Log in

View Full Version : [TV] LOST Series Finale (ναι, με σπόιλερς)

Pages : [1] 2

carheart
22-05-2010, 19:12
μιλούμε από δευτέρα χαράματα.

FIXXXER
23-05-2010, 02:29
Προβλεψη για Τζακ στο φιναλε:

πιστευω οτι η πληγη στο λαιμο του στο παραλληλο συμπαν ειναι επειδη στο κανονικο συμπαν καποιος θα τον σκοτωσει (Μπεν?) με το μαχαιρι αυτο το ειδικο με το οποιο σκοτωσε και τον Τζεικομπ, κι ετσι θα φανει οτι το νησι θα μεινει χωρις προστατη προσωρινα και οτι ο καπνος θα ειναι ετοιμος να τα γαμησει ολα, αλλα τοτε θα σκασει ο Ντεσμοντ ως δικλειδα ασφαλειας και θα κανει αυτο το μαγικο το οποιο περιμενουμε ολοι σε ολη την εκτη σεζον, και το οποιο θα εξηγησει και την πληγη

korrupt3r
23-05-2010, 04:03
Προβλεψη για Τζακ στο φιναλε:

πιστευω οτι η πληγη στο λαιμο του στο παραλληλο συμπαν ειναι επειδη στο κανονικο συμπαν καποιος θα τον σκοτωσει (Μπεν?) με το μαχαιρι αυτο το ειδικο με το οποιο σκοτωσε και τον Τζεικομπ, κι ετσι θα φανει οτι το νησι θα μεινει χωρις προστατη προσωρινα και οτι ο καπνος θα ειναι ετοιμος να τα γαμησει ολα, αλλα τοτε θα σκασει ο Ντεσμοντ ως δικλειδα ασφαλειας και θα κανει αυτο το μαγικο το οποιο περιμενουμε ολοι σε ολη την εκτη σεζον, και το οποιο θα εξηγησει και την πληγη

πολυ πιθανα ολα αυτα...
κ η πληγη ειναι φανερο πλεον οτι κατι παιζει μετα την επανεμφανιση της

Abruzzi
23-05-2010, 17:17
http://www.youtube.com/watch?v=1vWGTbw7HAg

3 alternate endings στον τζιμι κιμελ λεει

Rorschach
23-05-2010, 19:33
Ερωτηματα ποσα ερωτηματα!?? Τι συμβαινει αν σβησει το φως που λαμπει στο νησι?
Πως λενε τον αντι-Τζεικομπ? Οταν ηταν μικροι φοραγανε και εσωρουχα ασπρα ο τζεικ, μαυρα ο αντι-τζεικ η θα ηταν πολυ γραφικο (ακομα πιο γραφικο απο το να φορανε ασπρα και μαυρα ζακετακια αντιστοιχα)?
Ειναι ο Γουολτερ ακομα ξεχωριστος, η εμπλεξε με την ραπ και τα γαρα και εχασε τις δυναμεις του να εμφανιζει αρκουδες και να σκοτωνει σπουργιτια?
Θα εμφανιστει η Ζηνα στο τελος και ο Ηρακλης να ενωσουν τις δυναμεις τους κατα του κακου θεου?
Ο Ιντιανα που ψαχνει αεναα της πηγη της νιωτης/ζωης κτλπ?
Θα σταματησουν ποτε τα φανμπους να εκθειαζουν την αρχιδια που εχει γινει το λοστ (και οντως καλα λεει ο ανχολι επρεπε να τελειωσει στην 3)?

Πιο πολυ νοημα βγαζει το σουπερνατουραλ FFS (εκει εχουν τουλαχιστον την μαγκια και αυτοσαρκαζονται, δεν τελειωνουν τα επεισοδια με
βαρυγδουπες γελοιες προτασεις ''ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΜΕ/ΚΡΥΨΟΥΜΕ/ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ/ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ'' αλλα με ''παμε να σκοτωσουμε τον αρχαγγελο Γαβριιηλ τωρα'' η ''παμε να χωσουμε τον Θεο που δεν σταματησε την αποκαλυψη'').
Το λοιπον, εγω περιμενω μια επικη μονομαχια για φιναλε με Τζακ-Αντιτζεικ με χειρουργικα νυστερια ο ενας και κεραυνους ο αλλος α-λα Mortal Combat φαση και φαταλιτυ στο τελος να γινεται ο αντι-τζεικ καπνος και να διαλυει το σωμα του καλου-αλλα-οχι-τοσο-ικανου-τζακ. In pace requiescat!

Τσιρς

Antrikos
23-05-2010, 20:35
o apo panw eisai poly grafikos file. traba des kana true blood!!~~~!!!

Phoebus
23-05-2010, 20:53
Ερωτηματα ποσα ερωτηματα!?? Τι συμβαινει αν σβησει το φως που λαμπει στο νησι?
Πως λενε τον αντι-Τζεικομπ? Οταν ηταν μικροι φοραγανε και εσωρουχα ασπρα ο τζεικ, μαυρα ο αντι-τζεικ η θα ηταν πολυ γραφικο (ακομα πιο γραφικο απο το να φορανε ασπρα και μαυρα ζακετακια αντιστοιχα)?
Ειναι ο Γουολτερ ακομα ξεχωριστος, η εμπλεξε με την ραπ και τα γαρα και εχασε τις δυναμεις του να εμφανιζει αρκουδες και να σκοτωνει σπουργιτια?
Θα εμφανιστει η Ζηνα στο τελος και ο Ηρακλης να ενωσουν τις δυναμεις τους κατα του κακου θεου?
Ο Ιντιανα που ψαχνει αεναα της πηγη της νιωτης/ζωης κτλπ?
Θα σταματησουν ποτε τα φανμπους να εκθειαζουν την αρχιδια που εχει γινει το λοστ (και οντως καλα λεει ο ανχολι επρεπε να τελειωσει στην 3)?

Πιο πολυ νοημα βγαζει το σουπερνατουραλ FFS (εκει εχουν τουλαχιστον την μαγκια και αυτοσαρκαζονται, δεν τελειωνουν τα επεισοδια με
βαρυγδουπες γελοιες προτασεις ''ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΜΕ/ΚΡΥΨΟΥΜΕ/ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ/ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ'' αλλα με ''παμε να σκοτωσουμε τον αρχαγγελο Γαβριιηλ τωρα'' η ''παμε να χωσουμε τον Θεο που δεν σταματησε την αποκαλυψη'').
Το λοιπον, εγω περιμενω μια επικη μονομαχια για φιναλε με Τζακ-Αντιτζεικ με χειρουργικα νυστερια ο ενας και κεραυνους ο αλλος α-λα Mortal Combat φαση και φαταλιτυ στο τελος να γινεται ο αντι-τζεικ καπνος και να διαλυει το σωμα του καλου-αλλα-οχι-τοσο-ικανου-τζακ. In pace requiescat!

Τσιρς

:touched:

http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?20798-LOST-(%CE%BC%CE%B5-spoilers)-2-TV&p=1003450&viewfull=1#post1003450

Nodoordonotthereisnotry
24-05-2010, 00:01
Τι ώρα θα ανέβει rapidshare? Ρωτάω για να δω αν αξίζει να περιμένω ή οχι...

Phoebus
24-05-2010, 00:05
Σε 5 ώρες περίπου.

BlackiE
24-05-2010, 00:07
Wat.
Στις 4 δεν παίζει Αμερική; Είναι και 2μιση ώρες, ε.

Nodoordonotthereisnotry
24-05-2010, 00:08
Άρα συμφέρει να την πέσουμε νωρίς ώστε να σηκωθούμε νωρίς!

Drumsick
24-05-2010, 00:12
Πείτε λίγο, τι αρχείο αναζητούμε από αύριο? s06e17? Θα'ναι διπλο? και 18?

Phoebus
24-05-2010, 00:28
Wat.
Στις 4 δεν παίζει Αμερική; Είναι και 2μιση ώρες, ε.

AFAIK ξεκινάει σε 2 ώρες + 2μιση ώρες + μισή ώρα editing. Αν αντέξετε μπορείτε να μπείτε justin.tv, θα παίζουν τουλάχιστον 20 feeds για να το δείτε live σε HD ποιότητα.

FIXXXER
24-05-2010, 00:30
Σε 2 ωρες ξεκιναει διωρο recap ολης της σειρας μεχρι σημερα, το διπλο επεισοδιο ξεκιναει στις 9 τοπικη ωρα, δηλαδη στις 4 ωρα Ελλαδος. Ειναι δυομιση ωρες με διαφημισεις κτλ, δηλαδη κοινως θα τελειωσει 23:30, οποτε μην περιμενετε να λικαρει πριν τη 1, δηλαδη 8:00 το πρωι Ελλαδας.

Nodoordonotthereisnotry
24-05-2010, 01:23
Η πλάκα είναι πως αύριο παίζει να λήγει το rapidshare και δεν βρίσκω το mail να δω την ώρα που μου στάλθηκε η ειδοποίηση για να δω ανάλογα με την ώρα που θα σηκωθώ αν θα προλάβω να το κατεβάσω!

edit: Ψέμματα όλα, βρήκα το mail, πάω να κάνω υπολογισμούς σαν τον Daniel Faraday!

BURNIN AMBITION
24-05-2010, 02:14
tha kanw mplouza
driveshaft u alll everybody
to drive shaft einai mia i 2 lexeis?

korrupt3r
24-05-2010, 02:15
τσεκαρετε τις πρωινες ωρες κ το:
www.lostseason6.com

Ghost
24-05-2010, 02:36
βασικά, τσεκάρετε κατευθείαν το site της eztv

BlackiE
24-05-2010, 02:41
Τον ακουμπάω στο άβαταρ σου.

geologiko_karoto
24-05-2010, 02:53
tha kanw mplouza
driveshaft u alll everybody
to drive shaft einai mia i 2 lexeis?

http://damoncarltonandapolarbear.com/mrv-resources/product_image/black_as_nightz.jpg

http://damoncarltonandapolarbear.com/xrx/body.php?module=product_details&pid=2860&id=172

Abruzzi
24-05-2010, 06:24
lol.κανενα release εχουμε;
βασικα εχει τελειωσει στο αμερικα ε;

Ace
24-05-2010, 06:31
ούτε. μία. απάντηση.

Abruzzi
24-05-2010, 06:44
καλα ρε,εκατσες και το ειδες stream?οχι τιποτα αλλο αλλα φαινεται και αυτο που εγραψες σε spoiler tag στην κεντρικη. :-|

FIXXXER
24-05-2010, 06:46
Ολοι εδω περα εχουν σκυλιασει οτι ηταν το πιο ελεεινο τελος που θα μπορουσε να εχει αχαχαχαχαχαχ
Τωρα θελω ακομα περισσοτερο να το δω, αλλα θα γινει αυριο γιατι σημερα εχω διαβασμα γαμωτο.
Δε μπορω ουτε facebook να μπω, ποσταρουν ολοι τη μαλακια τους ρε γμτ!!!

Ace
24-05-2010, 06:49
Λοιπόν, τώρα που το σκέφτομαι ψύχραιμα η "εναλλακτική πραγματικότητα είναι το μέρος που "φτιάξανε" για να βρεθούνε μετά το θάνατο. Κι επειδή δεν υπάρχει τώρα και δεν υπάρχει εδώ, κάποιοι ζήσανε μέχρι να γεράσουνε (Kate: "i missed you so much") κι άλλοι πεθάνανε στο νησί. Εγώ ψιλοέκλαιγα προς το τέλος χωρίς να ξέρω γιατί. ΥΠΝΟΣ. αύριο τα υπόλοιπα.

Clockwork Orange
24-05-2010, 06:53
μετα απο 8 spoilers κωλωσα!!!
καντε το poll!!!

FIXXXER
24-05-2010, 06:54
Εγω μετα απο 9. Μην ποσταρετε ακομα ρε, με ψηνει να τα βλεπω :-D

Abruzzi
24-05-2010, 07:41
(1.5 Gb links)

http://rapidshare.com/files/390912748/lost.s06e17-e18.720p.hdtv.x264-ctu.part1.rar

http://rapidshare.com/files/390912799/lost.s06e17-e18.720p.hdtv.x264-ctu.part2.rar

Clockwork Orange
24-05-2010, 07:41
eztv
asdfasfhadfhafhasgads

Abruzzi
24-05-2010, 10:43
απλά υπέροχο.

ενας κομπος στο στομαχι,στραβοκαταπινεις σε ολη τη διαρκεια του επεισοδιου.τετοιο δεσιμο με σειρα ειναι περα απο τη λογικη...
μου ειναι δυσκολο να γραψω το οτιδηποτε παραπανω αυτη τη στιγμη...απιστευτο συναισθημα...

δυσκολα θα βρεθει σειρα να το ξεπερασει.πολυ δυσκολα.

Ruthless
24-05-2010, 10:44
:touched:

regularpaul
24-05-2010, 10:53
εγγλεζικα για το 18 εχουμε?

SpiritCrusher
24-05-2010, 11:17
Δεν έχει κατέβει όλο ακόμα για να εγγυηθώ αλλά τα comments ήταν καλά.
1GB links της 720p για τους μη-premium:

http://www.megaupload.com/?d=TYHJ560J
http://www.megaupload.com/?d=ZLX7DTS1
http://www.megaupload.com/?d=01P8VDLS

regularpaul
24-05-2010, 12:27
τα βρηκα τα λογια τα αγγλικανικα, οκ
κατεβασα απο καπου που δεν ειχα προσεξει οτι ειχε κ password και τωρα τρεχε γυρευε
φτου κι απο την αρχη
fml

Abruzzi
24-05-2010, 13:30
ολα τα βιντεο απο τζιμι κιμελ μετα το φιναλε
http://darkufo.blogspot.com/2010/05/jimmy-kimmel-live-aloha-to-lost-all.html

Agoraphobic_S.I.
24-05-2010, 14:03
Γιατί δεν έχει το 18 το τορρεντ ακξψηθφηρωθπο

Ghost
24-05-2010, 14:11
τα έχει 17 cd1 και cd2 μάλλον

Nodoordonotthereisnotry
24-05-2010, 14:12
prisoner reference! :touched: & κλαίω εδώ και 2 ώρες....και τώρα τι; :sad:

Drumsick
24-05-2010, 14:22
9-15 kB/s... Δεν θα κατέβει ποτέ -.-

Clockwork Orange
24-05-2010, 14:25
υπαρχει και ενα επισοδιο με τιτλο the final journey! φρεσκο στο eztv!! απο τα πρωτα 10 λεπτα που ειδα ειναι ενα review ολης της σειρας μαλλον!

εντιτ
ειναι review,making of,synenteukseis!

Esteban
24-05-2010, 14:44
Κατεβάζω την 720p και με τα δύο επεισόδια σε ένα mkv. Θα βγουν υπότιτλοι ή θα αργήσουν;

Roswell47
24-05-2010, 15:05
:touched: Ό,τι έιπε ο έις, ούτε μια απάντηση, αλλά έκλεισε τόσο γλυκά

Kelldorain
24-05-2010, 15:53
:touched: όντως, όλο το επεισόδιο, ειδικά οι σκηνές με Ben και Hurley. Δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο με περισσότερη πλοκή, απαντήσεις κλπ αλλά τουλάχιστον συναισθηματικά λειτούργησε άψογα. Η σκηνή Sawyer-Julliet, η στιγμή που συνειδητοποιούσε ο καθένας τι έχει γίνει και ιδιαίτερα η τελευταία σκηνή στο νησί, που ήταν ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι η τελευταία σκηνή του Lost.

Γενικά, το Lost έγινε Μεγάλο όχι μόνο λόγω της μυθολογίας του. Το να φτιάξεις σειρά με σοβαρή μυθολογία και να μην έχει τίποτα άλλο είναι εύκολο: όποια σειρά το προσπάθησε φέτος απέτυχε. Το Lost πέτυχε γιατί πέρα απ'αυτό έβγαζε συναίσθημα, μπορεί να ήταν λύπη στο θάνατο των Κορεατών, φόβος στη σκηνή της καλύβας, χαρά εκεί που σώζεται ο Desmond και η Penny από τον Ben κλπ. Παρά τα όποια λάθη είχε, σε έκανε πραγματικά να νοιαστείς για τους χαρακτήρες. Μπορεί το ότι δεν πήραμε απαντήσεις για ένα σωρό πράγματα να μειώνει λίγο το σύνολο της σειράς σαν ιστορία, αλλά οι στιγμές παραμένουν, οι χαρακτήρες παραμένουν και ένα σωρό πράγματα της σειράς θα αναφέρονται ως παράδειγμα.

scarecrow
24-05-2010, 15:57
9-15 kB/s... Δεν θα κατέβει ποτέ -.-
χα 10-25 kB/s σου την κάνω
:sad:

kontan
24-05-2010, 16:02
subs κανεις;

Coroner
24-05-2010, 16:05
http://www.tvsubtitles.gr/search_series.php?id=3&season=6

00i00
24-05-2010, 16:07
subs κανεις;

http://www.greeksubtitlesproject.com/get_greek_subtitles.php?id=87112

kontan
24-05-2010, 16:17
τενκιου ομορφονιοί

00i00
24-05-2010, 16:51
και για το 18
http://www.greeksubtitlesproject.com/get_greek_subtitles.php?id=87114

Abruzzi
24-05-2010, 18:21
ειμαι χωρις υπνο απο χτες και μολις τελειωσε η τριτη προβολη.
σοβαρα,καθε φορα και καλυτερο και πραγματικα δυσκολευομαι να φανταστω πιο ομορφο κλεισιμο σε αυτη την ιστορια.
το sideways ειναι η μεταβατικη φαση των ψυχων και οσοι ηταν ετοιμοι να φυγουν για το "μετα" μαζευτηκαν στην εκκλησια,οι υπολοιποι αργοτερα και παει λεγοντας.
ολα ηταν πραγματικα στο νησι,ο τζακ πεθανε στην τελευταια σκηνη οπως ειδαμε,οι υπολοιποι που εφυγαν εζησαν τη ζωη τους οσο πηγε,χερλι και μπεν κρατησαν το νησι οσο αντεξαν μεχρι που ηρθε το τελος για ολους και κυριως για τον ντεσμοντ ο οποιος κινησε τα νηματα ωστε να συμπληρωθει το παζλ,να θυμηθουν,να συνειδητοποιησουν και να προχωρησουν.

Phoebus
24-05-2010, 20:09
Καμία απάντηση, αλλά ΟΚ, δε πειράζει. Η σειρά τελειώνει πολύ γλυκά. Με χαλάει που πολλά πράγματα δεν εξηγούνται αλλά νομίζω ότι παρότι η πλοκή του LOST χρησιμοποιήθηκε ως marketing trick, τελικά αυτό που έμεινε σε όλους είναι το πόσο αγαπήσαμε μερικούς χαρακτήρες. Μέσα σ'αυτό το περιβάλλον, σ'αυτή την ατμόσφαιρα, με το μυστήριο, τα ανεξήγητα φαινόμενα κτλ, μου έμεινε η σκηνή με τον Jack που ξαπλώνει στο δασάκι με τα μπαμπού και περιμένει να πεθάνει. Επισκίασε όλα τα λάθη και τις ατασταλίες της σειράς για μία στιγμή και με συγκίνησε. Εξαιρετικός ο Matthew Fox στο ρόλο, και ίσως τελικά η σειρά άξιζε μόνο για αυτή τη σκηνή. Είμαι σίγουρος πάντως πως οι παραγωγοί θα έκαναν τα πάντα διαφορετικά αν είχαν ένα συγκεκριμένο timeframe. Δυστυχώς όμως η τηλεόραση δεν είναι όπως τα άλλα μέσα ψυχαγωγίας, και (πλέον) δικαιολογώ τη νοοτροπία του "βλέποντας και κάνοντας". Ελπίζω μόνο σε περαιτέρω εξερεύνηση του LOST μύθου...

HAVOC
24-05-2010, 21:42
Σκαει δευτερο σικουελ το sex&the city. Ε, λιγο δυσκολο να μην συνεχιστει το lost cult.

locust
24-05-2010, 22:14
μάλιστα, το χειρότερο σπάσιμο είναι ότι απο το πρωτο επεισόδιο της σεζον
ο πατέρας μου και ο αδερφός μου λέγανε ότι είναι πεθαμένεοι και ότι αυτό είναι όνειρο

επίσης

ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΑΚ! ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΚΑΤΑ

Shadowking
24-05-2010, 22:44
Δεν μ'άρεσε.

