View Full Version : Περί ναρκωτικών και νομοθεσίας
menumission
21-09-2012, 14:39
τηγανιά στο κεφάλι τελικά.
VidnaObmana
21-09-2012, 15:42
Ο κοσμος πινει πρεζα για τη μαστουρα που του δινει ... Μπορει και απολυτως κανενα προβλημα να μην ειχε πριν οποτε και γω κατι τετοιο κουραφεξαλα τα θεωρω... Απλα, καποιος που δεν εχει απο πριν προβληματα ειναι πιο ευκολο να κοψει γιατι εχει αλλα πραγματα απο τα οποια θα αντλησει απολαυση και εχει στηριγματα, ο αλλος πακετωνεται πιο ασχημα... Το θεμα ειναι οτι η τρεχουσα πολιτικη του μπαμπουλα των απαγορευσεων της ημιμαθειας και της αρτηριοσκληρωτικης χριστιανορθοδοξου τυπου 'ηθικης' και 'ενημερωσης' (του κωλου) σιγουρα δεν βοηθαει.
Got it. Και με αυτά σαν δεδομένο, γιατί οι χρήστες στην Αθήνα τα τελευταία 2-3 χρόνια είναι οι δεκαπλάσιοι;
Ιδιοι ειναι πανω κατω... Ηδη το 2008 αν πηγαινες στη γερανιου χειμωνα ηταν τιγκα ολη η οδος μια ουρα δεν μπορουσες να κουνηθεις...
ikonoklast
21-09-2012, 16:42
Ok, καλύφθηκα.
menumission
21-09-2012, 16:57
:moutza:
και εν παση περιπτωσει δεν το αρχισα εγω αυτο εδω περα οπως θα ειδες κι εσυ, σπυρο, ή μπας και νομιζες πως δεν ειχα το δικαιωμα να απαντησω επειδη μονο εγω βγαινω ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ; και για να μην ξεχνιομαστε (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?22324-%CE%A6%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%BD-%CE%97-%CE%93%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%B9) φαρμα+κείον το νομιμον (http://www.golden-greece.gr/politismos/keiontonomimon.html) γωνια, πανε γραψε εκει κανα προσωπικο τιποτα τα παντα ολα, που θα μου πεις πως σας ενοχλησα κιολας
my_troubled_Mind
21-09-2012, 19:04
@Μενουμίσιο-Αγάπη μου γλυκειά, από που τα κουόταρες αυτά? δικής σου εμπνεύσεως? τσίμπα ένα πινκ από εμένα πάντως γιατί αυτό με την τηγανιά αν το δεις από την καρτουνίστικη πλευρά του(το μπιπ μπιπ είχα στο μυαλό μου τότες) είναι όντως πετυχημένο.
Στα του θέματος των ναρκωτικώνε και ουχί της νομοθεσίας πάντως και μια και πιάσατε/με την κουβέντα,να ρωτήσω τη γνώμη σας για τον αν υπάρχει ορθή χρήση ναρκωτικών και ως τι την ορίζετε και το τι μπορεί να κρύβει η συχνή χρήση ναρκωτικών.
Πιστεύετε πως η καθημερινή χρήση φούντας π.χ. είναι ''φυσιολογική''?
Η εβδομαδιαία(Σάββατο βράδυ στα φλωροκλαμπς) και χαϊ κλας σοσαϊετι χρήση της κοκαϊνης?
Η περιστασιακή χρήση πρέζας(είχα φιλαράκι που μου έλεγε ''Σπυράκο μετά το γήπεδο μόνο'')?
Εμένα, επειδή όπως όλοι σας και μπαφάκηδες έχω γνωρίσει και σε μια κοκαρισμένη πόλη έχω μεγαλώσει, όλα αυτά πλην του αναπάντεχου και του ''έκατσε'' μου φαίνονται κάπως. Και εξηγώ: Τι σημαίνει το ''πίνω τσιγάρα και χαλαρώνω'' που έχω ακούσει πολλάκις? Γιατί ο χρήστης βάζει κάτι στην κεφάλα του και περιμένει από μια ουσία να τον φτιάξει σένιο και δεν κοιτάει να θωρακίσει τον εαυτό του και να ηρεμεί με κάτι μη ξένο προς τον οργανισμό του? Τι σημαίνει αυτό που μου έλεγαν επί χρόνια ''φίλοι'' στη Ναύπακτο: ''Ελα μαλάκα, Σάββατο είναι, να πάρουμε έναν άσσο ο καθένας να γουστάρουμε''...χωρίς άσσο ας πούμε δεν μπορείς να νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά(Δεν βλέπεις και δράκους με την κόκα-καλύτερη ψυχολογία και πραγματικότητα σου δίνει)?
Για να μην παρεξηγούμαι,ούτε αγία το παίζω(ίσα ίσα έχω παθιαστεί και κατά περιόδους με διάφορα-κακώς),ούτε να κράξω κανέναν θέλω, απλά να πάρω τις απόψεις σας και ειδικά του ομπάμα που είπε αν δεν κάνω λάθος ότι για διαφορετικούς λόγους κάνει κάποιος μια ουσία. Αν εξαιρέσω το λσδ(δεν έχω πάρει-χέζομαι, αλλά από εμπειρίες φίλων το βάζω σε ξεχωριστή κατηγορία),όλα τα άλλα μου φαίνεται ότι κάποιος τα παίρνει τακτικά( όπως ορίζει ο καθένας το τακτικά βέβαια) επειδή δεν γουστάρει-αντέχει την πραγματικότητα του. Αν κάνω λάθος μουτζώστε-κράξτε αλλά πείτε και την άποψη σας. Περιέργως με ενδιαφέρει ΠΟΛΥ.
Ξενερωτάκης(πλέον) 7.
υ.γ.-εξαιρείται η φάση του αναπάντεχου και του ''έκατσε'' στα ερωτήματα.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
21-09-2012, 19:22
Θα γίνω λιγο φαιρστορμ ανεχτειτε με
cDsTsSizfYE
@Μενουμίσιο-Αγάπη μου γλυκειά, από που τα κουόταρες αυτά? δικής σου εμπνεύσεως? τσίμπα ένα πινκ από εμένα πάντως γιατί αυτό με την τηγανιά αν το δεις από την καρτουνίστικη πλευρά του(το μπιπ μπιπ είχα στο μυαλό μου τότες) είναι όντως πετυχημένο.
Στα του θέματος των ναρκωτικώνε και ουχί της νομοθεσίας πάντως και μια και πιάσατε/με την κουβέντα,να ρωτήσω τη γνώμη σας για τον αν υπάρχει ορθή χρήση ναρκωτικών και ως τι την ορίζετε και το τι μπορεί να κρύβει η συχνή χρήση ναρκωτικών.
Πιστεύετε πως η καθημερινή χρήση φούντας π.χ. είναι ''φυσιολογική''?
Η εβδομαδιαία(Σάββατο βράδυ στα φλωροκλαμπς) και χαϊ κλας σοσαϊετι χρήση της κοκαϊνης?
Η περιστασιακή χρήση πρέζας(είχα φιλαράκι που μου έλεγε ''Σπυράκο μετά το γήπεδο μόνο'')?
Εμένα, επειδή όπως όλοι σας και μπαφάκηδες έχω γνωρίσει και σε μια κοκαρισμένη πόλη έχω μεγαλώσει, όλα αυτά πλην του αναπάντεχου και του ''έκατσε'' μου φαίνονται κάπως. Και εξηγώ: Τι σημαίνει το ''πίνω τσιγάρα και χαλαρώνω'' που έχω ακούσει πολλάκις? Γιατί ο χρήστης βάζει κάτι στην κεφάλα του και περιμένει από μια ουσία να τον φτιάξει σένιο και δεν κοιτάει να θωρακίσει τον εαυτό του και να ηρεμεί με κάτι μη ξένο προς τον οργανισμό του? Τι σημαίνει αυτό που μου έλεγαν επί χρόνια ''φίλοι'' στη Ναύπακτο: ''Ελα μαλάκα, Σάββατο είναι, να πάρουμε έναν άσσο ο καθένας να γουστάρουμε''...χωρίς άσσο ας πούμε δεν μπορείς να νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά(Δεν βλέπεις και δράκους με την κόκα-καλύτερη ψυχολογία και πραγματικότητα σου δίνει)?
Για να μην παρεξηγούμαι,ούτε αγία το παίζω(ίσα ίσα έχω παθιαστεί και κατά περιόδους με διάφορα-κακώς),ούτε να κράξω κανέναν θέλω, απλά να πάρω τις απόψεις σας και ειδικά του ομπάμα που είπε αν δεν κάνω λάθος ότι για διαφορετικούς λόγους κάνει κάποιος μια ουσία. Αν εξαιρέσω το λσδ(δεν έχω πάρει-χέζομαι, αλλά από εμπειρίες φίλων το βάζω σε ξεχωριστή κατηγορία),όλα τα άλλα μου φαίνεται ότι κάποιος τα παίρνει τακτικά( όπως ορίζει ο καθένας το τακτικά βέβαια) επειδή δεν γουστάρει-αντέχει την πραγματικότητα του. Αν κάνω λάθος μουτζώστε-κράξτε αλλά πείτε και την άποψη σας. Περιέργως με ενδιαφέρει ΠΟΛΥ.
Ξενερωτάκης(πλέον) 7.
υ.γ.-εξαιρείται η φάση του αναπάντεχου και του ''έκατσε'' στα ερωτήματα.
Ένας υγιεινίστικος ΕΜΕΤΟΣ.
my_troubled_Mind
21-09-2012, 19:51
λολ. ένας νταϊθορ.
VidnaObmana
21-09-2012, 20:23
troubled mind ... εξατομικευμενα ειναι αυτα...εντος καποιων οριων παντα.
Η συχνοτητα ειναι μια παραμετρος... αλλα μια πιο σημαντικη παραμετρος για να δεις μπας και κατι αρχιζει κ παει στραβα, ειναι το πως εισαι οταν ΔΕΝ πιεις/πινεις φου ας πουμε ... Για τη χαλαρωση,πολυ σωστα λες το καλυτερο ειναι να δουλευουμε μονοι μας τον εαυτο μας ωστε να ρυθμιζουμε την ψυχολογια μας και το state of mind μας .Αλλιως,καλο αντιπαραδειγμα ειναι οι κοκακηδες... εχουν μαθει σνιφαροντας μια σκονη να μπαινουν σε μια αρκετα συγκεκριμενη και στανταρ ευφορικη συναισθηματικη κατασταση,οταν ομως το παρακανουν-που δεν ειναι δυσκολο αν βρισκονται λεφτα- γινονται κακομαθημενα αλλαζονικα εγωιστακια που θελουν το γλυφιτζουρι τους για να νιωσουν καλα για καποια λεπτα και να ξεχασουν τη μιζερη(κατα αυτους) νηφαλιοτητα τους ..
Απο την αλλη οσον αφορα την κανναβη πολλοι κανουν καθημερινη χρηση για χρονια και εινια μια χαρα και στη κοινωνικη ζωη της και στον ψυχισμο τους..
