View Full Version : Περί ναρκωτικών και νομοθεσίας
iorulezz
10-12-2009, 15:03
Prague - The Czech government today approved a list of hallucinogenic plants and mushrooms, including cannabis, coca, mescaline cacti and magic mushrooms, which states that people would be allowed to grow up to five specimens of such plants and forty magic mushrooms at home.
_____
Full article:
http://azarius.net/news/321/Czech_government_approves_personal_possession/
Η Τσεχία είναι η 6η(!) χώρα στην μοντέρνα Ευρώπη που νομιμοποιεί (χρήση και κατοχή) τα λεγόμενα "μαλακά" ή φυσικά ή μη χημικά επεξεργασμένα ναρκωτικά. Οι υπόλοιπες χώρες με χρονολογική σειρά είναι η Ολλαδία (εδώ αυτή η ομάδα ναρκωτικών δεν κρίθηκε ποτέ παράνομη από καμία κυβέρνηση), το Βέλγιο - η Ελβετία - Ισπανία (μόνο κάνναβις), και η Πορτογαλία.
Επίσης άξιο αναφοράς είναι ότι στην Σκανδιναβία και στη Γερμανία η χρήση είναι κοινωνικά και νομικά αποδεκτή χωρίς να είναι νόμιμη (tolerated level).
Η Αγγλία προσπάθησε να ακολουθήσει το μοντέλο του Καναδά το 2004 θέτοντας την κάνναβη σε ναρκωτικό Class C, την χαμηλότερη νομική κατηγορία περί ναρκωτικών. Το 2009 όμως ο Gordon Brown επαναφέρει την Class B και η αγγλική κυβέρνηση δηλώνει πως ο νέος τύπος κάνναβης στους δρόμους του Λονδίνου, γνωστός ως Skunk είναι θανατηφόρος (εδώ ως skunk αναφέρεται οποιοδήποτε υβρίδιο κάνναβις με περιεκτικότητα THC μεγαλύτερη απο 15%).
Στις ΗΠΑ η κάνναβις είναι παράνομη εκτός από τις πολιτείες της Καλιφόρνιας και της Μασσαχουσέτης όπου επιτρέπεται για ιατρικούς λόγους υπό την συνταγή γιατρού. Στις περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ δεν σου γράφουν ούτε πρόστιμο για ποσότητες μέχρι μια ουγγιά (28,3 γρ).
Στις περισσότερες χώρες της Λατινικής Αμερικής η χρήση κάνναβις, κόκας και μανιταριών ψιλοκυμπίνης ή η καλλιέργεια αυτών για προσωπική χρήση δεν αποτελεί παράπτωμα.
Τελευταίο και καλύτερο άφησα τον Καναδά διότι ο συγκάτοικος μου είναι Καναδός και μαθαίνω από πρώτο χέρι τι γίνεται. Ο Καναδάς είναι η μόνη χώρα παγκοσμίως που η πλειοψηφία δηλώνει ότι έχει χρησιμοποιήσει "μαλακά" ναρκωτικά (52%). Η χρήση και η καλλιέργεια για προσωπικη χρήση είναι παράνομα αλλά απολύτως ανεκτά κοινωνικά και νομικά. Οι αντίστοιχοι νόμοι σπανίως εφαρμόζονται για ποσότητες μέχρι μία ουγγιά. Η ιατρική χρήση της κάνναβης είναι νόμιμη σε όλη τη χώρα (medical marijuana use). Στην πολιτεία της British Columbia με πρωτεύουσα το Vancouver τα επίπεδα χρήσης είναι τα υψηλότερα παγκοσμίως με τακτικούς χρήστες μαριχουάνας στο 15% του πληθυσμού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η ύπαρξη καφέ τα οποία νοικιάζουν bong ή vaporizers για χρήση μαριχουάνας εντός και ότι στα πανεπιστήμια της πολιτείας οι φοιτητές γιορτάζουν την 4/20 (20 Απριλίου).
Ότι άλλο ξέρετε ή ξέρω μπορούμε να τα συμπληρώνουμε παρακάτω για την ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται επί του θέματος.
_______
http://en.wikipedia.org/wiki/Legality_of_cannabis
_______
Νομικά:
To electricrequiem.com και κανείς απο τους χρήστες του δεν προωθεί ούτε και επικροτεί την χρήση, κατοχή ή οποιαδήποτε άλλη παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών της Ελληνικής Κυβέρνησης
12 stars circle your brow
10-12-2009, 15:09
_______
Νομικά:
To electricrequiem.com και κανείς απο τους χρήστες του δεν προωθεί ούτε και επικροτεί την χρήση, κατοχή ή οποιαδήποτε άλλη παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών της Ελληνικής Κυβέρνησης
πεθαίνω.
μπιζαριος
10-12-2009, 15:12
ΚΟΒΩ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΙΚΟΤΝΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Επίσης άξιο αναφοράς είναι ότι στην Σκανδιναβία και στη Γερμανία η χρήση είναι κοινωνικά και νομικά αποδεκτή χωρίς να είναι νόμιμη (tolerated level).
wat?
10-12-2009, 15:18
Δεν είναι νόμιμοι, αλλά δεν τους κυνηγάνε κιόλας για χρήση.
Αυτο το καταλαβα, εξηγησε μου και την απορια μου καθως υπογραμμισα τη λεξη ΝΟΜΙΚΑ κι οχι τη λεξη κοινωνικα ή αν υπηρχε τη λεξη πρακτικα.
στην τσεχια πουλαγανε φουντα στα μαγαζια εδω και πολυ καιρο.
και ο κοσμος την επινε οπου ηθελε.
iorulezz
10-12-2009, 16:23
Αυτο το καταλαβα, εξηγησε μου και την απορια μου καθως υπογραμμισα τη λεξη ΝΟΜΙΚΑ κι οχι τη λεξη κοινωνικα ή αν υπηρχε τη λεξη πρακτικα.
Νομικά αποδεκτό ή tolerated by the police είναι αυτό που γίνεται εδώ στην Ολλανδία με το εμπόρειο. Σημαίνει ότι κάτι δεν είναι νόμιμο αλλά οι αρχές δεν εφαρμόζουν τον αντίστοιχο νόμο. Αυτό δεν είναι στο χέρι του κάθε μπάτσου φυσικά αλλά είναι πολιτική.
στην τσεχια πουλαγανε φουντα στα μαγαζια εδω και πολυ καιρο.
και ο κοσμος την επινε οπου ηθελε.
Αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από το να κάνει το ίδιο νόμιμα.
ikonoklast
10-12-2009, 16:27
Δεν είναι τελείως διαφορετικό, και πριν και μετά τα πρεζάκια χασισώνονταν.
KoiliaSamprela
10-12-2009, 17:46
ναι στον αθλητισμό
άγνωστε ταγκιτι γάμησες
Στις ΗΠΑ η κάνναβις είναι παράνομη εκτός από τις πολιτείες της Καλιφόρνιας και της Μασσαχουσέτης όπου επιτρέπεται για ιατρικούς λόγους υπό την συνταγή γιατρού. Στις περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ δεν σου γράφουν ούτε πρόστιμο για ποσότητες μέχρι μια ουγγιά (28,3 γρ).
αμε,σου δινουν και δωρο χαρτακια....
μακαρι να νομιμοποιηθουν ΟΛΑ και να σταματησει ο πανηλιθιος διαχωρισμος
και τι θα κανουν οι εμπορες μετα-κλεφτες θα γινουν?
μη το γαμας....η προτασις μου ειναι σοβαρη
metamelia3
11-12-2009, 12:35
αρματωλοι!
μαυρη μωρε πικρηηηη η ζωωωη που κααανουμε
freak brother
11-12-2009, 13:22
εγω βλεπω και στην Ελλαδα μια αντι-σκανκ φαση απο τους καταναλωτας.
τοσο ξερουν
''
Skunk, αλήθειες και μύθοι.
Ούτε Skank, ούτε Skang, ούτε Skan ...(από τις Ελληνικές «αποδόσεις» του SKUNK)
Σύμφωνα με το Oxford Advanced Learner's Dictionary το λήμμα "skunk" δίνει τα εξής :
skunk /skanK/ (NAmE also pole-cat)
noun 1 a small black and white North American animal that can produce a strong unpleasant smell to defend itself when it is attacked 2 (slang) = skunkweed [skunkweed = a strong type of cannabis]
Τι είναι το Skunk; Το ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται με την κάνναβη, πρόσφατα το έμαθαν και οι μαμάδες μας και οι περιπτεράδες μας ...Ξέρουν τι είναι στην πραγματικότητα ή απλώς βρίσκει εφαρμογή ο κλασικός κανόνας της προπαγάνδας: «πες πες πες, κάτι θα μείνει»;
Η παραφιλολογία που υπάρχει και διαιωνίζεται σχετικά με το Skunk τείνει να φτάσει σε φαντασία το «Μαγαζάκι του Τρόμου» (το μαγαζάκι με το σαρκοβόρο φυτό που τρώει τους πάντες). Δεν είναι λίγες οι φορές που όλοι μας έχουμε ακούσει σε συζητήσεις κάποιον – χρήστη κάνναβης συνήθως – να υποστηρίζει ότι το Skunk δεν είναι κανονικό χόρτο, αλλά «χημικό», «ποτισμένο», γενετικά μεταλλαγμένο και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς ... Απ' την άλλη, η επίσημη προπαγάνδα, κράτος και διωκτικοί μηχανισμοί έπεισαν την κοινωνία ότι το Skunkείναι καινούργια μόδα και… πως να το κάνουμε; Δεν είναι σαν τα «αθώα» ελληνικά χόρτα που κάπνιζαν όταν ήταν νέοι ...
Δυστυχώς η αλήθεια απέχει κατά πολύ από αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι. Ας πούμε μια μικρή ιστορία ...
Στις δεκαετίες του '60 και του '70 υπήρχε στο εξωτερικό και περισσότερο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής το «κίνημα» των hippie. Μπορεί εδώ στην Ελλάδα να είχαμε χούντα και τους χίπιδες να τους γνωρίζαμε μέσω της «Θείας μου της Χίπισσας», στο εξωτερικό όμως χιλιάδες ήταν οι νέοι που ακολουθούσαν το λεγόμενο " Hippie Trail" (μονοπάτι των χίπιδων): επισκέπτονταν χώρες που και το όνομα τους ακόμα ήταν τότε άγνωστο. Σημεία εκκίνησης ήταν η Αίγυπτος, η Τουρκία, το Μαρόκο και η Ελλάδα. Υπήρχε μάλιστα και λεωφορείο που ξεκινούσε από Αθήνα με προορισμό την Goa της Ινδίας. Όλα αυτά στα τέλη της δεκαετίας του '60. Λίβανος, Ιράκ, Ιράν, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ινδία, Νεπάλ, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ ήταν οι κυριότεροι προορισμοί. Κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των χωρών ήταν η ελεύθερη διάθεση μαριχουάνας ή χασίς χωρίς τα σημερινά ταμπού, μιας και όλες είχαν μακρόχρονη ιστορία σε αυτόν τον τομέα. Όταν γύριζαν στις πατρίδες τους πάρα πολλοί έφερναν μαζί τους σπόρια από τις τοπικές ποικιλίες που είχαν δοκιμάσει. Μέχρι τότε η διαθέσιμη μαριχουάνα στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η ποικιλία που αποκαλούμε σήμερα Sativa. Όλη η μαριχουάνα που εισαγόταν, λαθραία, ήταν κυρίως απ' το Μεξικό, την Κολομβία και την Καραϊβική. Η εισαγωγή των ποικιλιών από Αφγανιστάν και Πακιστάν (την γενικότερη περιοχή του Ινδο-Καυκάσου, Hindu Kush) που ανήκουν στην «ποικιλία» που αποκαλούμε σήμερα Indica έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από όλη την κοινότητα των καλλιεργητών κάνναβης.
Το κλίμα των Ηνωμένων Πολιτειών (με εξαίρεση τη Φλόριντα) δεν ήταν κατάλληλο ώστε να ωριμάσουν μέχρι τέλους οι ποικιλίες από Μεξικό, Κολομβία και Καραϊβική. Αντίθετα οι ποικιλίες απ' τον Ινδοκαύκασο προλάβαιναν να ωριμάσουν και έμεναν κοντύτερες σε σχέση με τις προϋπάρχουσες, και έτσι ξέφευγαν και απ' την κατασκοπεία των ελικοπτέρων.
