Log in

View Full Version : νέος μπούρζουμ - δε γουάητ γκάντ

Pages : 1 [2] 3

run4rum
25-11-2009, 07:03
_e8n-T8KkAA

Parasight
25-11-2009, 08:14
εμένα μια απορία μου έμεινε απ'αυτό το θρεντ πάντως, τον λένε ξήγα ή ξηγά τον άνθρωπο;+1.
Εγώ ήμουν με την 1η επιλογή πριν, τώρα μπερδεύτηκα.

KoiliaSamprela
25-11-2009, 12:38
εμένα μια απορία μου έμεινε απ'αυτό το θρεντ πάντως, τον λένε ξήγα ή ξηγά τον άνθρωπο;+1.
Εγώ ήμουν με την 1η επιλογή πριν, τώρα μπερδεύτηκα.

kick/ban και βασιλικό πολτό στον Λόκι ..... μια χαρά το είχα στο μυαλό μου .... μας γάμησε ....

Drumsick
25-11-2009, 12:44
[σημαντική συμβολή στο θρεντ] Εγώ πάντως παιδιά, ούτε ρατσίστρια είμαι, ούτε φασιστάκι, αλλά και σιντί μπούρζουμ θα αγόραζα και σε συναυλία του ξήγα θα πήγαινα και στ'αρχίδια μου όλα.
Α, και να πω πως έχει δίκιο ο αμνήσιακ που λέει πως αυτοί που κάνουν το μεν και κράζουν τους άλλους που κάνουν το δε, είναι βλάκες.
Γενικά χαλαρώστε λίγο.. σε δεύτερο κυπριακό το'χετε ανάγει. [/σημαντική συμβολή στο θρέντ]

ikonoklast
25-11-2009, 14:59
Ικονοκλαστ, κανε μου τη χαρη ρε ανθρωπε και μην ασχολεισαι μαζι μου, ειναι ενα θρεντ που εχουν γραψει καποια ατομα 50 ποστ και μερικα ατομα πεταξαν τη μαλακιουλα τους και την αποψουλα τους. Ε οπως ειμαι κι εγω εισαι κι εσυ σε αυτο το θρεντ που εσπευσες να αποθεωσεις ποστ του καρχαρτ, καταλαβε το οτι εισαι ενας απο τους φιξξξερς του κοσμου.
http://asteromases.com/wp-content/uploads/2008/07/gavros-bhma-2.jpg
http://www.rateherpussy.com/getimage.php?tag=469ca879b5a68
http://decibelmagazine.com/assets/uploads/2008/12/metallica.jpg

KoiliaSamprela
25-11-2009, 15:10
να πω ότι περίμενα μετά τα ψάργια και το μουνί ένα καπέλο ...

The Good Son
25-11-2009, 17:37
http://i6.photobucket.com/albums/y209/thegodeater/1244753366226-2.jpg

run4rum
25-11-2009, 17:50
yXaYdeS69S8

μπιζαριος
25-11-2009, 17:53
που'σαι ρε ρανφορραμ, μαυρα ματια καναμε να σε δουμε.

run4rum
25-11-2009, 18:27
ikonoklast 8elw na se rwthsw kati. me tis duo prwtes fwtografies anaferesai
s' auto (http://en.wikipedia.org/wiki/L'Origine_du_monde) kai me thn trith s' auto (http://www.youtube.com/watch?v=JYZU20s1RUA) h lew oti na'nai?

KoiliaSamprela
25-11-2009, 19:13
πέσιμο?

Parasight
25-11-2009, 19:31
Ορκίζομαι ότι μόλις ένιωσα τον εγκέφαλό μου να με κλωτσάει. Όχι άλλους συμβολισμούς, φτάνει.

run4rum
25-11-2009, 19:42
w(h)at(ev)er

Qi4xnzBjaBw

LokiTricksterGod
10-12-2009, 00:18
A Burzum Story: Part XI - Birds Of A Feather Flock Together

When I speak through www.burzum.org I always imagine that I speak only to Burzum fans. If not a Burzum fan, why would You visit this site? Judging from the response to the A Burzum Story: Part X - "The White God", this is not the case. Or maybe it is, in which case I have a whole lot of fans in the media.

When these apparent Burzum fans in the media report the news that Burzum will release another album, the reaction is kind of weird. Most of them have been honourable enough to both print the whole article, or at least most of it, and tell their readers where they got the news from. This is correct and lawful journalism, when dealing with copyrighted material. "Hurray" to You for that.

Apparently my comparing of black metallers with the stereotypical Negro and homosexuals is not taken lightly in "the real world". Because of my thoughtless remarks I am, according to them or their readers, both a vile racist and homophobic, and should ideally be stone to death for being intolerant. Naturally.

The problem is that my remarks aren't really homophobic. What I do is simply point at the obvious facts; some black metallers dress, walk, talk, look and act like stereotypical homosexuals. Both the black metallers in question and the stereotypical homosexuals obviously buy their clothes, their make-up and jewellery from the same "laces & leather" shops. They wear the same clothes, the same make-up and the same jewellery. So they do dress and look like the stereotypical homosexual. End of discussion.

The funny thing is that I never really stated if this was a bad thing or not. Maybe I in fact think dressing and looking "gay" is okay, but perhaps not for black metallers, who think of themselves and try to present themselves as some sort of "dark warriors"? Who can tell? I surely never said anything about that in my article. So, when readers of my words react so strongly it is because they are homophobic: they obviously think that dressing and looking like homosexuals is a bad thing. Maybe they should take a look in the mirror and think for a minute before they start attacking me for being homophobic?

When it comes to the "racist remark" I can only apologize to You all. I obviously live in a different world, where one can discuss ones perception of reality without any fear of harassment; a world of tolerance and respect, a world of intellectual debate and honesty. Some of You apparently don't, so when I speak I must be careful. I must say, though, that if You don't like what I say to my fans on www.burzum.org, then please don't read or refer to my articles. It's a free world, and You are free not to read my articles. I want to point out that my so called "racist remark" was actually not intended to be racist or to offend anyone but the black metallers in question, whom I happen to know have indeed some strong views and opinions. It was purely meant to draw attention to how some black metal artists are more and more acting and living a lifestyle like the individuals they at least in private claim to despise.

When it comes to the title of the next album, "The White God", this has nothing to do with "race" or "skin colour" or anything like that. Please stop this nonsense about "The White God" being a racist album. This album is about Baldr, known as "The White God", because he is a solar deity and because he is pale after spending time in the realm of the dead. I don't use the Baldr name because I want to speak to all the different cultures of Europe, and we all happen to have our own name for this deity. The British/Picts/Gaulls called him Belenus, the Greeks called him Apollon, the Romans Apollo, the Scytho-Slavs Byelobog, and so forth, and before that we all called him Belus. However, we all know him as the White God, and therefore I use this as the title for my album.

The next album is a description of a part of our culture that most of us have forgotten all about. I know this interest many of You, or at least many of the Burzum fans (as surely not all the readers of this are Burzum fans). Maybe You should wait and see for Yourselves, before You start "burning books", like some certain ignorant predecessors in history.

Thank You for the attention, and for being able to bring some colour to Your lives.
Respectfully,
Varg Vikernes
(19.11.2009)

A Burzum Story: Part XII - Belus

When I used the name "The White God" for my next album I had no idea it would stir up so much fear and irrational emotions. To me this is just a nickname of Baldur, whom the album is all about. No ambiguity intended. The truth is I announced the release of "The White God" at this early point to ease the pressure on the www.burzum.org host. He was getting tired of having to tell individuals contacting him that he didn't know when the next album would be due, what its name was going to be or anything else. With the article this problem was solved.

With a title including the word "white" it apparently isn't possible to slip under the radar of the racist "Western" media. To take away their excuse to spread their anti-Varg/anti-Burzum hate-propaganda when (and before) the album is released I have decided to change the album title. These self-loathing fools have no interest in the music anyway, and because of that I don't want their attention - and I won't get it if I use a title that doesn't give them an excuse to attack me.

The new title of the album is, as You might have guessed from the title of this article, "Belus", the so-called Indo-European name for Baldur/the White God. I could have used any European name for this deity, but I chose this one because it is the oldest known name and because it is pan-European.

"Belus" will be released on Byelobog Productions March-April next year, with eleven new tracks; nine metal tracks and an ambient intro and outro, and about 50+ minutes of music (the long outro not included). The lyrics are all in Norwegian, but French and Russian translations will be available on burzum.org asap -- possibly even before the release of the album.

That'll be all for now.
Respectfully,
Varg Vikernes
(November 2009)

Comte de Saint-Germain
10-12-2009, 00:27
Χαχ bite my shiny metal ass.

carheart
10-12-2009, 01:58
σας γάμησε λίγο.

00i00
10-12-2009, 02:05
ε?
το διαβασες καλα?

Phantom Duck
10-12-2009, 02:07
άλλαξε τον τίτλο όμως κοκοκο

antimusic
10-12-2009, 02:32
σας γάμησε λίγο.

αν πω "ίσα μωρή αδερφή" λοιπόν δεν είμαι εγώ ρατσιστής, αλλά εσύ αν παρεξηγηθείς, γιατί εγώ δεν είπα κάτι κακό για τις αδερφές, αλλά εσύ παρεξηγήθηκες. άρα νια νια.

δικέ μου ρίλι; αυτός είναι ο αρτίστας που υπερασπίζεσαι τόσες σελίδες και αυτή είναι η ιδιοφυία του;

00i00
10-12-2009, 03:07
Apparently my comparing of black metallers with the stereotypical Negro and homosexuals is not taken lightly in "the real world". Because of my thoughtless remarks I am, according to them or their readers, both a vile racist and homophobic, and should ideally be stone to death for being intolerant. Naturally.

The problem is that my remarks aren't really homophobic. What I do is simply point at the obvious facts; some black metallers dress, walk, talk, look and act like stereotypical homosexuals. Both the black metallers in question and the stereotypical homosexuals obviously buy their clothes, their make-up and jewellery from the same "laces & leather" shops. They wear the same clothes, the same make-up and the same jewellery. So they do dress and look like the stereotypical homosexual. End of discussion.

The funny thing is that I never really stated if this was a bad thing or not. Maybe I in fact think dressing and looking "gay" is okay, but perhaps not for black metallers, who think of themselves and try to present themselves as some sort of "dark warriors"? Who can tell? I surely never said anything about that in my article. So, when readers of my words react so strongly it is because they are homophobic: they obviously think that dressing and looking like homosexuals is a bad thing. Maybe they should take a look in the mirror and think for a minute before they start attacking me for being homophobic?

μαλακωσε στο χοτελ ο μπουλης...καποτες η συμμορια του τους μαχαιρωνε χωρις να πολυδινει σημασια στον ενδυματολογικο κωδικα

οσο για τα περι του τιτλου...ο Βελοπουλας μπορει να πεισει πολυ πιο ευκολα εναν αναρχικο για το οτι δεν ειναι ναζι,ασε που καρφωνετε και μονος του ο ΖΩΟΥΝ οταν λεει ''για τους λαους της ευρωπης''

filosofem=lol

irreligious
10-12-2009, 11:07
varg μη μιλάς, μόνο γράφε.

και τι μανία είναι αυτή με το φιλόσοφεμ τόσες σελίδες?
το τιτανοτεράστιο άλμπουμ του είναι το hvis lyset tar oss, γνωστό είναι.
:cool:

TrinuxSamonii
10-12-2009, 16:50
το τιτανοτεράστιο άλμπουμ του είναι το hvis lyset tar oss, γνωστό είναι.

+1

Entrancemperium
14-12-2009, 23:17
http://www.burzum.org/img/covers/big/official/2010_belus.jpg
http://www.burzum.org/img/varg_vikernes.jpg

Tracklist:

Lukans Renkespill
Belus' Død
Glemselens Elv
Kaimadalthas' Nedstigning
Besøk Til Kelio
Alvenes Dans
Alvegavene
Sverddans
Keliohesten
Morgenrøde
Belus' Tilbakekomst

8)

thymios13
29-12-2009, 14:38
ti burzum mwre sapioi

Agoraphobic_S.I.
29-12-2009, 15:20
Άντε πες το του από κοντά ΡΕ.

Drumsick
29-12-2009, 15:28
Mε avatar JAMAICA και μίσος για τον Burzum, το heavy αλλά και το death metal, τι ακριβώς ήρθες να κάνεις εδω μέσα ρε θύμιο?

Entrancemperium
29-12-2009, 15:40
E λογικά το fake των Χριστουγέννων πρέπει να είναι..

wom
29-12-2009, 21:44
meanwhile εδώ (http://www.plastichead.com/catalogue.asp?ex=fitem&verb=F&target=BOBV215LP) και αρκετές ημέρες

phthoggon
04-02-2010, 06:27
http://www.amazon.co.uk/Belus/dp/B0036Y88YW/ref=sr_shvl_album_1?ie=UTF8&qid=1265248812&sr=301-1

30 δευτερόλεπτα preview από το κάθε κομμάτι.

(κάποιος να έχει έτοιμο το εξώφυλλο του reinkhaos)

Mayhem
04-02-2010, 08:29
:touched: :touched: :touched:

wom
04-02-2010, 12:09
http://www.amazon.co.uk/Belus/dp/B0036Y88YW/ref=sr_shvl_album_1?ie=UTF8&qid=1265248812&sr=301-1

30 δευτερόλεπτα preview από το κάθε κομμάτι.

(κάποιος να έχει έτοιμο το εξώφυλλο του reinkhaos)

[εξώφυλλο aske]
Μπρος στην εκκλησιά μια ακόμα μαχαιριά θέλεις να μου δώσεις
όχι δεν γίνεται, δεν είναι δυναtonnn

irreligious
04-02-2010, 12:20
που πήγαν τα πληκτρούλια μου?

Krux
04-02-2010, 12:37
Για να πω και εγώ την άποψη μου.

Με άνθρωπο που έχει δολοφονήσει απο πρόθεση δεν θα έκανα ούτε τσιγάρο.

