View Full Version : Αεροπορικά εισιτήρια
Κάποια στιγμή, κάποιος, κάπου είχε ποστάρει ένα σαιτ με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, λέγοντας ότι βρίσκεις φθηνά και από σοβαρές εταιρίες. Θα μπορούσε αυτός ο κάποιος να το ξαναποστάρει?πλζθνξ
Προφανώς δεν μιλάω για airtickets.
jack the ripper
14-03-2009, 02:46
http://www.skyscanner.net/
???
Δεν έχω ιδέα.
Ίσως και να είναι αυτο ίσως και να μην είναι.
Πάντως αυτός που το χε πει, είχε πει αυτολεξεί την ατάκα "φθηνά εισιτήρια με σοβαρές εταιρίες".
ντουνο.
auto einai kai eixan protathei kai ta 2 parakatw gia praga sukekrimena
http://skyeurope.com/ edit - έκλεισε
http://www.click4sky.com/
To δεύτερο πρέπει να είναι αν θυμάμαι σωστα!
Θενξ!
metamelia3
14-03-2009, 13:44
ξέρετε που μπορώ να βρω φτηνά αεροπορικά για παρίσι το πάσχα;
freak brother
14-03-2009, 14:13
τι ρομαντικος!
metamelia3
14-03-2009, 14:28
μπα, 4 μαντραχαλοι χωρις γκομενες θα ειμαστε =(
αλλα υπάρχουν πάντα οι :pink: γαλλιδες :pink:
BURNIN AMBITION
14-03-2009, 23:56
ax auth h sandrine
axxxxxx
Roswell47
17-03-2009, 22:57
Αεροπορικά εισιτήρια και http://www.prairieghosts.com/capone6.jpg
Fireknight
28-01-2010, 13:43
psilo-offtopic , alla
yparxei ena endexomeno na taksidepso mesw Londinou(Gatwick) kai i8ela na rotiso : einai arketes 2h45min anamesa stis ptiseis ? kai
yparxei ena allo endexomeno na xreiastei na meinw se aerodromio gia to vrady (overnight) . To'xei kanei kanenas ? Pelevetai ?
Στο 2ο σου ερώτημα, το χω κάνει εγώ. Στο Gatwick κιολας 7 η 8 ώρες θεε μου. Όταν φτάσαμε κλείνανε τα burger king, αλλά ήταν ανοιχτά τα M&S Food. Τεσπα μετά από περιήγηση στο χώρο κάτσαμε στην αίθουσα αναμονής μέχρι να βγει ανακοίνωση και κοιμηθήκαμε στα καθίσματα ω σαν τους γύφτους. Βέβαια όλοι αυτό κάνανε οπότε ή κοιμάσαι,ή λιώνεις σε κανα νετ αν έχει (νομίζω πλήρωνες αρκετά) ή έχεις κανα psp και παίζεις.
Fireknight
28-01-2010, 15:42
malista , ego sto Milano isws xreiastei na peraso to vrady . Se ypno elpizo ki ego , alliws poly dyskola :s
Πράγα πας? Με easyjet?
Εγω αυτό θα έκανα (Μιλάνο δλδ) και επειδή είδα τις 2.30 ώρες αναμονή μέχρι την άλλη πτήση για Πράγα και φοβήθηκα πιθανή καθυστέρηση προτίμησα τις 8 ώρες ταλαιπωρίας Gatwick.
Fireknight
28-01-2010, 16:24
einai gia epistrofi apo Ispania .
To kalo einai oti me paei Thessaloniki kai oxi Athina opote glitono to treno , alla 8a prepei na peraso to vrady sto Milano .
KoiliaSamprela
28-01-2010, 17:28
To kalo einai oti me paei Thessaloniki kai oxi Athina opote glitono to treno , alla 8a prepei na peraso to vrady sto Milano .
να προσέχεις τα λεφτά σου εκεί ...
Fireknight
29-01-2010, 00:27
de nomizo na exw kai para polla etsi ki alliws :p
Κέβιν Σόρμπο
01-02-2010, 15:54
τι μαλακιες ειναυτες;
θελω να πουμε βρυξελλες. 30 ιουνιου - 5 ιουλιου
και μου βγαζει τιμες 300+. Τι λενε γαμω;
Χελπ =$
Mel Gibson
01-02-2010, 16:14
εδω (http://www.brusselsairlines.com/com/) εισαι
203&κατι ψιλα για τις ημερομηνιες που θελεις μ'ενα προχειρο σερτς.
Fireknight
01-02-2010, 16:16
203euros pigenela
http://gr.skyscanner.com/flights/results/ath/brus/100630/100705/airfares-to-brussels-from-athens-international-in-june-2010-and-july-2010.html?owfc=snbr*ath1006302040*sn*0*bru1006302310&oqrid=snbrath%20bru%20100630100705&iwfc=snbr*bru1007051200*sn*0*ath1007051615&iqrid=snbrath%20bru%20100630100705
edit : :p
Κέβιν Σόρμπο
01-02-2010, 16:31
Ειστε αξιαγαπητοι
ματσμουτς
12 stars circle your brow
01-02-2010, 16:34
αξιαγάπητο αβαταρ έχεις γκάλαπα!
ουρμπαν λετζεντ.το μιλανο ειναι ασφαλεστατο.εχω παει 3 φορες
tamagothi
04-02-2010, 20:56
Εγώ είχα πάει μια φορά Μιλάνο κι ήμασταν καμιά 20αριά άτομα και σκορπιστήκαμε και δώσαμε ραντεβού "μπροστά απ' τo μαγαζί της φεράρι" κι οι άλλοι οι μπουμπούνες δεν έρχονταν και πήγαμε να πούμε να τους φωνάξουν απ' το μεγάφωνο κι ο Υπεύθυνος Στα Μεγάφωνα μόλις άκουσε το αίτημά μας είπε "α, πριν λίγο ήρθε άλλο ένα γκρουπ και ζήτησε το ίδιο", καθώς είχε 5-6 μαγαζιά φεράρι στο αεροδρόμιο και περίμενε ο καθένας όπου προτιμούσε. Προσοχή στα μαγαζιά της φεράρι λοιπόν, κατά τ' άλλα φαίνεται ασφαλές.
(Για το βράδυ σιγά μωρέ, πάρε κάνα βιβλίο ή γνώρισε τίποτα άλλους ταλαίπωρους ή κοιμήσου σα βόδι μέχρι να αρχίσουν να σε σκουντάνε οι ενοχλητικοί πρωινοί, ένα βράδυ είναι.)
Fireknight
04-02-2010, 22:40
poly orea , oxi mono de 8a tin patiso me ta magazia ferrari , alla 8a mporw na gelaw sta kryfa kai me osous vlepo na perimenoun apeksw !
To kalytero 8a einai na koimithw san to vodi estw gia 2-3 wres , pistevw 8a ta kataferw .
KoiliaSamprela
05-02-2010, 10:17
ουρμπαν λετζεντ.το μιλανο ειναι ασφαλεστατο.εχω παει 3 φορες
δεν έχει να κάνει με το Μιλάνο σαν Μιλάνο, αλλά με τους Ιταλούς :puke: σαν Ιταλούς :puke:
γαμώ το σπίτι τους κιόλα
opoios psinetai gia germania i lufthansa exei prosfora gia dusseldorf to pasxa 99 euro pigainela...
ekleisa 4me18...k gamei giati kanonika exei 200 minimum...k easyjet paei mono apo salonika ekei konta...dortmund dlds
ViPeRMaN
10-02-2010, 16:10
gia san franscisco (bay area ki etsi) apo ispania meta to pasxa pou psaxnoume?
neverdie
18-02-2010, 20:27
Για Πολωνία (warsaw) από Αθήνα δε βρίσκω κάτι με κάτω από 250 πηγαινέλα. Έχει πάει κανείς; Καμιά καλή ιδέα για να γλιτώσω κανα λεφτό; Για 15ήμερο του Πάσχα θέλω, με περιθόριο +- μία βδομάδα.
Πείτε ευγενικοί κύριοι...
tamagothi
18-02-2010, 20:46
www.norwegian.no (http://www.norwegian.no)
[ www.kayak.com ]
KoiliaSamprela
19-02-2010, 00:43
Για Πολωνία (warsaw) από Αθήνα δε βρίσκω κάτι με κάτω από 250 πηγαινέλα. Έχει πάει κανείς; Καμιά καλή ιδέα για να γλιτώσω κανα λεφτό; Για 15ήμερο του Πάσχα θέλω, με περιθόριο +- μία βδομάδα.
Πείτε ευγενικοί κύριοι...
ένας άλλος φίλος ανέφερε το site αυτό , και μοιάζει πολύ καλό
ΕΔΩ ΛΕΜΕ (http://gr.skyscanner.com/flights/ath/waw/100315/airfares-to-warsaw-from-athens-international-in-march-2010.html)
neverdie
19-02-2010, 18:10
Παραλίγο να απογοητευτώ. Στο τσακ με πρόλαβες. Ευχαριστώ!
ΚοιλιάΣαμπρέλα, πηγαινέλα είπα. Δεν το είπα; Το είπα!!
KoiliaSamprela
19-02-2010, 20:30
Παραλίγο να απογοητευτώ. Στο τσακ με πρόλαβες. Ευχαριστώ!
ΚοιλιάΣαμπρέλα, πηγαινέλα είπα. Δεν το είπα; Το είπα!!
να ψάξεις σου είπα τεμπέλη, δεν θα σου μασήσω και την τροφή ε? να στην μασήσω?
neverdie
19-02-2010, 21:14
Το 'χα τσεκάρει. "δε βρίσκω κάτι με κάτω από 250 πηγαινέλα" Το είπα, δεν το είπα;; Δε θα μου χαλάσεις εσύ τη διάθεση!!
Άλλη ερώτηση: Πήγα στο www.norwegian.com, βρήκα κάτι ωραίες τιμές και πολύ χάρηκα, και πάω να δω τι παίζει με το μπούκιν και μου λέει να κάμω λογκίν. Εγώ δε πολυψήνομαι για ακάουντς γιατί είναι και ξένη η κάρτα που θα χρεώσω, και σκέφτομαι: αφού η εταιρία περνάει από Ελ. Βεν. δεν θα έχει και κιόσκι εκεί για να αγοράζεις εισητήρια; Δεν μπορώ να κλείσω τηλεφωνικά; Δεν μπορώ να κλείσω από οποιοδήποτε ταξιδιωτικό γραφείο; Πως θα γίνει η φτιάξη;
εντιτ: εισιτήριο με γιώτα ε;
έντιτ2: μαλακίες, δε θέλει ρετζιστρέησον αναγκαστικά. αγνοήστε αυτό το πόστ.
neverdie
24-02-2010, 02:24
Οκ, έκλεισα με norwegian και μου στέλνουν στο μαιλ μου ότι πρέπει να κουβαλάω μαζί μου διαβατήριο (που δεν έχω).
Passport is required for all passengers on international travel.
Κοιτάω στο σάητ για λεπτομέρειες, και βλέπω
On our international flights we accept passport as proof of identity.
A valid passport is the only official proof of identity for Norwegian citizens on international flights. Children must hold their own passports.
Αν οι Νορβηγοί πετάνε μόνο με διαβατήριο, αλίμονο σε 'μας.
Έχει δοκιμάσει κανείς αυτήν την αεροπλανοεταιρία; Θα περάσω με την ταυτότητα μου που είναι σε κακά χάλια (αλλά με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο σε διεθνή αεροδρόμια);
Αν χρειαστεί τελικά να βγάλω διαβατήριο (για Πολωνία, λολ) εκτός του 80ευρου, πόσο καιρό θα κάνει;
1 βδομάδα κάνει. Έβγαλα πρόσφατα.
24-02-2010, 20:19
psilo-offtopic , alla
yparxei ena endexomeno na taksidepso mesw Londinou(Gatwick) kai i8ela na rotiso : einai arketes 2h45min anamesa stis ptiseis ? kai
yparxei ena allo endexomeno na xreiastei na meinw se aerodromio gia to vrady (overnight) . To'xei kanei kanenas ? Pelevetai ?
1. ναι!
2. έχω μείνει σε αεροδρόμιο ακριβώς 2 ημέρες μέσα. και κοιμόμουν στα καθίσματα, θα τα καταφέρεις!
Πείτε τώρα γιατί η easyjet γαμιέται, ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, πόση πρέζα υπάρχει σ'αυτόν τον κόσμο.
Συμπλήρωσα τα υπόλοιπα στοιχεία και άφησα αυτό κενό, αλλά βγαίνοντας βλέπω το εξής:
Επιβεβαίωση κράτησης
ΕΠΕΙΓΟΝ! Δεν μπορείτε να ταξιδέψετε χωρίς να παρέχετε αυτή την πληροφορία
Ένας ή περισσότεροι προορισμοί της κράτησής σας απαιτούν την υποβολή στοιχείων ταξιδιωτικού εγγράφου, ώστε να υπάρξει συμμόρφωση με την εθνική νομοθεσία περί ασφαλείας.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ.
wtf.