Επιπλέον αυτές οι ποικιλίες είχαν ένα πάρα πολύ έντονο άρωμα που έμοιαζε με την μυρωδιά του ασβού, χαρίζοντας τους το όνομα "Skunkweed". Τη δεκαετία του '70 στην Καλιφόρνια, ο επονομαζόμενος Sam the Skunkman, έφτιαξε και πουλούσε σπόρια από την ποικιλία Skunk 1. Εδώ πολλοί γουρλώνουν τα μάτια και λένε «πως το έφτιαξε»; Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν ότι ένα φυτό κάνναβης από το Μεξικό μπορεί να διασταυρωθεί με ένα άλλο από το Αφγανιστάν κλπ ; Όπως ακριβώς οι ντομάτες που καλλιεργούμε είναι διασταυρώσεις από παλιότερες ποικιλίες ντοματιών (ενδογενών και ξένων).
Το Skunk 1 ήταν μια διασταύρωση από Μεξικανικά, Κολομβιανά και Αφγανικά σπόρια και προέκυψε με τις ίδιες τεχνικές που χρησιμοποιούν οι βοτανιστές εδώ και εκατοντάδες χρόνια για να αναπτύξουν μια διαφορετική ποικιλία ντομάτας, αγγουριού, πατάτας, που θα έδινε περισσότερη ποσότητα, μεγαλύτερους και ποιοτικότερους καρπούς και κυρίως που θα ήταν ιδανική για ένα συγκεκριμένο κλίμα. Συνεπώς ούτε γενετικές τροποποιήσεις έγιναν, ούτε «χημικά» χρησιμοποιήθηκαν, ούτε ο ΕΤ άφησε σπόρια πίσω του πριν μας αφήσει για να πάει στο σπίτι του ...
Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή. Το κλίμα ανοχής που υπήρχε τη δεκαετία του '70 στις Ηνωμένες Πολιτείες έδωσε τη θέση του σε ένα καινούργιο συντηρητισμό τη δεκαετία του '80 και οι καλλιεργητές κάνναβης βρίσκονταν υπό διωγμό. Αντιθέτως στην Ολλανδία είχαν αρχίσει να μπαίνουν τα θεμέλια των «εταιριών σπόρων». Το Skunk 1 έγινε αμέσως το νο1 καθώς ήταν το μόνο σταθερό υβρίδιο σε σπόρο εκείνη την εποχή. Πολλές εταιρίες άνοιξαν από τη δεκαετία του '80 μέχρι σήμερα και καθεμιά ανέπτυξε την δική της εκδοχή του Skunk, με τους περισσότερους να επικεντρώνονται στην Indica πλευρά του υβριδίου. Μέχρι και σήμερα σχεδόν το 50% των ποικιλιών που πωλούνται από Ολλανδικές εταιρίες σπόρων περιέχουν Skunk 1 στην γενεαλογία τους.
Άλλες γνωστές ποικιλίες που ήρθαν στην Ολλανδία από τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι: Original Haze, Afghani 1, Hindu Kush, California Orange, Early Girl, Hawaiian Indica, Northern Lights, Big Bud, Hash Plant, G-13, Bubblegum.
Δείτε τις ποικιλίες κάνναβης σαν τις ποικιλίες των αμπελιών. Άλλο κρασί δίνει το Merlot, άλλο το Tokaji, άλλο το Cabernet Sauvignon.
Εάν δεν σου αρέσει το Merlot, δεν το πίνεις. Προτιμάς κάτι άλλο.
Αν δε σου αρέσει τίποτα από όλα, πίνεις ρετσίνα, δαιμονοποιείς τα "ξένα" εμφιαλωμένα και αναπολείς πόσο καλά κρασιά είχαμε τον παλιό καλό καιρό ...
Greek Cannabis Society''
http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=364852186&blogID=392800654
KoiliaSamprela
11-12-2009, 14:04
ρισπεχτ στον ΜινΜΙΝ :)
iorulezz
11-12-2009, 14:25
Σ' αυτά που είπε ο μινμιν να συμπληρώσω ότι αντίστοιχη δουλειά έγινε στην Αγγλία την ίδια περίοδο η οποία κατέληξε στην ποικιλία Cheese ή Exodus Cheese, η οποία όμως μην καταφέροντας να αποκτήσει σταθερή παραγωγή σπόρων διακινείται απ' το 70 (ίσως είναι πιο παλιό από το skunk #1) σαν κλώνος. Στις αρχές του 90 επανεφευρέθηκε από Ολλανδούς σαν σπόρος, οι οπαδοί του όμως υποστηρίζουν ότι υπάρχει σημαντική διαφορά με τον αρχικό κλώνο.
Τώρα όσον αφορά το πως παράγονται οι καινούριες ποικιλίες στις μέρες μας, αυτό είναι αντικείμενο έρευνας από μεγάλες ομάδες και χρήσης τελευταίων τεχνολογιών. Πληροφίες για εδώ από Greenhouse Seeds, καθώς είναι η πιο high-tech εταιρεία στο χώρο.
http://greenhouseseeds.nl/shop/images/franco_web.jpg
metamelia3
11-12-2009, 14:40
εμένα πάντως δεν με νοιαζει αν ειναι χημικο, βιολογικο ή οικιακής οικονομίας το σκανκ, σοκολατιτσα παιδια!
σοκολατα εχεις κι απο το σκανκ
αλλα κι απο το καθε δεντρο και μπορει να ειναι και κιουσπα...δεν εχει να λεει
Καλησπερα, ειμαι καινουρια σε αυτο το φορουμ και θα ηθελα παρακαλω να μου πειτε αν ειναι νομιμο στην ελλαδα να εισαγει κανεις σπορους κανναβης απο online shops του εξωτερικου και αν οχι τι κυρωσεις υπαρχουν και γενικοτερα αν μπορειτε να μου πειτε την νομοθεσια που επικρατει στην ελλαδα σε οτι αναφορα την κανναβη. ευχαριστω πολυ!
Καλησπερα, ειμαι καινουρια σε αυτο το φορουμ και θα ηθελα παρακαλω να μου πειτε αν ειναι νομιμο στην ελλαδα να εισαγει κανεις σπορους κανναβης απο online shops του εξωτερικου και αν οχι τι κυρωσεις υπαρχουν και γενικοτερα αν μπορειτε να μου πειτε την νομοθεσια που επικρατει στην ελλαδα σε οτι αναφορα την κανναβη. ευχαριστω πολυ!:-|
Σ' αυτά που είπε ο μινμιν να συμπληρώσω ότι αντίστοιχη δουλειά έγινε στην Αγγλία την ίδια περίοδο η οποία κατέληξε στην ποικιλία Cheese ή Exodus Cheese, η οποία όμως μην καταφέροντας να αποκτήσει σταθερή παραγωγή σπόρων διακινείται απ' το 70 (ίσως είναι πιο παλιό από το skunk #1) σαν κλώνος. Στις αρχές του 90 επανεφευρέθηκε από Ολλανδούς σαν σπόρος, οι οπαδοί του όμως υποστηρίζουν ότι υπάρχει σημαντική διαφορά με τον αρχικό κλώνο.
Τώρα όσον αφορά το πως παράγονται οι καινούριες ποικιλίες στις μέρες μας, αυτό είναι αντικείμενο έρευνας από μεγάλες ομάδες και χρήσης τελευταίων τεχνολογιών. Πληροφίες για εδώ από Greenhouse Seeds, καθώς είναι η πιο high-tech εταιρεία στο χώρο.
http://greenhouseseeds.nl/shop/images/franco_web.jpg
Καλησπερα, ειμαι καινουρια σε αυτο το φορουμ και θα ηθελα παρακαλω να μου πειτε αν ειναι νομιμο στην ελλαδα να εισαγει κανεις σπορους κανναβης απο online shops του εξωτερικου και αν οχι τι κυρωσεις υπαρχουν και γενικοτερα αν μπορειτε να μου πειτε την νομοθεσια που επικρατει στην ελλαδα σε οτι αναφορα την κανναβη. ευχαριστω πολυ!
ikonoklast
31-01-2010, 17:18
Και τι το πέρασες εδώ μωρή πρεζού;
dopefiend
31-01-2010, 17:19
bot του χρυσοχοιδη, μη μπζαρωνετε
Cookie Monster
31-01-2010, 17:25
Καλησπερα, ειμαι καινουρια σε αυτο το φορουμ και θα ηθελα παρακαλω να μου πειτε αν ειναι νομιμο στην ελλαδα να εισαγει κανεις σπορους κανναβης απο online shops του εξωτερικου και αν οχι τι κυρωσεις υπαρχουν και γενικοτερα αν μπορειτε να μου πειτε την νομοθεσια που επικρατει στην ελλαδα σε οτι αναφορα την κανναβη. ευχαριστω πολυ!:-|
Απελπίστηκε η σερένα
nikolasfluxus
31-01-2010, 17:50
νομοθεσία,συνοπτικά http://mastouria.informe.com/e-u-i-a-i-i-dt59.html
νομολογιακά,για κάνναβη οι κυρώσεις είναι πάντα πιο επιεικείς.
για σπορους δεν ξέρω,αλλά δεν ελέγχονται οι μεταφορές,δεν έχω ακούσει να έχουν πιάσει κάποιον.
rat_poison
31-01-2010, 19:26
Ξέρει κανείς ποιο είναι το νομικό στάτους της σάλβια (όχι του φασκόμηλου, ε;) στο Ελλάντα;
νόμιμον δε, αν σε πιάσουν να κουβαλάς όμως θα φάς όλη την ταλαιπωρία μέχρι να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας
rat_poison
31-01-2010, 20:05
νόμιμον δε, αν σε πιάσουν να κουβαλάς όμως θα φάς όλη την ταλαιπωρία μέχρι να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας
Παίζει και να σου φορτώσουν και τίποτα μια που σε μαζέψαν, ή πολύ Conspiracy Theory το σενάριό μου;
ikonoklast
31-01-2010, 20:13
Πιες τη σαλβια πριν σε μαζέψουν και πεισε τους ότι είσαι ελέφαντας. That's a challenge.
rat_poison
31-01-2010, 20:15
Ή να τους πείσω αυτούς ότι είναι ελέφαντες.
The Begging Shaman
31-01-2010, 21:08
γουατ ιζ σαλβια?
ποστ γουικι εντ ντάι (τα διαβασα τα γουικια τωρα θελω inside info)
Shadowking
31-01-2010, 21:09
τι είναι σάλβια;
rat_poison
31-01-2010, 21:11
10 λεπτά στο διάστημα
Shadowking
31-01-2010, 21:13
για πείτε.
ακαδημαικά πάντα.
ψυχοτροπο...δυνατο...σε στελνει για κανα 5λεπτο μεχρι οσο βαστας
βαλε στο τιουμπ να δεις...εχει πραμα
Shadowking
31-01-2010, 21:18
βασικά μου έκανε αίσθηση το ότι είναι νόμιμο.
anyway, δεν κάνω εγώ τέτοια είμαι σοβαρός κομμουνιστής.
(καλό φαίνεται).
The Begging Shaman
31-01-2010, 21:21
παραισθησιογονο ή ψευτοπαραισθησιογονο?
καργα
http://www.viddler.com/explore/420MadnessDotCm/videos/7/
rat_poison
31-01-2010, 21:25
Λέγεται και diviner's sage.
Το φασκόμηλο του μάντη. Περιγραφικόν.
Shadowking
31-01-2010, 21:38
απλά, πως ουσία που είναι τιγκα παραισ8ησιογόνα, είναι και νόμιμη.
πουντοκρατος;
και το μοσχοκαρυδο σε μεγαλη ποσοτητα ναρκωτικο ειναι,αλλα ειναι νομιμο
ikonoklast
31-01-2010, 21:54
Απλώς δεν την ξέρουνε.
rat_poison
31-01-2010, 21:58
Νομίζω και το μέσα της φλούδας της μπανάνας είναι. Κάπου το'χα δει στο Anarchist's Cookbook, αλλά μου φαίνεται ότι δεν αξίζει επ'ουδενί τη διαδικασία.
Νομίζω και το μέσα της φλούδας της μπανάνας είναι. Κάπου το'χα δει στο Anarchist's Cookbook, αλλά μου φαίνεται ότι δεν αξίζει επ'ουδενί τη διαδικασία.