Πόσο μάλλον να του δώσω και τα λεφτά μου, επικροτώντας το έργο του !

carheart
04-02-2010, 13:58
μιλάς για τα Άγιά σου Λεφτά των οποίων κάθε χαρτονόμισμα σέρνει μια τίμια ιστορία heavy metal βιοπάλης από τη στιγμή που πρωτοτυπώθηκε και μετά;

Krux
04-02-2010, 14:09
Μετά τιποτα.

Τα μετά τα είπες εσύ.

Αυτό που είπα εγώ είναι πως καλύτερα να μου κοβόταν το χέρι παρά να στηρίζω οικονομικά το έργο ενός ανθρώπου που έχει καταδικαστεί για ανθρωποκτονία.

Entrancemperium
04-02-2010, 14:10

Μην ξεχνάς ότι είναι και φασίστας οπότε ούτε το preview του Αμαζον μην ακούς, μπορεί να αναστήσεις τον Hitler!;)

Krux
04-02-2010, 14:16
Εννοείται οτι δεν με ενδιαφέρει να ακούσω ούτε νότα.
Οπως και επίσης όλων αυτών τον ταχαμδήθεν κακούληδων του BM που προσπαθούν να κρύψουν την ιδεολογική τους καθυστέρηση πίσω απο την μάσκα μιας μουσικής για να "δικαιολογήσουν" και καλά την ακρότητα των πράξεων τους.

Αν η ιδεολογία σου σε φτάσει στο σημείο να δολόφονείς ανθρώπους είσαι κοινώς για τα μπάζα και σου εύχομαι να σαπίσεις στο πιο σκοτεινό μπουντρούμι.

carheart
04-02-2010, 14:19
το κάνει εμμέσως για εκατονπενήντα άλλους, και προσποιείσαι πως δεν το γνωρίσεις, τι πρέπει να σου πρωτοκόψουμε;;;

12 stars circle your brow
04-02-2010, 14:19
Αυτός πάντως σάπισε στο πιο σκοτεινό μπουρζούμι τόσα χρόνια!

Άσε που δεν τον οδήγησε κάποια ιδεολογία στον φόνο ε.

antimusic
04-02-2010, 14:21
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΠΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ.

Entrancemperium
04-02-2010, 14:21
Χμ και τότε προς τι τα posts σου σε θρεντ που γράφει "νέος μπούρζουμ - δε γουάητ γκάντ";
Θες να μας σπάσεις το μπούτσο ας πούμε;
Θες να μας πεις πόσο κακό είναι να μαχαιρώνεις Ευρώνυμους;
Το ξέρουμε..
Βγαίνει το Belus όμως και πούλο τώρα ;)

edit: Πάντως το βρακάκι μου το έβρεξα (π.χ. Keilohesten)

Krux
04-02-2010, 14:22
Αυτός πάντως σάπισε στο πιο σκοτεινό μπουρζούμι τόσα χρόνια!

Δεν τον λυπάμαι. Μεχρι να ψοφούσε μπορούσε να είναι μέσα ?

Άσε που δεν τον οδήγησε κάποια ιδεολογία στον φόνο ε.

Αλλά ?

Agoraphobic_S.I.
04-02-2010, 14:28
http://www.ci.san-marcos.tx.us/Departments/Fire/Images/ExitDoor004.jpg

Krux
04-02-2010, 14:41
http://img.nrk.no/img/312325.jpeg

carheart
04-02-2010, 14:44
Krux, τώρα που είσαι στο Β, μην κάνεις καμιά μαλακιούλα, τόσοι blind guardian και biomechanical υπάρχουν εκεί έξω!

Entrancemperium
04-02-2010, 14:46
lol'ed:rofl:

Krux
04-02-2010, 14:48
Krux, τώρα που είσαι στο Β, μην κάνεις καμιά μαλακιούλα, τόσοι blind guardian και biomechanical υπάρχουν εκεί έξω!

Καταρχάς είμαι στο C :-D:-D:-D

και κατα δεύτερον χαλάρωσε ψαγμένε.

Ασε εμένα να ακούω Blind Guardian και άκου εσύ τον σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι που έχετε αναγάγει και σε ύψιστο καλλιτέχνη.

carheart
04-02-2010, 14:50
Άσε και εσύ αυτό το θρεντ μετά, και όλα τέλεια!

Krux
04-02-2010, 14:51
Done deal.

Πάω να ακούσω Somewhere Far Beyond.

carheart
04-02-2010, 14:56
μετά από ένα ευχάριστο διάλειμμα λοιπόν, από τα samples εγώ δεν κατάλαβα πολλά, χρειάζομαι όλο το άλμπουμ

Ford Prefect
04-02-2010, 15:03
Γαμάνε οι Μπλάιντ Γκάρντιαν. Συνεχίστε.

Comte de Saint-Germain
04-02-2010, 15:05
Σίγουρα, αλλά εμένανε μου άνοιξε η όρεξη. Ήταν σα να μας έδωσε σαλαμάκι για μεζεδάκι.

έντιτ: το "σίγουρα" πάει στο ποστ κάρχαρτ

wom
04-02-2010, 15:39

Krux είσαι και 30φευγα στην ηλικία, χαλάρωσε λίγο ...Για τον Άκη Πάνου μιλάς.

Η για να στο πω αλλιώς, εάν μελετήσουμε την δισκοθήκη σου επί 5-10-15 μουσικούς/συντελλεστές ανά κυκλοφορία --- standard voila έχεις ταϊσει αρκετούς δολοφόνους.

Krux
04-02-2010, 16:04

Krux είσαι και 30φευγα στην ηλικία, χαλάρωσε λίγο ...Για τον Άκη Πάνου μιλάς.

Η για να στο πω αλλιώς, εάν μελετήσουμε την δισκοθήκη σου επί 5-10-15 μουσικούς/συντελλεστές ανά κυκλοφορία --- standard voila έχεις ταϊσει αρκετούς δολοφόνους.

wom να ξεκινήσω λέγοντας οτι σε σέβομαι σαν χρήστη απο τα posts σου που έχω διαβάσει εδώ.

δεν θέλω να το συνεχίσω, ήθελα απλά να πω την άποψη μου και όχι να χαλάσω το θρεντ με στυλάκι αντιπροπαγανδισμού.

αναγνωρίζω οτι με την οικονομική μου στήριξη στην μουσική βιομηχανία έχω πληρώσει ναρκομανείς, νονούς της νύχτας, αλκοολικούς και διαφόρων ειδών προβληματικά και διεστραμένα άτομα.

Δολοφόνους όμως ποτέ.

Και δεν το λέω για να φανώ ο καλός και ο σώστός, ώστε να αντιδράσει ο καρχαρτ και να τρέξει να με βάλει στην θέση μου, αλλά πως μπορώ να δείχνω την παραμικρή οικονομική στήριξη, ιδεολογική ταύτιση σε άτομα που δεν έχουν τον παραμικρό σεβασμό απέναντι στην ανθρώπινη ζωή.

SvH
04-02-2010, 16:08
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΠΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ.

:D

ok , kai mena mou th spaei o etsi alla ta preview akougontai και γαμώ , lete na vgoume sthn solwnos kai na moirazoume hmigumnoi fulladia tou Πλεύρη ?

SvH
04-02-2010, 16:12
Δολοφόνους όμως ποτέ.

exeis nirvana sthn diskothikh sou ! kai o curt cobain δολοφονησε to glam metal!

Krux
04-02-2010, 16:14
Δολοφόνους όμως ποτέ.

exeis nirvana sthn diskothikh sou ! kai o curt cobain δολοφονησε to glam metal!

Υπο αυτό το σκεπτικό ναι.

Εχω και CoF που δολοφόνησαν το BM.

:shock::shock::shock:

Leech
04-02-2010, 16:16
Εχω και CoF

η συζήτηση κάπου εδώ τελειώνει.

freak brother
04-02-2010, 17:13
εγω που και που τραγουδαω κανενα του Ακη Πανου... :dfinger:

korrupt3r
04-02-2010, 17:27
απο τα σαμπλς εχω την εντυπωση οτι θα μου αρεσει...
αλλα οπως ειπε κ ο καρχαρτ καλυτερα να περιμενουμε το ολοκληρο..
το Sverddans μου βρωμαει uruk-hai..

wom
04-02-2010, 20:15
....

Krux, δεν λέω ότι η λογική σου δεν μου κάνει ή οτιδήποτε άλλο. Σωστά δεν στηρίζεις ότι δεν σου αρέσει για οποιοδήποτε λόγο αποφάσισες.

Αλλά ο κόσμος και οι άνθρωποι δεν είναι τόσο απλά πράγματα, από φωτογραφίες, άρθρα, προσωπική επαφή ή ότιδηποτε άλλο δεν τα ξέρεις όλα για κανένα άνθρωπο και τις πράξεις του πριν 20 χρόνια.

Γενικά μιλάω, ακόμα και εάν τα καταλάβαινες άπαντα, τα πάντα ρει ...κράτα και μια πισινή, just that.

Marillion
04-02-2010, 22:35
Ελειπα κάτι μήνες ρε γμτ και το έχασα το θρεντ.

Καλά ρε υποκριταράδες, τα λέγαμε και στον ξήγα αλλά θα τα ακούσετε και εδώ. Αν αποτελούν κριτήριο αξιολόγησης σε μουσικό επίπεδο (ή ακόμα χειρότερα, κριτήριο ποιότητας-ιιχ) οι πολιτικές πεποιθήσεις και το γενικότερο λαιφσταιλ ενός μουσικού, γυρίστε το καλύτερα σε vegan/crust/anarchopeace punks/hippies για τους οποίους μάλιστα είστε πεπεισμένοι ότι είναι και τα πιο γαμώ και άκακα πλάσματα που έχετε γνωρίσει. Μη ρεαλιστικές καταστάσεις ε. Σαν να λέμε πως είστε τόσο σίγουροι πως οι μπάντες που απασχολούν το στερεοφωνικό σας είναι μονάχα τύποι που τηρούν της προυποθέσεις μιας ''ανθρώπινης & πιο αποδεκτής'' συμπεριφοράς. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα τα χώσετε στις προφανείς περιπτώσεις, ρίξτε και μια ματιά στα βιογραφικά των πιο σιγανοπαπαδιών που σίγουρα θα διακοσμούν την δισκοθήκη σας. Ονόματα δεν λέμε philγκουχ spectorγκουχ sinatra γκουχ και άλλοι βήχες. Νομιζω καλλιτέχνες με μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό από τον varg. Αλλά ξέχασα, φασίστες κουφάλες, έρχονται κρεμάλες!!!!111

Δλδ έστω ότι ανατριχιάζετε με μια μπάντα και μετά σας βγαίνουν παιδεραστές. Τι στο διάολο, ακυρώνετε τα συναισθήματα που εσείς οι ίδιοι νιώσατε; Τότε τι ζουμε ρε σεις, την ψευδαίσθηση μιας politically correct πραγματικότητας; Ακραία περίπτωση και ίσως παρατραβηγμένη αλλά μόνο η σχετική υπόθεση σε κάνει να αναρωτηθείς πως λειτουργούμε τελικά και πόσο αντικειμενικό είναι το γούστο μας.

Εντάξει ο τύπος δηλώνει ακροδεξιός (αν και με κουβέντες που έχω κάνει με carheart, μάλλον θεότρελος ή ιδιοφυής επιχειρηματίας είναι, δεν έχω καταλάβει ακόμα) Αυτα τα πράγματα γίνονται στον ευρύτερο χώρο της τέχνης ε. Απλά τυγχάνει ο μπουρζουμ να είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση αφού έχει όλα τα φόντα για ένα καλό πρωτοσέλιδο. Σε τελική ανάλυση όμως, είναι το κλασικό ερώτημα του πίνακα και του ζωγράφου. Το έχουν αναλύσει άλλοι και σε κοινωνικό επίπεδο έχει απαντηθεί εδώ και μπόλικες γεννιές. Απλά μας αρέσει καμμιά φορά να γεμίζουμε λιγάκι το ''εγώ'' μας και ξανακάνουμε την ίδια κουβέντα μη παραλειποντας τα ''ναι αλλά εδώ είναι διαφορετικά γιατί ο τύπος είναι -χαρακτηρισμός-''.

Το αν ο δίσκος λέγεται white god λίγα μου λέει και πάλι για το περιεχόμενο της μουσικής. Καλό promotional trick αλλά μέχρι εκεί. Ελα μωρέ που σας πείραξε, ο καθένας δουλεύει με αυτά που έχει. Εδώ άλλοι ονομάζουν τους δίσκους τους ''the dominatress'' (καλά μη μου πείτε που συγκρίνω αυγά με καλάθια, στην ίδια κατηγορία χαζομάρας τα βάζω, για τις προφανείς ερμηνείες τους τουλάχιστον). Νόμιζα είχαμε ξεπεράσει παρόμοιες τακτικές εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον.

Αν σας πειράζει πάλι η πιθανότητα πως όλο και κάποιος πνευματικά ανάπηρος τα πάρει στα σοβαρά όλα αυτά και βγει και τα κάνει πράξη, έχω να πω πως μπορείτε ελεύθερα να θεοποιήσετε την pmrc + να το γυρίσετε στον μοναχισμό, γιατί το μέταλ σας γάμησε σε στιχουργικό περιεχόμενο, δεν έχει αφήσει φαινόμενο για φαινόμενο.

