View Full Version : [TV] LOST Series Finale (ναι, με σπόιλερς)
Μπραβο, μου την ειπες, σκασε τωρα. Πανεξυπνο αυτο με τον Γουολτ, πραγματικα.
Rorschach
27-05-2010, 01:34
Μπραβο, μου την ειπες, σκασε τωρα. Πανεξυπνο αυτο με τον Γουολτ, πραγματικα.
Αφου στην ειπα και το παραδεχεσαι, παρτα αρχιδια μου στο στομα σου τωρα και μπουκωνε.
Ford Prefect
27-05-2010, 01:44
Ρε άνθρωπε, έχεις κάνει φέηκ (ελπίζω δηλαδή) για να βγάλεις τον ΚΑΗΜΟ σου για το Λοστ και την λες στον κόσμο που του άρεσε; Σε πλήγωσε η λατρεία σου; Κάτσε κάτω, άναψε τσιγάρο, αναστέναξε, έλα, πάει, πέρασε, δεν πειράζει ρε.
Rorschach
27-05-2010, 01:56
Ρε άνθρωπε, έχεις κάνει φέηκ (ελπίζω δηλαδή) για να βγάλεις τον ΚΑΗΜΟ σου για το Λοστ και την λες στον κόσμο που του άρεσε; Σε πλήγωσε η λατρεία σου; Κάτσε κάτω, άναψε τσιγάρο, αναστέναξε, έλα, πάει, πέρασε, δεν πειράζει ρε.
μπα δεν εχω κανει φεικ. και δεν την ειπα σε κανεναν - για κοιτα πιο πανω, ειχα γραψει μαγκια σε οσους δεν τους αρεσε. κοιτα επισης ποιος αρχισε να βριζει πρωτος αν σε ενδιαφερει, δεν ημουν εγω αυτος. τεσπα, δεν προκειται να το συνεχισω, μια σειρα ειναι ξερω γω αλλοι γουσταραν αλλοι οχι, τοσο απλο. Αλλωστε εγω δεν εχω μουτζωσει ουτε εναν - οπως ειπε και ο φοιβος αγαπη σε ολους :)
Peace out
pwpw skata to kanate to thread... mpaineis na peis kammia malakia gia ti seira kai diavazeis 1000 malakies gia to se poion arese kai poion oxi poios einai ilithios kai poios mpoukwnei...
an den uparxei kati gia ti seira na eipwthei kalytera na min exoume alla post. oxi allo drama omws
Drumsick
27-05-2010, 07:07
Οφτόπικ
edit: όσοι είπανε πως ήταν το καλύτερο φινάλε σειράς (lol), να κάτσουν να δουν six feet under.
Πριν ξεκινήσω SFU διάβαζα παντού αυτό για το φινάλε και είχα στο μυαλό μου οτι θα κόψει τη γη και τέτοια πράματα και κάπως απογοητεύτηκα.
Δε λέω οτι δε γάμησε ε, απλά το φανταζόμουν ΤΕΛΕΙΩΣ αλλιώς.
Χαχαχ, μαλακία. Εγώ δεν ήξερα καν περι τίνος επρόκειτο η σειρά όταν ξεκίνησα να τη βλέπω, πόσο μάλλον το φινάλε. Άλλά αλλη φάση εκεί. Δεν περιμένεις να απαντηθεί τίποτα, ούτε βλέπεις τη σειρά περιμένοντας κι αγωνιώντας να δεις τι θα γίνει στο τέλος. Απλά ζεις με τους χαρακτήρες και δένεσαι πολύ και είναι πολύ γλυκό και τελείως :touched: αυτό που κάνουν.
οφφ τοπικ τέλος.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4576581
Dragonlord
27-05-2010, 10:20
α και προφανώς δεν πέθαναν από την πτώση του αερόπλανου γιατί πως εξηγούνται οι άλλοι χαρακτήρες (Μπεν,Τζούλιετ,Ιθαν κτλ) - δεν μπορεί να ήταν στις μνήμες των Λόστιζ γιατί δεν τους γνώριζαν εκτός νησιού
Μόνο η Τζούλιετ με προβληματίζει, που είδαμε πώς ήρθε στο νησί. Οι άλλοι θα μπορούσαν άνετα να ήταν ήδη νεκροί. Ρίχτε μια ματιά και σε τούτο το θρεντ άμα θέτε:
http://forum.lostpedia.com/land-dead-t60220.html
Ξαναλέω, δε λέω πως αυτή είναι η "σωστή" εκδοχή, οι σεναριογράφοι λογικά το σκέφτηκαν όπως το λέτε οι περισσότεροι. Απλώς λέω ότι "χωράει" κι αυτή η θεωρία και τη βρίσκω ενδιαφέρουσα (περισσότερο ενδιαφέρουσα βασικά από το να μην πέθαναν στη συντριβή). Γενικά, εφόσον υπάρχουν άπειρα αντικειμενικά κενά, υπάρχει χώρος σε ένα βαθμό να δώσει ο καθένας την ερμηνεία του, δεν ήταν και αγκάθα κρίστι όπου τα πάντα κολλάνε στο τέλος.
Kelldorain
27-05-2010, 10:43
Ένας από τους σεναριογράφους είπε ότι δεν ισχύει (post #163) και το ABC είπε ότι οι εικόνες με το αεροπλάνο στο τέλος ήταν άσχετες (http://io9.com/5548408/abc-admits-losts-final-moments-were-meaningless)
Dragonlord
27-05-2010, 10:48
Ναι ρε μανάρι, το είπα πιο πάνω ότι αυτή ήταν λογικά η επιδίωξη των σεναριογράφων. Αλλά από τη στιγμή που είναι μια μορφή τέχνης και δε σου δίνει εντελώς μασημένη τροφή (η θεωρία ότι έζησαν στο νησί αφήνει επίσης άπειρα αναπάντητα ερωτήματα), τότε είναι δικαίωμα του καθενός να βρει τη δική του ερμηνεία. Όπως και στους στίχους ενός τραγουδιού. Έχω σταματήσει προ πολλού να πασχίζω να βρω τις εξηγήσεις των σεναριογράφων, καθώς αποδείχτηκε εδώ και καιρό ότι δεν είναι ούτε δική τους προτεραιότητα αυτή.
Clockwork Orange
27-05-2010, 10:52
γελαω με ταγκ "σωγιερ βουτια απο ενα χιλιομετρο με το κεφαλι"!!
για να πουμε και κατι σοβαρο...ΠΟΣΟ ΚΑΥΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΙΤ ΜΕ ΦΟΡΕΜΑ ΡΕ ΜΛΚΕΣ?!?!?!
enitharmon
27-05-2010, 10:55
το οποίο μας φέρνει στο πραγματικό μυστήριο του επεισοδίου
γιατί μπήκε με μαύρο φόρεμα στην εκκλησία και μέσα ήταν με παντελόνι και μπλούζα; ε;
Αυτο το ρωτησα κι εγω απο δω κι απο κει, κανεις δεν εχει απαντηση, οποτε θα προτιμησω το "δεν ηθελε να παει σαν τσουλα (αψεγαδιαστη βεβαια) στο επομενο σταδιο"
Clockwork Orange
27-05-2010, 10:58
δεν ηθελε να νομιζει ο πεθερος της οτι ειναι πουτανακι!
Clockwork Orange
27-05-2010, 11:00
παντως η πλακα ειναι οτι η κειτ βγηκε απο την φυλακη με μαυρο μπλουζακι,πηγε στην συναυλια στα καπακια με φορεμα,πηρε τον τζακ απο το χερακι για να πανε στην εκκλησια με το ιδιο φορεμα,βγηκε απο το αμαξι χωρις να κραταει κατι και στα καπακια φοραει αλλα ρουχα απο το πουθενα
και μετα απο ολα αυτα υπαρχουν ατομα που περιμενουν απαντησεις.....
Drumsick
27-05-2010, 11:01
Ένας από τους σεναριογράφους είπε ότι δεν ισχύει (post #163) και το ABC είπε ότι οι εικόνες με το αεροπλάνο στο τέλος ήταν άσχετες (http://io9.com/5548408/abc-admits-losts-final-moments-were-meaningless)
Ωραία τα λέει αυτός στο λινκ. Με ξεμπέρδεψε λίγο.
edit: επίσης, έχω την εντύπωση πως η κέιτ μπήκε με μαύρο φόρεμα στο αμάξι και βγήκε με μώβ.
Ένας από τους σεναριογράφους είπε ότι δεν ισχύει (post #163) και το ABC είπε ότι οι εικόνες με το αεροπλάνο στο τέλος ήταν άσχετες (http://io9.com/5548408/abc-admits-losts-final-moments-were-meaningless) (post#185)
fixed =p
Αυτό με το φόρεμα το παρατήρησα και γω. Αλλά τι ψάχνουμε τώρα μωρέ. Η εκδοχή του lostpedia που έδωσε ο Dragonlord μ άρεσε.
α και προφανώς δεν πέθαναν από την πτώση του αερόπλανου γιατί πως εξηγούνται οι άλλοι χαρακτήρες (Μπεν,Τζούλιετ,Ιθαν κτλ) - δεν μπορεί να ήταν στις μνήμες των Λόστιζ γιατί δεν τους γνώριζαν εκτός νησιού
Μόνο η Τζούλιετ με προβληματίζει, που είδαμε πώς ήρθε στο νησί. Οι άλλοι θα μπορούσαν άνετα να ήταν ήδη νεκροί. Ρίχτε μια ματιά και σε τούτο το θρεντ άμα θέτε:
http://forum.lostpedia.com/land-dead-t60220.html
Ξαναλέω, δε λέω πως αυτή είναι η "σωστή" εκδοχή, οι σεναριογράφοι λογικά το σκέφτηκαν όπως το λέτε οι περισσότεροι. Απλώς λέω ότι "χωράει" κι αυτή η θεωρία και τη βρίσκω ενδιαφέρουσα (περισσότερο ενδιαφέρουσα βασικά από το να μην πέθαναν στη συντριβή). Γενικά, εφόσον υπάρχουν άπειρα αντικειμενικά κενά, υπάρχει χώρος σε ένα βαθμό να δώσει ο καθένας την ερμηνεία του, δεν ήταν και αγκάθα κρίστι όπου τα πάντα κολλάνε στο τέλος.
Χμ, οπως πολυ σωστα λενε διαφοροι σε αυτο το διαμαντι θρεντ απο το λοστπεντια φορουμ, υπαρχουν διαφοροι λογοι για τους οποιους ειναι τραβηγμενη αυτη η ερμηνεια, με κυριοτερη την τεταρτη σεζον που οι Oceanix πηγαν πισω στην κανονικη τους ζωη. Και φυσικα δεχομαι ιδιαιτερα αυτο που λες περι διαφορετικων ερμηνειων (δεν καταλαβαινω βεβαια γιατι σου φαινεται πιο ενδιαφερουσα μια εκδοχη που το 80% της σειρας ηταν μεταθανατιες σουρρεαλιστικες εμπειριες), παρολα αυτα δε μπορω να σταματησω να γελαω με αυτο το ποστ καποιου που απευθυνεται στον κολλημενο που ξεκινησε το θρεντ εκεινο:
Okay, so to keep on your theory:
Oceanic 815 crashed and we saw that many of the people did indeed "die" upon impacting the water, even though they'd already entered the land of the dead. So those people were instantly able to move on Dead: Level II, or their version of the AR. Meanwhile, for whatever reason, our beloved Losties and the Others and anyone else roaming the island were on Dead: Level I and being run through a series of tests, doing their best to avoid dying (again) and advancing to Level II.
But once they ultimately died and moved on to Level II, they constructed a common reality so that, together, they could walk together into the big bright light, advancing to Dead: Level III.
Tell me again how this is smoother than the popular narrative?
SpiritCrusher
27-05-2010, 12:22
Γελάω με το πως οι κοπέλες του φόρουμ παρατήρησαν το φόρεμα και το χρώμα αυτού. :P
Έχω σταματήσει να ασχολούμαι και τόοοσο πολύ μιας και οκ "whatever happened, happened" οπότε αυτό είδαμε με αυτό θα μείνουμε, δε θα πεθάνουμε :P Απλά διαφωνώ με αυτό που είπε ο Αμπρούτζι στο Φοίβο ότι ήταν αναπόφευκτο. Δεν ήταν. Έχουν κανονίσει την διάρκεια της σειράς εδώ και πάνω από 1 season και, σύμφωνα με Cuse&Lindeloff, αυτό ήταν και το μόνο που τους κρατούσε πίσω και ότι τότε πια ήξεραν πότε θα δείξουν και τι. Από εκεί και μετά δεν πιστεύω πως αυτοί οι άνθρωποι που σκέφτηκαν όλο αυτό, όταν έβαζαν ένα ερωτηματικό (πχ ο Economist ή οτιδήποτε από το video που είχε ποστάρει κάποιος με τις αναπάντητες ερωτήσεις) το έβαζαν στη τύχη. Είχαν κάποιο background, είχαν timelines γραμμένα σε κάποιο χαρτί, είχαν όλο το backstory ώστε όλα να δένουν. Επίσης έχουν πει και οι ίδιοι πως είχαν και έναν τυπά που η μόνη του δουλειά ήταν να φροντίζει ώστε να μην υπάρχουν conflicts.
Σούμα: Δεν ήταν πως έπρεπε να σκεφτούν τις απαντήσεις, εφ'όσον δημιούργησαν τα ερωτήματα πάει να πει ότι τις ξέρουν.
