View Full Version : CHAMPIONS LEAGUE 2010-2011
Raven Lord
08-12-2010, 00:58
:moutza:
Ο Ρέιβεν Λορντ που μούτζωσε,παρακαλείται να πει που ακριβώς διαφωνεί.
Raven Lord
08-12-2010, 01:02
με τον κρις μπος είμαι εμπαθής, δε μούτζωσα εσένα. 100% συμφωνώ
Tyler_Durden
08-12-2010, 01:04
Εγώ τον μόνο Παναθηναικό που είδα απόψε ήταν μια ομάδα 800 ατόμων στο ένα πέταλο του γηπέδου. Σπυρόπουλος, Καντέ, Λουις Γκαρσία, Μαρίνος, ξεβρώμισμα άμεσα και ξεπούλημα όσο όσο τον Γενάρη. Τζόρβα, μάλλον έχει έρθει η ωρα σου για τον πάγκο.Ας ελπίσουμε οτι ο Πατέρας θα επιληφθεί και θα κόψει μερικούς κώλους γιατί δεν πρέπει μια πορεία σαν τη φετινή να επαναληφθεί. Είναι ακόμη και βάσει αριθμών ότι χειρότερο έχει να επιδείξει ο σύλλογος στα 102 χρόνια του σε διοργάνωση Πρωταθλητριών.
Μεγάλε Προφήτη, Αλέξη Σπυρόπουλε και "Μέναρα", ΣΚΑΣΤΕ ΠΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.
πρωτάθλημα και κύπελλο... εκεί καταντήσαμε.
Αυτό το κρατάω για τον Μάιο.
jack the ripper
08-12-2010, 01:11
ειπε ο οπαδος παοκ
chris_boss
08-12-2010, 01:14
αυτό είπε
Raven Lord
08-12-2010, 01:14
είσαι τόσο στόκος ή το παίζεις ότι δεν κατάλαβες ότι εννοούσα αυτούς ως τους στόχους που μας απέμειναν?
Tyler_Durden
08-12-2010, 01:17
raven , chris ψυχραιμία ρε . είναι πραγματικά κρίμα να τσακωθείτε για τέτοιο πράγμα
Raven Lord
08-12-2010, 01:20
μάλλον μπερδεύτηκες. κοίτα σε ποιον απευθύνομαι
warlord mkII
08-12-2010, 01:24
Εστω κι αν ειχε πολυ καλη κληρωση.
Συμφωνώ. Απέφυγε γνωστό εβραϊκό μεγαθήριο.
chris_boss
08-12-2010, 01:25
μπερδεύτηκες τάιλερ
Tyler_Durden
08-12-2010, 01:27
:oops:
ROFL μου την ειπε τωρα επειδη ειμαι Ολυμπιακος μαλλον και αποκλειστηκαμε απο ΕΒΡΑΙΚΗ ομαδα.
jack the ripper
08-12-2010, 01:45
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ δειτε πρωτο γκολ στο Τβεντε - Τοτεναμ
εντιτ: και ενα γαμηστερο εβραικο ψαλιδακι στο λυον - χαποελ
Amnesiac.
08-12-2010, 01:49
Η κλασική καραμέλα των βάζελων. Εξήγησε το μου λίγο αυτό. Εσείς πιστεύεις ότι είχατε καλύτερη ευρωπαϊκή παρουσία από εμάς;
Ο δικός μας (ντροπιαστικός) αποκλεισμός κρίθηκε από ένα παιχνίδι στο οποίο χάσαμε με 1-0, μαλακιάρα, ντροπή, συμφωνώ, αλλά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον Ιούλιο μήνα.
Εσύ δηλαδή που έπαιξες σε έναν όμιλο που μπήκες με απευθείας πρόκριση και σε 6 παιχνίδια έβαλες 2 γκολ και πήρες 2 βαθμούς, πιστεύεις ότι έκανες πραγματικά κάτι παραπάνω από μας το οποίο δικαιολογεί την ειρωνία;
Γιατί όλοι βρίζετε Μαρίνο σήμερα; Εντάξει είναι λίγος, αλλά αγοράστηκε για 3η λύση πίσω δεξιά και 5η στα αμυντικά χαφ και τον κάναμε εξτρέμ. Είναι από τους λίγους που έτρεξαν, έκανε και 2 διαγώνιες κινήσεις στο χώρο.
Η κλασική καραμέλα των βάζελων. Εξήγησε το μου λίγο αυτό. Εσείς πιστεύεις ότι είχατε καλύτερη ευρωπαϊκή παρουσία από εμάς;
Ο δικός μας (ντροπιαστικός) αποκλεισμός κρίθηκε από ένα παιχνίδι στο οποίο χάσαμε με 1-0, μαλακιάρα, ντροπή, συμφωνώ, αλλά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον Ιούλιο μήνα.
Εσύ δηλαδή που έπαιξες σε έναν όμιλο που μπήκες με απευθείας πρόκριση και σε 6 παιχνίδια έβαλες 2 γκολ και πήρες 2 βαθμούς, πιστεύεις ότι έκανες πραγματικά κάτι παραπάνω από μας το οποίο δικαιολογεί την ειρωνία;
Αμνίζιακ, χωρίς να συντάσσομαι με κανέναν από τους δυο, ο γουορλορντ απαντάει σε ειρωνεία με ειρωνεία. Εκτός αν πιστεύεις ότι η Κοπεγχάγη είχε καλή κλήρωση.
Raven Lord
08-12-2010, 01:53
και τον κάναμε εξτρέμ..
ελπίζω να είναι κ η τελευταία φορά μετά τις επιστροφές. κατά τα άλλα συφωνώ ότι "ακούει" πολύ περισσότερα από όσα του αναλογούν. ειδικά για ένα ματς που όλη η ομάδα ήταν πάτος, ακόμη και ο σισέ.
MaX Payne
08-12-2010, 01:53
ε αμνεσιακ ο αποκλεισμος αυγουστο σε προκριματικο ουεφα ειναι σαν να μην επαιξες καθολου
εμεις θα θυμομαστε και γκολ καντε στο παρκεν
Είναι ακόμη και βάσει αριθμών ότι χειρότερο έχει να επιδείξει ο σύλλογος στα 102 χρόνια του σε διοργάνωση Πρωταθλητριών.
στο Τσ Λιγκ πες
πρωταθλητριων υπηρχαν και χειροτερα αποκλεισμοι α γυρο με 2 ηττες
Amnesiac.
08-12-2010, 01:55
Αμνίζιακ, χωρίς να συντάσσομαι με κανέναν από τους δυο, ο γουορλορντ απαντάει σε ειρωνεία με ειρωνεία. Εκτός αν πιστεύεις ότι η Κοπεγχάγη είχε καλή κλήρωση.
Μωρέ οκ, απλά έχω βαρεθεί να ακούω αυτό το πράγμα με τη Μακάμπι και τον αποκλεισμό. Άντε να δικαιολογήσω τους υπόλοιπους (Άρη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) που κάτι κάναν φέτος και δε βλέπουν και Ευρώπη συχνά, οπότε δικαιολογούνται να πουν και μια κουβέντα παραπάνω, "εσείς" πού κολλάτε;
Raven Lord
08-12-2010, 01:56
]Άντε να δικαιολογήσω τους υπόλοιπους (Άρη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) που κάτι κάναν φέτος και δε βλέπουν και Ευρώπη συχνά, οπότε δικαιολογούνται να πουν και μια κουβέντα παραπάνω, "εσείς" πού κολλάτε;
ακριβώς αυτό. εσείς πού κολλάτε ;)
Amnesiac.
08-12-2010, 02:01
]Άντε να δικαιολογήσω τους υπόλοιπους (Άρη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) που κάτι κάναν φέτος και δε βλέπουν και Ευρώπη συχνά, οπότε δικαιολογούνται να πουν και μια κουβέντα παραπάνω, "εσείς" πού κολλάτε;
ακριβώς αυτό. εσείς πού κολλάτε ;)
Κρίνοντας από τα αποτελέσματα του Πρέσβη, δικαιολογούμαστε και οι δυο να γράφουμε για την πορεία μας στο φετινό τσάμπιονς λιγκ.
http://kourkouti.yooblog.gr/files/2008/05/k-skoufalisbarca.jpg
jack the ripper
08-12-2010, 02:03
:touched:
warlord mkII
08-12-2010, 02:04
Κρίνοντας από τα αποτελέσματα του Πρέσβη, δικαιολογούμαστε και οι δυο να γράφουμε για την πορεία μας στο φετινό τσάμπιονς λιγκ
Τι champions league ρε κακομοίρη....
Amnesiac.
08-12-2010, 02:05
Τι αντιληπτική ικανότητα!
Ε βασικα ηταν μεταξυ ειρωνιας και σοβαροτητας, βασει αποτελεσματων ειχε οντως καλη κληρωση, και βασει του τι θα μπορουσε να πετυχει.
Δεν ειναι και μεγαθηριο η Ευρωπαναθα ε.
MaX Payne
08-12-2010, 02:31
σε ποναει το ουεμπλευ ε;
οσο δεν υπαρχει ισονομια στο ελληνικο πρωταθλημα και ο καθε φουκαρας πανσερραικος δεν θα μπορει να παρει εστω εναν βαθμο που του αξιζει,τετοια αποτελεσματα θα αποτελουν την μεγιστη καβλα.
τι εγινε ζελες?χειροτερη επιδοση ολων των ελληνικων ομαδων στην ευρωπη λεει?2-13?
MaX Payne
08-12-2010, 02:40
πες τα ρε παοκ πρεσβη :touched:
ελα,μπουκωματα με αλατονερο σημερα.
@ Φιξ
Φυσικά. Συγκεκριμένα, για το ποδοσφαιρικό μέγεθος της χώρας και αν υπολογίσεις ότι τις περισσότερες χρονιές δεν ήταν καν πρωταθλητής, ο ΠΑΟ έχει κάνει εξωπραγματικές πορείες. Είναι μόλις η δεύτερη φορά που μένει τέταρτος και ας είχε πολύ πιο δύσκολο φορμάτ η διοργάνωση παλιά. Αλλά κοιτάζοντας το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας που ήταν ο ΠΑΟ φέτος, ε δεν τον λες και κακή κλήρωση. :ρ
Φυσικά η Ρουμπίν είναι αρκετά δυνατή για το τέταρτο γκρουπ, αλλά και αυτό τους βοήθησε, αφού μας έκοψε πολλούς βαθμούς.
Αλλά κοιτάζοντας το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας που ήταν ο ΠΑΟ φέτος, ε δεν τον λες και κακή κλήρωση. :ρ
E αυτο δεν ειπα κι εγω ως τωρα σε δυο ποστς μου?