Στο θέμα προσωπικής τοποθέτησης, δεν πολυακούω burzum και γενικά δεν ακούω φασιστοπανκ και τέτοια που μουσικά θα έπρεπε να με ενδιαφέρουν. Τα περισσότερα είναι μουσικά για τον πούτσο, τι να κάνουμε (πασάρετε κανένα φασιστοσουγκεηζ αν έχετε υπόψη, μπορεί να λέει). Και εντάξει, γουστάρω να ψάχνω τα ποιόν του τυπά που έχω μπροστά μου να γραντζουνάει. Τα θέματα διανομής κτλ που έχω συζητήσει στο παρελθόν, δεν είναι μέθοδοι αποκοπής της καλής μουσικής απ'το γενικότερο mainstream (το αναφέρω για να μην προτρέξει κάποιος να μου ρίξει κανένα παρερμηνευμένο quote), αλλά αντιθέτως, πρακτικοί και ουσιαστικοί τρόποι καταπολέμησης της εισχώρησης των επιχειρηματικών συμφερόντων στην τέχνη. Μονάχα αν εφεύγε η σκατίλα θα καταλαβαίναμε το ποιος κάνει τι και για ποιον λόγο το κάνει. Τώρα αερολογούμε, οπότε καλύτερα να εμπιστευόμαστε το μουσικό αισθητήριο μας. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι, ελάτε να πιάσουμε αυτό το θέμα που είναι πιο ρεαλιστικό και λύνει τα μεγαλύτερα προβλήματα στον χώρο της πραγματικής τέχνης και μετά λύνουμε και αυτά των δεξιών βάρδων, τι λέτε;

Keeper Of The Seventh Son
04-02-2010, 23:18
mpes kana msn esi thelw na sou deiksw mia mpanta

dopefiend
05-02-2010, 04:48
χαχαχα

Krux
05-02-2010, 11:18
Εχω και CoF

Μαιντανός...

Roswell47
05-02-2010, 16:42
Εχω και CoF

Μαιντανός...

http://www.youtube.com/watch?v=LeAS39JD-4c

necrosaturate
19-02-2010, 18:21
Στους Ρωσσοι.

irreligious
19-02-2010, 19:22
zomg δεν είμαι σπιτι να κάνω μόντα. γλήγορα ένα λινκ κάποιος σε πι εμ, σε ένα δυωράκι θα το κατεβάσω καβλωμένος.

wom
19-02-2010, 21:17
Κυκλοφορούν τα promos εδώ και 2 εβδομάδες, αλλά πλέον έφτασε η στιγμή.

Να γουστάρω πάλι πότε θα βρω ώρα να ακούσω μουσική. <repeat>

carheart
19-02-2010, 22:32
Είμαι στο τρίτο κομμάτι και δεν υπάρχει όλο αυτό το πράγμα. Θα ακολουθήσουν πολλά ποστς παροξυσμού.

carheart
19-02-2010, 22:36
εντάξει.

Entrancemperium
19-02-2010, 23:25
:touched:
Κλειδώστε το!

carheart
19-02-2010, 23:26
καταπληκτικό το νέο Rotting Christ ε.

lost_icon
19-02-2010, 23:32
8kanalh kata metwpo epithesh :D

Roswell47
20-02-2010, 01:50
eimai sth prwth akroash, sto trito kommati. epa8a overdose kaulas. asdfgasdagshgafdafsgssdfaDSA

Impure
20-02-2010, 02:23
Στο Sverddans είναι σαν να λέει στα αρχιδια σου στο 02:06
misheard lyrix

carheart
20-02-2010, 12:51
Τον τελευταίο καιρό είδα Garm να τραγουδάει το πρώτο κομμάτι του Bergtatt, είδα In the Woods... να λένε δύο τραγούδια από Strange in Stereo, και τον Vikernes να επανέρχεται όπως δεν τον περίμενα, και ακούω τα δύο τελευταία κομμάτια του album και δεν υπάρχει αυτό το πράγμα παιδιά, νιώθω πάλι δεκαέξι-δεκαεφτά χρονών, γαμώ την πουτάνα μου.

Δηλαδή δεν είναι μόνο η συγκίνηση και το cry:, είναι πως το Belus είναι μεγάλο, και αυτό σας το λέγει άνθρωπος που τα φοβάται αυτά τα ρηγιούνια, πάρτε το απαράδεκτο νέο Immortal, το σχεδόν αστείο Gorgoroth, klp.

Με το Belus θα γινόμαστε γραφικοί, θα παίρνουμε τα δάση, θα καταταγόμαστε εθελοντές στον ρώσικο στρατό, κλπ.

edit : Impure, μόνο ο ψηλός μπορούσε να παρατηρήσει τέτοια σαχλαμάρα.

wom
20-02-2010, 13:30
που λες, διάβασε και δώσε βάση στις φωνητικές αρμονίες να δεις τo very early burzum/ulver/enslaved ελεγειακό θαύμα εδώ

(Κάνε split το post σε νέο thread να βάλουμε artworks κτλ)

Glemselens Elv (River of Oblivion)

Med døende sol og måne (With the dying sun and the moon)
starter ferd til skyggenes hav (starts this journey to the ocean of shadows)
Bjørnen vil bålferd bivåne (The bear will witness the funeral pyre)
Liket legges i steintung grav (The body is laid in a stone heavy grave)

Bakom slør høres jordens gråt (Behind the veil the sound of earth wept is heard)
Liket legges i steintung grav (the light of summer disappears)
eikeånden legges i båt (the spirit of the oak is laid in a boat)
vinter og høst igjen vinner (winter and autumn wins again)

Jeg vil komme tilbake (I shall return)
Jeg vil komme igjen (I shall be back again)
Når vinterens ånder er svake (When winter spirits are weak)
vil jeg komme hjem (I will come home)

Under jord, den skjulte verden (Underneath the ground, the hidden world)
bakom skyene imot vest (behind the clouds towards to the west)
ender den lange bålferden (ends the long funeral pyre)
hvor vinter og høst holder fest (where winter and autumn is feasting)

Det er kaldt og mørkt i dypet (It is cold and dark in the depths)
vokser der bare skyggene (there only the shadows grows)
der finnes det mørke krypet (where there is darkness creep)
de dunkleste uhyggene (the dimmest of horrors)

Døde hviler i hvite klær (The dead rest in white clothes)
bak tunge, kalde steindører (behind heavy, cold stone doors)
men lytter du til dødens hær (but if you listen to the army of death)
du av og til sangen hører (you will sometimes hear the song)

Agoraphobic_S.I.
20-02-2010, 13:46
Είμαι συγκινημένος. :touched:

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΒΑΡΓΚ ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.

phthoggon
20-02-2010, 13:47
μακάρι να ενθουσιαζόμουν τόσο εύκολα όσο εσείς ρε παιδιά αλλά δε.

antimusic
20-02-2010, 13:49
αράζει και πιάνει ποπκορν.

20-02-2010, 13:50
Το περίμενα πως και πως αυτό το ποστ ;p

carheart
20-02-2010, 13:50

πες

phthoggon
20-02-2010, 14:06

πες

ε τώρα θες να πω να σας το χαλάσω? Όσο και να ρίξω τις απαιτήσεις μου δε με ικανοποιεί αυτό το πράγμα, δεν ακούω έμπνευσις και τόλμη καλλιτεχνική εδώ που έκανε το χβις και το φιλόσοφεμ αυτά που είναι, σα να γραψε σε τρεις μέρες τα κομμάτια ο βικέρνες και να πήγε στο στούντιο και να τα ηχογράφησε σε μία μέρα. Δε περιμένω ριφς επιπέδου ταάκε ξέρω γω εδώ, αλλά λίγο μία ένταση λίγο οργή λίγο πάθος, όχι μεσήλικο παντρεμένοι με παιδιά μπλακ μέταλ. Γενικά νομίζω ότι κυκλοφορούν 20 μπλακ μέταλ demos τον μήνα από πρωτοεμφανιζόμενες μπάντες που είναι καλύτερα και γενικά πως αυτό εδώ αν δεν έλεγε burzum ο περισσότερος κόσμος θα το έκλεινε στο δεύτερο λεπτό.

hyatari
20-02-2010, 14:20
mousiki me riffs tou for all tid se paragogi/ixo bergtatt kai sygkatavatika fonitika. akougetai panemorfo kai teleio. gia burzum omos? feeling? psyxrotita? apokosmi atmosfaira? gia provlimatisteite. makari na allakso gnomi ego kai oxi eseis. pros to paron soupitsa.

irreligious
20-02-2010, 14:27
έχει πολύ ωραία στοιχεία ο δίσκος ωρέ...τα φωνητικά στο belus doed, τα κιθαριστικά στο kaimadalt+ τα καθαρά φωνέτικς, η μπαθορίλα του sverddans με το κουλό lead, οι ''ανοιχτές'' του keliohesten, η σκατίλα του morgenroede και η γλυκιά πρεζούλα του κλεισίματος φτιάνουν ένα δίσκο αρκετά καλό με αρκετά από αυτά που αγαπήσαμε στους burzum(ποιο άλλο μούτρο μπορεί να γράψει kaimadalt δηλαδής?).

αν αλλάζαμε το υπερβαρετό και βλάχικο glemselens elv δε και βάζαμε έναν κομμάταρο επιπέδου det som engang var ή ακόμα ακόμα χώναμε και ένα νεοκλάσικαλ από το χιντσκσκσκσκαλλφλφλφλφ θα μιλάγαμε για μεγάλο δίσκο.

με 5 ακροάσεις δηλώνω ευχαριστημένος ε.

carheart
20-02-2010, 14:29
υπερβαρετό και βλάχικο glemselens elv

....

shora
20-02-2010, 14:32
αστειο.

irreligious
20-02-2010, 14:32
ε μα!

φορ ολ τιντ που λέει ο χιατάρις αλλά όχι και να μας φάει 11 λεπτά από το νεο μπΟρζουμ.

εδιτ-χαχαχαχαχαχα, βάργγος γιανακούλης λέει.

shora
20-02-2010, 14:35
σοβαρεψου μωρε που σου τρωει 11 λεπτα απ'το μπελους, ενα απ' τα καλυτερα φετινα κομματια.

irreligious
20-02-2010, 14:36
:maikl:

Impure
20-02-2010, 15:02
Τον τελευταίο καιρό είδα Garm να τραγουδάει το πρώτο κομμάτι του Bergtatt, είδα In the Woods... να λένε δύο τραγούδια από Strange in Stereo, και τον Vikernes να επανέρχεται όπως δεν τον περίμενα, και ακούω τα δύο τελευταία κομμάτια του album και δεν υπάρχει αυτό το πράγμα παιδιά, νιώθω πάλι δεκαέξι-δεκαεφτά χρονών, γαμώ την πουτάνα μου.

Δηλαδή δεν είναι μόνο η συγκίνηση και το cry:, είναι πως το Belus είναι μεγάλο, και αυτό σας το λέγει άνθρωπος που τα φοβάται αυτά τα ρηγιούνια, πάρτε το απαράδεκτο νέο Immortal, το σχεδόν αστείο Gorgoroth, klp.

Με το Belus θα γινόμαστε γραφικοί, θα παίρνουμε τα δάση, θα καταταγόμαστε εθελοντές στον ρώσικο στρατό, κλπ.

edit : Impure, μόνο ο ψηλός μπορούσε να παρατηρήσει τέτοια σαχλαμάρα.

:fear: ρε μαν, δυστυχως το παρατηρησα εγω πρώτη αλλά με στήριξε. Ξεχασα να αναφερθω στο αλμπουμ, το οποιο ισοπέδωσε ολα τα μπλακ μεταλ αλμπουμακια. αυτα τα λιγα. ΚΑΙ ναι νιωθω και γω 16 χρονων παλι

Ra Pariah
20-02-2010, 15:43
Για πες, ρε Φθόγγε, κανά καλό black metal demo.

(σοβαρολογώ)

phthoggon
20-02-2010, 16:03
Εγώ να σου πω? Τον wom τι τον έχουμε. Παρ' ότι έχω να ψάξω για bm demo πάνω από 2-3 χρόνια δυστυχώς ή ευτυχώς, πάρε μερικά που πατάνε το καινούργιο burzum εύκολα.

Semper Mors - In Endless Despondency
In Vino Veritas - Thorns
Threnos - Threnos
Beaolach - Flame of Lucius/Passages

irreligious
20-02-2010, 19:13
εν τω μεταξύ, ενώ το γκλεμσέλενσ είναι το κομμάτι που δεν μου αρέσει από το δίσκο, μου είχε κολλήσει για ώρα στην κεφάλα όταν βγήκα βόλτα σήμερα. περίεργο.
όσο πιο πολύ τον ακούω τόσο πιο πολύ μου αρέσει ο δίσκος. το μοργκενρόεντε είναι τεραστιότητα.

Kuolema
21-02-2010, 09:23
δφδσξγδφκξ τι ξύπνημα ήταν αυτό με link στο youtube!
Με τον καθυστερημένο ούτε ξέρεις τι να περιμένεις, αλλά αυτό σίγουρα όχι :touched:
Θα στείλετε ένα pm και στην κυρία για τα περαιτέρω;

00i00
22-02-2010, 03:31
το ακουω....
ειμαι ανοιχτος σε επεξηγησεις κουλουπου
το μεγαλειο του Λευκου Μπελους Ασπρου Θεου πως αναδεικνειετε μεσα απο αυτο το πεος?

τεσπα ειναι ενα σκοτεινο ποιημα...μια ελεγεια στους σκοτεινοθς βοσκους,,,στους γητευτες των ΕΛΒΣ..στους σοδομιστες των ΤΡΟΛΛΣ,Ω ΘΕΟΙ κλπ

Υ.Γ.Α το τριβελισμα στο Morgenroege ειναι Swans ε? το γυρισμα του μαχαιριου στην πληγη ειναι πλεον σημα κατατεθεν του Μιχαλη

korrupt3r
22-02-2010, 04:51
θα συμφωνησω με αυτους που λενε πως του λειπει η "λυσσα" ,
ΑΛΛΑ...
Υπαρχει ενας διαχυτος ρομαντισμος, μια κουκουλωμενη σαπιλα, νοσταλγικες ριφφαρες...
Σιγουρα του αξιζουν αρκετες ακροασεις.

king aaron
22-02-2010, 08:17
Hello,
I am King Aaron.
I am new here.
It is good forum.

