PDA

View Full Version : A1 Basket 2009-2010

Pages : 1 2 [3] 4

GG*
11-02-2010, 02:28
που βρισκεις το αστειο?

Odonian
11-02-2010, 02:39
Θα το βρεις.

GG*
11-02-2010, 02:40
:moutza:
το βρηκα

cancer
11-02-2010, 08:02
ta pragmata einai sovara.

GG*
11-02-2010, 20:49
επιστρατευση οχι μαλακιες

http://www.superbasket.gr/sfyrixtras/?p=79

Eulogy
14-02-2010, 23:01
gamw to peristeri..

GG*
15-02-2010, 20:39
δεν πειραζει ρε οριτζιναλ
κανε ενσταση:!:

wino
15-02-2010, 22:42
ta 3ereis kala auta esu

KoiliaSamprela
15-02-2010, 23:10
θα κεράσει δικηγόρο ;)

GG*
16-02-2010, 00:03
μια χαρα τα ξερετε και εσεις απ'οτι βλεπω
δεν εχετε αναγκη συμβουλες

KoiliaSamprela
16-02-2010, 00:05
θαυμάζω μετριοφροσύνη , αλλά πάντα είναι ευπρόσδεκτη η συμβουλή από έναν επαγγελματία του χώρου :pink:

GG*
16-02-2010, 00:09
επειδη ειστε και ηθικα παιδια θα σας κανουν και εκπτωση

Mitsmann
16-02-2010, 01:35
στον παπαρο μας η αεκ του μπασκετ, αλλα επειδη η ΚΑΕ ειναι στα χερια της Οριτζιναλ, αν δεν κανω λαθος, το θεμα ειναι ιδιαιτερως γελοιο.

KoiliaSamprela
16-02-2010, 07:42
στον παπαρο μας η αεκ του μπασκετ, αλλα επειδη η ΚΑΕ ειναι στα χερια της Οριτζιναλ, αν δεν κανω λαθος, το θεμα ειναι ιδιαιτερως γελοιο.

δεν είναι , και πέρα από την πλάκα , φυσικά και είναι καραγκιόζηδες έτσι?

KoiliaSamprela
16-02-2010, 07:42

δεν είναι , και πέρα από την πλάκα , φυσικά και είναι καραγκιόζηδες για τα επεισόδια έτσι?

Eulogy
16-02-2010, 08:59
afou re malakes den exete IDEA ti milate....

GG*
16-02-2010, 21:13
μιλα μας για μπασκετ μπασκετανθρωπε euloge
ποιος ειναι προεδρος αυτη τη βδομαδα στο μπασκετ της αεκαρας?
με τι σαμπουαν λουζεται ο γκεκος?
θα μας κανετε τη χαρη να παρετε στην αεκ γιαννακη βασιλοπουλο?

Eulogy
16-02-2010, 21:43
gia tis aporeies sou sto google
pantws mi skototheis kai sto diabasma.. etsi eisai pio diaskedastikos :P

Amnesiac.
20-02-2010, 13:38
bump:!:

Πείτε για σήμερα.

Λογικό φαβορί ο Παναθηναϊκός, αλλά.

Για μας είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, όχι τόσο για τον συγεκριμένο τίτλο, αλλά για να ξαναυπάρξει ηρεμία στην ομάδα ύστερα από πολύ καιρό. Θα αρχίσουν και τα "γύρισε ο τροχός", "τέλος εποχής" από τις εφημερίδες και όλα καλά. Αν χάσουμε, μια απτα ίδια, λούζερς, παναγιώτη πούλο, κόμπλεξ κατωτερότητας και στους επόμενους μεταξύ μας αγώνες κτλ. Διαβάζοντας και δηλώσεις παικτών την τελευταία βδομάδα φαίνονται απίστευτα πιεσμένοι και δε ξέρω πώς θα τους βγει αυτό στο γήπεδο (λογικά αρνητικά).

ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.

R & R
20-02-2010, 14:01
prepei na to parei o gavros simera...alla kuriws prepei na ginoun 2 parataseis prwta k naxoume gamw ta skor
k theama :P alla tha paiksei k saras :P

jack the ripper
20-02-2010, 14:06
oti eipate :P
poly dyskolo paixnidi...gtp ws twra emeis alla anevikame auti ti vdomada..paizei kai o saras pou mporei na mpei estw kai gia ligo kai na allaksei ti roi .. apo tin alli eseis an den to parete kai twra tha arxisoun ta idia kai tha zoristeite gia ti synexeia..

POUTSA PALI STA MOUNIA :maikl::maikl::maikl:

Amnesiac.
20-02-2010, 14:26
prepei na to parei o gavros simera...alla kuriws prepei na ginoun 2 parataseis prwta k naxoume gamw ta skor
k theama :P alla tha paiksei k saras :P

Θα πεθάνουμε αν γίνουν 2 παρατάσεις. Εύκολη νίκη του θρύλου, 20 πόντους διαφορά και τελείωμα του αγώνα με κάρφωμα του Τσίλντρες στη μούρη του Μπατίστ για το συμβολικό του πράγματος θέλουμε.

(το γάμησα)

R & R
20-02-2010, 14:36
emena de me noiazei poios tha to parei an k vazelos..arkei naxei saspens k na paiksoun kala k oi 2
genika kalutera na to parei o gavros kairos einai...poso nauksisei to badget meta :P

jack the ripper
20-02-2010, 19:38
kaneis link exei?

R & R
20-02-2010, 19:47
papaloukas 3pointer :)

jack the ripper
20-02-2010, 19:50
liiinkkkkk???? Pleeeaaaaseeeee ?? nomiza oti to edeixne apo bwin(etsi elege sto myp2p) alla pira ta @@ mou

Fireknight
20-02-2010, 19:59
http://www.livegoal.tk/channels/silverlight/ertworld.html

jack the ripper
20-02-2010, 20:09
pinks!

BlackiE
20-02-2010, 20:25
Τι σκορ είναι αυτό ρε γαμώ το ευρωπαϊκό μπάσκετ σας

Phantom Duck
20-02-2010, 20:58
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΜΥΝΑ ΤΖΟΝ

Ace
20-02-2010, 21:26
ΝΑΙ ΡΕ ΘΡΥΛΕ. 8 χρόνια. respect στον obradovic.

Magellan
20-02-2010, 21:26
ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΟΤΙΚΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Abruzzi
20-02-2010, 21:29
καποια στιγμη θα γινοταν.εδω που τα λεμε δεν ειναι και η πρωτη φορα που το αξιζατε/θελατε περισσοτερο.απλα σημερα εκατσε και το ματς(τριποντα/επιθετικα ρ. κυριως).
ενα τεραστιο μπραβο σε ομαδα και κοσμο για τη συγκινηση στο τελευταιο 1μιση λεπτο.γιαυτο εισαι μεγαλη ομαδα.

Magellan
20-02-2010, 21:31
οντως
επιθετικα και τριποντα εκριναν το ματς

μεγαλος μιλος
γενικα ειμασταν καλυτεροι
αν δεν καναμε και μαλακιες στο τελος θα ηταν και μεγαλυτερη διαφορα

Griffith
20-02-2010, 21:36
καλύτερος γενικά ο οσφπ, μεγάλο ματς τεόντοσιτς.εκεί στο τέλος ήλπισα πως δε θα αφήσουμε το γιαννάκη να πάρει κούπα τελικά αλλά η εικόνα του συνόλου του ματς ήταν ούτως ή άλλως άλλη.για να δούμε στο πρωτάθλημα.

Entrancemperium
20-02-2010, 21:36
Άξια και έπρεπε να γίνει.. Πάντως ο χειρότερος πιθανόν ΠΑΟ των τελευταίων χρόνων θα μπορούσε να κάνει κηδειούλα στο τέλος
να μπουκώσει και με σπέρμα το στοματάκι του ο Χατζημαλάκας που είχε προεξοφλήσει αποτέλεσμα από το 35'.
Ααααα και κάτι άλλο.. Αυτός ο Μίλος, τεράστια μορφή, παίχτης ηγέτης, απορώ πως μετά το καλοκαίρι και το τουρνουά που έκανε
δεν τον τσίμπησαν τπτ από κανά ΝΒΑ.. Αν και μπορεί να έμεινε να πανηγυρίσει το 3πλ κράουν!

jack the ripper
20-02-2010, 21:39
Krimas...kalytera epaikse o gay alla sto telos eixa tin axni elpida oti tha kaname to thauma pali ...pame na palepsoume gia ta alla 2 (1 mallon)

Phantom Duck
20-02-2010, 21:52
.gif τη φάτσα του μπουρούση όταν έβαλε το κάρφωμα στη φάση πριν την τριποντάρα του διαμαντίδη, φόρουμ στο σέρβο και κωλοδάχτυλα στο γιαννάκη, έτσι στη φάση.

"Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους χρησιμοποιήθηκε λίγο από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του γκρινιάζοντας σε έντονο ύφος στον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος τον καλούσε επίσης σε υψηλούς τόνους να καθίσει στη θέση του."

:touched: το πέτυχα αυτό σε μια φάση, έτρεχε πέρα δώθε σαν τρελός μες στο άγχος κι έπρηζε τον Ιτούδη.

BlackiE
20-02-2010, 22:02
Καλή φάση. Κάρφωμα Τσίλντρες :kavla:

KoiliaSamprela
20-02-2010, 22:03
Κακό μπάσκετ από τις 2 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αλλά αντρίκια εμφάνιση και από τους 2 . Ως ουδέτερος το ευχαριστήθηκα το ματσάκι ,

nothingman
20-02-2010, 22:08
συγκίνησις.
ο ομπράντοβιτς είναι μέσα στους 4-5 πιο συμπαθητικούς ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί ποτέ με τον αθλητισμό σε αυτή τη χώρα.
ο μεγάλος στόχος βέβαια είναι το πρωτάθλημα αλλά καλή αρχή κάναμε απόψε.

irreligious
20-02-2010, 22:10
επιτέλους κούπα!

Magellan
20-02-2010, 22:10

Amnesiac.
20-02-2010, 22:14
:touched:

Θα ήταν αδικία αν δε το σηκώναμε σήμερσ, με βάση την εικόνα του ματς.

Ο Μίλος είναι απίστευτος ρε πούστη μου, ο ορισμός του παίχτη με ΑΡΧΙΔΙΑ.

Μας έκαναν καρδιακούς στο τέλος αλλά χαλάλι.

ΠΟΘΤΑΝΑ ΟΛΑ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ Ο ΜΙΛΟΣ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΝΒΑ ΦΕΡΤΕ ΝΑ ΠΙΩ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΘΩ κτλ.

Kelldorain
20-02-2010, 22:17
.gif τη φάτσα του μπουρούση

.

Τεράστιος Τεόντοσιτς και γενικά πολύ καλή άμυνα Ολυμπιακού. Και ο Παναθηναικός βέβαια έπαιξε άμυνα αλλά στην επίθεση ήταν χάλια και ήταν και ο λόγος που έχασε μαζί με τα επιθετικά ριμπάουντ του Ολυμπιακού. Ωραίο ματς προς το τέλος πάντως, παίζει να άκουσα "ε τέλειωσε" καμιά 10αριά φορές.

Griffith
20-02-2010, 22:37
τι έκανε ο ζοτς και τον συμπαθήσατε όλοι, δεν είδα.

BlackiE
20-02-2010, 22:38
Έχασε.

Entrancemperium
20-02-2010, 22:48
Χαχαχαχαχαχαχα:pink:

Magellan
20-02-2010, 22:58
http://img411.imageshack.us/img411/7340/7a01060061ad9bffa229e11.jpg

επισης

Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα και την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς.

πατ πατ

FIXXXER
20-02-2010, 22:58
συγκίνησις.
ο ομπράντοβιτς είναι μέσα στους 4-5 πιο συμπαθητικούς ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί ποτέ με τον αθλητισμό σε αυτή τη χώρα.