''εσυ'' παντως υπαρχεις στην μελιτζανα
δεν θυμαμε αν ειναι στην φλουδα η στην ψιχα
Sotos_The_Tequiler
31-01-2010, 22:08
καργα
ψιλομούφα μυρίζομαι για το βιντεάκι
Shadowking
31-01-2010, 22:37
το anarchist's cookbook λέει και να γλύψεις παραισ8ησιογόνους φρύνους.
οντοπικ, έχω καπνίσει φλούδια απο φυστίκια παρακινημένος από την ίδια πηγή.
Μαλακία.
antimusic
31-01-2010, 22:38
αν είναι αλατισμένα δεν πιάνει.
rat_poison
31-01-2010, 22:40
Eξ' ου και το νομίζω. Έχεις δίκιο, ένα απλό γκούγκλισμα απέδειξε ότι είναι μούφα.
Shadowking
31-01-2010, 22:43
αυτό με τα βατράχια παίζει να λέει πάντως ;p
auto den ekane k o souiters stous agriemenous anapirous?
Drumsick
31-01-2010, 23:55
πουντοκρατος;
Είναι νόμιμη επειδή προορίζεται για χρήση σαν αφέψημα, με αντισηπτικές ιδιότητες. Πολύ καλή για γαργάρες επίσης. Μάλιστα κυκλοφορεί ανα την ευρώπη σε φακελάκια, σαν το τσάι. Τυχαίνει όμως να είναι παραισθησιογόνα όταν καπνίζεται.. τι να κανς.
νομοθεσία,συνοπτικά http://mastouria.informe.com/e-u-i-a-i-i-dt59.html
νομολογιακά,για κάνναβη οι κυρώσεις είναι πάντα πιο επιεικείς.
για σπορους δεν ξέρω,αλλά δεν ελέγχονται οι μεταφορές,δεν έχω ακούσει να έχουν πιάσει κάποιον.
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση , βλεπεις οι αλλοι με δουλευουν...no problem παιδια,..απλα ηθελα οποιος ξερει το οτιδηποτε σε οτι εχει να κανει με την εισαγωγη μεσω internet ,λιγων σπορων απο το εξωτερικο και αν μπορειτε να μου προτεινεται και καποιο αξιοπιστο( οσο μπορει να το πει κανεις αξιοπιστο) site για την αγορα αυτων.
δεν εχω επαφες με ατομα που κανον χρηση καναβης οποτε μοθ ειναι πολυ δυσκολο να βρω.Δεν μιλαω για μεγαλη ποσοτητα, αλλα για 2-5 σπορους, πιο πολυ ειναι η περιεργια παρα κατι αλλο, ευχαριστω πολυ και παλι...
Shadowking
01-02-2010, 00:55
αυτός δεν είναι ο ξήγας,
ο χρυσοχοίδης είναι.
αυτός δεν είναι ο ξήγας,
ο χρυσοχοίδης είναι.
συγνωμη αλλα σε μενα απευθυνεσε??
Shadowking
01-02-2010, 00:58
όχι μίλαγα με τον μιχάλη msn.
όχι μίλαγα με τον μιχάλη msn.
οποτε κανεις απο σας δεν ξερει κατι παραπανω για το θεμα που ανεφερα???please?
Shadowking
01-02-2010, 01:05
νταξει κομμένη η πλάκα.
στο παρακάτω site θα βρεις ότι χρειάζεσαι:
www.cannabis.com (http://www.astynomia.gr)
Cookie Monster
01-02-2010, 01:20
Αμάν μωρή σερένα πια.
enitharmon
01-02-2010, 01:51
ποια περιέργεια;
θα τους παραγγειλεις και μετα θα τους φυτέψεις. αμα φυτρώσουν είναι νόμιμο θαρρείς;
σερενα εχεις κανα συναδελφο στην τροχαια πειραια να σβησω μια κληση?
rat_poison
01-02-2010, 02:15
auto den ekane k o souiters stous agriemenous anapirous?
Αγιαχουάσκα νομίζω, αλλά I'll get back to you on that. Έχω το βιβλίο δανεισμένο και δεν μπορώ να ψάξω άμεσα.
Drumsick
01-02-2010, 07:45
Άλλη ιστορία η αγιαχουάσκα.. Μη την μπλέκετε με σάλβιες και φουντίτσες!
ποια περιέργεια;
θα τους παραγγειλεις και μετα θα τους φυτέψεις. αμα φυτρώσουν είναι νόμιμο θαρρείς;
tτο ξερω οτι απαγορευεται η καλλειεργια, εγω ρωτησα μονο για σπορους ρε παιδια,τιποτε παραπανω....οποτε ξερει κανεις τι παιζει για τους σπορους και μονο? απαγορευεται να τους εχεις?? παρακαλω απαντηστε μου ευχαριστω
neverdie
01-02-2010, 11:52
Στο Άμστερνταμ, σε ένα μαγαζί με τουριστικές παπαριές είχε φακελάκια με σπόρους και η υπάλληλος με διαβεβαίωσε ότι μπορώ να τους μεταφέρω στην χώρα μου.
Δεν ξέρω αν αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις προς υπεράσπιση σου σε δικαστήριο.
ikonoklast
01-02-2010, 13:47
σερενα, γιατί θέλεις να κάνεις χρήση ναρκωτικών ουσιών; Θέλεις να το κουβεντιάσουμε; Νιώθεις μόνη; Νιώθεις αποξενωμένη και απογοητευμένη; Έχεις φίλους; Πόσα κιλά είσαι; Πηδιέσαι καθόλου αβέρτα;
Phantom Duck
01-02-2010, 17:33
DzZRFvJHw80
phthoggon
01-02-2010, 17:42
καργα
καλάναι, να σας υπενθυμίσω και αυτό
ulAlT2b5FLY
(για ακαδημαϊκούς λόγους πάντα)
antimusic
01-02-2010, 17:56
βέβαια και στις δυο περιπτώσεις οι τριγύρω μαλάκες αντί να προσπαθήσουν να τους ηρεμήσουν κάθονται και τους κοιτάνε ή κάνουν τα πράγματα χειρότερα.
για το αν ειναι μουφα τα βιντεα μπορειτε να δειτε πολλα ακομα googlαρωντας απλα
για το αν σας φαινετε ''υπερβολικο'' το τριπαρισμα τους σε σχεση με αλλα βιντεα τοτε σας παραπεμπω στο Κολαση και Παραδεισος του Huxley
rat_poison
01-02-2010, 18:07
Άλλη ιστορία η αγιαχουάσκα.. Μη την μπλέκετε με σάλβιες και φουντίτσες!
Το διάβασες εκεί που ρωτάει: "τι έκανε ο Switters?"
Sotos_The_Tequiler
01-02-2010, 19:02
ΟΚ φθόγγε :-D νταξ... ο τύπος σάλταρε εντελώς, πάλι καλά που δεν πνίγηκε με τα καλώδια
Shadowking
01-02-2010, 19:08
καργα
καλάναι, να σας υπενθυμίσω και αυτό
ulAlT2b5FLY
(για ακαδημαϊκούς λόγους πάντα)
που είναι η πλάκα στο παραπάνω;
Sotos_The_Tequiler
01-02-2010, 19:11
καμία πλάκα...
τραγικότης θα λεγα
Drumsick
01-02-2010, 19:22
Αληθινότατο το κόβω αυτό.
Shadowking
01-02-2010, 19:28
ντα3ει "πάλι καλά που πήρε και τα αντιψυχωτικά του πριν"
...
phthoggon
01-02-2010, 19:45
καλά ναι ο τύπος είναι ήδη βαρεμένος, για αυτό βγήκε έτσι. Μη παίρνετε ιδέες πάντως [/disclaimer], αυτό που κάπνισε ο τυπάς είναι 100χ και φυσικά στα ίντερνετς αυτό που βρίσκεις λίγκαλ είναι απειροελάχιστο συγκριτικά (άσε που θα σας βρούμε με μερικά εκατομμύρια εγκεφαλικά κύτταρα λιγότερα)
αυτο με τα νεκρα εγκεφαλικα κυτταρα πρεπει να σταματισει ε?
ειναι κριμας να λεμε παπαριες περιοδικων
Sotos_The_Tequiler
03-02-2010, 22:48
αυτο με τα νεκρα εγκεφαλικα κυτταρα πρεπει να σταματισει ε?
ειναι κριμας να λεμε παπαριες περιοδικων
θέλουμε όλη την αλήθεια θείο, λέγε τι ξέρεις
rat_poison
03-02-2010, 22:56
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/4286435.stm
katwrimos
15-02-2010, 21:05
GAMOTO!!! Diladi ego pou gyrizo ti souidia me to souperskank krymeno se eidika diamorfomeni krypti kato apo to xeirofreno den eimai alani kai megalo prezontileri??
Tsampa tosa oneira... :(
ViPeRMaN
17-02-2010, 15:52
πουντοκρατος;
Είναι νόμιμη επειδή προορίζεται για χρήση σαν αφέψημα, με αντισηπτικές ιδιότητες. Πολύ καλή για γαργάρες επίσης. Μάλιστα κυκλοφορεί ανα την ευρώπη σε φακελάκια, σαν το τσάι. Τυχαίνει όμως να είναι παραισθησιογόνα όταν καπνίζεται.. τι να κανς.
κάπου χασατε τη μπάλα νομιζω.
άλλη η salvia που ειναι για εφεψηματα και ταλλα που λες και αλλη η salvia DIVINORUM που γουστερνεις ενίοτε.
επι του θεματος,η διβινορουμ νομιζω οτι βρισκετε ηδη στη λιστα ελεγχομενων ουσιων οποτε shadowking μην αγχωνεσαι,το κρατος νοιαζεται για σενα.
επισης αυτο με της μπανανες μην το κανετε.
ρωτηστε κ τον κανσερ.
φειλ.
Drumsick
17-02-2010, 16:38
άλλη η salvia που ειναι για εφεψηματα και ταλλα που λες και αλλη η salvia DIVINORUM που γουστερνεις ενίοτε.
Α ναι? :oops:
Καλά που δεν καπνίσαμε τα φακελάκια λοιπόν!
rat_poison
17-02-2010, 19:20
inb4
Η κανονική σάλβια είναι το φασκόμηλον ελληνιστί. Sage.
Aυτή που δαγκώνει είναι η salvia divinorum, ή diviner's sage.
Sotos_The_Tequiler
06-06-2010, 22:37
το πουλάνε και χύμα ρε :P wtf
http://www.magikamanitaria.com/product/SalviaDivinorum5x.aspx
eleos me foitites pou paragelnoun ''legal highs''. den eiste katholou koul.
Γιατί άλλωστε είναι και τρομερά δύσκολο πλέον να βρεις illegal highs και να σαι coll
den itan auto to point mou.
Sotos_The_Tequiler
07-06-2010, 18:25
Ποιοί "φοιτητές" ακριβώς και για ποιές παραγγελίες μιλάς... και πού είναι το "έλεος" ακριβώς;
Αν είναι να κάνεις point κάντο σωστά και για μας τους χαζούς.http://i.imgur.com/6zTyr.jpg γκαχού
iorulezz
03-07-2010, 17:46
Californication
http://articles.latimes.com/2010/mar/25/local/la-me-marijuana-initiative25-2010mar25
themisomagos
21-08-2010, 12:45
-
salvation
21-08-2010, 14:42
O 2oς τυπος στο βιντεο με τη Salvia ειναι σιγουρα καθυστερημενος και σχιζοφρενης. Τα effects της ενισχημενης salvia δεν εχουν καμμια σχεση με τα βιντεοζ. Απο 40Χ και πανω ουτως ή αλλως γειωνεσαι και δεν κουνιεσαι για κανενα λογο.
ikonoklast
21-08-2010, 23:25
friendly addition η ταινία αυτή:
http://www.imdb.com/title/tt1039647/
παρακαλώ τα μέλη της κνε/κκε που καπνιζουν σα φουγαρα ή και αλκοολικοι αλλα δεν το παραδεχονται να ξεστραβωθουν λιγο και να μην προτρεξουν να χαρακτηρισουν το ντοκυμαντερ φερεφωνο της καπιταλιστικης μικροαστικης κοινωνιας.