The Good Son
22-02-2010, 11:16
Νιώθετε όλοι σα 16άχρονα ε;

http://nerdiest-kids.com/wp-content/uploads/2009/10/pedobear.png

Ra Pariah
22-02-2010, 14:36
Έχουμε και λέμε:

α) το 4ο κομμάτι (μετράω και την εισαγωγή) είναι λες κι οι Neubauten τζαμάρουν με Peste Noire.

β) To album έχει κοινές αφετηρίες με το Gorgoroth: να ηχογραφηθεί τίμια και ειλικρινής μουσική.

γ) αμφότερα αποτυγχάνουν στην παραγωγή: το Burzum ήθελε πιο crystal clear μπάσο και πιο υψίσυχνες κιθάρες.

δ) δεν άκουσα "Gorgoroth" και "Hans Siste Vinter" οπότε μάλλον δεν εγγράφεται στα κλασικά του είδους (ακόμη τουλάχιστον).

ε) ας μην είμαστε απόλυτοι ότι πατάει όλα τα πρόσφατα μπλακμεταλλάκια: Άκουστε και την "Uncle Satan" πλευρά των Hordaggard (από το split του 2009), για παράδειγμα..

στ) έχουμε καιρό να δούμε απειλητική κυκλοφορία από overground b.m. σχήμα.

korrupt3r
22-02-2010, 16:28
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
ελιωσα.

korrupt3r
22-02-2010, 16:34
στ) έχουμε καιρό να δούμε απειλητική κυκλοφορία από overground b.m. σχήμα.

θα 'ρθει παλι ο καιρος που SNORRE θα προσκυναμε.

Drumsick
22-02-2010, 19:38
Τ'ακούω τώρα. Δεν περίμενα πως θα ήταν τόσο καλό. Πολύ ομορφα ρίφς και προσωπικά δε με χαλάει καθόλου που δεν είναι εξίσου σάπιο με κάτι filosofems και hvis.
Νοσταλγία γαμώ..

Candiru
22-02-2010, 23:26
γαμεί μόνο με την πρωτη ακρόαση

ναι, πιο συμβατικός είναι μεν αλλά μεγάλωσε το παιδί

Amnesiac.
23-02-2010, 00:05
Χρειάστηκαν 24 σελίδες και πολλά κατεβατά αλλά ήρθε η δικαίωση.

Entrancemperium
23-02-2010, 13:43
γαμεί μόνο με την πρωτη ακρόαση

Με τη δεύτερη λογικά θα σταματήσει να γαμεί..:roll:

cybernaut
23-02-2010, 19:26
+ γαμω τα δισκακια εβγαλε παλι !
κατι gorgoroth k mayhem den mou lene mia alla αυτος ειναι ταλενταρα

jack the ripper
23-02-2010, 19:45
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?23248-%CE%91%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%A4%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1./page6

Candiru
24-02-2010, 01:47
συνεχίζει να γαμεί και με την 5η

Amnesiac.
24-02-2010, 11:04
Αυτό είναι το αντίθετο του "γαμάει με την όπισθεν";

Entrancemperium
24-02-2010, 12:59

Ικανή ποσότητα σε mL πορτοκαλάδας στιμμένης μόλις βγήκε από τη μύτη μου, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...:touched:

jack the ripper
24-02-2010, 13:40

:touched: :touched:

carheart
27-02-2010, 15:12
Δεν θα το έλεγα review, όχι πως έχει και σημασία, τα reviews είναι βαρετά. Μια ωραία οπτική (http://www.mic.gr/cds.asp?id=33149).

The Good Son
27-02-2010, 16:26
den legete white god telika?

Fireknight
27-02-2010, 16:42
http://www.paokneapoli.gr/cmslocal/images/stories/slideshow/aek20neapoli_1.jpg

Entrancemperium
27-02-2010, 16:54
Χαχαχαχαχα, πείτε την ιστορία και για το αγνό καυτό χεβη μέταλζ του Φενριζ τώρα!

stam and the witches
02-03-2010, 05:31
Λοιπόν ο δίσκος μου άρεσε. Μου φαίνεται ότι συνεχίζει από κει που σταμάτησε το Filosofem, με τα νεοπότσον μπλακμεταλζ να μην παρεμβάλλονται πουθενά. Στρωτός δίσκος, αργός και πικρός (ακόμη και στα γρήγορα κομμάτια), κατέχει πλήρως το δίπτυχο Burzum όπως γουστάρω να το αντιλαμβάνομαι, δλδ μελαγχολία-δηλητήριο φάση. Η επανάληψη εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί, η φθηνή πριμαδούρα να ανατριχιάζει, κλπ. Κάποιες μεταλλιές, όπως το πρώτο ριφφ (σόρρυ δεν άντεξα, είναι χαζό) του Belus' Doed, το Sverddans και διάφορα σκόρπια σημεία με ξενέρωσαν κάπως, μου φάνηκαν αρκετά ανέμπνευστες για Vikernes, αλλά οκ μες στο σύνολο του δίσκου συγχωρούνται.

Οι πιο έμπειροι σίγουρα θα χουνε ακούσει ανάλογη μουσική καιρό τώρα και δε θα περίμεναν τον Vikernes να αποφυλακιστεί γι αυτό, οπότε σε αυτούς δεν έχω να πω τπτ. Ο δίσκος πάντως περιέχει καλή, όμορφη και στρωτή μουσική, κάτι το οποίο για μένα μετράει αποκλειστικά.

carheart
07-04-2010, 14:33
Κυκλοφορούν αντίτυπα του Belus που είναι σε μαύρο βινύλιο (unlimited press) αλλά από mispress αναγράφουν από πίσω LIMITED EDITION COLORED VINYL. Επειδή πλέον το λευκό (1.000 αντίτυπα) θα το βρείτε στην καλύτερη ένα πενηντάευρο, μην πάρετε καταλάθος κάνα μαύρο στην ίδια κοπή, αν σας ενδιαφέρει το χρώμα, οι Burzum και τα χρήματα.

nothingman
07-04-2010, 15:13
τι mispress λέει ο φραγκοφονιάς απατεώνας ρε.

Agoraphobic_S.I.
08-04-2010, 12:56
Κάποιες μεταλλιές, όπως το πρώτο ριφφ (σόρρυ δεν άντεξα, είναι χαζό) του Belus' Doed, το Sverddans και διάφορα σκόρπια σημεία με ξενέρωσαν κάπως, μου φάνηκαν αρκετά ανέμπνευστες για Vikernes, αλλά οκ μες στο σύνολο του δίσκου συγχωρούνται.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι το Belus Dod γράφτηκε το 93-94 και το Sverddans to 88-89, οπότε είναι λογικό να μην κολλάνε τόσο στο δίσκο συγκριτικά με τα υπόλοιπα που γράφτηκαν από το 08 και μετά.

wom
08-04-2010, 20:03
Πράγματα σαν το Sverddans (όχι απαραίτητα το συγκεκριμένο) είχε από πάντα ο Varg στην μουσική του, και σε κάποια interviews έχει πει και πως προέκυψαν.

Parasight
11-04-2010, 17:13
http://thequietus.com/articles/04020-burzum-unbound-varg-vikernes-speaks-to-the-quietus

00i00
11-04-2010, 17:21
http://thequietus.com/articles/04020-burzum-unbound-varg-vikernes-speaks-to-the-quietus

ο ανθρωπος δεν εχει εγκεφαλο ε?

11-04-2010, 17:39
Μάλλον είναι αρκετά έξυπνος για να ιντριγκάρει ακόμα

It has been scientifically proven that gay men cannot read black metal logos and cannot pronounce the words 'Inn i de dype skogers favn'.

πεθαίνω.

edit: και πιο κάτω τρελές ατάκες
edit2: και φτάνοντας στο τέλος, ωραία φαρσα =/

Parasight
11-04-2010, 17:46
Έπρεπε να φτάσεις στο τέλος; :P
Τhe Quietus , April 1st, 2010 07:29
Γενικά πάντως και με όλη την καλή διάθεση, παλέφτε την λίγο οι φανμπόιδες, έλεος.

11-04-2010, 18:11
ε δεν το είδα ρε ψηλέ, τι να κάνουμε τώρα (δεν είμαι burzum fanboy)

00i00
11-04-2010, 18:11
χαχαχααχαχ οκ οκ ...παραμενει χαζουλης ομως

Parasight
11-04-2010, 18:37
(δεν είμαι burzum fanboy)Δεν απευθύνομαι σε σένα τότε :-D
Γενικά ρε παιδί μου, αυτός ο τύπος αντιμετωπίζεται από τους οπαδούς του με ένα ανεξήγητα αδιαπραγμάτευτο δέος, ενώ έχει πετάξει και συνεχίζει να πετάει τεράστιες αγγουρομαλακίες σε συνεντεύξεις του. Σεβαστός ως μουσικός, αλλά ως άτομο... τεσπα έχει καλυφθεί πολλές φορές το θέμα.

carheart
11-04-2010, 21:53
και ξαναρχίζεις..

Parasight
11-04-2010, 22:05
Αργία μήτηρ πάσης μαλακίας κλπ. Σκάω :P

pitchfork
11-04-2010, 22:11
Εποειδή βαριέμαι να διαβάζω 26 σελίδες με τις μαλακίες σας, παρακαλώ πείτε κάποιος αν θα βγει βινύλιο και αν ναι από που το παραγγέλνουμε
Ευχαριστώ.

carheart
11-04-2010, 22:21
αργείς φίλος.

Agoraphobic_S.I.
11-04-2010, 22:21
Κυκλοφορούν αντίτυπα του Belus που είναι σε μαύρο βινύλιο (unlimited press) αλλά από mispress αναγράφουν από πίσω LIMITED EDITION COLORED VINYL. Επειδή πλέον το λευκό (1.000 αντίτυπα) θα το βρείτε στην καλύτερη ένα πενηντάευρο, μην πάρετε καταλάθος κάνα μαύρο στην ίδια κοπή, αν σας ενδιαφέρει το χρώμα, οι Burzum και τα χρήματα.

anti
28-04-2010, 10:34
το μαγικο Belus ειναι ηδη κλασσικος δισκος.

ο Varg μας ειπε οτι μπορει να βαλει και ελληνικους στιχους. το εκανε ο τρελος.

http://www.burzum.org/eng/discography/official/2010_belus.shtml

phthoggon
28-04-2010, 14:36
αντί παλικάρι μου αυτό που βλέπεις είναι η ελληνική μετάφραση των στίχων όπως και υπάρχει σε άλλες 5-6 γλώσσες. Περιμένουμε τις αναλύσεις σου στα τόπικ των Deathspell Omega κατα τ' άλλα, κάνε κανένα search. (Σοβαρά το λέω.) (έντιτ: άκυρο, μάλλον αυτό εννοεί)

Rwxamhs
28-04-2010, 14:48
Ο Θάνατος του Βήλου
Η επιστροφή του Βήλου (Επίλογος)

:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

anti
28-04-2010, 15:08
αντί παλικάρι μου αυτό που βλέπεις είναι η ελληνική μετάφραση των στίχων όπως και υπάρχει σε άλλες 5-6 γλώσσες.
δεν σε πιανω ρε φιλε. εγω τι ειπα οτι ειναι?
μαλλον κατι αλλο θα νομιζες.

ουτε αυτο με το search το καταλαβα.

τελος παντων.

:dfinger:

phthoggon
28-04-2010, 15:14
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?17160-Deathspell-Omega-Fas-Ite-Maledicti-In-Ignem-Aeternum&highlight=deathspell+omega

http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?22694-orthodox-black-metal&highlight=deathspell+omega

http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?20106-Nightbringer-Death-and-the-Black-Work&highlight=deathspell+omega

χώσου ρε αληταριό! :dfinger:

korrupt3r
30-04-2010, 03:20
Ο Θάνατος του Βήλου
Η επιστροφή του Βήλου (Επίλογος)

:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

πεθαινω..

anti
13-07-2010, 08:31
sorry gia ta greeklish.

poso wraio akougetai to Belus tis kalokairines nyxtes sthn eksoxh einai to kati allo ...

na rwrhsw, aytos einai o prwtos diskos tou Burzum pou mpainei se chat?

kai mhpws gnwrizei kaneis, panw katw, ti pwlhseis exei kanei?

kalo sas kalokairi!

Parasight
13-07-2010, 09:14
Πού μπαίνει λέει;;;

Roswell47
13-07-2010, 13:05
se chat

anti
13-07-2010, 14:22
χα χα χα χα ελεος!

σε charts.

http://en.wikipedia.org/wiki/Belus_%28album%29

necrosaturate
13-01-2011, 04:24
http://www.plastichead.com/catalogue.asp?ex=fitem&verb=F&target=BYE008CD

carheart
13-01-2011, 19:31
Τέλος ο Θόδωρας;

William-Adolphe Bouguereau - "Elegy"

http://i694.photobucket.com/albums/vv307/mXil3ne/Art/William-Adolphe_Bouguereau_1825--2.jpg

και όπως είπε κάποιος, έχει γυμνές και τράγους. μας κάνει

wom δεν μετρά, φυσικά ήξερες.

korrupt3r
13-01-2011, 19:34
κιόλας??

kontan
13-01-2011, 22:53
αναμένω σε ανακοίνωση περιοδείας με τη φόρα που έχει πάρει

enitharmon
14-01-2011, 00:18
3 παιδιά, πώς να τα θρέψει

Mayhem
14-01-2011, 00:29
αμα βγάζει δίσκο κάθε χρόνο δε μας χαλάει καθόλου

Entrancemperium
14-01-2011, 00:49
Τέλος ο Θόδωρας;

William-Adolphe Bouguereau - "Elegy"

http://i694.photobucket.com/albums/vv307/mXil3ne/Art/William-Adolphe_Bouguereau_1825--2.jpg

Tέλος ο μαυροθόδωρας τώρα ας βάλουμε λίγο χρώμα στη ζωή μας..

my_troubled_Mind
14-01-2011, 14:08
αμα βγάζει δίσκο κάθε χρόνο δε μας χαλάει καθόλου

nothingman
12-12-2011, 19:50
www.burzum.org/eng/library/2011_interview_terrorizer.shtml
:dfinger::pink::dfinger:

Art In Haste
21-01-2012, 18:05
και συνεχίζουμε......