Το ιδανικο για μενα στην κανναβη ειναι και να μπορεις να χαλαρωσεις χωρις να λαμβανεις καποια ουσια, (με καλους φιλους,μουσικη,παρεες,σεξ,ταινια) και οταν το κανεις αυτο λειτουργει απλα καταλυτικα μεγεθυντικα και πολλαπλασιαστικα. Με αλλα λογια πολυ το αγαπανε αλλα δεν θα φρικαρουν κιολας οταν δεν το χουν... κλαην ;)
my_troubled_Mind
21-09-2012, 20:25
και συμφωνώ και με κάλυψες. σ'ωραίος.
atom_smasher
21-09-2012, 21:08
Απο την αλλη οσον αφορα την κανναβη πολλοι κανουν καθημερινη χρηση για χρονια και εινια μια χαρα και στη κοινωνικη ζωη της και στον ψυχισμο τους..
αμφιβάλω. κρίνοντας απο τον συγκάτοικο, δεν ισχύει τίποτα απο τα 2. γενικεύοντας, τείνω να πιστεύω ότι η χρήση και η κατάχρηση αποτελούν το αποτέλεσμα και όχι την αιτία. Αν και δεν υιοθετώ την απολυτη άποψη του ΚΚΕ, πιστεύω ότι καλό θα ήταν να μην γίνεται χρήση.
VidnaObmana
21-09-2012, 21:09
αμφιβάλω. κρίνοντας απο τον συγκάτοικο, δεν ισχύει τίποτα απο τα 2. γενικεύοντας, τείνω να πιστεύω ότι η χρήση και η κατάχρηση αποτελούν το αποτέλεσμα και όχι την αιτία. Αν και δεν υιοθετώ την απολυτη άποψη του ΚΚΕ, πιστεύω ότι καλό θα ήταν να μην γίνεται χρήση.
Δεν μπορεις να κρινεις απο τον συγκατοικο και μονο οπως καταλαβαινεις ...
Κυρία Μαριάννα
21-09-2012, 21:11
φυσικά, υπάρχουν τόσοι χιλιάδες άλλοι που μπορούν να το αποδείξουν
Art In Haste
21-09-2012, 21:13
Ο δικός μου συγκάτοικος πχ.
VidnaObmana
21-09-2012, 21:15
Πολλα υπαρχουν, το οτι δεν τα ξερετε δεν σημαινει κατι
atom_smasher
21-09-2012, 21:23
Σου μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία κατα την περιοδο παρατηρησης του εν λόγω αντικειμένου -συγκάτοικου - που καλύπτει 2 χρόνια, σε ποικίλες ψυχοκοινωνικές συνθήκες και καταστάσεις με δεδομένο την αδιάλειπτη χρήση χασισιού. Βαριέμαι να κοιτάξω τώρα βιβλιογραφία για το θέμα, μιας και έχω κανει και μία μικρή 0-μελετούλα. Αλλά υπάρχει πρόβλημα φίλε. Σε όλα τα επίπεδα.
VidnaObmana
21-09-2012, 21:27
Σου μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία κατα την περιοδο παρατηρησης του εν λόγω αντικειμένου -συγκάτοικου - που καλύπτει 2 χρόνια, σε ποικίλες ψυχοκοινωνικές συνθήκες και καταστάσεις με δεδομένο την αδιάλειπτη χρήση χασισιού. Βαριέμαι να κοιτάξω τώρα βιβλιογραφία για το θέμα, μιας και έχω κανει και μία μικρή 0-μελετούλα. Αλλά υπάρχει πρόβλημα φίλε. Σε όλα τα επίπεδα.
Δεν αμφιβαλλω οτι πολλα τετοια ατομα εχουν προβλημα σε πολλα επιπεδα ,το βεβαιωνει και η δικια μου προσωπικη μου εμπειρια. ΟΠως ομως βεβαιωνει οτι υπαρχουν ατομα που καναν τρελη χρηση και οχι μονο φου, κ εχουν τελειωσει πολυτεχνεια στα 5 χρονια με 8.5+ βαθμο πτυχιο,κ μεταπτυχιακο μετα καπακια, οπως υπαρχουν ατομα που λιωνουν στη γυμναστικη και στις πολεμικες τεχνες και πινουν σε καθημερινη βαση και εχουν τρελη ενεργεια ζωτικοτητα και κοινωνικοτητα,υπαρχουν χιλιες δυο φασεις και ενα σωρο ατομακια που ειναι μια χαρα και πινουν συχνα ....
παιδια αφηστε τις φουντες και τα sanitas-sanitas και γνωριστε την συμπαντικη Αληθεια...
http://www.youtube.com/watch?v=dIG5ulatUak&feature=related
asimoulis
21-09-2012, 22:09
υπαρχουν ατομα που λιωνουν στη γυμναστικη και στις πολεμικες τεχνες και πινουν σε καθημερινη βαση και εχουν τρελη ενεργεια ζωτικοτητα και κοινωνικοτητα
ναι, οι dead prez
VidnaObmana
21-09-2012, 22:13
υπαρχουν ατομα που λιωνουν στη γυμναστικη και στις πολεμικες τεχνες και πινουν σε καθημερινη βαση και εχουν τρελη ενεργεια ζωτικοτητα και κοινωνικοτητα
ναι, οι dead prez
Τους ειχε φερει το ΚΚΕ καποτε πριν χρονια.
atom_smasher
21-09-2012, 22:26
Δεν αμφιβαλλω οτι πολλα τετοια ατομα εχουν προβλημα σε πολλα επιπεδα ,το βεβαιωνει και η δικια μου προσωπικη μου εμπειρια. ΟΠως ομως βεβαιωνει οτι υπαρχουν ατομα που καναν τρελη χρηση και οχι μονο φου, κ εχουν τελειωσει πολυτεχνεια στα 5 χρονια με 8.5+ βαθμο πτυχιο,κ μεταπτυχιακο μετα καπακια, οπως υπαρχουν ατομα που λιωνουν στη γυμναστικη και στις πολεμικες τεχνες και πινουν σε καθημερινη βαση και εχουν τρελη ενεργεια ζωτικοτητα και κοινωνικοτητα,υπαρχουν χιλιες δυο φασεις και ενα σωρο ατομακια που ειναι μια χαρα και πινουν συχνα ....
ε δεν τους λες και φυσιολογικους πολυτεχνειο με 8,5 σε 5 χρονια! :P ..ούτε αυτους που λιώνουν στην γυμναστική και πλολ. τεχνες.
"Συχνά" - πως το ορίζουμε αυτο; επίσης τα ατομάκια που λες δεν ξέρεις αν μεταγενέστερα θα καταλήξουν αλλιώς. γιατί σημασία δεν έχει το τάδε χρονικό σημείο, αλλά η διάρκεια και το που καταλήγεις τελικά. Ας πει όμως και κάποιος άλλος.
VidnaObmana
21-09-2012, 22:30
ε δεν τους λες και φυσιολογικους πολυτεχνειο με 8,5 σε 5 χρονια! :P ..ούτε αυτους που λιώνουν στην γυμναστική και πλολ. τεχνες.
"Συχνά" - πως το ορίζουμε αυτο; επίσης τα ατομάκια που λες δεν ξέρεις αν μεταγενέστερα θα καταλήξουν αλλιώς. γιατί σημασία δεν έχει το τάδε χρονικό σημείο, αλλά η διάρκεια και το που καταλήγεις τελικά. Ας πει όμως και κάποιος άλλος.
Πως οριζεις το φυσιολογικο και πως επηρεαζεται απο την κανναβη αυτο ? Το \συχνα' μπορουμε να το προσδιορισουμε, στις παραπανω περιπτωσεις εννοω αρκετα εως πολυ συχνα.
Πως οριζεις το φυσιολογικο και πως επηρεαζεται απο την κανναβη αυτο ?
φυσιολογικο...καθεστως ανευ μεθης
μη φυσιολογικο καθεστως μεθης
τι ακριβως δεν καταλαβαινεις?
και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σταματηστε να λετε την φουντα κανναβης
VidnaObmana
21-09-2012, 22:39
Οχι εννοω πως οριζουμε τη φυσιολογικη συμπεριφορα και τη φυσιολογικη ζωη σε εναν ανθρωπο. Αλλο λες εσυ.
η φυσιολογικια ζωη δεν επηρρεαζεται απο την ψυχολογια?
η φουντα εκτος απο καλο καραβοπανο κανει και ψυχοδραστικα πραματα οσο θυμαμαι
τεσπα βυντρα για να συντομευσω ακομα περισσοτερο τα ηδη συντομα ποστ μου...
οσο ΗΛΙΘΙΑ ειναι η δαιμονοποιησις της φουντας (γιατι σταρχιδιασας τα ναρκωτικα γενικα) αλλο τοσο ΗΛΙΘΙΑ ειναι η με το ζορι θεοποιησις της
''σκασε και πινε'' ελεγε καποτε ο Καρολος σε μια πιπιτσα του...αυτο
atom_smasher
21-09-2012, 22:46
φυσιολογικό - στο μεσο ορο. ποσοτικα δεν το προσδιοριζεις με το να λες αρκετά εώς πολύ συχνά. Απλά αλλαζεις το συχνα. Σε αφήνω όμως γιατί έχω και γράψιμο. κλείνοντας να πω πως απέχω, χωρίς να κατακρίνω, εφόσον δεν φτάνουμε σε ακρότητες. Εκεί έγκειται μάλλον και η διαφορά μου με τον Περισσό.
VidnaObmana
21-09-2012, 22:47
τεσπα βυντρα για να συντομευσω ακομα περισσοτερο τα ηδη συντομα ποστ μου...
οσο ΗΛΙΘΙΑ ειναι η δαιμονοποιησις της φουντας (γιατι σταρχιδιασας τα ναρκωτικα γενικα) αλλο τοσο ΗΛΙΘΙΑ ειναι η με το ζορι θεοποιησις της
Δεν διαφωνω καθολου
Στα αρχιδια τους, οχι στα δικα μου
ελα μωρε βυντρε κλασικος φουντοαυτονομος εισαι...σιγα, βγες και πες
τεσπα πραγματικα ΟΝΤΟΠΙΚ...η μυθολογια περι κρατους καταστολης και φιλελευθερης πολιτικης και και και μαλλον σπαρταραει γιατι το Ιραν (Iran) εχει τον μεγαλυτερο αριθμο ηρωινοεξαρτημενων σε ολον τον κοσμο
τα νουμερα ειναι ιλιγγιωδη και τα βιντεα το ιδιο...την ιδια ωρα στην λεφτερη πια απο την λαιλαπα του κουμμουνιζμου πρωην σοβιετια συμβαινουν κατι τετοια (http://englishrussia.com/2011/04/12/drug-addicts-in-kirgizia/#more-45945)...
http://englishrussia.com/wp-content/uploads/2011/04/212.jpeg
για να μην πουμε για την Κινα οπου πλεον τα ποσοστα σπανε κοντερια
για το δε ''Τριγωνο Του Διαολου'' βεβαια τι να πουμε...για την ζα το βγαλαν ετσι αλλα στην ουσια εκει βγαινει το 80% της ΠΑΓΚΟΖΜΙΑΣ παραγωγης Meth
VidnaObmana
21-09-2012, 23:04
Δεν ειμαι κλασσικος τετοιος που λες ... πολλα χρονια το χα κοψει τελειως μαλιστα. Απλα οταν ακους συνεχεια τους μπαμπουλες δεν γινεται να μην φανεις 'υποστηρικτης' ...ο σκοπος ειναι να γειρει λιγο η πλαστιγγα.
