, alla poios borei na fantastei to heathens rage h to blacksmith xwris to sklhro, kafe xarti tou e3wfyllou.pistevw pws katalavainete ti ennow.ta xartia kai oi ektypwseis pou kanoun twra einai gia ton peo.sixainomai auta ta glossy, ta gyalistera e3wfylla me to lepto xarti.mou myrizei proxeirothta.

Thor The Powerhead
22-08-2004, 21:10
Eidika gia to deytero einai kai emena to parapono mou....
Thes re file na epanekdoseis to villain...ok,thes na kaneis me ligo kalytera grafics to logo....ok kai pali, alla re pousth mou mhn to kaneis gialystero xartonaki les kai einai diafhmistiko tou nitro.To ekswfyllo toy diskoy prepei na ypakouei stis arxes toy vinyliou.

Oso gia thn poiothta hxou einai anapofeykto gia dyo logoys: o prwtos kai o pio basikos einai oti se diskous me liga antitypa kai priveties h arxikh mpompina toy diskou eite exei xathei eite exei klapei ktastrafei klp. Opote anagkazontai na xrhsimopoihsoun san mhtra mia kopia vinyliou pou to pio pithano einai na einai talaipwrhmenh toulaxiston. O deyteros logos einai kathara texnologikos, otan pshfiopoieis analogiko hxo sto bwmo ths katharsis toy xaneis syxnothtes pou sto apeiro ayti mporei na mhn kanei diafora alla se empeira san kai ta dika mas (ennow olwn aytwn pou akoun kathimerina mousikh) kanei tromaktikh diafora.

Kat' arxhn rixnoun tis times ton original. Yparxoun ametrhtoi diskoi pou tha goustara na epanekdothoun, afou apokleiete na ta xoso toso xontra gia opoiondhpote (px Heathen's Rage). Alla na einai official epanekdoseis kai oxi brazilianika picture disks kai ellhnikes pousties...

Twra pou to eipes to ksanaskeftika kai exeis dikio dioti sto mellon sigoura oi times twn original tha pesoun (an kai oi kaulwmenoi syllektes panta tha ta xwnoun ta fragka). Oso gia tis epanekdwseis sthn ellada ta pragmata den einai kai toso asxhma oso ta les dioti exoun piasei kai sto ekswteriko kai siga siga tha thewrountai cult, Bebaia eidika gia to villain h douleia pou ekane h hellion records einai mallon kalyterh stis leptomereies.To problhma sthn ellada basika einai oti opoioi kanoun epanekdoseis kanoun tis kalssikes malakies tou styl "... h epanekdosh bgainei se 500 copies kai ana 50 p.x. yparxei egxrwmo vinylio" to popoio bebaia pote den bgainei sthn agora kai einai oi klassikes malakies sto ebay opou akoma kai epanekdoseis aytes feygoun xryses. Nomizw oti oloi katalabainoume se poious anaferomai....

Mausoleum...swstos :worship:

heavy metal records??? Boitheiste (witchfinder general??????)

TRAMPAKOULAS
22-08-2004, 21:18
gia arxh symfwnw me ola osa eipes

oso gia heavy metal records (epeses mesa gia witchfinder general) ena 8a pw: CLOVEN HOOF
kala 8a pw kai kanena-dyo akoma :P
marshall law, shiva ktl

apo etairies shmantikes gia to vretaniko kommati tou metal htan kai oi neat kai ebony

Thor The Powerhead
22-08-2004, 21:49
CLOVEN HOOF???MARSHALL LAW???? :shock:

Heavy metal records se eyxaristw

Oi witchfinder general apla den mou ekanan pote entypwsh an kai prepei na riksw akoma mia aftia dioti exw xronia na akousw

Dikio gia neat kai ebony

Shiva den exw akousei katholou kai mou exoun pei oti de einai tpt to idiaitero alla tha psaksw na kousw

TRAMPAKOULAS
22-08-2004, 21:58
vasika oi shiva anhkoun sth melwdikh pleura tou n.w.o.b.h.m.
kati san saracen, limelight.tetoia pramata

Thor The Powerhead
22-08-2004, 22:24
Tote prepei opwsdhpote na to tsekarw...

Witchkiller
23-08-2004, 08:14
Peite kai tipotis gia thn Auburn wre paidia.Breaker,Shock Paris,Black Deth,DESTRUCTOR kai tosa alla kala paidia (Yeah)!!!!!!!

A)Telika ayto to thread pote de paithenei.Einai glory bound.
B)Warlord GAMIESAI PATOKOTRFA PALIOPOUSTA!Ti icon einai ayto re lexrith?Giati me daimonizeis etsi sklire kai akarde? :P
G)Kalo xeimwna......

warlord
23-08-2004, 10:20
Peite kai tipotis gia thn Auburn wre paidia.Breaker,Shock Paris,Black Deth,DESTRUCTOR kai tosa alla kala paidia (Yeah)!!!!!!!

sostos.