Το θέμα είναι ότι το έγραψες με ειρωνεία και με τέτοια απαντήθηκε. Θες να με πείσεις ότι ήθελες να γράψεις σοβαρά για την κλήρωση της Κοπεγχάγης; Ως γαυρος έγραψες και ο άλλος σου απάντησε ως βάζελος. Ο Αμνίζιακ με κατάλαβε, τι θες εσύ. :ρ
Entrancemperium
08-12-2010, 13:25
Πιο γραφικός και από τα σοκάκια της Μυκόνου όπως πάντα!!! (http://www.sport-fm.gr/article/351469)
SpiritCrusher
08-12-2010, 16:17
Πάντως δεν μπορείτε να πείτε, ακόμα και όταν οι μέσοι δεν κάνουν δουλεια για να του δώσουν μπαλιές, ο Σισέ πάλι βρίσκει δίχτυα.
Πιο γραφικός και από τα σοκάκια της Μυκόνου όπως πάντα!!! (http://www.sport-fm.gr/article/351469)
Ε ρε πόνος.
Amnesiac.
09-12-2010, 15:51
Όχι ότι δεν είναι υπερμαλάκας, αλλά όντως τον πονάει πολύ ο Panathinaikos και οι μεγαλειώδεις πορείες του τα τελευταία χρόνια.
οφφτόπικ : Στο φιλικό που θα γίνει σε λίγες μέρες για φιλανθρωπικό σκοπό γιατί διάλεξαν τον Ολυμπιακό και όχι τον Panathinaikos; Θα μπορούσε να μαζέψει και περισσότερο κόσμο το ΟΑΚΑ, τόσα αστέρια έρχονται. Άσε που θα ερχόταν και κόσμος από το εξωτερικό για να ζήσει τον Πρέσβη από κοντά.
Ford Prefect
09-12-2010, 18:58
Όμως ο Οντόνιαν έχει δίκιο. Αυτό το άρθρο αυτοκαρφώνεται από τον τίτλο του, κλασσικό δείγμα μαλάκα γαύρου που μαλώνει με κάποιον αντίστοιχο μαλάκα για το ποιος είναι ο απόλυτος πάτος τελικά. Πώς μαλώνουμε για τον μεγαλύτερο, με τα πρωταθλήματα, τις πορείες; Ε, και το ανάποδο. Και ο Νικοβλακόπουλος αντί να κάνει μια καζούρα όπως αρμόζει, γράφει μια παπαριά "λοιπόν, ε, τέρμα το 7-0, εσείς είστε πιο σκατά". Κομπλεξάρα και αρχιμαλάκας και ντρέπομαι που αυτό το πράγμα είναι ίδια ομάδα με μένα.
Κατά τα άλλα ξενέρωσα που δεν έπαιξε ο Καραγκούνης για το πρωτοσέλιδο: "100 Συμμετοχές! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!".
Αυτό ακριβώς Αμνίζιακ. Η κακή πορεία του ΠΑΟ φέτος είναι αρκετός λόγος για να την πεις στον αντίπαλο και να διασκεδάσεις, δε χρειάζεται να είναι χειρότερη από το 7-0 ή οτιδήποτε άλλο.
Amnesiac.
10-12-2010, 02:10
Μούτζωσε ελεύθερα, μου αξίζει, δεν είχα διαβάσει το άρθρο του μαλάκα και υπέθεσα ότι έκανε την κλασική καζούρα περί Πρέσβη, γι'αυτό και απάντησα σ'αυτό που έγραψες, μου φάνηκε σαν να λες ότι τον πονάνε οι ευρωπαϊκές πορείες σας ορ σμθγκ.
Τώρα που είδα το φως, συμφωνώ και εγώ με το "πόνος" (και κομπλεξισμός).
MaX Payne
10-12-2010, 20:22
οφφτόπικ : Στο φιλικό που θα γίνει σε λίγες μέρες για φιλανθρωπικό σκοπό γιατί διάλεξαν τον Ολυμπιακό και όχι τον Panathinaikos; Θα μπορούσε να μαζέψει και περισσότερο κόσμο το ΟΑΚΑ, τόσα αστέρια έρχονται. Άσε που θα ερχόταν και κόσμος από το εξωτερικό για να ζήσει τον Πρέσβη από κοντά.
δεν ξερω και τις διαδικασιες πως επιλεχτηκε ο οσφπ αλλα και μαυτο τι θες να πεις ?
διαλεξαν τον οσφπ επειδη τι?
ειναι ο "πρεσβης" του ελληνικου φουτμπολ?
παο θρησεια 2-13
και σιγα το φιλικο
αφου δεν θα παιξει ο τζιοβανι τι να παμε να δουμε?
τον ζιζου ή τον ροναλντο τον τραβελογαμη?
Γελάω με οπαδικά sites ΠΑΟ που έλεγαν για τους βάρβαρους του γαυρου που δεν αφήνουν τους Γάλλους του ΠΑΟ να παίξουν στο φιλικό και όταν τελικά πείστηκαν αυτοί, δεν τους δίνουμε εμείς. Κωλοτούμπες.
Ο Πανούτσος έγραφε ότι έπρεπε να καλέσουν τον παντο για το ματς. Διαφωνεί κανείς;
Ο Πανούτσος έγραφε ότι έπρεπε να καλέσουν τον παντο για το ματς. Διαφωνεί κανείς;
Oσον αφορα τους παικτες, λογικο το βρισκω να τους αποσυρει οποιος θελει, κι εγω αυτο κανω στο μανατζερ, να πα να γαμηθουν ολοι οι φιλοι.
Αλλα δε μπορω να μη γελασω οταν διαβαζω αυτην την παραγραφο στο contra.gr
Υπάρχει και ακόμη ένας λόγος που ο Παναθηναϊκός σκέφτηκε και δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του. Βλέπετε, το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στις εξέδρες του οποίου θα βρεθούν αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού. Θα είναι άσχημο, λοιπόν, ένα ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα να στιγματιστεί από την κόντρα των "αιωνίων" αντιπάλων και τη νοοτροπία που κουβαλούν ορισμένοι ανεγκέφαλοι.
Αυτο ειναι σιγουρα που καιει τα μεγαλα κεφαλια, η υστεροφημια αυτης της πρωτοβουλιας
Η ομάδα καλά κάνει, όπως καλά έκανε και ο γαυρος που δεν τους ήθελε. Οι ΑΡΔ το χέσανε.
Kelldorain
17-12-2010, 14:20
Ρόμα - Σαχτάρ
Μίλαν - Τότεναμ
Βαλένθια - Σάλκε
Ίντερ - Μπάγερν
Λυόν - Ρεάλ Μαδρίτης
Άρσεναλ - Μπαρτσελόνα
Μαρσέιγ - Γιουνάιτεντ
Κοπεγχαγη - Τσέλσι
Mitsmann
17-12-2010, 14:49
(ξανα)ελατε.
MaX Payne
17-12-2010, 14:52
με ποιους εισαι;
αν εξαιρεσεις τσελσι τα αλλα θα χουνε ενα χαβαλε
jack the ripper
17-12-2010, 15:25
προφανως ο λαος απαιτει ΠΟΥΤΣΑ στην πουτανα του μιλανου
εδιτ και στις 2 :P
Magellan
17-12-2010, 15:28
(για τη μια τουλαχιστον, και ξεχνα το σιντι σημερα)
nothingman
17-12-2010, 15:29
σε λίγο αποκλειστικές δηλώσεις του Τσάβι σχετικά με το πόσο γουστάρει το Φάμπρεγας.
όπως πολύ πετυχημένα παρατήρησα νωρίτερα πάντως: τη σαιζόν που ολυμπιακός και παναθηναϊκός θα βλέπουν άρη και παοκ στην ευρώπη, θα βλέπει και η άρσεναλ και την τότεναμ. τα έσχατα του κόσμου.
jack the ripper
17-12-2010, 15:30
(για τη μια τουλαχιστον, και ξεχνα το σιντι σημερα)
ελα ρε ματζελλανακο :(
πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζζζζζζζζζζ :P
αν πω οτι πρεπει να ψωλιαστει και η μπαρτσελονα θα τα κανω χειροτερα ε? :P
Μεγαλη ξενερα για την Αρσεναλ, ισως να προχωρησουν κατι Ιντερς και Μιλανς και Ρομες και (μαλλον) οχι αυτη. Προβλεπω 2 Ιταλικες, 3 Ισπανικες, 2 Αγγλικες και μετα στο Μιλαν - Τοτεναμ δεν εχω ιδεα. Απτην αλλη, μπορει να υποτιμω πολυ τις Γερμανικες και τις Γαλλικες, αλλα η Κοπεγχαγη και η Σαχταρ μαλλον πουλο.
Kelldorain
16-02-2011, 00:44
Δεν είμαι 100% για αυτό που ακυρώνει (μάλλον σωστά) αλλά όταν πας με 2 σέντερ μπακ που μαζί είναι 70 χρονών είναι λογικό σε κάθε αντεπίθεση να γίνεται πάρτι. Γκατούζο έχει γίνει λίγο πιο γραφικός απ'ότι πρέπει νομίζω.
MaX Payne
16-02-2011, 00:46
ευκολη νικη :touched:
τραγικοτατη μιλαν
nothingman
16-02-2011, 00:51
Δεν είμαι 100% για αυτό που ακυρώνει (μάλλον σωστά) αλλά όταν πας με 2 σέντερ μπακ που μαζί είναι 70 χρονών είναι λογικό σε κάθε αντεπίθεση να γίνεται πάρτι. Γκατούζο έχει γίνει λίγο πιο γραφικός απ'ότι πρέπει νομίζω.
για τη Μίλαν γνωστά πράγματα αν και τα προβλήματα ήταν στα χαφ, όχι στα στόπερ.
και λίγα για τον ΤΖΕΝΑΡΟ της καρδιάς μας. (αν και όντως κάπως γραφικός, ισχύει, πράγμα που εξηγείται από την αστεία γενική κατάσταση της ομάδας, αυτά συνήθως πάνε μαζί)
Magellan
16-02-2011, 01:22
και λίγα για τον ΤΖΕΝΑΡΟ της καρδιάς μας.:touched::touched:
ετοιμος για ελλαδα
ο παπασταθοπουλος δε θα εκανε τακλιν στο γαμο του καραγκιοζη ρε μαλακα αλεγκρι
υγ. η σαχταρ εχει ποιοτητα να ψωλιασει τη ρομα.
freak brother
16-02-2011, 23:00
ακουσα καλα ειπε "ομαδα ποκεμον με μικρα θαυματουργα ανθρωπακια" ?
το καλυτερο που εχω ακουσει ειναι:η μιλαν ξεχυνεται σαν ζεστος ζωμος στην κοιλια του οβελιξ.σπυροπουλος.
SpiritCrusher
16-02-2011, 23:09
Ok Θεοφιλόπουλε, ή όποιος άλλος εμετός είσαι, είσαι Μπάρτσα το καταλάβαμε, σκάσε.