Εδώ εγώ προσωπικά έχω και το πρόβλημα. Δε είχα την απαίτηση να γίνει ένα faq όπου θα έχεις το hugo στη μέση της οθόνης να απαντάει ερωτήσεις θεατών ξέρω'γω. Θα ήθελα η φωτιά του Jacob να διαρκέσει ένα ολόκληρο επεισόδιο να κάτσουν εκεί και απλα να δώσει κάποια παραπάνω κομμάτια μυθολογίας. Να δώσει αυτή την παραπάνω κουκίδα που λείπει για να μπορέσω μετά να ενώσω τις υπόλοιπες όπως θέλω και μετά να συγκρίνω την εικόνα με το τι έβγαλαν οι υπόλοιποι (τι ποιητής). Όπως είναι τώρα δεν βγαίνει τίποτα. Mπορώ κάλλιστα να εφεύρω δικούς μου κανόνες ότι όταν έπεσε το αεροπλάνο, από την έκλυση ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας του hatch άνοιξε μια διαγαλαξιακή πύλη μέσα από την οποία εμφανίστηκε ο Αλέφαντος στο νησί και επειδή είδε πως είναι άμπαλοι και δεν μαθαίνουν μπαλίτσα τους είπε "Γυρίστε το στο γκολφ καλύτερα" και ως αποτέλεσμα έκαναν το γήπεδο golf στη 1η season. Και θα είμαι και μέσα ε.
Από εκεί και μετά επειδή κάποιοι είστε (λίγο) χαζούληδες ας το δουμε ως εξής:
Κάποιοι λένε πως το θρεντ έγινε χάλια και μπλαμπλα. Σόρρυ κιόλας αλλά υπήρχε καμιά αμφιβολία ότι δε θα ξεκινούσε κάποια διαμάχη για το τέλος; Σοβαρευτείτε, είναι φυσιολογικό + ότι για κάποιους αυτή η απογοήτευση ήταν αυτό που τους άφησε πιο πολύ το επεισόδιο και αυτό θέλουν να πουν όταν γράφουν ποστς για τούτο το θρεντ. Αλλά ας δούμε και κάτι άλλο, όσοι αγάπησαν το τέλος ας πούνε κιόλας λίγο τι τέλος θα μπορούσαν να δείξουν οι δημιουργοί της σειράς που δε θα τους άρεσε (επειδή ξέρω τι περίεργοι είστε, αυτό είναι εντελώς καλοπροαίρετο).
Τέλος Rorsach το sig είναι από Crezax;
Απιστευτα :touched: ποστ το αποπανω
Ford Prefect
27-05-2010, 12:43
http://i.imgur.com/wtzBE.gif
Drumsick
27-05-2010, 12:47
αχαχαχαχαχααχαχαχαχα
ikonoklast
27-05-2010, 13:10
γενικά στηρίζω την άποψη "τι ΘΑ μπορούσε να γίνει το Λοστ και ΔΕΝ έγινε τελικά"
Αυτά. Μην είστε αδερφές κατα τ' άλλα.
Γελάω με το πως οι κοπέλες του φόρουμ παρατήρησαν το φόρεμα και το χρώμα αυτού. :P
Έχω σταματήσει να ασχολούμαι και τόοοσο πολύ μιας και οκ "whatever happened, happened" οπότε αυτό είδαμε με αυτό θα μείνουμε, δε θα πεθάνουμε :P Απλά διαφωνώ με αυτό που είπε ο Αμπρούτζι στο Φοίβο ότι ήταν αναπόφευκτο. Δεν ήταν. Έχουν κανονίσει την διάρκεια της σειράς εδώ και πάνω από 1 season και, σύμφωνα με Cuse&Lindeloff, αυτό ήταν και το μόνο που τους κρατούσε πίσω και ότι τότε πια ήξεραν πότε θα δείξουν και τι. Από εκεί και μετά δεν πιστεύω πως αυτοί οι άνθρωποι που σκέφτηκαν όλο αυτό, όταν έβαζαν ένα ερωτηματικό (πχ ο Economist ή οτιδήποτε από το video που είχε ποστάρει κάποιος με τις αναπάντητες ερωτήσεις) το έβαζαν στη τύχη. Είχαν κάποιο background, είχαν timelines γραμμένα σε κάποιο χαρτί, είχαν όλο το backstory ώστε όλα να δένουν. Επίσης έχουν πει και οι ίδιοι πως είχαν και έναν τυπά που η μόνη του δουλειά ήταν να φροντίζει ώστε να μην υπάρχουν conflicts.
Σούμα: Δεν ήταν πως έπρεπε να σκεφτούν τις απαντήσεις, εφ'όσον δημιούργησαν τα ερωτήματα πάει να πει ότι τις ξέρουν.
Εδώ εγώ προσωπικά έχω και το πρόβλημα. Δε είχα την απαίτηση να γίνει ένα faq όπου θα έχεις το hugo στη μέση της οθόνης να απαντάει ερωτήσεις θεατών ξέρω'γω. Θα ήθελα η φωτιά του Jacob να διαρκέσει ένα ολόκληρο επεισόδιο να κάτσουν εκεί και απλα να δώσει κάποια παραπάνω κομμάτια μυθολογιάς. Να δώσει αυτή την παραπάνω κουκίδα που λείπει για να μπορέσω μετά να ενώσω τις υπόλοιπες όπως θέλω και μετά να συγκρίνω την εικόνα με το τι έβγαλαν οι υπόλοιποι (τι ποιητής). Όπως είναι τώρα δεν βγαίνει τίποτα, μπορώ κάλλιστα να εφεύρω δικούς μου κανόνες ότι όταν έπεσε το αεροπλάνο από την έκλυση ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας του hatch άνοιξε μια διαγαλαξιακή πύλη μέσα από την οποία εμφανίστηκε ο Αλέφαντος στο νησί και επειδή είδε πως είναι άμπαλοι και δεν μαθαίνουν μπαλίτσα τους είπε "Γυρίστε το στο γκολφ καλύτερα" και ως αποτέλεσμα έκαναν το γήπεδο golf στη 1η season. Και θα είμαι και μέσα ε.
Από εκεί και μετά επειδή κάποιοι είστε (λίγο) χαζούληδες ας το δουμε ως εξής:
Κάποιοι λένε πως το θρεντ έγινε χάλια και μπλαμπλα. Σόρρυ κιόλας αλλά υπήρχε καμιά αμφιβολία ότι δε θα ξεκινούσε κάποια διαμάχη για το τέλος; Σοβαρευτείτε, είναι φυσιολογικό + ότι για κάποιους αυτή η απογοήτευση ήταν αυτό που τους άφησε πιο πολύ το επεισόδιο και αυτό θέλουν να πουν όταν γράφουν ποστς για τούτο το θρεντ. Αλλά ας δούμε και κάτι άλλο, όσοι αγάπησαν το τέλος ας πούνε κιόλας λίγο τι τέλος θα μπορούσαν να δείξουν οι δημιουργοί της σειράς που δε θα τους άρεσε (επειδή ξέρω τι περίεργοι είστε, αυτό είναι εντελώς καλοπροαίρετο).
καταρχας το αναποφεκτο πηγαινει στο οτι εκει που το φτασανε δεν θα μπορουσαν να απαντησουν καποια πραγματα.aka λαθος τους.δεν λεω οτι ηταν αναποφεκτο να κανουν καλυτερο προγραμματισμο,αλλημονο.μην τα μπερδευεις.
επισης σαφως και δεν υπηρχε αμφιβολια οτι θα υπαρξουν αντικρουόμενες αποψεις/διαμαχη για το φιναλε αλλα σε καμια περιπτωση αυτο δεν σημαινει οτι εγω που το ειδα κακο ειμαι ο γαματος και εσυ που το ειδες καλο εισαι ο μαλακας.δεν ειναι οτι με θιγει(lol) ή δε ξερω και γω τι αλλο,το θεμα ειναι οτι το κουρασαμε ,δεν προσφερει τιποτα στη κουβεντα για το φιναλε και βγαζει το τοπικ off.δηλαδη ποσο πιο απλα να το θεσω;
τελος στην ερωτηση που κανεις κλεινοντας,προσωπικα εχω πει εδω και χρονια οτι το μονο που θα με ξενερωνε σαν τελος της σειρας θα ηταν κατι του τυπου "τα παντα ειναι στο μυαλο του ψυχακια χερλι" ή "στην φαντασια του γουολτ διαβαζοντας το κομικ".
Rorschach
27-05-2010, 13:29
Rippoff μονο ναι:D
vanilla WoW και εσυ η συνεχιζεις ακομα?
ps. Offtopic soz:p
freak brother
27-05-2010, 13:39
ο αμπαντον τελικα τι ρολο βαρουσε?
BURNIN AMBITION
27-05-2010, 13:40
,προσωπικα εχω πει εδω και χρονια οτι το μονο που θα με ξενερωνε σαν τελος της σειρας θα ηταν κατι του τυπου "τα παντα ειναι στο μυαλο του ψυχακια χερλι" ή "στην φαντασια του γουολτ διαβαζοντας το κομικ".μα την παναγια αυτο που εσενα θα ξενερωνε, μετα απο αυτο το κατουρημα εμετου που ειδαμε, το προτιμω
ή εστω προτιμουσα να εβλεπα οτι για ολα φταιει το καγκουρο
Ford Prefect
27-05-2010, 13:59
di3w1yV4Ehg
Nodoordonotthereisnotry
27-05-2010, 14:04
:D
Αυτό που με ξενέρωσε με το φινάλε είναι το όλο θέμα με το alternate reality που τελικά ήταν κάποιας μορφής purgatory. Δε με ξενέρωσε το γεγονός καθ' αυτό, όσο το όλο παιχνίδι που κάνανε με τους τηλεθεατές. Όλη η σεζόν σε καθοδηγεί να βγάζεις εντελώς διαφορετικό συμπέρασμα, πως η έκρηξη προκάλεσε κάποιου είδους εναλλακτική πραγματικότητα, π.χ. όταν η Juliette πριν πεθάνει λέει ότι η έκρηξη "δούλεψε"... αυτού του είδους η φτιαχτή ανατροπή είναι για μένα εντελώς χαζή.
Τα αναπάντητα ερωτηματικά δε με νοιάζουν ιδιαίτερα. Είναι λογικό, έτσι κι αλλιώς, ότι οι πρωταγωνιστές σε μία σειρά μυστηρίου δε πρόκειται ποτέ να καταλήξουν στην πλήρη γνώση της αλήθειας, πόσω μάλλον όταν υπάρχει μία υπερφυσική διάσταση - άρα και πέραν της κατανόησης του ανθρώπου, σε όλα αυτά που συμβαίνουν στο νησί.
Rorschach
27-05-2010, 15:02
http://www.collegehumor.com/video:1936291
Οντοπικ ξανα, δειτε δειτε,μονο ΛΟL
h 6 season m'arese arketa, alla to telos paparia telika.
Dld xaramisan 1/3 season peripou gia na mas dei3oun oti einai se ena ka8arthrio kai kapou kapote pe8anan oloi sth fash.
Skata.
Kai nai, h8ela toulaxiston na mas poun ti ston poutso einai to nhsi kai pou einai. Toulaxiston auta. Eimai ths apopshs oti ta ezhsan auta kai to telika oxi parallhlo sumpan einai to purgatory tous.
Polu amerikania me ta sumvola twn 8rhskeiwn se fonto kai klama. Ok sugkinh8hkame alla 8elame kati parapanw pou leei kai o karotiarhs.
Τελικα το "it worked" της Juliet αναφεροταν στο μηχανημα που βγαζει τις σοκολατες και τα αναψυκτικα ε
Kelldorain
28-05-2010, 02:50
http://cache.gawkerassets.com/assets/images/8/2010/05/106463731.gif
:pink:
και άλλα http://twitpic.com/photos/nedroid
Amnesiac.
28-05-2010, 08:58
Το είδα και γω χθες!!
Δεν έχω διαβάσει το τόπικ, έτσι κι αλλιώς μαλακίες θα γράφετε και θα γκρινιάζετε, εμένα μου άρεσε πολύ πάντως.
Άφησε πάρα πολλά πράγματα αναπάντητα αλλά δε με πείραξε ιδιαίτερα, έτσι κι αλλιώς δεν καθόμουν ποτέ να ψάχνω απαντήσεις στο ίντερνετ, σημασία έχει ότι η όλη Λοστ εμπειρία ήταν σχεδόν τέλεια, όταν τελείωσε αισθανόμουν ένα τεράστιο κενό μέσα μου και πήρα την air guitar μου και άρχισα να γράφω μπαλάντες.
Μπράβο στα παιδιά, λογικά θα αρχίσουν σε λίγο καιρό οι καλές_αλλά_όχι_κάτι_ιδιαίτερο_ταινίες_γαμημένο_Χόλιγουντ, οπότε εδώ θάμαστε.
karharias
28-05-2010, 09:00
η σειρά απο την αρχή τώρα τα σπάει!! είναι σα να το βλέπω για πρώτη φορά, ξεκινήστε την!
nothingman
28-05-2010, 12:15
εκπομπή καρπετόπουλου τώρα.
(94,6 σπορεφέμ)
Magellan
28-05-2010, 12:30
θα βγει και ο σαββας να τα χωσει στους συγγραφεις?
Nodoordonotthereisnotry
28-05-2010, 13:19
Ρε σεις, δεν έχει φάση αν δεν είναι μεταμεσονύκτια ή αν δεν το τραβάνε επί ώρες...κάτι που φαντάζομαι δεν θα μπορεί να γίνεται το μεσημέρι, σωστά; Να περιμένουμε upload κάπου;
upload εκπομπή καρπετόπουλου πλζθνξ
Harbinger of Death
28-05-2010, 22:27
Τούτο το επεισόδιο ήταν όλα όσα περίμενα! Είχαμε απ' όλα.
- Έρωτες
- Ρομάντζα
- Την καθιερωμένη φάση που βιαζόμαστε και οι άλλοι τρέχουν αλλά προλαβαίνουν τελευταία στιγμή πάνω που είχες πειστεί για 5726487234στή φορά ότι δε θα προλάβουν
- Τους συγγραφείς να σφυρίζουν αδιάφορα "απαντήσεις; ποιες απαντήσεις;!"
