View Full Version : ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 13 ΜΑΙΟΥ 2009
Not_saved
16-02-2009, 05:00
Δεν είναι ανέκδοτο. Ξεκινάμε.
dopefiend
16-02-2009, 05:13
telika, exei noima?
House Of Low Culture
16-02-2009, 05:29
να μπει και η επιλογή "Κουράστηκα, Βαρέθηκα, Αηδίασα" για τους τίμιους και πορωτικούς.
dopefiend
16-02-2009, 05:42
xaxa, an pigaine se mena oute ena den petixes.
to exw aporia omws, pliz apantiste !
House Of Low Culture
16-02-2009, 05:49
όχι, στον τόπικ στάρτερ πήγαινε.
εδιτ:
Τα τρία ρήματα αφορούν τις εκλογές και το όλο πανηγυράκι τους μόνο ε.
Κατά τ' άλλα :gun: :nj: :hippy: :blaser: .
Not_saved
16-02-2009, 06:06
holc είσαι στο Λευκό/Άκυρο. Το thread είναι επετειακού χαρακτήρα και οπαδικού/γηπεδικού ύφους, δεν αντανακλά τη στάση μου όσον αφορά το γενικότερη φάση εκλογές-πανηγύρι. Επίσης προκύπτουν έπη όπως το περσινό (http://electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?f=42&t=20920&st=0&sk=t&sd=a)
irreligious
16-02-2009, 12:30
σουγιάς στο μανίκι της μπλούζας και ύπουλες μαχαιριές καθώς περνάς μέσα από το διάδρομο της σχολής.
βασιζομενοι στα περσινα πολυ καλα αποτελεσματα για φετος ευχομαι σε ολους πολυ περισσοτερα κυνηγια στους μικρους πρασινομπλε φιλους μας
Στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κοσμήτωρ είναι η Ελένη Χριστινάκη, καθηγητής ο Παναγιώτης Χριστινάκης. Από κει και πέρα παρακολουθήστε την πορεία της οικογένειας:
Η κόρη Ειρήνη Χριστινάκη έλαβε διδακτορικό τον Αύγουστο του 2004 από τον πατέρα της Παναγιώτη Χριστινάκη τότε Πρόεδρο του Τμήματος που ήταν επιβλέπων του διδακτορικού της, έχοντας αποτύχει στις προσπάθειές της για διδακτορικό στη Νομική Αθηνών και στη Νομική Θράκης. Σε λίγους μήνες εκλέγεται... κατ´ ευθείαν επίκουρη καθηγήτρια, παρακάμπτοντας το νόμο που απαιτεί κάποια χρόνια διδασκαλίας σε ΑΕΙ μετά την απόκτηση του διδακτορικού. Χαρακτηρίστηκε διεθνούς κύρους επιστήμων!!! και άκουσον άκουσον μέσα σε τρία χρόνια το 2008 σε ηλικία 35 ετώ! να γίνεται τακτική ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ!!!, παρακάμπτοντας πάλι το νόμο.
Στη συνέχεια ο γαμπρός Χριστινάκη, Αθανάσιος Γλάρος και σύζυγος της Ειρήνης Χριστινάκη εκλέγεται επίκουρος καθηγητής στο ίδιο Τμήμα. Ο αδελφός του γαμπρού Χριστινάκη, Γεώργιος Γλάρος ετοιμάζεται και αυτός για άλλη θέση στο ίδιο Τμήμα.
Η άλλη κόρη του Χριστινάκη, Όλγα Χριστινάκη, ετοιμάζεται και αυτή για τη Σχολή και πήρε θέμα διδακτορικού με επιβλέπουσα την αδελφή της, Ειρήνη Χριστινάκη.
Ο άλλος γιός Χριστινάκη, Επαμεινώνδας Χριστινάκης, πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας, δάσκαλος στην Κύπρο, χωρίς πτυχίο Θεολογίας και χωρίς μάστερ που είναι απαραίτητο, γίνεται και αυτός υποψήφιος διδάκτωρ και στην επιβλέπουσα επιτροπή ορίζεται πάλι ο καθηγητής Χριστινάκης.
ωραια πραγματα
rincewind2k
16-02-2009, 13:44
λοιπόν η ΠΚΣ μόλις μου έστειλε σπαμ στο ημέηλ της σχολής. τους γράφω σε ο,τι τσοντοσάιτ βρω μπροστά μου.
Shadowking
16-02-2009, 16:22
μπλα μπλα για ανυποχώρητου αγώνες, μπλα μπλα, ΕΑΑΚ, μπλα μπλα, με την αριστερά της ανατροπής, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.
Pinatero
16-02-2009, 16:32
αγγιζουμε τα επιπεδα προεπαναστατικης περιοδου στο er!
[spoiler:is0ci2xl]θα συμφωνουσε και το εεκ![/spoiler:is0ci2xl]
Shadowking
16-02-2009, 16:52
ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
[spoiler:3azcxlm6]http://www.anatolikos.net/foto/mixail2.gif[/spoiler:3azcxlm6]
Phantom Duck
16-02-2009, 20:21
ΟΚ το πολλ είναι σοβαρό, ποιος το ριξε δαπ;
blindgeo;;;
επίσης δεν έχει απαντήσει ο Boris-san ακόμα
Shadowking
16-02-2009, 22:08
περιμένει γραμμή.
stam and the witches
16-02-2009, 22:39
ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
[spoiler:3718jbxi]http://www.anatolikos.net/foto/mixail2.gif[/spoiler:3718jbxi]
Κοροϊδεύεις;
metamelia3
17-02-2009, 01:03
"Και του δόθηκε στόμα του θηρίου που να λαλεί λόγια μεγάλα φαντασμένα και βρωμερά. επίσης του δόθηκε να κάνει ό,τι θέλει για σαράντα δύο μήνες"
Kelldorain
17-02-2009, 13:44
λοιπόν η ΠΚΣ μόλις μου έστειλε σπαμ στο ημέηλ της σχολής.
Και σε μας :?
Marillion
17-02-2009, 14:24
3ekinisan propaganda se enan idrwmeno xontrouli simera sto tei o opoios kapoia stigmi arxise na fwnazei me apeilitiko stil ''DINW KIKLWMATA RE MALAKES EXEI AKOMA KAIRO TI ME PRIZETE''.
Not_saved
17-02-2009, 21:15
λοιπόν η ΠΚΣ μόλις μου έστειλε σπαμ στο ημέηλ της σχολής.
Και σε μας :?
Εμένα γιατί δε μου στειλαν :|
Μαλάκα δεν υπάρχει η ΠΚΣ μας, δεν κάνει τίποτα όλη τη χρονιά και όταν πλησιάζουν εκλογές σκάει μύτη με ύφος "επ! τι λέει; Θες να συζητήσουμε για το εργασιακό σου μέλλον και την πολιτική της ΕΕ;"
nikolasfluxus
17-02-2009, 21:28
νομική,συνέλευση προ 2 ετών τοναταλλοξερωγω.