FIXXXER
24-05-2010, 23:12
Ρε μλκς δεν ξερω τι να γραψω, επεισοδιο με συναισθημα, οχι αστεια...
Μεχρι και πριν 10 λεπτα απο το τελος σκεφτομουν οτι ειναι πραγματικα αψεγαδιαστο.
Κορυφαιες σκηνες με διαφορα ολα τα "ξυπνηματα" των χαρακτηρων.
Εξυπνο επισης το οτι η απουσια καποιων απο το τελος (Εκο, Ανα Λουσια και αλλοι) δικαιολογειται στο οτι δεν ηταν ετοιμοι.
Δεν περιμενα τοσο καλος τελος, πιστευα οτι θα ειναι απλα διεκπεραιωτικο.
Η τελευταια σκηνη με Τζακ να κλεινει ματι... τι να πεις...

Φοιβε
ΟΛΑ εξηγουνται αν εχεις καλη διαθεση, πραγματικα, απλα καποιες εξηγησεις ειναι λιγο ελεεινες

lebowski
24-05-2010, 23:12
Φορτισμενο συναισθηματικα οσο δε παει το φιναλε.Εχω ριξει το κλαμα της ζωης μου.
Δε ξαναβλεπω αλλη σειρα λεμε...

FIXXXER
24-05-2010, 23:15
Φορτισμενο συναισθηματικα οσο δε παει το φιναλε.Εχω ριξει το κλαμα της ζωης μου.
Δε ξαναβλεπω αλλη σειρα λεμε...

Χαιρομαι που το γραψες δεν ηθελα να το γραψω πρωτος για να μη με πουνε πουστη αλλα δακρυσα σε 4 σκηνες τουλαχιστον

Phoebus
24-05-2010, 23:21
Ελπίζω να κατάλαβες τώρα γιατί σου έγραψα αυτό εδώ (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?20798-LOST-(%CE%BC%CE%B5-spoilers)-2-TV&p=1003484&viewfull=1#post1003484).

FIXXXER
24-05-2010, 23:26
Ελπίζω να κατάλαβες τώρα γιατί σου έγραψα αυτό εδώ (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?20798-LOST-(%CE%BC%CE%B5-spoilers)-2-TV&p=1003484&viewfull=1#post1003484).

Εσυ καταλαβες γιατι σου απαντησα οτι αλλη σειρα εβλεπες τοσα χρονια?
Η σειρα εχτιζε επι 4 χρονια στους χαρακτηρες και μας λες οτι δεν ειχε εμβαθυνει αρκετα, ε ΗΜΑΡΤΟΝ, τιποτα αλλο.
Τουλαχιστον το καταλαβες κι απο μονος σου στο φιναλε!!!

Phoebus
24-05-2010, 23:48
LOL ρε φίλε είσαι ο κολλημένος λοστάκιας. Η σειρά έχτιζε 6, όχι 4, χρόνια χαρακτήρες και μερικοί απλά πήγαν ΑΠΑΤΟ (aka εκτινάχτηκαν/πατήθηκαν με αμάξι/πυροβολήθηκαν/στραγγαλίστηκαν) πρωτού αποκτήσουν διάσταση. Οι περισσότεροι κεντρικοί χαρακτήρες αναπτύχθηκαν, μερικούς τους είχαμε διαγράψει ως ενδιαφέροντες χαρακτήρες εδώ και καιρό, αλλά φαίνεται στο τέλος πως η ανάπτυξή τους δεν έχει καμία σχέση με τις αποφάσεις τους στο τέλος ή τη συμπεριφορά τους, γι'αυτό μιλάω για αψυχολόγητες κινήσεις, όλα έγιναν υπερβολικά βολικά και εύκολα. Η σειρά παρουσίασε ένα σωρό από αινίγματα και ουσιαστικά δεν απάντησε ΚΑΝΕΝΑ. Και τελικά εμφανίζεται ο Jack και θυσιάζεται για κάτι "σημαντικό" (το οποίο φυσικά ακόμα δεν έχουμε καταλάβει γιατί είναι τόσο σημαντικό), τότε νιώθεις αυτό που νιώθεις. Κατάλαβε το, η γκρίνια μου είναι κυρίως για το πως κακοδιαχειρίστηκαν οι παραγωγοί το χρόνο τους αλλά τους δίνω ένα pass γιατί όπως είπα παραπάνω, έτσι είναι τελικά η τηλεόραση ως μέσο, και γιατί τελικά με αυτό που έκαναν με τον Jack προσέγγισαν λιγάκι αυτό που εγώ εκτιμώ από ένα αρχέτυπο "Jack" χαρακτήρα. Αυτό που είπες πως οι οπαδοί του LOST δε θέλουν... είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θέλουν, γι'αυτό και πέτυχε εν μέρει το φινάλε του LOST...

FIXXXER
24-05-2010, 23:56
Το ξερεις οτι δε γινεται να συζητησεις με καποιον που νομιζει οτι κατεχει την απολυτη γνωση και δε δεχεται να ακουσει αλλες γνωμες ε?
Αμα μου λες οτι μου αρεσε το τελος επειδη ειμαι λοστακιας, ενω κανονικα δε θα πρεπε να μου αρεσει, ε οκ, τραβα μιλα με καναν αλλον για πολιτικα καλυτερα. Αν ημουν κολλημενος λοστακιας δε θα εγραφα και διθυραμβους για το επεισοδιο με τον ΜΙΒ και τον Τζεικομπ το οποιο βαρεθηκα κυριολεκτικα να κραζω? Τεσπα, ο καθενας την αποψη του, το μονο που αποκλειεται να κανω ειναι να πεισω καποιον να του αρεσει, μαγκια σου και σενα και σοποιον δεν αρεσε, αλλα να μου λες ενα σωρο ασυναρτησιες για το οτι ειναι καλο scifi και πως απετυχε το Λοστ, ε το βαριεμαι

Phoebus
25-05-2010, 00:07
Το ξέρεις ότι δε μπορώ να βλέπω τις δακρύβρεχτες απόψεις σας για το LOST; Αν σας άγγιξε τόσο πολύ είτε είστε πουστρέλια είτε βλέπετε μόνο sitcoms. Και ποτέ δε σου είπα ότι δε θα έπρεπε να σου αρέσει, έλεος. Γούστα φιλαράκι, αλλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα - υπόψιν μούντζες εγώ δε μοιράζω. Μόνο αγάπη :)

H.
25-05-2010, 00:16
HAAHAHAHAHAHHAHHHA, οι τύποι μας δούλευαν 6 χρόνια, μπράβο τους, εγώ τους παραδέχομαι.

Αναμένονται διθύραμβοι από όλο το ER και γελάω πιότερο χαχαχαχαχ

Coroner
25-05-2010, 00:23
Έπεσε ξενέρωμα. Όχι για τη σειρά σαν σύνολο πάντως.

Πάντως παίζουν πολλά θέματα που δείχνουν μάλλον ότι δε το σχεδίασαν βέλτιστα. Τέσπα... Θα το ξαναδούμε από την αρχή να γουστάρουμε.

FIXXXER
25-05-2010, 00:38
Το ξέρεις ότι δε μπορώ να βλέπω τις δακρύβρεχτες απόψεις σας για το LOST; Αν σας άγγιξε τόσο πολύ είτε είστε πουστρέλια είτε βλέπετε μόνο sitcoms.

Ελεος οντως, πρεπει να διαχωριζεις τα σοβαρα ποστς απο τα μη σοβαρα. Peace γενικα

bbq
25-05-2010, 00:42
δηλαδή όλο το flash sideways ήταν χάσιμο χρόνου, αφού στο τέλος όλοι θα μαζεύονταν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε αυτό το πιτ-στοπ πριν τον παράδεισο. πραγματικά χαράμισαν την ιδέα του sideways και είμαι σίγουρος πως είχαν φορτώσει τόσο πολύ τη σειρά, που δεν ήξεραν πως να την τελειώσουν κ έτσι έριξαν το κολπάκι θάνατος/παράδεισος για να μείνουν όλοι κάπως ευχαριστημένοι.
επίσης, όταν οι χαρακτήρες «θυμούνται», σας έπιασε συγκίνηση για το ίδιο το γεγονός ή επείδή έδειξαν στιγμιότυπα από τότε που η σειρά ήταν πραγματικά γαμάτη;

jack the ripper
25-05-2010, 00:52
τωρα το δα..γενικα οκ δεν απαντησαν ΤΙΠΟΤΑ...αλλα απο το 15 λεπτο και μετα δε με ενοιαζε και ιδιαιτερα κιολας. συγκινηση το επεισοδιο.. ιδιως σε σκηνη με λοκ και με τον τζακ στο τελος με επιασε ενα σφιξιμο....
υγ: γαμιεται οποιος εβαλε αντιθετα τα ονοματα στα αγγλικα σαμπς..και ανοιγω το πρωτο αβι να δω αν ολα ειανι οκ και διαβαζω: this island is going down :/

cloud
25-05-2010, 00:55
Αν σας άγγιξε τόσο πολύ είτε είστε πουστρέλια είτε βλέπετε μόνο sitcoms.

QFT. Είστε, ως συνήθως, υπερβολικά ενθουσιώδεις. Το τελευταίο δεκάλεπτο δεν ήταν άσχημο, αλλά δεν έφτανε ας πούμε το Constant σε συναισθηματική φόρτιση. Δεν είχε καν το υπόβαθρο για να στηρίξει κάτι τέτοιο. Όλο το υπόλοιπο επεισόδιο δεν νομίζω ότι είχε πολλά σημεία άξια αναφοράς, αλλά τουλάχιστον ήταν καλύτερο από το απαίσιο φινάλε του προηγούμενου κύκλου.

~ladykiller~
25-05-2010, 00:59
καλό το συναίσθημα για όσους το είπατε αλλά το μόνο τελικά που μένει είναι

"60" ατυχύσαντες (ή όπως είναι η σωστή ορθογραφία) που δυσκολεύτηκαν να καταλάβουν πως είναι νεκροί

karharias
25-05-2010, 01:03
μας ελιωσαν στα βιολιά, ουτε σε συμφωνικη ορχηστραν δεν εχουν τοση πολυ ωρα βιολι,1 ωρα και 456 λεπτα..
δε μου αρεσε, πηγαν να μας πιασουν στο φιλοτιμο με τοσο συγκινηση αλλα με το story τι γινεται? θυμηθηκα οτι καπου στον δευτερο με τριτο κυκλο ειχαν πει οτι το Lost ειναι μια ιστορία αγάπης.. οκ, και τον κβαντισμό που τον στιρίζουμε? γμτ... ήθελα κάτι παραπάνω, πίστευα ότι θα μας αφήσουν άφωνους και στο τέλος.. :/

locust απορώ τι βλέπεις ρε λάκη!!! εμένα ή το Lost? ο πατέρας σου και ο αδερφός σου κάνουν λάθος, δε το είδες? ολα ηταν αληθεια, ολα οσα εγιναν εγιναν, ολοι πεθαναν, καποιοι πριν τον Jack καποιοι μετά. Ο πατέρας του Jack με 2 κουβέντες λέει όλη την αλήθεια για την σειρά, αυτό ήταν. Στην 6η σεζόν δείχνει μονο ότι είναι πεθαμένοι, αυτό το παράλληλο σύμπαν, δεν είναι παράλληλό σύμπαν, είναι μια μαλακία στο μυαλό τους...

μη μου πείτε να βάλω σπόιλερ.. δεν νοήτε πλέον spolier για το lost. όλα έχουν τελείωσει.. αλλά ρε σεις.. αυτό στην πλάτη οτυ jack τι είναι?

http://i186.photobucket.com/albums/x320/karhariasgr/jake1.jpg
http://i186.photobucket.com/albums/x320/karhariasgr/jake2.jpg
http://i186.photobucket.com/albums/x320/karhariasgr/jake3.jpg

00i00
25-05-2010, 01:07
o μινμιν ακομα να το δει...ολη μερα κατεβαζε ενα mkv 3 gb μουφα
ζαγορ κλεισε προπονητη ρε

SpiritCrusher
25-05-2010, 01:53
To 720p link που είχα βάλει τελικά είναι σωστό και κατεβαίνει σχετικά γρήγορα.

Ον τόπικ:

καλό season ending, κακό series ending.

Phantom Duck
25-05-2010, 01:58
λολ, κάθε σεζόν ανοιγόκλεινε με τις εκπλήξεις τις χιλιετίας και αποφάσισαν να χώσουν συντηρητικό τέλος.

τέσπα, δεν ξενερώνουμε, θυμόμαστε τις καλές στιγμές. goodnight sweet prince.

Dragonlord
25-05-2010, 01:59
Δεν το έχω χωνέψει ακόμα, αλλά νομίζω πως είχαν πεθάνει από την αρχή, το νησί ήταν η κόλαση και το φλας σαιντγουεης κάτι σαν καθαρτήριο. Στην αρχή ήμουν αμήχανος, πλέον μάλλον μπορώ να πω ότι ήταν όσο καλό θα μπορούσε να είναι. Και τώρα τι θα απογίνουμε χωρίς λόστιζ;

SpiritCrusher
25-05-2010, 02:03
Χμ όχι είμαι με abruzzi σε αυτό, πως έζησαν κανονικά μετά τις ζωές τους οι υπόλοιποι. Γι αυτό η Kate λέει στο Jack μετά τη συναυλία ότι της έλειψε (αυτή έζησε ολόκληρη ζωή αφ'ότου αυτός πέθανε) και γι αυτό ο Hurley λέει στον Ben ότι ήταν εξαιρετικό No. 2 (lolwut) μιας και έζησαν μαζί στο νησί και το προφυλαξαν όσο ζούσαν.

Clockwork Orange
25-05-2010, 02:05
ειναι γαματο το τελος γιατι ο καθενας πιστευει τα δικα του
εγω ακομα δεν αποφασισα...το ειδα μονο μια φορα!
καλα....σκαω!

Ghost
25-05-2010, 02:20
χιούγκο και μπεν τι ακριβως προστάτευαν στο νησί αφού δεν υπήρχε πια ίβολ;

SpiritCrusher
25-05-2010, 02:24
Ιβολ υπήρχε και το νησί ήταν ο φελός του. Φύλακες του νησιού υπήρχαν και πριν τον MiB όπως είδαμε. Κάποιος πρέπει να το φυλάει και από τον ράντομ βλακάκο ναυαγό που θέλει να βρει donkey wheels και να τα γυρίσει. Τα έδειξαν αυτά στο flashback jacob-mib.

freak brother
25-05-2010, 02:25
εκλαψα... το κλισε με τους μαυρους που σε ολες τις ταινιες πεθαινουν πρωτοι... η εξαφανιζονται.. επαιξε.. που ειναι ο μαικολ και ο γιος του οεο? :p τεσπα νταξει φανηκε οτι δεν ξεραν προς τα που παει η σειρα.

freak brother
25-05-2010, 03:04
ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΩ ΜΕΤΑ ΤΟ 3ο ΛΕΠΤΟ

http://www.youtube.com/watch?v=AxgC4n3u8K0

ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.

Roswell47
25-05-2010, 03:58
e re malaka, to arxeio pou katevasa etsi teleiwnei, me ta syntrimia sto telos. nai,ti?

korrupt3r
25-05-2010, 03:59
μολις το ειδα.
για μενα, αν κ λιγο προχειρο τελος...(με)γαμησε.

Mitsmann
25-05-2010, 04:06
μη μου πείτε να βάλω σπόιλερ.. δεν νοήτε πλέον spolier για το lost. όλα έχουν τελείωσει.. αλλά ρε σεις.. αυτό στην πλάτη οτυ jack τι είναι?

http://i186.photobucket.com/albums/x320/karhariasgr/jake1.jpg
http://i186.photobucket.com/albums/x320/karhariasgr/jake2.jpg

θα βγει ενα Αλιεν.

BURNIN AMBITION
25-05-2010, 04:28
valte theme knight rider naoume
edw valate gia mj

μα καλα εινα;ι δυνατον να σας αρεσε?

τι χαρακτηρες και αρχιδια ρε παπαρες
ολοι το παιζαμε ειδικοι να εξηγησουμε τα ταιμ τραβελ την ελοιζ το καπνο , το τζεικομπ το γιατι ο χερλι ολο και χοντρενε το πως ο γιατρος στο φρειτερ πεθανε πριν τον δουν οι αλλοι, και στο τελος ειδαμε τους γκοστμπαστερς

ε δε πανε στο διαολο?

οποιανου του αρεσε ειναι μαλακας. με εξαιρεση το φιξερ που ειναι 2 φορες μαλακας. γιατι ειναι φιλος και ετσι μπορω να τον βρισω πιο πολυ

καλυτερη σκηνη η κειτ που σαν αλλη σαρα κονορ στο τερμονειτορ 2 πυροβολα το μαλακα

οποιος παρει το μποξσετ ειναι πραγματικα γκει

BURNIN AMBITION
25-05-2010, 04:29
απλά υπέροχο.

ενας κομπος στο στομαχι,στραβοκαταπινεις σε ολη τη διαρκεια του επεισοδιου.τετοιο δεσιμο με σειρα ειναι περα απο τη λογικη...
μου ειναι δυσκολο να γραψω το οτιδηποτε παραπανω αυτη τη στιγμη...απιστευτο συναισθημα...

δυσκολα θα βρεθει σειρα να το ξεπερασει.πολυ δυσκολα.ειναι δυσκολο να φανταστω πως εσυ που μια χαρα γενικα τα ελεγες, γραφεις τετοια παπαρια. σκατα στον ταφο τους

BURNIN AMBITION
25-05-2010, 04:31
επίσης, όταν οι χαρακτήρες «θυμούνται», σας έπιασε συγκίνηση για το ίδιο το γεγονός ή επείδή έδειξαν στιγμιότυπα από τότε που η σειρά ήταν πραγματικά γαμάτη;
αυτο

BURNIN AMBITION
25-05-2010, 04:42
δε μπορω να σταματησω να γελαω. μα τη μπαναγια

Nodoordonotthereisnotry
25-05-2010, 04:53
Ρε Burnin, εξηγώ πόσες ώρες το L O S T σε κανάλι μου στο grnet κι έρχεσαι εδώ και γράφεις πίπες; Τι θες δηλαδή; Να σε αρχίσω κι εσένα;

BURNIN AMBITION
25-05-2010, 05:00
Ρε Burnin, εξηγώ πόσες ώρες το L O S T σε κανάλι μου στο grnet κι έρχεσαι εδώ και γράφεις πίπες; Τι θες δηλαδή; Να σε αρχίσω κι εσένα;
τι κανεις? εξηγεις? τι εξηγεις δηλαδη?
το αν εχει ξεχειλωμενο μουνι η κειτ και το ποσο μεγαλος γαμιας ειναι ο σωγιερ?
δηλαδη μετα απο τετοια φολα εσυ συνεχιζεις να χανεις χρονο απο τη ζωη σου με αυτο?
καλυτερα να διαβαζα κβαντο ρε πουστη μου

Nodoordonotthereisnotry
25-05-2010, 05:04
Εγώ ρε φίλε έβλεπα και Beverly Hills ναούμε, στο L O S T θα κολλούσα, νομίζεις; Κι αν εσύ κατέβαλες υπερπροσπάθειες για να το καταλάβεις (δεν ήσουν δηλαδή τόσο ξύπνιος όσο εγώ με λίγα λόγια) δε σημαίνει πως ΕΓΩ έχασα ή χάνω τον καιρό μου! Απλά μία μέρα το χρόνο (όπως μετά από κάθε finale) έρχονται μερικοί αδαείς και ρωτάνε διάφορα! Εντάξει, δε χάθηκε κι ο κόσμος, μπορείτε πάντα να δείτε το The Prisoner (του 1967 όμως).

Tribe
25-05-2010, 05:08
pragmatika eksairetiko telos,den apantaei tpt ,se afinei me mia glukia aporia: kai twra meta to lost ti ?

