Log in

View Full Version : Κυπελλο Ελλαδος 2010-2011

Pages : 1 [2]

KoiliaSamprela
03-02-2011, 10:34
Βασικά είναι τουλάχιστον αστείο να λέει ο Παναθηναϊκός για κωλοφαρδία.

Τώρα για τα του παιχνιδιού , αυτή η ομάδα ενώ παίζει χάλια υπάρχουν φορές που μπορεί να παίξει και χειρότερα, τραγική εμφάνιση ...
Δεν μπορώ να δεχτώ ότι φάγαμε goal από τον Βύντρα σε στημένη φάση. Όχι γιατί δεν είναι παίχτης που "τα βάζει" , το ακριβώς αντίθετο, επειδή τα βάζει περίμενα τουλάχιστον διαβασμένη την άμυνα.

Για την διαιτησία , ΑΝ θεωρείτε ότι το αεκακι σας έστησε , τότε καλά να πάθει ο παναθηναικούλης

Για το άλλο μάτς... όπως είχα πει ήθελα Ολυμπιακό στον επόμενο γύρω, όχι γιατί είναι χειρότερος του ΠΑΟΚ ως ομάδα, αλλά επειδή για κάποιο λόγο θεωρώ ότι τον έχουμε τον Βαλβέρδε (και όπως έστησε εχτές την ομάδα όντως τα "μεγάλα " ματς δεν τα έχει)
Θεωρώ πάντως ότι η ιστορία με την τιμωρία της έδρας έβγαλε κερδισμένο τον ΠΑΟΚ, μιας και του έλυσε τα πόδια έχοντας ένα εκτός έδρας καλό σκορ , και ένα άλλοθι σε τυχών αποτυχία.
Σήμερα με πρόκριση του Ατρόμητου είμαι πιο κοντά στην πρόβλεψή μου :)

Raven Lord
03-02-2011, 10:57
κάτσε... η ίδια ομάδα δεν κλαίγονταν για την επιπλέον καθυστέρηση υπέρ του gayρου στο μεταξύ τους παιχνίδι?

μιλάμε για 3-4 λεπτά πόσα ήταν και για 30'' ε. στο γαύρο ήμασταν όρθιοι και περιμέναμε τόσα λεπτά πότε θα το σφυρίξει επιτέλους.

ε, φυσικά. όταν είναι υπέρ μας "δεν είναι το ίδιο"

SpiritCrusher
03-02-2011, 11:43
Ώχου μωρε μαλάκες, ασχολείστε με τα 30". Μπορει όντως να κράτησε μια φάση παραπάνω γιατί το γαμήσατε λίγο στις καθυστερήσεις σιγά. Ας μην μου βάζατε τον Καρνέζη να είχατε γλυτώσει το (ή τα; μιας και το 1ο το γαμησε λίγο) γκολ να μην κάναμε καν την κουβέντα.

Raven Lord
03-02-2011, 11:45
o τζόρβας ήταν άρρωστος

Ώχου μωρε μαλάκες, ασχολείστε με τα 30".

ασχολούμαστε γιατί η ομάδα έπαιξε απρόσμενα καλά και άξιζε την πρόκριση.

SpiritCrusher
03-02-2011, 11:49
Φερναντες όμως;

Αν κρίνω από το πως έπαιζε σε εμάς, είναι κλασεις ανωτερος απο Καρνεζη.

Raven Lord
03-02-2011, 11:51
τι να σου πω ρε φίλε. δεν ξέρω τι τρέχει με δαύτον κ γιατί δεν έχει πάρει ευκαιρία. ας πει κάποιος που ασχολείται με το ρεπορταζ τελευταία.

Magellan
03-02-2011, 12:27
εχει παει δανεικος στις σερρες νομιζω

tsimpouklano
03-02-2011, 12:42
ΠΑΟΚάρα σαγαπώ και παντού σακολουθώ, φέρε μας το κύπελλό στον πύργο τον λευκό. ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΚΑΥΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ!!!!

Eulogy
03-02-2011, 13:13
apo oso katafera na dw, eidika meta to 1-0 nomizan oloi oti perasame akoma kai o ximeneth. ekei eprepe na pagosei to paixnidi na kratisoun ti mpala ligo parapanw kai na peftoun se oles tis faseis (oti kanan kai sto 1o mats). antitheta etsi anoixta pou paiksan kontepsan na apoklistoun poly apla giati oi monades tou pao einai poly kalyteres. eimastan tyxeroi pou perasame me to kalytero pao fetos

Raven Lord
03-02-2011, 14:02
- ο θεός υποστηρίζει αεκ

χαχαχα τώρα είδα δηλώσεις χιμένεθ.

KoiliaSamprela
03-02-2011, 14:08
επειδή βλέπω τις μούτζες που τρώω να πληθαίνουν , στο θρέντς σας (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?21016-Thread-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%A1) παιδιά , στο θρέντ σας (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?21016-Thread-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%A1)

Raven Lord
03-02-2011, 14:12
στο αθλέτικς οι κανόνες είναι διαφορετικοί :moutza:

KoiliaSamprela
03-02-2011, 14:16
δεν διαφωνώ , γιαυτό και ο λόγος του ποστ μου (επώνυμο το :pink:)

Raven Lord
03-02-2011, 14:18
βροχή οι :moutza: και τα :pink:
:P

KoiliaSamprela
03-02-2011, 14:22
δεν γράφουμε και για τεννις

JnB
03-02-2011, 14:55
δεν γράφουμε και για τεννις

Υπάρχει θρεντ :P

Στα των ματς δίκαια ο παοκ (γελάω με κοουτσάρισμα βαλβέρδε) και ροφλ με καρνέζη.

expired
03-02-2011, 16:00
Πω πω μούντζα!πολύ τσούξιμο βρε παιδιά!καλά λογικό καθότι ασάλιωτο...

freak brother
03-02-2011, 16:06
apo oso katafera na dw, eidika meta to 1-0 nomizan oloi oti perasame akoma kai o ximeneth. ekei eprepe na pagosei to paixnidi na kratisoun ti mpala ligo parapanw kai na peftoun se oles tis faseis (oti kanan kai sto 1o mats). antitheta etsi anoixta pou paiksan kontepsan na apoklistoun poly apla giati oi monades tou pao einai poly kalyteres. eimastan tyxeroi pou perasame me to kalytero pao fetos

me στο 97 στον Γιουλοτζι - Μαλακα φανταζεσε να βαλετε γκολ τωρα?

Ford Prefect
03-02-2011, 16:07
Ε, οι καθυστερήσεις ήταν σωστές σαν χρόνος. 7 λεπτά γιομάτα. Αλλά το ματς τελείωσε με το βολέ του Καρνέζη, δεν υπάρχει κανένα νόημα να το αφήσεις να παιχτεί από εκεί, είναι σκάνδαλο, είσαι κόπανος, είναι ντροπή και είναι πιο ντροπή να βγες να μιλάς για 35 δευτερόλεπτα που καλώς κράτησε έξτρα. Μετά από ΟΛΑ όσα έχεις πει για το ματς το δικό μας.

Για τον Βύντρα, εγώ τον είδα να ψάχνεται κάπου να την δώσει, ακριβώς όπως ο Παντούρου μια άλλη φορά. Δεν νομίζω να έκανε σκόπιμα καθυστερήσεις. Επίσης είναι βλακώδες να αλλάζεις την ισορροπία του παιχνιδιού με τέτοια κάρτα. Δηλαδή επειδή μπορούσε (όντως) να δώσει μια κίτρινη στο α', θα αποφασίσει να ισοφαρίσει την απόφασή του με μια μαλακιάρα στο 80; Αστεία πράγματα.

Αλλά αυτά τα ολίγα καλά είχα να πω για τον βάζελο γιατί από σήμερα είναι ο ηθικός κυπελλούχος της καρδιάς μου, περήφανος. Ρε σεις, με ΔΕΚΑ μείνατε, όχι με πέντε, τι ΚΑΤΗΦΟΡΑ ήταν αυτή; Όσες φάσεις δεν έκανε όλη τη χρονιά η ΑΕΚ τις έκανε από το 80 και μετά.

ΠΑΟΚια, σας είπα μπράβο ρε μουνιά του ελέους, πάλι στη μούτζα; Τώρα με φωνάζατε όλο το βράδυ "πού είναι ο φορντ", όταν σας φώναζα εγώ, κοκοκο όλες σας.
Και ότι είστε δεύτερη είδηση στα μέσα, πρέπει να τσούζει πολύ, εδώ νικήσατε αντρίκεια τον (ε, μάλλον σίγουρα) πρωταθλητή Ολυμπιακό και όλοι ασχολούνται με τον Καρνέζη και τον πηδηγμένο Σισέ (άλλη ατάκα από εκεί, ε, ρε και να ταιριάξει στο Καραϊσκάκη, γλέντι, το βλέπω το τζιφ από τώρα). Ενώ αν νικούσαμε εμείς, πάλι με μας θα ασχολούνταν.

Α, και μιας και ξημέρωσε άλλη μέρα. Προφανώς δεν πρέπει να ξαναπατήσει πόδι κόσμος για 2 τουλάχιστον αγωνιστικές (υπότροποι), που σημαίνει ότι κανονικά με βάζελο πρέπει να είναι άδεια η Τούμπα. Ευελπιστώ ο Βαγγέλας να κάνει τα κουμάντα του και να γίνουν πέντε οι αγωνιστικές. Γαμώ το χωράφι σας, αυτό δεν ήταν γήπεδο, ξέχασα να το πω. Τσούλαγε η μπάλα και γκέλαρε, ούτε ο Παναργειακός τέτοιο γηπεδό. Βέβαια αν έγινε επίτηδες είναι Μουρινιά, δεν λέω.

Βολάρα all the way. Γαμώ τον Νικολακόπουλο.

00i00
03-02-2011, 16:11
γιατι να τιμωρηθουμε?
για το μπουκαλι γουισκυ που πεταξε ο παιδοβουβαλος στον μιραλας επειδη δε του πετυχαν το μπιφτεκι του?

toolre
03-02-2011, 16:19
http://www.sport24.gr/football/ellada/GreekCup/article767081.ece/ALTERNATES/w620/749931.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=8kZKKyF2Swk

Daffy
03-02-2011, 16:49
Βέβαια αν έγινε επίτηδες είναι Μουρινιά, δεν λέω.

:moutza:

bbq
03-02-2011, 17:03
Ε, οι καθυστερήσεις ήταν σωστές σαν χρόνος. 7 λεπτά γιομάτα. Αλλά το ματς τελείωσε με το βολέ του Καρνέζη, δεν υπάρχει κανένα νόημα να το αφήσεις να παιχτεί από εκεί, είναι σκάνδαλο, είσαι κόπανος, είναι ντροπή και είναι πιο ντροπή να βγες να μιλάς για 35 δευτερόλεπτα που καλώς κράτησε έξτρα. Μετά από ΟΛΑ όσα έχεις πει για το ματς το δικό μας.

Για τον Βύντρα, εγώ τον είδα να ψάχνεται κάπου να την δώσει, ακριβώς όπως ο Παντούρου μια άλλη φορά. Δεν νομίζω να έκανε σκόπιμα καθυστερήσεις. Επίσης είναι βλακώδες να αλλάζεις την ισορροπία του παιχνιδιού με τέτοια κάρτα. Δηλαδή επειδή μπορούσε (όντως) να δώσει μια κίτρινη στο α', θα αποφασίσει να ισοφαρίσει την απόφασή του με μια μαλακιάρα στο 80; Αστεία πράγματα.

προπερσι στον τελικό κυπέλλου ισοφάρισες στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων.
επίσης το φάουλ σφυρίχτηκε στο 7:15'' αν δεν κάνω λάθος.

Επίσης είναι βλακώδες να αλλάξει τις ισορροπίες στο 80' αλλά δεν είναι βλακώδες να μην τις αλλάξει στο 35, μάλιστα.

Γενικά παράγκα ΑΕΚ και κουμάντο Αδαμίδη στο παρασκήνιο.

Reject
03-02-2011, 17:26
Φόρντ,ετσι,σεντονια ρε μουναρα.Σιγα μην σε σκεφτόμουνα ρε οπαδέ Φλιντστοουνς εντ Τζετσονς,απλα εδώ μέσα είσαι ο πιο γραφικός γάβρος.
Κλάψε και αλλο.Και ζήτα και άλλες τιμωρίες του ΠΑΟΚ.Φέρε και τανκς στο Πρωτάθλημα,φέρε ότι σκατά θέλεις.
Σειρά έχουν οι χανουμόγυφτοι στο Κύπελλο.
Αλλά πριν από αυτούς,μαύρες ώρες περιμένουν τους βαζελίνους στην Τουμπάρα.
Γιαπανταοπαδικασπρομαυραγυαλια 4

εντιτ-Το μόνο που με χάλασε χθές ήταν ότι το μπαλάκι μπήκε στις αρχές του Β΄.Το ήθελα στο τελευταίο λεπτό,να δώ την Κοκκινια,το Περαμα,τον Κορυδαλλο και την Νικαια να βυθίζονται στον πόνο και στο έμφραγμα.

Nasum
03-02-2011, 17:31
εντιτ-Το μόνο που με χάλασε χθές ήταν ότι το μπαλάκι μπήκε στις αρχές του Β΄.Το ήθελα στο τελευταίο λεπτό,να δώ την Κοκκινια,το Περαμα,τον Κορυδαλλο και την Νικαια να βυθίζονται στον πόνο και στο έμφραγμα.

Αντιθέτως,είδες τους Αμπελόκηπους,το Γκύζι,τα Πετράλωνα και του Ζωγράφου.

Reject
03-02-2011, 17:39
Να λέμε την αλήθεια Nasum,προτιμούσα χανούμια από εσένα στον ημιτελικό.Οχι γιατι έχεις καλύτερη ομάδα,απλα για να χρυσώσεις το χάπι θα έριχνες όλο το βάρος στο κύπελλο.
Οι άλλοι είναι εντελώς απρόβλεπτη ομάδα,μπορεί να σου ρίξει 4 ή μπορεί να φάει και 4.Και έχει αποδυναμωθεί επιθετικα.
Αλλα και εσύ βρε μαλάκα,μου στέλνεις τον Φερναντεζάκο και μου βάζεις μέσα βασικό την Καρνέζω?Έλεος ρε.Έτσι όπως πας,στα πλεη οφφ πάλι 2ος θα βγώ.
Και αυτός ο φουκαράς (και παλικαρος) Σισσε,πόσο ακόμα να αντέξει ο άνθρωπος?Σαν θερμοσίφωνας ανοιχτός 10 μέρες-έτοιμος να σκάσει....

Ford Prefect
03-02-2011, 17:47
Φόρντ,ετσι,σεντονια ρε μουναρα.Σιγα μην σε σκεφτόμουνα ρε οπαδέ Φλιντστοουνς εντ Τζετσονς,απλα εδώ μέσα είσαι ο πιο γραφικός γάβρος.

Δεν με σκεφτόσουνα, απλά... Άσε ρε. Πες ποια άλλη χαρά θα πάρεις ρε, ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ μωρή λουλού!

Κλάψε και αλλο.Και ζήτα και άλλες τιμωρίες του ΠΑΟΚ.Φέρε και τανκς στο Πρωτάθλημα,φέρε ότι σκατά θέλεις.

Ναι, ζήτησα εγώ προσωπικά το ελικόπτερο. Εγώ άλλους έβλεπα να χτυπιούνται μόνοι τους για την κατάφορη αδικία, να πουλάνε παοκιλίκι και κόντρα στο σύστημα και μετά να θριαμβεύουν και να σηκώνουν το τσάμπιονς λιγκ. Γενικά, μόνοι σας τα λέτε, μόνοι σας χαίρεστε και μετά μούτζα-μούτζα. Τι κλάψα ρε αναιδή και πράε πάνκη; Έπαιξα σκατά, έπαιξες έξυπνα, πεοβάραγε ο Ερνέστος πάλι, ήπια το καφεδάκι μου και είδα το επόμενο ματς. Αν δεν με σκεφτόσουνα τόσο πολύ δεν θα σου έγραφα σεντόνια "δίκαια ΠΑΟΚ, άδικα ΑΕΚ" θα έγραφα και καληνύχτα. Αλλά τέτοια προσήλωση στο πρόσωπό μου (εγώ και ο Μαρινάκης ένα πράμα), δεν ήθελες να σου απαντήσω;

Σειρά έχουν οι χανουμόγυφτοι στο Κύπελλο.
Αλλά πριν από αυτούς,μαύρες ώρες περιμένουν τους βαζελίνους στην Τουμπάρα.
Γιαπανταοπαδικασπρομαυραγυαλια 4

ΑΕΚ - Βόλος τελικός. Θεός εναντίον Μπέου. Εσύ θα κλαψουρίζεις για την άδικη τιμωρία που σου βάρεσε το σύστημα και ο Τσιρίλο θα πουλάει παοκοφροσύνη για την τίμια ανανέωση. Αν περάσεις την ΑΕΚ (παίζει αλλά ευελπιστώ ο Μαρινάκης να κάνει τα κουμάντα του) δεν γλιτώνεις Μπέο.