Εγω γιατι τον αντιπαθω απιστευτα αυτον τον ανθρωπο και χωρις να με ενδιαφερει καν το μπασκετ γενικα???
(δλδ μην πειτε επειδη ειμαι Ολυμπιακος κτλ, δεν εχει να κανει, το Νιοπλια ας πουμε τον συμπαθω απειρα, οπως και πολλους βαζελους γενικοτερα, παικτες, οπαδους, προπονητες, κτλ)

FIXXXER
20-02-2010, 22:59
επισης

Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα και την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς.

πατ πατ

Συγκινηση επειδη πηρε κυπελλο ο αδερφος του ρε

Entrancemperium
20-02-2010, 23:15
συγκίνησις.

Εγω γιατι τον αντιπαθω απιστευτα αυτον τον ανθρωπο και χωρις να με ενδιαφερει καν το μπασκετ γενικα???
(δλδ μην πειτε επειδη ειμαι Ολυμπιακος κτλ, δεν εχει να κανει, το Νιοπλια ας πουμε τον συμπαθω απειρα, οπως και πολλους βαζελους γενικοτερα, παικτες, οπαδους, προπονητες, κτλ)
Mήπως επειδή σε γαμάει χρόνια τώρα;;-)

FIXXXER
20-02-2010, 23:29
Δεν ειμαι Ολυμπιακος στο μπασκετ ομως! Την πατησες.

Entrancemperium
20-02-2010, 23:36
(δλδ μην πειτε επειδη ειμαι Ολυμπιακος κτλ, δεν εχει να κανει
Xμ από τα λίγα ελληνικά που ξέρω άλλο κατάλαβα..

FIXXXER
20-02-2010, 23:43
Ειπα μην πειτε, δεν ειπα οτι ειμαι, ας μην παιξουμε ομως με τις λεξεις, σημασια εχει οτι παλι μαλακια ειπες και χωρις λογο, εγω διατυπωσα μια ειλικρινη απορια που υποννοουσε οτι θελω να μαθω αν τον συμπαθουν κι αλλοι μη βαζελοι.

Entrancemperium
20-02-2010, 23:47
Ειπα μην πειτε, δεν ειπα οτι ειμαι, ας μην παιξουμε ομως με τις λεξεις, σημασια εχει οτι παλι μαλακια ειπες και χωρις λογο, εγω διατυπωσα μια ειλικρινη απορια που υποννοουσε οτι θελω να μαθω αν τον συμπαθουν κι αλλοι μη βαζελοι.
Φιξερρρ η πολύ αμερικανιά σε έκανε ακόμα πιο μαλάκα.. Χμ πρόσεξέ το..
Ρε μπαγλαμά είναι δυνατόν ας πούμε να τον συμπαθεί κάποιος μη βάζελος; Σα να μου λες να συμπαθώ Σάββα Θεοδωρίδη ή Σώκο. Την μπαλεύεις; Συγκεντρώσου, μάζεψε τα μυαλά σου ή πήγαινε στα ΗΟΟΤΕRS..

FIXXXER
20-02-2010, 23:51
Κοιτα εγω ηθελα να απαντησω σοβαρα, αλλα καποιος απο το κοντρολ μου ειπε οτι οταν βγαλεις τα αρχιδια του Τεοσοντιτς απο το στομα σου ελα ξανα γιατι δεν ακουγεσαι καλα.

Entrancemperium
21-02-2010, 00:01
Aφού δεν είσαι γαύρος μωρε παπαρίγκο άσε με εμένα με τα μιλοαρχιδα στο στόμα μου, τι σε κόφτει;

FIXXXER
21-02-2010, 00:08
Σορρυ που αργησα να απαντησω, εβλεπα Οπρα, επισης ουτε τωρα προλαβαινω, πρεπει να περασω απο McDonalds, Dunkin Donuts, Starbucks για μεσημεριανο, καφε και επιδορπιο, αλλα οταν γυρισω το βραδυ αν ειναι τα λεμε, εκτος κι αν παω σε ενα παρτυ της Αλφα Ξαι Φαι που με εχουν καλεσει και γινω λιωμα, οποτε τα λεμε αφου ξυπνησω χοντρος, μαυρος, ραπερ και γυμνος αναμεσα σε δυο λεπτες ξανθιες με μεγαλα βυζια.

GG*
21-02-2010, 01:03
επιτελους ρε πουστη μου,αν και προσπαθησαμε να αυτοκτονησουμε δεν γυρναγε το ματς σημερα

συγχαρητηρια στους μαλακες που σκεφτηκαν τη φαση με τον εθνικο υμνο πριν το ματς
τελειως ακυρο,ολο το γηπεδο συνεχιζε να ανταλλασσει γαμωσταυριδια
τελικος οσφπ-παο ειναι μαλακες δεν παιζει η εθνικη μουντομπασκετ

μπραβο στον κοσμο του παναθηναικου που οταν το καβλι του μιλος ειχε φτασει στα ρουθουνια πεταγε καρεκλακια και απειλουσε να κανει και ντου χαχαχαχαχαχα

εχετε και παραπονο ρε μαλακες που ειδατε τσαμπα ματσακι:stfu:

λογικα την αλλη κυριακη χανουμε σχετικα ανετα στο οακα
αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα:oops:

Griffith
21-02-2010, 01:15
συγχαρητηρια στους μαλακες που σκεφτηκαν τη φαση με τον εθνικο υμνο πριν το ματς τελειως ακυρο,ολο το γηπεδο συνεχιζε να ανταλλασσει γαμωσταυριδια
αχαχα, όπως και έπρεπε .ακόμα καλύτερο ήταν εκείνο το πλάνο να δώσουν τα εισιτήρια σε σχολεία.πλάκα θα'χε να δουμε ακριβώς τι σχολιαρόπαιδα θα έρχονταν τελικά.

Magellan
21-02-2010, 02:44

WoNqIgeNhD0&feature=player_embedded

Moonspellheim
21-02-2010, 02:47
Φιξερρρ η πολύ αμερικανιά σε έκανε ακόμα πιο μαλάκα.. Χμ πρόσεξέ το..
Ρε μπαγλαμά είναι δυνατόν ας πούμε να τον συμπαθεί κάποιος μη βάζελος; Σα να μου λες να συμπαθώ Σάββα Θεοδωρίδη ή Σώκο. Την μπαλεύεις; Συγκεντρώσου, μάζεψε τα μυαλά σου ή πήγαινε στα ΗΟΟΤΕRS..

Ρε συ γιατι να μην συμπαθει καποιος μη γαυρος τους Αγγελοπουλαιους ας πουμε? Μια χαρα σοβαροι,μετρημενοι ανθρωποι ειναι. (Σε αντιθεση με ξερεις ποιους)

Σημερα επιβεβαιωθηκε αυτο που υποψιαζομουν τους τελευταιους μηνες: Πλεον μπορουμε να ισχυριστουμε οτι εχουμε καλυτερη ομαδα απο τον ΠΑΟ

Magellan
21-02-2010, 02:50
ειμαστε σε καλυτερη κατασταση αυτη τη στιγμη τουλαχιστον

Moonspellheim
21-02-2010, 03:06
Εχω την εντυπωση οτι εχουμε και καλυτερους παιχτες συνολικα.
Στον ΠΑΟ δεν τραβανε καποιοι παιχτες που αλλες χρονιες εβγαζαν τα καστανα απο την φωτια και οι μεταγραφες του εχουν μηδαμινη προσφορα.

R & R
21-02-2010, 03:46

WoNqIgeNhD0&feature=player_embedded

pooooooooooo...gamise!!

carheart
21-02-2010, 03:55
δικαιότατα η κούπα στον Ολυμπιακό.

πουλήσαμε τη μπάλα Τόσες φορές που δεν υπήρξε δικαίωμα να σηκώσουμε κύπελλο απόψε, αν και μετά το τρίποντο_διαμαντίδη απέκτησα την ελπίδα πωςθα γυρίσει. Ο Παναθηναιϊκός (ναι, και ο φετινός ακόμα) είναι η ιδανική ομάδα για να γυρίσει ματς από το -35 ίσα για να χάσει με ακριβώς δύο πόντους.

δεν είναι δυνατόν να χάνεις Τόσα ριμπάουντ, δεν είναι δυνατόν να κάνει τέτοια μαλακία ο διαμαντίδης στο 28", δεν είναι δυνατόν να χάνουν τη μπάλα μέσα από τα χέρια τους οι Μπατίστ και Σπανούλης.

και επίσης, δεν έχουμε φαινόμενο "ο χειρότερος παναθηναικός όλων των εποχών έχασε το τελευταίο δευτερόλεπτο από τον καλύτερο ολυμπιακό όλων των εποχών και η ήττα αυτή έδειξε μόνο πως ΚΑΠΟΤΕ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ και πως ο παναθηναϊκός είναι (ακόμα) δεκαπέντε κλάσεις ανώτερος". Σκατά ήταν και ολυμπιακός σήμερα, αλλά ήταν λιγότερο σκατά από εμάς.

Death MD
21-02-2010, 05:14
εγω γιατι ειδα ενα αθλιοτατο μπασκετ οσο ειδα?

KoiliaSamprela
21-02-2010, 09:46
εγω γιατι ειδα ενα αθλιοτατο μπασκετ οσο ειδα?

Κακό μπάσκετ από τις 2 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αλλά αντρίκια εμφάνιση και από τους 2 . Ως ουδέτερος το ευχαριστήθηκα το ματσάκι ,

Nasum
21-02-2010, 12:04
Συγκινητικοί οι γαύροι που ακόμα τσιμπιούνται μεταξύ τους να δούνε αν όντως πήρανε το κυπελλάκι.
Συγκινητική και η ΝΕΤ που κάθε 1-2 λεπτά μας έδειχνε τους αδερφούς Τζίγγερ.

Mitsmann
21-02-2010, 15:26
Συγκινητικοί οι γαύροι που ακόμα τσιμπιούνται μεταξύ τους να δούνε αν όντως πήρανε το κυπελλάκι..

η αλαζονεια οταν χανεις, ειναι οδηγος για τις επομενες ηττες.

Tyler_Durden
21-02-2010, 16:03
Δυστυχώς ήταν δίκαιη η νίκη του gay χθες, αλλα αν ο ΠΑΟ είναι απλά σοβαρός απο δώ και πέρα, ξεχάστε τα "πρώτο" "ερχονται κι αλλά" "τέλος εποχής" κλπ. Βγαίνει και ο πρωταθλητής σήμερα με εξώφυλλο που χαρακτηρίζει τον μπασκετικό ΠΑΟ "πελάτη". ε γελάνε και τσιμέντα.

JnB
21-02-2010, 16:42
Βασικά το όλο υφάκι "σας γαμάμε χρόνια, είμαστε υπεράνω, πήρατε ένα και κάτι έγινε" είναι αντίστοιχο με των γαύρων στο ποδόσφαιρο και είναι σιχαμένο, οπότε κόφτε το both :)

Στα του ματς, ο γαύρος ήταν καλύτερος και το πήρε δίκαια.
Στα playoff θα μετρήσει ποιός θα έχει πλεονέκτημα έδρας, λογικά βάζελος δλδ.

Griffith
21-02-2010, 17:32
ε καλά όλοι οι δημοσιογράφοι ξύλο θέλουν.και η πράσινη του ζωντόβολου σιχαμένα πρωτοσέλιδα είχε (άσχετα αν είχε δίκιο όταν τα έλεγε 8-))
ον τόπικ δεδομένου ότι οι 2/3 κούπες μας άφησαν πάμε γερά να πάρουμε την έδρα στα πλέιοφ γιατί φέτος δεν βλέπω με την καμία μπρέικ.

Amnesiac.
22-02-2010, 00:21
Δυστυχώς ήταν δίκαιη η νίκη του gay χθες, αλλα αν ο ΠΑΟ είναι απλά σοβαρός απο δώ και πέρα, ξεχάστε τα "πρώτο" "ερχονται κι αλλά" "τέλος εποχής" κλπ. Βγαίνει και ο πρωταθλητής σήμερα με εξώφυλλο που χαρακτηρίζει τον μπασκετικό ΠΑΟ "πελάτη". ε γελάνε και τσιμέντα.

