PDA

View Full Version : Κυπελλο Ελλαδος 2010-2011

Pages : [1] 2

jack the ripper
28-10-2010, 01:20
Ε ας το εχουμε καπου μωρε..

Παρακολουθουμε το βιντεακι και μαθαινουμε τον ορισμο της λεξης: Τερματοφυλακας

http://www.youtube.com/watch?v=ZsbiSL5aIY0&feature=player_embedded#!

Boom!
28-10-2010, 03:27
http://www.youtube.com/watch?v=q45fPlxDpeE

Beyond Within
28-10-2010, 04:13
μετανιωνω απιστευτα που δεν ειχα παρεα και δεν πηγα γηπεδο
περσι ο ηρακλης, φετος ο αρης αυτα ειναι

Raven Lord
28-10-2010, 06:34
έτσι! δε σας χάλασε η τυρόπουτσα :P

Eulogy
29-10-2010, 12:32
pwpw.. tha kakomathoume

commissar
01-11-2010, 17:08
Ολυμπιακός Βόλου - Πανσερραϊκός
Ηρακλής - Κέρκυρα
Παναθηναϊκός - Τρίκαλα
Εθνικός Αστέρας - Διαγόρας Ρόδου
Ατρόμητος Αθηνών - Καβάλα
Λάρισα - ΑΕΚ
Αστέρας Τρίπολης - Ηλιούπολη ή Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα

Raven Lord
01-11-2010, 19:34
μαλακία :(

commissar
01-11-2010, 19:38
μαλακία :(

9-1-0 στο πρώτο ματς, Αου-Αου α λα 300 σε κάθε επίθεση, κρατάτε γερά το 0-0, και πάτε για ηρωική πρόκριση και νέα βιντεάκια κάβλας μέσα στα Τρίκαλα, μη μασάς.

commissar
22-12-2010, 20:07
μεγάλη απόδοση και σήμερα. :moutza:

ευτυχώς διώξαμε τον Μπακαγκόλ και κρατήσαμε Φιλομένο και Παπάζογλου τότε, μεγάλο κέρδος.

και ο Κλάους πάλι σκόραρε, είμαι περίεργος να δω στο τέλος της σεζόν πόσα θα έχει βάλει αυτός και πόσα ο κοντός.

Raven Lord
22-12-2010, 23:21
καλά πήγαμε. κρίμα που δεν έκατσε το Χ

Raven Lord
23-12-2010, 01:37
ωστόσο συγχαρητήρια αξίζουν στο αξιόμαχο συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα που αδικείται από την βαθμολογική θέση του (ένατη) στην Β' Εθνική. :touched:

κανονίστε λαμόγια να διώξετε κ τον βαζάκα

Kaserinos
23-12-2010, 13:24
Κανεις αλλος για ΑΕΛ αρενα αποψε?

regularpaul
23-12-2010, 14:53
ωστόσο συγχαρητήρια αξίζουν στο αξιόμαχο συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα που αδικείται από την βαθμολογική θέση του (ένατη) στην Β' Εθνική. :touched:

μετά τον Πολυχρονίου, ίσως o χειρότερος προπονητής που έχει περάσει από τον Ιωνικό
γενικώς τραγικός τύπος

μετά τις εορτές, Ιωνικός - Τρίκαλα :)

Kaserinos
24-12-2010, 00:13
Μολις γυρισα απο το ματς.
Ωραιο το γηπεδο, ο κοσμος για γελια και για κλαμματα..και μαλλον συνειδητοποιημενος οτι ετσι οπως παει η ομαδα, πεφτουνε.
Το ματς απ'τα χειροτερα που εχω δει τα τελευταια χρονια.
ενας Γεωργεας που σιγουρα θα μπηξε τα κλαμματα στα αποδητηρια αφου εβαλε γκολ, ενω κανονικα ουτε στο pro δεν βαζει.

Μια νικη-επιβιωση, που δεν μπορω να πω οτι την χαρηκα. Ματς-διαφημιση αμπαλιασης.

Τεινω να πιστευω οτι η TV εκτος απο κιλα προσθετει και ταλεντο στην μπαλα.

scarecrow
24-12-2010, 00:31
μετά τον Πολυχρονίου, ίσως o χειρότερος προπονητής που έχει περάσει από τον Ιωνικό
γενικώς τραγικός τύπος
Κακές γλώσσες λένε ότι στα μπουκάλια που κρατάει και πίνει στο ματς αντί για νερό έχει τσίπουρο.

Κατά τα άλλα Γεωργέας :touched::touched::touched::touched::touched::touched:

H.
24-12-2010, 12:03
Ε ας το εχουμε καπου μωρε..

Παρακολουθουμε το βιντεακι και μαθαινουμε τον ορισμο της λεξης: Τερματοφυλακας

http://www.youtube.com/watch?v=ZsbiSL5aIY0&feature=player_embedded#!

Τι θράσος είναι αυτό ρε βάζελος άνθρωπος να μιλάει για τερματοφύλακες? Ο γαμπρός της ομάδας σου αν έπαιζε στην Κοζάνη πόσα πιστεύεις θα έτρωγε?

jack the ripper
24-12-2010, 12:16
http://cw2designs.com/blog/wp-content/gallery/face-palm/facepalm013.jpg

H.
24-12-2010, 12:45
Ωραία, πες τώρα αν έχω κι άδικο ρε Τζόρβα.

Raven Lord
24-12-2010, 12:58

γενικώς τραγικός τύπος

για κάποιο περίεργο λόγο τα τελευταία χρόνια, μόνο με αυτόν έχουμε καταφέρει να παίξουμε μπάλλα... βέβαια, έχουμε πρόεδρο που την τελευταία φορά τον έδιωξε έχοντας την ομάδα αήττητη (και βέβαια έχει κάνει το απόλυτο ρεκόρ να διώξει έναν άλλο τύπο που είχε 11 σερί νίκες)

Magellan
29-12-2010, 14:16
1. Ατρόμητος - Διαγόρας/Εθνικός Αστέρας

2. Κέρκυρα/Ηρακλής - Ολυμπιακός Βόλου

3. Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

4. Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

και μετα 1-2 και 3-4
:headbang:

Daffy
29-12-2010, 16:33
makeleia

geologiko_karoto
29-12-2010, 20:43
http://www.paok24.com/dbimg/news/4894_front.jpg

γιατί γελάγαγε ο Θείτσος ;

ΠΑΟΚ - Ηρακλής στο ΟΑΚΑ,το λέω από τώρα

Raven Lord
07-01-2011, 13:33
γενικώς τραγικός τύπος

:twisted:

attila
09-01-2011, 11:04
http://www.paok24.com/dbimg/news/4894_front.jpg

γιατί γελάγαγε ο Θείτσος ;

κατι θα ηξερε φαινεται

00i00
12-01-2011, 23:33
χιλια χρονια ηρακλης
τσορτσοπ

geologiko_karoto
12-01-2011, 23:52
ΠΑΟΚ - Ηρακλής στο ΟΑΚΑ,το λέω από τώρα :-(

τσορτσοπ

επ,αυτό το έλεγε και το γιαγιούδιμ που ήτο απτη Λήμνο
πως έφτασε στο βάλτο σας;

00i00
12-01-2011, 23:57
να'ναι καλα τα τουρκικα ΓΚΑΥΛΙΑ

SpiritCrusher
13-01-2011, 00:04
χιλια χρονια ηρακλης
τσορτσοπ

E ok, χάσαμε στα πέναλτυ και κάτι έγινε. Ομως ο μινμιν, μινμιν :!:

00i00
13-01-2011, 00:06
χιλια χρονια ηρακλης ειπα ρε...αμαν

Pinatero
18-01-2011, 21:19
ποιο καναλι δειχνει αυριο ολυμπιακο - παοκ?
η ωρα του ματς αν δεν κανω λαθος ειναι 18:00.

scarecrow
18-01-2011, 21:19
conn-x

Pinatero
18-01-2011, 21:31
ε ρε πουστη μ κι εψαχνα κανα τεταρτο και λεω τι στο διάτανο! ξεχασα το κοννεξ

00i00
19-01-2011, 19:26
αποβολη του havoc...γελαει ο κοσμος

warlord mkII
19-01-2011, 19:28
το βλεπω με αγγλο σπικερ, δεν εχει πει 1 ελληνικο ονομα σωστα

καλος παοκ παντως

Nodoordonotthereisnotry
19-01-2011, 19:30
Σας έχουμε βάλει μέσα στα δίχτυα...ο γκαρσία παρολίγο goal από το corner αλά ρομπέρτου κάρλοςςςς!

edit: στημένο!

Ford Prefect
19-01-2011, 19:52
Και εγώ με τον Άγγλο το βλέπω και σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να μπορούσα να βλέπω όλα τα ματς έτσι. Και ας λέει Τσάλκιας και Τοσορίντες, πολύ ευχάριστη περιγραφή.

Λατρεία στον Μοντεστό. Μούφα πρώτο ημίχρονο.

BlackiE
19-01-2011, 19:53
Ένα ημίχρονο χωρίς μαϊμουδιές Γκαρσία, ξενέρα.

00i00
19-01-2011, 20:47
γκολ γαμω τον τριτσωνη γαμω...ΓΚΟΛ

commissar
19-01-2011, 21:02
http://www.fcpaok.gr/images/stories//010_011/KYRIAKOS/KYPELLO_OPAP/osfp%20paok%2013.jpg

http://www.fcpaok.gr/images/stories//010_011/KYRIAKOS/KYPELLO_OPAP/osfp%20paok%2011.jpg

http://www.fcpaok.gr/images/stories/010_011/KYRIAKOS/KYPELLO_OPAP/osfp%20paok%2015.jpg

Reject
19-01-2011, 21:21
καλή χρονιά,χρονιά πολλά,εμφραγματα στον Πειραια.

ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΜΕ.

Amnesiac.
19-01-2011, 21:38
ΟΛΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

τρέλα μας πουλήσατε πάλι.

carheart
19-01-2011, 21:44
έχουμε λινκ;

Reject
19-01-2011, 21:51
ΟΛΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

ελα βρε λαχανο τωρα....

Abruzzi
19-01-2011, 21:53
η φωτο απο το ματς στον βολο δεν ειναι;

Nodoordonotthereisnotry
19-01-2011, 22:15
O Σάλπι δεν έβαλε το goal στον Βόλο; (δεν ξέρω σίγουρα, γι' αυτό ρωτάω...)

nothingman
19-01-2011, 22:20
η πρωτεύουσσα της Μαγνησίας δεν είναι ο Βόλος; ψάχνω τόση ώρα και δεν μπορώ να το βρω.

00i00
19-01-2011, 22:24
O Σάλπι δεν έβαλε το goal στον Βόλο; (δεν ξέρω σίγουρα, γι' αυτό ρωτάω...)

WTF???

warlord mkII
19-01-2011, 22:24
έχουμε λινκ;

καρχαρτ, γκουγκλαρε magic goals και θα βρεις λινκ

Nodoordonotthereisnotry
19-01-2011, 22:38
η φωτο απο το ματς στον βολο δεν ειναι;

00i00
19-01-2011, 22:43
στον βολο βαναμε 3 ρε φιλε...
τεσπα...παρτε Βιερινια...

http://www.youtube.com/watch?v=M9lKkj6haUQ&feature=player_embedded

ετσι μπροστα στην λεφτα

Nodoordonotthereisnotry
19-01-2011, 22:45
Α, νόμιζα πως είχαμε βάλει μόλις 1, lol.

warlord mkII
19-01-2011, 22:53
Τελικά τον κηπουρό τον κάνανε άγαλμα εκεί στο λιμάνι

H.
19-01-2011, 22:56
Θεόρατε κηπουρέ σε ευχαριστούμε. Τον πούλο κωλόγαυροι.

tsimpouklano
19-01-2011, 23:06
Βουντού βουντού στον Πειραιά ρε. Αρχιμάγιστρος ο Παύλος o Iνδιάνος, witchdoctor οι σέξι Μπρούνο και ο Πορτογάλος και φυσικά ο Μανιτού Κοντρέρας. Σπέσιαλ βουντού απίαρενς συμμετοχή από Σωτήρη Μπαλαφίνιο.

Abruzzi
19-01-2011, 23:59
μας πηρε χαμπαρι και ο αγγλος εκφωνητης

scarecrow
20-01-2011, 00:04
Δεν είδα όλο το ματς.Τυχερά τα γκολ πάντως.
Α και ευχαριστούμε το Ζεσουάλντο για την εντεκάδα που κατέβασε.

Odonian
20-01-2011, 00:35
Θα ακούσουμε πάλι τα απίστευτα για τον προπονητή από τους "ειδικούς". Ας αφήσουμε και έναν να δουλέψει λίγο, ματς κυπέλλου ήταν. Αν περπατούσαν οι σκασμένοι την Κυριακή θα λέγανε γιατί τους έβαλε.

Το ματς ήταν σούπα με μικρή υπεροχή ΠΑΟ, από αυτές με τις οποίες συνήθως χάνουμε γιατί κάνει γκέλα η άμυνα. Το πρώτο γκολ είναι μνημείο σε αυτό, στην αμπαλοσύνη του γιαχιτς που πήγε για σουτ και έκανε σέντρα και στο γρήγορο μυαλό του Λύμπε. Ήρθε και το δεύτερο από καραμπόλα και καλά να πάθουμε.

tsimpouklano
20-01-2011, 00:38
O Kούπερ νομίζω ακόμη στην Ελλάδα είναι.

VirusXI
20-01-2011, 00:41
μας πηρε χαμπαρι και ο αγγλος εκφωνητης

O άγγλος εκφωνητής γάμευσε όταν σχολιάσε θέατρο του καραγκούνη κάπου στο 1ο ημίχρονο \m/

warlord mkII
20-01-2011, 00:56
Άντε και του χρόνου.

freak brother
20-01-2011, 00:58
τον εσβησε ο χιμενεθ τον φερειρο στο συγκεκριμενο παιχνιδι παντως. Το διπλο φαινοταν απο νωρις , Μαρινος , Σειταριδης , Καρα.

KoiliaSamprela
20-01-2011, 01:00
http://static.fsport.gr/press/newspapers/19012011/prasini_l.jpg

chris_boss
20-01-2011, 01:10
Θα ακούσουμε πάλι τα απίστευτα για τον προπονητή από τους "ειδικούς". Ας αφήσουμε και έναν να δουλέψει λίγο, ματς κυπέλλου ήταν. Αν περπατούσαν οι σκασμένοι την Κυριακή θα λέγανε γιατί τους έβαλε.

Το ματς ήταν σούπα με μικρή υπεροχή ΠΑΟ, από αυτές με τις οποίες συνήθως χάνουμε γιατί κάνει γκέλα η άμυνα. Το πρώτο γκολ είναι μνημείο σε αυτό, στην αμπαλοσύνη του γιαχιτς που πήγε για σουτ και έκανε σέντρα και στο γρήγορο μυαλό του Λύμπε. Ήρθε και το δεύτερο από καραμπόλα και καλά να πάθουμε.

μάλιστα. δλδ το ότι παρέταξε 1,5 παίκτη δεν πρεπει να το χρεωθεί; ναι, υπάρχουν ελλείψεις στο καλύτερο ρόστερ εβερ αλλά δεν είναι πολυτέλεια να ρισκάρεις ένα τίτλο με κατά 90% χαμένο πρωτάθλημα;

Tyler_Durden
20-01-2011, 01:32

μάλιστα. δλδ το ότι παρέταξε 1,5 παίκτη δεν πρεπει να το χρεωθεί; ναι, υπάρχουν ελλείψεις στο καλύτερο ρόστερ εβερ αλλά δεν είναι πολυτέλεια να ρισκάρεις ένα τίτλο με κατά 90% χαμένο πρωτάθλημα;

Ρε συ ομως, για να κερδίσεις τον μάκο και τον καράμπελα, και τον γιάχιτς και τον δέλλα, πρέπει να κατέβεις με την πρώτη σου εντεκάδα στο ακέραιο; και εν τέλει ποιος δηλαδή που θα έκανε την διαφορά πέρα από τον Λάζαρο δεν ξεκίνησε; ο Βύντρα; Ή ξαφνικά για όλα φταίει ο Σειταρίδης πάλι; Παναθηναικός είσαι. ΣΗΜΕΡΑ δεν σου φτάιει κανείς. Σήμερα ήσουν γκαντέμης. Ναι ρε φίλε, καλή και η κριτική αλλά γαμώ την πουτάνα μου 2/2 ακύρα και από σπόντες και τσαφιές εφαγες σήμερα. Ποιος πορτογάλλος και ποιο ροτεισον μας φταίει σήμερα; Δεν έχουν περάσει καλά καλά ούτε 3 παιχνίδια από την περίοδο κρίσης με τους ολυμπιακους βόλου και τους αστέρες και σήμερα ας πούμε περιμέναμε τι; υπερμπάλα; γιατί με εξαίρεση την αργοπορία στην αντίδραση μετά το πρώτο γκολ, εγώ προσωπικά σήμερα είδα βελτίωση. Και στην ανάπτυξη, και στον Νίνη που όλοι τον κράζουν απόψε, και στην κυκλοφορία της μπάλας. Σίγουρα είναι απίστευτα σπαζαρχίδικο να χάνεις από τους 10 φορες πιο ανύπαρκτους απο σένα (και μάλιστα για δεύτερη φορά φέτος) αλλά του πούστη. Ειδικά σήμερα είναι συγκυριακό.Και φαντάζομαι οτι όσοι διαβάζετε αθλέτιξ τακτικά ξέρετε οτι δεν έχω κανένα θέμα να τα χώσω στην ομάδα. Όταν πραγματικά τα κάνει σκατά όμως και δεν κάνει ούτε τα αυτονόητα.Μουτζώχτε τώρα.

