PDA

View Full Version : CHAMPIONS LEAGUE 2010-2011

Pages : 1 [2] 3 4

jack the ripper
14-09-2010, 23:36
ΧΑ! ΠΑΡΤΑ ΠΟΥΣΤΗ ΦΙΞΕΡ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ

:|

12 stars circle your brow
14-09-2010, 23:36
όμορφη μπάλα από μπάρτσα, όταν ο μπακ σου βάζει 2 γκολ σ' ένα παιχνίδι, τα 'χεις πει όλα :touched:

Fireknight
14-09-2010, 23:40
kati eleipe apo tin Barcelona .
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/102419-%CE%9A%CE%B1%CE%B9-%CE%9C%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%83%CE%B5%CE%BB%CF%8C%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9D%CE%AF%CE%BD%CE%B7

_UnHoLy^MaRtYr_
14-09-2010, 23:40
ο μεσι δεν ειναι μπακ, βλεπε συχνοτερα μπαλα.

FIXXXER
14-09-2010, 23:41
5 καλα ειναι

Nasum
29 σουτ για να βάλουν 5 γκολ ενώ εμείς 1 για να βάλουμε 1.
Βρείτε ποια είναι η μεγάλη ομάδα.:touched:

ο μεσι δεν ειναι μπακ, βλεπε συχνοτερα μπαλα.

ο daniel alves είναι;

_UnHoLy^MaRtYr_
14-09-2010, 23:42
ναι αλλα εβαλε ενα

Beyond Within
14-09-2010, 23:45
σουταρει ο μεσι, αποκρουει ο τζορβας
σπηκερ: "ο Τζορβας κραταει το 4-1 !!"

:touched:

14-09-2010, 23:47
α ναι, pedro στο τέταρτο, φλας sorry

carheart
14-09-2010, 23:48
το πίστεψα περίπου για 35", αδιανόητη περίπτωση γκολ Σισέ-Γκοβού, από εκεί και πέρα συγκινητικός βύντρα να κάνει Μόνο μαλακίες όταν ακουμπούσε ή δεν ακουμπούσε μπάλα, όλα υπό έλεγχο για τον Παναθηναϊκό της καρδιάς μας, ο Εντόι έκανε το 1-0 και δεν έληξε δυστυχώς x το άλλο

Raven Lord
14-09-2010, 23:49
οκ, δεν παίζονταν με τίποτα κ λίγα μαζέψαμε. αλλά πολύ κότες ρε παιδί μου. λίγο τσαμπουκά, κανα φάουλ στο κέντρο, λίγη πίεση παραπάνω ρε γμτ. ίσως, ο νιόπλιας πρέπει να ξεκολλήσει και να καταλάβει ότι δεν πάμε για βραβείο fair play. αυτό το ματς ήθελε 3 center back και τσούκου τσούκου τύπου σέρτζιο. τεσπα, πάλι καλά που το ούτως ή άλλως χαμένο ήρθε τώρα που η ομάδα δεν έχει καθόλου ρυθμό.

ΥΓ φιξξξξξξξξξερ αρχίδι

JnB
14-09-2010, 23:56
Ο συνδυασμός ήττας από Χέρκουλες και του γκόλ, ήταν ο κύριος λόγος που δεν υπήρχε περίπτωση να μην τα πάρουν και να θέλουν ένα καλό σκορ.

Το μόνο μη-αναμενόμενο στο ματς ήταν το ότι προηγήθηκε ο παο, νομίζω ότι όλοι κατα βάθος το περίμεναν ότι το σκόρ θα ήταν βαρύ.

Kelldorain
14-09-2010, 23:56
Ε λογικό κι όλα αυτά, έπρεπε να παίξουν κάπως πιο σκληρά αλλά τι να κάνεις, 603-89 πάσες λέει. Νομίζω ότι τελικά η νίκη της Κοπεγχάγης συμφέρει, γιατί και είναι πολύ πιο αδύναμη από την Ρούμπιν και το πρόγραμμα δεν την βολεύει καθόλου, 2η αγωνιστική έρχεται ΟΑΚΑ απ'όσο θυμάμαι

nothingman
14-09-2010, 23:58
το πίστεψα περίπου για 35", αδιανόητη περίπτωση γκολ Σισέ-Γκοβού, από εκεί και πέρα συγκινητικός βύντρα να κάνει Μόνο μαλακίες όταν ακουμπούσε ή δεν ακουμπούσε μπάλα, όλα υπό έλεγχο για τον Παναθηναϊκό της καρδιάς μας, ο Εντόι έκανε το 1-0 και δεν έληξε δυστυχώς x το άλλο
λολ, πάλι ο Βύντρα μωρέ;

Amnesiac.
14-09-2010, 23:58
Δεν με πειράζει που χάσαμε.....στη ρεβάνς θα τους μαμήσουμε τους πεφτατζήδες καταλανούς.Ο πόλεμος δεν τελέιωσε αδέλφια.So,KEEP THE GREEN FAITH...

Ξέρετε από πού.

Abruzzi
15-09-2010, 00:02
ψυχοφθορα κατασταση....

τεσπα,ελπιζω να παρουμε 6 βαθμους στα 2 σερι εντος και να ερθει η μπαρτσα με 12 βαθμους οακα.
οχι τιποτα αλλο,μπας και ειναι πιο χαλαροι γιατι σημερα ηταν που ηταν το κλιμα απο το 0-2 φτιαγμενο,τους καναμε και το 0-1 απο το πουθενα και ξεκλειδωθηκε το god mode.

Amnesiac.
15-09-2010, 00:05
Κάποιος να βρει ένα σάιτ που δεν παρομοιάζει τη Μπάρτσα με playstation.

carheart
15-09-2010, 00:10
www.dominos.gr

nothingman, είδες τον αγώνα;

wino
15-09-2010, 00:10
ti einai autoi oi tsopanhdes oi skotzezoi re?
mas to fagane to palhkari

JnB
15-09-2010, 00:11
Βέβαια το γλυκό φαντάζομαι έδεσε μόλις φάνηκε και η μούρη του αχώνευτου -πλην παιχταρά- στην κερκίδα. :P

Kelldorain
15-09-2010, 00:12
ti einai autoi oi tsopanhdes oi skotzezoi re?
mas to fagane to palhkari

http://www.youtube.com/watch?v=zhShie2OR-0
:-?

1 χρόνο έξω μάλλον.

Abruzzi
15-09-2010, 00:13
Βέβαια το γλυκό φαντάζομαι έδεσε μόλις φάνηκε και η μούρη του αχώνευτου -πλην παιχταρά- στην κερκίδα. :P

γμστ

nothingman
15-09-2010, 00:25
nothingman, είδες τον αγώνα;
όχι φίλε, κουτουρού μιλάω. μαλάκα Βύντρα!

του Βαλένσια πολύ άσχημος τραυματισμός ρε γμτ, και είναι και ωραίος παίχτης και κλάμα ο Μπρόουντφουτ μετά, κρίμα.

chris_boss
15-09-2010, 02:36
Έκανε και σε σας παρεμβολές το καταλανικό κανάλι;

Άντε γαμήσου Μένιο Σωτηρακόπουλε!

KoiliaSamprela
15-09-2010, 08:50
εντάξει δεν μένω στα 5, 5 μπορεί να φάει οποιαδήποτε ομάδα από την Παρτζελονα , αλλά λίγο ψυχή ρε, καμιά κλοτσά ρε, αρχή σεζόν είναι , θα μασούσαν και οι άλλοι λίγο
(Σφαγέας-21)

Tyler_Durden
15-09-2010, 09:57
Δυστυχώς ήταν 110% δίκαιη η 5αρα. Δεν θυμάμαι άλλον αγώνα (ούτε στις προηγούμενες 5αρες) που να μην μπορεί η ομάδα να κρατήσει την μπάλα ούτε για 10". Ίσως -λέω- ίσως, να χρειαζότανε ο Καραγκούνης νωρίτερα, να πέφτει κάτω, να διαμαρτύρεται, να κάνει κανα φάουλ, μπας και ροκανιζότανε λίγος χρόνος και γλιτώναμε (λέμε) κανα γκολ. Απογοητευτικός ο Λέτο. Τεράστιο κέρδος η εμφάνιση Γκοβού. Ικανοποιητικός όσο έπαιξε ο Γκαρσία. Εν τω μεταξύ πάνω που νομίζεις οτι έχεις πιάσει τον παπά απ' τα αρχίδια και έχεις δει την Πανάθα να προηγείται με γκολάρα με 3 πάσες εκ των οποίων η μια με τακουνάκι ασίστ, έρχεσαι αντιμέτωπος με το full potential της Μπαρτσελόνα, και βλέπεις πόσο μικρός -αυτή τη χρονική στιγμή- είσαι, και τι πραγματικά είναι "γκολάρα"...Τέσπα. Νίκες (σοβαρή προσπάθεια τουλάχιστον) με Ρουμπιν και Κοπεγχάγη και τα ξεχνάμε όλα.

Στο γκόλ του ΠΑΟ η γραφικότητά μου ξαναχτύπησε τιλτ, και με άκουσε ο σκοπός περίπου 150 μέτρα απόσταση και πήρε τηλ. τον επόπτη γιατί άκουσε κραυγή σαν κάποιος να χτύπησε :touched:

Entrancemperium
15-09-2010, 10:17
http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/10/09/14/235235.jpg

"Είδαμε, λοιπόν, στο Νου Καμπ (απ' όπου και η ΦΩΤΟ) το σύστημα «σταυρός»! Κάνω τον σταυρό μου και παίζω.

Και να που το σύστημα αυτό δικαιώνεται. Όταν τρως όσα τα δάχτυλα του ενός χεριού, αντί να φας όσα τα δάχτυλα των δύο χεριών, το σύστημα σταυρός αποδεικνύεται το πιο καλό.

Είναι και μία δικαίωση του Νιόπλια, που φέρεται να είχε δηλώσει, «την Μπάρτσα την αντιμετωπίζεις κάνοντας τον σταυρό σου» ή, κάτι τέτοιο. "

edit: φυσικά by πουτάνασγιος-βασιλιάςγραφικότητας-λολολολ-νικολακόπουλος

carheart
15-09-2010, 10:27
Tyler, πιστεύω πως ο Λέτο υπήρξε ο μοναδικός που κάλυψε το ζητούμενό σου : κρατούσε τη μπάλα πολύ περισσότερο από όσο όλοι οι άλλοι μαζί

Raven Lord
15-09-2010, 10:32
και πολύ περισσότερο από όσο έπρεπε μπορώ να πω

carheart
15-09-2010, 10:36
Ναι, δεν έκανε καλό παιχνίδι, οκ. Αλλά δεν άντεχα με τίποτα τους Σωτηρακόπουλους. Σε κάποια φάση διασχίζει το μισό γήπεδο ΣΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ με τη μπάλα στα πόδια, κλείνεται, δεν ξέρει τι να κάνει, πετάει μπροστά και πάει να τρέξει αφού ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, και αναρωτιέται ο Μένιος "μα δεν καταλαβαίνω γιατί δε δίνει τη μπάλα". Ο νάθιμα με κράζει ήδη (είναι βεβαίως ολυμπιακός), αλλά από τον χτεσινό Λέτο δεν έχω τα παράπονα που έχουν οι υπόλοιποι. Σε άλλα νέα, ο Τζίγγερ πούλησε, ο Βύντρα θα φύγει ποτέ;

Kaserinos
15-09-2010, 11:27

Το μελαχροινακι που ειχε μαζι του το ειδες..? Κολαση.

namiroth
15-09-2010, 11:34

Το μελαχροινακι που ειχε μαζι του το ειδες..? Κολαση.

fandango
15-09-2010, 13:58
βλέπω δεν το έχει γράψει κανείς ακόμα και αρχίζω να έχω αμφιβολίες αν όντως ο Σωτηρακόπουλος είπε για τη Λίβερπουλ "οπαδούς έχουν, ομάδα δεν έχουν".

Ford Prefect
15-09-2010, 14:13
Για τον Λέτο τα τούβλα τύπου Μένιου είναι απογοητευμένα γιατί περίμεναν να τριπλάρει όλη την Μπάρτσα και ή να την στρώσει έτοιμη ή να το βάλει ο ίδιος. Απέτυχε ο άχρηστος.

Για τον υπόλοιπο κόσμο, αρχίζοντας από εμας (τους γαύρους ντε!), το πρόβλημα που βλέπουμε στον Λέτο είναι ότι μαρκάρει με τα μάτια. Ο Βύντρα είχε όλη την αριστερή (ολότελα) πλευρά. Βέρι Φάνι.

Μου άρεσε πολύ ο Καραγκούνης, φίδιαζε όλη την ώρα, έκανε μερικά ελεεινά αντιαθλητικά (όπως τα ήθελε ο Στράτους, ψυχή, να παλέψουνε που θα τους έλεγε και ο Οικονομέας-Γιαννάκης) και μετά βγαίνει και ψιλοεκνευρισμένος στις δηλώσεις ότι δεν πρέπει να γίνονται τέτοιες βραδιές, σαν να φταίνε κάποιοι συγκεκριμένοι, να μην ανησυχεί ο κόσμος, θα επιληφθεί ο ίδιος του θέματος. Το πιθήκι να πούμε.