Ναι, ο απλά σοβαρός ΠΑΟ θα τα σηκώσει όλα με ευκολία.

Δε μίλησε κανείς σοβαρός άνθρωπος για "τέλος εποχής" κτλ αλλά νομίζω είναι καιρός να αρχίσετε να συνειδητοποιείτε σιγά σιγά ότι ο Ολυμπιακός δεν υπολείπεται σε τίποτα -κάθε άλλο- του Panathinaikos (πλην του προπονητή προφανώς). Ειδικά στο θέμα του ρόστερ νομίζω είμαστε καλύτεροι.

Η λογική λέει ότι φέτος θα δούμε ακόμα καλύτερα ντέρμπυ, ειδικά τώρα που θα έχει φύγει και ένα μεγάλο βάρος από τους παίχται μας.

Σχετικά με τον χθεσινό αγώνα, μια χαρά τα είπε ο καρχαρτ. Δεν είναι ότι ήσασταν τραγικοί εσείς και γιαυτό χάσατε. Επιθετικά εμείς είχαμε 20 πόντους λιγότερους από το μέσο όρο μας και παρολαυτά κερδίσαμε, ενώ όλοι έλεγαν πριν από το ματς ότι έχουμε ελπίδες μόνο αν πάμε σε μεγάλο σκορ.

Α, το κοουτσάρισμα του Panagiotis χθες ήταν μάλλον το καλύτερο του έβερ. Προσωπικά με εντυπωσίασε.

έντιτ : λολ στην Πράσινη για άλλη μια φορά. "Κατάρα του Ολυμπιακού να μη χαρεί ποτέ τίτλο στο μπάσκετ, επειδή έφαγε γκολ από τον Εργοτέλη στο ποδόσφαιρο".

Raven Lord
27-02-2010, 20:32
πάμε ρε τρίκαλα... και του χρόνου α1 :touched:

JnB
27-02-2010, 21:37
Μάλιστα, πούτσα στην Άλμπα μεσοβδόμαδα, πούτσα από τα Τρίκαλα σήμερα. Αυτή η ομάδα φέτος είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο...
Τουλάχιστον θα μείνουν τα τρίκαλα που είναι συμπαθέστατη ομάς :)

fandango
28-02-2010, 05:04
θέλει πολύ μυαλό ρε Μαρκόπουλε να τους βάλεις να βαράνε 500 βολές ο καθένας μετά την προπόνηση; ασιχτίρ πια με τους μαλάκες.

BlackiE
28-02-2010, 23:18
Βάλατε κανα τρίποντο;

Amnesiac.
28-02-2010, 23:21
Χμ δεν έχουμε Μπουρούση και Κλέιζα ή κάνει καμιά καφρίλα ο ΔΡΑΚΟΣ;

jack the ripper
28-02-2010, 23:22
traumaties both i think

Abruzzi
28-02-2010, 23:23
Βάλατε κανα τρίποντο;

ε οτι δεν μπηκε στον τελικο μπανει τωρα.βεβαια σκοραρετε ευκολα εντος.
θα δουμε.

BlackiE
28-02-2010, 23:25
Για διασυρμό πάει.

Amnesiac.
28-02-2010, 23:27
traumaties both i think

Καλή φάση. Απότι φαίνεται θα το πάρετε εύκολα το ματσάκι.

Ο Τσίλντρες έβαλε και εξτένσιονς στην αφάνα;

BlackiE
28-02-2010, 23:50
Καλά κρασά. Βάζω Λέηκερς-Νάγκετς ασδασφασ

Amnesiac.
28-02-2010, 23:58
Αμυνάρα παίζουμε. Εντωμεταξύ οι σχολιαστές έχουν αρχίσει τις μαλακίες "την ποιότητα αυτών των παιχτών δε μπορείς να την περιορίσεις", λες και βάζει ο βάζελος σε κάθε αγώνα 58 πόντους σε ένα ημίχρονο.

Abruzzi
01-03-2010, 01:03
οκ,νομιζω πηραμε την εδρα σημερα για τους τελικους.αν και καλο θα ηταν να εχουμε και την διαφορα για το 100%.τεσπα.
τα ειπαμε και πριν,οτι δεν εμπαινε στον τελικο μπηκε σημερα και εκρινε το ματς.

Amnesiac.
01-03-2010, 01:07
Αναμενόμενη ήττα. Χωρίς Κλέιζα - Μπουρούση δε θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο. Ο φετινός Παναθηναϊκός πάντως σε καμία περίπτωση δεν τρομάζει όσο παλιά, όχι ότι δεν παραμένει φαβορί για το πρωτάθλημα.

Εμείς φανήκαμε λίγο "χαμένοι" και χωρίς σαφές πλάνο, λογικό με τέτοιες απουσίες.

Η μετάδοση όλα τα λεφτά, χαλαρά αυτός με τη βαριά φωνή ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Magellan
01-03-2010, 01:10
κωστας μπατης ρε ασχετε
εκανε μεταδωσεις στα 90ς

ωραιο ματς
πηγαμε να το γυρισουμε απο -19 αλλα χασαμε κρησιμες επιθεσεις
αμα με τετοια ευστοχια ο βαζελος δεν μας καθαριζει πιο ευκολα, τον τεοντοσιτς κακο και χωρις τον πρωτο σκορερ ε κατι παει να γινει

ουτως η αλλως θελαμε μια νικη εκει μεσα

nothingman
01-03-2010, 01:15
ρεσιτάλ κώστα μπατή.
νατονεφέρουν και στο σεφ.

regularpaul
01-03-2010, 01:22
πραγματικά ο Μπατής (που έχει παίξει μπάσκετ στον ΠΑΟ) θύμισε πουρουπουπου απ'την ανάποδη
παλιοτερα τον θυμαμαι πιο αντικειμενικό, τι μαλακία τον έπιασε απόψε

Kelldorain
01-03-2010, 01:32
Αχαχαχαχ συνεχόμενες φάσεις "ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΝΑΙ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ", "....απάντάει με τρίποντο ο Τσίλντρες". Ο Ολυμπιακός μια χαρά ήταν επιθετικά ειδικά αν σκεφτείς ότι έλειπαν Κλέιζα , Μπορούσης. Ο Μαυροκεφαλίδης έχει πολύ καλή κίνηση κοντά στο καλάθι αλλά αμυντικά μηδέν, χανόταν πραγματικά στις περιστροφές , 5-6 τρίποντα του Παναθηναικού στο 1ο ημίχρονο βγήκαν ελεύθερα καθαρά από λάθος του. Γενικά αμυντικά ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, ειδικά η επιμονή στη ζώνη από ένα σημείο και μετά ανεξήγητη.
Ο Παναθηναικός έκανε επιτέλους ένα πραγματικά καλό παιχνίδι αλλά έχει μεγάλο πρόβλημα να διατηρήσει διαφορές. Τουλάχιστον οι τελικοί θα 'ναι ματσάρες

Amnesiac.
01-03-2010, 01:35
Ωραίο (αν και όχι τόσο σχετικό με το πνεύμα του σχολιασμού) ήταν και το "ο Haislip έχει τρομερά προσόντα...(παύση) αθλητικά".

Abruzzi
01-03-2010, 02:56
Ο Τσίλντρες έβαλε και εξτένσιονς στην αφάνα;

http://www.sport24.gr/ast/cov/pa/paoosfp2802s43_b.jpg

Mitsmann
01-03-2010, 02:57
στο α ημιχρονο παιξαμε με μια ομαδα που ειχε 80% στα διποντα και 65% στα τριποντα. ε, μετα δε γυριζει το ματς, με τον παο στο οακα παιζεις οχι με την Προκομ Τρεφλ Ζαποριζνιε Κοβατσεφσκι

μπορει να ακουγομαι πικρος και να ψαχνω διαφορου ειδους δικαιολογιες, αλλα σημερα χασαμε απο οτι να ναι μπασκετ, (στο σημειο που ανοιξε η ψαλιδα, ολο το α ημιχρονο) και ειναι ντροπη τους ολωνωνε, που χανουνε με τετοιο τροπο.

Raven Lord
01-03-2010, 10:47
εντάξει, αυτό που βλέπουμε φέτο δεν είναι ΠΑΟ... κάποτε θα έβγαινε ένα καλούτσικο παιχνίδι, αλλά δεν πείθει. δεν πειράζει. του χρόνου πάλι.

Magellan
01-03-2010, 11:27
μπορει να ακουγομαι πικρος και να ψαχνω διαφορου ειδους δικαιολογιες, αλλα σημερα χασαμε απο οτι να ναι μπασκετ, (στο σημειο που ανοιξε η ψαλιδα, ολο το α ημιχρονο) και ειναι ντροπη τους ολωνωνε, που χανουνε με τετοιο τροπο.

η περιφεριακη μας αμυνα ηταν σκατα ,πολλα ηταν τα ελευθερα τριποντα (περα απο 2-3 τραβηγμενα που μπηκαν) , οπως και με τσιμπονα
και σε αυτο δεν επαιξαν ρολο οι απουσιες
αλλωστε επιθετικα δεν ειχαμε προβλημα

Buddy Lackey
01-03-2010, 13:55
[η περιφεριακη μας αμυνα ηταν σκατα ,πολλα ηταν τα ελευθερα τριποντα (περα απο 2-3 τραβηγμενα που μπηκαν) , οπως και με τσιμπονα
και σε αυτο δεν επαιξαν ρολο οι απουσιες
αλλωστε επιθετικα δεν ειχαμε προβλημα

Sigoura pantws me ton Kleiza anti gia Mayrokefalidh tha hmastan 2-3 klik pio grhgoroi amyntika. Me thn Cibona htan, as poume, perissotero thema starxidismou. Telospantwn, opws eipe o Mits otan mia tetoia omada exei toso diastimika, akoma kai gia ta kala ths dedomena, pososta se ena hmixrono, match den gyrnane. A kai nai, Kostas Mpatis, eishghsh Paylara, mphxtes gia Giannakh kai Teodosic to kalokairi, mphxtes gia Giannakh kai "pws kanei etsi o malakas", erwtas me ta podia tou Haislip, o Magoulas dipla tou se mia fash antidra se styl "aston na leei", wraia pragmata.

Entrancemperium
01-03-2010, 14:09
Ωραίο (αν και όχι τόσο σχετικό με το πνεύμα του σχολιασμού) ήταν και το "ο Haislip έχει τρομερά προσόντα...(παύση) αθλητικά".

Χαχαχαχαχαχ το σχολιάζαμε χτες με βαζελοπαρέα χαχαχαχα, και λέγαμε ότι παίζει να το έχει πει και σε καμιά επιθεώρηση ο Σεφερλής με το βλαμμένο υφάκι του..
"-Ξξξξέεεεερετε έχει και μμμμμεγάλααααα προσόντα.
-Αθλητικά καλέεεεε, μααααα που πήγε το μυαλό σας; Θα σας μαλώωωωωσω.."
χαχαχαχα

GuardianOfIvorytower
01-03-2010, 21:04
Γιατί δεν έπαιξαν χτες Μπουρούσης, Κλέιζα? Να υποθέσω τραυματίες, απλά δεν είχα ακούσει κάτι τις προηγούμενες μέρες για τις απουσίες των...

Αν νικούσαμε χτες, θα είμασταν ισόβαθμοι ή στο μείον 1, οπότε πάλι θα θέλαμε νίκη εκτός?