πετάγεται εκπρόσωπος από Φ.Ο.Σ:''κάτω το άσυλο!ζήτω η ελληνική αστυνομία!''
:D :D
Phantom Duck
17-02-2009, 21:32
...προ 2 ετών...
...εκπρόσωπος από Φ.Ο.Σ...
μόνο στη σαλονίκη αυτά =\
Snorkmaiden
18-02-2009, 02:16
[spoiler:33xob1mi]http://www.anatolikos.net/foto/mixail2.gif[/spoiler:33xob1mi]
o savvas einai theoulhs kai gamatos telos
εμεις δεν ειμαστε τοσο τυχεροι δυστυχως
House Of Low Culture
18-02-2009, 04:21
α, είσαι φασίστας.
το παραδέχεσαι λοιπόν :!:
Pinatero
18-02-2009, 13:30
θεολογικη ναι αλλα και νομικη? δεν υπαρχουν νομιζω αυτοι πια..
distortionofperception
19-02-2009, 14:59
αντε ρε μαλακες με το κωλοπανηγυρι.
τι καθεστε και το συζητατε.
auto? ataraxoi oloi ?
k patra eskase muti enas sinelefsi(1oeto)...pige na pei kati..alla den evlepe logw moutzwn apo pantou k ksenerwse,,,
xtipise k xeri apo thumo sto trapezi...gialise to mati tou(thumizontas tis epiroes tou) alla oloi eskasan sta gelia opote
eksantlithike :P
nikolasfluxus
19-02-2009, 19:55
ναι νομική έχει καμιά πενταριά νομίζω.
στην τελευταία συνέλευση με είπαν μίλησε ένας από δαύτους.
στο διάολο.
προ διετίας (πρώτο έτος τότε εγώ και εντελώς ψαρωμένη), μια "συνάδελφος" με πλησιαζει από πκς, και μπλα μπλα μπλα και δώσε μου το κινητό σου και να κάνουμε παρέα. Δίνω κινητό από ευγένεια (σοβαρά. :moutza: )
Ημέρα εκλογών. Πρώτο τηλέφωνο στις 8.00: (να σημειώσω ότι όλα τα τηλέφωνα ήταν με απόκρυψη)
- Θα έρθεις σήμερα να μας στηρίξεις έτσι;
- Εεε δεν ξέρω τι θα κάνω ακόμα.
- Το αποτέλεσμα μπορεί να κριθεί από μία ψήφο, σε περιμένουμε ε.
Δεύτερο τηλεφώνημα κατά τις 12:
- Έλα! Είσαι κάπου στη σχολή; Δε σε βλέπω.
- Όχι.
- Α, είσαι στο δρόμο;
- Όχι, σπίτι είμαι. Βασικά δεν ξέρω αν θα έρθω, δεν το βλέπω.
- Τι; Γιατί;
- Εε να γενικά δεν ξέρω κατά πόσο είμαι υπέρ, δεν το έχω πολυσκεφτεί και έχω άλλωστε και μια σημαντική υποχρέωση μακριά. (<- μούφα για να γλυτώσω το πρήξιμο)
- Κοίτα μπορώ να στείλω αυτοκίνητο να σε πάρει από το σπίτι σου και να σε φέρει στη σχολή να ψηφίσεις και μετά να σε πετάξει και στην υποχρέωση.
- Όχι δεν υπάρχει λόγος.
- Λοιπόν σε παίρνω σε λίγο.
Τρίτο τηλεφώνημα μισή ώρα αργότερα:
- Έλα! Να στείλω άνθρωπο τελικά; Πως το βλέπεις θα προλάβεις;
- Δε θα έρθω να ψηφίσω.
- Λοιπόν δίνω το κιν σου στον κώστα να έρθει να σε πάρει.
- Μα...
- *κλείσμο τηλεφώνου*
Τέταρτο τηλεφώνημα λίγο αργότερα, αυτή τη φορά από Κώστα:
- Γεια σου! Μου είπανε να περάσω να σε πάρω, θα πάρω και άλλα παιδιά, που μένεις;
- Εμ, όπως είπα και πριν στην παναγιώτα, ΔΕ θα έρθω να ψηφίσω.
- Γιατί;
- Της εξήγησα, ρώτα την.
- Οι εκλογές είναι ο μόνος τρόπος να προασπιστούν τα δικαιώματα των φοιτητών. Η διαφορά με ΔΑΠ θα παιχτεί μέτωπο με μέτωπο. Δε συμφέρει ούτε εσένα ούτε κανέναν να βγει η Δαπ όπως ξέρεις. Που μένεις;
- Χάνεις το χρόνο σου, σε ευχαριστώ που προσφέρεσαι να με εξυπηρετήσεις αλλά δε θα ψηφίσω.
- Όπως θες...
Μετά από λίγο το τηλέφωνο ξαναχτυπά. Δεν το σηκώνω.
Επιμένει.
Πέμπτο τηλεφώνημα από παναγιώτα:
- Έλα! Μιλήσατε με κώστα; Έρχεται;
- . . . ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ, το είπα τόσες φορές, μη χάνεις το χρόνο σου.
- Καλά γεια.
Κλείνουν οι κάλπες. Χτυπαέι το κινητό. Μήνυμα.
"Χάσαμε για 20 ψήφους. Συγχαρητήρια"
...
Πλέον σε αντίστοιχη περίπτωση θα απέφευγα εξαρχής ευγένειες.
Έξω τα κόμματα από τις σχολές.
Phantom Duck
23-02-2009, 21:30
ΈΞΩ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ
nikolasfluxus
23-02-2009, 21:38
μεγάλο λάθος δώσιμο κινητού και λοιπές επαφές.
μακριά ρε! τους μιλάω αγενώς και δεν παίρνω απ'την χαρτούρα τους.
ουστ!
τους δερνεις κι'ολας?
μηπως σε λενε αλεφα?
τα παντα ολα ρε πουστη μου
κατα τ'αλλα πουτσα χωρις σαλιο σε κομματοσκυλα καθε χρωματος
stam and the witches
23-02-2009, 22:22
"Χάσαμε για 20 ψήφους. Συγχαρητήρια"
Ε μα κι εσύ.
Shadowking
23-02-2009, 23:27
έπρεπε να αφήσεις τον κνίτη να σε πάει και να το ρίξεις ΕΑΑΚ.
Phantom Duck
23-02-2009, 23:33
άντε γαμήσου ρε αναρχικέ
Snorkmaiden
24-02-2009, 01:36
έπρεπε να αφήσεις τον κνίτη να σε πάει και να το ρίξεις ΕΑΑΚ.