Drumsick
24-02-2010, 20:36
Ερμ.. λονδίνο δε θες να πας? Είμαστε σίγουροι πως μπορείς μόνο με ταυτότητα? (δεδομένου οτι δεν είναι ευρωπαική ένωση..)
Fireknight
24-02-2010, 20:37
ki emena mou zitise kati teties malakies .
evala +10 xronia apo tin ekdosi , giati etsi diavasa edw (http://www.insomnia.gr/forum/archive/index.php/t-345656.html) . eixa prospa8isei na paro kai tilefono alla den apantise kanenas :s
edit: giati den einai Evropaiki Enosi ?
24-02-2010, 20:38
Είναι Ευρωπαϊκή Ένωση το Ηνωμένο Βασίλειο ρε, στην ευρωζώνη δεν είναι.
edit: και ταξίδεψες κομπλέ fk;
άσε που μπαρμπ, πέρυσι τον Μάιο πάλι μόνο με ταυτότητα πήγα
Drumsick
24-02-2010, 20:40
Α! My bad.
Phantom Duck
24-02-2010, 20:40
Ερμ.. λονδίνο δε θες να πας? Είμαστε σίγουροι πως μπορείς μόνο με ταυτότητα? (δεδομένου οτι δεν είναι ευρωπαική ένωση..)
The United Kingdom was one of the 12 founding members of the European Union at its launch in 1992 with the signing of the Maastricht Treaty.
Drumsick
24-02-2010, 20:42
Ελα μωρέ, μην το κάνουμε θέμα. Παρασύρθηκα απο το διαφορετικό νόμισμα!
24-02-2010, 20:45
Ντάξει έβαλα 10 χρόνια αργότερα και δεν μου λέει τίποτα πια, φρίκη όμως ε ;p
Fireknight
24-02-2010, 20:46
edit: και ταξίδεψες κομπλέ fk;
Ton Martio einai to taksidi . Osous exo rotisei mou eipan de 8a yparksei provlima , alla tora pou mou to 8imises isws to ksanapsaksw ligo :fear:
24-02-2010, 20:47
Λολ, ψαχτο και πες μου κι εμένα!
(γιατί πας αγγλία μωρέ και δεν έρχεσαι agalloch; )
Fireknight
24-02-2010, 20:49
Einai i endiamesi stasi pou elega pio panw . Ispania pao , mesw Londinou .
jack the ripper
24-02-2010, 20:50
tsekare topic gia londino..auto me ti liksi exei anaferthei ekei ;)
Fireknight
24-02-2010, 21:02
funishment , pes tin istoria . taksidepses kanonika ?
carheart
24-02-2010, 21:09
θα σου φανεί αστείο, αλλά υπάρχει ΚΤΕΛ που σε παίρνει από Ομόνοια και σε πάει Βαρσοβία, 80 ευρώ πήγαινε, και 80 ευρώ έλα, ψάξου.
edit, σε neverdie αυτό.
atom_smasher
25-02-2010, 00:24
momondo.com ισως φανει ενδιαφερον σε καποιον.
neverdie
25-02-2010, 05:19
θα σου φανεί αστείο, αλλά υπάρχει ΚΤΕΛ που σε παίρνει από Ομόνοια και σε πάει Βαρσοβία, 80 ευρώ πήγαινε, και 80 ευρώ έλα, ψάξου.
edit, σε neverdie αυτό.
Νταξ, καλό ήταν.
Το θέμα λύθηκε. Τύπος μέσω τηλεφώνου στο Ελ. Βενιζέλος που δήλωσε αντιπρόσωπος της Norwegian είπε ότι με ταυτότητα μόνο είμαι οκ. Το ίδιο είπε Πολωνή μετανάστρια που το έχει κάνει κι όλας με τη συγκεκριμένη εταιρία.
Το μόνο που με ανησυχεί είναι να χρειαστεί να εξηγήσω την παραπάνω πρόταση σε υπάλληλο του Chopin airport στη Βαρσοβία. :(
Τέσπα, δε ψαρώνουμε! Οι περιπέτειες είναι για τα παλικάρια.
Drumsick
25-02-2010, 08:10
edit, σε neverdie αυτό.
Kανένας άνθρωπος δεν πρέπει να περνάει αυτή την ταλαιπωρία. Το'χει κάνει η θειά μου και μέχρι σήμερα ξυπνάει ιδρωμένη τα βράδια στη θύμιση της εμπειρίας.
neverdie
25-02-2010, 08:54
Από περιέργεια, πόσες μέρες κάνει;
carheart
25-02-2010, 12:17
edit, σε neverdie αυτό.
Kανένας άνθρωπος δεν πρέπει να περνάει αυτή την ταλαιπωρία. Το'χει κάνει η θειά μου και μέχρι σήμερα ξυπνάει ιδρωμένη τα βράδια στη θύμιση της εμπειρίας.
έλα μωρέ, μέχρι να βγεις στην εθνική είναι το δύσκολο!
neverdie, νομίζω πως κάνει ακριβώς 24 ώρες.
25-02-2010, 12:19
νομίζω ότι γίνονται φανερά τα αισθήματα που νιώθει ο καρχαρτ για σενα καριβολα.
Drumsick
25-02-2010, 16:47
Δε θυμάμαι, πάνε χρόνια. Κάτι τύπου 2 μέρες πρέπει να ήταν (καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο συχνές στάσεις κάνει...)
funishment
26-02-2010, 03:45
funishment , pes tin istoria . taksidepses kanonika ?
Είμαι στο εξωτικό Λονδίνο τώρα που σας μιλάω, δεν είχα πρόβλημα με την ταυτότητα, βάλτε ημερομηνία λήξης 5 χρονια μετά την μέρα που πετάτε, όπως ανέφερα και στο άλλο θρεντ, και θα είστε κομπλέ.
Fireknight
26-02-2010, 03:47
efxaristoume funishment
edit, σε neverdie αυτό.
Σιγά μωρή υστερία (Βερολίνο-Αθήνα εδώ).
atom_smasher
26-04-2010, 18:09
και μεις ετοιμαζομαστε για Αθηνα Βελιγραδι. 16 χωρις παρακαμψη τεμπων και εμπλοκη στα συνορα. η κοπελα μου το χει κανει και 20ωρακι... Επισης ο πατερας της κατεβαινει Βελιγραδι με λεωφορειο απ την Δανια. 26 ωρες μονο τωρα.
Καλή φάση..πόσο το εισητήριο;
Θεσσαλονίκη-Βελιγράδι με τρένο είναι 15 ώρες.
atom_smasher
26-04-2010, 23:08
ωραιος. και αναρωτιομασταν αν συμφερει και αν θα κανουμε μια αιωνιοτητα λογω τεμπων και μπας και ανεβουμε με κανα τραινο... 60 ευρω 1 διαδρομη. 100 αλε ρετουρ. αλαμανης τουρς. απο πλ. Καραϊσκακη. Σταση θεσσ. και Νις νομιζω μονο. Οποτε απο θεσσ μπορει να ναι και κανα 40.
korrupt3r
18-08-2010, 22:04
εχει ταξιδεψει κανεις με easyjet?
εχει ταξιδεψει κανεις με easyjet?
Nαι, μια χαρά τα αεροπλάνα, δεν δίνουν τζάμπα νερό ή φαί, πάρε από τα μαγαζάκια που έχει πριν μπείς στο αεροπλάνο.
Α. Αν έχεις ανταπόκριση, κανόνισε να είναι τουλάχιστον 2-3 'ωρες αφου φτάσεις στο αεροδρόμιο της ανταπόκρισης.
2 φορές πήρα ιζιτζετ, την μια έχασα την ανταποκριση, αλλά ευτυχώς είχαν μετά από λίγο πτήση για Γλασκώβη(πήγαινα Εδυμβούργο) και μας έβαλαν εκεί (αφού τους έκανα φυσικά ιστορία).
carheart
19-08-2010, 12:35
Επίσης μην περιμένεις να απλώσεις τα πόδια σου και άλλες τέτοιες πολυτέλειες.
και οι θεσεις δεν ειναι αριθμημενες και καθεσαι οπου βρεις και χρεωνουν τα μπαγκαζια που θα κανεις τσεκ ιν, τσεκαρε κιλα κ τετχια
μια φορα που πηγα με ιζιτζετ...πολυ στριμωγμα και γενικα ξενερωμα απο ανεση παροχες αλλααααα φτηνα=θακλεινα παλι :P
πλεον λουφτχανσα μιας κ δεν παει εκει που θελω η ιζιτζετ..
ιζιτζετ
+ φτηνη, μετα τη ραηανερ η φτηνοτερη αεροπορικη που εχω δει. μεγαλο ατου.
- πολυ στενα ολα, πολυ πορτοκαλι (εμενα μου βγαζει ματι καθε φορα, γυφτικο χρωμα), δεν εχει σερβις (αλλα παλι αμα κλεισεις λοου κοστ πτηση και με αλλες εταιριες σου δινουν φαγια και τετοια?), αρκετες φορες εχει καθυστερηση, προσωπικα δε μου εχει τυχει κι εχω ταξιδεψει 4 φορες αλλα γενικα ισχυει.
επισης σχετικα με τη βαλιτσα, μεχρι 10 κιλα σε χρεωνει 22 ευρω νομιζω, το οποιο εγω κλεινω συνηθως απο το σαητ γιατι αν το κλεισεις εκει παει παραπανω. ωστοσο αν εχεις μικρη βαλιτσα-χειραποσκευη μπορεις να μη πληρωσεις και τιποτα, εξαρταται ποσα πραγματα εχεις παρει μαζι,για ποσες μερες ταξιδευεις κλπ.
αρνητικο της επισης ειναι οτι παει σε λιγους προορισμους απο Ελλαδα.
Θα την ξαναπροτιμουσα λογω κοστους.
το ερωτημα ειναι αλλο.. η ραηανερ ειναι παρα πολυ φτηνη εταιρια, μιλαμε πτησεις με 5 ευρω πηγαινε ελα και τετοια, και στην κυριολεξια τοσο ε..
γιατι ειναι τοσο φτηνη? ειχε γινει ποτε κανα ατυχημα? λολ
θα ταξιδεψω μαλλον το νοεμβριο με ραηανερ.
εχει ταξιδεψει ποτε κανεις να μοιραστει εμπειρια?
rat_poison
13-09-2010, 20:21
ryanair, τώρα ΚΑΙ στην Ελλάδα. Από Βόλο μόνο, για Φρανκφούρτη και Μιλάνο (προς το παρόν ελπίζουμε)
rage for order
13-09-2010, 20:41
ryanair, τώρα ΚΑΙ στην Ελλάδα. Από Βόλο μόνο, για Φρανκφούρτη και Μιλάνο (προς το παρόν ελπίζουμε)
έχει έρθει από αρχές καλοκαιριού, μπορεί και από το μάιο.
Beyond Within
13-09-2010, 20:50
ναι νομίζω έχει έρθει από το μάιο, αλλά ψάχνω να βρω πτήσεις 6 μήνες μπροστά και δεν βρίσκω τίποτα
ναι ρε παιδια εχει κι απο δω και ολα..
αλλα για πειτε μου εμπειριες σας.. κι επισης ξερει κανεις γιατι τοσο φτηνες οι πτησεις?
Beyond Within
13-09-2010, 21:52
φαντάζομαι σαν νέα εταιρία στη χώρα, θέλουν να τραβήξουν κόσμο
ειναι μια σκεψη.. ωστοσο λειτουργει απο το 92,δε τη λες ακριβως καινουργια..
φαντάζομαι σαν νέα εταιρία στη χώρα, θέλουν να τραβήξουν κόσμο
rat_poison
13-09-2010, 22:16
@JnB
Όχι, γιατί είναι τόσο φτηνά σε όλες τις χώρες.
Για το μοντέλο τιμολόγησης, δείτε στην guardian (http://www.guardian.co.uk/politics/2009/aug/27/barnet-ryanair-pricing-model)
Περιληπτικά, λέει "φτηνό εισιτήριο και άπειρα έξτρα επί πληρωμή, που σε άλλες εταιρείες περιλαμβάνονται στην τιμή"
επισης ειναι φτηνη παντου, δεν ειναι μονο στις πτησεις απο ελλαδα.
οποτε το ΣΤΗ ΧΩΡΑ με 800 μπολντ δε λεει κατι.
KoiliaSamprela
13-09-2010, 22:45
πιο πιθανό να είναι ναυλωμένα charter και να πουλάει τις άδειες θέσεις
07-10-2010, 13:45
Γεια σας, θα ήθελα να μου πείτε ένα καλό τρόπο να βρω εισιτήρια από και προς το Όρεγκον (http://en.wikipedia.org/wiki/Oregon) με την δυνατότερη φτηνή τιμή, πάντα.