Mitsmann
25-05-2010, 05:10
συγγνωμη που επεμβαινω, αλλα περιμενατε 6 σαιζον για να μεινετε με την "γλυκια απορια" ???

BURNIN AMBITION
25-05-2010, 05:11
πραγματικα

οσοι κλαψαν

ειναι τουλαχιστον

πουστρακια

αν πετυχαινα τον λιντελοφ και τον αλλο στο δρομο ανετα τους επαιρνα τα κεφαλια

πολυ ανετα ομως

τα λεφτα μας πισω ρε πουστη μου.

τουλαχιστον θα αδειασει ο σκληρος

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΕΝΑ

ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΛΟΙ

και εμεις πρεπι να χαρουμε?

θα ξεχασω και την ορθογραφια απο τα νευρα

Abruzzi
25-05-2010, 06:32
να ζητησουμε και συγγνωμη επειδη μας αρεσε ρε παιδια.δεν θα ξαναγινει.

FIXXXER
25-05-2010, 07:42
συγγνωμη που επεμβαινω, αλλα περιμενατε 6 σαιζον για να μεινετε με την "γλυκια απορια" ???

Οχι, περιμεναμε να τελειωσει το Λοστ, να εχουμε ολοκληρωθει ως ανθρωποι, να εχουμε δει το καλυτερο και πιο ανατρεπτικο τελος ολων των εποχων, ο μαυρος καπνος να ειναι τελικα ο πατερας του Τζακ και να του κοψει το χερι αλλα ο Τζακ να τον συγχωρησει, να σκασει ο Εμπερορ απο το πουθενα και να αρχισει να πεταει κεραυνους, να σκαει ο Μαρτυ ΜακΦλαι και να τους πει οτι μπορουν να πανε στο 1965 και να τα διορθωσουν ΟΛΑ και στο τελος να μας δειξει τον Καισερ Σοζε να περπαταει κουτσαινοντας προς τη θαλασσα χαμογελωντας.

Dragonlord
25-05-2010, 07:55
αχαχαχα
η αλήθεια είναι ότι περίμενα ποστ μπέρνιν "ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΛΑ"
Βγήκα σωστός πάντως που δεν έφαγα τα νιάτα μου στη lostpedia ψάχνοντας απαντήσεις και απλά χαιρόμουν το κάθε επεισόδιο.

KoiliaSamprela
25-05-2010, 09:04
σε όποιους άρεσε ο τελευταίος κύκλος, θα τους άρεσε και το τέλος.
όσοι γούσταραν πραγματικά πολύ μέχρι και δεύτερο κύκλο και μετά έβλεπαν για να να δουν που θα καταλήξει (όπως εγώ) απλά το βρήκαν "χαριτωμένο" αλλά παγερά αδιάφορο.
όσοι περίμεναν με ανυπομονησία ένα δυνατό "απρόβλεπτο" τέλος να θυμηθούν το four letter word και να επιστρέψουν στην πραγματικότητα.

Δώστε στο λαό Lost Expanded Universe να σας γαμήσουν οι Sith Lords.

Mayhem
25-05-2010, 09:12
μάθαμε λοιπόν πως το sideways ήταν μια ΠΙΠΑ που δεν είχε καμιά σχέση με την πλοκή της ιστορίας του νησιού, ωραία, πάμε παρακάτω.
Το τέλος δεν ήταν τίποτα το συνταρακτικό, δεν έγιναν ανατροπές, γυρίσματα κτλ κτλ, ο hurley έγινε keeper, ο jack και ο smoke πεθάναν, οι άλλοι την κάναν και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Απαντήσεις δεν δώθηκαν σε χίλια δυο θέματα, μάθαμε απλά ότι το νησί εκπέμπει ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και πρέπει να είναι κάποιος εκεί να την φυλάει, τι να κάνουμε, αυτό ήταν, θα μείνουμε με τις απορίες να έχουμε να θυμόμαστε και να φτιάχνουμε φανταστικά σενάρια. Περάσαμε όμως ωραίες στιγμές και γουστάραμε.
Ευχαριστούμε πολύ, ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι.

Impure
25-05-2010, 09:52
Πραγματικά τρελό mindfuck η σειρά. Κρίμα που μερικοί το είχαμε πάρει πολύ σοβαρά και αναλωθήκαμε σε δάχτυλα ποδιών, αγάλματα, ριτσαρτντς κλπ. Οκ ήταν ψιλό αναμενόμενο το τέλος , στεναχωρήθηκα, κουράστηκα, πάει τέλος. και στην τελική πως αλλιώς να το κλείνανε, πχ αν επικρατούσε η 2η διάσταση πως σκατά θα το εξηγούσαν, που βέβαια τόσο καιρό άφηναν να εννοηθεί ότι είναι κάτι σαν μαγνητικό πεδίο μπλα μπλα.
Τα alternate endings είχανε πλάκα ειδικά αυτό που " κορόιδευε " το τέλος των σοπράνοζ ( ιμο αυτοσαρκάστηκαν οι damon klp, καθώς και το τέλος σοπράνοζ ήταν κουλό ?!?)

Dragonlord
25-05-2010, 10:27
Χμ όχι είμαι με abruzzi σε αυτό, πως έζησαν κανονικά μετά τις ζωές τους οι υπόλοιποι. Γι αυτό η Kate λέει στο Jack μετά τη συναυλία ότι της έλειψε (αυτή έζησε ολόκληρη ζωή αφ'ότου αυτός πέθανε) και γι αυτό ο Hurley λέει στον Ben ότι ήταν εξαιρετικό No. 2 (lolwut) μιας και έζησαν μαζί στο νησί και το προφυλαξαν όσο ζούσαν.
Δεν ξέρω, μπορεί να λέω και βλακείες, πάντως αυτό εξηγεί αρκετά, πχ το ότι το νησί είναι "four letter word" που είχαν πει οι παραγωγοί, τους νεκρούς που έβλεπε ο hurley, τους ψιθύρους, τη μάχη καλού-κακού. Σκέφτομαι ότι και ο φόνος του έκο πχ μπορεί να εξηγείται από το ότι είχε βρει τη γαλήνη άρα ήταν έτοιμος για τον παράδεισο ή κάτι τέτοιο, αλλά θέλω κάποια στιγμή να το πιάσω από την αρχή.

FIXXXER
25-05-2010, 10:36
Συμφωνω με Αμπρουτζι και Σπιριτκρασερ, ο πατερας Τζακ τα ειπε λιγο πολυ στα ισα (σχετικα) στο τελος

BURNIN AMBITION
25-05-2010, 10:47
εσεις που σας αρεσε

ε ψιτ

αφου κοιμηθηκα να σας πω οτι αν εισαι βλακας και δε σκεφτεις , ε ναι παιζει να σου αρεσει. αφουθ και εμενα ωρες ωρες οταν βγαινει ο μπερνης απο μεσα μου λεω οτι γλυκουλι μωρε ηταν. και μετα θυμαμαι τη τζουλιετ να λεει οτι ιτς ολ ραιτ, θυμαμι το νησι να φαινεται βυθισμενο, θυμαμαι το τζεικ να λεει οτι οτι γινεται ειναι προγκρες μεχρι να γινει αυτο ποθυ θελει ο τζεικ να γινει, και καταλαβαινω οτι 2 πουστρακια μας πρηζαν τα αρχιδια με μαλακιες που δεν εχουν νοημα

ειναι σα να βαζεις σε μια τουρτα αυγα σαλαμαδρας δαχτυλα εξωγηινου, δηλητηριο οχιας, να υπονοεις οτι ειναι η καλυτερη τουρτα εβερ, να καυλωνεις ολο το κοσμο με μαρκετινγκιστικα κολπα και στο τελος να τους λες.
ε στα ονειρα σας αυτα

το χε πει και ο τριανταφυλλος.

μα βλεπω κατι ονειρααααα

BURNIN AMBITION
25-05-2010, 10:48
εσεις που σας αρεσε

ε ψιτ

αφου κοιμηθηκα να σας πω οτι αν εισαι βλακας και δε σκεφτεις , ε ναι παιζει να σου αρεσει. αφουθ και εμενα ωρες ωρες οταν βγαινει ο μπερνης απο μεσα μου λεω οτι γλυκουλι μωρε ηταν. και μετα θυμαμαι τη τζουλιετ να λεει οτι ιτς ολ ραιτ, θυμαμι το νησι να φαινεται βυθισμενο, θυμαμαι το τζεικ να λεει οτι οτι γινεται ειναι προγκρες μεχρι να γινει αυτο ποθυ θελει ο τζεικ να γινει, και καταλαβαινω οτι 2 πουστρακια μας πρηζαν τα αρχιδια με μαλακιες που δεν εχουν νοημα

ειναι σα να βαζεις σε μια τουρτα αυγα σαλαμαδρας δαχτυλα εξωγηινου, δηλητηριο οχιας, να υπονοεις οτι ειναι η καλυτερη τουρτα εβερ, να καυλωνεις ολο το κοσμο με μαρκετινγκιστικα κολπα και στο τελος να τους λες.
ε στα ονειρα σας αυτα

το χε πει και ο τριανταφυλλος.

μα βλεπω κατι ονειρααααα

Abruzzi
25-05-2010, 10:59
Δεν ξέρω, μπορεί να λέω και βλακείες, πάντως αυτό εξηγεί αρκετά, πχ το ότι το νησί είναι "four letter word" που είχαν πει οι παραγωγοί, τους νεκρούς που έβλεπε ο hurley, τους ψιθύρους, τη μάχη καλού-κακού. Σκέφτομαι ότι και ο φόνος του έκο πχ μπορεί να εξηγείται από το ότι είχε βρει τη γαλήνη άρα ήταν έτοιμος για τον παράδεισο ή κάτι τέτοιο, αλλά θέλω κάποια στιγμή να το πιάσω από την αρχή.

τεινω να πιστεψω οτι το αρχικο πλανο για την σειρα ηταν αυτο που λες και πιθανον να πηγαινε για 1-2 σεζον σεναριακα.
αλλα απο τη στιγμη που χτιστηκε ολη αυτη η μυθολογια και γενικα αρεσε και τραβαγε για παραπανω και γεννουσε ακομα περισσοτερες πτυχες ,δεν θα μπορουσαν να πουν ξαφνικα "ξερετε τι,ειναι νεκροι και τελικα νησι=purgatory"
οποτε εφτιαξαν το sideways στην τελευταια σεζον ωστε και το νησι και η μυθολογια του να παραμεινουν ζωντανα και αληθινα αλλα και να φτασουν στο κλεισιμο που ειχαν σκεφτει εξ αρχης,
αυτος ειναι και ο κυριοτερος λογος που δεν απογοητευτικα.

BURNIN AMBITION
25-05-2010, 11:02
ναι ρε α,μπρουτζι ειναι σα να κατασκευαζεις ενα γαματο αμαξι και τελικα να λες ε ενταξει δε γουσταρω να το δωσω στην παραγωγη. τηα το κανω απο χαρτι να το κανουν οι γκομενες μπιζουτιερα

pasokara
25-05-2010, 11:22
Apla gamhse.Epeisodiara me ta ola ths.
Euxaristoume Lindelof gia ola!!!

Mayhem
25-05-2010, 11:23
εγώ χάρηκα που ο που ο πιο συμπαθητικός χαρακτήρας Φρανκ Λυπίδης την κοπάνησε σώος! ον τόπικ, ετοιμαστείτε για συνέχειες, spin offs, bonus scenes, director's cuts και τα σχετικά

karharias
25-05-2010, 11:32
ισχυεί ότι το box set που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη θα έχει 30λεπτά ακυκλοφόρητου υλικού?!?!

Dragonlord
25-05-2010, 11:44
τεινω να πιστεψω οτι το αρχικο πλανο για την σειρα ηταν αυτο που λες και πιθανον να πηγαινε για 1-2 σεζον σεναριακα.
αλλα απο τη στιγμη που χτιστηκε ολη αυτη η μυθολογια και γενικα αρεσε και τραβαγε για παραπανω και γεννουσε ακομα περισσοτερες πτυχες ,δεν θα μπορουσαν να πουν ξαφνικα "ξερετε τι,ειναι νεκροι και τελικα νησι=purgatory"
οποτε εφτιαξαν το sideways στην τελευταια σεζον ωστε και το νησι και η μυθολογια του να παραμεινουν ζωντανα και αληθινα αλλα και να φτασουν στο κλεισιμο που ειχαν σκεφτει εξ αρχης,
αυτος ειναι και ο κυριοτερος λογος που δεν απογοητευτικα.
Απλά αν είναι έτσι υπάρχουν άπειρα κενά, ξεκινώντας από το πώς κατάφεραν να επιβιώσουν με απλές γρατσουνιές κλπ κλπ. Και ο ρίτσαρντ λίγα επεισόδια πίσω λέει ότι είναι όλοι νεκροί και το νησί δεν υπάρχει. Και στο τέλος δείχνει το αεροπλάνο της 815 σκουριασμένο, που μου φαίνεται ότι υπονοεί ότι "ε, ψιτ, εδώ τελείωσε".
edit: Στο κάτω κάτω όλη η ιστορία στο νησί είχε να κάνει με τις επιλογές τους (άρα με το αν θα κερδίσουν τον "παράδεισο" ή κάτι τέτοιο) - ή ίσως μόνο με τις επιλογές του τζακ.

Abruzzi
25-05-2010, 11:54
ισχυεί ότι το box set που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη θα έχει 30λεπτά ακυκλοφόρητου υλικού?!?!

για 30 λεπτα δεν ξερω ,αλλα στην εκπομπη(jimmy kimel) που εκαναν μετα το φιναλε ειπαν πως στην bluray εκδοση θα υπαρχει ολοκληρο chapter με απαντησεις απο τους παραγωγους.

karharias
25-05-2010, 11:55

για 30 λεπτα δεν ξερω ,αλλα στην εκπομπη(jimmy kimel) που εκαναν μετα το φιναλε ειπαν πως στην bluray εκδοση θα υπαρχει ολοκληρο chapter με απαντησεις απο τους παραγωγους.

Το δέχομαι..

Rattlehead
25-05-2010, 12:01
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?20798-LOST-(με-spoilers)-2-TV&p=981615&viewfull=1#post981615
Στο τέλος δε θα απαντηθεί τίποτα για ντάρμες, ταξίδια στο χωροχρόνο κτλ κτλ, απλώς θα πεθάνουν όλοι και ο καπνός θα την κάνει από το νησί.παραλίγο :P

karharias
25-05-2010, 12:09
πω πω ρε παιδια.. λες και βλεπατε prison break μεχρι τωρα κ ξαφνικα ειδατε το τελευταιο επεισόδιο του Lost κ χαθήκατε.. έλεος δλδ..

τι αλλο να πούνε για την Dharma? 3 σεζόν είδαμε Dharma και 20 orientation video.. πόσο άλλο? τι άλλο να πούνε για τα ταξίδια στο χωροχρόνο κτλ κτλ. Καταρχήν δεν υπάρχει εξήγηση στο θέμα αυτό, προσπάθησαν να στο πούνε όσο ποιο απλά γίνεται μερικές σεζόν πίσω, ότι θεωρητικά στέκει και στο νησί αυτό, αλλά ΜΟΝΟ στο νησί αυτό μπορεί να γίνει, πουθενά αλλού, με τον μοχλό (?) και τον Ντέζμοντ να αντέχει την ηλεκτρομαγμητική ενέργεια (!).
έφτιαξαν μια σειρά με κύριο θέμα την αγάπη, μας την παρουσίασαν με τέτοιο τρόπο ώστε να χάσουμε τα αυγά και τα πασχάλια και διατήρησαν το μυστήριο μέχρι το τέλος. αν κ όλα λίγο πολύ έχουν απαντηθεί με κάποιες ατάκες φευγαλέες, τις στιγμής, παρ όλα αυτά σε τίποτα δεν έγινε εκτεταμένη αναφορά, κάποια παραέμειναν μυστήριο και αυτό είναι το ατού της σειράς.

εεεε ξεκολλήστε.. δεν είναι αληθινή ιστορία, αν κ πολύ θα το θέλαμε :)

αν και χτες ξενέρωσα, σήμερα είναι υποστηριχτής τους..

SpiritCrusher
25-05-2010, 12:18
Όχι δεν μας εξήγησαν και πολλά επ' αυτού και δεν γίνεται μόνο με τον μοχλό δεδομένου πως οι άλλοι πήγαν πίσω από την Ajira στη μέση της πτήσης.

Εδώ είναι και το πρόβλημα κατα τη γνώμη μου. Όπως το άφησαν, τα μισά που λέμε ή λέγαμε απλά δε στέκουν γιατί κανείς δεν είναι σίγουρος. Θα μπορούσαν να δώσουν κάποιο παραπάνω ινφο, παραπάνω μυθολογία ίσα ίσα αρκετή ώστε να μπορούμε να βγάλουμε δικά μας συμπεράσματα. Τώρα είμαστε έτσι κι έτσι και για μια σειρά τόσο μεγάλη και με τόσες προσδοκίες είναι αναπόφευκτο να σου δημιουργεί μία αίσθηση απογοήτευσης.

Ειδικά όταν ενώ έχουν όλο το budget στα πόδια τους κτλ διαλέγουν να κάνουν τη season 18 ep όταν θα μπορούσαν να την κάνουν "κανονική" των 23 και να είχαν χρόνο άλλων 5 ep για να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Έτσι όπως είναι τώρα η 6 είναι μια season που στέκεται υπέροχα μόνη της και έχει και το mindfuck της στο τέλος (το οποίο όμως αφορά μόνο αυτήν και όχι όλη τη σειρά απαραίτητα σαν mindfuck) αλλά εμένα προσωπικά δε μου κάνει για series finale. Είναι σαν να τελείωσε μία season και τώρα να περιμένω τον Γενάρη να αρχίσει η καινούρια :P

HAVOC
25-05-2010, 12:19
valte theme knight rider naoume
edw valate gia mj

μα καλα εινα;ι δυνατον να σας αρεσε?

τι χαρακτηρες και αρχιδια ρε παπαρες
ολοι το παιζαμε ειδικοι να εξηγησουμε τα ταιμ τραβελ την ελοιζ το καπνο , το τζεικομπ το γιατι ο χερλι ολο και χοντρενε το πως ο γιατρος στο φρειτερ πεθανε πριν τον δουν οι αλλοι, και στο τελος ειδαμε τους γκοστμπαστερς

ε δε πανε στο διαολο?

οποιανου του αρεσε ειναι μαλακας. με εξαιρεση το φιξερ που ειναι 2 φορες μαλακας. γιατι ειναι φιλος και ετσι μπορω να τον βρισω πιο πολυ

καλυτερη σκηνη η κειτ που σαν αλλη σαρα κονορ στο τερμονειτορ 2 πυροβολα το μαλακα

οποιος παρει το μποξσετ ειναι πραγματικα γκει

Tιμια και πωρωτικα ποστς. Εγω μαζι'ς ειμαι.

karharias
25-05-2010, 12:21
Όχι δεν μας εξήγησαν και πολλά επ' αυτού και δεν γίνεται μόνο με τον μοχλό δεδομένου πως οι άλλοι πήγαν πίσω από την Ajira στη μέση της πτήσης.

κάπου εκεί επεμβαίνει ο Jacob και κανονίζει τα πράγματα..

Abruzzi
25-05-2010, 12:24
ξεκινώντας από το πώς κατάφεραν να επιβιώσουν με απλές γρατσουνιές κλπ

μα αυτο υποκειται στις θεραπευτικες ειδιοτητες του νησιου και στο οτι τους χρειαζοταν ο jacob.αυτος αλλωστε τους εφερε εκει.
τεσπα,ας περιμενουμε και τo τι θα αποκαλυψουν στο bluray για να βγαλουμε ενα τελικο συμπερασμα για ολα αυτα.μεχρι τοτε μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε.