Chillin Villain
16-02-2011, 23:37
what Spirit said
ΝΑΣΡΙ γύρισε πορνό σε μια φάση, το οποίο αμα το 'χε κάνει ο Μέσσι θα μας ζάλιζε τομπούτσο και στις διαφημίσεις
commissar
17-02-2011, 00:20
μπράβο Βαλντέζ
chris_boss
17-02-2011, 00:22
Μπράβο Μιτς
commissar
17-02-2011, 00:24
πάμε μωρή ομάδα :touched:
Chillin Villain
17-02-2011, 00:35
scarecrow
17-02-2011, 00:38
χμμμ μικροσκοπικά τα έλεγε παλαιότερα.
Τεράστια εμφάνιση της Άρσεναλ στο β'.
Beyond Within
17-02-2011, 00:39
καλά τους γάμησαν
επίσης δύο φορές ήρθε ο ντάνι άλβες σαν τρέηλερ :touched:
Diva Plavalaguna
17-02-2011, 00:40
δν το λες κ σκορ προκρισης αλλα...
http://www.e-partner.com/images/03-2005-PU-Picture/MB003-C%2070mm%20Happy%20Face.jpg
SpiritCrusher
17-02-2011, 00:42
Και αυτός ο εμετός που ακούει στο όνομα Βαλντέζ είχε οικονομικές απαιτήσεις γιατί είχε "βοηθήσει" και ήταν "κομμάτι της dream team που κατέκτησε τα πάντα". Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνει για να καταλάβει πως είναι γτπ.
Kelldorain
17-02-2011, 00:43
Όπως πρέπει.
Επίσης Γουαϊλσάιργουαϊλσιργουολσιρ.
MaX Payne
17-02-2011, 01:35
υπαρχει θεωρια οτι λεει pocket men
http://s.olweb.fr/ol/image/phototheque/g/127/25352.jpg
Lyonnais!
Qui ne saute pas
Qui ne saute pas
Qui ne saute pas n'est pas Lyonnais Lyonnais!
Γαμήστε τα μπάσταρδα του Φράνκο σαν να μην υπάρχει αύριο!
jack the ripper
08-03-2011, 16:25
BUMP!
δεν ειναι αντιπαθης η μπαρτσελονα και μια χαρα λατρεια ο μεσσι αλλα στηριζουμε με ανεση αρσεναλ και ελπιζουμε να τα καταφερει \μ/
Kelldorain
08-03-2011, 17:19
Έχει σοβαρότατες ελπίδες η Άρσεναλ, αρκεί να μην κάτσει πίσω (που δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση έτσι κι αλλιώς). Το θέμα είναι αν RVP θα ξεκινήσει βασικός, δύσκολο το βλέπω λόγω τραυματισμού, λογικά θα τον κρατήσει να τον βάλει στο β' αν χρειαστεί.
Επίσης http://www.guardian.co.uk/football/2011/mar/07/pep-guardiola-jack-wilshere-arsenal :moutza::moutza::moutza:
green_machine
08-03-2011, 17:46
bendtner βασικος?
Diva Plavalaguna
08-03-2011, 20:15
me Abidal k Busquets kentriko amuntiko didimo 8a paiksei i barca....
an dn tous valoume 2 golakia toulaxiston, aksizoume na apokleistoume
KoiliaSamprela
08-03-2011, 20:30
BUMP!
στηριζουμε με ανεση αρσεναλ και ελπιζουμε να τα καταφερει \μ/
αν και
όποιος και να περάσει δεν θα χαλαστώ
BUMP!
δεν ειναι αντιπαθης η αρσεναλ και μια χαρα λατρεια ο φαμπρεγας και πολλοι αλλοι αλλα στηριζουμε με ανεση μπαρτσελονα και ελπιζουμε να τα καταφερει \μ/
scarecrow
08-03-2011, 23:35
Τι γκολ βάλανε τα άτομα πάλι!!! :shock:
dopefiend
08-03-2011, 23:38
μας δουλεύει όλους αυτός ο μέσσι :alien:
Clockwork Orange
08-03-2011, 23:38
Messy with Y for arsenal and Messi with I for barcelona
τι ειπε ο αγγλαρος παλι ρε!
ασχετο αλλα αυτο τον κωλοπαιδαρα τον ντανι αλβες τον αγαπω!
nothingman
08-03-2011, 23:41
αν ήταν ο Θεοφιλόπουλος αυτός που έλεγε ότι η Μπαρτσελόνα παίζει 2-6-3-1 θα κράζατε για μήνες.
jack the ripper
08-03-2011, 23:42
τον πουστη τι εβαλε
επισης: σωτηρακοπουλε γαμω το μουνι ενταξει υποστηριζεις μπαρτσα σκασε τωρα..ψοφησα στο: "η μπαρτσελονα τωρα το εχει γυρισει σε 2-6-2-1..ΑΑ οχι σε 2-6-3-1... "
εδιτ: με προλαβε ο ναθινμαν :P
Mitsmann
08-03-2011, 23:43
αφου ειναι κι ο Βαλντεζ εκει, ρε κομπλεξικοι!
warlord mkII
08-03-2011, 23:43
Σωτηρακόπουλος: με σύστημα 2-6-3-1 παίζει η μπάρτσελόνα.... Όλοι οι καλοί χωράνε!
Τρελή αλητεία του Μέσσι το γκελ στο γκολ, καύλα γιατί οι της άρσεναλ το είχαν παραγαμ..
χαχα this thread is now about sotirakopoulos' kotsana!
scarecrow
08-03-2011, 23:45
Ήμουν έτοιμος να το ποστάρω και εγώ αλλά δεν μπόρεσα να πιστέψω στα αυτιά μου ότι είπε τέτοια παπαριά.:oops:
SpiritCrusher
08-03-2011, 23:48
α) Είναι δεν είναι, δεν αλλάζει και πολλά
β) 12.
Διάλεξε ποιο προτιμάς :P
MaX Payne
08-03-2011, 23:48
πως τοπαθε ο αρσεν κι επαιξε ετσι στο α
αν και παραηταν αμυντικα αλλα και πως να τους παιξεις
να ανοιχτει απο την αρχη να φαει παλι 4 το χε δοκιμασει
Magellan
08-03-2011, 23:51
ο αλεφαντος τωρα δικαιωνεται
SpiritCrusher
09-03-2011, 00:03
β) 12.
Μάλλον το α.
εδιτ: Οκ απο την άλλη καμερα που το δείχνει τώρα, φαίνεται μακριά και δεν έφταιγε ο Βαλδεζ.
Mitsmann
09-03-2011, 00:23
β) 12.
το οτι ειρωνευτηκα μαλλον.
chris_boss
09-03-2011, 00:25
κουβέντα για την ταμπακιέρα;
commissar
09-03-2011, 00:25
μαλάκα φαν περσι
SpiritCrusher
09-03-2011, 00:27
β) 12.
το οτι ειρωνευτηκα μαλλον.
Το ξέρω, σου εξηγώ για το πως εκανες φεηλ στην ειρωνία :P
jack the ripper
09-03-2011, 00:48
γαμω τα κοντρολ σου φαν περσι
Clockwork Orange
09-03-2011, 00:49
ομοιοτητες ακα σωσιες
http://i.thisislondon.co.uk/i/pix/2008/09/nicklas-bendtner-500x447.jpghttp://4.bp.blogspot.com/_15kzKYZCUXM/S65c8RDmaVI/AAAAAAAACis/LREGDCOxN2g/s1600/1216274813tIEP39P.jpg
ΜΠΑΡΤΣΘΑΑΑΑΑΑΑΑ! :touched::pink:
green_machine
09-03-2011, 00:50
ριξε μια τσαρουχια ρε νικλας με τη μια εκει περα, τι τα θες τα κοντρολλλ
Phantom Duck
09-03-2011, 00:55
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΑΛΛΕ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΟΥΚΟΪ ΚΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΑΝ ΚΕΦΑΛΑ.
αν δινόταν τέτοια δεύτερη κίτρινη στην ελλάδα θα 'χαμε θύματα btw (και ορθά, δε γίνεται να γαμάς το ματς επειδή ο άλλος έκανε καθυστέρηση 2 sec στο 50'. κωλοκανονισμοί).
MaX Payne
09-03-2011, 00:57
κι αν δεν δινοταν τετοιο μπεναλτι σαν του α ημ θαχαμε θυματα στην ελλάδα;
Συντονιζόμαστε όλοι Μέγκα.
Μαραθωνομάχοι Vs Σαλαμινομάχοι.
Clockwork Orange
09-03-2011, 01:12
οποιος ψηφησε μεσι ειδε αλλο ματς
ο λεμονης καλα τα λεει...
MaX Payne
09-03-2011, 01:27
βενγκερ κλαιγεται για διαιτησια
αφου ειναι μαλακας ο βαν περσι αν ηθελε να τους καθαρισει θα εδινε το πεναλτι στο α
παντως αμυναρα στο α και θα βλεπαμε αλλο ματς μετα το 1-1 αν εμενε με 11
του χρονου παλι αρσεν
Phantom Duck
09-03-2011, 01:36
αχ καλέ έπεσε ο μέσι. όσο καλύτερα παίζει μια ομάδα, τόσο περισσότερο χαζεύουν οι οπαδοί της τελικά.
ριξε μια τσαρουχια ρε νικλας με τη μια εκει περα, τι τα θες τα κοντρολλλ
ta poia?
Den ginetai na paizoun gerrards, lampards kai to kako sunapanthma sto kentro twn liontariwn kai na mhn auth h paixtoura, anwteros kai apo diaby kai cesc sto deutero hmixrono (mono auto eida)
MaX Payne
09-03-2011, 02:01
αχ καλέ έπεσε ο μέσι. όσο καλύτερα παίζει μια ομάδα, τόσο περισσότερο χαζεύουν οι οπαδοί της τελικά.
το πεναλτι του α ειναι περισσοτερο απο αυτο που δωσε στο β
και δεν ειμαι μπαρτσελονα μακρια απο μας
Art In Haste
09-03-2011, 02:03
http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/313291.html
Ισχυει both ways αυτο ε.
Απογοητευτηκα απο την Αρσεναλ, η οποια με 0 τελικες προσπαθειες εβαλε γκολ... πρωτη φορα βλεπω τετοιο στατιστικο.
Μετα την αποβολη Βαν Περσι χαθηκε το ματς, αν και στο 85' παραλιγο να γινει τρελο σκηνικο.
Κριμα να παιξουν σε αυτο το σταδιο αυτες οι δυο ομαδες.
Clockwork Orange
09-03-2011, 02:22
μικρο ε?
επρεπε να το βαλει ο ταγαρας ο μπεντνερ να τους κανει την κηδεια.
το κορακι επαιξε 80-20.