Καλησπερα
τα φτηνοτερα αεροπορικα για την περιοδο που σε ενδιαφερει μπορεις να τα βρεις μεσω αυτου του σαητ http://gr.skyscanner.com/
γενικα παντως η lufthansa βγαζει κατα καιρους προσφορες, παμφθηνες πτησεις για αμερικη(τυπου 350 ευρω πηγαινε ελα), αλλα συνηθως πρεπει να κανεις κρατηση πολλους μηνες πριν, κι εσυ ακουγεσαι να ενδιαφερεσαι σχετικα αμεσα..
flight offers της λουφτ εδω http://www.lufthansa.com/online/portal/lh/gr/specials?l=en&cid=1000254&blt_p=GR&blt_l=en&blt_t=Homepage&blt_e=Navigation&blt_n=Offers%20%26%20Ideas&blt_z=Flight%20offers&blt_c=GR|en|Homepage|Navigation|Offers%20%26%20Ideas|Flight%20offers
07-10-2010, 16:17
όχι, δεν καίγομαι καθόλου. το κοντινότερο αεροδρόμιο που στέλνει η λουφτχάνσα είναι το san francisco. καλά είναι, σχετικά κοντά, αλλά τιμές μ'ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα (για μάρτιο π.χ.) ξεκινάν από τα 800 ευρώ =(
αν βρεις καμία προσφορά με 350 πήγαινε-έλα που λες, ρίξε μια ειδοποίηση.
gr.skyscanner ήταν το πρώτο που έψαξα και δεν είχα αποτελέσματα
βασικα πιστευω αποτελει ψιλοθεμα το οτι ειναι δυτικη αμερικη, δλδ θα βρεις πιο δυσκολα φτηνη πτηση αποτι θα εβρισκες για νεα υορκη και τετοια.
κατα ταλλα πιστευω στο σκαησκανερ δε σου βγαλε αποτελεσματα ισως γιατι πατας για προορισμο ορεγκον, δοκιμασε επιμερους αεροδρομια του, εχω πχ που πατησα τωρα για πορτλαντ ορεγκον μου βγαζει απο 820 ευρω με aegean και united airlines..
μετα απο ψαξιμο βεβαια σχεδον παντα προκυπτει κατι καλυτερο
08-12-2010, 14:32
γεια και πάλι.
πείτε ιστορίες με easyjet, έχετε πάρει refund από ακυρωμένη πτήση;
το τσόλι που μιλήσαμε μαζί του χτες στο αεροδρόμιο, μας είπε οτι κάνουν κάτι σαν πιστωτικό λογαριασμο και τα χρήματα αυτά μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για άλλο ταξίδι εντός 6 μηνών, και δεν τα παίρνουμε πίσω.
τα θέλουμε πίσω, γίνεται; τι διαδικασίες κινούμε; αν τους τρομάξουμε με φαταλιστικό τηλεφωνάκι από δικηγόρο θα γίνει καμια δουλειά;
_UnHoLy^MaRtYr_
08-12-2010, 14:41
δε γινεται, όχι.
χθες πλακα πλακα πλήρωθηκε ένα 200ρι για αλλαγή ονόματος σε πτήση των 170 (όχι από μένα), ωραία πράματα.
κλείνοντας γενικά, συμφωνείς με τους όρους της εταιρείας, τι δικηγόροι και παπάρια.
εδιτ: ωπ, ωπ, ακυρο δε διαβασα καθολου καλα. αλλα τ αφηνω για την ιστορια με την πιο ακριβη αλλαγη ονοματος.
freak brother
08-12-2010, 15:43
εχασα αεροπλανο klm πριν απο κανα 15νθημερο τους πηρα 2 ωρες πριν οτι θα χασουμε την πτηση λογω τρενων.. και μας ειπαν οτι δεν γινετε κατι... οποτε σκασαμε 170 γυρισαμε με oλυμπιακη και φαγαμε και σουτζουκακια ..
Once_Emperor
08-12-2010, 15:57
γεια και πάλι.
πείτε ιστορίες με easyjet, έχετε πάρει refund από ακυρωμένη πτήση;
το τσόλι που μιλήσαμε μαζί του χτες στο αεροδρόμιο, μας είπε οτι κάνουν κάτι σαν πιστωτικό λογαριασμο και τα χρήματα αυτά μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για άλλο ταξίδι εντός 6 μηνών, και δεν τα παίρνουμε πίσω.
τα θέλουμε πίσω, γίνεται; τι διαδικασίες κινούμε; αν τους τρομάξουμε με φαταλιστικό τηλεφωνάκι από δικηγόρο θα γίνει καμια δουλειά;
Εμείς πέρυσι πάντως που χάσαμε την πτήση λόγω ηφαιστείου πήραμε refund κανονικά στην κάρτα. Βέβαια κάναν κανά 3μηνο-4μηνο μέχρι να το στείλουν αλλά δεδομένων των συνθηκών τότε αναμενόμενο ήταν. Τώρα παίζει να τα πάρετε πιο σβέλτα.
PS: Btw, έχω την εντύπωση ότι ποτέ δεν έδωσα τα λεφτά από το refund στον άλλον... Αν το διαβάζεις αυτό, get in touch :)
dopefiend
08-12-2010, 16:43
αν δεν κάνω λάθος ήταν austrian όμως
εχασα αεροπλανο klm πριν απο κανα 15νθημερο τους πηρα 2 ωρες πριν οτι θα χασουμε την πτηση λογω τρενων.. και μας ειπαν οτι δεν γινετε κατι... οποτε σκασαμε 170 γυρισαμε με oλυμπιακη και φαγαμε και σουτζουκακια ..
εγώ πριν κάνα μήνα ταξίδευα με klm για σουηδία με ανταπόκριση στο άμστερνταμ και επειδή είχε πρόβλημα κακοκαιρίας στο άμστερνταμ με αλλάξανε και πέταξα με ολυμπιακή μέχρι αυστρία κι απο εκεί με austrian για στοκχόλμη. δεν πλήρωσα τίποτα παραπάνω φυσικά, η ανταπόκρισή μου είχε αναμονή λιγότερη ώρα κι έφτασα και νωρίτερα σουηδία.
και έφαγα μουσακά!!! ολυμπιακή η μόνη εταιρία που δίνει κανονικό φαγητό σε πτήσεις εντός ευρώπης, έτσι είναι, χλίδες ο βγενό
Χμ, κι εμένα που ακυρώθηκε πτήση μου λόγω κακοκαιρίας με έβαλαν στην επόμενη πτήση σε μπιζνες κλάς, χλίδα και "θα φάτε κρέας ή ψάρι;", αλλά νομίζω αυτό είναι άσχετο από το οτιδήποτε. Ανάλογα με την πολιτική της εταιρίας πηγαίνει αυτό, καθίστε διαβάστε τα ψιλά γράμματα της easyjet και δείτε σε τι συμφωνήσατε όταν αγοράσατε το εισιτήριο. Συγκεκριμένα η easyjet επειδή βγάζει και από τη μύγα ξύγκι, δεν αποκλείεται να έχει στους όρους αγοράς ότι η αποζημίωση γίνεται μόνο με άλλο εισιτήριο.
16-12-2010, 10:56
Μόνο που δεν είπατε τι έγινε με την easyjet και την αποζημίωση.
25-12-2010, 00:03
Παιδιά μπορεί να πει κάποιος μια λύση με την κωλοεταιρεία για να πάρω τα λεφτά πίσω;
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ.
Δε γίνεται τώρα, haxballz
25-12-2010, 00:32
γιατί φίλε μου το λες αυτό;
Ξες, too busy φάση.
Εγώ πάντως δεν έχω ιδέα με EasyJet μια ζωή την αποφεύγω επιμελώς αν είχα θασούλεγα.
Amnesiac.
03-01-2011, 11:50
Έχει ακουστεί τίποτα για απεργία των εναεριοελεγκτών αυτές τις μέρες;
GuardianOfIvorytower
06-01-2011, 01:01
Εγώ σήμερα πέταξα μια χαρά (κ κάποιοι γνωστοί χτες προχτές)
Για δείτε, έκλεισα εισητήρια με την Iberia και λέει πως πρέπει να έχω την πιστωτική με την οποία τα έκλεισα μαζί για να με αφήσουν να μπώ στο αεροπλάνο. Έτυχε σε κανέναν;
mou exei tuxei na akurwsoun ptisi mou giati den esteila me fax ta stoixeia tis pistwtikis ... se site pou kleinei gia diafores etairies...opodo.de
alla to ksanakana alli fora sto idio site k den mou zitisan tpt...prepei na tin exeis mazi sou kai kala...alla kai pali den moupan tpt sto check in
oses fores exw petaksei exw kleisei me allou tin pistwtiki k den moupan tpt opote eisai koble upothetw...
carheart
26-01-2011, 19:52
είναι κάπως hardcore που ακύρωσαν την πτήση επειδή δεν έστειλες φαξ..
Απευθείας σύνδεση με το αεροδρόμιο Στάντστεντ του βόρειου Λονδίνου, τη βελγική πόλη Σαρλερουά κοντά στις Βρυξέλλες, την πρωτεύουσα της Νορβηγίας Οσλο και την πρωτεύουσα της Σουηδίας Στοκχόλμη αποκτά η Θεσσαλονίκη από τον προσεχή Απρίλιο. Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» μπαίνει στο δίκτυο της Ryanair, της γνωστής ιρλανδικής εταιρίας χαμηλού κόστους, και η σχετική επίσημη ανακοίνωση αναμένεται την προσεχή Παρασκευή.
8)
26-01-2011, 21:04
κώλοι
Απευθείας σύνδεση με το αεροδρόμιο Στάντστεντ του βόρειου Λονδίνου, τη βελγική πόλη Σαρλερουά κοντά στις Βρυξέλλες, την πρωτεύουσα της Νορβηγίας Οσλο και την πρωτεύουσα της Σουηδίας Στοκχόλμη αποκτά η Θεσσαλονίκη από τον προσεχή Απρίλιο. Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» μπαίνει στο δίκτυο της Ryanair, της γνωστής ιρλανδικής εταιρίας χαμηλού κόστους, και η σχετική επίσημη ανακοίνωση αναμένεται την προσεχή Παρασκευή.
8)
Αξιζει να παρεις τρενο/λεωφορειο μεχρι Θεσσαλονικη και να ταξιδεψεις απο εκει απο το να φυγεις απο Αθηνα δηλαδη ε?
rat_poison
26-01-2011, 21:40
60 ευρώ πάνε έλα το λεοφωρείο κι όχι πολύ λιγότερα το τρένο (ολόκληρα πάντα ε) κάνε τα μαθηματικά σου και δες.
Για εκτιμησεις ρωταω προφανως εσεις που ξερετε τα της Ryan Air!
Καμια ιδέα για Athens - Amsterdam; Direct παίζουν στα 200 με 240 €, indirect από 140 €, αλλά με μπόλικη αναμονή στο ενδιάμεσο. Για πείτε καμιά ιδέα/πρόταση για οικονομική μετάβαση μέσα στο Φλεβάρη.
είναι κάπως hardcore που ακύρωσαν την πτήση επειδή δεν έστειλες φαξ..
mallon topiasan k oi idioi oti san politiki den stekei k polu :P
tin epomeni fora ola koble an k toxa ena agxos!
http://www.myairdeals.com/
freak brother
26-02-2011, 14:46
Καμια ιδέα για Athens - Amsterdam; Direct παίζουν στα 200 με 240 €, indirect από 140 €, αλλά με μπόλικη αναμονή στο ενδιάμεσο. Για πείτε καμιά ιδέα/πρόταση για οικονομική μετάβαση μέσα στο Φλεβάρη.
εγω ειχα κλεισει με 200 ευρο παγενελα πριν απο 2 μηνες με KLM. ντιρεκτ.
Θενκς, αλλά πήγα και γύρισα :P ... 220 Ολυμπιακή γιατί βόλευαν οι ώρες. KLM έφευγε 6.30 το πρωί, οπότε πακέτο.
freak brother
26-02-2011, 15:04
ας πω καμενες ιστοριες απο αεροδρομια , μια φορα Αγγλια μου παν να πληρωσει 300 ευρο για overweight εγω δεν ειχα εννοειται ουτε 50 ευρο , αδειασα τις βαλιτσες μου μπροστα τους , φορεσα τα ΠΑΝΤΑ , εδωσα την αδεια τσαντα , μου ειπα μπορεις να το παρεις και σαν handbag , τα ξαναβαλα ολα μεσα στην τσαντα , και οταν ηταν να μπω στο αεροπλανο επειδη δεν επαιζε , μου την πηραν και την βαλαν στις αποσκευες. Μια φορα στην Ισπανια περνωντας απο το μηχανημα για τα μεταλα , εκανα μονος μου ηχο συναγερμου και με ειχαν 45 λεπτα σε ενα δωματιακι και με ψαχνανε κατι Ισπανοι ασφαλιτες... ΚΑΛΤ.