Burzum persists. A new Burzum album, titled "Umskiptar" (Metamorphoses), is scheduled for release in May 2012 on Byelobog Productions. "Umskiptar (http://www.burzum.org/eng/discography/official/2012_umskiptar.shtml)" consists of 65 minutes of skaldic metal, recorded in Grieghallen Studio in Bergen in September 2011.

http://www.burzum.org/img/covers/big/official/2012_umskiptar.jpg

Στοιχήματα παίζονται για την ακριβή ημερομηνία με την 17η Μαϊου, εθνική μέρα Νορβηγίας, πρώτο φαβορί...

ΥΓ. Τα ευχαριστήρια στον Wom.

Beyond Within
21-01-2012, 18:14
Άργησε δύο μήνες φέτος.

Art In Haste
21-01-2012, 18:21
Μπα, φαίνεται οτι το πάει με πρόοδο.

tsimpouklano
21-01-2012, 19:17
Μας τρέχουν τα σάλια :pink:

stam and the witches
26-01-2012, 00:08
Εξωφυλλάρα. Ελπίζω να είναι έστω και λίγο καλύτερος του τζούφιου προηγούμενου.

Roswell47
26-01-2012, 00:29
και μονο το Jeg Faller να ειχε δισκαρα θα ηταν

metamelia1
26-01-2012, 00:32
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

metamelia1
26-01-2012, 00:32
ξεγ φαλλερ

mourning apocalypse
26-01-2012, 00:50
Για πάμε:touched:

atom_smasher
28-01-2012, 00:43
Απ'οσο ξερω και ο Πλευρης ειναι φανταστικος σκακιστης αλλα δεν εχω ακουσει κανεναν να λεει οτι τον θαυμαζει για τις σκακιστικες του ικανοτητες.

Δεν είναι , άλλο παίζω σε ομάδα σκάκι και άλλο είμαι φανταστικός σκακιστής. Και αυτός δεν είναι , είναι ο τυπικός φασίστας , ξέρει πως παίζετε και το παίζει πολύ καλός παίχτης.

Ειναι τυπικος φασίστας, αλλα ΞΕΡΕΙ σκακι. Παιζει και σε πρωταθληματα κλπ. Πολυ δυνατος ειδικα αν σκεφτεις την ηλικια του. Κανεις δεν το παιζει πολυ καλος παιχτης, γιατι θα μαζευε πουτσες.

tsimpouklano
28-01-2012, 04:33
Στη ζωή πούτσες, στο ηαρ μούτζες. No place to hide φασιστάκο...

cybernaut
31-01-2012, 22:37
Πάντως στο Until The Light Takes Us (http://www.imdb.com/title/tt1014809/) τα λέει πολύ καλά ο Varg !

Αναμενουμε νέο δίσκοτα με πάθος !

Art In Haste
26-02-2012, 01:29
Δεν ξέρω αν άλλαξε το εξώφυλλο γιατί στη σελίδα του δεν αναφέρει κάτι αλλά...

http://www.plastichead.com/cat_images/medium/BYE010CD.jpg

ion_storm
26-02-2012, 16:25
Προλαβαίνει να το ξανασκεφτεί πάντως.

Art In Haste
14-03-2012, 14:15
Μάλλον το πήρε απόφαση και ξανάλλαξε το λογότυπο επίσης.

http://www.burzum.org/img/covers/big/official/2012_umskiptar.jpg

Nótt rides her horse in this 19th century painting by Peter Nicolai Arbo (http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Nicolai_Arbo).

carheart
14-03-2012, 14:50
πόσα λεφτά να σκάει στην εθνική πινακοθήκη ο τύπος κάθε χρόνο

Krux
14-03-2012, 15:02
http://www.albanianprofiles.com/images/glitters/Shqiptar.gif

TrinuxSamonii
14-03-2012, 15:33
Ξεκίνησε λέει το preorder. 30κάτι γιούρια για το 2πλο lp... Παίζει πουθενά κάνα sample? Όχι πως δεν θα το πάρουμε.

Art In Haste
14-03-2012, 16:30
Ακόμα νωρίς είναι, σε κανά μήνα το κόβω.

carheart
14-03-2012, 16:44
Εγώ το ανταλλάζω με το προηγούμενο μπεζ με τις κονκάρδες (άπαιχτο), όποιος θέλει λέει

TrinuxSamonii
14-03-2012, 17:18
κράτα το ακόμα...έρχονται δύσκολες μέρες...

carheart
14-03-2012, 22:35
έχω πάρει κάποια διπλά για τις δύσκολες μέρες, αλλά μετά αποφάσισα πως δεν το χω να πουλάω μουσική σε μεγάλες/εξωφρενικές τιμές, και αποφάσισα να παίζω με ανταλλαγές, μου φαίνεται πιο ωραίο

γενικά άμα παραγγείλει κανείς τον νέο βίκερνες και τυχαίνει να είναι εντός αθηνών, ας μοιραστεί την πληροφορία

GG*
15-03-2012, 02:28
και εγω ειχα τετοιους δισταγμους
αλλα στο ebay κυκλοφορυν τοσα πολλα δροσερα αγορια με οικονομικη ανεση α που προκαλουν να τους πιασεις τον κωλαρακο
που στο τελος δεν μπορεις να αντισταθεις

carheart
15-03-2012, 02:35
γαύροι και στη μουσική.

GG*
15-03-2012, 02:38
μην ανησυχεις
σε συναλλαγες με βαζελους κανουμε και ευκολιες:cool:

carheart
16-03-2012, 14:46
επίσης -άσχετο- βγήκε το Supervillain Outcast σε διπλό δίσκο. Από το 2007 το έλεγε ο Vicotnik, το έκανε το 2012. Βγαίνει 30 ευρώ στο σάιτ της peaceville, οπότε λολ

Ra Pariah
16-03-2012, 15:18
γενικά λολ για το συγκεκριμένο.

carheart
16-03-2012, 16:00
σου δέρνει σύσσωμο το nwobhm, αλλά ναι, δεν είναι και ό,τι καλύτερο μπορούσαν να κάνουν

Ra Pariah
17-03-2012, 05:16
Στο new wave of black heavy metal θα αναφέρεσαι, ε; Αλλά και πάλι ούτε αυτό.

Parasight
31-03-2012, 11:18
ψιτ

edit:
Συμπαθάτε με, link σε blog έβαλα, νόμιζα δεν πειράζει.

TrinuxSamonii
31-03-2012, 12:48
http://i145.photobucket.com/albums/r202/belshazzar/bu.jpg

ΧΙΠΥ ΒΙΚΙΝΓΚ.

korrupt3r
31-03-2012, 15:17
BURZUM - UMSKIPTAR
λινκ με πμ

Entrancemperium
31-03-2012, 20:39
http://i145.photobucket.com/albums/r202/belshazzar/bu.jpg

ΧΙΠΥ ΒΙΚΙΝΓΚ.
τρέχει κάτι;

http://i.imgur.com/xOBMy.jpg

Marillion
31-03-2012, 21:04
εξαιρετικο τρολλ. τελειοποιείται με καθε νεα κυκλοφορια και καποια στιγμη θα φτάσει την θεωση.

GG*
01-04-2012, 02:43
οι συνεπειες επαναλαμβανομενων βιασμων σε ντουζιερες φυλακων...

http://www.burzum.org/img/gallery11/big/photo103.jpg

The Good Son
01-04-2012, 15:56
Μια ανάλογη μετάλλαξη και στα φωνητικά και είναι επίσημα ο μπακιρτζής του μπλακμεταλ.

Parasight
18-05-2012, 18:35
http://i.imgur.com/ozDJk.jpg

cynic
19-05-2012, 22:01
Omoiotites me

http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20061203174241/uncyclopedia/images/f/ff/Mgs3-end-cobra-unit.gif

Marillion
19-05-2012, 22:06
Omoiotites me

http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20061203174241/uncyclopedia/images/f/ff/Mgs3-end-cobra-unit.gif

XAXA NAI

btw

καλύτερο boss που εχω δει σε videogame

Art In Haste
10-12-2012, 14:02
Μπαίνει και στο cinema news αλλά αφού αυτό το θρεντ έχει πάρει μορφή Μπουρζουμ οφ τόπικ ας το πετάξω εδώ...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=37wW5rR8624

carheart
16-07-2013, 14:22
Συνελήφθη στη Γαλλία. Ετοίμαζε μακελειό.

http://thequietus.com/articles/12842-varg-vikernes-arrested

να μη με βοηθάει να στρώσω ένα επιχείρημα αυτός ο άνθρωπος

phthoggon
16-07-2013, 14:48
Για να είμαστε δίκαιοι, δεν αναφέρει τίποτα συγκεκριμένο το άρθρο (ούτε το γαλλικό) πέρα από τις απόψεις του και το ότι η γυναίκα του έχει τέσσερα τουφέκια (άσε που είναι και η παλιά ιστορία ότι ήθελε να ανατινάξει ένα στέκι αναρχικών). Δε ξέρω αν χρειάζονται περισσότερα από αυτά για να τονε συλλάβει η CIA της Γαλλίας. Δε θέλω να τον υπερασπιστώ, αλλά δε θέλω και προς σεβασμό στην καλλιτεχνική οντότητα Burzum να πιστέψω ότι όντως θα ξανακυλήσει σε τέτοια τρέλα

ps. άσε που με κλασική δημοσιογραφική κιτρινίλα, γράφουν ότι είναι υποστηρικτής του Μπρέικβικ πως το λένε (δεν ισχύει). Ωραίο έναυσμα για να βγει θριαμβευτής μετά και να πορώνει περισσότερο τα ναζιστάκια υποστηρικτές του.

Art In Haste
16-07-2013, 15:11
Σε ένα άρθρο λένε πως επειδή έλαβε το μανιφέστο του Breivik ξεκίνησαν να το παρακολουθούν οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες. Για τον Breivik που από την πρώτη στιγμή τον έκραξε.

"To Breivik, I can only say I hope you do kill yourself. You have killed more Norwegians than the entire Muslim population in Norway has done the last 40 years, and you claim to be a Norwegian nationalist and patriot fighting (alongside your Jewish masters) against Islam, to protect us against their crimes!? I am sorry to say so, but you have made a big mistake."

kollaps
16-07-2013, 15:16
Σε ένα άρθρο λένε πως επειδή έλαβε το μανιφέστο του Breivik ξεκίνησαν να το παρακολουθούν οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες. Για τον Breivik που από την πρώτη στιγμή τον έκραξε.

"To Breivik, I can only say I hope you do kill yourself. You have killed more Norwegians than the entire Muslim population in Norway has done the last 40 years, and you claim to be a Norwegian nationalist and patriot fighting (alongside your Jewish masters) against Islam, to protect us against their crimes!? I am sorry to say so, but you have made a big mistake."

Η "κριτική" στον Breivik είναι ότι σκότωσε και νορβηγάκια αντί να σκοτώσει μόνο μουσουλμανάκια. Και ότι και αυτός είναι "όργανο του σιωνισμού". Κανένα σοβαρό κοσμικό πολυπολιτισμικό κράτος στον κόσμο (πόσω μάλλον η Γαλλία) δεν θέλει να έχει έναν τρελάρα σαν το Βίκερνες στην επικράτειά της.

carheart
16-07-2013, 15:27
τις προάλλες δεν εκθείαζε ένα Γάλλο γιατρό; λάθος θυμάμαι;

tsimpouklano
16-07-2013, 15:36

Η "κριτική" στον Breivik είναι ότι σκότωσε και νορβηγάκια αντί να σκοτώσει μόνο μουσουλμανάκια. Και ότι και αυτός είναι "όργανο του σιωνισμού". Κανένα σοβαρό κοσμικό πολυπολιτισμικό κράτος στον κόσμο (πόσω μάλλον η Γαλλία) δεν θέλει να έχει έναν τρελάρα σαν το Βίκερνες στην επικράτειά της.

Αυτό.

Art In Haste
16-07-2013, 15:37
Πίστεψε με έχει πολλούς πιο ψυχάκες η Γαλλία στην επικράτειά της.

Και σίγουρα δε ξεκίνησε η παρακολούθηση επειδή είπε ότι είπε για τον Breivik αλλά επειδή έλαβε το μανιφέστο οπότε και συσχετίστηκε για αυτό.

cynic
16-07-2013, 16:16
http://i.imgur.com/5wZv7xK.png
http://i.imgur.com/AtMIA.gif

phthoggon
16-07-2013, 16:28

άρα επειδή δε τον θέλει, να τον συλλάβει ως σχεδιαστή τρομοκρατικής ενέργειας. Πολύ δημοκρατικό. Τουλάχιστον να ήταν με τη λογική ενός αντιρατσιστικού νόμου να πω οκ, που και πάλι ως ενός σημείου συμφωνώ (συγνώμη ε)

carheart
16-07-2013, 16:38
από κιτρινισμό βεβαίως

http://www.skai.gr/news/world/article/237848/sullipsi-norvigou-neonazi-mousikou-pou-feretai-na-etoimaze-megali-tromokratiki-epithesi/

Art In Haste
16-07-2013, 16:55
Αυτό ακριβώς.

carheart
16-07-2013, 17:04
μέσα σε όλα αυτά, πειράζει που αυτό το διαόλι έχει αρχίσει να μ'αρέσει;

gcFK1EblalQ

tsimpouklano
16-07-2013, 17:06
Είναι πάρα πολύ νωρίς για να πούμε "καλά τον κάναν, μιας και ετοίμαζε κάτι" ή άλλα παρεμφερή. Και σίγουρα θα πέσουν να τον φάνε από παντού σαν κοράκια (ποίος; ο σκάι γαμώ το θεό τους). Αλλάς ρε varg γράφεις ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ, γιατί έχεις σκατά για κεφάλι;

εδιτ: carheart είναι ωραίο ρε συ :pink:

Art In Haste
16-07-2013, 17:13
Εγώ βλέπω να τον αφήνουν σύντομα πάντως.

antimusic
17-07-2013, 03:44
ναι ναι, κρίμα το παιδί.

stam and the witches
17-07-2013, 03:44
Είναι πάρα πολύ νωρίς για να πούμε "καλά τον κάναν, μιας και ετοίμαζε κάτι" ή άλλα παρεμφερή. Και σίγουρα θα πέσουν να τον φάνε από παντού σαν κοράκια (ποίος; ο σκάι γαμώ το θεό τους).