η μπαρτσελονα δεν μου ειναι αντιπαθης αλλα με τους ΑΡΔ να λενε για πλεηστεσιον,μοιρογνωμονια και μεσσι-ες θελω να φαει ψωλη απο καμια μπαγερν πχ για να τουμπεκιαστουν.
υγ. η σαχταρ εχει ποιοτητα να ψωλιασει τη ρομα.
παλι τα ελεγα ρε πουστη
regularpaul
09-03-2011, 17:25
πειτε μου ειλικρινα
τι διαφορα ειχε ο ΠΑΟ που επαιξε φετος εκει
με τη χτεσινη Αρσεναλ
για 5-6 γκολ ηταν αμφοτερες ομαδες
και αν η Μπαρτσα μπορουσε να τελειωνει τις απειρες φασεις
θα μιλουσαμε για εξωπραγματικα σκορ
οποτε βλεπω μπαρτσα θυμαμαι αυτο
http://www.sport-fm.gr/article/350195
jack the ripper
09-03-2011, 21:20
σημερα ελπιζουμε σε αποκλεισμο του ιταλικου θιασου
(ναι οκ ξερω εχει fan-base εδω μεσα μουτζωστε ελευθερα :P)
Όλα τα τσίρκα έχουν θιασώτες
Μετα απο πολλα χρονια ελπιζω κι εγω σε αποκλεισμο ολων των Ιταλικων, στην περιοδο 1995-2003 παιζαν απο πολυ καλη εως εξαιρετικη μπαλα οι κυριοι αντιπροσωποι, απο τοτε εχουν παρει την κατιουσα και με μικρες στιγμιαιες εξαιρεσεις δεν εχει πολλη πλακα οταν παιζουν με αντιπαλες ισπανικες ή αγγλικες.
jack the ripper
09-03-2011, 22:28
:pink:
πειτε μου ειλικρινα
τι διαφορα ειχε ο ΠΑΟ που επαιξε φετος εκει
με τη χτεσινη Αρσεναλ
για 5-6 γκολ ηταν αμφοτερες ομαδες
και αν η Μπαρτσα μπορουσε να τελειωνει τις απειρες φασεις
θα μιλουσαμε για εξωπραγματικα σκορ
Υπήρχε διαφορά, εμείς βάλαμε ένα ωραίο γκολ. :ρ
MaX Payne
10-03-2011, 00:38
http://img15.imageshack.us/img15/8498/asdasdtz.jpg (http://img15.imageshack.us/i/asdasdtz.jpg/)
green_machine
10-03-2011, 00:46
ο χαριστεας στους 8 λοιπον
Kelldorain
10-03-2011, 01:01
Και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ε, μπήκε και αλλαγή :fear:
Τότεναμ κακή, πολύ χειρότερη απ'ότι στο Μιλάνο και εντελώς προβλέψιμη επιθετικά, κάθε φάση ήταν σέντρα-σε-Κράουτς. Βέβαια κι η Μίλαν δεν έκανε τίποτα και δεν είχε και σοβαρά χαφ με τόσους τραυματισμούς. Πάντως απ'όλους που πήρε το Γενάρη κανείς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, κυρίως για πρωτάθλημα καίγεται φέτος.
chris_boss
11-03-2011, 16:14
http://img853.imageshack.us/img853/7628/uclfinalballphoto2.jpg
MaX Payne
16-03-2011, 01:46
μπαγερν-ιντερ εγινε πολυ καλο ματσακι
ψιλομαλακιστηκε η μπαγερν
μαλακες του μεγκα γιατι πρεπει να βλεπουμε μεχρι την 1 την πηγη δεβετζη τους θαναηλακηδες και λοιπους ελεεινους αντι να δειξετε το αλλο ματς
Beyond Within
16-03-2011, 02:56
η πιο λούζερ ομάδα έχει καταντήσει η μπάγερν
δεν γίνεται να αποκλειστείς μετά από τέτοια παιχνίδια. δεν γίνεται.
Chillin Villain
16-03-2011, 13:17
κρίμα και θα βλέπαμε μπαλάρα αμα πέρναγε
δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν μπαδεγουέι αν είχε και Klose μέσα εχτές.
freak brother
17-03-2011, 03:41
συγκινητικη η φαση με τις φανελες στο τελος του παιχνιδου της ρεαλ!
Barcelona
Real
Tottenham
Chelsea
Manchester Utd
Inter Milan
Shakhtar
Schalke
Αν κληρωθουν λεει η Barcelona με τη Real, τοτε θα εχουμε 4 el classico μεσα σε διαστημα δυο εβδομαδων, αφου 17 Απριλιου εχουν το ματς του δευτερου γυρου για το πρωταθλημα, ενω στις 20 Απριλιου θα παιξουν στον τελικο του Ισπανικου Κυπελλου. Οι ημερομηνιες των προημιτελικων του Champions League θα ειναι 5-6 Απριλιου και 12-13 Απριλιου. Εγω παντως σκεφτομαι ακομα ενα σεναριο να γινουν 4 τα el classico μεσα σε διαστημα δυο βδομαδων, αφου τα ημιτελικα του Champions League ειναι στις 26-27 Απριλιου και 3-4 Μαιου, ειναι πιθανο να διασταυρωθουν εκει οι δυο ομαδες αν περασουν απο τα προημιτελικα.
Ο τελικος ειναι στο Wembley φετος, οποτε ειναι λογικο να υπαρχει ενα hype γενικως στο να παει μια αγγλικη ομαδα σε αυτον. Οποια κια να ειναι η κληρωση παντως θα εχουν πολυ ενδιαφερον τα ζευγαρια. Τα τρια outsiders ειναι προφανως η Σαλκε, η Σαχταρ και η Τοτεναμ, οι αλλες πεντε ειναι αρκετα εως πολυ δυνατες ομαδες. Αυριο η κληρωση (σημερα δηλαδη βασικα) :!:
Kelldorain
18-03-2011, 14:16
Ρεάλ - Τότεναμ
Τσέλσι - Γιουνάιτεντ
Μπαρτσελόνα - Σαχτάρ
Ίντερ - Σάλκε
ημιτελικοί
4-2
1-3
MaX Payne
18-03-2011, 14:23
βαζω πικ μη παει τσαμπα το prtScn
http://img855.imageshack.us/img855/5427/cl2.jpg (http://img855.imageshack.us/i/cl2.jpg/)
KoiliaSamprela
18-03-2011, 14:39
τοτεναμ, παρτσελονα στο εγγλέζικο στ' αρχίδια μας , στο άλλο αντι-ιταλλία & Ντορτμουντ ... οπότε γάματα ....
jack the ripper
18-03-2011, 15:34
totenham stirizoume kai meta barcelona...e anti-italia eimaste profanws kai theloume i paixoutra o R A U L na riksei ena peos sto sixama
MaX Payne
18-03-2011, 15:49
για το τελικο εχει κανει κανεις αιτηση μεσα απο το uefa.com για τικετ; :D
150£ + 26£ τσαμπα πραμα
αν κανεις και κερδισεις σου χρεωνουν την καρτα αυτοματα οποτε τον ηπιες δεν συμφερει να κανεις για πλακα
θα το σκεφτω μεχρι τις 7
KoiliaSamprela
18-03-2011, 16:44
έκανε και ανάλογη γκρίνια αν δεν κάνω λάθος ο Φέργκιουσον, ότι οι τιμές είναι τραγικές ιδικά σε τέτοιες εποχές
einai sigouros dld oti tha ton dei apo tin eksedra kai oxi apo kapoion apo tous pagkous :D
B
Αν κληρωθουν λεει η Barcelona με τη Real, τοτε θα εχουμε 4 el classico μεσα σε διαστημα δυο εβδομαδων, αφου 17 Απριλιου εχουν το ματς του δευτερου γυρου για το πρωταθλημα, ενω στις 20 Απριλιου θα παιξουν στον τελικο του Ισπανικου Κυπελλου. Οι ημερομηνιες των προημιτελικων του Champions League θα ειναι 5-6 Απριλιου και 12-13 Απριλιου. Εγω παντως σκεφτομαι ακομα ενα σεναριο να γινουν 4 τα el classico μεσα σε διαστημα δυο βδομαδων, αφου τα ημιτελικα του Champions League ειναι στις 26-27 Απριλιου και 3-4 Μαιου, ειναι πιθανο να διασταυρωθουν εκει οι δυο ομαδες αν περασουν απο τα προημιτελικα.
Ρεάλ - Τότεναμ
Τσέλσι - Γιουνάιτεντ
Μπαρτσελόνα - Σαχτάρ
Ίντερ - Σάλκε
ημιτελικοί
4-2
1-3
Χοχοχο, και κατα 75% θα επαληθευτει το δικο μου σεναριο 8-)
(συνδυασμενη πιθανοτητα προκρισης Μπαρτσελονα 100% Χ πιθανοτητα προκρισης Ρεαλ 75% :twisted:)
Ιντερ - Μαντσεστερ στο αλλο βλεπω.
2-5 λεει... :? :touched:
Περασε κι η Ρεαλ, παει το ονειρο για τη συμπαθη Τοτεναμ του Γκαρεθ.
Phantom Duck
05-04-2011, 23:39
και κυριάκαρος στους 4 του cl (και αχρηστέας).
Kelldorain
05-04-2011, 23:42
Βασικά ο Παπαδόπουλος όσο είδα έκανε ασύλληπτη εμφάνιση όπως και όλη η Σάλκε. Ρανόκια ανέκδοτο, γενικά Ίντερ μηδέν
chris_boss
05-04-2011, 23:43
Πόσο χαζός μπορεί να είναι αυτός ο Κράουτς;
Όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια.
και κυριάκαρος στους 4 του cl (και αχρηστέας).
και πλιάτσικας
Όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια.
πεθαινω
mrmaiden
06-04-2011, 00:09
Μαγκιά της Σάλκε αν και δεν το περίμενα με τίποτα αυτό το σκόρ.
Στηρίζουμε Σάλκε στον τελικό, και νίκη με γκολ Χάρι με κεφαλιά μετά από σέντρα Πλιάτσικα στο 93' :touched:
jack the ripper
06-04-2011, 02:42
τι 2-5 ρε μαλακα :touched: πουτσα στα ιταλικα μουνια :touched: ραουλ :pink:
κριμα για την τοτεναμ..στραβωσε ασχημα το ματς στην αρχη και μετα δεν σωζοταν :/
nothingman
06-04-2011, 11:32
πολύ κράτησε το ανέκδοτο με την τότεναμ, ας γυρίσει στις πέμπτες της και αν.