Ε στα ίδια πλαίσια περίου, πέρισι Νοέμβριο γυρνάω από Θεσσαλονίκη και με σταματάνε στον έλεγχο χειραποσκευών - ο τύπος στο μόνιτορ λέει στην κοπέλα που έψαχνε "η κοπέλα έχει πάνω της μια σιδερογροθιά" - όπου ήταν ένας διαφημιστικός αναπτήρας σα γάντζος αναρρίχησης, λύνεται η παρεξήγηση, φεύγω.
Δυό μήνες μετά φεύγω από Αθήνα για Ισπανία και με σταματάνε στον έλεγχο χειραποσκευών - ο τύπος στο μόνιτορ λέει στην κοπέλα που έψαχνε "η τσάντα έχει μια πένσα μέσα". Σκέφτομαι από μέσα μου, έλεος, τι μπορεί να είδανε πάλι και να το περάσανε για πένσα, ανοίγω την τσάντα (με τελείως εκνευρισμένο ύφος τύπου "μας έχετε πρήξει όμως") και έχω όντως ξεχάσει μια πένσα από ένα ταξίδι με τη δουλειά. Τελείως fail, την πέταξα και επιβιβάστηκα κανονικά.
Phantom Duck
27-02-2011, 21:55
επιστροφή από βουδαπέστη, 150€ υπέρβαρο (χωρίς να έχω πάρει τίποτα καινούριο εκεί, κλασικό ανεξήγητο πράμα), άδειασμα 5 κιλών σε καλλωπιστικά και μεταφορά 10 κιλών αε βιβλία στην ηστπακ, "ορίστε μουνιά πάλι τα ίδια ννννννγκχ κιλά θα ανεβάσω στο αεροπλάνννν).
περιμένοντας για το τσεκ ιν, παρακαλούμαι από τα μεγάφωνα να μιλήσω στον πάκο, σκάνε σεκιουριτάδες και με πάνε σε κρυφό θάλαμο με τη βαλίτσα μου "παρακαλώ ανοίξτε τη βαλίτσα, θέλουμε να δούμε τι είναι αυτό που μοιάζει με εκρηκτικό), δύο μπουκαλάκια παλίνκα, ωπ χεχε σόρι το σχήμα ξέρετε, αντίο.
Art In Haste
15-04-2011, 13:32
Ε στα ίδια πλαίσια περίου, πέρισι Νοέμβριο γυρνάω από Θεσσαλονίκη και με σταματάνε στον έλεγχο χειραποσκευών - ο τύπος στο μόνιτορ λέει στην κοπέλα που έψαχνε "η κοπέλα έχει πάνω της μια σιδερογροθιά" - όπου ήταν ένας διαφημιστικός αναπτήρας σα γάντζος αναρρίχησης, λύνεται η παρεξήγηση, φεύγω.
Διαφημιστικός της Prince;
On topic..
Η Ryan Air ξεκίνησε πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Λονδίνο, Μιλάνο, Ρώμη, Φρανκφούρτη, οκ συνηθισμένα αυτά, αλλά και Όσλο, Στοκχόλμη, Βρυξέλλες, Όσο πουτάνα εταιρεία και να είναι, 60 ευρώ πήγαινε έλα για Όσλο/Στοκχόλμη δεν είναι τίποτα σε σχέση με το τι έπαιζε πριν!
Για πείτε τι παίζει με αυτή τη Ryan Air.
Βόλος-Μιλάνο 8 ευρώ πήγαινε-έλα 22 με 26 Μαΐου. Πότς γένεν;
Harbinger of Death
30-04-2011, 02:08
Από συζητήσεις έβγαλα συμπέρασμα ότι θυσιάζουν μικροϋπηρεσίες που παρέχουν οι άλλες στάνταρ. Επίσης είχα διαβάσει σε ένα άρθρο ότι κάποιος έπαθε ιατρικό συμβάν μέσα σε Ryan Air και δεν είχαν κουτί πρώτων βοηθειών. Οπότε μπορείς να είσαι σίγουρος ότι αν ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ πάνε καλά, θα φτάσεις μια χαρά στον προορισμό σου :thumbsup: Κατά τα άλλα, μην περιμένεις να φας.
Art In Haste
30-04-2011, 02:26
Και οι ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΕΣ αεροσυνοδοί στην ιστορία του επαγγέλματος!
Διαφημιστικός της Prince;
On topic..
Η Ryan Air ξεκίνησε πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Λονδίνο, Μιλάνο, Ρώμη, Φρανκφούρτη, οκ συνηθισμένα αυτά, αλλά και Όσλο, Στοκχόλμη, Βρυξέλλες, Όσο πουτάνα εταιρεία και να είναι, 60 ευρώ πήγαινε έλα για Όσλο/Στοκχόλμη δεν είναι τίποτα σε σχέση με το τι έπαιζε πριν!
85 πες γιατι σε αφηνει στο αεροδρομιο σκαβστα που ειναι μακρυα απο στοκχολμη και θελεις αλλα 25 ευρω να πας και να ρθεις απο εκει. επισης βαλε ο,τι αλλα εξοδα μπορει να χεις για να πας σαλονικη - εκτος αν ηδη εισαι σαλονικιος - και ταλαιπωρια απο αθηνα ως εκει και μετα απο σκαβστα ως στοκχολμη ε το μπουλο, κλεισε να πας με μαλεβ απο αθηνα 150 ευρω πηγαινε ελα.
Art In Haste
30-04-2011, 13:22
Προφανώς και είμαι Σαλονικιός, οπότε με την Malev θα πρέπει να υπολογίσω άλλα τόσα για να έρθω Αθήνα. Στην τελική είναι χαζό να προτείνεις αυτές τις πτήσεις σε νοτιοελλαδίτες. Άσε που αυτή η ιστορία, της Aegean κυρίως, που διαφημίζει 'απευθείας' πτήσεις από Θεσσαλονίκη με 2-3ώρη στάση στην Αθήνα είναι γελοία και πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.
ryanair ΜΗΔΕΝ. 0 ομως ε.
0
απο δουβλίνο στοκχόλμη και μας έβαλε να πληρώσουμε 40 ευρώ για ένα βαλιτσάκι 8 κιλά γιατί λέει δεν έκανε για χειραποσκευή γιατί δε χωρούσε ΑΝΕΤΑ στη μαλακία το στενό αυτό το σιδερένιο που πρέπει να τη βάζεις και να χωράει και καλά!
με την ίδια βαλίτσα πήγαμε με ραηανερ απο στοκχόλμη προς δουβλίνο....
κι αυτό που μου τη σπάει είναι το πάω να βγάλω λεφτά πιάνοντας κορόιδο τον άλλο και για αυτή τη νοοτροπία παίρνει 0.
Τους χαλασα το κουμπάκι στο τραπέζι μπροστά στο κάθισμα κι εγω κι ησύχασα :P :P
Harbinger of Death
13-05-2011, 12:42
Για πες όμως, ακόμα και με τέτοιες μαλακίες, συνολικά ήρθε λιγότερο ή όχι;
Για πες όμως, ακόμα και με τέτοιες μαλακίες, συνολικά ήρθε λιγότερο ή όχι;
Δεν ξερω ποσο θα πηγαινε κανονικα, αλλα ναι σιγουρα πηγε λιγοτερο.. απλως εαν εν τελει προκειται για μια διαφορα ξερωγω 30 ευρω καλυτερα να τα δωσεις να πας με μια αεροπορικη σαν ανθρωπος παρα σαν το γυφτο και εχοντας την αισθηση οτι σε πιασανε μαλακα με τα 40 ευρω. συν ταλαιπωριες με αεροδρομια στα οποια προσγειωνεται κλπ. δεν εχω απαιτησεις απο αεροπορικες, βασικα δε με νοιαζει ουτε σερβις κλπ αλλα με πειραζει που αυτη η εταιρια εχει φτιαχτει για να βγαλει λεφτα μονο και μονο κοροιδευοντας αυτον που συναλλάσσεται μαζί της. γιατι αυτό κάνει όταν σου χρεώνει 40 ευρώ βαλίτσα ενώ πλήρωσε εισιτήριο 45 πήγαινε έλα. Ή όταν πρέπει να ψάξεις στα μικρά γραμματάκια για να μη βάλεις ασφάλεια στο ταξίδι που πάει άλλα 20 ευρώ και άλλες τέτοιες μαλακιούλες.
Αναρωτιέμαι άμα δεν έχεις τυπωσει μπόρντινγκ πας πόσο πάει να στο βγάλουν εκεί οι ΤΣΙΠΙΔΕΣ.
τέλος πάντων, 0 απο μένα γιατί με ενοχλεί η νοοτροπία του πώς πάνε να βγάλουνε λεφτά. απο κει και περα προφανώς συμφέρει πολύ για αρκετά ταξίδια.
αυτά.
rat_poison
13-05-2011, 13:03
βουρστ χάνεις το πόιντ της RYAN
το οποίο είναι ακριβώς αυτό! πάμφθηνο ταξίδι και χρεώνονται ΟΛΑ τα υπόλοιπα
Δεν είναι κρατικό μυστικό, είναι ο τρόπος που βγάζουν λεφτά, και το διαφημίζουν κιόλας
Αναρωτιέμαι άμα δεν έχεις τυπωσει μπόρντινγκ πας πόσο πάει να στο βγάλουν εκεί οι ΤΣΙΠΙΔΕΣ.
50 ευρω! Για μια εκτυπωση!
Το ζησαμε σε πτηση απο Γλασκωβη-Δουβλίνο 36 ευρω ξερω γω κανονικα, ακομα το φυσαει κ δεν κρυωνει ενας φιλος που εκανε το λαθος να μην εκτυπωσει.
Και οχι μονο αυτο, μας ειπαν οτι στο αεροδρομιο ειχε business centre με πισια και εκτυπωτη αλλα μολις ηρθε η ραιανερ το ξηλωσαν με συνοπτικεσ διαδικασιες.
κατα ταλλα ομως, ειναι οτι ειπε ο αποπανως, το δεχεσαι και πας προετοιμασμενος
13-05-2011, 13:14
ΠΟΥΤΣΑ σε κωλοεταιρείες τύπου ryanair και easyjet. Η δεύτερη μάλιστα έχει ξεφύγει τελείως, χρεώνοντας ένα σωρό "υπηρεσίες" (αυτονόητα πράγματα για άλλες εταιρείες), έχοντας μιαμιση φορά ακριβότερο εισιτήριο από νορμαλ εταιρείες! (χαρακτηριστικο παραδειγμα, τον ιούλιο, για και απο λονδινο, british airways + aegean = 220 ευρω / easyjet = 325 - ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΓΙΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΤΛ)
θανατος.
γυφτοι.
εκμεταλλευση.
θανατας.
μηδεν.
enitharmon
13-05-2011, 13:22
οτι η ιζι έχει ξεφύγει, ισχύει. Αλλά το ότι τα εισιτήρια της φτάνουν τα 300 ευρώ δε φταίει ακριβώς αυτή, φταινε αυτοί που νομίζουν ότι είναι φτηνότερη από τις άλλες εταιρίες (λόγω ιματζ) και δεν κοιτάνε aegean κλπ. κι αφού τα πρώτα εισιτήρια μιας πτήσης τα δίνει για 50 ευρώ, τα τελευταία πρέπει να είναι ακριβότερα
13-05-2011, 13:29
βασικά νομίζουν οτι ειναι φτηνότερη, γιατί αυτό λέει ότι είναι (Low Cost Flights - Book cheap flights)
γενικά δεν συμφέρει καθόλου για 30 ή 40 ευρώ (γιατί στην καλύτερη, τόσα θα γλιτώσεις, ακόμα κι αν φαινομενικά ειναι περισσοτερα - είπαμε εξτρας για βαλιτσες κτλ) να κλείνεις με αυτήν, εφιαλτικά ταξίδια (καμία ελπίδα για ύπνο - ούτε στο τραπεζάκι να ρίξεις μπροστά στο κεφάλι σου), σέρβις κλαιμαιν (αν θες λιγο νερο θα το πληρωσεις 2.5 ευρω, μία mars το ίδιο) και τελος παντων οπως ελεγε ο Μήτσος, ΠΟΥΣΤΗ ΚΥΠΡΙΕ ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ.
nothingman
13-05-2011, 13:33
192 ευρώ τον ιούλιο προς και από λονδίνο με swiss, χα!
13-05-2011, 13:33
για direct λεμε ε
nothingman
13-05-2011, 13:46
α άκυρο τότε. αλλά γιατί; αν δεν είναι πεντέξι ώρες ανάμεσα στις πτήσεις ας πούμε.