Ναι, τα "κοράκια" των καναλιών πέφτουν να φάνε τον άμοιρο, τον παραπλανημένο Βαργκ. Και μην ξεχνάμε άλλωστε, τα κανάλια όλη μέρα τους φασίστες τρώνε.

stam and the witches
17-07-2013, 03:47
Και κρίμα ναι για την τόσο συγκλονιστικά υπέροχη μουσική, που αδικείται από όλα τα παραπάνω. Πολλά κρίμα γενικά, πολλές ατυχίες.

phthoggon
17-07-2013, 10:05
να τανε οι Kyuss (ξέρω γω..) φασίστες, να σας έβλεπα πως θα κάνατε μετά [/ειρωνικό σμάιλι]

KoiliaSamprela
17-07-2013, 10:18
να τανε οι Kyuss (ξέρω γω..) φασίστες, να σας έβλεπα πως θα κάνατε μετά [/ειρωνικό σμάιλι]

εμένα προσωπικά σταρχιδιαμουκιολαοικάιους , αλλά δεν μπορώ να διαχωρίσω την μουσική από την προσωπικότητα του καλλιτέχνη όσο καλή και αν είναι η μουσική.

Αλλά εγώ δεν μπορώ να διαχωρίσω και τίποτα από την πολιτική , μιας και θεωρώ ότι όλα είναι πολιτικές πράξεις , από το να σπας το κεφάλι σε έναν φασίστα, μέχρι να κλάσεις μέσα στο μετρό και να γελάς δαιμονικά !

antimusic
17-07-2013, 10:50

σού 'χω καλύτερο! να 'ταν λέει ο μπουρζούμ παιδεραστής!

phthoggon
17-07-2013, 10:58
αντιμιούζικ, δεν έχω πρόβλημα γενικώς με τους παιδεραστές, με τους βιαστές παιδιών έχω, και δεν είμαι τόσο μοραλιστής για να μην μπορώ να ακούσω τη μουσική του μετά, εκτός αν δω ότι όλοι στίχοι ήτανε κρυπτογραφημένα μηνύματα για το "γαμήστε παιδάκια, γαμήστε παιδάκια". Καμιά άλλη εξυπνάδα?

Σαμπρέλα, συμφωνώ και γνωστά όλα αυτά, αλλά πως εφαρμόζονται στην πραγματικότητα? Οι ιδεολογικοποιήσεις τύπου φασίστας-σπάε-κεφάλι, αριστερός χάι φάιβ δεν ισχύουν, εκτός αν θεωρείς τον εαυτό σου ήδη στρατιώτη σε πόλεμο, δεν είναι όλοι ίδιοι και μπορεί να συμβεί να συμπαθείς και μερικούς από την άλλη πλευρά επειδή πχ έχουν πει και γράψει κάποια πράγματα που γούσταρες πολύ και σε επηρέασαν. Είναι αυτά τα πράγματα χαρακτηριστικά της ιδεολογίας τους? Αν όχι, δε βλέπω το λόγο που διαχωρίζεις την πολιτική σου τοποθέτηση επειδή στενοχωριέσαι που ο αξιόλογος φασίστας μουσικός που ακούς εξελιχθηκέ σε μαζικο-δολοφονο-φασίστα κα βγήκε γύρα να σναϊπάρει κόσμο (λέμε τώρα).

KoiliaSamprela
17-07-2013, 12:28
Σαμπρέλα, συμφωνώ και γνωστά όλα αυτά, αλλά πως εφαρμόζονται στην πραγματικότητα? Οι ιδεολογικοποιήσεις τύπου φασίστας-σπάε-κεφάλι, αριστερός χάι φάιβ δεν ισχύουν, εκτός αν θεωρείς τον εαυτό σου ήδη στρατιώτη σε πόλεμο, δεν είναι όλοι ίδιοι και μπορεί να συμβεί να συμπαθείς και μερικούς από την άλλη πλευρά επειδή πχ έχουν πει και γράψει κάποια πράγματα που γούσταρες πολύ και σε επηρέασαν. Είναι αυτά τα πράγματα χαρακτηριστικά της ιδεολογίας τους? Αν όχι, δε βλέπω το λόγο που διαχωρίζεις την πολιτική σου τοποθέτηση επειδή στενοχωριέσαι που ο αξιόλογος φασίστας μουσικός που ακούς εξελιχθηκέ σε μαζικο-δολοφονο-φασίστα κα βγήκε γύρα να σναϊπάρει κόσμο (λέμε τώρα).

Βασικά δεν προσπάθησα να βάλω σε κατηγορίες τι γουστάρω πολιτικά και τι όχι, απλά ένα παράδειγμα έφερα ότι για μένα όλα αυτά είναι πολιτική, και δεν υπάρχει εύρος.
Απλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες κάποιου που είμαι ριζικά αντίθετος, ή και λιγότερο καμιά φορά , σε όποιον χώρο και αν δηλώνει ότι ανήκει.
Από κει και πέρα δεν θα αλλάξει κάτι απέναντι στην άποψή μου για σένα που γουστάρεις την μουσική του Βικέρνες, εφόσον μπορείς και το διαχωρίζεις. Να μην σου πω ότι και μαγκιά σου, και ίσως εγώ είμαι προβληματικός που δεν μπορώ και με επηρεάζει τόσο.
Θα αλλάξει όμως αν προσπαθήσεις να με πείσεις για τις ιδέες του ή να προσπαθήσεις να μου τις δικαιολογήσεις.

Κωλαράκι Τορνευτό
17-07-2013, 12:50
αντιμιούζικ, δεν έχω πρόβλημα γενικώς με τους παιδεραστές, με τους βιαστές παιδιών έχω
Εκπληκτικο, δεν ηξερα οτι υπαρχουν και παιδια που θεωρουν καλοδεχουμενο τον ερωτα, πως λειτουργει αυτο? Ισως με κερακια και απαλη μουσικη?

phthoggon
17-07-2013, 13:03
Πες μου τώρα ότι θα γίνει το θρεντ συζήτηση περί παιδεραστίας.. Καταρχήν για παιδέρα πιάνουν και θεωρούν κι αυτόν που έχει αυτές τις τάσεις και απλά μπορεί να κατεβάσει φωτογραφικό υλικό και να μη κάνει τίποτα άλλο στη ζωή του, όπως ξέρεις. Αυτό σκεφτόμουν. Για τα άλλα περι υποκειμενικών και αντικειμενικών ορίων, υπάρχει και το σέξιον να τα πούμε και η ΛΟΛΙΤΑ να δεις.

antimusic
17-07-2013, 14:04
αυτός λέγεται παιδόφιλος.

stam and the witches
17-07-2013, 14:10
Krima re Kaiada, na grafeis toso kalh mousikh alla na sai toso xazos kai na to ekmetalleuontai oi alhtes...

phthoggon
17-07-2013, 14:26
on-x5gE4hfM

Χλωμό μοναχικό άστρο
Καθρεπτίζεσαι στα απύθμενα,
Σκοτεινά νερά
Εκεί όπου ξανά, δεν έλαμψε το φώς
Εσύ φωτίζεις τον πυθμένα του χάους

Στην έρημο της μεσογείου
Εσύ, μια λάμψη, σκοτεινή, αιώνια
Λευκένεις του τοπίου την απέραντη μοναξιά
Εσύ, μια λάμψη, σκοτεινή, αιώνια

Η αλήθεια, η τόλμη, η νέα γνώση
Μπροστά απο 1000 χρόνια να απλώνεται
Το πνεύμα του Απόλλωνα
Που σπάει τα δεσμά
Με τα μάτια καρφωμένα στ'άστρα
Με το πάθος να πυρώνει την καρδιά
Η εμφάνιση της εργατικής τάξης να γκρεμίζει κάστρα
Που ανθρώπινα μυαλά
Χτίσαν ύπουλα, κρυφά...

Χλωμό μοναχικό άστρο
Που καθρεπτίζεσαι στα απύθμενα,
Σκοτεινά νερά, Φώτισε ιερά
Τις ψυχές των γόνων σου
Και κάποτε του Υδροχόου
Τα νερά θα στερέψουν
Αντικρίζωντας το προσωπό σου!

Έβγαλα το

Το σημάδι των θεών
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ

και πρόσθεσα μια λέξη σε ένα κρίσιμο σημείο (κοιτάξτε το ορίτζιναλ βίντεο). Για μένα αυτό το πράγμα εδώ είναι πιο σημαντικό από δεκαπέντε χιλιάδες αδιάφορες χεβιμέταλς, στόνερς, αβανγκάρντς και θα μπορούσε (αφήνοντας κάνα δυο πράγματα απ' έξω) να ειπωθεί σχεδόν σε κάθε (πολιτικό) πλαίσιο. Λοιπόν? Για πες σταμ, χωρίς greeklish και ειρωνίες, δε σε πιάνω.

stam and the witches
17-07-2013, 15:03
Δε με πολυενδιαφέρει να διαβάσω στίχους Νάερ Μάταρον. Δε θέλω να είμαι cynical asshole ή κάτι τέτοιο. Για τον πούτσο μουσική τους θεωρούσα έτσι κι αλλιώς, οπότε περαιτέρω δεν τον κοιτάω και είμαι ήσυχος.

Ορίστε τι έλεγα στον κάρχαρτ περί Βικέρνες, για να μην τα ξαναγράφω:

[2:50:01 μμ] stam and the witches: άσε με ρε μλκ με τον καθυστερημένο
[2:50:08 μμ] stam and the witches: έχει πάρει ασυλία επειδή έγραψε έναν καλό δίσκο κάποτε
[2:50:47 μμ] carheart: εσυ τωρα διατεινεσαι πως ασχολεισαι με την μουσικη
[2:50:48 μμ] carheart:αυτο λες
[2:51:23 μμ] stam and the witches: δεν έχω πρόβλημα με τη μουσική, πώς γίνεται να χω
[2:51:38 μμ] stam and the witches: απλά βλέπω πολύ χαλαρή αντιμετώπιση στα υπόλοιπα, γιατί είναι ο βικέρνες
[2:52:28 μμ] carheart: εχουμε τοποθετηθει για ολα
[2:53:11 μμ] stam and the witches: ισχύει αλλά ο τσιμπουκλάνο με έφτασε στο αμήν
[2:54:03 μμ] carheart: λετε ΤΟ ΙΔΙΟ εν τω μεταξυ
[2:54:11 μμ] stam and the witches: όχι, καμία σχέση
[2:54:47 μμ] stam and the witches: εγώ κρίνω ότι ο μόνος τρόπος που μπορεί να στρώσει ο βικέρνες είναι με μία σφαίρα στο κεφάλι
[2:55:09 μμ] stam and the witches: δε λέω "αχ γιατί να είσαι τόσο χαζός (heart) θα σε φάνε τα κοράκια πάλι" κλπ

tsimpouklano
17-07-2013, 15:07
@stam:

Μίλησα για κοράκια, γιατί είναι ΣΥΝΗΘΕΣ φαινόμενο, ακόμα πριν αποδειχθεί η ενοχή κάποιου, να τον στήνουν στον τοίχο και να τον αντιμετωπίζουν σαν να έκανε αυτά για τα οποία εικάζουν πως θα έκανε. Στο σημείο αυτό, δεν με ενδιαφέρει, αν ο άλλος είναι φασίστας, χα, σύριζα, αναρχικός, κουκουέσ ό,τι_θέλει_ας_είναι. Η μέθοδος του 'διαστρεβλώνω όσα μπορώ χωρίς να με νοιαζει τίποτα ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΩ' είναι γαμημένα στραβή και έχω σοβαρό πρόβλημα μαζί της. Την απάντηση (με κάθε δυνατο τρόπο) στον όποιο φασίστα ή χρυσαυγίτη προτιμώ να τη δώσει η κοινωνία - εγώ, εσύ - συνειδητά, όχι ο κάθε δημοσιογραφίσκος κερατάς που το κάνει για να προκαλέσει, να φανεί, να πουλήσει και να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα που του κάθονται καλύτερα εκείνη τη στιγμή. Και προφανώς εδώ πέρα ανέφερα τον σκαι, γιατί όπως αναφέρεις και εσύ, ανήκει σε αυτά τα μμε (αν όχι όλα) που κατά κόρον μεθοδεύουν τα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση (βλ. σακκά), που αβαντάρουν φασίστες, παραπληροφορούν, χαϊδεύουν συγκεκριμένα αυτά.

Η μουσική του vikernes προσωπικά με τρελαίνει. Θεωρώ τον άνθρωπο μουσική ιδιοφυΐα και αυτό δεν αλλάζει. Όμως με τον άνθρωπο varg έχω σοβαρό πρόβλημα. Όταν κράζει τον μπρέιβικ, γιατί τα θύματα δεν ήταν μονο muslims και μες σε αυτούς υπήρχε και το καθαρό νορβηγικό - ευρωπαϊκό - αίμα (vikernes saying), δεν μπορώ να διαχωρίσω μουσική - άνθρωπο. Και εκεί σκαλώνω και μπαίνει η προβληματική: ενώ μουσικά γουστάρω τόσο burzum, πολιτικά (με τον βίκερνες) είμαι ενάντια.

phthoggon
17-07-2013, 15:22
Δε θέλω να είμαι cynical asshole

και

Δε με πολυενδιαφέρει να διαβάσω στίχους Νάερ Μάταρον

Για τον πούτσο μουσική τους θεωρούσα

οπότε περαιτέρω δεν τον κοιτάω

είμαι ήσυχος

πλάκα μου κάνεις έτσι? Υποτίθεται ότι χάριν μία συζήτησης περί καλλιτεχνικής οντότητας και πολιτικής σου ζητάω εγώ να το κάνεις, επειδή εγώ βρίσκω κάτι αξιομνημόνευτο εκεί. Καταρχήν οπότε, κυνικός είσαι ως προς εμένα. Στα άλλα που έλεγες στον κάρχαρτ ουσιαστικά είναι οφφ τόπικ, συμφωνώ βέβαια ότι υπάρχει χαλαρή αντιμετώπιση κλπ.