Dragonlord
25-05-2010, 12:33
ξεκινώντας από το πώς κατάφεραν να επιβιώσουν με απλές γρατσουνιές κλπ

μα αυτο υποκειται στις θεραπευτικες ειδιοτητες του νησιου και στο οτι τους χρειαζοταν ο jacob.αυτος αλλωστε τους εφερε εκει.
τεσπα,ας περιμενουμε και τo τι θα αποκαλυψουν στο bluray για να βγαλουμε ενα τελικο συμπερασμα για ολα αυτα.μεχρι τοτε μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε.
Α, ναι, ξέχασα ότι υπάρχουν και θεραπευτικά νησιά :!:. Εννοώ ότι οκ, προφανώς μπορούμε να τα ρίξουμε σε μαγείες κλπ αλλά πιο "ορθολογική" λύση είναι να ήταν απλά πεθαμένοι από την αρχή.

karharias
25-05-2010, 12:36
ε να.. τέτοια δε μπορώ. δλδ μετά απο 6 σεζόν τωρα σε πειραξε που το νησι εχει θεραπευτικές ικανότητες

Dragonlord
25-05-2010, 12:39
Μπα, εμένα δε με πείραξε τίποτα, και λάθος να κάνω εξίσου τη φχαριστήθηκα και τη σειρά και το τέλος, κουβέντα κάνουμε.

karharias
25-05-2010, 12:40
α οκ then, απλα ειμαι πολυ στεναχωρημενος που τελειωση η σειρα.. δε μπορω να το πιστέψω

Abruzzi
25-05-2010, 12:44
Α, ναι, ξέχασα ότι υπάρχουν και θεραπευτικά νησιά

ε κοιταξε το λοστ βλεπαμε.η ιδια η σειρα μας εδειξε οτι ολα αυτα συνεβαιναν στο νησι.δεν σε καταλαβαινω γιατι το λες ετσι.
δεν πιστευω να ριχνουμε εμεις τιποτα στο οτιδηποτε.ετσι μας το εδωσαν.
παντως και ετσι οπως το λες ,δεν ειναι οτι με ξενερωνει η ιδεα,απλα το προτιμω οπως αφεθηκε imo να εννοειθει(θανατος τζακ,χερλι-μπεν στο νησι,φυγη του ατζιρα,λεγομενα κριστιαν) δλδ νεκροι στο "sideway" μονο.

Kelldorain
25-05-2010, 12:51
Βασικά συμφωνώ με Spiritcrusher μάλλον, όντως όπως κινήθηκε η σεζόν αυτό ήταν οκ για φινάλε αλλά για ολόκληρης της σειράς μάλλον όχι. Και δεν έχω θέμα συγκεκριμένα με το "δεν μας απάντησαν αυτό", εκείνο που με πειράζει είναι ότι όπως ήρθε το τέλος κάνει πάρα πολλά μέρη της σειράς να μην βγάζουν νόημα. Γιατί ο Τζακ πχ προοριζόταν να κάνει μεγάλα πράγματα; Επειδή έβαλε την πέτρα στη θέση της; Μέχρι και τον MIB (btw απ'ότι διάβασα το αρχικό πλάνο ήταν να τον λένε Samuel) δεν τον σκώτωσε αυτός αλλά η Kate. Και ενώ δεν έχω πρόβλημα με κάτι συγκεκριμένο, μου τη σπάει ότι πάρα πολλά στη σειρά φαίνεται πλέον ότι μπήκαν απλά για να κολλάει ο κόσμος χωρίς να έχουν αφηγηματικό σκοπό. Όπως το βλέπω γενικότερα, μου φαίνεται ότι έπαθαν κάτι αντίστοιχο με το BSG, δηλαδή "άνοιξαν" τόσο πολύ το σενάριο που από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσε να συμμαζευτεί, οπότε το γύρισαν σε πιο αφηρημένο τέλος και επικεντρώθηκαν απλά στους χαρακτήρες. Το θέμα όμως είναι ότι από τη στιγμή που φτιάχνεις μια τόσο μεγάλη σειρά, αυτό δεν αρκεί, δεν είναι δίλημμα το "χαρακτήρες-πλοκή" που να πρέπει να πάρεις μόνο ένα απ'αυτά και να 'σαι ευχαριστημένος.

Όπως έγραψα και πριν, θεωρώ το επεισόδιο πολύ καλό και σίγουρα δεν αναιρεί όλες αυτές τις στιγμές που είχε η σειρά, απλά νομίζω ότι για φινάλε δεν ήταν το βέλτιστο.

Για το άλλο που λέτε, προφανώς και το νησί δεν ήταν purgatory, δεν προκύπτει από κάπου. Kate και λοιποί έφυγαν από το νησί κανονικά γι'αυτό και λέει στον Jack ότι έχει να τον δει πολύ καιρό.

Clockwork Orange
25-05-2010, 12:56
σοβαρο ποστ μετα απο καιρο
εμενα παλι γιατι μου δινετε την εντυπωση οτι κανεις σας δεν καταλαβε χρηστο?!
το ειδα μια φορα,καταλαβα λιγα,ηρθα να σας διαβασω πριν το δω δευτερη φορα και εκνευριστηκα γιατι περιμενα να παρω καμια ιδεα αλλα δεν πηρα τιποτα!
αφηστε τις μουτζες και απαντηστε παρακαλω...
τελικα στο νησι ηταν νεκροι??? δεν ηταν?? τι φαση?
στην αλλη πραγματικοτητα ηταν νεκροι?? δεν ηταν?? τι φαση?? (νταξ εδω μαλλον ηταν νεκροι συμφωνα με πατερα τζακ! αλλα σρυ που η φραση "δημιουργησατε μια πραγματικοτητα για να ξαναβρεθητε" δεν μου φτανει)
οταν ηταν στο νησι και εφυγαν και γυρισαν τι ηταν??
η γυναικα γουιντμορ τι ειναι και ξερει τα παντα πριν τον ντεσμοντ??
ο μπεν γιατι μενει πισω?? τι ειναι το νουμερο 2?? ο αντικαταστατης του χαρλει? και αφου ο χαρλει ειναι σαν τον τζεικομπ γιατι πεθανε (οπως καπου διαβασα)??
αντε ο τζακ τραυματιστηκε οταν οι θεραπευτηκες ιδιοτητες του νησιου δεν υπηρχαν...οι αλλοι πως πεθαναν??
πειτε κατι ρε πουστη μου περα απο δακρυσα,ξενερωσα,αι στα διαλα,τα λεφτα μου πισω και αηδιες

Ford Prefect
25-05-2010, 12:57
Εμένα μου άρεσε το επεισόδιο και φυσικά δεν μπορεί να αφαιρέσει κάτι από τη σειρά που με τσίτωνε 6 χρόνια τώρα. Το ότι δεν θα απαντήσει σε άπειρα πράγματα το είχαμε ψυλλιαστεί όλοι μας κάπου, δεν είπε τίποτα για τον Τζέικομπ και τον αδελφό του, απλά ότι υπήρχαν και άλλοι πριν από αυτούς και ένα ζεστό φως και τέτοια. Φέτος από την μέση και μετά σταμάτησα να σκέφτομαι πού το πάει και πώς εξηγείται, φαινόταν ότι δεν τους ενδιέφερε. Και μπορώ να πω ότι με το δέσιμο μόνο που είχαμε με τους χαρακτήρες, μας κράτησε μια χαρά το επεισόδιο και γούτσου παρόλο το νιου έιτζ φίλινγκ. Κρίμα στον Μπέρνι που τα έβλεπε ελπίζοντας να μην τον βγάλει μαλάκα η σειρά που κράταγε ένα τετράδιο σημειώσεις, αλλά υγεία.

Το μόνο απογοητευτικό ήταν ότι η λύση της παράλληλης πραγματικότητας να είναι νεκροί είναι πολύ απλοϊκή, ήλπιζα να είναι κάτι που θα φέρει στα ίσα του το τάιμλάιν μετά το Incident αλλά ναι, ό,τι είπα από πάνω. Το πιο καλό είναι ότι το επεισόδιο κλείνει με ένα τρόπο που μου έκοψε και την όρεξη για περισσότερο wtf, δηλαδή δεν έχει άλλο wtf, ήταν αγαπησάρικα όλα τα τελευταία γενικά, οπότε εμένα τουλάχιστον με έστρωσε.

Συνολικά, ναι, η καλύτερη σειρά έως τώρα, αυταποδείκτως με την τσίτα που με είχε τόσο καιρό και αν το στόρι τελικά δεν έμεινε στο επίπεδο των υπολοίπων 5 σεζόν που σε πείθει για κάτι ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ε, περιμένω να δω μια σειρά να το καταφέρει αυτό. Πάντως, το ΛΟΣΤ κατάφερε προσωπικά να μη το μισήσω με το τέλος του, παρόλο που η ίδια η ιστορία κορυφώθηκε σαν ένα απλό φάνταζι σε σχέση με το sci-fi/fantasy/φιλοσοφικοτέτοιο με ανατροπάρες που ήταν για 5 1/2 σεζόν. Και διαβάζοντας αυτή την πρόταση, το γεγονός ότι δεν το μίσησα αλλά αντιθέτως γούσταρα πολύ το επεισόδιο (είμαι αγαπησάρης, τι να κάνω), είναι κατόρθωμα.

Dragonlord
25-05-2010, 12:58
ε κοιταξε το λοστ βλεπαμε.η ιδια η σειρα μας εδειξε οτι ολα αυτα συνεβαιναν στο νησι.δεν σε καταλαβαινω γιατι το λες ετσι.
δεν πιστευω να ριχνουμε εμεις τιποτα στο οτιδηποτε.ετσι μας το εδωσαν.
παντως και ετσι οπως το λες ,δεν ειναι οτι με ξενερωνει η ιδεα,απλα το προτιμω οπως αφεθηκε imo να εννοειθει(θανατος τζακ,χερλι-μπεν στο νησι,φυγη του ατζιρα,λεγομενα κριστιαν) δλδ νεκροι στο "sideway" μονο.
Ναι μωρέ, απλά επειδή το είπες σαν κάτι απολύτως λογικό και ότι έχει εξηγηθεί. Προσωπικά αν ήταν όντως ζωντανοί στο νησί μού φαίνεται λίγο μαλακία που έχουν αφήσει τόσα ανεξήγητα (δεν ξενερώνω πάντως και πάλι).

Coroner
25-05-2010, 13:20
Μάγκες, την ουσία της σειράς και των χαρακτήρων την ανέφερε ο Jacob σε προηγούμενο επεισόδιο. Επιλέχθηκαν να πάνε στο νησί, γιατί οι ζωές τους δεν είχαν νόημα. Ζούσαν μέσα στη μιζέρια και το νησί τους έδωσε ένα σκοπό, κάτι να πιστεύουν ακόμα και όταν δε μπορούν να κατανοήσουν πλήρως τον λόγο.

Ακόμα και την ώρα που πεθαίνει ο Jack δε ξέρει το γιατί, δε γνωρίζει τις λεπτομέρειες, αλλά αυτό δεν το νοιάζει αφού γνωρίζει πως αυτό που έκανε "έσωσε" το νησί και για αυτό το λόγο πεθαίνει λυτρωμένος. Η ζωή του και ο θανατός του είχαν εν τέλει ένα νόημα...

Γα μένα, η ουσία της σειράς εντοπίζεται στο γεγονός ότι για να συνεχίσεις να ζεις χρειάζεται ένας σκοπός, ακόμα κι όταν δεν είναι πλήρως κατανοητός...

karharias
25-05-2010, 13:26
θέλω Lost v.2.0.0.3 με τον Xιούγκο σε ρόλο Τζέϊκομπ και τον Μπεν σε ρόλο Ρίτσαρντ..

πλάκα πλάκα, ήθελα να δω την έκπληξη του Ρίτσαντ όταν μετά από 700 χρόνια πήγαινε στον πολιτισμό..

Mayhem
25-05-2010, 13:28
είχε πάει και στην σύγχρονη εποχή, όταν ήθελε να φέρει την juliet

karharias
25-05-2010, 13:29
καλα λες.. και τον λοκ ειχε βρει σαν παιδάκι

Ford Prefect
25-05-2010, 13:42
Μερικά ωραία ποστ από άλλο φόρουμ:

they had a great thing going with the alternate reality storyline, i thought for sure they were gonna have both a good and bad ending for the show - that we would see our main characters do their bit, save the island, die in the process in some epic way, yet get to live on in the alternate reality WITH their memories of what they had done. it wouldve been great and a sweet way to have the cake and eat it. But they made it into a fucking purgatory thing, everybodys dead and in heaven going into the fucking light? bullshit. Had i known the alternates was just bull, with no real meaning at all (wtf was the point of Jacks son? Miles and Sawyer being cops? wtf?) since it wasnt even real, i wouldnt have watched all that crap. What a major cop-out.

I'm guessing the son thing was for him to work on his daddy issues.

This completely felt like they had two or three ways they couldve ended it but went for the purgatory route just to have it be a twist ending. It doesnt make sense, like, wtf was the purpose of Jacks son? Thats someone he would have loved more than life itself, the most primal of bonds between a parent and a child - and hes a fucking makebelieve child? How cruel is that and why would he/they create that child in the first place? why was the island sunken as well? If it was just a world they created where they could meet again, the islands existence didnt have to be addressed at all. Or if they so desperately needed to find each other in purgatory, what better way than have them crash on the island again?

The ending of the show made a lot of sense. I think your proposed ending of the show does not make sense. I thought that's what it was going to be at some point too, but it does not really make sense.

For a show that was always focused on how the past made us as people (with the flashbacks, and later the flashforwards), it would have been really bizarre to erase everything by giving the characters the opportunity to live in another world if the real world was destroyed, or any such scenario.

That was the purpose of Jack and Desmond's conversation: Jack was right, all the things they lived through were important, and could not be changed. Jack's mission in S5 failed; whatever happened, happened. You can't change the past; you can't change your past. Your life is your life. You can't, in fact, have your cake and eat it too.

The alternate had a lot of meaning. We know that the characters were 'destined' to be on the island because of both Jacob's meddling and because of the time travel loop they were a part of. We know the Island is responsible for messing up their lives almost from the beginning, in various ways. This alternate timeline is a chance for the characters to have a life free of the island's influence, and see where it takes them. That is why the Island is sunken; that, and also that audiences would have been bitching about "where the island is" if it hadn't been shown as sunken.

The alternate fullfills the exact same thing it did before: show you the characters without those bad things happening to them. Is this, in itself, great? Probably not. But it's really no worse than the overwhelming majority of flashbacks on the show, which have been beyond redundant.

Additionally, it's really a way to do scenes you couldn't do otherwise, such as reunions from the dead and whatnot. I have to admit, I really enjoyed watching those. It was valuable to me. I was not a fan of Jack dying in the end, so to at least see Jack reuniting with everyone in the end, and flashing back to old stuff like Boone's death, it was really cathartic and emotionally satisfying in a way that a more fantasy/sci-fi idea (such as transferring from one timeline to another, or merging the two timelines) could have never been.

FIXXXER
25-05-2010, 13:58
Ωραια τα λεει ο αποπανω. Επισης απο αλλο φορουμ:

Den exei shmasia pleon alla etsi gia th kavla mou tha to grapsw,prepei na to eida ston ypno mou xtes to vrady metaxy fthroas kai aftharsias

To nhsi einai o tafos ths Tawaret.Mia agalmatara NA gia na fainetai apo xiliometra.Ti nohma eixe na xtistei ayto to agalma an to nhsi den eixe kapoia amesh sxesh me ayth?H tawaret loipon,einai h thea ths gonimothtas(a.k.a ths zwhs-''phgh ths zwhs'').To nhsi einai o tafos ths h as to poume o topos ths.Pio sygekrimena ekei apo opou vgainei to ''fws'',h kardia tou nhsiou,h Thea..O fellos einai o ''omfalios lwros'' pou enwnei to nhsi me ayth,vgazontas ton, to nhsi payei na ths anhkei,payei na einai meros ths,xanei tis idiothtes tou kai pethainei.Sto nhsi ths Theas ths gonimothtas kamia allh gynaika de mporei na ferei paidi ston kosmo.Ayta

freak brother
25-05-2010, 14:09
e re malaka, to arxeio pou katevasa etsi teleiwnei, me ta syntrimia sto telos. nai,ti?

ε ολοι λενε οτι η κειτ εφυγε και ολα καλα ο αλλος οτι ο λυπιδης εζησε... οι πιο πολλοι δεν το ειδαμε οτι το αεροπλανο επεσε στο τελος.

karharias
25-05-2010, 14:16
συγνώμη το αεροπλάνο που έδειξε στο τέλος είναι η πτήση της ατζίρα που έφυγε με κεϊτ, σώγιερ, λυπίδη κτλ!??! Είστε σίγουροι? και πως γίνεται συνέχεια το αεροπλάνο να πέφτει στην παραλία πάντα :D εμένα μου κάνει για το πρώτο αεροπλάνο, τα συντρήμια είναι ίδια με το πρώτο επεισόδιο.

σχετικά με το άγαλμα, αφού στο νησί δε μπορούσαν να γεννήσουν, δλδ δεν υπήρχε αναπαραγωγή αλλά έπρεπε να φέρουν "κατοίκους" από αλλού, ίσως οι αρχαίοι κάτοικοι του νησιού, ανάλογα και από το μέρος από το οποίο ήρθαν να έχτισαν ένα τέτοιο τεράστιο άγαλμα για να τους βοηθήσει η θεότητα αυτή και να μπορέσουν να γεννήσουν στο νησί. κάτι τέτοιο.. ποσώς με ενδιαφέρει.. :)

Clockwork Orange
25-05-2010, 14:29
ααρων,τζεικομπ και αδερφος γεννηθηκαν στο νησι οποτε δεν ισχυει!

BURNIN AMBITION
25-05-2010, 14:29
ε να.. τέτοια δε μπορώ. δλδ μετά απο 6 σεζόν τωρα σε πειραξε που το νησι εχει θεραπευτικές ικανότητεςμε πειραχε ποθ μασ σπασαν τα αρχιδια με γκιλγκαμες χιντς απο τα βιβλια κτυλ για να καταλαβουμε τι παιζει και τελικα δε μας ειπαν το πιο απλο

ΓΙΑΤΙ το νησι εχει μαγικες ιδιοτητες

KoiliaSamprela
25-05-2010, 14:34
λοιπών , επειδή εγώ στούρνος μου εξήγησε η γυναίκα μου το όλο κόνσεπτ , και όντως βγάζει νόημα ...
έχω πολύ έξυπνη σύζυγο :pink::pink::pink:

Clockwork Orange
25-05-2010, 14:36
οκ το ειδα δευτερη φορα
δεν αλλαξε η γνωμη μου! οτι πιστεψα την πρωτη πιστευω και τωρα απλα καταλαβα
οτι δεν ηθελα να το παραδεχτω για εναν απλο λογο! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!!! και επειδης ημουν σουπερ καβλωμενος προσπαθουσα να πεισω τον εαυτο μου οτι ειναι κατι αλλο,κατι διαφορετικο απο την απλοικοτατη εξηγηση!
εκκλησια,ασπρα φωτα και τα λοιπα μαλλον φωναζουν παραδεισος!!!
παντως ασχετα με τα παραπανο,σαν σκηνοθετικη αντιληψη,υπεροχο το τελειωμα με τζακ!
οπως και συγκινηση θνητου πλεον ριτσαρντ!
αυτα! απο αυριο το ξαναβλεπουμε απο την αρχη χωρις αγχος!

karharias
25-05-2010, 14:37
ουφ... πραγματικά κουραστικό γίνεται...

clockworld ναι ρε καλό μ' .. αυτοί γεννήθηκαν στο νησί αλλά δε γκαστρώθηκαν εκεί, το πρόβλημα αναπαραγωγής του νησιού εξακολουθεί να υπάρχει. δε μπορούν να γκαστρωθούν εκεί, οπότε να διαιωνιστούν, άλλο αν έρθει κάποια έγγυος και γεννήσει εκεί.

μπερνυ, το νησί έχει μαγικές ικανότητες γιατί έχει. είναι μαγικές, δε μπορούν να εξηγηθούν, είναι πέρα από την δική μας λογική και θα ήταν ακόμη και αν αυτό που είδαμε είναι αλήθεια, από την στιγμή που δεν είναι πως να εξηγήσουν το μαγικό? Το νησί έχει μια πηγή ή κάτι τέτοιο όπου δίνει μια μαγεία στο μέρος. Μπορεί να είναι από το νερό, έτσι νομίζω εγώ, που συμβαίνει κάτι διαφορετικό εκεί.