(που και τις πεντέξι ώρες το κάνω αν δεν είμαι ολομόναχος)
13-05-2011, 13:50
γιατι το λονδίνο είναι ήδη πολυ μακριά, κι έχω κάνει τόσες ανταποκρίσεις παρανοϊκες στην ζωη μου, που θα πρεπει να ειναι τρελο deal για να ξανακανω :P
(μια φορα απο νορβηγια ξεκινησα να ερθω στις 10 το πρωι, εφτασα ελλάδα 8 το απόγευμα, μιαν άλλη φορά, πάλι νορβηγία, είχα αλλάξει 3 αεροπλάνα, και μιαν άλλη φορά είχα χάσει το αεροπλάνο στην ολλανδία και έμεινα 48 ώρες ακριβώς στα καθίσματα του αεροδρομίου, δεν είμαι τόσο της αναμονής πια)
KoiliaSamprela
13-05-2011, 13:57
γιατι το λονδίνο είναι ήδη πολυ μακριά, κι έχω κάνει τόσες ανταποκρίσεις παρανοϊκες στην ζωη μου, που θα πρεπει να ειναι τρελο deal για να ξανακανω :P
(μια φορα απο νορβηγια ξεκινησα να ερθω στις 10 το πρωι, εφτασα ελλάδα 8 το απόγευμα, μιαν άλλη φορά, πάλι νορβηγία, είχα αλλάξει 3 αεροπλάνα, και μιαν άλλη φορά είχα χάσει το αεροπλάνο στην ολλανδία και έμεινα 48 ώρες ακριβώς στα καθίσματα του αεροδρομίου, δεν είμαι τόσο της αναμονής πια)
τι άλλο θες για να καταλάβεις ότι δεν είσαι για Νορβηγία (http://www.youtube.com/watch?v=djV11Xbc914)?
Art In Haste
13-05-2011, 14:04
Εδώ που ζω τώρα κάθε φορά όταν είναι να έρθω Ελλάδα, φεύγω από το σπίτι μου γύρω στις 8 το πρωί και μπαίνω στο σπίτι στην Ελλάδα γύρω στις 2 το πρωί. Με μία στάση στο ενδιάμεσο είτε σε Ζυρίχη είτε σε Ρώμη. Και είναι από τις σύντομες πτήσεις που έχω να επιλέξω. Τουλάχιστον έχω χρόνο να βγω να δω τις πόλεις. Η επιστροφή είναι κανά 2-3ωρο πιο σύντομη.
13-05-2011, 14:11
τι άλλο θες για να καταλάβεις ότι δεν είσαι για Νορβηγία (http://www.youtube.com/watch?v=djV11Xbc914)?
NORDSTRØM
Εδώ που ζω τώρα κάθε φορά όταν είναι να έρθω Ελλάδα, φεύγω από το σπίτι μου γύρω στις 8 το πρωί και μπαίνω στο σπίτι στην Ελλάδα γύρω στις 2 το πρωί. Με μία στάση στο ενδιάμεσο είτε σε Ζυρίχη είτε σε Ρώμη. Και είναι από τις σύντομες πτήσεις που έχω να επιλέξω. Τουλάχιστον έχω χρόνο να βγω να δω τις πόλεις. Η επιστροφή είναι κανά 2-3ωρο πιο σύντομη.
ε, αυτό τι έχει να λέει; :P
αν έβρισκες 30-40 ευρώ ακριβότερο εισιτήριο για direct, δεν θα το προτιμούσες;
Art In Haste
13-05-2011, 14:14
Ναι ρε, δε λέω για τα λεφτά. Για τον χρόνο λέω. Αυτές είναι οι πιο σύντομες επιλογές μου. Ας είχα να αλλάξω και 3 αεροπλάνα αν ήταν να έφτανα νωρίτερα.
enitharmon
13-05-2011, 14:23
μη μας κάνεις να αναρωτιόμαστε που ζεις τώρα, πες μας και δε θα ρθουμε για καφε
Art In Haste
13-05-2011, 14:36
Γράφει κάτω απ΄το άβαταρ. Γιβραλτάρ.
enitharmon
13-05-2011, 17:18
χαχχαχ, εσύ είσαι που στέλνεις χαιρετίσματα στον ιματζιν από γιβραλταρ κι αναρωτιόμουν ποιος πάει και τι κάνει εκει.
KoiliaSamprela
13-05-2011, 17:38
Γράφει κάτω απ΄το άβαταρ. Γιβραλτάρ.
να έρθω? :oops::oops::oops:
Art In Haste
13-05-2011, 19:10
χαχχαχ, εσύ είσαι που στέλνεις χαιρετίσματα στον ιματζιν από γιβραλταρ κι αναρωτιόμουν ποιος πάει και τι κάνει εκει.
Όχι ρε! Πάς καλά: Αλλά μπορεί να ξέρω ποιός είναι γιατί κάθε 3 και λίγο μας λέει 'να σας πω κάτι που άκουσα στον ιμάτζιν...'
Κοιλιά όποτε θες.
enitharmon
13-05-2011, 23:35
έχετε κι άλλους εκεί;! :!:
Art In Haste
14-05-2011, 00:35
Πληθύνονται και αυξάνονται που λέει και ο Γκουσγκούνης.
ryanair ΜΗΔΕΝ. 0 ομως ε.
0
απο δουβλίνο στοκχόλμη και μας έβαλε να πληρώσουμε 40 ευρώ για ένα βαλιτσάκι 8 κιλά γιατί λέει δεν έκανε για χειραποσκευή γιατί δε χωρούσε ΑΝΕΤΑ στη μαλακία το στενό αυτό το σιδερένιο που πρέπει να τη βάζεις και να χωράει και καλά!
με την ίδια βαλίτσα πήγαμε με ραηανερ απο στοκχόλμη προς δουβλίνο....
κι αυτό που μου τη σπάει είναι το πάω να βγάλω λεφτά πιάνοντας κορόιδο τον άλλο και για αυτή τη νοοτροπία παίρνει 0.
Τους χαλασα το κουμπάκι στο τραπέζι μπροστά στο κάθισμα κι εγω κι ησύχασα :P :P
ennoeitai oti de xalasa kanena kubaki kai to grapsa gia plaka e. oxi oti de tha borusa alla ok, siga an kai paizei kai na mi mporousa ok
offtopic
στηριζω Ryanair και Easyjet για ταξιδια χωρις ανεσεις και μαλακιες.
Αν ακουσω ξανα στη ζωη μου να κρινει μια εταιρια γιατι δεν ειχε "ωραιο φαγητο", θα τον σκοτωσω.
Αυτο δεν παει στους αποπανω, απλα το εχω ακουσει.
βουρστ χάνεις το πόιντ της RYAN
το οποίο είναι ακριβώς αυτό! πάμφθηνο ταξίδι και χρεώνονται ΟΛΑ τα υπόλοιπα
Δεν είναι κρατικό μυστικό, είναι ο τρόπος που βγάζουν λεφτά, και το διαφημίζουν κιόλας
Αυτο, και στα γραφουν παντου ολα τα εξοδα κι αυτα πριν κλεισεις, αν δεν τα τσεκαρες ολα απο πριν δεν φταινε αυτοι
Εγώ έκλεισα με Ryan για Αύγουστο με ένα φιλαράκι για Αγγλία και μας βγήκε και τους 2 370 (με μια αποσκευή -θα προσπαθήσουμε να στριμώξουμε πράματα και να περάσουμε μια φουσκωμένη χειραποσκευή ο καθένας, που τόσο επιτρέπεται- και χωρίς ασφάλιση) :grin:
Κλείνοντας μέσω ιντερνετ προφανώς τσεκάρεις τις επιλογές που έχεις και ποιες χρεώνονται extra. Νταξ, άμα κάτσει καμιά στραβή, ας πρόσεχες... :moutza: :P
VacuumInsulationPanels
22-05-2011, 15:33
σιχαμένη ίζι τζετ. πέρα από μια εξάωρη καθυστέρηση στο παρελθόν που οφειλόταν όχι στα αεροδρόμια αναχώρησης και άφιξης αλλά σε αυτό της σκωτίας (προφανώς και δεν ξέρω το γιατί), στο τελευταίο ταξίδι έφτασα 35 λεπτά πριν την πτήση. στα 40 λεπτά κλείνει το τσεκ ιν. 60Ε πήγαινε έλα και 65 το καινούριο εισιτήριο για να πετάξω εν τέλει.
mourning apocalypse
22-05-2011, 15:39
σιχαμένη ίζι τζετ. πέρα από μια εξάωρη καθυστέρηση στο παρελθόν που οφειλόταν όχι στα αεροδρόμια αναχώρησης και άφιξης αλλά σε αυτό της σκωτίας (προφανώς και δεν ξέρω το γιατί), στο τελευταίο ταξίδι έφτασα 35 λεπτά πριν την πτήση. στα 40 λεπτά κλείνει το τσεκ ιν. 60Ε πήγαινε έλα και 65 το καινούριο εισιτήριο για να πετάξω εν τέλει.
Χαχ το χαμε πάθει λονδίνο εμείς αυτό όπου μας είχαν σταματήσει ΑΦΟΥ είχαμε βγει από το τραίνο για έλεγχο εισητηρίων,ενώ μας τα είχαν τσεκάρει και μέσα με αποτέλεσμα να καθυστερήσουμε για κανα 10λεπτο.
Καλή φάση:dfinger:
http://www.turkishairlines.com/el-GR/corporate/news/announcements/announcement.aspx?aid=6395
enitharmon
14-06-2011, 16:20
http://www.turkishairlines.com/el-GR/corporate/news/announcements/announcement.aspx?aid=6395
κάνει μιάμιση ώρα θεσσαλονίκη-κων/πολη; κάνουν κύκλους πάνω από το βόσπορο;
Αερόπορικά αθήνα-αμβούργο ή βερολίνο ΒΟΗΘΕΙΑ! όποτε είναι πιο φθηνα!
KoiliaSamprela
19-06-2011, 19:36
το avatar σου είναι από super λάκι?
wacken pas? αθηνα βερολινο τσεκαρε eaysyjet. Για αμβουργο δεν εχω βρει ιδιαιτερα φτηνα, κατι klm kai swis με 12ωρες διακοπες
τσεκαρε και aegean, εγω πηγα με 55 κ γυρισα με 60
Harbinger of Death
21-06-2011, 10:22
Ζητείται φθηνό εισιτήριο για Λονδίνο, τέλος Αυγούστου. Έχω ψάξει και βρίσκω με 204 πήγαινε έλα. Δέχομαι και αργότερα.
Όχι-τι είναι το σούπερ λάκι δεν ξέρω καν!
KoiliaSamprela
01-10-2011, 11:50
Όχι-τι είναι το σούπερ λάκι δεν ξέρω καν!
http://img137.imageshack.us/img137/3820/superlaky03.jpg
AngelOfSorrow
29-02-2012, 15:17
mporw na kleisw eisitirio wizzair apo kapoio taksidiwtiko?
kseroume an yparxei grafeio tous stin thess/niki i estw sto aerodromio kai an mporw na kleisw apo ekei?
mporw na kleisw me 1 visa 2 eisitiria?
paizei na akyrwthei kai na parw ta arxidia mou?
spasimpa mpalsoi ek twn proterwn
Art In Haste
29-02-2012, 15:25
Πάρε τηλ και ρώτα..
From Greece only: 825 200 8985
tamagothi
29-02-2012, 16:29
εγώ είχα κλείσει απ' το σάητ (για 3 άτομα με 1 πιστωτική, δεν έχω ακούσει ποτέ να υπάρχει θέμα με αυτό) και δεν είχα κανένα πρόβλημα, αλλά πάνε κάτι χρονάκια.
Harbinger of Death
01-03-2012, 15:33
Πείτε τι παίζει με Ryan Air από Θεσσνίκη. Πήγα να δω τι εισιτήρια έχει Στοκχόλμη πριν λίγο καιρό. Έλεγε ότι τα δρομολόγια ξεκινάνε από 26 Μάρτη, και είχε εισιτήρια μόνο εκείνη τη μέρα και μερικές επόμενες. Όλες τις άλλες "δερ ιζ νο τίκετ, μπιτς". Πότε βγαίνουν; Πόσο κρατάνε; Πείτε πληροφορίες.
Art In Haste
01-03-2012, 15:43
Λογικά δεν θα έχει κάθε μέρα πτήση, πιθανότατα μια φορά την βδομάδα. Δοκίμασε να ψάξεις τις ημερομηνίες που θες με +/- μέρες και αν δεν σου βγάλει κάτι δοκίμασε την αμέσως επόμενη μέρα από τα αποτελέσματα που θα σου έχει.
εντιτ: έψαξα για τυχαία ημερομηνία τον Μάιο, δεν έβγαλε τίποτα τις μέρες που έβαλα αλλά δοκίμασα τις επόμενες και έβγαλε. Πτήση από Θεσσαλονίκη Πέμπτη επιστροφή από Στοκχόλμη Δευτέρα. Άρα μάλλον για 2 πτήσεις την βδομάδα μιλάμε.
