PDA

View Full Version : Αεροπορικά εισιτήρια

Pages : 1 [2]

Art In Haste
22-03-2016, 13:05
Χλίδα δε τη λες, τυπική του παλιού στυλ με σερβίρισμα φαγητού, καφέ/τσάι/ποτό κτλ. Σε μικρή διάρκειας πτήση είναι ικανοί να μη προλάβουν να μοιράσουν σε όλους τους επιβάτες.

Το αεροδρόμιο είναι αρκετά παλιό, γενικά γίνεται πάντα πανικός, αλλά είναι σχετικά εύκολο να κινηθείς και να βγάλεις άκρη. Μιάμιση ώρα ανάμεσα σε πτήσεις δεν είναι πολύ, αν σκεφτείς πως πρέπει να είσαι στην πύλη της επόμενης πτήσης νωρίτερα άντε να σου μένει μια ώρα το πολύ. Χαλαρά θα είσαι. Προσοχή μη βγεις έξω για τσιγάρο. Θα χρειαστεί να περάσεις έλεγχο 2 φορές αν το κάνεις, μια απευθείας με την είσοδο στο κτίριο και μια την κανονική μετά. Χώρος για καπνίζοντες υπάρχει στον πάνω όροφο των εστιατορίων και τέρμα πίσω εκεί. 'Ενα μπαλκόνι/κλουβί φάση είναι.

Και κάτι τελευταίο, αν και δε αφορά εσένα αλλά καλό είναι να το ξέρει ο κόσμος, αν οι πτήσεις με turkish έχουν πάνω από 8-9 ώρες διαφορά η μία με την άλλη τότε δικαιούσαι δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο. Υπάρχει σχετικό γραφείο στην έξοδο μετά την παραλαβή αποσκευών (διπλά σε γνωστή αμερικανέζικη καφετέρια).

ypersyntelikos
22-03-2016, 13:19
Thanks for the info.

ypersyntelikos
23-03-2016, 22:27
Μηδενική ταλαιπωρία, πήγα και σα το μαλάκα στο αεροδρόμιο 50 ώρες πριν γιατί και καλά θα είχαν αυξημένο έλεγχο κλπ. Ούτε καν, δε φαινόταν κάτι διαφορετικό απ' ότι άλλες φορές που έχω ταξιδέψει.

Επίσης γαμάει η Turkish, είδα και το The force awakens για ακόμα μία φορά ταξιδεύοντας \m/

00i00
10-09-2016, 15:59
συγνωμη για το οφφτοπικ

ξερει κανεις τιμες,δρομολογια και τετοια απο ελλαδα για γερμανια?

Art In Haste
10-09-2016, 16:09
Εξαρτάται που και πότε Μιχάλη μου. Από Θεσσαλονίκη με ράιαν ερ παίζουν φτηνά γενικά αλλά τα πιο πολλά είναι σε οτι ναναι αεροδρόμια που θα έχεις τράβηγμα/κόστος για τελικό προορισμό.

00i00
10-09-2016, 16:21
συγνωμη, πινω απο το πρωι....για τραινα εννοαγα (για'υτο και το οφφτοπι)
αλλα οκ, και τα ακλανα μας κανουν για Βερολινο

(για πουλμαν να μη ρωτηξωε?)

Art In Haste
10-09-2016, 16:31
Α δεν έχω ιδέα τότες, πάω πάσο εγώ.

Drumsick
07-09-2017, 19:14
http://www.kathimerini.gr/925658/article/oikonomia/die8nhs-oikonomia/mia-xeiraposkeyh-apo-1hs-noemvrioy-stis-pthseis-ths-irlandikhs-ryanair

Κωλόγυφτοι.