Impure
25-05-2010, 14:38
λοιπών , επειδή εγώ στούρνος μου εξήγησε η γυναίκα μου το όλο κόνσεπτ , και όντως βγάζει νόημα ...
έχω πολύ έξυπνη σύζυγο :pink::pink::pink:
μοιράσου το μαζί μας. Μαζεύω

Phoebus
25-05-2010, 14:46
Σε άλλο φόρουμ

QQ more

SpiritCrusher
25-05-2010, 14:49
clockworld ναι ρε καλό μ' .. αυτοί γεννήθηκαν στο νησί αλλά δε γκαστρώθηκαν εκεί, το πρόβλημα αναπαραγωγής του νησιού εξακολουθεί να υπάρχει. δε μπορούν να γκαστρωθούν εκεί, οπότε να διαιωνιστούν, άλλο αν έρθει κάποια έγγυος και γεννήσει εκεί.

Όχι, είχαμε δει πως μια χαρά είχαν έρθει γκαστρωμένες και απλά πέθαιναν στη γέννα μαζί με το μωρό κτλ. Αυτή ήταν και η δουλειά της Τζουλιετ.

karharias
25-05-2010, 14:51
μισό γιατί ξεκούρδισα..
λοιπον ξεκινάω την 6η σεζόν για να την εμπεδώσω όλη τώρα που τέλειωσε κ μετά το ξεκινάω από την αρχή..

Nodoordonotthereisnotry
25-05-2010, 15:01
@Clockwork Orange, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους που δεν κάναν το σχετικό λογικό άλμα: Το νησί είναι ένα μέρος "μαγικό" και ναι, ξέρω, δε μας δείξαν το γιατί, δηλαδή γιατί υπάρχει αυτό το φως μέσα του ή γιατί υπάρχουν electromagnetic pockets (θυμάμαι που είχε σχολιάσει ο Faraday στην 4η season για το πόσο strange ήταν το φως στο νησί, that was cool!). Τι μας έδειξε φέτος η 6η season; Νεκρούς, πολλούς νεκρούς. Κάποιοι πεθάναν στο νησί, κάποιοι κοντά στο νησί, κάποιοι μακρυά από το νησί. Το μόνο πράμα που ξέρουμε είναι πως το νησί έλκει τις ψυχές των νεκρών. Πάμε τώρα στον Hurley. Τι special ικανότητες έχει; Α, να μιλάει με τους νεκρούς, μάλιστα. Και σε ποια θέση αφήνουμε τον Hurley με το κλείσιμο της σειράς; Να έχει τη θέση του Jacob με τον Ben για number 2 (thanks for the reference!). Οπότε ο Hurley, ένα άτομο που "βλέπει" και μιλάει στους νεκρούς έχει στη διάθεσή του ένα νησί πάνω στο οποίο γίνονται διάφορα κουλά πράματα..... βλέπετε που το πάω ή όχι ακόμα; Δεν είναι δηλαδή πως το alternate universe ήταν το σκαλοπάτι για τον "παράδεισο" ή την "κόλαση". Απλά το alternate universe ήταν το δώρο του Hurley, το κατασκεύασμα του Hurley προς όλη την παρέα να βρεθούνε άλλη μία φορά (αφού πεθάνουνε ΟΛΟΙ όμως, ο καθένας στον καιρό και στον τόπο του) για τους προφανείς λόγους. Για την σκηνή που δίνουν ο ένας το χέρι στον άλλον και αγκαλιάζονται μέσα στην εκκλησία. Μην δηλαδή πέφτετε στην παγίδα πως η συνάθροιση έγινε στην εκκλησία και το δένετε κόμπο πως πάνε σε παραδείσους...το φως στο τέλος έμοιαζε περισσότερο με το φως των flashes καθώς είναι το alternate universe ένα κατασκέυασμα/δώρο του νησιού για όλους αυτούς που βοήθησαν να το σώσουν.

@karharias & λοιποί: Το έχουμε ξανασυζητήσει στο άλλο το thread. Δεν υπάρχει πρόβλημα γονιμότητας στο νησί ΠΡΙΝ το incident, αλλά μόνο μετά. Πριν το Incident τεκνοποιούσαν normal οι γυναίκες στο νησί, μετά το Incident υπήρχε το πρόβλημα. Το γιατί το'χουμε ξαναπεί...όπως επίσης πως ήθελε να λύσει το δεδομένο πρόβλημα ο Benjamin.

karharias
25-05-2010, 15:04
ποιο εννοεις incident? την βομβα υδρογόνου?

Nodoordonotthereisnotry
25-05-2010, 15:08
Ναι & την έκλυση ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που συνέβη ως αποτέλεσμα....και γι'αυτό φτιάξαν το hatch μετά.

SpiritCrusher
25-05-2010, 15:11
@Clockwork Orange, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους που δεν κάναν το σχετικό λογικό άλμα: Το νησί είναι ένα μέρος "μαγικό" και ναι, ξέρω, δε μας δείξαν το γιατί, δηλαδή γιατί υπάρχει αυτό το φως μέσα του ή γιατί υπάρχουν electromagnetic pockets (θυμάμαι που είχε σχολιάσει ο Faraday στην 4η season για το πόσο strange ήταν το φως στο νησί, that was cool!). Τι μας έδειξε φέτος η 6η season; Νεκρούς, πολλούς νεκρούς. Κάποιοι πεθάναν στο νησί, κάποιοι κοντά στο νησί, κάποιοι μακρυά από το νησί. Το μόνο πράμα που ξέρουμε είναι πως το νησί έλκει τις ψυχές των νεκρών. Πάμε τώρα στον Hurley. Τι special ικανότητες έχει; Α, να μιλάει με τους νεκρούς, μάλιστα. Και σε ποια θέση αφήνουμε τον Hurley με το κλείσιμο της σειράς; Να έχει τη θέση του Jacob με τον Ben για number 2 (thanks for the reference!). Οπότε ο Hurley, ένα άτομο που "βλέπει" και μιλάει στους νεκρούς έχει στη διάθεσή του ένα νησί πάνω στο οποίο γίνονται διάφορα κουλά πράματα..... βλέπετε που το πάω ή όχι ακόμα; Δεν είναι δηλαδή πως το alternate universe ήταν το σκαλοπάτι για τον "παράδεισο" ή την "κόλαση". Απλά το alternate universe ήταν το δώρο του Hurley, το κατασκεύασμα του Hurley προς όλη την παρέα να βρεθούνε άλλη μία φορά (αφού πεθάνουνε ΟΛΟΙ όμως, ο καθένας στον καιρό και στον τόπο του) για τους προφανείς λόγους. Για την σκηνή που δίνουν ο ένας το χέρι στον άλλον και αγκαλιάζονται μέσα στην εκκλησία. Μην δηλαδή πέφτετε στην παγίδα πως η συνάθροιση έγινε στην εκκλησία και το δένετε κόμπο πως πάνε σε παραδείσους...το φως στο τέλος έμοιαζε περισσότερο με το φως των flashes καθώς είναι το alternate universe ένα κατασκέυασμα/δώρο του νησιού για όλους αυτούς που βοήθησαν να το σώσουν.

Λογικό άλμα και irc channel που λύνεις τις απορίες γύρω από τη σειρά λοιπόν. :S

Nodoordonotthereisnotry
25-05-2010, 15:15
Ναι ρε! :grin:

Ford Prefect
25-05-2010, 15:24
Δεν είναι δηλαδή πως το alternate universe ήταν το σκαλοπάτι για τον "παράδεισο" ή την "κόλαση". Απλά το alternate universe ήταν το δώρο του Hurley, το κατασκεύασμα του Hurley προς όλη την παρέα να βρεθούνε άλλη μία φορά (αφού πεθάνουνε ΟΛΟΙ όμως, ο καθένας στον καιρό και στον τόπο του) για τους προφανείς λόγους.

Νέος Μπέρνι μας βρήκε. Ο Χέρλι το έπαιζε μαλάκας όταν δεν αναγνώριζε την Λίμπι. Τα δεν είναι έτοιμος-η, είσαι νεκρός που λέει ο μπαμπάς και moving on ήταν όλα ένα πουφ για να κάνει ένα δώρο το νησί και μετά να τους πει "εντάξει, τέρμα τα δώρα, κεφάλια μέσα πάλι, σόρι αμπάουτ δατ".

Nodoordonotthereisnotry
25-05-2010, 15:34
Ναι.

regularpaul
25-05-2010, 15:45
για ποια συντριμια μιλατε καμποσοι στο τελος?

ο τζακ ειναι ξαπλωμενος, βλεπει την πτηση με λυπιριδη κλπ απο πανω του,
χαμογελαει και κλεινει το ματι, μετα σημα λοστ και bad robot, ποια συντριμια λετε?

karharias
25-05-2010, 15:48
καποιες εκδοσεις εχουν τιτλους τελους κ δειχνουν hd λήψεις απο την παραλια του λοστ, με συντρημια απο αεροπλανο
εγω πιστευω οτι ειναι το πρωτο που επεσε και οχι το αεροπλάνο της ατζιρα που πέταξε ο λυπίδης για να φυγουν απο το νησι
μη ξεχνάμε ότι τα συντρήμια απο το αεροπλάνο εκείνο είναι ακόμη στην παραλία, οπότε είναι κ καλά ότι έμεινε στο νησί, ο χιούγκο και ο μπεν κάπου θα χαμουρεύονται στο δάσος.

στοίχημα ότι δε μπορούμε να φτάσουμε τις 50 σελίδες με flames και να γράφουμε μέχρι τον σεπτέμβριο που θα βγει το box set με τις απαντήσεις..

cloud
25-05-2010, 15:48

χαμογελαει και κλεινει το ματι, μετα σημα λοστ και bad robot, ποια συντριμια λετε?

Δεν τα είχαν όλα τα rips. Δείχνει κάτι συντρίμμια στα credits πριν το bad robot, κάποιος έβαλε youtube video σε προηγούμενη σελίδα.

Tribe
25-05-2010, 15:50
kapoioi pragmatika to exete kourasei.aarwn jacob alex kai mib gennithikan sto nisi alla htan hdh gkastrwmenes oi miteres. h istoria einai poly kalh xwris na teleiwnei me wtf kai omg kai 3 lol ,se afhnei na dwseis ena telos se ayto pou eblepes gia 6 season me tis opoies apories mporeis na exeis akomi gia na sizitas me tous allous kai na min parete pote tin apantisi :D
meta tin 3 provoli pisteyw oti htan swsto telos,kalh kinisi pou dialeksan na to teleiwsoun etsi.

Nodoordonotthereisnotry
25-05-2010, 15:51
στοίχημα ότι δε μπορούμε να φτάσουμε τις 50 σελίδες με flames και να γράφουμε μέχρι τον σεπτέμβριο που θα βγει το box set με τις απαντήσεις..

Ευκολάκι, άσε που θα σας τα έχω εξηγήσει όλα μέχρι τον Σεπτέμβριο...

karharias
25-05-2010, 15:53
tribe ετσι.. ακόμη κ μετα το τελος παραμιλάμε και θα παραμιλάμε.. ετσι ειναι το μυστηριο, παραμένει για παντα μυστήριο. Δε θέλουμε απαντήσεις αλλες! ασε που εγω εχω κ μια απορια στο τελευταιο, την εχω ποσταρει σελιδες ποιο πριν σε εικόνες με τον jack.. κατι εχει η πλάτη του... χμ.... :D

nodoorκατι.. το καλοκαίρι είναι νεκρά περίοδο, δυστυχως το thread θα χαθει σελίδες πισω όπως καθε χρονο

KoiliaSamprela
25-05-2010, 16:03

κάπου εδώ να κάνω την παρέμβαση μου για ένα μείζων θέμα.

Ο Λυπιρίδης είναι έλληνας, τυχαίο ? δεν νομίζω.
Δεν ξεχνάμε ότι σταματάει το αεροσκάφος για να πάρει τα σαπάκια ...
Που οδηγούν όλα αυτά? στο ότι ΣΩΣΤΑ επέλεξαν έναν χαρακτήρα, που έχει στην γλώσσα του την λέξη Φιλότιμο

karharias
25-05-2010, 16:06
χαχαχαχα
δεν ειναι ελληνας.. εμεις τον καναμε ελληνα γιατι θελουμε το λοστ να εχει κ ελληνα μεσα. ελληνες υπαρχουν παντου, ακομη και ο χιτλες ειχε ελληνες, το λοστ δε θα εχει :p

lebowski
25-05-2010, 16:12
Ολες οι αποριες που μας αφησε το λοστ μαζεμενες σε ενα βιντεο.....

http://www.collegehumor.com/video:1936291

Abruzzi
25-05-2010, 16:13

κάπου εδώ να κάνω την παρέμβαση μου για ένα μείζων θέμα.

Ο Λυπιρίδης είναι έλληνας, τυχαίο ? δεν νομίζω.
Δεν ξεχνάμε ότι σταματάει το αεροσκάφος για να πάρει τα σαπάκια ...
Που οδηγούν όλα αυτά? στο ότι ΣΩΣΤΑ επέλεξαν έναν χαρακτήρα, που έχει στην γλώσσα του την λέξη Φιλότιμο
Λυπιρίδης lol
ο αδερφος μου χτες : "ω!ρε μαλακα!ζει ο λεπίδας!"

trololololololololololo
25-05-2010, 16:31
Ολες οι αποριες που μας αφησε το λοστ μαζεμενες σε ενα βιντεο.....

http://www.collegehumor.com/video:1931883

lebowski
25-05-2010, 16:38
Αν δε βαριεστε διαβαστε κι αυτο.Υποτιθεται οτι το εγραψε καποιος απο τους συγγραφεις της σειρας.Νομιζω ειναι ενδιαφερον.

First ...
The Island:

It was real. Everything that happened on the island that we saw throughout the 6 seasons was real. Forget the final image of the plane crash, it was put in purposely to f*&k with people's heads and show how far the show had come. They really crashed. They really survived. They really discovered Dharma and the Others. The Island keeps the balance of good and evil in the world. It always has and always will perform that role. And the Island will always need a "Protector". Jacob wasn't the first, Hurley won't be the last. However, Jacob had to deal with a malevolent force (MIB) that his mother, nor Hurley had to deal with. He created the devil and had to find a way to kill him -- even though the rules prevented him from actually doing so.

Thus began Jacob's plan to bring candidates to the Island to do the one thing he couldn't do. Kill the MIB. He had a huge list of candidates that spanned generations. Yet everytime he brought people there, the MIB corrupted them and caused them to kill one another. That was until Richard came along and helped Jacob understand that if he didn't take a more active role, then his plan would never work.

Enter Dharma -- which I'm not sure why John is having such a hard time grasping. Dharma, like the countless scores of people that were brought to the island before, were brought there by Jacob as part of his plan to kill the MIB. However, the MIB was aware of this plan and interferred by "corrupting" Ben. Making Ben believe he was doing the work of Jacob when in reality he was doing the work of the MIB. This carried over into all of Ben's "off-island" activities. He was the leader. He spoke for Jacob as far as they were concerned. So the "Others" killed Dharma and later were actively trying to kill Jack, Kate, Sawyer, Hurley and all the candidates because that's what the MIB wanted. And what he couldn't do for himself.

Dharma was originally brought in to be good. But was turned bad by MIB's corruption and eventually destroyed by his pawn Ben. Now, was Dharma only brought there to help Jack and the other Canditates on their overall quest to kill Smokey? Or did Jacob have another list of Canidates from the Dharma group that we were never aware of? That's a question that is purposley not answered because whatever answer the writers came up with would be worse than the one you come up with for yourself. Still ... Dharma's purpose is not "pointless" or even vague. Hell, it's pretty blantent.

Still, despite his grand plan, Jacob wanted to give his "candidates" (our Lostaways) the one thing he, nor his brother, were ever afforded: free will. Hence him bringing a host of "candidates" through the decades and letting them "choose" which one would actually do the job in the end. Maybe he knew Jack would be the one to kill Flocke and that Hurley would be the protector in the end. Maybe he didn't. But that was always the key question of the show: Fate vs Free-will. Science vs Faith. Personally I think Jacob knew from the beginning what was going to happen and that everyone played a part over 6 seasons in helping Jack get to the point where he needed to be to kill Smokey and make Hurley the protector -- I know that's how a lot of the writers viewed it. But again, they won't answer that (nor should they) because that ruins the fun.

In the end, Jack got to do what he always wanted to do from the very first episode of the show: Save his fellow Lostaways. He got Kate and Sawyer off the island and he gave Hurley the purpose in life he'd always been missing. And, in Sideways world (which we'll get to next) he in fact saved everyone by helping them all move on ...

Now...

Sideways World:

Sideways world is where it gets really cool in terms of theology and metaphysical discussion (for me at least -- because I love history/religion theories and loved all the talks in the writer's room about it). Basically what the show is proposing is that we're all linked to certain people during our lives. Call them soulmates (though it's not exactly the best word). But these people we're linked to are with us duing "the most important moments of our lives" as Christian said. These are the people we move through the universe with from lifetime to lifetime. It's loosely based in Hinduisim with large doses of western religion thrown into the mix.

The conceit that the writers created, basing it off these religious philosophies, was that as a group, the Lostaways subconsciously created this "sideways" world where they exist in purgatory until they are "awakened" and find one another. Once they all find one another, they can then move on and move forward. In essence, this is the show's concept of the afterlife. According to the show, everyone creates their own "Sideways" purgatory with their "soulmates" throughout their lives and exist there until they all move on together. That's a beautiful notion. Even if you aren't religious or even spirtual, the idea that we live AND die together is deeply profound and moving.

It's a really cool and spirtual concept that fits the whole tone and subtext the show has had from the beginning. These people were SUPPOSED to be together on that plane. They were supposed to live through these events -- not JUST because of Jacob. But because that's what the universe or God (depending on how religious you wish to get) wanted to happen. The show was always about science vs faith -- and it ultimately came down on the side of faith. It answered THE core question of the series. The one question that has been at the root of every island mystery, every character backstory, every plot twist. That, by itself, is quite an accomplishment.

How much you want to extrapolate from that is up to you as the viewer. Think about season 1 when we first found the Hatch. Everyone thought that's THE answer! Whatever is down there is the answer! Then, as we discovered it was just one station of many. One link in a very long chain that kept revealing more, and more of a larger mosiac.

But the writer's took it even further this season by contrasting this Sideways "purgatory" with the Island itself. Remember when Michael appeared to Hurley, he said he was not allowed to leave the Island. Just like the MIB. He wasn't allowed into this sideways world and thus, was not afforded the opportunity to move on. Why? Because he had proven himself to be unworthy with his actions on the Island. He failed the test. The others, passed. They made it into Sideways world when they died -- some before Jack, some years later. In Hurley's case, maybe centuries later. They exist in this sideways world until they are "awakened" and they can only move on TOGETHER because they are linked. They are destined to be together for eternity. That was their destiny.

They were NOT linked to Anna Lucia, Daniel, Roussou, Alex, Miles, Lupidis, (and all the rest who weren't in the chuch -- basically everyone who wasn't in season 1). Yet those people exist in Sideways world. Why? Well again, here's where they leave it up to you to decide. The way I like to think about it, is that those people who were left behind in Sideways world have to find their own soulmates before they can wake up. It's possible that those links aren't people from the island but from their other life (Anna's parnter, the guy she shot --- Roussou's husband, etc etc).

A lot of people have been talking about Ben and why he didn't go into the Church. And if you think of Sideways world in this way, then it gives you the answer to that very question. Ben can't move on yet because he hasn't connected with the people he needs to. It's going to be his job to awaken Roussou, Alex, Anna Lucia (maybe), Ethan, Goodspeed, his father and the rest. He has to attone for his sins more than he did by being Hurley's number two. He has to do what Hurley and Desmond did for our Lostaways with his own people. He has to help them connect. And he can only move on when all the links in his chain are ready to. Same can be said for Faraday, Charlotte, Whidmore, Hawkins etc. It's really a neat, and cool concept. At least to me.