AngelOfSorrow
03-03-2012, 19:54
ekleisa me ton 70 alla de sas lew pou
mpoufo art in hesimaste agglika milane sto tilefwno.to ekleisa kateytheian.
Art In Haste
05-03-2012, 02:20
Ρε φίλε είσαι σοβαρός; Προσπαθώ να σε βοηθήσω και μου την λες και από πάνω;
AngelOfSorrow
06-03-2012, 18:26
sory gia to xaraktirismo.den sou ti lew.diapistwsi kanw.akoma k ayti sto taksidiwtiko tyranithike mexti na ta kleisei.piran 10eyro promitheia k 30 eyro eksoda pistwtikis
AngelOfSorrow
10-06-2012, 15:34
Astra airlines kainouria low cost etairia me polu ftina dromologia...exei kaneis petaksei me autous?
Art In Haste
10-06-2012, 16:08
http://www.astra-airlines.gr/files4users/images/paok/PAOK1.jpg
Κυρίως τσαρτεράδικη αλλά κάνει κα ι κάποια λίγα εσωτερικά. ΜΙα χαρά είναι, δουλεύουν και πολλοί γνωστοί μου. Αν βρεις φθηνό εισιτήριο που σε βολεύει, πάρτο.
Dr.Gonzo
08-07-2012, 13:17
Αγάπες φθηνά για ΛΟΥΝΔΙΝΟΥ που θα βρω; Airtickets και ότι βγάλει;
Θέλω να πω, ξέρουμε καμία εταιρεία που να το'χει με το θέμα "Οικονομικά-Αθήνα-Λονδίνο";
Θενκσ γιου βεριματσ.
http://media-cache-ec2.pinterest.com/upload/175007135489378852_oDg604ih_b.jpg
Aν και ταλαιπώρια και αν δεν είσαι και μόνος σου, ψάξου για Πάτρα-Λονδίνο, πολύ πιο φθηνά.
atom_smasher
09-07-2012, 14:53
Aν και ταλαιπώρια και αν δεν είσαι και μόνος σου, ψάξου για Πάτρα-Λονδίνο, πολύ πιο φθηνά.
? εχει πολιτικό αεροδρόμιο η Πάτρα;
στον αραξο, 20 χλμ μετα την πατρα προς πυργο
Art In Haste
20-03-2013, 12:18
Ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα που ανακοινώνει φτηνά αεροπορικά για διάφορους προορισμούς, κυρίως για μέρη που τα εισιτήρια είναι συνήθως αρκετά ακριβά.
http://www.holidaypirates.com/
Ο Πολωνέζος συνάδελφος δίπλα μου μου λέει πως τα παίρνουν από μια Πολωνέζικια ιστοσελίδα, μπορώ να την βρω αν κάποιος την θέλει, η οποία μόλις τώρα ανακοίνωσε πτήση 150 ευρώ από Παρίσι για Λίμα μέσω Ρίο και επιστροφή Λονδίνο.
atom_smasher
20-03-2013, 12:30
Ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα που ανακοινώνει φτηνά αεροπορικά για διάφορους προορισμούς, κυρίως για μέρη που τα εισιτήρια είναι συνήθως αρκετά ακριβά.
Ο Πολωνέζος συνάδελφος δίπλα μου μου λέει πως τα παίρνουν από μια Πολωνέζικια ιστοσελίδα, μπορώ να την βρω αν κάποιος την θέλει, η οποία μόλις τώρα ανακοίνωσε πτήση 150 ευρώ από Παρίσι για Λίμα μέσω Ρίο και επιστροφή Λονδίνο.
αν δεν σου κανει κοπο πες την και αυτην.
Art In Haste
20-03-2013, 13:06
Voila (http://www.fly4free.pl/)
Κωλαράκι Τορνευτό
29-03-2013, 04:24
Αθηνα - Νεα Υορκη 464 ευρω με Swiss αν τα κλεισει κανεις μεχρι 3 Απριλιου.
Δεχομαι επισκεπτες υπο ορους
tamagothi
29-03-2013, 09:03
είναι από οκτώβρη και μετά όμως.
έχει κι η λουφτχάνσα στα ίδια περίπου, αλλά πάλι από οκτώβρη.
(χάρηκα ότι θα ξαναπήγαινα μεξικό με την προσφορά της λουφτχάνσα και ξενέρωσα όταν διαπίστωσα ότι είναι από οκτώβρη.)
na tous akousoume!
Radienergeia
29-03-2013, 23:32
Είμαι για Ιρλανδία τον Μαϊο κι αν δεν μείνω εντελώς ταπί κι αν είναι απο Οχτώβρη και μετά η προσφορά, η ιδέα να γιορτάσω γενέθλια στο νιου γιόρκ με γαργαλάει.
Ακούμε όρους. :pink:
Κωλαράκι Τορνευτό
31-03-2013, 12:43
ε σεξ προφανως
KoiliaSamprela
31-03-2013, 12:45
ε σεξ προφανως
α, οκ, έρχομαι τότε.
Νόμιζα τίποτα φάση "γίνε γαύρος" , "γίνε Γιουβέτους"
atom_smasher
01-04-2013, 05:04
Ε να αφήσεις όμως και τίποτα ψιλά...καταλαβαίνεις. λόγω κρίσης...
Raven Lord
01-04-2013, 18:31
αυτό το είπαμε?
http://drungli.com/
Μαλάκαμαλακαμαλακαμαλακαμαλακα!
H Ryanair ανακοινώνει νέες βάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τον Απρίλιο 2014
Τα έξι δρομολόγια από Αθήνα έχουν ως ακολούθως:
Χανιά: 4 ημερησίως
Λονδίνο: 2 ημερησίως
Μιλάνο: 2 ημερησίως
Πάφος: 2 ημερησίως
Ρόδος: 2 ημερησίως
Θεσσαλονίκη: 10 ημερησίως
http://traveldailynews.gr/news/article/56944
enitharmon
15-01-2014, 01:49
γιατι εχετε λυσσαξει για μια εταιρια που σας μεταχειρίζεται χειρότερα από την easy jet? Πέρα απ'αυτό είναι φτηνότερη από την ιζι; (και εχετε λυσσαξει ετσι; )
ξερω γω, δεν ειναι? εχεις δει τις τιμες που παιζουν τελευταια για να βγεις απο Ελλαδα?
Εκτος αυτού απο Λονδινο και Μιλάνο μετα παει παντου με γελοιες τιμες, οποτε ειναι ενα καποιο πλεονεκτημα να πετας στις βάσεις της.
Raven Lord
15-01-2014, 11:37
οι τιμές της ryanair όντως δεν παίζονται. κρίμα που έφυγε από το βόλο, έπαιζαν κάτι του στυλ 30 ευρώ με επιστροφή.
enitharmon
15-01-2014, 12:53
Ειδικότερα, η εταιρεία θα σταθμεύει δύο αεροσκάφη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ένα στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα τη δημιουργία περίπου 2.800 νέων θέσεων εργασίας συνολικά.
Όσον αφορά στη βάση της Αθήνας, τα αεροσκάφη θα εκτελούν δρομολόγια από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Χανιά, Πάφο, Λονδίνο και Μιλάνο, ενώ αναμένεται να μεταφέρουν, σε ετήσια βάση, πάνω από 1,2 εκατ. επιβάτες με περισσότερες από 150 πτήσεις εβδομαδιαίως. Θεωρείται ότι θα δημιουργηθούν 1.200 θέσεις εργασίας.
Όσον αφορά στη Θεσσαλονίκη, η Ryanair ξεκινά τον Απρίλιο από τη νέα βάση της πτήσεις προς τρεις νέους προορισμούς (σε σύνολο 16): Αθήνα, Πίζα και Βαρσοβία, με 212 πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση, μεταφέροντας 1,6 εκατ. επιβάτες ετησίως. Υπολογίζεται ότι θα δημιουργηθούν πάνω από 1.600 θέσεις εργασίας..
http://www.tanea.gr/news/economy/article/5073794/pthseis-apo-to-el-benizelos-anakoinwse-h-ryanair/
πόσες θέσεις εργασίας άνα αεροπλάνο;
Art In Haste
15-01-2014, 13:12
Ειδικότερα, η εταιρεία θα σταθμεύει δύο αεροσκάφη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ένα στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα τη δημιουργία περίπου 2.800 νέων θέσεων εργασίας συνολικά.
Όσον αφορά στη βάση της Αθήνας, τα αεροσκάφη θα εκτελούν δρομολόγια από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Χανιά, Πάφο, Λονδίνο και Μιλάνο, ενώ αναμένεται να μεταφέρουν, σε ετήσια βάση, πάνω από 1,2 εκατ. επιβάτες με περισσότερες από 150 πτήσεις εβδομαδιαίως. Θεωρείται ότι θα δημιουργηθούν 1.200 θέσεις εργασίας.
Όσον αφορά στη Θεσσαλονίκη, η Ryanair ξεκινά τον Απρίλιο από τη νέα βάση της πτήσεις προς τρεις νέους προορισμούς (σε σύνολο 16): Αθήνα, Πίζα και Βαρσοβία, με 212 πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση, μεταφέροντας 1,6 εκατ. επιβάτες ετησίως. Υπολογίζεται ότι θα δημιουργηθούν πάνω από 1.600 θέσεις εργασίας..
http://www.tanea.gr/news/economy/article/5073794/pthseis-apo-to-el-benizelos-anakoinwse-h-ryanair/
Φαντάζομαι τα φτερά του αεροπλάνου κάπως έτσι....
http://www.acs.psu.edu/drussell/Asterix/images/drum-row-0.jpg
Πέρα από την πλάκα φαντάζομαι ο υπολογισμός των θέσεων εργασίας έγινε όπως υπολογίζουν και την διαδρομή. Πάντα βάζουν 15-20 λεπτά παραπάνω οπότε ακόμα και αν υπάρχει μικρή καθυστέρηση στην πτήση αυτοί να λένε πως φτάσανε στην ώρα τους ή και νωρίτερα.
Pinatero
17-01-2014, 14:31
ενι τι εννοεις σε μεταχειριζεται χειροτερα απο ιζι??
αν εξαιρεσουμε τον περιορισμο μεγεθους βαλιτσας (μαλιστα τωρα πια σε αφηνουν και μια μικρη χειραποσκευη)
εγω δηλαδη χανια-θεσσαλονικη 32Ε πηγαινελα. ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ δηλαδης
και στη χειροτερη εστειλα και μια βαλιτσα με κτελ 8ευρος.
enitharmon
17-01-2014, 15:48
αμα δεν κάνεις κανένα λάθος, δε θες να αλλάξεις εισιτήριο και πας για τριημερο κάπου είναι σούπερ. αν θες κάποιο έξτρα σερβις και σου σπάνε τα νεύρα και είναι και αγενείς. Η ετζίαν δηλαδή δεν ξέρω πως καταφέρνει και να σε εξυπηρετεί και να έχει χαμηλές τιμές (για εξωτερικό μιλάω)
α, η ιζι πχ ΜΟΥ ΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ με το "μια χειραποσκευη". Δε λέω να έχεις δύο, αλλά αν κρατάς ένα μικρό τσαντάκι με διαβατηριο-εισιτηριο (το οποίο έχει μέσα στη χειραποσκευη) για τους ελέγχους, ΣΟΥ ΣΠΑΝΕ τα νευρα μέχρι να το βάλεις στη χειραποσκευη. Και είσαι όλη την ώρα βάλε-βγάλε. Το ίδιο και με τα τσαντάκια μέσης. Σε θα μετράνε και το μπουφάν που κρατας στο χέρι ως χειραποσκευη
freak brother
17-01-2014, 17:25
καποτε γυρναγα απο Αγγλια Ελλαδα , ημουν 100 ευρο υπερβαρος , αδειασα ολη μου την βαλιτσα μπροστα στο γκισε , φορεσα ολα μου τα ρουχα ... και η τυπισσα μου κανει παρτην βαλιτσα στο χερι αφου ειναι αδεια... ,πηρα το μποουρντινγκ πας ,ξαναγεμισα την βαλιτσα , μου ειπαν οτι δεν μπορω να την παρω χειραποσκευη στην εισοδο για το αεροπλανο , και την βαλαν απο κατω ΤΣΑΜΠΑ . Τρου στορι . Την αλλη φορα θα σας πω για τον πιο ηλιθιο λογο που συνέλαβαν ατομο στο αεροδρομιο της Βαρκελωνης .
Raven Lord
17-01-2014, 19:51
νταξ από εξυπηρέτηση, αεροπλάνα κτλ η aεgean γαμεί, αλλά μια χαρά βρίσκεις τα κόλπα και στη ryanair
Art In Haste
17-01-2014, 21:49
Ryanair είναι γενικά για πέταμα και λύση ανάγκης αν δεν υπάρχει κάτι άλλο σε λογικές τιμές. Να ξεκαθαρίσω πως δε μιλάω για τη χρήση της εταιρείας στην Ελλάδα αλλά στην Ευρώπη. Και αυτό γιατί στην Ελλάδα τα αεροδρόμια είναι στάνταρ ενώ στην Ευρώπη έχουν βρει κάποια ξεχασμένα για βάσεις. Το Weeze πχ όπως και να το κάνουμε δεν είναι Ντίσελντορφ! Ακόμα και το Stantsted για Λονδίνο είναι ψιλοτράβηγμα να πας.