μπλιαχ
Η ύπαρξη αλκοολικών καπνιστών κνιτών δεν εμποδίζει το ντοκιμαντέρ από το να είναι για το μπούτσο και όλους τους legalize μικροαστάρες του κερατά.
themisomagos
22-08-2010, 00:27
-
το μονο ντρογκι που δεχετε το κομμα ειναι ο ιντερνες μαλλον
ικονοκλαστ ανευ πλακας το ποστ σου ειναι κλοπυ πεηστ απο το phorum...μονο που εκει το εκανε ενας φασισταςσε θρεντ για την μπουγατσα!!!!
ikonoklast
22-08-2010, 02:05
Μη μπερδευόμαστε σύντροφοι! Προφανώς και είμαστε με την αποποινικοποίηση (του χόρτου πολύ γρήγορα, για τα σκληρά μάλλον όχι αλλά ας πούμε ότι είναι ανοιχτή κουβέντα). Αυτό που λέω στο ποστ μου είναι ότι οι χαριτωμένοι τζιβάτοι legalize ανύπαρκτοι τύποι που προσπαθούν να υπερτονίσουν την σημασία της αποποινικοποίησης και να ανάγουν το ζήτημα σα σουπερ-προτεραιότητα της συγκυρίας και τρέχουν και το πιέζουν και το κουράζουν (και η πουτάνα λούζεται) είναι μικροαστούληδες, καλά παιδιά συνήθως με έναν χαζό πολύ χαζό φετιχισμό με το παράνομο και τις απαγορεύσεις. Πίνω το χόρτο μου, ωραίο είναι, πιθανώς αν ήταν νόμιμο να το έβρισκα καλύτερο, πιο εύκολα και πιο φτηνά, έχω πολλά περισσότερα προβλήματα σα προτεραιότητα όμως να λύσω πρώτα απ' αυτό. Κι εσείς φαντάζομαι, ποιός θα σου πει το αντίθετο αλήθεια;
cybernaut
22-08-2010, 02:28
πιο εύκολα και πιο φτηνά,
σε περιπτωση αποποινικοποιησης, πιο ευκολα ισως, πιο φτηνα με τιποτα ! οποτε ας μεινει οπως ειναι .. !
έχω πολλά περισσότερα προβλήματα σα προτεραιότητα όμως να λύσω πρώτα απ' αυτό. Κι εσείς φαντάζομαι, ποιός θα σου πει το αντίθετο αλήθεια;
e tote as kanoume toumpeki kai as min asxoleitai kaneis me to zitima.
ki as perimenoume na lithoun ta sovarotera provlimata -gelio spyrou kalogirou-
σε περιπτωση αποποινικοποιησης, πιο ευκολα ισως, πιο φτηνα με τιποτα ! οποτε ας μεινει οπως ειναι .. !
stin ispania einai nomimo kai kanei meso oro 5 eu to g, safestata poiotites pou edw 8a tis ebriskes se timi gama ta.
και τρέχουν και το πιέζουν και το κουράζουν (και η πουτάνα λούζεται)
:!:
Dragonlord
22-08-2010, 17:56
α, γι'αυτό στάζει;
αντι αποποινικοποίηση ειμαστε
λευτερια στους βαπορες
cybernaut
26-08-2010, 17:41
stin ispania einai nomimo kai kanei meso oro 5 eu to g, safestata poiotites pou edw 8a tis ebriskes se timi gama ta.
στην ισπανια δεν το αγοραζεις φορολογημενο.. στην ολλανδια μεσο ορο εχει τουλαχιστον 10 Ε , οσων αφορα στην ποιοτητα ομως δεν διαφωνω
Shadowking
28-08-2010, 13:34
στην ισπανια δεν το αγοραζεις φορολογημενο.. στην ολλανδια μεσο ορο εχει τουλαχιστον 10 Ε , οσων αφορα στην ποιοτητα ομως δεν διαφωνω
Ο Πλεύρης τι έχει να πει για αυτό;
LokiTricksterGod
28-08-2010, 13:35
για δες τι γίνεται στην Καλιφόρνια. (http://en.wikipedia.org/wiki/Prop_19)
cybernaut
31-08-2010, 05:26
Ο Πλεύρης τι έχει να πει για αυτό;
[λοιπον μην πειτε παλι δεν βγαινει νοημα, τι κατεβατο ειναι αυτο, γιατι να το διαβασω, ο,τι βγει, απλα προσπαθηστε λιγο περισοτερο οσοι κ αν θελετε!]
τι σόι ηλιθια ειρωνια ειναι αυτη δεν καταλαβαινω, μιας κ το θιγεις παντως, σε εναν υποθετικο διαλογο μαζι του θα ηταν απο τα πρωτα πραγματα προς συζητηση..(για αυτο ειπα κ για τους οικοδομους στο αλλο θρεντ, δεν αρνειται τον διαλογο με κανεναν-ουτε με τσιγγανους ουτε με γυφτους, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ελευθερου λογου, κατι κωστακηδες κ παγκαλακηδες, προσπαθησε να μιλησεις εστω κ μια φορα στην ζωη σου με εναν δημαρχο-υπουργο-νομαρχη, εσυ μπορεις να υποστηριζεις τον χοντρο εβραιο που αρνειται ΚΑΝ να συζητησει μαζι του, που με συμμαχο το σαπιο πολιτικο συστημα κ την ελλειψη θαρους κ παιδειας των απλων πολιτων (ολοι ενοχοι ειμαστε) μετονομαζει την λεωφορο ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ σε λεωφορο .... καραμανλη (ΜΠΟΙΝΓΚ!) που ονομαζει κεντρικες πλατειες της πρωτευουσας Κωδριγκτονως (ψαξτε να βρειτε αν δεν ξερετε ποιος ηταν ο Kodrigton) κανει τα παιδια στα σολεια να μισουν τα αρχαια ελληνικα - τον σπουδαιοτερο κωδικο που εχει εφεθρει ποτε ο ανθρωπινος νους)δεν εχει κοτσια να συζητησει οχι μονο επειδη σκεφτεται μονο τι θα φαει κ πως θα κοροιδεψει k πως θα πει 'δεν γαμιεσαι πρωι πρωι' σε καναν δημοσιογραφο, αλλα και επειδη θα χασει κατα κρατος κ επειδη εχει ατομακια ΓΙΔΙΑ σαν κ σενα (απ οσο μπορω να καταλαβω Ε) που τον δικαιολογουν κ τον στηριζουν κ γιαυτο μας αξιζει-
Λοιπον ειναι αντιθετος στην αποποινικοποιηση κ λαθος του (ξαναλεω πως οπουδηποτε εκφραζομαι ετσι μπορειτε απλα να βαζετε μπροστα ενα τεραστιο "ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ:") μιλαει για κατι που δεν κατεχει ! δεν ξερει καν τι ειναι κ εχει κ αποψη.. (αλλα τουλαχιστον καταφερεται εναντια του χριστιανισμου, λιγοι πολιτικοι εχουν τα κοτσια να το κανουν, αλλο θεμα αυτο παλι)
Υποπιπτει στο ιδιο λαθος των 'αντιπαλων' του.. τον εφαγε κ αυτον η προπαγανδα σ αυτο το ζητημα, απο την αλλη, αποψη του κ καλα ξηγιεται. εσυ τι εχεις να μας πεις γιαυτο ?
βλεπω λοκι τι γινεται, αλλα δυσκολο να περασει ο νομος απο τον Ομπαμα
cybernaut
31-08-2010, 05:39
btw, μαλακια μου που καταφερομαι σε προσωπικο επιπεδο εναντιον σου - δεν ειμαι εναντίων κανενος στην τελικη, ουτε την εχω δει κανας αφυπνησμενος που προσπαθω να ξυπνησω καναν αλλον- αλλα ξαναλεω, εμενα μου φαινεται πως αν στην φαση που ειμαστε (εβραιους να πανυγηριζουν για τον θανατο τουρκων κ να γενικοτερα να κανουν αυτα τα αισχη, bush κ διδυμους πυργους, αμερικανους που η μονη τους διεξοδος ειναι ο στρατος, κλπ κλπ κλπ) κ στον αντποδα τις ιδεες του Πλευρη (ελληνισμος, ελευθερη γνωση, αρχαια ελληνικα ιδανικα) ε, πολυ ευκολα διαλεγω το 2ο
enitharmon
31-08-2010, 13:27
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι, γιατι έχεις αυτά τα δύο μόνο ως επιλογές
DannyCarey
31-08-2010, 13:58
I don't think that marijuana should be legal.
It should be mandatory.
Bill Hicks
rage for order
31-08-2010, 14:00
Ο Ψαριανός τι έχει να πει για αυτό;
cybernaut
31-08-2010, 14:06
οτι η ποινικοποιηση ειναι μαφιοζικη κ αμερικανικη εφευρεση. μαγκια του
03-10-2010, 13:21
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=209396
http://www.youtube.com/watch?v=RdMetjy2aWs&feature=player_embedded
asimoulis
25-10-2010, 17:09
ο ίδιος ψιλικατζής έχει τραβήξει και το παρακάτω σκηνικό. βαλτιμόρη έχουμε γίνει σε λέω. η αμεσότητα του πλάνου γαμάει.
_uO4k0AGGlw
nikolasfluxus
25-10-2010, 17:23
το ψιλικατζίδικο του Τζίμη είναι στον Δενδροπόταμο Μενεμένης στην δυτική θεσσαλονίκη,όπου ένας στους δύο κατοίκους είναι ζάκι,το 85% αναλφάβητοι.
ένα καταπληκτικό ντοκουμέντο by noulis:
http://www.youtube.com/watch?v=_pmfCrYWfzs
http://www.youtube.com/watch?v=E77VRHjRbKY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=wARUZV86LVs&feature=related
βεβαια,ειναι να απορεις πως δεν τον βρηκαν σε κανα χαντακι...αρειανος αφου
themisomagos
04-11-2010, 23:46
-
ikonoklast
05-05-2011, 09:59
http://www.youtube.com/watch?v=r9oNuHdcCwQ
Παρ'το να το 'χεις. (Είμαι μαζί τους σε όλα).
Shadowking
05-05-2011, 11:51
Tα λέει σωστά ο σύντροφος ΒΛΑΚΟΥΤΣΟΣ.
Phantom Duck
05-05-2011, 14:10
διάφορες μη κυβερνητικές οργανώθησεις
Dragonlord
05-05-2011, 16:13
η κνε δεν είναι ενάντια σε οτιδήποτε τρώει χρόνο από την αφισοκόλληση;
House Of Low Culture
11-05-2011, 04:36
Blaxoutsos got chinese eyes..Οργανωθήσεις delivers!
House Of Low Culture
11-05-2011, 04:38
σκατά αισθητικά, αλλά πόσο γαμάει το άβαταρ μου..
nikolasfluxus
11-05-2011, 19:12
όσο τρισάθλιοι είναι οι Soberphobia περίπου
nai alla
http://www.youtube.com/watch?v=djK1VeVb6t8&feature=related
(dinoume vash sto stixo. egw pantws gelaw)
eimaste ena apo tous arxaiologikoterous xwrous
House Of Low Culture
12-05-2011, 06:36
κι εγώ γελάω rudie. nikola, καμία σχέση με τη μπάντα πάντως. Είναι κυριολεκτικό σκίτσο.
themisomagos
12-05-2011, 15:09
-
ikonoklast
12-05-2011, 15:24
Θεμάκο Μάγε, όταν εν μέσω της λαίλαπας της χούντας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ εσύ καλείς τον κόσμο «περι άλλων να τυρβάζει» δηλαδή να ΧΑΣΙΣΩΝΕΤΑΙ στα παρτάκια/παρκάκια σου, τότε εξυπηρετείς δύο συμφεροντα: 1. Το άμεσο των ναρκοεμπόρων που μαζεύονται σαν τις μύγες σε κάθε φερόμενο ως «λεγκαλάηζ» «προτέστιβαλ» για να πουλήσουν το χασισάκι τους, τα κουμπιά τους και τον ΘΑΝΑΤΟ σε νεαρά παιδιά. 2. Το έμμεσο των ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, αυτών δηλαδή που θα επωφεληθούν απο μια νεολαία ναρκωμένη, κοιμισμένη, πεταγμένη στο χαντάκι, στο περιθώριο της ζωής να μην μπορεί να αντιδράσει απέναντι στα αντιλαϊκά αντεργατικά μέτρα και στον μεσαίωνα που της ετοιμάζουν.