Σώπα μωρέ, σιγά το έμφραγμα, και χωρίς το γκολ πέρναγες, εγώ μια ευκαιρία έκανα στο 89', το γκολ απλώς επιβεβαίωσε αυτό που φαινόταν από το πρώτο ημίχρονο.

Ντάφι σόρι ρε, έχετε σκατογήπεδο γενικά. Ανακαλώ.

bbq: Ρε αρχηγέ, η κίτρινη που θα μπορούσε να πάρει ο Βύντρα ήταν σε ένα τάκλιν. Θα ήταν λίγο αυστηρή γιατί δεν γάμησε και καμιά ανάπτυξη. Το χέρι είναι αστείο να το συζητάμε, την μάπα του προστάτευε. Αυτήν την απόφαση πήρε, συνεχίζεται το ματς. Εσύ δηλαδή όλο το ματς ενώ έχεις φάει πούτσα κανονικά σκεφτόσουν τον Βύντρα που παίζει; Η κίτρινη στο αράουτ ήταν άκυρη. Και 7 λεπτά γιομάτα αν το σφύραγε στο βολέ δεν θα έλεγες τίποτα, το σωστό ήταν, περίμενες εσύ ότι θα το συνέχιζε; Μπράβο.

Reject
03-02-2011, 17:55
Συνέχισε Φορντακο το παραληρημα σου.ΘρασοΛΟΥΓΚΡΑ.Φυσικα και δεν σε σκεφτόμουνα,αλλά εδω μέσα,όταν μπαίνω μετά απο ΠΑΟΚ-οσφπ,και σκέφτομαι ΕΝΑΝ γραφικό,ε είσαι εσυ.
Και ξεκινα τα παρακαλια και τις ικεσίες για να μην περάσω τελικο.Γιατι από οτι φαίνεται σε χαλάει αρκετά.
Φορντάκο,μην παρεξηγείς το ύφος μου.Αν ήσουν χθές Τούμπα,και έβλεπες όλη αυτήν την κινητοποίηση για την ΠΟΥΤΑΝΑ την ομάδα σου,και εσύ στραβωμένος κάργα θα ήσουν.

Ford Prefect
03-02-2011, 18:09
Ναι μανάρα μου, απλά εγώ όταν κερδίζω σε έχω χεσμένο, έχω την Θρυλάρα μου. Εγώ γουστάρω να μου έρχεσαι όλο χαρά και καμάρι, δηλαδή πόση επιβεβαίωση πια; Σαν το μέταλ, είσαι πάνκης και ασχολείσαι με το μέταλ πιο πολύ από εμένα. ΚΡΥΦΕΣ ΣΟΥ ΚΑΥΛΕΣ.

Εγώ γιατί να ενδιαφέρομαι ποιος θα πάει τελικό ρε; Αφού δεν πάω εγώ ας πάει και ο Φούφουτος. Προφανώς γουστάρω δαφνοστεφανωμένο να το σηκώσει, αν σου ρίξει και πέος εσένα, ακόμα καλύτερα. Βασικά, να τρως πούτσα από τον Ολυμπιακό Βόλου δεν είναι καθόλου άσχημη προοπτική, ξένα κόλυβα, δεν λέω, αλλά θα έχει μια χάρη.

(Μην μου ξαναπείς για παρεξήγηση βρε μαλάκα, γαμώ τον ΠΑΟΚ σας, να είσαι ακατάσχετος οχετός όπως αρμόζει στην "μουσική" που ακούς, μόνο μάνες δεν πιάνουμε). Και σιγά την κινητοποίηση εντωμεταξύ, άλλοπ ου δεν θέλατε και εσείς, πρώτο θέμα κλάψα για την κακιά την Αθήνα, όλος ο λαός αδερφωμένος και συστρατευμένος και ΠΑΛΙ ρε κανίβαλοι της μαλαματίνας, με άδειο γήπεδο του ρίξατε το γυαλί στην μάπα. Άσε τώρα ότι εξοργίστηκες, εδώ χτες-προχτές ανέβηκαν οι μετοχές πόσων καημένων με το αμείλικτο ύφος τους σε ράδια και τηλεοράσεις εκεί πάνω.

Μόγγολα! :)

Nasum
03-02-2011, 18:09
Ο Καρνέζης ετοιμάζεται να κάνει το ελεύθερο στο 7:13.Ο Παππάς θα μπορούσε να το σφυρίξει εκεί και κανένας δεν θα γκρίνιαζε.Εξάλλου ο Καρνέζης θα μπορούσε να κάτσει να φάει κίτρινη-Οι Ιταλοί στο παρελθόν έχουνε κάτσει μέχρι και για κόκκινη-αφενός για να σπάσει τον φρενήρη ρυθμό που είχε το παιχνίδι,αφετέρου για να σπαταλήσει υπερπολύτιμα όπως αποδείχτηκαν δευτερόλεπτα.
Από εκεί και πέρα ότι έγινε έγινε.Και είναι από τις στιγμές που λες χίλιες φορές να έχανα 2-0 ή 4-0 στο ρελαντί παρά να έχει ένα παιχνίδι τέτοια εξέλιξη.Γιατί μια ζωή να πληρώνω την ποδοσφαιρική άγνοια του κάθε Γκαλινοκαρνέζοβιτς,ενώ λίγα δευτερόλεπτα πιο πριν υπάρχει ένας Σισέ που έχει καταθέσει και τα αρχίδια του στο γήπεδο;
Και είναι τέτοια η γαμημένη η συγκυρία,με τα ξεκατινιάσματα των γραβατωμένων και το παραλήρημα του κάθε Γκότζου που αισθάνεσαι κυριολεκτικά καταραμένος.
Άλεξ,καλά τα λες αλλά για μένα πλέον τα πάντα από εδώ και στο εξής έχουνε μικρή σημασία.Δεν γίνεται μετά το χθεσινό να ξαναπορωθώ για κανένα λόγο.Η υγεία μας πάνω απόλα.

Reject
03-02-2011, 18:15
Α ρε βλαχο Φορντ.Τελικά έτσουξε πάρα πολύ μωρή πουτανάρα ε?
Εσυ ρε μπουφο σε προηγούμενο ποστ έγραψες ότι προτιμας να πάει η αεκ στον τελικό(και ελπιζεις σε Μαρινάκη για αυτο!!).
Χάσαμε τα λογικά μας?Δεν ξέρουμε τι γράφουμε και πότε??
Σιγα την κινητοποίηση?Είσαι τραγικα ηλίθιος.2.000 μπάτσοι ρε ζώο,ελικόπτερα(που τελικά μπήκαν στον κώλο σου) και χημικά ασταμάτητα δεν είναι κινητοποίηση ε?
Καμία λαβή και κανένα πάτημα δεν έδωσε όλη αυτή η κατάσταση.Μόνο αγανάκτηση προκάλεσε.Γιατι για τις 18 ΠΟΥΤΑΝΕΣ σου(+την αποστολή) ξεσηκώθηκαν τόσα μουνόσκυλα με μπλέ και από Αθήνα μεριά.
Καλύτερα Μόγγολος,παρα αγνώστου προελεύσεως.....:wink:

(Α ναι και η μουσικη που ακους είναι για Λακηδες και χλεχλεδες μπρουκλομέταλ 30αρηδες σε κατάσταση μουσικής ακαμψίας νια νια νια νια νια).

Ford Prefect
03-02-2011, 18:28
Ρε τούβλο, εσύ μου άλλαξες γνώμη. Άρχισες εκεί τα παραληρήματα για τσουξίματα (εκεί, με το στανιό να σφαδάζω από πόνο μετά από κάθε επική μάχη του μπάουγκς) και λέω, ε, εδώ που τα λέμε, αν πάνε τελικό (=ίσαμε πέντε πρωταθλήματα και 8 πορείες περίπου) και φάνε βοϊδόπουτσα από Μπέο με ερυθρόλευκη, ε, δεν θα είναι άσχημα, γάντι θα σου έρθει.

Στα σοβαρά, θα ήθελα να το πάρει είτε ο Βόλος για ευνόητους λόγους, είτε η ΑΕΚ, που ντάξει, έχασε εκείνο το κύπελλο καρμανιόλα των διακοσίων πέναλτι, δικαιούται μια κούπα, πολύς κόσμος και καλός κόσμος που έχει φάει πιο πολλά σκατά από ότι έχεις φάει εσύ που ωρύεσαι μια ζωή. Αλλά είπαμε, ό,τι κι αν κάτσει εγώ θα το φχαριστηθώ, μου αρέσει η μπάλα.

Ήρθε όλη η αστυνομία ρε, μπορεί να σας κάνει καλά εσάς κανείς; Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι τρελός, μασάει σίδερα, κλάνει αστροπελέκια, χέστηκε πάνω του ο Μαρινάκης λέμε, πώς το έλεγε το άλλο το άρθρο; Κάπως έτσι. Και εσύ τώρα τσαντίστηκες. Χαχα, άσε ρε τραβόλτα, η καλύτερή σου ήταν, εισβολή στο ναό σου από τους εχθρούς, ΜΠΕΝ ΧΟΥΡ σκηνικά λέμε.

Και η μουσική που ακούω είναι καλύτερη από την δικιά σου.

commissar
03-02-2011, 18:29
Και σιγά την κινητοποίηση εντωμεταξύ

τώρα αυτό σοβαρά το γράφεις ή ίσα ίσα να γίνει το flame με τον reject?

Reject
03-02-2011, 18:31
χαχαχα Φορντ,ετσι ειναι!τα χανουμια δικαιουνται πιο πολυ μια κούπα από εμενα!
ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΕ!!!!

(για τους μπάτσους ουδέν σχόλιο,είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ και δεν ήσουν εκεί.Αλλα υπάρχουν πάμπολλα βιντεάκια που δείχνουν τι παίζει.Προς το παρόν,το ελικοπτεράκι ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ).

animae
03-02-2011, 18:56
Και αυτός ο φουκαράς (και παλικαρος) Σισσε,πόσο ακόμα να αντέξει ο άνθρωπος?Σαν θερμοσίφωνας ανοιχτός 10 μέρες-έτοιμος να σκάσει....

Post of the day

Ford Prefect
03-02-2011, 19:01
Ναι ρε μοναχοφάη, όλα τα ψίχουλά μου εσύ θα τα τρως μόνο και ο βάζελος; Να φάει και η ΑΕΚ ρε μουνί. Γιατί όχι; Επειδή πέταγε ένα ελικόπτερο πάνω από το σκατοχωράφι σου; Πιο μεγάλη ομάδα είναι από σένα*.

*κόμισαρ, μην κάνεις ανόητες ερωτήσεις.

Jangling Jack
03-02-2011, 19:13
Ναι τα ψιχουλα εεε, πες οτι μας το αφησες κιολασ για αυτο δεν μπορουσανε τα μπασταρδα σου να παιξουνε στην τουμπα. κ για την κινιτοποιηση μην ακουσς τπτ. μεχρι κ δακρυγωνο μεσα σε καφετερια ρικσανε. κ παρα πολλα αλλα σκηνικα. αλλα παρα πολυ χημικο γενικα - σαν περισυ 5 μαιου

Ford Prefect
03-02-2011, 19:21
Ποιος ξέρει, πιθανώς να έπαιξε συνεννόηση Ζαγοράκη με Μαρινάκη για να πάρουμε τον Βιερίνια. Πάρτε κύπελλο, δώστε Βιερίνια.

Τα δακρυγόνα πρέπει να ήταν Κορυδαλλιώτες μπάτσοι συγκεκριμένα που τα έριξαν στην καφετέρια. Κάνα σύνθημα όταν τα πέταγαν ακούστηκε;

Reject
03-02-2011, 19:25
Από τον πόνο,στην ειρωνεία και στην γραφικότητα.
ΤΙΜΑΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΕ.

tsimpouklano
03-02-2011, 20:07
Ναι τα ψιχουλα εεε, πες οτι μας το αφησες κιολασ για αυτο δεν μπορουσανε τα μπασταρδα σου να παιξουνε στην τουμπα. κ για την κινιτοποιηση μην ακουσς τπτ. μεχρι κ δακρυγωνο μεσα σε καφετερια ρικσανε. κ παρα πολλα αλλα σκηνικα. αλλα παρα πολυ χημικο γενικα - σαν περισυ 5 μαιου

λολ τόβλεπα έξω στο καφέ δίπλα στο σχολείο και μόλις τέλειωσε το ημίχρονο οι μπάτσοι κάναν ντου, πίσω απτά γηπεδάκια που ήτανε, και να ρίχνουν κρότου λάμψης αβέρτα, δύο σκάσαν στα πόδια μου, κόσμος να τρέχει προς λαμπράκη και οι μεγαλύτεροι σε φάση WTF??? μπήκαν στο καφέ όπου στη συνέχεια μπήκαν και τα ματ, οι άλλοι κυνηγούσαν προς το δρόμο και βαρούσαν ό,τι έπεφτε και ανέπνεε. Γενικά εκεί κάπου ξεκίνησε ο χαμός, οι μπάτσοι όπου κιαν στεκότανε ρίχναν χημικά.

Odonian
03-02-2011, 22:02
Πόσταρα "κοιμήθηκε ο θεος" και είχαμε αντιδράσεις, αλλά οι εφημερίδες, οι παίκτες και ο προπονητής της αεκ με στηρίζουν. :ρ

Raven Lord
03-02-2011, 23:33
ποιος αντέδρασε? πρέπει να είναι κάποιος υπερβολικά γραφικός για να μη δει ότι η αεκ ήταν πολύ πολύ τυχερή χτες

expired
03-02-2011, 23:52
ΛΗΣΤΕΙΑ!!!!!! ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ!!!!!!!!!!

Daffy
04-02-2011, 00:25
oU8YKmhQAYE

:touched:

FIREWIND
04-02-2011, 00:28
mono na vrizosaste 3erete se afto to topic....??? siha8hka 3 lepta poy mphka... an mou legan omws na dialexw 8a lega to uzer reject, fenetai na thn ponaei thn omada toy........ :twisted::twisted:

Ford Prefect
04-02-2011, 01:41
Γαμώ, θα ενθουσιαστεί που συγκίνησε έναν οπαδό Cirith Ungol! :twisted:

attila
04-02-2011, 08:04
mono na vrizosaste 3erete se afto to topic....??? siha8hka 3 lepta poy mphka... an mou legan omws na dialexw 8a lega to uzer reject, fenetai na thn ponaei thn omada toy........ :twisted::twisted:

εβγαλες τις δαντελες σου πριν ποσταρεις?

FIXXXER
04-02-2011, 09:03
Πεθανα με Τσουκαλα μιλαμε, ανυπερβλητος πιθηκος :touched:
Καλα εκει που λεει για τον Σισσε, ρεσιταλ, ε? Ναι.
Παντως ξερει καλα την ελληνικη γραμματικη.
Ο Μιραλας, του Μιραλα, τον Μιραλα.

Ford Prefect
04-02-2011, 15:46
"Τα 'χω μπερδέψει ρε παιδιά, αυτοί έχουνε και κάτι ψυχολογικά μέσα τους... έχουνε...πώς το λένε αυτό; Ε...έχουνε κάτι ψυχολογικό"

"Αυτά είναι κόμπλεξ που έχουν απέναντί μας. Όπως κόμπλεξ είναι και αυτός ο ηλίθιος, ο Παοκτζής, που πέταξε το ποτήρι το γουίσκι με το γουίσκι στον Μιραλά. Έτσι;"

"Αυτό για να το πει κάτι, κάτι έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του αυτός ο...οοοο... ο Γάλλος! Δεν ξέρω, αλλά δεν λέγεται και αυτή η κουβέντα... εκτός και ο άνθρωπος....Ε;! Ναι!"

Μεγάλες στιγμές.

MaX Payne
04-02-2011, 16:03
τι κοροιδευετε ο τσουκαλας ειναι κλασικο δειγμα ολυμπιακου οπαδου

εγω διαβαζω blog του ακη

Ιρακινοί με παντόφλες οι ΜΠΑΟΚτζήδες (http://www.katimagiko.gr/editorial/11233/irakinoi-me-padophles-oi-mpaoktzedes)

expired
04-02-2011, 16:11

Έλα μωρέ απλά τσούζουν άπειρα μερικοί εδώ που νομίζουν ότι έχουν ομάδα αλλά αντιθέτως είναι χειρότεροι ακόμα κι από τη φετινή άεκ...
Ξεσπούν όσο πιο αξιολύπητα μπορούν γιατί είναι βάζελοι...ούτε καν παναθηναικοί

00i00
04-02-2011, 16:12
τι να μας πει ο περικεφαλαιας και ο σωσιας του τεορακ...

Fireknight
04-02-2011, 16:20

εγω διαβαζω blog του ακη

Ιρακινοί με παντόφλες οι ΜΠΑΟΚτζήδες (http://www.katimagiko.gr/editorial/11233/irakinoi-me-padophles-oi-mpaoktzedes)

apolafsi olo to site .