ποια γεφυροπλαστιγγα να γειρει μωρε και για τι? την γενικη υγεια του ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ-ΚΡΕΑΤΟΣ?
εχομε 2012 και κοβουν αναπηρικες κι εσυ και ο καθε, με λες για δικαιωμα στην φουντα κλπ?
ρε πουστη μου ο μετεωρητης θα ειαι στα διακοσα μετρα απο το να καταστρεψει την Γη,,,θα τον βλεπετε και θα ξακολουθατε να ακουτε ρεγκε διαμαρτυρομενιοι
12 stars circle your brow
21-09-2012, 23:17
οι μουτζωτές του αποπάνω είναι γιδοβοσκοί.
VidnaObmana
21-09-2012, 23:18
Ρε συ τι λογικη ειναι αυτα? Επειδη γινονται πιο σημαντικα πραγματα δεν πρεπει να μιλαμε για τιποτα αλλο ?
Tispanagias tamatia
21-09-2012, 23:24
εγώ παιδιά πίνω κάθε μέρα κάθε βράδυ
αδιαλείπτως κάνω βάρη
κάνω όμως και μάη τάη
γιατί καλά γαμάει
το κεφάλι μου ποτίζω
και με γνώση το γεμίζω
καρδούλες λουλουδάκια πεταλούδες ζωγραφίζω
τα τείχη της φαντασίας μου συνεχώς γκρεμίζω
την κοινωνικότητα μου την έχω μεγάλη
με ξέρουνε οι δικοί μου, με ξέρουν και οι άλλοι
δε πρόλαβα την εποχή του γκάλη
πίνω όμως βότκα πορτοκάλι
ή πορτοκαλί σα τη θεά κάλι καθιστή
σε ένα μικρό κλαδί
σε κάποιο παράλληλο σύμπαν το μυαλό έχει εκτραπεί
δεν υπάρχει καλύτερο πράμα από το να΄ναι κανείς παιδί
το τη εητσ σι να ρέει
και άσε το μαλάκα ξενέρωτο να λέει
όλο τρώγεται για κάτι, κλαίει
και πάντα άλλος λέει πως φταίει
ηλίθιος αστείος διαχωρισμός φου με αλκοόλ
μιας και από τα δύο ίδιο το κάψιμο- παρόμοιο γκολ
από οφσάηντ άλλη μια φορά
γαμώ το γαύρο και το πειραιά
πάω και από εδώ, πάω και από εκεί
μυαλό και κορμί τη κίνηση επιζητεί
γαμάω την αδράνεια και την προσοχή
μου προκαλούν αντίδραση αλλεργική
ο αυτόματος ορθογραφικός έλεγχος καλά κρατεί
διαφορετικά η ορθογραφία θα είχε γαμηθεί
δεν είμαι αυτός που πίνει για να πάει να κοιμηθεί
αλλά ασσασίνος, έτοιμος στο κακό λύκο να επιτεθεί
άλλος είμαι εγώ και άλλος είσαι εσύ και άλλος είναι αυτός
καθείς διαφορετικός και μοναδικός
δεν είναι μύθος αστικός
το μυστικό είναι να΄σαι του εαυτού σου ο γιατρός
δεν είμαστε λόου μπαμπ
κόφτε το χοντρό να κάμουμε κεμπάμπ
σε όλη τη γη φρι καμπ
γαμάμε και τον φόρεστ τον καμπ (νου)
νουνού.
αυτή η ρίμα δεν είναι δική σου είναι αλλουνού.
σας ευχαριστώ.
Ομπάμα, έχεις άδικο ρε φίλε, μου φαίνεται οτι μόνο γράφεις και δε διαβάζεις τι λένε οι άλλοι.
Ο Νιγριτινός έχει δίκιο σε ό,τι είπε στο παρόν θρέντ.
Ε ναι, και ποιο βόδι μούτζωσε το #542.
VidnaObmana
21-09-2012, 23:27
Ομπάμα, έχεις άδικο ρε φίλε, μου φαίνεται οτι μόνο γράφεις και δε διαβάζεις τι λένε οι άλλοι.
Α εγω το κανω αυτο ε? Σε τι ακριβως εχω αδικο δεν λες. Γενικα σαν να γραφω τσαμπα, οποτε ...
Comte de Saint-Germain
01-10-2012, 12:38
Πάντως Βύντρα δεν νομίζω ότι οι επιδόσεις στο πολυτεχνείο ή στις πολεμικές τέχνες αποτελούν επιχείρημα. Πέραν του ότι προσωπικά θεωρώ ότι ένα άτομο που στα 5 χρόνια έβγαλε σχολή πολυτεχνείου με 8.5 έχει μειωμένες πιθανότητες να εμπίπτει σε αυτό που τα γούστα μου λένε "φυσιολογικό", μιλάς για επιδόσεις/ταλέντα, τη στιγμή που οι υπόλοιποι εκφράζουν αμφιβολίες για την κοινωνική ζωή του ατόμου. Το ότι κάποιος δηλαδή είναι πολύ ικανός δεν σημαίνει ότι έχει φυσιολογική κοινωνική ζωή, δεν είναι καταθλιπτικός, δεν είναι διπολικός, δεν έχει χίλια δυο άλλα προβλήματα, ίσα-ίσα, ένα άτομο εξαιρετικών ικανοτήτων συχνά τις αποκτά με το να κλείνεται στον εαυτό του και να αφοσιώνεται σε κάτι για να απασχολεί το μυαλό του. Κατ'εμέ δηλαδή σχεδόν αντεπιχειρήματα στην άποψή σου είναι αυτά.
VidnaObmana
01-10-2012, 15:43
Πάντως Βύντρα δεν νομίζω ότι οι επιδόσεις στο πολυτεχνείο ή στις πολεμικές τέχνες αποτελούν επιχείρημα. Πέραν του ότι προσωπικά θεωρώ ότι ένα άτομο που στα 5 χρόνια έβγαλε σχολή πολυτεχνείου με 8.5 έχει μειωμένες πιθανότητες να εμπίπτει σε αυτό που τα γούστα μου λένε "φυσιολογικό", μιλάς για επιδόσεις/ταλέντα, τη στιγμή που οι υπόλοιποι εκφράζουν αμφιβολίες για την κοινωνική ζωή του ατόμου. Το ότι κάποιος δηλαδή είναι πολύ ικανός δεν σημαίνει ότι έχει φυσιολογική κοινωνική ζωή, δεν είναι καταθλιπτικός, δεν είναι διπολικός, δεν έχει χίλια δυο άλλα προβλήματα, ίσα-ίσα, ένα άτομο εξαιρετικών ικανοτήτων συχνά τις αποκτά με το να κλείνεται στον εαυτό του και να αφοσιώνεται σε κάτι για να απασχολεί το μυαλό του. Κατ'εμέ δηλαδή σχεδόν αντεπιχειρήματα στην άποψή σου είναι αυτά.
Δεν αναφερομαι στειρα σε επιδοσεις αλλα και στην κοινωνικοτητα τη διαθεση και τον ψυχισμο του ατομου
Επισης, @atom smasher ειναι αρκετα επικινδυνο να κρινεις τι εινια φυσιολογικο και τι οχι βασει μεσου ορου, ειδικα αν αναφερομαστε σε συμπεριφορες και τροπο σκεψης.
VidnaObmana
30-11-2012, 16:23
http://fridge.gr/59019/stiles/iboga-ibogaine/
βυντρα μια απορια....
ειναι γνωστο οτι το ζορι με την ζουζου κραταει 3-4 μερες
γιατι εγω να προτιμησω να κανω ενα τραυματικο τριπ που θα κρατησει 2-3 μερες με κινδυνο να χασω τα λογικα μου και να μην προτιμησω το στεγνο?
γενικα γιατι αναπαραγεις μερικα πραματα τα οποια δεν εχουν καμια μα καμια σκεση με την στυγνη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΙΣ?
εχεις γραψει για καρκινοπαθειες και ενθεογενη...εχεις γραψει (υποστηριξει μαλλον) συνταγες (ταπανταολα) για αποτοξινωση
εχεις εχεις εχεις...γενικα εχεις σκεφτει ποτε οτι ο ανθρωπος ειναι ενα μοναδικο πραγμα και λειτουργει μοναδικα?
εχω διαβασει καμποσα αρθρα του λεγαμενου και πραγματικα δεν πρεπει να εχει υπαρξει πιο ασχετο ατομο
περαν του οτι γραφει λες και ανηκει στην μεγαλη του Κωστοπουλα σχολη, φαινεται οτι μιλαει καθαρα εγκυκλοπαιδικα
to cut a long story short ο τυπος μας λεει οτι με την iboga ξεχνας την χαρμανα σου...hello...
αυτο μπορει να γινει με οποιοδηποτε παραισθησιογονο που θα σε στειλει για διακοπες για...τοσες ωρες
γενικα σε τι αποσκοπουν τετοια αρθρα?
περαν οτι μυθοποιουν την καθε τοξικοεξαρτηση
γενικα ειναι θλιβερο το οτι ο λεγαμενος κανει ''ζεσταμα'' για αρθρογραφος σε κανονικο περιοδικο με τετοια θεματα
VidnaObmana
02-12-2012, 03:50
Δεν ειναι καθολου ετσι οπως τα λες , ουτε στο 'cut long story short' επεσες μεσα , ουτε στο οτι μιλαει εγκυκλοπαιδικα, και αυτο που ειπες οτι γινεται με οποιδηποτε παραισθησιογονο δεν ισχυει
Γενικα, αν το ψαξεις και μονος θα δεις τι δραση μπορει να χει το συγκεκριμενο φυτο, αν σε ενδιαφερει υπαρχουν αρθρα και εμπειριες στο ιντερνε
Το ζορι που κραταει 3-4 μερες ειναι το σωματικο το οποιο ειναι το λιγοτερο ... η ιμπογκα εχει και αλλη δραση περα απο το 'ξεχνας τη χαρμανα'
Τι ειχα γραψει για καρκινους? Ειχα παραθεσει την ιστορια ενος καρκινοπαθη και τις εμπειριες του με το συγκεκριμενο φυτο, σχετικα γνωστη κιολας, δεν ειπα τιποτα παραπανω, ουτε ειπα σε κανεναν που εχει προβλημα να παει να πιει ιμπογκα (και ουτε ο αρθογραφος λεει κατι τετοιο)
Γενικα βιαστικα συμπερασματα βγαζεις
Agoraphobic_S.I.
02-12-2012, 16:44
ρε θα κόψεις ποτέ την πρέζα;
VidnaObmana
02-12-2012, 16:58
ρε θα κόψεις ποτέ την πρέζα;
Ρε αντε βρες καμμια κακομοιρα γκομενα ρε μαλακιστηρι
metamelia3
02-12-2012, 16:59
Άψογος.
Agoraphobic_S.I.