:disco:
phthoggon
24-02-2009, 03:14
χαχαχ, το γέλιο με πκς είναι όταν σε παίρνουν από τα γραφεία, και ανάμεσα στο θόρυβο και πανικό που ακούγεται για κάποιο λόγο ακούς να μιλάνε και άλλοι σύντροφοι από διπλανά τηλέφωνα, τηλεφωνικό κέντρο κανονικό δλδ.
Marillion
24-02-2009, 08:39
pedia mia erwthsh pros aristeroperiergous se periodous eklogwn.
reggae giati paizete?
distortionofperception
24-02-2009, 13:30
δια της ατόπου.
κλασική μουσική---> υπνος, ασυμβατότητα με πανοπλία χαιμαλιών
σκυλάδικα--->είναι αδιανόητο να είναι τίγκα ξιδωμένοι μεσημεριάτικα.
ποπ--->??
ροκ---> πκς (μετα τα ανταρκτικα)
μπίτια---> δεν υπαρχουν χρήματα για δυνατα σαμπγούφερ
τρανς---> αρκετα γρήγορη για νωχελικές αντιδράσεις
μενει η ρεγκε.
Υπήρχαν σκέψεις για ανιμαλίστικ προγκρεσιβ γκράιντκορ αλλα θα παρεξηγούνταν η πασπ.
Marillion
24-02-2009, 13:33
to lew epeidh oi tzameikan rastafarian brothars pera apo ta profanh gia agaph kai evimeria exun kai omofovika pistevw kai den xerw kata poso sas antiproswpevei kati tetoio.
oxi oti den eine kai supa dld
distortionofperception
24-02-2009, 13:38
α στους εαακιτες αυτα!
ναι για όλα φταει η πρωτοψαλτη.
nikolasfluxus
24-02-2009, 14:57
τους δερνεις κι'ολας?
μηπως σε λενε αλεφα?
τα παντα ολα ρε πουστη μου
πέσ'τοκιετσι,το'νατ'αλλο
Not_saved
25-02-2009, 03:49
μακριά ρε! τους μιλάω αγενώς και δεν παίρνω απ'την χαρτούρα τους.
ουστ!
Καλά όλα αυτά για την ΠΚΣ, συμφωνώ κλπ, αλλά μη γινόμαστε και μικροαστοί ρε αδερφέ.
rage for order
25-02-2009, 22:18
Deniz ΑΣΟΕΕ είσαι;
rage for order
25-02-2009, 22:34
εγώ μόνο με πληροφορικάριους είμαι συνάδελφος και όχι με όλους. οι άλλοι όλοι είστε αφεντικά :D
Δεν χρειαζόμαστε κανένα πούστη κομμάτικο, αριστερό ή δέξιό και ΠΑΝΤΑ με ταμπέλα ινστρούκτορα συλλόγου για να λύσουμε τα προβλήματα της πανεπιστημιακής μας καθημερινότητας και να διεκδικήσουμε. Να πάνε στο διάολο όλοι τους, αυτοοργάνωση, ατομική και ελεύθερη σκέψη εδώ και τώρα.
Πρόβατα.
Not_saved
03-03-2009, 14:14
Α είστε πολλοί εσείς, να κάνετε κόμμα =))
stam and the witches
03-03-2009, 16:52
http://common.csnstores.com/Progress-Lighting-Exit-Sign-in-White-with-Red-Letters~img~PG~PG5131_a.jpg
Α είστε πολλοί εσείς, να κάνετε κόμμα =))
Ναι, ή αυτό ή το να αλλάξει ριζικά η διαδικασία της συνέλευσης, να ψηφίζουμε ατομικά και ανά θέμα χωρίς "γενικά πλαίσια" και του κώλου τα εννιάμερα. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετούν όλα αυτά εξόν απ' τα συμφέροντα των κομματονταβατζήδων.
Kelldorain
03-03-2009, 17:06
ή το να αλλάξει ριζικά η διαδικασία της συνέλευσης, να ψηφίζουμε ατομικά και ανά θέμα χωρίς "γενικά πλαίσια" και του κώλου τα εννιάμερα
Ο καθένας ψηφίζει ατομικά και ο καθένας μπορεί να κατεβάσει δικό του πλαίσιο.
stam and the witches
03-03-2009, 17:09
Λολ και πάμε πάλι απ'την αρχή.
ή το να αλλάξει ριζικά η διαδικασία της συνέλευσης, να ψηφίζουμε ατομικά και ανά θέμα χωρίς "γενικά πλαίσια" και του κώλου τα εννιάμερα
Ο καθένας ψηφίζει ατομικά και ο καθένας μπορεί να κατεβάσει δικό του πλαίσιο.
Και γιατί οφείλει ο φοιτητής να ψηφίσει ένα πλαίσιο αιτημάτων και όχι να τοποθετηθεί ατομικά σε κάθε ζήτημα; Γιατί να πρέπει να ψηφίσω το πλαίσιο που με εκφράζει περισσότερο (πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μη συμφωνώ με τα μισά αιτήματα) και όχι να καταθέτω πρόταση που με εκφράζει ολοκληρωτικά;
Phantom Duck
04-03-2009, 00:33
*sits with Dythor*
α μπα, νόμιζα πως αναρχικοί και φασίστες είναι τα ίδια σκατά.
Dythor, κατάθεσέ την -> .
http://1.bp.blogspot.com/_-Oqll9mtWWE/SPYQNgT2EnI/AAAAAAAAAN8/gnNbj1GaCWE/s400/1rey13b.gif
*sits with Dythor*
α μπα, νόμιζα πως αναρχικοί και φασίστες είναι τα ίδια σκατά.
Dythor, κατάθεσέ την -> .
Δε σου λέω τίποτα γιατί είσαι ο ντουζιέρας και σ' αγαπάω.
ακολουθει copy paste e-mail που μολις ηρθε στη δουλεια:
"Δελτίο Τύπου της Φοιτητικής Οργάνωσης Συναγερμού
Η επιτυχημένη παρουσία της Φ.Ο.Σ. στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς ενοχλεί τους γνωστούς-αγνώστους.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια σύντροφοι. Την Πέμπτη 26 Μαρτίου λοιπόν στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς συνέβησαν τα εξής. Μέλη της Φ.Ο.Σ. βρέθηκαν στην σχολή για να μοιράσουν φυλλάδια, να κολλήσουν αφίσες και να αναρτήσουν πανό όπως άλλωστε κάνουν όλες οι παρατάξεις. Καθώς λοιπόν συμπλήρωσαν τουλάχιστον 2 ώρες παρουσίας στην σχολή, εντός των οποίων τα μέλη της παράταξης συνομιλούσαν με μέλη της ΑΡ.ΕΝ., της ΠΑΣΠ, της ΔΑΠ, ακόμη και των ΕΑΑΚ, αποφάσισαν να φύγουν.