Mitsmann
04-02-2011, 16:27

Οπως ειπα τηρω εμπαργκο για τα ελληνικα δρωμενα (σικ) αλλα τετοιες κλαπαρχιδιες, ενταξει, δεκτο να τις πιστευετε αναμεταξυ σας και να γελατε, δεν εχω και κανα θεμα, αλλα μη τις γραφετε αλλου οπου μπορουμε και ν απαντησουμε.
παω να πιω καφε με τον ΧΑΡΟ τωρα, γεια σας.

MaX Payne
04-02-2011, 16:36
ενα μικρο τσουκαλα μεσα σας τον εχετε ολοι
απλα ο τσουκαλας ειναι στο πιο λαικο και υπερβολικο και δεν μπορει να βγαλει προταση σωστη
υπαρχουν και πιο εκλεπτυσμενοι γαυροι του πανεπιστημιου τσουκαλαδες

Phantom Duck
04-02-2011, 16:43
εντάξει ρε γκότζο

nothingman
04-02-2011, 16:44
τι τάξη πας;

00i00
04-02-2011, 16:45
offtopic αλλα δε βαρεις...

Ρε παιδιά, οι μπαοκτζήδες δεν σας θυμίζουν εκείνους τους Ιρακινούς που με τις παντόφλες τους βαράγανε τις φωτογραφίες και τα αγάλματα του Σαντάμ;

ρε γιαλατζι τεορακ...
μπερδευτηκες με τους χαλκεντερους και ΛΕΒΕΝΤΕΣ γαυρους που τα βαλαν ΜΟΝΟΙ τους σε ενα καταμεστο απο καρεκλακια γηπεδο και χωρις μπατσους με το αγαλμα του Κουδα
κωμωδιες

MaX Payne
04-02-2011, 16:59
εντάξει ρε γκότζο

το αντιστοιχο που σκεφτηκες δικο μας ειναι ο γκοτζος;
σου πηρε ωρα να το σκεφτεις;

Phantom Duck
04-02-2011, 17:32
πώς πήγαμε θρησκευτικά;

MaX Payne
04-02-2011, 17:38
αστειο
να γελασω;

Mitsmann
04-02-2011, 17:41
Γενικα Μαξ Πεην, αυτα τα τσουβαλιασματα "ολοι οι γαυροι ειστε ετσι" και "ολα τα ματς του ολυμπιακου εμπεριεχουν μεσα στησιματα, παραρτημα, ντοπα και πιασμενοι παικτες αντιπαλωνε" ειναι ωραιο οταν τα λετε καπου μεταξυ σας, και εντελως γελοια γραφικο οταν το λες παραεξω.
αυτα.
συνεχισε, συγνωμμη που σε διεκοψα.

warlord mkII
04-02-2011, 17:46
16500 γαυροι αγοραζουν μια απο τις 3 οπαδικες φυλλαδες καθε μερα... Ε κατι δειχνει αυτο σε σχεση με τους 2600 πρασινους τσουκαλαδες.

stam and the witches
04-02-2011, 17:53
Έτσι ρε γαμώ τον πειραιά.

Mitsmann
04-02-2011, 17:53
αδερφε αμα υπηρχε μια πρασινη εφημεριδα που να μην εχει αλλοπροσαλλα συμφεροντα σε σχεση με τα συμφεροντα της ομαδας σαν ιδεα (τιτλοι, νικες) θα σου ελεγα εγω, αν θα ταν 2500.

τεσπα, δε θελω να το πολυαναλυσω.

green_machine
04-02-2011, 17:57
το ερ σαν φορουμ ειναι ετσι αντιολυμπιακο ας πουμε? γιατι οκ ολοι τον σιχαθηκαμε ανα σημεια, αλλα τετοια συσπειρωση (λολ) μου προκαλει εντυπωση.

regularpaul
04-02-2011, 18:13
αδερφε αμα υπηρχε μια πρασινη εφημεριδα που να μην εχει αλλοπροσαλλα συμφεροντα σε σχεση με τα συμφεροντα της ομαδας σαν ιδεα (τιτλοι, νικες) θα σου ελεγα εγω, αν θα ταν 2500

αυτό το διάβαζα και νόμιζα ότι μιλάει ο νικολακόπουλος στον πανούτσο

Mitsmann
04-02-2011, 18:21
και καπου εδω ξανααποσυρομαι.
δικο σας!

regularpaul
04-02-2011, 18:23
αστην μυγα κατω ρε μπαγλαμα, σιγα μην κανεις κ θρεντ αποχωρησης
με το "αδερφε" ξεκιναει τις φρασεις του ο Νικολακο εννοουσα

Ford Prefect
04-02-2011, 19:08
Κατ'αρχάς εγώ δηλώνω ότι πρέπει να μιλάτε για 2 εφημερίδες γενικά εμετούς. Το ΦΩΣ από τότε που έφυγε το ζώο ο Νικολακόπουλος μια χαρά εφημερίδα είναι (για οπαδική φυλλάδα πάντα μιλώντας) και φυσικά πάντοτε παραμένει η πρώτη σε κυκλοφορία και με τεράστια διαφορά από τις άλλες δύο, παρόλο που έχει φάει πόρτα από την διοίκηση (που έχει για πράβδα τον Γαύρο). Γενικά επειδή αυτό το επιχείρημα είναι της πούτσας όταν μιλάμε για εκατομμύρια οπαδούς και χιλιάδες φύλλα αντιστοίχως, πρέπει να το σκεφτείτε και λίγο το οπαδιλίκι και το γεγονός ότι ο άρρωστος θα πάρει τον Γαύρο και για να κορνιζώσει το γραφικό του εξώφυλλο αλλά κυρίως γιατί είναι η φυλλάδα με απευθείας ενημέρωση από την διοίκηση. Ο Πουλόπουλος που μέχρι πρότινος είχε την τιμή να είναι η πράβδα του Σώκου τραβάει τα ζόρια και ψάχνει να δει πώς θα πουλήσει, με μαϊμούδες, με εξωφρενικό πρωτοσέλιδο, ό,τι.

Δεύτερον, αν δεν είχατε ΤΟΣΟ μπουρδελοεφημερίδες ή έστω τα πηγαίνατε καλά γενικά αντί να είστε αυτό το διοικητικό-ΑΡΔο τσίρκο και εσείς θα είχατε περισσότερη κυκλοφορία. Διότι όσο χαζοί και να είναι οι βάζελοι(!), μάλλον αντιλαμβάνονται το τι σίχαμα παιχνίδι παίζεται εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια.

Δεν ξεχνάμε φυσικά ότι όλες οι οπαδικές φυλλάδες είναι για κάψιμο.

Green machine: Εδώ είναι όλοι (οι μύγες-στηρίζουμε πάμπλικ μούτζα) αντι-ολυμπιακοί πρώτα και μετά η ομαδούλα τους. Κλασσικά κόμπλεξ, ένα ψυχολογικό κάτι που λέει και ο μέντοράς μου.

Eulogy
04-02-2011, 19:12
Στις 02 Μαρτίου το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Στις 21:00 θα ξεκινήσει στο ΟΑΚΑ ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ των δυο ομάδων

Η ΕΠΟ όρισε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Έτσι, στις 02 Μαρτίου και ώρα 21:00 στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Τρεις ώρες νωρίτερα, ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι ρεβάνς έχουν οριστεί για τις 16 Μαρτίου. Σε περίπτωση που εκείνη την μέρα ο ΠΑΟΚ έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τότε θα οριστεί νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή της ρεβάνς στην Τούμπα.

prokrisi mesa stin toumpa! :P

FIXXXER
04-02-2011, 20:02
16500 γαυροι αγοραζουν μια απο τις 3 οπαδικες φυλλαδες καθε μερα... Ε κατι δειχνει αυτο σε σχεση με τους 2600 πρασινους τσουκαλαδες.

Ε ναι 16500 ατομα ειναι ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ του Ολυμπιακου φυσικα.
Οταν το γηπεδο εχει 30000, οι μισοι ειναι οπαδοι αλλης ομαδας που πανε για το θεαμα.

KoiliaSamprela
04-02-2011, 20:58
Green machine: Εδώ είναι όλοι (οι μύγες-στηρίζουμε πάμπλικ μούτζα) αντι-ολυμπιακοί πρώτα και μετά η ομαδούλα τους. Κλασσικά κόμπλεξ, ένα ψυχολογικό κάτι που λέει και ο μέντοράς μου.
FYI
Στ΄αρχίδια μας τα μπουρδέλα σας

Ford Prefect
04-02-2011, 21:01
Είσαι μύγα; Δεν είσαι μύγα. Διάβαζε ρε Σαμπρέλα καλύτερα, πανάθεμα τα σεντόνια που σε αποσυντονίζουν! Οι μύγες καταλάβανε.

freak brother
04-02-2011, 21:03

τι 2600 ρε? ουτε 1000 παιζει πολυ οι Γιαννακοπουλεοι να αγοραζουν τις εφημεριδες του γιου να δειχνει οτι κανει πωλησεις οπως λεγεται οτι εκανε η οικογενεια Βαρδινογιαννη με το Ντερμπι.

KoiliaSamprela
04-02-2011, 21:43
Είσαι μύγα; Δεν είσαι μύγα. Διάβαζε ρε Σαμπρέλα καλύτερα, πανάθεμα τα σεντόνια που σε αποσυντονίζουν! Οι μύγες καταλάβανε.

καλά :oops:

Odonian
04-02-2011, 23:43
Γενικα Μαξ Πεην, αυτα τα τσουβαλιασματα "ολοι οι γαυροι ειστε ετσι" και "ολα τα ματς του ολυμπιακου εμπεριεχουν μεσα στησιματα, παραρτημα, ντοπα και πιασμενοι παικτες αντιπαλωνε" ειναι ωραιο οταν τα λετε καπου μεταξυ σας, και εντελως γελοια γραφικο οταν το λες παραεξω.

Το γράφεις 2 φορές και με κάνει να πιστέψω ότι πέφτεις στην ίδια μαλακία για την οποία κατηγορείς τον Μαξ Πέην: Δεν τα λένε αυτά όλοι οι οπαδοί ΠΑΟ μεταξύ τους. Αν θέλεις, να σου θυμίσω και δικό σου παλαιότερο ποστ στο οποίο έκανες γενική σύγκριση οπαδών ΠΑΟ και γαυρου λόγω όσων διαβάζεις σε ένα οπαδικό φόρουμ (!) και μας έβγαζες χειρότερους. Καθρεφτάκι, άρα.

Φυσικά διαφωνώ με τον Μαξ Πέην ε.

αδερφε αμα υπηρχε μια πρασινη εφημεριδα που να μην εχει αλλοπροσαλλα συμφεροντα σε σχεση με τα συμφεροντα της ομαδας σαν ιδεα (τιτλοι, νικες) θα σου ελεγα εγω, αν θα ταν 2500.

Δεν ισχύει. Τα νούμερα πωλήσεων πχ της πρασινης δεν ήταν ιδιαίτερα καλύτερα (και σίγουρα ήταν πολύ πολύ κάτω απο τον πρωταθλητη) όταν αντιπροσώπευε τον δίκαιο και ανένδοτο αγώνα ενάντια στον τζιγγερ, τον νταρθ βέηντερ και τη μορντορ και ήταν η μόνη "σωστή" εφημερίδα για τον πράσινο (χεχ) οπαδό.

Γενικά επειδή αυτό το επιχείρημα είναι της πούτσας όταν μιλάμε για εκατομμύρια οπαδούς και χιλιάδες φύλλα αντιστοίχως,

Αυτή είναι μια πολύ καλύτερη απάντηση. Αν οι οπαδοι ΠΑΟ και γαυρου είναι από 4 μύρια ο καθένας, η διαφορά των πωλήσεων των φύλλων είναι μάλλον στα όρια του στατιστικού λάθους :ρ.

FIXXXER
05-02-2011, 00:19
Κι εγω τα ιδια λεω φιλτατε Οντονιαν αλλα με μουτζωνουν ολα τα θρασυδειλα αρχιδια

Odonian
05-02-2011, 00:22
Εγώ να ξέρεις ότι στις ρίχνω μόνο όταν τις αξίζεις. :ρ

Pinatero
05-02-2011, 17:08
http://i.ytimg.com/vi/IRslKeT0EmQ/0.jpg

tsimpouklano
05-02-2011, 22:47
Άρθρο του Θέμου στον πρωταθλητή χθες:

"Έχουν δίκιο να ζητάνε Μετρό. Όταν είσαι υπάνθρωπος, όταν εκπαιδεύεσαι μια ζωή για τυφλοπόντικας, τότε πρέπει να έχεις κι ένα σύγχρονο μέσο μεταφοράς. Όταν, τέλος πάντων, αποφασίσεις να φύγεις από την τρύπα σου και πας να δουλέψεις. Δεν υπάρχει κανένας αγώνας ποδοσφαίρου, κανένα παιχνίδι, διότι, σύμφωνα με τον κανονισμό διεξαγωγής, μία αναμέτρηση πρέπει να γίνεται ανάμεσα σε ανθρώπους. Άνθρωποι. Άρα παίζουν άνθρωποι εναντίον ανθρώπων και όχι ποδοσφαιριστές εναντίον διάφορων δίποδων. Μέσα κι έξω από το γήπεδο. Το ίδιο θα έγραφα αν ερχόταν η νίκη. Νίκη την οποία δεν γνωρίζω αν αξίζαμε ή όχι. Δεν με απασχολεί καν που δεν μας έδωσε αυτός ο κρεμάνταλος το καθαρό πέναλτι στον Τοροσίδη να ισοφαρίσουμε. Δεν έχει σημασία αν προσπάθησε ή όχι η ομάδα. Θα το δούμε άλλη στιγμή. Τώρα έχουμε να μιλήσουμε για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους στον αθλητισμό. Είτε παίζουν μπάλα είτε βλέπουν από τις εξέδρες. Το να καταθέσεις ένσταση λόγω... κακής διεξαγωγής μοιάζει μάταιο.

Δεν είναι όλοι, σύμφωνοι, και είμαι ο τελευταίος που μιλάει με αφορισμούς. Μόνο που εδώ έχουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο. Υποτίθεται ότι σε αυτό το γήπεδο συγκεντρώθηκαν οι... καλύτεροι οπαδοί τους. Οι άριστοι. Ο Μπάοκ μοίρασε τις προσκλήσεις του στους φιλάθλους του οι οποίοι πληρώνουν το ακριβότερο εισιτήριο, υποτίθεται ότι έχουν μια σταθερή παρουσία και προσφορά στο σύλλογο. Μόνο που, από ό,τι φαίνεται, εκεί η προσφορά αποτιμάται με πόσα μπουκάλια θα πετάξεις στον οποιονδήποτε ανυπεράσπιστο. Αν αυτοί είναι οι καλύτεροι, φαντάζομαι τους υπολοίπους. Εκείνους οι οποίοι περίμεναν απʼ έξω.

Δηλαδή, οι... δίποδοι που κυνηγάγανε πόδια και πιθανώς να είχαν κρυμμένους σουγιάδες στις κάλτσες ή οι άλλοι δίποδοι οι οποίοι, όντες ο αφρός του Μπαοκτζήδικου πλήθους, ενώ η ομάδα τους νικούσε, έγραφε ιστορία (τόσο μεγάλη ιστορία είναι μία πρόκριση στα ημιτελικά επί του ΘΡΥΛΟΥ), το μόνο που τους ένοιαζε είναι να πετύχουν ένα παιδί που μόλις είχε δεχτεί κόκκινη κάρτα, ουσιαστικά καταδικάζοντας την ομάδα του. Όχι δεν είναι άνθρωποι αυτοί, δεν δέχομαι να κυκλοφορούν με δύο πόδια. Να γυρίσουν στους προγόνους τους και τον θείο Δαρβίνο. Όχι ανάμεσά μας.

Αν υπάρχει ένας, ΕΝΑΣ, που να αισθάνεται ότι ανήκει στο ανθρώπινο είδος από αυτούς, να ασχοληθεί με το θέμα διότι αυτοί είναι που ψηφίζουν, που βγάζουν κυβερνήσεις, που επιλέγουν όσους θα διαχειριστούν τα χρήματά μας. Βεβαίως τώρα φτάσαμε σε αυτό το συμπέρασμα; Μόνο ο νομάρχης φτάνει για να επιβεβαιώσει τα όσα λέμε. Εννοείται πως δεν γίνεται να βρεθεί σε ένα άδειο γήπεδο ποιος από τους 50 πέταξε γυάλινο μπουκάλι και πέτυχε τον Μιραλάς.

Εδώ δεν θα ασχοληθεί κανείς με τον Τσιρίλο που πήρε στο κυνήγι τον Παπαδόπουλο με το που τελείωσε ο αγώνας. Αυτούς τους ψευτόμαγκες οι οποίοι αισθάνονται πολύ άνετα μόνο όταν βρίσκονται ανάμεσα στους ομοίους τους.