- Φιλί που-και-καλά-περιμέναμε-έξι-σεζόν-αλλά-ήταν-δευτεράτζα-σε-σχέση-με-φιλί-Πεντάρας-Διαμαντή
- Ένα φως που έσβησε! Ο Τζακ το άναψε πάλι! Τζακ ο ηλεκτρολόγος.
- Μια λίμνη που στέρεψε! Ο Τζακ τη γέμισε πάλι! Τζακ ο υδραυλικός.
- Μια τρίλεπτη γέννα χωρίς αίμα, σκατά, ουρλιαχτά και πόνο
- Τέλος που όλοι είναι συγκινημένοι χωρίς κανείς να ξέρει γιατί
- Ένα άσχετο παπούτσι πάνω σε ένα δέντρο
:wave:
BURNIN AMBITION
29-05-2010, 11:58
- Ένα άσχετο παπούτσι πάνω σε ένα δέντρο
:wave:mono asxeto den einai. mallon prepei na xanadeis to lost
MaX Payne
30-05-2010, 02:21
τελος κι αυτη
λοιπον
πικρη γευση γενικα για την 6η( με κουρασε και επιασα τον εαυτο μου να μη νοιαζεται πια τι θα συμβει στους χαρακτηρες ) και μαυτο το φιναλε και για το συνολο της σειρας.
μια συγκινηση μονο και μονο στο πλανο του Τζακ που σου φερνει την σκηνη στην αρχη και ολα αυτα τα χρονια που βλεπαμε τη σειρα.
επειδη το ειδα απο την αρχη πριν αρχισει η 6η νομιζω οτι η μπαλα καπου αρχισε να χανεται μετα την 3η
επεσε θυμα οτι πρεπει να παμε 6 season γιατι εχουμε θεματικοτητα
και ειναι απιστευτα πολλα τα subplots που δεν βγαζουν νοημα απλα μπηκαν για να γεμισουνε την καθε season και απιστευτοι πολλοι χαρακτηρες που δεν καταλαβε κανεις γιατι μπηκαν
Δηλ γενικα ολα αυτα καπου κουραζουν στην 2η θεαση.
ΑΥτα και περα απο τη γκρινια ειχε ορισμενα πολυ μεγαλα επεισοδεια μεσα σε αυτα τα χρονια , τα κραταμε ρε δεν τα σβηνουμε μονοκονδυλια
Kaserinos
30-05-2010, 04:55
για ποια συντριμια μιλατε καμποσοι στο τελος?
ο τζακ ειναι ξαπλωμενος, βλεπει την πτηση με λυπιριδη κλπ απο πανω του,
χαμογελαει και κλεινει το ματι, μετα σημα λοστ και bad robot, ποια συντριμια λετε?
κάπου εδώ να κάνω την παρέμβαση μου για ένα μείζων θέμα.
Ο Λυπιρίδης είναι έλληνας, τυχαίο ? δεν νομίζω.
Δεν ξεχνάμε ότι σταματάει το αεροσκάφος για να πάρει τα σαπάκια ...
Που οδηγούν όλα αυτά? στο ότι ΣΩΣΤΑ επέλεξαν έναν χαρακτήρα, που έχει στην γλώσσα του την λέξη Φιλότιμο
Κλαίω και σου λέω οτι είσαι μέσα στην καρδιά μου.
Αυτό ότι ο Λυπίδης είναι Έλληνας από που προκύπτει? Από το κλασσικό ελληνικό μικρό του όνομα? Από τι?
scarecrow
30-05-2010, 17:27
:fear:
scarecrow
30-05-2010, 17:45
Από το επίθετο μήπως?
Δεν ξέρουμε εάν είναι Έλληνας.
http://lostpedia.wikia.com/wiki/Lapidus#Name
Αυτό λέω κι εγώ. Τι μόνο από το επίθετο? Πόσο ελληνικό είναι το Lapidus?
scarecrow
30-05-2010, 20:53
:oops:Βασικά παίζει να έχεις δίκιο,νόμιζα ότι γραφόταν Lepidis
BURNIN AMBITION
30-05-2010, 22:11
eiste trompes
kai mono apo thn trixara me to anoixto poukamiso katalavaineis oti einai ellhnaras. opws kai apo ton tropo pou episkeuazei to parathuro tou aeroplanou. klasikos ellhnas fanartzis
epishs molis esvisa ta panta ola apo lost sto sklhro mou. niwthw eutuxhs
Dragonlord
30-05-2010, 22:19
epishs molis esvisa ta panta ola apo lost sto sklhro mou. niwthw eutuxhs
Ωπα
Ωπα, ωπα
Έκαψα το χθες, νύχτες μου παλιές,
θρύψαλα οι αναμνήσεις έγιναν κι αυτές
Μνήμες και φωνές άδικες ευχές
κι άφησα σε μια γωνία ανοιχτές πληγές
Έκαψα το χθες νύχτες μου παλιές
όνειρα και εφιάλτες ρίχνω στις φωτιές
Δάκρυα καυτά ψέμματα πολλά
μοιάζουν σα βουβή ταινία που δεν βλέπω πια
Ωπα
Βάζω μια φωτιά
σ’όλα τα παλιά
όλα θα τ’αλλάξω
και θα το φωνάξω
περασμένα ξεχασμένα κι όλα απ’την αρχή ξανά
Βάζω μια φωτιά
σ’όλα τα παλιά
όλα θα τ’αλλάξω
και θα το φωνάξω
Έκαψα το χθες, νύχτες μου παλιές,
κι από το μηδέν αρχίζω όσο κι αν δε θες
Δάκρυα καυτά ψέμματα πολλά
πλήρωσα όσο χρωστούσα και τα δανεικά
Ωπα!
Βάζω μια φωτιά
σ’όλα τα παλιά
όλα θα τ’αλλάξω
και θα το φωνάξω
Ωπα!
Βάζω μια φωτιά
σ’όλα τα παλιά
όλα θα τ’αλλάξω
και θα το φωνάξω
Βάζω μια φωτιά
σ’όλα τα παλιά
όλα θα τ’αλλάξω
και θα το φωνάξω
Ωπα!
Πάντα επίκαιρος ο Αλκαίος!
αυτό που λέει ο μπέρνης και επίσης ο τρόπος που μπορεί και πιλοτάρει τα πάντα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φανερώνει ότι είναι ελληνάρας οδηγός
karharias
31-05-2010, 10:14
ανήκει στην κατηγορία του "δε γάμησα ποτέ στη σειρά", "δε φλέρταρα ποτέ στη σειρά" και "μου πάνε όλα στραβά, δεν έχω καμία σχέση με το νησί, γιατί καταλήγω όλο εδώ?".
ΕΛΛΗΝ
Clockwork Orange
01-06-2010, 08:25
ανήκει στην κατηγορία του "δε γάμησα ποτέ στη σειρά", "δε φλέρταρα ποτέ στη σειρά" και "μου πάνε όλα στραβά, δεν έχω καμία σχέση με το νησί, γιατί καταλήγω όλο εδώ?".
BΕΓΓΟΣ
freak brother
01-06-2010, 14:37
ειναι και αλκοολa. σιγουρα ελληνας.
karharias
01-06-2010, 15:07
και μια κ έχει καταφέρει να συνθλίψει αεροπλάνα και ελικόπτερα θα μπορούσες να πεις ότι ο Launchpad McQuack ( Ducktales :P )
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/3b/LaunchpadMcQuack.gif
Nodoordonotthereisnotry
01-06-2010, 17:27
Πότε τελικά προγραμματίζονται οι εκπομπές περί L O S T στα ραδιόφωνα;
δεν εχω ιδεα τι θα παιχτει.και μου κανε εντυπωση που ο καρπετοπουλος την εκανε μεσημερι για μια ωρα.
Nodoordonotthereisnotry
01-06-2010, 17:37
Ρωτάω γιατί δεν έχω access στις αθηναϊκές εκπομπές, μόνο στα σαλονικιώτικα έχω λιώσει! :p Ο Καρπετόπουλος έγραψε κι άρθρο, το διάβασα κάπου. Μπορεί αυτή η εκπομπή να είναι προπομπός ή μπορεί να την προγραμματίσει για αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Δε πιστεύω δλδ να αναλωθεί στην μία ώρα του μεσημεριού...επίσης κανείς δεν μπήκε στο κόπο να την ανεβάσει κάπου! :-(
MaX Payne
01-06-2010, 21:20
την εχουν βαλει greektvsubs
http://www.filedropper.com/novasportfm94628-05-20101
http://www.filedropper.com/novasportfm94628-05-20102
δεν νομιζω να κανει αλλη
o καισαρης δεν θα κανει http://lost-path.pblogs.gr/2010/05/o-themhs-kaisarhs-gia-to-lost-sto-lost-path.html
Nodoordonotthereisnotry
02-06-2010, 01:56
Thanks! :-)
που παίζει εκπομπές λοστ στο θεσσαλονίκη ράδιο;
Nodoordonotthereisnotry
02-06-2010, 12:59
Να σου πω την αμαρτία μου δεν ακούω ράδιο θεσσαλονίκη, μόνο αθλητικά και λίγο imagine, άμα λάχει, 1055 & 104,7. Θα πρέπει να ρωτήσουμε άλλα παιδιά!
fandango
03-06-2010, 09:25
η τελευταία σκηνή ήταν όλα τα :touched:
για τις απαντήσεις, βρώμαγε η δουλειά ότι δε θα δώσουν καμία, έτσι, για να'χουμε να ασχολούμαστε
τα επόμενα χρόνια με συνεντεύξεις, έξτρας κλπ. Πολύ γρήγορα κάποια σημεία που θυμάμαι και δεν
βγάζω άκρη, αν θέλει κανείς ας μου πει:
-εκείνο το "you are not supposed to do this Jack" που είχε πει κάποτε ο Λοκ, τελικά δε σήμαινε τίποτα;
-όταν είχε παει ο Ρίτσαρντ στον μικρό Λοκ, που είχε διαλέξει το μαχαίρι (αν θυμάμαι καλά) και ο Ριτσαρντ έφυγε,
τι είχε παιχτεί τελικά;
-το παπούτσι στο τέλος τι ήταν;
karharias
03-06-2010, 10:30
that's the mystery!!!
σχετικά με το παπούτσι, υπάρχει και στο πρώτο επεισόδιο εκεί που ο Jack βγαίνει από τα μπαμπού και κατευθύνεται προς την παραλία, στο ίδιο σημείο ακριβώς. Τότε όμως είναι καινούργιο, υποτίθεται ότι άνηκε σε κάποιον επιβάτη or something...
MaX Payne
03-06-2010, 21:28
-όταν είχε παει ο Ρίτσαρντ στον μικρό Λοκ, που είχε διαλέξει το μαχαίρι (αν θυμάμαι καλά) και ο Ριτσαρντ έφυγε,
http://lostpedia.wikia.com/wiki/Richard_Alpert#1954 απο κει και κατω δες
ακουσα και εκπομπη καρπετοπουλου
σε χαλαρα επιπεδα οτι ειδε του αρεσε και το δικαιολογουσε εβρισκε ενα τροπο ουτε ο ιδιος να τοχε γραψει
that's the mystery!!!
σχετικά με το παπούτσι, υπάρχει και στο πρώτο επεισόδιο εκεί που ο Jack βγαίνει από τα μπαμπού και κατευθύνεται προς την παραλία, στο ίδιο σημείο ακριβώς. Τότε όμως είναι καινούργιο, υποτίθεται ότι άνηκε σε κάποιον επιβάτη or something...
Νομίζω το παπούτσι είναι το ίδιο με αυτά που φόραγε ο πατέρας Jack
MaX Payne
03-06-2010, 21:56
μηπως υπηρχε στην αρχικη στο pilot και το βαλανε κι αυτο να κλεισει οπως αρχισε;
ρε μαλακα τζεικομπ αυτους που ηθελες για candidates δεν χωραγανε σε ενα ταξακι για να τους φερεις στο νησι;τι τοπμπλεξες με αεροπλανα και τετοια τσαμπα πεθανε κοσμακης
Kaserinos
07-06-2010, 01:42
Οργανώνουμε λίστα δώρων για τον Μπέρνι και ξεκινάμε με αυτό:
http://www.chargrilled.co.uk/t-shirts/prodimages/imagegen.ashx?vpimageid=4133&tstyle=m&tsize=medium&tcolour=Black&tx=0&ty=-10&tw=26&tb=True
Coloubra
13-06-2010, 15:24
Pragmatika to xirotero telos pou exw dei se sira
Ok oloi thn ixame miristi thn douleia alla tetia malakia den thn perimena.
Ka8e fora pou evlepa lost skalona kai skeftomoun pi8ana senaria opos kai oi perisoteroi fadazome kai oi malakes mas edi3an ena telos pou sta misa me pire o upnos
Profanos oute oi idioi eixan kati sto mialo tosu gia na mas dosoun apantiseis kai htan ola apla gia etniposiasmo kai me sixenome pou thn patisa kai ekatsa kai thn eida thn kwlosira
Epi8imw ton vasanistiko tous 8anato kai na tous apagoreftei na vgaloun kapia allh sira sto melon...
Kargiolia ......
Nodoordonotthereisnotry
13-06-2010, 15:39
Καλά να πάθεις!
Coloubra
13-06-2010, 15:42
Mhn aporiseis gia to pios se moutsose...
karharias
13-06-2010, 20:11
makari na bgaloyn kai allh seira idia, na paramilame, na exei diarkeia6 xronia k as exei malakia telos.
atahoualpi
13-06-2010, 20:21
Εμενα μπορει κανεις να μου λυσει την απορια πώς, αφου ο ΜΙΒ δεν μπορουσε να φυγει απο το νησι, εμφανιστηκε κανα δυο φορες στον Τζακ στο νοσοκομειο που δουλευε, με τη μορφη του πατερα τζακ? Εκει δε βγηκε εκτος νησιου? Εκτος αν δε θυμαμαι κατι καλά. =/
Γενικως ειμαι μεγαλη φαν του λοστ. Το τελος και για μενα δεν ειναι το καλυτερο που θα μπορουσα να φανταστω για μια τετοια σειρα, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ξενερωνω ξαφνικα με ολη τη σειρα. Περασα καλα οσο την εβλεπα, το οτι το φιναλε ηταν απλως οκ, δεν αναιρει αυτο που μου εδωσε το λοστ απο την αρχη του. Αυτο το λεω για σας που απο εκει που το εκθειαζατε, ξαφνικα το βριζετε τωρα ως κωλοσειρα. Βριζετε ολη τη σειρα, λες και το μονο σημαντικο ειναι το φιναλε της.