BLiTzER
07-09-2017, 20:31
Οι της Ryanair ή αυτοί που έχουν απαιτήσεις από μια αεροπορική με εισιτήρια των 15€;

Drumsick
07-09-2017, 20:58
Η αεροπορική τζίρου δισεκατομμυρίων που προσπαθεί να βγάλει κι από τη μύγα ξίγκι ή αυτοί που μοναδική τους ευκαιρία να πάνε ένα ταξίδι είναι τα αεροπορικά εισιτήρια των 15€ και θα ήθελαν να συνεχίσουν να το κάνουν χωρίς να χρειάζεται να φυλάξουν τα λεφτά και την φωτογραφική τους στον γκώλο τους, επειδή είναι πιθανό να τους πάρουν τη χειραποσκευή στον χώρο φύλαξης αποσκευών και να μην τα ξαναδούν?

BLiTzER
07-09-2017, 21:16
:pink: επειδή το είπες χωρίς ανάσα.

Rhino
08-09-2017, 09:19
:pink: επειδή το είπες χωρίς ανάσα.

:lol:

Λασπόνερα
08-09-2017, 11:46
Έχεις δίκιο ως ένα βαθμό.
Η Ράιαν είναι γνωστή κωλοεταιρεία για πάρα πολλούς λόγους και ως εργοδότρια και ως συμπεριφορά προς τους επιβάτες και ως τον εκβιαστικό τρόπο λειτουργίας της.
Όσο μου επιτρέπει το πορτοφόλι μου την αποφεύγω.

When Black Roses Bloom
08-09-2017, 20:19
Η αεροπορική τζίρου δισεκατομμυρίων που προσπαθεί να βγάλει κι από τη μύγα ξίγκι ή αυτοί που μοναδική τους ευκαιρία να πάνε ένα ταξίδι είναι τα αεροπορικά εισιτήρια των 15€ και θα ήθελαν να συνεχίσουν να το κάνουν χωρίς να χρειάζεται να φυλάξουν τα λεφτά και την φωτογραφική τους στον γκώλο τους, επειδή είναι πιθανό να τους πάρουν τη χειραποσκευή στον χώρο φύλαξης αποσκευών και να μην τα ξαναδούν?

Αυτό ρε φίλε. Αμέν σίστερ.

Drumsick
16-12-2017, 13:12
Το μπάλωσε η ryanair

New cabin bag regulations – from 15th January 2018

From the 15th January 2018, if you have not purchased Priority Booking or a Plus/Flexi Plus ticket you can still take 2 pieces of cabin baggage, however your 10kg cabin bag will be tagged at the boarding gate and placed in the hold at no additional charge. You will be able to take your smaller bag into the cabin.

Priority Boarding costs €5 if purchased at the time of the initial flight booking. If added via the manage my booking facility on our website, or via the Ryanair app (up to 45 minutes before the scheduled flight departure time) the fee is €6.

BURNIN AMBITION
04-01-2018, 12:13
παραλιγο να την πατησω σαν πρωταρης. εχω κλεισει για μειντεν γενευη. οποτε οπως καταλαβατε με επιασε (κακως τοσους μηνες πριν) η φουρια να κλεισω αεροπορικα. κοιταω, 168. οπως καταλαβαινετε κοιταγα 4-5 φορες τη μερα για 3-4 μερες. ε οι τιμες απο τη δευτερη μερα και μετα ολο ανεβαιναν μεχρι που εφτασαν 210. αρχισα τα καντηλια, και τοτε μου θυμησαν τις πουστιες τους. σβηνω κουκις απο τα συγκεκριμενα σαιτ που εβλεπα, τιποτα. μπηκα απο κινητο, τιποτα (κοιταγα και απο κινητο). μεχρι που παω στο πισι της κοπελας. μαντεψτε/ 160.
τι σκατοπουστιες ειναι αυτες? κατι αποθηκευουν στο πισι (κουκιζ) αλλα πρεπει να ειναι ανωνυμα γιατι θα τα εβρισκα διαφορετικα.
τι κανουμε σε τετοιες περιπτωσεις? πως το αποφευγουμε ολο αυτο? με τον τορ ολο κατι δε δουλευε.... για πειτε συμβουλες γαμω το σπιτακι τους

ypersyntelikos
04-01-2018, 17:30
Γενικά παίζει πάρα πολύ το να "κουβαλάς πληροφορία" με το ιστορικό σου στον browser. Για παράδειγμα τις προάλλες κοιτούσα να αγοράσω ένα pc για έναν φίλο (μπαινοέβγαινα για κάποια ώρα σε sites όπως eshop, πλαίσιο, skroutz κλπ) και τώρα στα ads του facebook παίζουν μόνο μαγαζιά για PC, κάρτες γραφικών, λάπτοψ και τέτοια.