Είναι σφαλιάρα η ήττα και ο αποκλεισμός. Χάσαμε το Κύπελλο, αυτό δεν αλλάζει. Παίξαμε μέτρια. Όταν, όμως, ο αντίπαλός σου δεν θέλει να χαρεί τη νίκη του, αλλά το μόνο που τον απασχολεί είναι πώς θα βρίσει τον ΘΡΥΛΟ, τότε στο τέλος αυτός είναι χαμένος. Όποιος δεν χαίρεται στη... χαρά του αλλά βγάζει μίσος, είναι ελάχιστος. Τώρα μπορείτε να ζητήσετε πάλι Μετρό και θα μας έχετε συμμάχους. Στηρίζουμε τον, στα λόγια, καλύτερο φίλο του... ανθρώπου."

ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

νneurotic
05-02-2011, 22:56

"Έχουν δίκιο να ζητάνε Μετρό. Όταν είσαι υπάνθρωπος, όταν εκπαιδεύεσαι μια ζωή για τυφλοπόντικας, τότε πρέπει να έχεις κι ένα σύγχρονο μέσο μεταφοράς. Όταν, τέλος πάντων, αποφασίσεις να φύγεις από την τρύπα σου και πας να δουλέψεις. Δεν υπάρχει κανένας αγώνας ποδοσφαίρου, κανένα παιχνίδι, διότι, σύμφωνα με τον κανονισμό διεξαγωγής, μία αναμέτρηση πρέπει να γίνεται ανάμεσα σε ανθρώπους. Άνθρωποι. Άρα παίζουν άνθρωποι εναντίον ανθρώπων και όχι ποδοσφαιριστές εναντίον διάφορων δίποδων. Μέσα κι έξω από το γήπεδο. Το ίδιο θα έγραφα αν ερχόταν η νίκη. Νίκη την οποία δεν γνωρίζω αν αξίζαμε ή όχι. Δεν με απασχολεί καν που δεν μας έδωσε αυτός ο κρεμάνταλος το καθαρό πέναλτι στον Τοροσίδη να ισοφαρίσουμε. Δεν έχει σημασία αν προσπάθησε ή όχι η ομάδα. Θα το δούμε άλλη στιγμή. Τώρα έχουμε να μιλήσουμε για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους στον αθλητισμό. Είτε παίζουν μπάλα είτε βλέπουν από τις εξέδρες. Το να καταθέσεις ένσταση λόγω... κακής διεξαγωγής μοιάζει μάταιο.

Δεν είναι όλοι, σύμφωνοι, και είμαι ο τελευταίος που μιλάει με αφορισμούς. Μόνο που εδώ έχουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο. Υποτίθεται ότι σε αυτό το γήπεδο συγκεντρώθηκαν οι... καλύτεροι οπαδοί τους. Οι άριστοι. Ο Μπάοκ μοίρασε τις προσκλήσεις του στους φιλάθλους του οι οποίοι πληρώνουν το ακριβότερο εισιτήριο, υποτίθεται ότι έχουν μια σταθερή παρουσία και προσφορά στο σύλλογο. Μόνο που, από ό,τι φαίνεται, εκεί η προσφορά αποτιμάται με πόσα μπουκάλια θα πετάξεις στον οποιονδήποτε ανυπεράσπιστο. Αν αυτοί είναι οι καλύτεροι, φαντάζομαι τους υπολοίπους. Εκείνους οι οποίοι περίμεναν απʼ έξω.

Δηλαδή, οι... δίποδοι που κυνηγάγανε πόδια και πιθανώς να είχαν κρυμμένους σουγιάδες στις κάλτσες ή οι άλλοι δίποδοι οι οποίοι, όντες ο αφρός του Μπαοκτζήδικου πλήθους, ενώ η ομάδα τους νικούσε, έγραφε ιστορία (τόσο μεγάλη ιστορία είναι μία πρόκριση στα ημιτελικά επί του ΘΡΥΛΟΥ), το μόνο που τους ένοιαζε είναι να πετύχουν ένα παιδί που μόλις είχε δεχτεί κόκκινη κάρτα, ουσιαστικά καταδικάζοντας την ομάδα του. Όχι δεν είναι άνθρωποι αυτοί, δεν δέχομαι να κυκλοφορούν με δύο πόδια. Να γυρίσουν στους προγόνους τους και τον θείο Δαρβίνο. Όχι ανάμεσά μας.

Αν υπάρχει ένας, ΕΝΑΣ, που να αισθάνεται ότι ανήκει στο ανθρώπινο είδος από αυτούς, να ασχοληθεί με το θέμα διότι αυτοί είναι που ψηφίζουν, που βγάζουν κυβερνήσεις, που επιλέγουν όσους θα διαχειριστούν τα χρήματά μας. Βεβαίως τώρα φτάσαμε σε αυτό το συμπέρασμα; Μόνο ο νομάρχης φτάνει για να επιβεβαιώσει τα όσα λέμε. Εννοείται πως δεν γίνεται να βρεθεί σε ένα άδειο γήπεδο ποιος από τους 50 πέταξε γυάλινο μπουκάλι και πέτυχε τον Μιραλάς.

Εδώ δεν θα ασχοληθεί κανείς με τον Τσιρίλο που πήρε στο κυνήγι τον Παπαδόπουλο με το που τελείωσε ο αγώνας. Αυτούς τους ψευτόμαγκες οι οποίοι αισθάνονται πολύ άνετα μόνο όταν βρίσκονται ανάμεσα στους ομοίους τους.

Είναι σφαλιάρα η ήττα και ο αποκλεισμός. Χάσαμε το Κύπελλο, αυτό δεν αλλάζει. Παίξαμε μέτρια. Όταν, όμως, ο αντίπαλός σου δεν θέλει να χαρεί τη νίκη του, αλλά το μόνο που τον απασχολεί είναι πώς θα βρίσει τον ΘΡΥΛΟ, τότε στο τέλος αυτός είναι χαμένος. Όποιος δεν χαίρεται στη... χαρά του αλλά βγάζει μίσος, είναι ελάχιστος. Τώρα μπορείτε να ζητήσετε πάλι Μετρό και θα μας έχετε συμμάχους. Στηρίζουμε τον, στα λόγια, καλύτερο φίλο του... ανθρώπου."

ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
αρνουμαι να νευριασω με τον καθυστερημενο
αλλα αν οργανωθει κανα ντου στα στουντιο του ολα ειμαι μεσα,στειλτε μου μεηλ

00i00
05-02-2011, 22:57
ο αναστασιαδης μιλαει απο τ'αυτια ρε
ακομα μαθαινει

χοντροκωλη βγαζεις και γλωσσα...κουραδομηχανη

Odonian
05-02-2011, 23:16
Εντάξει, νομίζω κανείς δεν περίμενε αυτό για να καταλάβει ποιος είναι ο θεμος. Είναι μερικοί από τους οποίους δεν περιμένεις τίποτα καλύτερο.

εντιτ: Τώρα που το σκέφτομαι νάθινμαν, γράφω και για τον πρωταθλητή μάλλον.

stam and the witches
05-02-2011, 23:25
Το σπασμένο υφάκι μάλλον οφείλεται στο ότι θα τον κλείσουν μέσα όπου να ναι.

00i00
05-02-2011, 23:27
Το σπασμένο υφάκι μάλλον οφείλεται στο ότι θα τον κλείσουν μέσα όπου να ναι.

εχομε και καινουριες φυλακες στην νιγριτα...καμ του δωθε μπικαρι να σε κανουμε σαλαμια

FIXXXER
05-02-2011, 23:28
Υπερβλακας ο Θεμος, τετραποδα αυτοι στους οποιους αναφερεται ομως :!:

00i00
05-02-2011, 23:30
μεσα σε αυτους ειναι και ο προεδρας σου φιλος...αλλα για αυτον δεν τα εμαθες μαλλον

FIXXXER
05-02-2011, 23:32
Δεν εχω προεδρο, ειμαι ελευθερος ανθρωπος και αποφασιζω για το μελλον μου απο μονος μου χωρις κανενα διοικητικο συμβουλιο.
Μια μεταγραφη μυαλου τη χρειαζομαι ομως.

00i00
05-02-2011, 23:40
ναι φιξερ εισαι λευτερος οκ,και προφανως φιλησυχος πολιτης που δε γουσταρει καφριλικια κλπ κλπ
οποτε καλυτερα να κραξεις τους μπατσους που καναν οτι καναν...δακρυγονα μεσα σε καφετεριες,προκλησεις με τα κλασικα ''βουλγαροι'' κλπ για να προβοκαρουν και ποσα αλλα

το μπουκαλι τι σε πειραξε? αφου σε νεκρο χρονο ηταν αφου

Odonian
06-02-2011, 00:10
Σοβαρά το λες αυτό για τον νεκρό χρόνο;

00i00
06-02-2011, 00:13
τον μπιλ γκαγκατς ρωτα

nothingman
06-02-2011, 00:22
. . .
εντιτ: Τώρα που το σκέφτομαι νάθινμαν, γράφω και για τον πρωταθλητή μάλλον.
γουά;

FIXXXER
06-02-2011, 00:37

Ηταν νον κολ το μπουκαλι, ειχε αναψει το ταμπλο

takuma
06-02-2011, 01:11
**Για το κέρμα ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, “δικαιολόγησε” τη πράξη λέγοντας ότι το κέρμα πετάχτηκε σε νεκρό χρόνο. Ο διαιτητής, τόνισε πως παρέμεινε στο έδαφος για ένα λεπτό περίπου μόνο και ότι είχαν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα, μη μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο καθώς το πετάχτηκε από τη θύρα που είναι τα διαρκείας.

Odonian
06-02-2011, 01:22
@ τακουμα και μινμιν: Το είχα διαβάσει, αλλά δεν έκανα τη σύνδεση. Ο φιξξξερουλίνος όμως δεν είπε ότι συμφωνεί και με αυτό που λέει ο γκαγκατς αν δεν απατώμαι. Κρετίνος ειναι ο γκαγκατσης και ξεφτίλα που έχει γίνει η φωνή του γαυρου στα δικαστήρια. Αυτό δεν αλλάζει ότι ο μιραλας έφαγε ενα ποτήρι σε κεκλεισμένων των θυρών, το επιχείρημα "το κάναν κι άλλοι" δε στέκει.

Ναθινμαν συνειδητοποίησα όταν έγραφα εκείνο το ποστ ότι η αποπάνω γραμμή από αυτή που κουόταρες λίγο διαφέρει από αυτό που είπα στον Αμνίζιακ για το άρθρο που πόσταρε από λεωφορο.γρ (με τη διαφορά στο ύφος να έχει να κάνει με το ότι τον Αμνίζιακ τον ξέρω τον παπάρα). Σε εκείνο με έβγαλες υποστηρικτή του οπαδικού σάιτ, φαντάζομαι ότι τώρα έγινα και φίλος του θεμου.

nothingman
06-02-2011, 10:02
όχι, καλά να πάθω.

Odonian
06-02-2011, 16:53
Σόρι φίλε, αλλά όπως έλεγα και με πολυμουτζωμένο (αδίκως κάτι φορές) χρήστη, το χειρότερο που μπορείς να μου κάνεις εδώ μέσα είναι να μου βάλεις λόγια στο στόμα. Το έκανες την προηγούμενη φορά.

nothingman
06-02-2011, 18:06
όχι, το χειρότερο που μπορώ να σου κάνω είναι πάσα για νέο ποστ.

επανάληψη προηγουμένων λοιπόν: εξέφρασα την απορία μου γιατί ήταν τόσο κακό να κοροϊδέψουμε τις μαλακίες του λεωφόρος.γρ, ούτε υποστηρικτή του οπαδικού σάιτ, ούτε τσάτσο του μικρού γιαννακόπουλου ούτε ο,τιδήποτε άλλο σε είπα οπότε σε παρακαλώ μη μου βάζεις λόγια στο στόμα. και σκάω εδώ, την επόμενη φορά που θα κάνω την παραμικρή αναφορά σε σένανε στο αθλέτιξ να έρθεις να μου σκάσεις χαστούκι, θα το αξίζω.

Odonian
07-02-2011, 03:23
Α σόρι, μάλλον κατάλαβα λάθος επειδή όλο το υπόλοιπο ποστ σου με έλεγε κομπλεξικό, φαντάστηκα ότι εννοούσες ότι είχα πρόβλημα που κάποιος κατηγορούσε το λεωφόρος.γρ . Προφανώς ανάμεσα στις παραγράφους άλλαξες διάθεση και γέμισες χαμόγελο και ειλικρινή απορία. My bad και carry on και άλλα τέτοια αγγλικα πολιτισμένα.

FIXXXER
07-02-2011, 07:24
Friends will be friend και we 're cool και peace, brother επισης

Raven Lord
08-02-2011, 10:59

ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

και η απάντηση:

Η πιο πετυχημένη γυναίκα στην εποχή μας είναι αυτή που θα καταφέρει να παντρευτεί έναν φραγκάτο, κακάσχημο, σαπιοκοιλιά που έχει βγάλει τα φράγκα του αποκλειστικά απο παράνομες συναλλαγές με δημόσια και ιδιωτικά συμφέροντα για να εξασφαλίσει το μέλλον της ενώ αυτή γλεντάει τα βράδια με λυγερόκορμους νέους Βουλγαρικής καταγωγής που της προσφέρουν όλη τη χαρά και την ικανοποίηση που δεν μπορεί να βρει απο τον άντρα της. Η γυναίκα του Θέμου είναι σίγουρα μία σύγχρονη γυναίκα της εποχής μας.

:)

Nodoordonotthereisnotry
09-02-2011, 02:47
Βγήκε στον Ζαγόρα σήμερα (ή χθες, δε ξέρω) και τα πήρε πίσω, λέει, ο Θέμος και πως δεν έγραψε αυτός το κείμενο και πως άργησε να το πάρει πρέφα πως υπήρχε τέτοιο κείμενο κ.λ.π.

tsimpouklano
09-02-2011, 02:51
Χωρίς αμφιβολία πιστεύω Θέμο!

attila
09-02-2011, 10:53
και εγω!

Eulogy
01-03-2011, 19:01
«Θέλω να δω μία φιέστα αύριο…»

opote pame gia fiestes exoume parei to mpoulo...

KoiliaSamprela
02-03-2011, 20:05
Καλός ο Ατρόμητος στο πρώτο , μπορούσε και άλλο ένα γκολ

commissar
02-03-2011, 21:18
19.26 Οι παίκτες της ΑΕΚ βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ φορώντας μαύρες φόρμες. Οι οπαδοί της "Ένωσης"... μπερδεύονται αρχικά νομίζοντας ότι είναι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και αποδοκιμάζουν, αλλά στη συνέχεια όταν ο Δέλλας σήκωσε τα χέρια του κατάλαβαν και άρχισαν να ζητάνε το κύπελλο

Art In Haste
02-03-2011, 22:40
O άγγλος speaker για κάποιο λόγο νομίζει πως έχει και ο παοκ κόσμο μέσα. Επίσης τώρα είπε πως του είπαν πως o παοκ λέγεται παοκ και όχι πι α ο κει, και τώρα άκουσε έναν έλληνα δίπλα του να το λέει και πείστηκε.

commissar
02-03-2011, 23:44
και 3η κόκκινη μήπως και βάλετε γκολ

edit, τον ήπιατε μαλάκες, στο δεύτερο ματς δεν θα παίξει ο Λίνο. εσείς που μουτζώσατε πείτε για την κόκκινη του Ίβιτς να γελάσουμε.

Reject
02-03-2011, 23:59
α ρε χανούμια πουσταριά,για μια ακόμα φορά μου αποδείξατε πως δικαίως σας σιχαίνομαι περισσότερο από όλους.
Δεν πειράζει,Τούμπα τώρα και εκεί τα πράγματα θα είναι ΠΟΛΥ δύσκολα για εσάς....

Eulogy
03-03-2011, 00:11
lol .. pws sto apodeiksame re retzekt, etsi apo periergia

bbq
03-03-2011, 00:12
μη μας σιχαίνεστε τόσο πολύ από τώρα μωρέ, την Κυριακή παίζουμε πάλι ΟΑΚΑ μαζί

commissar
03-03-2011, 00:13
για την Κυριακή βάλτε 5ευρώ το εισιτήριο να μαζέψετε περισσότερο κόσμο.

bbq
03-03-2011, 00:18
παράδοξο που με τέτοια διαστημική μπαλάρα δεν είναι κάθε φορά τίγκα το στάδιο

Clockwork Orange
03-03-2011, 00:32
δεν ξερω αν σιχαινομαι πιο πολυ την στημενη διαιτησια απο την αγνα κακη διαιτησια
μαλλον πρεπει να σταματησω να βλεπω μπαλα αληθινη...εξωτερικου γιατι καλομαθαινω...
θα περασει ο παοκ λογικα αν και η α.ε.κει. ειναι αψυχολογητη φετος!