Νιόμπλιας κύριος. Και λογικές δηλώσεις και ρισπέκτ εκεί που πρέπει και βγάζει κάτι το υγιές. Μου θύμισε Λεμονή αλλά του λείπουν δύο χαρακτηριστικά του: Άψογα αποδυτήρια και πολύ αγάπη από τον κόσμο. Θα μπορούσε να σας βγει ο συγκεκριμένος και είναι συμπαθέστατος, τουλάχιστον ως τώρα.

Μένιος ο Αρουραίος. Πόσο για τον πούτσο; Όχι, πείτε μου, πόσο δηλαδή; Κάτι έφταιγε στον Καντέ, στον Μουμσόνγκ, ολιγώρησε η άμυνα, εύκολα γκολ, να τα εντοπίσουν με τον άλλο τον φλώρο τον Σωτηρακόπουλο και δεν γυρνάει κανείς να τους πει, ρε ζωντόβολα, τους έχουν κάνει γιο-γιο τόσην ώρα και απορείτε που κάποια στιγμή τα έχουν φτύσει και θα τους ξεφύγουν; Ο Καντέ φταίει μετά που όλη η άμυνα, μπρος και πίσω έχει χάσει το τόπι.

Τζόρβας άψογος και τυχερός. Δεν νομίζω ένα γκολ να ήταν ευθύνη του. Γκολάρες γενικά.

Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα, Άλβεζ, γάμησέ τα. Στον πάτο των Μπαρτσελόνα χέιτερς γενικά το χτεσινό, αν είστε και βάζελοι διπλό το κέρδος! Για κάποιο λόγο γοητεύει αυτή η ομάδα. Και δεν ξέρω γιατί ρίξατε μούτζες στον ασιμούλη (νομίζω). Από πέρυσι ακόμα ο Μέσι έχει ρίξει γύρο και στον Μαραντόνα και στον Πελέ και είναι 23. Τι περιμένετε ακόμα; Να πάει 30;

Παρά την τσόντα, εγώ είδα Γκοβού ψιλοσφαιράτο και σίγουρα συνεννοήσιμο με Σισέ, ο Γκαρσία φαίνεται ΟΚ, μια χαρά είστε μπροστά. Θα είναι ενδιαφέρον φέτος.

Ματσάρα.

GuardianOfIvorytower
15-09-2010, 14:29
Έχει ξαναεμφανιστεί τέτοια κατοχή αλήθεια?

Entrancemperium
15-09-2010, 14:33
Το πινκ είναι δικό μου για το αποπάνω ποστ. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ σε όλα. Απο την αρχή ως το τέλος.
Να συμπληρώσω για ατο σιχαμερό Μένιο που απλά σε σχέση με τον άλλο βαμμένο δημοσιογραφίσκο της πεντάρας και αντίπερα όχθης Νικολασκατόπουλο έχει τουλαχιστον χιούμορ,
μετά το χαμένο πέναλτυ του Μέσι, σχόλιο για Φετφατζίδη. Ότι μα ότι πιο άκυρο έχω ακούσει.. Δηλαδή άλλα ντ' άλλα.
Να συμπληρώσουμε στην 4αδα και τον Pedro πάντως εεε.

Entrancemperium
15-09-2010, 14:34

Στα περυσινά με Inter..

Zoonchild
15-09-2010, 14:38
βλέπω δεν το έχει γράψει κανείς ακόμα και αρχίζω να έχω αμφιβολίες αν όντως ο Σωτηρακόπουλος είπε για τη Λίβερπουλ "οπαδούς έχουμε, ομάδα δεν έχουμε".

(γνωστος λιβερπουλακιας ο Σωτηρακοπουλος)

Tyler_Durden
15-09-2010, 15:02
Tyler, πιστεύω πως ο Λέτο υπήρξε ο μοναδικός που κάλυψε το ζητούμενό σου : κρατούσε τη μπάλα πολύ περισσότερο από όσο όλοι οι άλλοι μαζί

Ρε συ όταν λεω να κρατήσει την μπάλα, εννοώ να προσπαθήσει να παγώσει κάπως το ρυθμό μέσω της κατοχής και να αλλάξει κανα δυο πάσες στο χώρο του κέντρου. Κάτι που ο Καραγκούνης με τα καραγκιοζηλίκια του μπορεί να το κάνει αποδεδειγμένα. Ο Λέτο χθες , αφένως όταν έπαιρνε την μπάλα προσπαθούσε να τους περάσει όλους (είτε θες λόγω ατομιστείας, είτε λόγω έλλειψης στηρίγματος) , αφετέρου, οι επιστροφές του ήταν από ανύπαρκτες έως ελάχιστες για να βοηθήσει στα αριστερά μετόπισθεν τον ούτως ή άλλως, "Mr.Θαλασσοπλημμύρα 24" που "αμυνόταν" μόνος του. Προφανώς και δεν υιοθετώ την χολή για τον Λέτο που έβγαζαν οι μενιοσωτηρακόπουλοι από την αρχή του ματς, αλλά κι έγω έχω την αίσθηση οτι έκανε πολύ κακή εμφάνιση, ίσως την χειρότερή του με τον ΠΑΟ.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως, από το χθεσινό μάτς είναι οτι φέτος είναι η μόνη φορά, που κόντρα σε τέτοιου επιπέδου ομάδα, θα περίμενε κανείς τους παίχτες τους του ΠΑΟ -καθαρά λόγω βιογραφικού και εμπειριών- να είναι πολύ πιο ανθεκτικοί ψυχολογικά, σε αυτό το αίσθημα φουρτούνας που είχε η ομάδα σε όλο το ματς. Και πραγματικά δεν ξέρω γιατί ήταν ΤΟΣΟ τρακαρισμένοι. Δεν μπορώ να βρω ευθύνες Νόμπλια σε αυτόν τον τομέα, γιατί άσχετα με την παικτική τους ικανότητα, παίχτες όπως οι Κατσουράνης, Σισέ, Γκοβού, Μπουμσονγκ, Ζιλμπέρτο, και Καραγκούνης έχουν παίξει στο παρελθόν τόσα ματς κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους που θεωρητικά είναι "ψημμένοι" σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην έχουν ανάγκη τον (κάθε) Νόμπλια να τους δώσει την κυρίως ψυχολογική ώθηση ώστε να μην τους πιάσει "θάλασσα".

εντιτ. εννοείται οτι αυτό που γράφω σαν "ζητούμενο" περι κατοχής της μπάλας δεν περίμενα τον Λέτο ούτε οποιοδήποτε AML - AMR να το δίνει σε μια ομάδα. Αλλού εστιάζει η κριτική μου για τον Λέτο. Και επίσης όταν λέω για κατοχή δεν εννοώ να κρατάει την μπάλα παραπάνω απο την μπαρτσελόνα. Αλλά να είναι παραπάνω από το 26% ρε γμτ.

fandango
15-09-2010, 15:07
βλέπω δεν το έχει γράψει κανείς ακόμα και αρχίζω να έχω αμφιβολίες αν όντως ο Σωτηρακόπουλος είπε για τη Λίβερπουλ "οπαδούς έχουμε, ομάδα δεν έχουμε".

(γνωστος λιβερπουλακιας ο Σωτηρακοπουλος)

τι σκατά, εγώ γιατί πάντα τον είχα ότι υποστήριζε man.utd?

Tyler_Durden
15-09-2010, 15:16
οχι ρε το έχει πει ξεκάθαρα οτι είναι Λιβερπουλ πολλά χρόνια τώρα

fandango
15-09-2010, 15:26

σόρυ τότε, απλά είχα στο μυαλό μου ότι ήταν μαντσεστερ και λέω "οκ, δεν μπορεί να το είπε αυτό το πράγμα στον αέρα", τώρα όμως ήταν αυτοσαρκασμός ε;

chris_boss
15-09-2010, 15:28
Εγώ στο μόνο που διαφωνώ με τον Φορντ είναι ότι ο Λέτο μαρκάρει με τα μάτια. α) Δεν ισχύει γενικά αυτό και β) με το χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχαμε για διάταξη χθες και με βάση τις οδηγίες να μένουν οι Λέτο-Γκοβού προς τον άξονα κάπου χάνεται η "ευθύνη" μεταξύ αμυντικού χαφ και επιτελικού. Τέλος πάντων, μιλάω για τακτική στο συγκεκριμένο ματς, λολ.

Τελευταίο για το ΜΕΝΙΟ: ο τυπάκος αυτός έχει βγάλει βιβλίο "εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ". "Με έξοδα άλλων συμπληρώνω εγώ". Υποτίθεται ότι υπάρχει εκεί για να κάνει ρεπορτάζ κι όχι να παίρνει πίπες στο μέσσι και να θυμάται το mul των καραγκούνειων χιαστών. Ανάθεμα κι αν είπε μια φορά "ο Νίκος Νιόπλιας ζήτησε από τον τάδε να κάνει αυτό" ή "αυτή τη στιγμή ανοίγει το τρίτο μπουκάλι νερό". Τίποτα. Τζάμπα τουρίστας. Τράβα γράψε το "Sega MegaDrive με τη φανέλα 45".

MaX Payne
15-09-2010, 15:38
τωρα που λετε για μενιο δεν ειναι σοβαρη εκπομπη για CL για μια ακομη χρονια

κλισε σχολιακα ,χαβαλε της πλακας ,καλεσμενοι του κωλου, παρουσιαστες αμπαλοι κατι μυνηματα να περνανε απο 15χρονους τραγωδια

μονη μας ελπιδα πουρουπουπου-γκωνιας σημερα στην ερτ

Nasum
15-09-2010, 15:42
Λοιπόν,έχω την αίσθηση ότι αυτά τα παιχνίδια δεν σηκώνουν κριτική.Γιατί πολύ απλά είσαι και εσύ αλλή μια ομάδα που προσθέθηκε στη λίστα των συντριβών του Καμπ Νου και κάνεις παρέα στη Ρεάλ,τη Μπάγερν,τη Σεβίλλη,την Άρσεναλ,την Λυόν κ.ο.κ.Δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις από τέτοια παιχνίδια,πόσο μάλλον όταν αυτή η ομάδα προέρχεται από ήττα και θέλει να αποδείξει στις 98.000 των αλαζόνων οπαδών της ότι είναι ακόμα εδώ.
Θεωρώ ότι ίσως αποδειχθεί θετικό το γεγονός ότι δεν πιέσαμε όσο έπρεπε με συνέπεια να μη ρισκάρουμε ενδεχόμενους τραυματισμούς και κίτρινες κάρτες ενόψη των σημαντικών παιχνιδιών με Κοπεγχάγη και Ρουμπίν αντίστοιχα,μιας και το χθεσινοβραδυνό ήταν χαμένο από την κλήρωση.Βάση συγκυριών η τεσσαροπεντάρα ήταν μάλλον δεδομένη.
Από εκεί και πέρα αυτό που με προβλημάτισε ήταν η προκλητική αδιαφορία για ακόμα ένα παιχνίδι από τον υπαρχηγό πειρατή Κατσούρ,ο οποίος είμαι βέβαιος ότι είχε το νου του στο ποστ γκέιμ μικρόφωνο.Όπως κάνει πάντα δηλαδή.
Εξάλλου,ιδιαίτερη μνεία στον βοηθό γυμναστή της ΑΕΚ,που σαν φτηνός Έμπεν κάνει φτηνή δουλειά.Τους κρέμασε η γλώσσα από το 50.
Κατά τα άλλα,συγκινητική η αρχηγάρα της Λυοναί και τον ευχαριστούμε που μας έκανε να το πιστέψουμε για ένα λεπτό.Μόνο Φρανς.

ΣιχαΜένιο ξέρεις τρελή μπάλα αγόρι μου.Μάθε μας.

redeemer
15-09-2010, 15:58
μονη μας ελπιδα πουρουπουπου-γκωνιας σημερα στην ερτ
Δε νομίζω.

Nasum
15-09-2010, 16:02
Τελευταίο για το ΜΕΝΙΟ: ο τυπάκος αυτός έχει βγάλει βιβλίο "εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ". "Με έξοδα άλλων συμπληρώνω εγώ". Υποτίθεται ότι υπάρχει εκεί για να κάνει ρεπορτάζ κι όχι να παίρνει πίπες στο μέσσι και να θυμάται το mul των καραγκούνειων χιαστών. Ανάθεμα κι αν είπε μια φορά "ο Νίκος Νιόπλιας ζήτησε από τον τάδε να κάνει αυτό" ή "αυτή τη στιγμή ανοίγει το τρίτο μπουκάλι νερό". Τίποτα. Τζάμπα τουρίστας. Τράβα γράψε το "Sega MegaDrive με τη φανέλα 45".