02-12-2012, 17:01
αχαχα παρεκτράπηκε
VidnaObmana
02-12-2012, 17:06
Λολ ... ποσο πιο βλακας
Οι λέξεις πρέζα και μαλακιστήρι δεν πάνε μαζί.
menumission
02-12-2012, 17:08
αχαχα παρεκτράπηκε
παρεκτός ψυχοτρόπος
Δεν ειναι καθολου ετσι οπως τα λες , ουτε στο 'cut long story short' επεσες μεσα , ουτε στο οτι μιλαει εγκυκλοπαιδικα, και αυτο που ειπες οτι γινεται με οποιδηποτε παραισθησιογονο δεν ισχυει
αλλα τι εχει? προσωπικη εμπειρια?
γιατι εγω εχω απο γνωστο ο οποιος πηγε Σλοβενια για ''θεραπεια'', μαντεψε, δεν ''επαθε'' τιποτα, ακομα πινει ζετες
οι εναλλαχτικες θεραπεις με ψυχεδελικα κραταν απο το 40 ακομα...και σε πολλες περιπτωσεις ειχαν αποτελεσματα
Το ζορι που κραταει 3-4 μερες ειναι το σωματικο το οποιο ειναι το λιγοτερο ... η ιμπογκα εχει και αλλη δραση περα απο το 'ξεχνας τη χαρμανα'
ναι για εξηγα λιγο αυτην την δραση ομως?
νεε μου ολο το γαμημενο ΖΟΥΜΙ στην απεξαρτηση ειναι οι ανθρωπινες σκεσεις, ο αθρωπας δεν ειναι ρομποτ να του αλλαζεις τσιπακι και να γινεται καλα
αμα ο πρεζακας καθαρισει και μετα βρεθει αντιμετωπος με ολα τα σκατα που τον κρατουσαν στην χρηση, τοτε θα ξαναπιει, ΝΟΜΟΣ
γενικα σταματα να αναπαραγαγεις ανεδαφικες μυθολογιες
KoiliaSamprela
05-12-2012, 09:55
η πρέζα είναι στο μυαλό όχι στο αίμα
όποιος έχει βρεθεί (και ζήσει) σε περιβάλλον με πρεζά ξέρει, όλα τα άλλα είναι αστεία.
VidnaObmana
06-12-2012, 15:48
@00i00
αλλα τι εχει? προσωπικη εμπειρια?
Αρκετη εμπειρια, δεν μπορω να πω παραπανω εδω
γιατι εγω εχω απο γνωστο ο οποιος πηγε Σλοβενια για ''θεραπεια'', μαντεψε, δεν ''επαθε'' τιποτα, ακομα πινει ζετες
Προφανως, δεν ειπε κανεις οτι το να πιεις μια φορα ενα ζουμι απο ενα αφρικανικο φυτο θα σε θεραπευσει μαγικα και για παντα απο τον εθισμο
οι εναλλαχτικες θεραπεις με ψυχεδελικα κραταν απο το 40 ακομα...και σε πολλες περιπτωσεις ειχαν αποτελεσματα
Αυτο λεω και γω, δεν ειναι πανακεια αλλα τα αποτελεσματα που εχουν (μερικες φορες και υπο ορισμενες προυποθεσεις) δεν μπορουν να αγνοηθουν
αμα ο πρεζακας καθαρισει και μετα βρεθει αντιμετωπος με ολα τα σκατα που τον κρατουσαν στην χρηση, τοτε θα ξαναπιει, ΝΟΜΟΣ
Βεβαιως, που ειπα το αντιθετο?
ναι για εξηγα λιγο αυτην την δραση ομως?
νεε μου ολο το γαμημενο ΖΟΥΜΙ στην απεξαρτηση ειναι οι ανθρωπινες σκεσεις, ο αθρωπας δεν ειναι ρομποτ να του αλλαζεις τσιπακι και να γινεται καλα
Την εξηγει στο αρθρο,που καταλαβαινω οτι ισως σε κουραζει/εκνευριζει το υφακι του αρθογραφου,υπαρχουν αρκετα κειμενα στο νετ, συνοπτικα παντως οπως το καταλαβαινω εγω δεν μιλαμε για κατι που θα σου αλλαξει εναν διακοπτη μεσα σου και μετα ολα κομπλε, αλλα για μια εμπειρια που θα ταρακουνησει και ισως δωσει μια εξτρα ωθηση στον ανθρωπο που θελει να αλλαξει.
Θα χε ενδιαφερον να δουμε μακροπροθεσμα αποτελεσματα της θεραπειας με ιμπογκα και των συμβατικων θεραπειων (ποσοστο αυτων που ξανακυλανε κλπ)
http://www.erowid.org/chemicals/ibogaine/ibogaine_faq.shtml
γενικα σταματα να αναπαραγαγεις ανεδαφικες μυθολογιες
Δεν αναπαραγω μυθολογιες.
@KoiliaSamprela
η πρέζα είναι στο μυαλό όχι στο αίμα
όποιος έχει βρεθεί (και ζήσει) σε περιβάλλον με πρεζά ξέρει, όλα τα άλλα είναι αστεία.
Σωπα ρε Κοελιο, ποια ειναι παντως τα 'ολα τα αλλα που ειναι αστεια'?
KoiliaSamprela
06-12-2012, 15:56
:)
φρέσκο στο παλμαρέ μου το κοέλιο , θα το κρατήσω!
ikonoklast
09-12-2012, 17:56
Δραματικές οι επιπτώσεις της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης στην ψυχική υγεία του πληθυσμού (http://koinonikokafeneio.wordpress.com/2012/12/08/%CE%B4%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%80%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC/) !!!!
ikonoklast
10-12-2012, 19:06
Ο εξής ένας, Βύντρα, που μούτζωσε την Μάτσα, τα ξέρει καλύτερα. :)
VidnaObmana
10-12-2012, 20:45
Ο εξής ένας, Βύντρα, που μούτζωσε την Μάτσα, τα ξέρει καλύτερα. :)
Δεν ξερω, εσυ λογω κρισης φουμαρεις περισσοτερο ?
Το προβλημα ειναι οτι κοβονται οι παροχες στις ψυχιατρικες κλινικες και στα κεντρα απεξαρτησης οχι οτι λογω κρισης το ριξε ο κοσμος στα ναρκωτικα.
ikonoklast
10-12-2012, 21:10
To πρόβλημα είναι ότι έχουμε την αξιολόγοτερη επιστήμονα στο ζήτημα, με τεράστια εμπειρία που έχει φτύσει αίμα στην ηρωϊκή προσπάθεια του 18 ΑΝΩ και εκφράζει μια εμπεριστατωμένη άποψη με στοιχεία. Και έχουμε και μερικούς βαρεμένους της drug culture που πήραν δυο σταγόνες διάβασαν και 500 μαλακίες στο ίντερνετ και έχουν άποψη.
Agoraphobic_S.I.
10-12-2012, 23:43
Βύντρα εσύ μέσα στην κρίση πόση λιγότερη πρέζα παίρνεις;
VidnaObmana
11-12-2012, 01:20
To πρόβλημα είναι ότι έχουμε την αξιολόγοτερη επιστήμονα στο ζήτημα, με τεράστια εμπειρία που έχει φτύσει αίμα στην ηρωϊκή προσπάθεια του 18 ΑΝΩ και εκφράζει μια εμπεριστατωμένη άποψη με στοιχεία. Και έχουμε και μερικούς βαρεμένους της drug culture που πήραν δυο σταγόνες διάβασαν και 500 μαλακίες στο ίντερνετ και έχουν άποψη.
Επικληση στην αυθεντια, καλα τα πας
Βεβαια σε σοβαρη κουβεντα ,την οποια αποφευγεις οπως ο διαολος το λιβανι, δε νομιζω να μπορεις να ανταπεξελθεις
Agoraphobic η μνημονιακη πολιτικη με αναγκασε να αρχισω τις ενεσεις
ikonoklast
11-12-2012, 02:33
Από το συντάκτη του fridge.gr της PATERAS PRODUCTIONS, προσωπικά προτιμώ να ακούσω την αυθεντία, ναι.
Εγώ απέφυγα κουβέντα; Ποστάρω ένα σοβαρότατο άρθρο και σκας και το μουτζώνεις.
menumission
11-12-2012, 02:57
κι εσύ πού το ξέρεις πως το μούτζωσε αυτός μωρέ;
ikonoklast
11-12-2012, 03:01
Δε το ξέρω αλλά σε πίνκαρα.
χελιδόνι
11-12-2012, 03:10
σιγα μη μας κοψουν και τις μπαταριες
menumission
11-12-2012, 04:12
matrix (http://2.bp.blogspot.com/-1kNN7bi14-k/TdM5gh7qj0I/AAAAAAAAGCM/BTQnB9VCoEA/s400/red+or+blue.jpg)
VidnaObmana
11-12-2012, 04:12
Από το συντάκτη του fridge.gr της PATERAS PRODUCTIONS, προσωπικά προτιμώ να ακούσω την αυθεντία, ναι.
Ασε μας ρε ικονοκλαστς λες και ξερεις τι γνωσεις και τι εμπειριες εχει ο καθενας
Οχι σε τετοιες συζητησεις την παπια ειπαμε
menumission
11-12-2012, 04:16
εσύ τον μούτζωσες τελικά? γιατί θα μείνω με την απορία
μια πολυ χρησιμη κινησις θα ηταν να μας πεις τι σε ωθησε να μουτζωσεις το συγκεκριμενο κειμενο
επισης ως συνταξιουχος ψυχοναυτης που πινει μονο χαινεκεν πλεον θα επρεπε να ξερεις οτι η ''εμπειρια'' δεν εχει να κανει με το ποσα δραμια φουνταh εχει πιει ο καθενας
ή το αν εχει τριπαρει με bufo alvarus και παραισθησιογονες τσουκνιδες
τα περι περικοπων σε προγραμματα απεξαρτησης τα προσπερναω θυμιζοντας σου τις παπαριες περι ''συνταγης για αποτοξινωση''...ξερεις
και κοψε το υφακι ''εμενα τι να με πεις''
ουτε εσυ ξερεις τι εμπειριες εχει ο απεναντι σου
Κυρία Μαριάννα
12-12-2012, 10:26
βέβαια για να ήμαστε ειλικρινείς το θέμα με τα ναρκωτικά, προγράμματα απεξάρτησης, περικοπές, κρίση και πρέζα, κρίση και κατάθλιψη κλπ κλπ δεν βοηθάει κάτι η προσωπική "εμπειρία" που έχει κανείς.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
12-12-2012, 10:58
Ασε μας ρε ικονοκλαστς λες και ξερεις τι γνωσεις και τι εμπειριες εχει ο καθενας
Οχι σε τετοιες συζητησεις την παπια ειπαμε
έκανα ένα google search και έπεσα στο εξής :
Η ψυχίατρος Κατερίνα Μάτσα γεννήθηκε το 1947 στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας. Σπούδασε Ιατρική στην Αθήνα και Ψυχιατρική στο Παρίσι και στην Αθήνα. Είναι η γυναίκα του Σάββα Μιχαήλ.