MaX Payne
06-04-2011, 11:55
http://img28.imageshack.us/img28/7672/034wenger.jpg (http://img28.imageshack.us/i/034wenger.jpg/)
KoiliaSamprela
06-04-2011, 18:38
σήμερα πιστεύω καλύτερο θα είναι το ματσάκι της παρτσελόνα από τις 2 αγγλικές
MaX Payne
06-04-2011, 18:46
εξαρταται σε ποιο απο τα 2 εχει παει ο αλεκος θεοφιλοπουλος :grin:
croissant429
06-04-2011, 18:54
εξαρταται σε ποιο απο τα 2 εχει παει ο αλεκος θεοφιλοπουλος :grin:
το Τσελσι - Γιουναιτεντ δείχνει η Νετ, άρα μάλλον εκεί θα είναι ο "απιθανος" , ίδωμεν
στηριζουμε σαλκε ρεαλ τελικο και να πεσει το γηπεδο να τους πλακωσει
croissant429
07-04-2011, 00:05
μας επρηξε τα ούμπαλα η Τσελσι.....,ο τσίχλας πάει καρφί για τελικό
_UnHoLy^MaRtYr_
07-04-2011, 21:09
the final you ll be watching from the couuuuuch
peter crouuuuuch, peter crouuuuuch (8)
και πεναλτι μαρς που δεν δοθηκε στο 90 για την τσελσι.
και μετα εχεις τον πλατινι να σου πεταει στο ημιχρονο τη διαφημιση με τα 2 επιπλεον κορακια.και σε εκεινη τη φαση το επιπλεον κορακι εξυνε τ'αρχιδια του.
Jim Dandy Mangrum
08-04-2011, 11:01
nai ontws htan penalty auto sto 90', alla mallon htan kati san eksilewsh gia to "kataplhktiko" penalty pou phre h Chelsea ston agwna prwta8lhmatos ekei mesa. :P
Phantom Duck
08-04-2011, 11:37
χμ εκτός περιοχής μου φάνηκε αυτό πάντως (άλλο που δεν το 'δωσε ούτε φάουλ). αν λέμε το ίδιο.
Kelldorain
08-04-2011, 12:06
Του Ραμίρεζ είναι μέσα, αλλά οκ κάθε χρόνο τα ίδια. Χάλια εμφάνιση όπως και να 'χει, αν αποφασίσει να πετάξει στον πάγκο τον Τόρρες και έχει επιστρέψει ο Άλεξ υπάρχουν (λίγες) ελπίδες.
Στην αντίπερα όχθη ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν προκλητικός στις δηλώσεις του: “Κάποιος είπε ότι ήταν πέναλτι. Αν ήταν είναι το πρώτο σφύριγμα που πέρνουμε τα τελευταία επτά χρόνια και γι' αυτό δεν αισθάνομαι ένοχος. Από εκεί που ήμουν ήταν 50%-50%, δεν γνωρίζω αν υπήρξε επαφή”.
nothingman
13-04-2011, 00:23
το μόνο πιο άχρηστο πράμα από τον τόρρες ίσως είναι η θρη ντι ανάλυση του μέγκα.
http://eyespyoptical.com/blog/uploaded_images/eleven-751272.jpg
MaX Payne
13-04-2011, 00:52
http://hasfernandotorresscoredforchelsea.com/
Ο Γκόμες ξανάπνιξε γκολ με τον ίδιο τρόπο.
Τουλάχιστον ο Γκαλίνοβιτς είχε 3-4 καλές κινήσεις.
rat_poison
14-04-2011, 09:37
Τώρα δηλαδή πείτε μου, αν η Σάλκε το σηκώσει ο Χαριστέας θα έχει ΚΑΙ γιούρο και τσάμπιονς λιγκ;
Stormrider
14-04-2011, 16:09
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/Schalke04/318627.html νταξ!
jack the ripper
14-04-2011, 16:16
ΡΑΟΥΛ ΡΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ :pink:
(φιχχχερ εσυ που τον θεωρεις εναν απλα νορμαλ επιθετικο φυγε)
KoiliaSamprela
14-04-2011, 16:27
pinkara γιατί παιχταράδες τέτοιου επιπέδου δεν τους "πετάνε"
αλλά να ξεκαθαρίσουμε, ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΕΙΜΑΣΤΕ
Chillin Villain
14-04-2011, 16:37
pink jack the ripper, μια ζωή θυμάμαι αυτό τον άνθρωπο να ΚΑΡΦΩΝΕΙ. μεγάλος παίχτης και απο τους ουσιαστικότερους και πιο επιτυχημένους cf ever.
jack the ripper
14-04-2011, 16:44
επωνυμο πινκ σε σαμπρελα για ντορτμουντ
Phantom Duck
14-04-2011, 16:53
σιχαίνομαι το ραούλ γιατί ήταν σημαία της πουτάνας, αλλά τον παίζω με (απειροελάχιστο) ενδεχόμενο τελικού ρεάλ - σάλκε που τους το σκάει στο 90' και γίνεται η απόλυτη εκδίκηση (με όμορφη συνεργασία κούλη - άγγελου πιο πριν).
KoiliaSamprela
14-04-2011, 16:58
σιχαίνομαι το ραούλ γιατί ήταν σημαία της πουτάνας, αλλά τον παίζω με (απειροελάχιστο) ενδεχόμενο τελικού ρεάλ - σάλκε που τους το σκάει στο 90' και γίνεται η απόλυτη εκδίκηση (με όμορφη συνεργασία κούλη - άγγελου πιο πριν).
μα η συμπεριφορά της αγαπημένης του βασιλιά στον Ραούλ είναι που τον κάνει και συμπαθή :)
επωνυμο πινκ σε σαμπρελα για ντορτμουντ
αλλο ενα απο εδω
θα σας χορτασει κρεας η ομαδαρα του χρονου
και εσυ κακκινομαγουλη κουλη ψοφα γαμω τη σαλκε σου γιδι
mourning apocalypse
14-04-2011, 18:59
http://www.youtube.com/watch?v=Wq33EX3Vz-A
:wave::wave::wave:
MaX Payne
14-04-2011, 19:16
N9miqyjFKnM
:wave::wave::wave:
KoiliaSamprela
14-04-2011, 19:31
νάου δις θρεντ ιζ αμπάουτ
http://stephsfb.files.wordpress.com/2010/11/bvb-1024x768.jpg
http://www.partner-fuer-schule.nrw.de/upload/koepfchen/koepfchen52.jpg
Sex and Violence.
ΡΑΟΥΛ ΡΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ :pink:
(φιχχχερ εσυ που τον θεωρεις εναν απλα νορμαλ επιθετικο φυγε)
Τον θεωρω παρα πολυ καλο επιθετικο, οχι απλα νορμαλ.
Με τιποτα δε θα πρεπε ομως να ειναι ο πρωτος σκορερ στην ιστορια του Champions League, και αυτο ευτυχως θα αλλαξει σε λιγα χρονια.
Κατα τα αλλα, βαλτε ρε αμπαλοι την πασα που εβγαλε στο 2-1 της Σαλκε, μιλαμε για ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ πασα, καυλωσα λιγο μονο που την ειδα.
Λιγο μετα το 2:00
G7bhg-2ltI8
jack the ripper
14-04-2011, 23:08
"Βγηκα την Παρασκευη το βραδυ και ειχα οπως λενε εδω ενα «fernando torres night». I went out, I spent a lot of money, I had a lot of shots and did not score."
MaX Payne
14-04-2011, 23:47
Με τιποτα δε θα πρεπε ομως να ειναι ο πρωτος σκορερ στην ιστορια του Champions League, και αυτο ευτυχως θα αλλαξει σε λιγα χρονια.
ε δεν το εννοεις το με τιποτα
και ποιος επρεπε ναναι
η σειρα ειναι ραουλ και μετα πιπο
ισως ο νιστερλοι αν εβρισκε CL ομαδα και δεν πηγαινε στο Αμβουργο η' κανας Σεβτσενκο αν συνεχιζε σε α επιπεδο
και για να τον περασουνε μεσι ροναλτο θα εννοας αλλα εχουν πολυ ψωμι ακομα
jack the ripper
26-04-2011, 22:32
το μπουστη το Neuer τα εχει γαμησει ολα :pink:
Art In Haste
26-04-2011, 22:45
Το μόνο που του μένει είναι να βγάλει την ασίστ για το γκολ.
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/216560_217015644990946_100000475371825_828223_4791353_n.jpg
http://subirimg.com/images/99h5st3quq.gif
Ναι μεν, αλλά σε αυτή τη φάση δεν έδωσε κάτι.
εμετος απλα με τα ισπανικα σιχαματα
στα γεραματα θα υποστηριξουμε τον σερ τσιχλα
Beyond Within
28-04-2011, 04:25
http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2011/4/27/1303937329999/sport-024.jpg
http://images.teamtalk.com/11/04/402x210/Jose-Mourinho-Real-Madrid-Barcelona-Champions_2590424.jpg
:wave:
stam and the witches
28-04-2011, 04:32
Αχ αχ μία ψωλάρα.
http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2011/4/27/1303937329999/sport-024.jpg
http://images.teamtalk.com/11/04/402x210/Jose-Mourinho-Real-Madrid-Barcelona-Champions_2590424.jpg
http://i.imgur.com/GMVTG.png
Mitsmann
28-04-2011, 10:23
pantws ntaks prospathise i real oso mporouse :D
nothingman
28-04-2011, 11:37
G2oRXFRl6QE
ασχετο αν μηδέν η ρεάλ και κάρτες έπρεπε να βγούνε και αλλού και άλλα τέτοια. αλλά κάτι πεδρίτοι και άλβεζ θέλουν κάμποσο ξύλο.
Mitsmann
28-04-2011, 11:50
τι εκπομπαρα ειναι αυτη, το καφενειο των φιλαθλων του μπερναμπεου?
vazoume giggs kai scholes na 3ekourazontai mexri ton teliko, kai tous petswnoume ekei, mhn anhsuxeite!
Phantom Duck
28-04-2011, 14:22
είναι απίστευτο πώς ένα el classico συσπείρωσε όλη τη γη γύρω από τον φέργκιουσον. τουλάχιστον ο ρούνεϋ όταν τρώει φάουλ βρίζει μάνες, δε φέρνει δεκαπέντε γαμημένες τούμπες γαμώ το μουνί και του άλβεζ και του ντιμαρία και όλων των ΠΟΥΣΤΗΔΟΙ.
chris_boss
28-04-2011, 14:35
τι εκπομπαρα ειναι αυτη, το καφενειο των φιλαθλων του μπερναμπεου?
http://www.e-tsigaro.net/eshop/images/+++_Proionta/Tampakiera1.jpg
Mitsmann
28-04-2011, 18:03
η ταμπακερα ειναι φυσικα οτι ειναι κοκκινη. το θεατρο του αλβες ειναι πανηλιθια βλαμμενο, αλλα δεν αλλαζει οτι η κινηση με τη σκαρια ειναι κοκκινη.
αυτα.