Λες και είναι η πρώτη φορά που το κάνει;Από τον καράφλα έχουμε ακούσει για το κρασί Βουργουνδίας,για τον μπακαλιάρο του Τροντχάιμ,τις τραγιάσκες του Κιέβου,τα κάστρα του Εδιμβούργου,τα φλαμανδικά άλση,τις πορτοκαλιές Ανδαλουσίας,τα εστιατόρια του Οπόρτο,τα μαγευτικά σοκάκια της Τοσκάνης.Μια ζωή παρασιτεί εις βάρος του Παναθηναικού.Στου ντζάμπα.

τωρα που λετε για μενιο δεν ειναι σοβαρη εκπομπη για CL για μια ακομη χρονια

κλισε σχολιακα ,χαβαλε της πλακας ,καλεσμενοι του κωλου, παρουσιαστες αμπαλοι κατι μυνηματα να περνανε απο 15χρονους τραγωδια

Χθες ήταν καλεσμένος ου Απουστουλάξ.Σε 10 χρόνια ποιος;O Κάρα;:fear:

rat_poison
15-09-2010, 16:05
βλέπω δεν το έχει γράψει κανείς ακόμα και αρχίζω να έχω αμφιβολίες αν όντως ο Σωτηρακόπουλος είπε για τη Λίβερπουλ "οπαδούς έχουν, ομάδα δεν έχουν".

"έχουμε", είπε, όχι "έχουν". Εμετούλης, δεν ήξερα ότι ο Σωτηρακόπουλος είναι Λΐβερπουλ, με έβαλε σε σκέψεις για την επιλογή μου.

GG*
15-09-2010, 16:24
στα του πρεσβη οκ αναμενομενο κρεας
αλλα να πουμε και ενα μπραβο στον μπενιτεθ που σε χρονο ρεκορ δειχνει το εργο του στην ιντερ....

attila
15-09-2010, 16:25

Στα περυσινά με Inter..

ΣΤΟ περσινο στη βαρκελωνη.οχι και στα 2 ματς.

οπου η ιντερ
1. επαιζε με 10 παιχτες για μια ωρα
2.εφαγε 1 γκολ και οχι 5
3.η μπαρτσελονα στριφογυριζε τη μπαλα μακρια απο την περιοχη και οχι μεσα στην περιοχη
4.και εκανε 2 φασεις σε ολο το ματς εκ των οποιων η μια μπηκε γκολ

μη συγκρινουμε τη βουρτσα με την πουτσα

KoiliaSamprela
15-09-2010, 17:55

σόρυ τότε, απλά είχα στο μυαλό μου ότι ήταν μαντσεστερ και λέω "οκ, δεν μπορεί να το είπε αυτό το πράγμα στον αέρα", τώρα όμως ήταν αυτοσαρκασμός ε;

φιλαράκο... για να μην πέσουν τίποτα μαχαιριές στα γόνατα, όταν λέμε μαντσεστέρ εννοούμε την ομάδα της πόλης του Ματζεστερ , την Σίτυ .... απλή υπενθύμιση

fandango
15-09-2010, 18:11
φιλαράκο... για να μην πέσουν τίποτα μαχαιριές στα γόνατα, όταν λέμε μαντσεστέρ εννοούμε την ομάδα της πόλης του Ματζεστερ , την Σίτυ .... απλή υπενθύμιση

χαχαχ, στο πρώτο ποστ έγραψα man.utd ακριβώς για να μην πεταχτεί κανείς και πει για την Σίτυ, αλλά στο 2ο το ξέχασα. my bad. :razz:

FIXXXER
15-09-2010, 20:03
Dεν υπηρξε ποτε καμια Μαντσεστερ Σιτυ σε αυτο το θρεντ, και γενικοτερα δηλαδη, μηδεν.

Griffith
15-09-2010, 20:51
αμα δεν τρωγαν το 5ο στο 93 σαν τελικο αποτελεσμα θα ευχαριστημενος, μεχρι που σκοραραμε κιολας ωραιοτατο γκολ.
η πουτα μπαρτσα εκανε σουπερ ματς και δεν παιζονταν σε κανενα σημειο της.
την κυρια ευθυνη του σοου παντως την φερουν τα τραγικα ψες χαφ, η παναθηναικια αμυνα για τις δυνατοτητες της εκανε ηρωικα πραγματα.
κατσουρανη γαμημενε εισαι απατη, λετο εισαι βλακας.
παρενθεση, εχω την εντυπωση πως οι προπονητικες εντολες ηταν οι ακραιοι να μπαινουν προς τα μεσα και ο λετο συγκεκριμενα να μαρκαρει τον τσαβι το οποιο νομιζω πως ηταν ετσι κι αλλιως ματαιος κοπος και στα αριστερα σαν επακολουθο γιναν οργια.
οι υπολοιποι αδιαφοροι, ο γκοβου εγαμευσε.αγαπη για τις ηρωικες προσπαθειες σιμαο να μαρκαρει.
παμε για τα επομενα.

KoiliaSamprela
15-09-2010, 21:09
Dεν υπηρξε ποτε καμια Μαντσεστερ Σιτυ σε αυτο το θρεντ, και γενικοτερα δηλαδη, μηδεν.

ζω για το τάκλιν στην καρωτίδα στην πρώτη ευκαιρία ;)

FIXXXER
15-09-2010, 21:18
Θα σε ξεφτιλισω οπως τους Κινεζους (αντιπαλους και συμπαικτες)

scarecrow
15-09-2010, 21:33
Αλήθεια υπάρχει πιο σιχαμερή ομάδα από τη Γιουνάιτεντ? (η Ρεάλ είναι εκτός συναγωνισμού).

namiroth
15-09-2010, 21:40
Αλήθεια υπάρχει πιο σιχαμερή ομάδα από τη Γιουνάιτεντ? (η Ρεάλ είναι εκτός συναγωνισμού).

mpa oi dyo tous nomizw mono

rat_poison
15-09-2010, 21:46
Μάστορα, να βάλω και Juventus να κλείσουμε;

morphine
15-09-2010, 21:46

η τσελσι

FIXXXER
15-09-2010, 21:51

η τσελσι

+1, η Γιουναιτεντ καλα σας γαμαει

rebelos
15-09-2010, 21:54
σοβαρά τώρα
γιατί ΟΛΟΙ σιχαίνεσται Juve;

edit: και μη πείτε calciopoli μόνο

Fireknight
15-09-2010, 21:56
i Juve tou Lippi itan latria .

JnB
15-09-2010, 22:06
Πινκ στον αποπάνω.

FIXXXER
15-09-2010, 22:12
σοβαρά τώρα
γιατί ΟΛΟΙ σιχαίνεσται Juve;

edit: και μη πείτε calciopoli μόνο
Εγω εχω σταματησει να αναρωτιεμαι, απλα χωρις λογο

rebelos
15-09-2010, 22:24
εννοείτε ότι κεράσαμε πίνκ τον Fireknight

JnB
15-09-2010, 22:37
Βασικά αρκεί και ένας μόνο λόγος για να ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ γιούβε:

http://jevintaneka.files.wordpress.com/2009/12/alessandro20del20piero2wo5.jpg

:pink: :pink: :pink:

jack the ripper
15-09-2010, 22:38
JUVE ΡΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ..μαζι με ναπολι οι μονες συμπαθεις ομαδες απο ιταλια!

Nasum
15-09-2010, 23:09
Και όπως είπε ο Όσιμ: "H μπάλα είναι στρογγυλή και έχει αρκετές ιδιότητες."

jack the ripper
15-09-2010, 23:35
ελπιζω να ειδατε και τοταλ φουτμπολ απο αρσεναλ..στο ρελαντι κιολας

Mitsmann
15-09-2010, 23:59
Ενα τατς συμπαθειας στον Αγιαξ γιατι και τα 2 γκολ του ειναι οπως τα τρωνε οι Τζενεραλς.
Απο κει και περα, καλυτερα να εδειχνε την Αρσεναλ η ΝΕΤ (βαριομουν για νετ, δασφαδ) η Ρεαλ περαν του Οζιλ και λιγο του Ντι Μαρια, εμεις οι φλυαροι. Ενα τατς ακομα γελωτα στον ΚΡ7 που τα σκατωσε με 1002 τροποι.

τα γκρο πλαν στο Μουρινηο ακομα και στα πλαγιο, εκαναν το παπαρι μου να διενεργει οχταρια.

MaX Payne
16-09-2010, 00:29
επιστροφη αλεκου στις μεταδοσεις :touched:
μας ειχε λειψει

που ειναι οι πουρουπου κατσαροι γκωνιες
συμβασιουχοι ητανε;

jack the ripper
16-09-2010, 00:31
goal muller:

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=42582&Ln=En

o.O

green_machine
16-09-2010, 00:33
αυτο πηγα να ποσταρω..δειτε γκολ μιουλερ

κατα τα αλλα ενα ημιχρονο με 400 πασες και ουτε μια (1) ευκαιρια, παλι καλα που στο δευτερο ξυπνησαν και το πηραν το ματσακι. η ρομα σαν το βαζελο χθες

Kelldorain
16-09-2010, 00:48
Καλά Ρόμα φέτος έχει ξεκινήσει χάλια, Muller μόνο πινκς, γενικά άλλο παίκτη με τέτοια εξέλιξη σε έναν μόνο χρόνο δεν θυμάμαι. Κέντρο Bayern φέτος με τους περυσινούς + τον Kroos δημιουργικά τουλάχιστον είναι απίστευτο.
Εμένα η Ρεάλ μ'άρεσε πάντως, οκ στις τελικές έχαναν τα πάντα, αλλά πολύ γρήγορη ανάπτυξη, τα αμυντικά χαφ ξέρουν και τα 2 μπάλα και τη δίνουν γρήγορα μπροστά, Ιγκουαίν (όσο χασογκόλης και αν είναι) και Ντι Μαρία κινούνται και συνεργάζονται σωστά, καλά για Όζιλ τα 'χουμε πει. Επίσης οκ σήμερα δεν είχε πρόβλημα έτσι κι αλλιώς, αλλά κι η άμυνα της με Καρβάλιο φαίνεται δυνατότερη από πέρυσι, αρκεί να βρει και έναν τρόπο να πείσει τον Μαρσέλο να γυρνάει πίσω. Βασικά με υγιή Ράμος ίσως βάλει Αρμπελόα αριστερά αλλά τι να κάνει κι αυτός.

FIXXXER
16-09-2010, 01:06
goal muller:

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=42582&Ln=En

o.O
Γαματο ε. Μαζι με το πεμπτο της Μπαρτσελονα απο τα καλυτερα της αγωνιστικης, τα σημερινα δεν τα εχω δει βεβαια, παω τωρα.

Zoonchild
16-09-2010, 09:39

http://www.spox.com/de/daten/pics/fussball/bilder/spieler/gross/2578.jpg

fixxxed

jack the ripper
16-09-2010, 12:08
:pink:

GuardianOfIvorytower
16-09-2010, 13:07
Bayern όπως τα έιπε green_machine, ανούσια κατοχή πρώτο ημίχρονο, δεύτερο έπαιξαν σωστά κ κέρδισαν...Ρόμα ταμπούρι πίσω κ αν μας κάτσει καμιά αντεπίθεση...κ γκολάρα ο Müller φυσικά.

Bereft
16-09-2010, 14:38

Ο μοναδικός λόγος που την αντιπαθούμε.

namiroth
16-09-2010, 15:36
http://2.bp.blogspot.com/_NTUKu0pMgd0/R1Oe82ddSYI/AAAAAAAAAcA/j_EHtlABZ9w/s320/schillaci.jpg

fandango
16-09-2010, 15:39

Ο μοναδικός λόγος που την αντιπαθούμε.

για να δούμε πόσες μούτζες θα μαζέψεις.

Nasum
16-09-2010, 15:48
http://www.calciopro.com/wp-content/uploads/2008/11/torricelli.jpg

Δόξα και τιμή για το πιο τίμιο τσαπί.

Fireknight
16-09-2010, 16:10
:pink: kai sta fanera .

MaX Payne
16-09-2010, 16:24
Τοριτσελι :touched:

παντως χωρις ολυμπιακο χανει λιγο απο την αιγλη της η διοργανωση

green_machine
16-09-2010, 16:36
ξερει κανεις που μπορω να βρω στατιστικα οπως ολοκληρωμενες πασες, ποσο ετρεξε ο καθενας και τετοια?
στο site της uefa δεν τα εχει, δεν εχω ιδεα γιατι, αφου στους αγωνες τα δειχνουν κανονικα.

zihuatanejo
16-09-2010, 18:36
Mια χαρά έχει τα παντα στο site της uefa.

Phantom Duck
17-09-2010, 01:51
παντως χωρις ολυμπιακο χανει λιγο απο την αιγλη της η διοργανωση

είπε μετά το ματς όπου ο xavi είχε δεκαπλάσιες πάσες από την ομάδα του.

jack the ripper
26-09-2010, 14:32
εχουν μεινει τικετς με κοπεγχαγη? τιμες?

Eulogy
28-09-2010, 12:25
Πρόστιμο… ανάγκης σε παίκτη του ΠΑΟ!