Την ώρα λοιπόν της αποχώρησης, 40 τραμπούκοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της Φ.Ο.Σ. και μετά από λίγα δευτερόλεπτα επιτέθηκαν με πέτρες, καδρόνια, σκεπάρνια, σφυριά και σπρέι εναντίον των μελών της παράταξής μας, τα οποία παρά ταύτα αντέδρασαν ψύχραιμα και συντεταγμένα. Μεταξύ των επιτιθέμενων κρετίνων ήταν και μερικοί από αυτούς που πριν λίγα λεπτά συνομιλούσαν με τους φοιτητές της Φ.Ο.Σ., γεγονός που αποδεικνύει την διαστροφή τους. Τα γεγονότα τα είδαν δεκάδες ουδέτεροι φοιτητές αλλά και περαστικοί οι οποίοι μπορούν να τα επιβεβαιώσουν.
Οι περισσότεροι εκ των τραμπούκων δεν ήταν φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ωστόσο ανάμεσά τους υπήρχαν άτομα που φοιτούν στην σχολή και τους οποίους τους γνωρίζουμε πολύ καλά. Επομένως οι απειλές εναντίον των μελών μας να σταματήσουν διότι κάθε άλλη ενέργεια, θα οδηγήσει σε ένα φαύλο κύκλο με απρόοπτες εξελίξεις, τις οποίες εμείς τουλάχιστον σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να προκαλέσουμε. Γι’ αυτό συνετιστείτε.
Η Φ.Ο.Σ. ήρθε για να μείνει και θα μείνει. Δύναμή μας ο λόγος και τα επιχειρήματα. Δύναμή σας τα σκεπάρνια, τα σφυριά οι πέτρες και τα σπρέι. Αντικείμενα δηλαδή που μπορεί ο καθένας να βρει στο εμπόριο. Κλείνουμε λέγοντας, η Δημοκρατία θα νικήσει!
Αγώνας στην πράξη
Λευτεριά στα Ελληνικά Πανεπιστήμια "
εδω που τα λεμε τα ηθελε ο κωλος τους-ακομα και εγω που δεν δινω μια για κομματα-πολιτικες και τα ρεστα,εδωσα ενα χερακι βοηθειας:oops::grin:
House Of Low Culture
28-03-2009, 17:11
ήσουν ρε θηρίο? Για πες τι φάση άτομα ήταν τα συγκεκριμένα φασιστάκια.
antimusic
28-03-2009, 17:14
ωστόσο ανάμεσά τους υπήρχαν άτομα που φοιτούν στην σχολή και τους οποίους τους γνωρίζουμε πολύ καλά.
ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ.
μπα, οι περισσοτεροι ηταν σαν τον μπουμπουκο 15 χρονια νεοτεροι
αλλα δεν ξερω απο τη μια ηταν καπως να την πεφτεις σε ενα ματσο μαλακες αλλα απο την αλλη ειναι μεγαλοι χλαπατσες οι πουστηδες-λες και γραφουν στο κουτελο "βαρατε"
δηλ. antimusic να ανησυχουμε ε?χαχαχαχα
ευτυχως τελειωσα αναιμακτα τις σχεσεις μου με τις σχολες εδω και 4 χρονια-απλα ειχα παει να επισκεπτω καμμενο κολλητο που εχει ξεμεινει εκει(και ειναι ειδος προς εξαφανιση αφου παιζει να ειναι ο μοναδικος φιλαθλος της φουλαμ στην ελλαδα:-P)
Τελικά αύριο ψηφίζουμε (ψηφίζετε) πανελληνίως; Μαθήματα δεν έχει;
Οχι,δεν εχει.Αλλα παραδιδονται καθε χρονο απ'οσο θυμαμαι μαθηματα προς αποφυγην απο τους δαπιτοπασπιτες που συναντιουνται στο δρομο,ανταλλαζουν κανα δυο συνθηματα και μετα φευγουν ολοι μαζι κατευθυνομενοι προς το πλησιεστερο club.
Kelldorain
31-03-2009, 17:00
Γιατί έχω την εντύπωση ότι μετατέθηκαν για μέσα Μάη;
Marillion
31-03-2009, 17:21
Μετατέθηκαν όντως. Μαθήματα αύριο κουφάλες (ευτυχώς γιατί δεν αντέχω να χάνω δύο συνεχόμενες ηλεκτροτεχνίες :twisted: )
Phantom Duck
01-04-2009, 01:01
να αλλάξει ο τίτλος του 8ρεντ σε "13 Μάη".
ΕΑΑΚίτες: ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ (http://users.otenet.gr/%7Eadiakos/eaakites/eaak01.htm)
Not_saved
04-04-2009, 22:48
Έχει κάποια πετυχημένα σημεία αλλά γενικά λέει μαλακίες με αφ'υψηλού κνίτικο ύφος.
Boris-san
05-04-2009, 00:11
a kai pouste
eaakites sta tei
gelaei o kosmos
ο κοσμος γελαει με τους κνιτες γενικοτερα.αλλα δεν το κανουμε θεμα για να μη νιωθετε ασχημα
Boris-san
05-04-2009, 19:20
pw malaka mou thn eipes twra
Pinatero
06-04-2009, 15:17
ε που σε κνιτη, πως πανε οι επιτροπες αγωνα λολ λολ λολ? οχι τιποτα γιατι καποιοι συμφοιτητες μου φοβουνται μην χασουν την εξεταστικη μη και γινει κινημα !!!
irreligious
06-04-2009, 15:39
ο κοσμος γελαει με τους κνιτες γενικοτερα.αλλα δεν το κανουμε θεμα για να μη νιωθετε ασχημα
συμφωνώ, χαλαρά οι πιο άσχημες γκόμενες.
metamelia3
06-04-2009, 15:54
εγω που ειχα βρεθει παντως σε κνιτοπαρτυ τις προαλλες ηταν μουνοπαρέλαση αλλά όλες καπαρωμένες απο βλάκες ανίδεους κνίτες.
για γκόμενες, συνασπιτζουδες ρε :pink:
stam and the witches
06-04-2009, 16:13
ΕΑΑΚίτες: ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ (http://users.otenet.gr/%7Eadiakos/eaakites/eaak01.htm)
Τι είναι αυτή η μαλακία θεέ μου.
metamelia3
06-04-2009, 16:46
ο κομφούκιος είπε: "μην κρίνεις ίνα μην κριθείς. μόνο τους χριστιανούς μπορούμε να πούμε κλέφτες". και γαλήνια συμπλήρωσε "είναι κακόγουστο και αντιαισθητικό όπως και όλα τα πολιτισμικά εγχειρήματα των αριστερών, φυσικά".
stam and the witches
06-04-2009, 17:07
Πωπω είστε όλοι για τον πούτσο.
metamelia3
06-04-2009, 17:10
o λαο τσε ειπε: "οχι, οχι, εσυ εισαι"
Boris-san
06-04-2009, 23:47
ε που σε κνιτη, πως πανε οι επιτροπες αγωνα λολ λολ λολ? οχι τιποτα γιατι καποιοι συμφοιτητες μου φοβουνται μην χασουν την εξεταστικη μη και γινει κινημα !!!