Valte kai thn Killerwatt me tous Angelwitch \m/

To avatar mou oso se plhgonei toso se poronei

The_Painless
23-08-2004, 10:50
Η Reborn Classics πότε έκανε -καλώς ή κακώς- τις 'βρωμοδουλειές' της; Επίσης, δεν ανέφερε κανείς τη Thunderload (2 μπάντες αλλά τι μπάντες :p) και θα βάλω τα κλάματα ε.

warlord
23-08-2004, 12:36
Aparadektoi pou den anaferame th foverh Axe Killer Records.

Thor The Powerhead
23-08-2004, 13:11
Thn thunderload propsathousa apo xtes na thymithw to onoma ths kai den mporousa me tpt alla twra pou thn eida ekana to klik.
Axe killer me drash sta telh 90s me epanekdoseis sortilege,dark angel hawaii klp.... swstos

Alla h reborn classics einai aparadekth kai gia thn poiothta twn epanekdosewn alla kai gia to gegonos oti oles eginan sthn zoula xwris adeia.

To avatar mou oso se plhgonei toso se poronei

Bale toulaxiston ton sampanh o opoios den ftaiei kiolas tsampa ton travologane, na porwthoume teleiws. Oi alloi eftaigan...
:offtopic: alla den mporw exw fortwsei

Twra pou to skeftomai ... th shrapnel pou thn katatasete? ebgale kala diskakia opws exciter heavy metal maniac alla meta psiloksefyge

warlord
23-08-2004, 13:23
Axe killer me drash sta telh 90s me epanekdoseis sortilege,dark angel hawaii klp.... swstos

Exei bgalei diskares opos Ruthless - The discipline of Steel, Sortilege, H bomb... (argotera to erikse stis epanekdoseis)

[quote:3v5h5yk0]To avatar mou oso se plhgonei toso se poronei

Bale toulaxiston ton sampanh o opoios den ftaiei kiolas tsampa ton travologane, na porwthoume teleiws. Oi alloi eftaigan...
alla den mporw exw fortwsei [/quote:3v5h5yk0]

emmm to sxolio htan gia to prohgoumeno avatar mou, to eisithrio Running wild / Raven.

Thor The Powerhead
23-08-2004, 13:27
:oops: sorry alla kai pali ebgaze nohma

to thymamai to prohgoumeno avatar :lol:

Witchkiller
23-08-2004, 14:35
ThnTwra pou to skeftomai ... th shrapnel pou thn katatasete? ebgale kala diskakia opws exciter heavy metal maniac alla meta psiloksefyge

Basika ayto den einai kalo diskaki,einai ymnos sto HEAVY METAL kai paradeigma gia to pws prepei na pezetai to sobaro HEAVY METAL (me Kanadopliktos)!

Thor The Powerhead
23-08-2004, 15:08
Katalabainw apolyta dioti twra teleytaia exw arxisei na ginomai opados tou kanada. Alla to diatypwsa lathos giati to kala diskakia phgaine parapanw sthn metepeita poreia ths etairias pou to gyrise sta virtuozilikia. Oxi oti kai ekei den exoume mnhmeia , vlepe cacophony apocrypha apla ksefyge apo to atofio heavy metal kai phge sta monopatia twn guitar heroes.
Anakalw loipon

Witchkiller
23-08-2004, 15:14
Katalabainw apolyta dioti twra teleytaia exw arxisei na ginomai opados tou kanada. Alla to diatypwsa lathos giati to kala diskakia phgaine parapanw sthn metepeita poreia ths etairias pou to gyrise sta virtuozilikia. Oxi oti kai ekei den exoume mnhmeia , vlepe cacophony apocrypha apla ksefyge apo to atofio heavy metal kai phge sta monopatia twn guitar heroes.
Anakalw loipon

Oxi re xalarwse,ti anakaleis. :P
Xabale kanw.To "Heavy Metal Maniac" einai apo tous agapimenous mou diskous ,kai genika h Kanadezikh sxolhm pou sth pliopsifia ths epeze xyma sto kyma Heavy Metal opws goustarw.Ta virtouozilikia oute ki egw ta goustarw poly.Goustarw melodiko Heavy Metal karga,px h agapimenh mou Usa mpanta einai oi Riot kai oi Manowar, arkei na mh to parakanoun oi kitharistes.

TRAMPAKOULAS
23-08-2004, 16:26
vasika h shrapnel (adikaiologhtos pou th 3exasa :oops: ) exei ametrhtes kyklofories pou GAMANE kai einai teleiws METAL.o varney apla epelege bandes pou eixan kalous kai de3iotexnes ki8aristes pou epaizan metal kai oxi virtouozous ths "jazz" kai tou "boogie".ti na prwtopoume.racer x, vicious rumors, fifth angel, trauma, exciter, griffin, le mans.apo ekei vghkan oi paul gilbert, derek frigo (r.i.p.), vinnie moore kai geoff thorpe kai ametrhtoi alloi.ena kai ena ola kai oloi.akoma kai twra vgazei prama h shrapnel.apla exw xasei thn epafh.