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με πρόστιμο από την UEFA επειδή στη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» έκανε την ανάγκη του στο τούνελ των αποδυτηρίων. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της «El Mundo Deportivo», προσθέτοντας πως το πρόστιμο φτάνει τα 5.000 ευρώ και αποφασίστηκε από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA την Πέμπτη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το περίεργο συμβάν έγινε στα τελευταία λεπτά του αγώνα των δύο ομάδων για το Champions League και πιθανότατα από ποδοσφαιριστή που μπήκε ως αλλαγή, χωρίς να αποκλείεται να έγινε και από κάποιον από τους παίκτες που αντικαταστάθηκαν. «Προφανώς όταν του ζητήθηκε εσπευσμένα από τον προπονητή του να περάσει στο γήπεδο, ένιωσε την ανάγκη να ανακουφιστεί, αποτέλεσμα της έντασης του αγώνα. Έτσι πήγε προς τα αποδυτήρια, τα οποία όμως ήταν κλειστά και λόγω προβλήματος στην επικοινωνία με τους ανθρώπους του γηπέδου, αλλά και υπό την πίεση του χρόνου, έκανε εκεί την ανάγκη του», γράφουν οι Ισπανοί.

Ο παρατηρητής της UEFA ενημερώθηκε για το περιστατικό και κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες που επέφεραν και την τιμωρία. Οι αλλαγές που έκανε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα ήταν Καραγκούνης αντί Κατσουράνη στο 64’, Λουίς Γκαρσία αντί Γκοβού στο 70’ και Νίνης αντί Λέτο στο 80’.

http://www.sport-fm.gr/article/295144

redeemer
28-09-2010, 12:59
Για Καραγκούνη λέγεται.

Dal-
28-09-2010, 13:13
Ούτε την τουαλέτα δεν βρίσκει.

Griffith
28-09-2010, 22:54
ενα μεγαλο μπραβο στον καραγκουνη η οποιον το επραξε καταρχας.
α ρε νεστα.πως περναν τα χρονια.

_UnHoLy^MaRtYr_
28-09-2010, 23:29
εχω ριξει οβερ αγιαξ - τσελσι - ρομα

ημιχρονο ρομα 0-0 τσελσι 2-0 αγιαξ 1-1

η ρομα εκανε οβερ απ το 69 ως το 78 και χανω τα αλλα δυο, πηγαινω κουβα με οποιον τροπο θελετε.

MaX Payne
29-09-2010, 00:27
ισως ειναι νωρις αλλα μετα και τα σημερινα results προβλεπονται πολυ συναρπαστικοι οι ομιλοι :dsleep:

scarecrow
29-09-2010, 22:15
Τζόρβας lol

FIXXXER
29-09-2010, 22:18
Αλλο ενα να σιγουρεψουμε το διπλο

rat_poison
29-09-2010, 22:19
μας κακομαθαίνεται κύριε πρέσβη με τα μπαλάκια σας.

FIXXXER
29-09-2010, 22:23
Πρεπει να κανω περισσοτερες προβλεψεις σε αυτο το τοπικ τελικα, 5 πριν δυο βδομαδες, 2 προς το παρον τωρα.

jimid
29-09-2010, 22:28
Ox ox! Provlepetai dyskoli nyxta gia tous filous vazelous...

carheart
29-09-2010, 22:32
από που να αρχίσεις..

attila
29-09-2010, 22:33
κλαρινο προβλεπεται.

BlackiE
29-09-2010, 22:35
Και η Ρουμπίν έφερε χ με Μπάρτσα ε.

Beyond Within
29-09-2010, 22:37
4ος χαλαρά, ούτε γιουρόπα

Tyler_Durden
29-09-2010, 22:37
ΑΘΛΙΑ εμφάνιση Τζόρβα.
Παιζεις στο γηπεδό σου με την Κοπεγχάγη και αναπτύσσεσαι με γιόμες!
Οργανωτής επιθέσεων ο Βύντρα (!!!) που μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει την μπάλα, του την πέρνουν και έχουν κάνει αντιπέθεση οι άλλοι.
Ο Κατσουράνης ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.
Το οτι έχει παραπάει αυτό με την άμυνα να το ξαναπω;

Πάμε και για 3ο.

green_machine
29-09-2010, 22:41
tzorbas :thumbsup:

BlackiE
29-09-2010, 22:44
Μαλάκες, δεν ξέρω τι δείχνει στη ΝΕΤ, αλλά στο στρημ που το βλέπω μόλις έδειξε διαφήμιση Ferrero Rocher. :lol:

fandango
29-09-2010, 23:07
ο Tzόρβας ήταν που σκεφόταν να αποχωρήσει από την Εθνική επειδή δεν έπαιζε βασικός, ε;

Kaserinos
29-09-2010, 23:13
Εχετε καταλαβει πλεον οτι η καλη η μπαλιτσα ειναιι στο Γιουροπα ετσι?
Εκει βλεπω παθος ρε πουστη μ'.

Daffy
29-09-2010, 23:16
lol.sa nto mpriz-paok ena prama.asteirefto pathos

Kaserinos
29-09-2010, 23:19
Bρηκες και γαμω τα παραδειγματα.. Ε βλεπω περισσοτερη καβλα, δεν ξερω.
Ναι, ειναι ακομα νωρις..αλλα προς το παρον με Τσαμπιο Λιγκ..απλα βαριεμαι.

redeemer
29-09-2010, 23:39
Δεν ξέρω κατα πόσο θα θέλει να μείνει στην ομάδα ο Σισέ με αυτά που βλέπει.

green_machine
29-09-2010, 23:42
εχει χτυπησει τατουαζ τριφυλλι, μην το φοβασαι

Atropos
29-09-2010, 23:44
Τόχουμ πει πολλές φορές οτι για να πας μπροστά στην Ευρώπη πρέπει να έχεις και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αφού τα κάνατε σκατά τόσα χρόνια εσείς και οι άλλοι, μην παραξενεύεστε από τις καρπαζιές που τρώτε στα ευρωπαικά παιχνίδια.
Υ.Γ. Να μην ξεχάσω αύριο να διαβάσω το τοπικ "αστεία πρωτοσέλιδα"

Raven Lord
29-09-2010, 23:45
για τα πανηγύρια

BlackiE
29-09-2010, 23:48
Τόχουμ πει πολλές φορές οτι για να πας μπροστά στην Ευρώπη πρέπει να έχεις και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αφού τα κάνατε σκατά τόσα χρόνια εσείς και οι άλλοι, μην παραξενεύεστε από τις καρπαζιές που τρώτε στα ευρωπαικά παιχνίδια.

Amnesiac.
29-09-2010, 23:51
Στον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα δεν κορόιδεψα γιατί έλεγα "οκ, με τη Μπάρτσα έπαιζαν, πιθανότατα και εμείς τόσα θα τρώγαμε". Σήμερα δεν κοροϊδεύω γιατί ο Panathinaikos ήταν πραγματικά για λύπηση. Τι να πρωτοπείς, ειλικρινά δε νομίζω να έχω ξαναδεί ομάδα να παίζει τόσο άνευρα, τόσο άτσαλα και κυρίως τόσο αργά. Δεν πρέπει να έτρεξε ούτε ένας παίχτης του Panathinaikos σε όλο τον αγώνα.

Ήθελα να ήξερα, έχει μείνει έστω και ένας οπαδός του Panathinaikos που να στηρίζει Νιόπλια;

attila
29-09-2010, 23:51

ενω το πρωταθλημα δανιας ειναι απο τα πιο ανταγωνιστικα στην ευρωπη.
τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα

Tyler_Durden
29-09-2010, 23:54
Δε θυμάμαι από πότε έχω να δω τόσο ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εικόνα και σε κοουτσάρισμα, και σε ανάπτυξη, και σε φυσική κατάσταση, και σε καθαρό μυαλό, και σε αλλαγές παιχτών, και σε ψυχολογία και παντού, μαζεμένα σε ένα ματς. Με διαφορά το χειρότερο πράμα που έχω δει από το ΣΥΝΟΛΟ της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια. Μεγάλο respect στη 13 που είχε τα άντερα και φώναζε μέχρι το τέλος σε ένα ματς που έβλεπα κόσμο να αποχωρεί από το 70' (και όχι άδικα). Με τέτοια εικόνα δεν υπάρχει ουτε καν ΥΠΟΨΙΑ για την θέση που οδηγεί στο uefa. Θα αρχίσουμε να φτύνουμε κομμάτια καρκίνου ρε μαλάκες! Ξεκολλήστε γαμώ την πουτάνα μου!

carheart
29-09-2010, 23:58
Στον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα δεν κορόιδεψα γιατί έλεγα "οκ, με τη Μπάρτσα έπαιζαν, πιθανότατα και εμείς τόσα θα τρώγαμε". Σήμερα δεν κοροϊδεύω γιατί ο Panathinaikos ήταν πραγματικά για λύπηση. Τι να πρωτοπείς, ειλικρινά δε νομίζω να έχω ξαναδεί ομάδα να παίζει τόσο άνευρα, τόσο άτσαλα και κυρίως τόσο αργά. Δεν πρέπει να έτρεξε ούτε ένας παίχτης του Panathinaikos σε όλο τον αγώνα.

Ήθελα να ήξερα, έχει μείνει έστω και ένας οπαδός του Panathinaikos που να στηρίζει Νιόπλια;

Εδώ που τα λέμε, όσο και αν θέλω να πω πως η διοίκηση ουδέποτε στήριξε έμπρακτα τον Νιόπλια στην μεταγραφική περίοδο αλλά και προτού, ο άνθρωπος τελευταία το παίζει αρκετά άσκημα, και έχει που έχει λίγες επιλογές στο "ανανεωμένο και ισχυρό" ροστερ, το πράγμα γίνεται χειρότερο. Επίσης αν όντως δήλωσε "είμαστε το φαβορί" και το παίζει με ζιλμπέρτο κεντρικό αμυντικό και πάλικατσουράνη και "δεν έχει επιθετικογενή παίκτη ο παναθηναικός αλλά ο Κλέιτον έπρεπε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να φύγει αφού το ρόστερ είναι τόσο γεμάτο και γαμάτο ρε αδερφέ", μάλλον ήρθε η ώρα που ο Νιόπλιας πρέπει να τηγκάνει ψιλοάμεσα.

Atropos
29-09-2010, 23:59

ενω το πρωταθλημα δανιας ειναι απο τα πιο ανταγωνιστικα στην ευρωπη.
τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα

Πως φαίνεται οτι το κατέχεις το άθλημα ρε μεγάλε. Η μήπως σε χάλασε που είπα οτι ο Θείος έκανε το πρωτάθλημα σκατά;

Amnesiac.
30-09-2010, 00:02
Ampalos

redeemer
30-09-2010, 00:09
Σε άλλα νέα,το συμπαθές(; ) σωματείο του Λονδίνου νίκησε,μετά από 3 πέναλτιζ.Γελάει το συμπαν.

chris_boss
30-09-2010, 00:39
Δε θυμάμαι από πότε έχω να δω τόσο ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εικόνα και σε κοουτσάρισμα, και σε ανάπτυξη, και σε φυσική κατάσταση, και σε καθαρό μυαλό, και σε αλλαγές παιχτών, και σε ψυχολογία και παντού, μαζεμένα σε ένα ματς. Με διαφορά το χειρότερο πράμα που έχω δει από το ΣΥΝΟΛΟ της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια. Μεγάλο respect στη 13 που είχε τα άντερα και φώναζε μέχρι το τέλος σε ένα ματς που έβλεπα κόσμο να αποχωρεί από το 70' (και όχι άδικα). Με τέτοια εικόνα δεν υπάρχει ουτε καν ΥΠΟΨΙΑ για την θέση που οδηγεί στο uefa. Θα αρχίσουμε να φτύνουμε κομμάτια καρκίνου ρε μαλάκες! Ξεκολλήστε γαμώ την πουτάνα μου!

ακριβώς αυτά

Kaserinos
30-09-2010, 00:44
το παίζει με ζιλμπέρτο κεντρικό αμυντικό

enough said.

jack the ripper
30-09-2010, 01:07
ο tyler τα ειπε ωραια...
μηδεν παθος μηδεν νευρο τπτ...γιομες για να βρουμε το σισσε και ο θεος βοηθος...ο οποιος ηταν απομονωμενος ολη την ωρα οι μεσοι μας ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ...νταξ για αμυνα δεν χρειαζεται να πω κατι..παντα ετσι ηταν...επισης τζορβας δεν ξερω τι σκεφτοταν ... ας κατσει να δουλεψει το μαλακιστηρι γιατι την εχει δει οτι ειναι κραμα μπουφον-λορις...
δυστυχως αν και δε μου αρεσουν αλλαγες προπονητων δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο που να μπορει να βοηθησει την ομαδα ετσι οπως ειναι....
καλα τη γκελα στην κρητη τη θεωρω δεδομενη ε

MaX Payne
30-09-2010, 01:12
περα απο τζορβα δεν τρεχουνε τα παιδια

Σε άλλα νέα,το συμπαθές(; ) σωματείο του Λονδίνου νίκησε,μετά από 3 πέναλτιζ.Γελάει το συμπαν.