αρχιδια
βαλε τωρα να το εκανε αυτο ο τασουλης ο παντος στον καραγκουνη αυτο και να αρχιζε να σφαδαζει ο τυπαρας στους πονους και να εκανε την μαλακια ο κοραξ να βγαλει την κοκκινη
θα του πεταγες το καθισμα στο σβερκο ή οχι
μαλακες ισπανοι και στις εκπομπες ξενερωτοι
ουτε ενα αντε γεια ουτε μια εκρηξη μπουγατσα
μονο στο 1"40 ο μετροσεξουαλ φερνει λιγο σε gay ηρακληδεα αλλα θελει δουλιτσα ακομα
Και οι δυο ομάδες όλο μανούρα, φωνές και θέατρο ήταν. Ελπίζω σε αγγλική ψωλιά.
Πιστεύετε πως χωρίς το θέατρο του Άλβεζ πάλι θα έβγαινε η κόκκινη;
scarecrow
28-04-2011, 20:59
Ρε παιδιά οκ μαζί σας έκανε θέατρο.Τι αλλάζει?Ήταν ορισμός της κόκκινης ή όχι?
edit-δεν είδα ποστ mitsmann :oops:
Κοκκινη παιρνει για την προθεση ουτως ή αλλως, και ολοσωστα.
Φτασαμε στο να κραζουμε τον Αλβες για το θεατρο χωρις να δινουμε εμφαση στο αν ειναι κοκκινη ή οχι.
Το επομενο σταδιο θα ειναι να απαιτουμε να μην τραβαει το ποδι του απο δω και περα, ωστε να δικαιολογειται περα για περα η καρτα.
rat_poison
29-04-2011, 02:07
όσοι μιλούν για θεατρινισμούς δεν έχουν φάει τάκλιν με τη σχάρα.
δεν πονάει και λίγο. νταξ, υπερβολικός ο άλβες, αλλά αν θέλει να'ναι τιτίκα και να κλαίγεται γούστο του καπέλο του, αν ο άλλος πρέπει να βάλει σχάρα για τον σταματήσει, ο πέπε είναι ο άμπαλος όχι ο άλβες.
Stormrider
29-04-2011, 02:13
G2oRXFRl6QE
ασχετο αν μηδέν η ρεάλ και κάρτες έπρεπε να βγούνε και αλλού και άλλα τέτοια. αλλά κάτι πεδρίτοι και άλβεζ θέλουν κάμποσο ξύλο.
http://www.youtube.com/watch?v=MsyWYQR2iI0&feature=player_embedded
εχω απογοητευτεί . πραγματικά ήμουνα σίγουρος πως κάποια μέρα θα το κάναμε εμείς πρώτοι . μας πρόλαβαν .
SpiritCrusher
29-04-2011, 03:44
Βασικά παίζει να το κάνετε εσείς, μιας και πάλι μαλακίες έκαναν οι Μπαρτσελονίστας (πότε αλλαξαν ονομα, γουατ)!
2-3 λεπτά υποθεση:
1) Ανοιγουμε JDownloader
2) Βάζουμε βιντεο με τη φαση στον browser. Για reference και ασφάλεια ας πάρουμε την ελληνική μετάδοση της ΝΕΤ http://www.dailymotion.com/video/xig0yp_kokkinh-pepe_sport από το sport24
3) Κατεβαζουμε το βιντεο με jdownloader --> Τρέχουμε με Windows Media Player Classic και πατάμε Control+down 3 φορές ώστε να βλέπουμε το βίντεο καρέ καρέ
4) Περιμένουμε να φτάσει στο επίμαχο σημείο ακούγοντας τραγούδια ζευγαρώματος φαλαινών (όχι δεν κανουμε fast forward/track)
5) ???
6) Profit, κοιτα να δεις που και η λαιβ μεταδοση της νετ δειχνει το ίδιο με την ισπανική τηλεόραση, ότι δεν τον άγγιξε καν. Μάλλον ο Θαναηλάκης θα είναι πρακτορας Περεθ.
Σε πιο σοβαρά ζητήματα, η συγκεκριμένη πρόθεση νομιζα πως είναι για κίτρινη; Τι κόκκινη λέτε; Βλέπω και οι ποδοσφαιριστές για κίτρινη λενε στα τουιττερ τους.
Phantom Duck
29-04-2011, 03:44
σωστά, εδώ δεν έφαγε ο άλβες.
επίσης οι κανονισμοί λένε κάτι και για το θέατρο, όχι μόνο για το επικίνδυνο παιχνίδι. και για να πω την αλήθεια, το ότι πήρε κόκκινη ο άμπαλος δεν ήταν φοβερό. μου την έδωσε πολύ περισσότερο το ότι βγήκε "τραυματίας" χωρίς να υπάρχει επαφή, το ότι σε υποψία φράγματος ο πέδρο έφαγε σφαίρα, ότι ο μπουσκέτς έκανε επιθανάτιο facepalm επειδή είδε ότι από τη γωνία του διαιτητή μπορεί να φαινόταν αγκωνιά.
και ο ντι μαρία έκανε βουτιές της πούτσας, αλλά δεν του πήρε τσιμπούκια η υφήλιος για το playstation ποδόσφαιρό του. για τριπλό άξελ με διπλό λουπ τι πατάς;
regularpaul
29-04-2011, 07:59
μέσα στην κουβέντα για θέατρα, σκαριές κλπ
ξεχάσαμε το ότι η Ρεάλ κατέβηκε σε ημιτελικό CL στην έδρα της
χωρίς 1 (έναν) επιθετικό επί ένα ολάκερο ημιχρόνιο
συνεχίστε να υποστηρίζετε το έκτρωμα
σωστά, εδώ δεν έφαγε ο άλβες.
επίσης οι κανονισμοί λένε κάτι και για το θέατρο, όχι μόνο για το επικίνδυνο παιχνίδι. και για να πω την αλήθεια, το ότι πήρε κόκκινη ο άμπαλος δεν ήταν φοβερό. μου την έδωσε πολύ περισσότερο το ότι βγήκε "τραυματίας" χωρίς να υπάρχει επαφή, το ότι σε υποψία φράγματος ο πέδρο έφαγε σφαίρα, ότι ο μπουσκέτς έκανε επιθανάτιο facepalm επειδή είδε ότι από τη γωνία του διαιτητή μπορεί να φαινόταν αγκωνιά.
και ο ντι μαρία έκανε βουτιές της πούτσας, αλλά δεν του πήρε τσιμπούκια η υφήλιος για το playstation ποδόσφαιρό του. για τριπλό άξελ με διπλό λουπ τι πατάς;
<------------------
SpiritCrusher
29-04-2011, 13:11
μέσα στην κουβέντα για θέατρα, σκαριές κλπ
ξεχάσαμε το ότι η Ρεάλ κατέβηκε σε ημιτελικό CL στην έδρα της
χωρίς 1 (έναν) επιθετικό επί ένα ολάκερο ημιχρόνιο
συνεχίστε να υποστηρίζετε το έκτρωμα
O Ρονάλντο τι ήταν δηλαδή; Το ίδιο βαθιά έπαιζε με τον Βίγια.
regularpaul
29-04-2011, 13:17
φουνταριστος
scarecrow
29-04-2011, 13:30
Εδώ στο β' ημίχρονο έπαιζε με τον Πέπε πίσω από τον Αντεμπαγιόρ.....
SpiritCrusher
29-04-2011, 13:39
φουνταριστος
Δηλαδή αν τους θεωρείς εκτρωματα επειδή για 1 ημιχρονο δεν είχαν φουνταριστό, φαντάζομαι πόσο θα ξερνάς με τη Μπαρτσα που παίζει ολόκληρη σεζον έτσι :!:
Εδώ στο β' ημίχρονο έπαιζε με τον Πέπε πίσω από τον Αντεμπαγιόρ.....
Χμ θέλει σκέψη δηλαδή ότι ήθελε να πιέσει ψηλά; Αν μη τι άλλο αυτό ήταν καλό. Εκτός και αν σας χαλαει το ιματζ του αμύνομαι-μόνο-στη-μικρή-περιοχη και χαλιέστε.
regularpaul
29-04-2011, 14:20
spirit γιατι κανεις πως δεν καταλαβαινεις?
η Ρεαλ σε ημιτελικο CL εντός εδρας επαιξε πιο αμυντικά από
την πιο κλειστη συνθεση του Ρεχαγκελ
πιστευω αν ειχε τον Χαριστεα ο Μουρινιο προχτες θα τον εριχνε στην μαχη βασικο
scarecrow
29-04-2011, 14:20
Δεν νομίζω να χρειάζεσαι 10 κεντρικούς αμυντικούς για να πρεσάρεις ψηλά.Και μιλάμε για την πιο ακριβή ομάδα του κόσμου.
Περιμένεις πως και πως αυτό το ματς να δεις μπάλα και βλέπεις αυτό το έκτρωμα.
το θεμα δεν ειναι αν ο πεπε ακουμπησε τον αλβες η οχι.αν ομως ο πεπε φοραγε κοκκινομπλε φανελα δεν θα ετρωγε κοκκινη.
οι κλαψομουνηδες εκ βαρκελωνης σε καθε σφυριγμα περικυκλωναν το κορακι και γκρινιαζαν.συν τους θεατρινισμους που ειπε και ο φαντομντακ πιο πανω.
ομως ρε πουστη μου αυτη η μπαρστελονα χρειαζεται τη διαιτησια για να κερδισει?οχι.
και ομως την εχει υπερ της.και γκρινιαζει και απο πανω.αυτο και μονο την εχει κανει στα ματια μου την πιο αντιπαθητικη ομαδα στην ευρωπη.φτασαμε να σκεφτομαστε αν θα στηριξουμε τον τσιχλα στον τελικο.
υγ.τα ιδια και στο μπασκετ.ναβαρο χειροτερος απο καραγκουνη και 3 φαουλ στον διαμαντιδη απο το πρωτο ημιχρονο.ασταδιαλα ρε
Diva Plavalaguna
29-04-2011, 14:44
στα παπαρια μας η κοκκινη.
το θεμα ειναι ο μετρ της τακτικης Μουρινιο εχει ντροπιαστικη προσεγγιση στα τελευταια ματς για το μεγεθος κ την ιστορια της Ρεαλ. αν ημουν οπαδος Ρεαλ θα ειχα αηδιασει τη ζωη μου.
πεταει ενα ροναλντο μπροστα μπας κ γινει καμια οτιναναι φαση, κοψιμο ρυθμου, χτυπαμε στο ψαχνο. γελαει ο κοσμος. τι διαφορετικο θα κανε ραντομ ελληνας προπονητης ..... β' εθνικης ;
δν ειναι κα8ε μερα κυριακη. πηρες ενα κυπελλακι, το μπουλο τωρα κ μη μιλας καθολου.
λες κ δεν εχει παιχτες.
rat_poison
29-04-2011, 14:46
και να'σαι ο Κακά και να βλέπεις στη θέση σου τον Πέπε, τι λες;
το θεμα ειναι ο μετρ της τακτικης Μουρινιο εχει ντροπιαστικη προσεγγιση στα τελευταια ματς για το μεγεθος κ την ιστορια της Ρεαλ.