MaX Payne
03-03-2011, 00:32
στο οακα κανει κρυο

commissar
03-03-2011, 00:34
http://www.dailymotion.com/video/xhc8on_fasi-ivich_sport

http://www.dailymotion.com/video/xhc8cy_kokkini-ston-ivich_sport

:μούτζα: και :αντεγαμηθειτε:

Clockwork Orange
03-03-2011, 00:36
δειξε και εκει που διαμαρτηρεται και βριζει το κορακι ομως

chris_boss
03-03-2011, 00:38
http://www.dailymotion.com/video/xhc8on_fasi-ivich_sport

http://www.dailymotion.com/video/xhc8cy_kokkini-ston-ivich_sport

:μούτζα: και :αντεγαμηθειτε:
http://2.bp.blogspot.com/_WLQ-Ls_HM94/TLB58LQWYMI/AAAAAAAATNg/7xkoZxVpkYU/s1600/tromaktiko.jpg

commissar
03-03-2011, 00:39
δειξε και εκει που διαμαρτηρεται και βριζει το κορακι ομως

δεν το δείχνω, θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις. σε αυτή τη φάση, αντί για φάουλ ή κόρνερ στην ΑΕΚ δόθηκε κόκκινη στον Ίβιτς και άουτ στον ΠΑΟΚ, οπότε ο διαιτητής είναι τέρμα καθυστέρας, συμφωνούμε ή να βρω και τη φάση του Σκόκο με τον Κοντρέρας (έκανα και ομοιοκαταληξία)

Clockwork Orange
03-03-2011, 00:44
ειδες οτι εκανα σχολιο για την διαιτησια
απο κει και περα ειναι καθαρα θεμα του αν πιστευεις οτι ενας επαγγελματιας μπορει να ξεφυγει η οχι
εγω λεω οτι δικαιολογημενα ξεσπαει γιατι ηταν φαουλ υπερ του
απτην αλλη εχεις ηδη και μια καρτα και κρατιεσαι...περιεργη φαση

Raven Lord
03-03-2011, 00:44
...

;)

Phantom Duck
03-03-2011, 02:51
α ρε χανούμια πουσταριά,για μια ακόμα φορά μου αποδείξατε πως δικαίως σας σιχαίνομαι περισσότερο από όλους.

ρε μλκ αυτό το γράφεις κάθε φορά που τρώτε κόκκινη σε ματς με οποιονδήποτε ΠΟΚ, διάλεξε έναν αιώνιο εχθρό επιτέλους

scarecrow
03-03-2011, 04:21
Δεν πειράζει,Τούμπα τώρα και εκεί τα πράγματα θα είναι ΠΟΛΥ δύσκολα για εσάς....

Γιατί είμαστε η ομάδα που ΜΟΝΙΜΩΣ ευνοεί η διαιτησία προφανώς.......................................................

Jim Dandy Mangrum
03-03-2011, 12:47
oute h 2h kitrinh sto lino einai, boutaei o scocos.....

http://www.dailymotion.com/video/xhc831_kokkini-sto-lino

tou ivic kamia aptis 2. h 1h ena markarisma sto kentro, apo auta pou ginontai kamia 20aria se ka8e match. kai an dinontai etsi eukola 2es kitrines gia diamartyries h' gia anyparkta markarismata, tote exoume megalo problhma.....h' mallon 8a xoun megalo problhma an kateboun 50.000 PAOKtsides sthn a8hna.....

Daffy
03-03-2011, 13:32
peite mou ligo aegkz,einai egklimatias o manolos,i to na kaneis mnia kali omada,ena tsourmo giomato karampeles einai efkoli ipothesi?

KoiliaSamprela
03-03-2011, 14:00
peite mou ligo aegkz,einai egklimatias o manolos,i to na kaneis mnia kali omada,ena tsourmo giomato karampeles einai efkoli ipothesi?

για εχτές δεν μπορώ να σου απαντήσω, μιας και έκατσα να δω το ματς, και 20:55 παρέδωσα πνεύμα και κοιμήθηκα.

Σε γενικές γραμμές όμως εμένα δεν με έχει πείσει, κάνει πράγματα που δεν μου στέκουν, επιλογές στο στήσιμο ελαφρώς αστείες , και μεταγραφικές επιλογές -μπάχα-χα-χα-χα- που θα συζητηθούν.

Eulogy
03-03-2011, 14:16

e kala milame gia basika pragmata, oxi tpt idiaitero. oso gia to roster ok exei ellipseis alla oles oi omades exoun (ektos apo mia pliris palaiotera) kai se kamia periptwsi den to les ena tsourmo karampeles

00i00
03-03-2011, 18:18
http://www.vilnius-life.com/media/pics/gay-vilnius.jpg

bbq
03-03-2011, 19:12

πιστεύω ότι είναι ο Νίκος Κεχαγιάς της Ισπανίας, συνέχεια αλλαγές, καταστάλαξε σε ένα σχήμα μωρέ μαλάκα, ποιό 4-4-2, ποιός Μπαχά και ποιός Μπερνς, βάλε Μπλάνκο απ την αρχή.
εντάξει δεν είναι επιλογές του οι γιάχιτς και οι έντερς, δε φταίει που δεν έχουμε ακραία μπακ εδώ και 15 χρόνια και δεν μπορεί να κριθεί αυστηρά, αλλά έτσι όπως πάει θα τα κάνει χειρότερα, πράγμα δύσκολο.

επίσης κάθε βίντεο που ποστάρει πάοκς αποδεικνύει ότι έχει άδικο, ο άλλος πόσταρε καθαρό τάκλιν στη σέντρα και λέει ότι ήταν φάουλ ή κόρνερ :shock:

VirusXI
03-03-2011, 19:46
oute h 2h kitrinh sto lino einai, boutaei o scocos.....

http://www.dailymotion.com/video/xhc831_kokkini-sto-lino

tou ivic kamia aptis 2. h 1h ena markarisma sto kentro, apo auta pou ginontai kamia 20aria se ka8e match. kai an dinontai etsi eukola 2es kitrines gia diamartyries h' gia anyparkta markarismata, tote exoume megalo problhma.....h' mallon 8a xoun megalo problhma an kateboun 50.000 PAOKtsides sthn a8hna.....

eh έπρεπε να μη πηδήξει ο Σκόκος να του σπάσει τα πόδια. Άφου δεν είδαμε αίμα, ναι, άδικη η κίτρινη/κόκκινη. Πάτε καλά ρε; τρελή βαρεμάρα το ματς, τον ήρωα ΠΑΟΚ που τον είδανε οι φυλλάδες δεν ξέρω. πιο άθλιος κι απ'την άθλια ΑΕΚ.

μπόνους μιας που τώρα μόνο διάβασα εκείνο το κείμενο του Θέμου (ή οποιουδήποτε ήταν τεσπα): κάποιος να του σφυρίξει ότι ούτε ο Περαίας έχει μετρό.

SpiritCrusher
03-03-2011, 20:27
Λολ, τώρα είδα το αποπάνω, γιατί δεν είναι κίτρινη;

commissar
03-03-2011, 20:31
επίσης κάθε βίντεο που ποστάρει πάοκς αποδεικνύει ότι έχει άδικο, ο άλλος πόσταρε καθαρό τάκλιν στη σέντρα και λέει ότι ήταν φάουλ ή κόρνερ :shock:

ό,τι να'ναι γράφεις, εγώ είπα ότι στη φάση του Ίβιτς, στη συνέχεια έκανε σουτ ο Σκόκο (ή ο Μπλάνκο, δε θυμάμαι) και απέκρουσε κόρνερ ο Κρέσιτς. και έδωσε κόκκινη στον Ίβιτς και άουτ σε μας.

επίσης o clockwork έγραφε για μπινελίκια του Ίβιτς, για το ότι έπρεπε να συγκρατηθεί ως επαγγελματίας που είναι κλπ

ο καθυστέρας στο φύλλο αγώνα έγραψε ότι τον απέβαλλε για θέατρο.

Clockwork Orange
03-03-2011, 21:48
η τηλεοραση εδειξε τον ιβιτς να μπινελικονει
τωρα αν ο βλαξ τον απεβαλε για θεατρο...:fear:

Jim Dandy Mangrum
04-03-2011, 01:16
eh έπρεπε να μη πηδήξει ο Σκόκος να του σπάσει τα πόδια. Άφου δεν είδαμε αίμα, ναι, άδικη η κίτρινη/κόκκινη. Πάτε καλά ρε;

exeis dikio....aptis toses boutes pou kanate auth htan ontws antia8lhtikh bouta kai swsta timwrh8hke....
afhste to, mh psaxneste, "e8elotyflw" legetai....

Eulogy
04-03-2011, 11:16
dld tou ta dwsame tou sidiropoulou?

00i00
04-03-2011, 11:19
οχι ρε...σας εσφαξε με το να μη σας δωσει το μπεναλντι
τιμωρια απο τον κλαρινακη (πουστης) επειδη δεν ριξατε το μπιφτεκακι του στην καλπη

Jim Dandy Mangrum
04-03-2011, 12:02
swstos o apo panw....;)
pionia eiste kai seis. kala san tous kitrinomaurous tou borra dyskolo na ginetai, alla pate kai seis me ta psixoula pou sas petane na bgalete tpt.
sth pragmatikothta emeis ftaime omws, pou den exoume "paragonta" proedro.....a re elladara!

VirusXI
04-03-2011, 13:48
"μόνοι σας και όλοι τους" και σεις!

wino
04-03-2011, 13:54
paok eisai pshle

Fireknight
04-03-2011, 15:34
aek einai nomizw

Eulogy
04-03-2011, 15:51
opa katse... dld mas boithise o diaititis giati eimaste pioni tou marinaki enw as poume eseis pou psifisate lefko eiste aytonomoi?
@oioioi mono esy klais gia ti diaitisia 2 selides den eipa gia sfages

Clockwork Orange
16-03-2011, 19:08
Ενω εχουμε μια αναταραχη στις κερκιδες του πανθεσσαλικου με το κ.Μπεο να προσπαθει να ηρεμησει τα πνευματα

regularpaul
16-03-2011, 21:02
:( ατρομητος στον τελικό, τα λεγε ο κοιλιας
δικαιοτατα ομως, και στα 2 ματς καλυτερος

Stormrider
16-03-2011, 21:59
Δηλώσεις Αχιλλέα
Και συνέχισε: «Αποχωρώ χωρίς ούτε ένα ευρώ χρέος. Αν δεν βρεθεί επενδυτής, ο κάθε παίκτης πωλείται με ένα ευρώ. Θα παραδώσω τις μετοχές στον Δήμο Νέας Σμύρνης… Βόλου. (σ.σ. μπερδεύτηκε αρχικά).

χαχα, αρε Αχιλλέα ...

regularpaul
16-03-2011, 23:02
ποστ αποχωρησης!

μου αρεσουν πολυ αυτα τα εντυπωσιακα τελειωματα
με βαρυγδουπη δηλωση, ξαφνικο σηκωμα και αποχωρηση

http://www.dailymotion.com/video/xhn5bx_beos-dilwsh-apoxorisis-apo-olympiako-volou_sport

00i00
16-03-2011, 23:54
μια λεξη μονο...

ξεφτιλα

bbq
17-03-2011, 00:00
ελπίζω να μην έχασα καλό ματς τσαμπιολίγκ για να δω αυτή τη μαλακία

_UnHoLy^MaRtYr_
17-03-2011, 00:05
ποσο καυλα ειναι να κοροιδ....

Stormrider
17-03-2011, 02:22
http://www.youtube.com/watch?v=UXYoUzTQ-eA

0:10 - 0:12 !!!!!!!!

Clockwork Orange
17-03-2011, 04:50
το ξεραμε εδω και 3 μηνες οτι θα φυγει! και ποιος να την παρει την ομαδα αφου οτι και κανει μαξιμουμ σε 2 χρονια θα πεσει?!
πινκ για υπεροχο ηθοποιηλικι ομως!

KoiliaSamprela
17-03-2011, 09:33
ακόμα είμαι μέσα στην προφητεία ... εύχομαι να διαψευσθώ !!!!

Raven Lord
17-03-2011, 11:08
περιμένω τιμωρία παοκ μια αγωνιστική και πρόστιμο.

Reject
17-03-2011, 13:40
Δεν πήγα γήπεδο χθές,προτίμησα d.r.i.
Τα έμαθα όμως.
Καλά έκαναν και μπήκαν μέσα,καλά ξηγήθηκαν πουταναριό.Γιατί κάποιοι την είχαν δεί χαιδεμένα παιδιά και άσυλο στο όνομα του ΠΑΟΚ.Και λίγες έπεσαν.Ας φάμε και 200 αγωνιστικές,δεν με νοιάζει.
Ελπίζω να κατάλαβε ο μαλάκας ο Ζαγοράκης σε πια ομάδα βρίσκεται και ότι οι μαλακίες στον ΠΑΟΚ πληρώνονται.
Στο ελεεινό χανούμι και στους σιχαμένους "εναλλακτικούς" οπαδούς του εύχομαι θανατάκι και άμεσα.

Οι σλαβομακεδόνες τα λένε μια χαρα.

http://www.makedonespaok.gr/gr/news.asp?news_id=147

KoiliaSamprela
17-03-2011, 13:48
Στο ελεεινό χανούμι και στους σιχαμένους "εναλλακτικούς" οπαδούς του εύχομαι θανατάκι και άμεσα.

Σε ποιον πάει αυτό? επίσης ούτε ένα πράμα δεν είστε άξιοι να κάνετε , το χοντρελοσκούλικο δεν ακούμπησε κανείς

warlord mkII
17-03-2011, 14:04
Τί άλλο πρέπει να γίνει για να διακοπεί το πρωτάθλημα και το κύπελλο? Κασσέτες, μυνήσεις, ντου οπαδών σε κάθε αγωνιστική, ξύλο σε δημοσιογράφους, ξύλο σε παίχτες, ξύλο σε διαιτητές.... Ρε διακόψτε το να τσούξει τις τσέπες μπεοπατερομαρινακιδων.

Μέχρι τότε, καμμία επαφή. Ας σφαχτούν τα ζώα στη ρωμαϊκή αρένα.

Daffy
17-03-2011, 14:11
tragodia,stenaxorgia alla k anamenomeno os apotelesma tou 1 xronou akatasxetis malakias tou lili.me mnia kria skepsi,isos itan kalitera pou egine afto to sok mpas k ti mparei xampari oti ta xei kamei poutana.to pesimo stin omada einai adiko teleios.aplirotoi,xoris proponiti,xoris proetoimasia,me 500 mats sti plati 35aridon,e kaneis de gamise etsi

exei plaka pou kapxioi ksipnisan apo ton lithargo pou tous eixan riksei ta tsirakia tis dioikisis tipou salpi24 k ta ipoloipa organa propagandas tou tontora

ena mpravo stous aekz pou dextikan na vgoun na paiksoun ta 2 teleftaia lepta

tsimpouklano
17-03-2011, 15:14
Άντε με τα μαλακισμένα όλο το χρόνο διάλεγαν παιχνίδια και στο σημαντικότερο τα γάμησαν όλα. Στα τσακίδια ρε ξεφτιλισμένοι, ρεζίλι τον ΠΑΟΚ δεν τον κάνει κανείς.

Ένα μεγάλο "μπράβο" σε όσους πετούσαν μπουκάλια μες την 4, μουνόπανα ρουφιάνοι, κάντε την όσο είναι καιρός, και ένα γήπεδο εν χορό να φωνάζει "πόσο μαλάκες είσαστε...". Μάγκες του ίντερνετ, του παλαιστηνιακού και της ρετσίνας, μάγκες επί Ζαγοράκη.

wino
17-03-2011, 15:50
tragodia,stenaxorgia alla k anamenomeno os apotelesma tou 1 xronou akatasxetis malakias tou lili.me mnia kria skepsi,isos itan kalitera pou egine afto to sok mpas k ti mparei xampari oti ta xei kamei poutana.to pesimo stin omada einai adiko teleios.aplirotoi,xoris proponiti,xoris proetoimasia,me 500 mats sti plati 35aridon,e kaneis de gamise etsi

exei plaka pou kapxioi ksipnisan apo ton lithargo pou tous eixan riksei ta tsirakia tis dioikisis tipou salpi24 k ta ipoloipa organa propagandas tou tontora

ena mpravo stous aekz pou dextikan na vgoun na paiksoun ta 2 teleftaia lepta

eilikrinhs aporia alla ti malakies exei kanei o zagorakhs fetos? ( den parakolou8w kai polu ta tou paok)

MaX Payne
17-03-2011, 15:55
αργησε να διωξει τον σαντος οπως του λεγανε :D
εγκληματα εκανε με το θεμα προπονητη φετος

λεφτα ετσι κι αλλιως δεν εχει και δεν νομιζω να μπηκε να φαει

τι απαιτησεις πουχουν και οι παοκτζηδες
παοκ ειστε και με αεκ επαιζες ημιτελικο κυπελου δεν εχασες και απο τον απολλωνα

υ.γ:γλυτωσαμε και πρηξιμο αρχιδιων για τον τελικο και την αποβαση του μεγαλου λαου του παοκ που θα κυριευε την αθηνα

commissar
17-03-2011, 16:01
τι απαιτησεις πουχουν και οι παοκτζηδες
παοκ ειστε και με αεκ επαιζες ημιτελικο κυπελου δεν εχασες και απο τον απολλωνα

γάμησέ τα.