υ/γ: Μπράβο ρε Παυλάρα. Τους έβαλες στη θέση τους. Αυτά είναι. Η κλαψομουνιά μπροστά στα μικρόφωνα είναι ουσιαστική βοήθεια τέτοια περίοδο για το τμήμα.Καθήστε και κοιτάτε και κάντε κι άλλο τους πικραμένους. Το έχουμε ανάγκη

jack the ripper
20-01-2011, 01:41
Sorry Tyler αλλα εγω @@ βελτιωση ειδα... κεντρο ανυπαρκτο αφου ο σιμαο ως γνωστον δεν μπορει να κανει παιχνιδι, καραγκουνης ε καραγκουνης και ο νινης μετριος..μετα ειχες σπυροπουλο να εχει ενα ακομα ΤΡΑΓΙΚΟ παιχνιδι και ουσιαστικα ολο το παιχνιδι (το ποιο??) να το κανουμε με εμπνευσεις του Λετο..ο σισσε ο κακομοιρης ακομα περιμενει καμια μπαλια...δεξια πλευρα δεν υπηρχε καθως δεν υπαρχει δεξιο χαφ μαρινος και ο σειταριδης δεν ανεβαινε ποτε... συνολικα στο ματς ειχαμε 3-4 φασεις αν θυμαμαι καλα..και η μοναδικη κραυγαλεα ηταν αυτη που εβγαλε ο σαχα..ε ετσι δεν πας πουθενα

Tyler_Durden
20-01-2011, 01:55
Να στο θέσω αλλιώς και να μιλήσω υποθετικά; ΜΕ ΚΑΡΜΠΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ και από την αεκ και από εμάς. ΑΝ λέμε ρε παιδί μου. ΑΝ σου καθόντουσαν αυτές οι 2 σπόντες ανάποδα και σκόραρες εσυ με αυτόν τον τρόπο τι θα λέγαμε τώρα, και ποια θα ήταν απόψε η κριτική μας για το ματς; Και ξαναλέω με την ίδια εμφάνιση και από τους δύο. Απλά νομίζω το μυαλό μας -ΟΛΩΝ μας- έχει σαπίσει με όλα αυτά όλα τα χρόνια με την κάθε στραβή που θα προστίθεται στην καμπούρα μας, βγάινουμε και τα ισοπεδώνουμε όλα. Και αυτό περνάει μόνο από συνεχόμενους τίτλους.

περιμένω ποστ σπίριτκράσερ μετά τα δικά μου "αν" του τύπου "αν η γιαγιά μου είχε καρούλια" και για να πω την αληθεια μπορεί να έχει και δίκιο

Jimmy
20-01-2011, 02:01
ERWTA THELEI H ZWH VAZELA ERWTA THELEI
TWRA THA SAS PAROUME KAI TO SISE KAI TELEIWSE H DOULEIA

Tyler_Durden
20-01-2011, 02:03
timmy είπαμε;

scarecrow
20-01-2011, 02:04
Το θέμα είναι ότι παίζεις ένα ντέρμπι κυπέλλου στην έδρα σου και προτιμάς να ξεκουράσεις παίχτες για το δύσκολο(??) ματς με τον Πανιώνιο.
Και εκτός αυτού δεν σχολίασε κανείς το γεγονός ότι η 11άδα του ΠΑΟ είχε ανακοινωθεί από τους δημοσιογράφους από το μεσημέρι :fear:

Odonian
20-01-2011, 02:12

Να χρεωθεί ποια αλλαγή στους βασικούς; Άλλαξε όλους όσοι λέγαμε ότι είναι σκασμένοι και δε βγάζουν 2 ποιοτικά ματς τη βδομάδα με παίκτες τους οποίους αν είναι να υπάρξουν ελπίδες για πρωτάθλημα πρέπει να τους κερδίσει κάπως. Οι περισσότεροι από αυτούς που δεν έπαιξαν ήταν και εκτός πριν λίγες μέρες. Αν το θέμα είναι μη μείνουμε με άδεια χέρια φέτος, να πετάξουμε λευκή πετσέτα στο πρωτάθλημα, αλλά για μένα το κύπελλο πάντα θα είναι ευκαιρία να μπει και κάνας άλλος μέσα (ειδικά όταν η ομάδα είναι σε τέτοια κατάσταση) και το πρωτάθλημα ακόμα παίζεται.

BlackiE
20-01-2011, 02:25
Μίνος στην έρα τώρα

GG*
20-01-2011, 02:43
ψιλοδικαιο το σημερινο στο φαληρο
ο χαβος που κανει σολαριουμ:?:

SpiritCrusher
20-01-2011, 02:50
περιμένω ποστ σπίριτκράσερ μετά τα δικά μου "αν" του τύπου "αν η γιαγιά μου είχε καρούλια" και για να πω την αληθεια μπορεί να έχει και δίκιο

Λολ. Όχι είμαι υπέρ των "αν" σαν κομμάτι ανάλυσης όπως έκανες εσύ, όπως είχα κάνει κι εγώ. Με ενοχλει η απαξίωση του "αν η γιαγιά μου είχε καρούλια". Στα "αν" σου, όμως, κάνεις ένα λάθος: Όπως είπες, κάποιες φορές ακόμα και όταν νικάτε με χάλια εμφάνιση θα πείτε κάποιοι ότι "μπλαμπλα κερδίσαμε αλλά η ομάδα χάλια/αντε γαμησου ζεσουάλδο/φταίει ο Τεν Κατε κτλ, μονος που επαιζε ήταν ο Σισε" <--[Generic βαζελοverdict]. Θέλω να πω πως ακόμα και αν ήταν ανάποδα μάλλον θα βλέπατε τα ίδια στραβά.

Από την άλλη:

Ρε συ ομως, για να κερδίσεις τον μάκο και τον καράμπελα, και τον γιάχιτς και τον δέλλα, πρέπει να κατέβεις με την πρώτη σου εντεκάδα στο ακέραιο;

Όταν η βασική σου ενδεκάδα έχει Μπουμσονγκ, Σπυρόπουλους, Μαρίνους κτλ. ε σόρρυ αλλά ναι.

Επειδή δεν είδα, ο Καρνέζης τα πήγε καλα; Και γιατί μπήκε βασικός; Ήταν η έκπληξη Ζεσουάλδο που έλεγαν τα έντυπα τόσες μέρες ή τραυματίστηκαν οι υποδελοιποι;

SpiritCrusher
20-01-2011, 03:09
ΟΛΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

http://sport24.gr/football/omades/Paok/apothewsh_diarkeias.754275.html

...

Odonian
20-01-2011, 04:23
Επειδή δεν είδα, ο Καρνέζης τα πήγε καλα; Και γιατί μπήκε βασικός; Ήταν η έκπληξη Ζεσουάλδο που έλεγαν τα έντυπα τόσες μέρες ή τραυματίστηκαν οι υποδελοιποι;

Ο Καρνέζης δεν πήγε ούτε καλά ούτε άσχημα, έπαιζε το πουλί του σε όλο το ματς και στις μόνες 2 φάσεις που έκανε η αεκ (τα γκολ) δεν έχει ευθύνη γιατί μπήκαν από καραμπόλες.

KoiliaSamprela
20-01-2011, 09:07
Γενικότερα με ξέρετε , δεν είμαι άνθρωπος ιδιαίτερα τον προκλήσεων "και της καζούρας" αλλά ρε Τάιλερ με το μπουρδέλο που έχεις φέτος (δεν μοιάζει καν με ομάδα) την τόλμη και γοητεία με τα διοικητικά σας , έχεις ακόμα το θράσος και γράφεις υπεροπτικά αναφερόμενος στην "αεκ"?
Μήπως μας κερδίσατε στον προηγούμενο αγώνα και το ξέχασα?

Ασχολήσου τώρα με την γερασμένη διπλή ηδονή από τον μπάρμπα Λύμπε , και κάνε και λίγο τουμπεκί , γιατί αν δεν είχες την φετινή διαιτησία ούτε 8ος δεν θα ήσουν.

Tyler_Durden
20-01-2011, 11:57
Λέω εξαρχής, οτι παραδέχομαι το "μπουρδέλο" της φετινής ομάδας του ΠΑΟ. Και δεν το λέω ειρωνικά. Είναι μια πραγματικότητα.Ούτε είπα ποτέ φέτος οτι παίξαμε μπαλάρα, ούτε έριξα τις ευθύνες σε διαιτησίες, ούτε τίποτα. Όταν όμως ακόμη κι αυτο το μπουρδέλο στη βαθμολογία ως τώρα το κοιτάς με το κυάλι, καταλαβαίνεις πόσο ακόμα πιο ανύπαρκτη είναι η ομάδα σου. Και μην αρχίσουμε την κλάψα για τις διαιτησίες, γιατί αν είχε ο ΠΑΟ είχε την διαιτησία μαζί του, δεν σου λέω οτι θα είχε παραπάνω πόντους, αλλά σίγουρα δεν θα είχε τον γαύρο στο +5. Εκτός κι αν η φετινή διαιτησία είναι συνεννοημένη να ευνοεί και Παναθηναικό και ολυμπιακό, και είναι αποτέλεσμα της "φιλίας" του "ενεργού" Πατέρα με τον Μαριδάκη. Όπως και να χει βρίσκω θλιβερό να γίνεται διαγωνισμός αναπηρίας του στυλ "εγω είμαι λιγότερο σακάτης απο σένα, νανα να να". Απλά μην λέμε κι οτι θέλουμε.

KoiliaSamprela
20-01-2011, 12:44
Λέω εξαρχής, οτι παραδέχομαι το "μπουρδέλο" της φετινής ομάδας του ΠΑΟ. Και δεν το λέω ειρωνικά. Είναι μια πραγματικότητα.Ούτε είπα ποτέ φέτος οτι παίξαμε μπαλάρα, ούτε έριξα τις ευθύνες σε διαιτησίες, ούτε τίποτα. Όταν όμως ακόμη κι αυτο το μπουρδέλο στη βαθμολογία ως τώρα το κοιτάς με το κυάλι, καταλαβαίνεις πόσο ακόμα πιο ανύπαρκτη είναι η ομάδα σου. Και μην αρχίσουμε την κλάψα για τις διαιτησίες, γιατί αν είχε ο ΠΑΟ είχε την διαιτησία μαζί του, δεν σου λέω οτι θα είχε παραπάνω πόντους, αλλά σίγουρα δεν θα είχε τον γαύρο στο +5. Εκτός κι αν η φετινή διαιτησία είναι συνεννοημένη να ευνοεί και Παναθηναικό και ολυμπιακό, και είναι αποτέλεσμα της "φιλίας" του "ενεργού" Πατέρα με τον Μαριδάκη. Όπως και να χει βρίσκω θλιβερό να γίνεται διαγωνισμός αναπηρίας του στυλ "εγω είμαι λιγότερο σακάτης απο σένα, νανα να να". Απλά μην λέμε κι οτι θέλουμε.

ξέρεις ε?

:moutza:

JnB
20-01-2011, 13:10
γιατί αν είχε ο ΠΑΟ είχε την διαιτησία μαζί του, δεν σου λέω οτι θα είχε παραπάνω πόντους, αλλά σίγουρα δεν θα είχε τον γαύρο στο +5.

Σωστά, δεν πήρες βαθμούς που δεν άξιζες από διαιτησία φέτος.

jack the ripper
20-01-2011, 13:14
γενικα tyler η διαιτησια δε μας εχει παει ασχημα φετος μη λεμε οτι θελουμε (δεν ειμαι εγω που μουτζωνω ενημερωτικα :P) ... βεβαια και παλι η διαφορα απο τον τριτο ειναι 10 βαθμοι οποτε σχολια οπως κανονικα θα βρισκοσασταν στην 8η θεση ειναι γραφικα...

Jangling Jack
20-01-2011, 15:03
Εκτός κι αν η φετινή διαιτησία είναι συνεννοημένη να ευνοεί και Παναθηναικό και ολυμπιακό

τωρα μιλας σωστα

KoiliaSamprela
20-01-2011, 15:14
... βεβαια και παλι η διαφορα απο τον τριτο ειναι 10 βαθμοι οποτε σχολια οπως κανονικα θα βρισκοσασταν στην 8η θεση ειναι γραφικα...

εθελοτυφλείς αξιαγάπητε γιούζερ ;)

jack the ripper
20-01-2011, 15:29
δεν νομιζω αλαλ τι να σου πω λατρεια κοιλια (στο φεστ δεν ηρθες :( )
η σωστη φραση οπως μου πε και ο jnb στο εμ ες εν ειναι: "αν δεν ειχες σισσε θα ησουν στην 8η θεση " :P

scarecrow
20-01-2011, 15:33
γιατί αν δεν είχες την φετινή διαιτησία ούτε 8ος δεν θα ήσουν.
Εντάξει υπερβολικό.Αλλά ότι παίρνουν τα σφυρίγματα τους ΠΑΟ και Ολυμπιακός αυτό δεν νομίζω να το αμφισβητεί κανείς.

Nasum
20-01-2011, 15:47
Όταν μια ομάδα παρουσιάζει διοικητική αστάθεια,το απολύτως λογικό είναι να παρουσιάζει και αγωνιστική αστάθεια.Αυτό που έγινε χθες προσπάθησα με κάθε τρόπο να το ξεχάσω,βλέποντας δύο ταινίες στα καπάκια ας πούμε.
Για μένα δεν υπάρχει δικαιολογία ότι μπήκε ο τάδε και ο τάδε,άρα για αυτό χάσαμε.Από τη στιγμή που φοράει την γαμημένη τη φανέλα πρέπει να δείχνει κάθε μα κάθε φορά γιατί πρέπει να την φοράει.Και έρχομαι εδώ και ξαναλέω ότι κάτι παιχτάκια τύπου Μαρίνος,Σπυρόπουλος δεν θα έπρεπε να περνάνε καν το κατώφλι της Παιανίας.Ο Κάπταιν Κάρα το μόνο που σου προκαλεί είναι θλίψη.Το λάθος του Φερέιρα είναι ότι κατέβασε την ομάδα με 8 παίχτες από την αρχή.Πραγματικά δεν ξέρω τι οράματα βλέπει ο κάθε κόουτς με τον Μαρίνο πριν από τα παιχνίδια.Εξάλλου ο μόνος τρόπος για να αχρηστέψεις τον Σισέ είναι να βάλεις από πίσω του τον Κάρα.Ο Σπυρόπουλος παίζει γιατί ο Ιωαννίδης είναι ακόμη χειρότερος.
Και Τάιλερ μεταξύ μας,κάτι Καράμπελες,Μάκοι και σία μπορεί να είναι παρτάλια του ελέους αλλά Μαρίνοι δεν είναι,ούτε θα υπάρξουν ποτέ.Τουλάχιστον αυτοί δεν έχουν γηπεδοφοβία.Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τι σόι πλασέ έκανε στη φάση του 44.

freak brother
20-01-2011, 15:55
αμα μια ομαδα δεν την αγαπας , καντηνε πουτανα να τα κονομας.

chris_boss
20-01-2011, 15:59

Να χρεωθεί ποια αλλαγή στους βασικούς; Άλλαξε όλους όσοι λέγαμε ότι είναι σκασμένοι και δε βγάζουν 2 ποιοτικά ματς τη βδομάδα με παίκτες τους οποίους αν είναι να υπάρξουν ελπίδες για πρωτάθλημα πρέπει να τους κερδίσει κάπως. Οι περισσότεροι από αυτούς που δεν έπαιξαν ήταν και εκτός πριν λίγες μέρες. Αν το θέμα είναι μη μείνουμε με άδεια χέρια φέτος, να πετάξουμε λευκή πετσέτα στο πρωτάθλημα, αλλά για μένα το κύπελλο πάντα θα είναι ευκαιρία να μπει και κάνας άλλος μέσα (ειδικά όταν η ομάδα είναι σε τέτοια κατάσταση) και το πρωτάθλημα ακόμα παίζεται.

Από πού κι ως πού είναι εύκολο ματς και μάλιστα προσφέρεται για αλλαγές. Και όπως και να το κάνουμε, ο μαρίνος ίσως δε γίνει ποτέ κανονικός ποδοσφαιριστής, ο σπυρόπουλος επίσης, ενώ ο καραγκουνοτυπάρας δεν είναι ούτε για να κάνεις καθυστερήσεις στο 90’. Πρέπει να είναι ο μόνος άνθρωπος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο (όχι μόνο ποδοσφαιριστής) και στα 33+, έχει τραγική άγνοια για πολλά μες το παιχνίδι.

Οι αλλαγές μετά το γκολ έπρεπε να έχουν γίνει από το ημίχρονο. Τέλος παντων, αυτό που θέλω να πω, είναι ότι ούτε αυτός είναι άμοιρος ευθυνών για το χθεσινό. Και ναι, η αεκ δεν έκανε φάσεις. Εμείς κάναμε;

ΥΓ. Ο Σπυρόπουλος από κοντά είναι μεγάλη απόλαυση. Θα ήθελα να ρίξω μια ματιά σε 2-3 κριτικές επαγγελματιών του χώρου.
ΥΓ2. Nasum, ο Καραβλαχος δεν έπαιζε πίσω από Σισέ. Υποτίθεται ότι Νίνης και Καραγκούνης έπαιζαν μπροστά από Σιμάο, αλλά τι ψάχνεις.