Ναι, γιατί στο πρώτο φετινό ματς πήγε να τους κοντράρει στα ίδια και έφυγε με τάληρο.
Με ό,τι έχεις δουλεύεις, και τα ονόματα από μόνα τους δεν παίζουν μπάλα.
Diva Plavalaguna
29-04-2011, 15:07
τοτε ηταν αρχη ακομα. βαρια ηττα αλλα διαφορετικη ετοιμοτητα των 2 ομαδων.
μετα απο τοσους μηνες ποια ειναι η βελτιωση ; Σπεσιαλ Ουαν εισαι τι κανεις ;
παιξε μπαλα. χασε 2-0 οκ αλλα παιξε μπαλα. κ συνεχισε να φτιαχνεις την ομαδα σου κανε προετοιμασια 2η σεζον κ χτυπα τους στα ισα μετα. οταν θεωρεισαι κορυφαιος κοουτς (δεν το αμφισβητω) οι απαιτησεις ειναι αναλογα υψηλες.
κ αυτη τη καραμελα με το ροστερ την ακουω απο πολλους. λες κ παιζει με πλιατσικα, παπαζογλου και γεωργεα.
δηλαδη εμεις στην Αρσεναλ που τους χτυπησαμε στο εντος εδρας εχουμε καλλιτερο ροστερ απο Ρεαλ ; ΛΟΛ
αμα ακουσει καποιος οτι υπαρχει ομαδα που ξεκιναει ματς κ εχει στον παγκο Αντεμπαγιορ, Μπενζεμα, Ιγκουαιν, Κακα ... τι θα σκεφτει κ τι να του πεις.
εντιτ: οχι τπτ αλλο, αλλα αν δουμε τους 2 παγκους, κανενας απο αυτον της μπατσελονα δν θα μπορουσε να παιξει βασικος στη Ρεαλ, ενω απο αυτον της ρεαλ χτυπανε πορτα στη μπαρτσα καποιοι
κ αυτη τη καραμελα με το ροστερ την ακουω απο πολλους. λες κ παιζει με πλιατσικα, παπαζογλου και γεωργεα.
δηλαδη εμεις στην Αρσεναλ που τους χτυπησαμε στο εντος εδρας εχουμε καλλιτερο ροστερ απο Ρεαλ ; ΛΟΛ
αμα ακουσει καποιος οτι υπαρχει ομαδα που ξεκιναει ματς κ εχει στον παγκο Αντεμπαγιορ, Μπενζεμα, Ιγκουαιν, Κακα ... τι θα σκεφτει κ τι να του πεις.
εντιτ: οχι τπτ αλλο, αλλα αν δουμε τους 2 παγκους, κανενας απο αυτον της μπατσελονα δν θα μπορουσε να παιξει βασικος στη Ρεαλ, ενω απο αυτον της ρεαλ χτυπανε πορτα στη μπαρτσα καποιοι
τα ονόματα από μόνα τους δεν παίζουν μπάλα.
Εν ολίγοις αυτό που εννοώ είναι ότι εσύ βλέπεις ότι στον πάγκο γράφει Αντεμπαγιόρ, Κακά, Ιγκουαΐν, Μπενζεμα και λες "γνωστά ονόματα, καλοί παίχτες, γιατί δεν τους βάζει;"
Όταν είσαι στην προπόνηση μιας ομάδας μπορεί να δεις ότι μπορεί να μη δένουν μεταξύ τους, ή να μην είναι σε καλή κατάσταση, ή το στυλ του παιχνιδιού που θα προκύψει να μην ταιριάζει με αυτόν τον αντίπαλο και να σε κάνει γιο-γιο.
Μη βλέπεις μόνο τα ονόματα στο ρόστερ.
SpiritCrusher
29-04-2011, 16:06
Όπως είπαν ήδη κάποιοι, εσείς δεν καταλαβαίνετε.
Με το που ήρθε στη Ρεάλ, όλοι έλεγαν για το πως θα κλεινεται και δεν ταιριάζει με τη Ρεάλ κτλ. Αυτός αντί να παίξει κλασσικά όπως έκανε τόσο καιρό δείχνει ένα πιο επιθετικό σχήμα και έχει μια ομάδα που καθε 2 αγωνιστικές σκάει κάτι 4αρες κτλ στο πρωτάθλημα. Δοκίμασε αυτή την επιθετικότητα και με τη Μπαρτσελόνα και τσίμπησε 5. Ο σωστός προπονητής μετά από τέτοια εμπειρία, θα μάθει από το λάθος του και δε θα το επαναλάβει, οπότε με τη Μπάρτσα το γυρνάει σε πιο παρατροπαράδοτα πράγματα και τρόπους που την έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν, με μερικές ψιλοαλλαγές για να κολλήσει το σύστημα στη Ρεαλ.
Εσείς θέλετε να παίξει όπως όταν τσίμπησε 5, και αν γίνεται να φάει και 5, ώστε να δείτε θέαμα. Νομίζω είναι κατανοητό γιατί δεν αρέσει αυτό στη Ρεάλ ε.
regularpaul
29-04-2011, 16:16
Δηλαδή αν έστηνε στα 2 ματς και τους 11 παίκτες στην γραμμή του τέρματος και δεν έμπαινε γκολ και έπαιρνε την πρόκριση στα πέναλτυ, ώστε να μην τσιμπήσει 5, θα άρεσε στην Ρεάλ? Και θα εμπόδιζε κάποιον που κάθησε να δει έναν ημιτελικό να σχολιάσει ότι αυτό είναι ένα έκτρωμα?
Ενταξει λογικό να μην παίξει ανοικτά αλλά το προχτεσινο παραπήγε νομίζω.
Ethereal
29-04-2011, 16:27
και επειδη αυτο που λεει ο σπιριτκρασερ αποδειχτηκε οτι δουλευει,η μπαρτσελονα κοιταξε με καθε τροπο να παει το παιχνιδι στις καρτες.εξου και το θεατρο.
δεν της βγηκε στο κυπελο,της βγηκε την τεταρτη.
ο jose δεν ειναι μαλακας.ξερει καλα οτι σαν ομαδα η μπαρτσα ειναι 2 σκαλια τουλαχιστον πανω και δεν μπορει να την κοντραρει αλλιως.αλλα για να λεμε και του στραβου το δικιο,οσο δικαιωμα εχει η ρεαλ να παιζει "βρωμικα" για το αποτελεσμα στα μεταξυ τους,αλλο τοσο εχει και η μπαρτσα να ψαχνει "βρωμικα" την αποβολη.
rat_poison
29-04-2011, 16:33
ethereal διαφωνώ με το σκεπτικό σου μιας που αυτό που έκανε ο μουρίνιο δεν το απαγορεύουν οι κανόνες, ενώ το θέατρο το απαγορεύουν
αλλά γαμωτοχριστομου έχει δεν έχει επαφή, τάκλιν με σηκωμένη πατούσα ε, είναι κόκκινη, πώς να το κάνουμε
τα "α και ου" του άλβες είναι μεν καραγκιοζλίκια, αλλά το πολύ πολύ κίτρινη.
Δηλαδή ο Μουρίνιο από τη μια την έλεγε στην Μπαρτσελόνα για τη διαιτησία από την άλλη, στήνει την ομάδα με 0 παίχτες που μπορούν να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους πάνω από 5 δεύτερα, βάζει Πέπε επιθετικό χαφ, έχει 23% κατοχή και λέει ότι φταίει η κόκκινη κάρτα (που ήτανε) και ο ερμής που'ναι ανάδρομος. Σάλτα γαμήσου Ζοζέ, τα λέμε του χρόνου πάλι.
Είναι ο αποτελεσματικότερος (καταλληλότερος σα να λέμε) αλλά όταν πάει για το αποτέλεσμα είναι ΚΟΤΑΡΑ και οι ομάδες του δε βλέπονται, τον παραδέχομαι, αλλά έξω από τις Τριτοτετάρτες μας.
Πάντως το ενδιαφέρον είναι να δούμε πώς θα τους αντιμετωπίσει ο τσίχλας. Εννοώ αν θα παίξει ανοιχτά ή θα "σφίξει" το σχήμα.
regularpaul
29-04-2011, 16:37
μιαν αλλη ερωτηση
υπαρχει καποιος που να προτιμα τελικο Ρεαλ - ΜανΓιου
αντι για Μπαρτσελονα - ΜανΓιου?
παικτικως μιλωντας, οχι με συμπαθειες/αντιπαθειες/οπαδισμους κλπ
jack the ripper
29-04-2011, 16:48
Πάντως το ενδιαφέρον είναι να δούμε πώς θα τους αντιμετωπίσει ο τσίχλας. Εννοώ αν θα παίξει ανοιχτά ή θα "σφίξει" το σχήμα.
ε ηδη παιζει αρκετα σφιχτα η μαν γιουν ... δε λεω κατενατσιο αλλα παιζει υπερβολικα προσεκτικα οποτε δε νομιζω να αλλαξει ιδιαιτερα το συστημα
chris_boss
29-04-2011, 16:56
μιαν αλλη ερωτηση
Εγώ. Προσωπική διαστροφή: δεν απολαμβάνω τα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα γιατί με τον τρόπο της δεν αφήνει την άλλη ομάδα να παίξει.
SpiritCrusher
29-04-2011, 17:18
Για να γίνουμε λίγο συγκεκριμένοι, εδώ δεν μιλάμε για 1 αγώνα για να φαμε την πιτσα μας με μπυρα κτλ ούτε για το Σαλκε-Μαντσεστερ που ειναι ένας-ημιτελικός-τσουλου. Είναι ο 3ος αγώνας Μπαρτσα-Ρεαλ, που είναι αντίπαλοι σε πολλά επίπεδα και μια διαμάχη που έχει και 5αρες και από όλα. Γι αυτό δεν το καταλαβαίνετε κιόλας. Επίσης είναι πρόκριση με 2 αγώνες ε. Από τη μια έχεις μια Μπάρτσα που κουράστηκε στον τελικό κυπέλλου και 3 μέρες μετά έτρεξε και με την Οσασούνα και άρα είναι κουρασμένη, από την άλλη μια Ρεάλ που είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση και χάρη στις 9/11 αλλαγές με Βαλένθια είναι και ξεκούραστη. Βάλτε και όσα είπαμε πριν για 5άρες και μαθήματα καιιιιι:
Έχουμε 2 ματς. Ενώστε λίγο τις τελείες για μια φορά και δείτε πως το λογικό αποτέλεσμα είναι πρεσσινγκ, τους κουράζεις και βάζεις την υπεροχή σου στο τέλος του αγώνα για να πάρεις το ματς διατηρώντας παθητικό 0, μιας και λογικά στο Καμπ νου τα πραγματα θα είναι δύσκολα. Οπότε τι κάνει ο μάστορας, βαζει Πεπε πιο μπροστά να τους κλείνει διαδρόμους πιο ψηλά, να τους κόβει μπαλιές, να τους αναγκάσει να τρέξουν παραπάνω και να παίζουν χωρίς Τσαβι. Οπότε βλέπουμε στο 2ο ημίχρονο σηκώνει Αντεμπαγιορ και Κακα. Ήταν η ώρα να γυρίσει επίθεση και να χτυπήσει τη νίκη. Τσακ, σκάει μια κόκκινη και του τα γάμησε όλα.