Μαντεψιά: Δε πρόκειται να τα λύσουμε ποτέ αυτά τα ζητήματα, τα ίδια και τα ίδια λέμε σε αυτό το τόπικ εδώ και χρόνια λολ.

stam and the witches
17-07-2013, 15:25
Καταλαβαίνεις ότι η φάση είναι νεοναζί; Καταλαβαίνεις ότι συλλάβανε ένα νεοναζί με οπλισμό και το μόνο που απαντάς είναι "μη διαστρεβλώνεις"; Ποια διαστρέβλωση; Ξέρεις εσύ καλύτερα τι έγινε; Ή θυμάσαι το "κάθε ύποπτος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου" και το τηρείς ευλαβικά και σε προσωπικό επίπεδο για τον Βικέρνες; Αν συλλάβουνε χρυσαυγίτη με βόμβες (όπως κι έχει γίνει), θα λες το ίδιο;

stam and the witches
17-07-2013, 15:26
Φθόγκε δεν είναι οφφ-τόπικ, γι αυτή τη μαλακία μπήκα και είπα ό,τι είπα.

Γέλασα λίγο με την εργατική τάξη στους στίχους. Θα σχολιάσω αργότερα.

tsimpouklano
17-07-2013, 15:33
Καταλαβαίνεις ότι η φάση είναι νεοναζί; Καταλαβαίνεις ότι συλλάβανε ένα νεοναζί με οπλισμό και το μόνο που απαντάς είναι "μη διαστρεβλώνεις"; Ποια διαστρέβλωση; Ξέρεις εσύ καλύτερα τι έγινε; Ή θυμάσαι το "κάθε ύποπτος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου" και το τηρείς ευλαβικά και σε προσωπικό επίπεδο για τον Βικέρνες; Αν συλλάβουνε χρυσαυγίτη με βόμβες (όπως κι έχει γίνει), θα λες το ίδιο;

Η διαστρέβλωση που βλέπω εντοπίζεται στη επικρατούσα λογική των μμε να γκαρίζουν πως κάποιος είναι ένοχος, χωρίς να υπάρχουν (για την ώρα - εννοώ χθες) τα αποδεικτικά στοιχεία για αυτό. Δεν λέω ότι ο vikernes είναι αθώος, αλλά μέχρι να αποδειχθεί, δεν πιστεύω πως ετοίμαζε μακελειό και λοιπές φήμες. ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ το καλύτερο παιδί, δεν θεωρώ πως κακόπεσε, καθώς έχει κάνει ήδη πράγματα τα οποία με τοποθετούν απέναντί του.
Το να βγαινουν και να κράζουν αυτοί οι οποίοι αβαντάρουν με ενοχλεί.

sfinotouvlaki
17-07-2013, 15:52
http://www.skai.gr/news/world/article/237848/sullipsi-norvigou-neonazi-mousikou-pou-feretai-na-etoimaze-megali-tromokratiki-epithesi/

Auto ennoeis kraksimo kai gkarisma peri enoxis?

kollaps
17-07-2013, 15:56
άρα επειδή δε τον θέλει, να τον συλλάβει ως σχεδιαστή τρομοκρατικής ενέργειας. Πολύ δημοκρατικό. Τουλάχιστον να ήταν με τη λογική ενός αντιρατσιστικού νόμου να πω οκ, που και πάλι ως ενός σημείου συμφωνώ (συγνώμη ε)

Δεν εννοούσα αυτό. Και δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ, σημασία έχει ότι κάποιοι πέφτουν απ'τα σύννεφα. Ο Art in Haste το παρουσίασε περίπου εξωφρενικό το να συλληφθεί ένα φιλήσυχο γατάκι σαν το Βαργκ. Απ'ό,τι κατάλαβα ο Βαργκ είχε αλληλογραφία με τον Μπρέιβικ, σε φάση έστελναν γράμματα ο ένας στον άλλον. Και γω λέω ότι ένα σοβαρό αστικό κράτος με την παράδοση της Γαλλίας και με την ακροδεξιά βία εκεί να είναι σε άνοδο (διαδηλώσεις ενάντια σε γάμο ομοφυλοφίλων, δολοφονία 18χρονου αντιφα), είναι λογικό να θορυβηθεί από κάτι τέτοιο, δεδομένου και του βίαιου παρελθόντος του Βαργκ. Και προφανώς η Γαλλία με το οπλοστάσιο αντιτρομοκρατικών νόμων που διαθέτει (με τους οποίους προσωπικά δεν συμφωνώ), θα κοιτάξει να απελάσει έναν τέτοιο τύπο με όποιον τρόπο μπορεί και όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ε, αν αποδειχθεί ότι απλά η γυναίκα του γουστάρει σκοποβολή θα τον αφήσουν, κλάιν.

υγ: ο ΣΚΑΪ με φοτο πρώιμου γούτσου-γούτσου Βαργκ, λολ
υγ2: στα σχόλια μπλακμεταλάδες είναι αυτοί που λένε τις μαλακίες ή χρυσαυγίτες;

phthoggon
17-07-2013, 16:22
Απ'ό,τι κατάλαβα ο Βαργκ είχε αλληλογραφία με τον Μπρέιβικ, σε φάση έστελναν γράμματα ο ένας στον άλλον.

δε προκύπτει αυτό από κάπου, λέει ότι του έστειλε το μανιφέστο ο μπρέιβικ, όπως και σε άλλους 500. ο Βικέρνες είναι σελέμπριτυ, του στέλνουν χιλιάδες άτομα ημέηλ και έχει αλληλογραφία με πολλούς. Αλλά βασικά και φιλαράκια με τον τύπο να ήτανε, αυτό αφορά κυρίως το εάν θα το καταδικάσουνε οι γάλλοι. Εμείς ξέρουμε ότι έχει κάνει και πει πολύ χειρότερα πράγματα από αυτό, οπότε τι να μας πει. Δε θα περίμενε από τον Μπρέιβικ για το αν θα του καύλωνε να ρίξει ένα φορτηγό με εκρηκτικά κάπου. Στο άλλο, και χωρίς να τα διαβάσω, χρυσαυγίτες και μπλακμεταλλάδες είναι ομάδες που έχουν αρκετό overlap σε απόψεις έτσι κι αλλιώς.

Reject
17-07-2013, 16:47
φθόγγε εσύ δεν ήσουν που με έκραζες για τον πρώτο (απολιτικ, μη-φασιστικό δίσκο) των Skrewdriver?
Και χρησιμοποιούσα εγώ κάποια επιχειρήματα που χρησιμοποιείς εσύ τώρα, και εσύ έκανες σαν την Ελένη Λουκά του political correctness?
Πάρτα αρχίδια μου τώρα.

KoiliaSamprela
17-07-2013, 17:32
νομίζω εγώ γκρίνιαζα για τους σκρουντράιβερ :|

phthoggon
17-07-2013, 18:19
φθόγγε εσύ δεν ήσουν που με έκραζες για τον πρώτο (απολιτικ, μη-φασιστικό δίσκο) των Skrewdriver?
Και χρησιμοποιούσα εγώ κάποια επιχειρήματα που χρησιμοποιείς εσύ τώρα, και εσύ έκανες σαν την Ελένη Λουκά του political correctness?
Πάρτα αρχίδια μου τώρα.

Τους σκρουντάιβερ τους έκραξα επειδή έχουνε μαλακισμένους στίχους και από τον πρώτο δίσκο που δεν είναι φασιστικός. Αν νομίζεις ότι έκραζα εσένα, τότε έχεις πρόβλημα στο να δέχεσαι κριτική σε κάτι που ποστάρεις. Το βικέρνες και τους μπλακμεταλλάδες εν γένει τους έχω κράξει άπειρες φορές σε αυτό το φόρουμ. Τι ακριβώς παριστάνεις, διάβασες δύο λεπτά το θρεντ και νομίζεις ότι υπερασπίζομαι τον βικέρνες? Άσε τις μαγκιές και τα πάρτα ρχίδια μου επειδή εγώ τα παίρνω προσωπικά και δε τα γουστάρω καθόλου. Οκέι?

Art In Haste
17-07-2013, 18:23

Δεν εννοούσα αυτό. Και δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ, σημασία έχει ότι κάποιοι πέφτουν απ'τα σύννεφα. Ο Art in Haste το παρουσίασε περίπου εξωφρενικό το να συλληφθεί ένα φιλήσυχο γατάκι σαν το Βαργκ. Απ'ό,τι κατάλαβα ο Βαργκ είχε αλληλογραφία με τον Μπρέιβικ, σε φάση έστελναν γράμματα ο ένας στον άλλον. Και γω λέω ότι ένα σοβαρό αστικό κράτος με την παράδοση της Γαλλίας και με την ακροδεξιά βία εκεί να είναι σε άνοδο (διαδηλώσεις ενάντια σε γάμο ομοφυλοφίλων, δολοφονία 18χρονου αντιφα), είναι λογικό να θορυβηθεί από κάτι τέτοιο, δεδομένου και του βίαιου παρελθόντος του Βαργκ. Και προφανώς η Γαλλία με το οπλοστάσιο αντιτρομοκρατικών νόμων που διαθέτει (με τους οποίους προσωπικά δεν συμφωνώ), θα κοιτάξει να απελάσει έναν τέτοιο τύπο με όποιον τρόπο μπορεί και όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ε, αν αποδειχθεί ότι απλά η γυναίκα του γουστάρει σκοποβολή θα τον αφήσουν, κλάιν.

υγ: ο ΣΚΑΪ με φοτο πρώιμου γούτσου-γούτσου Βαργκ, λολ
υγ2: στα σχόλια μπλακμεταλάδες είναι αυτοί που λένε τις μαλακίες ή χρυσαυγίτες;

Το ποστ του tsimpouklano με καλύπτει.

Από κει και πέρα εγώ δε παρουσίασα τίποτα περίπου εξωφρενικό το να συλληφθεί ένα φιλήσυχο γατάκι, εκεί που κολλάω όπως και πολλοί άλλοι είναι πως με το έτσι θέλω τα ΜΜΕ τον παρουσιάζουν ως και συνεργάτη του Breivik τον οποίο έχει αποκυρήξει από την αρχή, και στα αρχίδια μου πως. Όπως επίσης και το γελοίο του πράγματος να βγάζουν την ιστορία με τον Euronymous για να τονίσουν το πόσο κακός και επικίνδυνος είναι ο Βίκερνες. Άσε που μακελειό με 4 τουφέκια για να σκοτώνεις λαγούς, που αγοράστηκαν μάλιστα νόμιμα, λίγο δύσκολο μου ακούγεται. Γενικά η σύλληψη, αν είναι όντως αυτοί οι λόγοι και οι υποψίες, είναι τραγική.

Λεκές
17-07-2013, 21:57
http://berkshirereview.net/wp-content/uploads/2011/01/Judith-Caravaggio.jpg

Δε γνωρίζω σχεδόν τίποτα από ζωγραφική αλλά ένιωσα δέος όταν είδα από κοντά αυτόν τον πίνακα. Όταν έμαθα πως ο Caravaggio ήταν φονιάς, φυγάς και έκρυθμος χαρακτήρας που αποφάσισε μια μέρα να κόψει τα αρχίδια ενός τύπου (Not nice bro!) δεν μπορώ να πω πως απέρριψα το έργο του λόγω αυτών των χαρακτηριστικών. Η αναλογία Varg & Caravaggio μάλλον είναι άτοπη αφού μιλάμε για άλλα μέσα έκφρασης, άλλες εποχές και πιθανότατα διαφορετικό πνευματικό και καλλιτεχνικό επίπεδο (αν μπορεί να συγκριθεί) αλλά η αποστασιοποίηση φαίνεται δυστυχώς να βοηθά για να εκτιμήσουμε αυτά που κρύβουν μέσα τους ακόμα και οι χειρότεροι του είδους μας. Και λέω δυστυχώς διότι είναι αδύνατο να αποστασιοποιηθείς όταν οι εγκληματικές πράξεις συμβαίνουν τώρα, όπως ήταν αδύνατο να αφήνουν τον Caravaggio να σφάζει και μετά να κινείται ανενόχλητος (για την ιστορία τον κυνηγούσαν από μέρος σε μέρος και η υπόθεση του θανάτου του είναι ακόμη ανοικτή).

M' αρέσει το filosofem :rsad:.

wom
17-07-2013, 22:08
phthoggon, πλάκα έχει που προσπαθείς να συζητήσεις :P

stam and the witches
18-07-2013, 03:30
Όπως επίσης και το γελοίο του πράγματος να βγάζουν την ιστορία με τον Euronymous για να τονίσουν το πόσο κακός και επικίνδυνος είναι ο Βίκερνες.