Ο γενικός κανόνας για να το αποφύγεις αυτό είναι πάντοτε ανώνυμη περιήγηση, incognito window λέγεται στον chrome νομίζω, και private window στον ff. Για κινητό παίζει και ο firefox Focus που κάνει ακριβώς αυτό, δεν κρατάει τίποτα από το ιστορικό σου, και καθαρίζει τα πάντα μετά από κάθε session.

Η αλήθεια είναι πάντως, ότι πρώτη φορά το ακούω αυτό για αεροπορικές και εισητήρια. Από ποιο site ήταν; Skyscanner? αν θες δώσε παραπάνω ινφο και θα το ψάξουμε λίγο

Art In Haste
04-01-2018, 18:06
Γνωστό κόλπο αυτό υπερσυντέλικε, όπως και το να αλλάζεις την γλώσσα στις ιστοσελίδες και να βλέπεις διαφορετικές τιμές.

pixies
04-01-2018, 23:59
Οχι μονο γλώσσα αλλά και το Location παιζει ρολο οπως θα το βάλεις στις ρυθμισεις του σαιτ (oχι vpn, ετσι οπως θα αλλαζες τη γλωσσα αλλαζεις κ τη χωρα).
πχ σκαισκαννερ με λοκεισιον Σομαλια εκλεισα 10% κατω απτην τιμη που εβρισκα με λοκεισιον Ελλαδα.
Επισης, τσεκάρετε απο διαφορα ψαχτηρια, οχι μονο ενα, δεν εχουν ολα τους ιδιους συνδυασμους και διαθεσιμοτητα.

Τσεκαρετε κ εδω
https://skiplagged.com/

Κατα τα αλλα παντα ψαχνουμε incognito mode οπως ειπατε.

Boskizo gidia
05-01-2018, 10:02
Αυτο με τις τημε συνιθως οφηλετε στο φπα.
Χωρες με € εχουν αλλες +24% και αλλες +19% οποτε στο χιλιαρικο εχει μια διαφορα.
Ο καταναλωτης πληρωνει φπα αναλογα με το που ζει και οχι απο που αγοραζει

BURNIN AMBITION
21-01-2018, 01:31
ευχαριστω για τις πληροφοριες. ειχα ξεχασει πως ειχα κανει το θρντ αυτο. εψαχνα με (σε σειρα προτεραιοτητας)
googleflights
skyscanner
airtickets
και μετα στα σαιτ των εταιριων
εννοειται εσβηνα κουκιζ αλλα δεν. τωρα ξερω. πριν καν ψαξω το οτιδηποτε, ινκογκνιτο μοντ και μετα αλλαγη χωρας. ισως και vpn. ναστε καλα

enitharmon
25-01-2018, 20:41
το χειροτερο που μου εχει συμβει, τηλεφωνο 7 το πρωι "τρεχα Μοναχο", οσο εγω πεταω πραματα σε βαλιτσα παιρνω τον αντρα που ηταν Κολωνια να μου κλεισει πτηση Βερολινο-Μοναχο, 400€ μου λεει, αποκλειεται λεω, κοιταω κι εγω βρισκω την ιδια πτηση με 300€

Raven Lord
24-03-2020, 11:48
προς art in haste, το γράφω εδώ για να μη σπαμμάρουμε στο τσατ. ζήτησα πίσω τα λεφτά από wizz, αλλά δε μου έχει έρθει ακόμη κάποιο e-mail επιβεβαίωσης ότι τα ζήτησα... όταν μπαίνω στο λογαριασμό στην εταιρεία λέει balance 0 και ότι έχω ήδη ακυρώσει την πτήση...