Ολοι θελαμε καποιες βασικες απαντησεις, αλλα οσο περναει ο καιρος και το σκεφτομαι, τελικα η μαγεια του λοστ δεν ηταν στις απαντησεις του και ο ανχολης ειχε δικιο.
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?20798-LOST-%28%CE%BC%CE%B5-spoilers%29-2-TV&p=966680&viewfull=1#post966680
karharias
13-06-2010, 20:33
εμφανιστηκε σαν φαντασμα, προφανως για να χαζεψει ο jack και να ξαναγυρισει πισω. κατι τετοιο, δε θυμαμαι τι διάλογο έκαναν. επρεπε να γυρισουν πισω και να φυγει με αυτους, προφανώς οι κανόνες του παιχνιδιού ήταν τέτοιοι
atahoualpi
13-06-2010, 20:40
κι ενας αλλος κανονας λεει οτι ο ΜΙΒ δεν μπορει να φυγει εκτος νησιου. Δε ρωταω γιατι πηγε στον Τζακ, αλλα πώς. Το συζητουσα μ ενα φιλο μου και δεν βγαλαμε ακρη, αλλα δε βαριεσαι.
karharias
13-06-2010, 20:47
δε μπορεί να φύγει από το νησί? νόμιζα ότι αυτό έπαιζαν.
μπορούσε να φύγει σαν φάντασμα, όπως ο jacob πήγε και τους βρήκε όλους, δε νομίζω να ταξίδεψε με κάτι.
πειτε λιγο και ποτε εμφανιστηκε ο κριστιαν στον τζακ γιατι εγω δε θυμαμαι τιποτα τετοιο
Ten months after the crash, and some time after the rescue of the Oceanic Six, Jack could finally give Christian Shephard his funeral, although he claimed he was unable to properly bury his father, presumably because the body had disappeared on the Island. ("There's No Place Like Home, Part 1")
Christian appeared to Jack twice after the departure from the Island. First, Jack caught a glimpse of Christian as he walked by in the hospital (although this might just be someone who looked like his dad). The second time also occurred at the hospital, while Jack was working late hours. Christian said Jack's name from a nearby sofa, but one of Jack's co-workers appeared and Christian vanished. Believing this to be a hallucination, Jack requested a prescription for clonazepam. ("Something Nice Back Home")
Sometime later, Jack sat at the bedside of John Locke, who had been in a car accident. After failing to convince Jack to return to the Island, Locke revealed that Jack's father had told him to say "hello" to Jack. Jack was shocked to hear this, and when he told Locke that his father was dead, Locke replied, "Well, he didn't look dead to me." ("The Life and Death of Jeremy Bentham")
Over the next month, Jack had begun refering to his father as if he were still alive. Jack presented a pharmacist with a prescription for oxycodone, claiming it was written by Christian Shephard. When the pharmacist said she'd need to call his office, Jack stumbled away, telling her not to bother. Later, a drunk and distraught Jack told Dr. Hamill to "get my father down here... and if I'm drunker than he is, you can fire me." ("Through the Looking Glass, Part 2")
απο lostpedia
karharias
13-06-2010, 21:06
δε θυμάμαι ακριβώς και σου παραθέτω link
http://lostpedia.wikia.com/wiki/Christian_Shephard
After the rescue of the Oceanic Six
Ten months after the crash, and some time after the rescue of the Oceanic Six, Jack could finally give Christian Shephard his funeral, although he claimed he was unable to properly bury his father, presumably because the body had disappeared on the Island.
Christian appeared to Jack twice after the departure from the Island. First, Jack caught a glimpse of Christian as he walked by in the hospital (although this might just be someone who looked like his dad). The second time also occurred at the hospital, while Jack was working late hours. Christian said Jack's name from a nearby sofa, but one of Jack's co-workers appeared and Christian vanished. Believing this to be a hallucination, Jack requested a prescription for clonazepam.
Sometime later, Jack sat at the bedside of John Locke, who had been in a car accident. After failing to convince Jack to return to the Island, Locke revealed that Jack's father had told him to say "hello" to Jack. Jack was shocked to hear this, and when he told Locke that his father was dead, Locke replied, "Well, he didn't look dead to me."
Over the next month, Jack had begun refering to his father as if he were still alive. Jack presented a pharmacist (http://lostpedia.wikia.com/wiki/Pharmacist) with a prescription for oxycodone, claiming it was written by Christian Shephard. When the pharmacist said she'd need to call his office, Jack stumbled away, telling her not to bother. Later, a drunk and distraught Jack told Dr. Hamill (http://lostpedia.wikia.com/wiki/Rob_Hamill) to "get my father down here... and if I'm drunker than he is, you can fire me."
http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20090707000353/lostpedia/images/thumb/6/60/Chist.jpg/800px-Chist.jpg
με πρόλαβες αλλά εγώ έχω φωτογραφία
Καλα τα δυο τελευταια ακυρα, ο Λοκ τον ειδε στο νησι στον τροχο και επισης το χουμε πει οτι εννοουσε πως ειναι νεκρος καπου ψηλα ο πατερας του και ηταν τρικ των σεναριογραφων. Την πρωτη σκηνη δεν τη θυμαμαι καθολου, μαλακια αν ειναι ετσι.
στην ιδια σελιδα του lostpedia υπαρχει σαν unanswered question ουτως ή αλλως.οποτε το μονο που το σωζει ειναι η παραισθηση.
οντως μαλακια και το ειχα ξεχασει εντελως.
karharias
13-06-2010, 21:13
γιατί μαλακια? που τον βλέπει στο λόμπι? μα ηταν για να χαζεψει τον jack ωστε να ξαναγυρισει στο νησι. παρτ οφ δε γκεϊμ....
αν ειναι ο mib(γιατι μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε) τοτε ειναι μαλακια,ναι.πως βρεθηκε εκει αν δε μπορουσε να φυγει απο το νησι;
Βρέθηκε εκεί για να σκαλώσουν οι τηλεθεατές ώστε να δουν το επόμενο επεισόδιο. Γιατί ψάχνετε απαντήσεις, αλήθεια;
karharias
13-06-2010, 21:31
αφου λέμε ότι ήθελε να φυγει απο το νησι σαν άνθρωπος οχι σαν φάντασμα. μπορούσαν να τον δούν, μάλλον, όσοι έπαιζαν.
ίσως πρεπει να ξαναδούμε την σειρά από την αρχή (το κάνω ήδη) και να σημειώνουμε τα βήματα του Jacob και του MIB ώστε να βγούνε οι κανόνες του παιχνιδιού (δε παίζει να το κάνω) και όχι που κολλάνε αναμεταξύ τους οι χαρακτήρες
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?20798-LOST-%28%CE%BC%CE%B5-spoilers%29-2-TV&p=966680&viewfull=1#post966680
Χαχαχα, κοιτάω το ακριβώς από πάνω ποστ μου και γελάω.
karharias
13-06-2010, 21:41
ωραια λοιπόν, ας το δει ο μπέρνυ ή και ο κάθε μπέρνυ, από μια άλλη οπτική γωνεία... αλήθεια πως θα γίνει να πάρω φωτοτυπία τις σημειώσεις και εγώ?
Ingolemo
15-06-2010, 16:35
http://www.youtube.com/watch?v=1rBi3CYxpkk&feature=player_embedded
.
karharias
15-06-2010, 18:06
απιστευτο! το δέχομαι σαν επίσημο τέλος
scarecrow
01-07-2010, 12:42
http://www.youtube.com/watch?v=rrcF7dYADsw&feature=popular
fandango
01-07-2010, 22:48
αχαχαχαχαχ, γάμησε :touched:
έκλαψα με Κλερ και αρκούδα κόκα κόλα,λολ
http://www.ew.com/ew/gallery/0,,20385926_20386375,00.html
SpiritCrusher
20-07-2010, 05:03
Σελίδες επί σελίδων για θέματα που αφορούσαν επιστημονικά φαινόμενα ή ερμηνείες άλλων γεγονότων όπως πχ. με τη ρουκέτα και τους χρόνους που είχαμε χάσει μερικές σελίδες. Το φινάλε γενικά δεν είχε και τίποτα για παραπάνω συζήτηση από όση κάναμε. Ε οκ.
Ε τι να συζητησουμε, αφου εξηγηθηκαν ολα (λολ)
wow, 12 extra λεπτά, ενθουσιάστικα
Nodoordonotthereisnotry
20-07-2010, 11:16
Ε τι να συζητησουμε, αφου εξηγηθηκαν ολα (λολ)
what he said (without the lol).
Kelldorain
28-07-2010, 02:46
Λήκαρε το script του 12λεπτου στο spoilerslost.blogspot.com , πολύ ωραία φάση αν ισχύει
το διαβασα.οντως καλη φαση αν και καποια θεματα που ειχε δηλωσει ο lindelof οτι θα ειναι μερος αυτου του extra δεν τα βλεπω να αναφερονται(εκτος κι αν τα αφησε επιτηδες απεξω ο τυπος,dunno)
και abrams απο comic con χτες:
http://www.youtube.com/watch?v=nWRKCqKND-M
Kelldorain
05-08-2010, 17:32
Λοιπόν απ'ότι λέει στο darkufo αυτό που πόσταρα πάνω μάλλον τελικά είναι fake. Χθες βγήκε το πρώτο βίντεο, εδώ (http://www.avclub.com/articles/here-is-your-first-glimpse-of-the-lost-epilogue-th,43833/)
carheart
05-08-2010, 17:55
Να ξέρεις οτι έχει τελειώσει, και οτι έχει τελειώσει έτσι όπως τέλειωσε, και να βλέπεις ένα μονόλεπτο σαν να έβλεπες νέο επεισόδιο. Σαν να περιμένεις ακόμα και τώρα να αλλάξει κάτι.
Nodoordonotthereisnotry
05-08-2010, 18:23
Ευπρόσδεκτα τα μονόλεπτα, αλλά μία χαρά τελείωσε, εκτός κι αν εννοούσες αυτό όταν έλεγες πως τελείωσε "έτσι όπως τελείωσε".
edit: είπα κάτι που δεν έπρεπε; :p
Lost.S06.New.Man.In.Charge.DVDRip.XviD-TOPAZ
This is the footage deleted from the broadcast of the finale that details life on the island for Hurley and Ben after Hurley becomes “the new Jacob”.
κυκλοφόρησε
Vgike e.
Lost.S06.New.Man.In.Charge.DVDRip.XviD-TOPAZ // tpz-lostnmc.avi
Edit: Lost :P
Nodoordonotthereisnotry
06-08-2010, 20:13
Επιτέλους!!! :-)
To review sinopsizete edw
http://www.youtube.com/watch?v=P0tCJX6FUTk
fandango
06-08-2010, 20:38
WE DESERVE ANSWERS!
:touched:
Ka8ikia re, gelane sta moutra mas kanonika.
τελικα πολυς ντορος για το τιποτα.θα μπορουσε να περναγε απλα σα μια bonus deleted scene στο dvd.
BURNIN AMBITION
08-08-2010, 16:46
paparia. diladi re malaka mou poios ta plhrwne tya zwa na douleuoun 20 xronia se ena deleted program? ti malakies einai auta?
ai sto dialo
Kelldorain
10-08-2010, 18:16
Weezer reveal their new album cover
http://cdn.pitchfork.com/media/hurley452.jpg
http://pitchfork.com/news/39699-weezer-reveal-ridiculous-album-cover/
Και το album φυσικά θα λέγεται Hurley.
neverdie
11-08-2010, 12:02
Polar bear biscuits λέει... Γελάσαμε.
freak brother
28-07-2011, 20:01
http://insidetv.ew.com/2011/07/22/lost-damon-lindelof-carlton-cuse-deleted-scen/
BURNIN AMBITION
29-07-2011, 22:44
sthmenh arxidia.eleos
Doomsayer
29-07-2011, 23:49
Απαντώ στο thread:
Τραγικό,μπερδεμένο, αλλοπρόσαλλο ending.Είχε μία δόση "άντε όπως να ναι να το τελειώσουμε να πάρουμε τα φράγκα και δρόμο" από μέρος σεναρίου.Πραγματικά μέσα στην απελπισία μου είπα στιγμιαία και αυθόρμητα ότι δεν θα κάτσω να ξαναδώ ever σοβαρή σειρά.Καλά μου τα λέγανε να δώσω βάση σε άλλες σειρές αλλά είπα να δείξω χαρακτήρα.Τέλος πάντων,προσωπικά με άφησε ξενερωμένο ως το κόκκαλο και το μόνο που θέλω να πω σε όσους ξεκινήσουν να το παρακολουθούν είναι χαμένος χρόνος.
commissar
30-07-2011, 09:15
το "χαμένος χρόνος" έχω βαρεθεί να το ακούω όποτε η συζήτηση πάει στο Lost. καταλαβαίνω όσους ξενέρωσαν που στο φινάλε δεν είχε μια 4ωρη σκηνή με τον Jacob γύρω από τη φωτιά να απαντάει σε όλα τα ερωτήματα, καταλαβαίνω και τις εν θερμώ αντιδράσεις και όλα αυτά, αλλά όσοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι έχασαν τον χρόνο τους βλέποντας τη σειρά είναι καθυστερημένοι.
όσοι ξεκινάτε τώρα να το παρακολουθείτε αγνοήστε το ανέκδοτο που πόσταρε πιο πάνω ο doomsayer.