πεναλταρες και τα 3

jack the ripper
30-09-2010, 01:20
και ανεβαζω το ποστ καουνt μου και λεω οτι η κοπεγχαγη που δεν εχει καλους παιχτες μια χαρα ειδα να αλλαζει πασουλες και να βγαζει ορθολογικα την μπαλα απο την περιοχη της... ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΚΡΙΑΡΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΑ?
+τα 2 βασικα συστηματα ειναι τα εξης: α) μπαλια απο τζορβα στον εκαστοτε ΧΑΜΕΡΚΙΛΛΕΡ και γιομα για το σισσε... β) μπαλια απο τζορβα στον ΧΑΜΕΡΚΙΛΛΕΡ αυτος στον αριστερο μπακ ή στον κοφτη που τη δινει στο λετο ο οποιος προσπαθει να περασει ολη την αντιπαλη ομαδα....

jack the ripper
30-09-2010, 01:39
α και γκολ λυον ε..το βρωμοσουτο

cancer
30-09-2010, 03:01
symfwna me aneksakrivwtes plirofories o entoi exese sto kylikeio tou oaka.

schalke - benfica vasikos o kyriakos papadopoulos se olo to enenintalepto, ntaks poly taklin kai den ton perase kaneis omologoumenws, elegan gia man of the match sti net an den eixan mpei ta goal

se fasi pou o keriakos agkaliazei paixti tis benfica prota me to deksi kai meta me to aristero
"kai vlepoume.. oti kerdizei.. kai auti.. ti monomaxia"

GuardianOfIvorytower
30-09-2010, 19:31
Για Κυριάκο διάβασα κ γω ότι έπαιξα πολύ καλά...παιχνίδι δεν είδα χτες, μόνο φάσεις, αλλά στα γκολ πωωω ρε συ Τζόρβα, που πας ρε αγόρι μου.... (κ δε το λέω με εμπάθεια, κακία ή τπτ άλλο, δε χάρηκα που χάσατε χτες κλπ)

jack the ripper
20-10-2010, 18:42
μπαμπ!

δυσκολο το ματσακι σημερα...ακομα δεν τρεχουμε οπως πρεπει..και δεν εχουμε και σιλβα...
τεσπα ελπιζουμε

Odonian
20-10-2010, 19:39
Τι Σίλβα, κανέναν δεν έχουμε.

FIXXXER
20-10-2010, 19:54
Καλη τυχη σημερα, για ισοπαλια ελπιζουμε, δε νομιζω να μας χαρισει τοσες χαρες ο ΠΑΟ φετος και να κανει το 3/3

carheart
20-10-2010, 20:01
μόλις αποκλειστούμε στο μπάσκετ από την Ρουμπίν Καζάν στη νέα λίγκα του Θανάση, θα σε πάρω τηλέφωνο

FIXXXER
20-10-2010, 20:09
001 646 400 2419, knock yourself out

chris_boss
20-10-2010, 21:17
Καλη τυχη σημερα, για ισοπαλια ελπιζουμε, δε νομιζω να μας χαρισει τοσες χαρες ο ΠΑΟ φετος και να κανει το 3/3

Νόμιζα ότι είσαι από αυτούς που δεν ασχολούνται με τις άλλες ομάδες

FIXXXER
20-10-2010, 22:07
Πρωτον, φετος δεν εχει τη δικη μου ομαδα να κοροιδεψω και να γελασω.
Δευτερον, πρεπει να δικαιολογησω καπως τα καθυστερημενα tags, κριμα ειναι να βρισκοντα εκει χωρις λογο.

Daffy
20-10-2010, 23:31
tiflothika

BlackiE
20-10-2010, 23:35
Τι κάνει ο Bale ρε

Chillin Villain
20-10-2010, 23:44
απογοήτευση ρε πούστη,ούτε παντζιτζιφιακός - λύκοι δράμας

Raven Lord
21-10-2010, 00:09
ήταν ένα βήμα μπροστά σε σχέση με τα 2 προηγούμενα.
σκατά όμως

Tyler_Durden
21-10-2010, 00:19
Ματς σούπα και αποτέλεσμα που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια πρόκρισης. Άνευρο παιχνίδι και από τον ΠΑΟ, αλλά πως να μην είναι, αφού το σοβαρότερο αμυντικό χαφ και η τριπλέτα ( Λέτο, Νίνης, Γκοβού) που σχεδιαστηκε να πλαισιώνει τον Γάλλο ψωλαρά, απουσιάζουν χάρη στην τζιγγεροεπιλογή του άχρηστου που παρίστανε τον γυμναστή όλο το καλοκαίρι.Παίζαμε λοιπόν χωρις τα 4/5 των βασικών του κέντρου και το αποτέλεσμα είναι προφανώς ανάλογο. Η ομάδα κουρασμένη και κομμένη στα δύο, είχε να αντιμετωπίσει μια ρωσική εκδοχή του παιχνιδιού που πρόσφερε στην ανθρωπότητα πρώτη Ξάνθη: ταμπούρι και πεσίματα να κυλήσει ο χρόνος. Μέσα σε όλα αυτά είδαμε τον Νιόπλια να κρατάει παγκίτη τον Χριστοδουλόπουλο, (μοναδικό παίχτη όπως αποδεικνύεται τα τελευταία δύο μάτς που κάπως μπορεί να δώσει μια σπιρτάδα και μια "μπούκα" ελλείψει των άλλων) και αντ' αυτού να παίζει βασικός ο Μαρίνος που δημιουργικά δεν το πολυέχει το παλικάρι. Γαρνιτούρα και ανούσιος φραμπαλάς ως τώρα, βλέπω να αποδεικνύεται κι ο έτερος εναπομείνας "δημιουργικός" χαφ, Λουίς Γκαρσία, που αντι να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά, προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα βασικού, ακόμη και όταν γυρίσουν οι τραυματίες, έδειξε οτι το έχει το τόπι, αλλά από πρωτοβουλία και δημιουργία 0. Σχετικά με την φάση του γκολ νομίζω είναι πολύ οριακή και δυστυχώς νομίζω οτι είναι ελαφρώς οφσάιντ, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Τέσπα αυτά εν ολίγοις. Νίκη με αεκ και τον Πουτάνας Γιο, και δεν θα θυμώμαστε τίποτα. Εξάλλου, αν δούμε δυό χρόνια πίσω, την τρίτη αγωνιστική του CL, ο ΠΑΟ ήταν με 1 βαθμό και το τελείωμα των ομίλων τον βρήκε πρώτο. Θεωρητικά λοιπόν πάντα τίποτα δεν χάθηκε ακόμη, γιατί ΕΣΥ μωρή ΠΑΝΑΘΑ το έχεις κάνει πράξη.Αυτά.

chris_boss
21-10-2010, 00:19
Μίζερη εμφάνιση.

ΥΓ. Φίξξξερ λες πίπες.

jack the ripper
21-10-2010, 00:27
η αμυντικη λειτουργια ηταν καλη γενικα και ο ΧΑΜΕΡΚΙΛΛΕΡ εκανε πολυ καλο ματς..αλλα χωρις ζιλμπερτο(που ηταν αυτος που βοηθουσε να παει σωστα η μπαλα μπρος και να ηρεμει το παιχνιδι) λετο και γκοβου ή νινη το αποτελεσμα ηταν να κλεβουμε μπαλες και μετα να γινεται μια τρυπα στο νερο καθως ο γκαρσια δεν ειναι εξτρεμ και ο μαρινος περισσοτερο βοηθαγε αμυντικα..
ε μετα τις αλλαγες το παιχνιδι εγινε πανηγυρι και δεν υπηρχε κανενα συστημα οποτε εκει αν μας καθοταν το γκολ...

Tyler_Durden
21-10-2010, 00:41
Σαν καλός καμμένος, έκανα το παρακάτω και τελικά δεν ξέρω κατά πόσο είναι οφσάιντ. Η φτέρνα του Σισέ και ο αγκώνας του Βύντρα δεν ξέρω κατα πόσο είναι καταλογίσιμα τελικα...

http://i576.photobucket.com/albums/ss202/ER14/goal.jpg

http://i576.photobucket.com/albums/ss202/ER14/goalzoom.jpg

jack the ripper
21-10-2010, 01:31
αχχαχααχαχα μαλακες τωρα ειδα τα γκολ τοτεναμ...ο Bale ( :pink: ) για την πλακα τα πεταξε στην ιδια γωνια ε..ιδιως το πρωτο αφου εκανε κουρσα το μισο γηπεδο απο αριστερα

Odonian
21-10-2010, 01:56
Τάηλερ, ο Σισέ έχει και παίκτη μπροστά του, με τον οποίο παίζει να είναι ίδια ευθεία. Σίγουρα είναι οριακό όμως.

Raven Lord
21-10-2010, 09:29
οριακά ΔΕΝ είναι οφσάιντ, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα...

KoiliaSamprela
21-10-2010, 09:33
οριακά ΔΕΝ είναι οφσάιντ, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα...

SpiritCrusher
21-10-2010, 14:05
E ok ακόμα και χωρίς το κουτάκι του Ταιλερ φαίνεται πως το πόδι του Σισσέ είναι πιο πίσω από όλους. Είναι ένα οριακό offside, σιγά.

00i00
21-10-2010, 15:08
το κουτακι του ταηλερ στερειται κατι πολυ σημαντικου
λεγετε ''προοπτικη''...

http://i56.tinypic.com/skx0cx.jpg

η κιτρινια διαγωνιος συγκλινει βεβαια κι αλλο αριστερα κανονικα,αλλα οκ για να καταλαβαινομαστε την εκανα παραλληλη

τουλαχιστον ενα μετρο οφφ

Krux
21-10-2010, 15:19

:facepalm:

BlackiE
21-10-2010, 15:22
Τύφλα να χουν οι εκπομπές και οι Βαρούχες :touched:

chris_boss
21-10-2010, 15:26
το κουτακι του ταηλερ στερειται κατι πολυ σημαντικου
λεγετε ''προοπτικη''...

http://i56.tinypic.com/skx0cx.jpg

η κιτρινια διαγωνιος συγκλινει βεβαια κι αλλο αριστερα κανονικα,αλλα οκ για να καταλαβαινομαστε την εκανα παραλληλη

σωστό το σχήμα αλλά πως γίνεται να μη βλέπεις ότι υπάρχει κι άλλος παίκτης;

00i00
21-10-2010, 15:30

ο μπροστα του ειναι της Καζανι? δεν ξεχωρισα
το κουτακι με εκανε να νομισω οτι εννοαε τον παικτη με το 3

αν λετε για τον μπροστα του τοτε ΔΕΝ ειναι οφφ

SpiritCrusher
21-10-2010, 16:04
H κίτρινη διαγώνιος κανονικά συγκλίνει πιο δεξιά, όχι αριστερά μιας και όσο πλησιάζεις προς το κέντρο μιας οπτικής γωνίας οι γραμμές γίνονται πιο κάθετες προς τον παρατηρητή.

Είδα και το βίντεο και οκ απλά όταν φεύγει η μπάλα όντως έχει ήδη κάνει ο Σισσε το βήμα παραπίσω και στον παρατηρητή πρέπει να δίνει την εντύπωση πως είναι ξεκάθαρο. Είναι οριακό στο ότι μιλάμε απλά για ένα πόδι αλλά

The 2005 edition of the Laws of the Game included a new International Football Association Board decision that stated being "nearer to an opponent's goal line" meant that "any part of his head, body or feet is nearer to his opponents' goal line than both the ball and the second-last opponent (the last opponent typically being the goalkeeper).

Οπότε μπορούσε να το δώσει αν ήθελε, όπως και να μην το δώσει, αλλά μάλλον ήθελε :P

GG*
22-10-2010, 06:01
μην το κουραζουμε
καθαρο γκολ ειναι
ο κοκκαλης φταιει

Odonian
22-10-2010, 23:11

ο μπροστα του ειναι της Καζανι? δεν ξεχωρισα
το κουτακι με εκανε να νομισω οτι εννοαε τον παικτη με το 3

αν λετε για τον μπροστα του τοτε ΔΕΝ ειναι οφφ

Δεν είναι καθόλου σίγουρο, είναι μια τρομερά οριακή φάση που κάλλιστα μεν δίνεται ίδια ευθεία (με τον μπροστινό του Σισέ), αλλά το ίδιο εύκολα μπορεί να πει κάποιος ότι με το γράμμα του νόμου το "μυτάκι" της πατούσας του Γάλλου είναι πιο μπροστά. Αυτά όμως τα κάνουμε εμείς που ψωλάρουμε στο ΗΑΡ, είναι τρομερά δύσκολο για τον επόπτη να είναι σίγουρος, αφού το βλέπει από τηδώθε μεριά και ο αντίπαλος παίκτης δε φαίνεται, άσε που ο Σισέ πετάγεται όπως πάντα πολύ γρήγορα. Δεν έχει νόημα να μιλάμε για τη φάση αυτή, πέρα από το φιλολογικό.