JnB
20-01-2011, 16:05
κάτι Καράμπελες,Μάκοι και σία μπορεί να είναι παρτάλια του ελέους αλλά Μαρίνοι δεν είναι,ούτε θα υπάρξουν ποτέ.

:touched:

KoiliaSamprela
20-01-2011, 16:08
Εντάξει για τον Καράμπελα να το δεχτώ , αλλά ο φετινός ο Μάκος σοβαρά δεν χώραγε σε καμιά από τις ομάδες σας? Μήπως τελικά γράφω σε λάθος σέξιον και εδώ είναι η πριμέρα ντιβιζιόν?

Pinatero
20-01-2011, 16:15
http://i179.photobucket.com/albums/w318/pinatero/olympiakospaok-1.jpg

00i00
20-01-2011, 16:18
κι ενα παλουκι στον κωλο τους

Ford Prefect
20-01-2011, 16:39
Λοιπόν, για το δικό μας έχω να πω βλέποντας το θέαμα με αγγλική περιγραφή, ζήτω το Αλ Τζαζίρα, ότι έτσι είναι η μπάλα, μέτριο πρώτο ημίχρονο και κακό flow γιατί κάθε τρεις και λίγο είχαμε διαμαρτυρίες και δύο φάσεις. Το δίκαιο του πρώτου ημιχρόνου ήταν το Χ με ελαφρύ προβάδισμα σε μας, ζήτω ο Μοντεστό.

Στο δεύτερο εγώ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα. Προ εορτής πάντα λέγαμε ότι ο Ρόμενταλ είναι ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ και ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. Ο Ερνέστο δεν μασάει από αυτά, το ξέρουμε, δεν του λέμε πια τίποτα, αφού κάνει δουλειά ο άνθρωπας, τα καταπίνουμε. Φυσικά, κατόπιν εορτής φάνηκε ότι ο Ζαϊρί περνάει φοβερή φόρμα (συγκεκριμένα από τότε που ακουγόταν έντονα ότι θα πάρει πόδι! Για δες!) και έπρεπε να έχει περάσει πολύ νωρίτερα. Γενικά όμως ανέβηκε και ο Ιμπαγάσα στην απόδοση και κάναμε μπόλικες ευκαιρίες, δεν μας ήθελε η πόρνη και μια φορά που κοιμηθήκαμε (παιδαριωδώς) φάγαμε γκολ από την κλάση του Βιερίνια. Μεγάλος παίχτης. Μπορεί να είναι εξαφανισμένος σε όλο το ματς και ξαφνικά να στο κάτσει. Και δεν το λες τύχη, το κάνει συχνά ο μπάσταρδος. Ρισπέκτ.

Ωραίο ματσάκι το δεύτερο, συγχαρητήρια στα παοκτσάκια, παίχτηκαν και οι εθιμοτυπικές φάπες στην φυσούνα, όλα όπως έπρεπε. Θα είναι κολασμένο το ματς στην Τούμπα, το ματς της χρονιάς κι ετς, να νικήσει ο καλύτερος και ο πιο χαλκέντερος και τέτοια γραφικά.

Για το άλλο ματς, πριν από όλα, προφανώς η σωστή ατάκα είναι "χωρίς Σισέ θα ήσουν 5ος" και να πω την αλήθεια αυτό είναι πιο ξεφτίλα από το θέμα της διαιτησίας που είναι υπαρκτό αλλά να πάει να γαμηθεί. Πάντως ο Χιμένεθ έχει κάνει δουλειά στην ΑΕΚ. Μπορεί να του πήρε λίγο αλλά σιγά-σιγά Βλέπεις μια ομάδα να παίζει σωστή μπάλα και με πλάνο. Τουλάχιστον και σε αυτόν τον τομέα η ΑΕΚ ήταν καλύτερη χτες αλλά έχει συνολικά χειρότερους παίχτες. Είχε όμως έναν Λυμπερόπουλο με εξάρσεις Αλεξανδρή και δεν είναι άδικο το σκορ. Δίκαιο το αποτέλεσμα, διότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να κάνει μια ευκαιρία της προκοπής. Οι μοναδικοί χτες επιπέδου Παναθηναϊκού ήταν ο Σισέ όπως πάντα (σουτάρα και αποκρουσάρα) αλλά αχρηστευμένος και ο Λέτο, που τον λυπάμαι όσο δεν πάει, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έκανε πολύ καλό παιχνίδι, αλλά μόνος του.

Οπότε, ναι μεν ο Παναθηναϊκός είναι και ήταν καλύτερη ομάδα *γενικά* (χτες, στο πρωτάθλημα), αλλά χάνει στο θέμα "ομάδα" και κυκλοφορία και "τι κάνουμε", ειδικά όταν δεν παίζουν οι ενδεκαδάτοι, που κάαατι έχουν αρχίσει και δένουν. Πάντως, όταν το ένα και μοναδικό σου όπλο είναι ο Σισέ, δεν παίζεις με την τροφοδοσία του, πας ξεβράκωτος στα αγγούρια. Αλήθεια, αυτός ο βλάκας ο Τράκης της Πράσινης, καθυστερημένος ντιπ για ντιπ είναι; Τις προάλλες είχε στο εξώφυλλο ότι ο Σισέ έχει όσα ο Μιραλάς και ο Πάντελιτς μαζί. Το ωραίο ήταν να μας έλεγε πόσα γκολ έχει σε σχέση με τους συμπαίκτες του, να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Μου είχε λείψει το κύπελλο. Είναι μουντιαλέ το γαμημένο, νοκ άουτ, ένας τελικός, ό,τι νά'ναι, γαμάει και ο φτωχός, τα τελευταία χρόνια ήταν λίγο ξενέρωτο, φέτος γούσταρα.

Άλλο επάγγελμα οι Άγγλοι εκφωνητές. Τι γαμημένα ωραία που ήταν.

Eulogy
20-01-2011, 17:53
den kanoume kai ton epanaliptiko sti rizoupoli?!

Tyler_Durden
20-01-2011, 17:56
χαχα όσο περνάει η ώρα νιώθω τα πόστ μου, σαν παγκάρι. όποιος περνάει αφήνει και ότι μουτζα έχει ευχαρίστηση :)

00i00
20-01-2011, 18:46
παίχτηκαν και οι εθιμοτυπικές φάπες στην φυσούνα, όλα όπως έπρεπε.

το αστειο ειναι οτι οταν πεφτουν τα εθιμοτυπικα πατακιουτα στα κοτοπουλακια σας (απο κεινα τα μικρα στο Eraserhead) στην Τουμπα,εσυ και ο καθε υγιης (ο γιεα) οσφπιακος ωρυεστε για μαμελουκους,μεθυσμενα ΟΡΞ και απολιτιστους σαρακηνους

αλλα ας τα αφησομε αυτα...εσυ που εισαι και καλος κριτης φασεων,για πες μας για τον τριτσωνη,ποσους παιχτες μας επρεπε να βγαλει με κοκκινη χτες?
τον λαιντσμαν που τολμησε και βρεθηκε στην τροχια του βληματος που πεταξε το βλημα σας θα τον σβησετε απο τις λιστες?

α και επισης...
http://i54.tinypic.com/34glslv.jpg
...καποιος να αγορασει δυνατοτερα μεγαφωνα στις ιουλιετες της 7,τοσα φραγκα εχετε,ο Βιερινιας δεν σας ακουει

Reject
20-01-2011, 18:56
χαχαχα να και ο σκυλομουρης ο χαζοχαζουλης Χαρος.
"ορματε παλικαρια μου Κορυδαλλιωτικα να πατησουμε κατω τους Βουλγαρους των Σερρων".
3 τραυματιες απολογισμος.:D:D:D

Ford Prefect
20-01-2011, 19:28
παίχτηκαν και οι εθιμοτυπικές φάπες στην φυσούνα, όλα όπως έπρεπε.

το αστειο ειναι οτι οταν πεφτουν τα εθιμοτυπικα πατακιουτα στα κοτοπουλακια σας (απο κεινα τα μικρα στο Eraserhead) στην Τουμπα,εσυ και ο καθε υγιης (ο γιεα) οσφπιακος ωρυεστε για μαμελουκους,μεθυσμενα ΟΡΞ και απολιτιστους σαρακηνους

Α, δεν έμαθα, τις έφαγε ο Φωτάκης μόνο; Εγώ είχα ακούσει ότι απλώς πιαστήκανε στα χέρια με τον Πάντελιτς και τελικά είπανε όλοι να το ξεχάσουμε, οπότε το πήρα στο λάιτ. Αλλά άμα έφαγε μάπες ο Φωτάκης από τον Πάντελιτς, να καταδικάσω ρε μινμιν. Επίσης, άλλο μπινεκλίκια και σπρωξίδια στον χαμό της φυσούνας και άλλο η μουνοπανιά στο προάυλιο της φυλακής που είχε κάνει ο Γκαρσία στον Ντιόγκο, που ήταν και το μοναδικό πράγμα που έχω γράψει για μαμελούκους παοκτσήδες που αποθεώνετε.

Κατά τα άλλα, δεν κατάλαβα, έχεις παράπονο ότι σας κακομεταχειρίστηκαν στο Καραϊσκάκη;

αλλα ας τα αφησομε αυτα...εσυ που εισαι και καλος κριτης φασεων,για πες μας για τον τριτσωνη,ποσους παιχτες μας επρεπε να βγαλει με κοκκινη χτες?
τον λαιντσμαν που τολμησε και βρεθηκε στην τροχια του βληματος που πεταξε το βλημα σας θα τον σβησετε απο τις λιστες?

Πρέπει να πέσει τιμωρία. Μία αγωνιστική κεκλεισμένων, πόσο πάει τέλος πάντων με το νόμο. Επίσης μακάρι να συνελάμβαναν όλα αυτά τα μαλακισμένα που πετάνε πράγματα, ακόμα καλύτερα αν έτρωγαν μάπες από τους γύρω τους, όπως έγινε στην θύρα 15. Από εσάς ο Γκαρσία έπρεπε να έχει φάει κίτρινη τουλάχιστον σε 3 φάσεις, πιστεύω με την πρώτη θα ερχόταν στα ίσα του και δεν θα έκανε τα ίδια, ενώ για διαμαρτυρίες σήκωνε και άλλες να φάτε, μας είχατε πρήξει τα παπάρια, κάθε τρεις και λίγο όλοι στον διαιτητή. Αλλά νταξ, εγώ δεν είδα γενικά προβληματική την διαιτησία. Και του Βιερίνια που είναι οριακό, αν ήθελε να σφυρίξει έδρα και σπόρια στον μεγάλο το έδινε, τι παράπονο έχεις εσύ δηλαδή και μου το αναφέρεις;

Επίσης είπα μπράβο σας, γαμώ και ο Βιερίνια, μούτζες εισέπραξα, για πες και εσύ... Άνοιξε το κωλαράκι σας χτες ε; 4 δοκάρια γλιτώσατε ρε ανοιχτοσούφρηδες :D και πάτε και αεροδρόμιο, σαν τους δικούς μας που πήγανε ΣΕΦ. Μικραίνουν ομάδες αυτά ρε... Ισοπαλία πήρες ρεεεε!

Daffy
20-01-2011, 19:35
k leo de tha pei gia gkarsia?

nothingman
20-01-2011, 19:41
χαχαχα να και ο σκυλομουρης ο χαζοχαζουλης Χαρος.
"ορματε παλικαρια μου Κορυδαλλιωτικα να πατησουμε κατω τους Βουλγαρους των Σερρων".
3 τραυματιες απολογισμος.:D:D:D
;-);-);-)

Reject
20-01-2011, 19:42
οι Κορυδαλλιωτες χαζούλη. :)

nothingman
20-01-2011, 19:45
ε εννοείται ντε, αφού οι άλλοι είναι οι ΑΝΤΡΕΣ

my_troubled_Mind
20-01-2011, 19:48
pink

00i00
20-01-2011, 19:54
α επρεπε να φαμε κι αλλες...
και οριακο του Πιρανχινια...
αρα καλα τα λεει ο γαυροθλητης...

οκ...τιποτα αλλο?
αμα ειναι να σκαψουμε και κανα μουνι να το ξυρισουμε για σας ρε

φορντ...
ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΩ ΤΟ ΞΥΔΙ ΡΕ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ

nothingman
20-01-2011, 20:01
και γενικά ρε παιδάκι μου μπορείς να το κρατάς αληθινό και να ρίχνεις όσες μούτζες θες στο φόρουμ και όσες μάπες θες στους δρόμους και όσες ρίμες θες στα μικρόφωνα αλλά κατάλαβε ότι αυτές οι ιστορίες σε ένα ξεκάρφωτο φόρουμ με ιαχές και τσάμπα μαγκιές και τελικά τους τσάμπα μάγκες να τις τρώνε από τα παληκάρια δεν κάνουν ούτε για ρόδα τσάντα και κοπάνα 11, πείτε τα μεταξύ σας. μα τω θεούλη έχω ακούσει άπειρες ιστορίες με χιλιάδες παοκτζήδες να τημπέφτουν και να τις τρώνε από δεκάδες γαύρους και ένα άλλο σκηνικό με εκατοσαρανταδώδεκα μακεδοναίους να τρέχουν επειδή είδαν σε ένα στενό τον καυλιάρη το μπάμπη από τη μέμου! ελάχιστοι αθρώποι νοιάστηκαν για κάτι τέτοια και κανείς ποτέ δεν τα πίστεψε λολ. το καταλάβαμε, έχουμε σκατά ομάδα και μαλάκες οπαδούς εντάξει. τέτοια γραφικότητα ούτε το ηλιοβασίλεμα στην καλντέρα.

Reject
20-01-2011, 20:07
ελα μωρε,
τον πιθηκα τον Χαρο σου θιξαμε.χαβαλε εκανα με το ποσο βλακας ειναι.Γιατι ειναι τοσο ηλιθιος που πηγε πριν κατι μηνες και πεταξε κατι πιτσιρικια στην φωτια λες και ειναι ο Βουλγαροκτονος,και οταν γυρισαν αυτα πρησμενα τα καντηλιασε κιολας.
Μιλωντας ομως καθαρα σαν κερκιδα (και οχι σε καφριλα),απο τοτε που πηρε την ομαδα σας ο Μαρινακης και αναβαθμιστηκε ο Τζον Χάρος,σαν εδρα εχετε πεσει παρα πολυ.
Και ναι,χθες δεν ειπατε τον υμνο σας στην αρχη του παιχνιδιου.Και 2-3 φορες φωναξατε "ολυμπιακος".Και αφηνω καταμερους και το υπερτατο καραγκιοζιλικι με τα μεγαφωνα.Στα δικα μου αυτια τα μεγαφωνα ακουγονται σαν παρακαλια προς την 7 για να φωναξει και να ενισχυσει την ομαδα.Με το ζορι δηλαδη.
Γιατι και αυτα σχετικα με την μπαλα ειναι,δεν ειναι καφριλικια οπαδικα.

Αν πάντως στην Τουμπα ειχαμε τραυματισμο εποπτη στο 3ο λεπτο,κλωτσομπουνια στην φυσουνα,θα μιλουσατε παλι για την κολαση της Τουμπας,το οτι βγηκατε ζωντανοι απο την ζουγκλα και χιλιες 2 μαλακιες.
Εγω το εχω αποδεχτει ντε φακτο οτι θα γινονται αυτα στα μεταξυ μας παιχνιδια,και δεν μιξοκλαιω.Καλα ξηγηθηκατε που κλωτσισατε τον Μουσλιμοβιτς στο γονατο,καλα κανατε και την πεσατε καμια 50αρια ατομα στην φυσουνα στους παικτες μας(στο ημιχρονο ε...οταν ακομα και το 1-0 σας φαινοταν ευθραυστο),αλλα σας παρακαλω,μην κανετε τις κλαψιαρες πουτανες αν γινουν τρις χειροτερα στην Τουμπα σε 2 βδομαδες...λιγο τσιπα ρε παιδι μου...δεν ειναι μονο τα ΠΑΟΚια καγκουρες...και εσεις ειστε....

nothingman
20-01-2011, 20:24
κανένα χάρο δε μου έθιξες, δεν είμαστε κολλητοί κιόλας. το ξυλίκι που ίσως και να έφαγε ο χάρος και οι χάροι όμως στις σέρρες είναι ένα μικρό καφριλίκι και ουδεμία σχέση με την μπάλα έχει.
εγώ χτες μπήκα στο γήπεδο δυο λεπτά μετά τη σέντρα οπότε δεν ξέρω αν είπαν τον ύμνο αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν κρατάω και λογαριασμό ε. εσύ από που το έμαθες και γιατί το έμαθες και γιατί ήταν ζήτημα για τους ποικιλίδηδες που κατεβάσατε στο φάληρο το σετλιστ της κερκίδας είναι ένα μεγάλο μυστήριο, μου κάνει φοβερή εντύπωση. ούτε ξέρω ποιος αναβαθμίστηκε και ποιος αποστρατεύθηκε, εγώ στο νέο καραϊσκάκη κάθομαι συνήθως με τους παππούληδες στις θύρες εικοσιτόσο και ακούω ιστορίες, χθες συμπτωματικά στο ημίχρονο άκουσα εκπληκτική ανάλυση του ποδοσφαιριστή χάβου στο γαύρο.
ο χάβος ο χάρος και ο γαύρος.