Harbinger of Death
30-07-2011, 17:21
Όταν έβλεπες καταστάσεις που δεν είχαν λογική, και ιντριγκαριζόσουν, και περίμενες με ανυπομονησία τις απαντήσεις, δεν ήταν χαμένος χρόνος θες να πεις, επειδή δεν το ήξερες ότι δεν είχαν λογική. Επειδή δηλαδή η σειρά κατάφερε να σε κοροϊδέψει, ήταν καλή και το διασκέδασες. Το γεγονός ότι τα περισσότερα πράγματα που είδες (όχι ένα και δύο) ήταν ΤΥΧΑΙΑ, φτιαγμένα για να σου ανοίξουν την όρεξη, χωρίς να σε περιμένει φαί τελικά, δεν αφαιρεί το νόημα της σειράς.
Όχι, για πες, γιατί θεωρείς κερδισμένο χρόνο το Lost. Αλλά ψήσου να απαντήσεις χωρίς να αναφέρεις ότι σου άρεσε που σε κορόιδεψε η σειρά.
EDIT: α και http://www.collegehumor.com/video/6099973/unanswered-lost-questions
threalick
30-07-2011, 18:00
Giati gia 100 wres me evgale apo to dwmatio mou kai me phge... well, se polla merh. Epishs, giati den epsaxna THN KALYTERH SEIRA EVER. Esy giati thewreis xameno xrono to lost? Alla pshsou na mhn anafereis oti de sou arese oti se korOidepse h seira.
metamelia1
30-07-2011, 18:01
reaction to LOST finale
http://www.electricrequiem.com/forum/image.php?u=5456&dateline=1310726824
SpiritCrusher
30-07-2011, 18:09
Όταν έβλεπες καταστάσεις που δεν είχαν λογική, και ιντριγκαριζόσουν, και περίμενες με ανυπομονησία τις απαντήσεις, δεν ήταν χαμένος χρόνος θες να πεις, επειδή δεν το ήξερες ότι δεν είχαν λογική. Επειδή δηλαδή η σειρά κατάφερε να σε κοροϊδέψει, ήταν καλή και το διασκέδασες. Το γεγονός ότι τα περισσότερα πράγματα που είδες (όχι ένα και δύο) ήταν ΤΥΧΑΙΑ, φτιαγμένα για να σου ανοίξουν την όρεξη, χωρίς να σε περιμένει φαί τελικά, δεν αφαιρεί το νόημα της σειράς.
Όχι, για πες, γιατί θεωρείς κερδισμένο χρόνο το Lost. Αλλά ψήσου να απαντήσεις χωρίς να αναφέρεις ότι σου άρεσε που σε κορόιδεψε η σειρά.
Για κάποιον που θα το δει τώρα ίσως και να είναι. Αν το δει με παρέα όχι. Κι εμένα δε μου άρεσε το τέλος αλλά, να, έχουμε 2 θρεντ με πόσες σελίδες που κάναμε συζητήσεις και θεωρίες για τα πάντα, και αυτή ήταν η πραγματική διασκέδαση της σειράς. Δηλαδή ακόμα θυμάμαι τις σελίδες που φάγαμε με εκείνο το πείραμα με τον πύραυλο και το χρόνο του Φαραντέη :touched:
Harbinger of Death
30-07-2011, 19:03
Giati gia 100 wres me evgale apo to dwmatio mou kai me phge... well, se polla merh. Epishs, giati den epsaxna THN KALYTERH SEIRA EVER. Esy giati thewreis xameno xrono to lost? Alla pshsou na mhn anafereis oti de sou arese oti se korOidepse h seira.
http://www.imdb.com/title/tt0209673/
Ον τόπικ, προφανώς και δε μου άρεσε ότι με κορόιδεψε η σειρά, και δεν έχω λόγο να μην το αναφέρω. Δε μπέρντεν οφ προοφ λάης γουιθ γιου. Η διασκέδαση που μου έδωσε υποτίθεται με όλα αυτά τα ερωτήματα ήταν μισή, έμελλε να ολοκληρωθεί με τις απαντήσεις. Εφόσον δε δόθηκαν ποτέ, κι εκείνη η αρχική διασκέδαση έχασε το νόημά της. Θα προτιμούσα να μην το είχα δει ποτέ.
commissar
30-07-2011, 19:06
ψήσου να μου πεις ποια ήταν τα πράγματα για τα οποία σε κορόιδεψε η σειρά, χωρίς να αναφέρεις ότι "ε ρε μαλάκα, δεν απάντησαν ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ".
πραγματικά θα καθόμουν να γράψω γιατί μου άρεσε η σειρά και για δέσιμο με τους χαρακτήρες και όλα αυτά, αλλά εσύ γράφεις ότι όλα όσα βλέπαμε ήταν τυχαία έτσι για τη φάση και η σειρά με κορόιδεψε και οι καταστάσεις δεν είχαν λογική και όλα αυτά και ξέρω ότι στο τέλος θα μου πεις κάτι του στυλ "μα δεν γίνεται να κάνεις ταξίδια στο χρόνο" ή "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ" και δεν έχει νόημα.
άποψή μου είναι ότι όσοι έβλεπαν τη σειρά για 6 χρόνια, έγραφαν και διάβαζαν κατεβατά αναλύσεων στα ιντερνετς για ταϊμ τράβελς και πειράματα με πυραύλους και "we have to go back Kate" κλπ, και με το τελευταίο επεισόδιο συνειδητοποίησαν ότι η σειρά τους κορόιδεψε και ξαφνικά θεώρησαν αυτά τα 6 χρόνια χαμένο χρόνο, ε είναι λίγο βλάκες (συγγνώμη αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία). κυρίως γιατί το φινάλε ήταν τόσο γαμάτο και :touched:
εντιτ γιατί εντωμεταξύ έκανες αυτό το ποστ:
Θα προτιμούσα να μην το είχα δει ποτέ.
προφανώς ανήκεις στην κατηγορία που ανέφερα παραπάνω, σόρυ και πάλι για την άποψή μου.
threalick
30-07-2011, 19:20
Wraio to asteiaki. Tote mporeis aplws na mhn zhtas apo tous ypoloipous na mhn anaferoun kati pou mporei na tous kaulwse, akoma ki an auto einai oti h kakiasmenh h seira tous koroidepse. Me mena den lahs kanena mperten, esy eisai o symplegmatikos. Egw evlepa wraia skhnothesia, wraia kormia, wraio soundtrack wraia fantasia, genika ena wraio pragma pou mou elege psemata kai mou arese, den perimena na mou apokalypsei neous fysikous nomous gia na zhtaw apodeikseis ki apanthseis. Mou arese kai diaskedasa th stigmh pou to evlepa, den epsaxna ikanopoihsh allou. To nohma to diko mou einai allo apo auto pou psaxneis esy, pou 'nai to provlhma?
Γενικα η σειρα ηταν σε πολυ καλο εως κορυφαιο επιπεδο για τουλαχιστον 4/6 σεζον (εμενα μαρεσε παρα πολυ και η πεμπτη), και απλα μας τα χαλασε λιγο το τελος που επελεξαν να δωσουν. Προσωπικα ετσι οπως το παρουσιασαν δεν το βρηκα το χειροτερο τελος του κοσμου, ουτε θεωρουσα πως θα εδειχναν κατι που θα εξεπληττε τα πληθη, οποτε απλα συμβιβαστηκα με αυτο πολλα επεισοδια πριν τελειωσει η σειρα. Ακομα κι ετσι, υπηρχαν αρκετα επεισοδια στην εκτη σεζον και αρκετα στοιχεια της σειρας τα οποια λατρεψα.
Απλα θα πρεπε και οι δημιουργοι να το παιξουν ψαγμενοι και υπερανω και να δηλωνουν απο δω κι απο κει "βασικα οτι δε βγαζει νοημα στους κοινους θνητους ειναι ανοιχτο σε ερμηνειες απο τον καθενα, και τα παντα συμβολιζουν πραγματα και καταστασεις με τα οποια μπορει κανεις να συνδεθει με διαφορετικο τροπο" οπως κανουν διαφοροι "καλλιτεχνες" σκηνοθετες και να το αφησουν εκει.
Κατα τα αλλα, δεν ειναι η καλυτερη σειρα ολων των εποχων (ειχε τα φοντα σε καποια φαση), αλλα θεωρω οτι παραμενει μια αρκετα καλη σειρα που σιγουρα αξιζει να δει κανεις αν δεν εχει ιδεα. Σε καποια χρονια μπορει να την βαλω να τη δω απο την αρχη αν τυχει να τη δω με καποιον αλλον που δεν την εχει δει, δεν το απορριπτω, σιγουρα θα βρω πραγματα που θα γουσταρω και θα τα δω με αλλο πρισμα ξεροντας το τελος και την εξελιξη.
αισθηματα εμπαθειας μου προκαλει η θυμηση του σωγιερ,του τζιν κ των αλλων παιδιων.
Harbinger of Death
31-07-2011, 01:48
άποψή μου είναι ότι όσοι έβλεπαν τη σειρά για 6 χρόνια, έγραφαν και διάβαζαν κατεβατά αναλύσεων στα ιντερνετς για ταϊμ τράβελς και πειράματα με πυραύλους και "we have to go back Kate" κλπ, και με το τελευταίο επεισόδιο συνειδητοποίησαν ότι η σειρά τους κορόιδεψε και ξαφνικά θεώρησαν αυτά τα 6 χρόνια χαμένο χρόνο, ε είναι λίγο βλάκες (συγγνώμη αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία). κυρίως γιατί το φινάλε ήταν τόσο γαμάτο και :touched:
Παναγιά μου, είμαστε βλάκες γιατί σου άρεσε το φινάλε. Όσο για το για ποια πράγματα με κορόιδεψε η σειρά, είδες το βίντεο; Εσύ όταν το έβλεπες δε θεωρούσες ότι θα μας πουν γιατί ισχύουν όλα αυτά κάποτε;
@threalik
:thumbsup: ΟΚ, έχουμε διαφορετικά γούστα. Για το παράλογο της υπόθεσης με το μπέρτεν ας μην ξοδέψουμε τον ιδρώτα των ακροδαχτύλων μας, γουοτέβα.
commissar
31-07-2011, 13:11
καταρχήν είναι πολύ σπαστικό όταν μιλάς με κάποιον και όταν πας να διαβάσεις το ποστ του που σε έχει κάνει quote να βλέπεις και μια μούτζα, οπότε ή θα ρίξεις και 2η για να θολώσεις τα νερά ή θα πεις "δε σε μούτζωσα εγώ ε", εδώ διαλέγω την 2η επιλογή.
Παναγιά μου, είμαστε βλάκες γιατί σου άρεσε το φινάλε
δεν είπα αυτό όμως. (και δε σε μούτζωσα εγώ)
Harbinger of Death
31-07-2011, 13:54
Όχι, δεν το είπες, προσπαθώ να υπονοήσω ότι αυτό συμβαίνει τελικά.
Όχι, δεν το είπες, προσπαθώ να υπονοήσω ότι αυτό συμβαίνει τελικά.
Βασικά, είστε βλάκες (μην το πάρεις προσωπικά ε, σε κουοτάρω απλά) αν πραγματικά πιστεύετε ότι μετά από τόσες συζητήσεις και αναλύσεις και μια γενικότερη food-for-thought/brainstorming διαδικασία, η οποία κράτησε χρόνια και, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο καθένας σας είχε πολλαπλούς οργασμούς, αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστεύετε, ξαναλέω (γιατί είναι μεγάλη πρόταση και ξέχασα τι έλεγα), ότι χάσατε 6 χρόνια από τη ζωή σας, επειδή το φινάλε δεν ήταν αυτό που περιμένατε. ΡΗΛΗ???
Το Lost ήταν το όλο ταξίδι και όχι το κάθε επεισόδιο ξεχωριστά. Κι εγώ περίμενα να μου λυθεί ΚΑΘΕ απορία στον τελευταίο κύκλο. Κι εγώ έλεγα, από τα πρώτα επεισόδια μάλιστα, ότι η σειρά θα ΓΑΜΑΕΙ αν καταφέρει να εξηγήσει τα πάντα μέχρι το τέλος της, ενώ θα μείνει ως απλά συμπαθητική αν δεν. Αλλά φτάνοντας στο τέλος, ανακάλυψα ότι έκανα λάθος. Είχε πολλά περισσότερα να προσφέρει (τα οποία δε θα αναλύσω τώρα) από ένα συγκλονιστικό/jaw-dropping/meaning-of-life-explaining φινάλε. Όποιος δεν το βλέπει αυτό, είναι χαζούλης και να πάει να παρακολουθήσει sex and the city.
commissar
31-07-2011, 16:32
o Blitzer! :touched:
Harbinger of Death
31-07-2011, 16:37
Πω ρε φίλε. ΦΥΣΙΚΑ και το παίρνω προσωπικά, αλλά δεν προσβάλλομαι, συζητάμε. Τι εννοείτε όλοι μην το παίρνεις προσωπικά, χαρακτηρίζεις μια ομάδα στην οποία ανήκω, άρα κι εμένα.
Τεσπα, άλλο θρεντ αυτό.
Επίσης νομίζω ότι άνοιξες απλά τη συζήτηση από την αρχή, τα έχει πει αυτά η Αντίπαλη Πλευρά.
Α, και το φινάλε ήταν για τον πούτσο.
Πω ρε φίλε. ΦΥΣΙΚΑ και το παίρνω προσωπικά, αλλά δεν προσβάλλομαι, συζητάμε. Τι εννοείτε όλοι μην το παίρνεις προσωπικά, χαρακτηρίζεις μια ομάδα στην οποία ανήκω, άρα κι εμένα.
Τεσπα, άλλο θρεντ αυτό.
Επίσης νομίζω ότι άνοιξες απλά τη συζήτηση από την αρχή, τα έχει πει αυτά η Αντίπαλη Πλευρά.
