PDA

View Full Version : [TV] The Wire

Pages : [1] 2

Shadowking
13-06-2009, 20:40
http://wolfgang.lonien.de/wp-content/uploads/2008/04/the_wire_-_season_1.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0306414/

Χαλαρά η καλύτερη αστυνομική σειρά όλων των εποχών, αφήνει χιλιόμετρα πίσω The Shield και τα σχετικά. Οι πιο δουλεμένοι χαρακτήρες σε βάθος που 'χω δει γενικά, με τρελλό συν ότι η ιστορία του καθενός εκτυλισσέται παραλλήλα με την "βασική" πλοκή της σειράς (μέχρι να πε8άνει τουλάχιστον :P). Από τα λίγα σειρές που έχω δει που σε αφήνουν με την αίσθηση ότι παρακολούθησες ξερωγω μια τεράστια ταινία. Όσοι δεν έχετε τιμήσει, αφήστε ό,τι άλλο βλέπετε και χωθήτε στον κόσμο του.

Έχει και Καζαντζίδη στο soundtrack :P

Fireknight
13-06-2009, 21:16
yperoxo , to pao xalara edo ke ligo kairo , kai telionw triti season .
Pote den trelenomoun gia astynomikes seires klp , alla einai polla parapano to sygkekrimeno.

Diva Plavalaguna
13-06-2009, 22:47
πολυ καλο. 3η σεζον ειμαι ακομα
οντως ειναι σα τεραστια ταινια.
σε βαζει μεσα και γινεσαι πολιτης Βαλτιμορης :smile:

Shadowking
13-06-2009, 22:53
χχαχα, σήμερα χάζευα την Βαλτιμόρη στο google earth. Τελειώνω 4η season, τίποτα μέχρι στιγμής δεν συγκρίνεται με την 2η.

Odonian
13-06-2009, 23:51
Είναι η καλύτερη drama series που έχω δει και μάλλον τις έχω δει όλες. :razz:

Όταν την τελέψετε, διαβάστε 5 πράγματα για τους συγγραφείς, τους ηθοποιούς κλπ, έστω τη σελίδα στη wikipedia.

Το σχέδιο είναι να την πάρω σε DVD και να την ξαναδώ προσεκτικά με τους φίλους που λυσσάνε σαν εμένανε.

MoRmEnGiL
14-06-2009, 04:27
Λοιπόν εμένα ο χαρακτηρισμός "αστυνομική σειρά" είναι που με έχει αποήσει σο φαρ να τη δώ, μιάς και το συγκεκριμένο genre με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Βέβαια και οι "ιατρικές" σειρές μέχρι που με απωθούνε, αλλά το χάουζ μαρέσει, τίποτα δεν είναι κάστ ιν στόουν.

Harbinger of Death
14-06-2009, 04:40
@Morm
Μην πτοείσαι. Τη λέμε συνήθως αστυνομική επειδή οι μισοί πρωταγωνιστές είναι αστυνομικοί, αλλά δεν είναι αστυνομική στην ουσία. Μάλλον κοινωνική/δραματική.

Το ενδιαφέρον είναι πως κάποιοι από τους ηθοποιούς, στην πραγματική ζωή είναι μέσα σε όλη αυτή την κουλτούρα. Παράδειγμα, η γνωστή τύπισσα δολοφόνος της τέταρτης σεζόν (Σπόλιερ-φρι (TM)), ήταν ναρκομανής και είχε πάει και φυλακή και τώρα προσπαθεί να καθαρίσει τη ζωή της και μέρος αυτού νομίζω ήταν και το να παίξει στο Wire. Ο σεναρογράφος ήταν πραγματικός αστυνομικός.

Άλλο εντυπωσιακό είναι πως ο Stringer Bell στην πραγματική ζωή μιλάει με αγγλική προφορά ( http://www.youtube.com/watch?v=0jEVW0P1vAs ).

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν το τόσο ξερό τέλος ήταν γαμάτο ή όχι. Κλίνω προς το ναι.

Odonian
14-06-2009, 07:46
Όλοι, σεναριογράφοι, ηθοποιοί κλπ ήταν μέσα στη ζωή αυτή. Ελάχιστοι από το καστ είναι άσχετοι, αλλά είναι όλοι τεράστιοι ηθοποιοί. Ψαχτείτε και στο youtube ΑΦΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ και για μερικά μικρά σποτάκια εκτός σειράς, πχ:

http://www.youtube.com/watch?v=0uzbmCWGHF8

http://www.youtube.com/watch?v=2RkcjjY_a0Y

cancer
14-06-2009, 08:13
kapou epaize o maknalti allou alla de thimamai pou. oxi stous 300. den to grafei h vikypedia.

cloud
14-06-2009, 09:32
Είχα δει παλιά το pilot και με κούρασε. Θυμάμαι διαρκούσε σχεδόν μια ώρα, ήταν αρκετά αργό στην εξέλιξη και είχε τόσους πολλούς χαρακτήρες που χανόταν η μπάλα.
Πρέπει να δεις κάμποσα επεισόδια ώστε να μπεις στο νόημα, ή απλώς δεν άρεσε σε μένα;

Fireknight
14-06-2009, 14:04
den einai i seira me tous grigorous ry8mous kai ta ta cliffhangers . Yparxei vevea se ka8e season mia kentriki ploki pou epireazei olous tous xaraktires ligo-poly .
Ola ta episodia einai diarkias mias oras , kai prokite kyriws gia koinwnikh seira , opote prepei na exei pollous xaraktires , kai prepei na einai polyploko , afou prospa8ei na einai kai realistiko .
Thelei xrono gia na mpeis ligo sto klima , alla mi perimeneis na allaksei kai poly o ry8mos .

Shadowking
14-06-2009, 15:35
Ρε παιδί μου, οι "βασικοί" ήρωες είναι ένα team μπάτσων, μην φανταστείς κάτι φοβερό, ο κλασσικός ΛΙΤΗΣ της γειτονιάς σου, στο πιο συμπαθητικό, αυτό που μ' αρέσει είναι ότι καταφέρνει σε κά8ε season, να πιάνει ένα κοινωνικό πρόβλημα και να το αναλύει παράλληλα με την όλη πλοκή λχ, παιδεία, συνδικάτα, ανάπτυξη κοκ

Phantom Duck
09-07-2009, 13:20
Λοιπόν.

Ό,τι καλύτερο έχω δει ποτέ σε οθόνη. Εδώ και σχεδόν ένα μήνα που το έβλεπα, ήταν σαν να βλέπω μια μεγάλη ταινία όπως πρέπει να είναι. Δεν κούρασε ούτε μισό επεισόδιο, κάθε σεζόν είχε τη δική της χάρη, ακόμα κι αυτή όπου εμφανίστηκε ελάχιστα ο βασικός ήρωας της σειράς. Οι μπάτσοι είναι απλά οι κεντρικοί χαρακτήρες, το θέμα ουσιαστικά είναι (πραγματικά) κοινωνικό-πολιτικό, όσο καλύτερα μπορεί να το δει ένας Αμερικάνος ΙΜΟ. Όλα τα ζητήματα τα πιάνει από τη σωστή πλευρά, χάρη και στον απόλυτο ρεαλισμό, δλδ ώρες ώρες ανατρίχιαζα με το πόσο αληθινά φαίνονται όλα.

Τέλειοι χαρακτήρες (και αντίστοιχες ερμηνείες), συγκινητικός κάθε θάνατος βασικού τέτοιου κι όχι διεκπεραιωτικός, και γενικά μόλις τέλειωσε η σειρά αισθανόμουν σαν να φεύγω από τη Βαλτιμόρη έχοντας ζήσει όλα αυτά που συνέβησαν στις 5 σεζόν.

Επίσης, έμαθα ότι οι Δημοκρατικοί πάνε 7-1 τους Ρεπουμπλικάνους στη Μέρυλαντ, και ότι πρωτεύουσα της πολιτείας είναι η Αννάπολις παρότι η Βαλτιμόρη είναι οκτακόσες φορές μεγαλύτερη :!: Επίσης, πού μπορείς να βρεις το καλύτερο κοτόπουλο στα δυτικά. Είμαι έτοιμος να πάω να δουλέψω εκεί.

regularpaul
09-07-2009, 13:28
χεχ ακριβώς τα ίδια κι εδώ
την είδα ολάκερη τον τελευταίο μήνα αφού γράφατε πολλοί τοσο καλά λόγια για δαύτη
και παρότι δεν με είχε ψήσει το 1ο επ που ειχα δει παλιότερα

τρομερή ατμόσφαιρα/χαρακτήρες/ερμηνεία όλα κομπλέ

αγαπημένη σκηνή, στην 5η σεζόν
που ο αναλυτής FBI σκιαγραφεί τον δήθεν σήριαλ κίλλερ
και περιγράφει τον ΜακΝώλτη :grin:

Phantom Duck
09-07-2009, 13:39
χαχαχα φοβερή φάτσα μακνώλτη. εγώ πέθανα στο outro που πάει ο sydnor στο δικαστή και του λέει ό,τι και ο μακνώλτης στο πρώτο επεισόδιο της σειράς. απίθανο χιούμορ γενικά, εκτός από τη δεύτερη σεζόν που ήταν πιο σκοτεινή [σωματεία :touched:]

SpiritCrusher
09-07-2009, 14:03
Ρίχτε σε κανένα πμ τίποτα τόρρεντ ίνφο ορ σάμθινγκ γιατί όσα βρίσκω είναι αμφιλεγόμενα. Θενξ :P

Phantom Duck
09-07-2009, 14:05
λινξ:

thepiratebay.org/torrent/3663026/The_Wire_Season_1
thepiratebay.org/torrent/4655670/The_Wire_Season_2
thepiratebay.org/torrent/3663613/The_Wire_Season_3
thepiratebay.org/torrent/4666623/The_Wire_-_Season_4_Complete_High_Quality
thepiratebay.org/torrent/4696319/The_Wire_-_Season_5_Complete_High_Quality

SpiritCrusher
09-07-2009, 14:09
:thumbsup:

enitharmon
09-07-2009, 23:00
παρηγγηλθηκε (παραγγελθηκε; ) προχτες απο ιμπει ολο το κουτι με τις 5 σηζον

δεν εχω δει ουτε μισο επεισοδιο, αλλα δεν εχω ακουσει ουτε ενα να λεει οτι δεν αξιζει. και στηριζει κι ο οντονιαν

Odonian
09-07-2009, 23:58
Να προτείνω σε όσους κατεβάζουν να βρούν υπότιτλοι (αγγλικοί). Πολύ σπάνια βλέπω σειρά έτσι, αλλά εδώ είναι κρίμα να χαθεί μισή ατάκα.

Ένι είσα λατρεία, καιρός είναι να την ξαναδώ όπως πρέπει.

metamelia3
11-07-2009, 00:04
εγω παιδια την βρηκα βαρετη. αν θελετε να δειτε σοβαρη μπατσικη σειρα στην βαλτιμορη προτεινω αυτή (http://www.imdb.com/title/tt0106028/) (αν και εδω που τα λεμε το γουαηερ και αυτη εχουν πανομοιοτυπη ατμοσφαιρα)

Homicide: Life on the Street is an American television police procedural series chronicling the work of a fictional Baltimore Police Department homicide unit. It ran for seven seasons on the NBC network from 1993 to 1999 and then was followed by a 2000 TV-movie that served as a de facto series finale. The series was based on David Simon's nonfiction book Homicide: A Year on the Killing Streets, and many characters and stories used throughout the show's seven seasons were based on individuals and events depicted in the book (Simon would also use them in his own series for HBO, The Wire).

Homicide was noteworthy amongst network TV shows in its multi-dimensional depictions of various African Americans throughout the show. While not specifically an African American themed show, it was set in majority African American Baltimore, Maryland and would naturally display various issues and characteristics of the city's African American community. Homicide managed to cross several racial barriers that were not crossed on previous television series and portrayed by and large a more progressive depiction of African American characters than other previous television series.
απ' αυτη την σειρα ειχε ξεκινησει ο υπερτατος χαρακτηρας john munch (πλεηντ μπαη ριτσαρντ μπελτσερ) που πλεον βρισκουμε στο law and order special victims unit.

εντιτ: δεν ξερω τι παιζει σε τορρεντ, εγω την ειχα βρει ημιουλ

Odonian
11-07-2009, 00:50
Ο ίδιος την έχει γράψει, ο David Simon. Αν και το Wire είναι σαφώς καλύτερο και δεν βάζω καν imo στην πρόταση αυτή γιατί το Wire είναι καλύτερο απόλα.