BlackiE
01-03-2010, 22:02
Θα ήμασταν ισόβαθμοι αλλά με 2 νίκες στα μεταξύ μας, άρα πρώτοι.
Αλλά, να 'χαμε να λέγαμε :P

GG*
01-03-2010, 22:39
μπατη ελα στο σεφ
πηραμε καινουριες καρεκλες με ανατομικες πλατες
ρωτα και τον σκουντη

JnB
02-03-2010, 23:50
Και πάνε τα μαλακισμένα και χάνουνε απ'τα Τρίκαλα :moutza:

Raven Lord
03-03-2010, 01:24
δε σε χάλασε :)

MaX Payne
21-03-2010, 16:28
ερωτηση σε Βασιλοπουλο

- Κόντρα στον Πανιώνιο έκανες και την πρώτη σου εμφάνιση με το «8» στην καριέρα σου στον Ολυμπιακό. Γιατί εγκατέλειψες το «13» που φορούσες από την πρώτη ημέρα σου στην ομάδα;

Το "8" έχει ιδιαίτερη σημασία για εμένα. Είναι ένα νούμερο το οποίο σημαίνει πολλά. Κατ' αρχάς είναι ο αριθμός της ημερομηνίας που γεννήθηκα (8/2), ίδιος μην την ημερομηνία (8/2) που τιμάται κάθε χρόνο η μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 ενώ είναι και ο αριθμός που έχω στη φανέλα μου στην Εθνική ομάδα με την οποία έχουμε τόσες διακρίσεις. Οπότε αποφάσισα να αφήσω το "13" και να αλλάξω νούμερο.

:dcontent:

GG*
21-03-2010, 16:48
αντι για νουμερο ελπιζω να αλλαξει φανελα

fandango
27-03-2010, 21:33
ας σκοτώσει κάποιος τον Σκουντή, ΤΩΡΑ όμως

fandango
27-03-2010, 21:40
BΑΛΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ

edit: μεγάλο διπλό, μπράβο, μπράβο

BlackiE
18-04-2010, 01:56
Οι "πράσινοι" έδειξαν τις διαθέσεις τους από το πρώτο μέρος, όταν είχαν 10/10 τρίποντα και σημείωσαν 66 πόντους, καταρρίπτοντας το ρεκόρ των 60 που είχε ο Ολυμπιακός στο ίδιο γήπεδο.
:eek::eek::eek:

Abruzzi
18-04-2010, 10:51
εκτος απο την ευστοχια χτες,απο λιγο που ειδα δειχνει να εχει φορμαριστει αρκετα το συνολο.
και μαντεψε τι πλησιαζει =p

Moonspellheim
18-04-2010, 11:43
Παρισι? :P

Abruzzi
18-04-2010, 13:05
εχουν περασει 14 χρονια απο αυτο ρε =p (μαλακα 14 χρονια...που πηγε η ζωη μας lol)

αν μπορειτε,με το καλο να το παρετε παντως.

Moonspellheim
18-04-2010, 13:25
(μαλακα 14 χρονια...που πηγε η ζωη μας lol)

Γαμησετα

GG*
18-04-2010, 23:31
την πουλεψε και ο παιχταρας nba χαισλιπ ομως:|

Raven Lord
19-04-2010, 10:57
http://www.sport24.gr/html/ent/984/ent.355984.asp

http://www.sport24.gr/html/ent/982/ent.355982.asp

wino
29-04-2010, 01:19
palhkarisia paramonh teleutaia agwnistikh!

krima gia ta trikala alla ti na kaneis...

Raven Lord
29-04-2010, 09:54
η ομάδα είχε πάρει την κάτω βόλτα από τη στιγμή που δεν έκανε τα έσοδα που περίμενε. ο μόνος λόγος που ο πρόεδρας επιθυμούσε την παραμονή, ήταν για να πουλήσει σε καλύτερη τιμή. ούτως ή άλλως όλα τα συμβόλαια έληγαν με τη λήξη του πρωταθλήματος. ίσως και να γλιτώσαμε από μία εξευτελιστική χρονιά του χρόνου. τουλάχιστο τα 2 χρόνια στην Α1 κάναμε μια αξιοπρεπή πορεία για τις δυνατότητες της ομάδας.

BlackiE
01-05-2010, 19:09
Ξεκωλιάστηκαν στα τρίποντα :|

Raven Lord
01-05-2010, 19:20
και τι να λεει... στο μπάσκετ θέλει κάτι πολύ περισσότερο από κώλο για να κερδίσει ο μικρός τον μεγάλο.

Raven Lord
03-05-2010, 23:21
αναμμενόμενο άνετο 2-0. πάμε για τον επόμενο γύρο και περιμένουμε gayρο στον τελικό

BlackiE
16-05-2010, 17:31
Πεντάδα αυτή τη στιγμή: Μπέβερλι, Πεν, Παπαλουκάς, Κλέιζα, Χοντρός.
Πονάνε τα μάτια μου :|

GG*
16-05-2010, 23:47
εκανα την μαλακια να παω σημερα-να μου πεις και μπαλα να πηγαινα χειροτερα θα ηταν
λιγο η κουραση λιγο το "θεαμα" καποια στιγμη με πηρε ο υπνος κυριολεκτικα
καλα που ηταν και 2,3 κλασικοι που φωναζαν καμια παναγια στους γκρι λυκους ή στον γιαννακη(κλασικο χιτ)

Raven Lord
18-05-2010, 20:43
μας λαχτάρησαν οι ΜΑΛΑΚΕΣ

GG*
24-05-2010, 00:12
ο φιλιππακος ο συριγος δικαιολογει το μεροκαματο του απεναντι στο αφεντικο του

http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=165402

και λιγες σου εριξαν μαλακα

atom_smasher
24-05-2010, 02:18
αρθρο ξερασμα.

Amnesiac.
26-05-2010, 22:34
Και ορισμένα μαθήματα τακτικής από τον κόουτς Γκιαννάκις : Όταν τρώμε 17 πόντους σε 3 λεπτά δε ζητάμε ΠΟΤΕ τάιμ άουτ γιατί του πούστη, θα γυρίσει, πόσα να βάλουν πια.

Τα νεύρα μου.

BlackiE
26-05-2010, 22:36
Αναμένεται μεγάλη ψωλή

Amnesiac.
26-05-2010, 22:46
Μα ήμαρτον πια.

ΟΚ, να είμαστε ψύχραιμοι, η ομάδα κάνει κάθε χρόνο ένα βήμα παραπάνω, αλλά ρε πούστη μου δεν είναι κοουτσάρισμα αυτό το πράγμα. Η ομάδα από τους αγώνες με την Πρόκομ και μετά δεν έχει κάνει ούτε ένα καλό παιχνίδι. Ούτε ένα όμως.

Ας το χάσουμε 3-0 να πάει στο διάλο ο τύπος.

warlord mkII
26-05-2010, 22:51
Ας το χάσουμε 3-0 να πάει στο διάλο ο τύπος.

Υπομονή...

BlackiE
26-05-2010, 23:07
Τρώγαμε τρίποντα τόση ώρα που δεν παίζαμε ζώνη.
Και το γυρνάει σε ζώνη που η λογική λέει οτι θα βγουν ελεύθερα τρίποντα

JnB
26-05-2010, 23:24
Το "κοουτσάρισμα" του Μπαναότη δεν είναι πλέον ούτε αστείο

εδιτ: Γελάω όμως με ελεύθερο σουτ Τέπιc

Tyler_Durden
26-05-2010, 23:44
Με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ σαν την σημερινη, πάμε για το break στο ΣΕΦ να πάρουν σιγά σιγά τα πράγματα τον δρόμο τους

BlackiE
26-05-2010, 23:46
Με εικόνα σαν τη σημερινή, 3-0 και εύκολα

Amnesiac.
26-05-2010, 23:46
Θα μας κάνει καλό πνευματικά αυτό το παιχνίδι και θα βελτιωθούμε μέσα από αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. Με υπομονή πάντα.

Αν είμαστε και λίγο τυχεροί, που χρειάζεται στο μπάσκετ, μπορεί να βάλουμε και τρίποντο.

H.
26-05-2010, 23:48
Κι εδώ τσιμπούκι ρε Amnesiac?

Amnesiac.
26-05-2010, 23:50
Βλέπουν και τα μπαόκια μπάσκετ τώρα;

Ή είσαι ακόμα μεθυσμένος από τη χαρά της παραμονής στην Α1;

warlord mkII
26-05-2010, 23:50
http://kourkouti.yooblog.gr/files/2009/05/kourkouti-pao-osfp-giannakis-popcorn.jpg, http://www.gazzetta.gr/images_archive/aggelopouloi_asead.jpg

totally looks like

http://travel.smart-guide.net/wp-content/uploads/2009/07/Red-Light-Girls.jpg

H.
26-05-2010, 23:53
Amnesiac την τελευταία φορά που κοροϊδεψες πάοκ θυμάσαι τι ακολούθησε ε? Τώρα βέβαια σαν γνήσια κότα τα λες εκ του ασφαλούς γιατί δεν έχουμε τίποτα να ακολουθεί να τις ξαναεισπράξεις. Γαύρος, ο σύλλογος bukkake του ελληνικού αθλητισμού 2010.

Amnesiac.
26-05-2010, 23:56
Τι ακολούθησε βρε κακόμοιρε που νικήσατε το πτώμα του Ολυμπιακού 2 φορές συνεχόμενα και μόνο αστέρι στη φανέλα δε βάλατε.

Δε θα ζήσουμε ποτέ στιγμές που θα μπορούν να μας την πουν τα μπαόκια, τι να κάνουμε τώρα.

Kelldorain
27-05-2010, 00:09
Τρώγαμε τρίποντα τόση ώρα που δεν παίζαμε ζώνη.
Και το γυρνάει σε ζώνη που η λογική λέει οτι θα βγουν ελεύθερα τρίποντα

Αυτό. Επίσης πέρα από τα ταιμ άουτ, κανένα επιθετικό σύστημα. Αν δεν χαλάρωνε στο 4ο ο Παναθηναικός θα έφτανε 30 πόντους. Λογικά για 3-0 πάει αλλά και να κερδίσει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ πραγματικά δεν βλέπω τρόπο να σπάσει έδρα

MaX Payne
27-05-2010, 00:10
εδιτ: Γελάω όμως με ελεύθερο σουτ Τέπιc

σεντρα

Kelldorain
27-05-2010, 00:13
Α, ειδικό βραβείο σε όποιον είχε την ιδέα να βάλει τους σεκιουριτάδες μπροστά από τη λέξη "Πατέρας" στο πανό

00i00
27-05-2010, 00:15
Τι ακολούθησε βρε κακόμοιρε που νικήσατε το πτώμα του Ολυμπιακού 2 φορές συνεχόμενα και μόνο αστέρι στη φανέλα δε βάλατε.

Δε θα ζήσουμε ποτέ στιγμές που θα μπορούν να μας την πουν τα μπαόκια, τι να κάνουμε τώρα.

το πτωμα ειχε πενταπλασιο μπατζετ απο εμας
επισης το πτωμα σου το εχω γαμησει περισσοτερες φορες απο τον μπαθαναικο...ψαχτους

συνεχιστε με την σπυριαρα

Amnesiac.
27-05-2010, 00:22

επισης το πτωμα σου το εχω γαμησει περισσοτερες φορες απο τον μπαθαναικο...ψαχτους

Ναι αλλά δε μας είπες το πτώμα μου πόσες φορές έχει γαμήσει εσένα παραπάνω.

Αλλά δεν πειράζει, πες κάτι για την ΠΑΟΚΤΖΙΔΙΚΗ ΨΥΧΗ που γαμάει μπάτζετς και συνεχίζουμε για τη σπυριάρα.

Και πρότεινε και κάτι παρόμοιο με τους White Hills που πόσταρες στο άλλο θρεντ.

Nasum
27-05-2010, 00:23
εδιτ: Γελάω με Τέπιc

wino
27-05-2010, 00:23
h8ela na grapsw inb4 minmin alla pou na prolavw.
nta3 mpanaoths murwdias alla 0/23????
me kleista matia na thn peta3eis 23 fores mia 8a mpei re.

00i00
27-05-2010, 00:26

Αλλά δεν πειράζει, πες κάτι για την ΠΑΟΚΤΖΙΔΙΚΗ ΨΥΧΗ που γαμάει μπάτζετς και συνεχίζουμε για τη σπυριάρα.