But, from a more "behind the scenes" note: the reason Ben's not in the church, and the reason no one is in the church but for Season 1 people is because they wrote the ending to the show after writing the pilot. And never changed it. The writers always said (and many didn't believe them) that they knew their ending from the very first episode. I applaud them for that. It's pretty fantastic. Originally Ben was supposed to have a 3 episode arc and be done. But he became a big part of the show. They could have easily changed their ending and put him in the church -- but instead they problem solved it. Gave him a BRILLIANT moment with Locke outside the church ... and then that was it. I loved that. For those that wonder -- the original ending started the moment Jack walked into the church and touches the casket to Jack closing his eyes as the other plane flies away. That was always JJ's ending. And they kept it.

For me the ending of this show means a lot. Not only because I worked on it, but because as a writer it inspired me in a way the medium had never done before. I've been inspired to write by great films. Maybe too many to count. And there have been amazing TV shows that I've loved (X-Files, 24, Sopranos, countless 1/2 hour shows). But none did what LOST did for me. None showed me that you could take huge risks (writing a show about faith for network TV) and stick to your creative guns and STILL please the audience. I learned a lot from the show as a writer. I learned even more from being around the incredible writers, producers, PAs, interns and everyone else who slaved on the show for 6 years.

Dragonlord
25-05-2010, 19:43
Μ, μάλλον ισχύουν. Επίσης, αν και είναι λίγο lame και εύκολο, πάντως το ότι δε δίνουν απαντήσεις σε τόσα συμβαδίζει με το όλο "faith over science" concept - αυτό απαιτεί κι από τον θεατή.

Coroner
25-05-2010, 20:57
Μου αρέσει όπως τα λέει, εν τέλει... Θα ρθούμε στα ίσα μας και μετά ξαναρχίζει το ταξίδι...

scarecrow
25-05-2010, 21:29
Να πω και εγώ την αποψάρα μου:
Καλώς ή κακώς όπως στις περισσότερες τέχνες οι σεναριογράφοι σκέφτηκαν ως εξής:έχουμε ένα βασικό πλάνο στο μυαλό μας και αφήνοντας αρκετά κενά θα κεντρίσουμε το ενδιαφέρον του κοινού αφήνοντας το (κοινό)από εκεί και πέρα να "συμπληρώσει" το δικό του σενάριο για αυτά που έχει δει,και να αναπτύξει τις δικές του ερμηνείες για την σειρά.Και αν μέσα από όλο αυτό το γαϊτανάκι λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του (καλή ώρα) και δημιουργηθεί μια απίστευτη παραφιλολογία για το τι θέλανε να μας δείξουν οι σεναριογράφοι μόνο προς όφελος της σειράς θα λειτουργήσει αυτό.

Ολόκληρος Μ.Ι.Β να τον φάει η Κέιτ?????:bang:
Το επεισόδιο γενικά δεν ήταν ότι περίμενα αλλά το τέλος ήταν πάρα πολύ συγκινητικό :touched:

Rorschach
25-05-2010, 22:32
Θανατος δια λιθοβολισμου σε ολα τα φανμποις που υπερασπιζονται ακομα το λοστ.

Nodoordonotthereisnotry
25-05-2010, 22:58
O αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω....:facepalm:

enitharmon
25-05-2010, 23:37
να βαλετε το χολιγουντ εκει που ξερετε

ειδα το μισο χτες, το αλλο μισο το βλεπω τωρα, εκει που παλευει λοκ με τζακ, ε λολ

Nodoordonotthereisnotry
26-05-2010, 00:02
Από τις καλύτερες σκηνές εκείνη ε;

pasokara
26-05-2010, 00:27

Gelaw,pane des kana 24!!!

locust
26-05-2010, 00:58
στην αρχή του season 6 η ρόουζ λέει στο τζακ you can let go now λίγο αφού έσκασε η βομβα στο φινάλε της 5ης οποτε θα υποθέσω ότι πέθαναν με τη βόμβα. όσο για το φινάλε, το κατάληλο τέλος σε μία μέτρια σεζον, αν τέτοιου επιπέδου φινάλε μας το δείχνανε στο τέλος της 3ης ή της 4ης θα μιλάγαμε για το χειρότερο επεισόδιο στην ιστορία της τηλεόρασης.

Fringe λοιπόν.

Nodoordonotthereisnotry
26-05-2010, 01:58
στην αρχή του season 6 η ρόουζ λέει στο τζακ you can let go now λίγο αφού έσκασε η βομβα στο φινάλε της 5ης οποτε θα υποθέσω ότι πέθαναν με τη βόμβα.

Όχι, να μην το υποθέσεις!

Rorschach
26-05-2010, 02:45

Gelaw,pane des kana 24!!!

πω με εχωσες κανονικα τωρα ε

00i00
26-05-2010, 02:51
υπαρχει ενα κομβικο επεισοδιο-ξεφτιλα-αυτοξεβρακωμα...αυτο με την μαμα και την σπηλια
δεν εχω δει ακομα το φιναλε (το κραταω για αυριο που δεν θα εχω ιντερνετς-μαλλον-....)

οκ υποψιλιαζομανε οτι θα παιξει λαμογια αλλα οχι κι ετσι

στεναχωριεμε για τα τετραδια του burning_mongol..σε τετοιο βαθμο

Nodoordonotthereisnotry
26-05-2010, 02:52
@ Rorschach: Εδώ που τα λέμε, μεταξύ μας δηλαδή, σε τάπωσε!

Rorschach
26-05-2010, 02:59
@ Rorschach: Εδώ που τα λέμε, μεταξύ μας δηλαδή, σε τάπωσε!

μμ.

pasokara
26-05-2010, 03:03
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/lost_26.html

Nodoordonotthereisnotry
26-05-2010, 03:07
Aυτό με το troktiko στο politics το συζητούσαν κάποια παιδιά....

FIXXXER
26-05-2010, 03:24
νοντουορντουνοτ, διαβασε το ΠΜ που σου εχω στειλει

korrupt3r
26-05-2010, 04:03
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/lost_26.html

αυτο ομως δεν στεκει σε ορισμενα σημεια..

Roswell47
26-05-2010, 04:48
για στακάτε ρε παίδες

"Σύμφωνα λοιπόν με την εξήγηση του Christian στον γιο του, όλοι όσοι ήταν στην πτήση της Oceanic, έχουν πεθάνει κατά την πρόσκρουση! Άλλοι πέθαναν αμέσως κι άλλοι μετά από κάποιες ώρες."

Νομίζω πως ήταν προφανές από τα λεγόμενά του Κρίστιαν πως το νησί ήταν η πραγματικότητα που ζήσαν μετά την πρόσκρουση, και πως πεθάναν κάποια στιγμή αργότερα. ΤΙ ΦΑΣΗ;

FIXXXER
26-05-2010, 05:00
Ετσι ειναι ροζγουελ οπως τα λες

Abruzzi
26-05-2010, 06:57
http://3.bp.blogspot.com/_RrObyQ3XzcY/S_r4NoEMRHI/AAAAAAAAzYI/D5_4RgeDKYA/s640/zoFQL.jpg

Abruzzi
26-05-2010, 08:04
24 αυγουστου το boxset

-

So as expected and suspected, ABC has confirmed the wreckage had nothing to do with the LOST Story. In fact they also confirmed that they added to wreckage as a nostalgic touch to the end of the show to add a buffer until the local news.

Here is the statement that comes from ABC via LA Times:

"The images shown during the end credits of the 'Lost' finale, which included shots of Oceanic 815 on a deserted beach, were not part of the final story but were a visual aid to allow the viewer to decompress before heading into the news,"

Source: LA Times

-

Question about the ‘Lost’ finale: I thought we were supposed to see Walt one last time? Did something change? – Craig
You perhaps got wind of what ‘Lost’ boss Carlton Cuse said at last week’s Times Talk Live event: “You will actually see Malcolm [David Kelley], when all is said and done.” But he wasn’t necessarily referring to the series finale that was broadcast on Sunday. So yes, they did find a way to reintroduce (a grown) Walt, but you’ll have to wait for the Season 6 DVD extras.

-

και ο διαλογος jack-christian

829
01:36:58,732 --> 01:37:05,301
Ναι, είμαι πραγματικός. Κι εσύ το ίδιο.
Όλα όσα σου έχουν συμβεί είναι αληθινά.

830
01:37:05,456 --> 01:37:09,935
Όλοι αυτοί στην εκκλησία...
είναι και αυτοί πραγματικοί.

831
01:37:11,446 --> 01:37:15,495
Είναι... όλοι νεκροί;

832
01:37:18,139 --> 01:37:21,566
Όλοι πεθαίνουν
κάποια στιγμή, μικρέ.

833
01:37:24,647 --> 01:37:29,968
Μερικοί πριν από εσένα και
άλλοι... αρκετά μετά από εσένα.

834
01:37:30,482 --> 01:37:34,022
Γιατί όμως βρίσκονται
όλοι εδώ, τώρα;

835
01:37:34,659 --> 01:37:39,235
Δεν υπάρχει "τώρα" εδώ
που είμαστε.

836
01:37:51,207 --> 01:37:53,996
Πού είμαστε, μπαμπά;

837
01:37:54,822 --> 01:38:01,723
Αυτό είναι ένα μέρος που δημιουργήσατε
όλοι μαζί, ώστε να μπορέσετε να βρεθείτε.

838
01:38:07,524 --> 01:38:11,092
Το πιο σημαντικό
κομμάτι της ζωής σου...

839
01:38:11,116 --> 01:38:14,541
...ήταν ο χρόνος που πέρασες
με αυτούς τους ανθρώπους.

840
01:38:15,298 --> 01:38:18,165
Γι' αυτό βρίσκεστε όλοι εδώ.

841
01:38:18,369 --> 01:38:21,024
Κανείς δεν τα καταφέρνει
μοναχός του, Τζακ.

842
01:38:21,675 --> 01:38:23,981
Εσύ χρειαζόσουν όλους αυτούς...

843
01:38:23,981 --> 01:38:27,070
...κι εκείνοι εσένα.

844
01:38:28,559 --> 01:38:31,591
Για ποιο πράγμα;

845
01:38:33,561 --> 01:38:36,529
Για να θυμηθείτε.

846
01:38:38,115 --> 01:38:42,062
Και για να το ξεπεράσετε...

847
01:38:47,303 --> 01:38:51,544
Η Κέιτ... είπε ότι φεύγουμε.

848
01:38:51,555 --> 01:38:53,847
Όχι, δεν φεύγετε.

849
01:38:56,449 --> 01:38:59,025
Απλά θα προχωρήσετε.

Clockwork Orange
26-05-2010, 08:30
το τροκτικο ειναι πολυ λαθος και ειναι κριμα να παραπληροφορει ετσι τους αρκετους (απο οσο ξερω) αναγνωστες του!

karharias
26-05-2010, 08:45
ΒΑΝ στον τύπο που πόσταρε την κοτσανάρα που έγραψε ο άλλος στο τροκτικό (εντοπισμός IP και διπλό χαράκωμα στο πρόσωπο) και BAN και στον Locust που μου το παίζει έξυπνος κ ακόμη δεν έχει καταλάβει τι γίνεται και τι του γίνεται...

Dragonlord
26-05-2010, 09:17
Εγώ δεν το έχω απορρίψει το ενδεχόμενο να ήταν νεκροί από την αρχή. Νομίζω ότι είναι αρκετά αμφιλεγόμενο, και τα δύο ενδεχόμενα έχουν υπέρ και κατά, και τα δύο αφήνουν λογικά κενά, ίσως το να ήταν νεκροί από την αρχή να αφήνει λιγότερα.

και ο διαλογος jack-christian

829
01:36:58,732 --> 01:37:05,301
Ναι, είμαι πραγματικός. Κι εσύ το ίδιο.
Όλα όσα σου έχουν συμβεί είναι αληθινά.

830
01:37:05,456 --> 01:37:09,935
Όλοι αυτοί στην εκκλησία...
είναι και αυτοί πραγματικοί.

831
01:37:11,446 --> 01:37:15,495
Είναι... όλοι νεκροί;

832
01:37:18,139 --> 01:37:21,566
Όλοι πεθαίνουν
κάποια στιγμή, μικρέ.

833
01:37:24,647 --> 01:37:29,968
Μερικοί πριν από εσένα και
άλλοι... αρκετά μετά από εσένα.

834
01:37:30,482 --> 01:37:34,022
Γιατί όμως βρίσκονται
όλοι εδώ, τώρα;

835
01:37:34,659 --> 01:37:39,235
Δεν υπάρχει "τώρα" εδώ
που είμαστε.

836
01:37:51,207 --> 01:37:53,996
Πού είμαστε, μπαμπά;

837
01:37:54,822 --> 01:38:01,723
Αυτό είναι ένα μέρος που δημιουργήσατε
όλοι μαζί, ώστε να μπορέσετε να βρεθείτε.

838
01:38:07,524 --> 01:38:11,092
Το πιο σημαντικό
κομμάτι της ζωής σου...

839
01:38:11,116 --> 01:38:14,541
...ήταν ο χρόνος που πέρασες
με αυτούς τους ανθρώπους.

840
01:38:15,298 --> 01:38:18,165
Γι' αυτό βρίσκεστε όλοι εδώ.

841
01:38:18,369 --> 01:38:21,024
Κανείς δεν τα καταφέρνει
μοναχός του, Τζακ.

842
01:38:21,675 --> 01:38:23,981
Εσύ χρειαζόσουν όλους αυτούς...

843
01:38:23,981 --> 01:38:27,070
...κι εκείνοι εσένα.

844
01:38:28,559 --> 01:38:31,591
Για ποιο πράγμα;

845
01:38:33,561 --> 01:38:36,529
Για να θυμηθείτε.

846
01:38:38,115 --> 01:38:42,062
Και για να το ξεπεράσετε...

847
01:38:47,303 --> 01:38:51,544
Η Κέιτ... είπε ότι φεύγουμε.

848
01:38:51,555 --> 01:38:53,847
Όχι, δεν φεύγετε.

849
01:38:56,449 --> 01:38:59,025
Απλά θα προχωρήσετε.
Αυτό που λέτε ότι αποδεικνύεται πως έζησαν στο νησί από το "όλα όσα σου έχουν συμβεί είναι αληθινά" είναι εντελώς άκυρο, γιατί αμέσως πριν λέει ότι όλοι στο παράλληλο σύμπαν είναι "αληθινοί", ενώ ξέρουμε ότι είναι νεκροί. Άρα θα μπορούσε να τους θεωρεί "πραγματικούς" και στο νησί αν ήταν κι εκεί νεκροί. Ομοίως, το "το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής σου" θα μπορούσε να είναι και μετά θάνατο (και όντως, τι πιο σημαντικό από ενός είδους "καθαρτήριο";), αφού είναι και μετά θάνατο αληθινοί (άρα μπορούμε να το ερμηνεύσουμε και ως "μέρος της ζωής τους"). Από την άλλη, όντως το ότι κάποιοι πέθαναν πολύ μετά από αυτόν δείχνει ότι επέζησαν (με μια επιφύλαξη, καθώς δε λέει συγκεκριμένα ότι όσοι είναι στην εκκλησία πέθαναν σε άλλες στιγμές, το ξεκινάει πιο γενικά, "όλοι πεθαίνουν κάποια στιγμή", άρα θα μπορούσε να μιλάει και γενικότερα). Αλλά κι αυτό με τη σειρά του αφήνει άπειρα άλλα κενά (τα γνωστά ερωτήματα για το νησί) που εξηγούνται πολύ πιο εύκολα ως μέρος ενός νιου έιτζ καθαρτηρίου (πχ το σκάλωμα του τζέικομπ με την ελεύθερη βούληση/επιλογή ανάμεσα σε αυτόν και τον ΜΙΒ θυμίζει πολύ χριστιανισμό). Όπως και να έχει, νομίζω ότι είναι λίγο σαν τους στίχους ενός τραγουδιού που ο καθένας τους αντιλαμβάνεται διαφορετικά, δεν είναι κακό, ίσα ίσα, ίσως εν τέλει και να το προτιμώ από μια ξεκάθαρη, επιστημονικά τεκμηριωμένη (που εκ των πραγμάτων δε γινόταν) αλήθεια.

Abruzzi
26-05-2010, 10:27
Ομοίως, το "το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής σου" θα μπορούσε να είναι και μετά θάνατο (και όντως, τι πιο σημαντικό από ενός είδους "καθαρτήριο";), αφού είναι και μετά θάνατο αληθινοί (άρα μπορούμε να το ερμηνεύσουμε και ως "μέρος της ζωής τους").

το σεβομαι αλλα το θεωρω εκτος.νομιζω οτι ειναι σαφες πως ξεχωριζει το "της ζωής σου" απο το "Δεν υπάρχει "τώρα" εδώ που είμαστε."
για ποιον λογο να εφτιαχναν αυτον τον κοσμο ωστε να βρεθουν αν ειχαν απο πριν βρεθει στο οπως λες "μετα θανατον" νησι;υπο αυτες τις συνθηκες μιλαμε για 2 μεταθανατια level και καπου δε μου κολλαει καλα.για να μη παμε στα της νταρμα,ταξιδια στον χρονο,ηλεκτρομαγνητισμους,αρκουδες και τυνησιες,αμερικανικος στρατος,γουιντμορ να προσπαθει να ξαναβρει το νησι και να το κατακτησει και ενα σωρο αλλα μαζι με τις εξηγησεις που εχουν δωσει(ή εχουν αφησει να εννοειθουν) για το καθενα εντος και εκτος σειρας ανα καρους,τα οποια υπο αυτες τις συνθηκες δεν εχουν κανενα νοημα στην "ιστορια" που βλεπαμε τοσο καιρο στο νησι.και ας μη ξεχναμε οτι jacob-richard εβρισκαν τους losties απο πιστιρικια.

επισης τουλαχιστον αποτι εχουμε δει ο καθενας ειχε ανθρωπους στη ζωη του σημαντικους για αυτον πριν το κρας(σαγιντ,τζακ,σογιερ πχ) αλλα στο φιναλε στην πλειοψηφια τους,ο καθενας ειναι "μαζι" μετα θανατον με καποιον ανθρωπο που γνωρισε και δεθηκε μαζι του με οσα περασαν -ζωντανοι- στο νησι.
συν οτι τελος εχουμε καποιους να εμειναν,καποιους να εφυγαν,καποιους να πεθαναν πριν,καποιους μετα και παει λεγοντας με το φιναλε σε συνδιασμο με τα λογια του κριστιαν για το συγκεκριμενο.

Dragonlord
26-05-2010, 10:47
Ναι, μπορεί να μιλάμε για 2 μεταθανάτια level, το οποίο σαν ιδέα δεν είναι πιο "κουφό" από όσα συνέβησαν στο νησί, τον αγέραστο ρίτσαρντ, τους "κανόνες", το ταξίδι στο χρόνο, τη νεκρανάσταση του σαγίντ κλπ κλπ. Και οι δύο θεωρίες δηλαδή είναι όπως και να έχει "παράλογες". Όλα όσα έγιναν στο νησί θα μπορούσαν να εξηγηθούν ως αναγκαία για να πάρουν τις αποφάσεις τους οι πρωταγωνιστές (και κυρίως ο τζακ). Ίσως επειδή πέθαναν απότομα και με αρκετά άλυτα προσωπικά θεματάκια ο καθένας (όλοι είχαν σκατομπάκγκραουντ), άρα χρειαζόταν μια τέτοια διαδικασία για να δούμε αν θα καταλήξουν "καλοί" ή "κακοί" (και έτσι εξηγείται πχ το ότι ο michael είναι εγκλωβισμένος στο νησί, καθώς οι επιλογές του ήταν "λάθος", σκότωσε αθώους, άρα αν το νησί είναι όντως ενός είδους κόλαση βγάζει κάποιο νόημα). Δε λέω τέσπα πως αυτή είναι η αλήθεια, λέω απλά ότι είναι κι αυτή μια ερμηνεία που δεν αποκλείεται αναγκαστικά (καθώς ούτε η άλλη ερμηνεία καλύπτει όλα τα κενά, κάθε άλλο).