Εργάζεται στο Ε.Σ.Υ., στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, το γνωστό Δαφνί, από το 1974 μέχρι σήμερα. Είναι η επιστημονική υπεύθυνη της Μονάδας Απεξάρτησης Τοξικομανών Ψ.Ν.Α. - 18 ΑΝΩ και εκδότρια του περιοδικού Τετράδια Ψυχιατρικής.
και έπεσα και σ'αυτό το ωραίο βίντεο του ελευθεριακού
vAMYkVfmY_w
εμένα μια χαρά μου φαίνεται να τα λέει. ζήτω η άγνοια υποθέτω
VidnaObmana
13-12-2012, 22:43
@00i00 δεν ξερω αν εχεις παρατηρησει οτι υποθετεις θεσεις μου (που δεν εχω πει ποτε) και αναφερεις κατι με το οποιο συμφωνω. Αυτο εγινε και στη συζητηση με την ιμπογκα λιγα ποστς πισω, στο τελευταιο ποστ μου δεν απαντησες επισης. Εδω τωρα παλι,που ειπα εγω οτι εμπειρος και γνωστης ειναι αυτος που χει πιει ολο το βοσπορο ?
και κοψε το υφακι ''εμενα τι να με πεις''
ουτε εσυ ξερεις τι εμπειριες εχει ο απεναντι σου
Αν προσεξεις αυτο ξεκινησε απο αλλου "ποιος εισαι συ ρε που θα διαφωνησεις με την επιστημοναρα" , "τι ξερεις εσυ που μια φορα εφαγες 2 σταγονες" και αλλα τετοια.
γιατι, με ρωτησες κατι?
οχι δεν ξεκινησε απο οτι σου γραψε ο ικονοκλαστς, απο τον Κοελιο ξεκινησε
επισης ναι, "ποιος εισαι συ ρε που θα διαφωνησεις με την επιστημοναρα" τελικα?
VidnaObmana
14-12-2012, 00:26
γιατι, με ρωτησες κατι?
οχι δεν ξεκινησε απο οτι σου γραψε ο ικονοκλαστς, απο τον Κοελιο ξεκινησε
επισης ναι, "ποιος εισαι συ ρε που θα διαφωνησεις με την επιστημοναρα" τελικα?
Αρα που διαφωνουσαμε σε αυτο για την ιμπογκα ? Απο οτι καταλαβα δεν διαφωνησες σε κατι παρα μονο σε οτι υπεθετες οτι πιστευα χωρις να το πιστευω.
Το σχολιο περι Κοελιο στον σαμπρελα ηταν απλα για να του πω οτι δεν ειπε τιποτα καινουριο η πρωτακουστο "η πρεζα ειναι στο μυαλο οχι στο αιμα" ναι οκ λοιπον?
ΕΠΕΙΓΩΝ
αν υπαρχει καποιος νομικος ή δοκτορας να ενημερωσει για το τι παιζει με τα τεστ ανιχνευσης ουσιων στο αιμα, συγκεκριμενα για φουντα και κοκα
αυτο που ενδιαφερει ειναι σε τι βαθος χρονου μπορει να ανιχνευτει μια ουσια
ειτε πμ ειτε εδω, παρακαλω σοβαρες απαντησεις μονο
το θεμα αφορα εναν φιλο και την επιμελεια των παιδιων του
Νομιζω ότι είναι διμηνο...
Να πλακωθεί στα γάλατα πέστου, και να πάρει και μία μαλακία (δεν θυμάμαι πως λέγεται) από το φαρμακείο, που σου καθαρίζει τον οργανισμό από τέτοια κόλπα...
overdriven
28-02-2013, 21:29
Για κόκα δεν ξέρω, το χόρτο μπορεί να ανιχνευθεί ακόμα και σε διάστημα 4-6 μήνες πάντως.
βλεπω αυτον τον πινακα (http://wikipedia.qwika.com/en2el/Drug_test#Detection_periods) και ειναι καπως αποθαρυντικος
γιατι η τελευταια χρηση φουντας ηταν πριν εναμιση μηνα και μας πιανει το οριο βλεπω
το παιδι αυριο περναει απο εισαγγελεα και δεν ξερουμε αν το τεστ γινετε αμεσα (δειγματοληψια εννοω) η θα παρει λιγες μερες
αυτο με τα γαλατα το ξερω καθως δουλευα με σιδεραδες και κατεβαζαν λιτρα (καθαριζεις γενικα) αλλα δεν μας παιρνει
edit:
δεν ξερω αν μπορει να βοηθησει το ιστορικο του...
πριν δεκαπεντε χρονια εκανε φουντες και παλαβοχαπα, μετα τον γαμο/παιδια εμεινε στο ξυδι με σπανιες κραιπαλες
το τελευταιο διχρονο με το που αρχινησαν τα προβληματα με την ΣΚΑΤΟΠΟΝΤΙΑ γαμω την Τσετσενια της, αρχισε να πινει καθημερινα την ρετσινα σαν νερακι και φουντες σχετικα συχνα, κοκες εκανε κανα 3-4 φορες μονο, τελευταια φορα πριν εναν χρονο περιπου
Raven Lord
28-02-2013, 21:31
6 μήνες δεν ισχύουν για τις εξετάσεις αίματος. είναι κάποιοι μήνες (2-3) στα ούρα και στην τρίχα
edit: οκ, τώρα είδα τον πίνακα
ViPeRMaN
01-03-2013, 01:29
τα του erowid ειναι ψιλο τσεκαρισμενα
http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis_testing.shtml
http://www.erowid.org/chemicals/cocaine/cocaine_testing.shtml
δυστυχως δεν εχω το βιβλιο της τοξικολογιας μαζι μου να επαληθευσω
VidnaObmana
01-03-2013, 07:36
Οι 12 βδομαδες που δινει η wiki ειναι το μεγιστο
Σε αυτόν τον τύπο κατάστασης, θα εκθέσουμε τους (πιό μακροχρόνιους) χρόνους ανίχνευσης των μεταβολιτών.
... και ειναι για τα ουρα, για το αιμα δινει 2 βδομαδες στον πινακα που παρεθεσες...
Οσον αφορα την κανναβη το ποσο ανιχνευσιμη ειναι εξαρταται πολυ απο τη συχνοτητα χρησης... αν εκανε τελευταια φορα πριν εναμιση μηνα το αν θα ανιχνευτει γενικα ειναι δυσκολα προβλεψιμο και εξαρταται απο την ποσοτητα/συχνοτητα και τον μεταβολισμο του οργανισμου του...
Για την κοκα αν οντως ειναι πριν ενα χρονο η τελευταια χρηση δεν υπαρχει περιπτωση να ανιχνευθει ...
Art In Haste
27-04-2013, 12:53
http://www.dailymotion.com/video/xzctjk_yyyyyyyyy-yyyyyyyyy-yyyyyyyy-yyyyyyy-yyyyyyyy_news?start=2#.UXugDoLRyt8
Σήμερα έπεσα πάνω σε αυτό εδώ το "άρθρο"
http://fridge.gr/47196/stiles/head-trip/
Καθαρή περιέργεια , έχει κανείς προσωπική άποψη ?
Πόσο του στοιχίζει , αν το βρίσκει εύκολα και τέτοια γραφικά.
να ξεκαθαρίσω ότι έχω σταματήσει να την πίνω χρόνια, οπότε δεν με ενδιαφέρουν "συμβουλές" :P
Έχω δοκιμάσει μια φορά με επιφανή χρήστη του φόρουμ, το πουλάνε για αρωματικό χώρου ψιλικατζίδικα που πουλάνε επίσης μεγάλα χαρτάκια, πακετάκια τζιβάνες κτλ. Πλάκα είχε, σε έπιανε γρήγορα, σε άφηνε γρήγορα, τελικά καταλήξαμε να δούμε καμιά δεκαριά επεισόδια "πρωταγωνιστές" του Θεοδωράκη. Άρα μάλλον bad trip.
Είναι ΦΟΒΕΡΟ πράγμα. Έχει μια μακρινή συγγένεια με μπάφο το τριπ του αλλά είναι πολύυυυ μακριά απ' αυτόν η ένταση και ο τρόπος του. Είχαμε πωρωθεί πέρισυ με ένα φίλο ώσπου το γαμήσαμε τελείως ένα σαββατοκύριακο και σε κάποια φάση ήμουν σίγουρος, αλλά σίγουρος ότι θα πεθάνω. Φουλ παραισθήσεις και τα λοιπά. Αν το κάνετε να το κάνετε ΜΕ ΜΕΤΡΟ, μπορεί να είναι πολύ άσχημο σε μεγάλες δόσεις. Επίσης είμαι σχεδόν σίγουρος ότι όλα αυτά περί του πόσο ασφαλές είναι είναι μαλακίες στο τετράγωνο και στην πραγματικότητα καπνίζεις τον καρκίνο τον ίδιο.
tsimpouklano
29-04-2013, 12:39
No chemistry ρε.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
freak brother
26-06-2013, 14:37
http://www.youtube.com/watch?v=BWlPe8fc1Lc&feature=share&list=FLPXBa7UvpuyXoisdQ_M0JzQ
VidnaObmana
26-06-2013, 16:47
https://dl.dropboxusercontent.com/u/3858475/tsirime3.jpg
https://dl.dropboxusercontent.com/u/3858475/tsirime4.jpg
μαζευτεεεε τοον
χαχαχαα ρε σουργελο ελεος
Πόσο κάνει 10 συν 7
26-06-2013, 19:04
Shirime άσε τον αποπάνω και ξεκίνα να πιάσεις το νέο Deafheaven και να γράψεις καμιά κουβέντα στο albums section.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/3858475/tsirime3.jpg
:touched::touched::touched:
Akatanomastos
11-12-2013, 21:24
Uruguay legalized it!
http://www.repstatic.it/content/nazionale/img/2013/12/11/022131897-f5fa722c-1586-41ba-bdb2-dcb3a6e769f0.jpg
http://edition.cnn.com/2013/12/10/world/americas/uruguay-marijuana-legalization/index.html?hpt=ila_c2
VidnaObmana
13-12-2013, 18:43
viva
tsimpouklano
13-12-2013, 18:56
http://papandreou.gr/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7/
http://www.youtube.com/watch?v=KEjDlVj0Ers
Sotos_The_Tequiler
22-02-2014, 14:18
\m/
http://www.independent.co.uk/news/world/americas/girl-scout-sells-117-boxes-of-cookies-outside-green-cross-medical-marijuana-clinic-9146204.html
tsimpouklano
14-06-2014, 00:58
Συνέλαβαν, λέει, εφοπλιστή για διακίνηση ηρωίνης και κατάσχεσαν έναν τόνο. Συνέλαβαν επίσης την πρώην γυναίκα του και τον ανήλικο γιο τους.
Και αφού τα κάναν αυτά,
βγάλαν και μία αναμνηστική φωτογραφία για το γραφείο
http://news247.gr/eidiseis/article2841835.ece/BINARY/w660/two.jpg
12 stars circle your brow
14-06-2014, 01:03
Τον τόνο τελικά τον άφησαν να επιστρέψει πίσω στη θάλασσα
http://www.mnn.com/sites/default/files/main_tuna_0319.jpg
KoiliaSamprela
15-06-2014, 08:15
Συνέλαβαν, λέει, εφοπλιστή για διακίνηση ηρωίνης και κατάσχεσαν έναν τόνο. Συνέλαβαν επίσης την πρώην γυναίκα του και τον ανήλικο γιο τους.