:moutza:

Clockwork Orange
17-03-2011, 17:47
"μεγαλος επιχειρηματιας" ... αποτυχια
"διοικηση οπαδων" ... αποτυχια
"ντεμηδες,κοντηδες,ζαγορακηδες" ... αποτυχια
what's next?

Ρε διακόψτε το να τσούξει τις τσέπες μπεοπατερομαρινακιδων. your argument is invalid αφου οι μπεοπατερομαρινακιδες διοικουν

croissant429
17-03-2011, 17:51
Θελω να δω οταν φυγει ο Ζαγορακης ,ο οποιος εχει κανει μεγιστες μαλακιες, ποιος θα φτιάξει ξανα ομάδα τον ΠΑΟΚ.
Βριστε Παοκτσίδες αυτός φταιει τωρα.....που δεν σας εκλεισε τα κωλομαγαζα τους συνδεσμους.
Το ιδιο σεναριο με Ντεμη βλεπω να παιζεται.....

vosinakis
18-03-2011, 14:50
* ντροπη για την ομαδα του ΠΑΟΚ κ την ψοφια εμφανιση τους

[δεν επιτρεπεται οι γεωργεας και καραμπελας να σε σβηνουν απο τα ακρα κ ο blanco να παιζει 6 θεσεις ταυτοχρονα μεσα στο γηπεδο σου και να δηλωνεις 6 μηνες στις φυλλαδες ποσο θες να κατακτησεις κουπα με τον ΠΑΟΚ]

* ντροπη στην διοικηση για τη λιγοψυχη σταση της τον φετινο χρονο απεναντι σε ολους,ντροπη κ στους πρωην διοικητικους ο νοων νοητω

* ντροπη στους 50 πιτσιρικαδες που τολμησαν κ πετουσαν πετρες/μαλαματινες/πυρσους/στυλο στη θυρα των επισημων

Eulogy
18-03-2011, 15:44
monima me ta mple

scarecrow
18-03-2011, 15:59
Στον τελικό δεν θα έχουμε τα μπλε.
Και αν υπολογίσει κανείς και την πρόβλεψη-προφητεία του Κοιλιά Σαμπρέλα αρχίζω να ανησυχώ :fear:

Eulogy
18-03-2011, 16:54
eixe pei telikos aek-atromitos ayto to thimamai, eixe pei kai apotelesma?!?!

KoiliaSamprela
18-03-2011, 17:20

ναι :( (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?24878-%CE%9A%CF%85%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%BF-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%82-2010-2011&p=1070640&viewfull=1#post1070640)

chris_boss
18-03-2011, 20:59
Αυτός ο Μπιτσαξής είναι τελείως βλάκας. Τόσες μέρες άφηνε να εννοηθεί ότι πρέπει να πάρει η ΕΠΟ το πρωτάθλημα. Τώρα που η στραβή έγινε σε αγώνα που διοργανώνει η ΕΠΟ, βγήκε να το μπαλώσει κάπως. Ου ρε!
Αλλά και η ΑΕΚ φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων στη φάση της διακοπής. Δεν έπρεπε να τους κάνει τη χάρη, όχι γιατί θα έβαζαν μυαλό, αλλά γιατί στην αντίστοιχη στραβή, θα υπάρχει το θέμα της ανταπόδοσης. Έτσι διαιωνίζονται αυτά.

Eulogy
18-03-2011, 22:48

ναι :( (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?24878-%CE%9A%CF%85%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%BF-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%82-2010-2011&p=1070640&viewfull=1#post1070640)

e ntaks leme kai kamia mlkia pou kai pou..... :D
:rangry:

Odonian
19-03-2011, 02:13
Αυτός ο Μπιτσαξής είναι τελείως βλάκας. Τόσες μέρες άφηνε να εννοηθεί ότι πρέπει να πάρει η ΕΠΟ το πρωτάθλημα. Τώρα που η στραβή έγινε σε αγώνα που διοργανώνει η ΕΠΟ, βγήκε να το μπαλώσει κάπως. Ου ρε!
Αλλά και η ΑΕΚ φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων στη φάση της διακοπής. Δεν έπρεπε να τους κάνει τη χάρη, όχι γιατί θα έβαζαν μυαλό, αλλά γιατί στην αντίστοιχη στραβή, θα υπάρχει το θέμα της ανταπόδοσης. Έτσι διαιωνίζονται αυτά.

Η ΑΕΚ και οι παίκτες της ήταν υπέρ της αποχής για τη βία. Ποιος θα τους κατηγορούσε αν δεν έμπαιναν μέσα για να το λήξει ή (ακόμα καλύτερα) ρίσκαραν να χάσουν το ματς φεύγοντας όταν ο συνάδελφός τους κινδύνεψε από τη φωτοβολίδα; Όλο λόγια.

chris_boss
19-03-2011, 15:41
Που ζεις ρε συ; τι ποιος θα τους κατηγορούσε; είμαι σίγουρος ότι θα υπήρχαν σχόλια τύπου "όταν κάνανε αυτοί ντου ήταν καλά", εδώ υπάρχει κόσμος που υποστηρίζει ότι ο Σισέ δυσφημεί το ελληνικό ποδόσφαριο. Αλλά πέρα από αυτό καταλαβαίνω ότι υπήρξε μεγάλη πίεση να ξαναβγούν στο γήπεδο, για αυτό δεν κακολογώ τους παίκτες.

Odonian
19-03-2011, 18:04
Δε νομίζω ότι το γενικότερο αίσθημα θα ήταν κατά τους αν δε βγαίνανε. Οι "αντικειμενικοί" δημοσιογράφοι θα πιανόσαντο από μια απενοχοποιημένη πράξη να την κάνουν σημαία και οι της ΑΕΚ θα μιλούσαν για αρχιδάτους παίκτες που επιτέλους το έκαναν κλπ. Όπως και να 'χει η απόφαση δεν ήταν των παικτών όπως λες.

wino
19-03-2011, 19:31
EGW kalupta ton Katsouranh!

A, kai ton blanco

attila
25-03-2011, 01:26
εβαλα και εγω γκολ στην αεκ

Eulogy
29-04-2011, 21:46
εχω ενα κωλοπροαισθημα για το αυριανο... μεχρι που μπηκα στο τοπικ και θυμηθηκα γιατι.... :bash:

sod1013
29-04-2011, 21:59
2-1 αυριο,δν ξερω ποιος.

Odonian
30-04-2011, 22:19
Ο τελικός δεν έπρεπε να αρχίσει. Όταν ξέρεις ότι το οι ίδιοι πολλοί που πριν λίγο τα έσπαγαν στην Αθήνα πάνε στο γήπεδο, μυρίζει μπαρούτι μέρες και έχουμε ιστορικό (ατιμώρητων) εισβολών, παίζεις στην τύχη να βάλει τα γκολ η ΑΕΚ και να μπουν μέσα για "καλό" (πανηγυρισμούς) αντί για να δείρουν κίτρινους και άσπρους. Ευτυχώς θεός ήταν βοηθός (διαιτητή) και όλοι ζουν καλά. Αλλά, σιγά, τόσα έγιναν φέτος.

Entrancemperium
30-04-2011, 22:23
Σταματήστε το ποδόσφαιρο επιτέλους σε αυτή τη χώρα.. Νυσάφι πια!

freak brother
30-04-2011, 22:24
αηδια

Odonian
30-04-2011, 22:36
Τι έγινε μετά το 90', έπεσε το στρίμιν.

freak brother
30-04-2011, 22:38
και το γηπεδο..

Odonian
30-04-2011, 22:49

:touched:

BibleBlackBird
30-04-2011, 22:54
Ποιο οπαδιλικι ολυμπιακου; Εδω ειδαμε επανασταση.

MaX Payne
30-04-2011, 23:02
μπουρδελο

00i00
30-04-2011, 23:14
καντε μια περιληπτικη περιληψις...ματιες εριχνα
γιατι αηδια?

πειτε τα ολα

εντιτ...οκ κατι διαβασα στον εσσπρεσοντογκ
καλα οι παικται του Ατρομητου τι τους εφταιξαν?

Reject
30-04-2011, 23:27
ελα ρε μικε
ο ΠΑΟΚ φταιει που εγιναν τα μπαχαλα και οι οπαδοι του.
βεβαιως οι χανουμογυφτοι ειναι τοσο βλακες που μαζευουν φαπες μεχρι και απο τους φουκαραδες τους παικτες του Ατρομητου.
http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=49990&catid=135

εν κατακλείδι το πήρε το κύπελο το γνωστό φίδι της χώρας.Καλή και η διαιτησία χανούμια έτσι?Πουτανάρες.

scarecrow
30-04-2011, 23:33
Το θέμα είναι ότι δεν είναι δυνατόν διαιτητής να δέχεται να γίνει αγώνας με φιλάθλους 5 και 6 μέτρα από τις γραμμές του γηπέδου.
Καλά ζώα και μερικοί δικοί μας παίρνουν κύπελλο και πάνε να δείρουν τους παίκτες του Ατρόμητου.
Αλλά όταν ο πρόεδρος σου το χαρακτηρίζει σαν το ματς της 20ετίας....
Και εκεί στη ΝΕΤ έχουν κάνει τη τρόμπα επάγγελμα,τους πήρε μισή ώρα να καταλάβουν ότι τελείωσε το ματς και δεν είχε διακοπεί.Ενώ το οριακό οφσάιτ μόνο που δεν το έβγαλαν σαν τη σφαγή του αιώνα(με τον Δώνη να το βλέπει 2 μέτρα.....)

00i00
30-04-2011, 23:34
χαχχαχααχ τι εχασα ρε γμτ....δε φτανει που ''σωσαν'' την παρτιδα με το ατρομητακι πανε και κανουν τζαμπα μαγκιες
γουελνταν αεξ...μετα την παραμονη στα χαρτια αυτο ηταν ακομα πιο λεβεντια

Ra Pariah
30-04-2011, 23:36
zClkCK8f_Cw&feature

Αυτό το γκολ έχει ποσταριστεί;

00i00
30-04-2011, 23:40
ρε καννιβλακα σχολιαζομε τα μικροβακτηριδια που καναν μαλακιες...τι με ποσταρεις το γκολ στην Τουμπα
αυτο παει και στους ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ που μουτζωσαν το αποπανω ποστ μου

Ra Pariah
30-04-2011, 23:45
Σε έθιξα, Μικέ; Σου ζητώ συγγνώμη...

ΌΧΙ!!!
ΑΕΚΑΡΑ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΥΠΑ ΞΑΝΑ!

scarecrow
30-04-2011, 23:50
ρε καννιβλακα σχολιαζομε τα μικροβακτηριδια που καναν μαλακιες...τι με ποσταρεις το γκολ στην Τουμπα
αυτο παει και στους ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ που μουτζωσαν το αποπανω ποστ μου

Εγώ σε μούτζωσα για το μετά την παραμονη στα χαρτια αυτο ηταν ακομα πιο λεβεντιά γιατί ενώ μιλάνε για τα μικροβακτηρίδια μου πετάς και το άσχετο της παραμονής.Αν είναι πες και για το άρθρο 44 για να φανούμε ακόμα περισσότερο φίδια που λέει και ο άλλος.

Eulogy
30-04-2011, 23:55
ayto einai to kypello mas ayto einai to prwtathlima mas kai ayti tis giortes kseroume na kanoume.
kai apo olo to mpourdelo o malakas o reject briskei kseftyla poios baraei poion......

00i00
30-04-2011, 23:55
σκερκροου δεν το παω εκει ρε...καταλαβε μερικα πραματα
εδω εχει να κανει με πολιτικη...γινετε αυτο που γινετε με την παραμονη,εχεις την μιση ελλαδα να γελαει μαζι σου και τους μισους αεξ να βλαστημαν την ωρα που εγινε η ενστασις και μετα πας και κανεις τα χαιβανιλικια στον τελικο με...τον ατρομητο
ε ενταξει ρε φιλε...σορρυ κιολας αλλα....

tsimpouklano
30-04-2011, 23:58
Επικές στιγμές ΝΕΤ με τα πλάνα που 'χάναν το τζέρτζελο παικτών Ατρομήτου - οπαδών ΑΕΚ. Να φανταστώ πως (ΑΝ !!!!) τεθεί θέμα τιμωρίας, θα επικαλεσθεί την δεδικασμένη απόφαση του ολυμπιακού.

scarecrow
01-05-2011, 00:04
σκερκροου δεν το παω εκει ρε...καταλαβε μερικα πραματα
εδω εχει να κανει με πολιτικη...γινετε αυτο που γινετε με την παραμονη,εχεις την μιση ελλαδα να γελαει μαζι σου και τους μισους αεξ να βλαστημαν την ωρα που εγινε η ενστασις και μετα πας και κανεις τα χαιβανιλικια στον τελικο με...τον ατρομητο
ε ενταξει ρε φιλε...σορρυ κιολας αλλα....

Τι σόρι ρε σιγά :grin:
Δυστυχώς τα ζώα δεν καταλαβαίνουν από πολιτική.

Stormrider
01-05-2011, 00:09
επικα ηλίθιοι στη νετ .

πριν γινει το ντου λεγαν πως "εχει μπει κοσμος στο ταρταν , χαχαχα, γίνετε χαμος εδω , γιορτη " και τετοιες πιπες και οταν μπήκαν μεσα ελεγαν " ε δεν γίνετε να αφήνουν τοσο κόσμο να μπαίνει γύρω γύρω απο το γήπεδο, απαράδεχτο" .

VirusXI
01-05-2011, 00:14
εμένα μου χάλασε η όρεξη. δε γίνεται να μη βρίσκεις εσύ εισιτήριο για να μπαίνουν αυτοί οι τσογλαναράδες να κάνουν ό,τι κάνουν. και να χεις και τους rejects να λένε και το μακρύ και το κοντό τους μετά τα ρεζιλίκια τα δικά τους.

φωτιά και τσεκούρι στους κανίβαλους.

GG*
01-05-2011, 04:19
καλα που εγιναν οι καφριλες γιατι το ματσακι ηταν σουπα
πηγε να με παρει ο υπνος στη πολυθρονα

ελπιζω ο μπιτσαξης να το ειδε το ματσακι ωστε του χρονου να αναλαβει ο πιλαβιος και η επο τη διοργανωση του πρωταθληματος:nj:

wino
01-05-2011, 13:32
tromazw sthn idea tou ti 8a ginotan an den pairname to kupello. Zwa gamw to spiti tous

Ektos scocco pantws, den uparxei paixths sto kentro na dwsei swsth pasa. An kai toso mpinelikia pou akouse o lagos, ta e3argurwse me thn monadikh swsth sentra tou agwna kai thn pasa ston kafe.

xoxoxoxo mas lene guftous opadoi ZMPAOUGK. Wraia pragmata!

freak brother
01-05-2011, 17:11
http://static01.aek365.gr/cache/images/d/d5bb02d396ded7850ec58f495bdbcfe3.jpg

μαθηματα προοπτικης!!

scarecrow
01-05-2011, 18:16
:touched: ναι θα το έβαζα και εγώ
και κάτι που ξεχάσαμε
ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ Ο ΜΠΑΧΑ :maikl::gun::pingpong::bananafuck::blaser::mouse::happyjump::disco::chinchilla:

GG*
01-05-2011, 18:52
εδω πηρε τιτλο ο λυμπεροπουλας
αυτο σου εκανε εντυπωση?

scarecrow
01-05-2011, 18:59
Ε εντάξει δεν είναι και της κλάσης του Πάντου να σαρώνει τους τίτλους....

GG*
01-05-2011, 19:01
τωρα που το λεςσαν να εχεισ δικιο, ο παντος δεν εκανε διαφημιση λουξ

scarecrow
01-05-2011, 19:07
Καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια.

GG*
01-05-2011, 19:09
με τετοια συγκρινεις εναν επιθετικο με τον παντο αλλωστε και οχι π.χ. με τον γεωργεα...

scarecrow
01-05-2011, 19:20
Προφανώς κάνεις πως δεν με καταλαβαίνεις.
Τον Πάντο τον ανέφερα σαν παράδειγμα μικρής ποδοσφαιρικής κλάσης ως προς τους τίτλους που έχει πάρει σε αντίθεση με τον Λύμπε,δεν τους συνέκρινα ποδοσφαιρικά.