Ford Prefect
20-01-2011, 20:29
Τι έγινε ρε παιδιά τελικά στην φυσούνα; Είμαι εμφανώς παραπληροφορημένος. Εγώ είπα ότι άκουσα "πιάστηκαν στα χέρια Πάντελιτς και Φωτάκης". Μετά ο μινμιν υπονοεί ότι τις άρπαξε ο Φωτάκης και μόνο τα παόκια λέμε μαμελούκους, τι αδικία κλπ. Τώρα έρχεται και ο πάνκης και λέει ότι 50 νοματαίοι την πέσανε στην φυσούνα και ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ, όταν τα κάνουμε και εμείς να μην κλαίτε.

μινμιν, πιάσε την μποτίλια ρε:
http://img513.imageshack.us/img513/9167/lalalavy.jpg
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και το άφησε, οι κανονισμοί λένε ότι στα οριακά έχει πλεονέκτημα ο παίχτης, πάει και τελείωσε. Αλλά γάμησέ μας κιόλας που είναι τρέλα και θα αρχίσεις τα ξύδια. Εγώ πρωκταθλητής δεν είμαι και ούτε εφευρίσκω σχόλια μετά το ματς, όπως τα νιώθω τα λέω, ναι; Μια χαρά η διαιτησία, μπορούσε να δώσει κάρτες (τρέλα και αυτό, και ο Άγγλος του Αλ Τζαζίρα τα έπαιρνε από τον ΜΑρινάκη και αυτός που είχε την ίδια ακριβώς απορία).

Γενικά, θέλετε να κουνιέστε θριαμβευτικά και δεν επιτρέπετε κανέναν σχολιασμό από τον χαμένο (ε, ας το πούμε ήττα, ταιριάζει καλύτερα από το Χ);
Πείτε ρε τι φόρμα έχετε στην κωλοφαρδία τελευταία (και με τον Βόλο) και έρχεται και η ρεβάνς να δούμε. Το ότι θα το κάνετε μπουρδέλο είναι δεδομένο, η γραμμή υπεράσπισης γραμμένη από τώρα (ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ), οπότε για σας είναι όλα ζάχαρη. Ξαναρωτάω λοιπόν, ποιο το πρόβλημά σας σε αυτά που γράφω;

Reject
20-01-2011, 20:41
Φορντ,καμια κωλοφαρδια δεν εχω σαν ΠΑΟΚ.
αν εξαιρεσω το χθεσινο,που ειχα τυχη,ειμαι και αποτελεσματικος ταυτοχρονα.
και αυτο γιατι,ο ΠΑΟΚ που βλεπεις τα τελευταια 3 χρονια,παιζει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο στυλ.Αργη αναπτυξη παιχνιδιου,πολυ βαση στην κατοχη μπαλας,στις στημενες φασεις και κυριως στα τσαφ που κανει ο αντιπαλος.
κάθε ομαδα στην Ευρωπη που δεν εχει υψηλο μπατζετ και δεν μπορει να βασιστει στην ποιοτητα παιζει ετσι.Αλλα δουλευει παρα πολυ στις προπονησεις την αποτελεσματικοτητα,ετσι ωστε 2-3 φασεις σε ολο το παιχνιδι αν κανει,να πετυχει γκολ.
εσυ που την εχεις δει μπαρτσελονα και αντε γιουργια,δεν σου φταιει κανεις αν δεν εισαι αποτελεσματικος.οταν βλεπω χθες τον Αβρααμ να παιζει στοπερ,10αρι και σεντερ φορ παει να πει πως η ομαδα σου δεν εχει πλανο.εχει παιχταραδες,αλλα μπαινουν μεσα και ειναι αλεο.
εδω ρε το προβατο ο βαλβερδε καταλαβε μετα απο 70 λεπτα οτι ο Εμενταλ ειναι για τα σκατα και σου φταιει ο ΠΑΟΚ?
ή μηπως σου φταιει για τον ανυπαρκτο Χολεμπας?
μεχρι να καταλαβετε οτι απο την πλευρα του Λινο ειχαμε τεραστιο προβλημα ειχε περασει πανω απο το μισο παιχνιδι.
α και κατι αλλο...εχεις σιγουρα την καλυτερη ομαδα στην ελλαδα,αλλα ευρωπη με τον βαλβερδε δεν πας πουθενα...

00i00
20-01-2011, 20:48
ο μινμιν υποννοαει οτι λιγο δυσκολο να τις φαει ο Φωτακης απο την παντελιτσα...γιαυτο και σε ερωτηξα αν τους εχεις δει
για το αν τις εφαγε απο την παντελιτσα εντελει ο Φωτακης η ο Μουσλι απο διαφορους φουσκουλιδες στα παπαρια μου κιολας...ελλαδα ζουμε και αυτα γινονται (και καλα κανουν,μπαλα ειναι)
εγω πιαστηκα απο αυτο που εκανα κουοτ...
απλα μην κανεις κανα σχολιο αμα γινουν τα ιδια επανω ε? απλα πραματα,σ'αρεσουν κι εσενα αφου
(αν και την τιμωρια την εχουμε στο τσεπακι μας...εδω στειλατε δικο σας δικηγορο σημερα,οτιναναι)

για το σκρην τι να λεμε...η ολοκληρωση της σφαγης σας απο τον τριτσωνη

καπου πρεπει να χω κατι ξεχασμενα Oasil...δεν...δεν αντεχεται

takuma
20-01-2011, 20:49
κολαση
http://img.photobucket.com/albums/v697/marios18/167590_175921752445115_100000818737751_329123_2941422_n-1.jpg

Ο ποικιλιδης είπε πάντως πως στην φυσούνα ενας σεκιουριτας κλωτσησε στο γόνατο τον μουσλίμοβιτς και απο εκεί και μετά έγινε χαμός.

Ford Prefect
20-01-2011, 20:54
Τι άντε γιούργια ρε πάνκη, άσε τις αναλύσεις καλύτερα. Αν η ομάδα ήταν όλη γιούργια (αλά βάζελο στο πρώτο δεκάλεπτο του β'ημιχρόνου) θα είχαμε φάει συνολικά 9 γκολ σε όλο το πρωτάθλημα και με τερματοφύλακα την αποθέωση της μετριότητας, Πάρντο;

Προφανώς ανεβαίνει και ο Τοροσίδης και ο Μπράβο, όπως ανεβαίνουν όλα τα μοντέρνα μπακ. Ο Αβραάμ ανεβαίνει μόνο στα στημένα και όταν πιέζαμε για ανατροπή του Χ. Ο Χολέμπας συνήθως βοηθάει επιθετικά και τον έχει βάλει άπειρες φορές στην θέση του Ριέρα φέτος. Αν έκανε ένα λάθος είναι ο Ρόμενταλ και ο Ζαϊρί, αλλά αυτό το ξέραμε εξ από ανέκαθεν, είναι γνωστός κολληματίας.

Με είδες εμένα να κλαίγομαι που δεν ήμουν αποτελεσματικός; Άτυχους εμάς και κωλόφαρδους εσάς. Εσάς η τακτική σας βασίζεται στον ύπνο του αντιπάλου; Γιατί αυτό έγινε στο γκολ, όλη η άμυνα ξύπνησε ένα κλικ μετά και ο Αντώνης έμεινε έκπληκτος και ακίνητος μετά από ένα ολόκληρο ματς που βάραγε μύγες εκτός από ένα κόρνερ. Σπουδαία τακτική, ένα κλικ πιο κάτω από τις Σισεδιές των βάζελων. Βιερινιές. Πού με είδες ρε τρόμπα να λέω ότι μου έφταιξε ο ΠΑΟΚ; Βασικά πού με είδες να μου φταίει κάτι ή ακόμα και να παραπονιέμαι για το αποτέλεσμα; Δίκαιο ήταν.

Εσείς αν δεν αφρίζουν οι γαύροι, δεν το ευχαριστιέστε το αποτέλεσμα; Σοβαρά ρωτάω ε;

Reject
20-01-2011, 21:01
"Βιερινιες" λοιπον.το ακουσαμε και αυτο απο το εγκριτο,εγκυρο,αοσμο.(ελπιζω παντως να καταλαβες καλα χθες οτι αυτος ο παικτης δεν θα ερθει ποτε στην ομαδα σου).
Ασε το πρωταθλημα ολοκληρο και πιασε τα ντερμπυ που εδωσες φετος.Τα αποτελεσματα σου ηταν της πλακας,και η ομαδα σου σε μεγαλα παιχνιδια εδειξε να μην εχει πλανο.
Ο βαζελος ο διαλυμενος με εναν παικτη σου γυρισε το παιχνιδι.και εσυ,που εχεις μια εντεκαδα αστερια και ποσους αναπληρωματικους που ειναι παιχταραδες δεν μπορεις να του ριξεις του ψοφιου του βαζελα ενα ταληρο.
Το χανουμι τα ιδια και χειροτερα.
Χθες τον ΠΑΟΚ που τον αποκαλεις "κωλοφαρδο",ε μονο χθες ηταν.με 4-5-1 σε επαιξα ρε βλαμμενε,λογικο ηταν να αμυνθω και να περιμενω να κοιμηθεις (οπως και εκανες).
Αυτο σου λεω ομως ρε χαλβα.οτι σε συνθηκες ντερμπυ ο προπονητης σου ειναι ΛΙΓΟΣ.ηθελες να μου ριξεις 3 και να τελειωνεις?ξεκινουσες με φετφαζιδη και απο την πλευρα του Λινο γινοταν παρτυ.3 στο πρωτο ημιχρονο.ξυπνα γαμω το κεφαλι σου,δεν ησουν ατυχος χθες.Μαλακας πιαστηκες.

Ford Prefect
20-01-2011, 21:02
εγω πιαστηκα απο αυτο που εκανα κουοτ...
απλα μην κανεις κανα σχολιο αμα γινουν τα ιδια επανω ε? απλα πραματα,σ'αρεσουν κι εσενα αφου
(αν και την τιμωρια την εχουμε στο τσεπακι μας...εδω στειλατε δικο σας δικηγορο σημερα,οτιναναι)

Εγώ ήδη είπα ότι μας πρέπει τιμωρία. Το εννοώ. Και εσάς θα σας πρέπει τιμωρία αν κάνετε τα ίδια. Για τις φάπες, είπα γιατί το πήρα ελαφρά, τις χαρακτήρισα "εθιμοτυπικές" και προφανώς ακίνδυνες γενικά. Αν όντως ένα μουνί κλώτσησε τον Μουσλίμοβιτς εύχομαι από καρδιάς απόλυση.

για το σκρην τι να λεμε...η ολοκληρωση της σφαγης σας απο τον τριτσωνη

Πιάσε το χάπι ρε. Δεν με λένε Πουλόπουλο, μπορείς να με λες Βικ, Φορντ, Βασίλη, ό,τι προτιμάς. Σου είπα ότι η γνώμη μου (ΜΟΥ, δις, για εμπέδωση) ότι έγινε καλή διαιτησία, δεν έχω παράπονο. Μου λες ότι θα πιάσεις τα ξύδια με τα ανύπαρκτα οφσάιντ, σου βάζω την εικόνα να δεις ότι δεν είναι και για τρέλα. Αν έβαζα εγώ τέτοιο γκολ στην Τούμπα (ή βάλω, ω χαρές!) θα άφριζε όλο το γήπεδο και οι φυλλάδες σας, που μια χαρά κοντράρουν τις δικές μας σε γραφικότητα. Άσε τώρα τα σάπια.

Θες τόσο πολύ να πιστέψεις ότι νιώθω αδικημένος και κλαίγομαι; Για πες.

takuma
20-01-2011, 21:06
και στο 1ο ημιχ. ρε παλουκαριμ είχες μια τελική(το γκόλ) και εμεις τρείς.
+ το φαουλ και κόκκινη (?) στην φάση με κοντοπουτανο που δεν έδωσε ουτε φάουλ στο τετ-α-τετ.
+ ποσες άλλες κάρτες
+ αποβολή φερναντου χάβου

και ξαφνικα πας στα αποδυτήρια με 1-0!

Θελω να πώ ..οπως μάθει κανείς.

Αυτα που έγιναν καραισκάκη αν γινοντουσαν Τούμπα θα κλαιγατε για τους πιθήκους της κερκίδας. Αυτοί είστε.

Ford Prefect
20-01-2011, 21:07
"Βιερινιες" λοιπον.το ακουσαμε και αυτο απο το εγκριτο,εγκυρο,αοσμο.(ελπιζω παντως να καταλαβες καλα χθες οτι αυτος ο παικτης δεν θα ερθει ποτε στην ομαδα σου).
Ασε το πρωταθλημα ολοκληρο και πιασε τα ντερμπυ που εδωσες φετος.Τα αποτελεσματα σου ηταν της πλακας,και η ομαδα σου σε μεγαλα παιχνιδια εδειξε να μην εχει πλανο.
Ο βαζελος ο διαλυμενος με εναν παικτη σου γυρισε το παιχνιδι.και εσυ,που εχεις μια εντεκαδα αστερια και ποσους αναπληρωματικους που ειναι παιχταραδες δεν μπορεις να του ριξεις του ψοφιου του βαζελα ενα ταληρο.
Το χανουμι τα ιδια και χειροτερα.
Χθες τον ΠΑΟΚ που τον αποκαλεις "κωλοφαρδο",ε μονο χθες ηταν.με 4-5-1 σε επαιξα ρε βλαμμενε,λογικο ηταν να αμυνθω και να περιμενω να κοιμηθεις (οπως και εκανες).
Αυτο σου λεω ομως ρε χαλβα.οτι σε συνθηκες ντερμπυ ο προπονητης σου ειναι ΛΙΓΟΣ.ηθελες να μου ριξεις 3 και να τελειωνεις?ξεκινουσες με φετφαζιδη και απο την πλευρα του Λινο γινοταν παρτυ.3 στο πρωτο ημιχρονο.ξυπνα γαμω το κεφαλι σου,δεν ησουν ατυχος χθες.Μαλακας πιαστηκες.

Κοίτα, γιατί είναι και λίγο ηλίθιο αυτό. Χτες είχα 4 δοκάρια. Τα μισά να μπαίνανε είχες φάει ταρίφα τριάρα και σήμερα θα λέγαμε άλλα. Αυτό το θεωρώ ατυχία μου και τύχη σου. Το αν ο προπονητής έχει κάνει μαλακίες, τις έχω γράψει πριν από εσένα, και τις συζητάω εδώ και μήνες. Και τέτοιες Αλεφαντιές της κωλάρας ("αν έβαζε Φετφτζίδη καλώς τα 3-0") είναι οι πιο εύκολες, αλλά δεν μας λένε και τίποτα, στο καφενείο γαμάνε, αλλά τέλειωσε το ματς, δεν μπορούμε να το διασταυρώσουμε τώρα, πώς θα γίνει; μετά χριστόν προφήτης, που αν έμπαινε και ένα δοκάρι δεν θα είχαμε παράπονο.

Βιερινιά δικό σου δεν είναι σύστημα, είναι τι έχει συμβεί σε κρίσιμα σημεία. Σε έχει ξελασπώσει. Δεν αναλύω το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Η Σισεδιά, ναι, είναι σύστημα (ψάχτε τον πάση θυσία). Το τι έγινε με τον βάζελο και την ΑΕΚ, τα ξέρω, τα έχουμε πει, τα έχουμε ξαναπεί. Όταν με δεις να τραγουδάω Ερνέστο Βαλβέρδεεεε αντί να βρίζω αυτούς που το κάνουν, να μου το πεις αυτό.

Ford Prefect
20-01-2011, 21:09
Α! Αδικηθήκατε κιόλας δηλαδή ρε τακούμα. Πες μου έτσι, τόσην ώρα το είχα πάρει αλλιώς.

Όπως μάθει κανείς, ακριβώς όπως το λες. Τι να λέμε τώρα, επική ανατροπή, με θεούς και δαίμονες εναντίον σας.

tsimpouklano
20-01-2011, 21:12

Τα ολυμπιακά μεγαλεία συνεχίζονται... Για γέλια είστε παλιοξεφτίλες.

Reject
20-01-2011, 21:13
Με τα "αν" ομως δεν γαμησε κανεις.
και εγω αν εβαζα γκολ στην φαση του Σαλπιγγιδη ή στο κορνερ του Γκαρσια στο α ημιχρονο θα ηταν σημερα 1-3.
και δεν ειναι Αλεφαντιες της κωλαρας,αφου το ταγαρι ο Ρομενταλ σερνει το κορμι του σαν ψοφαλογο (ή σαν την φωνη του Λεμμυ για να γινω πιο ακριβης),ο Ριερα ειναι για το αναθεμα,γιατι δεν βαζει ο μπαγλαμας ο βαλβερδε τον Ζαιρι (που ειναι παιχταρα) και τον Φετφαζιδη που εχει δειξει τουλαχιστον οτι μπορει?
Για αυτο σου λεω,χθες το παιχνιδι το εχασε ο Βαλβερδε.και απο ποιον το εχασε κιολας...απο τον Χαβο...ημαρτον.

SpiritCrusher
20-01-2011, 21:16
μινμιν, πιάσε την μποτίλια ρε:
http://img513.imageshack.us/img513/9167/lalalavy.jpg
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και το άφησε, οι κανονισμοί λένε ότι στα οριακά έχει πλεονέκτημα ο παίχτης, πάει και τελείωσε.