παμε στο αναλογο θρεντ να σου δειξω τα ΠΑΟΚτσηδικα μου αρκιδια
δεν λεω τιποτα...να με παρακολουθας γενικα

Amnesiac.
27-05-2010, 00:27
Νομίζω ότι αυτό που έγινε θα κάνει την ομάδα μας να δείξει το πρόσωπο που μπορεί να παρουσιάσει σε δύσκολα ματς, ώστε να κάνουμε τον κόσμο μας περήφανο

Πάλι τα ίδια γαμώ τη μπουτάνα μου. Ας του απαγορεύσουν να κάνει δηλώσεις.

Amnesiac.
27-05-2010, 00:28

παμε στο αναλογο θρεντ να σου δειξω τα ΠΑΟΚτσηδικα μου αρκιδια
δεν λεω τιποτα...να με παρακολουθας γενικα

Ε πες ένα στα γρήγορα, θέλω να πάω για ύπνο και θέλω νακούσω κάτι μινμινικό.

00i00
27-05-2010, 00:31
ειμαι μεθυσμενος δεν μπορω να εστιασω...αυριο,αμα εχω ακομα συνδεσις

Raven Lord
27-05-2010, 00:35
εντάξει 19 πόντοι είναι μια αξιοπρεπής πούτσα, αλλά πολύ fair play ρε ζέλικο :P

σοβαρά τώρα, χειρότερο παιχνίδι φετινού gayρου από αυτά που έχω δει. 0 ψυχή, 0 κόουτς, οπότε αναμμενόμενη η εύκολη νίκη. έγινε κ συντήρηση στο τέλος για να μπουμε δυνατά στο ΣΕΦ μπας και γίνει κανα χαζό. τεσπα, κ εγώ το βλέπω δύσκολο να σπάει το πλεονέκτημα έδρας, ούτως ή άλλως, από τη στιγμή που παρουσιαζόμαστε σοβαροί.

jack the ripper
27-05-2010, 00:54
δε σας χαλασε η ψωλη ε

R & R
27-05-2010, 01:00
σκατα μπασκετ ειδαμε...παιχτε ρε ζουδια...

Magellan
27-05-2010, 01:02
οπως λεει και μια ψυχη
με 0/23 3ποντα δε γαμισε κανεις

GG*
27-05-2010, 02:01
πιεση ανεβασαμε γαμω τα σπιτια τους
ο γιαννακης σταθηκε στο υψος του δηλαδη τον πηρε ο υπνος
οι μαλακες πεταγαν σουτ λες και η μπαλα ειχε σκατα
το εβλεπα και με παρεα ασχετη "(ελα μωρε πως κανεις ετσι ενα ματσακι ειναι" και δεν μπορουσανα εκφραστω..

μοναδικο μπραβο στον ομπραντοβιτς που ειναι κρυφολυμπιακος και προστατεψε την διαφορα

ΠΟΥΣΤΗ ΠΗΛΟΙΔΗ ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ

jack the ripper
27-05-2010, 02:15
http://www.juantso.gr/besbesbes_02.jpg

http://www.juantso.gr/besbesbes_01.jpg

Raven Lord
27-05-2010, 09:48
το εβλεπα και με παρεα ασχετη "(ελα μωρε πως κανεις ετσι ενα ματσακι ειναι" και δεν μπορουσανα εκφραστω..

το έβλεπες με τη σχέση?

zolitas
27-05-2010, 17:22
ενταξει ρε τσακαλάκια, πάει περασε, ας χαλαρωσουμε και απολαύσουμε τον πραγματικό πρωταγωνιστή του αγώνα:

doulepsan ta pops out
pikovits
itane simeiologika
polipeiros pxio perpatimenos apolous, apostrateuetai kai autos
deja ΒΥ ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΑ
simeio anaforas, apo kei kanei tin eisagwgi tou paixnidiou
faseis ektos isoropias
tou parelthontos etous (ok auto legetai, alla pes tou perasmenou vre anthrwpe)
SOLOMONTIA LISI
einai poka, mpompa xarakiri?
ethimiko dikaio, to kako sinitheio twn gipedwn, i paradosi
4 άγονα lepta
heads out, dinamiki eksodo
fisikal gkehm , paixnidi epafwn
den iparxei kamia anafleksi metaksi kleiza kai tsartsari
o fotsis einai metalagmenos
to epimithion tou prwtou imixronou
itan seliniasmenos o nikolas
ta teleutaa high-five, einai mia ierotelestia auti ontws
εν 8εν και εν 8εν
oxi me sout, me voli.
taizei ton pekovits
akeraio to zeugari twn volwn apo ton mavrovounio
klasiki kinisi tsartsari, layup me to aristero
i empeiria tou einai tetxia, i mestotita tou
i sinavlia den teleiwnei an den vgei na tragoudisei i xontri
0 sta 21 , blackjack
sti sodeia apo ta triponta
ksanaklevei me ta megala akra tou, anw akra tou

ξέρετε αν υπάρχει καπχιο φαν-κλαμπ να μοιραστώ και μαζί του αυτό το υλικό?

εν τω μεταξυ να τζογαρουμε στο 3-0 ή ειναι παρατραβηγμένο λέτε?

GG*
28-05-2010, 09:29

το έβλεπες με τη σχέση?

οχι ρε το παρακανες
με συναδελφους απο τη δουλεια

KoiliaSamprela
28-05-2010, 09:45

το έβλεπες με τη σχέση?

οχι ρε το παρακανες
με συναδελφους απο τη δουλεια

εξημερώνεται και ο GG* ... σύνελθε όσο είναι καιρός ....
Αν χρειαστεί μπορώ ΚΑΙ να συμπαρασταθώ.
Σοβαρά τώρα "ελα μωρε πως κανεις ετσι ενα ματσακι ειναι" ...
πίσσα και πούπουλα ...

GG*
28-05-2010, 09:50
θα παω σεφ για εξιλεωση

FIXXXER
29-05-2010, 12:22
Ποιος τα γραφει αυτα ρε???

http://bleacherreport.com/articles/398362-chris-bosh-leaves-toronto-signs-with-olympiakos-of-greece?utm_campaign=marketing&utm_source=twitter&utm_medium=br_nba

freak brother
29-05-2010, 13:14
ακουγεται οτι εκλεισε chriss boss o γαυρος.

FIXXXER
29-05-2010, 13:20
Που το διαβασες αυτο?!?!?!

freak brother
29-05-2010, 13:24
Που το διαβασες αυτο?!?!?!

το πε ο μελαγιες στην ερασπορτ.

FIXXXER
29-05-2010, 13:26
Καλα, δες και το λινκ που ποσταρα αποπανω (hoax ειναι, δε λεει τιποτα ο chris boss στο twitter του, ασε που σιγα μην πηγαινε στον Ολυμπιακο ποτε)

chris_boss
29-05-2010, 13:32
fake είναι, δεν έχω twitter

FIXXXER
29-05-2010, 13:34
Το "δε θα πηγαινε ποτε στον Ολυμπιακο" για αυτο το εγραψα ε :p

freak brother
29-05-2010, 13:37
Καλα, δες και το λινκ που ποσταρα αποπανω (hoax ειναι, δε λεει τιποτα ο chris boss στο twitter του, ασε που σιγα μην πηγαινε στον Ολυμπιακο ποτε)

οντως , παραπληροφορηση.

Magellan
29-05-2010, 14:40
fake είναι, δεν έχω twitter
Καλως ηρθες στο λιμανι!!!!

(παιζει να παθει καρδιακο)

BlackiE
30-05-2010, 22:40
Ο κακός Παναθηναϊκός είναι μπροστά στο σκορ, αυτό δείχνει πόσο για το μπούτσο είμαστε εμείς.

BlackiE
31-05-2010, 00:13
Ήντα διάολο, κανείς δεν το βλεπε;
Ο βάζελος δε νομίζω να ξαναπαίξει τόσο σκατά. Ένας Πέκοβιτς έκανε πάρτυ και φόρτωσε όλους τους ψηλούς μας με φάουλ, κρατάμε μόνο τη νίκη.

Άμα γίνει κανα αστείο και σπάσουμε έδρα (.. λέμε τώρα) το επόμενο ματς στο ΣΕΦ δε λήγει, εκτός αν κερδίζουμε με πολλούς.

Raven Lord
31-05-2010, 00:32
χάθηκε η ευκαιρία για το sweep. 2-3 παίκτες να είχαν ξυπνήσει νωρίτερα... όλα χάθηκαν στην 3η περίοδο. πάμε για 3-2, από ότι φαίνεται.

Abruzzi
31-05-2010, 00:43
2-3 παίκτες να είχαν ξυπνήσει νωρίτερα

αυτο.
προβλεπω 3-1 υπερ μας παντως.

atom_smasher
31-05-2010, 00:48
ρε παιδες με την κριση που υπαρχει για μαλακες τους εχετε να το ληξουν στα 3;

Moonspellheim
31-05-2010, 01:06
Ο Τσαρτσαρης στο φαουλ που εκανε στον Τσιλντρες, τον εσπρωξε στη μεση?
Πειτε, γιατι ημουν γηπεδο.

Moonspellheim
31-05-2010, 01:13
Μολις το ειδα. Του γαμιεται η μανα.

GG*
31-05-2010, 16:36
το ξερει

επισης φοβερη λογικη οτι το ματς θα παει στα 5 ματς για να κοψουν εισητηρια λογω κρισης
το εχουν μεγαλη αναγκη οι αγγελοπολουλοι και οι γιαννακοπουλοι που καθε χρονο μπαινουν μεσα τοσα εκατ. ευρω:-|

Odonian
01-06-2010, 04:59

Δώσε λινκ.

Του κλεηζα του γαμιέται τίποτα για το σπρωξίδι στο πρώτο ματς; Έτσι από περιέργεια.

attila
01-06-2010, 06:18
οχι

Moonspellheim
01-06-2010, 09:56

Δώσε λινκ.

Του κλεηζα του γαμιέται τίποτα για το σπρωξίδι στο πρώτο ματς; Έτσι από περιέργεια.

Δεν φανταζομαι να λες για το σπρωξιδι στον Τσαρτσαρη που βουτηξε ενω του την εμπαινε και αυτος?

http://www.youtube.com/watch?v=skWzhcmTNSA Στο 2:40
Παρατηρησε ποσο επικινδυνο αυτο που κανει ο Τσαρτσαρης

Amnesiac.
01-06-2010, 10:48
http://resources.sport-fm.gr/sportfm/newspapers/10/06/01/prasini.jpg

Το είδαμε κι αυτό.

Για το προχθεσινό ματς, ήταν ωραία που είδαμε τους παίκτες να παίζουν επιτέλους με πάθος, αλλά θα χρειαζόταν μια πιο άνετη επικράτηση για να γυρίσει η ψυχολογία. Έτσι όπως είμαστε είναι ψιλοαδύνατο να νικήσουμε στο ΟΑΚΑ.

Πούτσο και ξύλο στον Τσαρτσαρή.

MaX Payne
01-06-2010, 11:49
πες τιποτα και για κατω αριστερα
8-2 ακομα σας ποναει

FIXXXER
01-06-2010, 12:34
χαχαχαχαχαχα χαχαχαχα

warlord mkII
01-06-2010, 12:42
Πούτσα και ξύλο σαφέστατα στον Τσαρτσαρή, αλλά και στον κλέιζα για το πρώτο παιχνίδι για την αγκωνιά και στον Σοφο για το ζμπρώξιμο στον Πέκοβιτς και για 13414124120471 άλλες φάσεις και από τις 2 ομάδες.

Odonian
01-06-2010, 15:52
Πούτσα και ξύλο σαφέστατα στον Τσαρτσαρή, αλλά και στον κλέιζα για το πρώτο παιχνίδι για την αγκωνιά και στον Σοφο για το ζμπρώξιμο στον Πέκοβιτς και για 13414124120471 άλλες φάσεις και από τις 2 ομάδες.

Ε ναι κάπως έτσι. Έγιναν τόσα, σιγά τη φάση που ξεχώρισε δηλαδή.