den perimena kati diaforetiko.Emeis paleuoume makropro8esma.Meta apo 10 xronia PAME ta apotelesmata fainontai.Ama se merika xronia exw parei ton poulo,ela na mou peis.Pros to paron sunexise na kalliergeis th dialutikothta.3ereis polu kala na to kaneis.
metamelia3
06-04-2009, 23:53
o σουν τζου ειπε: "αριστεροί που αλληλοσφάζονται λολολολ"
Boris-san
06-04-2009, 23:58
Egw akouw mono oti exei na pei o aiwnios KIm Ill Sung.Kai egw den eimai aristeroulhs,ane3arthtos foithths oute agwnizomenh neolaia kai polla alla tetoia(ama 8elate kaname sovarh kouventa,alla dustuxws de dinete tetoia peri8wria,h de ta dinw kai gw)
:fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear:
Boris-san
07-04-2009, 00:18
Wx,akousthke sovaro gia ton aiwnio.SOVARA twra,eaakites sta tei re paidia?Peite mou gia polutexneio,alla tei?
Παντως γενικα η φαση γαμαει που ειναι ποιος την εχει μεγαλυτερη!
stam and the witches
07-04-2009, 03:33
Wx,akousthke sovaro gia ton aiwnio.SOVARA twra,eaakites sta tei re paidia?Peite mou gia polutexneio,alla tei?
Έι κι εγώ (εν δυνάμει) αιώνιος είμαι.
Και σιγά τον αιώνιο, 4ο έτος είναι.
den perimena kati diaforetiko.Emeis paleuoume makropro8esma.Meta apo 10 xronia PAME ta apotelesmata fainontai.Ama se merika xronia exw parei ton poulo,ela na mou peis.Pros to paron sunexise na kalliergeis th dialutikothta.3ereis polu kala na to kaneis.
ροφλ.το ποστ ειναι τοσο αστειο που αδυνατω να απαντησω σοβαρα.ειδικα για τα 10 χρονια παμε
Pinatero
07-04-2009, 12:33
αυτο! σε μας καναν επιτροπη αγωνα αφου τα προηγουμενα χρονια ειχαμε παρεμβει και τις σπασαμε, ωσπου περσι ηταν μονοι τους, κατεβασαν στη γεν.συνελευση πλαισιοΕπιτροπης Αγωνα (που συνδιαμορφωθηκε χοχο στην συναντηση της επιτροπης αγωνα) το οποιο βαφτιστηκε στην πορεια πλασιο πκσ! φετο προεκλογικα σκυλιασαν 2βδομαδες τωρα και πιανουν κοσμο, οτι δεν ειναι φαση πκσ, ειναι κατι ενωτικο και βγαλαν προγραμμα δρασης επιτροπη αγωνα
ταδε μερα "συναντηση επιτροπης"
δεινα μερα "συζητηση επιτροπης για τα 10χρονια παμε"
γελουσε ο κοσμος!!
Ama se merika xronia exw parei ton poulo,ela na mou peis λεει, δεΝ και τοτε θα χεις βαλει αλλο μακροπροθεσμο σχεδιασμο, το 8,8%
Pros to paron sunexise na kalliergeis th dialutikothta τι διαλυω? να ξερω κιολας!
Boris-san
07-04-2009, 16:48
Stamath,akuro egw lew gia ton kim ill sung ton aiwnio,you know,oxi ton ace.
Ka8usterhmenous tupou attila den prokeitai na vrisw.Mpes sto xwro ergasias,na deis ti kanei to pame.Ti kosmo suspeirwnei,ti apergies organwnei,to xwrous ergasias perifrourei kai pws pernei apoluseis pisw kai se xwrous pou exei susxtismous kerdizei kalluteres sun8hkes kai au3hseis mis8wn.Kai oxi 0,77 eurw san autes ekeinwn me tous opoious phgaineis esu.Aima exoune fthsei ta melh mas gia na apemplakei kosmos apo th ND kai to PASOK kai na diekdikhsei afta pou tou aksizoun.Esu sunexise na goustareis ksulo,mpaxala kai na anapoleis xamenes eksegerseis.
Pinatero an uparxei kati gia to opoio esu eidika de mporeis na mas kathgorhseis einai oti to pame mia apo dw mia apo kei kai pame na koroidepsoume ton kosmo gia ta aithmata mas.Twra an diafwneis esu den uparxei logos na to anageis se tetoiou eidous kathgories.Kai an sou fainetai asteio to oti kaname epitropes agwna,giati ta dika sou ta paidia edw a8hna,opou ginontan epitropes agwna,epeidh eixame kosmo erxosastan me tsampouka na tis spasete?Afth einai h adiaforia sas e?.
Telos ti makropro8esmous stoxous na valw gia to 8,8%?Les kai emena me apasxolei to eklogiko apotelesma.Ektos an eimai reformisths kai grafeiokraths pou eimai sth voulh opote paw paso.Kai telos pantwn ama to anageis se epipedo eklogikou apotelesmatos,tote kai esu eisai sto 0,1% apo th mana sou.Ektos an pali sou ftaiei oti to KKE exei istoria kai onoma kai etsi koroideuei ton kosmo.
Fago8hkate oloi gia maxairwmata kai gia to sunedreio kai thn hgesia pou epivaletai,kai twra exete ksekoliastei gia thn enwsh tou mera me to enantia pws 8a katevasete koino pshfodeltio mpas kai paroume kamia pshfo parapanw.E telospantwn mh gamiomaste.
Kai kati teleutaio.Esu pinatero eisai an8rwpos pou ap oti katalava summeteixes stis kinhtopoihseis tou dekemvrh kai agwnizosouna.Kati tetoio den prokeitai na sto afairesw,Egw kollaw sta aithmata kai th strathgikh sou
Ka8usterhmenous tupou attila den prokeitai na vrisw.Mpes sto xwro ergasias,na deis ti kanei to pame.Ti kosmo suspeirwnei,ti apergies organwnei,to xwrous ergasias perifrourei kai pws pernei apoluseis pisw kai se xwrous pou exei susxtismous kerdizei kalluteres sun8hkes kai au3hseis mis8wn.Kai oxi 0,77 eurw san autes ekeinwn me tous opoious phgaineis esu.Aima exoune fthsei ta melh mas gia na apemplakei kosmos apo th ND kai to PASOK kai na diekdikhsei afta pou tou aksizoun.
lol
αυτο! σε μας καναν επιτροπη αγωνα αφου τα προηγουμενα χρονια ειχαμε παρεμβει και τις σπασαμε, ωσπου περσι ηταν μονοι τους, κατεβασαν στη γεν.συνελευση πλαισιοΕπιτροπης Αγωνα (που συνδιαμορφωθηκε χοχο στην συναντηση της επιτροπης αγωνα) το οποιο βαφτιστηκε στην πορεια πλασιο πκσ! φετο προεκλογικα σκυλιασαν 2βδομαδες τωρα και πιανουν κοσμο, οτι δεν ειναι φαση πκσ, ειναι κατι ενωτικο και βγαλαν προγραμμα δρασης επιτροπη αγωνα
γελουσε ο κοσμος!!