Εννοούσα ότι δε σε αποκαλώ βλάκα κυριολεκτικώς. Καλύτερα τώρα? :P
Καταλαβαίνεις ότι μετά από 2-3 χρόνια αποχής, δεν κάθισα να διαβάσω 30 σελίδες. Απλά μου προκάλεσαν ενδιαφέρον τα τελευταία ποστς και έπρεπε να τα βγάλω από μέσα μου!!11
Ναι το φινάλε ίσως ήταν γτπ, αλλά, στην τελική, δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Αυτό θέλω να πω.
Who is commissar?
Harbinger of Death
31-07-2011, 16:51
Χαχ. ΟΚ. Μετά από 2-3 χρόνια αποχής ηρθες να γράψεις στο λοστ φινάλε θρεντ; :P Καλώς τον μπακ.
Εγώ πάντως λέω στον κόσμο να μη δει ποτέ λοστ. Εντ οβ ντισκάσιον~~!~~!@~!
commissar
31-07-2011, 16:56
απλά για μένα είναι αδιανόητο ότι ένα "κακό" φινάλε σας έκανε να διαγράψετε τη σειρά μια και καλή και να τη θεωρείτε χαμένο χρόνο. για σένα προφανώς ήταν αυτονόητο ότι αν δεν τελείωνε ιδανικά η σειρά θα ήταν για τα σκουπίδια, διαφωνούμε, όλα καλά και πινκς.
Μπλίτζερ, -------->
QJQSsvIQrIw
Harbinger of Death
31-07-2011, 17:02
Α όχι, ε, δε λέω αυτό. Ανάλογα τη σειρά. Μου χάλασε το λοστ γιατί ήταν τέτοιο το φορμάτ, που σε ιντριγκάρει και μετά περιμένεις απαντήσεις. Οι απαντήσεις θα το έκαναν γαμάτο. Αν π.χ. με χάλαγε το τέλος του Καρνιβάλ (που δε με χάλασε), πάλι θα εκθείαζα τη σειρά.
commissar
31-07-2011, 17:05
ε αυτό δεν είπα; ότι ειδικά για το Λοστ με όλη αυτήν την ίντριγκα και τα ερωτήματα και τα ψιψιψόνια περίμενες ιδανικό τέλος, τώρα που δεν το είδες τη θεωρείς χαμένο χρόνο. αυτό δεν είπα; αυτό δεν εννοείς; όχι; :sad:
Χαχ. ΟΚ. Μετά από 2-3 χρόνια αποχής ηρθες να γράψεις στο λοστ φινάλε θρεντ; :P Καλώς τον μπακ.
Από κάπου έπρεπε να αρχίσω ε. Ο Φίξξξερ φταίει. Τσήαρς ;)
Μπλίτζερ, -------->
Ο χάι!
Harbinger of Death
31-07-2011, 17:36
ε αυτό δεν είπα; ότι ειδικά για το Λοστ με όλη αυτήν την ίντριγκα και τα ερωτήματα και τα ψιψιψόνια περίμενες ιδανικό τέλος, τώρα που δεν το είδες τη θεωρείς χαμένο χρόνο. αυτό δεν είπα; αυτό δεν εννοείς; όχι; :sad:
Νόμιζα ότι είπες ότι το ίδιο θα έλεγα για κάθε σειρά, παρανόηση.
Δηλαδη εσυ το Λοστ συγκεκριμενα, αυτη τη σειρα με 1002 πραματα μεσα, την εβλεπες μονο για τις απαντησεις στο τελος? Λυπαμαι, αλλα σε αυτην την περιπτωση δεν εχουν οι αλλοι το προβλημα, εσυ το εχεις.
Γενικα πολυ το κουρασατε, το τελος του Λοστ αν ηθελες μονο απαντησεις, ναι, ηταν για το μπουτσο. Αν απλα το ειδες χωρις απαιτησεις και γουσταρες τη σειρα για τα 1000 πραματα περαν των απαντησεων, ηταν ακρως συγκινητικο με την καλη εννοια, ειχε closure, ειχε ωραιες σκηνες, ειχε απολα, και αν δεν τα ειδες εσυ ολα αυτα, τοτε εισαι εσυ προσωπικα βλακας και ολοι της ομαδας σου :!: [/sarcasm]. Εν πασει περιπτωσει, το να λες οτι λες σε κοσμο να μη δει τη σειρα και νομιζεις οτι κανεις κατι ξερω γω, καποια διαφορα στην κοινωνια ή κατι παρεμφερες, οκ... μπραβο!
Ακομα περιμενουμε τα τετραδια Μπερνι.
ikonoklast
31-07-2011, 17:55
Εμένα στ' αρχίδια μου οι απαντήσεις, είδα το φινάλε (και την 6η σηζον γενικά) χωρίς απαιτήσεις αλλά και πάλι για το ΠΟΥΤΣΟ ήτανε.
Harbinger of Death
31-07-2011, 20:28
Εν πασει περιπτωσει, το να λες οτι λες σε κοσμο να μη δει τη σειρα και νομιζεις οτι κανεις κατι ξερω γω, καποια διαφορα στην κοινωνια ή κατι παρεμφερες, οκ... μπραβο!
Μπέρδεψες τα θρεντ θαρρώ. Απλά λέω στον κόσμο να μην το δει γιατί είναι μαλακία.
Από τα χίλια δυο πράματα της σειράς εξετίμησα τα εξής:
http://i.imgur.com/4jZgNl.jpg (http://imgur.com/4jZgN)
http://i.imgur.com/DkyRXl.jpg (http://imgur.com/DkyRX)
ΝΤΙΣΚΛΕΗΜΕΡ: υπερβάλλω, εξετίμησα κι άλλα, αλλά το συνολικό ισοζύγιο ήταν αρνητικό.
Firestorm3
24-08-2011, 21:48
http://z0r.de/1087
Σε αυτό θα συμφωνήσω. Δεν είναι αρκετά καλή σειρά συνολικά για να τη δεις για την απόλαυση του κάθε επισοδείου και το φινάλε απέδειξε ότι δεν έχει και κάποια καλή ιστορία να πει. Δεν αξίζει την επένδυση χρόνου, εκτός αν δεν έχεις τι άλλο να δεις. Δύσκολο αυτό όμως. Χαμένος χρόνος για μένα προσωπικά δεν ήταν, γιατί σειρές της σημασίας του Λοστ τις βλέπω έτσι κι αλλιώς.
karharias
29-08-2011, 09:54
το μαυλό σας και ένα τρένο γάτες. 6 χρόνια αγωνίας και συγκίνησης, να τραβάς τα αρχίδια σου σα το Γιάννη τον μουγκό πριν και μετά από κάθε επεισόδιο, τα πετάτε επειδή δε σας άρεσε το finale?
scarecrow
29-08-2011, 10:14
Σωστά μιλάει ο καρχαρίας.
Το πετάμε και το παραπετάμε. Από τα βασικότερα και σημαντικότερα στοιχεία της όποιας τέχνης που συμπεριλαμβάνει acting ήταν από εποχής αρχαίας ελληνικής τραγωδίας η "κάθαρση" η οποία στην προκειμένη δεν έρχεται ποτέ. Αν σε αυτό προσθέσεις και τις αναρίθμητες ώρες ξοδέματος για να φτάσει κάποιος ως εκεί, κάνει τη σειρά ακόμα μεγαλύτερο fail.
karharias
30-08-2011, 12:15
λυπάμαι τις ώρες που ξοδέψατε ..
εχω μια φίλη που τα εχει δει ολα εκτος απο το τελευταιο. της λεω να μη το δει :D
Kaserinos
30-08-2011, 12:41
Εφαγε τον γαιδαρο, στην ουρα θα κολλησει?
karharias
30-08-2011, 12:48
όσοι χαλάστηκαν από το τελευταίο χαλάστηκαν.. ας φανταστεί ότι θέλει, ίσως σκεφτεί καλύτερο φινάλε
Το πετάμε και το παραπετάμε. Από τα βασικότερα και σημαντικότερα στοιχεία της όποιας τέχνης που συμπεριλαμβάνει acting ήταν από εποχής αρχαίας ελληνικής τραγωδίας η "κάθαρση" η οποία στην προκειμένη δεν έρχεται ποτέ. Αν σε αυτό προσθέσεις και τις αναρίθμητες ώρες ξοδέματος για να φτάσει κάποιος ως εκεί, κάνει τη σειρά ακόμα μεγαλύτερο fail.
Η καθαρση δεν ειναι κατι που γινεται σε καθε αρχαιοελληνικη τραγωδια, ουτε σε καθε θεατρικο ή κινηματογραφικο εργο, αρα ειναι ουτοπικο και σουρρεαλιστικο να απαιτεις σωνει και καλα καθαρση για να βγαλεις συμπερασμα για την ποιοτητα 120 επεισοδιων.
Dragonlord
31-08-2011, 02:21
Μετά από τόσα πόστ Η. που έχουμε διαβάσει όλοι, προτείνω να τη στήσουμε έξω από το σπίτι του για ομαδικό ξυλοδαρμό για να επέλθει επιτέλους η κάθαρσις
Ε θα σ' απειλήσω με μια μύνηση και ξεμπέρδεψα.
regularpaul
31-08-2011, 18:13
μηνυση*
ενταξει υπηρξαν καποιες επεισοδιαρες
(με αγαπημενο το πενελοπε/ντεσμοντ φλασμπακ)
και πολλες εντονες στιγμες γενικα στη διαρκεια που προβαλλοταν η σειρα
για να την ξαποστειλει κανεις ετσι ευκολα λογω του απογοητευτικου τελους
και του αποτυχημενου τελικα στορυ
sto telos p einai se mia ekklhsia ti fash?
commissar
31-08-2011, 22:25
Η καθαρση δεν ειναι κατι που γινεται σε καθε αρχαιοελληνικη τραγωδια, ουτε σε καθε θεατρικο ή κινηματογραφικο εργο, αρα ειναι ουτοπικο και σουρρεαλιστικο να απαιτεις σωνει και καλα καθαρση για να βγαλεις συμπερασμα για την ποιοτητα 120 επεισοδιων.
εδώ απλά να θυμίσω ότι όλο το τελευταίο επεισόδιο είναι η κάθαρση η ίδια για τους χαρακτήρες της σειράς.
Η κάθαρση λοιπόν απευθύνεται στον θεατή του δράματος και έχει σεναριακή αυστηρά έννοια. Και καμία σχέση με τους καθ' ευατώ χαρακτήρες. Εν πάσει περιπτώσει δεν υπάρχει RESOLUTION στη σειρά, αυτό είναι το πρόβλημα και χαλάει το καλό σύνολο των 90 με 100 περίπου από τα 120 επεισόδια.
Δεν βγαίνει άκρη, πως το λέτε οι ΕΤΕ Αμερικής πια?
Ποσο πιο απλα να στο πω, δεν ειναι απαραιτητη η καθαρση για μια σειρα.
Πολλες φορες απλα τελειωνει. Οπως και μια ταινια. Τι ακριβως δεν καταλαβες Ελληνα της Ελλαδαρας?
jack the ripper
02-09-2011, 09:58
τα βασικα της ορθογραφιας ειναι το ενα, στανταρακι
μύνηση
freak brother
06-10-2012, 22:05
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/488047_4020257339720_1169327166_n.jpg
<3 <3 <3 μαλλον με σειρα προτεραιοτητας
Κωλαράκι Τορνευτό
14-10-2012, 09:42
Kate dekaraki kai i xanthia me tin kokkinomalla plasarontai polu psila, Koreatissa gia pniximo sti thalassa kai polu tis einai
12 stars circle your brow
16-09-2014, 22:05
Σνόμπαρα αυτή τη σειρά όσο παιζόταν γιατί είχα μυριστεί από μακριά τι μαλακία θα ήταν κι είχα δίκιο. Έφαγα πρήξιμο και την είδα μετά από τόσο χρόνια κι ενώ ξεκίνησε τόσο ωραία, τελείωσε αποκαρδιωτικά. Πραγματικά τόσο ξενέρωμα δεν έφαγα ούτε από τα Carnivale/Deadwood π.χ. που τα διέκοψαν, ούτε από το Twin Peaks (τουλάχιστον αυτά ήταν γαμηστερές σειρές και μ' έχουν στιγματίσει ως σήμερα). Κάθε σεζόν και πιο οδυνηρή, το φινάλε μία παπαριά και μισή (κι εγώ συγκινήθηκα αλλά στα παπάρια μου, αν θέλω να κλάψω και να χτυπιέμαι, θα το κάνω π.χ. για το Boardwalk Empire που ξανάρχισε).
Γενικά κάτι που θα πρότεινα σε όλον τον κόσμο, συνοψίζεται εδώ:
Σε αυτό θα συμφωνήσω. Δεν είναι αρκετά καλή σειρά συνολικά για να τη δεις για την απόλαυση του κάθε επισοδείου και το φινάλε απέδειξε ότι δεν έχει και κάποια καλή ιστορία να πει. Δεν αξίζει την επένδυση χρόνου, εκτός αν δεν έχεις τι άλλο να δεις. Δύσκολο αυτό όμως.
Κωλαράκι Τορνευτό
17-09-2014, 03:27
Αρχιδια, οι πρωτες 5 σεζον αξιζουν και με το παραπανω. Η εκτη ειναι ναυαγιο.
BURNIN AMBITION
17-09-2014, 11:26
ara mia seira pou teleiwnei skata kai sou apodeiknyei oti den eixe upothesi ti einai? kalh seira?
ikonoklast
17-09-2014, 11:28
Παιδιά εντάξει, δεν μπορούμε να περιμένουμε όλες οι σειρές να είναι σαν το Breaking Bad, που ήταν εξαιρετικό και στις 6 σεζόν και το φινάλε γάμησε.