00i00
01-05-2011, 20:03
επισης να πουμε οτι Η ΑΕΚ δέχεται επιθέσεις από παντού και ο πόλεμος εναντίον της θα ενταθεί πριν και κατά τη διάρκεια των play off και όχι μόνο. (http://www.gazzetta.gr/article/item/190446-graphike-dioikese-se-atrometo-e-halkedona)

spoiler και μαλακιες...

http://www.youtube.com/watch?v=DF-R9CB6pDY

Stormrider
01-05-2011, 20:25
ε οχι και μικρη ποδοσφαιρική κλάση ο ρι-παντος :pink:

http://www.youtube.com/watch?v=vlRDzt25l8Y

stam and the witches
01-05-2011, 21:20
Μα πού είναι οι θεσμοί, ο Πιλάβιος, κάποιος;

http://www.gearlog.com/images/Margaret_Thatcher.jpg

SpiritCrusher
01-05-2011, 23:42
Μα πού είναι οι θεσμοί, ο Πιλάβιος, κάποιος;

http://www.gearlog.com/images/Margaret_Thatcher.jpg

Ομοιότητες με Χαλφορντ;

pitchfork
02-05-2011, 21:34
Μπράβο στην άεκ για το κύπελλο, το άξιζε και χάρηκα που το πήρε.
Για τα επεισόδια μην απορείτε, έτσι που κατήντησε ο καρκινοσφπ αυτόν τον άμοιρο ελληνικό αθλητισμό και πάλι καλά να λέμε.

Odonian
03-05-2011, 00:41
Λοιπόν σήμερα έμαθα ότι οι ΑΕΚτζήδες έδειραν 2 μαθητές μου (ένα αγόρι και ένα κορίτσι), 16 ετών, που έπιναν καφέ στα σταρμπακς κοντά στο σύνδεσμο Ζωγράφου, όταν πέρασαν από κει πριν πάνε στον αγώνα. Προφανώς καμιά σχέση τα παιδιά, δεν ξέρανε καν ότι είχε ματς εκείνη τη μέρα, η κοπέλα δε, διάβαζε εκείνη την ώρα, έβαλε το βιβλίο στο κεφάλι της για να καλυφθεί και όταν σηκώθηκε από το πάτωμα μετά τις κλωτσιές, ήταν όλο χαρακιές και τζάμια. Οι τύποι έδειραν όποιον πέτυχαν μπροστά τους.

Το μουνί που τους πέταγε.

Stormrider
03-05-2011, 00:58
θλιβεροί

Stormrider
03-05-2011, 01:01
Μπράβο στην άεκ για το κύπελλο, το άξιζε και χάρηκα που το πήρε.
Για τα επεισόδια μην απορείτε, έτσι που κατήντησε ο καρκινοσφπ αυτόν τον άμοιρο ελληνικό αθλητισμό και πάλι καλά να λέμε.

ναι ρε.

http://www.youtube.com/watch?v=faWOMp5pBq0

Odonian
03-05-2011, 01:32
http://www.soccerplus.gr/article/ta-xonei-se-epo-kratos-original

Τι λες ρε παιδί μου.

GG*
03-05-2011, 04:17
εγω βουρκωσα λιγο

bbq
03-05-2011, 23:55
έπρεπε να γράψουν για «100 πιτσιρίκια που μπήκαν να πάρουν φανέλες από τα ινδάλματά τους» ή για «μικροεπεισόδια που κράτησαν 20 δευτερόλεπτα», έτσι για το χαβαλέ.

Odonian
04-05-2011, 21:37
Update μαθητών:

Πέρα από το ξύλο στους ιδίους, είδαν και τα εξής. Ένας ασιάτης τουρίστας που ήταν στα σταρμπακς με το λαπτοπ του και το αη φοουν του, έφαγε πολύ ξύλο (αίματα κλπ) και του τα κλέψανε όλα (όπως και το κινητό του μαθητή μου). Μια από τις μολότοφ που έφυγαν προς μπαλκόνι έβαλε φωτιά στις κουρτίνες και μόλις η γυναίκα που ήταν εκεί την έσβησε κατέβηκε και παρακαλούσε να σταματήσουν γιατί έχει παιδιά πάνω κλπ και τη δείρανε. Τύπος που του έκαιγαν το αμάξι φώναζε στο κινητό στην αστυνομία ότι αν δεν έρθουν να τους πιάσουν θα ανέβει στο διαμέρισμα και θα βγάλει την καραμπίνα (λολ; ). Είδα με τα μάτια μου το βιβλίο (Χημείας!) που η μαθήτρια χρησιμοποίησε για να προστατεύσει το κεφάλι και στο λαιμό της, ήταν γεμάτο χαρακιές και τρύπες από τζάμια.

Ε ορίτζιναλς: Δεν πάτε να γαμηθείτε λέω εγώ; Μαζί σας όλοι όσοι όταν οι κάφροι δέρνουν κόσμο στην Αθήνα (δεν είναι η πρώτη φορά ε), μιλάτε για θέματα "αγωνιστικά". Πόσο εκτός θέματος μπορεί να είναι κάποιος δηλαδή.

ikonoklast
04-05-2011, 21:50
Έγραψε ένα ωραίο αρθράκι στη Sportday o χελάκης και το πέτυχα κι εγώ. Πάει να εξηγήσει κάποια πράγματα με καλούλη τρόπο. Δεν είναι οι «οριτζιναλς» το θέμα φυσικά.

http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3167%3A2011-05-01-14-56-17&catid=71%3Adr-kinitopoiisis&Itemid=278

chris_boss
04-05-2011, 22:59
1. Αυτά που λέει τα έχουμε πει κάποιοι στο αθλέτιξ εδώ και καιρό
2. Ο χελάκης έχει χάσει εδώ και πολλά χρόνια κάθε δικαίωμα για τέτοια κριτική

Odonian
04-05-2011, 23:10
1. Αυτά που λέει τα έχουμε πει κάποιοι στο αθλέτιξ εδώ και καιρό
2. Ο χελάκης έχει χάσει εδώ και πολλά χρόνια κάθε δικαίωμα για τέτοια κριτική

Επίσης: Παράλληλα με την "συστημική" ανάλυση και τα ρέστα, το πρόβλημα είναι ΚΑΙ οι "οριτζιναλς" όταν βγαίνουν και κάνουν (λένε) τέτοια πράγματα, ή μάλλον το πρόβλημα είναι τι (δεν) κάνουμε εμείς όταν τα κάνουν.

Με το "ορίτζιναλς" δεν στοχοποιώ μόνο τους κυρίους της ΑΕΚ και το "εμείς" δεν αναφέρεται στο ελέκτρικ ρέκβιεμ. Έτσι για να μην έχουμε κουραστικά ποστς.

ikonoklast
05-05-2011, 00:35
Σοζ, δεν διαβάζω αθλετιξ. Γιατί το έχει χάσει αυτό ο Χελάκης; Νομίζω ότι αυτή η «συστημική κριτική» είναι πιο χρειαζούμενη από ποτέ. Όχι γιατί όλα είναι μπουρδέλο πλέον αλλά γιατί η μπάλα από ότι φαίνεται στον «έξω κόσμο» -όπως εγώ- έχει αντικειμενικά ξεφύγει από κάθε όριο σαπίλας και σκατίλας. Και δεν εννοώ μόνο το πως πήρε το κύπελλο η αεκ ή πως τι έκανε στο ντερμπυ ο γαύρος κι ο μαρινάκης ή γιατί εγκαλείται ο Δώνης που λέει το προφανές, εννοώ τα ντου τύπου γαύροι σε θέατρα και περιστατικά όπως αυτό με τους μαθητές του οντονιαν που πληθαίνουν όσο πάει.

Odonian
05-05-2011, 01:02
Δε διαφωνεί κανείς ρε ικονοκλατς με αυτά που λες. το πρόβλημα είναι όταν παραγινόμαστε συστημικοί και μιλάμε (όπως ο Χελάκης εδώ) μόνο για κοινωνικό πρόβλημα. Τι λέει λοιπόν ο κύριος:

Ξέρω πολύ καλά πως πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνει το παραμύθι για τη δήθεν «μικρή μειοψηφία ανεγκέφαλων που δημιουργεί έκτροπα». Πρόκειται για πολλούς που γίνονται ακόμα περισσότεροι γιατί εκτονώνουν με αυτό τον τρόπο την οργή τους για όσα αδιέξοδα βιώνουν στις μέρες μας.Ποιος μπορεί να διαφωνήσει με κάτι τόσο γενικό;

Χωρίς εμφανή λόγο και αιτία, πλακώθηκαν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, επιχείρησαν να κάψουν γραφεία συνδέσμων και μετά μπούκαραν στο γήπεδο, ξέροντας ότι έτσι οδηγούν την ΑΕΚ σε βέβαιη βαριά τιμωρία ενόψει των πλέι-οφ. Δεν τους ενδιέφερε. Η ΑΕΚ είναι μια αφορμή. Αιτία πρέπει να αναζητηθεί έξω από το ποδόσφαιρο.κλπ

Ωραία όλα αυτά και σωστά. Άρα τι κάνουμε λοιπόν; Αναγάγουμε την οποιαδήποτε βελτίωση του ποδοσφαίρου στην κατάκτηση της ιδανικής κοινωνίας που κανείς δε θα δέρνεται γιατί όλα θα είναι όμορφα;

Καταρχάς ας ξεκινήσουμε από μια αφετηρία η οποία δεν είναι καθόλου προφανής. Ο,τι θέλουμε να σώσουμε το ποδόσφαιρο και τον επαγγελματικό αθλητισμό εν γένει. Ιδεολογικά δεν το στηρίζω αυτό, αλλά αυτή είναι κουβέντα για άλλη μέρα.

Η βία υπάρχει και εντείνεται στην εποχή μας για τους λόγους που αναφέρει ο Χελάκης και για άλλους. Γιατί καταλήγει στο ποδόσφαιρο; Υπάρχουν λόγοι που χαρακτηρίζουν το σπορ (ανταγωνισμός, ιστορία αντιπαλότητας κλπ) που δεν είναι δυνατό να τους αγγίξουμε. Αλλά υπάρχουν και λόγοι που έχουν να κάνουν με συγκεκριμένες δομές και δράσεις των ατόμων και ομάδων που περιστρέφονται γύρω από το ποδόσφαιρο, υπάρχουν θεσμικά, πολιτικα και δομικά ζητήματα που μπορούν να λυθούν.

Προφανώς δεν λέει κανείς ότι αν αύριο κάποιος λύσει όλα τα προβλήματα της μπαλίτσας η βία θα εξαφανιστεί, αλλά αν το κάνει αυτό ο κύριος Κάποιος, τότε ακριβώς θα μπορούμε να μιλάμε για ένα "συστημικό" πρόβλημα και για την άτιμη κενωνία. Μέχρι τότε όμως ο Χελάκης θα είναι μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης, αφού στο ρόλο του ως δημοσιογράφος (ΑΡΔ για το αθλέτικς) δεν έχει κάνει τίποτα για να βελτιώσει τον χώρο του ποδοσφαίρου, μάλλον το αντίθετο. Και το ότι το πρόβλημα είναι "κοινωνικό" (που ΕΙΝΑΙ) είναι ένα όμορφο άλλοθι.

chris_boss
05-05-2011, 12:42
Α, όχι. Εγώ δε διαφωνώ σε αυτή τη βάση. Καταρχάς, το θέμα είναι πολύ πολύπλοκο, αφενός γιατί το ποδόσφαιρο έχει πολλές ιδιαιτερότητες όπως είπε ο Οντόνιαν, αφετέρου γιατί όντως αποτελεί μια επέκταση της γενικότερης κοινωνικής σαπίλας.

Όμως το γεγονός ότι όλα αυτά ήταν πάντα παρόντα (τα πεσίματα, τα ντου κλπ), δείχνει πως το ποδόσφαιρο (και γενικότερα ο "αθλητισμός") αποτελούσε πάντα το καταφύγιο για τέτοιες συμπεριφορές και τίποτα δεν μπορεί να με πείσει ότι η κατάσταση αυτή δεν ήταν και λίγο επιθυμητή από το κράτος.

Νιώθω λίγο γραφικός που το λέω για πολλοστή φορά αλλά για μένα η βία στα γήπεδα είναι η βαλβίδα της χύτρας. Σε μια κοινωνία που βράζει, είναι λογικό η βαλβίδα να λειτουργεί όλο και πιο συχνά.

Η καταπολέμηση της βίας λοιπόν κατά τη γνώμη μου όχι απλά δεν είναι προτεραιότητα για το κράτος, αλλά δεν είναι και επιθυμητή γιατί κρύβει κινδύνους. Έχω ακούσει βουλευτή του πασόκ να το λέει σαφέστατα.

Η καλύτερη λύση για αυτούς θα ήταν να κουκουλωθεί η φάση όπως γίνεται σε Ευρωπαϊκές χώρες. Δηλαδή ξύλο έξω από το γήπεδο, ενδεχομένως σε "έρημες" περιοχές. Έχουμε και από αυτά στο μενού αλλά θα περνούσαν απαρατήρητα αν τα καραγκιοζιλίκια παραγόντων και οπαδών δε τους εξέθεταν στην κοινή γνώμη.

Σχετικά με Χελάκη: ο τύπος έχει παίξει σημαντικότατο ρόλο στη διαμόρφωση συνειδήσεων μέσω του σταθμού του. Επί μια δεκαετία το δόγμα "ο κύριος Κόκκαλης προστατεύει την επένδυση του" εψάλη σε κάθε τονικότητα, νομιμοποιώντας τα πάντα. Δε θέλω να επεκταθώ, γιατί η συζήτηση θα ξεφύγει με μικροπολιτικές κουβέντες. Θα αρκεστώ στο ότι είναι/ήταν από τα κεφάλια ενός σταθμού ο οποίος για πάνω από 10 (κρίσιμα) χρόνια έπαιζε μπάλα μόνος του. Είναι αργά πια για δάκρυα κύριε Χελάκη.

stam and the witches
05-05-2011, 14:23
Η δική μου άποψη και πρόταση:

Καταρχήν, αυτό που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο δε θεωρώ ότι προέκυψε από κάποια ανικανότητα ή εγκατάλειψη. Για μένα, συνειδητά ο θεσμός το γυρνάει σε μία πιο σκληρή αγορά, μία αγορά με στημένα, συνδεσμίτες μπάχαλους κλπ. Είναι πιο μικρή αγορά από το λεγόμενο μοντέλο Αγγλίας που όλοι ζηλεύουμε (τρελή μπάλα => χιλιάδες οικογένεις στο γήπεδο κλπ), δε χρειάζεται μεγάλες επενδύσεις (χρήμα δεν υπάρχει άλλωστε), έχει στάνταρ πελάτες με τα στοιχήματα και τα σχετικά, και τελοσπάντων δε θα χρειάζεται ποτέ κάποιο άνοιγμα γιατί συντηρείται εύκολα έτσι.

Διαφωνώ με την αντίληψη ότι το ποδόσφαιρο είναι η βαλβίδα μίας κοινωνίας που βράζει. Η κοινωνία προς το παρόν βαστάει καλά, οι κατακτήσεις μπορεί να χάνονται, όμως κοινωνικά τα βήματα πίσω γίνονται με πολύ πιο αργούς ρυθμούς. Μπορεί στα γήπεδα ο κόσμος να πάει για πόλεμο, όμως μία νορμάλ μέρα δε θα λεγε κανείς ότι υπάρχει το παραμικρό κρούσμα επιθετικότητας από τον απλό μέσο Έλληνα, οπότε το δείγμα των γηπέδο μάλλον δεν είναι το ασφαλέστερο.

Λέγοντας αυτό, μάλλον καταλήγω στο ότι το ποδόσφαιρο έχει το χάρισμα να μαζεύει ποινικούς, φρικιά, πρεζόνια και άτομα με εγγενή επιθετικότητα, περιπτώσεις δηλαδή που θα συναντήσεις και στην Τέλεια Κοινωνία, γιατί απλά υπάρχουν. Σε περιπτώσεις όπως η ελληνική, όπου το ποδόσφαιρο είναι ξέφραγο αμπέλι, αυτός ο χώρος γίνεται αυτόματα άσυλο γι αυτές τις κοινωνικές ομάδες και πλακώνουν όλο και περισσότεροι.

Γι αρχή, προτείνω ψύχραιμες λύσεις όπως να απαγορευτεί το πρωτάθλημα για 3-4 χρονάκια, να ανοίγουν τα ΜΑΤ τα κεφάλια των άνωθεν σαν καρπούζι που σκάει στην άσφαλτο βλέποντας τους να πλησιάζουν το γήπεδο κλπ. Φυσικά το λούμπεν θα παραμείνει και θα συνεχίσει να υπάρχει, αλλά από κει και πέρα είναι ζήτημα του Υπουργείο Παιδείας, μέχρι τότε ας δίνει ραντεβού αλάνες-αρένες και ας σκοτώνονται μεταξύ τους.

psychotron
05-05-2011, 15:11
Λοιπόν σήμερα έμαθα ότι οι ΑΕΚτζήδες έδειραν 2 μαθητές μου (ένα αγόρι και ένα κορίτσι), 16 ετών, που έπιναν καφέ στα σταρμπακς κοντά στο σύνδεσμο Ζωγράφου, όταν πέρασαν από κει πριν πάνε στον αγώνα. Προφανώς καμιά σχέση τα παιδιά, δεν ξέρανε καν ότι είχε ματς εκείνη τη μέρα, η κοπέλα δε, διάβαζε εκείνη την ώρα, έβαλε το βιβλίο στο κεφάλι της για να καλυφθεί και όταν σηκώθηκε από το πάτωμα μετά τις κλωτσιές, ήταν όλο χαρακιές και τζάμια. Οι τύποι έδειραν όποιον πέτυχαν μπροστά τους.