Ama se merika xronia exw parei ton poulo,ela na mou peis λεει, δεΝ και τοτε θα χεις βαλει αλλο μακροπροθεσμο σχεδιασμο, το 8,8%
Pros to paron sunexise na kalliergeis th dialutikothta τι διαλυω? να ξερω κιολας!
http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/dwed-1.jpg
Ka8usterhmenous tupou attila den prokeitai na vrisw.Mpes sto xwro ergasias,na deis ti kanei to pame.Ti kosmo suspeirwnei,ti apergies organwnei,to xwrous ergasias perifrourei kai pws pernei apoluseis pisw kai se xwrous pou exei susxtismous kerdizei kalluteres sun8hkes kai au3hseis mis8wn.Kai oxi 0,77 eurw san autes ekeinwn me tous opoious phgaineis esu.Aima exoune fthsei ta melh mas gia na apemplakei kosmos apo th ND kai to PASOK kai na diekdikhsei afta pou tou aksizoun.Esu sunexise na goustareis ksulo,mpaxala kai na anapoleis xamenes eksegerseis.
Pinatero an uparxei kati gia to opoio esu eidika de mporeis na mas kathgorhseis einai oti to pame mia apo dw mia apo kei kai pame na koroidepsoume ton kosmo gia ta aithmata mas.Twra an diafwneis esu den uparxei logos na to anageis se tetoiou eidous kathgories.Kai an sou fainetai asteio to oti kaname epitropes agwna,giati ta dika sou ta paidia edw a8hna,opou ginontan epitropes agwna,epeidh eixame kosmo erxosastan me tsampouka na tis spasete?Afth einai h adiaforia sas e?.
Telos ti makropro8esmous stoxous na valw gia to 8,8%?Les kai emena me apasxolei to eklogiko apotelesma.Ektos an eimai reformisths kai grafeiokraths pou eimai sth voulh opote paw paso.Kai telos pantwn ama to anageis se epipedo eklogikou apotelesmatos,tote kai esu eisai sto 0,1% apo th mana sou.Ektos an pali sou ftaiei oti to KKE exei istoria kai onoma kai etsi koroideuei ton kosmo.
Fago8hkate oloi gia maxairwmata kai gia to sunedreio kai thn hgesia pou epivaletai,kai twra exete ksekoliastei gia thn enwsh tou mera me to enantia pws 8a katevasete koino pshfodeltio mpas kai paroume kamia pshfo parapanw.E telospantwn mh gamiomaste.
Kai kati teleutaio.Esu pinatero eisai an8rwpos pou ap oti katalava summeteixes stis kinhtopoihseis tou dekemvrh kai agwnizosouna.Kati tetoio den prokeitai na sto afairesw,Egw kollaw sta aithmata kai th strathgikh sou
ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ;;
Boris-san
07-04-2009, 23:43
Akrivws h apanthsh pou perimena.Epixeirhmata mhden.Panta proskinhmenoi,akomh kai an den to antilamvaneste.Vrise elef8era
Τι σκατά?
Πέρα από τα ΜΕΤΑΛΛΑ, έχουν σκάσει και οι κνίτες στο ηαρ?
Boris-san
08-04-2009, 00:09
Na mas apagoreusete thn eisodo.Afou outws h allws vriskomaste sta oria ths nomimothtas :!:
rage for order
08-04-2009, 00:27
φαντάσου που φτάσαμε. το κόμμα που στηρίζει όσο κανένα άλλο την αστική νομιμότητα να θεωρείται από κάποιους ανίδεους "στα όρια της νομιμότητας"
σημ. προφανώς ανίδεος δεν είναι ο πάγκαλος, για εσωτερική κατανάλωση τα λέει..
Not_saved
08-04-2009, 00:50
γελουσε ο κοσμος!!
Καινούργιο φρούτο! Για πες που διαφωνείς με τον πινατερο. Σε μας ο σύλλογος έχει κάνει 10 μαζικότατες συνελεύσεις και η ΠΚΣ κάνει επιτροπή αγώνα 1 μήνα πριν τις εκλογές, επειδή ο σύλλογος δήθεν είναι εκφυλισμένος. Μπορείς να με πείσεις οτι δεν είστε ξεφτίλες;
rage for order
08-04-2009, 00:54
τι καινούργιο φρούτο ρε; σε μένα είχε πει ότι οι εργάτες την περίοδο της πρώτης διεθνούς ήταν μικροϊδιοκτήτες και άλλα τέτοια. έχει δώσει ψωμί γενικά.
Na mas apagoreusete thn eisodo.Afou outws h allws vriskomaste sta oria ths nomimothtas :!:
Akrivws h apanthsh pou perimena.Epixeirhmata mhden.Panta proskinhmenoi,akomh kai an den to antilamvaneste.Vrise elef8era
http://img.photobucket.com/albums/v684/Dythor/sheep.jpg
Boris-san
08-04-2009, 14:32
Epanalamvanw oute ena epixeirhma.Kai rage for order,w esu megale daskale anarxike,poios uperaspizetai re thn astikh nomimothta.Phgaine psakse poses munhseis exoume faei apo thn ergodosia ton teleftaio kairo kai pes mou poios uperaspizetai ti gia na kopsoume tis malakies.Mporei na mas 8ewreite kollhmenous kai loipa tetoia,alla th drash mas stous ergates den thn afairei kanenas
Pinatero
08-04-2009, 16:43
ναι εσυ εισαι που το πας μια εδω και μια εκει! μην ξεχνας στο πρωτο κυκλο κινητοποιησεων Μαης Ιουνης 2006 οπου σχεδον ολες οι σχολες ηταν κατειλημμενες και τοτε δεν συμμετειχε η πκσ και μιλουσε για εναλλακτικες μορφες "αγωνα", στον επομενο κυκλο κινητοποιησεων να την η πκσ να θελει τα κοινα πλαισια των καταληψεων, να την να μην μπορει να εγκληματιστει με τη λειτουργια των συντονιστικων και να μην μπορει να περασει τα δικα της, να την να φευγει απ'τα κοινα πλαισια να την να λεει ωρα να μην χασουμε εξεταστικες!!
κι ερχεσαι ενω δεν μπορεις να παρεις συνελευσεις και να συντονιστεις με αλλους συλλογους για τη δραση σου και μιλαμε για αποφασεις συλλογων, αποφασεις γενικων συνελευσεων της σχολης σου και μου κανεις τις επιτροπες αγωνα που θελεις να διαχειριζεσαι εσυ με ενα ρολο μονο στρατολογησης ατομων στην κνε/πκσ!