Ξύπνα Θέμη! Υπάρχει ζωή μακριά από τα ναρκωτικά. Η ζωή του αγώνα και του μόχθου. Μια όμορφη ζωή.
rat_poison
12-05-2011, 15:29
πώς αποκλείει το ένα το άλλο δε μας είπες όμως
ikonoklast
12-05-2011, 15:31
λολ
The Good Son
12-05-2011, 15:32
successful troll is successful.
ikonoklast
12-05-2011, 17:15
Σύμφωνα με έρευνες, το 95% των τζιβάτων και λεγκαλαηζάτων τύπων αντί να κατέβουν σε καμιά πορεία αράζουν σπίτι με το bong τους. Το υπόλοιπο 5% είναι φρικιά ή φιλοεαακίτες φιλοσυριζαίοι, δηλαδή αριστεριστές άρα είναι το ίδιο.
Και σοβαρά, όταν ο κόσμος για να την παλέψει είναι στα ψυχοφάρμακα, είναι άνεργος 2 στους 5, φοβάται να βγει από το σπίτι του γιατί θα τον μαχαιρώσουνε, εσύ μου λες να «απαγορέψουμε τις απαγορέψεις» για να υπάρχει δικαίωμα επιλογής στη φούντα; Μαλάκες ή βαλτοί, διάλεξε!
Kaserinos
12-05-2011, 17:20
http://knowledgelost.org/wp-content/uploads/2010/02/straightedge1.jpg?w=150
νταξ δλδ επειδη την πινω να εχει μια παραπανω αφορμη να με ξεβρακωσει ο μπατσος?
mourning apocalypse
12-05-2011, 17:21
Μαλάκες.
ikonoklast
12-05-2011, 17:21
σχε είναι το μουνί της μάνας σου.
themisomagos
12-05-2011, 17:23
-
Drumsick
12-05-2011, 17:23
Tι άλλη μαλακία θα διαβάσουμε εδώ μέσα.
εντιτ: πείτε και για το υπόλοιπο 70% της νεολαίας που ΔΕΝ χασισώνεται και παρόλαυτα δεν κατεβαίνει στις πορείες γιατί προτιμά να μιλάει για μουνια και μπάλα στο FLOCAFE.
Kaserinos
12-05-2011, 17:26
http://25.media.tumblr.com/tumblr_leqj6wkVyw1qdssvqo1_500.jpg
carheart
12-05-2011, 17:28
themisomagos, αυτό που θέλουν -ελπίζω- να σου πουν είναι πως η πολιτική/κοινωνική σημαντικότητα ενός legalize fest είναι επιπέδου ποστ_αγκοραφόμπικΣι ή event των ατενίστας
εδώ ο κόσμος καίγεται
KoiliaSamprela
12-05-2011, 17:28
νταξ δλδ επειδη την πινω να εχει μια παραπανω αφορμη να με ξεβρακωσει ο μπατσος?
μόλις επιβεβαίωσες τον ικονοκλατς
Amnesiac.
12-05-2011, 17:31
Κοιτάξτε πόσο ύπουλα το φέρνει ο themisomastouromenos να μας πείσει και καλά ότι το ΣΤΑΦ είναι αθώο. Δεν επέρχεται ΘΑΝΑΤΟΣ λέει από τη χρήση κάνναβης. Λες και δε ξέρουμε πώς περνάνε τέτοια μηνύματα οι άνθρωποι του συναφιού του, ώστε να προσελκύσουν "προβληματικά" (επιτρέψτε μου την έκφραση) παιδιά και να τα εθίσουν στο χασίσι, ώστε μετά να τους πλασάρουν εύκολα χάπια, κοκαϊνη και εν τέλει ΠΡΕΖΑ.
Αυτά αλλού φιλαράκο.
ikonoklast
12-05-2011, 17:31
1. μιλαω μόνο για την κάνναβη.κουμπια και λοιπα και λοιπα μην τα αναφέρεις και μην μου πεις ότι αυτοι που πάνε μπορεί να παιρνουν και κουμπια η βαρανε πρεζες. ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ αν πετανε και στο διάστημα. Είναι ενα φεστιβάλ κατά της απαγόρευσης της κάνναβης.
Πουθενά και κανείς δε λέει κάτι τέτοιο σε κανένα legalize. Το «ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ» είναι αστείο, το να βγάζει κάποιος φράγκα πουλώντας πράμα στο φεστιβαλ σου είναι το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να σε νοιάζει αν το ζήτημα σου είναι η ελεύθερη επιλογή.
2. δεν επέρχεται ΘΑΝΑΤΟΣ από την χρηση κάνναβης.
Mάθε πότε σε τρολλάρουν, παίζει να έχω πιεί ένα καράβι μαύρο πιο πολύ απο σένα.
Τα υπόλοιπα είναι άκυρες ασυναρτησίες, ξαναδιάβασε τι ρωτάω στο προηγούμενο ποστ μου και απάντησε μου. ΒΑΛΤΟΣ ή ΜΑΛΑΚΑΣ;
themisomagos
12-05-2011, 17:38
-
ikonoklast
12-05-2011, 17:39
Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί την πίνει ήθελε να σου πει.
nikolasfluxus
12-05-2011, 17:44
πάντως διαφωνώ με την συσχέτιση φούντας-αποΐδεολογικοποίησης που έκανε ο ικόνοκλαστ.
αυτά τα άτομα με η χωρίς τη φούντα θα ήταν το ίδιο χρήσιμα και ενεργά,θα είχαν βρει κάτι άλλο να διοχετεύσουν την βλακεία τους,όπως να ξεκολλάνε τσίχλες απ'το πάτωμα,να σφυρίζουν πάνω σε ποδήλατα κλπ μην τα λέμε χίλιες φορές.
rat_poison
12-05-2011, 17:50
Σύμφωνα με έρευνες, το 95% των τζιβάτων και λεγκαλαηζάτων τύπων αντί να κατέβουν σε καμιά πορεία αράζουν σπίτι με το bong τους. Το υπόλοιπο 5% είναι φρικιά ή φιλοεαακίτες φιλοσυριζαίοι, δηλαδή αριστεριστές άρα είναι το ίδιο.
Και σοβαρά, όταν ο κόσμος για να την παλέψει είναι στα ψυχοφάρμακα, είναι άνεργος 2 στους 5, φοβάται να βγει από το σπίτι του γιατί θα τον μαχαιρώσουνε, εσύ μου λες να «απαγορέψουμε τις απαγορέψεις» για να υπάρχει δικαίωμα επιλογής στη φούντα; Μαλάκες ή βαλτοί, διάλεξε!
Εγώ λέω απαγορέψτε τις απαγορεύσεις για να μην περιθωριοποιείται ακόμα χειρότερα μία κοινωνική ομάδα ανθρώπων εξαθλιωμένων και ανάλογα με το μέγεθος και τη φύση της ουσίας εν δυνάμει βαριά άρρωστων. Ένας άλλος λόγος είναι το "πού σταματάμε με τις απαγορεύσεις" στη χρήση ουσιών που εν δυνάμει καθιστούν το άτομο κοινωνικά μη-λειτουργικό. Εν πάσει περιπτώσει, δεν ήρθαμε στον κόσμο για να επαναστατήσουμε, ήρθαμε για να ζήσουμε και να ευχαριστήσουμε τις αισθήσεις και το μυαλό μας. Μία επανάσταση που απαιτεί τόση αφιέρωση από το άτομο και το αναγκάζει να θυσιάζει την οποιαδήποτε ευχαρίστηση των αισθήσεών του δεν είναι μία επανάσταση που αξίζει να κάνεις
Στην τελική το κριτήριό μας θα πρέπει να είναι πόσο δραστήριο, ηθικό και αλληλέγγυο είναι ένα άτομο κι όχι το τι εξαρτήσεις έχει.
Κάποιος πιχί μπορεί να είναι εξαρτημένος από οικογένεια, το 24ωρο σεξ με τη φρέσκια του γκόμενα, την αναρρίχιση ή την καλαθοπλεκτική και να είναι το ίδιο κοιμισμένος και αδιάφορος κοινωνικά με τον τελευταίο σουτ-ομαγιόρ της πλατείας εξαρχείων λόγω της αφιέρωσης του στην εξάρτησή του, να τ' απαγορεύσουμε κι αυτά δηλαδή;
Και ΝΑΙ για να μπορώ να βγαίνω έξω και να πίνω ΦΟΥΝΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ. Αν δεν επιτρέψουμε όλες τις ουσίες, τουλάχιστον ένας συμβιβασμός θα μπορούσε να'ναι να εξορθολογίσουμε τα κριτήρια που αυτές απαγορεύονται
Δηλαδή δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται το αλκοόλ που σε εθίζει και μπορεί να σε σκοτώσει από υπερβολική δόση και ν' απογορεύεται το LSD που ούτε εθίζει ούτε σκοτώνει
(για να μη μιλήσω για τη φούντα)
KoiliaSamprela
12-05-2011, 17:50
http://2.bp.blogspot.com/_4s5pmFL_ZlQ/SHySzw6IIUI/AAAAAAAABKA/S5moUgawkhM/s320/cocaine+weed+cock+motivational+de+demotivational+posters.jpg
Drumsick
12-05-2011, 17:59
Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί την πίνει ήθελε να σου πει.
Σε αντίθεση με άλλα μουνιά που γίνονται ξεφτίλα με ξύδια κάθε βράδυ, συμβάλλοντας ριζικά στην Επανάσταση.
freak brother
12-05-2011, 18:10
τα λιγκαλαιζ δεν ειναι αυτα τα φεστιβαλ που πανε οι οπαδοι της μπαρτσα με τις τζιβες?
organwsou stin KNE. zise tin omorfia tou agwna.
stam and the witches
12-05-2011, 18:21
Αυτό που με εκνευρίζει με το θέμα της αποποινικοποίησης της φούντας είναι το ότι παίρνει μία ριζοσπαστική χροιά, δανείζεται πολλή φρασεολογία από την αριστερά (αλλά και τον ελευθεριακό/κλπ χώρο), μαζεύει 2-3 επιστημονικά δεδομένα τύπου Κλεάνθης Γρίβας και συντάσσει εκ του μηδενός ένα κίνημα που - ω θεοί - είναι πολιτικό.
Έλα όμως που δεν είναι, απλά μοιάζει, οπότε τζάμπα το σάλιο.
η διάφορα του πολιτικού κινήματος με το αυτό το πράγμα γύρω από την αποποινικοποίηση είναι δηλαδη ότι το πρώτο ελπίζει την ανάπλαση ενός συστήματος στο πιο φιλολαϊκό ριζικά ενώ το δεύτερο προσπαθεί να διαπραγματευτεί τα επιτρεπτά όρια διασκέδασης της μπουρζουαζίας με την εξουσία.
όσο τρισάθλιοι είναι οι Soberphobia περίπου
ΗΡΕΜΑ ΤΙΓΡΗ!
ikonoklast
12-05-2011, 18:28
Εγώ λέω απαγορέψτε τις απαγορεύσεις για να μην περιθωριοποιείται ακόμα χειρότερα μία κοινωνική ομάδα ανθρώπων εξαθλιωμένων και ανάλογα με το μέγεθος και τη φύση της ουσίας εν δυνάμει βαριά άρρωστων.
Τα λες σοβαρά αυτά; Δηλαδή να νομιμοποιήσουμε την πρέζα.
Εν πάσει περιπτώσει, δεν ήρθαμε στον κόσμο για να επαναστατήσουμε, ήρθαμε για να ζήσουμε και να ευχαριστήσουμε τις αισθήσεις και το μυαλό μας. Μία επανάσταση που απαιτεί τόση αφιέρωση από το άτομο και το αναγκάζει να θυσιάζει την οποιαδήποτε ευχαρίστηση των αισθήσεών του δεν είναι μία επανάσταση που αξίζει να κάνεις
Ratpoison ήσουν ο ίδιος που μας είχες σκοτίσει τα αρχίδια για το εισιτήριο ενίσχυσης στις αναιρέσεις και το τι υπερασπίζεσαι εδώ μου φαίνεται αστείο. Για να μην πεις και άλλες βλακείες και να μην πει και η Βαρβάρα για 80η φορά ότι είμαστε αλκόλες: Τίποτα από αυτά που λέτε δεν μπορεί να σταθεί για να υπερασπίσει ένα πανηγυράκι που δεν είναι κάτι άλλο απο τη χαρά του ντήλερ. Δεν υπάρχει καμία πολιτική διάσταση στο legalize, είναι αδύνατον να υποστηρίξει κάποιος στη συγκεκριμένη φάση να νομιμοποιηθούν τα σκληρά άρα αναγκαστικά μιλάμε αποκλειστικά για το μαύρο το οποίο πραγματικά στα παπάρια μας αν θα είναι νόμιμο ή όχι. Κανείς δεν υποστήριξε καμία απαγόρευση, η Ολλανδία και η Ισπανία είναι πολύ ενδιαφέρουσες χώρες, καταλάβετε ότι βρίσκεστε στην συγκεκριμένη Ελλάδα του 2011, σταματήστε να λέτε αρχιδιές.