Μισό λεπτό ρε μαν, φόνο δεν έκανε ο άνθρωπος; 21 χρόνια δεν έκατσε μέσα; Από πού και ως πού κρίνεις ότι δεν αποτελεί επικίνδυνο άνθρωπο;

Art In Haste
18-07-2013, 03:39
15 χρόνια έκατσε, 3 παραπάνω από όσο έπρεπε. Και είναι μια ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετική ιστορία.

stam and the witches
18-07-2013, 03:47
Φθόγκε, συγγνώμη για το όντως χαζό υφάκι μου περί Νάερ Μάταρον, έκατσα και το διάβασα και το άκουσα και όλα, αλλά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο πάλι στα ίδια θα καταλήξω. Το κομμάτι μέτριο καταρχάς (μόνο το Discipline Manifesto μάλλον μ'άρεσε), τους στίχους τους διάβασα και δεν είναι άσχημοι (εξακολουθώ να γελάω με την εργατική τάξη). Είναι τεράστιο κόνσεπτ αυτό των ευαίσθητων στιγμών των φασιστών, και πιστεύω ότι δεν πρόκειται να διαφωνήσουμε σε τίποτα αν στρώσουμε αυτή την κουβέντα. Αρκετά ανώτεροι φασίστες από τους Νάερ Μάταρον έχουνε δώσει δείγματα άλλωστε. Το θέμα είναι, ότι στο τώρα δε μπορώ να χρησιμοποιήσω μία καλή καλλιτεχνική στιγμή του Καιάδα, που μπορεί να μ'αρέσει και να τη βάζω και δυνατά στα ηχεία μου, ως ελαφρυντικό για οτιδήποτε. Και αυτό λέω τόσην ώρα: Γουστάρετε Burzum όσο θέλετε. Απλά μη λέτε μαλακίες ότι ο τύπος είναι χαζός :pink:, ότι τρώει λάσπη, ότι δεν είναι επικίνδυνος (ενώ κινήθηκε ολόκληρη αστυνομία για να τον μαζέψει) και οτιδήποτε.

Ίσως το παίρνω πολύ προσωπικά, δεν ξέρω. Ο φασισμός χτυπάει τις πόρτες μας και μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν τους νεοναζιστές με όρους χέβυ μέταλ φανμποϊσμού.

Edit: Art In Haste, συγγνώμη ρε αδερφέ, ξέρεις περισσότερα από τον εισαγγελέα που έστειλε την αστυνομία στην πόρτα του επειδή διάβαζες το Metal Invader στα 90s; Δεν το δέχομαι.

Art In Haste
18-07-2013, 04:00
Το στυλάκι της άποψης χωρίς να γνωρίζεις την ιστορία είναι λίγο εκνευριστικό ξέρεις. Το ότι σκότωσε κάποιον 20 χρόνια πριν, για λόγους που ποτέ δε θα μάθουμε ακριβώς, και σε αυτοάμυνα όπως δηλώνει ο ίδιος, και ο εισαγγελέας βρήκε να του χρεώσει και όλες τις εκκλησίες που είχαν καεί στην Νορβηγία τότε - αλλά ναι εγώ δε μπορώ να ξέρω περισσότερα επειδή ΔΕΝ διάβαζα Metal Invader - τον κάνει άκρως επικίνδυνο τώρα για τους ίδιους λόγους που όμως δεν έχουν απολύτως καμμία σχέση. Και για αυτόν τον λόγο κινήθηκε ΟΛΟΚΛΗΡΗ αστυνομία για να τον μαζέψει. Ενώ αυτούς που δεν είναι επικίνδυνοι τους μαζεύει η μισή αστυνομία ή άλλοι εκτός αστυνομίας.

The Donnn
18-07-2013, 05:39
WHAT THE FUCK??????????????????

Όχι σοβαρά....

WHAT THE FUCK?!?!?!?!?!?!?!?!

Δεν τα έχω με τους παιδεραστές αλλά με τους βιαστές παιδιών;;;;; Ο Βαργκ είναι θύμα του metal invader;;;;

WHAT THE FUCK??????????

metamelia1
18-07-2013, 06:34
welcome to ER

lefteria ston varg Ⓐ

phthoggon
18-07-2013, 10:29
σταμ: όλα καλά, το ειρωνικό ποστ με τα greeklish δε το κατάλαβα ακόμα τι το θελες. Συμφωνώ με αυτό, καλή/συμπαθητική μουσική κάνει ο καιάδας, μακάρι να μην ήταν φασίστας. Δε νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα συναισθηματικό αυτό, στο βικέρνες υπάρχει πιο πολύ αυτό το πράγμα ναι. Η αλήθεια είναι επίσης ότι σε αυτούς που το βλέπουν φανμποϊστικα υπάρχει και ένα ψιλο-απολιτίκ υπόβαθρο (στατιστική παρατήρηση αυτό, μην αρπάζεστε).

The Donnn: Λίγα ποστ πιο κάτω να διάβαζες, θα καταλάβαινες τι εννοούσα, που δε το πα πολύ σωστά. Μη το κάνεις αυτό, κρίμα είναι.

Αρκετά από εμένα, όταν βλέπω 5/7 πινκ σε ένα ποστ που με βρίζει κάποιος, συγνώμη αλλά καιρός να αραιώνουμε.

The Donnn
18-07-2013, 13:14
Στο λιώμα θρεντ έπρεπε να γράψω...μαι μπαντ...

stam and the witches
18-07-2013, 16:23
Το στυλάκι της άποψης χωρίς να γνωρίζεις την ιστορία είναι λίγο εκνευριστικό ξέρεις. Το ότι σκότωσε κάποιον 20 χρόνια πριν, για λόγους που ποτέ δε θα μάθουμε ακριβώς, και σε αυτοάμυνα όπως δηλώνει ο ίδιος, και ο εισαγγελέας βρήκε να του χρεώσει και όλες τις εκκλησίες που είχαν καεί στην Νορβηγία τότε - αλλά ναι εγώ δε μπορώ να ξέρω περισσότερα επειδή ΔΕΝ διάβαζα Metal Invader - τον κάνει άκρως επικίνδυνο τώρα για τους ίδιους λόγους που όμως δεν έχουν απολύτως καμμία σχέση. Και για αυτόν τον λόγο κινήθηκε ΟΛΟΚΛΗΡΗ αστυνομία για να τον μαζέψει. Ενώ αυτούς που δεν είναι επικίνδυνοι τους μαζεύει η μισή αστυνομία ή άλλοι εκτός αστυνομίας.

Ποια ιστορία δε γνωρίζω; Τα περί Νορβηγίας και μπλακ μέταλς; Όλοι οι μεταλλάδες τα ξέρουν αυτά.

Τι εννοείς για λόγους που δεν ξέρουμε ακριβώς; Τώρα μόλις είπες ότι υποτίθεται ότι ξέρεις την ιστορία.

Πού ξέρεις εσύ αν οι τότε λόγοι δεν έχουνε καμία σχέση με το τώρα; Γιατί γινόμαστε όλοι δικαστές; Γιατί νομίζεις ότι ξέρεις καλά έναν άνθρωπο, πόσο μάλλον έναν διαταραγμένο Νορβηγό στην άλλη άκρη του κόσμου; Γιατί βγάζεις δικαστικό πόρισμα για μία υπόθεση; Και, το χειρότερο κατά τη γνώμη μου, γιατί χρησιμοποιείς το εξ'ορισμού αναρχοαριστερό επιχείρημα "η αστυνομία είναι μουνιά-διεφθαρμένη-πιάνει τους λάθος-κλπ", για να υπερασπιστείς ένα κοπρόσκυλο σαν τον Βικέρνες, λες και μιλάς για τον Σακκά;

Θα σου πω εγώ γιατί: γιατί δεν πιστεύεις ότι ένας άνθρωπος που γράφει μουσική που σ'αρέσει ενδέχεται και να είναι ένας επικίνδυνος μαλάκας. Γιατί έχεις δεθεί συναισθηματικά, με λίγα λόγια. Δε λέω, μπορεί το δικαστήριο να τον αθωώσει και να τον αφήσει ήσυχο. Αυτό όμως δε δικαιώνει το σκεπτικό σου - ο άνθρωπος είναι μαλάκας, έμπλεξε με τα πίτουρα και κανείς δεν είναι υπεράνω των κοτών για να μη χρειάζεται να μπλέξει.

kollaps
18-07-2013, 17:00
15 χρόνια έκατσε, 3 παραπάνω από όσο έπρεπε. Και είναι μια ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετική ιστορία.

Δε νομίζω να είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετική ιστορία, όταν ο ίδιος σε συνεντεύξεις του ανήγαγε τη δολοφονία σε πολιτική πράξη (όταν δεν έλεγε ότι ήταν αυτοάμυνα, λολ) επειδή ο τύπος των Mayhem ήταν "κομμουνιστής, μπάσταρδος Νορβηγός". Eπίσης αν θυμάμαι καλά κάπου το 2004 ο Βίκερνες είχε επιχειρήσει να αποδράσει με εξοπλισμό ΟΥΚ που του είχαν προμηθεύσει οι φίλοι του οι νεοναζί. Τέσπα, πάω για μπάνιο να αυξήσω τη μελανίνη στον οργανισμό μου \m/

Art In Haste
18-07-2013, 17:16
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Όλοι οι μεταλλάδες τα ξέρουν αυτά, εσύ δεν ξέρω αν είσαι. Ούτε είπα πως ξέρω την ιστορια, απλά ισχυρίστηκα πως εσύ δεν την ξες, έχεις πει ήδη 1-2 πράγματα που δείχνουν πως δεν. Ιστορία που φυσικά ΠΟΤΕ δε θα μάθουμε τι συναίβει ακριβώς αφού ο ένας σαπίζει και ο άλλος έχει πει την εκδοχή του όπως και πολλά άλλα. Η λογική λέει πως τα λεφτά, η γκόμενα, οι φόβοι του Euronymous, δεν έχουν καμμία σχέση με Breivik, μακελειά κτλ Τεσπά.

Στο θέμα μας, δεν χρησιμοποιώ κανένα εξ'ορισμού αναρχοαριστερό επιχείρημα "η αστυνομία είναι μουνιά-διεφθαρμένη-πιάνει τους λάθος-κλπ" για να υπερασπιστώ τον Vikernes, ούτε έχω πει πως ο Vikernes είναι αθώος κτλ κτλ κτλ Εσύ μάλλον τα φαντάζεσαι αυτά, κυνήγι μαγισσών κι έτσι. Την αστυνομία εσύ την ανέφερες και γω σχολίασα το ολόκληρη που χρησιμοποιήσες,
Από την αρχή της κουβέντας αυτό που λέω και κατακρίνω είναι τα ΜΜΕ και πως παρουσίαζουν το θέμα, Breivik, Euronymous, μακελειό με 4 τουφέκια που αγοράστηκαν νόμιμα κτλ κτλ και είπα πως αν η σύλληψη έγινε όντως επειδή τον παρακολουθούσαν γιατί έλαβε το μανιφέστο του Breivik, όπως πολλοί άλλοι, και τον συνέλαβαν επειδή αγόρασε η γυναίκα του τα όπλα τότε ναι είναι η τραγική και τον βλέπω να βγαίνει όταν συμπληρωθούν οι 96 ώρες της κράτησης. Αυτό, κουράστηκα. Αν εσύ θεωρείς πως για αυτούς τους λόγους πρέπει να ξαναμπεί μέσα, και να ξαναχρεωθεί τον φόνο του Euronymous τότε πάω πάσο. Αλλά μάλλον έτσι είναι, οι μούτζες συμφωνούν μαζί σου, έχω άδικο.

Όπως πολύ σωστά είπε ο wom πλάκα έχει που προσπαθώ να συζητήσω.

Art In Haste
18-07-2013, 17:18

Δε νομίζω να είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετική ιστορία, όταν ο ίδιος σε συνεντεύξεις του ανήγαγε τη δολοφονία σε πολιτική πράξη (όταν δεν έλεγε ότι ήταν αυτοάμυνα, λολ) επειδή ο τύπος των Mayhem ήταν "κομμουνιστής, μπάσταρδος Νορβηγός". Eπίσης αν θυμάμαι καλά κάπου το 2004 ο Βίκερνες είχε επιχειρήσει να αποδράσει με εξοπλισμό ΟΥΚ που του είχαν προμηθεύσει οι φίλοι του οι νεοναζί. Τέσπα, πάω για μπάνιο να αυξήσω τη μελανίνη στον οργανισμό μου \m/

Λινκ για την συνέντευξη που αναγάγει ο ίδιος την δολοφονία σε πολιτική πράξη;

stam and the witches
18-07-2013, 17:41
Τις ατάκες "έχει πλάκα που προσπαθώ να συζητήσω" να τις απευθύνεις αλλού. Αν δε μπορείς να αντέξεις μία πολιτικοποιημένη κουβέντα, δηλαδή το να σου βάζει κάποιος ένα γεγονός σε μία πολιτική βάση κι εσύ να απαντάς άλλα ντ'άλλων με "δεν ξέρεις τα κους κους κλπ", τουλάχιστον προσπάθησε να μη βγάζεις τους υπόλοιπους μαλάκες. Τα επιχειρήματά μου τα ανέλυσα 2 και 3 φορές, δεν τα ξαναγράφω. Για τελευταία φορά: εγώ προσωπικά πιστεύω για τον Βικέρνες ότι πρέπει να του βρει τα σωθικά ο καρκίνος. Αλλά αυτό είναι η άποψή μου. Υπεράνω της δικαιοσύνης πάντως και όλων των γαμημένων τυπικών διαδικασιών της δεν είναι.

wom
18-07-2013, 18:25
Βασικά σε βγάζουμε μαλάκα διότι στηρίζεις τους μπάτσους οι οποίοι έπιασαν έναν τύπο (προληπτικά) με κύριο στοιχείο ότι γράφει στο blog του (ας είναι παπαριές, σχέση με ένοπλη δράση δεν έχουν).
και επειδή η γυναίκα του αφού πήρε άδεια αγόρασε δίκανο και το δήλωσε.

Θα έλεγα ότι οι προληπτικές συλλήψεις των μπάτσων δεν είναι καλό πράγμα.

ikonoklast
18-07-2013, 20:26
Θα έλεγα ότι οι προληπτικές συλλήψεις των μπάτσων δεν είναι καλό πράγμα.

Οι προληπτικές συλλήψεις ναζί, είναι πολύ καλό πράγμα.