α και μεις οταν πηγαμε στις επιτροπες "αγωνας" σας δεν πηγαμε ουτε για να τις σπασουμε ουτε για να τις παιξουμε φιλτατε, πηγαμε για να παρεμβουμε και να ενημερωσουμε τον κοσμο, περι τινος προκειτα και περι τινος "ανεξαρτητου" ειχαν να κανουνε! στη σχολη μου τουλαχιστον ο κοσμος το καταλαβε μια χαρα και μονος του και βρεθηκαν να κανουν επιτροπες μονοι τους οι κνιτες της σχολης μου!
ναι οταν ο κοσμος καιγοταν εσυ αντι να κριτικαρεις την πολιτικη των κυβερνησεων που δολοφονει, ειχες φαγωθει με τον Συριζα (λολ) που ειχε πιασει κατι 12-15% στις δημοσκοπησεις! ε και ναι η ενωση μερα-εναντια πρωτα απ'ολα να ανεβει απο το 0,2 στο 0,5 % αυτο θα μας ενοιαζε, δεν κοιμομαστε τα βραδια!
και γενικα το χω πει δεν μπορω το γραπτο του νετ και οτι δεν μου παει κι οτι βαριεμαι (ειδικα να διαφωνω με εναν κνιτη) γιατι ειναι αρκετα ψυχοφθορο να το κανεις καθημερινα στο προφορικο και να το χεις και σε ιντερνετικη φαση! κουραση! τεσπα ελα σε κατι χρονια που θα γαμανε οι επιτροπες αγωνα οπως γαμαει το παμε τωρα να μου πεις ειδες που'σε λεγα για μακροπροθεσμα..ελπιζω μεχρι να το πετυχεις μη γινουν ιδιωτικα τα πανεπιστημια! α που'σαι και δηλωσεις τη αλεκας πριν κανα μηνα "Να περισωσουμε ο,τι εχει απομεινει" αυτοι ειστε περι βουλης που τσαμπουνας, περισωστε εσεις...
bon αγορι μου, δε σε εχουν πει να απαντας κι οχι να ακολουθεις τετοιες πρακτικες,στη σχολη μου εναν το βαλαν σε διαθεσιμοτητα απ'την κνε για ενα μηνα με τετοιες ενεργειες!!
Boris-san
08-04-2009, 17:10
Prwton oudeis eipe oti einai ane3arthtes oi epitropes.Dikes mas einai kseka8ara.Otan esu erxesai stis epitropes agwna erxeste na enhmerwsete kosmo,otan emeis leme gia to sun eimaste malakes pou asxoloumaste me to sun anti na 8igoume oti apasxolei ton kosmo.Emeis de 8i3ame oti einai to susthma pou dolofonei kai oxi mia kuvernhsh pou dolofonei.Telos otan exeis kinhma dialumeno,giati tetoio einai,otan vgainei h dap prwth dunamh sto xalaro kai me tetoia pososta prospa8eis na suspeirwseis kosmo kai na swseis pragmata pou ta pairnoun pisw taxutata,katakthseis dekaetiwn.Gia to mah iounh einai gnwsto oti kaname sovarotata la8h,de 8a to arnh8w egw.Kai pali omws,pes mou esu ti ousiastikes nikes exeis petuxei.To ar8ro dekae3i den ana8ewrh8hke hr8an ta KES kai o nomos plaisio perase sto xalaro.Kai nai to dekemvrh katevhke polus kosmos,pou einai polu 8etiko to oti uparxei estw kai asuneidhth antidrash,alla den katevhke kai kana ekatommurio na peis oti eixame laikh ekrh3h.Telos pantwn,nomizw oti 8a kaname polu kalh suzhthsh apo konta,apo internet kourazei.Kai esu toulaxiston exeis ta epixeirhmata sou,oxi moutzes kai lol kai provata
Phantom Duck
09-04-2009, 00:10
Λοιπόν, ντροπή που γίνεται τέτοιο flame σε αυτό το θρεντ, όταν μιλάμε για εκλογές αρμόζουν μόνο γηπεδηλίκια. Αφού όμως έχει φτάσει ως εδώ, δυο πράγματα μόνο.
den eimai aristeroulhs,ane3arthtos foithths oute agwnizomenh neolaia
Και τι είσαι ρε βλάκα, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ;
Prwton oudeis eipe oti einai ane3arthtes oi epitropes.Dikes mas einai kseka8ara.
Τότε γιατί καλέιτε έναν σε μια επιτροπή κι όχι στη γαμημένη την ΠΚΣ, ποια η διαφορά;
ας επανέλθουμε.
ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ;;;
sabbattack
09-04-2009, 00:23
o Pol Pot re mouni
kai o Groucho Marx
Phantom Duck
09-04-2009, 00:34
ΠΟΛΠΟΤ
ΠΟΛΠΟΤ
ΚΑΙΤΟΜΥΑΛΟΜΟΥΧΑΝΩ
sabbattack
09-04-2009, 02:18
ΠΟΛ ΠΟΤ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΖΗΣ
:απ-εν-νταουν-χαμστερ:
Pinatero
09-04-2009, 13:53
α και φυσικα μην ξεχναμε εναν απο τους βασικους στοχους των εαακ το 40% στο ER!
dopefiend
09-04-2009, 17:26
http://www.electricrequiem.com/forum/poll.php?do=showresults&pollid=1440
μπορισαν κρυφοεαακίτης.
μπορισαν κρυφοεαακίτης.
μαλακίες λέει το πολ ρε συ
και εγώ που εψήφισα ΠΚΣ , μπαρμπούτσαλα δείχνει
Pinatero
10-04-2009, 14:49
μπορισαν κρυφοεαακίτης.
μαλακίες λέει το πολ ρε συ
και εγώ που εψήφισα ΠΚΣ , μπαρμπούτσαλα δείχνει
ναι αλλα ο πολ ποτ τι λεει?
Not_saved
10-04-2009, 17:58
α και φυσικα μην ξεχναμε εναν απο τους βασικους στοχους των εαακ το 40% στο ER!
Καθαρή αυτοδυναμία είναι ρε.
Phantom Duck
10-04-2009, 19:09
Φτιάξτε τα αναλυτικά Poll Results, μας χαλάει η χαρτογράφηση.
rage for order
11-04-2009, 03:53
Καθαρή αυτοδυναμία είναι ρε.
καίμε κάλπες και σας χαλάμε το πανηγύρι. μας λέτε ότι δεν σας νοιάζει η αντιπροσώπευση στο ερ αλλά η θέση στο δσ για να καλείτε συνελεύσεις. σας λέμε ναι καλά. κάποιος πάει να υπερασπιστεί την κάλπη και τρώτε ξύλο. θα έχουμε και τον πεζόδρομο μαζί.