FIXXXER
26-05-2010, 11:00
Βασικα η αλλη ερμηνεια, δηλαδη οτι εζησαν πανω στο νησι μεχρι να πεθανουν αλλοι στο νησι, και αλλοι εκτος νησιου ειτε μετα απο λιγο ειτε μετα απο πολλα χρονια (που για μενα ειναι και η σωστη, οπως καταλαβα απο τα λεγομενα του Κριστιαν, και γενικα απο το χαρακτηρα της σειρας) δεν εχει κενα, αρκει να κανει καποιος καποιες παραδοχες, πανω στις οποιες παραδοχες ομως βασιστηκαν οι σεναριογραφοι εξι χρονια. Προφανως και εβαλαν μεσα στο παιχνιδι πραγματα τα οποια δε μπορουν να εξηγηθουν με τη λογικη, δηλαδη time travel, επικοινωνια ζωντανων νεκρων, κανονες μεταξυ των δυο αδερφιων, το νερο που δινει αιωνια ζωη και ουτω καθεξης.

Dragonlord
26-05-2010, 11:03
Χαίρω πολύ, και με την "παραδοχή" ότι το νησί είναι ένα είδος κόλασης/καθαρτηρίου δεν έχει κανένα κενό ούτε η άλλη εκδοχή.

FIXXXER
26-05-2010, 11:10
Ναι αλλα η παραδοχη αυτη υποννοει οτι δεν εχουμε δει ουτε δευτερολεπτο απο τη ζωη κανενος χαρακτηρα ποτε στη σειρα.
Πιστευεις πραγματικα οτι ειναι αυτο?

BURNIN AMBITION
26-05-2010, 11:12
καλα το λοστ εγινε μια παπαρια και μιση. ακουστε και αν μου το βρειτε τοτε τι στον κορακα. θα πω οτι γαμαει η σειρα

ο μπεικον παιρνει μορφες νεκρων. και κατα προτιμιση αθαφτων ετσι?

ωραια. τοτε οταν ειδε η σανον το ματωμενο γουολτ, ποιος ηταν?
ο γουολτ δεν ειχε πεθανει. αρα ουτε φαντασμα ηταν ουτε ο μπεικον ε

αν δεν εχουν εξηγησει κατι τοσο απλο σιγα μη μας εξηγησουν για τα γιουνιβερς . βασικα σιγα μ ημας εξηγησουν το τι βλεπαμε

Dragonlord
26-05-2010, 11:18
Ναι αλλα η παραδοχη αυτη υποννοει οτι δεν εχουμε δει ουτε δευτερολεπτο απο τη ζωη κανενος χαρακτηρα ποτε στη σειρα.
Πιστευεις πραγματικα οτι ειναι αυτο?
Λάθος, έχουμε δει αρκετά φλάσμπακ πριν τη συντριβή της 815. Για όλους τους βασικούς χαρακτήρες.

enitharmon
26-05-2010, 11:30
έχω την εντύπωση οτι το walt τον προοριζανε για desmond, αλλά τους μεγάλωσε γρήγορα, έτσι τον αντικατέστησαν με desmond. όταν η shannon τον ειδε στο νησί, μάλλον έχτιζαν αυτό που θέλαν να κάνουν με γουολτ, αλλά δε συνέχισε

FIXXXER
26-05-2010, 11:30
Πως εξηγεις τοτε τον Τζεικομπ στα φλασμπακς?

Dragonlord
26-05-2010, 11:32
Πως εξηγεις τοτε τον Τζεικομπ στα φλασμπακς?
Ξέρωγω, ο καλός χριστούλης/άγγελος που μας προσέχει και κατά τη διάρκεια της ζωής μας χωρίς να το καταλαβαίνουμε;

Clockwork Orange
26-05-2010, 12:24
αν στο νησι ηταν τελικα νεκροι
τοτε μαλλον δεν υπηρχαν θεραπευτηκες ιδιοτητες ε!
και ειναι μια ευκολη λυση για να δικαιολογησει κανεις αυτες τις ιδιοτητες!

Dragonlord
26-05-2010, 12:30
γιεπ, αυτό λέω, ότι σαν ενδεχόμενο έχει κι αυτό τις αντιφάσεις του, αλλά λύνει και άπειρες απορίες.

Coroner
26-05-2010, 13:09
Χλωμό το κόβω. Μου φαίνεται ότι ήταν αρκετά σαφές ότι στο νησί ήταν όλοι ζωντανοί. Με αυτό τον τρόπο επίσης χάνει την ομορφία της η τελευταία σκηνή με τον Jack.

Abruzzi
26-05-2010, 13:59
έχω την εντύπωση οτι το walt τον προοριζανε για desmond, αλλά τους μεγάλωσε γρήγορα, έτσι τον αντικατέστησαν με desmond. όταν η shannon τον ειδε στο νησί, μάλλον έχτιζαν αυτό που θέλαν να κάνουν με γουολτ, αλλά δε συνέχισε

παιζει.αλλα αφου Carlton Cuse said at last week’s Times Talk Live event: “You will actually see Malcolm [David Kelley], when all is said and done.” But he wasn’t necessarily referring to the series finale that was broadcast on Sunday. So yes, they did find a way to reintroduce (a grown) Walt, but you’ll have to wait for the Season 6 DVD extras τοτε θα το διαπιστωσουμε με το πρωτο leak.

locust
26-05-2010, 15:11
Post #163

Roswell47
26-05-2010, 15:14
hahah to vale k allos se prohgoumenh selida.

locust
26-05-2010, 15:20
δεν το βλέπω πουθενά

Ford Prefect
26-05-2010, 15:22
ποστ 163

Rorschach
26-05-2010, 17:05
Το ξέρεις ότι δε μπορώ να βλέπω τις δακρύβρεχτες απόψεις σας για το LOST; Αν σας άγγιξε τόσο πολύ είτε είστε πουστρέλια είτε βλέπετε μόνο sitcoms. Και ποτέ δε σου είπα ότι δε θα έπρεπε να σου αρέσει, έλεος. Γούστα φιλαράκι, αλλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα - υπόψιν μούντζες εγώ δε μοιράζω. Μόνο αγάπη :)

http://img268.imageshack.us/img268/186/clap.jpg

ακουστε τον μαν.
οβερ εντ αουτ, και αρκετα ασχοληθηκαμε με την μουφα. Οσοι γουσταρατε, γουσταρατε, μαγκια σας. Την επομενη ομως, δοκιμαστε καμια σοβαρη σειρα σαν ντεντγουντ η σοπρανος πχ, η εστω καρνιβαλ αν θελετε να μεινετε στο λοστ κλιμα.

Kelldorain
26-05-2010, 17:21
.....
Οκ ξεπερνάω όλα τ'άλλα (εξάλλου είχες πει ότι το Λοστ θα 'πρεπε να ναι σαν το Supernatural, πάλι καλά που δεν είπες το Chuck) και περιμένω να μου πεις τι σχέση θεματολογικά έχουν το Sopranos, το Deadwood και το Carnivale με το Lost.

Nodoordonotthereisnotry
26-05-2010, 17:22
Κι αν τα'χουμε δει ήδη όλα αυτά; Κι ακόμα περισσότερα που δεν έχεις ιδέα καν πως υπάρχουν; what then? Ποια θα είναι η συμβολή σου; Πέρα από το ωραίο χειροκρότημα του θεού Orson.

@fixxxer: Το πήρα το pm σου, απάντησα κιόλας, ελπίζω να το έλαβες.

Roswell47
26-05-2010, 18:02

http://img268.imageshack.us/img268/186/clap.jpg

ακουστε τον μαν.
οβερ εντ αουτ, και αρκετα ασχοληθηκαμε με την μουφα. Οσοι γουσταρατε, γουσταρατε, μαγκια σας. Την επομενη ομως, δοκιμαστε καμια σοβαρη σειρα σαν ντεντγουντ η σοπρανος πχ, η εστω καρνιβαλ αν θελετε να μεινετε στο λοστ κλιμα.

Ψόφα απλά γαμιόλη.

Abruzzi
26-05-2010, 18:15
αρχιζω να πιστευω οτι το ξεχωριστο θρεντ μονο καλη ιδεα δεν ηταν.

FIXXXER
26-05-2010, 18:53
Σε ενοχλουν τα ταγκζ?

MoRmEnGiL
26-05-2010, 19:01
πάρα πολλά στη σειρά φαίνεται πλέον ότι μπήκαν απλά για να κολλάει ο κόσμος χωρίς να έχουν αφηγηματικό σκοπό.

This sums up the entire lost thing perfectly.

Κρίμα πραγματικά, τέτοιο έπικ concept και να το γαμήσουν τόσο στην εκτέλεση. Διαδικαστικό τέλος. Δεν μπορώ να πω οτι ξενέρωσα, γιατί δεν περίμενα πλέον τίποτα. Αλλά ξαναδείτε 2 πρώτες σαιζόν και συνδιάστε τες με όσα ξέρουμε τώρα και πείτε μου, δεν θα μπορούσε να είναι απλά επικ??

scarecrow
26-05-2010, 19:01
Βασικά όλοι οι χαρακτήρες πριν μπουν στο αεροπλάνο είχαν κοινό την μοναξιά ακόμα και τα ζευγάρια(Bernard-Rose,Jin-Sun) ενώ μετά την πτώση του αεροπλάνο βρήκε ο καθένας την αδερφή ψυχή του.Ο μόνος που αισθανόταν σχεδόν πάντα μόνος μέχρι το τέλος είναι αυτός με τον οποίον άρχισε και τελείωσε η σειρά και όλως τυχαίως( ; ) είναι αυτός που θα φέρει όλους τους υπόλοιπους πίσω στο νησί και αυτός που στο τέλος θα σώσει το νησί,και δεν είναι άλλος από τον Jack.Για αυτό αρχίζω να πιστεύω πως ότι είδαμε ήταν οι παραισθήσεις-σκέψεις του Jack στα λίγα δευτερόλεπτα που έμεινε ζωντανός μετά την πτώση του αεροπλάνου, και ότι είδαμε δεν ήταν τίποτα άλλο από όλες αυτές τις προθανάτιες εμπειρίες που αφηγούνται όσοι λένε ότι επέστρεψαν από τον θάνατο(βλέπε Χαρδαβέλας) και εξηγούνται πλήρως επιστημονικά από την έλλειψη οξυγόνου.

Abruzzi
26-05-2010, 19:04
FIXXXER,οχι απλα πιστευω πως στο παλιο τοπικ η κουβεντα θα περιοριζοταν στη σειρα και το τελος της παρα στους λiθοβολισμους και τις κρεμαλες.

Ford Prefect
26-05-2010, 19:05
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί ψάχνετε εναλλακτικές θεωρίες από αυτό που μας έδειξαν, λες και θα βγει κανένα επεισόδιο να τα ανατρέψει. Από συνήθεια;

Phoebus
26-05-2010, 19:12
FIXXXER,οχι απλα πιστευω πως στο παλιο τοπικ η κουβεντα θα περιοριζοταν στη σειρα και το τελος της παρα στους λiθοβολισμους και τις κρεμαλες.

Μας έχετε ταράξει στη μούντζα ρε παπάρες επειδή κράζουμε το τέλος και λέτε για λιθοβολισμούς και κρεμάλες;

Abruzzi
26-05-2010, 19:17
την αντιμετωπιση που εχουν τα θετικα για το φιναλε ποστ την βλεπεις ή ειμαστε o καθενας σε διαφορετικο topic?

Phoebus
26-05-2010, 19:27
Την βλέπω. Και; Είστε 6-7 κολλημένοι μαλακολοστάκηδες και ο ένας γουστάρει τα ποστ του άλλου (μαζί με όλα τα φέηκ που ο καθένας μπορεί να έχει). Και τι έγινε ρε μαλάκα, πες μου αλήθεια. Μείναμε ΟΛΟΙ με το πούλι στο χέρι όσον αφορά το θέμα ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (say it ain't so!) και εσείς χτυπάτε φιλικά ο ένας τη πλάτη του άλλου λες και ήταν ό,τι καλύτερο έχετε δει ποτέ. Ειλικρινά, δείτε κάτι άλλο, δείτε Treme ξέρω γω, δείτε Wire να καβλώσει η μουνάρα σας από στόρυ, χαρακτήρες κτλ. Δηλαδή ΟΚ, είχαμε όλοι κολλήσει λιγάκι με το LOST, αλλά από ένα σημείο και μετά (η ταμπακιέρα που λέει σύντροφος usER) περιμέναμε απαντήσεις και πήραμε τ'αρχίδια του μπιζάριου να πούμε. Ξεκολλάτε με τη μαλακία, πάμε στην επόμενη σειρά.

enitharmon
26-05-2010, 19:30
abruzzi, πολύ καλά κάνεις που σου άρεσε. αλλά δε νιώθεις λίγο το πασάλειμα της 6ης σεζον; οι 2 πρωτες σεζον (άντε και η 3η) ήταν υποδειγματικές, με χτίσιμο χαρακτήρων, ψυχογραφήματα, μυστήριο, ωραίες ερμηνείες και τέτοια. ένα ωραίο συνεχόμενο mindfuck
και καταλήξαμε στο ξυλίκι στο βράχο μεταξύ τζακ και ΜΙΒ και στο kumbaya τέλος. κρίμα δεν είναι;
προφανώς οι φαν γίναν τόσοι πολλοι, που για να καταλαβει τι παίζει "το ευρύ κοινό", έπρεπε να κάνουν τα πράματα πολύ απλά. για να καταλάβει και ο τελευταίος ηλίθιος τι παίζει
και πάλι, κρίμα δεν είναι;

Ford Prefect
26-05-2010, 19:38
Τι απαντήσεις ρε Φοίβε; Το είχε δείξει το παραμύθι από νωρίς, δεν θα επεκταθεί σε αριθμούς, σε εξότικ ύλη, σε τάιμ τράβελ και τέτοια. Από την αρχή σου έχει ναούς με πηγές, νεκραναστάσεις και μολύνσεις, Τζέικομπ και φελούς που κρατάνε το κακό, βλέπω νεκρό κόσμο, φάρους με καθρέφτες που δείχνουνε κάποιους, γενικά είχε πάρει ένα τελείως fantasy δρόμο κόβοντας κάθε sci-fi/"επιστημονική" εξήγηση και το πήγαινε γκαζωτά να κορυφώσει το τι θα γίνει με τους χαρακτήρες, θα νικήσει ο κακός, ο καλός, ποιος είναι ο κακός, ποιος είναι ο καλός, με ποιον είναι ο Widmore, τι θα κάνει ο Τζακ και τέτοια. Θέλω να πω είναι πολύ λογικό που κάποιοι ξενερώσατε με αυτά αλλά είχατε μια ολόκληρη σεζόν να το χωνέψετε, δεν μπορεί να περιμένατε το φινάλε για να δείτε ξαφνικά να σας απαντάνε ότι δεν σας απάντησαν σε 16 επεισόδια να πούμε.

Και εν πάσει περιπτώσει, τι σκατά επιστημονική εξήγηση λογικοφανή μπορεί να έχει ένας γαμημένος Τζέικομπ και ο Καπνός που παίρνει μορφές νεκρών; Κατά τα άλλα εγώ εξήγησα ότι μου άρεσε το στόρι και οι χαρακτήρες, συγγνώμη που μου αρέσουν τόσο ξεφτιλισμένα επιφανειακά πράγματα ενώ υπάρχουν κολοσσοι ντοστογιεφσκικοί τύπου Wire, συγγνώμη που ένιωθα αγαπησάρικα αισθήματα σε κάθε ξύπνημα, έτσι γουστάρω ΡΕ, δεν ξεκολλάω με την μαλακία, εσείς ξεκολλάτε να μας πρήζετε που σας απογοήτευσε το ΛΟΣΤ, στα παπάρια μας δηλαδή.

Phoebus
26-05-2010, 19:43
ΟΚ ρε καβλιάρη, μη ξεκολλάς, τουλάχιστον εσύ μιλάς και δε μουντζώνεις απλά :)

Ford Prefect
26-05-2010, 19:45
Παίζει να μην έχω μουντζώσει κανέναν στο τόπικ. Σου έριξα και πινκ τώρα, έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ! :pink:

Fireknight
26-05-2010, 19:48
phoebus , de nomizo oti oi moutzes peftoun epidi de sou arese to finale tou lost.
kardoula stin eni , an kai yperaploustevei tin kataliksi , alla ki ego paromoies skepseis ekana sto telos . 8a i8ela pio polles apantiseis , alla den mporw na po oti tis perimena stin ekti season etsi opws pigene .
ps:kardoula kai ston Ford .

Phoebus
26-05-2010, 19:51
:pink:

Μη σνομπάρεις το Wire όμως γιατί θα τα χαλάσουμε. Και το Treme. Να τα δεις. Η σειρά με σειρά περνάει.

Ford Prefect
26-05-2010, 19:54
Είναι στα υπόψιν αυτά και άλλα μπόλικα προ πολλού. Απλά πρέπει να τακτοποιήσω κάποια GB από σκληρούς σε σκληρούς για να κάνω χώρο στον εξωτερικό που συνδέω με την τηλεόραση (άσχετο).

Phoebus
26-05-2010, 19:54
phoebus , de nomizo oti oi moutzes peftoun epidi de sou arese to finale tou lost.
kardoula stin eni , an kai yperaploustevei tin kataliksi , alla ki ego paromoies skepseis ekana sto telos . 8a i8ela pio polles apantiseis , alla den mporw na po oti tis perimena stin ekti season etsi opws pigene .
ps:kardoula kai ston Ford .

Για πες να μάθω. Είναι ο κωλοπαιδισμός μου;

Abruzzi
26-05-2010, 20:06
φοιβε μου λες για μουτζες ενω γραφοντας οτι το φιναλε ηταν υπεροχο και πως η σειρα ειναι δυσκολο να ξεπεραστει εχω φαει τη μουτζα του αιωνα.
ειδες πουθενα να κραζω οσους το θαβουν;

Phoebus
26-05-2010, 20:10
φοιβε μου λες για μουτζες ενω γραφοντας οτι το φιναλε ηταν υπεροχο και πως η σειρα ειναι δυσκολο να ξεπεραστει εχω φαει τη μουτζα του αιωνα.
ειδες πουθενα να κραζω οσους το θαβουν;

http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?24055-LOST-series-finale-(%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%80%CF%8C%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CF%81%CF%82)&p=1005036&viewfull=1#post1005036

Εσύ. Πριν λίγο. Με δουλεύεις;

Abruzzi
26-05-2010, 20:12
που κολλαει αυτο;απαντηση σαυτο που εγραψες απο πανω ειναι.

Phoebus
26-05-2010, 20:14
Δηλαδή, εσύ που εκφράζεις τη γνώμη πως το φινάλε ήταν γαμάτο τελικά λαμβάνεις μούντζες ή αγαπούλες; Αποφάσισε.

MaX Payne
26-05-2010, 20:28
ειδα το 14,15,16

s6 απατη οτι φιναλε και να δω

Abruzzi
26-05-2010, 20:40
Δηλαδή, εσύ που εκφράζεις τη γνώμη πως το φινάλε ήταν γαμάτο τελικά λαμβάνεις μούντζες ή αγαπούλες; Αποφάσισε.

αν οντως δεν καταλαβες τι εγραψα,για αρνητικη αντιμετωπιση των ποστ αυτων μιλουσα.

Rorschach
26-05-2010, 21:07
.....
Οκ ξεπερνάω όλα τ'άλλα (εξάλλου είχες πει ότι το Λοστ θα 'πρεπε να ναι σαν το Supernatural, πάλι καλά που δεν είπες το Chuck) και περιμένω να μου πεις τι σχέση θεματολογικά έχουν το Sopranos, το Deadwood και το Carnivale με το Lost.

αρχικα δεν ειπα οτι επρεπε ναναι σαν σουπερνατουραλ, ειπα οτι πιο πολυ βγαζει νοημα to σουπερνατουραλ. Δευτερον, καμια σχεση θεματολογικα προφανως σοπρανος και ντεντγουντ, τα ανεφερα ως παραδειγματα σοβαρων σειρων. Τωρα αμα λες οτι δεν εχει θεματολογικη σχεση λοστ με καρνιβαλ, gg.

Στον νοντορντουνοτ, καμια συμβολη/συμβουλη περα απο την γνωμη μ οτι το λοστ κατεντησε μια αρχιδιά και μιση, και ειναι απλα η γνωμη μου, που ομως απλα τυχαινει ναναι και η σωστη, χεχ.