Εγώ, αν ήμανε ο θεός που τα βλέπει όλα, θα το άφηνα, είναι ίδια ευθεία και η όποια αμφιβολία είναι υπέρ του επιτηθέμενου.

Griffith
03-11-2010, 01:46
κερδισε το 0-0 του ο παο στο μακρινο ταταρισταν.η συνταγη δοκιμασμενη αλλα αναλατη με ευθυνη του κοουτς.
σε αλλα νεα, στο 3-1 ξεσκισμα της ιντερουλας απο την τοτεναμιτσα, ολα τα λεφτα το αδιανοητο σπριντ του gareth bale στο τελευταιο γκολ.

jack the ripper
03-11-2010, 03:09
πραγματικα τι τελικη και επιταχυνση εχει το παλικαρι...

επισης στο πρωτο γκολ πολυ ωραια κινηση και πασα μοντριτς

Kelldorain
03-11-2010, 12:08
Bale :touched: , πάντως η Ίντερ τουλάχιστον αμυντικά έχει πέσει πολύ σε σχέση με πέρυσι. Επίσης

http://www.youtube.com/watch?v=Jc5ln1NnZhg

(ο διαιτητής έδωσε φάουλ υπέρ του Βαλντέζ)

commissar
03-11-2010, 12:41
μάλλον υπέρ του Πουγιόλ το έδωσε

SpiritCrusher
04-11-2010, 00:37
Όπως και να έχει ούτε καν κίτρινη; Εμετοί.

scarecrow
04-11-2010, 00:41
Αλέκος : Το ματσάκιον δείχνει να χάθηκε για την Ρεάλ.

Πολλά respect στο παππού Ιντζάκι.

BlackiE
04-11-2010, 00:43
Ήταν καθόλου offside το 2ο;

scarecrow
04-11-2010, 00:47
λεπτομέρειες....

Abruzzi
04-11-2010, 01:44
μεγιστο respect για αλλη μια φορα στο φαινομενο pippo

MaX Payne
04-11-2010, 13:00
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/RealMadrid/295802.html

:-D

jzLOKPT2g9k

KoiliaSamprela
04-11-2010, 13:22
γνωστός καραγκιόζης σε εμετική ομάδα :touched:

Kelldorain
04-11-2010, 13:23
http://i54.tinypic.com/el17c0.gif

MaX Payne
04-11-2010, 13:26
http://i54.tinypic.com/el17c0.gif

ειναι πολυ μεγαλος καραγκιοζης :pink:

και ηταν καλη η ρεαλ εχθες

SpiritCrusher
04-11-2010, 14:02
Λατρείας είναι.

Nasum
04-11-2010, 14:44
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/RealMadrid/295802.html

:-D

jzLOKPT2g9k

Έπρεπε να το κάνει σε τίποτα Σέρβους ή Αργεντίνους.

KoiliaSamprela
04-11-2010, 14:52
Ενώ Ελλάδα ας πούμε ε? θα του πέταγαν γλαδιόλες :)

SpiritCrusher
04-11-2010, 14:56
Ναι, πολύ δύσκολο...εδώ το έκανε ο Ριβάλντος.

Καλά σας γαμάει ο Μουρινιος. QQ moar.

Nasum
24-11-2010, 00:29
Ομοιότητες aka σωσίες Μαρσέλο με Εμάνουελσον.

carheart
24-11-2010, 00:41
Δεν βλεπόταν ο Ajax απόψε, δεν καταλαβαίνω γιατί οι πρόεδροι κάνουν τόσο κακό σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο.

Mitsmann
24-11-2010, 00:48
εγω ειχα μαζοχισμους και απ ολα τα ματς επελεξα το Τσελσι - Ζιλινα.

επικο ματς. η Ζιλινα με εμφανισεις Νοριτς (!) για να μαστε στο κλιμα, εκανε μια φαση στο ματς και προηγηθηκε 0-1 στο 20.
ακολουθησε ματς επος με τους Ζιλιναιοι (σικ) να εχουν 10 ατομα στην περιοχη και την Τσελσι να παιζει με διπλη ζωνη επιθεσης (κοπηραητ Μιτς 23/11/2010)
τελικα πηρε το ματς με 2-1 στο 85 εχοντας 2 δοκαρια και περιπου 42 φανταστικομμυρια σουτ, με το 2ο γκολ να θυμιζει παλιο καλο Ολυμπιακο ερλυ 90ς στο τσουλου.

Daffy
24-11-2010, 01:07
enoxlitika ta mats pou i mia omada exei stis takseis tis tin kristxiano k i alli exei ton klapsouarez.i sixamara spaei konter

entiposiazomai kathe fora pou vlepo ton martselo.apo to tsirkoulo ton proigoumenon eton,se ena olokliromeno mpak

chris_boss
24-11-2010, 01:37
εγω ειχα μαζοχισμους και απ ολα τα ματς επελεξα το Τσελσι - Ζιλινα.

επικο ματς. η Ζιλινα με εμφανισεις Νοριτς (!) για να μαστε στο κλιμα, εκανε μια φαση στο ματς και προηγηθηκε 0-1 στο 20.
ακολουθησε ματς επος με τους Ζιλιναιοι (σικ) να εχουν 10 ατομα στην περιοχη και την Τσελσι να παιζει με διπλη ζωνη επιθεσης (κοπηραητ Μιτς 23/11/2010)
τελικα πηρε το ματς με 2-1 στο 85 εχοντας 2 δοκαρια και περιπου 42 φανταστικομμυρια σουτ, με το 2ο γκολ να θυμιζει παλιο καλο Ολυμπιακο ερλυ 90ς στο τσουλου.

κάτι δε θυμασαι καλά

Mitsmann
24-11-2010, 01:45
προφανως εννοω ερλυ 00ς.
χαχ.

Nasum
24-11-2010, 01:50
Τι έγινε στο ημίχρονο του Ρόμα - Μπάγερν;

green_machine
24-11-2010, 02:15
Τι έγινε στο ημίχρονο του Ρόμα - Μπάγερν;

:grin:

commissar
24-11-2010, 19:06
http://contra.gr/Soccer/Europe/ChL/RealMadrid/298598.html

Sotos_The_Tequiler
24-11-2010, 19:17
θα μπορούσε να είναι και μούφα άνετα αλλά το δεχόμαστε ως αλήθεια μόνο και μόνο επειδή είνα μουρίνιο

Mitsmann
24-11-2010, 22:53
ετσι φιλικα, αν σφυριζετε ολη την ωρα που εχει κατοχη η Μπαρτσελονα, θα παθετε ασφυξια.

scarecrow
24-11-2010, 23:00
Ενώ εαν παίζατε εσείς ας πούμε θα την παίζατε μονότερμα :razz:

dopefiend
25-11-2010, 00:05
επιτέλους ένας εκφωνητής που λέει σωστά το mascherano.

warlord mkII
25-11-2010, 00:10
Διαστημικό το 2ο.... Φαντάσου πόσα θα έγραφε το σκορ άμα καιγότανε για νίκη η μπάρτσα

jack the ripper
25-11-2010, 00:49
επισης στο ημιχρονο πασες¨87-300+ αν θυμαμαι καλα

Raven Lord
25-11-2010, 00:54
αναμμενόμενο. ετς κ αλλιώς ότι χάθηκε, χάθηκε σε άλλο ματς, όχι σήμερα

jack the ripper
25-11-2010, 00:55
ε καλα ναι εννοειται..
παντως ο δημουτσος πιστευω περισσοτερη ωρα περασε πεσμενος στο χορταρι απο τα ακυρα τακλιν παρα ορθιος

Odonian
25-11-2010, 01:10
Ο Δημούτσος έχει την τακτική παιδεία αμυντικού χαφ Τζένεραλς (αυτή δεν είναι θέση, είναι ΘΕΣΜΟΣ).

chris_boss
25-11-2010, 01:10
Τώρα που μας επιστρέφεται κι ο Κλέιτον, πάμε για μέρα μαρμότας. Ελπίζω να μάθει γρήγορα το ρόστερ ο Φερέιρα.

jack the ripper
25-11-2010, 01:12
Ο Δημούτσος έχει την τακτική παιδεία αμυντικού χαφ Τζένεραλς (αυτή δεν είναι θέση, είναι ΘΕΣΜΟΣ).

με προσβαλεις :P

Odonian
25-11-2010, 01:18
Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος (αμυντικος χαφ Τζένεραλς ε!). :ρ

jack the ripper
25-11-2010, 01:21
αχχαχα ναι το φανταζομαι :P

nothingman
25-11-2010, 01:26
http://tinyurl.com/37f5x8t
ν'αγιάσει το χέρι σου ρε πεσέιρο.

FIXXXER
25-11-2010, 01:43
Ποιος ειναι αυτος ο ηλιθιος και σε ποιον εκανε κωλοχερο?
Ειδα το ματς στον Lefko Purgo, καφετερια στην Αστορια που εχει ολα τα θετικα της ελληνικης_καφετεριας_που_βλεπουν_μπαλα χωρις το καπνισμα, epic win. Να ναι καλα ο Τζορβας γιατι ανετα θα μπορουσε να ειναι 4 ή 5. Απο την αλλη, ε κατι επρεπε να πιασει κι αυτος.

Εχω μια γνησια απορια και δε θελω να δουλεψω κανενα συντροφο βαζελο γιατι ως Ολυμπιακος ξερω πως νιωθουν μια τετοια βραδια. Γιατι ο Λαζαρος θεωρειται καλος ποδοσφαιριστης? Επειδη τρεχει ή επειδη προσπαθει? Γιατι αυτα τα κανει καθε ποδοσφαιριστης που σεβεται τον εαυτο του (και αρα μια πολυ μικρη μειονοτητα στην Ελλαδα), αλλα δεν ειναι αρκετα για να λεμε οτι ειναι καλος παικτης. Μιλαμε για κριαρι ολκης ε.

jack the ripper
25-11-2010, 01:46
ε φαντασου για να λεμε οτι ειναι στα τελευταια ματς σταθερα στους διακριθεντες πως ειναι οι αλλοι (πλην σισε :pink:)

Nasum
25-11-2010, 01:49

Ο αποπάνω παπάρας πάω στοίχημα ότι έχει αφίσα Κατσουράνη στο δωμάτιό του.
έδιτ @ Φίχχχερ:Στον Μέσι το έκανε.

Στα του αγώνα τώρα,δεν είχα καμιά απαίτηση από το σημερινό παιχνίδι αλλά με εξτρέμ Δημουτσομαρίνο δεν σε φοβάται κανένας.-

carheart
25-11-2010, 01:52
Εχω μια γνησια απορια και δε θελω να δουλεψω κανενα συντροφο βαζελο γιατι ως Ολυμπιακος ξερω πως νιωθουν μια τετοια βραδια. Γιατι ο Λαζαρος θεωρειται καλος ποδοσφαιριστης? Επειδη τρεχει ή επειδη προσπαθει? Γιατι αυτα τα κανει καθε ποδοσφαιριστης που σεβεται τον εαυτο του (και αρα μια πολυ μικρη μειονοτητα στην Ελλαδα), αλλα δεν ειναι αρκετα για να λεμε οτι ειναι καλος παικτης. Μιλαμε για κριαρι ολκης ε.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει φοβερή αντίληψη κάθε παιχνιδιού στο οποίο συμμετέχει, δημιουργεί και βάζει γκολ σε ικανοποιητικό βαθμό, κλέβει, ξέρει πως να κινηθεί μετά το κέντρο, μαρκάρει, είναι μαχητικός, κυνηγάει κάθε φάση και ήταν απροπόνητος το καλοκαίρι. Επίσης χωρίς ίχνος καζούρας, ο παίχτης που σε νίκησε στο ΟΑΚΑ ήταν αυτός και μόνο αυτός. Και για τα Παναθηναϊκά standarts της παρούσης περιόδου, με την εξαίρεση ενός Σισέ, ο Χριστοδουλόπουλος είναι ο καλύτερος παίχτης της ομάδος, και σίγουρα ο πιο σταθερός.

edit : γράφω και γω λάζαρος παπαδόπουλος και λέω τι σκατά δεν μου κολλάει στο ποστ

Tyler_Durden
25-11-2010, 01:54

πριν πω για το ματς, κρεμάλα στον παραπάνω μπετόβλακα, που θα συνδέσει την ηλίθια φιγούρα του, με την έννοια "φίλος του Παναθηναικού" ανα τον κόσμο.Μπράβο μαλάκα.Του έκανες τη μούρη κρέας του Μέσσι.