Art In Haste
24-03-2020, 11:50
Δεν θέλει άγχος, ούτε σε εμένα έχει εμφανιστεί το κουπόνι. Θα πάρει κάποιες μέρες λογικά.

Raven Lord
24-03-2020, 11:54
α χα, μάλλον έχουν πήξει. οκ. θενκς και πάλι :pink:
κρίμα που δε θα τα πούμε ούτε θεσσαλονίκη ούτε αυστρία :(

Art In Haste
24-03-2020, 11:55
To καλοκαίρι σκέφτομαι να δραπετεύσω, ίσως περάσω από δρακόλιμνη.

Raven Lord
24-03-2020, 12:02
μακάρι να τα έχουμε ξεχάσει όλα αυτά και να μας έχει μείνει και κανα φράγκο.
κ έκανα μεγάλα σχέδια ρε γμτ :(

Art In Haste
24-03-2020, 16:03
Ryanair μόλις έβγαλε ανακοίνωση πως δεν περιμένει καμμία πτήση να πετάξει μέχρι τέλος Μαϊου.

When Black Roses Bloom
24-03-2020, 18:02
Μόλις πήρα λεφτά πίσω απο πτήση της Easyjet που μας πήδηξε στο ταξίδι Μπρίστολ-Εδιμβούργο πρίν κάνα 2βδόμαδο (φτάσαμε με καθυστέρηση 8 ωρών στο Εδιμβούργο, οδικώς, μέσω Νιούκασλ). Υπάρχει φώς αδέρφια!

pixies
24-03-2020, 20:47
δουλευω σε ονλαιν τουριστικο γραφειο και αυτο που συμβαινει ειναι ασυλληπτο.
Εχουμε 200.000 εισιτηρια αυτη τη στιγμη που περιμενουν ακυρωση κ επιστροφη χρηματων και προσπαθουμε να προλαβουμε καθε μερα να εξυπηρετουμε τα εισιτηρια της επομενης.
Και καποιες αεροπορικες απλα πιστολιαζουν κ δεν επιστρεφουν λεφτα ουτε για ακυρωμενες πτησεις απτους ιδιους.
Αμα δεν βγαλετε ακρη παντως πειτε κ θα σας πω αν παιζει καποια εναλλακτικη.

atom_smasher
24-03-2020, 21:22
Είχα κλείεσει ταξιδι στα Χανιά, αλλά Aegean πήρα μόνο credit για την πτήση της επιστροφής που ακυρώθηκε ολοκληρωτικά.

Art In Haste
24-03-2020, 22:26
Για να πας ισχύει;

Raven Lord
24-03-2020, 22:28
δουλευω σε ονλαιν τουριστικο γραφειο και αυτο που συμβαινει ειναι ασυλληπτο.
Εχουμε 200.000 εισιτηρια αυτη τη στιγμη που περιμενουν ακυρωση κ επιστροφη χρηματων και προσπαθουμε να προλαβουμε καθε μερα να εξυπηρετουμε τα εισιτηρια της επομενης.
Και καποιες αεροπορικες απλα πιστολιαζουν κ δεν επιστρεφουν λεφτα ουτε για ακυρωμενες πτησεις απτους ιδιους.
Αμα δεν βγαλετε ακρη παντως πειτε κ θα σας πω αν παιζει καποια εναλλακτικη.

για την ώρα ryan και wizz φαίνεται ότι θα μας τα επιστρέψουν όλα.... αν χρειαστώ κάτι θα επανέλθω.
thanks

atom_smasher
25-03-2020, 01:19
Για να πας ισχύει;

Ισχυε δυστυχως. Δεν πηγαιναμε για κανεναν λογο. Ηταν την προηγουμενη πεμπτη.