Από κει και πέρα τι να πρωτοπώ. Οι μικρότερες θέσεις που μπορεί να υπάρχουν, αγένεια, ηλίθιες ανακοινώσεις στο αεροπλάνο, ξύπνημα από αεροσυνοδούς που δε μιλάν καν αγγλικά, γενικά όπως είπα μακρυά και φυσικά μόνο για 2-3 μέρες ταξίδια γιατί αν είναι να πάρεις βαλίτσα με τις χρεώσεις τους τότε είναι που δεν αξίζει τον κόπο!
Και τρου στόρι....Λονδίνο, λόγω αγώνα της Crystal Palace φτάνω καθυστερημένος 3 λεπτά από την ώρα που ήταν να κλείσει το τσεκ ιν. Στη διαδρομή μιλάω στο τηλ με φίλους στο αεροδρόμιο και μου λεν μη σκας γιατί υπάρχει καθυστέρηση στη πτήση για 40 λεπτά. Φτάνω στο τσεκ ιν τρέχοντας, 3 λεπτά αφότου έχει κλείσει στα 37 λεπτά πριν την αρχικά προγραμματισμένη ώρα πτήσης, και η μαλακισμένη μου λέει πως έχω αργήσει. Τις λέω το γνωρίζω ΑΛΛΑ η πτήση έχει καθυστέρηση 40 λεπτά οπότε ουσιαστικά είμαι εκεί 77 λεπτά πριν την πτήση. Εννοείται πως δεν έγινα δεκτός και με πολύ αγένεια και άθλια αντιμετώπιση μου είπαν να βγάλω εισιτήριο για την επόμενη πτήση.
Το ζουμί της ιστορίας είναι πως την πτήση την πλήρωνε η εταιρεία που δούλευα τότε και αφού επικοινώνησα μαζί τους μου είπαν κανένα πρόβλημα, βγάλε καινούριο εισιτήριο, πλήρωσε το, και φέρε μας την απόδειξη να σου δώσουμε τα λεφτά πίσω. Το καινούριο εισιτήριο έβγαινε 250 λίρες, η απόδειξη έγραφε τόσο αλλά για κάποιο λόγο στην κάρτα με χρέωσαν μόνο 43 λίρες. Οπότε 207 λίρες στην τσέπη!
rat_poison
17-01-2014, 23:38
εγώ πάντως που ταξίδεψα με ryanair για βρυξέλλες μέσα στις γιορτές, έμεινα πολύ ευχαριστημένος
δεν είχα βαλίτσα και είχα εκείνη τη χειραποσκευή και σου επιτρέπουν και μια τσάντα (που είχα επίσης). το ονλάιν τσεκίν γαμάει.
επειδής που γινότανε της ποτάνας και το αεροπλάνο ήταν γεμάτο, με ρώτησαν άμα είναι να την κατεβάσουν κάτω δωρεάν.
μια φορά ταξίδεψα αλλά αγένεια δεν είδα, τι να πω
σε πτηση Γλασκωβη-Δουβλινο με κοστος 15-16 ευρω φιλος δεν εχει εκτυπωσει boarding pass. Παει απτο ξημερωμα στο αεροδρομιο με την ελπιδα να βρει κατι που να εκτυπωνει. Τον ενημερωνουν οτι οι εκτυπωτες εχουν καταργηθει απο οταν επιασε λιμανι εκει η ραιαν.
50 λιρες.
γενικά με τέτοιες τιμές στα@@μ η "καλή εξυπηρέτηση"
από το 2010 που ταξίδεψα πρώτη φορά με ρυαν δεν είχα ποτέ θέμα ούτε με εξυπηρέτηση, ούτε με αποσκευές
από τότε ταξίδεψα αρκετές φορές και πάντα είχα τη χειραποσκευή που σου λένε χωρίς τίποτα άλλο και βολευόμουν μια χαρά
ναι είναι άβολες οι θέσεις στο αροπλάνο, ναι είναι σπαστικές τα ντινκγ-ντονγκ και οι διαφημίσεις για λοτταρίες
αλλά ότι πλερώσεις θα πάρεις (εκτός άμα θες να πάρεις κι άλλη αποσκευή μαζί σου, σ'αυτή την περίπτωση καλύτερα να προτιμήσεις άλλη εταιρία, η οποία καλό θα είναι να μην είναι απ'αυτές τις low-budget)
ypersyntelikos
18-01-2014, 18:35
Με ryanair χανιά - μπολόνια 32 ευρώ πηγαινέλα, έτος 2012. Ντάξει έπαιζε λίγο σπασίμπα για τη χειραποσκευή, αλλά νταξ, άμα τη στρίμωχνες λίγο δεν έπαιζε και κάνα μεγάλο θέμα.
AngelOfSorrow
24-01-2014, 16:58
skefteite posoi apo sas tha eixate vgei ekswteriko ean den ypirxe i ryan...to apiasto oneiro gia tous mikrous mas proletarious egine 4imero taksidaki se kapoies gwnies tis eyrwpis.
me 50 eyrw me to IX oute mexri tin katerini de ftaneis.oxi ta pane ela budapest kai bologna
Art In Haste
25-01-2014, 15:58
Οι θέσεις εργασίας δεν έχουν ανοίξει. Κι ούτε πρόκειται να ανοίξουν. Μπορεί να προκύψουν σε βάθος χρόνου. Μην περιμένετε ότι ο εργοδότης θα είναι η Ryanair. Οι 2800 θέσεις δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα στατιστικό εύρημα. Υπολόγισαν ότι για κάθε ένα εκατομμύριο επιβάτες που φέρνει μια αεροπορική εταιρεία, δημιουργούνται 1000 θέσεις εργασίας. Και επειδή η Ryanair υπολόγισε ότι θα φέρει 2,8 εκατομμύρια επιβάτες, δια της απλής μεθόδου των τριών προέκυψε ότι θα δημιουργηθούν 2800 θέσεις εργασίας. Όχι στην ίδια εταιρεία. Στο ευρύτερο τουριστικό κλάδο.
Pornofunk
25-01-2014, 16:35
ryanair και γω πολυ κομπλε ημουν οταν ταξιδεψα.
νταξ στη φτηνια τη βγαζει οποτε δε περιμενεις και παρα πολλα (π.χ. προσγειωση σε μεγαλα αερδρομια διπλα στην πολη, μεγαλη ανεση μεσα κλπ). Παντως δε με χαλασε οπως και να χει.
α...και μια χαρα ευγενικο ηταν το προσωπικο.
Parasight
25-01-2014, 16:44
α...και μια χαρα ευγενικο ηταν το προσωπικο.
http://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/to-sexy-hmerologio-ths-ryanair.1509656.html#1509670
ikonoklast
25-01-2014, 16:59
Kάθε εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να εκδίδει ένα ημερολόγιο λίγο πριν αλλάξει η χρονιά. Και φυσικά πρέπει σε αυτό να ποζάρουν οι γυναίκες υπάλληλοι της εταιρίας.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/58380_10150266230955167_6738301_n.jpg
freak brother
25-01-2014, 17:03
σχολειο μου πηγαινε , οπως το μισο oneman .
ikonoklast
25-01-2014, 17:20
A, είναι αυτός ο μπασκετικός; Οκ, σε «ανδρικό περιοδικό» γράφεις αλλά μην το τερματίζεις στις πρώτες δύο προτάσεις, δώσ' του λίγο χρόνο.
Phantom Duck
25-01-2014, 17:22
φέρνει όντως σε glyfadaman :!:
freak brother
25-01-2014, 17:23
ο μπασκετικος ειναι ο αρχισυντακτης , ειναι ενα χρονο μικροτεροι μου , κλασσικ νουπου οσο δεν υπαρχει .
freak brother
25-01-2014, 17:38
πως σκατα ειδες τις σαγιοναρες ?? :P
atom_smasher
26-01-2014, 02:57
πως σκατα ειδες τις σαγιοναρες ?? :P
Με τέτοια μούρη από που αλλού θα μπορούσαν να είναι;
Art In Haste
12-02-2014, 16:13
Μου θύμησε την σελίδα ένας φίλος χθες και απορώ που δε το είχα ποστάρει νωρίτερα.
Βγάζει σχεδόν καθημερινά καλές προσφορές για πτήσεις και πακέτα διακοπών, κυρίως από Αγγλία αλλά έχει και από αλλού.
green_machine
12-02-2014, 17:52
Μου θύμησε την σελίδα ένας φίλος χθες και απορώ που δε το είχα ποστάρει νωρίτερα.
Βγάζει σχεδόν καθημερινά καλές προσφορές για πτήσεις και πακέτα διακοπών, κυρίως από Αγγλία αλλά έχει και από αλλού.
χιλια πινκς
με βλεπω σε κανα σαιντ μααρτεν να κανω το ναυαγο με μοχιτος
Ειναι πολυ καλο αν και προωθει αρκετα τα all inclusive πακετα.
Το γαμηστερότερο που κανει βασικα ειναι οτι ενημερωνει για error fares που μεχρι να παρει πρεφα η αεροπορικη εσυ μπορεις να κλεισεις πχ με 300 ευρω για Ιαπωνια (τρου στορυ) και σχεδον ποτε δε το παιρνουν πισω, ισχυει κανονικα το εισιτηριο σου. Αυτο θελει αντανακλαστικα ομως και να κλεινεις αμεσως γτ δε μενει για πολυ.
Πατε εδώ και χωστε ότι μαιλ εχετε στο newsletter, μοιραζουν κουπονια από 15-30 ευρω ουαν γουει, με 2 τετοια κλεινω τωρα πανελα Θεσνικη με 31 ευρω και σε πολύ καλες ωρες κιολας.
https://www.airfasttickets.gr/
KoiliaSamprela
03-04-2014, 09:39
Ατύχημα με επιβάτες της Ryanair στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος»
Ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό ελαβε χώρα χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όταν επιβάτες πτήσης της εταιρείας Ryanair με προορισμό τη Θεσσαλονίκη έπεσαν θύματα τραυματισμού.
Όπως είναι γνωστό, το τελευταίο διάστημα η εταιρεία έχει ανέβει κατακόρυφα στις προτιμήσεις των Ελλήνων λόγω των εξαιρετικά χαμηλών τιμών που προσφέρει, με αποτέλεσμα οι περισσότερες από τις πτήσεις της να αγγίζουν το 100% στην πληρότητα των επιβατών. Έτσι, κατά τη διάρκεια της αναμονής για τη χθεσινοβραδινή πτήση, σημειώθηκε ιδιαίτερος συνωστισμός στην πύλη που οδηγεί στα λεωφορεία που μεταφέρουν τους επιβάτες από τις πύλες στα αεροσκάφη. Ως εκ τούτου, μόλις άνοιξε η πόρτα, οι επιβάτες επιδόθηκαν σε έναν πραγματικό αγώνα δρόμου για να φτάσουν πρώτοι στο λεωφορείο, κατά τη διάρκεια του οποίου, δύο εξ αυτών σκόνταψαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός και να τραυματιστούν δεκάδες άτομα, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσει η ζωή τους.
Όπως έδειξαν οι έρευνες, το στραβοπάτημα προήλθε από το γεγονός ότι οι δύο επιβάτες φορούσαν τρία και τέσσερα ζευγάρια κάλτσες αντίστοιχα, καθώς και από δύο μπουφάν ο καθένας, σε μια προσπάθειά να μειώσουν το βάρος της χειραποσκευής τους ώστε αυτή να πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται ιδιαίτερα στην κίνηση.
Όπως μας μετέφερε χαρακτηριστικά μια εκ των επιβατών, η 60χρονη κυρία Σούλα, την ασυνήθιστη βιασύνη προκάλεσαν τα μοναδικά προνόμια που προσφέρονται σε όσους εισέλθουν πρώτοι στο αεροπλάνο της εταιρείας. Συγκεκριμένα, οι δέκα πρώτοι επιβάτες που θα επιβιβαστούν στο αεροσκάφος δικαιούνται μία δωρεάν επίσκεψη στην τουαλέτα ενώ ταυτόχρονα μπορούν να δεσμεύσουν και μία θέση ακόμα για τον φίλο ή τη φιλενάδά τους μια μικρή επιβάρυνση της τάξεως των 10 ευρώ. Παράλληλα, αρκετοί από τους επιβάτες της πτήσης ήταν ζευγάρια με μικρά παιδιά, οι οποίοι θέλησαν να επωφεληθούν από τη δυνατότητα επίσκεψης στο πιλοτήριο που προσφέρεται από την εταιρεία στην τιμή-σοκ των 20 ευρώ με Φ.Π.Α για τους είκοσι πρώτους τυχερούς που θα επιβιβαστούν.