Αμνίζιακ, το δεύτερο ματς δεν το είδα, αλλά στο πρώτο, μέσα στο ΟΑΚΑ, σας σφύριξαν πολύ, εχμ, ευγενικά. Τενχική ποινή στον πάγκο για ορθίους; (σικ) Ούτε κουβέντα στον κλέηζα για σπρώξιμο;

Buddy Lackey
01-06-2010, 16:43
Mallon kanete plaka otan tsouvaliazete mazi me oles tis "perierges" faseis to sprwksimo tou Tsartsarh sth mesh tou Childress otan aytos shkonetai gia lay up/karfoma, ena sprwksimo pou ton tavliazei katw kanonikotata kai (etsi gia thn istoria) oute kan sfyrixthke antiathlitiko. H texnikh poinh gia orthious ston pagko provlepetai, h texnikh poinh sta mpinelikia kai tis xeironomies tou Jasikevicius oxi e?

Sth fash Kleiza/Tsartsarh ston prwto teliko, an thimamai kala, oi diaithtes den koitagan kan, kathws eixe ekselixthei h fash sthn allh pleyra tou ghpedou.

GG*
01-06-2010, 16:51
εχει ξεφυγει ο τζενετακος γιαννακοπουλος ραντζα
μεγαλη παλαμη ο κροατης τελικα
να πουμε και οτι στη φαση του πουτανας γιου τσαρτσαρη με τον αφανα
ο πηλοιδης που ειναι διπλα δεν δινει καν φαουλ,το οποιο σφυριζει ο διαιτητης σχεδον απο τη σεντρα
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ

warlord mkII
01-06-2010, 17:24
Αντωνη πολυ κακο ποστ. Δεν τσουβαλιαζω τιποτα. Ισα ισα τη λεω στον Τσαρτσαρη για το χαζο και επικινδυνο και αντιαθλητικο μαρκαρισμα, θα ηθελα το ιδιο να δω απο μερικους γαυρους για αντιστοιχα κατορθωματα δικων τους παιχτων αλλα δεν.... (και ας μην ειναι τοσο γκαου σαν του Τσαρτσαρη). Για τις τεχνικες ποινες πρεπει να κανεις πλακα, ο Μπουρουσαρος σε καθε γαμημενη φαση βριζει τους διαιτητες, εχει χειροκροτησει ειρωνικα μετα απο φαουλ που θα του το σφυριζε και ο μπαναοτης, απο κοντα κι ο πεοντοσιτς με τα καραγκιοζιλικια κι ο Κλέιζα και ο αφανας...

Τελος παντων, αυριο βραδυ τα λεμε

Buddy Lackey
01-06-2010, 17:31
... θα ηθελα το ιδιο να δω απο μερικους γαυρους για αντιστοιχα κατορθωματα δικων τους παιχτων αλλα δεν.... (και ας μην ειναι τοσο γκαου σαν του Τσαρτσαρη).

E den yparxei kapoio antistoixo katorthoma, ti na kanoume. Kai mh mou peis thn sprwksia tou Kleiza ston Tsartsarh giati LOL e, trellh karagkounia o etsi.

Για τις τεχνικες ποινες πρεπει να κανεις πλακα, ο Μπουρουσαρος σε καθε γαμημενη φαση βριζει τους διαιτητες, εχει χειροκροτησει ειρωνικα μετα απο φαουλ που θα του το σφυριζε και ο μπαναοτης, απο κοντα κι ο πεοντοσιτς με τα καραγκιοζιλικια κι ο Κλέιζα και ο αφανας...

Peran tou oti milhsa gia orismous ths texnikhs poinhs, O MPOUROUSAROS an evrize tous diaithtes tha tou xan riksei 2 apanotes kai tha eperne ta mpogalakia tou gia apodythria (opws mia fora tou eipe o Larry), eirwnika xeirokrothmata yparxoun xyma kai apo tis dyo pleyres, enw poia "karagkiozilikia" ennoeis? To oti den theatrinizoun san ta dika sas "kala paidia"?

warlord mkII
01-06-2010, 17:37
οκ ο,τι πεις

Buddy Lackey
01-06-2010, 17:48
E ti "O,TI PEIS" twra, mou vazeis sthn idia kathgoria ayto pou ekane o Tsartsarhs me ta sprwksimata tou Sofoklh ston Pekovic kai les giati den vrizoume tous dikous mas, enw meta ousiastika milas kai gia asylia tou gavrou stis texnikes poines. E "O,TI PEIS" kserw gw.

Odonian
01-06-2010, 20:28
Κράτα γερά μπαντιλάκη και φέτος η διαιτησία θα φταίει.

BlackiE
01-06-2010, 23:58
Κράτα γερά μπαντιλάκη και φέτος η διαιτησία θα φταίει.

Να τος ο έμπειρος.

attila
02-06-2010, 00:55
Αμνίζιακ, το δεύτερο ματς δεν το είδα, αλλά στο πρώτο, μέσα στο ΟΑΚΑ, σας σφύριξαν πολύ, εχμ, ευγενικά. Τενχική ποινή στον πάγκο για ορθίους; (σικ) Ούτε κουβέντα στον κλέηζα για σπρώξιμο;

μια τεχνικη ποινη με τη διαφορα στους 20 ποντους στην τεταρτη περιοδο κρινει το αποτελεσμα?
το μονο που κανει ειναι οτι δινει πατημα σε ηλιθιους οπως της πρασινης να βγαινουν να κλαψουριζουν.πολυ κομπλεξισμος παντως

GG*
02-06-2010, 02:23
ο οdonian ειναι ο δημητρης κοντος

Odonian
02-06-2010, 02:38

μια τεχνικη ποινη με τη διαφορα στους 20 ποντους στην τεταρτη περιοδο κρινει το αποτελεσμα?
το μονο που κανει ειναι οτι δινει πατημα σε ηλιθιους οπως της πρασινης να βγαινουν να κλαψουριζουν.πολυ κομπλεξισμος παντως

Να πούμε ότι οι διαιτητές έκαναν προβοκάτσια για την πρασινη. Απλά να ρωτήσω εγώ, από τώρα για να μην έχουμε τους συναισθηματισμούς του τέλους, η διαιτησία είναι οκ φέτος; Ή έπρεπε να αποκλείσει το μουνί τον Τσαρτσαρή για πάντα από το μπάσκετ (!) για να είναι 50-50 οι τελικοί; Πείτε οι επιστήμονες.

BlackiE
02-06-2010, 02:49
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10601&subid=2&pubid=12450655

Tyler_Durden
02-06-2010, 09:04
ε πολυ δύσκολο το βλέπω, αλλά εννοείται οτι άμα έθει πέφτουν αυτόματα τα τσιμέντα.

warlord mkII
02-06-2010, 09:25
Πάμε πάλι:

mou vazeis sthn idia kathgoria ayto pou ekane o Tsartsarhs me ta sprwksimata tou Sofoklh ston Pekovic kai les giati den vrizoume tous dikous mas

Ο Τσαρτσαρής κάνει μαλακία και εγώ που είμαι Παναθηναϊκός τον κράζω. Δε γουστάρω να βλέπω τέτοια από οποιονδήποτε αθλητή, πολύ περισσότερο από κάποιον που φοράει τη φανέλα της ομάδας μου. Δεν βάζω τίποτα στην ίδια κατηγορία, λέω ότι υπήρξαν και από τη πλευρά του Ολυμπιακού φάσεις που θα μπορούσε και ο αγαπητός γαυρος φιλαθλος να πει "ε το μαλακα το κλέιζα". Αμα το είδες πουθενά, πές το και σε μένα. Επίσης, με προκαλείς να σου υπενθυμίσω τις εξυπνάδες γαύρων με δυναμόμετρα και "ολίγον βιασμούς" στο πέναλτυ του Ντουντού με τον Θρασύβουλο, την θεοποίηση του Βούλη του Άντζα και άλλα όμορφα.

Sth fash Kleiza/Tsartsarh ston prwto teliko, an thimamai kala, oi diaithtes den koitagan kan, kathws eixe ekselixthei h fash sthn allh pleyra tou ghpedou.

εγώ λέω για τη προηγούμενη φάση, πέφτωντας ο Κλέιζα χώνει πούστικη αγκωνιά στον Τσαρτσαρή, μετά βρίζωνται και κάνει καραγκούνια πτώση ο Τ. Αλλά νταξ αυτά είναι περαιώτικη μαγκιά, βλέπε και απάντηση gg αν θυμάμαι καλά για την αγκωνιά του Μήτρογλου στον Μανωλά.

Και τέλος, για τις τεχνικές ποινές λέμε ότι οι διαιτητές τα έχουν κάνει κώλος, δίνουν τεχνική στον πάγκο του Παο τη στιγμή που εντός γηπέδου από τους παίχτες και των 2 ομάδων έχουν γίνει καραγκιοζιλίκια μεγίστου μεγέθους.

Αυτά. Το βράδυ θέλουμε +30

attila
02-06-2010, 10:26
Να πούμε ότι οι διαιτητές έκαναν προβοκάτσια για την πρασινη. Απλά να ρωτήσω εγώ, από τώρα για να μην έχουμε τους συναισθηματισμούς του τέλους, η διαιτησία είναι οκ φέτος; Ή έπρεπε να αποκλείσει το μουνί τον Τσαρτσαρή για πάντα από το μπάσκετ (!) για να είναι 50-50 οι τελικοί; Πείτε οι επιστήμονες.

http://www.youtube.com/watch?v=BiMY82qNEuM

εντιτ. ο στογιακοβιτς-αν αληθευει το δημοσιευμα- επαιρνε 10 μυρια ευρω τον χρονο.με δεδομενο οτι εχει 1 χρονο ακομα=10 μυρια ακομα με ποσα λεφτα θα ερθει στην ελλαδα και ποιος θα τα πληρωσει?

KoiliaSamprela
02-06-2010, 11:05

http://www.youtube.com/watch?v=BiMY82qNEuM

εντιτ. ο στογιακοβιτς-αν αληθευει το δημοσιευμα- επαιρνε 10 μυρια ευρω τον χρονο.με δεδομενο οτι εχει 1 χρονο ακομα=10 μυρια ακομα με ποσα λεφτα θα ερθει στην ελλαδα και ποιος θα τα πληρωσει?

Η εφορία στο US νομίζω καλά τους γαμάει , κάτι για 50%-60%

Magellan
02-06-2010, 11:16
το να φτιαχνεις βιντεακια επιλεγοντας φασεις το θεωρω λιγο βλακεια
ο κλειζα φταιει που τσιμπαει (και εχει φαει κραξιμο για αυτο ολη τη χρονια)

Buddy Lackey
02-06-2010, 13:55
Odonian tha to thela alla me toso "exm eygenikh" diaithsia yper mas den to paleyw.

Ο Τσαρτσαρής κάνει μαλακία και εγώ που είμαι Παναθηναϊκός τον κράζω. Δε γουστάρω να βλέπω τέτοια από οποιονδήποτε αθλητή, πολύ περισσότερο από κάποιον που φοράει τη φανέλα της ομάδας μου. Δεν βάζω τίποτα στην ίδια κατηγορία, λέω ότι υπήρξαν και από τη πλευρά του Ολυμπιακού φάσεις που θα μπορούσε και ο αγαπητός γαυρος φιλαθλος να πει "ε το μαλακα το κλέιζα". Αμα το είδες πουθενά, πές το και σε μένα. Επίσης, με προκαλείς να σου υπενθυμίσω τις εξυπνάδες γαύρων με δυναμόμετρα και "ολίγον βιασμούς" στο πέναλτυ του Ντουντού με τον Θρασύβουλο, την θεοποίηση του Βούλη του Άντζα και άλλα όμορφα.

Oxi, o MALAKAS o KLEIZAS den exei gkremisei epitides paikth apo pisw enw aytos vrisketai ston aera. An den katalavaineis th diafora ayths ths toso epikindinhs kinishs me osa aneferes prin, ti na sou pw, ksanakoita thn. Ama thes meta mporeis kai esy na epimeneis pws exoume etoimh thn klapsa kai pws h syzhthsh ginetai gia th diaithsia epeidh kaname to lathos kai thn eipame ston Kostara ton Tsartsarh pou isopedose ton afana chilliburger opws kai na thimomaste genika diafora typou:

εγώ λέω για τη προηγούμενη φάση, πέφτωντας ο Κλέιζα χώνει πούστικη αγκωνιά στον Τσαρτσαρή, μετά βρίζωνται και κάνει καραγκούνια πτώση ο Τ. Αλλά νταξ αυτά είναι περαιώτικη μαγκιά, βλέπε και απάντηση gg αν θυμάμαι καλά για την αγκωνιά του Μήτρογλου στον Μανωλά.