Και αφού τα κάναν αυτά,
βγάλαν και μία αναμνηστική φωτογραφία για το γραφείο
http://news247.gr/eidiseis/article2841835.ece/BINARY/w660/two.jpg
Όπου ήταν "μαρκαρισμένα" με πομπούς τα φορτία από την DEA και το παρουσιάζουν σαν να έκαναν όλο το κόλπο μόνοι τους.
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10468072_10203944006899975_756741995938294596_n.jpg
KoiliaSamprela
25-06-2014, 19:16
Τζήμερος και ναρκωτικά και "πρεζόνια"
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.ellada&id=34927
Ο Τζήμερος διαβάζει Vice μάλλον
http://www.vice.com/gr/read/ollandia-dwrean-xorigisi-hrwinis
ikonoklast
25-07-2014, 16:11
http://www.zougla.gr/greece/article/sinelif8i-i-kori-tou-manoli-kapsi
http://www.zougla.gr/image.ashx?fid=1466841
Tα δελτία στα μανταλάκια τι φάση;
asimoulis
25-07-2014, 18:44
όπως έγραψε φίλος στο fb διπλό έγκλημα, έπινε μπάφους ΚΑΙ ήταν κόρη του καψή
freak brother
25-07-2014, 18:52
όπως έγραψε φίλος στο fb διπλό έγκλημα, έπινε + εζμπρωχνε μπάφους ΚΑΙ ήταν κόρη του καψή
φιξξντ
Kaserinos
25-07-2014, 19:15
Tα δελτία στα μανταλάκια τι φάση;
νομίζω τα πουλάνε σε τύπους που κάνουνε μόντες με πλαστά τσιγάρα και χύμα καπνούς.
κάτι τέτοιο.
edit: 1 euro το δελτίο.
asimoulis
25-07-2014, 19:23
όπως έγραψε φίλος στο fb διπλό έγκλημα, έπινε + εζμπρωχνε μπάφους ΚΑΙ ήταν κόρη του καψή
φιξξντ
λολ μαγκιά της
freak brother
25-07-2014, 19:25
η εμπορια δεν ειναι μαγκια , ειναι αυτοταπεινωση
asimoulis
25-07-2014, 19:30
μέχρι εκείνη τη μέρα που θα έχει άδεια και ΑΦΜ
νομίζω τα πουλάνε σε τύπους που κάνουνε μόντες με πλαστά τσιγάρα και χύμα καπνούς.
κάτι τέτοιο.
edit: 1 euro το δελτίο.
Το κανει μια γνωστη μου που αντιπαθω παρα πολυ, και ζηταει τα αυτοκολλητακια με τροπο που θελω να της πατησω το κρανιο στο πατωμα και να το ακουσω να σκαει.
Επισης με εκνευριζει τραγικα, σε αισθητικο επιπεδο, το πακετο αφου βγαλει το χαρτακι. Δεν κανω καθολου πλακα βαραω φρικες με τετοιες μαλακιες.
Παντως συμφερει ενα ευρω το ενα αν εισαι σε παρεα φανατικων καπνιστων.
Kingdom Gone
27-10-2014, 18:28
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10468072_10203944006899975_756741995938294596_n.jpg
https://athens.indymedia.org/post/1526930/
Ακουσα απο φιλο οτι ο Βαρουφακης ανεφερε κατι περι αποποινικοποιησης, σε φαση Κολοραντο εσοδα κλπ.
Εψαξα στο νετ και δε βρηκα τιποτα αλλο περαν απο διαφορες σποντες προς Βαρουφακη.
Ξερουμε κατι σχετικα με αυτο; Μαλλον αρβυλα, αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια :P
ikonoklast
13-04-2015, 14:31
Αυτό μου θύμισε ότι ο χρήστης VidnaObmana μετά από μήνες τσουρεκιών για το BAFO μας αποκαλύπτει ότι ψηφίζει Κόμμα Πειρατών Ελλάδος και γελάω μόνος μου.
VidnaObmana
22-09-2015, 16:51
Αυτό μου θύμισε ότι ο χρήστης VidnaObmana μετά από μήνες τσουρεκιών για το BAFO μας αποκαλύπτει ότι ψηφίζει Κόμμα Πειρατών Ελλάδος και γελάω μόνος μου.
Διαστρεβλωνεις γκεμπελισκε
τα εαακ απο μενα ψωνιζαν παντως
Ρε Vidna τι λες για αυτό;
http://www.vice.com/read/north-korea-is-stoned-all-the-time-which-explains-a-lot
εγώ έχω διχαστεί, δεν βγάζω άκρη :/
VidnaObmana
22-09-2015, 17:46
http://www.vice.com/read/north-korea-is-stoned-all-the-time-which-explains-a-lot
Που μπερδευεσαι ακριβως?
Που μπερδευεσαι ακριβως?
Μα πως γίνεται σε όλο τον κόσμο να το απαγορεύουν κι εκεί να επιτρέπεται;
VidnaObmana
22-09-2015, 23:32
Που μπερδευεσαι ακριβως?
Μα πως γίνεται σε όλο τον κόσμο να το απαγορεύουν κι εκεί να επιτρέπεται;
Και αλλου επιτρεπεται η ειναι ανεκτο/ μη ποινικα κολασιμο
An attempt by UN officials to get countries to decriminalise the possession and use of all drugs has been foiled, the BBC can reveal.
http://www.bbc.com/news/uk-34571609
iorulezz
20-10-2015, 12:26
Επιτέλους. Τα κύρια σημεία είναι να αδειάσουν οι φυλακές και να εξαληφθεί ο HIV. Η παρακάτω πρόταση
Ensuring that their existing legislation, policies and enforcement practices are up-to-date with respect to scientific evidence on drug use
με συγκινεί.
Είναι φοβερό ότι ακόμα πρέπει να λέμε τα προφανή σε μια εποχή που μπαίνεις στο ιντερνετ την ωρα που χεζεις.
iorulezz
20-10-2015, 14:47
Άλλη μια όμορφη μέρα:
http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1500033871
Τώρα το ίδιο άρθρο του BBC που πόσταρε χτες ο cromags γράφει:
A paper from the UN Office on Drugs and Crime (UNODC) has been withdrawn after pressure from at least one country.
Χτες βράδυ που το διάβασα δεν το έγραφε αυτό νομίζω. Ή δεν το είδα απ τον ενθουσιασμό.. Ήταν εκεί;
VidnaObmana
20-10-2015, 16:39
Άλλη μια όμορφη μέρα:
http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1500033871
Τώρα το ίδιο άρθρο του BBC που πόσταρε χτες ο cromags γράφει:
A paper from the UN Office on Drugs and Crime (UNODC) has been withdrawn after pressure from at least one country.
Χτες βράδυ που το διάβασα δεν το έγραφε αυτό νομίζω. Ή δεν το είδα απ τον ενθουσιασμό.. Ήταν εκεί;
Το γραφε αρχικα , ναι.
Art In Haste
05-11-2015, 14:41
Η Ιρλανδία αποποινικοποιεί ινδική κάνναβη, ηρωίνη και κοκαΐνη (http://www.huffingtonpost.gr/2015/11/05/story-irelend-narkotika_n_8476336.html?utm_source=Contra&utm_medium=footer_home&utm_campaign=24MediaWidget)
Could legalising cannabis help Greece escape economic crisis? (http://www.huckmagazine.com/perspectives/reportage-2/legalising-cannabis-help-greece-escape-escape-economic-crisis/)
KoiliaSamprela
09-05-2017, 07:57
Δεν θυμάμαι τι έχω γράψει κατά καιρούς σε αυτό το θρεντ, αλλά πλέον έχω μια συγκεκριμένη άποψη.
Αποποινικοποίηση κάθε ουσίας, και κανένας διαχωρισμός "μαλακά" "σκληρά". Ο κάθε άνθρωπος να είναι ελεύθερος να αποφασίσει τι θέλει να κάνει και τι όχι.
Κάθε μορφή ποινικοποίησης αυτόματα φέρνει περισσότερα "μαύρα" λεφτά και ενισχύει κάθε μορφής παρακράτους και "παραβατικότητας" .
Οι νόμοι οι ποινές και οι φυλακές άλλωστε δεν μείωσαν ούτε τους χρήστες ούτε τους έμπορους, ίσα ίσα έκαναν κάποιος πλουσιότερους.
OniBocho
09-05-2017, 08:36
Οι νόμοι οι ποινές και οι φυλακές άλλωστε δεν μείωσαν ούτε τους χρήστες ούτε τους έμπορους, ίσα ίσα έκαναν κάποιος πλουσιότερους.
Αυτός δεν ήταν ο σκοπός εξ' αρχής; Ή μήπως πιστεύουμε όσα μας λένε στο στρατό για τη μάστιγα των ναρκωτικών;
Πέρα απο την πλάκα πάντως, στις τιμές που είναι τώρα τα τσιγάρα και οι καπνοί, με τα λαθραία να μακελεύουν την αγορά, δεν πιστεύω ότι η αποποινικοποίηση (που θα σημαίνει και αυξημένη τιμή αγοράς για τον κάθε φτωχοδιάβολο ή φασαίο που θέλει να την πιει) θα κάνει τη διαφορά, έτσι όπως κινείται οικονομικά η κοινωνία. Θα μειώσει δραστικά τα μπιζμπιζέ σκηνικά στους δρόμους, αλλά πέρα από αυτό, δε βλέπω διαφορά.
Άσε που θα αφήσει χωρίς δουλειά υψηλόβαθμους μπάτσους και όλο το συνάφι στα μεγάλα μπουζούκια, οπότε...
ypersyntelikos
09-05-2017, 10:23
ίσα ίσα έκαναν κάποιος πλουσιότερους.
Ένα σχόλιο: και με τη νομιμοποίηση κάποιοι θα γίνουν πλουσιότεροι, ίσως και ακόμα περισσότερο.
Γενικότερα πάντως στην κουβέντα περί νομιμοποίησης κατά τη γνώμη μου ο πυρήνας της συζήτησης δεν πρέπει να είναι ούτε το "τοξικολογικό" του θέματος, ούτε το "νομικό". Είναι καθαρά κοινωνικό ζήτημα.
atom_smasher
09-05-2017, 15:23
dhladh na mhn apopoinikopoihthei?
When Black Roses Bloom
09-05-2017, 16:29
ίσα ίσα έκαναν κάποιος πλουσιότερους.
Ένα σχόλιο: και με τη νομιμοποίηση κάποιοι θα γίνουν πλουσιότεροι, ίσως και ακόμα περισσότερο.
Γενικότερα πάντως στην κουβέντα περί νομιμοποίησης κατά τη γνώμη μου ο πυρήνας της συζήτησης δεν πρέπει να είναι ούτε το "τοξικολογικό" του θέματος, ούτε το "νομικό". Είναι καθαρά κοινωνικό ζήτημα.
Για εξήγησε μάνμου, τι εννοείς κοινωνικό?