Κάτσε γιατί θα μας τρελάνετε κιόλας, εφόσον αυτή είναι η φάση και το pause-screenshot είναι σωστό, πως δεν είναι αυτό off-side; Τι οριακα λετε; Δωστε λινκ για βιδεο.

Ford Prefect
20-01-2011, 21:20
ΟΚ, το να κάνουμε κουβέντα ποιος το νίκησε και ποιος το έχασε, άντε να πάει στο διάλο. Δεν είσαι ο μόνος που τα λέει. Και στο γαυροφόρουμ έχουμε τους βαλβερδόφιλους και τους βαλβερδομάχους και σήμερα ήταν η τιμητική τους.

Εγώ απλώς δείχνω το προφανές, που καθιστά άχρηστη όλη αυτή την συζήτηση: Χάθηκαν δυσανάλογα πολλές κλασσικές ευκαιρίες, δεν λέμε για 4 χαμένα τετ-α-τετ αλά Μιραλάς που λες φταίει και ο παίχτης, ψυχολογία, συγκέντρωση, ό,τι. Δοκάρια ήταν και γεμάτα τα γαμημένα, κανένα δεν ήταν για άουτ. Αυτό το λέω ατυχία. Αν έμπαινε το 1 από τα 4, ξέρεις είναι πολύ πιο ελαφρύ και λογικό και πιθανό "Αν" από το "Αν έπαιζε ο Φετφα αντί Ρόμενταλ", δεν θα είχαν οι βαλβερδομάχοι τίποτα να λένε, ενώ οι βαλβερδόφιλοι θα λέγανε ότι για άλλη μια φορά φάνηκε η κλάση του Ερνέστο.

Ford Prefect
20-01-2011, 21:22
[
Κάτσε γιατί θα μας τρελάνετε κιόλας, εφόσον αυτή είναι η φάση και το pause-screenshot είναι σωστό, πως δεν είναι αυτό off-side; Τι οριακα λετε; Δωστε λινκ για βιδεο.

Δεν είναι δικό μου το σκριν. Αλλά θα σχολιάσω ότι η μπάλα δεν φαίνεται να είναι κολλημένη στο πόδι άρα ίσως λείπει ένα πορδοσεκόντ και η γωνία δεν είναι η ιδανική. Οπότε το λέω άνετα οριακό.

SpiritCrusher
20-01-2011, 21:38
Οκ να εξηγηθούμε τότε λίγο. Στο συγκεκριμένο screenshot ο Βιειρίνια (ο πάνω από τους 2 ΠΑΟΚς δεν είναι, μιας και έφυγε αναμεσα απο τα 2 στόπερ) είναι ξεκάθαρα πίσω από τους αμυντικούς. Εννοώ εκεί που τελειώνει το σώμα του γαβρόπαιχτου, αρχίζει το σώμα του Βιειρινια.

Αυτό δεν είναι οριακό ε. Βλέπεις οι πιο πολλοί, αν όχι όλοι, μάθαμε τι είναι οφφ-σάιντ (και τι οριακο οφφ-σαιντ) από τους πατεράδες μας ή από τον Τζόνι το Μπρατσόνι που ήταν ο τοπ παίχτης στο σχολείο, οπότε ας δούμε τον κανόνα. Δε θα πούμε για το πόσοι παίχτες, πίσω από μπάλα κτλ. αυτά τα ξέρουμε, πάμε στις αποστάσεις:

Είσαι off-side όταν οποιοδήποτε κομμάτι του σώματος σου είναι πίσω από τον, γνωστό σε όλους, 2ο αντίπαλο παιχτη μπλαμπλα. Δηλαδή, στην ίδια ευθεία να είσαι με τον αμυντικό και το πόδι σου από το γονατο και περα να είναι πιο πίσω ---> off-side
To κεφάλι σου να είναι πιο πίσω ενώ το σώμα σου είναι στην ίδια ευθεία ---> off-side
Τα χέρια αποτελούν εξαίρεση στον κανονα και δεν μετράνε, αρα κούνα τα όπως θες.

Πολλά από αυτά λένε "α είναι οριακό και είναι υπερ μπλαμπλα", ναι δεν είναι αυτά τα οριακά. Ο λεγόμενος κανόνας των οριακών είναι για όταν είσαι στην ίδια ευθεία και προεξέχει πιο πίσω το μπροστινό μέρος της πατούσας σου. Εκεί επειδή είσαι μαγκας να είσαι σε ίδια ευθεία αλλά συγχρόνως να το πας τόσο οριακά ώστε να έχεις τη βέλτιστη θέση σου λέει "είσαι μεγάλος positioner, συνέχισε". Επίσης γλυτώνει τον λαινςμαν από το να πρέπει να κάνει αποφάσεις χιλιοστού αλλά ο 1ος λόγος ακούγεται πιο κουλ και θα στηρίξω εκείνον!

Εν κατακλείδι, αν είναι σωστή η πικ, είναι οφφ-σαιντ.

Εdit: Bonus ο κανόνας στο site τηε FIFA παρέα με Flash player που τα δείχνει με σχεδιαγράμματα: http://www.fifa.com/worldfootball/lawsofthegame.html
(κλικ στο off-side κουμπί στα δεξιά)

SpiritCrusher
20-01-2011, 21:49
Ok βρήκα το βίντεο και τελικα ο Βιειρίνιας είναι ο κάτω, επίσης φαίνεται καλύτερα και ο Βιειρινιας δεν πρεπει να είναι off-side.

http://www.youtube.com/watch?v=6sOJ1sCHt_E

Daffy
20-01-2011, 21:50
zRVpQ0HCxik
00:13 ti stigmi pou fevgei i mpala,vgale ta simperasmata sas

takuma
20-01-2011, 21:52
http://img19.imageshack.us/img19/3564/fgddfgdfgdfg.jpg (http://img19.imageshack.us/i/fgddfgdfgdfg.jpg/)

Συμφωνα με τις γραμμές του γηπέδου πάντα.
Εγώ βλέπω να προεξέχει το παπουτσι του αμυντικού σου και το παπουτσι του βιειρινια. Η γραμμή δεν μπήκε στην ακρη του ποδιου του ταγαροαμπαλου αβρααμ.
Αν μπεί εκεί λογικά θα καλύψει και τον μαύρο.

Γενικά σιχαμένη συζήτηση μέχρι τώρα.

Επίσης
http://img338.imageshack.us/img338/5923/fcd62ae638.jpg (http://img338.imageshack.us/i/fcd62ae638.jpg/)

commissar
20-01-2011, 22:10
για τον αβραάμ στο 5:48 να πούμε ή θα γίνουμε γραφικοί που κλαίγονται για την δαιτησία;

BlackiE
20-01-2011, 22:25
Αργη αναπτυξη παιχνιδιου,πολυ βαση στην κατοχη μπαλας,στις στημενες φασεις και κυριως στα τσαφ που κανει ο αντιπαλος.

:!:

Daffy
20-01-2011, 22:32
Αργη αναπτυξη παιχνιδιου,πολυ βαση στην κατοχη μπαλας,στις στημενες φασεις και κυριως στα τσαφ που κανει ο αντιπαλος.

:!:
?

H.
20-01-2011, 22:56
έγινε καλή διαιτησία, δεν έχω παράπονο.

Τι ακριβώς συζητάτε μετά από αυτό?

GG*
21-01-2011, 00:40
ρε μαλακες μην γραφετε σεντονια δεν τα διαβαζει κανεις
πιθανοτατα να θελατε μικροι να γινετε ιουλιοι βερν αλλα υπηρχε λογος που δεν γινατε

και οχι αλλο καρβουνο με το οφσαιντ-στο τελος θα μετραμε την πουτσοτριχες του κλωνου και του βιερινια για να βγαλουμε συμπερασμα

και μην αναφερετε τον ποικιλιδη γιατι μολις φαγαμε,αμαρτια ειναι

και εγω χτες με παππουδια το ειδα το ματσακι στο γηπεδο και βριζαμε ολοι μαζι τον βαλβερδε-ωραια ηταν

Odonian
21-01-2011, 02:46
Κοίτα να δεις που είμαι με τον τζιτζι.

FIXXXER
21-01-2011, 03:06
Mia xara ta leei o GG* (gamimene to nickname sou mou thumizei kumatosunartiseis).

Eida tis faseis mono, e ok, tuxeros o PAOK afou den efgae gkol me 4 dokaria ton allon, dikaio to 1-1, genika offside den prepei na itan apo to replay tou Spiritcrusher, opoios ypostirizei me vasi tin pic autin apo pano pos den einai offside epeidh xero go i akri ou papoutsiou tou Torosidi akoubaei tin akri tou papoutsiou tou Vieirinia axios tis moiras tou, siga min kanoume kai moriaki analusi. Alla i pic xegelaei, apo to video fainetai na min einai. Auta

Ford Prefect
21-01-2011, 03:22
Ωραία, η σύνοψη για αυτούς που σιχαίνονται τους Βερν wannabes:

ΒΙΚ: ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, καμιά κίτρινη να έδινε...

ΟΧΙ! ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ! ΣΑΣ ΕΣΦΑΞΕ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ!, ΧΑΑΑ! ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ, ΠΕΘΑΙΝΩ

ΒΙΚ: ΔΕΝ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ, αλλά όχι ότι σας αδικήσανε κιόλας, αν βάζαμε εμείς τέτοιο οριακό θα μας κράζατε

...και μετά το ακατάσχετο shredding να αποδείξουμε ότι ίσως, μπορεί, ποιος ξέρει, να δούμε, μπα, όχι, δεν είναι και ΣΙΧΑΜΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ. Αλήθεια; Σώπα! Η συζήτηση που λέω ότι δεν έπρεπε να γίνει γιατί είναι μια γαμημένη οριακή φάση που ορθότατα δίνεται υπέρ του επιτιθέμενου.

Αλλά συνεχάτε, ο άλλος δίνει κανόνες, ο άλλος βάζει γραμμές και σχολιάζει (και μετά σιχαίνεται) για μια φάση που είπα ότι ήταν οριακή και δόθηκε σωστά.

Πάω να φάω μια χωλς.

SpiritCrusher
21-01-2011, 07:18
Ειπα ρε γαμημένοι ότι όσα είπα είναι για τη περίπτωση που ο Βιειρινια ήταν ο πανω παίκτης στη πικ και το λέγατε αυτό οριακό. Τελικά ο Βιειρινια ήταν ο άλλος και όλα οκ. Αν μιλούσαμε όντως για τον πάνω, όχι κανόνες, έπρεπε να κόψετε τη μπάλα.

FIXXXER
21-01-2011, 07:46
Ego den xero an aniko stous gamimenous pou les alla sumfonisa pliros mazi sou genika.
Se periptosi pou mperdeutikes leo epeidi ta greeklish gamiountai kai epeidi ta grapsa pali ligo xumadio

SpiritCrusher
21-01-2011, 08:19
A όχι, αλλά είμαστε και αθλετιξ και δίνουμε και μαθημα yo. Πέρα από το λάθος πάντως, καλό είναι να τον δουν μερικοι μερικοί γιατί στο παρελθόν σε κάτι ντερμπι κτλ που τραβάμε σελίδες για ενα off-side, βλέπουμε μαλακίες και μαλακίες.

00i00
21-01-2011, 08:25
πιειτε εναν γκαιφε πρωτα ρε πρεζακια...7μιση η ωρα ειναι ακομα

KoiliaSamprela
21-01-2011, 09:34
ρε γαμημένοι , πάλι αληθινός θα βρεθώ

Τελικός ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

και εκεί

δικαιωμένος

http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20101108/engine/pegasus_LARGE_t_1041_67752537_type11487.jpg

commissar
25-01-2011, 20:52
1 αγωνιστική και 80.000 πρόστιμο, ο αστυνομικός διευθυντής έλειπε σε άδεια λέει, ροφλ.

GG*
25-01-2011, 20:54
εφεσιμη ειναι

commissar
25-01-2011, 20:57
εντάξει τότε

GG*
25-01-2011, 21:00
ε σορυ που δεν σας εδωσαν και βραβειο fair play

00i00
26-01-2011, 02:03
λεβεντικα πραματα

Pinatero
26-01-2011, 03:39
http://news.bbc.co.uk/nol/shared/spl/hi/pop_ups/06/middle_east_beirut_destruction/img/1.jpg

tsimpouklano
26-01-2011, 13:28
Ανακοίνωση Θύρας 4:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 80.000 ευρώ πρόστιμο για την χημική επίθεση που δεχτήκαμε στο Βόλο. Η πασοκική λαίλαπα προσπαθεί για ακόμα μία φορά να μας δείξει πως αντιλαμβάνεται τη δημοκρατία. Όσα λέει η αστυνομία δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση, αφού τα επιβεβαιώνει η δικαιοσύνη. Αν η αστυνομία πει ότι πετάει ο ελέφαντας, τότε η δικαιοσύνη θα πει ότι πετάει. Μιλάμε για την ίδια αστυνομία που βάπτισε την τραμπούκικη επίθεση στον Κύπριο φοιτητή πέσιμο στη ζαρντινιέρα, για την αστυνομία που βάπτισε κόρη τρομοκρατών μία κοπέλα που απλά είχε την ατυχία να έχει το λάθος επώνυμο και για την αστυνομία που βαπτίζει τους φόνους τυχαία περιστατικά.

Εμείς σαν ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να γεμίσει τον εξωτερικό χώρο του γηπέδου απο νωρίς. Οι σύνδεσμοι της επαρχίας πρέπει να εκδράμουν μαζικά με λεωφορεία και αμάξια, οι καντίνες να είναι στη θέση τους και όλα να θυμίζουν μέρα αγώνα με κόσμο. Την Τετάρτη 2/2/2011 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα. Θα υποδεχτούμε μαζικά την αποστολή και θα εμψυχώσουμε τους παίκτες μας. Καλούνται όλα τα μέλη του συνδέσμου να δώσουν το παρόν έξω απο τη Τούμπα. Όποιο μέλος του συνδέσμου δεν έρθει, δεν δικαιουται εισιτήριο για τον εντός έδρας αγώνα με την CSKA. ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ

commissar
26-01-2011, 13:54
να δείτε που τα αρχίδια θα μας δικαιώσουν στην έφεση για να μη γίνει το σκηνικό.

tsimpouklano
26-01-2011, 14:15
Ή για τον ίδιο λόγο να ταφήσουν όπως έχει, να γίνει το όποιο σκηνικό, ώστε να ξαναπαίξουμε με κόσμο απτήν νέα χρονιά.

JnB
26-01-2011, 14:22
Επειδή δεν το έχω ψάξει, γιατί θεωρείτε ότι τιμωρηθήκατε άδικα για ότι έγινε στο Βόλο;

Επίσης:

"Καλούνται όλα τα μέλη του συνδέσμου να δώσουν το παρόν έξω απο τη Τούμπα. Όποιο μέλος του συνδέσμου δεν έρθει, δεν δικαιουται εισιτήριο για τον εντός έδρας αγώνα με την CSKA."

Μαθήματα δημοκρατίας...

Tispanagias tamatia
26-01-2011, 15:36
Ντάξει, δεν είναι δημοκρατικό αλλά τι να πούμε και μεις με τον σταλινικό σούπερ3.

JnB
26-01-2011, 15:53
Δε διαφωνώ... :|

Odonian
26-01-2011, 22:45
Χμ. Εντάξει δεν είναι δημοκρατικό και τα ρέστα, αλλά οι σύνδεσμοι δεν είναι ακριβώς αρχαία Αθήνα ε. Έχουν ένα σκοπό και ρόλο, να υποστηρίζουν οργανωμένα την ομάδα. Όταν έχουν 1000 τικέτα για τα μέλη τους και 10.000 ζήτηση (λέμε τώρα) δεν είναι κάπως λόγικό να τα δώσουν σε όσους υποστηρίζουν τη δράση τους ουσιαστικά;

Εκτός αν ο μόνος τρόπος να βρεις ένα εισιτήριο είναι να είσαι σε σύνδεσμο, οπότε μαζί σας, δεν ξέρω πως δουλεύουν τα πράγματα σε όλες τις ομάδες.

tsimpouklano
26-01-2011, 23:03
Έφεση και την Παρασκευή η τελική απόφαση.

commissar
27-01-2011, 17:09
έκτακτα μέτρα ασφαλείας ζήτησε ο ολυμπιακός ακόμα κι αν το ματς γίνει κεκλεισμένων των θυρών

FIXXXER
27-01-2011, 18:02
Καλα καναμε, μπορει να παρει ο αερας καμια καρεκλα και να τη ριξει στο κεφαλι του τερματοφυλακα, μην κοροιδευεις

Odonian
28-01-2011, 02:20
http://www.wfyi.org/fireandice/images/arms/fi_f_ar_mortar.jpg

FIXXXER
28-01-2011, 02:22
ειστε λιγο ηλιθιοι οσοι μουτζωσατε και μαλλον καταλαβατε κατι λαθος, αλλα ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ

GG*
28-01-2011, 02:23
σιγα ρε ολυμπε

FIXXXER
28-01-2011, 02:23
ο κισσαβος ειμαι μας μπερδεψες

GG*
28-01-2011, 02:25
η σωστη γραμμη ειναι γεματη τουμπα και προκριση με γκολ 22 μετρα οφασαιντ του παντελιτς

Odonian
28-01-2011, 05:40
pink

commissar
31-01-2011, 22:14
Ο αγώνας της Τετάρτης πρέπει να διεξαχθεί κανονικά. Καλούμε τους φιλάθλους μας να περιφρουρήσουν αυτή την προσπάθεια, γνωρίζοντας ότι μ' αυτόν τον τρόπο θα εγγυηθούν την βιωσιμότητα και την συνέχεια μιας μεγάλης διαδρομής που έχουμε ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 2007.