Drumsick
12-05-2011, 18:46
Δεν είδα να υπερασπίζομαι κάπου το πανηγυράκι και γενικά ναι οκ, στ'αρχίδια μας η νομιμοποίηση και προφανώς δεν είναι ένα θέμα που θα έπρεπε να απασχολεί κόσμο σ'αυτή τη φάση, αλλά τέλος πάντως είναι μια γαμημένη πολιτιστική/μουσική εκδήλωση και πάνω απ'όλα ως τέτοια επαναλαμβάνεται εδω και 4-5 χρόνια.
Ξεπεράστε το και βγάλτε κι εσείς τη χολή σας σε πιο ουσιαστικά πράγματα.
Ο μόνος λόγος που πετάχτηκα σαν την πούτσα, είναι επειδή πνίγηκα στον εμετούλη μου διαβάζοντας κάτι τέτοια
Θεμάκο Μάγε, όταν εν μέσω της λαίλαπας της χούντας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ εσύ καλείς τον κόσμο «περι άλλων να τυρβάζει» δηλαδή να ΧΑΣΙΣΩΝΕΤΑΙ στα παρτάκια/παρκάκια σου, τότε εξυπηρετείς δύο συμφεροντα: 1. Το άμεσο των ναρκοεμπόρων που μαζεύονται σαν τις μύγες σε κάθε φερόμενο ως «λεγκαλάηζ» «προτέστιβαλ» για να πουλήσουν το χασισάκι τους, τα κουμπιά τους και τον ΘΑΝΑΤΟ σε νεαρά παιδιά. 2. Το έμμεσο των ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, αυτών δηλαδή που θα επωφεληθούν απο μια νεολαία ναρκωμένη, κοιμισμένη, πεταγμένη στο χαντάκι, στο περιθώριο της ζωής να μην μπορεί να αντιδράσει απέναντι στα αντιλαϊκά αντεργατικά μέτρα και στον μεσαίωνα που της ετοιμάζουν.
rat_poison
12-05-2011, 18:48
Στα @@ μου το πανηγυράκι, ούτε πήγα ούτε το σκέφτηκα να πάω. αναφέρομαι στο θέμα της χρήσης ανεξαρτήτως αυτού.
όσο για την πρέζα ναι, νόμιμη κι αυτή νόμιμα όλα, δε θα σου τη βάλουνε στο ποτό αν νομιμοποιηθεί, απλά δε θα σαπίζουνε στις φυλακές τα ζάκια
ikonoklast
12-05-2011, 19:19
Βαρβάρα, είσαι χαζή.
όσο για την πρέζα ναι, νόμιμη κι αυτή νόμιμα όλα, δε θα σου τη βάλουνε στο ποτό αν νομιμοποιηθεί, απλά δε θα σαπίζουνε στις φυλακές τα ζάκια
Εντελώς ανεδαφική άποψη. Δεν υπάρχει παράδειγμα για να μπορείς να την στηρίξεις, δεν γίνεται να μη μιλάς καν για στάδια προσαρμογής του μέτρου, δεν υπάρχει συζήτηση για κάτι τέτοιο όταν δεν υπάρχει συζήτηση για απεξάρτηση/καταστολή, δεν μπορείς να υπολογίσεις τι ακριβώς θα σημαίνει μια ελεύθερη αγορά πρέζας, μιλάς για φυλακές και δεν έχεις συναίσθηση του τι Χ Α Ο Σ επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Αθήνα με διακίνηση και πρεζάκια. Όλα αυτά είναι τεράστιες κουβέντες και για να επιστρέψουμε, επειδή εγώ πόσταρα το βίντεο με τον κνιτάκο και το λεγκαλάηζ άρα δε μιλάω για ασυνάρτητες γενικούρες για απαγορεύεσεις μιλάω για το πολύ συγκεκριμένο πανηγύρι: Ούτε καν αυτή τη συζήτηση δεν προάγει και δεν είχε ποτέ σκοπό έτσι κι αλλιώς για τους λόγους που ανέφερα.
Drumsick
12-05-2011, 19:32
Κι εσύ μαλάκας, ας μην το κάνουμε θέμα.
ikonoklast
12-05-2011, 19:48
Καλά, ξαναζήτα μου ψιλά...
H apagoreush einai prostateutikh dld?
ikonoklast
12-05-2011, 19:50
Η απαγόρευση στις ηλίθιες ερωτήσεις, θα ήταν.
rat_poison
12-05-2011, 19:56
είδες όμως πώς ξαφνικά το ζήτημα της απελευθέρωσης της χρήσης γίνεται πολιτικό;
ενιγουέι συμφωνώ το ζήτημα της ελεύθερης αγοράς πρέζας σε σχέση με μία ολιγοπωλιακή συντεχνιακή αγορά είναι μεγάλο ζήτημα και δεν ξέρω να σου πω αν θα'ναι χειρότερα ή καλύτερα (πιθανώς το καθένα έχει τα δικά του προβλήματα)
αλλά δεν ξέρω αν αυτό που γίνεται στο κέντρο της αθήνας με τα ζάκια συμβαίνει λόγω της οικονομικής εξαθλίωσης και των κοινωνικών αδιεξόδων στα οποία σε σπρώχνει μία ζωή στην παρανομία όπως αυτή του εθισμένου, ή αν η ζζ αυτή καθ'αυτή από μόνη της σε σπρώχνει σε μια τέτοια ζωή.
Πάλι πολύ πιθανόν και τα δύο να ευθύνονται
Kαι εν πάση περιπτώσει το ότι η απαγόρευση μίας ουσίας μειώνει των αριθμό των χρηστών είναι μόνο μία υπόθεση, αμφιβόλου ισχύος. Δες τι επιτυχία είχε ο "πόλεμος κατά των ναρκωτικών" που κυρήχθηκε στην αμερική του 80. Μηδενική ή και αρνητική (μάλλον η εντατικοποίηση της καταστολής επέτεινε το πρόβλημα παρά το διόρθωσε). Στο όνομα αυτής της πολεμικής και απαγορευτικής πολιτικής στηρίχθηκαν παρεμβάσεις σε χώρες τις λατινικής αμερικής. Δες τα αποτελέσματα της ποτοαπαγόρευσης, που ενίσχυσαν (ή και δημιούργησαν) μαφίες γύρω από το παράνομο αλκοόλ και έθεσαν τη ζωή πολλών αμερικανών σε κίνδυνο. Μένοντας στην αμερική, για κάθε εθισμένο πρεζάκι (200,000 είναι) υπάρχουν 5 περιστασιακοί χρήστες ηρωίνης. (1,2M σύνολο)
Σε τελική ανάλυση, ναι, η κατάχρηση ναρκωτικών είναι μεγάλο πρόβλημα, κοινωνικό, ατομικό, πολιτικό, ό,τι θες. Αλλά είναι σα να λέμε ότι θα αντιμετωπίσουμε την υπερθέρμανση του πλανήτη κάνοντας παράνομες τις υψηλές θερμοκρασίες.
metamelia3
12-05-2011, 19:57
τι λεμε σ'αυτην την συζητηση ακριβως;
stam and the witches
12-05-2011, 20:02
Υπάρχουν περιστασιακοί χρήστες ηρωίνης; Είναι πχ σαν εμένα που αρνούμαι να αγοράσω καπνό για να αποφύγω να καπνίζω συστηματικά και τρακάρω το σύμπαν όλο;
12-05-2011, 20:04
πω ρε φίλε, ξέχασα σπίτι τα φιξάκια μου, έχεις κανένα πάνω σου;
metamelia3
12-05-2011, 20:07
ζαμπονοσυσσιτιο.
rat_poison
12-05-2011, 20:08
με πρόχειρο googl-ισμα σε site από κλινική αποτοξίνωσης για ουσίες
There are over 1.2 million “occasional” heroin users in the United States and over 200,000 people who could be classified as addicted to the drug. (http://www.michaelshouse.com/heroin-addiction/heroin-addiction-facts/)
occasional σε αντιδιαστολή με addicts στην ίδια πρόταση, τι λες να εννοεί;
ikonoklast
12-05-2011, 20:12
occasional σε αντιδιαστολή με addicts στην ίδια πρόταση, τι λες να εννοεί;
Στα τέσσερα χρόνια ο πιο δυνατός.
http://www.youtube.com/watch?v=y9hIZSdFyqs
http://www.youtube.com/watch?v=IfnfotUFolo
Εντελώς ανεδαφική άποψη. Δεν υπάρχει παράδειγμα για να μπορείς να την στηρίξεις, δεν γίνεται να μη μιλάς καν για στάδια προσαρμογής του μέτρου, δεν υπάρχει συζήτηση για κάτι τέτοιο όταν δεν υπάρχει συζήτηση για απεξάρτηση/καταστολή, δεν μπορείς να υπολογίσεις τι ακριβώς θα σημαίνει μια ελεύθερη αγορά πρέζας, μιλάς για φυλακές και δεν έχεις συναίσθηση του τι Χ Α Ο Σ επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Αθήνα με διακίνηση και πρεζάκια. Όλα αυτά είναι τεράστιες κουβέντες και για να επιστρέψουμε, επειδή εγώ πόσταρα το βίντεο με τον κνιτάκο και το λεγκαλάηζ άρα δε μιλάω για ασυνάρτητες γενικούρες για απαγορεύεσεις μιλάω για το πολύ συγκεκριμένο πανηγύρι: Ούτε καν αυτή τη συζήτηση δεν προάγει και δεν είχε ποτέ σκοπό έτσι κι αλλιώς για τους λόγους που ανέφερα.
προφανως δεν μπορουμε να υπολογισομε τι σημαινει η νομιμοποιησις (και οχι ελευθερη αγορα) ΟΛΩΝ των ψυχοδραστικων αλλα,οπως λες παρακατω περι χαους,μπορουμε να δουμε τα αποτελεσματα της ποινικοποιησης των ''εξαρτησιογονων'' πρωτης γραμμης και το εντεχνα στημενο σπρωξιμο του χρηστη τετοιων ουσιων προς την πολυτοξιμανια ( btw οι περισσοτεροι θανατοι-για O.D. μιλαω-και εγκληματα οφειλοντε σε αυτο....)
περι νομιμοποιησης της πρεζας και παλι,ναι,ειναι λιγο αστειο να το συζηταμε (εγω ειμαι υπερ παντως) απο την στιγμη που ξερουμε τα επιπεδα διαφθορας αυτης της χωρας και το χοντρο παιχνιδι που παιζεται με την μαφια των γιατρων/πρεζεμπορων/κλινικων κλπ κλπ...για να μην μιλησουμε για την ανωριμοτητα μας ως κοινωνια (βλεπε τα χαρουμενα παιδακια στα πανηγυρακια που τραγουδανε για δικαιωμα αυτοδιαθεσης αλλα κατακεραυνωνουν οποιον αλλον τολμησει να μιλησει για αλλα ψυχοδραστικα-βλεπεις δεν ειναι του θεου)
ναι σταμ υπαρχουν περιστασιακοι χρηστες ηρωινης...δεν ''κολλας'' (λολ) με την μια
SpiritCrusher
12-05-2011, 20:41
Mάθε πότε σε τρολλάρουν, παίζει να έχω πιεί ένα καράβι μαύρο πιο πολύ απο σένα.
http://img850.imageshack.us/img850/9148/waitwat3.jpg
Dragonlord
12-05-2011, 21:04
Φυσικά και είναι πολιτικό ζήτημα το ότι αν σε πιάσουν με λίγο μαύρο μπορεί να πας φυλακή. Ναι, ΣΥΝΗΘΩΣ δε συμβαίνει, αλλά και συνήθως πχ στις πορείες δε σε συλλαμβάνουν και δε σε βαράνε, αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι απαράδεκτο όταν συμβαίνει και ότι δε μας βρίσκει πολιτικά αντίθετους. Έχει να κάνει με την ελευθερία και την αυτοδιάθεση, τι πίνετε όσοι λέτε ότι δεν έχει πολιτική χροιά;
KoiliaSamprela
12-05-2011, 21:05
και κάποιος να πει επιτέλους ότι το LSD δεν προκαλεί εθισμό
δεν τρολλάρω
rat_poison
12-05-2011, 21:09
#158 (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?22911-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BA%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82&p=1103300&viewfull=1#post1103300)
KoiliaSamprela
12-05-2011, 21:17
#158 (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?22911-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BA%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82&p=1103300&viewfull=1#post1103300)
:oops: αλλά πολύ tl;dr δεν διαβάζω τα μεγάλα :oops:
Dragonlord
12-05-2011, 21:25
καλά ρατ αυτό ήταν αστείο όμως ε, εντάξει, "δε σκοτώνει το λσδ", μη λέμε μαλακίες, δε σκοτώνει σαν ουσία αλλά εμένα μου φάνηκε πολύ αστείο το να πέσω από το μπαλκόνι για να τρολλάρω την κοπελιά που με πρόσεχε και είχε πάει τουαλέτα για μισό λεπτό. Από τις πιο ενδιαφέρουσες εμπειρίες που είχα αλλά θέλει πολλή προσοχή.
rat_poison
12-05-2011, 21:31
αφού κατάλαβες τι εννοώ γιατί το ψειρίζεις;
Για να πεις την ιστορία μάλλον, οπότε πινκ!