17-09-2014, 11:46
χαχαχαχα, πιο αντιφίξερ ποστ εβερ :touched:
ikonoklast
17-09-2014, 12:04
Μη μου το χαλάς γαμώτο :touched:
Κωλαράκι Τορνευτό
18-09-2014, 02:09
Παιδιά εντάξει, δεν μπορούμε να περιμένουμε όλες οι σειρές να είναι σαν το Breaking Bad, που ήταν εξαιρετικό και στις 6 σεζόν και το φινάλε γάμησε.
Το Breaking Bad ειναι 5 σεζον κι οχι 6, εκ των οποιων η καλυτερη (3η) ειναι χειροτερη απο την χειροτερη των 5 πρωτων σεζον του Λοστ. Βασικα, ειναι χειροτερη κι απο την 6η σεζον του Λοστ.
Κωλαράκι Τορνευτό
18-09-2014, 06:49
Ηρθε ο Παρασαητ, να μας μιλησει για σινεμα :touched: :touched: :touched:
Parasight
18-09-2014, 06:49
Ναι αλλά ο Heisenberg νικάει τον Locke.
Parasight
18-09-2014, 07:40
Ποιο σινεμά, νόμιζα για σειρές μιλούσαμε.
(ναι, πριν αντί να κάνω edit, έκανα delete, μην ενοχλείστε :P)
MoRmEnGiL
14-01-2015, 21:11
http://uproxx.com/tv/2015/01/a-writer-from-lost-came-forward-and-admitted-to-what-we-knew-all-along/
atom_smasher
15-01-2015, 14:59
πω ρε πούστη μου ...δεν έχω καταφέρει ακόμα να τελειώσω την 1η σεζόν. βαρεμάρα εκτός απ την ψηλή γκομεναρα.
Κωλαράκι Τορνευτό
15-01-2015, 15:12
"Εχω ενα φιλο μου που μου ειπε οτι δουλευε καποτε με εναν απο τους συγγραφεις του Λοστ και οπως βλεπαμε μαζι φουτμπολ και ειχαμε πιει και μια μπυρα παραπανω, μου ειπε οτι του ειπαν οτι σκεφτονταν οτι μαλακια τους κατεβαινε και την εβαζαν στα επεισοδια"
Πριν 2 βδομάδες περίπου ξεκίνησα ξανά από την αρχή. Είμαι στα μέσα της 4ης. Ελάχιστα πράγματα θυμάμαι απ΄όταν την είχα πρωτοδεί, αλλά είναι εμφανές (σε κάποιον που την έχει ήδη ολοκληρώσει), από το πρώτο μόλις επεισόδιο, ότι ελάχιστα (if any) πράγματα είναι τυχαία και ήξεραν πολύ καλά πού το πήγαιναν.
Επίσης ό,τι και να λένε, όσο κι αν δεν άρεσε το φινάλε σε κάποιους, πρόκειται για την πρώτη τεράστια, σε κάθε τομέα, σειρά. Άλλαξε ολόκληρο το genre, πέθαναν οι σειρές όπως τις ξέραμε κι από τότε βλέπουμε παραγωγάρες.
15-01-2015, 18:02
Ή απλά λόγω του ίντερνετ μάθαμε και κατεβάζαμε τότε σειρές. Τι πάει να πει "η πρώτη τεράστια σε κάθε τομέα σειρά;" Πες μου μερικούς τομείς. Πριν από το πουτσολόστ είχαν βγει Wire, Oz, Sopranos και θα έρθει η καγκουριά τώρα να πάρει πρωτιές. Συμπαθητική σειρά, είπαμε, αλλά βάλτε λίγο φρένο στους χαρακτηρισμούς!
Ή απλά λόγω του ίντερνετ μάθαμε και κατεβάζαμε τότε σειρές. Τι πάει να πει "η πρώτη τεράστια σε κάθε τομέα σειρά;" Πες μου μερικούς τομείς. Πριν από το πουτσολόστ είχαν βγει Wire, Oz, Sopranos και θα έρθει η καγκουριά τώρα να πάρει πρωτιές. Συμπαθητική σειρά, είπαμε, αλλά βάλτε λίγο φρένο στους χαρακτηρισμούς!
Ποτέ δεν ήταν απλά "συμπαθητική" σειρά και προσπαθώ να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται (δε με πληρώνουν ή κάτι ε). Παραγωγή, σκηνοθεσία, σενάριο, υποκριτική, τα πάντα ήταν εξαιρετικά. Έβλεπα κι άλλες σειρές την ίδια εποχή, αλλά ούτε καν κοντά. Γενικά, πάντως, ό,τι είπε ο ανχόλης στην πρώτη του παράγραφο από πάνω.
Aleister
15-01-2015, 21:27
^ ο,τι ειπε ο αποπανω + ηταν η πρωτη σειρα που σε εκανε να νοιωθεις πως εχει κατι το "παραπανω", ενα Α μυστηριο, κατι. καθοσουν να δεις και ενοιωθες πως ησουν στο σινεμα και ντετεκτιβ και ιντιανα τζοουνς ταυτοχρονα. ηξερες οτι οταν εβαζες LOST δεν εβαζες αλλο ενα glorified sitcom με στοιχεια δρασης
ας μη πουμε για το ποσο επηρεασε τα δρωμενα με την πρωτοτυπια του, αφηγηματικες τεχνικες και σκηνοθετικα τρικ που χρησιμοποιηθηκαν για πρωτη φορα στο LOST τα βλεπουμε συνεχως σε ταινιες μεχρι και σημερα
ουτε μενα μ'αρεσε το τελος 12σταρς νταξ, αλλα οχι και να το βγαλεις και στην απεξω eh
ikonoklast
15-01-2015, 22:40
^ ο,τι ειπε ο αποπανω + ηταν η πρωτη σειρα που σε εκανε να νοιωθεις πως εχει κατι το "παραπανω", ενα Α μυστηριο, κατι.
Twin Peaks: 1991
Dr. Who: 1971
antimusic
15-01-2015, 22:48
^ ο,τι ειπε ο αποπανω + ηταν η πρωτη σειρα που σε εκανε να νοιωθεις πως εχει κατι το "παραπανω", ενα Α μυστηριο, κατι.
The Prisoner: 1967
Phantom Duck
15-01-2015, 23:25
https://delamagente.files.wordpress.com/2012/02/raza2.jpg
Ναι, αλλά πρέπει να πουν την εξυπνάδα τους.
Η αλήθεια είναι ότι το dr. who είναι η μεγαλύτερη σειρά έβερ. Άνοιξε τον δρόμο για τηλεοπτικές υπερπαραγωγές, ανεξίτηλες πλέον στη μνήμη μας, όπως: ΝΤΙΟΥΚΣ, Bionic woman και ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ.
ikonoklast
15-01-2015, 23:58
Εμείς είπαμε εξυπνάδα; Ο άλλος νομίζει οτι ο Abrams εφηύρε την τηλεόραση.
Aleister
16-01-2015, 01:54
στο δινω το twin peaks, αλλα dr who? δε νομιζω
και εχω αφησει την αποψη μου για τον αμπραμς στο νεο star wars thread αν θυμαμαι καλα
Κωλαράκι Τορνευτό
16-01-2015, 03:07
Σταματα μωρε ειδες το Λοστ 10 χρονια αφου ξεκινησε (και 4 χρονια μετα το τελος), εφαγες πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρονια για το "απαισιο τελος του Λοστ" και ηρθες τωρα να μας πεις για το Oz, Sopranos και το Wire, σειρες που ακομα και αψεγαδιαστες να ειναι, δεν εχουν καμια σχεση με το Λοστ, αφου μιλαμε για παντελως διαφορετικο genre. Το Λοστ προφανως και δικαιουται καποιες πρωτιες, αφου ηταν η πρωτη σειρα την οποια παρακολουθησε τοσο μαζικα το κοινο, συζητωντας παντου και παντα για το τι εγινε στο τελευταιο επεισοδιο, και ανοιγοντας 300 εκατομμυρια blogs με θεωριες και αναλυσεις. Καλυτερα να μην το ειχες δει ποτε, και για σενα, και για εμας.
16-01-2015, 09:28
Φίξερ εσύ δεν είσαι ο υπέρμαχος των διαφορετικών απόψεων που σ'ενοχλεί όταν έχουν απέναντι σου το υφάκι της τελευταία σου πρότασης;
ΤΟ BREAKING BAD ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ Ο HEISENBERG ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΝΗΣΙ
antimusic
16-01-2015, 11:18
χάνετε το νόημα λίγο.
καταρχάς ναι το λοστ ήταν σειρά φαινόμενο, πολύ δημοφιλής, την έβλεπαν όλοι και την άλλη μέρα στο γραφείο την συζητούσαν. ήταν σε βασικό (http://en.wikipedia.org/wiki/Cable_television_in_the_United_States#Basic_cable) συνδρομητικό κανάλι που σημαίνει οτι μπορούσαν να την βλέπουν όλοι, συνέπεσε με το κροσόβερ στο μεηνστρημ και την γιγάντωση του λεγόμενου online fandom με φόρουμς και μπλογκς με αναλύσεις επί αναλύσεων, ήταν καλογυρισμένη και διαφορετική σε σχέση με τις υπόλοιπες δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.
βασικότερο χαρακτηριστικό ήταν η ξεδιάντροπη δομή σήριαλ (http://en.wikipedia.org/wiki/Serial_film), βασιζόταν στο κλιφχάνγκερ (http://en.wikipedia.org/wiki/Cliffhanger) και τα φοβερά νέα στοιχεία που παρουσιάζονται κάθε εβδομάδα και TAN TAAN TAAAAAN περιπλέκουν το μυστήριο. Ήταν λοιπόν σχεδιασμένη εξαρχής, κρίνοντας από την επιτυχία του ALIAS με την επίτηδες "διαφοράς φάσης" δομή του, να σε τραβάει πίσω κάθε εβδομάδα έχοντας τη μεγάλη αγωνία να δεις τι θα γίνει και που θα το πάει μετά.
και αυτό ακριβώς είναι το θέμα μας. κλιφχάνγκερ υπήρχαν χρόνια, τόσα που ο κόσμος ήδη τα έβλεπε με δυσπιστία και σαν φτηνά τρικ. Ποια ήταν λοιπόν η πρώτη ερώτηση των τηλεθεατών; "Ρε μαλάκες το πάτε κάπου ή μας δουλεύετε;" και η απάντηση: "Το πάμε, το πάμε. Δεν είναι φαντάσματα ή εξωγήινοι, αλλά ξέρουμε τι κάνουμε, εμπιστευτείτε μας."
ε.
όταν έχει γίνει εμφανές τόσο στην πορεία στις μεταγενέστερες σεζόν αλλά κυρίως από το κάκιστο φιναλε και από τέτοια κουτσομπολιά που ακούγονται μετά την λήξη, οτι έτσι απλά και κυνικά ΔΕΝ υπήρχε σχέδιο, οτι ο μόνος σκοπός ήταν να σε τραβάνε σαν μαλάκα για να σου πουλάνε διαφημίσεις και ντιβιντι, όταν αυτή η εμπιστοσύνη οτι βλέπεις κάτι πιστά επι χρόνια περιμένοντας την ανταμοιβή, για τους χαρακτήρες και για σένα, έχει χαθεί, δεν είναι τυχαίο ούτε οτι το λοστ το θυμούνται οι περισσότεροι κυρίως με πικρία, ούτε οτι όλοι απεχθάνονται τον λιντελοφ (στον οποίο χρεώνεται το λοστ συνολικά, ο άμπραμς είχε ήδη προλάβει να την κάνει προς το χόλιγουντ).
MaX Payne
16-01-2015, 11:41
ο αμπραμς ειχε βαλει το ονομα ειχε φτιαξει τον πιλοτο δεν ειχε ασχοληθει νομιζω ιδιαιτερα με τις επομενες σεζον γιαυτο εχει μεινει η ρετσινια στον αλλο
χάνετε το νόημα λίγο.
καταρχάς ναι το λοστ ήταν σειρά φαινόμενο, πολύ δημοφιλής, την έβλεπαν όλοι και την άλλη μέρα στο γραφείο την συζητούσαν. ήταν σε βασικό (http://en.wikipedia.org/wiki/Cable_television_in_the_United_States#Basic_cable) συνδρομητικό κανάλι που σημαίνει οτι μπορούσαν να την βλέπουν όλοι, συνέπεσε με το κροσόβερ στο μεηνστρημ και την γιγάντωση του λεγόμενου online fandom με φόρουμς και μπλογκς με αναλύσεις επί αναλύσεων, ήταν καλογυρισμένη και διαφορετική σε σχέση με τις υπόλοιπες δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.
αυτο βασικα
και τα φλασμπακ σε καθε χαρακτηρα ειχε ξαναγινει;
Πριν 2 βδομάδες περίπου ξεκίνησα ξανά από την αρχή. Είμαι στα μέσα της 4ης. Ελάχιστα πράγματα θυμάμαι απ΄όταν την είχα πρωτοδεί, αλλά είναι εμφανές (σε κάποιον που την έχει ήδη ολοκληρώσει), από το πρώτο μόλις επεισόδιο, ότι ελάχιστα (if any) πράγματα είναι τυχαία και ήξεραν πολύ καλά πού το πήγαιναν.
πριν δω την 6η ειχα κατσει να την ξαναδω
οι πρωτες 3 γαμανε 4,5 ειναι καλες η 6 καταστροφη τα γκρεμιζει ολα
Κωλαράκι Τορνευτό
16-01-2015, 11:49
όταν αυτή η εμπιστοσύνη οτι βλέπεις κάτι πιστά επι χρόνια περιμένοντας την ανταμοιβή, για τους χαρακτήρες και για σένα, έχει χαθεί
Συμφωνω στα περισσοτερα που γραφεις, και ειδικα σε αυτο για το βλακα το Λιντελοφ, αλλα οσον αφορα το αποπανω:
Νομιζω οτι οποιος εβλεπε τη σειρα μονο και μονο για να δει τι θα γινει στο τελος και πως ακριβως εξηγουνται ΟΛΑ τα μυστηρια τελικα χανει το δασος.