Είναι ευθύνη όλων μας, ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να υπάρχει και μετά το βράδυ της Τετάρτης
:?

00i00
01-02-2011, 20:24
ε-λι-κο-φτε-ρα

ε-λι-κο-φτε-ρα

freak brother
01-02-2011, 20:26
ποσο δινει αποδοση οτι ετσι και χασει απο πετσινο ο παοκ παιζει να μη μεινει τπτ ορθιο περιξ της τουμπας?

commissar
01-02-2011, 20:26
αυτό ερχόμουν να γράψω. 1,10 δίνει αύριο να έχουμε έκτακτο δελτίο ειδήσεων με τίτλο "κατάρριψη ελικοπτέρου στην Τούμπα"

και με κάτι τέτοιες δηλώσεις-------->

"Το ελικόπτερο ανήκει στην αστυνομία. Δεν είναι κακό να έρθει μέχρι τη Θεσσαλονίκη, να ξεκαπνίσει λίγο…».
δε θα φταίμε εμείς αν το ρίξουμε.

http://images.ellinikos-stratos.com/stratos/hawk3.jpg

commissar
01-02-2011, 21:23
επίσης πόσο καύλα θα ήταν αν έπεφτε γραμμή και δεν πήγαινε ΚΑΝΕΙΣ και έμεναν 2000 μπάτσοι έξω από το γήπεδο να κοιτάνε ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί το ελικόπτερο;

freak brother
01-02-2011, 21:24
θα χανε χεστει πανω τους και θα περιμεναν να σκασουν τπτ ασπρομαυρα αρματα..

MaX Payne
02-02-2011, 16:01
ακουω μυρτσο να μπω στο κλιμα

Daffy
02-02-2011, 16:43
Έγινε και αυτό σήμερα στην Τούμπα... Πριν από λίγα λεπτά έφτασε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου ένα φορτηγό μεταφορών και μετακομίσεων συνοδεία περιπολικού. Από μέσα βγήκαν...

φροντιστές του Ολυμπιακού που μετάφεραν ιματισμό και λοιπό υλικό της ομάδας και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Τσιρώνης. Προφανώς και αυτή η κίνηση εντάσσεται στο σχέδιο των μέτρων ασφαλείας. Πλέον απομένει να δούμε με τι μεταφορικό μέσο θα έρθει στο γήπεδο της Τούμπας η αποστολή του Ολυμπιακού.

freak brother
02-02-2011, 16:59
βλεπω σημερα να γινετε και απονομη πουλαδας!!

commissar
02-02-2011, 17:35
Πλέον απομένει να δούμε με τι μεταφορικό μέσο θα έρθει στο γήπεδο της Τούμπας η αποστολή του Ολυμπιακού.

λογικά σε κάνα φορτηγό με είδη για πάρτυ και με ΚΛΟΟΥΝ

gEpHlhbwJ8E

hvilelos?
02-02-2011, 18:40
Με ολα τα κωμικοτραγικα των τελευταιων ημερων δεν τον σωζει ουτε ο ευνοικοτερος συνδιασμος αγωνιστικης υπερβασης και κωλοφαρδιας τον παοκ σημερα

νneurotic
02-02-2011, 20:20
oooooooooooooole

stam and the witches
02-02-2011, 20:28
zomg zomg χύνω

00i00
02-02-2011, 21:05
ωραιο το ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΤΟ!!!!

Magellan
02-02-2011, 21:09
περιμενω τοποθετηση GG για βαλβερδε.

ο παοκ ηξερε τη ηθελε και το πηρα ευκολα το ματσακι
ακομα και να μην το εβαζε το γκολ , το 0-0 το κραταγε ανετα

Nasum
02-02-2011, 21:14
Οι δύο ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν κάποια "γαλλικά", αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων τα πνεύματα ηρέμησαν, προτού συμβεί κάτι πιο σοβαρό.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Μητρόπουλος, αλλά και διάφοροι άλλοι από τους πάγκους των δύο ομάδων, χώρισαν τους δύο παίκτες.

commissar
02-02-2011, 21:19
http://cache.lego.com/images/shop/prod/7741-0000-xx-12-1.jpg

+

http://kissntellchantell.files.wordpress.com/2010/06/gigantic-ass.jpg

=

PROFIT!!!

http://img2.moonbuggy.org/imgstore/he-put-it-in-my-ass.jpg

takuma
02-02-2011, 21:24
ο παοκ ηξερε τη ηθελε και το πηρα ευκολα το ματσακι
ακομα και να μην το εβαζε το γκολ , το 0-0 το κραταγε ανετα

Ναι αλλα αμα είσαι γαύρος διαβάζεις αυτά
http://img225.imageshack.us/img225/3536/gfhfghgfhf.jpg (http://img225.imageshack.us/i/gfhfghgfhf.jpg/)

http://www.redplanet.gr/podosfairo/kypello_elladas_podosfairo/paok-olympiakos-1-0.766798.html
Με καλύτερο παίκτη, τον διαιτητή, Σταύρο Μάνταλο...
Ο Ολυμπιακός αδικήθηκε κατάφωρα. Ο Μάνταλος τα έβλεπε... όλα ΠΑΟΚ
Ο διαιτητής "έκλεισε τα μάτια" σε τρεις περιπτώσεις πέναλτι: μία του Μιραλάς στο 41' και δύο του Τοροσίδη στο δεύτερο ημίχρονο..

scarecrow
02-02-2011, 21:25
Απολύτως δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ.Μηδέν ο Ολυμπιακός.

Reject
02-02-2011, 21:25
ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΩΛΟ

edit:Ford βγές.Το ζητάει ο λαός σου.Και μην ξεχάσεις να αρχίσεις τα αγαπημένα, "37 εγω,2 εσυ","μικρή ομάδα ο ΠΑΟΚ" και άλλες όμορφες ιστορίες για να γλυκάνεις την κατάσταση.

ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ,ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.

H.
02-02-2011, 21:41
Χαχαχαχαχα, για ποια πέναλτυ λένε? Εγώ ένα είδα και αυτό ήταν το χέρι στο φάουλ του Γκαρσία (για το οποίο πιο πριν ο Νικοπολίδης δεν πήρε ούτε κίτρινη ενώ βγήκε εκτός περιοχής).

Περιμένουμε Φορντ να μας πει για το αν είναι ευχαριστημένος από τη διαιτησία.

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΣΑΣ.

commissar
02-02-2011, 22:04
H. ξεστραβώσου ρε φίλε, άλλο ματς έβλεπες;

Η Τούμπα υποτίθεται πως έπρεπε να ήταν άδεια. Στις εξέδρες, όμως, ήταν κανονικά οπαδοί του ΠΑΟΚ. Με καλύτερο παίκτη, τον διαιτητή, Σταύρο Μάνταλο και άξιο συμπαραστάτη τον πρώτο βοηθό, Πέτρο Τρύφων, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0 του Ολυμπιακού και προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς το πρώτο ματς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" είχε λήξει ισόπαλο 1-1.
Ο Ολυμπιακός αδικήθηκε κατάφωρα. Ο Μάνταλος τα έβλεπε... όλα ΠΑΟΚ, όπως και ο Τρύφων. Ο πρώτος βοηθός έκανε τη "δουλειά" του στο πρώτο μέρος, υποδεικνύοντας τρία οφσάιντ, που είδε μόνο ο ίδιος. Ο διαιτητής "έκλεισε τα μάτια" σε τρεις περιπτώσεις πέναλτι: μία του Μιραλάς στο 41' και δύο του Τοροσίδη στο δεύτερο ημίχρονο. Έπειτα ανέλαβαν δράση οι... απάνθρωποι στις εξέδρες, καθώς παραλίγο να βγάλουν το μάτι του Μιραλάς, ο οποίος αποβλήθηκε λανθασμένα στο 85', επειδή ακούμπησε ίσα-ίσα στο πρόσωπο τον Ίβιτς, ο οποίος πέταξε μακριά την μπάλα

πηγη: redplanet.gr

πόσο πονάει κλπ

animae
02-02-2011, 22:14
:wave:

H.
02-02-2011, 22:20
Μιλάμε για τον ίδιο επόπτη που έβγαλε πεντακάθαρο οφσάιντ τον Σάλπι στο Β' ημίχρονο? Ρε δημοσιοϋπαλληλική ομάδα δε ντρέπεστε λίγο?

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΝΤ?

nothingman
02-02-2011, 22:29
στην κρεβατοκάμαρα των δικών σου έψαξες;

nothingman
02-02-2011, 22:29
Τιτίκες ρεπούστημου. ρε Βαλβέρδε, ένα δύσκολο ματς πάρτο ρε γαμωτοκέρατο. δίκαιότατα οι πάοξ κτλ

commissar
02-02-2011, 22:35
XEKzyhMCfPs

http://www.cbarks.dk/Digital/figbeagleboys.JPG

H.
02-02-2011, 22:56
στην κρεβατοκάμαρα των δικών σου έψαξες;

Ναι, και μάντεψε ποιαν βρήκα!

00i00
02-02-2011, 23:46
http://www.sport24.gr/football/ellada/GreekCup/article767081.ece/ALTERNATES/w620/749931.jpg

when you see it...

commissar
02-02-2011, 23:50
γελάω με αεκ.

ευτυχώς ο Λουκάς πήρε κόκκινη και δε θα παίξει με μας :dfinger:

animae
02-02-2011, 23:59
:wave:

Magellan
02-02-2011, 23:59
πω

μολις τελειωσε η καριερα του Καρνεζη

Odonian
03-02-2011, 00:03
Ντάξει τι να πεις. Να μη στενοχωρήσω τα παιδιά της αεκ εδώ μέσα, αλλά αυτή την πρόκριση δεν την αξίζουν με βάση την αγωνιστική εικόνα. Κάτι καραμπόλες στο πρώτο ματς και ότιναναι γκολ στο δεύτερο, αποβολή κλπ, κρίμα μεγάλο. Μπράβο στην ομάδα, έδειξε αρχίδια με την ανατροπή σε χαμένο ματς και τη μάχη μέχρι το τέλος.

carheart
03-02-2011, 00:04
καλά κάνει ο Ford και πιστεύει τον Λέτο, μας γάμησε απόψε

VirusXI
03-02-2011, 00:20
όταν μιλάει ο ολυμπιακός για διαιτησία είναι εξοργιστικό, 3 φορές δεν έδωσε χέρι στον παοκ, τα 2 φάουλ, το ένα πέναλτυ.

εμείς τρελάναμε κόσμο, ειδικά εμάς τους ίδιους, αρρώστια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. δίκαια νίκησε ο παο, δίκαια προκριθήκαμε εμείς - εκτός αν έπρεπε να προκριθεί μόνο και μόνο επειδή ξύπνησε και αποφάσισε να παίξει μπάλα μετά από 23443534 αγώνες.

πιες: ΤΙ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ.

redeemer
03-02-2011, 00:26
πιες: ΤΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.

Fix'd.

VirusXI
03-02-2011, 00:27
μην υποβιβάζετε την γκολάρα.

Odonian
03-02-2011, 00:27
Δίκαια πάντα νικάει όποιος νικάει και προκρίνεται όποιος προκρίνεται. Απλά με βάση το τι έγινε στους δυο αγώνες, μάλλον το αξίζαμε περισσότερο. Κοιμήθηκε ο θεος και το σουτ του γιαχιτς έγινε ασσίστ, μπήκε ένα γκολ από τη σέντρα κλπ. Τα δικά μας γκολ μπήκαν καθαρά από το σχέδιο και την υπεροχή της ομάδας (έχουμε βάλει το ίδιο στημένο 4 φορές στα 2 τελευταία ματς).

Μπορεί να μην παίζουμε "καλά", αλλά στα δυο αυτά παιχνίδια ήμασταν το ίδιο καλοί στο πρώτο και φανερά καλύτεροι στο δεύτερο από την ΑΕΚ.

πιες: Το γκολ το έφαγε ο Καρνέζης, δεν ήταν και τόσο καλοεκτελεσμένο.

animae
03-02-2011, 00:31
Aπό σχέδιο της ομάδας φαντάζομαι ήταν και το στρώσιμο του Ντιόπ στον Ζιλμπέρτο ε?

Odonian
03-02-2011, 00:33
Όχι αυτό ήταν αποτέλεσμα ποιότητας παίκτη. Και αυτό υπεροχή της ομάδας μου δείχνει.

Λες και του την έστρωσε σε άδειο τέρμα το λες, ήμαρτον.

scarecrow
03-02-2011, 00:34
ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ!!!
Κατά τα άλλα όντως είμασταν κωλόφαρδοι που περάσαμε(και μάλλον δεν το αξίζαμε).
Ο Τζιμπρίλ είναι cheat στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Αλήθεια ο Φερναντέζ θα τα πήγαινε χειρότερα από τον Καρνέζη?
Τέλος άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία που ενώ οι οπαδοί μας ετοιμάζονταν να κάνουν ντου για ξύλο,έκαναν για αποθέωση....

Nasum
03-02-2011, 00:36
ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ!!!

Ναι,Βερολίνο 2009.
Ποδοσφαιρικός Παναθηναικός τέλος για μένα.

Odonian
03-02-2011, 00:37

Ε ναι. :oops:

animae
03-02-2011, 00:38
Λες

Τα δικά μας γκολ μπήκαν καθαρά από το σχέδιο και την υπεροχή της ομάδας (έχουμε βάλει το ίδιο στημένο 4 φορές στα 2 τελευταία ματς).

σου λέω

Aπό σχέδιο της ομάδας φαντάζομαι ήταν και το στρώσιμο του Ντιόπ στον Ζιλμπέρτο ε?

και μετά λες

Όχι αυτό ήταν αποτέλεσμα ποιότητας παίκτη. Και αυτό υπεροχή της ομάδας μου δείχνει.

Απαντάς ότι σε συμφέρει. Όπως κωλοφαρδία ήταν το γκολ του Λυμπε στο πρώτο ματς, έτσι κωλοφαρδο ήταν και το γκολ του Ζιλμπερτο σήμερα.
Δεν λέω, πολύ καλός παίχτης, έχει ποιότητα, αλλα το ΓΙΑΤΟΜΠΟΥΤΣΟ διώξιμο του Ντιοπ φταίει για το γκολ σου και όχι η οργάνωση της ομάδας σου.

expired
03-02-2011, 00:44
Άντε μωρέ με τους πελάτες

ion_storm
03-02-2011, 00:49
Μαλάκα μου.
Για πολλά ναρκωτικά το ματσ.
Πας να δεις έναν αγώνα στο χαλαρό και απλά για την ιστρία και αρρωσταίνεις.
Ανάλυση Ιδιαίτερη δεν χωράει. Χάσαμε όσα χάσαμε και φάγαμε το απίστευτο.

πσ. αν κάποιος πεί για τν κόκκινη του βυντρα (τελικά ότι και να κάνει το κράξιμο δεν το γλυτώνει) θα του πω για το όγδοο λεπτό.

MaX Payne
03-02-2011, 00:59
τι εγινε στο 8

καποιος που το ειδε ο βιντρα επρεπε να βγει απο το α'?
πολλη διαιτησια παντως στις δηλωσεις

VirusXI
03-02-2011, 00:59
http://www.electricrequiem.com/forum/image.php?u=2660&dateline=1277823259
τρελάθηκε κι ο σκύλος.

για το γκολ, μόνο εγώ δεν βλέπω ΤΟΣΟ τραγικό τον Καρνέζη; Πόσες πιθανότητες είχε να πήγαινε για απευθείας, εκτέλεση-γιόμα ήταν το λογικό. Ε και βγήκε πιο μπροστά, ε και δεν υπολόγισε καλά την όπισθεν. ε και η εκτέλεση γάμησε.

bbq
03-02-2011, 01:02
για τις καθυστερήσεις να κράξετε τον Κωστάκη που έπαθε πολύ γερή κράμπα στο 85'.

Odonian
03-02-2011, 01:03
Λες

Τα δικά μας γκολ μπήκαν καθαρά από το σχέδιο και την υπεροχή της ομάδας (έχουμε βάλει το ίδιο στημένο 4 φορές στα 2 τελευταία ματς).

σου λέω

και μετά λες

Απαντάς ότι σε συμφέρει. Όπως κωλοφαρδία ήταν το γκολ του Λυμπε στο πρώτο ματς, έτσι κωλοφαρδο ήταν και το γκολ του Ζιλμπερτο σήμερα.
Δεν λέω, πολύ καλός παίχτης, έχει ποιότητα, αλλα το ΓΙΑΤΟΜΠΟΥΤΣΟ διώξιμο του Ντιοπ φταίει για το γκολ σου και όχι η οργάνωση της ομάδας σου.

Τι λες μωρέ. Το διώξιμο του ντιοπ ήταν σε ένα σημείο που για να το κάνει γκολ ο Ζιλμπέρτο έπρεπε να δούμε αυτή τη στιγμή ποδοσφαιρικής ποιότητας. Το σουτ του γιαχιτς ήταν σαφώς ευκολότερο γκολ για τον λυμπεροπουλο ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΦΑΣΗ.