Αμέσως μετά το συμβάν, άνθρωποι της Ryanair φανέρωσαν τρομερά αντανακλαστικά, προσφέροντας την οικονομικότερη λύση για την περίθαλψη των άτυχων επιβατών με κόστος που τελικά δε ξεπέρασε τα 70 ευρώ για τον καθένα, μοιράζοντας απλόχερα χαμόγελα ανακούφισης. Την ίδια στιγμή, δεσμεύτηκαν να αντικαταστήσουν τα εισιτήρια των επιβατών με μια μικρή επιβάρυνση μέσα στο διάστημα του επόμενου εξαμήνου. Πάντως, παρά το δυσάρεστο συμβάν, όλοι οι επιβάτες εξακολουθούν να δηλώνουν φανατικοί της Ryanair, σημειώνοντας πως μερικοί μώλωπες δεν είναι αρκετοί για να αντισταθούν στη δελεαστική προσφορά ενός ταξιδίου στην όμορφη συμπρωτεύουσα με μόλις 9 ευρώ και 99 λεπτά.
Tέλος, την κατάσταση φαίνεται πως προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις τελευταίες ώρες και η Aegean Airlines, η οποία προσφέρει σε όλους τους επιβάτες που τραυματίστηκαν ταξίδια στα Ιωάννινα και τη Θεσσαλονίκη με έκπτωση 2% για όλες τις πτήσεις μεταξύ 5 και 8 το πρωί.
Parasight
03-04-2014, 10:13
:touched:
Και ταξιδεύω με Ryanair για Θεσσαλονίκη την Κυριακή :P
Drumsick
08-07-2014, 22:06
Ρε σεις, όταν κλείνεις με ryanair, που είναι ο αριθμός κράτησης που ζητάει για να κάνεις online check in? Έχω λάβει το mail με τα στοιχεία της κράτησης, αλλά δε βλέπω αριθμό κράτησης κάπου.
Parasight
08-07-2014, 22:19
Λογικά μέσα στο email είναι όλα.
Από airtickets έκλεισες; Αν ναι, το check-in γίνεται αυτόματα, το αργότερο 24 ώρες πριν την πτήση και σου έρχεται στο email επίσης, με αριθμό θέσης και όλα. Αν όχι, δεν ξέρω αν ακολουθείται η ίδια διαδικασία.
Drumsick
08-07-2014, 23:21
Oχι, μέσω της σελίδας της ryanair τα κλεισα και λεει πρεπει να κάνεις μόνος σου ονλαιν τσεκ-ιν 15 μέρες εως 2 ώρες πριν την πτήση.
Raven Lord
08-07-2014, 23:57
στο mail που μου είχαν στείλει εμένα με τα εισιτήρια, πάνω αριστερά έγραφε "Flight Reservation Number", αριθμό και μετά flight status confirmed
distortionofperception
09-07-2014, 00:03
Ναι ειναι αυτι ακριβως που λεει ο μπαρμπας.
Αλλο το flight number που είναι κατι που αρχιζει FR.....
Κι αλλι το reservation number. Που ειναι πανω αριστερα.
Γενικά αφηνουν να καταχωρήσεις τα στοιχεια σου στο checkin, αλλα για πραγματικά τσεκ ιν σου επιτρέπουν μόλις μια βδομαδα πριν (να κατεβασεις το εισιτήριο).
Νεο κολπο ρυαναιρ μηπως και κλεισεις θεση με αντίτιμο. .....
Drumsick
09-07-2014, 00:14
Ε οκ, αριθμός κράτησης λέει, αριθμό έψαχνα τόσες ώρες, και τελικά είναι μια μαλακία ASDFSF, εκεί πάνω αριστερά. Θενκς!
Ακουστε τι εμαθα, η σουπερ χρήσιμη πληροφορία της ημέρας!
Υπάρχει λέει μια εταιρία δικηγόρων που αναλαμβάνει υποθεσεις καθυστερημενων ή ακυρωμένων πτησεων για λογαριασμο σου και πληρωνεται με ποσοστο από την αποζημειωση που παιρνεις για την ταλαιπωρια σου. Αν δεν πετυχουν αποζημειωση δεν παιρνουν τιποτα οποτε μονο κερδος εχεις να πας σε αυτους.
Εχουν ένα εργαλειο στο site τους που υπολογιζει την αποζημειωση που μπορεις να ζητησεις και σου κανει μια εκτιμηση! Μια φιλη μου που υπολογισε για μια πτηση που ειχε με καθυστερηση 8 ωρες της εβγαλε 250 ευρω!
Εδώ περισσοτερα http://www.flightright.com/
Νομιζω παει για πτησεις μεχρι κ 10 χρονια πισω!
freak brother
16-10-2014, 12:19
10 δεκ του 2003 δε πιανει :( (εχασα και λαιβ την 7αρα του γαυρου . πρεπει να μου δωσουν και για ψυχικη οδυνη)
δοκιμασε οπως κ ναχει
You can file your claims regarding flights from the past. You should file your claim with us in any case, because in every single case we check if – according to our own estimation – your claim is already time-barred. For example, under German law such claims become time-barred after 3 years, but in the United Kingdom, claims can go back as far as 6 years.
Art In Haste
16-10-2014, 12:25
Δοκίμασα για μια πτήση, που δεν είχα καθυστέρηση όπως και να χει, απλά για να δω τι γίνεται. Στο τέλος βγάζει μήνυμα που σου λέει για μέχρι και 6 χρόνια πίσω.
επισης μολις ανακαλυψα οτι ειναι μονο για πτησεις εντός EU
atom_smasher
16-10-2014, 17:08
πάω Ριγα για 2 μέρες Νοέμβρη. βρήκα προσφορά 70 ευρώ πηγαινελα.
Καλά ειναι 2 μέρες. Να φας pancakes!
BURNIN AMBITION
18-10-2014, 12:27
μπορει και να με φτιαχνεις τρελα. χιλια θενξ
εχετε κ αυτο υποψη
http://www.businessinsider.com/use-a-fake-location-for-cheap-airfare-2014-6
Art In Haste
20-10-2014, 15:10
Γνωστό αυτό, πριν χρόνια θυμάμαι για πτήση από Στοκχόλμη-Αθήνα είχα 3 διαφορετικές τιμές αν έβαζα γλώσσα/μέρος Σουηδικά, Γερμανικά, Ελληνικά. Δε χρειάζεται να πω πως το πιο ακριβό ήταν τα Ελληνικά.
Κωλαράκι Τορνευτό
21-10-2014, 08:42
Καπου εδω να πω οτι θεωρω τις αεροπορικες εταιριες τους μεγαλυτερους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που υπαρχουν. Το ποσο δραματικα και τραγικα εχουν αλλαξει οι καταστασεις τα τελευταια 5 χρονια που ταξιδευω καπως_πιο_συχνα δεν περιγραφεται. Πλεον το μονο που δεν πληρωνεις ειναι ο αερας που αναπνεεις μεσα στην καμπινα (ινβ4 αν θελεις με $50 εξτρα, φιλτρο αερα στο καθισμα σου) και δεν υπαρχει κανενας σεβασμος στον καταναλωτη. ΟΛΑ για το μαξιμουμ κερδος. Σκατα στα μουτρα τους, τα ειπα και ηρεμησα.
Α επισης, εννοειται πως για την ιδια πτηση ακριβως, τα διαφορα search μπορουν να σου βγαλουν εντελως διαφορετικες τιμες. Εξαρταται απο τη χωρα απο την οποια κανεις την αναζητηση, απο την ωρα της ημερας (!) και μερα της εβδομαδας, απο τα cookies στον υπολογιστη σου και τι αρχειο εχει κρατηθει για την αναζητηση που εκανες (αν ψαχνεις για την ιδια πτηση ξανα και ξανα, οι τιμες ανεβαινουν γιατι ειναι μουνοπανα ολοι), και πολλα αλλα.... καρκινο στα σογια τους ρε.
ypersyntelikos
27-10-2014, 23:28
Είμαι με φίξξξερ στο 100% του από πάνω. Έτσι ακριβώς. Ψόφος.
http://image.spreadshirt.com/image-server/v1/compositions/111327330/views/1,width=280,height=280,appearanceId=366.png/aeroflot-soviet-national-airline-t-shirt_design.png
sfinotouvlaki
23-10-2015, 14:53
Επειδη έχω χάσει ελαφρώς την επαφή με τα αεροπλάνα, μπορεί κάποιος να πει πού κοιτάμε για εισιτήρια εξωτερικού;
Art In Haste
23-10-2015, 15:13
Για πού;
Art In Haste
23-10-2015, 15:27
Γελάσαμε.
Ναι, αλλά δε βλέπω να βοηθάς.
sfinotouvlaki
23-10-2015, 15:31
Αρτ, μέση ανατολή.
Art In Haste
23-10-2015, 15:37
Αν δεν θες κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κοίτα τα
http://www.fly4free.com/ και http://www.holidaypirates.com/. Βγάζουν συνέχεια προσφορές για διάφορα μέρη. Μπορείς να δοκιμάσεις και το search για προσφορές που υπήρχαν πριν μερικές μέρες και μπορεί να τρέχουν ακόμα. Φυσικά οι πτήσεις που θα βγάλει δεν είναι από Ελλάδα αλλά ένα φτηνό εισιτήριο για ιταλία, γερμανια, αγγλία όλο και θα μπορείς να βρεις.
Εναλλακτικά ψάξε στο http://gr.skyscanner.com/ στο οποίο θα σου πρότεινα να αλλάξεις την γλώσσα και την χώρα σου πριν ψάξεις. Το ίδιο ισχύει και για το http://www.kayak.com/flights
sfinotouvlaki
23-10-2015, 15:40
Ευχαριστω πολύ, αρτ.
enitharmon
19-03-2016, 16:10
πετάω με ryan τον Απρίλη, δώστε συμβουλές επιβίωσης (ένα handbag χωρίς καν μικρό εξτρα τσαντακι θεωρείται δεδομένο, με δίδαξε η easy)
wraithgr
19-03-2016, 17:20
Παρε νερο + τιποτα να φας μαζι αναλογα τη διαρκεια πτησης...
Art In Haste
19-03-2016, 17:58
Νερό σοπωδήποτε! Φαγητό εσύ αν θες. Σε ότι αφορά χειραποσκευή τώρα επιτρέπουν και ένα μικρό τσαντάκι/θήκη λαπτοπ από όσο ξέρω. Κοίτα στη σελίδα τους.
Και ετοιμάσου για συνεχόμενο ζάλισμα από τα μεγάφωνα να σου πουλούν οτι μπορούν.
tsimpouklano
19-03-2016, 18:10
Αυτό^^
Πριν κανένα χρόνο που είχα πετάξει με ryanair, επέτρεπαν -πέρα της κλασσικής, συγκεκριμένου μεγέθους τσάντας/σακβουαγιάζ- να έχεις μαζί σου και μία μικρή χειραποσκεύη (aka τσάντα σχολική πλάτης, όπως είχαμε εμείς). Βέβαια, για σιγουριά, ψάξου και στο site.
enitharmon
20-03-2016, 13:23
αν ισχυει αυτό με το τσαντακι πλατης θα είναι αναβάθμιση σε σχέση με easy. παίζει να πετούσατε από Ελλάδα και ήταν πιο χαλαροί ίσως;
νερό θα πιω Αθήνα, δε δίνω 3€ στο αεροδόμιο για 0,5l
θενξ για τα υπολοιπα
Art In Haste
20-03-2016, 13:39
Είναι γενικός όρος της ράιαν, το ίδιο ισχύει παντού. Ίσα ίσα μόνο στην Ελλάδα έχω πετύχει να κυκλοφορούν με το βαράκι και να σου ζυγίζουν την αποσκευή όσο περιμένεις στην ουρά για το τσεκ ιν.
ypersyntelikos
22-03-2016, 09:37
Πετάω αύριο με turkish για Σουηδία, αληθεύει ότι είναι χλίδα;
Επίσης έχω αλλαγή πτήσης στην Κωνσταντινούπολη με 1,5 ώρα κενό, γενικά ξέρει κανείς αν το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης είναι χάος και θα τρέχουμε ή αν γενικά βρίσκεις αυτό που θες σχετικά εύκολα;
wraithgr
22-03-2016, 11:56
Turkish δε θυμαμαι να χω πεταξει αλλα ειναι απο τις καλες, αν οι προηγουμενες εμπειριες σου ειναι aegean/easyjet/british δε νομιζω να μεινεις δυσαρεστημενος.
Το αεροδρομιο ειναι μια χαρα, αν θυμαμαι καλα πιο ανοιχτο και ευκολο απο Αθηνα, αλλα εχω να πεταξω απο εκει μερια πανω απο 3 χρονια...