Οσον αφορα τις φουντες συγκεκριμενα, περιπτωσεις οπως το Colorado δειχνουν οτι οχι απλα μπορει να μας βγαλει απο τη κριση, μπορει να μας φερει και φραγκα. Περιπτωσεις οπως η Ολλανδια και ο Καναδας δειχνουν οτι νομιμα ναρκωτικα μειωνουν την εγκληματικοτητα. Προγραμματα υπαρχουν που λειτουργουν με σχετικη επιτυχια ακομα και για χρηστες ηρωϊνης.
Στο κατω κατω οσες χωρες εχουν νομιμα ναρκωτικα μια χαρα σοβαρες ειναι. Και στην Ευρωπη οπως παει ολο και πιο χυμα γινεται η κατασταση (ψαχτειτε με αρθρα που μιλουν για ψιλονομιμοποιηση σε Βερολινο και αλλες πολεις). Το θεμα ειναι, αν θες να το κανεις οντως για τα λεφτα, το πιανεις απο το μαλλι τωρα που ειναι στα σπαργανα. Σκεφτειτε απλα ολους τους τουριστες που ψαχνουν για φουντα στα νησια να βρισκουν "νομιμη ελληνικη ντοπια φουντα" που την εχει φυτεψει ο χασικλας παππους στο χωραφακι τους στη πισω πλευρα του νησιου (που και τωρα εκει τη φυτευει απλα δεν ειναι νομιμη).
Οσο για αυτο που λεει ο Onibocho, χωρες οπως η αυστραλια εχουν τετοιους νομους για θεματα ταμπου, οπως πχ η πορνεια, που ειναι οριακα ηλιθιο το να το κανεις παρανομα. Δε μπορω να καταλαβω γιατι να μη γινει αυτο και οσον αφορα τα ναρκωτικα.
Βεβαια προφανως και υπαρχει η αλλη πλευρα του νομισματος που λεγεται "Ελλαδα" και τιποτα δε λειτουργει σωστα ΠΟΤΕ.
asimoulis
09-05-2017, 21:20
Φαντάζομαι ότι η νομοθεσία για τη χρήση ουσιών πρέπει να έχει να κάνει με το πως βλέπουμε την ανθρώπινη κοινωνία και πώς τη θέλουμε και όχι με το πόσα φράγκα θα βγάλει ο τάδε ή ο δείνα.
Απαντάω εγώ γιατί συμφωνώ με την άποψη, το θεωρώ αυτονόητο.
VidnaObmana
12-05-2017, 02:00
Περα απο το χιλιοσυζητημενο θεμα της νομιμοποιησης της κανναβης (indica kai sativa δηλαδη) υπαρχει και η ποικιλια Cannabis ruderalis (https://en.wikipedia.org/wiki/Cannabis_ruderalis) η οποια πρακτικα δεν εχει THC - βασικα εχει αλλα παρα πολυ χαμηλο- (με αλλο λογια δεν της ακους, δεν εχει καποια επιδραση) συχνα την αναφερουν ως κλωστικη κανναβη επειδη χρησιμοποιεται για να φτιαχνουν χαρτι, κλωστες, σκοινια, υφασματα/ρουχα/παπουτσια.
Αυτο το φυτο που πρακτικα δεν ειναι καν ψυχοτροπο και εχει ενα σωρο χρησεις με ποια λογικη ειναι παρανομο?
Με ποια λογική κάνεις κάτι που δεν έχει καμία επίδραση, όπως υποστηρίζεις;
babality
12-05-2017, 21:37
ψυχοτροπο δεν ειναι. οχι δεν εχει καμια επιδραση ελα τωρα :p
necrosaturate
12-05-2017, 21:50
Η κλωστική κάνναβη είναι νόμιμη και καλλιεργείται κανονικά από πέρυσι (http://tvxs.gr/news/ellada/oi-protes-aitiseis-gia-tin-kalliergeia-klostikis-kannabis-stin-ellada)πάντως...
VidnaObmana
14-05-2017, 19:36
Με ποια λογική κάνεις κάτι που δεν έχει καμία επίδραση, όπως υποστηρίζεις;
Τι εννοεις κανεις κατι? Κανεις δεν καπνιζει cannabis ruderalis, αυτο εξηγω, οτι χρησιμοποιειται στην κλωστουφαντουργια κλπ
Ρε babality τι επιδραση να εχει με 0.2% Thc? Οι φουντες που καπνιζει ο κοσμος εχουν 5-20%. Ειναι σαν να συγκρινεις μπυρα με 5-10% με μπυρα που εχει 0.2 :P
@ necrosaturate καλο νεο δεν το χα υπ'οψιν?
μια ωραια ιδεα ειναι να απαγορευσουμε και το σιταρι...
εργοτιο του διαβολου
When Black Roses Bloom
15-05-2017, 11:03
Φαντάζομαι ότι η νομοθεσία για τη χρήση ουσιών πρέπει να έχει να κάνει με το πως βλέπουμε την ανθρώπινη κοινωνία και πώς τη θέλουμε και όχι με το πόσα φράγκα θα βγάλει ο τάδε ή ο δείνα.
Οκέι, μαζί σου στην προκείμενη φάση. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω όμως, είναι ότι, μιάς και έχει χιλιοειπωθεί το γεγονός ότι η αποποινικοποίηση θα προκαλέσει και την μείωση της ζήτσης/παραγωγής, θα έχουμε μια κοινωνία η οποία θα βαρεθεί να το σκάει, και απλά θα μείνουν οι σκληροί χρήστες π.χ.? Ή είναι κάτι περισσότερο απο αυτό, μία "νίκη" ας πούμε του, έν ελείψη καλύτερης λέξης, περιθωριοποιημένου/άντεργκράουντ κόσμου/κοινωνίας ενάντια στο ατσαλάκωτο και κουστουμαρισμένο μέσο Έλληνα (και όχι μόνο) που βλέπει με μισό μάτι την χρήση κάναβης, ακόμα και για recreational χρήση.
KoiliaSamprela
18-05-2017, 14:41
Οκέι, μαζί σου στην προκείμενη φάση. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω όμως, είναι ότι, μιάς και έχει χιλιοειπωθεί το γεγονός ότι η αποποινικοποίηση θα προκαλέσει και την μείωση της ζήτσης/παραγωγής, θα έχουμε μια κοινωνία η οποία θα βαρεθεί να το σκάει, και απλά θα μείνουν οι σκληροί χρήστες π.χ.? Ή είναι κάτι περισσότερο απο αυτό, μία "νίκη" ας πούμε του, έν ελείψη καλύτερης λέξης, περιθωριοποιημένου/άντεργκράουντ κόσμου/κοινωνίας ενάντια στο ατσαλάκωτο και κουστουμαρισμένο μέσο Έλληνα (και όχι μόνο) που βλέπει με μισό μάτι την χρήση κάναβης, ακόμα και για recreational χρήση.
Otan eimai Ellada tha grapso ellinika mexri tote Mitse na sou pw oti h ousia den einai na meiothi h xrisi, afto einai kati etelos asxeto kai diaforeriko
H ousia einai na papsoun na ploutizoun mafies na mpei se mia normal "grammi" paragogis kai na ksereis an pinis to mavro sou h skata apo allogo.
Ta peri "perithoriou" einai epixirimata tis plakas, h syzitisi einai mexri se pio bathmo tha epembenei kathe kratos stin zwh sou kai ti pliroforisi tha yparxei gia tin kathe ousia.
Meta an thelete pame stin koubenta an exeis dikaioma na kaeis stin zwh sou h oxi
Sotos_The_Tequiler
29-05-2017, 13:07
:P
https://i.imgur.com/d8PAKwI.jpg
http://www.thetoc.gr/images/articles/5/article_160219/upl5a5a24d50e4d0.jpghttp://i61.tinypic.com/350un7q.jpg:cool:
Drumsick
14-01-2018, 11:43
Γιατί συζητάμε ακόμα για τη φούντα λες και είναι κάνα βάρυ ναρκωτικό και αναλύουμε, και ξαναναλύουμε αν πρέπει ή δεν πρέπει να νομιμοποιηθεί και τι επιπτώσεις θα έχει στην κοινωνία μας κι αν θα ρίξει τα παιδιά μας στην πρέζα ΠΟΤΕ δε θα το καταλάβω. Αυτοί που προβληματίζονται, πρέπει πραγματικά να μην έχουν πιεί ούτε τζούρα στη ζωή τους. Δεν ξέρω τι εμπειρίες έχετε εσείς, αλλά στον δικό μου περίγυρο, ακόμα και σε δουλειές και μεταξύ ανθρώπων που δεν πάει καν ο νους σου, πίνει η συντριπτική πλειοψηφία. Και δε μιλάω για χασικλήδες, μιλάω για ανθρώπους που θα πιούν ένα τσιγάρο μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά για να χαλαρώσουν. Ή σε μια συναυλία, ή σε ένα πάρτυ. Στα δικά μου βιβλία, είναι αδιανόητο πως υπάρχει ακόμα τέτοιο ταμπού γύρω από το θέμα, ειδικά τη στιγμή που είναι νομιμότατο το αλκοόλ, και θεωρώ αυτονόητη τη νομιμοποίηση, κάθως και τα τεράστια οικονομικά ωφέλη που θα μπορούσε να έχει η χώρα απ'αυτήν.
Τώρα η συζήτηση οτι κάποιοι μπορεί να καούν και να καταστραφούν αν νομιμοποιηθεί, είναι τουλάχιστον γελοία. Αυτοί καίγονται και καταστρέφονται ήδη, και θα συνεχίσουν να το κάνουν, όπως και οι αντίστοιχοι αλκοολικοί και άλλοι ναρκωμανείς. Δεν έχει να κάνει καθόλου με την ουσία και τη νόμιμη ή μη πρόσβασή τους σε αυτήν, αλλά με προσωπικά βιώματα, ψυχολογικά προβλήματα, και αναζήτηση τρόπων διεξόδου που καταλήγουν συχνά στην αυτοκαταστροφή.
KoiliaSamprela
15-01-2018, 10:52
καθώς και τα τεράστια οικονομικά οφέλη που θα μπορούσε να έχει η χώρα απ'αυτήν.
Όχι όμως και όλο το κύκλωμα διακίνησης που λογικά φέρνει τις μεγαλύτερες αντιδράσεις.
Δεν υπάρχει κατά την γνώμη μου καν λόγος διαχωρισμού και απαγόρευσης της κάθε ουσίας. Αλλά το απαγορευμένο έχει πάντα μεγαλύτερο κέρδος.
Υπάρχει πάντα λύση και ποτέ δεν ήταν η απαγόρευση (σε τίποτα και για κανένα λόγο)
Phantom Duck
15-01-2018, 11:16
οπλοκατοχή;
Raven Lord
15-01-2018, 11:46
ό,τι είπε ο σαρμπελ, βασικά
KoiliaSamprela
15-01-2018, 11:50
οπλοκατοχή;
σταμάτησε να υπάρχει ? ή αν επιτρεπόταν από τον νόμο θα είχες όπλο σπίτι?