Το μουνί που τους πέταγε.
Νικο:
Κατ αρχήν ήταν περίπου 300 με 400 μηχανάκια, από δύο άτομα το καθένα και έκλεισαν όλη τη λεωφ. παπάγου. Πέταγαν στο σύνδεσμο του παναθηναϊκού ότι έβρισκαν μπροστά τους (ή είχαν μαζί τους), ξύλα, πέτρες, φωτοβολίδες, μολότοφ. Έσπασαν τη μπροστινή είσοδο του κλαμπ. Σε κάποια φάση και απο τη συνεχή ρίψη φωτοβολίδων, έπιασε φωτιά το κλαμπ (μία ξύλινη ντουλάπα που είχαν στο μπαλκόνι και οι κουρτίνες) και ευτυχως που πρόλαβαν τα παιδιά να τη σβήσουν με πυροσβεστήρες γιατί θα καιγόντουσαν ζωντανοί. Πολλοί δε από το κλαμπ, είχαν ανέβει στην ταράτσα για να γλυτώσουν.
Έσπασαν ολοκληρωτικά τα στάρμπακς, έδειραν τον κόσμο κι απ' ότι μου λές, έκλεψαν.
Έσπασαν όλη τη βιτρίνα του costa cafe που είναι ακριβώς δίπλα και χτύπησαν τον κόσμο που έπινε καφέ.
Έσπασαν και τις δύο βιτρίνες ενός μαγαζιού με ρούχα εκεί δίπλα (το phaze είναι, πιθανόν το ξέρεις). Ευτυχώς που δεν πέταξαν κι εκεί καμιά φωτοβολίδα, ν' αρπάξουν και τα ρούχα.
Έσπασαν όλα τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα και στην άνοδο και στην κάθοδο της λεωφόρου στο ύψος της πλατείας γαρδένιας (δεν έβαλαν όμως φωτιά σε αυτοκίνητο εκεί μπροστά τουλάχιστον) κι έσπασαν και 2 καρτοτηλέφωνα.
Πήραν έναν κάδο ανακύκλωσης και του έβαλαν φωτιά και τον παράτησαν μέσα στη μέση της λεωφόρου.
Το μόνο μαγαζί (σ' εκείνη την περιοχή της λεωφόρου) που τη γλύτωσε ήταν το πίτσα χατ.

regularpaul
05-05-2011, 17:23
Ηθικο Διδαγμα

Οι ΑΕΚς τρωνε pizza hut

Απο μαρτυρια Ηλυσιακου σε αλλο φορουμ, καποια απο τα "παιδια" του συνδεσμου που δεχτηκε την επιθεση, λιγο αργοτερα μαχαιρωναν ΑΕΚτζηδες που εμειναν πιο πισω, ενας Παναθηναϊκός μαλιστα απο τον εν λογω συνδεσμο βγηκε με κατανα λεει κι εψαχνε αεκτζηδες.

Ακομα κι αν σε καποιους συνδεσμους, δεν καλλιεργειται ολο αυτο το πραγμα, (δεν ειναι παντου καφροι οι οπαδοι) μονο και μονο για το γεγονος οτι σε πολλα μερη οι συνδεσμοι γινονται τοποι βιας, ας κλεισουν. Ας δινουν κρυφα ραντεβου να βγαζουν τα ματια τους ολοι αυτοι οι αγαπητικοι.

chris_boss
05-05-2011, 17:36
άκουσα και για αντίποινα για μαχαίρωμα αεκτζή, μπλεγμένου στη νύχτα. δε βγαίνει άκρη.

bbq
05-05-2011, 18:01
πήγαν 200 βάζελοι να κάψουν το δωματιακι με 4-5 «ψαράδικες» βόμβες και την άλη μέρα οι ΑΕΚς έσπασαν μαγαζί γνωστού βάζελου στα εξάρχεια. Μιλάμε για οργανωμένη μαφία πλεόν. Πάντως όλα περίπου τα πεσίματα είναι όπως περιγράφει ο psychotron, τίποτα λιγότερο

psychotron
05-05-2011, 19:01
Απο μαρτυρια Ηλυσιακου σε αλλο φορουμ, καποια απο τα "παιδια" του συνδεσμου που δεχτηκε την επιθεση, λιγο αργοτερα μαχαιρωναν ΑΕΚτζηδες που εμειναν πιο πισω, ενας Παναθηναϊκός μαλιστα απο τον εν λογω συνδεσμο βγηκε με κατανα λεει κι εψαχνε αεκτζηδες.

Ακομα κι αν σε καποιους συνδεσμους, δεν καλλιεργειται ολο αυτο το πραγμα, (δεν ειναι παντου καφροι οι οπαδοι) μονο και μονο για το γεγονος οτι σε πολλα μερη οι συνδεσμοι γινονται τοποι βιας, ας κλεισουν. Ας δινουν κρυφα ραντεβου να βγαζουν τα ματια τους ολοι αυτοι οι αγαπητικοι.
Για μαχαίρωμα δεν είδα / άκουσα κάτι, αλλά είναι πολύ πιθανό να ισχύει. Λίγη ώρα μετά το γεγονός, βγήκαν παγανιά οι παναθηναϊκοί. Είδα να έχουν τσακίσει στο ξύλο τουλάχιστον 3 άτομα (ο ένας παίζει να παθε ζημιά, δεν φαινόταν καθόλου το πρόσωπό του από το αίμα) και γενικά όποιον τους φαινόταν ύποπτος, ή ακόμα και αν ήξεραν ότι είναι ΑΕΚ, κι ας μην είχε συμμετοχή στα επεισόδια, του έσπαγαν τα μούτρα. Τσάκισαν κι έναν της ομάδας δέλτα γιατί "τώρα ήρθες ρε μουνί??" και θα του έκαναν χοντρή ζημιά αλλά μπήκαν στη μέση μερικοί κάπως πιο ψύχραιμοι βάζελοι. Επίσης εχθες, κατά το απόγευμα περίμεναν γύρω στους 100 με μηχανές και κράνη και πέτρες και ξύλα έξω απο το κλαμπ. Σε κάποια φάση λοιπόν, αρχίζουν να φωνάζουν "έρχονται ρε" με αποτέλεσμα να βγάλουν όλους τους κάδους των σκουπιδιών και ν' αποκλέισουν άνοδο / κάθοδο της λεωφ. παπάγου στο ύψος του κλαμπ, ενώ ο ένας κρατώντας ένα τεράστιο ξύλο, ούρλιαζε με μανία σε όσους είχαν μείνει πάνω (στο κλαμπ) "κατεβείτε κάτω ρε, κατεβείτε να τελειώνουμε μια και καλή με αυτούς.. Νεκρό να έχουμε, νεκρό".
Έτσι ακριβώς.
Τελικά οι ΑΕΚς δεν ήρθαν ποτέ και στη συνέχεια μερικοί (αφού ελευθέρωσαν το δρόμο) άρχισαν να ψάχνουν σε όλες τις καφετέρειες και τα μαγαζιά της περιοχής μπας και βρουν καναν ΑΕΚτζή... Αν δεν κάνω λάθος, έσπασαν και τη βιτρίνα ενός dvd κλαμπ λίγο πιο πάνω. Γιατί έτσι.
Και περιμένω το επόμενο επεισόδιο :-?
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με το κλείσιμο των συνδέσμων (ΟΛΩΝ) και το έχω ξαναγράψει σε ανύποπτο χρόνο κάποια χρόνια πιο πίσω, αλλά ξέρεις (και ξέρω και ξέρουμε όλοι) ότι αυτό δε θα γίνει ποτέ..

Odonian
05-05-2011, 19:59
Αυτά είναι.

Προφανώς, η βία στα γήπεδα (χώροι απομονωμένοι και με τηλεοπτική κάλυψη) είναι το μικρότερο πρόβλημα.

Πάνο, όπως τα γράφεις τα μαθαίνω κι εγώ, υπέροχα.

nothingman
05-05-2011, 20:23
σε τέτοιους τύπους λοιπόν τι σόι διαφορά να κάνει αν η αεκ παίξει κεκλεισμένων στα πλέυ οφφ (για παο δεν μπορώ να καταλάβω καν πως μπορεί να στοιχειοθετηθεί κατηγορητήριο), αν δεν βγούνε ευρώπη οι ομάδες για 3 χρόνια ή αν δεν πάρουν τα λεφτά του οπάπ; χώρια που τα λεφτά του οπάπ έχω την εντύπωση πως δεν μπορούν να κοπούν όσο παίζονται τα παιχνίδια στο κουπόνι αλλά παίζει να λέω και μαλακίες. δλδ σε αυτή την περίπτωση είναι σαφές ότι παο και άεξ έκαψαν την αθήνα χωρίς καν την αφορμή ενός παιχνιδιού. τουλάχιστον μέχρι και η τελευταία αμοιβάδα θέλω να ελπίζω ότι πλέον καταλαβαίνει πως το θέμα δεν είναι πρόβλημα των *Άλλοι_Οπαδοί* μόνο αλλά ευρύτερο.

γενικά συμφωνώ με την όλη θεωρία περί βαλβίδας εκτόνωσης της κοινωνίας, όχι τόσο επειδή αντί να πλακώνονται για τα εργασιακά, πλακώνονται για τα οπαδικά (δεν πιστεύω δλδ ότι το κοινό σημείο των δύο τάργκετ γκρουψ είναι τόσο μεγάλο) όσο επειδή είναι ένας ωραιότατος τρόπος να κρατηθεί σπιτάκι του ο κοσμάκης γιατί της πουτάνας γίνεται, ουγκάντα γίναμε και τέτοια. να πούμε τέλος πως σαφέστατα και δεν έγιναν όλα ξαφνικά. ραντεβού έπαιζαν και πριν την παιανία, και στο περιστέρι τον φάγανε τον τύπο επειδή ήταν μαύρος και πουλούσε σιντί, και στην ομόνοια σάπιζαν αλβανούς επειδή ήταν καυλωμένος ο χαριστέας αλλά η συντριπτική πλειονότητα όσων ασχολούνται έστω και λίγο με την μπάλα, από τις πρώτες οπαδάρες μέχρι τους τελευταίους φιλάθλους, από τους χελάκηδες μέχρι χρήστες φόρουμ, έβλεπαν κάφρους μόνο στην απέναντι πλευρά και επιλεκτική ατιμωρησία στις αρχές.

δεν έχω πρόταση να πω την αλήθεια, οπωσδήποτε οι σύνδεσμοι έτσι όπως αυτοί λειτουργούν πρέπει να κλείσουν αλλά ούτε αυτό θα λύσει το πρόβλημα. άμεσα, δεν πρόκειται καν να κάνει κάποια σημαντική διαφορά. κατά τα άλλα, ας μπω σε γκρουπ στο φμπουκ όπου θα δηλώνω εκνευρισμένος/αποτροπιασμένος από τα τσογλάνια και αύριο θα αγοράσω την αθλητική μου εφημερίδα να δω ποιον παιχταρά θα πάρουμε για τα χαφ.

nothingman
05-05-2011, 20:32
είδα btw τον αμαλφιτανό και μιλάμε για παιχταρά ε. αλλά μάλλον πάει άστον βίλλα =/

SpiritCrusher
05-05-2011, 21:57
Κατάντια.

Επίσης εχθες, κατά το απόγευμα περίμεναν γύρω στους 100 με μηχανές και κράνη και πέτρες και ξύλα έξω απο το κλαμπ.

http://www.youtube.com/watch?v=hd7l45fwRrE

KoiliaSamprela
06-05-2011, 12:48
Ηθικο Διδαγμα

Οι ΑΕΚς τρωνε pizza hut

και δεν ανακυκλώνουν

Eulogy
06-05-2011, 16:13
σε τέτοιους τύπους λοιπόν τι σόι διαφορά να κάνει αν η αεκ παίξει κεκλεισμένων στα πλέυ οφφ (για παο δεν μπορώ να καταλάβω καν πως μπορεί να στοιχειοθετηθεί κατηγορητήριο), αν δεν βγούνε ευρώπη οι ομάδες για 3 χρόνια ή αν δεν πάρουν τα λεφτά του οπάπ; χώρια που τα λεφτά του οπάπ έχω την εντύπωση πως δεν μπορούν να κοπούν όσο παίζονται τα παιχνίδια στο κουπόνι αλλά παίζει να λέω και μαλακίες. δλδ σε αυτή την περίπτωση είναι σαφές ότι παο και άεξ έκαψαν την αθήνα χωρίς καν την αφορμή ενός παιχνιδιού. τουλάχιστον μέχρι και η τελευταία αμοιβάδα θέλω να ελπίζω ότι πλέον καταλαβαίνει πως το θέμα δεν είναι πρόβλημα των *Άλλοι_Οπαδοί* μόνο αλλά ευρύτερο.

γενικά συμφωνώ με την όλη θεωρία περί βαλβίδας εκτόνωσης της κοινωνίας, όχι τόσο επειδή αντί να πλακώνονται για τα εργασιακά, πλακώνονται για τα οπαδικά (δεν πιστεύω δλδ ότι το κοινό σημείο των δύο τάργκετ γκρουψ είναι τόσο μεγάλο) όσο επειδή είναι ένας ωραιότατος τρόπος να κρατηθεί σπιτάκι του ο κοσμάκης γιατί της πουτάνας γίνεται, ουγκάντα γίναμε και τέτοια. να πούμε τέλος πως σαφέστατα και δεν έγιναν όλα ξαφνικά. ραντεβού έπαιζαν και πριν την παιανία, και στο περιστέρι τον φάγανε τον τύπο επειδή ήταν μαύρος και πουλούσε σιντί, και στην ομόνοια σάπιζαν αλβανούς επειδή ήταν καυλωμένος ο χαριστέας αλλά η συντριπτική πλειονότητα όσων ασχολούνται έστω και λίγο με την μπάλα, από τις πρώτες οπαδάρες μέχρι τους τελευταίους φιλάθλους, από τους χελάκηδες μέχρι χρήστες φόρουμ, έβλεπαν κάφρους μόνο στην απέναντι πλευρά και επιλεκτική ατιμωρησία στις αρχές.

δεν έχω πρόταση να πω την αλήθεια, οπωσδήποτε οι σύνδεσμοι έτσι όπως αυτοί λειτουργούν πρέπει να κλείσουν αλλά ούτε αυτό θα λύσει το πρόβλημα. άμεσα, δεν πρόκειται καν να κάνει κάποια σημαντική διαφορά. κατά τα άλλα, ας μπω σε γκρουπ στο φμπουκ όπου θα δηλώνω εκνευρισμένος/αποτροπιασμένος από τα τσογλάνια και αύριο θα αγοράσω την αθλητική μου εφημερίδα να δω ποιον παιχταρά θα πάρουμε για τα χαφ.

i thatser eixe balei undercover mpatsous mesa stis syndesmous kai brikane poia einai ta 5-6 kefalia kai tous xwsane mesa. edw gia mena einai akoma poio efkolo giati poioi einai tous kseroun oi pae (an oxi oloi) kai giayto pistebw oti an isxysoun kai oi timwries twn omadwn to problima tha lythei syntomotera

Odonian
06-05-2011, 16:24
Δεν είναι σίγουρο ότι είναι πιο έυκολο όμως. Γιατί και στην Ιταλία υποβιβάσανε τη Γιούβε επειδή απλά το αφεντικό της έπαιρνε τηλέφωνα και μιλούσε με διαιτητές κι εδώ το έβγαλαν στη φόρα δυο παράγοντες (μπεος και Πατέρας) ότι έκαναν το ίδιο και το πέρασαν ως δικαίωμά τους. Δεν υπάρχει η ίδια ακριβώς άποψη περί του τι είναι ηθικό και νόμιμο.

Raven Lord
06-05-2011, 16:41
όσο δεν τιμωρείται κανείς, αυτά θα γίνονται. όντως θέλει θατσερικά μέτρα. προσωπικά, φέτος ξενέρωσα τελείως με την κατάσταση - αναμενόμενη όταν κουμάντο στο ποδόσφαιρο κάνουν οι μπράβοι - και δεν παρακολουθώ καθόλου τους τελευταίους μήνες, παρά μόνο την τοπική ομάδα (που κ εδώ τις έκαναν τις κουτσουκέλες τους με τους καρδιτσιώτες). πάντα η βία υπήρχε στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο στην ελλάδα, αλλά νομίζω αυτή την αγωνιστική περίοδο κάπου ξέφυγε η φάση...

f4 μπάσκετ μόνο και τέρμα.