Το σουτ του Ζιλμπέρτο ήταν αποτέλεσμα της πίεσης που ασκούσε ο ΠΑΟ και έφερε κάμποσα σουτ ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟΥ. Το γκολ του λυμπε στο πρώτο ήταν ένα από τα ελάχιστα σουτ που έγιναν και από τις δυο μεριές και με κανέναν τρόπο δεν ήρθε ως αποτέλεσμα κάποιας πίεσης της ΑΕΚ. Αν εκείνο το ματς ερχόταν 0-0 θα ήταν ένα δικαιότατο αγωνιστικά σκορ, ενώ σήμερα ο ΠΑΟ έπρεπε να κερδίσει (και το έκανε ευκολότερα από αυτό που δείχνει το σκορ).

Επίσης δε χρησιμοποίησα πουθενά τη λέξη "τύχη" και "κωλοφαρδία".

Ford Prefect
03-02-2011, 01:04
O Ford είναι σε σπίτι φίλου, προερχόμενος από καφενείο που έπαιζε κόνεξ.

Για μας: Δικαιότατα ο ΠΑΟΚ. Έπαιξε καλύτερα, παίξαμε χειρότερα. Και εγώ ένα πέναλτι είδα, το χέρι του Μιραλλάς στο τείχος (που δόθηκε και ανάποδα άουτ). Γαμώ τον λαό σας τον πούστη που πέταξε κάτι στην μάπα του πουλέν μου και το μουνί τον Ίβιτς τον θεατρίνο. Αυτά. Α, και είστε κομπλεξάρες δικέφαλες κοτοπουλάρες γιατί εγώ δεν σου είπα φέτος για τα 37 (απωθημένο ετών πάνκη; :) ), εννοείται ότι είσαι πιο μικρή ομάδα από τον Ολυμπιακό, σήμερα ήσουν καλύτερος, ναι. Αλλά το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες ήμουν εγώ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Γαμώ!

Είμαι σε πολύ καλή διάθεση όπως καταλαβαίνεις (-ετε), σκέψου αυτή τη στιγμή από τι ματς έρχομαι φρέσκος, το ΄χω ξεχάσει ήδη τι έγινε :) Είσαι και δεύτερη είδηση στον ΠΟΚ ραδιόφωνο και τώρα ακούω τηλέφωνα! Στις πίκρες αδιαφορία - Στην χαρά γκάβλα, τα΄χω πει αυτά προσφάτως! Κλείνω με ΠΑΟΚ, ευχόμενος να σε ξεκωλιάσω στο πρωτάθλημα ελέω Βαλβέρδε, γαμώ τα κολλήματά του (σήμερα είναι η μέρα του βαλβερδομάχου θρυλοφορουμίτη γιούζερ). Ζαϊρί ρε μαλάκα, τι Ρόμενταλ; Πάλι; Δεν το είδες την άλλη φορά; ΠΑΛΙ;

Βάζελοι: Σκάνδαλο σήμερις! Άκυρη κίτρινη και ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ καθυστερήσεις. Το ματς είχε λήξει με το βολέ του Καρνέζη. Το καλύτερο φετινό σου ματς (τα'χω δει όλα). Λέτο γάμησε σαν απόδοση (κάρχαρτ), έκανε ούμπερ πορδή όταν έκαιγε, με εξέθεσε το μουνί, δύο γαύροι φαν είμαστε πανελληνίως και τίποτα, εκεί, στο δούλεμα θα με έχουν και σήμερα τα ΑΔΕΛΦΙΑ μου!)
Τέτοια ξενέρα δεν θυμάμαι να έχω ζήσει έτσι! Μωρή ΑΕΚ(ούλα σε φώναζε ο Τράκης σήμερα, τι πούτσα έχει φάει αυτό το παιδί;), ΟΚ, δεν παίζεις άσχημα, αλλά έχεις λίγους παίχτες, ΤΙ ΦΑΡΔΟΣ είναι αυτό φέτος, θε μου!

Στο καφενείο τίγκα βάζελοι συνταξιούχοι, παλαίμαχοι (Καραΐσκος) και άτομα με πιθανώς διανοητικά προβλήματα "Πω! Φίλε, η γκολάρα του Σίλβα πρέπει να πήγε τουλάχιστον 200 χλμ την ώρα!". Το πώς από καρακαυλωμένοι εκκωφαντικοί έγιναν υπερτασικά μπριζωμένοι ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ. Μετά από δέκα λεπτά αποχώρησαν με συντροφικές κουβέντες. "Γάμα τους ρε Παυλή, αυτοί τα'χουν καμωμένα, γαμώ το μουνί που τσι πέταγε." Φιλικό χτύπημα στον ώμο, σιωπηρό "Καληνύχτα αδερφέ, γαμώ το μουνί της ΑΕΚ και του γαύρου του άχρηστου". (Αυτοσχεδιάζω λίγο).

Καληνύχτες, έχει και ράδιο και είμαι ο αυτιστικός της παρέας γαμώ το ίντερνετ.

Κοινωνικό μήνυμα της βραδιάς: ΟΧΙ ΜΑΝΕΣ. Χωρίς σμάιλι.

Odonian
03-02-2011, 01:05
τι εγινε στο 8

καποιος που το ειδε ο βιντρα επρεπε να βγει απο το α'?
πολλη διαιτησια παντως στις δηλωσεις

Αν λες για τη φάση που βάζει τα χέρια για να μην του έρθει η μπάλα στη μάπα λολ. Ε να μη γκρινιάζουμε για τη διαιτησία σε ματς που άφησε τον αντίπαλο με 10 για καθυστέρηση σε αράουτ.

Odonian
03-02-2011, 01:11
Βάζελοι: Σκάνδαλο σήμερις! Άκυρη κίτρινη και ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ καθυστερήσεις.

Να 'σαι καλά. Θα μπορούσε να το λήξει κάπως νωρίτερα, είναι αλήθεια, αλλά από τη στιγμή που είχαμε καθαρή διακοπή λόγω των κάφρων, την κράτησε ακέραιη (3 λεπτά περίπου) και έδωσε άλλα 3 για τις αλλαγές + κάτι ψιλά. Για μένα έπρεπε να βγει από το γήπεδο όταν μπήκαν οι "φίλαθλοι" και να διακόψει κανονικά το ματς (προσωρινά). Έτσι όπως μείνανε μέσα, οι καθυστερήσεις έπρεπε να είναι μικρότερες. Για τη δεύτερη κίτρινη του Λουκά (που καθόρισε το ματς τελικά) δεν έχω γνώμη, εκείνη τη στιγμή είχε πέσει προσωρινά το στρίμιν. Πείτε εσείς.

Phantom Duck
03-02-2011, 01:12
ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΜΠΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΑΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΩΛΟΠΤΗΝΑ.

Ford Prefect
03-02-2011, 01:15
Επώνυμα.

animae
03-02-2011, 01:20
Τι λες μωρέ. Το διώξιμο του ντιοπ ήταν σε ένα σημείο που για να το κάνει γκολ ο Ζιλμπέρτο έπρεπε να δούμε αυτή τη στιγμή ποδοσφαιρικής ποιότητας. Το σουτ του γιαχιτς ήταν σαφώς ευκολότερο γκολ για τον λυμπεροπουλο ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΦΑΣΗ.

Το σουτ του Ζιλμπέρτο ήταν αποτέλεσμα της πίεσης που ασκούσε ο ΠΑΟ και έφερε κάμποσα σουτ ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟΥ. Το γκολ του λυμπε στο πρώτο ήταν ένα από τα ελάχιστα σουτ που έγιναν και από τις δυο μεριές και με κανέναν τρόπο δεν ήρθε ως αποτέλεσμα κάποιας πίεσης της ΑΕΚ. Αν εκείνο το ματς ερχόταν 0-0 θα ήταν ένα δικαιότατο αγωνιστικά σκορ, ενώ σήμερα ο ΠΑΟ έπρεπε να κερδίσει (και το έκανε ευκολότερα από αυτό που δείχνει το σκορ).

Έχει πολύ πλάκα που στον Ζιλμπερτο βάζεις κεφαλαίο, ενώ στους παίχτες της ΑΕΚ αναφέρεσαι με μικρό.

Το διώξιμο του Ντιοπ ήταν πάνω στα πόδια του Ζιλμπερτο, που συμφωνούμε ότι πρέπει να είσαι ποιοτικός για να το βάλεις. Εξίσου εύκολο ήταν να πάει και στα περιστέρια, δεν πα να τα και ο Φαν Μπάστεν ε. Είναι πως θα σου κάτσει, δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας παίχτη.

Το ότι πήγε η μπάλα στα πόδια του Ζιλμπέρτο είναι πρώτα το κακό διώξιμο και μετά η πίεση. Γιατί αν η κεφαλιά του έβγαινε ευθεία θα μιλάγαμε για άλλο ματς. Είπαμε, ωραίο γκολ, ποιότητα ο ΖΙλμπερτο, αλλα WTF ήταν στρωσιμο από αντίπαλο. Και αν θες να το ψαχουλέψουμε κι αλλο, το γκολ Σισε ήταν ανικανότητα Σαχα (που ή θα κάνει έξοδο γιατομπούτσο ή θα κάθεται στην γραμμή και θα περιμένει να μπεί το γκολ)και όχι θέμα δουλέματος της ομάδας σου. Αλλά μου φαίνεται εκνευριστικά ηλίθιο να μπαίνουμε σε τέτοιες λεπτομέρειες.

Να υποθέσω ότι κανείς δεν είδε ότι το ματς διακοπηκε για 5 λεπτά και λέτε για καθυστερήσεις?

Odonian
03-02-2011, 01:20
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/Panathinaikos/308180.html

"Το θέμα δεν είναι ότι χάσαμε την πρόκριση. Θα το πω άσχημα: έχω την αίσθηση ότι σήμερα με πηδήξανε. Οταν έχουμε 7 λεπτά χρόνου και δεχόμαστε στα 7 και 40 ε, είναι αυτό που είπα πριν. Το να δίνεις κόκκινη κάρτα στον Βύντρα στο αράουτ και αυτό το χαρακτηρίζω με την ίδια λέξη. Η αντίπαλη ομάδα το έκανε 2-3 φορές χωρίς κυρώσεις. Και ολα αυτά μου δημιουργούν αηδία.

Είμαι αποκαρδιωμένος για τον τρόπο που χάσαμε την πρόκριση. Ομως συνέβη κάτι πολύ σημαντικό. Είναι η αναγέννηση μίας ομάδας. Είδαμε έναν Παναθηναϊκό που δεν τα παράτησε ακόμα και με 10 παίκτες. Φαίνεται ότι ο διαιτητής αισθανόταν όμορφα στο γήπεδο και ήθελε και άλλο χρόνο. Ημουν περήφανος που απόψε ήμουν αρχηγός αυτής της ομάδας. Ηταν μεγάλο αυτό που κάναμε σήμερα"

Ra Pariah
03-02-2011, 01:24
ΑΕΚΑΡΑ

Odonian
03-02-2011, 01:27

Έχει πολύ πλάκα που στον Ζιλμπερτο βάζεις κεφαλαίο, ενώ στους παίχτες της ΑΕΚ αναφέρεσαι με μικρό.

Το διώξιμο του Ντιοπ ήταν πάνω στα πόδια του Ζιλμπερτο, που συμφωνούμε ότι πρέπει να είσαι ποιοτικός για να το βάλεις. Εξίσου εύκολο ήταν να πάει και στα περιστέρια, δεν πα να τα και ο Φαν Μπάστεν ε. Είναι πως θα σου κάτσει, δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας παίχτη.

Το ότι πήγε η μπάλα στα πόδια του Ζιλμπέρτο είναι πρώτα το κακό διώξιμο και μετά η πίεση. Γιατί αν η κεφαλιά του έβγαινε ευθεία θα μιλάγαμε για άλλο ματς. Είπαμε, ωραίο γκολ, ποιότητα ο ΖΙλμπερτο, αλλα WTF ήταν στρωσιμο από αντίπαλο. Και αν θες να το ψαχουλέψουμε κι αλλο, το γκολ Σισε ήταν ανικανότητα Σαχα (που ή θα κάνει έξοδο γιατομπούτσο ή θα κάθεται στην γραμμή και θα περιμένει να μπεί το γκολ)και όχι θέμα δουλέματος της ομάδας σου. Αλλά μου φαίνεται εκνευριστικά ηλίθιο να μπαίνουμε σε τέτοιες λεπτομέρειες.

Να υποθέσω ότι κανείς δεν είδε ότι το ματς διακοπηκε για 5 λεπτά και λέτε για καθυστερήσεις?

Η πίεση που προκαλεί τα λάθη στο ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι που γίνεται στη φάση. Αν έχεις τη μπάλα συνέχεια, κάνεις 50 καλές επιθέσεις στον αγώνα κλπ, ακόμα και αν έχει η άλλη ομάδα έναν αξιόπιστο αμυντικό που διώχνει άσχημα μια φορά στις 100, αυξάνεις τις πιθανότητες να κάνει λάθος. Αν τώρα κάνεις μια επίθεση και του κάτσει (η μια στις 100) να κάνει το λάθος και το βάλεις, αυτό δεν είναι αποτέλεσμα πίεσης. Σήμερα ο ντιοπ (με μικρό) έκανε 1 λάθος και 50 καλές επιλογές, ακριβώς επειδή ο ΠΑΟ ήταν μπροστά και τον ανάγκασε να τις κάνει - θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει λάθος σε άλλη φάση! Από την άλλη η φάση με τον γιαχιτς (μικρούλης κι αυτός) ήταν μεμονωμένη φάση που δεν αντικατοπτρίζει καθόλου τι έγινε στο ματς. Δεν το εξηγώ πιότερο.

Όσο για το γκολ του Σισέ (κεφαλαίο) όταν η μπάλα πάει στο πρώτο δοκάρι, τι θέλεις να κάνει ο τερματοφύλακας; Να βγει στον Σισέ έτσι κι αλλιώς; Γι' αυτό είναι καλή (και καλοδουλεμένη) κομπίνα.

commissar
03-02-2011, 01:34
ZtHhO8gaLQg

Odonian
03-02-2011, 01:42
Δε μένει του χρόνου με τίποτα.

jack the ripper
03-02-2011, 01:44
μονο σισσε...ελειπα και ειδα τις φασεις τωρα..αυτα δεν λεω τπτ

Tyler_Durden
03-02-2011, 01:50
Δεν νομίζω οτι μπορεί να περιγραφεί με λόγια το αποψινό ξενέρωμα, ειδικά αν το δει κανείς μέσα στην επικρατούσα συγκυρία που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

SpiritCrusher
03-02-2011, 01:58
Έχει να πέσει μαϊμού αύριο...

Daffy
03-02-2011, 01:58
http://www.sport24.gr/football/ellada/GreekCup/article767142.ece/ALTERNATES/w620/750004.jpg

k tpt allo.gia afta pou ginan tis 2 teleftaies meres,sixamara k mono

Odonian
03-02-2011, 02:07
Δεν νομίζω οτι μπορεί να περιγραφεί με λόγια το αποψινό ξενέρωμα, ειδικά αν το δει κανείς μέσα στην επικρατούσα συγκυρία που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Όχι ρε φίλε. Γιατί ξενέρωμα; Είδαμε μετά από καιρό μια ομάδα που έδωσε την ψυχή της και έχασε (άδικα για μένα, αγωνιστικά πάντα) την πρόκριση οριακά ενώ βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο και πριν το ματς και μετά το πρώτο γκολ. Δε με ξενερώνουν αυτά, αυτή είναι η γλυκιά πίκρα του να ασχολείσαι με την κωλόμπαλα. Η ξενέρα είναι η καθημερινή σαπίλα που ζούμε με τη διοίκηση, τους ΑΡΔ και η μικρή προοπτική του συλλόγου στο μέλλον. Σήμερα είμαι περήφανος για την ομάδα - ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ άλλωστε.

Raven Lord
03-02-2011, 02:17
σήμερα έκανα κάποιες μεγάλες υπαρξιακές διαπιστώσεις:
- ΥΠΑΡΧΕΙ θεός
- ο θεός υποστηρίζει αεκ

Tyler_Durden
03-02-2011, 02:29

Όχι ρε φίλε. Γιατί ξενέρωμα; Είδαμε μετά από καιρό μια ομάδα που έδωσε την ψυχή της και έχασε (άδικα για μένα, αγωνιστικά πάντα) την πρόκριση οριακά ενώ βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο και πριν το ματς και μετά το πρώτο γκολ. Δε με ξενερώνουν αυτά, αυτή είναι η γλυκιά πίκρα του να ασχολείσαι με την κωλόμπαλα. Η ξενέρα είναι η καθημερινή σαπίλα που ζούμε με τη διοίκηση, τους ΑΡΔ και η μικρή προοπτική του συλλόγου στο μέλλον. Σήμερα είμαι περήφανος για την ομάδα - ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ άλλωστε.

ξενέρωμα από πολλές απόψεις μα σίγουρα, όχι από την εμφάνιση της ομάδας.