Μην μου πεις για έναν φίλο σου / γνωστό σου / στην κοινωνία που ζούμε, εσένα ρωτάω. Και δεν μιλάω συλλεκτικά
Λασπόνερα
15-01-2018, 12:14
Συμφωνώ όσον αφορά την αποποινικοποίηση της κάνναβης αλλά πολύ περισσότερο με τη δωρεάν και ελεγχόμενη (όσον αφορά θέματα υγείας) χορήγηση ηρωίνης ή μεθαδόνης.
Δεν είμαι ειδικός, στη ζηή μου έχω κάνεις τρεις φορές μαύρο από τρεις τζούρες μόνο γιατί δεν το σηκώνω, αλλά αυτό που ισχύει τώρα είναι ένα ΑΙΣΧΟΣ.
Ναι μεν έσοδα για το κράτος αλλά αυτός δεν είναι ο πρωταρχικός στόχος. Στόχος είναι η ανθρώπινη υγεία και αξιοπρέπεια.
Φαντάσου ένα κράτος που να έχει έναν χώρο και να σου λέει, κάνεις ηρωίνη; Ωραία, μπες μέσα, κάνε ένα μπάνιο, φόρα καθαρά ρούχα, ξάπλωσε στο κρεββάτι και να στην κάνει ένας νοσηλευτής την ένεση. Με απώτερο σκοπό βέβαια την απεξάρτηση.
Ούτε να αναγκάζεται να κλέψει ο εξαρτημένος ούτε να εκπορνευθεί ούτε να ρισκάρει τη ζωή του για το σκατό που θα του πασάρει ο έμπορος.
Είναι δύσκολο να γίνει αυτό; Οχι.
Phantom Duck
15-01-2018, 13:35
οπλοκατοχή;
Μην μου πεις για έναν φίλο σου / γνωστό σου / στην κοινωνία που ζούμε, εσένα ρωτάω. Και δεν μιλάω συλλεκτικά
όχι άλλο λέω, αν θεωρείς ότι είναι και τα όπλα περίπτωση όπου η απαγόρευση δεν είναι λύση (αν έχει σημασία όχι, όπλο δε θα είχα, έχω ιδιαίτερη απέχθεια).
babality
15-01-2018, 14:04
Ναι μεν έσοδα για το κράτος αλλά αυτός δεν είναι ο πρωταρχικός στόχος. Στόχος είναι η ανθρώπινη υγεία και αξιοπρέπεια.
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/915NvYRQcvL._AC_UL200_SR160,200_.jpg
KoiliaSamprela
15-01-2018, 14:55
οπλοκατοχή;
όχι άλλο λέω, αν θεωρείς ότι είναι και τα όπλα περίπτωση όπου η απαγόρευση δεν είναι λύση (αν έχει σημασία όχι, όπλο δε θα είχα, έχω ιδιαίτερη απέχθεια).
Σε καμιά περίπτωση δεν πιστεύω σε απαγορεύσεις.
Και ξέρεις ότι το πρόβλημα ποτέ δεν ήταν η "νομιμότητα "
Επίσης με έχει γαμήσει να ξέρεις, το βλέπω συνέχεια
http://i64.tinypic.com/2z512sw.gif
Phantom Duck
15-01-2018, 15:56
τότε απαγόρεψέ το 8)
οκ διευκρινιστική ήταν η ερώτηση, ήθελα να ξέρω αν είναι θέμα αρχής. εγώ προσωπικά θεωρώ αστεία την απαγόρευση του χόρτου (εκτός γραμμής), αλλά σε καμμία περίπτωση δεν μπορώ να υπερασπιστώ νόμιμα σκληρά ναρκωτικά (πολλά από τα οποία δίνω νόμιμα σε κόσμο, έτσι?). αυτό που λέει ο λασπόνερα για καλύτερες "συνθήκες δόσης" είναι σωστό, αλλά με ιατρική μέριμνα και αντιμετωπίζοντας τους εξαρτημένους σαν αυτό που είναι, ασθενείς. όσο για τη δυσκολία αυτού, δυστυχώς €€€€€ που δεν πρόκειται να δούμε στην ελλάδα της κρίσης.
KoiliaSamprela
15-01-2018, 16:23
τότε απαγόρεψέ το 8)
οκ διευκρινιστική ήταν η ερώτηση, ήθελα να ξέρω αν είναι θέμα αρχής. εγώ προσωπικά θεωρώ αστεία την απαγόρευση του χόρτου (εκτός γραμμής), αλλά σε καμμία περίπτωση δεν μπορώ να υπερασπιστώ νόμιμα σκληρά ναρκωτικά (πολλά από τα οποία δίνω νόμιμα σε κόσμο, έτσι?). αυτό που λέει ο λασπόνερα για καλύτερες "συνθήκες δόσης" είναι σωστό, αλλά με ιατρική μέριμνα και αντιμετωπίζοντας τους εξαρτημένους σαν αυτό που είναι, ασθενείς. όσο για τη δυσκολία αυτού, δυστυχώς €€€€€ που δεν πρόκειται να δούμε στην ελλάδα της κρίσης.
ο λασπόνερας έχει δίκιο, αλλά προϋποθέτει να θέλει και ο εθισμένος να μπει στην φάση σε αυτό το σενάριο.
Ιατρικά αν το βάλεις κάτω ο τοξικοεξαρτημένος δεν έχει πρόβλημα με την πρέζα , μέσα του είναι το πρόβλημα (όπως και σε κάθε αυτοκαταστροφικό ον).
ένας από τους φίλους που έχω χάσει από πρέζα μου έλεγε λίγο πριν φύγει, "αν δω και τραβάει πολύ η φάση θα βαρέσω ένα τεταρτάκι να φύγω να τελειώνει"
Σε καμιά περίπτωση δεν σκέφτηκε την απεξάρτηση, και γω αν δεν ήμουν μικρός και μπούλης ίσως θα μπορούσα να του προτείνω μια λύση. Αλλά εδώ (και όχι μόνο εδώ) το να πας σε έναν ψυχίατρο νομίζουν ότι σε κάνει τρελό.... με αυτά είναι που τρελαίνομαι :(
http://i58.tinypic.com/219civ6.jpg8-)
atom_smasher
16-01-2018, 11:48
Παιδιά μην παίρνετε ναρκωτικά! Δεν φτάνουν για όλους.
VidnaObmana
16-01-2018, 17:33
Το επιχειρημα περι οικονομιας μπαζει λιγο , τι νομιζετε δεν τα εχουν υπολογισει οι μαγκες σε ελλαδα, αλβανια, τουρκια κλπ? Τα εσοδα που εχουν απο ολο το παρανομο νταραβερι (κρατος, παρακρατος, δικονομικο συστημα κλπ) ειναι πολυ περισσοτερα απο οτι σε περιπτωση νομιμοποιησης
Εδω στην αλβανια να πας αν σε πιασουν με ενα τσιγαρο εχεις πιο σοβαρες επιπτωσεις απο ελλαδα και οι τυποι στελνουν σε ολη την ευρωπη
Κατι ακουσα οτι παιζει συζητηση για νομιμη κατοχη 6g που ειναι να ψηφιστει τωρα συντομα. Λογικα θα ειναι στο ολο πακετο με τη φαρμακευτικη. Ξερει κανεις κατι;
Phantom Duck
21-01-2018, 16:08
κάτσε ρε φίλε μόλις ήρθε το 4g
Pikatsou
21-01-2018, 16:11
τι ειναι αυτό;
When Black Roses Bloom
21-01-2018, 16:13
τι ειναι αυτό;
Είναι συνδεσιμότητα για κινητά.
Pikatsou
21-01-2018, 16:16
τι ειναι αυτό;
Μιλάς με γρίφους νέοπα
When Black Roses Bloom
21-01-2018, 16:17
τι ειναι αυτό;
Μιλάς με γρίφους νέοπα
Είναι που είμαι ο Κόναν.
Pikatsou
21-01-2018, 16:19
Μιλάς με γρίφους νέοπα
Είναι που είμαι ο Κόναν.
Σταματα να σπαμαρεις ρε μαλακισμενο
When Black Roses Bloom
21-01-2018, 16:20
Μιλάς με γρίφους νέοπα
Είναι που είμαι ο Κόναν.
Δεν μπορώ, με κόλησες μαλακία.
Pikatsou
21-01-2018, 16:27
Είναι που είμαι ο Κόναν.
http://naruto.wikia.com/wiki/Kakashi_Hatake
δες το βιντεακι ;)
When Black Roses Bloom
21-01-2018, 16:28
http://naruto.wikia.com/wiki/Kakashi_Hatake
δες το βιντεακι ;)
Δεν μπορώ να δώ βιντεάκια, είμαι τυφλος.
paddy honey
10-10-2018, 14:20
occasional σε αντιδιαστολή με addicts στην ίδια πρόταση, τι λες να εννοεί;
Στα τέσσερα χρόνια ο πιο δυνατός.
http://www.youtube.com/watch?v=y9hIZSdFyqs
http://www.youtube.com/watch?v=IfnfotUFolo
IfnfotUFolo
https://i.imgur.com/P0TEVlO.jpg
Art In Haste
19-10-2018, 13:08
http://sportdog.gr/storage/photos/w_800px/201810/1a8ffcfd6646818bf6161eaa612ad98d.jpg
Parasight
19-10-2018, 13:12
Ναι καλά, άστα αυτά εξυπνάκια
https://i.imgur.com/yeSCLvg.jpg
Επίσης, τι Ναζοστίβ Γιατζόγλου υπεύθυνος επικοινωνίας;
Art In Haste
19-10-2018, 13:20
GIA OLA TA FILARAKIA MOU POU VRISKONTAI THESSALONIKI KAI GENIKA VOREIA ELLADA…. to face book mou blokarei ta profil mou kai ta minimata mou, loipon sas to vazo edo , kai otan anoixei tha sas steilv k tin prosklisi prosopika……SAS PROSKALO KAI THA ITHELA NA ME TIMISETE ME TIN PAROUSIA SAS STO MEGALO SEMINARIO POU DIORGANONO STIN THESSALONIKI , GIA THN FARMAKEYTIKH KANNABH POU AFORA KAI TOUS ATHLETES …THA EIMAI THESSSALONIKI GIA MIA MERA … ELATE NA TA POUME.
Raven Lord
19-10-2018, 13:34
:touched:
Parasight
19-10-2018, 13:37
lol you can't make this shit up
OniBocho
19-10-2018, 14:16
Είναι και κοντά στα γραφεία το ξενοδοχείο, ξέρει τι κάνει ο Στηβ.
MoRmEnGiL
19-10-2018, 14:47
Επίσης τι γιατρός - φυτοθεραπευτής γαμώ το μουνή.
atom_smasher
19-10-2018, 16:05
καινούριο φρούτο αυτή η ειδικότητα;
MoRmEnGiL
20-10-2018, 02:21
Μπα, παλιά είναι, απλά τότε τους λέγαμε witch doctors και ήταν αρχηγοί της φυλής. Και είχαν τόση σχέση με την ιατρική όσο ο Τράμπ με την πολιτική.
καλα τι εγινε στο καναδε ρε μαγκες; Τα γαμησαν ολα
Raven Lord
04-12-2020, 18:17
ΚΕΡΔΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ
https://cannabisnews.gr/oie-i-kannavi-den-anikei-pleon-sta-epikindyna-narkotika-istoriki-apofasi-tou-organismou-inomenon-ethnon/