έντιτ: Τώρα είδα το quote. Το παραπάνω στέκει όπως και να 'χει. Δεν μπορεί έτσι κι αλλιώς ένα procedural να συγκριθεί με το Wire.

metamelia3
11-07-2009, 10:50
όχι, δεν ειναι. το χομισαηντ ειναι πολυ πιο ωραιο!

Phantom Duck
11-07-2009, 13:32
είναι μπατσοσειρά. το wire δεν είναι. πέρνα έξω.

Odonian
11-07-2009, 13:35
Κάλκι είσαι άμπαλος.

Shadowking
11-07-2009, 14:32
εντάξει, τι να λέμε, ο,τι καλύτερο. Αυτό που λέει ο phantom βασικά, τελειώνει και πιστεύεις ότι ξέρεις την Βαλτιμόρη απ'έξω και ανακατωτά. Η μόνη σειρά που καταφέρνει και σε εντάσσει τόσο πολύ στο setting της. Επίσης, αν ποτέ δω τον Mcnulty στον δρόμο θα τον φιλήσω, δεν θα μπορέσω να αντισταθώ.

Μετά από σκέψη, στηρίζω άπειρα το τέλος επίσης.

SpiritCrusher
15-07-2009, 15:38
"Ελεύθερος ο Τσάρτας" , πεθαίνω.

Η 1η season ήταν πολύ ωραία αλλά μέχρι στιγμής έχω αμφιβολίες για το αν θα ισχύει και το ίδιο για τη 2η. Είδωμεν.

Phantom Duck
15-07-2009, 15:40
μόνο η τρίτη ήταν λίιιιγο πιο φλατ, στην τέταρτη απλά διαλύθηκε το σύμπαν. μη φοβάσαι τίποτα~!

Odonian
17-07-2009, 01:48
Έτσι για το χαβαλέ, ας δούμε από πόσο παλιά είναι ίδια η Βαλτιμόρη:

Ελληνοαμερικανός πολιτικός ξεκινάει από την πόλη, γίνεται κυβερνήτης και αργότερα αντιπρόεδρος. Όλο αυτό όσο τους τρώει τα λεφτά:

http://en.wikipedia.org/wiki/Spiro_Agnew

Ο επόμενος του, οβριός, τους τα τρώει επίσης:

http://en.wikipedia.org/wiki/Marvin_Mandel

Αγαπάμε Βαλτιμόρη.

Phantom Duck
17-07-2009, 02:47
ο οποίος σπυρέτος έγινε ρεπουμπλικάνος αντιπρόεδρος από πολιτεία που τους γαμάνε τα πρέκια τα κουμούνια!

γι' αυτό γαμάει το αμέρικα ρε γαμώτο, κάθε πολιτεία έχει τα δικά της. 50 γαμημένες χώρες σε μία.

Shadowking
19-07-2009, 14:32
"Ελεύθερος ο Τσάρτας" , πεθαίνω.

Η 1η season ήταν πολύ ωραία αλλά μέχρι στιγμής έχω αμφιβολίες για το αν θα ισχύει και το ίδιο για τη 2η. Είδωμεν.

στην 2η θα μάθεις τι εστί συνδικαλισμός στο λιμάνι της Βαλτιμόρης.

kollaps
11-08-2009, 01:13
Ντάξει, δεν γίνεται να έχει το θρεντ Wire μόνο 3 σελίδες. Δείτε το όλοι, μιλάμε για την καλύτερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών. Στην Ελλάδα δεν θα το παίξουν ποτέ.

Odonian
11-08-2009, 03:25
Γεια σου κολλαπσ, θέλεις να γίνουμε φίλοι; :razz:

Parasight
11-08-2009, 12:00
Ντάξει, δεν γίνεται να έχει το θρεντ Wire μόνο 3 σελίδες. Δείτε το όλοι, μιλάμε για την καλύτερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών. Στην Ελλάδα δεν θα το παίξουν ποτέ.Ε να αρχίσουμε να γράφουμε όλοι ό,τι να'ναι να το αυξήσουμε λίγο ρε παιδιά! Κρίμα είναι.

silencer51
15-08-2009, 20:57
Απίστευτη σειρά. Άνετα στα τοπ μαζί με θηρία τύπου Twin Peaks κλπ.

asimoulis
21-08-2009, 01:45
ότι καλύτερο έχω δει πολύ ανθρώπινο.

έντιτ: μα γιατί δεν βάζουν τον γαμημένο τον μακνάλτι να παίξει τον γαμημένο τον μαξ πέην μόνο εγώ το βλέπω?

enitharmon
06-09-2009, 22:10
post για bump

2η σηζον, προσπαθω να βλεπω οσο πιο σπανια γινεται για να μην τελειωσει ποτε

εκει που εισαι σιγουρη οτι ο συγκεκριμενος χαρακτηρας ειναι στανταρ τζανκι ιν ριαλ λαιφ , βλεπεις αυτο

http://media.monstersandcritics.com/galleries/1002702/JLG-000346267.1666666666785.jpg

και τιποτα πια δεν ειναι το ιδιο

επισης, τι στο καλο, τοσους ελληνες εχει η περιοχη, μονο για σουβλατζιδικα στην αστορια κανουν, καναν καλο να παιξει στη σειρα δεν ειχαν;

σποιλερ δευτερη σηζον:

οταν πηραν τηλεφωνο τον πρακτορα του ΦΒΙ με το ελληνικο επιθετο να τον ρωτησουν για το Γκλεκα, ημουν σιγουρη οτι η επομενη κινηση του μολις κλεισει το τηλεφωνο θα ηταν να ειδοποιησει τον γκρηκ

enitharmon
06-09-2009, 22:17
α, επισης οσοι εχουν τα δβδ, οι ελληνικοι υποτιτλοι ειναι οι καλυτεροι που εχω δει ποτε νομιζω. το βλεπω με αγγλικους, αλλα οποτε δεν καταλαβαινω μια λογω σλανγκ, γυρναω λιγο στους ελληνικους. δινουν το νοημα χωρις τραγελαφικες προτασεις

Odonian
07-09-2009, 02:02
επισης, τι στο καλο, τοσους ελληνες εχει η περιοχη, μονο για σουβλατζιδικα στην αστορια κανουν, καναν καλο να παιξει στη σειρα δεν ειχαν;

Ακόμα και αυτό εξηγείται στο τέλος της σεζόν. :-)

enitharmon
07-09-2009, 02:50
ναι το καταλαβα και μ'επιασε ενα ριγος με την τελειοτητα

και επισης το κομματι καζαντζιδη. κολλανε μεχρι κι οι στιχοι αν τους παρουμε μεταφορικα

SpiritCrusher
07-09-2009, 04:08
Χμ, για θυμήστε μία γιατί έχει περάσει καιρός από τότε που τελείωσα τη 2η και δε μου έρχεται.

Μιας και δεν πόσταρα: Εξαιρετική σειρά και κρίμα που τελείωσε. Όλη η σειρά ήταν σαν ένα ταξίδι όπου έβλεπες τους χαρακτήρες με κάθε season να μεγαλώνουν και εμφανισιακά και σαν χαρακτήρες και όλο αυτό έδινε μια ωραία ροή.

Μακνόλτυ λατρείας. Στηρίζουμε Τheresa D'Agostino και γυναίκα μακνολτυ, ενώ τέλος να πούμε wtf σε όσους δηλώνουν ερωτευμένοι με τη Snoop σε κάτι κόμμεντς του ιμδβ.

enitharmon
07-09-2009, 11:33
τι να σου θυμισουμε; τι λεμε για τους γκρηκς;

οταν στελνουν γραπτα μηνυματα κανουν ορθογραφικα λαθη. αλλα τελευταιο επεισοδιο λενε οτι δεν ειναι ελληνες, οποτε δικαιλογειται να το οτι κανουν λαθη

SpiritCrusher
07-09-2009, 14:07
Α ναι, απλά αυτό δεν μου κόλλαγε εμένα σε αυτό που είπες παραπάνω και δεν πήγε το μυαλό μου.

Odonian
07-09-2009, 17:38
Για όσους σκοπεύουν να το ξαναδούν: http://sepinwall.blogspot.com/2008/05/wire-season-1-episode-1-target-veterans.html

Shadowking
07-09-2009, 19:51
και επισης το κομματι καζαντζιδη. κολλανε μεχρι κι οι στιχοι αν τους παρουμε μεταφορικα

Από τις καλύτερες σκηνές τις σειράς. Στην 5η παίζει και μπηθικώτση ;p

Fireknight
07-09-2009, 20:03
2η σηζον, προσπαθω να βλεπω οσο πιο σπανια γινεται για να μην τελειωσει ποτε

kai etsi na synexiseis .

http://farm4.static.flickr.com/3325/3638791003_3a3c9e4045_m.jpg
:pink:

Neron
07-09-2009, 21:50
Molis teliwsa thn 2h. Ti uperoxh seira.

Odonian
07-09-2009, 22:00
Και μετά έρχονται οι φιξξξξξξξερς και μας λένε ότι το παίζουμε "ειδικοί" και "σκηνοθέτες" όταν λέμε ότι τα λοστς χλωμιάζουν μπροστά στα Wires.

:maikl:

enitharmon
07-09-2009, 23:14
μολις ειδα 3χ01 (fireknight, δυσκολο πραμα η αυτοσυγκρατηση)

ο,τιναναι επεισοδιο. κανενα ελεος για το θεατη που εχει 6 μηνες να ασχοληθει με τη σειρα, πετανε ονοματα σα να μην περασε μια μερα, πως να μην το κοψουνε μετα

θυμιστε μου που εχουμε ξαναδει το μαυρο αρχηγο αστυνομιας (αυτος που ειναι commisioner τωρα ή κατι τετοιο)

Phantom Duck
08-09-2009, 01:17
αμπαντον από λοστ.

enitharmon
08-09-2009, 01:26
τσου

ο κανσερ το πιασε

http://www.imdb.com/name/nm0265670/

Black Snake Moan
08-09-2009, 22:17
Το έβλεπα πριν καναδυό χρόνια που το είχε στο star κάθε δευτέρα μεσάνυχτα. Είχα δει μέχρι τα μισά της 2ης σεζόν περίπου, μετά νομίζω ότι την έκοψαν (κλασσικό κωλοκάναλο σε αυτά το star) και όλο το ανέβαλα, αλλά με ψήσατε.

Βρήκα τορρεντάκια μέχρι και 3η σεζόν με υπότιτλους αλλά δεν έχω ψάξει για παρακάτω. Πρέπει να το κοιτάξω όμως γιατί είδα την 1η σεζόν σε 2 μέρες, αν πάει έτσι το πράμα θα χρειαστώ και τα υπόλοιπα συντομότερα από ότι νόμιζα. Δεν είναι απλά μια σειρά σχετική με την πρέζα, είναι η πρέζα η ίδια από μόνο του :rofl:

Στηρίζουμε McNulty εννοείται γιατί είναι αλκοολικός νυχτόβιος ξενοπήδουλας barfly τύπος. Επίσης, από 1η σεζόν (δε ξέρω αν είναι και μετά), τον τίτλο του κακού πούστη κυριολεκτικά έχει ο Ομάρ...και γαμώ τους χαρακτήρες.

Neron
11-09-2009, 14:22
Teliwsa 3o kuklo.

Entaksei, dolofonia Striger kai Roouls me "ride of the valkures" epos.

crimsonking
14-09-2009, 19:04
When you walk through the garden
you gotta watch your back
well I beg your pardon
walk the straight and narrow track
if you walk with Jesus
he's gonna save your soul
you gotta keep the devil
way down in the hole

Τι να λεμε τωρα...απλα τελειωτητα

cancer
22-09-2009, 10:33
Στηρίζουμε Τheresa D'Agostino και γυναίκα μακνολτυ
ginaika carcetti.

ta 2-3 prwta epeisodia tis prwtis sezon einai makran ta pio nw8ra tis seiras, min tin afisete ekei oi dyspistoi.

triti sezon, ekei pou o bubbles perpataei brady sti vincent street gia na brei to filo tou kai vlepei to xaos gyrw tou. to oneiro ka8e skino8eti

Xw2MjRcVO4g
h original ekdosi ftr, oxi oti tin protimame apauti twn blind boys o alabama.

SpiritCrusher
22-09-2009, 16:07
Προσωπικά με είχε κουράσει κάπως η αρχή της δεύτερης.

Diva Plavalaguna
23-09-2009, 02:30
παιζει να ναι απ τα πιο ζορικα σημεια αυτο. καινουρια προσωπα, ιστοριες.
λες wtf ?
μετα ομως .... :razz:

asimoulis
26-09-2009, 23:38
Και μετά έρχονται οι φιξξξξξξξερς και μας λένε ότι το παίζουμε "ειδικοί" και "σκηνοθέτες" όταν λέμε ότι τα λοστς χλωμιάζουν μπροστά στα Wires.

τα lost, prison break έχουν τόση σχέση με το the wire όσο τα μακντόναλτς και τα γκούντις με τις μανάδες.

καλύτερη σειρά έβερ.

Shadowking
27-09-2009, 01:45
τίποτα δεν φτάνει το μεγαλείο του.

Harbinger of Death
27-09-2009, 05:14

τα lost, prison break έχουν τόση σχέση με το the wire όσο τα μακντόναλτς και τα γκούντις με τις μανάδες.

καλύτερη σειρά έβερ.

:pink:

Odonian
27-09-2009, 15:41
Όχι μάνες!

Phoebus
24-11-2009, 18:35
KQbsnSVM1zM

kollaps
25-11-2009, 21:27
Ω ναι.

Phoebus
01-12-2009, 02:40
Η καλύτερη σειρά στην ιστορία της TV.

C/D

Black Snake Moan
01-12-2009, 11:12
Με βεβαιότητα θα έλεγα. Τελικα κατάφερα να βρω και τις 5 seasons και τα έλιωσα, έχει κανένα δίμηνο που τα τελείωσα.

Bonus πόντοι για τους "ευρηματικούς" ελληνικούς υπότιτλους που κυκλοφορούν στο internet, γενικά ήταν καλοί αλλά είχε και πράγματα που συναγωνίζονται Cabamaru άνετα....Πχ, πάει η εισαγγελέας να πάρει ένορκη κατάθεση για κοριούς και η διαδικασία λέει ότι πρέπει να έχεις probable cause και να μην μπορείς να προχωρήσεις την υπόθεση αλλιώς κλπ κλπ. Οπότε επειδή οι detective δεν είναι ότι κι ότι και έχουν Probable Cause, γυρνάει και τους λέει "i admit, you got pc"...και ο αθεόφοβος μεταφράζει "το παραδέχομαι, έχεις υπολογιστή" :rofl:

SpiritCrusher
01-12-2009, 12:05
Η καλύτερη σειρά στην ιστορία της TV.

C/D

Κάτσε να δούμε μετά από 2-3 μέρες για ποια σειρά θα το ξαναπεις :P

Phoebus
05-12-2009, 05:20
Η καλύτερη σειρά που έχει υπάρξει ποτέ λέμε. Μόνο το HBO βγάζει τέτοια αριστουργήματα;

Odonian
05-12-2009, 05:30
Ε ναι. Έχει βγάλει και άλλα πολύ καλά ε.

asimoulis
12-12-2009, 20:17
gia peees

Odonian
12-12-2009, 22:03
Ε για μένα αριστούργημα είναι και το Deadwood, ειδικά οι διάλογοι είναι καταπληκτικοί. Το Generation Kill (μίνι σειρά) είναι εξαιρετικό. Το Sopranos απαραίτητο, πολύ σημαντική σειρά. Carnivale, John from Cincinnati & In Treatment πολύ διαφορετικά, αξίζει να τα δεις. Curb Your Enthusiasm & Flight of the Conchords πολύ καλές κωμωδίες. Καλά λόγια έχω ακούσει και για το Rome, αλλά δεν έχω προσωπική άποψη.

Βλέπω σειρές ημιεπαγγελματικά. :P

Harbinger of Death
13-12-2009, 15:21
:worship:

asimoulis
13-12-2009, 18:17
θενξ γιατί έχουν μείνει τέσσερα επεισόδια για το τέλος.

ελπίζω κάποιος να γαμήσει δυνατά τον κρις και τον μάρλο.

Harbinger of Death
14-12-2009, 19:21
Η σνουπ να τη γλιτώσει;

antimusic
15-12-2009, 07:57
τον κρις και τον μάρλο.

trap.

Black Snake Moan
23-12-2009, 07:01
Το Generation Kill (μίνι σειρά) είναι εξαιρετικό.

Το έγραφε ο David Simon αυτό. Μάντεψε ποιος έγραφε το Wire τώρα ή δες τίτλους αρχής...David Simon. Σε κάποια φάση με τον McNulty που πάει να δει τα παιδιά του (4η ή 5η season, δε θυμάμαι συγκεκριμένα), ακούγονται κάτι μπασαδούρες στο background και τους ρωτάει τι ακούνε, λένε αυτοί dead meadow και λέω για να δω τι παίζει με αυτούς. Ο τραγουδιστής λέει το wiki, ανιψιός του David Simon. :rofl:

θενξ γιατί έχουν μείνει τέσσερα επεισόδια για το τέλος.

ελπίζω κάποιος να γαμήσει δυνατά τον κρις και τον μάρλο.

Ο Κρις δε μου την έδινε, στρατιωτάκι κι ετσι, του τύπου "ναι, είμαι σκατάς, αλλά δε φοβάμαι να λερώσω τα χέρια μου". Ο Μάρλο όμως ήταν όντως για πολλές σφαλιάρες από χέρι αρκούδας, όλο οδηγίες και πουστιές και μόνος του δεν έκανε τίποτα για να μη τον δουν (οκ, σχεδόν τίποτα, έχει τις στιγμές του κι αυτός αλλά δε συγκρίνεται σε @@ με άλλους χαρακτήρες). Ο ορισμός της κακιασμένης πουτάνας που θέλει να γαμάει το σύμπαν όλο, αλλα "μη καλέ εδώ μας βλέπουν", να μη βγαίνει παραέξω λες και δεν το ξέρουν όλοι. Σιγά μη του φύγει κανάς πόντος δηλαδή! :D

Odonian
23-12-2009, 07:15
Το Generation Kill (μίνι σειρά) είναι εξαιρετικό.

Το έγραφε ο David Simon αυτό. Μάντεψε ποιος έγραφε το Wire τώρα ή δες τίτλους αρχής...David Simon. Σε κάποια φάση με τον McNulty που πάει να δει τα παιδιά του (4η ή 5η season, δε θυμάμαι συγκεκριμένα), ακούγονται κάτι μπασαδούρες στο background και τους ρωτάει τι ακούνε, λένε αυτοί dead meadow και λέω για να δω τι παίζει με αυτούς. Ο τραγουδιστής λέει το wiki, ανιψιός του David Simon. :rofl:

Um προφανώς το ήξερα αυτό. :razz:

Odonian
30-12-2009, 00:00
Ξαναβλέπω τη σειρά με φίλους (οι μισοί την έχουμε δει, οι άλλοι μισοί όχι) και έχω λιώσει να βλέπω videos και να διαβάζω άρθρα σχετικά. Ένα από τα πιο εκτεταμένα:

http://sepinwall.blogspot.com/2008/03/wire-david-simon-q.html

Ωραία συνέντευξη.

asimoulis
30-12-2009, 22:57
πιστεύω ότι κάθε σεζόν είναι χειρότερη από την προηγούμενη με καλύτερη την πρώτη και χειρότερη την τελευταία αλλά πάντα μιλάμε για την κορυφαία σειρά από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο.

Odonian
30-12-2009, 23:10
Δε νομίζω ότι συμφωνώ. Για μένα πχ η τέταρτη είναι κορυφαία, το ίδιο καλή με την πρώτη. Αλλά σίγουρα παίζουν ρόλο και τα προσωπικά κολλήματα του καθενός, μου "μίλησε" πιο πολύ αυτή η σεζόν.

asimoulis
30-12-2009, 23:22
ναι ρε εννοείται βασικά πιο πολύ ένσταση έχω για την πέμπτη για διάφορους λόγους, και γενικά η φάση του μάρλο με χαλάει ως προς το όλο κόνσεπτ the wire ρεαλισμός κλπ μιας και οι τύποι είναι πολύ κινηματογραφικοί

από τον μάρλο μέχρι την εκπαίδευση του μικρού που και καλά η συμμορία διακρίνει κάτι σε αυτόν λες και βλέπεις σκορσέζε εκτός αν χάνω κάτι.

Επίσης odonian οι καινούριοι χαρακτήρες όσο προχωράει η σειρά χάνουν σε βάθος ειδικά στον τέταρτο-πέμπο κύκλο μπαίνει πολύ εφήμερος κόσμος στη φάση ενώ οι χαρακτήρες που μπήκαν μέχρι και τον τρίτο είναι δουλεμένοι αρκετά

αλλά ντάξει δεν βαρέθηκα ούτε λεπτό και φυσικά πρόκειται περί απόψεων.

Shrinebuilder
30-12-2009, 23:46
ασιμούλι, spoiler tag πλζ, ακόμα κι αν δε σου φαίνεται απαραίτητο

Phantom Duck
31-12-2009, 00:19
δες το ή πούλο από το θρεντ.

ιμο όλες είναι επικές σεζόν εκτός από την τρίτη που έκανε κοιλιά και την τελευταία γιατί ήμουν στενοχωρημένος που το λήγανε. αλλά 4η και 2η φοβερά θέματα κι έτσι πάνε λίγο πάνω από τις υπόλοιπες.

Shrinebuilder
31-12-2009, 00:28
δες το ή πούλο από το θρεντ.

To βλέπω.

antimusic
31-12-2009, 10:45
και γενικά η φάση του μάρλο με χαλάει ως προς το όλο κόνσεπτ the wire ρεαλισμός κλπ μιας και οι τύποι είναι πολύ κινηματογραφικοί

στον ομάρ θα αναφέρεσαι.

Black Snake Moan
01-01-2010, 18:25
Ο χαρακτήρας του Ομάρ βασίζεται σε 2-3 πραγματικούς πάντως. Ο ένας από αυτούς παίζει κιόλας σε κάποια επεισόδια, είναι το νταμάρι ο φαλακρός από τα τσιράκια του Butchie που

τον βοηθάει στη φυλακή και σκοτώνεται όταν μπουκάρουν με τον Ομάρ στο διαμέρισμα και είναι ενέδρα, εκεί που ο Ομάρ πηδάει από το μπαλκόνι.

Γενικά σου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στο τέλος γιατί ο ρεαλισμός δεν αφήνει περιθώρια για happy endings ή έστω μια καλή εξέλιξη που θα θέλαμε να δούμε για κάποιους χαρακτήρες, αλλά ξέρεις ότι αν μας έδιναν κάτι τέτοιο όλοι θα λέγαμε ότι το χάλασαν. Υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες που θα ήθελα να δω να θάβονται και άλλοι που τους άξιζε κάτι καλύτερο, αλλά νομίζω ότι τελικά είναι καλύτερο έτσι όπως είναι. Για μένα top είναι οι 2 πρώτες σεζόν και μ'άρεσε αρκετά και η 3η γιατί βλέπεις σιγά σιγά πώς αλλάζουν και μεγαλώνουν οι χαρακτήρες, αλλά γενικά δε μπορώ να πω ότι με απογοήτευσαν και οι 2 τελευταίες.

asimoulis
02-01-2010, 20:41
west side thessaloniki που ακριβώς?

Black Snake Moan
03-01-2010, 03:47
???

Ηλιούπολη. Κάνεις δημογραφική κατανομή στους fan του the wire ανά συνοικία; :D

Harbinger of Death
04-01-2010, 15:33
Ο χαρακτήρας του Ομάρ βασίζεται σε 2-3 πραγματικούς πάντως. Ο ένας από αυτούς παίζει κιόλας σε κάποια επεισόδια, είναι το νταμάρι ο φαλακρός από τα τσιράκια του Butchie που

τον βοηθάει στη φυλακή και σκοτώνεται όταν μπουκάρουν με τον Ομάρ στο διαμέρισμα και είναι ενέδρα, εκεί που ο Ομάρ πηδάει από το μπαλκόνι.

Τίμιο τρίβια. Επίσης αν θυμάμαι καλά ο ιερέας που βοηθάει τον άλλο να ανοίξει το γυμναστήριο ήταν μέγας ντραγκ ντήλερ πίσω στην ημέρα, παίζει να βασίστηκε σε αυτόν η οργάνωση των Μπάρκσντέηλ, αν θυμάμαι καλά.

Black Snake Moan
04-01-2010, 21:06
Αυτό δεν το ήξερα. Φαντάζομαι μιλάς για τον γέρο διάκονο της ενορίας (αυτόν με την τραγιάσκα) που έχει πάρε δώσε και με τον Colvin;

Γενικά πάντως μεγάλο μέρος της αυθεντικότητας της σειράς οφείλεται σε τέτοια άτομα, άλλοι απλά σύμβουλοι πάνω στους οποίους βασίστηκαν χαρακτήρες και άλλοι που έχουν και ρολάκια, από ντιλεράκια της γωνίας και πρώην φυλακόβιους μέχρι αστυνομικούς διευθυντές.

Ο Jay Landsman για παράδειγμα είναι υπαρκτός και εμφανίζεται στη σειρα σαν ο ασπρομάλλης υπαρχηγός του Colvin στην 3η σεζόν με όνομα Dennis Melo. Σε αυτόν βασίζεται ο Landsman της σειράς, αλλά και ο John Munch (http://en.wikipedia.org/wiki/John_Munch) από το "νόμος και τάξη", ο οποίος επίσης εμφανίζεται σε κάποιο επεισόδιο σαν θαμώνας του μπαρ που συχνάζουν οι αστυνομικοί. Ο ηθοποιός που παίζει τον Munch έχει εμφανιστεί και σε κλασσική ταινία του Al Pacino παίζοντας τραγουδιστή σε nightclub, έξτρα πόντους σε όποιον το θυμηθεί.

Γενικά έχει πολύ τρίβια για ψάξιμο στη σειρά και έχει γούστο να το ξεψαχνίσεις λιγάκι το θέμα.

asimoulis
06-01-2010, 12:46
Ο Jay Landsman

λατρεμένος.

Harbinger of Death
07-01-2010, 01:14
:-o ρε τον είχα λατρέψει αυτόν.

Delaney Williams ... Sgt. Jay Landsman
Jay Landsman ... Maj. Dennis Mello

:touched:

Shrinebuilder
24-01-2010, 02:27
Το ετελείωσα!

Η καλύτερη σειρά που 'χω δει και μπλα μπλα, μ'άρεσε το τέλος, κούραση η 5η σεζόν, enitharmon έχεις για άβαταρ τον χειρότερο wire χαρακτήρα.

enitharmon
24-01-2010, 02:36
ειναι Ο χαρακτηρας. δεν τον εχω επειδη ειναι ο καλυτερος, αλλα γιατι when you see him... κλπ

Shrinebuilder
24-01-2010, 02:41
when you see him, realism has a whole different meaning :p

τσουκ, πολύ ψέμα ο τύπος, δε κάνει για το wire μου

enitharmon
24-01-2010, 02:57
λοιπον, αυτο το χω σκεφτει κι εγω

δε γινεται να υπαρχουν τετοιοι νιγκαζ, ειναι τρομαχτικο αν υπαρχουν

LokiTricksterGod
24-01-2010, 03:04
και ο μουζόν και ο όμαρ είναι τοποθετημένοι έτσι ακριβώς ώστε να μοιάζουν με urban legends. το ότι είναι τόσο ρεαλιστική η σειρά γενικά το ενισχύει αυτό. όπως επίσης και οι συνεντεύξεις του simon. διαβάστε καμία.

dopefiend
14-02-2010, 15:38
μόλις τελείωσα πρώτη σεζον.

όλα καλα κι όλα ωραία αλλά το σενάριο (που δεν είναι και ότι πιο πρωτότυπο) προχωράει πιο αργά κι απτο τζιοβάνι. σε κάθε επεισόδιο δε γίνεται σχεδόν τίποτα, για να μη μιλήσω για cliffhanger (που δεν υπάρχουν) με αποτέλεσμα να μη σε πολυκρατάει. αν βγάλεις τις σάλτσες η πρώτη σεζον ούτε μισή ταινία δε φτιάχνει.

επειδή έχω ακούσει απο πολλούς ότι γαμάει, καλύτερη σειρά έβερ και τέτοια. φτιάχνει καθόλου στη συνέχεια? να το συνεχίσω?

antimusic
14-02-2010, 16:40
να φύγεις και να πας αλλού.

Harbinger of Death
14-02-2010, 20:32
Αργότερα χαλάει, άσ' το καλύτερα.

LokiTricksterGod
14-02-2010, 20:39
μόλις τελείωσα πρώτη σεζον.

όλα καλα κι όλα ωραία αλλά το σενάριο (που δεν είναι και ότι πιο πρωτότυπο) προχωράει πιο αργά κι απτο τζιοβάνι. σε κάθε επεισόδιο δε γίνεται σχεδόν τίποτα, για να μη μιλήσω για cliffhanger (που δεν υπάρχουν) με αποτέλεσμα να μη σε πολυκρατάει. αν βγάλεις τις σάλτσες η πρώτη σεζον ούτε μισή ταινία δε φτιάχνει.

επειδή έχω ακούσει απο πολλούς ότι γαμάει, καλύτερη σειρά έβερ και τέτοια. φτιάχνει καθόλου στη συνέχεια? να το συνεχίσω?

όπως έχουν πει πολλοί για το wire, είναι σειρά που σε μαθαίνει η ίδια να τη βλέπεις. κοινώς ξεχνάς κλιφχάνγκερς, ξεχνάς "ενδιαφέρουσα πλοκή" - γιατί αυτό που έχει δεν είναι ακριβώς πλοκή, δεν είναι κινηματογραφικό δηλαδή - και κυρίως δεν υπάρχουν "σάλτσες" - ό,τι συμβαίνει έχει λόγο που συμβαίνει, δε γίνεται για να σου αποσπάσει την προσοχή απ'αυτό που πραγματικά γίνεται ή από κάποιο κενό. βεβαίως μπορεί να μη σου λένε τίποτα όλαυτά και να μην θες να αφιερώσεις τόσο χρόνο αλλά νομίζω αξίζει τον κόπο για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο. =)

dopefiend
14-02-2010, 20:59
σα σκεφτόμενος άθρωπος που είμαι θα συνεχίσω και τη 2η σεζον ελπίζοντας να με πάρει το wire απτο χερι και να μου μάθει τις χαρές τις ζωής...

LokiTricksterGod
14-02-2010, 21:11
σα σκεφτόμενος άθρωπος που είμαι θα συνεχίσω και τη 2η σεζον ελπίζοντας να με πάρει το wire απτο χερι και να μου μάθει τις χαρές τις ζωής...

δε τα πα καθόλου ειρωνικά όλαυτά, κιεγώ δυσκολεύτηκα στην αρχή, απλά θεώρησα πως στη συνέχεια άξιζε τον κόπο. δε σημαίνει ότι είσαι βλάκας ή μη-σκεπτόμενος αν αποφασίσεις να μη συνεχίσεις προφανώς.

dopefiend
14-02-2010, 21:20
ουτε γω τα λεω ειρωνικά (απλά υπερβάλλω λίγο)

enitharmon
14-02-2010, 21:39
πουστηδες του lost μολυνατε και το wire

εχουν κανει κακο αυτες οι σειρες με τα cliffhangers, ο,τιδηποτε άλλο φαίνεται σε μερικούς βαρετό και άτονο

dopefiend
14-02-2010, 22:09
αυτό κατάλαβες? αυτο που έγραψα για την πλοκή το είδες?

τεσπα, δε λέω άλλα, προχωράω και επανέρχομαι αργότερα να το θάψω με την ησυχία μου.

Phantom Duck
14-02-2010, 22:43
δες το δεύτερο που λέει για σωματεία να γίνεις κουμούνι και μετά άμα το βαριέσαι ακόμα γάμα το.

SpiritCrusher
14-02-2010, 22:56
Λοιπόν αυτό το 2ο, χαλαρά το βρίσκετε ακόμα καλύτερο επειδή έχει τα σωματεία και γαργαλάει το κομμούνι μέσα σας. Μετά τον 1ο κύκλο εγώ το βρήκα λίγο βαρετό αν και στο τέλος έσιαξε. Επίσης νομίζω πως είχε τη χειρότερη βερσιόν του ίντρο σονγκ. Να γίνει πολλ.

Odonian
14-02-2010, 23:17
Μόνο για το τελευταίο που είπες, μπαν.

BunnyDee
14-02-2010, 23:50
:worship:

enitharmon
15-02-2010, 00:55
αυτό κατάλαβες? αυτο που έγραψα για την πλοκή το είδες?
dopefiend, υπαρχει και η αναπτυξη χαρακτηρων η οποια δε γινεται παντα κατανοητη αν σε ενα επεισοδιο συμβαινουν δεκαπεντεχιλιαδες πραματα. και επισης παρα πολλα και σημαντικα γεγονότα δεν τα δείχνει καν με εικόνες, αλλά αναφέρονται μόνο σε συζητήσεις (σκοτώσανε τον τάδε, ποιος παιζει να το έκανε κλπ) κι αν δεν προσέξεις τους διαλόγους χάνεις τη μπάλα πολύ άσχημα
η πλοκή είναι όσο αληθοφανής πρέπει, δεν είναι όλοι οι μπάτσοι τζακ μπαουερ

Kaserinos
17-02-2010, 14:43
Το κολπο ειναι μαγκες, για να θυμαστε χαρακτηρες και φατσες...
Να μπειτε στο site του ΗΒΟ, στο section του Wire..που εχει ολες τις μουρες και τα ονοματα...
Ετσι θα χωθειτε πολυ πιο ευκολα στον κοσμο του.
Επιεικως αριστουργημα.

Ο τυπας που ειναι πισω απο αυτο, δημιουργησε μια μινι σειρα με Ιρακ και πανικο ονοματι 'Generation Kill'. 12 επεισοδια και μην περιμενετε να δειτε κλασσικους καραβαναδες και μονο.

Επισης παλι μεσω ΗΒΟ, βγαινει κοντα στον μαρτη το "Treme", με location την Νεα Ορλεανη, δραματικο με βαση απ'οτι καταλαβα την ζωη διαφορων μουσικων στην πολη...Εννοειται,μετα απο Κατρινα..Γνωστες μουρες απο Wire εμφανιζονται..π.χ.: Bunk (o ηθοποιος καταγεται και απο την Νεα Ορλεανη).

Odonian
17-02-2010, 15:44
γουέλκαμ νέε γιούζερ

KoiliaSamprela
17-02-2010, 15:53
γουέλκαμ νέε γιούζερ

εγώ λέω λιγότερο από εβδομάδα ...μην σου πω 3 μέρες ....

Phantom Duck
17-02-2010, 16:14
Ο τυπας που ειναι πισω απο αυτο, δημιουργησε μια μινι σειρα με Ιρακ και πανικο ονοματι 'Generation Kill'. 12 επεισοδια και μην περιμενετε να δειτε κλασσικους καραβαναδες και μονο.

Ειδικά τα 5 τελευταία επεισόδια είναι συνταρακτικά, τώρα κατεβάζω και τη δεύτερη σεζόν γιατί λέει πρέπει να δεις όλη τη σειρά για να καταλάβεις μετά την ταινία.

Kaserinos
18-02-2010, 02:02

Ειδικά τα 5 τελευταία επεισόδια είναι συνταρακτικά, τώρα κατεβάζω και τη δεύτερη σεζόν γιατί λέει πρέπει να δεις όλη τη σειρά για να καταλάβεις μετά την ταινία.

My bad, το Generation Kill τελικα εχει μονο 7 episodes (φταιει που δεν το χω δει ακομα..).

Και επισης...ΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ..???

Kaserinos
18-02-2010, 02:05
γουέλκαμ νέε γιούζερ

εγώ λέω λιγότερο από εβδομάδα ...μην σου πω 3 μέρες ....

Καλως σας βρηκα, παιδες...

Kaserinos
18-02-2010, 02:09
Phantom, αν εννοεις το 'The Hurt Locker' (που'ναι και υποψηφιο για Οσκαρ), εχεις δικιο.
Ταιριαζει γαντι..

enitharmon
18-02-2010, 15:46
Νιώθεις?

Kaserinos
18-02-2010, 21:53
Νιώθεις?

"Μιλας με γριφους, γεροντα.."

Απλα εξεταζω ολες τις εκδοχες...Δατς ολ...Εσυ το δες το ταινιακι?;)

enitharmon
25-02-2010, 02:41
έφτασα αισίως στο 4χ3 και κρατιεμαι να μη δω άλλο επεισόδιο σήμερα. ουτε καινουριο λοστ δε θελω να δω. α, ρε πρεζ

Odonian
25-02-2010, 02:47
Αγαπάμε πρεζ ρε.

rudie
25-02-2010, 20:10
τα τορρεντ λινκζ που δώθηκαν κάπου μέσα στο θρεντ ισχύουν;

rudie
26-02-2010, 19:40
ισχύουν.

Queen of the Hi-Ace
27-02-2010, 11:58
http://30.media.tumblr.com/tumblr_ky1r47JHSF1qa42jro1_500.jpg
http://28.media.tumblr.com/tumblr_ky95iay4qp1qa42jro1_500.jpg
http://27.media.tumblr.com/tumblr_kyb1fzLzL81qa42jro1_500.jpg

αγαπη στον terry richardson

rudie
27-02-2010, 18:30
http://30.media.tumblr.com/tumblr_ky1r47JHSF1qa42jro1_500.jpg

http://www.fashionisingpictures.net/photoshoots/Pirelli2010New12.jpg

?

Queen of the Hi-Ace
27-02-2010, 18:36
Είναι ο ίδιος φωτογράφος, Terry Richardson. Η πρώτη είναι απο το blog του και η δεύτερη απο την φωτογράφιση της pirelli poυ του ανατέθηκε φέτος.

Kaserinos
27-02-2010, 18:42
Παμε Thread για RichardsoN , τωρα..
Οποιος εχει δει το φετινο ημερολογιο της Pirelli καιi προγενεστερες δουλειες του, ξερει οτι μετραει ο τυπας...

enitharmon
28-02-2010, 22:26
ΟΧΙ ΤΟΝ ΟΜΑΡ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ!

enitharmon
28-02-2010, 23:55
ξεκιναω με δεος να δω το τελευταιο επεισοδιο.

Harbinger of Death
01-03-2010, 01:09
Άφωνη; :P

enitharmon
01-03-2010, 04:18
είδα και όλα τα έξτρας των δβδ, τα εμμυ εχασαν καθε νοημα πλεον αφου αυτη η σειρα δεν πήρε ποτέ κανενα

διαβαστε οσοι εχετε δει (καποιος το ανεφερε νομιζω) http://sepinwall.blogspot.com/2008/03/wire-david-simon-q.html

enitharmon
22-03-2010, 12:17
dopefiend το συνέχισες; βαλαμε και αβαταρ; ευγε

rudie
14-04-2010, 03:00
http://www.youtube.com/watch?v=QmYawkWhWZU

btw μηπως έχουμε τιποτα τορρεντ λινκς για homicide?

enitharmon
14-04-2010, 03:37
ήθελα να το παραγγειλω από amazon, αν δεν υπαρχει σε λινκ, θα δουμε τι μπορει να γινει

Odonian
14-04-2010, 03:58
Εννοείται ότι βλέπετε το Treme ε.

nothingman
14-04-2010, 12:05
είδα και όλα τα έξτρας των δβδ, τα εμμυ εχασαν καθε νοημα πλεον αφου αυτη η σειρα δεν πήρε ποτέ κανενα
αχαχ, όντως;

φοβερή σειρά το Wire, στηρίζω και εγώ.

rudie
14-04-2010, 22:10
?
wiki -> Simon and Pelcanos collaborated to write the episode "Middle Ground"[41][42] which received the show's first Emmy nomination, in the category Outstanding Writing for a Drama Series.[43]

Εννοείται ότι βλέπετε το Treme ε.
!
Ειδα τρεηλερ με Μπανκ και μου ανοιξε η ορεξη.

Kelldorain
14-04-2010, 23:04
?
wiki -> Simon and Pelcanos collaborated to write the episode "Middle Ground"[41][42] which received the show's first Emmy nomination, in the category Outstanding Writing for a Drama Series.[43]

Nomination λέει, δεν πήρε το βραβείο, εκείνη τη χρονιά το 'χε πάρει το three stories του House

rudie
30-04-2010, 20:24
οκ, τελειώνοντας όλες τις σεζονς έχω τους εξής προβληματισμούς/απορίες.

Οι έλληνες της δεύτερης σεζον οκ δεν είναι έλληνες (γιαυτο κι η προφορα τους ειναι σκατά, κανουν ορθογραφικα κλπ), αλλά ...μιλάνε όλοι αρκετα ως πολύ καλά ελληνικά, ακόμα και οι πιο κομπαρσοι (πχ ο καφετζής) και μπαίνουν στον κόπο πχ να διαβάζουν ελληνικές αθλητικες εφημερίδες; γιατί;

Οι έλληνες πάλι, ξεφεύγουν τελευταία στιγμή στο τέλος της 2ης σεζον. Μάλιστα αναφέρεται όταν μιλάει ο Βοντας με τον Προπ Τζο ότι για το κονεκτ για την ντόπα απλά θα εμφανιστούν καινούρια πρόσωπα κλπ. Αλλά στην πορεία τους ξαναβλέπουμε όλους (ακόμα και τον γεράκο) και μάλιστα στο ίδιο ακριβώς σημείο, το στέκι βιτρίνα που έχουν. γτφ;

κι άλλο ένα αλλά το ξέχασα. όταν το θυμηθώ.

dopefiend
10-05-2010, 18:39
πάει κανας μήνας+ που το τελείωσα αλλά βαριόμουν να γράψω.
επειδή μάλλον είχα παρεξηγηθεί, ας τα πω λίγο πιο αναλυτικά. δεν είπα ποτέ ότι δεν πρόκειται για μια απλά καλή σειρά, κάθε άλλο! εκεί που διαφωνώ είναι στα υπερβολικά σχόλια ότι πρόκειται περί αριστουργήματος, καλύτερης σειράς έβερ και τα λοιπά. είναι αποδεκτά βέβαια αν κάποιος έχει δει μόνο "The Wire" και "Ταύρος και Τοξότης".

πιο συγκεκριμένα:

1η σεζόν καλή γενικώς χωρίς μεγάλες συγκινήσεις. εκεί πρωτοαγαπήσαμε stringer.
2η στα ίδια επίπεδα, αλλά ξεχώρισε από τις υπόλοιπες λόγο της διαφορετικότητας της.
3η σεζόν, μια απτα ίδια με την πρώτη. αδιάφορη, αν εξαιρέσουμε τον slim charles και το τέλος του προτελευταίου επεισοδίου.
4η είχε ενδιαφέρον με τα πιτσιρίκια και τις εκλογές. ξεχωρίζει μαζί με τη δεύτερη.
5η επίσης αναμασημένη τροφή. πλέον αντί για barksdale έχουμε marlo (απτην 4η). σχετικά βαρετά τα σκηνικά με τους δημοσιογράφους. αν δεν είχε το ξεσκαρτάρισμα χαρακτήρων θα ήταν εξίσου αδιάφορη με την 3η.

τα αρνητικά: το σενάριο δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο (παίρνει ελαφρυντικά όμως επειδή η σειρά στηρίζεται στον ρεαλισμό). η πλοκή προχωρούσε πολύ αργά με πολλές σάλτσες -> και οι 5 σεζόν θα μπορούσαν εύκολα να συνοψιστούν σε 2 ταινίες χωρίς να χάσει τίποτα το σημαντικό ο θεατής. μεγάλα επεισόδια. αρκετοί περιττοί διάλογοι/σκηνές.

τα θετικά: ο ρεαλισμός, η καλή ηθοποιία, μερικοί χαρακτήρες.

Odonian
10-05-2010, 20:32
Πες μερικές καλύτερες σειρές, να δούμε τι ψάρια πιάνεις.

dopefiend
10-05-2010, 20:42
καλύτερες σειρές γενικά, υπάρχουν πολλές κατά τη γνώμη μου και βαριέμαι να τις αναφέρω (δεν έχει και πολύ νόημα). σε σχετικά κοντινό στυλ το sons of anarchy μάρεσε περισσότερο ας πούμε. και με ντέξτερ είναι χαώδης η διαφορά. σειρά σου!

Odonian
10-05-2010, 21:19
Όχι δεν πρόκειται. :ρ

Απλά θέλω να δω τι σου άρεσε τελικά περισσότερο και αν είναι καλύτερο στα δυνατά σημεία του Wire, ή είναι άλλου είδους σειρά. Την απάντησή μου την πήρα - είναι το δεύτερο. Το Dexter είναι ένα αρκετά entertaining δράμα και το παρακολουθώ, αλλά για μένα δεν αγγίζει ούτε για πλάκα το Wire. Άλλα γούστα θα μου πεις και θα έχεις δίκιο - δεν είναι ανάγκη να βλέπουμε τηλεόραση για τους ίδιους λόγους, αρκεί να μην παίρνουμε πίπες στο Λοστ.

Άντε καλά, να πω ότι για μένα καλές σειρές είναι το Deadwood, το Firefly, το Treme ως τώρα και αρκετές άλλες (σε κωμικές γίνεται χαμός) - βλέπω σχεδόν επαγγελματικά. Με εξαίρεση το τελευταίο (προφανώς) δε συγκρίνονται με το Wire, δραματουργικά έχει αλλάξει την τηλεόραση.

dopefiend
10-05-2010, 21:58
θες να μου πεις τι σου άρεσε στο wire, ποια είναι τα δυνατά του σημεία και γιατί θεωρείς ότι έχει αλλάξει δραματουργικά την τηλεόραση? (μοιάζει με τρεις αλλά είναι μια ερώτηση)

Odonian
10-05-2010, 23:46
Χμ, οχι, γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι έχει νόημα άλλο ένα WIRE IS TEH BEST YAY rant στο internet. Πραγματικά μπορείς να βρεις δεκάδες και δύσκολα θα πω κάτι νέο ή θα το εκφράσω καλύτερα. Σπάνια συμφωνώ με τους επαγγελματίες κριτικούς, αλλά σε αυτό είμαστε μαζί: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wire

Several reviewers have called it the best show on television, including TIME (http://en.wikipedia.org/wiki/Time_%28magazine%29),[76] (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wire#cite_note-t06-75)[77] (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wire#cite_note-TIM-76) Entertainment Weekly (http://en.wikipedia.org/wiki/Entertainment_Weekly),[68] (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wire#cite_note-EWB-67) the Chicago Tribune (http://en.wikipedia.org/wiki/Chicago_Tribune),[78] (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wire#cite_note-CHT-77) Slate (http://en.wikipedia.org/wiki/Slate_%28magazine%29),[56] (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wire#cite_note-Slate-55) the San Francisco Chronicle (http://en.wikipedia.org/wiki/San_Francisco_Chronicle)[79] (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wire#cite_note-SFC1-78) the Philadelphia Daily News (http://en.wikipedia.org/wiki/Philadelphia_Daily_News).[80] (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wire#cite_note-PDN-79) and the British newspaper The Guardian[37] (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wire#cite_note-TG2-36), which is currently running a week-by-week blog following every episode,[81] (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wire#cite_note-80) also collected in a book, The Wire Re-up (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wire_Re-up).[82] (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wire#cite_note-81) Charlie Brooker (http://en.wikipedia.org/wiki/Charlie_Brooker), a columnist for The Guardian, has been particularly copious in his praise of the show, in both his column "Screen Burn" and his BBC Four (http://en.wikipedia.org/wiki/BBC_Four) television series Screenwipe (http://en.wikipedia.org/wiki/Charlie_Brooker%27s_Screenwipe), in which he often speaks highly of it, calling it possibly the greatest show of the last 20 years.[83] (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wire#cite_note-82)[84] (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wire#cite_note-83)
In January 2008, then–U.S. Senator Barack Obama (http://en.wikipedia.org/wiki/Barack_Obama) was quoted in the Las Vegas Sun (http://en.wikipedia.org/wiki/Las_Vegas_Sun) as saying that The Wire is his favorite show on television, with Omar Little being his favorite character of the series.[85] (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wire#cite_note-84) Rapper Eminem (http://en.wikipedia.org/wiki/Eminem) in a December 2009 interview with Complex magazine called it 'literally the best show ever.' 'The Wire Files', an online collection of articles published in darkmatter Journal critically analyzes The Wire's racialized politics and aesthetics of representation.[86] (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wire#cite_note-85) Entertainment Weekly (http://en.wikipedia.org/wiki/Entertainment_Weekly) put it on its end-of-the-decade, "best-of" list, saying, "The deft writing—which used the cop-genre format to give shape to creator David Simon's scathing social critiques—was matched by one of the deepest benches of acting talent in TV history."[87] (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wire#cite_note-86)

Υπάρχουν δεκάδες sites που αναλύουν και εκθειάζουν τη σειρά. Αν δε βαριέσαι, είναι ένα google μακριά.

rudie
11-05-2010, 00:21
:(

Odonian
11-05-2010, 01:04
Έλα, σώπα.

dopefiend
11-05-2010, 03:06
εγώ ζήτησα τη δική σου άποψη, όχι να μου μεταφέρεις αυτήν του ομπάμα και του έμινεμ. που παρεμπιπτόντως το quote που έβαλες δε λέει γιατί είναι μια(/η) γαμάτη σειρά, απλά ότι είναι. αν σου είναι τόσο δύσκολο να αναφέρεις 2-3 σημεία που ξεχώρισες συγκριτικά με άλλες σειρές που έχεις δει πάω πάσο.

δε με ενδιαφέρει τόσο ώστε να αρχίσω να ψάχνω τυχαία κείμενα στο διαδίκτυο. ρώτησες κάτι, φάνηκε ότι διαφώνησες, ρώτησα κάτι άλλο, αποφεύγεις την απάντηση. συζήτηση κάνουμε. καμιά φορά και λίγο χαβαλέ, σε φόρουμ είμαστε. ξέρεις, δε χρειάζεται να νιώθεις ντροπή που έχεις θεοποιήσει το the wire.

Harbinger of Death
11-05-2010, 03:58
Εντάξει, μην προσπαθείς να κρύψεις τη δική σου ντροπή, σε καταλαβαίνουμε, θα ήθελες να είσαι λίγο πιο ουσιαστικός τηλεθεατής, δεν πειράζει.

Odonian
11-05-2010, 06:19
Χαχ, τι λέει.

Είσαι ο πρώτος σε αυτό το τόπικ που λέει ότι δεν είναι και τόσο καλή και ήμουν περίεργος να δω αν έχεις κάποια σοβαρή ένσταση για τη σειρά. Από την απάντησή σου καλύφθηκα.

Από την άλλη δεν έχω κάποια υποχρέωση να υποστηρίξω την ποιότητα του Wire, ειδικά σε έναν άνθρωπο που βαριέται να ρίξει μια ματιά σε κάνα δυο λινκς (το quote μου και η wikipedia σελίδα που πόσταρα είναι γεμάτη πληροφορίες και παραπομπές) για να δει γιατί άτομα σαν εμένα την έχουν θεοποιήσει. Οι επιλογές μου είναι ανάμεσα σε μια απλή λίστα που θα λέει ένα κάρο κλισεδιές για πλοκές και ηθοποιούς και άλλα τέτοια και σε πολυσέλιδο άρθρο που να εξηγεί αναλυτικά τη γνώμη μου. Για μένα η σειρά αυτή αξίζει το δεύτερο, αλλά αυτό έχει γίνει καλύτερα από άλλους, οπότε σε παραπέμπω σε αυτούς. Μπορείς να πεις ότι αποφεύγω την απάντηση, αλλά έχω καλό λόγο: βαριέμαι να γράψω 10 σελίδες για να πω αυτά που είπαν άλλοι. Από την άλλη κι εσύ απόφεύγεις την απάντηση: αν τη θέλεις είναι ένα search μακριά.

dopefiend
11-05-2010, 15:42
καταρχάς θα έπρεπε να είχες καλυφθεί από το πρώτο πρόσφατο ποστ μου και όχι από την απάντηση μου. πάμε παρακάτω.

φυσικά δεν έχεις καμία υποχρέωση να διατυπώσεις την άποψη σου για το wire. καταλαβαίνω ότι απλώς πετάχτηκες για να κάνεις το έξυπνο και βαριέσαι να γράψεις μια παράγραφο (περίληψη των 10 σελίδων που θα έγραφες ή που έχεις διαβάσει στο internet), όμως μην περιμένεις να σε πάρω στα σοβαρά. ίσως κάποιος άλλος που Δεν θεωρεί ότι είναι απλώς μια καλή σειρά (ένας από τους υπόλοιπους που έχουν ποστάρει σε αυτό το τόπικ δηλαδή) και έχει σχηματίσει δική του άποψη μπορεί να πει 2-3 πραγματάκια σχετικά.

αν ήθελα να ψάξω στο google γιατί είναι θεική σειρά το wire θα το έκανα ούτως ή άλλως, δε χρειαζόμουν τη συμβουλή του er. ζήτησα τη δική σου γνώμη για να ελέγξω με τη σειρά μου την ικανότητα σου στο ψάρεμα. αλλά μάλλον είσαι περισσότερο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης....

Odonian
11-05-2010, 20:50
Από αυτό το ποστ μάθαμε ότι ο Odonian κάνει τον έξυπνο για σειρές (!), δεν έχει δική του άποψη και τη δανείζεται από το internet και ότι παίζει καλό πινγκ πονγκ. Γίναμε σοφότεροι.

Βέβαια ο Odonian ζήτησε μια απάντηση μονάχα (ποια σειρά θεωρείς καλή) και την ίδια ερώτηση την απάντησε (Deadwood, Firefly κλπ). Πρέπει να ανοίξει κουβέντα με κάποιον που γουστάρει Dexter πάνω από το Wire; Να γράψουμε σελίδες γιατί κάποιος κάνει "λάθος" στο internet; Μπα.

Προτιμώ να κάνω τον έξυπνο. Στον εαυτό μου μάλλον.

Έντιτ: Πιθανώς να έχεις δίκιο ότι βγαίνω "εξυπνάκιας" και οτιδήποτε άλλο επειδή δεν κάθομαι να εξηγήσω γιατί αγαπώ το Wire. Είναι λίγο εγωιστικός ο λόγος: πάντα με ιντριγκάρει κάποιος που δεν το έχει σε εκτίμηση όσο εγώ και ζητάω να μάθω περισσότερα, για να δω αν οι αντιρρήσεις του έχουν να κάνουν με τα σημεία που εγώ θέλω να συζητήσω ή απλά προτιμάει άλλου είδους τηλεόραση από μένα. Εσύ από αυτό...

τα αρνητικά: το σενάριο δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο (παίρνει ελαφρυντικά όμως επειδή η σειρά στηρίζεται στον ρεαλισμό). η πλοκή προχωρούσε πολύ αργά με πολλές σάλτσες -> και οι 5 σεζόν θα μπορούσαν εύκολα να συνοψιστούν σε 2 ταινίες χωρίς να χάσει τίποτα το σημαντικό ο θεατής. μεγάλα επεισόδια. αρκετοί περιττοί διάλογοι/σκηνές.... αλλά και την αναφορά στο Dexter, μου έδειξεις ότι ισχύει το δεύτερο. Δεν είναι καθόλολου κακό αυτό, θα είδες εξάλλου ότι δεν υποβάθμισα την επιλογή σου. Η όποια συζήτηση για το πώς το Dexter είναι (για μένα) χειρότερο του Wire, μόνο να αναδείξει τη δική μας διαφορετικότητα μπορεί (αφού δεν έχω πολλά προβλήματα με τη σειρά που σου αρέσει) και από τη στιγμή που δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε αυτά επιλέγω να μην την κάνω.

Όσο για το αν κάνω τον έξυπνο, τι θα έκανα αν έγραφα παραγράφους για pacing, character development, tropes, ελληνικές τραγωδίες και άλλα τέτοια κουραστικά; :ρ

Harbinger of Death
11-05-2010, 22:38
Πάντως σε τίτλους, νομίζω:
ενδιαφέροντες κι όχι επίπεδοι χαρακτήρες (όλοι, κι όχι μόνο οι πρωταγωνιστές)
φοβερός και δύσκολος συνδυασμός ρεαλισμού με επιλογή ενδιαφέρουσων καταστάσεων οι οποίες έχουν κάτι να πουν αλλά δεν είναι και Αισώπου μύθοι
μερικοί κουλ χαρακτήρες. Απλά κουλ.
πολλή φαντασία, με αποτέλεσμα μια φαινομενική τυχαιότητα στα γεγονότα, που σχεδόν πείθουν ότι είναι αληθινά
δεν υπάρχει κάθαρση, τίποτα δε λύνεται απλά και πάει τελείωσε, κι έζησαν κι αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα, όλα εξελίσσονται συνέχεια, όπως στη ζωή
δεν υπάρχουν καλοί και κακοί. Αν προσέξεις τους πιο συμπαθείς χαρακτήρες της σειράς, διανέμονται κι από τις δύο πλευρές του νόμου
λείπει ο φτηνός εντυπωσιασμός, πιστολίδια σε αργή κίνηση και πολεμικές τέχνες

Τα μισά είναι για τους χαρακτήρες, το ξέρω, αλλά το "καλοί χαρακτήρες" δε θα με κάλυπτε. Εκεί είναι όλο το ζουμί της σειράς.

Parasight
11-05-2010, 22:59
1ον, ούτε βαλτοί να ήσασταν, μέσα στο σκ έβαλα να κατεβάζω Wire, επιτέλους αποφάσισα να ασχοληθώ.

Απο κει και πέρα, γούστα είναι αυτά και δεν έχει νόημα να προσπαθεί κάποιος να "πείσει" κάποιον άλλον για την ποιότητα ή μη μιας σειράς, μάλιστα οι απόψεις πολλές φορές διαφέρουν σε τέτοιο σημείο που ούτε κι εγώ μπορώ να το καταλάβω, αλλά απλά έχω μάθει να το δέχομαι - πχ ξέρω ανθρώπους που είδαν μισό κύκλο Sopranos και το "σιχάθηκαν", WTF δλδ :P

Shadowking
11-05-2010, 23:17
μαλάκες βρήκα που αλλού έχει παίξει ο μακνώλτυ.
Έχει παίξει έναν μεταλλά με ξασμένο μαλλί, φουλ 80ίλα, στο Rock Star, στην ταινία που όλοι ερωτευτήκαμε την aniston πριν κόψει την μύτη.

για του λόγου το αληθές:
zy8QXucoSkU

Kaserinos
12-05-2010, 00:32
Παλιό. Ψαξε και στους '300'. Και 'κει ο Μακναλτης.

Να'τος:
http://l.yimg.com/eb/ymv/us/img/hv/photo/movie_pix/warner_brothers/300/dominic_west/300b.jpg

dopefiend
12-05-2010, 13:28
Οντονιαν, ωραίος το συνεχίζεις. τέλος πάντων, περισσότερο ήθελα να σε ιντριγκάρω να απαντήσεις αλλά τελικά με κούρασες. ορίστε ο χαρμπιντζερ που είναι καλό παιδί το πιασε. αντί να κάνεις τόσα ποστ δικαιολογώντας την αποφυγή της απάντησης σου, πιο εύκολο θα ήταν αν απαντούσες έτσι όμορφα εξ αρχής. και δε θα συζητάγαμε δυο μέρες μετά τα ίδια πράγματα.

Πα να αρχίσω treme να σας τα πρήζω και στο άλλο τόπικ.

Odonian
12-05-2010, 14:30
Έντιτεντ.

Δε μπορώ να απαντήσω όπως ο HoD (ο οποίος είναι καλό παιδί, ναι).

Να 'σαι καλά.

Parasight
18-05-2010, 09:56
Σήμερα τελειώνω τον 1ο κύκλο. Θα τολμήσω να πω πως είναι για την αστυνομική περιπέτεια ο,τι ήταν το Sopranos για τη μαφία. Απολαυστικότατο.

Parasight
27-05-2010, 10:56
Τέλος 2ου κύκλου. Απλά:

http://www.shirtsnob.com/pictures/snorgawesome.gif

edit:
http://blogs.guardian.co.uk/organgrinder/TheWire400.jpg
:headbang:

SpiritCrusher
27-05-2010, 12:28
Άστα αυτά σε ξέρουμε τι είσαι, πιο πολύ σε όλη τη season γούσταρες τη σκηνή στο brothel.

Parasight
27-05-2010, 13:24
Μπα, οι βυζάρες της γκόμενας του Nick Sobotka τα γκρέμισαν όλα. 2x04 συγκεκριμένα 8) :lol:

Kaserinos
27-05-2010, 15:30
Μακάρι να προλάβω να τελειώσω τον 5ο κύκλο εγκαίρως, για να μπω στον κόσμο του Treme μεσα στο καλοκαιράκι.
Για μεταβατικό σταδιο θα επιλέξουμε Generation Kill. Και φυσικα επαναλήψη Wire στο random κανα βαρετο βραδυ.

Parasight
30-05-2010, 10:24
http://www.cdwow.com/DVD/avon-barksdale-story-legends-of-the-unwired/dp/6894959/11419353?wid=productCarousel :!:

Ψήνομαι να το πάρω, δεν είναι και ακριβό! Btw ξέρει κανείς τι γίνεται ακριβώς με τα region 1 DVDs; Αν δεν έχω multi-region player μπορώ να το ριπάρω σε DivX για να το δω έτσι τουλάχιστον;

cancer
31-05-2010, 08:32
http://www.cdwow.com/DVD/avon-barksdale-story-legends-of-the-unwired/dp/6894959/11419353?wid=productCarousel

wat

Parasight
31-05-2010, 12:17
^:?: :P

http://img80.imageshack.us/img80/8817/bscap0000eq.jpg

Drumsick
03-06-2010, 17:31
Tελειώνω πρώτη σεζόν. Γαμάει.

Parasight
03-06-2010, 18:26
Άντε μπράβο :D

Drumsick
06-06-2010, 11:57
Είδα στον ύπνο μου οτι νταραβεριζόμουν με τον McNulty :pink:

Kaserinos
06-06-2010, 14:42
Εδω πήδαγε την σαβούρω την εισαγγελέα, εσένα θα άφηνε?

Εντιτ.: Assistant State's Attorney ήτανε, πάω πάσο.

Parasight
08-06-2010, 10:26
Τέλος. Δεν έχω λόγια, δεν ξέρω αν θα έχω ποτέ.

Drumsick
08-06-2010, 10:30
Αυτόν τον stringer πρέπει να τον μάζεψαν από κάνα γκέτο, δεν εξηγείται αλλιώς. Απίθανος ηθοποιός.

Fireknight
08-06-2010, 10:50
2Jsdu4ZJyM0

enitharmon
08-06-2010, 10:53
το stringer? οχι ρε, έχει φινέτσα ο άνθρωπος. ψαχτον στο youtube, θα σοκαριστείς λίγο. επίσης παίζει σε νέα σειρά το μπάτσο, Luther λέγεται, το χω κατεβάσει, αλλά δεν το χω δει.

επίσης, στο Reykjavik εξέλεξαν δήμαρχο έναν κωμικό, (Jón Gnarr, chairman of the Best Party) και το Best Party θα συνεργαστεί με τους Social Democrats του Eggertsson.

However, Eggertsson has yet to watch the American television series The Wire and Gnarr recommends that he does. Throughout the election, Gnarr has said that he will not consider a coalition with anyone who hasn’t seen The Wire.

http://icelandreview.com/icelandreview/daily_news/?cat_id=29314&ew_0_a_id=362917
http://www.grapevine.is/News/ReadArticle/City-Negotiations-News

Drumsick
08-06-2010, 11:12
Mωρέ φινέτσα μπορεί να έχει, αλλά του βγαίνει τόσο καταραμένα εύκολα αυτό το badass υφάκι. Τίποτα, φοβερός, αγαπώ.
Θα τσεκάρω γιουτιουμπ απ'το σπίτι.

Fireknight
08-06-2010, 11:17
http://www.cdwow.com/DVD/avon-barksdale-story-legends-of-the-unwired/dp/6894959/11419353?wid=productCarousel :!:

Ψήνομαι να το πάρω, δεν είναι και ακριβό! Btw ξέρει κανείς τι γίνεται ακριβώς με τα region 1 DVDs; Αν δεν έχω multi-region player μπορώ να το ριπάρω σε DivX για να το δω έτσι τουλάχιστον;

ypopsin , afto yparxei stous pirates .

Parasight
08-06-2010, 12:58
Μιλώντας για ερμηνείες, εγώ ψιλοέπαθα μια πλάκα με το πώς έπαιζαν τα σκασμένα πιτσιρίκια. Γενικά σε όλη τη σειρά, αλλά ιδιαίτερα στον 4ο κύκλο με τα σχολεία κλπ.

dopefiend
08-06-2010, 15:20
Zk_Y4AKSP20

Kaserinos
08-06-2010, 16:26
Ρε συ, είδες τους ολους κυκλους μαζεμενους? :?
Ουτε καν να το αφησεις να ωριμασει μεσα σου?
Να βλεπεις Bunk και Lester και να ανοιγει η καρδια σου, γιατι τοσο καιρο σου έλειπαν?
Εγω γενικα στους 4 πρωτους αφηνα διαστηματα μεταξυ των προβολων τους, τουλαχιστον 1μιση-2 μηνες.
Βεβαιως εκανα ενα τεραστιο διαλλειμα απο 4ο σε 5ο, γιατι σημερα ξεκιναω τον 5ο...:oops:

Τι να σου πω, μπραβο σου πάντως.

Parasight
08-06-2010, 17:42
Και σόρι δηλαδή ε.

Odonian
08-06-2010, 18:16
Ο Stringer είναι αγγλάρα ρε, στα κανονικά μιλάει με πολύ κυριλέ προφορά. Απλά είναι τιτανοτεράστιος ηθοποιός. :ρ

SpiritCrusher
08-06-2010, 18:21
Εχει πει πως όταν το σταματούν στο δρόμο φανς του Wire το γυρνάει στην αμερικάνικη stringer προφορά ενώ τους μιλάει για να γουστάρουν.

Drumsick
08-06-2010, 21:13
Θεός.

Parasight
08-06-2010, 22:01
http://flicksided.com/wp-content/uploads/2010/02/davisgoodfellas.jpg

:D

Phantom Duck
09-06-2010, 02:58
χαχαχαχαχα έβλεπα σήμερα τυχαία επεισόδια του 4ου κύκλου και θυμήθηκα το σιιιιιιιιιιιιιιιετ και γέλαγα της πουτάνας. πόσους χαρακτήρες βγάλανε οι πούστηδες.

Shrinebuilder
09-06-2010, 03:13
χαχαχαχαχα έβλεπα σήμερα τυχαία επεισόδια του 4ου κύκλου και θυμήθηκα το σιιιιιιιιιιιιιιιετ και γέλαγα της πουτάνας. πόσους χαρακτήρες βγάλανε οι πούστηδες.

το οποίο σίιιιιιιιετ, ο ηθοποιός που παίζει τον Κλέη Ντέηβις, το πρωτοείπε στο 25th Hour που έκανε το μπάτσο ε!

Parasight
09-06-2010, 08:59
^Σωστός ναι :D

Harbinger of Death
09-06-2010, 09:33
Η πλάκα είναι που το λέει ο Bunk στο Treme (!).

Kaserinos
09-06-2010, 10:55

το οποίο σίιιιιιιιετ, ο ηθοποιός που παίζει τον Κλέη Ντέηβις, το πρωτοείπε στο 25th Hour που έκανε το μπάτσο ε!

Πω πω ναί. Το ξαναβλέπω και :touched:

Odonian
09-06-2010, 18:12
Η πλάκα είναι που το λέει ο Bunk στο Treme (!).

:)

toolre
13-06-2010, 02:08
Μολις τελειωσα δευτερη σαιζον και προσκυνω,ταπεινοτατα!Ενα αριστουργημα ιδιοφυες

Kaserinos
01-07-2010, 15:14
Για τους ξενυχτηδες, το Star 2 βραδια τωρα εχει ξεκινησει με 4η season.
5 παρα ξεκιναει στο περιπου και το χαζευω μεχρι να ξεραθω στον καναπε...

rudie
01-07-2010, 16:28
Ksanavlepa random episodeia kai sth trith sezon den eixa proseksei oti

th gomena sthn omada tou omar thn katevazei o allos o anaphros kata lathos pyrovolwntas pisw!

KoiliaSamprela
17-07-2010, 12:46
είχα δει το πρώτο επεισόδιο πάνω από 4 φορές ... κάτι τύχαινε και δεν το συνέχιζα ,Επιτέλους προχώρησα και μετά το 3 επεισόδιο δεν μπορώ να σταματήσω ... είμαι στο 6ο και το μόνο που έχω να πω είναι ότι καλά με γαμάει :)

KoiliaSamprela
19-07-2010, 08:32
είχα δει το πρώτο επεισόδιο πάνω από 4 φορές ... κάτι τύχαινε και δεν το συνέχιζα ,Επιτέλους προχώρησα και μετά το 3 επεισόδιο δεν μπορώ να σταματήσω ... είμαι στο 6ο και το μόνο που έχω να πω είναι ότι καλά με γαμάει :)

4 επεισόδιο 2ου κύκλου και δεν μπορώ να σταματήσω ....

δεν το περίμενα ...

Parasight
19-07-2010, 15:49

Σε ζηλεύω. Θα ήθελα να ξαναζήσω την πρώτη μου επαφή με το Wire.

KoiliaSamprela
24-07-2010, 14:52
Σήμερα μπαίνω στην τρίτη , περιμένω την λατρεία να σχολάσει να μπούμε στην φάση Μέριλαντ :)

Δάκρυα συγκίνησης στο S02E11 με τον Καζαντζίδη ... ειλικρινά εν βρέθηκε κάποιος να τους πει να βάλουν ένα πιο σχετικό τραγούδι

http://www.irishtimes.com/blogs/ontherecord/files/ep37_omar_bro_mouzz.jpg

alaiah
25-07-2010, 16:36
κατάπια σε 5 μέρες 2 σαιζόν. πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράμα.
Πόσο τα σπάει ο ρεαλισμός του....
Εκεί που περιμένεις την απόλυτη λύτρωση-εξάρθρωση στο τέλος κάθε σαιζόν, βλέπεις πόσα λίγα τελικά πετυχαίνει η αστυνομία.
βλέπεις τη δυσκοιλιότητα της αστυνομίας, πόσο τους καθυστερούν το χαρτομάνι, οι υπογραφές, οι άδειες που πρέπει να μαζέψουν κτλ. οι τσακωμοί τους για τα στατιστικά, ποιός θα χώσει ποιόν στην υπόθεση...
βλέπεις παιδικά λάθη των εγκληματιών και παρόλαυτά να την γλυτώνουν, την προσωπική διάσταση του κάθε χαρακτήρα, από τους βασικούς χαρακτήρες, στους CIs, μέχρι και την "γκόμενα του τσιρακιού του αρχιμεγαλοκακοποιού" (σκόπιμη υπερβολή) και τίποτα από αυτά δεν είναι σάλτσα, ούτε έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει (του στυλ: "εχουν κι αυτοί οικογένειες"). όλα με σκοπό να δένει τέλεια το σενάριο και να μην μένει τίποτα αναπάντητο.

και νόμιζα ότι αν σε μια σειρά δεν παίζει περιπέτεια δεν θα μπορεί να με καθηλώσει.

Είδα και το firefly για πρώτη φορά, πριν ξεκινήσω το Wire και είμαι σε ένα 10ήμερο οργασμού και πραγματικής αποχής από την πραγματικότητα...
Φοράω brown coat και με παρακολουθεί ο alliance ΜακΝώλτη με κοριούς μέσα στο Serenity, φάση

Odonian
25-07-2010, 16:53
Overload ποιότητας.

alaiah
25-07-2010, 18:26
θα το πληρώσω στο μέλλον αυτό, είμαι σίγουρος.
το παρόν πάντως έχει 3η σαιζόν wire

KoiliaSamprela
26-07-2010, 12:38

εχτές 10 επεισόδια της 3ης σαιζόν .... σήμερα πάμε για ending και γιατί όχι και έναρξη 4ης

enitharmon
26-07-2010, 12:46
μην ξεκινήσεις την 4η, δε θα μπορέσεις να ξεκολλήσεις μέχρι το τέλος της 5ης

jack the ripper
26-07-2010, 12:51
Το ξεκινησα και εγω πριν λιγο καιρο..στην αρχη ειναι λιγο ζορι μεχρι να μπεις στο κλιμα κλπ...αλλα μετα γαμαει απιστευτα..καλοι ηθοποιοι, ρεαλισμος κλπ..
σημερα θα ξεκινησω σιγα σιγα τριτη..
επισης:
ελληνικη μαφια και καζαντζιδης :touched:

enitharmon
26-07-2010, 13:29
δεν είναι ελληνες λεμε

Parasight
26-07-2010, 13:34

http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?21582-The-Wire-TV&p=1006859&viewfull=1#post1006859

KoiliaSamprela
26-07-2010, 13:42

http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?21582-The-Wire-TV&p=1006859&viewfull=1#post1006859

:pink::pink::pink:

jack the ripper
26-07-2010, 13:42
δεν είναι ελληνες λεμε

ναι το ξερω..το ειπε και ο ιδιος στο τελος...απλα ετσι το ανεφεραν στην αρχη οποτε ηταν λιγο :touched:

alaiah
26-07-2010, 16:51

εχτές 10 επεισόδια της 3ης σαιζόν .... σήμερα πάμε για ending και γιατί όχι και έναρξη 4ης

πω, μου ξέφυγες πολύ εσύ! :twisted: και είχα κάνει καλό σερί μέχρι τέλος δεύτερης. παααάλι στο κατόπι...:razz:

KoiliaSamprela
26-07-2010, 18:45

πω, μου ξέφυγες πολύ εσύ! :twisted: και είχα κάνει καλό σερί μέχρι τέλος δεύτερης. παααάλι στο κατόπι...:razz:

άσε .... αν συνεχίσει έτσι η δουλειά δεν με βλέπω να τερματίζω γρήγορα :)

Harbinger of Death
27-07-2010, 11:44

Ναι, μετά δε θα έχεις τίποτα να δεις. Να έρθεις στο γκρουπ μας, έχουμε συνάντηση "Ξαναβλέποντας το Wire: πως να νιώθετε ότι είναι μια νέα σειρά", σε κανα μήνα.

Odonian
27-07-2010, 17:09
Εγώ είμαι αργά αργά στο τέλος της 4ης τώρα που το ξαναμαναβλέπω με κόσμο που δεν το έχει δει. Κρατιέμαι πάρα πολύ να μην κάνω κουραστικό σχολιασμό κατά τη διάρκεια. :ρ

KoiliaSamprela
05-08-2010, 19:07
κοντεύω 5 μέρες που το τελείωσα ...

Κρίμα ....

που τέλειωσε

alaiah
09-08-2010, 12:51
χα έφτασα στα μισά της τέταρτης, το σταμάτησα με υπερπροσπάθεια και ξαναβλέπω παρέα με την κοπελιά την πρώτη σαιζόν. προφυλακτικό με επιβραδυντικό για έναν εξπλόσιβ οργασμό!!!!

Deggial
09-08-2010, 13:51
Είμαι μαλάκας που δεν το' χα δει τόσα χρόνια. Το Σ/Κ δεν έκανα τπτ άλλο εκτός από το να βλέπω Wire.

Odonian
09-08-2010, 20:12
Κοίτα που έφτασε 15 σελίδες το τόπικ. Με (σχεδόν) απόλυτη ταύτιση απόψεων.

Kaserinos
11-08-2010, 14:28
Αφου ειναι η καλυτερη αστυνομικη σειρα ολων των εποχων, τι να λεμε παραπανω ρε σεις...

enitharmon
12-08-2010, 16:42
αστυνομική λέει ο άλλος. τόσα κατάλαβες;

Deggial
12-08-2010, 17:56
αστυνομική λέει ο άλλος. τόσα κατάλαβες;

Μια σειρά με μπάτσους και υπόκοσμο, πώς στο καλό έβγαλε τέτοιο συμπέρασμα... :P

Αν έχει και άλλες πτυχές, την πολιτική και την διαφθορά ή τη ζωή στα γκέτο, όλα αυτά δεν την σταματούν από το να είναι crime fiction. Ούτε το crime fiction περιορίζεται σε whodunnit detective stories.

Kaserinos
13-08-2010, 14:05
Κοιτα ρε που θιχτηκες κιολας enitharmon.

Στο πολυ γενικο το χαρακτηριζουμε "αστυνομικο δραμα", θες δεν θες. Με ολα τα συμπαρομαρτούντα.

Κουραση.

Drumsick
03-09-2010, 20:20
Τελείωσα μόλις 3η σεζόν. Πόσο γαμάει.

Στεναχωρήθηκα βέβαια που φάγανε τον στρίνγκερ =((((((( . Δεν θα είναι το ίδιο χωρίς αυτόν.

"Life: It's the shit that happens while you wait for moments that never come"

Καλύτερη ατάκα που έχει ειπωθεί σε σειρα.

enitharmon
03-09-2010, 20:34
από πρώτη σεζόν δεν είναι αυτό;

(ξεκίνησα πάλι προχτές)

Drumsick
03-09-2010, 20:35
Μπα, o λεστερ το λεει στο 10ο? 11ο? της τρίτης.

jack the ripper
03-09-2010, 20:37
Εγω μπηκα 5η...νταξ δεν εχω λογια..

rudie
03-09-2010, 21:55
Kati allo pou de katalavainw

pws skata ginetai na epestrepsan oi greeks meta thn apodrash tous teleutaia stigmh sth deuterh sezon?

enitharmon
03-09-2010, 22:49
δεν απέδρασαν, το εσκασαν ακριβως τη στιγμη που αρχισαν να τους παρακολουθουν. μολις ηρέμησαν τα πράγματα και δεν είχαν άλλο την αστυνομία στο σβέρκο τους, γύρισαν πάλι. δεν είχαν ούτε τα ονοματά τους, ούτε τίποτα

rudie
06-09-2010, 00:09
Oi mpatsoi eixan fwtografia tou Greek kai olwn twn ypoloipwn kai ikseran kai akrivws pou einai to steki tous kai ta panta, kai autoi enw provalontai san apisteuta prosextikoi epagelmaties gyrisan kai malista sto idio shmeio?

Drumsick
06-09-2010, 18:48
Να πούμε επίσης πως η έκδοση του θημ στη δεύτερη σεζόν, ήταν η καλύτερη όλων. Τομ γουειτς ftw.

rudie
06-09-2010, 18:54
Diko tou einai to komati.

Drumsick
06-09-2010, 18:59
Aυτό δεν το'ξερα. Καληφα.

Shrinebuilder
06-09-2010, 19:11
όχι, στην τέταρτη είναι το καλύτερο

Drumsick
06-09-2010, 19:12
Αισχρό είναι.

Odonian
06-09-2010, 22:39
Λες βλακείες.

Parasight
06-09-2010, 23:33
Από wikipedia:
Earle, who performed the fifth season's version, is also a member of the cast, playing the recovering drug addict Walon.
Λατρεύω τον Steve Earle ως μουσικό εδώ και χρόνια, αλλά (ελέω mp3 και αφού συνήθως δεν τα ψάχνω αυτά) δεν ήξερα πώς είναι εμφανισιακά. Έπαθα πλάκα όταν συνειδητοποίησα ποιος είναι στη σειρά και πόσο γαμάτα έπαιζε:

http://jlfernandezblog.files.wordpress.com/2009/10/stev6.jpg

Πόσο θεός δλδ :touched: Και απ'ό,τι βλέπω, παίζει και στο Treme.

Odonian
07-09-2010, 21:23
Έχει πολύ ψάξιμο η σειρά.

Dythor
09-09-2010, 01:06
Δε θα βαρεθώ να λέω ότι είναι Η Καλύτερη Σειρά Του Κόσμου.

καλύτερες σειρές γενικά, υπάρχουν πολλές κατά τη γνώμη μου και βαριέμαι να τις αναφέρω (δεν έχει και πολύ νόημα). σε σχετικά κοντινό στυλ το sons of anarchy μάρεσε περισσότερο ας πούμε. και με ντέξτερ είναι χαώδης η διαφορά. σειρά σου!

ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ

Dal-
10-09-2010, 02:29
Ε, ναι.

Αν και έχω δει μόνο την πρώτη σαιζόν Wire, ε δεν συγκρίνεται με Sons of Anarchy.
Το Wire σε καθηλώνει κσέρωγω απο την πρώτη σκηνή του πιλότου και ο ρεαλισμός του τα γαμάει όλα.

dopefiend
10-09-2010, 09:57
χμ όντως, τώρα το βλέπω καθαρά. ειδικά όπως το έθεσε ο ντάιθορ δεν το είχα σκεφτεί καθόλου. τα παίρνω όλα πίσω!

Drumsick
10-09-2010, 10:47
Το Wire σε καθηλώνει κσέρωγω απο την πρώτη σκηνή του πιλότου και ο ρεαλισμός του τα γαμάει όλα.

Μην υπερβάλλουμε. Θέλει τουλάχιστον 5-6 επεισόδια για να σε ιντριγκάρει.

SpiritCrusher
10-09-2010, 10:48

Ούτε για "ξέρω'γω" ε :P Δηλαδή οκ, ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της σειράς είναι πως λόγω ρεαλισμού δεν σε καθηλώνει μέχρι να περάσουν 2-3 επεισόδια
ώστε να στρώσει κάποιες βάσεις για το τι πραγματεύεται ο κάθε κύκλος.

εδιτ: με πρόλαβε η Χ, και το 5-6 της είναι πιο σωστό. Ειδικά για τον 2ο κύκλο.

Drumsick
10-09-2010, 10:56
Καλά, στους επόμενους κύκλους, που πλεόν ξέρεις χαρακτήρες και λοιπά, γουστάρεις απ την αρχή (δεν καθηλώνεσαι, αλλά γουστάρεις τίγκα). Το ζόρι έιναι στον πρώτο, μέχρι να πιάσεις το όλο φήλινγκ, να αρχίσεις να καταλαβαίνεις την εξτρημ αργκώ κτλ. Δεν είναι λοστ τελος πάντων, που απ'το πρώτο επεισόδιο κολλάς.

SpiritCrusher
10-09-2010, 11:25
Δε θα το έλεγα, εγώ δηλαδή σε κάθε κύκλο ήθελα μερικά επεισόδια για να μπω στο "ομγ μοουντ". Κυρίως επειδή στην αρχή κάθε κύκλου παίρνουν μεγαλύτερη προβολή όλοι οι νέοι χαρακτήρες και το καινούριο κομμάτι της Βαλτιμώρης. Είναι λίγο σαν να αρχίζεις από την αρχή. Πχ. ο 2ος που λέω στην αρχή ασχολούνταν με σομποτκες, ζίγκιδες, γκρηκζ, μπατσίνα-που-δε-θυμάμαι-όνομα και οι "γνωστοί" χαρακτήρες χώθηκαν πραγματικά αρκετά αργότερα, σε βαθμό που εμένα με κούρασε κιόλας λίγο. Μετά βέβαια μπήκαν οι γνωστοί και προχώρησε το θέμα και όλα οκ.

Shadowking
10-09-2010, 12:07
σομπότκες, έλληνας, λιμάνια, σωματεία, καζαντζίδης κτλ, η καλύτερη season του wire :touched:

Eίχα κάνει μια απόπειρα να το ξαναρχίσω, τώρα θα το πάρω πιο ζεστά το θέμα να το ξαναδώ όλο.

Drumsick
10-09-2010, 12:24
Δε θα το έλεγα, εγώ δηλαδή σε κάθε κύκλο ήθελα μερικά επεισόδια για να μπω στο "ομγ μοουντ". Κυρίως επειδή στην αρχή κάθε κύκλου παίρνουν μεγαλύτερη προβολή όλοι οι νέοι χαρακτήρες και το καινούριο κομμάτι της Βαλτιμώρης. Είναι λίγο σαν να αρχίζεις από την αρχή. Πχ. ο 2ος που λέω στην αρχή ασχολούνταν με σομποτκες, ζίγκιδες, γκρηκζ, μπατσίνα-που-δε-θυμάμαι-όνομα και οι "γνωστοί" χαρακτήρες χώθηκαν πραγματικά αρκετά αργότερα, σε βαθμό που εμένα με κούρασε κιόλας λίγο. Μετά βέβαια μπήκαν οι γνωστοί και προχώρησε το θέμα και όλα οκ.

Ναι βρε, δε διαφωνούμε. Απλώς έχοντας δει την πρώτη, δε σε εκπλήσει/ξενερώνει αυτό το πράγμα. Ξέρεις πια πως στην αρχή θέλει λίγη υπομονή, αλλά αργότερα αποζημιώνει. Στην πρώτη σεζόν πχ ήμουν στα πρόθυρα να το παρατήσω στο 5ο κάπου. Στη δεύτερη, που πια ήξερα, απλώς περίμενα ανυπομονώντας να αρχίσει το καλό.

stam and the witches
10-09-2010, 16:25
Wire τέλος εδώ και καμιά ώρα. Θέλω να κλάψω.

SpiritCrusher
10-09-2010, 19:44
/πατ πατ

Έλα υπάρχει και το

Treme (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?23770-Treme)

που είναι μουσικο wire οποτε θα γουστάρεις.

Dythor
10-09-2010, 20:27
Μάλλον θα γουστάρεις αλλά δεν έχει καμία σχέση με "το μουσικό Wire", ό,τι κι αν είναι αυτό. Μόνο στο ντοκουμενταρίστικο στυλ.

SpiritCrusher
10-09-2010, 22:49
"το μουσικό Wire", ό,τι κι αν είναι αυτό.

Νομίζω πως είναι κατανοητό, ειδικά για κάποιον που το έχει δει όπως εσύ, πως εφ'όσον:

είναι οι ίδιοι συντελεστές, μερικοί ίδιοι ηθοποιοί, γυρισμένο με τον ίδιο τρόπο, χαρακτήρες / διάλογοι γραμμένοι με τον ίδιο τρόπο, πραγματεύεται μια κοινωνική κατάσταση στη Νέα Ορλέανη όπως το Wire έκανε για τη Βαλτιμόρη κτλ κτλ.

οι 2 σειρές μοιάζουν παρα παρα πολύ. Η βασικότερη τους διαφορά, πέρα από τη διαφορετική περιοχή που εξελίσσεται η ιστορία, είναι πως το μεν Wire είναι αστυνομικό το δε Treme έχει σχέση με τη κουλτούρα (κυρίως τη μουσική) της Νέας Ορλεάνης.

Εκτός και αν θες απλά να κράξεις χωρίς λόγο, έτσι για να μην χαλάσει το ιντερνετικό ιματζ σου :!:

Atropos
11-09-2010, 00:10
Μόλις τελείωσα τον 1ο κύκλο και πάω σφεντόνα για τον 2ο. Πάρα πολύ καλό, απορώ πώς και δε το έφερε κάποιο ελληνικό κανάλι και μας έχουν ζαλίσει με τις παπαριές τα csi.

Shrinebuilder
11-09-2010, 00:11
Μόλις τελείωσα τον 1ο κύκλο και πάω σφεντόνα για τον 2ο. Πάρα πολύ καλό, απορώ πώς και δε το έφερε κάποιο ελληνικό κανάλι και μας έχουν ζαλίσει με τις παπαριές τα csi.

το έχει στο star

στις 4 τα ξημερώματα

Drumsick
11-09-2010, 04:09
Φάγανε τον Bodie τα μουνιά ρε =((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((