"Kai filaraki o Morris phge na kopsei th mpala ston Djolaro" kai, kai kai, ti nohma exoun ayta?

Loipon gia na to teleionoume, aytes tis faseis me tis "poustikes agkwnies", pou kata t'alla se enoxloun, tis exete kanei sinithia pou ginetai latreia. Des kai ena eykolo kai prosfato paradeigma sto 4:40 tou video pou postare o Attila.

Και τέλος, για τις τεχνικές ποινές λέμε ότι οι διαιτητές τα έχουν κάνει κώλος, δίνουν τεχνική στον πάγκο του Παο τη στιγμή που εντός γηπέδου από τους παίχτες και των 2 ομάδων έχουν γίνει καραγκιοζιλίκια μεγίστου μεγέθους.

Egw milhsa sygkekrimena gia kati sto opoio apla provlepetai texnikh poinh, enw ston epomeno agwna o Jasikevicius sfadaze pesmenos sto parke me xeironomies kai mpinelikia kai apla oi diaithtes ton koitazan san xanoi.

Odonian
02-06-2010, 16:24
χαχ εντάξει, ο ΠΑΟ είναι βίαιος και ο γαυρος όχι

GG*
02-06-2010, 16:50
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10601&subid=2&pubid=12450655

επιστρεφει ο χαισλιπ?

BlackiE
02-06-2010, 22:34
Τι φάρδος είναι αυτό σήμερα; :eek:

Magellan
02-06-2010, 22:38
γαμησε τα
αμα δεν μπουν να δουμε τι θα κανουμε

ντακσι σκουντη εισαι βαζελος αλλα ελεος
μονο τα κλαματα δεν εβαλε

JnB
02-06-2010, 22:52
μπορεί κάποιος να του βάλει το λέιζερ στο γκώλο;

BlackiE
02-06-2010, 23:20
Τι δίνουν ρε μλκ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

nothingman
02-06-2010, 23:27
άντε γαμηθείτε όλοι

BlackiE
02-06-2010, 23:29
Τέλος.

_UnHoLy^MaRtYr_
02-06-2010, 23:31
αυτο, μονο νευρα

cancer
02-06-2010, 23:32
ante gamisou re MALAKA giannaki
malaka
e malaka
malaka
malaka
malaka
malaka

Amnesiac.
02-06-2010, 23:38
Αν δεν είναι αυτό παιχνίδι που χάθηκε λόγω Γιαννάκη τι να πω.

Φύγε πούστη, φύγε.

BlackiE
02-06-2010, 23:40
Μικρή ομάδα.
Και γαμώ το Ευρωπαϊκό μπάσκετ σας με τις επιθέσεις των 24

warlord mkII
02-06-2010, 23:41
την αγαπη μας στη μαμα του κλέιζα.

Amnesiac.
02-06-2010, 23:42
Α και για να μη ξεχνιόμαστε
http://62.1.2.102/newspapers/2010/6/1/hprasinh_b.jpg

warlord mkII
02-06-2010, 23:44
την αγαπη μας στη μαμα του κλέιζα.

.

JnB
02-06-2010, 23:45
Είναι τόσο κακό το κοουτσάρισμα Γιαννάκη στο τελευταίο δεκάλεπτο (χάνεις σιγά σιγά διαφορά 14 πόντων, δε μπορείς να βγάλεις μια σωστή επίθεση και τα τρώς σαν σε προπόνηση, και δεν παίρνεις ένα τάιμ ώστε να τα κρατήσεις για το τέλος και να έχεις επαναφορά από κέντρο, γουόου),
που ακόμα και το τρελό σπρώξιμο στο ζέλα (5 πόντοι, 3 από το επιθετικό του μπατίστ και 2 από το διώξιμο τσίλντρες) δε μπορεί να προβάλει κανείς από τον gay σαν δικαιολογία.

Για γέλια η φάση

carheart
02-06-2010, 23:45
η διαιτησία, η διαιτησία!

Μαλάκα και ο Αλέφαντος να έστηνε τον γαύρο (ναι, στο μπάσκετ) δεν θα έχανε τέτοια διαφορά, δεν θα έβαζε 10 πόντους στην περίοδο που κρίνεται το παιχνίδι.

Amnesiac.
02-06-2010, 23:46
Μικρή ομάδα.
Και γαμώ το Ευρωπαϊκό μπάσκετ σας με τις επιθέσεις των 24

Δεν παίξαμε με τίποτα σα μικρή ομάδα. Μια χαρά ΑΡΧΙΔΙΑ είχαμε, πήραμε διαφορά 14 πόντων έχοντας περισσότερα λάθη από το βάζελο και με Νίκολας να βάζει ό,τι θέλει. Αλλά ο ΜΑΛΑΚΑΣ κοιμήθηκε πάλι, 15-0 σερί και δεν πήρε ένα γαμημένο τάιμαουτ.

Με οποιονδήποτε άλλο προπονητή στον κόσμο θα το είχαμε πάρει το ματς.

nothingman
02-06-2010, 23:47
άντε γαμηθείτε όλοι

Abruzzi
ενταξει.απλα lol.
πραγματικα με το μπλακ αουτ στην τριτη περιοδο το ειχα χαμενο το ματς.ε και το τελειωνεις απο -14 στο +9.

φχαριστουμε μπαναωτη

Amnesiac.
η διαιτησία, η διαιτησία!

Μαλάκα και ο Αλέφαντος να έστηνε τον γαύρο (ναι, στο μπάσκετ) δεν θα έχανε τέτοια διαφορά, δεν θα έβαζε 10 πόντους στην περίοδο που κρίνεται το παιχνίδι.

Τις έκανε τις μαλακίες της η διαιτησία και ήταν και πολλές, αλλά το ματς χάθηκε λόγω Γιαννάκη, αυτό λέω.

BlackiE
Για το 4ο δεκάλεπτο αναφέρομαι κυρίως.

Για διαιτησία οκ τι να πουμε;

carheart
02-06-2010, 23:50
Τρεις φάσεις υπέρ του Παναθηναϊκού, με σημαντικότερες την απομάκρυνση Τσίλντρεςς (ακούμπησε στεφάνι πρώτα) και το πέμπτο Τεόντοσιτς (δεν είμαι πεπεισμένος πως ήταν αμυντικό), μία υπέρ του Ολυμπιακού, όταν έδωσε πως την έβγαλε ο Νίκολας ενώ δεν την ακούμπησε καν. Στα κρίσιμα σημεία αυτά.

Γενικά Άλλο σφυρίγματα που δεν μας αρέσουν, άλλο κακά σφυρίγματα. Τα αντιαθλητικά ήταν και τα δύο πχ.

Magellan
02-06-2010, 23:51
αξιοι της μοιρας τους
οτι νανε ομαδα
ακομα και αμυνα που επαιζαν σταματησαν να παιζουν

MaX Payne
02-06-2010, 23:55
δεν βλεπω και κανα αρχιδατο παιχτη στο γαυρο εκει και που ροκανιζεται η διαφορα να παρει μπαλα να παρει το ματς μονος του
κλειζα τσιλντρες παπαλουκαδες κλοιποι

υπαρχει και κομπλεξ
θαχετε 1 ευκαιρια ακομα

Tyler_Durden
02-06-2010, 23:56
Το σημερινό ματς αποκαλύπτει τη διαφορά στο μέγεθος των δυο ομάδων και πόσο μονόπατος και λίγος είναι ο γαυρος τακτικά. Δεν γίνεται ας πούμε να βλέπεις οτι σε πάνε τα τρίποντα (ξεκωλώθηκε μέχρι κι ο αφανάστοχος!) και αυτή να είναι όλη κι όλη η τακτική σου για το ματς. Απο την άλλη ο ΠΑΟ έκανε το πιο ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ ματς του φέτος. Ακόμη κι όταν όλα τα λάθη και τα άστοχα σουτ του, έκαναν τις προοπτικές δύσκολες, δεν πανικοβλήθηκε ΣΚΥΛΙΑΣΕ και έπαιξε άμυνα τανάλια.Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες. Η νίκη είναι σε μεγάλο ποσοστό αποτέλεσμα των ατομικών ξεσπασμάτων του Μπατίστ και του kill bill. Αμφότεροι ξεκίνησαν ΑΘΛΙΑ αλλά έδειξαν πόσο ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ είναι όταν η μπάλα έκαιγε. Τώρα ώρα για 3-1 και ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΣ ΤΟ ΣΕΦ!

Kelldorain
03-06-2010, 00:03
Όταν είσαι 14 πόντους μπροστά με τον αντίπαλο να τα 'χει χάσει δεν δικαιολογείσαι. Κυρίως φταίει ο Γιαννάκης ναι, αλλά το ότι επιθετικό πλάνο δεν υπάρχει δεν είναι κάτι το καινούριο, γι' αυτό έπρεπε κάποιοι παίκτες να το πάρουν πάνω τους. Παναθηναικός προφανώς τεράστια μαγκιά, ειδικά Σπανούλης Γιασικεβίτσιους έκαναν το καλύτερο παιχνίδι τους εδώ και μήνες. Για διαιτησία συμφωνώ με Carheart, αν ευνόησε οριακά Παναθηναικό δεν νομίζω ότι πρέπει να σταθείς σε αυτήν αλλά στον πάγκο σου (κυρίως) και μετά στους παίκτες. Τεράστια ματσάρα όπως και να 'χει, μετά το σημερινό στο ΣΕΦ δεν αποκλείεται και break.

Amnesiac.
03-06-2010, 00:06
Το σημερινό ματς αποκαλύπτει τη διαφορά στο μέγεθος των δυο ομάδων και πόσο μονόπατος και λίγος είναι ο γαυρος τακτικά. Δεν γίνεται ας πούμε να βλέπεις οτι σε πάνε τα τρίποντα (ξεκωλώθηκε μέχρι κι ο αφανάστοχος!) και αυτή να είναι όλη κι όλη η τακτική σου για το ματς. Απο την άλλη ο ΠΑΟ έκανε το πιο ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ ματς του φέτος. Ακόμη κι όταν όλα τα λάθη και τα άστοχα σουτ του, έκαναν τις προοπτικές δύσκολες, δεν πανικοβλήθηκε ΣΚΥΛΙΑΣΕ και έπαιξε άμυνα τανάλια.Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες. Η νίκη είναι σε μεγάλο ποσοστό αποτέλεσμα των ατομικών ξεσπασμάτων του Μπατίστ και του kill bill. Αμφότεροι ξεκίνησαν ΑΘΛΙΑ αλλά έδειξαν πόσο ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ είναι όταν η μπάλα έκαιγε. Τώρα ώρα για 3-1 και ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΣ ΤΟ ΣΕΦ!

Καλά σχετικά είναι αυτά. Αν ο ΜΑΛΑΚΑΣ είχε πάρει ένα γαμημένο τάιμαουτ όταν ο Παναθηναϊκός μείωνε τη διαφορά, ακόμα και να μην έλεγε τίποτα (που δε νομίζω να λέει έτσι κι αλλιώς, πέρα από κανα "πάμε πάμε, μπορούμε"), θα είχε ηρεμήσει λίγο την ομάδα/κόψει τη φόρα σας. Δε λέω ότι θα είχαμε κερδίσει απαραίτητα αλλά δε θα είχαμε χάσει έτσι. Βλέπεις όλους τους γαμημένους προπονητές του κόσμου να κάνουν αυτό το πράγμα, να παίρνουν τάιμαουτ όταν ο αντίπαλος κάνει ένα μικρό σερί, μα όλους, κάντο κι εσύ βρε πούστη, μη περιμένεις να περάσει μπροστά ο Παναθηναϊκός για να ξυπνήσεις.