Phantom Duck
12-05-2011, 23:29
Φυσικά και είναι πολιτικό ζήτημα το ότι αν σε πιάσουν με λίγο μαύρο μπορεί να πας φυλακή. Ναι, ΣΥΝΗΘΩΣ δε συμβαίνει, αλλά και συνήθως πχ στις πορείες δε σε συλλαμβάνουν και δε σε βαράνε, αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι απαράδεκτο όταν συμβαίνει και ότι δε μας βρίσκει πολιτικά αντίθετους. Έχει να κάνει με την ελευθερία και την αυτοδιάθεση, τι πίνετε όσοι λέτε ότι δεν έχει πολιτική χροιά;
το να μην μπαίνεις φυλακή για κατοχή χόρτου είναι διαφορετικό από τη νομιμοποίηση της διακίνησης. και στα σκληρά ναρκωτικά τα ζάκια σε κλινικές πρέπει να μπαίνουν, όχι στην ψειρού. η φάση είναι ντήλερς.
και αν δεν εισαι ζακι και σε πιασουν με κανα γραμμαριο?
metamelia3
12-05-2011, 23:37
ξουρα το κεφαλι και ψαλιδισμα στο παντελονι
Phantom Duck
12-05-2011, 23:48
και αν δεν εισαι ζακι και σε πιασουν με κανα γραμμαριο?
ε του λέω "τι να 'ναι; άσος άφιλτρο και έχει πεταχτεί το κλαδί απ' όξω!"
σοβαρα ομως....εστω οτι πιανουν εναν περιστασιακο/μη εθισμενο - οπως θες πεστονα - χρηστη ζας...τι κανουμε συντροφοι?
κλεισιμο κλινικη με το ζορι αλα Χτυποκαρδια Στο Μπεβερλι Χιλς?
πως να αποδειξει οτι δεν ειναι εμπορας Λευκου Θανατου?
KoiliaSamprela
12-05-2011, 23:55
αν δεν σε "κυνηγάνε γενικά" για ένα τζι δεν σε κλειδώνουν πάντως
α πεφτει πατ πατ στην πλατη και μη το ξανακανεις...οκ
KoiliaSamprela
13-05-2011, 00:05
α πεφτει πατ πατ στην πλατη και μη το ξανακανεις...οκ
αφού ρε μινμιν δεν σε δένουν (τουλάχιστον στας Αθήνας), κανένα χέρι ξύλο, και κρατάνε το σταφ.
Φάση μπροστά μου σε κρατητήριο, ζάκι στην φάση του το έχουν μαζέψει
-που το βρήκες ρε?
-ποιό?
-έλα ρε λέγε, που το βρήκες?
-ποιό?
-καλά καλά, -διώξτε τον - θα τα πούμε σε άλλη φάση εμείς
-φχαριστώ πολύ, τααααα πράγματά μου θα μου τα δώσετε ?
-ρε άει στο διάλο που θες και την πρέζα σου
-ε, καλά φεύγω.
-Τ/Α Κορυδαλλού η φάση πριν 3-4 χρόνια -
για την αποπανω φαση μπορω να σε αναφερω τουλαχιστον 5 περιπτωσεις γνωστων μου που τους πιασαν με κουμαντο για παρτη τους (και για φουντα) και ειχαν τρεχαματα με δικαστηρια
τι να λεει? θεωρεις πραγματικα οτι αυτο που ειδες αποτελει τον κανονα?
ολα ειναι αναλογα με το που θα πεσεις
dreamweapon
13-05-2011, 00:26
στα σκληρά
freak brother
13-05-2011, 01:47
σε φιλο μου με μικρη ποσοτητα του χουν φυτεψει κιολας.
freak brother
13-05-2011, 03:44
δεν τρολλάρω
θα ελεγα να φωναξουμε τον Συντ Μπαρετ στην κουβεντα αλλα τον εχει στειλει η μαμα του να της παρει γαλατακι!
KoiliaSamprela
13-05-2011, 09:19
μάλλον έτσι...
για την αποπανω φαση μπορω να σε αναφερω τουλαχιστον 5 περιπτωσεις γνωστων μου που τους πιασαν με κουμαντο για παρτη τους (και για φουντα) και ειχαν τρεχαματα με δικαστηρια
τι να λεει? θεωρεις πραγματικα οτι αυτο που ειδες αποτελει τον κανονα?
ολα ειναι αναλογα με το που θα πεσεις
KoiliaSamprela
13-05-2011, 10:23
και εκεί που πλενόμουν θυμήθηκα κάποιους στοίχους του Νικόλα του Άσιμου που λέει ότι ακριβώς θέλει -χοντρικά- να πει ο Ικονοκλάστ
Βαρέθηκα, κι αυτό το μονοπάτι
ακόμα και σαν βρω, κανα κομμάτι
πως είναι δυνατόν να μαστουριάζεις
εξήγησέ μου
αμα σου περιφραξαν την καρδιά
MOKKO3p2NHo
ikonoklast
13-05-2011, 10:36
Φυσικά και είναι πολιτικό ζήτημα το ότι αν σε πιάσουν με λίγο μαύρο μπορεί να πας φυλακή
είδες όμως πώς ξαφνικά το ζήτημα της απελευθέρωσης της χρήσης γίνεται πολιτικό;
Δεν υπάρχει καμία πολιτική διάσταση στο legalize,
Παιδιά, εκτός απο την ηρωΐνη και η βλακεία σκοτώνει, μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας, εννοούσα στο legalize γιατί γι'αυτό μιλούσα. Όχι γενικά, μόνο για το legalize. Γενικά είναι πολιτικό θέμα η αποποινικοποίηση, αμε, έτσι είναι. Ποιός θα το αρνηθεί; Όχι εγώ! Το legalize δεν είναι, αλλά γενικά ναι, αμε. Φυσικά. Αλλά το άλλο όχι, έτσι δεν είναι;
δεν τρολλάρω
θα ελεγα να φωναξουμε τον Συντ Μπαρετ στην κουβεντα αλλα τον εχει στειλει η μαμα του να της παρει γαλατακι!
πεστα....ειναι γνωστο οτι ο Syd αμα δεν επινε πρωι πρωι το ελεσντι του δεν μπορουσε να σταθει στα ποδαρια του
και εριχνε σουτια στην μανα του οπως ο Μιχαλοπουλος οταν εβγαζε τζαγκανες
http://quicktestkits.com/page_drugdetectiontime.html
χμχμχμχμχμμ
rat_poison
01-06-2011, 00:48
καλά όλα αυτά, τη φούντα γιατί την έχει στα παραισθησιογόνα;
γιατι παραισθησιογονα ειναι ΟΛΑ τα ψυχοδραστικα....και μαλλον λογο χαμηλης ''εθιστικοτητας''(λολ)
rat_poison
01-06-2011, 00:52
κι καφές; και το τσάι;
κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς
ο καφες και το τσαγι δεν ειναι ψυχοδραστικα...εθιστικα ναι
η φουνταh προφανως μπαινει στην ταδε κατηγορια λογω του οτι ειναι γενικα mild και προφανως λογω νομοθετικων παπαριων
εντιτ γιατι τωρα που το ξαναβλεπω ειναι τιγκα στην ασαφεια...
υπαρχει μια τεραστια διαφορα μεταξυ ψυχοδραστικων ουσιων και εθιστικων....τα τσαγια οι καφεδες α τσιγαρα και οι σοκολατες προφανως ειναι ψυχοδραστικες αλλα σε μια αλφα ποσοτις (τσιγαρα και σοκολατα οχι...αρκουν ολιγες ποσοτητες,αλλα εκει αλλαζει το μουχαμεπετι....)
αυτο το οποιο βαζει σε εκτος νομου φασις τα οσα ειναι εκτος νομου ειναι το οτι σε αλλαζουν δραματικα την αντιληψις της πραγματικοτις...κι εδω ειναι το αστειο....
δηλαδη οτι οι νομοι που βγηκαν για την απαγορευσις της φουντας πχ βγηκαν με κατι ερευνες που την βγαζαν πιο επικινδυνια και απο την ζα πχ (βλεπε Reefer Madness επος) και οχι προφανως λογω της επιπτωσις που ειχε η ιδια η ουσια πανω στον χρηστη-θυμα-ασθενη (λολ και σαρκαστικ γελιο) αλλα λογω του ειδους της μαστουρας που ε! οσο να πεις....δεν ηταν και οτι καλυτερο σε σχεση με την ζα και τις βενζοδιαζεπινες (που τοτες επαιρναν τα πανω τους)
φυσικα η ολη πολιτικη αλλαξε μετα γιατι πονηρεψε και ο αμερικανος...αλλο μουχαμπετι αυτο
Πιστεύω οτι το θέμα των ναρκωτικών ενώ είναι πανεύκολο να λυθεί, δε θέλουν να λυθεί.
Στο Ντουμπάι έχει ναρκωτικά; Όχι. Γιατί; Ε, ομοίως θα μπορούσαμε να το κάνουμε και εμείς. Για τα σκληρά ναρκωτικά μιλάω. Για το μαύρο πιστεύω οτι η αποποινικοποίηση θα βοηθούσε.
Αυτό το παράδειγμα με σημείο αναφοράς το Ντουμπάι με σκότωσε.
ikonoklast
02-06-2011, 20:58
Πεθαίνω.
Στο Ντουμπάι έχει ναρκωτικά; Όχι. Γιατί;
Ξερωγώ! Γιατί;;
Στο Ντουμπαι τα ντρογκια διατιθενται σε πριβε παρτυ με ινσαιντ ινφο. Το ιδιο και τα καλ γκερλς.
enitharmon
02-06-2011, 21:09
νο σιτ σερλοκ!
enitharmon
02-06-2011, 21:10
μαλακια είπα, αλλά δεν το σβήνω
χαβοκάρα μούτζωσε χωρίς τύψεις, νόμιζα ανακαλύψατε την αμερική, δεν είδα ότι απαντούσατε στον άλλον από πάνω
Βγαλε ενα σκαλ να πιουμε τιποτα, και ασε τις μουτζες στην ησυχια τους εσυ:P
Edit: Αμεεεεε!!! ειπε κραδαινοντας χαρωπα το τσεκουρι της....
enitharmon
02-06-2011, 21:24
θα σε στείλω ωραίο κέρατο (ημιτασιον πλαστικό άμα δε βρω κανα κοκκάλινο της προκοπής)
KoiliaSamprela
02-06-2011, 21:33
Στο Ντουμπάι έχει ναρκωτικά; Όχι. Γιατί;
γιατί είναι ξενέρωτοι και νομίζουν ότι pink floyd είναι απόχρωση του roz
H μαλακία πάει σύννεφο.
Αν αυτό που βλέπετε στις πλατείες και τα πάρκα σας αρέσει, αν γουστάρετε να βλέπετε κατεστραμένους ανθρώπους, κοριτσάκια να εκπορνεύονται, ανθρώπους να ληστεύονται, άλλοι να θησαυρίζουν εξ αιτίας της πρέζας κτλ, μουτζώστε ελεύθερα.
Αυτό που έλεγα για το Ντουμπάι σαν παράδειγμα και ο τρόμπας το χλεύασε, είναι οτι θα έπρεπε να υπάρχουν αυστηρότατες ποινές σε ανθρώπους που πουλάνε θάνατο.