Επισης, Ροζγουελ, σε πειραξε τοσο η γνωμη μ για το λοστ, που θα ηθελες να με δεις νεκρο;! Και ποιος στα λεει αυτα οτι ειμαι γαμιολης!; :(

Phoebus
26-05-2010, 21:08
Νομίζω ότι δεν έχει σημασία Abruzzi αυτή η όποια θετική/αρνητική αντιμετώπιση (τα πινκς και οι μούτζες). Γράψε τους όλους στα παπάρια σου. Όποιος θέλει να εκφράσει άποψη να τη έρθει να τη γράψει. Σου μιλάμε (μιλάω) τόσες σελίδες τώρα για τις εξηγήσεις στα μυστήρια του LOST και εσύ ειρωνεύεσαι "σόρρυ ρε παιδιά που μου άρεσε, δε θα ξανασυμβεί" και ακολουθούν διάφορα ζωάκια με σύνδρομο metooism για να επικροτήσουν. Αντί λοιπόν να συζητήσουμε για τη σειρά που τόσο πολύ λες ότι θα ήθελες, για τα κενά της, για τα λάθη, για τα γαμάτα σημεία, για τις επικούρες (τα είχε και αυτά το LOST) έρχεσαι και αμφισβητείς το θρεντ. Οπότε, στο δια ταύτα, απαντήσεις. Πήρε κανείς; Καλύφθηκες; Αν ναι, σου είπα, δες τις σειρές που ανέφερα για να αντιληφθείς τι πάει να πει ποιότητα και συνέπεια. Και αν όχι, τότε γιατί δεν έχεις ξενερώσει όπως τόσοι άλλοι;

H.
26-05-2010, 21:16
Πείτε με λίγο κι εμένα τον βλάκα, η Penny πως/πότε πέθανε?

Abruzzi
26-05-2010, 21:37
ε με συγχωρεις,μεχρι εκεινο το ποστ και τι δεν εχουμε ακουσει επειδη μας αρεσε,η ειρωνια στο ποστ μου σε πειραξε;και στη τελικη το θεμα ειναι οτι ηρθαμε να κουβεντιασουμε το φιναλε και το πως μας φανηκε,ή να πουμε το ποσο μαλακας ειναι καποιος που του αρεσε/δεν του αρεσε;εξου και το ποστ μου για το ξεχωριστο θρεντ και που πηγε αυτο.
στο διαταυτα λοιπον.ναι η σειρα ειχε κενα και δεν απαντησε σε ολα,αυτο imo ηταν αναποφεκτο και το ξεραμε πολυ πριν μας το πουν φετος οι ιδιοι.αυτο δε σημαινει ομως οτι δεν εχω καλυφθει με τις μεχρι στιγμης απαντησεις συν οτι σε αρκετα θεματα μου αρεσει που απλα το εχουν αφησει να εννοειται προς καποιες κατευθηνσεις ωστε ο καθενας μας να βγαζει την εξηγηση που του ταιριαζει καλυτερα.

σαφως και θα ηθελα να μαθω περισσοτερα ,αλλα αυτο απο μονο του δεν ειναι ικανο να διαλυσει τις τελευταιες στιγμες της σειρας και την ιδεα αυτης,που imo περασαν με πολυ σωστο τροπο σκηνοθετικα και οχι μονο.ουτε μπορω να πω "στα τσακιδια οτι βλεπαμε τοσο καιρο" λες και δε γουσταραμε δλδ οταν τα βλεπαμε.σου ξαναλεω,με τις μεχρι στιγμης απαντησεις και εξελιξη της ιστοριας νιωθω καλυμενος ,χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα ηθελα ακομα περισσοτερα και σαφως θελω να δω τι εχουν κρατησει για τα extras που μας λενε.
ουτως ή αλλως πριν μερικα επεισοδια λεω πως θα χρειαζοταν τουλαχιστον αλλη μια σεζον και πως αρκετα μας μεταφερονται βιαστικα.σαφως και σαν σεζον σε σχεση με τις υπολοιπες δεν ειναι ψηλα.

επισης δεν ξερω αν θυμασαι αλλα τα ειχα ακουσει στο παρελθον και για τον λογο οτι εκραζα φιναλε προηγουμενων ετων,αν και στην πορεια συνειδητοποιησα οτι αυτο συνεβαινε γιατι ειχα απαιτηση για πολλα περισσοτερα και πιο κοντα σε αυτα που ειχα στο μυαλο μου σα θεωριες για το τι παιζει.ε,φετος ειπα "γαμα το" το ειδα πιο ηρεμα και χωρις συγκεκριμενες προσδοκιες και το ευχαριστηθηκα πολυ περισσοτερο.

Phoebus
26-05-2010, 21:54
Ωραία, πήγαινε τότε να δεις Treme λέμε. Άλλες ΤΑΙΝΙΕΣ σε λιγότερο από 2 ώρες σου έχουν περάσει τα πιο όμορφα, γλυκά και διαχρονικά μηνύματα... και εσύ λες ότι το LOST ήθελε άλλη μία season; Μήπως έχουμε χάσει λιγάκι το μέτρο; Τέσπα, δε θυμάμαι τι είχες ακούσει στο παρελθόν, το σίγουρο είναι πάντως πως το άξιζες :P

Abruzzi
26-05-2010, 22:18
σιγουρο δεν ξερω αν ηταν,τουλαχιστον δεν θυμαμαι να λεω "ειστε μαλακες οσοι γουσταρατε" πχ.
και σαφως πιστευω οτι ηθελε αλλη μια σεζον, γιατι η ιστορια jacob-mib-richard κτλ για παραδειγμα ηταν πολυ μεγαλη για να αναλωθει σε μολις 2 επεισοδια.για παραδειγμα θα μπορουσε να μοιρασει τον χρονο με τη νταρμα,η οποια πηρε υπερβολικα μεγαλο χρονο σε σχεση με το τι ειχε να προσφερει στην ιστορια.
και δε νομιζω να μπορουμε να βαλουμε στο ιδιο καζανι μια κινηματογραφικη ταινια με μια τηλεοπτικη σειρα ε.

το treme εχει κατεβει ηδη,απλα δεν εχω κατσει να το ξεκινησω ακομα.

H.
26-05-2010, 22:25
Abruzzi sorry man αλλά αν ισχυρίζεσαι ότι το από τους πάντες κυριολεκτικά αποδεκτό ότι η σειρά έπρεπε να τελειώσει 3 σεζόν νωρίτερα για να είναι "δεμένη", και εκτός αυτού ζητάς και ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ τότε μάλλον έχεις χαθεί.

Και τέσπα πείτε μου όσοι σας άρεσε αυτή η βλακεία πότε πέθανε η Penny.

Abruzzi
26-05-2010, 22:46
η πενυ πεθανε οπως και οι υπολοιποι που επεζησαν απο το νησι πχ,καποια αοριστη στιγμη στο μελλον.

και σορυ αλλα με τη σειρα μου θα σου πω πως το από τους πάντες κυριολεκτικά αποδεκτό δεν βλεπω να προκυπτει απο πουθενα.ακομα και τους er lost viewers να παρουμε σαν "παντες" και οχι γενικα απο οποιαδηποτε πυγη,δεν το βλεπω αυτο που λες.ξεχωρα οτι imo η 4η σεζον παιζει και να ειναι η καλυτερη της σειρας.

Drumsick
26-05-2010, 23:09
Καμία απάντηση επί των όλων παρανόρμαλ που συμβαίνουν στο νησί. Δεν ξέρω αν είμαι χαζή ή φταιει που δεν ψαχνόμουν σε lostpedia και λοιπά, αλλά νιώθω πως ξέρω για το νησί σχεδόν οτι ήξερα και 3 σεζόν πίσω.
Άνετα θα παίξει σίκουελ κάποια στιγμή, με αυτους που θα άφησαν χιουγκο και μπεν στη θέση τους. Ελπίζω να το δουλέψουν 5-6 χρόνια πριν αρχίσουν να βγάζουν επεισόδια.
Έκλαιγα σε όλο σχεδόν το επεισόδιο (τα'πατε και οι περισσότεροι περί δεσίματος με τους χαρακτήρες κτλ) αλλά δυστυχώς το feeling που μου μένει συνολικά περιγράφεται άψογα από το ταγκ "η απάτη του αιώνα". Επειδή όμως οι δυο πρώτες σεζόν ήταν η καλύτερη σειρά της ιστορίας, δεν κρατάμε κακία.
Καλά περάσαμε, γελάσαμε, κλάψαμε, φοβηθήκαμε, αγαπήσαμε. Πάμε γι'άλλα.

edit: όσοι είπανε πως ήταν το καλύτερο φινάλε σειράς (lol), να κάτσουν να δουν six feet under.

enitharmon
26-05-2010, 23:35
Despite the simulcast (which was partially to reduce piracy), this episode also has the dubious honor of being the most pirated television episode ever on bit torrent networks
γι'αυτο δεν κατεβαινε με τιποτα

H.
26-05-2010, 23:36
Abruzzi συμφωνώ για την 4η σεζόν, με μεγάλη διαφορά η καλύτερη όλης της σειράς αλλά απελπιστικά μόνη της. Σεναριακά εννοώ. Είχε action action action, δεν γκέλαρε πουθενά, ούτε κοιλιές ούτε τίποτα. Ήταν όμως και η απαρχή της γενικότερη σεναριακής κατολίσθησης. Κάπου άρχισε να λειτουργεί η σεζόν για την πάρτη της και το ίδιο έκανε και η 5η (που ήταν η χειρότερη όλων και βάλτε και science και faith στον κώλο σας).

Το ερώτημα για την Penny προφανώς δεν ήταν τυχαίο ε. Ήξερα ότι η απάντηση έπρεπε οπωσδήποτε να περιέχει τον όρο "απροσδιόριστα" είτε αυτολεξεί ή περιφραστικά. Απλά την έκανα για να υποδείξω πόσο εξώφθαλμες ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ, γενικολογίες και μπούρδες άφησε πίσω της η σειρά. Δεν είναι τα ερωτήματα που κάποτε λέγαμε "ναι ρε πούστη μου, γι' αυτό γαμάει το lost, γιατί σου λύνει ένα και σου δημιουργεί πέντε". Πάνε αυτά, 3 σεζόν τώρα, ξεπεράστηκε η λεπτή κόκκινη γραμμή και το θέμα άρχισε να γίνεται αρλούμπεν (που μάλιστα προσπαθούσαν να κλείσουν την κάθε μία με άλλη μία ακόμα μεγαλύτερη). Και η ελπίδα για μένα τουλάχιστον χάθηκε στην αρχή της σεζόν μόλις διέκρινα ότι πάει ΚΑΙ αυτή να ικανοποιήσει την πάρτη της και όχι το όλο lost. Και το είπα. Και έγινε.

Rorschach
26-05-2010, 23:44
Abruzzi συμφωνώ για την 4η σεζόν, με μεγάλη διαφορά η καλύτερη όλης της σειράς αλλά απελπιστικά μόνη της. Σεναριακά εννοώ. Είχε action action action, δεν γκέλαρε πουθενά, ούτε κοιλιές ούτε τίποτα. Ήταν όμως και η απαρχή της γενικότερη σεναριακής κατολίσθησης. Κάπου άρχισε να λειτουργεί η σεζόν για την πάρτη της και το ίδιο έκανε και η 5η (που ήταν η χειρότερη όλων και βάλτε και science και faith στον κώλο σας).

Το ερώτημα για την Penny προφανώς δεν ήταν τυχαίο ε. Ήξερα ότι η απάντηση έπρεπε οπωσδήποτε να περιέχει τον όρο "απροσδιόριστα" είτε αυτολεξεί ή περιφραστικά. Απλά την έκανα για να υποδείξω πόσο εξώφθαλμες ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ, γενικολογίες και μπούρδες άφησε πίσω της η σειρά. Δεν είναι τα ερωτήματα που κάποτε λέγαμε "ναι ρε πούστη μου, γι' αυτό γαμάει το lost, γιατί σου λύνει ένα και σου δημιουργεί πέντε". Πάνε αυτά, 3 σεζόν τώρα, ξεπεράστηκε η λεπτή κόκκινη γραμμή και το θέμα άρχισε να γίνεται αρλούμπεν (που μάλιστα προσπαθούσαν να κλείσουν την κάθε μία με άλλη μία ακόμα μεγαλύτερη). Και η ελπίδα για μένα τουλάχιστον χάθηκε στην αρχή της σεζόν μόλις διέκρινα ότι πάει ΚΑΙ αυτή να ικανοποιήσει την πάρτη της και όχι το όλο lost. Και το είπα. Και έγινε.

/agree

+ το σεζον φιναλε της 5, που ολοι ηταν ''ΜΜΜΜΜ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΑΚ ΡΟΚ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ'' εγω ημουν /φεισπαλμ

FIXXXER
27-05-2010, 00:20
Θες και παρασημο? Μπραβο εισαι ο ξεχωριστος μαλακας που δεν του αρεσε το τελος, πηγαινε αλλου να τρολαρεις τωρα.
Τουλαχιστον ο Φοιβος που νομιζει οτι ξερει την πανανθρωπινη αντικειμενικη αληθεια εχει και κανα 2 επιχειρηματα, εσυ απλα ποσταρεις ποσο μαλακια ειναι.
Χασε κι αλλο χρονο για να το ξαναγραψεις, μπορεις!

BlackiE
27-05-2010, 00:24
Οφτόπικ

edit: όσοι είπανε πως ήταν το καλύτερο φινάλε σειράς (lol), να κάτσουν να δουν six feet under.

Πριν ξεκινήσω SFU διάβαζα παντού αυτό για το φινάλε και είχα στο μυαλό μου οτι θα κόψει τη γη και τέτοια πράματα και κάπως απογοητεύτηκα.
Δε λέω οτι δε γάμησε ε, απλά το φανταζόμουν ΤΕΛΕΙΩΣ αλλιώς.

Συνεχίστε να τσακώνεστε τώρα :)

H.
27-05-2010, 00:31
Fixxxer ffs, όσοι διαφωνούν με εσένα δεν τρολλάρουν. Η μπορεί και να τρολάρουν όσο εσύ από την ανάποδη όμως. Δεν έχω επιπλέον επιχειρήματα σε σχέση με ότι αναφέρθηκε έως τώρα, το ομολογώ. Φέρνω όμως πρακτικό παραδειγματάκι που εξηγεί θέλω να πιστεύω τη γενικότερη λογική μου. Ελπίζω να σου περάσει η πόρωση και να ξαναδιαβάσεις λίγο πιο ψύχραιμα τι έγραψα.

FIXXXER
27-05-2010, 01:03
Φιλε μου Η. , ακου να δεις, η αντιμετωπιση "ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ" ειναι αντικειμενικα ΗΛΙΘΙΑ. Θες να εισαι με τους ηλιθιους? Καλως. Δε θες? Καλως και παλι. Δικη σου επιλογη ειναι. Εγω σε οσα ποστ εχω κανει εδω περα, περα απο το να γραψω για το δια ταυτα της σειρας και το γεγονος οτι εμενα προσωπικα μου αρεσε, δεν εχω κατσει να κραξω ουτε ενα ατομο για το οτι δεν του αρεσε. Μαγκια του σε οποιον δεν αρεσε, μια γαμοσειρα ειναι, δεν ειναι η κλωστη απο την οποια εξαρταται η ευτυχια μας. Δε θα πεθανουμε κιολας, οπως λεει κι ο Φοιβος, υπαρχουν κι αλλες σειρες να ναι καλα η αμερικανικη και η αγγλικη τηλεοραση. Αλλα ρε φιλε, πραγματικα μπαινει ενας ανθρωπος να δει κανα ποστ για το τι επαιξε (οπως για παραδειγμα ο διαλογος με τον Dragonlord) και βλεπει ενα σωρο ΠΙΠΕΣ απο τα ιδια ατομα τα οποια νομιζουν οτι με το να γραψουν 100 φορες ποσο για το μπουτσο ηταν το ΛΟΣΤ και το τελος του, θα πεισουν οποιον εχει αντιθετη αποψη οτι ξερουν τη θεοφωτιστη πανανθρωπινη αληθεια. Ε καπου κουραζεσαι λιγο. Υπηρχε και κοσμος που δεν τρελαθηκε με το τελος, αλλα εκανε πολυ σωστα ποστ, και μαλιστα εχω ριξει και pinks σε ατομα που δεν τους αρεσε το τελος, αν το ποστ τους ειχε κατι να πει, οπως ο ΚοιλιαΣαμπρελα και ο Σπιριτκρασερ. Ολες οι αποψεις σεβαστες ειναι, η γνησια μαλακια στον εγκεφαλο δεν ειναι σεβαστη. Με την ιδια ευκολια που εσυ ποσταρες σαν αλλος βλακας "περιμενω να δω ποστ ΕΡιτων να το εκθειαζουν για να γελασω" μπορω καλλιστα αν θελεις να σου πω κι εγω οτι "περιμενω να δω κομπλεξικα βλαμμενα προκατειλημμενα ατομα που δεν καταλαβαν χριστο να το κραζουν" αλλα δεν το κανω, γιατι ειναι εξισου καθυστερημενο. Ο Φοιβος δε, το εχει προχωρησει τοσο πολυ το ζητημα, που δεν ξεχναει καθε φορα να διατυπωνει πως αν δε σου αρεσε το επεισοδιο και η σειρα τοτε εισαι γαματος και φυσιολογικος, ενω αν σου αρεσε "εισαι λοστακιας". Μιλαμε δηλαδη πρεπει να επηρεαζει παρα πολυ τη ζωη σας οτι καποιοι μπορει να βρισκουν πραγματα να τους αρεσουν σε κατι που εσεις δε γουσταρατε μια.

ΥΓ. Προφανως το προηγουμενο μου ποστ αναφεροταν στον Ρορσαχ ε, οχι σε σενα. Ειδικα τα δικα σου ποστ περαν αυτου που ανεφερα λιγο πιο πανω δε με ενοχλησαν, μαγκια σου και σενα να μη σου αρεσει

geologiko_karoto
27-05-2010, 01:22
Des and Jack fixed the Island with the ultimate IT solution of switching it off and switching it on again. :grin:

-----------------------

Κατά τα άλλα πολύ το http://fotnas.gr/cart/images/P/ZEWA%20-%20XARTOMANTHLO%20-%201.jpg

γενικά στηρίζω την άποψη "τι ΘΑ μπορούσε να γίνει το Λοστ και ΔΕΝ έγινε τελικά"

α και προφανώς δεν πέθαναν από την πτώση του αερόπλανου γιατί πως εξηγούνται οι άλλοι χαρακτήρες (Μπεν,Τζούλιετ,Ιθαν κτλ) - δεν μπορεί να ήταν στις μνήμες των Λόστιζ γιατί δεν τους γνώριζαν εκτός νησιού

Rorschach
27-05-2010, 01:27
Θες και παρασημο? Μπραβο εισαι ο ξεχωριστος μαλακας που δεν του αρεσε το τελος, πηγαινε αλλου να τρολαρεις τωρα.
Τουλαχιστον ο Φοιβος που νομιζει οτι ξερει την πανανθρωπινη αντικειμενικη αληθεια εχει και κανα 2 επιχειρηματα, εσυ απλα ποσταρεις ποσο μαλακια ειναι.
Χασε κι αλλο χρονο για να το ξαναγραψεις, μπορεις!

μπορω, εχεις δικαιο. Ποσο μαλακια καταντησε το λοστ, ε. Να ειδες το ξανακανα. Και αν εγω ειμαι ο ξεχωριστος μαλακας που δεν μου αρεσε το λοστ φιναλε, εσυ εισαι ενας απο τους πολλους μη-ξεχωριστους μαλακες που τους αρεσε. Και ναι ειμαι ξεχωριστος -τοσο οσο ο ξεχωριστος Γουολτ ΜΑΛΑΚΑ ΦΑΝΜΠΟΙ, στη σειρα που γουσταρεις τοσο, τι να απεγινε αυτος αραγε? Α ναι, στα εξτρας, εκει θα δουμε σωστα. κωλοζωο.