Την σειρα ξεκινησαμε να την βλεπουμε και κολλησαμε στην πρωτη σεζον, επειδη ειχε μια απο τις καλυτερες αναπτυξεις χαρακτηρων (ολων) που ειχαμε δει σε σειρα. Κολλησαμε οχι μονο γιατι στα τελευταια επεισοδια της πρωτης σεζον εμφανιστηκε ενας μυστηριος μαυρος καπνος, αλλα γιατι ηταν καλογυρισμενη σε ολα τα επιπεδα, γιατι το φορματ με τα flashbacks δεν ειχε γινει τοσο σημα κατατεθεν καμιας αλλης σειρας στο παρελθον, κολλησαμε γιατι η σειρα μας εκανε να μισουμε τον Σογιερ στα πρωτα δεκα επεισοδια και να θελουμε να πεθανει, και μετα από 2 σεζον να ειναι ο αγαπημενος μας χαρακτηρας και να τον λατρευουμε, κολλησαμε με το επεισοδιο με τον τιτλο The Constant (γιατι παραμενει απο τα καλυτερα επεισοδια σειρας που εχουν γυριστει ποτε). Και για πολλους αλλους λογους, που ΔΕΝ ειχαν να κανουν καθολου με το τι στο διαολο θα συμβει στο τελος και πως εξηγουνται ολα οσα μας ειχαν δειξει μεχρι τοτε.
Δε βλεπουμε σειρες για την ανταμοιβη, τις βλεπουμε γιατι μας κανουν να περναμε καλα οσο τις βλεπουμε, και πιθανοτατα και αφου τις εχουμε δει. Το Λοστ το εκανε αυτο για 5 χρονια. Στην εκτη σεζον ψιλοκατεστρεψαν οτι ειχαν χτισει, γιατι δε μπορεσαν να διαχειριστουν τον ολο χαμο που εγινε. Ακομα κι ετσι βεβαια, το φιναλε της σειρας ειχε τελος και καθαρση για ολους τους χαρακτηρες, απλα δεν ηταν αυτη που ηθελε ο περισσοτερος κοσμος.
Τα κουτσομπολια του παραπανω ποστ που ξεκινησε την ανασυρση αυτου του τοπικ δεν ειναι ουτε για γελια. Ειλικρινα πιστευεις οτι δεν ειχαν κανενα προσανατολισμο και καμια ιδεα και απλα εβαζαν τυχαιες πιπες μεσα? Απλα δεν παιζει. Εχουν πει και σε συνεντευξη πως η αρχικη ιδεα ηταν να ειναι ολοι νεκροι στο νησι ή τελος παντων σε μια μεταβατικη κατασταση, το οποιο στην πορεια απορριφθηκε γιατι διαφοροι φανς της σειρας ειχαν αναπτυξει θεωριες δεκαδων σελιδων προκειμενου να εξηγησουν τα παντα. Ε σου λεει κι ο βλακας ο Λιντελοφ "οχι, σβηστε τα ολα, θα γραψουμε κατι που να μην εχει αναφερθει ακομα, ας ειναι και η υπερτατη παπαρια με δυο επιπεδα μεταθανατιας ζωης μετα το νησι, το οποιο θα ειναι πραγματικο" και ετσι εκαναν, αντι να μας δωσουν κατι πολυ καλυτερο (που ανετα μπορουσαν).
antimusic
16-01-2015, 12:32
όταν γράφω "ανταμοιβή" αναφέρομαι στο payoff, στην κατάληξη που προκύπτει από τα προηγούμενα και τα θέτει σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. υπάρχουν αφηγήσεις χωρίς τέτοιο αλλά ακριβώς εδώ είναι η ένστασή μου, το λοστ είναι μια σειρά που βασίστηκε σε αυτό σχεδόν εξολοκλήρου όσον αφορά την εξέλιξη της πλοκής, και στο τέλος πρόδωσε την υπομονή και εμπιστοσύνη του κοινού του αφήνοντας μας όλους με blue balls. σαν να σου λέω επί ώρα ένα ανέκδοτο, να στο αφηγούμαι άψογα και παραστατικά, και στο τέλος να σε αφήσω χωρίς punchline.
Ειλικρινά είμαι με τον Φίξερ και, το έχω πει και στο παρελθόν, ακόμα κι αν το φινάλε ήταν μια ΜΕΓΙΣΤΗ, ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΙΠΑ, θα έβρισκα τη σειρά εξίσου καλή, επειδή για 6 χρόνια έστιβα το μυαλό μου, συζητούσα το παραμικρό για ώρες και περίμενα το επόμενο επεισόδιο τη στιγμή που κυκλοφορούσε. Κι αυτό ΔΕ στο χαλάει κανένα "κακό" φινάλε. Τουλάχιστον όχι εμένα.
Ωστόσο, τονίζω ξανά, ότι ήξεραν πολύ καλά που το πήγαιναν από τον ΠΙΛΟΤΟ κι αυτό φαίνεται σε σκηνές/ατάκες σχεδόν σε κάθε επεισόδιο της πρώτης σεζόν. Δεν το λέω επειδή το διάβασα κάπου. Το λέω επειδή τα είδα πρόσφατα και πρόσεξα πράγματα που, προφανώς, μου διέφυγαν την πρώτη φορά ή απλά δε μπορούσα να τα συνδέσω επειδή δε γνώριζα. Επίσης είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδύνατο να κρατήσεις μια σειρά σε τέτοια επίπεδα, με όλα τα flashbacks και τα flashforwards και τα flash sideways, αν δεν έχεις ΙΔΕΑ τι συμβαίνει μετά. Και πριν. Και ενδιάμεσα. Δηλαδή θέλει τρομερό σκιλλ να κάνεις κάτι τέτοιο ε.
Τέλος, αναφέρεστε στην 6η σεζόν και στο φινάλε ως "κακά", λες και είναι κάποια παγκόσμια σταθερά. Σας πληροφορώ ότι υπάρχει ΠΟΛΥΣ κόσμος, που θεωρεί το φινάλε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που χρειαζόταν. Αλλά αυτοί μάλλον είναι χαζοί και δεν ξέρουν.
stam and the witches
16-01-2015, 15:46
Το Lost δεν ήταν Wire. Δεν το βλεπες για την αισθητική, το βλεπες γιατί ήθελες να δεις πού το πάει. Προσωπικά δε μπορώ να αλλάξω αναδρομικά τους λόγους που το είδα τότε, και να πω ότι το έβλεπα επειδή ήταν καλοσκηνοθετημένο.
Phantom Duck
16-01-2015, 18:06
άρα καταλήγουμε στο προφανές, περνάγαμε πολύ καλά βλέποντας λοστ, οι περισσότεροι από μας βλέπαμε για πρώτη φορά μεγάλη αμερικάνικη σειρά στην πρώτη της προβολή και δεν είχαμε ιδέα για wire και sopranos (κυρίως επειδή τότε είχαμε 56k), και σπάμε με δύναμη τα μούτρα του καριόλη που είχε πει "όχι όχι ούτε purgatory είναι, θα δείτε!".
βέβαια σχετικά με το ότι είχε φοβερές ερμηνείες, εχ, το ότι δεν έμεινε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ηθοποιός του λοστ στην επιφάνεια (ο sawyer που θεωρούσα από τους πιο δυνατούς παίζει σε κάτι live action ταινίες χορού) νομίζω ότι κάτι λέει.
SpiritCrusher
16-01-2015, 18:59
To Lost ήταν εξαιρετικό γι αυτό που έκανε τότε: Τις συζητήσεις γύρω από κάθε επεισόδιο και του τι συμβαίνει. Ακόμα κι εδώ, το βλέπαμε πρωινά (κάτι αμπρούτζιδες στις 5 το πρωί με το που έβγαινε) και ψαχνόμασταν με λεπτομέρειες για 10 σελίδες ανα επεισόδιο. Εκεί ήταν όλη η σειρα, στο meta. Όποιος πάει να το δει τώρα δε θα έχει την ίδια εμπειρία με όσους το έβλεπαν τότε.
Τώρα για πρωτιές...χμου, μάλλον μόνο το πόσα πράγματα γινόντουσαν στο background, από το τι μπουκάλι ουίσκι είχε στη κάβα μέχρι το ποιος είχε υπογράψει πιο πριν σε κάποιο guestbook. Ήταν ωραία αυτά και μερικές φορές έλεγαν δικά τους κομμάτια στην ιστορία αλλά πιθανότατα ούτε αυτά παρατηρεί κάποιος "νέος" σαν τον 12αστερο. Καλά στη καλύβα του Jacob ψάχναμε τα frames του βίντεο για κάποιο καλό που φαινόταν ποιος είναι ή τι ρούχα φορούσε, λολ δηλαδή.
MoRmEnGiL
16-01-2015, 21:12
Genika symfwnw me Spiritkrasa. To gegonos oti postara ena link sketo kai otan 3anatsekara to thread eixe 3 selides 3erw gw einai h dynamh tou lost. Apo kei k pera gia mena einai apo tis xeiroteres seires pou exw dei, kyriws giati oi 2 prwtes seasons einai apo ta kalytera pragmata pou exw dei. Meta dystyxws boylia3e kai den anekampse plhrws pote.
MoRmEnGiL
16-01-2015, 21:15
Kai basika, h my8ologia tou lost kai h istoria einai genika poly endiaferontes. Aneta 8a eblepa spin off 3erw gw an eixe ginei swsta. Ekei pou baltwse htan to execution, to pacing, oxi to backstory.
Oso gia prwtotypia, kai nai kai oxi. To styl "sou petaw 1000 mysthria kai ta parataw anapanthta kai isws ypainix8w kati 10 episodeia meta" emena proswpika mou 8ymise para poly x files. Xwris na lew oti einai kako, apla oxi idiaitera prwtotypo.
Κωλαράκι Τορνευτό
16-01-2015, 21:57
kyriws giati oi 2 prwtes seasons einai apo ta kalytera pragmata pou exw dei. Meta dystyxws boylia3e kai den anekampse plhrws pote.
http://cdn.meme.am/instances/500x/51431163.jpg
MoRmEnGiL
16-01-2015, 22:06
H trith season htan mallon h xeiroterh season ths seiras.
Aleister
16-01-2015, 22:15
χιεροτερη απο 5 & 6?
με τιποτα. παντως συμφωνω το peak της σειρας ηταν οντως S2 με καταπακτη, others κτλ κτλ
ikonoklast
17-01-2015, 01:05
καταλήγουμε στο προφανές που θέλετε, πως αντιμουζικ και ικονοκλαστ εβλεπαν prisoner στη μήτρα και πως εμείς ισχυριστήκαμε ότι το υποδεέστερο λοστ είναι η καλύτερη σειρά έβερ και η επανάσταση στον κινηματογράφο. win win.
Εσένα δε σου είπε κανείς τίποτα. Ο Jacknife πράγματι αυτό ισχυρίστηκε.
Τrivia: Όλοι βλέπαμε Prisoner στη μήτρα, αυτό το κομμάτι αφορά στη σειρά.
https://www.youtube.com/watch?v=0Tb8Jo11uGo
KoiliaSamprela
17-01-2015, 11:15
εγω είχα γεννηθεί, και το έβλεπα χωρίς υπότιτλους γιατί οι υποτιτλιστές ήταν μαλάκες :P
freak brother
17-01-2015, 13:49
άρα καταλήγουμε στο προφανές, περνάγαμε πολύ καλά βλέποντας λοστ, οι περισσότεροι από μας βλέπαμε για πρώτη φορά μεγάλη αμερικάνικη σειρά στην πρώτη της προβολή και δεν είχαμε ιδέα για wire και sopranos (κυρίως επειδή τότε είχαμε 56k), και σπάμε με δύναμη τα μούτρα του καριόλη που είχε πει "όχι όχι ούτε purgatory είναι, θα δείτε!".
βέβαια σχετικά με το ότι είχε φοβερές ερμηνείες, εχ, το ότι δεν έμεινε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ηθοποιός του λοστ στην επιφάνεια (ο sawyer που θεωρούσα από τους πιο δυνατούς παίζει σε κάτι live action ταινίες χορού) νομίζω ότι κάτι λέει.
η Κεητ ρε χεητερ δε παιζει την ξωτικο κατι στα χομπιτ , και τι ειναι αυτα τα λαιβ χορου ;
http://youtu.be/qfNmyxV2Ncw?t=3m23s :touched:
ikonoklast
18-01-2015, 16:15
http://rockisdead.gr/2015/01/17/den-sas-arese-telos-tou-lost-sta-ppria-mas/
Fixxxer εσύ;
Κωλαράκι Τορνευτό
18-01-2015, 16:20
Εσυ τι λες? Προφανως και οχι. Δεν καταλαβαινω γιατι ρωτας εμενα εντωμεταξυ. Δεν γραφω ετσι.
Σου φαινομαι να με νοιαζει η αποψαρα οποιου βλακωδεστατα ακυρωνει μια σειρα επειδη δεν του αρεσε το που το πηγαν στο τελος, επειδη απανταω στο θρεντ? :touched:
Ωραιο τζιφακι ομως, με ψηνει να τα ξαναδω απο την αρχη καποια στιγμη, ειδικα αφου εχουν περασει τοσα χρονια πλεον.
http://rockisdead.gr/wp-content/uploads/2015/01/we-have-to-go-back.gif
ikonoklast
18-01-2015, 17:07
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/94/f0/cb/94f0cb21bd56b93e42b4e712200eced6.jpg
πσ. Κουβέντα για τέλος λοστ, σκρην απο μπιγκμπανγκ, πάω να την πέσω σε καμια πολυτεχνίτισα πρωτοετό.
KoiliaSamprela
18-01-2015, 21:38
http://rockisdead.gr/2015/01/17/den-sas-arese-telos-tou-lost-sta-ppria-mas/
Είναι μόνιμος κάτοικος του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 από το 2003, ενώ από το 2009 είναι υπεύθυνος του sport-fm.gr.
Βαρύτητα άποψης : 0