Τόσο απλό ρε γίδια.
rat_poison
03-06-2011, 03:22
έχεις δει τον νικητή; είναι μία ταινία που τα λέει ακριβώς όπως τα λες
είμαι σίγουρος θα σ' αρέσει αν δεν την έχεις δει.
http://www.youtube.com/watch?v=iSGCb_R8XAA
Μάτσα τα δεκαχίλιαρα λέμε
ikonoklast
03-06-2011, 03:47
Σκέφτομαι sequel Νικητή, με Ευθυμιάδη να πηγαίνει ειδική αποστολή στο Ντουμπάι και να επιστρέφει στην πατρίδα με το know-how για να τιμωρήσει τα κτήνη που πουλάνε το θάνατο.
Headphones
03-06-2011, 05:26
ναι και θα χει εκπαιδευτη τον Βογλη
Έτοιμος είμαι να σας ρίξω μια κατάρα, για να το δείτε το θέμα και σαν θύματα, αλλά συγκρατιέμαι, δε βαριέσαι.
Amnesiac.
03-06-2011, 09:23
http://alexmclean.net/wp-content/uploads/2008/12/captain-obvious-8-finished.jpg
H μαλακία πάει σύννεφο.
Αν αυτό που βλέπετε στις πλατείες και τα πάρκα σας αρέσει, αν γουστάρετε να βλέπετε κατεστραμένους ανθρώπους, κοριτσάκια να εκπορνεύονται, ανθρώπους να ληστεύονται, άλλοι να θησαυρίζουν εξ αιτίας της πρέζας κτλ, μουτζώστε ελεύθερα.
Όχι, δε μου αρέσει καθόλου, αλλά γνωρίζω επίσης πολύ καλά ότι η απαγόρευση δεν βοηθά. Σε όσες χώρες περιορίστηκε η χρήση ναρκωτικών ουσιών, ασχέτως νομιμοποίησης ή μη, αυτό προέκυψε από την ενημέρωση. Ακόμη και στην Ελλάδα, μετά την όλη εκστρατεία στα τέλη της δεκαετίας του '90, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ό,τι 20 χρόνια πριν.
Το πρόβλημα με τις απαγορεύσεις είναι ότι δημιουργούν μαύρες αγορές, στις οποίες:
α) ο καθένας μπορεί να πουλάει νοθευμένες ναρκωτικές ουσίες που είναι πολύ πιο επικίνδυνες για την υγεία του χρήστη
β) εφόσον δεν υπάρχει κάποια νόμιμη μορφή προστασίας της αγοράς και των συναλλαγών που γίνονται σε αυτή, δημιουργείται ένα απίστευτο κλίμα βίας γύρω από αυτή. Κλασσικό παράδειγμα είναι οι ΗΠΑ και η όλη βία (πόλεμος μεταξύ συμμοριών για τον έλεγχο της αγοράς, κλπ.) που εντάθηκε με το "War on Drugs".
γ) ναι μεν αυξάνεται το ρίσκο της πώλησης, αλλά εκτινάσσεται και η κερδοφορία, οπότε υπάρχει κάθε συμφέρον, για όποιον είναι αρκετά ριψοκίνδυνος, να εμπορεύεται ναρκωτικές ουσίες.
Bottom line, η απαγόρευση δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνει.
KoiliaSamprela
03-06-2011, 10:45
πινκαρα, γιατί είναι ψαγμένω και δεν ξέρω πόσοι το έπιασαν
http://i2.ytimg.com/vi/9c6vz73IvRQ/0.jpg
Πες μου όμως, που εφαρμόστηκε αυτό που λες και έδωσε λύση. Εγώ έδωσα ένα παράδειγμα, όπου η αυστηρότατη τιμωρία των εμπόρων αποδείχτηκε υπέρ αρκετή.
Και μιλάμε για ανθρώπινες ζωές, αυτό δε μπορώ να καταλάβω. Πώς το παίρνετε τόσο ελαφρά την καρδία. Άνθρωποι γύρω μας πεθαίνουν ή εξευτελίζονται στην καλύτερη περίπτωση και εσείε μιλάτε για απελευθέρωση των σκληρών και απλή ενημέρωση του κόσμου κτλ.
Και ο κόσμος πεθαίνει.
Έτοιμος είμαι να σας ρίξω μια κατάρα, για να το δείτε το θέμα και σαν θύματα, αλλά συγκρατιέμαι, δε βαριέσαι.
πιάνουν;
Σπανίως, αλλά παίρνεις το ρίσκο;
Snorkmaiden
03-06-2011, 14:03
αυτο δεν ειναι απο την ταινια που βρισκει το παιδι του νεκρο στις τουαλετες?
KoiliaSamprela
03-06-2011, 14:04
Πες μου όμως, που εφαρμόστηκε αυτό που λες και έδωσε λύση. Εγώ έδωσα ένα παράδειγμα, όπου η αυστηρότατη τιμωρία των εμπόρων αποδείχτηκε υπέρ αρκετή.
Και μιλάμε για ανθρώπινες ζωές, αυτό δε μπορώ να καταλάβω. Πώς το παίρνετε τόσο ελαφρά την καρδία. Άνθρωποι γύρω μας πεθαίνουν ή εξευτελίζονται στην καλύτερη περίπτωση και εσείε μιλάτε για απελευθέρωση των σκληρών και απλή ενημέρωση του κόσμου κτλ.
Και ο κόσμος πεθαίνει.
σε γενικές γραμμές δεν ξέρεις τι λες.
Αναφέρεις εν αρχή το ντουμπάι , αρχίδια ξέρεις για το ντουμπάι , εκτός αν θεωρείς ότι υπάρχουν έγκυρα στατιστικά στοιχεία , οπότε απλά είσαι αφελής.
Αποδεδειγμένα, τα "αυστηρά" μέτρα δεν έχουν ποτέ αποτέλεσμα χωρίς τραγικές (στην καλύτερη) συνέπειες.
Αν πάλι και για αυτό έχεις μια απάντηση της μορφής "ε, θα συμβούν και μαλακίες" τότε κακός κάθομαι και το συζητάω μαζί σου, απλά είμαστε σε διαφορετική σκοπιά.
ikonoklast
03-06-2011, 14:05
Είσαι σίγουρος ότι το παράδειγμα σου είναι το Ντουμπάι; Έχεις στοιχεία να δώσεις γι' αυτό; Μήπως το διάβασες στο Focus;
KoiliaSamprela
03-06-2011, 14:05
αυτο δεν ειναι απο την ταινια που βρισκει το παιδι του νεκρο στις τουαλετες?
Πανικός στα σχολεία , και αν θυμάμαι, ναι έτσι το βρίσκει
ατροπε πες αφιονι...η Κινα (http://www.thaindian.com/newsportal/sports/china-could-have-23-million-drug-addicts_10064785.html) σε γυρευει
Σπανίως, αλλά παίρνεις το ρίσκο;
όχι, όχι δεν θέλω να με καταραστείς.
Comte de Saint-Germain
03-06-2011, 17:51
Εμένα καταράσου με, έχω mana leak στο χέρι.
Πες μου όμως, που εφαρμόστηκε αυτό που λες και έδωσε λύση
http://www.cato.org/pubs/wtpapers/greenwald_whitepaper.pdf
Πώς το παίρνετε τόσο ελαφρά την καρδία.
H MAVRH PREZA...
SYMVOLIZEI...
TO THANATO
katwrimos
04-06-2011, 00:14
Πες μου όμως, που εφαρμόστηκε αυτό που λες και έδωσε λύση
http://www.cato.org/pubs/wtpapers/greenwald_whitepaper.pdf
Φυσικά, δεν ξεχνάμε να αναφερουμε οτι cato institute το που εξεδωσε το παραπάνω πειπερ είναι κατάπτυστος οργανισμός (http://delong.typepad.com/sdj/2009/05/cato-institute-crashed-burned-and-smoking-watch.html) λιμπερτάριανζ που ως σκοπό ύπαρξης εχει την κατάργηση κάθε φόρου και που -τουλάχιστον στα οικονομικά που καταλαβαίνω- δεν εχει κανενα πρόβλημα να παραποιήσει στοιχεία, να λαδώσει ακαδημαικούς και γενικώς να κανει οτιδήποτε αρκει να περάσει το μύνημα που θεωρεί σωστό, οπότε διαβάζουμε εχοντας υπόψη το παραπάνω. To ίδιο ισχύει και για το Heritage Foundation.
Κατά τα άλλα, Ατροπος, ΟΚ το καταλάβαμε, είσαι καθυστερημενος. Πλιζ σατ απ ναου. Στη Σουηδία πριν απο 20 χρόνια γυρνούσανε πρεζάκια στο κεντρο της Στοκχόλμης, μετά όμως φτιάξαμε σουπερ κλινικες εθελοντικής αποτοξίνωσης (που σημαίνει οτι σου δίνουν πρεζα τσάμπα μεχρι να αποφασίσεις να την κόψεις), ενώ τους εμπόρους δεν τους χώνουμε μεσα για πάνω απο 2-3 χρόνια. Σήμερα δεν υπάρχουν πρεζάκηδες όσο και να ψάξεις, η πινουν την πρεζα τους ήσυχα χωρίς να ενοχλούν κανενα, η την κόβουν. Και αυτά είναι βασισμενα σε κανονικά στατιστικά, οχι σαν του cato institute!
iorulezz
04-06-2011, 19:59
http://www.newstoday.gr/article/53897/horio-tesphoudas
http://www.newstoday.gr/article/53897/horio-tesphoudas
και να αναφερομε και τα ονοματα ορισμενων χωριων στα περιξ...
Χορτερο
Χρυσοχωραφα
Καλα Δεντρα
δοξα το θεο παραπονο δεν εχομε
μετά όμως φτιάξαμε σουπερ κλινικες εθελοντικής αποτοξίνωσης (που σημαίνει οτι σου δίνουν πρεζα τσάμπα μεχρι να αποφασίσεις να την κόψεις), ενώ τους εμπόρους δεν τους χώνουμε μεσα για πάνω απο 2-3 χρόνια. Σήμερα δεν υπάρχουν πρεζάκηδες όσο και να ψάξεις, η πινουν την πρεζα τους ήσυχα χωρίς να ενοχλούν κανενα, η την κόβουν.
Συγκρίνεις Ελλάδα με Σουηδία :rofl:
Χαίρω πολύ, φυσικά προτιμότερο είναι αυτό που λες για σούπερ κλινικές κτλ.
Και αφού όλοι πια θα έπαιρναν τσάμπα πράμα, δε θα υπήρχαν έμποροι, αφού δε θα υπήρχαν πελάτες και αυτούς πια (εμπόρους) θα τους ρίχναμε 2 χρονάκια για τη χαζομάρα που έκαναν.
Και όλα αυτά θα γίνουν στην Ελλάδα. Κάτσε να σφυρίξω στον Παπακωνσταντίνου να καβατζάρει 1δισ. για τις κλινικές
freak brother
04-06-2011, 21:56
εγω λεω να τους παμε στα πρεζο-νησια να βαρανε νταγκλες και να τους πετανε συριγκοηρωινες απο ελικοπτερα . και ολα καλα. και οταν θα φευγουν τα ελικοπτερα θα τραγουδανε... "ΣΥΝΝΕΦΟΥΛΑ ΣΥΝΝΕΦΟΥΛΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΟΥ ΖΗΤΩΩΩΩ"
asimoulis
14-06-2011, 03:47
τα συμβάντα είναι καθημερινά (προσέξτε τις ημερομηνίες πόλεμος κιετς)
Blog del Narco is a blog that documents events and people of the Mexican Drug War.
http://www.blogdelnarco.com/
http://www.youtube.com/watch?v=Jl44sJ-I-Po&feature=fvwrel
to lsd poso paei re minmin?
αναλογα που μενεις και με τι θα ερθεις νιγριτα...με το κτελ για με το τραινο
Kingdom Gone
20-06-2011, 00:36
http://www.businessinsider.com/the-underground-website-where-you-can-buy-any-drug-imaginable-2011-6
Εντυπωσιακό, αν μη τι άλλο. Να δούμε αν και πόσο θα αντέξει αν του την πέσει το αμερικάνικο κράτος. Θα είναι καλό κρας-τεστ για το τορ γενικά.
ikonoklast
20-06-2011, 00:43
Τόσα χρόνια βρίσκουμε γαμήσια με βρέφη στο τορ, τα φασκόμηλα θα τους πειράξουν.