-ξενέρωμα από την τραγική γκαντεμιά (πραγματικά πόσο γελοίο να επικαλείσαι "γκαντεμιά", αλλά ναι, αύτο ήταν σήμερα και μάλιστα ίσως η λέξη είναι μικρή για να περιγράψει των συρμό των ατυχιών που κυνηγούν αυτό το ρημάδι το ποδοσφαιρικό τμήμα από τον Μαιο και μετά)
-ξενέρωμα με την λογική οτι ακόμη κι όταν άξιζες για κάτι παραπάνω τελικά δεν το πήρες
-ξενέρωμα με την δικαιολογημένη πιθανή απογοήτευση των παιχτών που ακόμη κι όταν έκαναν την υπέρβασή τους για φέτος, δεν δικαιώθηκαν με πολύ πιθανή συνέπεια να μην βρουν αντοχές και πίστη για ότι απαιτείται από εδώ και πέρα
-ξενέρωμα που σε τέτοιες στιγμές δεν υπάρχει διοίκηση να προστατέψει και να τονώσει το ηθικό της ομάδας
-ξενέρωμα και απίστευτη ΟΡΓΗ για τον τρόπο που χάθηκε η πρόκριση, και τον τρόπο που και πάλι μέσα σε μια στιγμή, έγιναν μαγκες κάποιοι χωρίς να το αξίζουν.
και φυσικά ξενέρωμα για το φτάσιμο στα άκρα των ψυχικών αντοχών του Τζιμπριλ να παλεύει επι ματαίω

Tyler_Durden
03-02-2011, 02:37
τουλάχιστον η αεκ έχει η διοίκηση και βγάζει ανακοινώσεις να γελάμε:

http://www.gazzetta.gr/football/cup-news/item/134106-Η-απάντηση-της-ΑΕΚ

Stormrider
03-02-2011, 02:44
Vreite poios kitrinomauros assos tha mpei me photoshop pisw apo ton Cisse sta auriana prwtoselida gia na ton phdaei, kai kerdiste ena 2hmero sthn mageutikh Kwnstantinoupolh. Steilte AEK keno kai onomateponymo sto 2121.

Raven Lord
03-02-2011, 02:47

κάτσε... η ίδια ομάδα δεν κλαίγονταν για την επιπλέον καθυστέρηση υπέρ του gayρου στο μεταξύ τους παιχνίδι?

Odonian
03-02-2011, 02:54

Βασικά αν ο Λουκάς έμενε μέσα στο παιχνίδι, τίποτα από όλα αυτα δε θα είχε νοήμα και όποιος το είδε το καταλαβαίνει. Αυτά με τους 9 παίκτες που λένε είναι μπούρδες, ο διαιτητής σφύριζε με τον ίδιο τρόπο και τις δυο ομάδες σε όλο το ματς, αλλά σε μια φάση αποφάσισε ότι είναι αφεντικό και δε σηκώνει καθυστερήσεις και αντί για αλλαγή, έδωσε κόκκινη (είδα τη φάση μπάη δε γουέη). Αυτά παθαίνεις όταν βάζεις άπειρους διαιτητές σε τέτοια ματς. Όπως και να 'χει δε σηκώνει μεγάλη κουβέντα για διαιτησίες το ματς, αν και αύριο και οι μεν και οι δε θα γαμηθούν να γράφουν. Μέχρι και οφσάηντ το γκολ του Βύντρα πάνε να βγάλουν.

Odonian
03-02-2011, 02:55

κάτσε... η ίδια ομάδα δεν κλαίγονταν για την επιπλέον καθυστέρηση υπέρ του gayρου στο μεταξύ τους παιχνίδι?

Είδες κάτι πράματα.

VirusXI
03-02-2011, 02:56

μιλάμε για 3-4 λεπτά πόσα ήταν και για 30'' ε. στο γαύρο ήμασταν όρθιοι και περιμέναμε τόσα λεπτά πότε θα το σφυρίξει επιτέλους.

τα 30'' μπορεί να'ναι οτιδήποτε, καθυστερήσεις εντός καθυστερήσεων (λες και δεν κάνατε), και τέσπα κάνετε λες και όσα χρόνια βλέπετε ποδόσφαιρο ποτέ κανένας διαιτητής δεν κράτησε την "τελευταία φάση του αγώνα" όταν είναι στημένο, κόρνερ ή φάουλ.

να, 30'':
DUqNay6ntQc

χαρείτε έστω που νικήσατε.

(και με offside το 3ο γκολ ε)

Odonian
03-02-2011, 03:02
(και με offside το 3ο γκολ ε)

Γελάει ο κόσμος. Και θα γελάει πιότερο αύριο με τα πρωτοσέλιδα.

Diva Plavalaguna
03-02-2011, 03:04
σφαγη των αιωνιων λοιπον σημερα !
μαλιστα. τ ακουσαμε κ αυτο.

scarecrow
03-02-2011, 03:06

Και μια άλλη ομάδα κλαίγονταν τότε αν θυμάμαι καλά...
Όντως όμως κακώς κράτησε παραπάνω από 7 λεπτά(τα οποία θεωρώ δικαιολογημένα αν σκεφτεί κανείς τη διακοπή λόγω ντου των οπαδών,τις αλλαγές και τη ξάπλα Κατσουράνη)
Αλλά και ο Βύντρα έπρεπε να φύγει από το α' ημίχρονο.

Odonian
03-02-2011, 03:11
Να αφήσουμε λίγο τη διαιτησία λέω εγώ. Δεν έχει κάτι να προσφέρει αυτή η κουβέντα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι καθυστερήσεις ήταν κάμποσες αλλά δικαιολογούνται γενικά, για κάρτες μπορούμε να φάμε τα νιάτα μας να συζητάμε αν η τάδε φάση ήταν ή δεν ήταν και για μένα το βασικό λάθος ήταν η αποβολή - όπως είπε και ο τιτανοτεράστιος Σισέ, ας απέβαλε κάποιον παίκτη για επικίνδυνο παιχνίδι, τάκλιν και τα ρέστα, αλλά αποβολή για αράουτ είναι λίγο χοντράδα. Είναι κρίμα όμως να έχουμε δει τέτοιον αγώνα και να μιλάμε γι' αυτά. Εξάλλου από αύριο όλοι οι άλλοι αυτό θα κάνουν, θα μπουχτίσουμε.

Ra Pariah
03-02-2011, 03:29
Έχει πολύ γέλιο που τα βαζελάκια πνίγουν την οργή τους δίνοντας μούτζες. :)

Chillin Villain
03-02-2011, 03:33
http://img28.imageshack.us/img28/135/gravieris.gif

Daffy
03-02-2011, 04:03
http://www.sport24.gr/football/ellada/GreekCup/article767081.ece/ALTERNATES/w620/749931.jpg

http://i53.tinypic.com/imqnuq.jpg

ti einai aftoi oi mogkoloi pou anevazete more

VirusXI
03-02-2011, 04:10
στα δικά μας:
1. τα μαλακισμένα στη συγκεκριμένη θύρα, κιόχι μόνο. κ να το διέκοπτε και να το δινε στον παναθηναικό, δε θα παραπονιόμουν καν.
2. χιμένεθ αισχρός, ενδεκάδα ότιναναι. αυτή η απαξίωση του μπλάνκο, από διοίκηση αλλά κυρίως προπονητή, δεν χωνεύεται με τίποτα (βλέπε αλλαγή μπαχά και δηλώσεις χιμένεθ χτες).

Odonian,

LrYU0ZdYhuI

my mistake.
όποιος έφτιαξε το video έκοψε έντεχνα όλα τα ρηπλέη εκτός την πρώτη φορά που παίζει... βέβαια δε θα πρεπε να συμβεί ποτέ έτσικιαλλιώς γιατί ο παιχταράς αυτός δεν θα πρεπε να παίζει 2ο ημίχρονο. Άδικα χάσαμε; Όχι. Εννοείται ότι δεν παίρνουμε σοβαρά πρωτοσέλιδα.
(αλλά αναμένουμε με ανυπομονησία, τρελό γέλιο θα πέσει απ'όλες τις πλευρές)

Odonian
03-02-2011, 04:52
Σώπα μωρέ που δεν έπρεπε να παίζει λες και έκανε το δολοφονικό τάκλιν που στιγμάτισε το ματς. Ντέρμπυ ήταν, ο διαιτητής το κράτησε σε νορμάλ επίπεδα με τις κάρτες και είχατε κι εσείς τα δικά σας σκληρά παιδιά στα οποία φέρθηκε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Μη γίνεσαι αδαμιδης για να δικαιολογήσεις το οτιδήποτε. Προκριθήκατε και πρέπει να σας αρκεί.

Εδιτ: Μια απορία για κάτι που έγραψες παραπάνω. Ποιες καθυστερήσεις κάναμε μέσα στις καθυστερήσεις; Ελπίζω να μην εννοείς ότι ο Καρνέζης αργούσε να εκτελέσει τα ελεύθερα πχ.

Odonian
03-02-2011, 04:54

Τον σταμάτησαν λέει στο αεροδρόμιο επειδής πετάχτηκε κάτι από το μπαλκονάκι του στους αποκάτω;

Daffy
03-02-2011, 04:59

Τον σταμάτησαν λέει στο αεροδρόμιο επειδής πετάχτηκε κάτι από το μπαλκονάκι του στους αποκάτω;

Φοβερές σκηνές εκτυλίχθησαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γλίτωσε τελικά την σύλληψη και αναχώρησε κανονικά…

Το PAOK24 αποκάλυψε νωρίτερα την μήνυση που κατέθεσε γιατρός, ο οποίος βρίσκονταν στον τέταρτο όροφο του κτιρίου της Τούμπας. Ο συγκεκριμένος κύριος, στράφηκε εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη, γιατί ο τελευταίος πάνω στον εκνευρισμό του, πέταξε γυάλινο ποτήρι στην κερκίδα!!

Όπως έγινε γνωστό η μήνυση κατατέθηκε και αυτό θα σήμαινε την άμεση σύλληψη του υπευθύνου.

Πράγματι οι αστυνομικές αρχές στο αεροδρόμιο σταμάτησαν τον πρόεδρου του Ολυμπιακού και αφού τον ενημέρωσαν για το τι συνέβη, του ζήτησαν να τους ακολουθήσει.

Εκεί άρχισαν τα ωραία… Πανικόβλητος ο Μαρινάκης, τηλεφώνησε σε όσους μπορεί να βάλει ανθρώπινους νους… Άνθρωποι που ήταν εκεί, αντιλήφθηκαν ότι παρακαλούσε να αποσυρθεί η μήνυση για να μην μείνει στην Θεσσαλονίκη όπως ήταν υποχρεωμένος.

Τελικά τα κατάφερε… Αφού με τον πανικό του έδειξε ότι δεν ένιωθε και πολύ καλά, η μήνυση αποσύρθηκε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναχώρησε για την Αθήνα…

ton psirise kala ton xontro

GG*
03-02-2011, 05:08
περιμενω τοποθετηση GG για βαλβερδε.

γαμω το σπιτακι του τι αλλο να πω?
ισως ο μεγιστος χεστης που εχει κατσει στον παγκο οσα χρονια θυμαμαι
μετα τον νικονομπλια εφαγε φαπα και απο τον συμπαθη αλλα μυρωδια πρπονητη με το αστραφτερο σολαριουμ χαβο
οταν θες γκολ για να προκριθεις και κανεις την πρωτη φαση στο 89 καληνυχτα ζωη

GG*
03-02-2011, 05:14
και θες να αγιασεις και δεν σ'αφηνουν οι αποκαλυψεις του παοκ24 που ο χοντρος ετρεμε μην τον συλλαβουν και εριχνε τηλεφωνα πανικοβλητος:excl:
ποιος θα του εκανε μηνυση μωρε μαλακες ο ποικιλιδης?
εσπασε τον κουμπαρα του και αποφασισε να συρει στα δικαστηρια τον μαρινακη?

Odonian
03-02-2011, 05:43
Για το κουραστικά θεωρητικό του πράγματος πάντως να πω τα εξής:

Ο Φερέιρα έχει απόλυτο δίκιο που λέει ότι αν ο διαιτητής δείξει 7 λεπτά καθυστερήσεις, πρέπει να κρατήσει τόσο (εκτός αν έχουμε διακοπή, τραυματισμό ή αλλαγή στις καθυστερήσεις). Οι καθυστερήσεις, που άλλωστε λέγονται stoppage time ή injury time δεν έχουν να κάνουν με τις "καθυστερήσεις" (δυστυχώς ίδια λέξη) που κάνει μια ομάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά με το χρόνο που χάνεται χωρίς υπαιτιότητα κάποιου παίκτη. Αν δηλαδή ο Καρνέζης ψωλάρει και ελέγχει τον άνεμο πριν το βολέ, δεν αυξάνονται οι καθυστερήσεις, απλά ρισκάρει κάρτα.

Γι' αυτό άλλωστε και στα πρώτα ημίχρονα έχουμε πολύ συχνά μηδενικές καθυστερήσεις, ενώ στα δεύτερα η ταρίφα είναι 3 λεπτά, αφού υπάρχει ο άγραφος κανόνας του μισού λεπτού ανά αλλαγή. Από κει και πέρα έχουμε υπολογισμό από τον διαιτητή μερικών δευτερολέπτων ανά τραυματισμό που διέκοψε το ματς και άλλες απροσδόκητες διακοπές (όχι όμως με ένα προς ένα αναλογία σε χρόνο). Ακόμα και πανηγυρισμοί τερμάτων (που κρατάνε και ώρα), αν προσέξετε, δεν έχουν επίδραση στον έξτρα χρόνο. Δεν έχουμε περισσότερο έξτρα χρόνο σε ματς που έληξε 5-4 απότι σε ένα στείρο 0-0.

Έτσι κι αλλιώς θα ήταν εντελώς παράλογο το αντίθετο: Ας πούμε ότι παίζεται το δεύτερο ημίχρονο και ο διαιτητής δίνει 4 λεπτά έξτρα χρόνου, τα 3 λόγω αλλαγών και τα άλλο 1 λόγω του ότι η μια ομάδα έκανε "καθυστερήσεις". Για να παιχτεί ένα ακόμα λεπτό έξτρα χρόνου, πέρα από τα 4, πρέπει η ομάδα που καθυστερεί, να κάνει μέσα στα 4 αυτά λεπτά, όσες καθυστερήσεις έκανε σε ολόκληρο ημίχρονο! Προφανώς αυτό δε γίνεται, χωρίς να φύγουν όλοι με κόκκινη κάρτα από το ματς.

Γενικά λοιπόν, πέρα από το όποιο σφάλμα (αφού ο διαιτητής έχει δικό του ρολόι και δίνει καθυστερήσεις με ακρίβεια λεπτού), η ένδειξη του πίνακα του έξτρα χρόνου είναι σωστό να ακολουθείται πιστά.

Τέλος κούρασης.

Grim Fandango
03-02-2011, 05:58
καλησπερες. να πω κ εγω

αγωνιστικα:
εννοειται καλυτερος ο βαζελος σημερα, ισως αξιζε την προκριση, αλλα ειπαμε, οποιος ξερει απο μπαλα γνωριζει πως δε νικαει/περναει παντα ο καλυτερος. σιλβα γκολαρα, κ ας λεει ο animae τα δικα του (no offence). οκ, του στρωθηκε, αλλα δες πως παιρνει τα βηματα κ πως βαζει το σωμα του για να σουταρει, μιλαμε καθαρα για θεμα ποιοτητας. τελειο. καλυτερα πες για τα δικα μας ταγαρια που τρεχουνε τρεις πανω του κ δε μπορουν να ταπωσουν το σουτ. τα αλλα δυο που φαγαμε, απλα απαραδεκτα για στησιμο αμυνας σε κορνερ. πριν 10 μερες ιδια ιστορια με το βολο, σανκαρε 0-1. βαλε ρε μαλακα ενα παιχτη να φυλαει 2ο δοκαρι, ελεος πια... πολυ χαρηκα με γκολ λαγου. μετα απο χρονια προγραμματα αποκαταστασης κ ενδυναμωσης (χαχαχα), ο αγωνας τωρα δικαιωνεται παιχταρα.

διαιτητικα:
αν θελετε να κρατησετε το δικαιωμα να μας αποκαλειτε αεκουλα, αεκακι, μαρθα βουρτση κ λοιπα εριστικα, κοφτε τις μαλακιες. μιλαμε για σχεδον μισο (μισο, οχι 1 ή 2) λεπτο εξτρα στα 7 (επτα) (με 6 αλλαγες, το ντου, κ ο,τι αλλο ειχε το 2ο ημιχρονο). δεν ειπε π.χ. 2 λεπτα, κ κρατησε 2:40, καθυστερησεις γινονται κ μεσα στις καθυστερησεις, κ απ'οσο ξερω, τοτε ειναι στην κριση του διαιτητη αν θα κρατησει το κατι παραπανω. και απλα θα αναφερω, διοτι δεν χριζει διαφωνιας, το οτι θα μπορουσε (ευκολα) να βγει με δευτερη κιτρινη ο βυντρα απο λιγο πριν το 40'. οταν ειναι 1-1, κ οχι 1-3. και τοτε θα αλλαζαν οι συσχετισμοι για τον αγωνα ε...

γενικως, ευχαριστουμε τον καρνεζη για την ευγενικη προσφορα, κ την πουτανα την τυχη που τα τελευταια χρονια -πλην ελαχιστων εξαιρεσεων- αγνοειται σε αυτη την ομαδα.

καληνυχτες

υ.γ.1 ποστ ra pariah στο αθλετικς "ΑΕΚΑΡΑ" :touched:
υ.γ.2 ΡΟΥΦΑΤΕ!!!

stam and the witches
03-02-2011, 06:24
Θέλω να πεθάνω. Σήμερα είχα σκοπό να δω μόνο το γαύρο και να ηδονιστώ με τον αποκλεισμό του, και σε μέσα σε 45 λεπτά τα είδα όλα.

Είμαι πιο Παναθηναϊκός από ποτέ σήμερα :touched: