View Full Version : A1 Basket 2009-2010
Πάμε πάλι:
Πρωταθλητής Α1 2009-2010 Παναθηναϊκός
:admin:
Amnesiac.
02-06-2009, 00:03
Μην ασχολείστε προς το παρόν, απλά ήθελα να έχω κιεγώ ένα στίκυ τόπικ.:oops:
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=21443
Έχει ήδη γίνει.
Amnesiac.
02-06-2009, 00:07
Αχαχαχαχαχα έεεεεελα σβήστο πλιζ, μην είσαι πλεονέκτης και το προηγούμενο δικό σου ήταν. :(
Ο νικητής παίρνει τη μπάλα αδερφέ, σόρι. Τα λέμε στο άλλο.
Amnesiac.
02-06-2009, 00:15
Όλοι εδώ ε. Μην ασχολείστε με το ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
Magellan
02-06-2009, 00:16
στηριζουμε
Φίλοι Παναθηναικοί, αυτό είναι το μοναδικό τόπικ για το πρωτάθλημα μπάσκετ Α1. Υπάρχει βίντεο στο γιουτουμπ που δείχνει καθαρά να πατάω το σαμπμίτ εμπρόθεσμα, όσο ο αμνίζιακ είχε ακόμα το χέρι του στο πουλί του.
Στηρίξτε το μοναδικό τόπικ των Πρωταθλητών.
jack the ripper
02-06-2009, 00:24
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
Amnesiac.
02-06-2009, 00:25
Πού στο μπούτσο είναι ο Μιτς όταν τον χρειάζεσαι.
Death MD
02-06-2009, 00:27
προβλεπεται στηριξη
Mitsmann
02-06-2009, 00:29
εδω ειναι, τωρα που τελεψε η χρονια.
θα γινω ζαβλανος του αθλετικς. το αλλο θα χρεωθει βηματα, μεταφορα μπαλας και αντιαθλητικο πλασε στην ιδια φαση και θα σβηστει χωρις καν να καταλαβει γιατι.
Magellan
02-06-2009, 00:29
δωρεαν μαθηματα
κοπιαστε
Mitsmann
02-06-2009, 00:32
Οχι μονο αυτο, αλλα θα σβησω και οσα τοπικς δε πηρε κουπα ο Ολυμπιακος.
Magellan
02-06-2009, 00:33
παρε πουλο ρε
οχι εσυ
ο αποπανως:smile:
Amnesiac.
Το δικό μου έγινε πρώτο και το ξέρεις βαθιά μέσα σου. Φέρε τους Γιαννακόπουλους να κάνουν καραγκιοζιλίκια μπας και τα καταφέρεις.
phthoggon
Φυσικά και στηρίζουμε αυτό το τόπικ. Προς συνέχεια κάποιων αναφορών σε αυτό του 08-09, σκέφτομαι ήδη κατά πόσο αυτή η ομάδα έχει ήδη περιθώρια βελτίωσης, σε μια χρονιά που πήρε τα πάντα επειδή απλά δεν υπήρχε αντάξιος αντίπαλος, αν εξαιρέσουμε τις 2-3 ευρωπαϊκές ομάδες τύπου τσεσεκά και μακάμπι (ευρωπαϊκές, εχμου). Μπατίστ και σάρας (αν μείνει) έχουν πατήσει με τα καλά τα τριάντα και λογικά θα έχουν μια πτώση (αν και Μπατίστ δε δείχνει κανένα τέτοιο σημάδι) το ίδιο και περισσότερο Τσαρτσαρής και Χατζηβρέττας, αλλά από την άλλη πήραμε Καλάθη-Τέπιτς που δεν έχουν καμία σχέση με παίκτες - γέμισμα πάγκου στυλ Κέτσμαν, Πέκοβιτς ωριμάζει και θα ναι στάνταρ πολύ καλύτερος, ενώ περιμένουμε και Σερμαντίνι, αν όχι να τα γαμήσει όλα τουλάχιστον να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του. Νίκολας έτσι που παίζει τελευταία λογικά μένει, με ένα δυνατό τεσσάρι τύπου (προς αντικατάσταση του) Τσαρτσαρή είμαστε (παραπάνω από) οκ πιστεύω.
Ρε μήπως να πάμε στο NBA λέω εγώ?? :razz:
Mitsmann
απλα υπεροχο το σκρινακι σου.
Amnesiac.
02-06-2009, 00:35
Σβήστο το γαμημένο. Αλλιώς θα καθαρίσει η Εκς.
Death MD
02-06-2009, 00:35
εμενα κατι μου λεει οτι σαρας φευγει..ελπιζω οχι δηλαδη αλλα αυτη την αισθηση εχω
Φυσικά και στηρίζουμε αυτό το τόπικ. Προς συνέχεια κάποιων αναφορών σε αυτό του 08-09, σκέφτομαι ήδη κατά πόσο αυτή η ομάδα έχει ήδη περιθώρια βελτίωσης, σε μια χρονιά που πήρε τα πάντα επειδή απλά δεν υπήρχε αντάξιος αντίπαλος, αν εξαιρέσουμε τις 2-3 ευρωπαϊκές ομάδες τύπου τσεσεκά και μακάμπι (ευρωπαϊκές, εχμου). Μπατίστ και σάρας (αν μείνει) έχουν πατήσει με τα καλά τα τριάντα και λογικά θα έχουν μια πτώση (αν και Μπατίστ δε δείχνει κανένα τέτοιο σημάδι) το ίδιο και περισσότερο Τσαρτσαρής και Χατζηβρέττας, αλλά από την άλλη πήραμε Καλάθη-Τέπιτς που δεν έχουν καμία σχέση με παίκτες - γέμισμα πάγκου στυλ Κέτσμαν, Πέκοβιτς ωριμάζει και θα ναι στάνταρ πολύ καλύτερος, ενώ περιμένουμε και Σερμαντίνι, αν όχι να τα γαμήσει όλα τουλάχιστον να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του. Νίκολας έτσι που παίζει τελευταία λογικά μένει, με ένα δυνατό τεσσάρι τύπου (προς αντικατάσταση του) Τσαρτσαρή είμαστε (παραπάνω από) οκ πιστεύω.
Στα σέντερ είμαστε καλά όπως είμαστε, δε φεύγει ο Μπατίστ με τίποτα και γιατί άλλωστε, ο Μίντλετον έπαιζε μέχρι τα 40 και ο Σερμαντίνι θα τους ξεκουράζει από του χρόνου. :razz:
Αν μείνουν τα βασικά γκαρντ, μόνο στη θέση του Κέτσμαν υπάρχει ένα κενό, ίσως και μια τράμπα Τσαρτσαρή με κάποιον καλύτερο να μη μας χάλαγε.
Amnesiac.
02-06-2009, 00:38
Να μείνει ή να φύγει ο Γιαννάκης;; Ο Βούισιτς;; Ο Γκριρ;;
Απαντήστε όλοι!! Το μέλλον είναι εδώ!!
Magellan
02-06-2009, 00:39
λοιπον γιαννακης πιστευω πουλο
για μεσινα δεν ξερω τι λενε
απο κει και περα αν φυγει τσιλντρεςςς λογικα θα τα σκασουν για καποιον nbaατο , κατι γραφτηκε για βελισκοβιτς, ισως ζησης
λογικα πρωτα θα δουν τι παιζει με προπονητη και μετα θα αποφασιστει ποιος μενει - φευγει
για γκριρ ξερουμε τα καλα και τα κακα του
το θεμα ειναι γινουμε ομαδα
και να μαθουμε να κανουμε κανα σκριν γιατι κανουν συνεχεια επιθετικα
πειτε
Shrinebuilder
02-06-2009, 00:40
Στηρίζουμε το απλά υπέροχο θρεντάκι σου
Tyler_Durden
02-06-2009, 00:40
Πλακα πλακα σε κάτι τρελά σενάρια είχα ακουσει οτι τα επομενα χρόνια μερικά σωματεία της ευρώπης Real, ΠΑΟ, Makabi κλπ θα μπουν σε ένα ιδιομορφο καθεστώς συμμετοχής στο ΝΒΑ.Δεν ξέρω το ποσοστό αλήθειας αυτής της σκέψης, αλλά μαλακία μου φαίνεται
Amnesiac.
02-06-2009, 00:41
Χμ ο Ίβκοβιτς τι έχει απογίνει; Έχει πάρει σύνταξη; Καιρό έχω νακούσω γιαυτόνανε.
Να φύγει ο Γιαννάκης μόνο αν έρθει Μεσίνα, δε μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο που να μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.
Kelldorain
02-06-2009, 00:43
Χμ ο Ίβκοβιτς τι έχει απογίνει; Έχει πάρει σύνταξη; Καιρό έχω νακούσω γιαυτόνανε.
Eθνική Σερβίας, αυτός πρότεινε τον Erceg στον Ολυμπιακό
Amnesiac.
02-06-2009, 00:44
Α μπράβο. <----- εντελώς αχρείαστο ποστ σκοπιμότητας.
Magellan
02-06-2009, 00:47
Να φύγει ο Γιαννάκης μόνο αν έρθει Μεσίνα, δε μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο που να μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.
σκαριολο και μπλατ
ε και στην τελικη σφαιροπουλος και σταρχιδια μας:smile:
Amnesiac.
02-06-2009, 00:47
Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό κα την επόμενη σεζόν εξέφρασε με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Τζος Τσίλντρες.
«Είμαι σίγουρος πως θα μείνω στον Ολυμπιακό, αυτή είναι η απόφασή μου και θέλω να μείνω και του χρόνου», είπε αρχικά ο Αμερικανός ο οποίος στη συνέχεια άφησε σαφείς αιχμές για τη διαιτησία: «Είναι απλό άθλημα το μπάσκετ, σήμερα παίξαμε πέντε εναντίον οκτώ».
Σχολιάστε!!
phthoggon
02-06-2009, 00:48
Στα σέντερ είμαστε καλά όπως είμαστε, δε φεύγει ο Μπατίστ με τίποτα και γιατί άλλωστε, ο Μίντλετον έπαιζε μέχρι τα 40 και ο Σερμαντίνι θα τους ξεκουράζει από του χρόνου. :razz:
Αν μείνουν τα βασικά γκαρντ, μόνο στη θέση του Κέτσμαν υπάρχει ένα κενό, ίσως και μια τράμπα Τσαρτσαρή με κάποιον καλύτερο να μη μας χάλαγε.
Εννοείται δε φεύγει ο Μπατίστ, θα τρελαθούμε εντελώς?? Απλά δε ξέρω κατά πόσο θα αντέχει σε αυτό το επίπεδο που κακά τα ψέμματα, δεν έχει απλά αντίπαλο στην ευρώπη. Θέμα περισσότερο φυσικής κατάστασης είναι, γιατί σαν παίκτης είναι πολύ έξυπνος και με τρομερή προσήλωση στις φάσεις. Δεν ξέρω και τι ακριβώς παίκτες είναι και οι δύο καινούργιοι να σου πω, ο καλάθης κλασικός άσσος λογικά, ο άλλος δεν είμαι σίγουρος.
Ο Ομπράντοβιτς πάντως ούτε για φιλικά δε θέλει να πάει αμέρικα πάντως χαχα. Αλλά αυτά μόνο φήμες πρέπει να είναι, και λέγονται τώρα και θα γίνουν μετά από 5 χρόνια άμα είναι έτσι κι αλλιώς, αφού είναι ολόκληρη ιστορία, να βρεις γήπεδο - οπαδούς, να κάνεις προετοιμασία να προσαρμοστείς σε αυτό το εντελώς διαφορετικό πράγμα, etc. Καλά όχι ότι πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο (δεν έχει και λογική άλλωστε, λίγο ακριβά πέφτουν τα αεροπορικά και ποιος θα βλέπει την ομάδα, οι τεξανοί καουμπόι ξέρω γω?)
Magellan
02-06-2009, 00:49
μπαινει στο νοημα
Amnesiac.
02-06-2009, 00:51
Εγώ πάντως γουστάρω να μείνει.
Μπορεί να μην αξίζει τα λεφτά του, αλλά από τη στιγμή που δεν τα πληρώνουμε εμείς δε τρέχει τίποτα. Έχει όρεξη για μπάσκετ, ταλέντο (προφανώς), λογικά του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερος, φέτος έμοιαζε λίγο "χαμένος". Και από χαρακτήρα μια χαρά, δεν είναι ο κλασικός Αμερικάνος μπαφοστονεράς.
Buddy Lackey
02-06-2009, 00:52
O Ivanovic pou exei kai pelatako ton Obradovic!!!! Kai fernei kai se Ioannidh stis gkariles/tsantiles. Vevaia o Giannakhs exei pelath ton Ivanovic kai ayto does not compute klp.
Meta tha dioksoume Greer, tha paroume Navarro, Reyes, Arroyo kai Velickovic gia na mhn ton parei o vazelos, tha krathsoume ton Childress kai tha feroume Ginobili kai tha ta GAMHSOUME OLA.
Loipon sovara kahmo exo mono ton Ginobili, kai as sakatavetai synexeia.
Ο Μπατίστ έχει ακόμα 2 χρόνια ιδιου μπάσκετ, οι μαυρούληδες έχουν άλλα κορμιά και με σωστή συντήρηση θα είναι οκ.
Υπάρχει το ενδεχόμενο ο Ζέλικο να προετοιμάζεται για το μέλλον, αφού εκτός του Σάρας που είναι πια μεγάλος και ο Δημητράκης έχει αρχίσει να βγάζει ζημιές και είναι πολύ βασικό εργαλείο. Δηλαδή αν μείνει και ο Σάρας, μπορεί να αργήσουμε να δούμε πολύ στο παρκέ Τέπιτς και Καλάθη, όσο μαθαίνουν από τους παλιούς.
Γενικά όμως και με ίδια ομάδα μέσα σε όλους τους στόχους θα είμαστε, μην τρελαθούμε.
Amnesiac.
02-06-2009, 00:55
Ναι αλλά ο Ρακόσεβιτς (έτσι δε λέγεται αυτός της Ταού; ) σε χαλάει;
Death MD
Καλαθης και τεπιτς εχω την εντυπωση πως θα παρουν ρολους βασικου φετος και δεν θα εχουν την τυχη βεργινη και σερμαντινι να σκουπιζουν παγκο με καποια 5λεπτα συμμετοχης σε γελοια παιχνιδια.
αλλο αν βεβαια η τυχη που του να σκουπιζεις παγκο στον ΠΑΟ αξιζει χρυσαφι πλεον.
Entrancemperium
δε μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο που να μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.
Ιτούδης;:midfinger:
Magellan
02-06-2009, 00:56
παντως απο αυτους που πηρες περσυ οι περισσοτεροι ηταν κατω του αναμενομενου
βουισιστς ανεβηκε καπως προς το τελος αλλα σε τελικους ηταν μαυρη τρυπα ειδικα σε αμυνα
χαλπεριν χαμενος και αυτος
ερτσεκ ενω ελεγαν τα καλυτερα περα απο ενα σχετικα καλο σουτ για ψηλο τιποτα το σπουδαιο
πελεκανος 0
για τσιλντρες πιο πολυ ηταν θεμα προσαρμογης και αν ειναι αυτος των 2 τελικων στο σεφ καλο θα ειναι να μεινει
μεγαλη απογοητευση ο σοφο απο τους παλιους , δεν ξερω αν ηταν θεμα γιαννακη αλλα ετσι δεν κανουμε δουλεια, και στηριζαν πολλα σε αυτον
για του χρονου
ε αμα παρουν ρακοσεβιτς καλα θα ειναι, πιστευω θα παμε και για ζηση και περιμενω και καποια εκπληξη
ελπιζω να φερουν και μαυροκεφαλιδη πισω
Άρα φεύγει ο Σάρας λες, αλλιώς δε βγαίνει.
Έχει καλά και άσχημα αυτό. Αλλά τον αγαπάμε και τον θέλουμε. :pink:
Entrancemperium
02-06-2009, 00:58
Ρεεεεεειιι πως προέκυψε θέμα Batiste; Απλά υπέροχο το ροστεράκι μας, ειδικά αν παιχτεί κατι καλό εκεί στο 4- 5 ακόμη, γιατι ο Πεκο θέλει παρέα!
Δεν προέκυψε, κουβέντα να γίνεται. :razz:
Death MD
02-06-2009, 01:01
Στηριζουμε σαρας
πιστευω πως χωραει στην ομαδα απλα θα μενει περισσοτερο παγκο λεω εγω τωρα.
ειναι μουρη και μπασκετικη αλητρα με τεραστια πλεον προσωπικοτητα εντος γηπεδου.
phthoggon
02-06-2009, 01:04
φυσικά και δε προέκυψε θέμα μπατίστ :razz: και ο δημητράκης πιστεύω πως έχει 2-3 χρόνια στο ίδιο επίπεδο. Άλλωστε φέτος σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη του χρονιά και προσαρμόστηκε, αφήνοντας κάπως τον πρωταγωνιστικό του ρόλο, πιο λίγες και βεβιασμένες επιθέσεις και σουτ, και δίνει προσοχή σε αυτά που μετράνε, κυκλοφορία, άμυνα, τάπες, ριμπάουντ. Σήμερα πάντως δείξαμε ότι μπορούμε και χωρίς σάρας, παρεπιπτόντως, που δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο. Βέβαια χωρίς σάρας χάνεις άλλα χίλια πράγματα που δε φαίνονται ακριβώς στα στατιστικά, όπως εκεί πέρα που τρέμουν τα χέρια και τον ψάχνουν όλοι, και το ξέρεις ότι αυτός θα κάνει το σουτ λες και κάνει προπόνηση, και φυσικά θα είναι μέσα. :headbang:
Entrancemperium
02-06-2009, 01:05
Σάρας φέτος καμία σχέση με πέρυσι.. Απλά ΚΑΒΛΕΑΣ! Στα κρίσιμα παιχνίδια έδειξε ΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ του..
Βασικά αν μείνει η περιφέρεια ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.. Και ο Σερπαντίνας λογικά θα χωθεί περισσότερο και ξέρει μπάσκετ ο πιτσιρικάς δεν είναι μογγόλος! Ένα 4αρο5αρο όμως..
Δεν νομίζω ότι υπάρχει οπαδός του ΠΑΟ που να θέλει να φύγει ο Σάρας, ειδικά αφού στην ομάδα δεν υπάρχει ποτέ πρόβλημα αν κάποιος παίξει 1, 5, 10 ή 40 λεπτά. Μεγάλο κλειδί αυτό το κλίμα (κάτι που έλεγα για τον Χατζηβρέττα και τη νοοτροπία του και δικαιώθηκα σήμερα που μπήκε μετά από καιρό και πρόσφερε).
Death MD
02-06-2009, 01:10
εγω παντως περιμενω μεταγραφη-σπασιμο τσιμεντων απο παυλοθαναση χωρις απαραιτητα να ειναι ενμπιειερ παικτουρα και τετοια.
Μας έχουν συνηθίσε έτσι, αλλά πλέον οι θέσεις περιορίζονται. Μόνο στο 3 χρειάζεται τέτοιος παίκτης, πιο μεγάλο κορμί και αθλητικός από τους ήδη υπάρχοντες για να σώζει βραδιές όπως το δεύτερο στο ΣΕΦ που χάσαμε όλα τα ριμπάουντ και να μην αναγκάζεται να μαρκάρει τριάρια ο Δημητράκης.
Ψιλά γράμματα ξαναλέω. :razz:
SpiritCrusher
02-06-2009, 01:13
Στηρίζουμε.
SpiritCrusher
02-06-2009, 01:13
Στηρίζουμε.
edit: τι ξενέρωτος, τα έκανε merge.
Death MD
02-06-2009, 01:15
α παιδια ξεχασα ... και μιας και θα γινει στικι να την εχουμε προχειρη για του χρονου και για τα επομενα...
http://img199.imageshack.us/img199/5097/poster758020732651226.jpg
Amnesiac.
02-06-2009, 01:16
Βούισιτς το μπούλο, στα κρίσιμα παιχνίδια ήταν ανύπαρκτος, δύσκολο στην ηλικία που είναι να ξαναγίνει κορυφαίος.
Χαλπερίν να μείνει σαν αλλαγή ενός γαμάτου.
Έρτσεγκ να μείνει λόγω ηλικίας.
Παπαλουκάς το μπούλο, νομίζω ήταν ο χειρότερος παίχτης μας ολόκληρη τη χρονιά, ακόμα και στους τελικούς ο Τεόντοσιτς με τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής ήταν πολύ καλύτερος, με όλα τα μειονεκτήματα του.
Γκριρ να φύγει μόνο αν έρθει κάποιος παίχτης-ηγέτης, όταν είναι σε καλή μέρα δε σταματιέται με τίποτα, αλλά οι ηγέτες είναι σε καλή μέρα στα δύσκολα, ο Γκριρ δε τόχει αυτό.
Για Πελεκάνους, Βουγιούκες, Μιλόσεβιτς δε λέω πολλά, σε όλες τις ομάδες πρέπει να υπάρχουν οι παίχτες που παίζουν μία στο τόσο χωρίς να διαμαρτύρονται, είναι αδύνατο να υπάρχουν 18 παίχτες 5άδας σε μια ομάδα.
Ο Γιαννάκης έχει προσφέρει, ας μην είμαστε υπερβολικοί, αλλά ταυτόχρονα έχει κάνει και φριχτά λάθη τα οποία στη ζυγαριά θετικά-αρνητικά είναι περισσότερα. Οπότε να φύγει, αλλά.
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?p=866291
phthoggon
02-06-2009, 01:23
Μόνο στο 3 χρειάζεται τέτοιος παίκτης, πιο μεγάλο κορμί και αθλητικός από τους ήδη υπάρχοντες για να σώζει βραδιές όπως το δεύτερο στο ΣΕΦ που χάσαμε όλα τα ριμπάουντ και να μην αναγκάζεται να μαρκάρει τριάρια ο Δημητράκης.
Ψιλά γράμματα ξαναλέω. :razz:
Πρίντεζης! :dfinger: Απλά να μπαίνει λίγα λεπτά για το ξύλο και κάνα ριμπάουντ ρε παιδί μου. Άντε διώχτε τους όλους ριζούπολη 2003 φάση να επωφεληθούμε και εμείς!
Buddy Lackey
02-06-2009, 01:24
Ναι αλλά ο Ρακόσεβιτς (έτσι δε λέγεται αυτός της Ταού; ) σε χαλάει;
Theoritika oxi, den mporeis na peis "me xalaei" gia enan tetoio paikth, praktika omws yparxoun kapoies enstaseis, px exei mathei na leitourgei se mia omada pou panw-katw paizei olh gia ayton, einai atomistaros se ekneyristiko vathmo kai mporei na se kapsei oso kai na se sosei. Vevaia ola ayta allazoun, me thn katallhlh proponhtikh kathodhghsh. Sta metaksy mas paixnidia, pantws, opote paixthke panw tou sovarh amyna, o typos htan akyros, den iksere ti na kanei ti mpala, omws diathetei dolofoniko enstikto pou den eixame fetos kai mas eleipse.
Vujcic safestata kai thelw na meinei. Den anevhke aplws pros to telos, (kyriws) xarh se ayton phgame Final Four kai oxi kai anyparktos se krisima paixnidia, tounantion. Ayth h perivohth arnhtikh/anyprakth amyna tou den tha mas apasxolouse an epaize o Vasilopoulos. O Halperin ekane merika kataplhktika krisima paixnidia kai nomizw pws apla xrhzei kalyterhs aksiopoihshs.
Erceg ennoeitai pws tha meinei - exei apeira perithoria veltiwshs.
Proteraiothta vevaia einai na meinoun Bouroushs kai Printezhs, ayta OPWSDHPOTE kai ola ta alla kanonizontai.
Ο πριντεζης είναι από τους λίγους παίκτες του γαυρου που θα είχε χώρο στο ρόστερ μας, αν ήταν μαζί με Τσαρτσαρή. Αν πρέπει να φύγει, να έρθει κάτι καλύτερο.
jack the ripper
02-06-2009, 01:26
δινουμε δανεικους κατι βεργινηδες, κλπ... στους ψηλους με πεκοβιτς,μπατιστ σερμαντινι(που θα παρει πολυ περισσοτερο χρονο φετος στην Α1 κυριως πιστευω) ειμαστε καλα....στα γκαρντ υπεργαμω ιδιως αν μεινει ο σαρας οπου και τραβαμε ομαδικες μαλακιες....
2 μεταγραφες πιστευω....εναν στο 3 οπως ειπε ο οντονιαν αν θυμαμαι καλα και εναν στο ρολο του τσαρτσαρη....α και κετσμαν πουλο λογικα
Τι Πρίντεζη ρε? Σιγά μην πάρετε και το Τζόρτζεβιτς στη μπάλα :P
jack the ripper
02-06-2009, 01:30
exoume kalytero aristero xaf? vasika exoume aristero xaf? :razz:
Δεν τον θέλω στην ομάδα μου ρε, τόσα καλά 4ρια εκεί έξω. Απλά είναι ένας που θα χωρούσε να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής. Ποιος άλλος δηλαδή;
Να βάλουμε τον Σπανούλη.
Δώστε μας τον Ίβανσιτς ε 8)
Entrancemperium
02-06-2009, 01:34
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Στο προηγούμενο ματς στο ΟΑΚΑ, είχα πει, πως δεν ήμασταν εδώ και χάσαμε. Συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα όλο το χρόνο και δε θέλω να ασχολούμαι. Αλλά με κοιτούν οι παίκτες μου και δεν καταλαβαίνουν... Υπάρχουν άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά. Πρέπει αυτό να σταματήσει κάποτε. Ο Παναθηναϊκός πήρε σήμερα το πρωτάθλημα. Αλλά δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Παίζουμε μπάσκετ και με διάφορους τρόπους κάθε φορά δεν μπορεί να μπορεί να παιχτεί μπάσκετ. Και πάντα εις βάρος Ολυμπιακού» δήλωσε αρχικός ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» και συνέχισε:
«Θα συνεχίσουμε γιατί οι πρέοδροι δουλεύουν κ θέλιυν να προσδώσον άλλο ύφος για να δημιουργήσουν σοβαρές ομάδες και στελέχη. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Ο κόσμος μας χρειάζεται σεβασμό.
Σε όσα παιχνίδια παίζαμε μπάσκετ τα παιχνίδια κρίθηκαν με τη μπάλα στα χέρια μας. Ο καθένας μπορεί να δει το παιχνίδι και να το "διαβάσει".
Μέχρι σήμερα δεν είχα πει τίποτα. Είχε βγει τις προάλλες μια ανακοίνωση, άσχετα από το αν ερμηνεύτηκε μόνο από την πλευρά ότι ο κόσμος πρέπει να αγαπά το μπάσκετ και να χαίρεται γι αυτό. Αλλά υπήρχε και μια παράγραφος που μιλούσε και για αλλοίωση του ματς».
http://resources.sport-fm.gr/Imaginator/supersportFM/images/news/09/06/02/003116.jpg?w=400
Nα τον χαίρεστε, ροφλμαουυυυυυυυυυυ
jack the ripper
02-06-2009, 01:36
θα ξεκινησω να μιλαω για μπαλα εδω και δε νομιζω να ειναι και το καταλληλο μερος :razz: αν και θα εδραιωθει το τοπικ ε :grin:
Το τόπικ έχει εδραιωθεί στις ψυχές των φιλάθλων.
otan vgaloume kana paixti tis prokopis,o paok tha stiriksei TI FASI emprakta
Tyler_Durden
02-06-2009, 02:35
http://kourkouti.yooblog.gr/files/2009/05/kourkouti-pao-osfp-giannakis-popcorn.jpg
META TO MERGE ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΜΙΝΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.
Mitsmann
02-06-2009, 02:47
αχαχαχα αμα δεν ειχα δωσει την ΑΔΕΙΑ μου εγω, ακομα θα παρακαλαγατε.
phthoggon
02-06-2009, 02:50
χαχα, θεϊκό το merge, βγαίνει σουρεαλιστικό το νόημα στις πρώτες σελίδες πλέον!
Entrancemperium
02-06-2009, 03:31
Μεσα στο σουρεάλ του όλου θέματος..
http://www.basketdragon.gr/
λώλ
δεν βαζουν μυαλο οι αγγελοπουλοι
τι νικος ζησης και αρχιδιες ρε- γιαννακης στη μαπα και φετος?
κ' ο τεοντοσιτς δανεικος....
θα περασουμε γαματα και φετος στο σεφ:excl:
δεν βαζουν μυαλο οι αγγελοπουλοι
τι νικος ζησης και αρχιδιες ρε- γιαννακης στη μαπα και φετος?
κ' ο τεοντοσιτς δανεικος....
θα περασουμε γαματα και φετος στο σεφ:excl:
pio apelpistika akoma ta dimosieumata gia kleismeno gliniadaki.
toulaxiston oi holden kai parker 8a prosferoun perissotera apo tous fetinous ksenous, an kai protimw mcintyre. ta spame ola se pi8ani epistrofi ivkovic.
sigxaritiria sta koimismena mas sto basket pou vgalan to marousi euroligka.
κανσερ πραγματικα το φχαριστηθηκα αν και δεν ασχολουμαι με σπυριαρα.
αλλη μια χρονια κλαρινο απο μαρουσακι.
Ragnarock
03-06-2009, 20:34
Εκπληκτικο αυτο που καταφεραμε,σε 3 λεπτα φαγαμε σερι 17-2.Ναι ρε Αρη.
απο 70-59 ρε μλκ 72-76 δε γινονται αυτα
carheart
03-06-2009, 21:26
ωραίο ματσάκι, αυτός ο Κλαρκ πιο αμπάσκετος και από Κουούσμα στην τελική προσπάθεια.
Ragnarock
03-06-2009, 21:45
Θελω να μου εξηγησει τη λογικη του.
Παιρνουμε το επιθετικο ριμπαουντ στα 16 δευτερολεπτα,το ματς ισοπαλο,ολη η επιθεση δικια μας...και βαραει με τη μια τριποντο απο τα 8 μετρα.ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.
Εκανε κινηση ματ η αλεπου των παγκων Σουλης Μαρκοπουλος.(Σκουντης Copyright)
Τοσο ατσουμπαλο μπασκετ ειχα να δω απο το δημοτικο.Αργυροπουλας μεγαλος πλευ μεικερ.Αμα τον παιξω μονό,θα τον γαμησω.
Amnesiac.
03-06-2009, 22:14
Δανεικός ο Τεόντοσιτς λέει λολ. Ικανό τον έχω το Γιαννάκη να εισηγηθεί να τον αφήσουν και ελεύθερο.
Γλυνιαδάκης ακόμα πιο λολ.
Νωρίς είναι ακόμα, αλλά τιναυτά ρε.
Δανεικός ο Τεόντοσιτς λέει λολ. Ικανό τον έχω το Γιαννάκη να εισηγηθεί να τον αφήσουν και ελεύθερο.
!
den ton exo dei k poli,alla exei antapokrithei stis prosdokies?
to megalitero talento tis servias,fakgiea ton pirame apta xergia tou vazelou mpla mpla mpla
Amnesiac.
03-06-2009, 22:21
Εξαρτάται από τις προσδοκίες. Είναι 22-23 ετών οπότε του λείπει η εμπειρία και φαίνεται αυτό στους αγώνες, αλλά δε μπορώ να σκεφτώ πολλούς καταξιωμένους πλειμέικερζ που στην ηλικία του να ήταν τόσο καλοί. Δε θα τον εμπιστευόμουν για βασικό πλέι μέικερ, αλλά δε μπορώ να σκεφτώ και καλύτερο δεύτερο.
Αν και εδώ που τα λέμε, στους τελικούς οι μόνες στιγμές που ήμασταν καλοί ήταν όταν έπαιζε.
pitchfork
03-06-2009, 22:38
Daffy επειδή σου τα μασάει κι από δω κι από κει και εξαρτάται και κοίτα να δεις ναι μεν αλλά, θα σου απαντήσω εγώ μονολεκτικά:
Παλτό.
Tyler_Durden
03-06-2009, 22:40
o teodo(sic) gia mena itan olos o gayros se arketes stigmes ton telikon. kai o monos pou skabaze apo periferiako sout stin omada tis troubas. Tetoia kanete kai meta sas ftaine oi diaitisies...
Εννοείται ότι είναι από αυτούς που δεν πρέπει να φύγουν στον γαυρο. Απλά πρέπει να πάρει έναν ακόμα πλέη μέηκερ και να ξεκολλήσει λίγο με τις "θέσεις". Εμείς σε διαστήματα παίζαμε από χωρίς τυπικό άσσο έως και και τρεις τέτοιους μέσα. Ο τεοντοσιτς παίζει μια χαρά ταυτόχρονα με έναν άλλο άσσο.
εχει πεσει τοση ξενερα με τον αρχιδα τον γιαννακη που και ο παρκερ να ανακοινωθει αυριο δεν θα μου κανει κλικ
και τον παργκο που εφερε μια χαρα τον κατεστρεψε ο δρακος με το υπομονη και επιθεση στα 23,9 δευτερολεπτα
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ,φετος σε καθε σκατοεπιθεση σε καθε λαθος σε καθε αστοχο σουτ του ζηση καθε ελληνα αμπαλου που θα μας φορτωσεις θα πεφτουν στο παγκο χλεπες και παναγιες
Kelldorain
04-06-2009, 19:47
Για Ζήση διαφωνώ , μια χαρά παίκτης είναι. Κατά τα άλλα όσα ακούγονται (Γλυνιαδάκης αντί Σόφο, Τέοντοσιτς, Έρτσεγκ δανεικοί, Μεσίνα στη Ρεάλ, Χαλπερίν μένει κλπ) αν συμβούν δεν βλέπω καθόλου καλά την ομάδα.
Entrancemperium
04-06-2009, 20:25
Για Ζήση διαφωνώ , μια χαρά παίκτης είναι. Κατά τα άλλα όσα ακούγονται (Γλυνιαδάκης αντί Σόφο, Τέοντοσιτς, Έρτσεγκ δανεικοί, Μεσίνα στη Ρεάλ, Χαλπερίν μένει κλπ) αν συμβούν δεν βλέπω καθόλου καλά την ομάδα.
Και Σάρας να υπογράφει απότι φαίνεται για άλλα δυο χρόνια!:pink:
Stormrider
04-06-2009, 20:32
τι ζησης , χολντεν παρκερ και μαλακιες . ενας ειναι ο παιχτης που πρεπει να παρει ο ολυμπιακος
gOafHzDSHEw
Entrancemperium
04-06-2009, 20:37
τι ζησης , χολντεν παρκερ και μαλακιες . ενας ειναι ο παιχτης που πρεπει να παρει ο ολυμπιακος
gOafHzDSHEw
ΛΟΛ, πάρτε και τον looser σέρβο, όλα καλά!:P
ε σορρυ δηλαδη αλλα καλα τα λεει ο απο πανω
αν φερει σερβο ας φερει τον σωστο σερβο τον μιλισιτς να γαμησει το σπιτι και τη κορη του ζαβλανου να τελειωνουμε:dfinger:
σοβαρα τωρα τη μια πελεκανος και τωρα ζησης :?
και κραταμε χαλπεριν γιατι μας ξελασπωσε στα δυσκολα παιχνιδια....
ενω ο τεοντοσιτς δεν μας κανει και να παει δανεικος
:moutza::moutza::moutza:
Entrancemperium
04-06-2009, 21:03
ε σορρυ δηλαδη αλλα καλα τα λεει ο απο πανω
αν φερει σερβο ας φερει τον σωστο σερβο τον μιλισιτς να γαμησει το σπιτι και τη κορη του ζαβλανου να τελειωνουμε:dfinger:
σοβαρα τωρα τη μια πελεκανος και τωρα ζησης :?
και κραταμε χαλπεριν γιατι μας ξελασπωσε στα δυσκολα παιχνιδια....
ενω ο τεοντοσιτς δεν μας κανει και να παει δανεικος
:moutza::moutza::moutza:
Απόλυτα σωστός! Ρε μαλάκες βγάζετε τα μάτια σας μόνοι σας, σας έχω ικανούς να χάσετε ακόμα και Μπουρουσαγκα!
Ο Γιουρουσης λεει οτι εχει προταση απο το ΝΒΑ ενω το μπασκετικο τοτεμ που λεγεται Μπριντιζι λεει οτι τα δικαιωματα του τα εχουν οι Τοροντο Ραπτορς.Και οι 2 περιπτωσεις αστειες μου ακουγονται οπως και το γεγονος οτι ο Γλυνιαδακης θα αποκτηθει για να γαμησει τον Πεκοβιτς.Καλα με τον Ζηζη γελαει ο κοσμος.Παιχταρας παντως ο Μιλισιτς αλλα χλωμο στην παρουσα φαση να τον παρετε.Ο Τεοντοσιτς γιατι παει δανεικος?
Kelldorain
04-06-2009, 21:14
Ο Τεόντοσιτς πάει δανεικός γιατί ο Γιαννάκης δεν τον θέλει. Aπό την ομάδα όπως είναι τώρα Χαλπερίν, Πελεκανολολ, Μιλόσεβιτς, Γκριρ (σε περίπτωση απόκτησης nbaer), Βουγιούκας πρέπει να φύγουν οπωσδήποτε και για μένα και Τσίλντρες αφού 3άρι χωρίς σουτ στην Ευρώπη δεν υφίσταται. Στη θέση του ο Σισκάουσκας είναι η τέλεια επιλογή, για Q που γράφεται στο σετ παιχνίδι που παίζει φέτος ο Ολυμπιακός δεν ταιριάζει αν και είναι μεγάλος παίκτης. Ζήσης επιμένω ότι μαζί με Παπαλουκά, Τεόντοσιτς είναι μια χαρά, Γλυνιαδάκης αστείος για τέτοια ομάδα, Ρακόσεβιτς καλύτερος από Χαλπερίν αλλά επίσης χέστης στα σοβαρά
Ρε τι είναι αυτά που λέτε? Ποιος Μίλισιτς? Τον έχετε δει να παίζει και σας άρεσε?
Buddy Lackey
04-06-2009, 22:06
Ti egine re paidia, diagrapsame mia oloklhrh xronia kai krinoume poios prepei na meinei kai na fygei apo ton Olympiako vgazontas symperasmata apo tous telikous kai mono? Vazoume ton Halperin sthn idia moira me Milosevic kai Vougiouka? An einai dynaton...
Einai aperanto lathos na ginoun oi metagrafes ston Olympiako me vash to "pws na gamhsoume ton Panathinaiko", eidika apo th stigmh pou h ousiastikoterh diafora metaksy twn dyo omadwn vrisketai ston anthropo pou kathetai ston pagko kai sto pws diaxeirizetai aytos tous paiktes, kai oxi stous idious tous paiktes toso. E o pagkos apo oti fainetai den allazei, ksenerotiko gegonos, den lew, alla ti na kanoume. O Glyniadakhs safws kai den tha apoktithei gia na gamhsei ton Pekovic (epimenw pws an epaize o Vasilopoulos den tha eixame asxolithei kan me "amyntiko provlhma Vujcic" kai "adynamia Olympiakou na antimetopisei ton Pekovic" - mias kai oi voithies pou dinei einai asiliptes) alla giati o Sofoklhs einai sthn porta ths eksodou.
O Holden den mou gemizei to mati - kalos, xrysos, trellh empeiria alla kai aytos pros th dysh ths karieras tou, gia Rakosevic ta xo pei, o Parker apokleietai na einai o Parker ths Maccabi, dhladh o amerikanos pou epaikse kalytera sthn Eyrwph apo opoiondhpote allo, alla paramenei mia para poly kalh epilogh kai nomizw pws tha ekane kai apsogo didimo me Childress stis theseis 2-3.
Fysika den thelw na fygei oute o Erceg, oute o Teodosic, enas Messina thelw na erthei re gamwto pou apodedeigmena "ftiaxnei" paiktes, wste na tous kanei akoma kalyterous.
Και Σάρας να υπογράφει απότι φαίνεται για άλλα δυο χρόνια!:pink:
Ακριβώς όπως τα λέγαμε, δύσκολα θα έμενε με τέτοιο συμβόλαιο στα 33-34. Ακριβώς όπως δε λέγαμε, έκοψε τα λεφτά του στη μέση ο θεός και μένει. Με τα λεφτά που περισσεύουν από αυτό αγοράζεται ολόκληρος παίκτης επιπέδου ΠΑΟ. Αγαπάμε Σάρας.
regularpaul
05-06-2009, 15:53
μαζί σας κι εγώ για Τεόντοσιτς πάντως
μου φαίνεται ψιλο-έγκλημα να μην μείνει
edit: πάντως η γκαντεμιά μου με τα αθλητικά συνεχίζεται,
δεν φτάνει η κακή πορεία της δικής μου ομάδας σε όλα τα αθλήματα
ακόμα και στο θέμα Γιαννάκη που έλεγα πως είμαι σε φάση win-win
(κερδίζει τιτλο ο gay κλείνει στόματα ο Γιαννάκης Vs χάνει τα πάντα και φεύγει από την μισητή ομάδα)
έχασα :/
τουλάχιστον η προο δεν ανέβηκε στην μπάλα, έπεσε στο μπάσκετ, μας πήγε και κάτι καλά!
Amnesiac.
05-06-2009, 15:56
Είναι χοντροέγκλημα βασικά. Ο Ολυμπιακός αρχίζει να αποκτά παράδοση στο να καίει παίχτες, θυμίζω Σεϊμπούτις π.χ.
Ο Τεόντοσιτς είναι λατρεία σκέτη.
Αν φύγει και ο μπουρουσακος, τουλάχιστον στα εδώ τον ήπιατε. Δύσκολα σηκώνεις κούπα στο Ελλάδα χωρίς παίκτες που ξέρουν που παίζουν.
Stormrider
07-06-2009, 16:03
αν παρουμε σμοντις...!
carheart
07-06-2009, 16:26
Την τρίτη δεν θα συζητηθεί οριστικά του Σάρας;
Πως προκύπτουν τα +2 χρόνια;;
υπαρχει προφορικη συμφωνια λενε,dunno
Stormrider
10-06-2009, 18:49
Με χρηματική «καμπάνα» ύψους 150.000 ευρώ τιμώρησε η Ευρωλίγκα τον Παναθηναϊκό για τις αντιδράσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου κατά τη διάρκεια του τελικού του φάιναλ-φορ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ!
«Αυτές οι συμπεριφορές ζημιώνουν την εικόνα και τις αρχές της διοργάνωσης», αναφέρει το αιτιολογικό της διοργανώτριας αρχής.
Άγνωστο παραμένει αν οι «πράσινοι» θα καταθέσουν έφεση προσφεύγοντας στο Διεθνές Δικαστήριο.
Θυμίζουμε ότι ο Θανάσης Γιαννακόπουλους είχε «επιτεθεί» φραστικά στον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, πετώντας του μάλιστα και λεφτά, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κακή διαιτησία.
Πρόστιμο για το συγκεκριμένο παιχνίδι δέχτηκε κι η ΤΣΣΚΑ (6.000 ευρώ) για επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του τελικού.
min timorite ton psilo me tin wraia gravata, adikia
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=98745
xaxaax o latreftos proedroulis tou a.s mas aperipse tin protasi mpane na parei tin omada aftos k evale proedra enan proin nomarxi dioti "exei empeiria apo dioikisi"
megaleia.mprosta
Stormrider
10-06-2009, 20:33
gia na ton timwrisei me 150.000 ... poso poutana ta ekane pali? ithele na katevei pali sto gipedo ksevrakotos kai na tin leei stous dietites?
Entrancemperium
10-06-2009, 20:55
Μεταξύ μας δε βλέπω Σάρας να μένει, του έκαναν προσφορά τα μισά, για 1 χρόνο, δύσκολο..
Από τα ρεπορτάζ βγαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα με τα χρήματα, απλά θέλει διετές. Εγώ πιστεύω ότι θα τα βρουν.
gia na ton timwrisei me 150.000 ... poso poutana ta ekane pali? ithele na katevei pali sto gipedo ksevrakotos kai na tin leei stous dietites?
Πέταξε μια χούφτα χαρτονομίσματα στον διαιτητή μετά τον αγώνα και ο Ζέλικο τα έχωνε στη γραμματεία. Αυτά κοστίζουν 150.000.
λολ επαγγελματικός αθλητισμός
Διαβάζω σε απανωτά δημοσιεύματα ότι ο γαυρος δε δίνει τα λεφτά που θέλουν οι πριντεζης και μπουρουσης και ότι γενικα οι αγγελοπουλοι μάλλον έχουν το νου τους πως θα μπουν στη μπάλα και δεν σκοπεύουν να ξοδέψουν τόσα. Θυμίζει λοιπόν λίγο τον θειο όλο αυτό και αν ισχύει επιβεβαιώνει όσα λέγαμε εδώ και καιρό, ότι δεν έχει να κάνει με τον γαυρο καθόλου το πόσο επιτυχημένος είναι ο ΠΑΟ στο μπάσκετ, μια που οι γαυροι είναι περαστικοί.
Το μπασκετάκι είναι πάντα όχημα για τη μπάλα και αποκούμπι όταν εκεί δεν πάνε καλά. Η ιστορία εξάλλου τον Άρη δείχνει ως δεύτερη ομάδα πίσω από τον ΠΑΟ, άσχετα αν κατάφερε σε ένα από τα ξεσπάσματά του ο γαυρος να φέρει ευρωκούπα. Ελπίζω να μην ισχύουν τα δημοσιεύματα και να δούμε και του χρόνου κάτι καλό από τον γαυρο γιατί μας κάνει καλό κι εμάς.
Mitsmann
12-06-2009, 00:38
ενταξει.
Magellan
12-06-2009, 00:40
για τον αν οι αγγελοπουλεοι θελουν να μπουν στην μπαλα και ποσο γουσταρουν η οχι το μπασκετακι το ξερουν αυτοι καλυτερα απο σενα και απο αυτους που τα γραφουν
τωρα αμα θεωρεις ξεσπασμα 5 σερι πρωταθληματα 4 φ4, 3 τελικους και μια ευροκουπα απο το 93-99, οπου μετα σταματησε να βαζει λεφτα, ενω παραλληλα ειχε και τη μπαλα τοτε κατι δεν παει καλα
μου φαινεται το ενταξει ειναι η καλυτερη απαντηση
Mitsmann
12-06-2009, 00:42
νομιζω οτι ξεσπασμα πρεπει να ηταν το 73-38.
Mitsmann
12-06-2009, 00:46
cris says:
Σε ό,τι αφορά τα νούμερα που ακούστηκαν, η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι κάτι παραπάνω από 300.000 το χρόνο
cris says:
apo sport24
Darkling says:
ναι
cris says:
astronomiki diafora,,,
cris says:
den ta dinoun giati 8a ta dwsoun sto panto
Darkling says:
αΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ναι παίδες, 5 σερί πρωταθλήματα. Στο σύνολο των 9 που έχει ο γαυρος, ξέσπασμα είναι. Κάνατε μια καλή πενταετία, η οποία έχει σημαδέψει τη γενιά μας και τη θυμόμαστε καλά, αλλά το μπάσκετ υπήρχε πριν και υπάρχει και μετά από αυτό. Ο ΠΑΟ μπορεί να έχει μαζέψει τα τελευταία κάμποσα, αλλά έχει μια 30ρια συνολικά και σταθερή παρουσία.
"σταμάτησε να βγάζει λεφτά" = περαστικοί
Ο ΠΑΟ με ποιον τρόπο έβγαζε πιο πολλά λεφτά;
Έτσι, πείτε για τους 35 πόντους διαφορά, μακάρι να μην το σπάσουμε ποτέ αυτό το ρεκόρ. Αρκεί να σας ψωλιάζουμε όπου σας βρούμε. :)
Τα ξαναλέμε όταν ολοκληρωθούν τα ρόστερ. Εντάξει;
Mitsmann
12-06-2009, 01:28
Τα ξαναλέμε όταν ολοκληρωθούν τα ρόστερ. Εντάξει;
ε, λολ, εμεις ησυχοι ειμασταν, εσυ εκανες την αναλυση για τους αγγελοπουλαιοι που δειχνουν να κοιτανε τη μπαλα, προτου τελεψουν τα ροστερ.
Ε ναι, είπα να το παίξω μιτσμανν και να σας πω τι να βάλετε στον πάτο σας πριν δούμε τι θα γίνει. :P
Να τα ξαναπούμε τότε γιατί δε σας φτάνει η ιστορία του σπορ για να δείτε την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Εξάλλου κανείς δε μιλάει εδώ μέσα, κάπως έπρεπε να γίνει μια μανούρα.
Magellan
12-06-2009, 01:38
α πες το ετσι
και νομιζα οτι τα λες σοβαρα
Raven Lord
12-06-2009, 12:57
τι λέει με μπουρούση και πρίντεζη? ακούω ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο οικονομικό. ο πρώτος είναι και ο μόνος φετινός του gayρου που θα ήθελα σε εμάς. για τον δεύτερο στα 'ρχιδια μας :P
Mitsmann
12-06-2009, 18:04
δε ξερω παιδια, μαλλον το διαλυουμε!
irreligious
12-06-2009, 18:36
βασικά ας μην μιλάμε άλο για την τριανταπεντάρα.. έχει παίξει μεγαλύτερη ΨΩΛΑΡΑ στο καλιμάρμαρο.
μην με κάνετε να ψάχνω φωτοζ από πρωτοσέλιδα του φωτός.
μπρίζα.
Raven Lord
12-06-2009, 19:12
δε χορτάσατε ακόμη ε?
Death MD
12-06-2009, 19:49
θα φερουν παιχταρα απο αμερικη...θα σπασουν τα τσιμεντα.
pitchfork
12-06-2009, 21:15
Ο irreligious θυμήθηκε το 8-2 μάλλον.
Odonian από που κι ως που ο περαστικός άρης δεύτερη ομάδα στο ελληνικό μπάσκετ? Ξεχνάς την άεκ?
Τρίτη οκ, να το δεχτώ. Κοίτα διαχρονικά (αν και τα τελευταία χρόνια μόνο να δεις, ο μόνος που μας πήρε πρωτάθλημα η άεκ είναι)
irreligious
13-06-2009, 12:40
ε καλά δεν σημαίνει κάτι για τα μεγέθη των δυο ομάδων αυτό, μην τσιμπάτε ρε παλιοκυρίες.
η ψωλιά έχει παίξει βέβαια ε.
Odonian από που κι ως που ο περαστικός άρης δεύτερη ομάδα στο ελληνικό μπάσκετ? Ξεχνάς την άεκ?
Τρίτη οκ, να το δεχτώ. Κοίτα διαχρονικά (αν και τα τελευταία χρόνια μόνο να δεις, ο μόνος που μας πήρε πρωτάθλημα η άεκ είναι)
Πιτσφορκ μίλησα για το καθαρά αντικειμενικό κριτήριο του αριθμού πρωταθλημάτων. Τώρα αν μιλήσουμε για διάρκεια, ονομάτων παικτών που έφτιαξε η ομάδα (και όχι τόσο αγόρασε) κλπ, μάλλον έχεις δίκιο για την ΑΕΚ.
Tyler_Durden
14-06-2009, 01:08
τι λέει με μπουρούση και πρίντεζη? ακούω ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο οικονομικό. ο πρώτος είναι και ο μόνος φετινός του gayρου που θα ήθελα σε εμάς. για τον δεύτερο στα 'ρχιδια μας :P
Έλα μωρέ τι να τον κάνουμε τον μαλάκα τον "δεκαήμερο"; Προσωπικά δεν τον θέλω στον ΠΑΟ . Ας πάει σε κανέναν Κολοσσό Ρόδου να μας κάνει κουπεπέ κι απο κει. Εννοείται όχι και τον Πρίντεζη (αυτός είναι μόνο για διαφήμιση του Οπαπ με τα αστέρια στον ουρανό -πέρα απο την πλάκα ίδιος δεν είναι? :P -)
Raven Lord
15-06-2009, 10:13
εννοώ ότι θα έλεγε να πάρουμε τον μπουρούση κ να τον δώσουμε δανεικό στον ΑΣ Τρίκαλα να ψηθεί λίγο :P
Απότι φαίνεται μένουν όλοι οι παλιοί guard σε μας και με την ενίσχυση από Καλάθη και Τέπιτς είμαστε κάτι παραπάνω από πλήρεις. Σκοτωμός θα γίνεται για μια θέση στη δωδεκάδα.
Από τη στιγμή που έφυγε και ο Αλβέρτης, ένα ακόμα 4ρι χωράει, αφού ο Σάκοτα είναι λίγο light. Δεν ελπίζω σε κάτι συγκλονιστικό (μάλλον δε χρειάζεται κιόλας), αλλά τα αφεντικά συνηθίζουν να κάνουν παλαβομάρες οπότε μπορεί να μας εμφανίσουν κανέναν παιχταρά προς το τέλος των μεταγραφών για να δυσκολέψουν λίγο τον Ζέλικο - ειδικά τώρα που ο Σάρας ελευθερώνει χρήμα.
Αν τον αφήσουν με τις επιλογές του μόνο, θα κάνει χαβαλέ του χρόνου.
Αν όντως παίζει θέμα Τούρκογλου και μεις δεν ψηνόμαστε επειδή έχουμε Τσίλντρες και Βασιλόπουλο, ε οκ τι να πω :-|
μπουρουσης αν φυγει δεν τ βλεπω καλα ....μακαρι να παει νβα να μαθει λιγο βεβαια
Από αυτά που διαβάζω οι αγγελοπουλοι με διαψεύδουν πανηγυρικά!!
Ο μπουρουσακος κλείνει στο λιμάνι. Τα συγχαρητήριά μας σε όλους, ειδικά όμως στον ίδιο τον γιαννακη, που θα παίρνει 1,7 μύρια το χρόνο (χωρίς τα μπόνους!), 400 χιλιάρικα πάνω από τον Πέκοβιτς και 500 πάνω από τον Μπατίστ δηλαδής. Δεν είναι και λίγο να παίρνεις τόσα λεφτά παραπάνω από τους (αντίστοιχους στη θέση σου) πρωταθλητές Ευρώπης ε!
Mλκ ουτε εσυ να τα βαζες τα λεφτα.
Αυτό κατάλαβες εσύ;
Μακάρι να τους κρατήσετε όλους!
:grin: :grin: :grin:
carheart
20-06-2009, 11:39
Είναι χαζό αυτό το παιδί ρε. Δηλαδή γάμα το NBA, είχε τη δυνατότητα να παίζει με οδηγίες Γιαννάκη ή Μεσίνα, και επέλεξε Γιαννάκη. Το παιδί είναι βλακάκος μεν, ξέρει μπάσκετ δε, και θα μείνει να παίζει με τον λούζερ, δεν βγάζω νόημα.
Για Σάρας σιγά σιγά αρχίζω να ετοιμάζομαι πως δεν =[
Και πολύ θα στεναχωρηθώ, ετοιμάζεται λέει να του κάνει πρόταση γερή η Ρεάλ.
Amnesiac.
20-06-2009, 12:17
Κοίταξα το κινητό μου σήμερα το πρωί και είδα 3 αναπάντητες κλήσεις με ροζ γράμματα. Αμέσως κατάλαβα ποιος ήταν.
Τι θέλατε; Να μου πείτε ότι πίνετε μπύρες και περνάτε γαμάτα ενώ εγώ είμαι κλεισμένος μέσα; Παλιομουνιά.
Stormrider
21-06-2009, 18:00
http://www.gazzetta.gr/content/view/37906/35/
τον θελω τον τουρκο ε
Παιχταράς που μπορεί να το βγάλει και στο ευρωπαικό μπάσκετ.
Entrancemperium
21-06-2009, 21:36
Οφ τόπικ αλλά κάνει ζέστη και βαρεμαι να γράφω αλλού!
28 μύρια δίνει λέει ο Περεθ στο Μεσίνα για μεταγραφές και πρώτη μάλλον θα είναι ο Βελιτσκοβιτς..
Ανατέλλει εποχή Ρεάλ στο μπάσκετ..
Τον Βελίτσκοβιτς τον ήθελα πολύ!
Buddy Lackey
22-06-2009, 10:54
Ο μπουρουσακος κλείνει στο λιμάνι. Τα συγχαρητήριά μας σε όλους, ειδικά όμως στον ίδιο τον γιαννακη, που θα παίρνει 1,7 μύρια το χρόνο (χωρίς τα μπόνους!), 400 χιλιάρικα πάνω από τον Πέκοβιτς και 500 πάνω από τον Μπατίστ δηλαδής. Δεν είναι και λίγο να παίρνεις τόσα λεφτά παραπάνω από τους (αντίστοιχους στη θέση σου) πρωταθλητές Ευρώπης ε!
E nai, giati oi Pekovic kai Batiste odhghsan ton Panathinaiko sthn Eyrwkoupa, mh sou pw oti kanoun kai magka ton Obradovic.
Amnesiac.
22-06-2009, 11:39
λολολολ το αν θα κλείσουν οι Μπουρούσης και Πρίντεζης περίμενες για να κρίνεις τους Αγγελόπουλους;
Να υπενθυμίσω το προφανές, ότι ακόμα και να μην έκλειναν/κλείσουν, το μπάτζετ όπως και νάχει θα είναι το ίδιο ή και μεγαλύτερο από πέρσι. Μιλάμε για 2 παίχτες που παίρναν ψίχουλα σε σχέση με τους άλλους.
Στο μπάσκετ σπάνια υπάρχουν μεταγραφές, το πόσα λεφτά βάζει κάθε ομάδα κρίνεται από τα συμβόλαια των παιχτών.
Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι ο Μπουρούσης δεν ανανέωσε και ότι ο Πρίντεζης θα φύγει, μιλάμε για μια ομάδα που έχει κρατήσει όλα τα υψηλά συμβόλαια (Βούισιτς, Παπαλουκάς, Τσίλντρες, Βασιλόπουλος), συζητά να δώσει δανεικούς κάποιους παίχτες που σημαίνει να πάρει κάποιους άλλους στη θέση τους ενώ αν πάρει και τον Πάρκερ θα του δώσει πολλά παραπάνω απότι έδινε στο Γκριρ.
Κοινώς οι Αγγελόπουλοι και φέτος το 30άρι-35άρι θα το σκάσουν όπως και νάχει, ακόμα κι αν δε κάνουν καμία σοβαρή κίνηση.
Και μετά έρχεται ο Οντονιάν και μιλάει για περαστικούς λολ.
ο γεροχολντεν λεει κανει τον δυσκολο και δεν του φτανει το κλειστο 2ετες 1,5 μυρια το χρονο και ο αγγελοπουλας την ψαχνει για πριτζιονι
Magellan
22-06-2009, 12:23
ε καλυτερα πριτζιονι
Ρε μλκ αμνίζιακ, είπα να πατήσω κανά κουμπί να γελάσουμε, αλλά δεν περίμενα να πατήσω το δικό σου. :-D
Μπαντιλάκη σοβαρή ερώτηση: Νομίζεις ότι ο μπουρουσακος αξίζει να πληρώνεται τόσο περισσότερο από αυτούς τους δυο; Μιλάμε για διαφορές της τάξης του 40% συν ε. Χωρίς να με απασχολεί, κουβέντα καφενείου. Μακάρι όπως είπα να έχετε ίδια ομάδα με φέτος. Εμείς είμαστε ήδη καλύτεροι (στη θεωρία).
Buddy Lackey
22-06-2009, 13:10
Μπαντιλάκη σοβαρή ερώτηση: Νομίζεις ότι ο μπουρουσακος αξίζει να πληρώνεται τόσο περισσότερο από αυτούς τους δυο; Μιλάμε για διαφορές της τάξης του 40% συν ε. Χωρίς να με απασχολεί, κουβέντα καφενείου. Μακάρι όπως είπα να έχετε ίδια ομάδα με φέτος. Εμείς είμαστε ήδη καλύτεροι (στη θεωρία).
Yper-aneta aksizei na plironetai perissotero apo aytous. Dhladh vasei poiou krithriou DEN aksizei na plironetai perissotero?
regularpaul
22-06-2009, 13:30
μπαντιλάκυ αμφισβητεις την προσφορά του Μπατίστ
και κάθομαι τόσο καιρό και λογομαχώ μαζί σου για μπάσκετ?
πάμε και στον αγαπημένο μπλακμεταλλά που το πέταξε πάλι το ωραίο του
και θα μείνει να παίζει με τον λούζερ
Σχολιάζω σε 2 επίπεδα.
1. Λούζερ ο Γιαννάκης? Επειδή έχασε σε 2 (ουσιαστικα 1) χρονιές από τον καλύτερό του Ομπράντοβιτς όλους τους τίτλους. Κι ενώ ο ένας είναι ήδη τόσα χρόνια σε πάγκους μεγάλων ομάδων ενώ ο άλλος ακόμα μαθαίνει (στην πλάτη των γαυρων έστω που έχουν τουλάχιστον λόγο να μιλάνε)? Λούζερ όμως? Ποιος, ο Γιαννάκης? Μιλάμε ότι αν υπάρχουν 4-5 αθλητάνθρωποι στην Ελλάδα που είναι ο ορισμός του winner, 2 από αυτούς είναι ο Γιαννάκης και ο Γκάλης. Οι άνθρωποι έκαναν τέρατα για τα δεδομένα μας και κουβάλησαν στις πλάτες τους ολόκληρο το ελληνικό μπασκετικό οικοδόμημα.
Κι αν μου το ξεχωρίσεις μόνο για το προπονητικό κομμάτι, εδώ είναι το wikipedia, να δούμε την μέχρι τώρα καριέρα του.
Πάμε όμως στο πιο σημαντικό επίπεδο. Άλλη μια φορά έχω διαφωνήσει με τον -θυμίστε μου γιουζερνειμ, τον Παναγιώτη εννοώ-περί λουζερ. Είναι η λέξη που με κάνει να βγάζω αφρούς, γιατί είναι τελείως ξένη στην έννοια του αθλητισμού. Η πρώτη φορά που την άκουσα ήταν για τον Αϊτο Ρενέσες ο οποίος είχε πάει σε 6-7 F4 με την Μπαρτσα αλλά τρόπαιο δεν έπαιρνε. Μιλάμε για εναν προπονητή που κρατούσε διαρκώς μια ομάδα σε πολύ υψηλό επίπεδο αλλά ήταν λουζερ! Βέβαια τω καιρώ εκείνω κάτι Χ''γεωργίου κλπ εμετικοί σπήκερ, ενώ εύκολα χαρακτήριζαν τον Ρενέσες, δεν έβγαζαν μιλιά για τον Ιωαννίδη των 4 συνεχόμενων χαμένων F4. Ας το καναν αν τολμούσαν.
Να τελειώνουμε. Loser κλπ είναι εύκολοι χαρακτηρισμοί για ανθρώπους καλομαθημένους, που δεν έχουν μάθει στα δύσκολα, δεν έχουν μάθει να εκτιμούν την προσπάθεια, δεν έχουν μάθει να σέβονται τον κόπο και την αγωνία του άλλου, και βέβαια αν είσαι ΠΑΟ στο μπάσκετ και μπροστά σου βλέπεις μόνο ΟΣΦΠ και τούμπαλιν, τέτοιες ασκήμιες θα εκτοξεύεις. Αλλά όχι κι εσύ ρε αρχίδα!
jack the ripper
22-06-2009, 14:08
ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΘΕΤΙΚΑ Ο ΛΙΘΟΥΑΝΟΣ ΑΣΟΣ ΣΤΗΝ «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΠΡΟΤΑΣΗ. ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ.- Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι έτοιμος να πει το μεγάλο «ναι» στον Παναθηναϊκό! Σύμφωνα με πληροφορίες εντός των προσεχών ημερών (ίσως και ωρών!) ο «Σάρας» θα απαντήσει θετικά στον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο 1+1 με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν τα 1,6-1,7 εκατομμύρια ευρώ.
Η επιθυμία του Γιασικεβίτσιους να παραμείνει «πράσινος» ήταν αυτή που μέτρησε περισσότερο από όλα, αφού ο Λιθουανός άσος είχε στα χέρια του καλύτερες προτάσεις (Oλυμπιακός;) από αυτή του «τριφυλλιού».
Αξίζει να σημειωθεί ότι με την παραμονή του Γιασικεβίτσιους, ο Παναθηναϊκός κλείνει πιθανότατα το ρόστερ του για τη νέα σεζόν, εκτός αν παρουσιαστεί κάτι εξαιρετικό για τη θέση «4» και πάνω.
Yper-aneta aksizei na plironetai perissotero apo aytous. Dhladh vasei poiou krithriou DEN aksizei na plironetai perissotero?
Και εδώ βλέπουμε γιατί ο γαυρος κάθε χρόνο το καλοκαιράκι είναι καλύτερος από μας και προς την άνοιξη έχει μαζέψει 5-6 πέη.
Ο Σάρας μάθαμε τι έχει στο γόνατο;
Kelldorain
22-06-2009, 15:41
Δεν αξίζει να παίρνει παραπάνω από τον Μπατίστ προφανώς, αλλά έχουμε διαφορετικά οικονομικά μεγέθη σε θέματα μισθών. Ο Παναθηναικός έκανε συνετή και όπως αποδεικνύεται σωστή οικονομική πολιτική, με μοναδικό λάθος το πρώτο συμβόλαιο Γιασικεβίτσιους. Ο Ολυμπιακός όμως έδωσε μεγάλα ποσά σε Βούισιτς, Παπαλουκά (δεν αναφέρω Τσίλντρες, το ποσό για να φέρεις έναν από τους καλύτερους 6ους είναι "λογικό", άσχετα αν τελικα δεν τα άξιζε) και κυρίως έκανε το λάθος με το 1.3 στον Βασιλόπουλο. Οπότε λογικό είναι ο Μπουρούσης να απαιτεί τόσα όπως και οι Αγγελόπουλοι να κάνουν προσπάθεια να διορθώσουν το λάθος τους. Πάντως 2οι ήταν, κυνηγάνε τον πρώτο, λογικό είναι να βάζουν περισσότερα λεφτά, κάτι αντίστοιχο γίνεται στον Παναθηναικό στο ποδόσφαιρο
Buddy Lackey
22-06-2009, 15:51
Και εδώ βλέπουμε γιατί ο γαυρος κάθε χρόνο το καλοκαιράκι είναι καλύτερος από μας και προς την άνοιξη έχει μαζέψει 5-6 πέη.
Kathe xrono kiolas e? Den stamatame to seri. Vouizei o gavrokosmos kathe kalokairi pws eimaste kalyteroi. Kai vasika, lol, entaksi afou ekei itheles na katalhkseis pali, (sta 5- 6 peh) paei kala. Kai o Fwtshs aksizei 1misi mirio to xrono epeidh o Panathinaikos phre 3 koupes.
Buddy Lackey
22-06-2009, 16:16
Δεν αξίζει να παίρνει παραπάνω από τον Μπατίστ προφανώς
Entaksi, tha mou peite dhladh oti o Bouroushs den aksizei ta lefta pou phre epeidh o Batiste pernei ligotera? Ti logikh einai ayth?
Milame gia ton kalytero paikth/prwto scorer (pou epaize kai sxedon monos tou sto teleytaio paixnidi sthn Madrith) omadas epipedou F4, prwto rebounder ths diorganwshs kai isws (yparxei kai o Splitter) ton kalytero center pou paizei sthn Eyrwph ayth th stigmh, kai mou lete oti pairnei polla lefta se sygkrish me ton "an den ginei to teleio pick n roll h' den vrethw monos kato apo to kalathi gia na karfosw, kata 90% petaw touvlo" (ok ta paralew, alla panw - katw etsi einai!).
Τι, δεν είστε καλύτεροι; Αφού από διαιτησία και στο καλάθι χάνετε!
Σου φαίνεται υπερβολικό το ποστ μου, αλλά ο μπουρουσης ΥΠΕΡΑΝΕΤΑ πρέπει να παίρνει 400-500 χιλιάρικα παραπάνω από τον Μπατίστ. Τον Μπατίστ που ήταν πρώτος σκόρερ και ριμπάουντερ της καλύτερης ομάδας της Ευρώπης φέτος.
Εντάξει.
Δεν αξίζει να παίρνει παραπάνω από τον Μπατίστ προφανώς
Entaksi, tha mou peite dhladh oti o Bouroushs den aksizei ta lefta pou phre epeidh o Batiste pernei ligotera? Ti logikh einai ayth?
Um είναι η μόνη λογική που έχει νόημα, με ποιον να τον συγκρίνουμε; Σε σχέση με εναν καθηγητή παίρνει πολλά και με έναν πετρελαιά λίγα.
Καλύτερο σέντερ στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή; Τι λες ρε άθρωπε;
Buddy Lackey
22-06-2009, 17:57
Σου φαίνεται υπερβολικό το ποστ μου, αλλά ο μπουρουσης ΥΠΕΡΑΝΕΤΑ πρέπει να παίρνει 400-500 χιλιάρικα παραπάνω από τον Μπατίστ. Τον Μπατίστ που ήταν πρώτος σκόρερ και ριμπάουντερ της καλύτερης ομάδας της Ευρώπης φέτος
Kalh fash na vazeis san antivaro tous arithmous tou Batiste (pou OLOI fysika ysteroun apo aytous tou Bouroush), ksexnontas omws oti o enas exei apo pisw tou to coach-arisma tou Giannakh kai o allos ayto tou Obradovic. Apo th stigmh pou paradexesai ('h oxi?) pws yparxei xaodhs diafora se ayton ton tomea kai pws o enas einai strathgos/magos klp ('h oxi?) kai o allos exei anisxyro ews anyparkto epithetiko systhma me giourousia ('h oxi?) tote me poia logikh provaineis sthn sygkrish twn pontwn kai twn rebound tous gia na tous sygkrineis san paiktes, les kai yparxei h idia yposthriksh systhmatos,taktikhs kai omadikhs douleias apo pisw? To idio einai na skorarei o Batiste me ena xiliodoulemeno epithetiko systhma sxedon mathimatikis akriveias na ton yposthrizei kai pasadorous na ton taizoun kata syrroh me to na vazei kalathia o Bouroushs me aima kai idrwta (des prwto fetino teliko) ? Gia na mhn to pame se pio apla themata sygkrishs (epithetikos plouralismos, thaymasta ews spania prosonta gia center klp).
Gia na to poume apla, o men Bouroushs vazei ta perissotera kalathia me tarxidia tou enw o Batiste me tarxidia tou Obradovic (eniote kai tou Jasikevicius). O men gamaei perissotero giati exei trelles atomikes ikanothtes, o allos perissotero logo ikanothtwn/douleias synolou kai omadas. Kai o Bouroushs pairnei perissotera lefta apo ton Batiste giati o Olympiakos xrostaei kyriws se ayton thn opoia epitiximenh poreia sthn Eyrwph fetos, o Panathinaikos apo thn allh xrostaei perissotera ston Obradovic apo opoiondhpote paikth (eidika fetos). Ola ta ypoloipa peri ths aksias tou symvolaiou tou Bouroush einai profanh (ependysh sto mellon, ktisimo kormou omadas klp).
Um είναι η μόνη λογική που έχει νόημα, με ποιον να τον συγκρίνουμε;
Me ton Fwtsh pou pairnei 1misi gia paradeigma pou symfwna me ayto, o Bouroushs tha eprepe na pairnei 2misi (kai o Batiste 3 lol).
Καλύτερο σέντερ στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή; Τι λες ρε άθρωπε;
Eipa isws, giati yparxei kai o Splitter.
Πριν σταματήσω τον παραλογισμό, ο Πέκοβιτς που τα βάζει στο 1 εναντίον 1 και έχει 90% στις βολές και τρέχει και στον αιφνιδιασμό (όλα αυτά δεν έχουν πολύ να κάνουν με τον Ζέλικο, πέρα από το ότι τον βελτιώνει στις προπονήσεις) και γενικά είναι ο καλύτερος επιθετικός ψηλός, κι αυτός ΥΠΕΡΑΝΕΤΑ τα μισά απο τον γιαννη;
Buddy Lackey
22-06-2009, 19:21
Πριν σταματήσω τον παραλογισμό, ο Πέκοβιτς που τα βάζει στο 1 εναντίον 1 και έχει 90% στις βολές και τρέχει και στον αιφνιδιασμό (όλα αυτά δεν έχουν πολύ να κάνουν με τον Ζέλικο, πέρα από το ότι τον βελτιώνει στις προπονήσεις) και γενικά είναι ο καλύτερος επιθετικός ψηλός, κι αυτός ΥΠΕΡΑΝΕΤΑ τα μισά απο τον γιαννη;
Logw olwn twn parapanw einai kalyteros epithetikos pshlos apo enan pou kai trexei pio grhgora kai einai pio eyeliktos genika, exei shoot (den lew kalytero giati o allos den exei kan), varaei triponta, einai pio dhmiourgikos kai exei ekplhktika megalytero repertorio kinhsewn? Gia na mhn pame thn syzhthsh peran tou "epithetikos" kai se vasika themata gia center, opws to rebound pou ok gelame.
O kalyteros epithetikos pshlos, loipon, epeidh kserei ta vasika + oti exei kalo pososto stis voles gia center (kai oxi to kalytero gia center, ase pou ama den to eixe ayto oi pontoi tou tha meionontousan arketa mias kai vazei para pollous me voles)? Ta 1 enantion 1 pou les, einai h meiopshfia twn pontwn tou, sta perissotera kalathia einai asteio to pws vgenei monos tou fatsa me to kalathi, san se proponhsh (nai kserei na ksemarkaretai gamw, ayto nai) kai fysika kai sthn periptwsh tou isxyoun kai osa eipa gia ton Batiste se megalo vathmo peri epithetikou systhmatos. Kai ase ton "Bourousako", kalyteros epithetikos pshlos apo ton Splitter? Apo ton Lavrinovic? Apo ton Andersen?
Loipon gia na to lhksoume edw, o Bourousis phre ta lefta pou phre epeidh PROSFEREI sthn omada tou ta panta ola, vasei aytou phre osa tou aksizoun (kata ton Messina aksize polla perissotera vevaia, alla ti na kserei aytos e).
Το γεγονός ότι οι παίκτες του ΠΑΟ είναι μέλη μιας τρομερά δουλεμένης μηχανής που τους επιτρέπει να βάζουν τα καλαθάκια σα σε προπόνηση, δε σημαίνει ότι δεν έχουν τις ικανότητες να τα βάλουν και αλλιώς. Ο Πέκοβιτς βγήκε καλύτερος σέντερ αν θυμάμαι καλά της Εβρολίγκας όταν έπαιζε στην Παρτιζάν. Δηλαδή ξαφνικά όλοι στον ΠΑΟ είναι ρολίστες που δεν μπορούν να κάνουν και πολλά αλλά έχουν το Ζέλικο και τους ξελασπώνει; Αστειότητες.
Δημιουργικός; Δηλαδή τι κάνει, δίνει ασίστ; Μια στο ματς; Ο Πέκοβιτς δίνει το μισό περιφερειακό σουτ του ΠΑΟ, αφού αναγκάζεται όλη η αντίπαλη ομάδα να τον παίζει και μένει ανοιχτή η περιφέρεια. Αυτό είναι το μόνο δημιουργικό που θέλεις από τον σέντερ σου. Και ναι στα 1 εναντίων 1 έχει τον οποιονδήποτε που τον μαρκάρει και όσες ομάδες αποφάσισαν να τον αφήσουν έτσι τους έριξε 20ρες (οι άλλες με τα double team και το ξυλο τις φάγανε από τα παιδιά στην περιφέρεια που λέγαμε και τις βολές). Ο ψηλός έχει ρόλο και ο Πέκοβιτς τον εκτελέι ΑΨΟΓΑ. Ε μπορεί να μην τριπλάρει σαν τον μπουρουση, τι να κάνουμε! Αν και για το τρέξιμο δεν ξέρω, ο Πέκοβιτς έχει τελειώσει πάρα πολλούς αιφνιδιασμούς, δεν είμαι σίγουρος πόσους έχει ο μπουρουσης.
Ξέρει τα βασικά; Τα ξέρει τέλεια.
Ο γιαννακης (οχι ο μπουρουσακος, ο προπονητης σας) πρέπει να είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ για να μην μπορεί να δείξει αυτή η παικτούρα στον Πέκοβιτς και τον Μπατίστ τη διαφορά κλάσης.
Κλείνοντας να πω ότι στον ΠΑΟ δε θα ήταν βασικός. Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
Buddy Lackey
22-06-2009, 20:46
Το γεγονός ότι οι παίκτες του ΠΑΟ είναι μέλη μιας τρομερά δουλεμένης μηχανής που τους επιτρέπει να βάζουν τα καλαθάκια σα σε προπόνηση, δε σημαίνει ότι δεν έχουν τις ικανότητες να τα βάλουν και αλλιώς.
To "alliws" fanhke propersi sthn Eyrwph? 'H fetos otan meta thn Procom ekraze o Obradovic gia to oti den kanoun oti tous leei? Epeidh loipon to "alliws" gia fetos einai entelws ypothetiko kai epeidh diaforoi vazeloi fetos elegan ton Obradovic "kollhmeno", tis perissoteres fores pou arketoi paiktes tou vazelou pane na ta baloun "alliws" tote exoume panigiria kai touvla (eidika gia tous Batiste kai Pekovic). Gia ayto kai den prospathoun kan gia ayto.
Ο Πέκοβιτς βγήκε καλύτερος σέντερ αν θυμάμαι καλά της Εβρολίγκας όταν έπαιζε στην Παρτιζάν. Δηλαδή ξαφνικά όλοι στον ΠΑΟ είναι ρολίστες που δεν μπορούν να κάνουν και πολλά αλλά έχουν το Ζέλικο και τους ξελασπώνει; Αστειότητες.
Sth deyterh pentada vghke, to idio me ton Halperin. Ti eidous diaxeirhsh egine ston ena kai ti ston allo to kseroume poly kala kai paizei terastio rolo sthn apodosh tous. Kai sigoura kaneis den eipe pws o Obradovic kselasponei tous paiktes, omws (p.x.) otan ftiaxnei mia omada pou kanei episthmh thn extra pasa se anoixto paikth, e tha pw perissotero mpravo sthn eksairetikh omadikh leitourgia para ston allo (Nicolas px) pou apla ekane to xreos tou na valei to anoixto triponto. Kai mias kai eipame tis magikes lekseis "anoixto triponto", toses fores pou o Olympiakos exei xasei logw aytwn, einai 'h den einai ypefthinos o Obradovic kata kyrio logo (kai fysika kai o proponhths tou gavrou pou den antidra sosta) ?
Δημιουργικός; Δηλαδή τι κάνει, δίνει ασίστ; Μια στο ματς; Ο Πέκοβιτς δίνει το μισό περιφερειακό σουτ του ΠΑΟ, αφού αναγκάζεται όλη η αντίπαλη ομάδα να τον παίζει και μένει ανοιχτή η περιφέρεια. Αυτό είναι το μόνο δημιουργικό που θέλεις από τον σέντερ σου.
Kollhses sto "dhmiourgikos" kai esvises ola ta ypoloipa. An o Pekovic edine to miso perifereiako sout, opws les, tote tha eixe gamithei stis assist enw tis exei metrimenes sta daxtila (o Bourousakos exei perissoteres kai pio eksypnes/me logikh playmaker, epeidh to aneferes dhladh), ara ayto pou les apla den isxyei.
Και ναι στα 1 εναντίων 1 έχει τον οποιονδήποτε που τον μαρκάρει και όσες ομάδες αποφάσισαν να τον αφήσουν έτσι τους έριξε 20ρες (οι άλλες με τα double team και το ξυλο τις φάγανε από τα παιδιά στην περιφέρεια που λέγαμε και τις βολές).
Poies 20ares re gamwto, 2-3? Ton opoiondhpote? Vre ama den vgei apsoga to systhma tha anagkastei na kanei apokleistika hook sto tablo kai o theos voithos.
Ο ψηλός έχει ρόλο και ο Πέκοβιτς τον εκτελέι ΑΨΟΓΑ. Ε μπορεί να μην τριπλάρει σαν τον μπουρουση, τι να κάνουμε! Αν και για το τρέξιμο δεν ξέρω, ο Πέκοβιτς έχει τελειώσει πάρα πολλούς αιφνιδιασμούς, δεν είμαι σίγουρος πόσους έχει ο μπουρουσης.
Ξέρει τα βασικά; Τα ξέρει τέλεια.
Teleia oxi, poly kala nai. Epishs nai o Bouroushs apla ntrimplarei kalytera, mono ayto. Ta vasika perilamvanoun to na mathei na pairnei rebound, giati den nomizw na sas ftaiei toso pia kapoio provlhma sto block out gia ayto.
Ο γιαννακης (οχι ο μπουρουσακος, ο προπονητης σας) πρέπει να είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ για να μην μπορεί να δείξει αυτή η παικτούρα στον Πέκοβιτς και τον Μπατίστ τη διαφορά κλάσης.
H pio swsth leksh gia ton Giannakh einai apeiros kai nai, kata genikh omologia exei provlhma sthn diaxeirish ylikou. Mhn pame twra se analyseis tou giati den isxyei ayto to "na deiksei o enas paikths ston allo" me synexes allages markarismatwn klp, ase pou den krineis etsi dio paiktes, les kai paizoun mono.
Κλείνοντας να πω ότι στον ΠΑΟ δε θα ήταν βασικός. Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
Bourousis wept. Kai ston Olympiako apo ton pagko erxotan pou kai pou.
pitchfork
22-06-2009, 20:50
γαμώ το γάβρο
Entrancemperium
22-06-2009, 21:15
Ρε συ Μαντη-λακη μα έλεος, είναι καλοκαιράκι και ιδρώνεις να βρεις επιχειρήματα του καραπούτσου, που ούτε ας πούμε γραφικοί γαύροι γιούζερζ του φόρουμ δε θα διανοούνταν να σκεφτούν, πόσο μάλλον να γράψουν;
Χαρά στο κουράγιο σου ρε μπαγάσα! :thumbsup:
Buddy Lackey
22-06-2009, 21:25
Eyxaristw file! :thumbsup:
Entrancemperium
22-06-2009, 21:57
Παρακαλώ φίλε ! :thumbsup:
Death MD
23-06-2009, 14:02
το γεγονος οτι συγκρινουμε ενα 3αρο 4σαρι που ο ζελικο το εκανε σεντερ με ενα ΚΛΑΣΣΙΚΟ 5ΑΡΙ βεβαια μην το λαβετε υποψην σας ..
τεσπα...αστε τους αστειους να δινουν τρελλα γκαφρα για μπουρουσοπριντεζηδες και να φερνουν κανα αμερικανακι απ τα κολλεγια και να το κανουν κροισο.
η συγκριση πεκοβιτς με μπουρουση μονο γελιο προκαλει..
τιποτε αλλο.
Η εικόνα του Μπατίστ να παίζει 3άρι μόνο κλάμα προκαλεί.
Απ το γέλιο.
Συνεχίστε.
Ήταν πιο αδύνατος πριν αρχίσει τα ιμάμ εδώ. :-D
Psilocybe tea
23-06-2009, 18:20
Απ το γέλιο.
Συνεχίστε.
to oti soutarei kalytera triponta apo to sapaki sas -> klama mexri dakrywn.
Mitsmann
23-06-2009, 18:30
το να λες τον Τσιλντρεςς "σαπακι" επειδη ας πουμε τον πηρε ο ολυμπιακος και παιζει στους gayρους, δειχνει απλα οτι εισαι ασχετος, κομπλεξας η και τα 2.
Απ το γέλιο.
Συνεχίστε.
to oti soutarei kalytera triponta apo to sapaki sas -> klama mexri dakrywn.
Μαζί σου (στο οτι έχει καλύτερο σουτ, όχι ότι είναι σαπάκι)
καπως το στρωσε το σουτ ο τσιλντ...κ μπορει να το κανει καλο απο μεση αποσταση.
μην τον υποτιματε..ειναι φοβερος παιχτης...αλλα αλλιως εμαθε κ αλλιως θελανε μερικοι
να παιξει! κ ειναι κ δουλευταρας..
η συγκριση με μπατιστ ειναι ατυχη..κ αν ο μπατιστ επαιζε νβα τι θεσει θα παιζε νομιζετε
3-4?..απλα αντιστοιχα θε πρεπε να δουλεψει...πως εγινε 4-5 φοβερο? ετσι θα γινοταν κ
καλο 3αρι πιστευω!
Δεν έχει σημασία σε τι θέση παίζει, αφού έχει τον Ζέλικο που τον κάνει μάγκα. Και πλέη μέηκερ θα γαμούσε με τα συστήματα του Σέρβου.
Α έτσι εξηγείται τελικά! Δε μπαίνουν οι Αγγελόπουλοι με πολλά λεφτά στη μπάλα! Είπα κι εγώ, τόσο λάθος έκανα;
http://www.gazzetta.gr/content/view/38719/2/
Mitsmann
29-06-2009, 23:21
το σαητ που ανηκει στον τρομπα, μας ενημερωνει για τις διαθεσεις των αγγελοπουλαιων.
Λέει επίσης ότι χτυπάτε Vieira.
freak brother
29-06-2009, 23:43
ο γαυρος παιρνει για σεντερ την σειρουλα μου τον Γλυνιαδακη!
μπραβο,πουλήσατε τον καλυτερο σας παιχτη(imo) στην μαλαγα
Magellan
01-07-2009, 20:44
ε δεν τον πουλησαμε ακριβως
και δεν πηρε και πολλα περισσοτερα αποσα του προσφεραν οι δικοι μας
polla parapanw pire...einai liga 200-300 xiliarika?
Ο "Πρι" πρόκειται να εισπράξει κάτι περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο, ενώ η συμφωνία του θα έχει κατά πάσα πιθανότητα διετή διάρκεια. Ο Ολυμπιακός στις διαπραγματεύσεις του με τον παίκτη δεν πέρασε ποτέ τις 800.000 ευρώ, τη στιγμή που ο ατζέντης του παίκτη και ο ίδιος ο αθλητής είχαν θέσει ως βάση το εκατομμύριο.
Magellan
01-07-2009, 20:51
στο contra εγραφε
Ο Ελληνας φόργουορντ θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια με την ισπανική ομάδα και με μία πρώτη ματιά εξάγεται το συμπέρασμα ότι κατάφερε να πάρει λίγα περισσότερα χρήματα από αυτά που του πρόσφερε ο Ολυμπιακός για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.
τεσπα
και γω ηθελα να τον κρατησουμε
Amnesiac.
01-07-2009, 21:08
Ε όταν είσαι 24-25 και επιλέγεις τα 200-300 χιλιάρικα παραπάνω για να βρεθείς σε μια ισπανική ομάδα χωρίς κανένα απολύτως στόχο στη ζωή της, μπορούμε να πούμε ότι είσαι μαλάκας.
Κρίμα, πάντως συμφωνώ με κάτι που διάβαζα κάπου : δεν έχεις πάρει ούτε ένα τίτλο, δεν είσαι και κανας παίχτης βαρόμετρο για την ομάδα, ε είναι λίγο ντροπή να ζητάς όσα ο Γκαλέττι στο ποδόσφαιρο.
Γενικά αν και δε μαρέσει που χάνουμε παίχτες, ίσως να βγει σε καλό στην ομάδα να σταματήσουν να πετάνε λεφτά εδώ κι εκεί οι Αγγελόπουλοι. Ας κερδίσουν κάτι οι παίχτες και ας πάρουν γαμώ τα μπόνους δε λέω.
hvilelos?
01-07-2009, 21:36
Λες και τα γελοια ουρανοκατεβατα ανοιγματα των αγγελοπουλων,τα εκτος πασης οικονομικης και διαχειριστικης λογικης επαγγελματικης ομαδας,δεν ειναι πατημα για παιδακια οπως ο πριντεζης να απαιτουν εξισου γελοια συμβολαια.Mε αλλα λογια,καλωσοριστε και την αναποδη πλευρα της ανεμελης σπαταλης
Αμ για το αλλο δε.Η ουνικαχα μαλαγα χωρις κανενα στοχο στη ζωη της?Η τριτη ομαδα της acb?orly?
Ο στοχος για εναν παικτη οπως ο πριντεζακος που θελει να ψηθει σε υψηλοτερο ανταγωνισμο για να διεκδικισει μια ευκαιρια στο τοροντο ποιος ειναι δηλαδη,το παραπληγικο ελληνικο πρωταθλημα των 2 αγωνων με τον παο?ταουγκρες ή μαρουσι?ρικυ ρουμπιο ή γιαννης γκαγκαλουδης?παλαου μπλαουγκρανα ή βενετοκλειο?γιαννακης ή ρενεσες?
Να νιωθουμε σιγα σιγα,η ακραια υποβαθμιση αυτο του πραγματος που καποτε θεωρουνταν καλυτερη λιγκα της ευρωπης θα αρχισει ναχει τετοιες παραπλευρες απωλειες.Μην πτοειστε,οσο τα αφεντικα το φυσανε και οσο ειναι καλα οι καθε παρτιζαν αυτου του κοσμου και 2-3 ξεπεσμενα αμερικανακια θα υπαρχει λογος να ανοιγει το tv τα βραδια του μεσοβδομαδου.Αλλα για τα εδω,αφηστε.Point of no return
pitchfork
01-07-2009, 21:40
κρίμα που έφυγε ο αστείος, αυτοαποκαλούμενος μπασκετμπολίστας πρίντεζης.
Με αυτόν στον πελάτη είχαμε περισσότερες πιθανότητες να τον ξαναξεφτιλίσουμε του χρόνου.
Το καλό είναι ότι αδυνατίζει ένας ικανός αντίπαλος από την Ισπανία.
ασε τις μαλακιες και κοιτα που παει ο ερασιτεχνης
pitchfork
01-07-2009, 23:32
Τα βλέπω αλλά τι σχέση έχει αυτό που λες με τοι τόπικ (και με το φόρουμ) ?
gia mena kalutera nba nanevasei k to kase tou k to epipedo tou genika..
alla reneses kalutera apo giannaki...kalutero prwtathlima ti na kanoume twra...
k einai kalos paixtis paidia...ntaksei den kanei ti diaora akoma..alla exei elpides.
Stormrider
02-07-2009, 03:51
για μενα ο πριτεζης επρεπε να μείνει . ηταν απο τους πιο σταθερούς παίχτες φετος στον ολυμπιακο και το άξιζε . ισως και τα 200 χιλιάρικα παραπάνω που λενε μερικοί .
IjbL1ystla4
SPqLnsw28b0
και για να μην ξεχνιόμαστε
HdHUk4hsfqE
warlord mkII
02-07-2009, 08:19
(για το 3ο βιντεο)Χα, ειναι πιο επιτυχημενος τραγουδιστης απο μπασκετμπολιστας.
Εσυ εισαι ο παλιος κλασικος σαλιγκαρος?
Το ΜΚΙΙ τι σημαινει, την ειδες Baraka?
http://images2.wikia.nocookie.net/mk/images/a/a2/Baraka-mk2-fix.gif
Ωραιο αυτο το τζιφακι τελικα, θα κοτσαρω καποιον στην υπογραφη μου, αρκει να αποφασισω ποιος ειναι ο αγαπημενος μου. Ισως Kabal.
warlord mkII
02-07-2009, 09:25
Το ΜΚΙΙ τι σημαινει, την ειδες Baraka?
ειναι σαν τους ντιπ περπολ.
τι σαλίγκαρος ρε. τριπλ κραουν και δεν εκανα ποστ!
Ειχε σχεδον καυσωνα εκεινες τις μερες, γι αυτο μαλλον :!:
warlord mkII
02-07-2009, 09:53
εβρεξε σπερμα ομως!!
http://www.letslearnlinux.com/suseblog/2007-05-30/ass.JPG
Stormrider
15-07-2009, 16:15
JyxfEKSrKjQ
agCK6i0OzDQ
wg-9y_Z7jEM
1nRS9YnaV6I
Za1pQXYE4uY
BuWqluTCSc4
το κσερουμε πως δεν θα ερθει .
και να ερθει με κοουτς γιαννακη θα παιζει 2,1 λεπτα-θα κραταει
τη μπαλα 24 δευτερολεπτα και δεν θα μπορει να παρει πανω απο 2 σουτ γιατι προεχει η αμυνα και η υπομονη..............:moutza:
Λες και τα γελοια ουρανοκατεβατα ανοιγματα των αγγελοπουλων,τα εκτος πασης οικονομικης και διαχειριστικης λογικης επαγγελματικης ομαδας,δεν ειναι πατημα για παιδακια οπως ο πριντεζης να απαιτουν εξισου γελοια συμβολαια.Mε αλλα λογια,καλωσοριστε και την αναποδη πλευρα της ανεμελης σπαταλης
Αμ για το αλλο δε.Η ουνικαχα μαλαγα χωρις κανενα στοχο στη ζωη της?Η τριτη ομαδα της acb?orly?
Ο στοχος για εναν παικτη οπως ο πριντεζακος που θελει να ψηθει σε υψηλοτερο ανταγωνισμο για να διεκδικισει μια ευκαιρια στο τοροντο ποιος ειναι δηλαδη,το παραπληγικο ελληνικο πρωταθλημα των 2 αγωνων με τον παο?ταουγκρες ή μαρουσι?ρικυ ρουμπιο ή γιαννης γκαγκαλουδης?παλαου μπλαουγκρανα ή βενετοκλειο?γιαννακης ή ρενεσες?
Να νιωθουμε σιγα σιγα,η ακραια υποβαθμιση αυτο του πραγματος που καποτε θεωρουνταν καλυτερη λιγκα της ευρωπης θα αρχισει ναχει τετοιες παραπλευρες απωλειες.Μην πτοειστε,οσο τα αφεντικα το φυσανε και οσο ειναι καλα οι καθε παρτιζαν αυτου του κοσμου και 2-3 ξεπεσμενα αμερικανακια θα υπαρχει λογος να ανοιγει το tv τα βραδια του μεσοβδομαδου.Αλλα για τα εδω,αφηστε.Point of no return
Ισχύουν.
o crypto nate tokane gia na anevasei ta lefta tou sto nba...
lepon: prin meres edw patra eixe ena camp pou kanei o xristopoulos(proponitits A1) k
eixan ferei ton gerson(pini-pini) o opoios elege apton pao exasa xwris to budget tou giannaki
apo mia tapa sto lay up k 1 lathos pasa se kathe mats...k den exasa me 15 i 30 pontous kamia fora...
alla me ediwksan :P theos!
Kelldorain
18-07-2009, 00:30
"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Τόμας Κελάτι. Ο Αμερικανός γκαρντ θα φορά την "ερυθρόλευκη" φανέλα για τα επόμενα δυο χρόνια".
δεν τον θυμάμαι , αλλά τα ποσοστά , με εξαίρεση τα πολύ υψηλά στα τρίποντα, δεν φαίνονται κάτι το ιδιαίτερο. Πιάνει θέση αμερικάνου πάντως
(in b4 kelati-pelati)
Ο Νίκος Χατζηβρέττας μετά τις εξελίξεις που έφεραν το διαζύγιο του με τους πράσινους εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου , στους συμπαίκτες μου, στο γυμναστή, στο σταφ, στη διοίκηση και στον κόσμο της ομάδας για όσα μου πρόσφεραν και την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα έξι χρόνια. Έκλεισε ένας κύκλος της μπασκετικής μου πορείας και φεύγω με τη βαλίτσα γεμάτη από χαρές, τίτλους, επιτυχίες, δυνατές συγκινήσεις και όμορφα συναισθήματα. Αυτά τα έξι χρόνια θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ, Νίκος Χατζηβρέττας».
:-( :-( :-( :-( :-(
fandango
18-07-2009, 16:35
μεγάλη απώλεια.
Tyler_Durden
18-07-2009, 16:38
krima.megalo respect ston theouli.
ki emeis se eyxaristoume mastora
Από τους αγαπημένους μου παίκτες έβερ.
pitchfork
18-07-2009, 23:11
Περιμένω πως και πως να μας έρθει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος για να τον αποθεώσω και να τον ευχαριστήσω προσωπικά σφίγγοντάς του το χέρι.
Καλή σου τύχη ΜΑΓΚΑ.
Όταν συμβεί αυτό θα είμαι μέσα σίγουρα.
freak brother
19-07-2009, 04:10
:sad:
LOL
carheart
19-07-2009, 18:51
LOL
σε κανόνισε ωραία όμως φέτος, μην γελάς με κεφαλαία, βάλε μικρό λολ, με δύο τελείες, τέτοιο :
lol..
εχεις δικιο.....
και εμενα οι αγαπημενοι μου ειναι ο χατζηβρεττας ο πετροβιτς ο τζορνταν και ο
μπακατσιας:moutza:
carheart
19-07-2009, 19:13
Άλλο αγαπημένος, άλλο καλύτερος χαζέ τζιτζι.
Ο Χατζηβρέττας είχε φοβερή προσφορά, είχε δεχτεί το ρόλο της μικρής συμμετοχής ενώ είχε περισσότερα να δώσει, ποτέ δεν έκανε άσχημο ματς, καλό παιδί, ψυχάρα δοσμένη στην ομάδα.
Ο Λάκοβιτς ίσως ήταν καλύτερος παίχτης!
Τα έχουμε ξαναπεί, ψάχτε εσείς τον επόμενο παικταρά Πελάτι (χοχοχο), εμείς θα χτίζουμε ομάδες με Χατζηβρέττες για να γελάτε και λίγο όσο μας ρουφάτε.
Tispanagias tamatia
19-07-2009, 19:27
Ο Νίκος Χατζηβρέττας που το Σάββατο έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό ετοιμάζει τα πράγματα του για να μετακομίσει και πάλι στη Θεσσαλονίκη. Ο έμπειρος γκαρντ δεν θα μείνει για πολύ καιρό στο ταμείο ανεργίας, καθώς φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Αρη.
Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο Χατζηβρέττας την επόμενη σεζόν θα ανήκει στους "κίτρινους" με τους οποίος θα προσπαθήσει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή είναι, ο διεθνής άσος να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να βάλει την υπογραφεί του στο συμβόλαιο.
Μαρέσει. (:
SpiritCrusher
19-07-2009, 19:28
Εμ έπεσε η Ομάδα στην Α2, οπότε σιγά μην ξαναβρείτε Χατζηβρέττες, Διαμαντίδηδες κτλ. :!:
Ο Λάκοβιτς ίσως ήταν καλύτερος παίχτης!
:ba:
o xatzivrettas eixe asillipto brwmoxero prin ma8ei na paizei amina.
mporei na lew kai malakies alla an itan servos isws eixe alli poreia.
((apo xtes ais8anomai mcintyre sto bazelo, ki as min exei akoustei tipota))
Άλλη πορεία; Δε νομίζω να μπορούσε να έχει καλύτερη καριέρα από αυτή που έκανε, στον ΠΑΟ έπαιξε, την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Εκτός αν εννοείς να είχε πιο πολύ χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟ, που είναι άδικο, αφού ο Ζέλικο δεν έχει δείξει να έχει πρόβλημα να βάζει τους Έλληνες να παίζουν.
Εκτός από όλα αυτά που είπαμε (που αρκούν για να κάνουν τον Χατζηβρέττα μεγάλο), ισχύει ότι είναι καλός σκόρερ. Δηλαδή όταν ήταν μέσα "για να παίξει καλή άμυνα" και η μπάλα κατέληγε σε αυτόν στο τέλος της επίθεσης, δεν τράβαγες τα μαλλιά σου που πήρε το σουτ. Ούτε καθυστερούσε τη μπάλα ξέρωγω. Ένας παίκτης που δεν σκοράρει μόνος του είναι τεράστιο μειον σε μια ομάδα, ειδικά στα γκαρντ. Είδαμε τι έγινε με τον συμπαθέστατο κατατάλλα αμερικανό του γαυρου που τον αφήναμε να σουτάρει τριποντάκια.
Death MD
19-07-2009, 23:34
γιατι χτες ακουσα στο σπορφμ οτι 90% σισκα ξαναγυρναει?
Θα ήταν μια καλή μεταγραφή. :razz:
Έφυγε και ο Σάκοτα, υπάρχει κενό!
gia to xrono simmetoxis elega, ton kselaspwse polles fores to zeliko (se anti8esi me to lakovic) kai itan panta poly sta8eros.
kaka paixnidia 8imamai na kane mono me tin e8niki alla ta 8imamai toso amidra, se va8mo pou amfivallw kiolas.
pitchfork
20-07-2009, 00:49
Odonian την επόμενη φορά που θα αποφασίσεις να γουστάρεις κάποιο παίκτη μη ξεχάσεις ρε συ να ρωτήσεις πρώτα εδώ μέσα το βλαμμένο πελάτη
χα να τος και o spreeder
παντως καταληξαμε οτι ο λακοβιτς ειναι ΙΣΩΣ καλυτερος παιχτης του σοκοφρετα:-?
carheart
20-07-2009, 16:37
νομίζω δεν θα ήμουν ιδιαίτερα καλά με τον εαυτό μου αν κατέληγα σε οποιοδήποτε κοινό συμπέρασμα μαζί σου, αλλά μην το πάρεις προσωπικά!
Το σήριαλ τελείωσε και ευτυχώς για τις δύο πλευρές με καλό τέλος, αφού ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποφάσισε τα μεσάνυχτα της Τρίτης να συνεχίσει και -λογικά- να τελειώσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Με 1+1 χρόνια θα υπογράψει συμβόλαιο ο Λιθουανός άσος.
Πάνω από ένα μήνα διαπραγματεύσεις χρειάστηκαν για να συνεχιστεί αυτή η σχέση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Λιθουανός εξάντλησε σχεδόν κάθε χρονικό περιθώριο, αλλά εν τέλει θα παραμείνει στους πράσινους αφού συμφώνησε για τα επόμενα δύο χρόνια.
Οι απολαβές του "Σάρας" θα είναι λίγο πάνω από 1.500.000 ευρώ, που σημαίνει ότι οι πράσινοι είναι κερδισμένοι του οικονομικού deal, που τράβηξε για πάρα πολύ καιρό. Έτσι, η περιφέρεια του Παναθηναϊκού θα έχει τους Σάρας, Νίκολας, Σπανούλη, Διαμαντίδη, Τέπιτς, Καλάθη και Περπέρογλου και μόνο η απουσία του Χατζηβρέττα θα κάνει τη διαφορά.
τα λεφτα που ζηταγε και κλειστο συμβολαιο δεν τα εβρισκε πουθενα
σωστη κινηση του ζελε να τον κρατησει,μπορει να κανει μετρια χρονια αλλα στα παιχνιδια που πρεπει θα φορτσαρει
στα δικας μας τρελο γελιο αφου σε περιπτωση που στραβωσει και του μακινταιρ
εξεταζεται ο μαρκους γουιλιαμς που την προγ. χρονια επαιξε στο γαματο πρωταθλημα του πουρτο ρικο και ειχει αποκλειστει στο κολεγιο του επειδη πουλαγε κλεμμενα λαπτοπ:dfinger:
carheart
22-07-2009, 17:43
=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
sarunas slayer of the gods και τέτοια.
GuardianOfIvorytower
23-07-2009, 11:44
χαχαχα
Εμ έπεσε η Ομάδα στην Α2, οπότε σιγά μην ξαναβρείτε Χατζηβρέττες, Διαμαντίδηδες κτλ. :!:
και θα μεινεις για καμια 10ετια ακομα εκει κωλογρια
ντικουδης-χατζηβρετας ωραιοι για αρχη, αντε μπας και ζεσταθει λιγο ο κοσμος με το κατακαημενο μπασκετ
carheart
24-07-2009, 14:01
Έλα, φέρτε πίσω τον Χατζηβρέττα. Τον Ντικούδη κρατήστε τον, θα χετε να λέτε πως έριξε και τάπα στον Τιμ Ντάνκαν.
θα παρετε ΤΣΑΛΔΑΡΗ,θετικο παντως πως ο χατζηβρετας ενω ειναι γνωστο αριανακι δεν αρχισε τα γνωστα σαλιαρισματα που κανουν ολοι οταν ερχονται στον ΑΡΗ
SpiritCrusher
24-07-2009, 14:04
και θα μεινεις για καμια 10ετια ακομα εκει κωλογρια
Σαλίγκαρος;
Γι αυτό και δε θα δείτε σοβαρούς παίχτες να πάρετε :!: Άσε που θα είμαι οκ, θα γελάω με τις τραγελαφικότητες σας. Μας πήρατε και την αλεπού των πάγκων, τον Χαρούλη για βοηθό, τρομάρα σας.
τραγελαφικοτητα?
τα δικα σου τα χαιρια τα ειδες? που μαλλον θα δηλωσουν αδυναμια η ολυμπια και ο ηλυσιακος και θα παρει την θεση τους η Δαφνη και η νεοσυστατη καε ΗΡΑΚΛΗΣ-ΗΜΙΘΕΟΣ (:rofl:).Απο τον θρασερ θα μαθεις μπαλιτσα
εντιτ: και λιγα με τον μαρκοπουλα,στις ιδιες ταβερνες τα τσουζουμε
θα παρετε ΤΣΑΛΔΑΡΗ,θετικο παντως πως ο χατζηβρετας ενω ειναι γνωστο αριανακι δεν αρχισε τα γνωστα σαλιαρισματα που κανουν ολοι οταν ερχονται στον ΑΡΗ
Ούτε σε μας πούλησε ποτέ Παναθηναικοφροσύνη. Γαμώ τα παιδιά ρε.
SpiritCrusher
24-07-2009, 15:13
τραγελαφικοτητα?
Ε ναι, τι ήταν πχ οι αγώνες με το Μαρούσι στα play-off; Για πες μας την άποψη σου.
τα δικα σου τα χαιρια τα ειδες? που μαλλον θα δηλωσουν αδυναμια η ολυμπια και ο ηλυσιακος και θα παρει την θεση τους η Δαφνη και η νεοσυστατη καε ΗΡΑΚΛΗΣ-ΗΜΙΘΕΟΣ (:rofl:).Απο τον θρασερ θα μαθεις μπαλιτσα
Τι λες ρε μπαμπουίνε της Σιβηρικής στέπας, χέστηκα για το αν θα ανέβουν έτσι σκατά όπως τα έχουν κάνει με τα οικονομικά της ΚΑΕ. Ας τα φτιάξουν πρώτα και μετά βλέπουμε.
εντιτ: και λιγα με τον μαρκοπουλα,στις ιδιες ταβερνες τα τσουζουμε
Αυτό δεν παει να πει πως δεν είναι άμπαλος :P Που συχνάζει η αλεπού;
την πρωτη φορα που αποκλειστηκαμε περσι απο το μαρουσι,ειπα ενταξει γινονται αυτα και μια φορα στα 100 χρονια,παμε δυνατα για του χρονου.
Μετα απο το περσινο ομως κλαρινο,παραδεχτηκα οτι ειμαστε καθυστερημενοι,οχι οτι ειχαμε καμια υπερομαδαρα σε σχεση με το μαρουσι,αλλα δυο χρονιες συνεχομενες ρε πουστη με αβανταζ εδρας και με την πιο ζορικη εδρα στην Α1, ε τοτε να μεινεις με 1000 ατομα του χρονου στο παλε και πολλα σου ειναι.Και αυτα τα προκριματικα τωρα που παιζουμε ευρωλιγκα δεν μου λενε τπτ,αυτα οντως ειναι ξεφτιλικια.
Ο μαρκοπουλας συχναζει με τον ΜΠΑΜΠΑ σε κατι ταβερνες στην μαρτιου με δελφων
carheart
24-07-2009, 16:49
πιο ζόρικη έδρα στην Α1?
λολ
καποτε ισχυε...δλδ λεγαμε που παιζουμε;αλεξανδρειο...δυσκολα
τα τελευταια χρονια ρε μλκ δεν υπαρχει αυτο
ναι οταν επαιζαν γκαλης και ο γιαννακης
Stormrider
27-07-2009, 03:46
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=102571
http://www.sportdog.gr/Articles/Images/article_image1_102571.jpg
Αποφασισμένοι για τη μεγάλη μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού φαίνεται πως είναι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, οι οποίοι επιθυμούν να φέρουν στον Ολυμπιακό τον Άλεν Άιβερσον! Ο Αμερικανός άσος βρίσκεται χωρίς ομάδα την δεδομένη στιγμή και σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας του εξωτερικού, οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, η οποία θα φθάνει τα 10 εκατομμύρια δολάρια για δύο χρόνια.
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «Yahoo Sports», αναφέρει ότι άνθρωπος των «ερυθρολεύκων» αποκάλυψε στον αρθρογράφου του κειμένου, πως ο Ολυμπιακός εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Άιβερσον.
«Ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον γκαρντ των Νικς, Νέιτ Ρόμπινσον, και μία πηγή κοντά στη διοίκηση της ομάδος είπε στο Yahoo! Sports πως η ομάδα επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να κάνει πρόταση δύο χρόνων για 10 εκατομμύρια δολάρια στον Άλεν Άιβερσον» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα.
Ο Άιβερσον τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται χωρίς ομάδα, ωστόσο δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρεθεί ομάδα από το NBA και να του προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο, παρά το πρόβλημα στη μέση που αντιμετωπίζει από τον Μάρτιο. Αυτό που θέλει λοιπόν ο Ολυμπιακός, είναι να μπορέσει να δώσει περισσότερα χρήματα από τους αντιπάλους του και να φέρει τον 34χρονο γκαρντ στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ελλάδα...
οκ αμα το γραγει το yahoo sports παω να στηθω αεροδρομιο.......
και τι να τον κανουμε τον αμπαλο μωρε αφου δεν ξερει να παιζει αμυνα και οκοουτς γιαννακης θα τον εχει να δινει ανασες σε καμια μεταγραφη βομβα απο το μαρουσι:moutza:
xwris noima narthei o AI...edw einai europe...
a re giannaki
στο ιντερνετ γραφουν για τσαλδαρη:?
μαλακες αγγελοπουλοι γελανε και τα γκαρσονια στις ψαροταβερνες του φαληρου με τα χαλια μας:moutza:
Amnesiac.
01-08-2009, 17:14
Είχαν καυγαδάκο ο Σόφο με το Γλυνιαδάκη λέει.
Ο Γλυνιαδάκης είναι ο πιο αντιπαθητικός παίχτης στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, να θυμίσω ότι πριν 2 χρόνια τον έβριζε όλο το ΣΕΦ όταν μαλακιζόταν με το Μπουρούση, είναι τραγικό που αυτός ο τύπος θα φοράει τα ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ.
Ξύλο κάθε μέρα στην προπόνηση.
Εκρηκτική φροντ λάιν ο γαυρος.
Stormrider
01-08-2009, 17:50
Είχαν καυγαδάκο ο Σόφο με το Γλυνιαδάκη λέει.
Ο Γλυνιαδάκης είναι ο πιο αντιπαθητικός παίχτης στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, να θυμίσω ότι πριν 2 χρόνια τον έβριζε όλο το ΣΕΦ όταν μαλακιζόταν με το Μπουρούση, είναι τραγικό που αυτός ο τύπος θα φοράει τα ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ.
Ξύλο κάθε μέρα στην προπόνηση.
και αποτι θυμάμαι , ξεκίνησε να τον βριζει ολο το γηπεδο σε εναν τσακωμό του με τον σοφο
pitchfork
01-08-2009, 22:39
Τι να έγινε άραγε?
Λες να του πήρε το σάντουιτς ο άλλος του σοφοκλάρα?