Art In Haste
14-04-2020, 13:26
Ryan air ακόμα να εμφανιστούν χρήματα αλλά τουλάχιστον κάθε λίγες μέρες λαμβάνω μέηλ που ζητάει συγνώμη για την καθυστέρηση.
Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στην Wizz που δίνει κουπόνι με συν 20% της αξίας του εισιτηρίου, κουπόνι που έχεις περιθώριο 2 χρόνια για να χρησιμοποιήσεις ή να το μετατρέψεις άμεσα σε επιστροφή χρημάτων χωρίς το δώρο φυσικά.

Και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ στην Aegean που αρχικά έδινε μόνο κουπόνι μέχρι λήξη του 2020. Τώρα έχει βγάλει άλλη απάτη...

https://el.aegeanair.com/organoste/prosfores-diagonismoi/change-ticket-online/?utm_source=newslettergrel&utm_medium=email&utm_campaign=utm_campaign=utm_campaign=mktg_rebooking100420

την ίδια απάτη έκανε και την παρασκευή που έλαβα το ίδιο μέηλ αλλά έλεγε για αλλαγές μέχρι 13/04. Οτι μπορέσει να βγάλει...

Art In Haste
06-06-2020, 13:35
Aegean συνεχίζει το σόου...

Το Credit Voucher θα έχετε τη δυνατότητα να το εξαργυρώσετε σε ένα επόμενο ταξίδι σας, μέσα στους επόμενους 18 μήνες. Αν δεν το χρησιμοποιήσετε μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, είτε για το σύνολο είτε για το υπολειπόμενο ποσό που δεν έχετε εξαργυρώσει, 12 μήνες μετά την έκδοσή του.

Ρέηβεν τα κουπόνια της ράιαν έχουν εμφανιστεί στο λογαριασμό σου; γιατί σε μένα λέει κρεντιτ 0, insert coin όχι πάντως.

Raven Lord
06-06-2020, 13:47
κι εμένα τα ίδια, αλλά από ό,τι κατάλαβα από το mail, απλά βάζεις κωδικό voucher στην κράτηση

Art In Haste
06-06-2020, 13:53
Ναι παίζει

atom_smasher
06-06-2020, 21:30
Πηραμε εισιτηρια για επιστροφη στα ξενα με την αιγαιου. Εξαργυρωσαμε το ενα μονο κουπονι γιατι λεει πρεπει να ειναι ενα ατομο..πιανανε το βρεφος για δυο. Α ρε πουστη χατζηδακη...

Art In Haste
08-02-2022, 13:41
To λοιπόν, πρώτη αγορά αεροπορικών για εξωτερικό μετά από δύο χρόνια και επιτέλους χρήση των κουπονιών της ράιαν. Είδα αλλαγές στη ράιαν. Το φτηνό σου επιτρέπει μόνο μικρή τσαντούλα τώρα. Σου βγάζει κατευθείαν επιλογή για 22 ευρώ παραπάνω η κάθε πτήση, που έβγαζε και παλιότερα. Το πέρασα περιμένοντας να δω επιλογή να προσθέσω χειραποσκευή και να έχω τυχαία θέση. Όχι πια, η βαλίτσα είναι στα 14 ανά πτήση και πρέπει να πληρώσεις για θέση με αρχική τιμή 10 ευρώ που αν δεν το κάνεις άμεσα λέει θα ακριβύνει. Οπότε συν 24, γυρνάς, βάζεις το συν 22 και καθάρισες.

Η πουστιά είναι στη χρήση κουπονιού που είναι επιμελώς κρυμμένη....

atom_smasher
08-02-2022, 14:37
Ναι, πήγαμε Μάλαγα τον Δεκέμβριο και μας πήγε ο κούκοτς αηδόνι τελικά με τις κωλοβαλίτσες. Και τον Ιούλιο Λιθουανία επίσης το ίδιο τώρα που το θυμάμαι. Επόμενο ταξίδι Ζυρίχη Μάρτιο με SWISS επίσης έξτρα η κανονική βαλίτσα, αλλά κλαιν.