Και ήμουν από τους "μετριοπαθείς" στο θέμα του Γιαννάκη, έλεγα ότι η ομάδα κάνει κάθε χρόνο ένα βήμα παραπάνω, να τον αφήσουμε να κάνει τη δουλειά του, αλλά με τέτοιο κοουτσάρισμα δεν παλεύεται με τίποτα.

Kelldorain
03-06-2010, 00:14
Και ήμουν από τους "μετριοπαθείς" στο θέμα του Γιαννάκη, έλεγα ότι η ομάδα κάνει κάθε χρόνο ένα βήμα παραπάνω, να τον αφήσουμε να κάνει τη δουλειά του, αλλά με τέτοιο κοουτσάρισμα δεν παλεύεται με τίποτα.

Εδώ που τα λέμε, βήμα μπροστά έκανε μόνο στο 1ο εξάμηνο, που ναι μεν η ομάδα βελτιώθηκε πολύ, αλλά από την άλλη αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά σε περιπτώσεις που αλλάζει προπονητής που πολλοί παίκτες αντιπαθούσαν. Πέρυσι ο σχεδιασμός της ομάδας με έλλειψη σουτέρ ήταν εντελώς λανθασμένος και βάσει ρόστερ δεν κατάφερε κάτι εξωπραγματικό: έχασε το κύπελλο, το πρωτάθλημα και τον ημιτελικό της Ευρωλίγκα με σοβαρά λάθη στο τέλος. Φέτος με αυτό το ρόστερ πήρε το κύπελλο όντως, αλλά στην Ευρωλίγκα κινδύνεψε να αποκλειστεί από την Παρτιζάν και απ'ότι φαίνεται χάνει και το πρωτάθλημα.

Magellan
03-06-2010, 00:17
γενικα το ματς ηταν :bang::bang::bang::bang:

nothingman
03-06-2010, 00:28
ωραία τα λέτε για διαιτησία, φυσικά και έπαιξε έναν κάποιο ρόλο (πχ δεν είναι απλά και μπακαλίστικα "5 πόντοι", είναι και 5ο φάουλ στον Τεόντοσιτς και είναι "5 πόντοι" στα πλαίσια του σερί που άλλαξε όλο το παιχνίδι). όχι ότι λέω/λέμε πως χάσαμε από τη διαιτησία, μπορείς να ηρεμήσεις κάρχαρτ ψηλέ και λοιποί αγχωμένοι τύποι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε και μόκο, νομίζω;
το πρωτάθλημα όσο το έχασε σήμερα, άλλο τόσο το έχασε όταν δεν μπορούσε να πάρει τους πανιώνιους και έτσι έδινε δώρο την έδρα στους τελικούς στο βάζελο.
είναι δικό σου παιχνίδι ρε γαμημένε, δικό σου. από κωλοφαρδία θες; από κωλοφαρδία. επειδή ήταν κακός ο βάζελος; επειδή ήταν κακός ο βάζελος, ό,τι θέλει η αφεντιά σου. αλλά δικό σου. έχεις διαφορά να προστατεύσεις, έχεις ψυχολογία, ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΕ. δεν παίρνεις ταιμάουτ για να κόψεις το ρυθμό, δεν παίρνεις για να τους ηρεμήσεις λίγο ρε πούστημου που τους έμεινε για δυο συνεχόμενες επιθέσεις η μπάλα ουσιαστικά στα χέρια. αν σου έχει μείνει μια σταλιά ντροπή δώσε λιγάκι προσοχή: άντε γαμήσου.

Tyler_Durden
03-06-2010, 00:28
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στη συνέντευξη Τύπου άφησε αιχμές για τη διαιτησία, χωρίς όμως να θελήσει να μιλήσει ανοικτά. «Παλεύουμε δύο χρόνια να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια (1). Σήμερα δεν αντέξαμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια (2) και ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-1. Είδατε όλοι το ματς και είδατε ποια ήταν τα εμπόδια (3). Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια(4). Ο,τι είδατε, γράψτε… Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια (5), προσπαθούμε μέχρι τέλος».

Κυρ Μπαναώτη, ακολουθεί εμπόδιο :
http://img171.imageshack.us/img171/3710/tsapoubroi.jpg

carheart
03-06-2010, 00:32
Ψηλέ, σε προκαλώ να μου αναφέρεις κάποιες διαιτητικές φάσεις που (παρότι δεν έκριναν φυσικά το παιχνίδι), ήταν αςπούμε "κραυγαλέες" και θα μπορούσαν ίσως να εμπεριέχουν διαιτητικό πρασινοδόλο, πέραν του πέμπτου τεόντοσιτς. Επειδή δεν θα βρεις καμία, δεν αναφέρεις την σημερινή διαιτησία σαν κακή, είναι αστείο. Και δεν είμαι αγχωμένος τύπος, υπήρξα λίγο όταν έχανα Δ-Ε-Κ-Α-Τ-Ε-Σ-Σ-Ε-Ρ-Ι-Σ πόντους, αλλά τελικά το άγχος κάνει κακό και δεν έπρεπε να αγχώνομαι.

Magellan
03-06-2010, 00:33
το πρωτάθλημα όσο το έχασε σήμερα, άλλο τόσο το έχασε όταν δεν μπορούσε να πάρει τους πανιώνιους και έτσι έδινε δώρο την έδρα στους τελικούς στο βάζελο.

:pink:

για ολο το ποστ αλλα κυριως για αυτο

warlord mkII
03-06-2010, 00:34
ναι γιατι περσυ που δεν την εδωσε, ειδαμε τι εγινε

Magellan
03-06-2010, 00:35
ναι το ιδιο ειναι

carheart
03-06-2010, 00:37
το ίδιο συμβαίνει στο τέλος!

Magellan
03-06-2010, 00:39
ε μπραβο σας
να μην ασχολουμαστε

BlackiE
03-06-2010, 00:43
«Επεισοδιακή» ήταν η συνέντευξη Τύπου του τρίτου τελικού της Α1. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, που εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού, δήλωσε πως «... δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Απλά ήρθα εδώ για να μη φάει η ομάδα μου πρόστιμο».

Όταν ήρθε η ώρα του Ντρου Νίκολας να μιλήσει για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γύρισε προς το μέρος του Αμερικανού γκαρντ και του είπε: «Ντρου, εσύ μπορείς να πεις ό,τι θέλεις. Είμαστε Παναθηναϊκός, είμαστε διαφορετικοί».

Raven Lord
03-06-2010, 00:43
από τα χειρότερα ματς του βάζελου. 2η και 3η περίοδος τελείως χαμένα, ακόμη κ από ζέλικο ως ένα βαθμό. αλλά όπως είπε ο τάιλερ έκανε το υπέρτατα ΑΡΧΙΔΑΤΟ ματς από το 39 και μετά. και εκεί φαίνεται η καρδιά του πρωταθλητή. προσωπικά δεν πίστευα ότι φετινός ΠΑΟ θα γύριζε ματς από το -14 και με τέτοια εμφάνιση και όλες τις συγκυρίες υπέρ του αντιπάλου. αλλά ευτυχώς είχα άδικο.

για το gayρο τι να πω? αν όχι τώρα, πότε?

ΠΟΤΕ

nothingman
03-06-2010, 01:06
Ψηλέ, σε προκαλώ να μου αναφέρεις κάποιες διαιτητικές φάσεις που (παρότι δεν έκριναν φυσικά το παιχνίδι), ήταν αςπούμε "κραυγαλέες" και θα μπορούσαν ίσως να εμπεριέχουν διαιτητικό πρασινοδόλο, πέραν του πέμπτου τεόντοσιτς. Επειδή δεν θα βρεις καμία, δεν αναφέρεις την σημερινή διαιτησία σαν κακή, είναι αστείο. Και δεν είμαι αγχωμένος τύπος, υπήρξα λίγο όταν έχανα Δ-Ε-Κ-Α-Τ-Ε-Σ-Σ-Ε-Ρ-Ι-Σ πόντους, αλλά τελικά το άγχος κάνει κακό και δεν έπρεπε να αγχώνομαι.
το ξέρω ήδη ότι είναι στη φύση του μπασκετικοπαναθηναϊκού να γίνεται κάπως μαλάκας αλλά πάλεψέ το λίγο, χαλάρωσε, πάρε ένα τάιμ άουτ, κάνε κάτι. εν προκειμένω: έκανα κάπου αναφορά σε ενδεχόμενο δόλο; είπα ψηλέ πουθενά ότι τους έστησαν τα Κατσαμπάκια της πράσινης διοίκησης, τι; είπα ότι ας πούμε σε αυτό το σερί υπήρξαν λάθος σφυρίγματα υπέρ του παναθηναϊκού, δεν έκανα δα και ποστ αναφωνώντας "η διαιτησία! η διαιτησία!", συγνώμη πάντως αν σε δυσαρέστησα που δε συμφώνησα απολύτως με ό,τι είπες/εννοείς. να βρούμε αν είναι το βίντεο, να κάτσουμε να πατάμε pause φάση-φάση να σου φύγει η κάψα και το ΑΓΧΟΣ ΨΗΛΕ, γιατί τέτοια αστεία όπως το να χαρακτηρίζεται η σημερινή διαιτησία σαν κακή, είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα και δεν παίζουν με τέτοια πράματα. α και ναι, εξωφρενικά κραυγαλέο σφύρισμα το 5ο του Τεόντοσιτς, εκεί έχεις δίκιο.
και Κούουσμα; rly;

*θα έμπαινα μσν αν με έμπαζε αλλά καλύτερα που δεν με μπάζει τελικά*

carheart
03-06-2010, 01:11
Ναι, αλλά ποιά ήταν αυτά τα λάθος σφυρίγματα. Σου είπα δύο, ήταν και άλλα; Αν ναι, ποιά;

Και ναι, μόνο Κούουσμα.

Raven Lord
03-06-2010, 01:20
επειδή μ'αρέσει να είμαι δίκαιος με του άλλους, πρέπει να ομολογήσω ότι οι gayροι του er ως τώρα έχουν θέσει το θέμα σε αρκετά σωστή βάση. από αυτά που άκουσα εδώ από φίλους και γνωστούς, αλλά και από τον επίσημο gayρο με το στυλάκι τους στο τέλος και τις συνεντεύξεις, περίμενα να διαβάσω πολέμικους παιάνες εναντίον της διαιτησίας. εδώ όμως το πρόβλημα τέθηκε ως εξής 1. γιαννάκης και 2. παίκτες. 'νταξ' για τη διαιτησία όλο και κάτι θα βρεθεί.

Moonspellheim
03-06-2010, 01:37
Στον Ολυμπιακό είναι έξαλλοι και με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, καθώς ο τηλεοπτικός φακός τον συνέλαβε να φτύνει τον Μίλος Τεόντοσιτς, καθώς ο Παναθηναϊκός είχε προηγηθεί με 7-0, στο ξεκίνημα του αγώνα...

Tyler_Durden
03-06-2010, 01:42
δεν το λέω ειρωνικά. πραγματικά ρωτάω. πότε έγινε αυτό; ειλικρινά δεν το πρόσεξα.θελω να πω το είδε κανείς σας;

R & R
03-06-2010, 01:46
γιαννακη φιλε μου κερδιζεις....θελει πολυ χρονο ακομα...τι την κρατας τη μπαλα μεχρι τα 8 δευτερα κ μετα την πετας κερκιδα?
ετσι εχτισες διαφορα?οχι...μαλλον ετσι την εχασες...μαλακα
μηπως εληγε σε 2 λεπτα κ δεν τοπιασα?τον μπουλο...
κλειζααααα παιχτουρα...νοοτροπια γτπ...

απτην αλλη τι εβαλε ο θεος ο σαρας ε....σπανουλης επισης καθαρισε σε μεγαλο βαθμο.πανω πουλεγα δεν αξιζει ο παο σημερα
το πουλησαν μονοι τους οι γαυροι...αν κ πρεπει να πουμε οτι ο κακος παναθηναικος δεν εχασε επαφη με το σκορ ποτε τοσο ωστε να εγκαταλειψει...