Στα του ματς, πραγματική ντροπή. Και ναι, ντροπή και όχι απλά απογοήτευση. Γιατί σήμερα η μπαρτσελόνα, δεν έτρεχε, αλλά έπαιζε απλά και συγκεντρωμένα. Δεν μπήκε να σε βιάσει και σου έκανε άνετα 3 γκολ. Γιατί έπαιζες στην έδρα σου, και οι αντιδράσεις σου ήταν λες και έπαιζες σε κάποια εχθρική έδρα. Γιατί απλά έκανες ένα "τυπικό" σου παιχνίδι. Μα πάνω απ' όλα γιατί φοράς το τριφύλλι, και με αυτό το ματς αθροίζονται ένα σωρό αρνητικά ρεκόρ που δεν σου πρέπουν σαν σύλλογο και σαν φανέλα. Ένα γκολ ενεργητικό και 10 παθητικό σε 5 αγώνες. 2 βαθμοί. Για πρώτη φορά τελευταίος σε όμιλο του CL. Για πρώτη φορά ήττα στην έδρα σου από ισπανική ομάδα. Κι αν ψάξουμε βρίσκουμε ένα σκασμό αρνητικά ακόμη. Μα θα μου πείτε "έλα ρε μαλάκα με μπαρτσελόνα έπαιζε", ναι ρε μαλάκες αλλά δεν δέχομαι να χάνω στο γηπεδό μου, στην έδρα μου με κάτω τα χέρια και να έχω κάνει όλες κι όλες δυο ευκαιρίες για γκολ. Μέχρι πέρυσι, όποιος και να ερχότανε στο ΟΑΚΑ, όσο κι αν χάναμε, το παλεύαμε. Και σήμερα ο τρόπος που έπαιξε η μπαρτσελόνα δεν ήταν το "playstation" που μας πρίζουν όλοι τα παπάρια οτι παίζει. Σήμερα έπαιξε όσο ήθελε. Κι αυτό είναι που μου σπάει τα αρχίδια. Να γίνεται ο ΠΑΟ έρμαιο στις ορέξεις όχι απλά της μπάρτσα αλλά και της κάθε κοπεγχάγης, και της κάθε σμαράγδια και ρουμπίνια που εφαρμόζει το αγωνιστικό της πλάνο ανενόχλητη. Η ντροπή δεν έγκειται λοιπόν στην σημερινή εικόνα, αλλά σε όλα αυτά που η σημερινή εικόνα αντιπροσωπεύει.

Daffy
25-11-2010, 02:00
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει φοβερή αντίληψη κάθε παιχνιδιού στο οποίο συμμετέχει, δημιουργεί και βάζει γκολ σε ικανοποιητικό βαθμό, κλέβει, ξέρει πως να κινηθεί μετά το κέντρο, μαρκάρει, είναι μαχητικός, κυνηγάει κάθε φάση και ήταν απροπόνητος το καλοκαίρι.
:fear:

carheart
25-11-2010, 02:02
έχουμε ξανατερματίσει τελευταίοι σε όμιλο CL

Nasum
25-11-2010, 02:03
Ρε Τάιλερ μια χαρά τα λες,αλλά τι να πει ο Γκουαρντιόλα στους παίχτες του;"Κλείστε χώρους μην σας ξεφύγει ο Μαρίνος;"
Δεν θυμάμαι ούτε μια φάση όπου ο Αντριάνο ή ο Άλβες να γυρίσανε να καλύψουνε κάτι στην άμυνα.Πραγματικά ο Μαρίνος μου θύμισε τα μικρά παιδάκια που τα βάζουν στη μέση οι μεγάλοι και παίζουνε κορόιδο.Για τον Δημούτσο το τάκλιν που έκανε στο πουθενά στο 2ο γκολ είναι ο τέλειος καθρέφτης της αγωνιστικής του αξίας.Ας τελειώσει πια αυτό το αστείο με τους φέρελπις Έλληνες ποδοσφαιριστές.Το μόνο θετικό από το σημερινό αγώνα ήταν η εμφάνιση Τζόρβα που ελπίζω να τον βοήθησε να ξύπνησει από τον λήθαργο των 2 τελευταίων μηνών.

carheart
25-11-2010, 02:07
Μα γιατί, και την προηγούμενη φορά με τη Μπαρτσελόνα έπαιζε ο ανερχόμενος Λεοντίου που τώρα διαπρέπει στην Ηλιούπολη.

Nasum
25-11-2010, 02:10
Ο Λεοντίου πλάκα πλάκα ήταν τρεις κλάσεις ανώτερος από αυτά τα χαζά,μην κοιτάς που του κόπηκε το πόδι στα δύο και πήρε την κάτω βόλτα.

FIXXXER
25-11-2010, 02:12

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει φοβερή αντίληψη κάθε παιχνιδιού στο οποίο συμμετέχει, δημιουργεί και βάζει γκολ σε ικανοποιητικό βαθμό, κλέβει, ξέρει πως να κινηθεί μετά το κέντρο, μαρκάρει, είναι μαχητικός, κυνηγάει κάθε φάση και ήταν απροπόνητος το καλοκαίρι. Επίσης χωρίς ίχνος καζούρας, ο παίχτης που σε νίκησε στο ΟΑΚΑ ήταν αυτός και μόνο αυτός. Και για τα Παναθηναϊκά standarts της παρούσης περιόδου, με την εξαίρεση ενός Σισέ, ο Χριστοδουλόπουλος είναι ο καλύτερος παίχτης της ομάδος, και σίγουρα ο πιο σταθερός.

edit : γράφω και γω λάζαρος παπαδόπουλος και λέω τι σκατά δεν μου κολλάει στο ποστ
Σε ευχαριστω για την ειλικρινη σου απαντηση, το προβλημα ειναι πως η αντιληψη που εχεις περι ποδοσφαιρου σε κανει να τα βλεπεις ετσι τα πραγματα. Με χαροποιει βασικα το οτι τα βλεπεις ετσι.
Χωρις ιχνος καζουρας, πως ενιωσες οταν ειδες τον Πουγιολ μια φορα ακομα μεσα στη χαρα?

carheart
25-11-2010, 02:14
Τι έχει η αντίληψή μου FIXXXER;;;

Δεν λέω για Πουγιόλ

Amnesiac.
25-11-2010, 02:18
Οι πράσινοι έκαναν συντήρηση εν’ όψει Κέρκυρας και οι Καταλανοί φόρτσαραν παρότι τη Δευτέρα τους περιμένει η Ρεάλ. Συμβαίνουν κι αυτά.

Βασιλαράς speaking.

«Ίσως αν πετυχαίναμε το γκολ στη φάση του Σισε να ήταν αλλιώς  τα πράγματα. Ατυχήσαμε αν μπορούσαμε να κάνουμε το 1-1 θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στο 2-0 τελείωσαν τα πάντα», τόνισε αρχικά ο Λάζαρος.

freak brother
25-11-2010, 02:22
europa league.

τελικα ημουν αισιοδοξος μετα την κληρωση

Entrancemperium
25-11-2010, 02:42
Κάτι άλλο, χωρ'ις καμία απολύτως διάθεση να δικαιολογήσω τίποτα..
Πιστεύετε ότι π.χ. αν υπήρχαν στη 18άδα άρα και στην ενδεκάδα Leto, Νίνης και νηφάλιος Γκοβού, θα υπήρχε κάτι διαφορετικό; Δεν εννοώ στο τελικό αποτέλεσμα αλλά στο θέμα της αξιοπρεπούς εμφάνισης που τόοοοσο καιρό έχουμε να δούμε.
Δηλαδή αυτό το "δεν είχα τι να βάλω και αναγκαστικά βάζω τον Ελίνι που κάνει τάκλιν στα κουνούπια που πέταγαν λόγω υγρασίας στο γήπεδο" ξέρω γω με έκανε να παρατήσω τον αγώνα τελείως. Για πείτε!

FIXXXER
25-11-2010, 02:46
Τι έχει η αντίληψή μου FIXXXER;;;

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει ENA φοβερή αντίληψη κάθε παιχνιδιού στο οποίο συμμετέχει, ΔΥΟ δημιουργεί και βάζει γκολ σε ικανοποιητικό βαθμό, ΤΡΙΑ κλέβει, ΤΕΣΣΕΡΑ ξέρει πως να κινηθεί μετά το κέντρο, ΠΕΝΤΕ μαρκάρει, ΕΞΙ είναι μαχητικός, ΕΦΤΑ κυνηγάει κάθε φάση και ΟΚΤΩ ήταν απροπόνητος το καλοκαίρι.

Ας τα πιασουμε ενα ενα λοιπον.

1. Το τι ακριβως σημαινει αυτο, δεν το ξερω. Ξερει οτι παιζει με τη Μπαρτσελονα? Πραγματικα δεν ξερω τι εννοεις.
2. Για ελληνικο πρωταθλημα, μπορει. Και παλι, δε συγκρινεται με μεγαλεια του παρελθοντος για την ομαδα σου.
3-4. Δεχομαι ενα απο τα δυο, ειτε ειναι αμυντικο χαφ (αρα πρεπει να κλεβει) και ξερει πως να κινειται μετα το κεντρο, ειτε ειναι "forward" (αρα πρεπει να ξερει πως να κινειται) και εχει την ταση να κλεβει, που ειναι πολυ θετικο οντως.
5. ΟRLY? Μη μου πεις οτι το εμαθε σε ακαδημια ποδοσφαιρου?!?!
6. Οντως, και το ανεφερα ως βασικο του προσον και μεγαλο του συν
7. Δες το 7, αφου ειναι το ιδιο πραγμα.
8. Δεν το ηξερα, αλλα υποθετω πως δεν ειναι πλεον απροπονητος.

carheart
25-11-2010, 02:50
μπορώ να σου απαντήσω στο καθένα, αλλά όταν λέω "δεδομένης της παρούσης κατάστασης" και απαντάς "δε συγκρινεται με μεγαλεια του παρελθοντος για την ομαδα σου" διαπιστώνω πως είσαι βλάκας που δεν ξέρει ανάγνωση οπότε γιατί να σου απαντήσω στο καθένα;

ο κοκκινοσυνδικαλισμός να διαχειριστεί τις μούτζες, we are not alone!

chris_boss
25-11-2010, 02:50
αρχίδια είναι και πρήζονται

FIXXXER
25-11-2010, 02:54

Σε πινκαρα, ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ που προσπαθω να κανω μια κουβεντα χωρις να γινω εριστικος, εκτος κι αν διαφωνεις (αλιμονο, ουτως η αλλως δεν υπαρχει περιπτωση οτι και να γραψω να σαρεσει και καλυτερα μαλλον).
Η ουσια ειναι πως μπορεις να με κανεις και ignore, και στο συνιστω ανεπιφυλακτα, μονο στο αθλετιξ γραφεις πλεον ουτως η αλλως, δηλαδη στο κομματι του φορουμ που εγω δεν πολυγραφω εκτος κι αν εχω τασεις μαζοχισμου, οπως τωρα.

Καρχαρτ, ΩΡΑΙΑ, το δεχομαι, δεν ειπα οτι ειναι ο χειροτερος παικτης που ειχατε στην ιστορια, ουτε καν απο τους κακους (εχετε κι εσεις κι εμεις μεγαλο παλμαρε παικτων), αλλα δε μπορω να ακουω οτι ειναι και παιχτουρα, ΗΜΑΡΤΟΝ.

chris_boss
25-11-2010, 02:57

Σε πινκαρα, ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ που προσπαθω να κανω μια κουβεντα χωρις να γινω εριστικος, εκτος κι αν διαφωνεις (αλιμονο, ουτως η αλλως δεν υπαρχει περιπτωση οτι και να γραψω να σαρεσει και καλυτερα μαλλον).
Η ουσια ειναι πως μπορεις να με κανεις και ignore, και στο συνιστω ανεπιφυλακτα, μονο στο αθλετιξ γραφεις πλεον ουτως η αλλως, δηλαδη στο κομματι του φορουμ που εγω δεν πολυγραφω εκτος κι αν εχω τασεις μαζοχισμου, οπως τωρα.

Καρχαρτ, ΩΡΑΙΑ, το δεχομαι, δεν ειπα οτι ειναι ο χειροτερος παικτης που ειχατε στην ιστορια, ουτε καν απο τους κακους (εχετε κι εσεις κι εμεις μεγαλο παλμαρε παικτων), αλλα δε μπορω να ακουω οτι ειναι και παιχτουρα, ΗΜΑΡΤΟΝ.

κι όμως γίνεσαι εριστικότατος εκτός κι αν έχεις σοβαρό πρόβλημα ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ του παιχνιδιού.

freak brother
25-11-2010, 03:01
o Δομαζος ηταν καλυτερος απο Λαζο , να τα λεμε αυτα.

FIXXXER
25-11-2010, 03:02
Ειρωνεια με κατι που εχω πει πιο πανω, πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.