Δηλαδή απλή λογική, 5 λεπτά σκέψη.
αλλά γαμωτοχριστομου έχει δεν έχει επαφή, τάκλιν με σηκωμένη πατούσα ε, είναι κόκκινη, πώς να το κάνουμε
Έχεις φάει σκαριά; Από το ποστ φαίνεται σαν να έχεις απωθημένο :P
Επίσης τι τακλιν με σηκωμένη πατούσα μωρέ; Δεν έχεις δει ποτέ όταν διώχνει αμυντικός/τέρμα ο αντίπαλος που πρεσσάρει να βάζει το πόδι κάθετα κόντρα για να κοψει τη μπαλιά; Σχεδόν σε κάθε αγώνα γίνεται, κι εδώ βρήκε και μπάλα μια χαρά ο Πέπες και όχι πόδι. Τι τάκλιν και κόκκινες λέμε τώρα;
Αν δεν είχε το θέατρο θα τσιμπούσε το πολύ μια κίτρινη γιατί πήγε με δύναμη.
Επίσης τι Μπάρτσα-Μανυ τελικό; Μπάρτσα- Σαλκε είναι. Θα μιλήσει ο Χαριστέας.
ion_storm
29-04-2011, 17:19
μιαν αλλη ερωτηση
Xαχ αυτό ακριβως έλεγα με ένα φίλο μου με συμπάθεια και οι δύο στην MAN U κυρίως επειδή το ένα έργο το έχουμε ξαναδεί.
Από την άλλη αντιπαθώ πλεον Μπαρτσα και στα φρύδια μου για το διαστημικό της ποδόσφαιρο. Μόνο Μεσσι. Αλλά θα έχει πλάκα να μαζέψουν οι της Μπαρτσα μπόλικο βρωμόξυλο απο Γκιγκς Ρουνει.
Τώρα για μουρίνιο δηλαδή τι να κάνει. Φαντάζομαι ότι μάλλον θέλει να πάρει αποτέλεσμα και πόσο μάλλον ένα αποτέλεσμα που μπορεί να οδηγήσει σε τελικό CL. Αυτός θα ναι ευχαριστημένος με τα δύο συνεχόμενα, οι παίχτες θα ναι ευχαριστημένοι, η διοίκηση, οι οπαδοί με τα 10 CL και ας το πάρουν στα πέναλτυ η με αμφισβιτούμενο πεναλτυ - οφσαιντ - φάουλ, και ας μην έχουν δει ούτε μισή ευκαρία. Και βασικά μπροστά σε τέτοια σκοπιμότητα στα αρχίδια τους κιόλας αυτός που παρακολουθεί. Οπου Ρεαλ η οποιαδήποτε ομάδα στη θέση της που έχει να αντιμετωπίσει τέτοιον αντίπαλο.
Εκτός αν μερικοί προτιμάνε να βάζει από 4 - 5 μπαλάκια η μπαρτσα (και η κάθε μπαρτσα) κάθε Τριτη και Τετάρτη και να το πάρει με σκορ 7 - 4 (μια ενδεκάδα γκολ). Γιατί στο θέαμα είναι και πως θα ανοίξει μια άμυνα, Ρεαλ φέτος, Τσέλσι παλιότερα, Αρσεναλ κτλ και θα έρθουν τα γκολ. Βέβαια ο μουρίνιος παιζοντας τέτοια άμυνα καθώς δεν μπορεί να κοντράρει στα ίσα την μπαρτσα ρισκάρει. Αν του βγούν όλα στην εντέλεια θα έχει το τέλειο σχέδιο για τη νίκη όπως γράφτηκε και φάνηκε(?) μετά τον τελικό κυπέλου (το οποίο κύπελο ψιλό κλαιν βασικά αλλά όταν το παίρνεις με τέτοιο αντίπαλο είναι σοβαρό θέμα). Αν όμως κάτι στραβώσει όπως η αποβολη του Πεπε καλή ώρα τότε φταίει ο μουρινιο που δεν είχε εφεδρικό σχέδιο και παίζει αμυντικά και δεν βλέπουμε θέαμα και ζεσταίνουν τον πάγκο τέτοιοι παίχτες.
Είναι σαν να λέει κάποιος ότι η ομάδα του πήρε το CL το UEFA το δεν δεν ξέρω εγώ τι ή η (κωλόφαρδη) εθνική όταν πήρε το Ευρο και και ξενέρωσε επειδή δεν πρόσφερε θέαμα και είχε αποτελέσματα του 1 - 0.
μιαν αλλη ερωτηση
Εγώ. Προσωπική διαστροφή: δεν απολαμβάνω τα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα γιατί με τον τρόπο της δεν αφήνει την άλλη ομάδα να παίξει.
Κι εγώ για έναν λόγο λίγο "μέτα": Οι προπονηταράδες της εποχής, επειδής η μπάρτσα είναι το νέο πρότυπο προσπαθούν να την αντιγράψουν και αυτό είναι κάτι που δε γίνεται. Όχι δε γίνεται εύκολα, δε γίνεται αν δεν έχεις τις ακαδημίες, τη νοοτροπία/οργάνωση/μνήμη κλπ της Μπαρτσελόνα - σίγουρα δε γίνεται από περαστικούς προπονητές σε μια ομάδα της σειράς. Θέλω να αναδειχτούν και άλλοι τρόποι να νικάς και να σταματήσει αυτή η εμμονή στο ποδόσφαιρο "α λα Μπάρτσα", που όταν γίνεται από την ορίτζιναλ ομάδα είναι εντυπωσιακό και αποτελεσματικό, αλλά από τους μιμητές βαρετό του κερατά, ακόμα και όταν φέρνει αποτελέσματα (1-0 και άγιος ο θεός).
Κάτι σαν το ποστ ροκ ένα πράμα.
redeemer
29-04-2011, 18:08
Κάτι σαν το ποστ ροκ ένα πράμα.:pink:
Phantom Duck
29-04-2011, 20:12
παιδιά, η ρεάλ, έπαιξε σκατά κι άξιζε να χάσει, δε διαφωνεί κανένας. και κανά χινάρι να τσίμπαγε, πάλι στη βαρκελώνη θα 'τρωγε 5 και θα ησύχαζε. το θέμα είναι ότι η καλύτερη ομάδα του κόσμου χρειάζεται χυδαίο θέατρο γιατί πρέπει να παίρνει ΚΑΘΕ γαμημένο ματς, κι αυτό το θεωρώ χειρότερο από το αντιποδόσφαιρο του μουρίνιο.
nothingman
29-04-2011, 21:19
το αυτό, μπράβο φαντομντακ.
και το επιχείρημα ότι θα έδινε έτσι κι αλλιώς κόκκινη οπότε σταρχίδια μας το θέατρο (που μιας και τα λέμε ήταν έτσι κι αλλιώς φοβερά δύσκολο για το ρεφερή να το διακρίνει, μανούλες έχουν γίνει στις απατεωνιές αυτοί) θα ίσχυε αν ήταν η μόνη τέτοια φάση που είδαμε. αυτόν τον Πεδρίτο πχ ή τον Μπούσκετς θα έπρεπε να τους δέρνει μέχρι και ο Κορκονέας να πούμε.
Α εγω παντως δεν εγραψα για τα θεατρα γενικως, για τη συγκεκριμενη φαση εγραψα.
Εντωμεταξυ τα θεατρα του Ντι Μαρια δε μας πειραξαν, μονο του Πεδρομπερ και του Μπουσκετς?
Αλλα απο τη στιγμη που βγαινει κοσμος και λεει για τον Μεσι και τη συμπεριφορα του, τι να πεις μετα?
nothingman
30-04-2011, 01:29
μα δεν υπάρχει τσίπα πια;
ο ντι μαρια σε μια φαση βουτηξε,σε ολες τις υπολοιπες εφαγε ξυλο
http://www.men24.gr/html/ent/692/ent.115692.asp
Πατε να κανετε :thumbsup: στο facebook οι πιστοι.
Τοσες μαλακιες συσσωρευμενες σε ενα αρθρο δεν εχω ξαναδιαβασει νομιζω.
nothingman
03-05-2011, 11:38
δεν έχει τέλος η επίθεση του ελληνικού Τύπου στην Μπαρτσελόνα!
Δε σου απαντησα στην προηγουμενη σου ειρωνεια, γιατι το θεωρησα μπαναλ.
Τωρα ομως, ωραιος, το συνεχιζεις!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Και στα πιο σοβαρα, σε αυτο το τοπικ το 80% των ποστς ειναι Barcelona hatin' posts, δε νομιζω να σε ενοχλει τοσο η αντιθετη αποψη, ε?
Ειδικα οταν κραζει εναν βλακα που εχει γραψει ενα απο τα πιο γραφικα αρθρα για το θεμα... εκτος αν συμφωνεις, οποτε κανε κι εσυ λαηκ, μπορεις.
nothingman
03-05-2011, 12:46
α σόρρυ, και εγώ ένα γραφικό βλάκα έκραζα, νόμιζα ήταν σαφές.
Σε παραπεμπω στο δευτερο και το τεταρτο ταγκ, μη γινεσαι κλισε, κριμα ειναι
chris_boss
03-05-2011, 13:21
Μόλις είδα ότι έχω βάλει τα "μπλαουγκράνομιτς" και "πεδίον του γαύρεως". Συνεχίστε.
Nodoordonotthereisnotry
03-05-2011, 15:21
http://www.men24.gr/html/ent/692/ent.115692.asp
Τοσες μαλακιες συσσωρευμενες σε ενα αρθρο δεν εχω ξαναδιαβασει νομιζω.
Hah, όντως!
scarecrow
03-05-2011, 22:57
Εμετός η διαιτησία.Στυγνό σφάξιμο της Ρεάλ.
Kelldorain
03-05-2011, 23:05
Για λύπηση.
Ethereal
03-05-2011, 23:24
στο ιδιο εργο θεατες
1.Ακυρώνεις γκολ της Ρεαλ επειδή ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα σκόνταψε
2.Η μπαρτσελόνα βάζει ένα γκολ αμέσως μετά
3.???
4.PROFIT!
Επισήμως η Μπαρτσελόνα καταφερε να γίνει η πιο σιχαμένη ομάδα, στην θέση της ρεαλ.
Ελπίζουμε σε τρελό πουτσαλάκι από Εγγλέζους.