VIRUS XI APAITW TO THREAD AFTO NA GINEI STICKY
TWRA PLEON EIMASTE 4 POU POSTAROUME.EINAI GIGANTIAIO KATOR8WMA KAI PREPEI NA TO ANAGNWRISEIS!!!
fxarstw :P

TRAMPAKOULAS
23-08-2004, 16:30
Η Reborn Classics πότε έκανε -καλώς ή κακώς- τις 'βρωμοδουλειές' της; Επίσης, δεν ανέφερε κανείς τη Thunderload (2 μπάντες αλλά τι μπάντες :p) και θα βάλω τα κλάματα ε.

kai dyo logakia gia th reborn.vasika den einai pleon kryfo oti pisw apo th reborn htan o jurgen hegewald a.k.a. hellion records.to prama fountwse gyrw sto 1993.htan apo th mia meria kalo giati kykloforouse kai kapoia demos pou den eixan 3anadei to fws alla kai kapoia "afanta" albums.apo thn allh htan trellh apath kai koroidia gia ta group ta idia.egw mono ena reborn exw vasika.apo tote merika reborn exoun ginei epanekdoseis.prepei na eginan merikes perusi.einai love/hate fash

Witchkiller
23-08-2004, 17:22
TWRA PLEON EIMASTE 4 POU POSTAROUME.EINAI GIGANTIAIO KATOR8WMA KAI PREPEI NA TO ANAGNWRISEIS!!!

POSA MAS PI
POSA MAS PIRE TO TAXIIII
POSA MAS PIRE TO TAXIII

Ante re,alloi 2 kai tha fwnazoume me stomfo

DE MAS XWRA
DE MAS XWRAEI TO TAXIIIII

TRAMPAKOULAS
23-08-2004, 17:24
STICKY LEMEEEEEEEEEEEEE
SEVASMOS STHN KALTMETALIKH MEIONOTHTA!!!

VirusXI
23-08-2004, 17:27

POSA MAS PI
POSA MAS PIRE TO TAXIIII
POSA MAS PIRE TO TAXIII

Ante re,alloi 2 kai tha fwnazoume me stomfo

DE MAS XWRA
DE MAS XWRAEI TO TAXIIIII

hahaeha.
ti stiki re kioftedes, afou olo up einai oso apantate.

TRAMPAKOULAS
23-08-2004, 17:30
nai re alla einai adikia
GIATI EXETE TO DOWNLOAD THREAD STICKY RE LOUGRES???
ADIKIAAAAAAAA
RATSISMOS!!!!

Witchkiller
23-08-2004, 17:32
nai re alla einai adikia
ADIKIAAAAAAAA
RATSISMOS!!!!

Mhn anysyxas re Tramp.Paw na piasw douleia.Ama deisw na skane s'ayto to thread kati nicks typoy Crystal_Knight,Militia kai ta resta na ksereis o o mparmpa Witch frontizei ta kala topix

VirusXI
23-08-2004, 17:33
giati apey8ynetai se meionothtes kai pleionothtes kai xanetai syxna pykna. epistrepste sto 8ema sas, ksefeygete kai 8a sas pesei panw pou gkavlwsate =p

VirusXI
23-08-2004, 17:35
nai re alla einai adikia
ADIKIAAAAAAAA
RATSISMOS!!!!

Mhn anysyxas re Tramp.Paw na piasw douleia.Ama deisw na skane s'ayto to thread kati nicks typoy Crystal_Knight,Militia kai ta resta na ksereis o o mparmpa Witch frontizei ta kala topix

pali fake accounts re a8lie? ante kai LE.PA. ;P

TRAMPAKOULAS
23-08-2004, 17:38
STA DIALA RE RADIOHEAD FANBOYS
to 80s underground thread 8a einai panta on top!!!
@witskiler vale kai ena nick adramelch na mou kaneis to xathri... :P

VirusXI
23-08-2004, 17:42
atyxhses =P

Witchkiller
23-08-2004, 17:43
to 80s underground thread 8a einai panta on top!!!
@witskiler vale kai ena nick adramelch na mou kaneis to xathri... :P

Ama eisai ditethimenos na plerwseis se eidos sou bazw kai Dark Quarterer psilo,glyko agori kai otan ennow se eidos ksereis ti ennow e,e,e,???????
Alla de teleiwnei ekei h plirwmh.Thn wra pou tha sou tribw th patousa tha fwnazeis "ZHTW OI KRATOS" alliws no deal :P :P

TRAMPAKOULAS
23-08-2004, 17:44
atyxhses =P

ela twra pou den saresoun... :P

TRAMPAKOULAS
23-08-2004, 17:46
gia parth sou re gouitskilah akouw kai to protectors of the lair (oloklhro)

VirusXI
23-08-2004, 17:47
atyxhses =P

ela twra pou den saresoun... :P
mpliax.

Witchkiller
23-08-2004, 17:47
gia parth sou re gouitskilah akouw kai to protectors of the lair (oloklhro)

Ela re Tramp!Den iksera oti akous kai Heavy Metal naoum,.... :twisted: :P