Καθολου εριστικος δεν γινομαι, εγραψα για εναν παικτη του ΠΑΟ και συγκεκριμενα τον Λαζαρο πως τον θεωρω κριαρι, στην καλυτερη μετριο, αν δε μπορεις να διαβαζεις τιποτα κακο για παικτες του ΠΑΟ δεν ειναι δικο μου το προβλημα.
Αν παλι σε ενοχλησε ο τροπος ομιλιας μου προς τον Καρχαρτ, πεστο μου να το ξερω, γιατι αλλωστε ο Καρχαρτ οποτε μιλαμε μου μιλαει με το σεις και με το σας!
Αν σε ενοχλησε κατι αλλο, ε πεστο μου να καταλαβω κι ασε τις ειρωνειες.

chris_boss
25-11-2010, 03:10
Ο Χριστοδουλόπουλος έκανε καλό παιχνίδι. Ο Κάρχαρτ σου είπε 5-6 πράγματα που θεωρεί ότι κάνει καλά κι εσύ το έπαιξες τρελή. Εκτός κι αν πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τι μπορεί να σημαίνει αντίληψη παιχνιδιού και το ΟRLY? δεν είναι ειρωνία της κωλάρας (c)

FIXXXER
25-11-2010, 03:17
Οχι, δεν εχω καμια ιδεα τι μπορει να εννοει αντιληψη παιχνιδιου στο οποιο παιζει, το ρωτησα ευθεως νομιζω. Αντιληψη χωρου ξερω πολυ καλα τι σημαινει, αν αυτο εννοει. Η ειρωνεια μου ηταν προς τον καρχαρτ, και αν πρηχτηκαν τα αρχιδια του αυτο, πρωτον μπορει να το πει κι ο ιδιος (αντιθετως προτιμησε να με πει βλακα, much more subtle), αφετερου, αν ΕΓΩ επρηξα τα αρχιδια του καρχαρτ εν προκειμενω, φαντασου πως ειναι τα δικα μου αρχιδια απο δεκαδες παρεμφερη ειρωνικα ποστς εδω και χρονια κι απο αυτον κι απο σενα, με τα οποια προτιμω να μην ασχολουμαι στο 90% των περιπτωσεων, αλλα σημερα νιωθω ετοιμος για πολλη πρασινη μουτζα.

ΥΓ. Στα πεντεξι πραγματα που θεωρει οτι κανει καλα, απαντησα διεξοδικα και με εξαιρεση μια (1) πουτσοειρωνεια, δε νομιζω πως εγραψα κατι αλλο περιεργο. Αλλα σορρυ κιολας, το ΜΑΡΚΑΡΕΙ δεν αποτελει προσον για μενα για εναν ποδοσφαιριστη, κατι που μας πηγαινει στην πρωτη μου απαντηση, στο οτι χαιρομαι παρα πολυ αν καποιος που το θεωρει ως προσον βρισκει τον Λαζαρο Χριστοδουλοπουλο καλο παικτη.

Odonian
25-11-2010, 03:25
Αντίληψη του παιχνιδιού μπορεί να σημαίνει να ξέρει σε ποια μέτρα θα πρεσάρει, πότε πρέπει να γυρνάει να βοηθάει τον μπακ της μεριάς του και πότε να μένει ψηλά, αν τον παίρνει να περάσει τον μπροστινό του ή πρέπει να βγάλει μεγάλη μπαλιά (γενικά πώς πρέπει να αναπτυχθεί ανάλογα με τον αντίπαλο και τη στιγμή του αγώνα), πότε να γυρίσει τη μπάλα για να παγώσει το παιχνίδι και πότε να την τρέξει, αν οι συμπαίκτες του χρειάζονται καμιά φωνή γιατί κοιμούνται και ένα κάρο άλλα πράγματα αγωνιστικά και μη.

Όσο για το αν είναι προσον το ότι μαρκάρει, για κάποιες από τις προπονητικές φιλοσοφίες εκεί έξω (συμπεριλαμβανομένης και του ερνεστο βαλβερδε) ο παίκτης πίσω από τον επιθετικό πρέπει να είναι μάστορας στο πρέσινγκ (ball winning midfielders τους λέμε εμείς οι αγγλομαθείς). Στη θέση αυτή έχουν μεγαλουργήσει όμως και παίκτες που καθόλου δεν το έκαναν αυτό και γι' αυτό και ο Κάρχαρτ το συμπεριέλαβε στα προσόντα του. Δεν το είπε για προσόν ενός στόπερ που θα ήταν αστείο.

SpiritCrusher
25-11-2010, 03:28
Ok, τελικά θα πείτε ποιος είναι αυτός στη πικ και γιατί κάνει ότι κάνει ή έτσι το βάλαμε;

Daffy
25-11-2010, 03:53
http://cache.daylife.com/imageserve/0fqYbMe1L54LC/610x.jpg

Ford Prefect
25-11-2010, 04:26
Δεν τον λες κριάρι. Μέτριο τον λες. Το μέγιστο της απόδοσής του είναι δύο μπαλιές στον Σισέ στο μεταξύ μας ματς. Θα έπρεπε να είναι ο Πετρόπουλός σας και αυτή τη στιγμή είστε οι πνιγμένοι που πιάνονται από τα μαλλιά τους.

Επίσης, διαπιστώνω μεγάλη αλληλεγγύη, μασωνικού επιπέδου μεταξύ βάζελων εδώ μέσα. Άσχετο.

Για το ματς το 3-0 είναι βαρύ γιατί αυτή η Μπαρτσελόνα έπαιζε στο ρελαντί και δεν μπορούσες να της πάρεις την μπάλα. Σαν να έπαιζαν κορόιδο ήταν και δεν υπήρχε κανείς να τρέξει στο κέντρο να τους πιέσει λίγο. Ο Ζιλμπέρτο είχε στιγμές αξιοπρεπείας αλλά πολύ αργός, το ίδιο και ο Βύντρα αλλά έγινε άλογο καθ'ότι μόνος. Ο Μαρίνος στην αρχή επίσης αμυντικά κάτι έκανε, ο Δημούτσος ήταν για το πέος καβάλα.

Αμυντικά στάθηκε αξιοπρεπώς ο βάζελος μέχρι το πρώτο γκολ, μετά η κατάρρευση, ούτε τα προσχήματα. Μου κάνει εντύπωση που δεν σχολιάζετε τον Γκαρσία. Εκτός από τον απελπιστικά μόνο Σισέ, ήταν μακράν ο μόνος παίχτης που δεν θα έπρεπε να ντρέπεστε που έπαιζε σήμερα, ίσως ήταν και το καλύτερο παιχνίδι του.

Επίσης, ο νέος σας προπονητής φαίνεται ότι εντόπισε το βασικό σας χρόνιο πρόβλημα (άμυνα χωνί) και κάτι έκανε, τουλάχιστον είναι ορθολογιστής, τα γκολ που φάγατε δεν είναι και της ντροπής, με Μπάρτσα έπαιζες, ασχέτως τις 2 ταχύτητες κάτω. Δεν ξέρω τι θα κάνει για την επίθεση, που αυτή τη στιγμή κρέμεστε από το σερί του Σισέ, ας γυρίσουν Νίνης και Λέτο και βλέπουμε. Είναι αστείο να αναφέρετε τον Γκοβού ακόμα (κάποιοι). Είχαμε να δούμε τέτοιον τουρισμό από εποχή Κονσεϊσάο.

Συνοπτικά, η εμφάνιση εμένα μου φάνηκε της ψυχρής λογικής. Συμμάζεμα και δοκιμές. Μέχρι το πρώτο γκολ ήταν και αξιοπρεπής. Από ένα σημείο και έπειτα θλιβερή βέβαια (με Γκαρσία έξω ειδικά).

Ο Τζόρβας είναι ο νέος Βύντρα. Δε Μπλιτζ Κερς.

nothingman
25-11-2010, 12:14
http://tinyurl.com/2wosjvr
(Λιάνα μου! Σάντρο μου!)

rat_poison
25-11-2010, 13:18
Όσκαρ υποκρισίας στο Λιανάκι. Την επόμενη φορά και με το Μπερλουσκόνι στο γήπεδο.

regularpaul
25-11-2010, 15:24
Μου εξηγει καποιος γιατι θεωρειται στον τυπο τοσο δεδομενη η τελευταία θέση στον όμιλο?
ΟΚ, κακος ΠΑΟ που αποκλειεται να κανει 2 νικες και Μπαρτσα με τα δεύτερα στα
υπολοιπα ματς. Αλλά τέτοια βεβαιότητα πια? Η κάτι μου διαφεύγει?

edit: ακυρο,εχω χασει μια αγωνιστικη :roll:

BlackiE
25-11-2010, 15:27
1 Μπαρτσελόνα 11
2 Κοπεγχάγη 7
3 Ρούμπιν Καζάν 6
4 Παναθηναϊκός 2

Μια αγωνιστική έμεινε.

regularpaul
25-11-2010, 15:29
ναι εκανα εντιτ
και τωρα 2ο αχρηστο ποστ

commissar
25-11-2010, 17:19
Ok, τελικά θα πείτε ποιος είναι αυτός στη πικ και γιατί κάνει ότι κάνει ή έτσι το βάλαμε;

1UxyoBYbse8

Odonian
25-11-2010, 22:15
Επίσης, διαπιστώνω μεγάλη αλληλεγγύη, μασωνικού επιπέδου μεταξύ βάζελων εδώ μέσα. Άσχετο.

Θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟ που απάντησαν μιλούσαν στον ίδιο χρήστη για συγκεκριμένες βλακείες.

FIXXXER
29-11-2010, 00:08
λολ

jack the ripper
07-12-2010, 23:34
κλασσικα πονανε τα ματια μας..
μια ακομα μεγαλη εμφανιση φετος απο τζορβα

Raven Lord
07-12-2010, 23:37
μαύρα χάλια

Chillin Villain
07-12-2010, 23:45
matchάρα θα δούμε πάλι...

warlord mkII
08-12-2010, 00:09
χειρότερος παο έβερ άνετα

FIXXXER
08-12-2010, 00:34
απο contra.gr:

82ο λεπτό: Λάθος συνεννόηση ανάμεσα στην άμυνα της Κοπεγχάγης, ο Βύντρα έκανε το σουτ, αλλά ο Βίλαντ.

jack the ripper
08-12-2010, 00:39
επισης bonus credits σε καντε τζορβα που καταφεραν να βγαλουν σχεδον ιδια φαση με το πρωτο γκολ της κοπεγχαγης εδω στην αθηνα..
φαγαμε 3 απο αυτους λοιπον..μαλιστα... δεν παει παρακατω πιστευω

_UnHoLy^MaRtYr_
08-12-2010, 00:44
αν δεν απατωμαι παντως αυτοι ζορισανε μεχρι κ τη μπαρτσελονα στο καμπνου φετος, ακυρο το "3 απο αυτους"

Amnesiac.
08-12-2010, 00:45
Δεν παιζόταν!

jack the ripper
08-12-2010, 00:47
καθολου ακυρο...δειχνει σε τι επιπεδο εχουμε φτασει...η κοπεγχαγη ειναι μια απλα καλοδουλεμενη ομαδα με μια παιχτουρα και αλλους 2-3 καλουτσικους παιχτες..απο τετοιες ομαδες οταν τρως 3 στο ρελαντι εξω και αλλα 2 στην εδρα σου εχεις πιασει πατο..τοσο απλα...

FIXXXER
08-12-2010, 00:49
Sturm Graz, Stuttgart κ.ο.κ.
Μια χαρα ομαδα ειναι η Κοπεγχαγη, περασε στην επομενη φαση και ειναι στους 16 καλυτερους της Ευρωπης αυτη τη στιγμη.
Εστω κι αν ειχε πολυ καλη κληρωση.

chris_boss
08-12-2010, 00:50
Ξενέρα η 3η θέση, αλλά άξιζε την πρόκριση στην επόμενη φάση η Ρουμπιν. Καλά, οι δανοί, κλασικοί ξυλοκόποι, καλή τους είναι η 4η θέση.

ΥΓ. Όσοι περίμεναν άμεση αλλαγή σκηνικού μετά από την αλλαγή προπονητή, απλά είναι εκτός πραγματικότητας. Δεν ήταν θέμα ψυχολογίας για να ξεσαλώσουν οι ποδοσφαιρισταί μετά το δυνάστη που τους μαύριζε τη ζωή. Η ομάδα είναι τελείως απροπόνητη. Θέλει υπομονή το πράγμα.

Raven Lord
08-12-2010, 00:53
ΝΤΡΟΠΗ

πρωτάθλημα και κύπελλο... εκεί καταντήσαμε.

Nasum
08-12-2010, 00:55
Το ζήσαμε και αυτό,να μας γλεντάει ο νεκρικός ο Άντονσον.Βαριέμαι να ξαναλέω ότι ο Μαρίνος είναι ο ορισμός του πάτου,τουλάχιστον με διασκέδασε με το ανάποδο ψαλιδάκι σήμερα.Τζόρβας,ξανά και ξανά για λύπηση,κατάφερε και έβγαλε ολόιδια φάση με τον πρώτο αγώνα ενώ έφαγε το πιο αδύναμο σουτ στην ιστορία του CL.Ένας μήνας στον πάγκο και group therapy στο Θιβέτ ίσως τον στρώσουν.

Σε άλλα νέα,ένα ακόμα δεξί χαφ κάνει πλάκα σε Σπυρό.

Για τέλος,ένα μεγάλο ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ στο βλεδυρό αντιπαναθηναικό καραφλοβάζελο που μας τουμπάνιασε τα αρχίδια με τoν θεότρελο λαό της Κοπεγχάγης και τις πρόβες νυφικού της πρωτάρας στους 16.

chris_boss
08-12-2010, 00:57
Τι έγινε Νασουμ; μήπως είσαι εμπαθής;