Phantom Duck
11-04-2009, 14:11
http://www.electricrequiem.com/forum/showpost.php?p=812695&postcount=171
rage for order
11-04-2009, 17:14
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=982658
1 εβδομάδα έμεινε μουνάκια. Κανονίστε τη στάση σας.
Midnight
06-05-2009, 19:08
Να λοιπόν που έφτασε ξανά και αυτή η γαμημένη μέρα...η μέρα που τα σκυλιά λύνονται από τα λουριά τους και ξαμολιούνται σε δρόμους και σοκάκια να αρπάξουν τα αρνιά από το αφτί και να τα πάνε σέρνοντας ως τ' αφεντικά τους. Ένα μόνο έχουμε να πούμε: κάντε το πανηγύρι μόνοι σας, εμείς θα πίνουμε μπίρες λίγο πιο πέρα!
ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ!!!
Phantom Duck
06-05-2009, 20:23
ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΔΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΚΑΙ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ.
'ντάξει, τράβα παίξε τώρα πιο δίπλα καραγκιοζάκο.
Phantom Duck
07-05-2009, 00:27
τράβα σπάσε καμια κατάληψη που σταματάει την εκπαιδευτική πρόοδο ρε ΚΑΙΝΟΥΡΙΕ, τρία χρόνια ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ θρεντς για να έρθει να μας την πει ο τυχαίος.
Η πλάκα είναι ότι έχω συναντήσει και άτομα μέσα απ' το σχήμα/μόρφωμά (ό,τι σκατά είναι) σου που συμφωνούν ότι πολλές φορές υπάρχει ασυδοσία στις προτάσεις καταλήψεων :P
(όχι, δεν είμαι ενάντια σε όλες τις καταλήψεις, ούτε καν στις περισσότερες)
Phantom Duck
07-05-2009, 00:52
:P
http://img19.imageshack.us/img19/5169/eaak.jpg
Τι :P ρε παπαρίσκε, δεν ντρέπεσαι καθόλου. Χώσε κανά μπινελίκι άφοβα, όχι δεν υπάρχει ούτε υπήρχε περίπτωση να σε ψηφίσω.
Phantom Duck
07-05-2009, 01:11
ποιος σε γαμάει εσένα ρε κρετίνε, τον παίρνεις για ένα βάζο τριαντάφυλλο.
Πάντως αν πάρει η δαπάρα 43%, η πασπάρα 28%, και η ΕΑΑΚ πέσει επειδή "νταξ φίλε κομματόσκυλα γαμώ τις εκλογές σας", και κάνουμε να ξαναβγάλουμε κίνημα 3 χρόνια, να δω σε ποιανών τις πλάτες θα κάνετε μπάχαλα μετά.
Χαχαχαχαχαχ, δεν το πιστεύω ρε πούστη.
Λες και τώρα τα κάνουμε στις πλάτες σας, ΚΟΤΑΡΕΣ.
Έντιτ: Στα άλλα που λες δεν διαφωνώ, και πολλούς ΕΑΑΚίτες τους συμπαθώ αρκετά, αυτό με τα μπάχαλα όμως ήταν τρελή σαχλαμάρα (sic). Αν αρχίσω και αναφέρω σκηνικά απ' τους δρόμους το Δεκέμβρη, στην Πάτρα τουλάχιστον, θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
stam and the witches
07-05-2009, 02:29
Παιδιά τα μπάχαλα δεν οδηγούνε πουθενά.
Χρειάζεται ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ αγώνας. ΤΑΞΙΚΟΣ τελοσπάντων.
Πάντως αν πάρει η δαπάρα 43%, η πασπάρα 28%, και η ΕΑΑΚ πέσει επειδή "νταξ φίλε κομματόσκυλα γαμώ τις εκλογές σας", και κάνουμε να ξαναβγάλουμε κίνημα 3 χρόνια, να δω σε ποιανών τις πλάτες θα κάνετε μπάχαλα μετά.
Όχι και τρελών διαστάσεων ψέμα.
House Of Low Culture
07-05-2009, 04:10
ψηφίζουμε/στηρίζουμε εαακ για να κάνουμε μπάχαλα στις ΠΛΑΤΕΣ και στις ΠΟΡΕΙΕΣ τους και να κάνουμε συνελεύσεις μέσα από τα ΔΟΥΣΟΥ τους λοιπόν.
οκ, καλό. Έχω κι ένα καλό με γιωρίκα, κωστίκα.
Αυτό όντως ακούγεται άσχημο.
metamelia3
07-05-2009, 09:57
τι πουστηδες λαϊκιστες, χωσαν το κοκκινογκομενακι φατσα-καρτα στην αφισα.
carheart
07-05-2009, 10:23
πεθάνετε.
όλοι όσοι.
Marillion
07-05-2009, 10:29
θα πάμε για τέννις εκείνη τη μερα
carheart
07-05-2009, 10:53
με τα κεφάλια τους!
http://www.geekologie.com/2009/04/10/sword%20fight.jpg
http://www.spartacus.schoolnet.co.uk/RUSnechaev.JPG
:fear::fear::fear::fear::fear::fear:
Midnight
07-05-2009, 18:14
Παιδιά τα μπάχαλα δεν οδηγούνε πουθενά.
Χρειάζεται ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ αγώνας. ΤΑΞΙΚΟΣ τελοσπάντων.
Επειδή μια ζωή αυτό ακούμε, ας μας πει κάποιος γιατί το να κάνεις στα ίσια επίθεση στο Κράτος δεν είναι ταξικός-κοινωνικός αγώνας και ποιος είναι τέλος πάντων αυτός ο αγώνας...
Midnight
07-05-2009, 18:16
Χαχαχαχαχαχ, δεν το πιστεύω ρε πούστη.
Λες και τώρα τα κάνουμε στις πλάτες σας, ΚΟΤΑΡΕΣ.
Έντιτ: Στα άλλα που λες δεν διαφωνώ, και πολλούς ΕΑΑΚίτες τους συμπαθώ αρκετά, αυτό με τα μπάχαλα όμως ήταν τρελή σαχλαμάρα (sic). Αν αρχίσω και αναφέρω σκηνικά απ' τους δρόμους το Δεκέμβρη, στην Πάτρα τουλάχιστον, θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Πες τα!!! Μισό λεπτό πριν από την επίθεση, ενώ ήμαστε ήδη συνενοημένοι για κοινή δράση, ξεκίνησαν: ''Δε θέλουν όλοι οι δικοί μας, δεν θα έπρεπε να είναι στόχος η αστυνομία αλλά άλλα κρατικά κτήρια, δεν πάμε μαζί με τις κουκούλες γιατί χαλάνε την εικόνα μας...''. Αν δε γουστάρετε να πηγαίνετε μόνοι σας!!! Στις δικές μας πλάτες πατήσατε για να μιλάτε για το Δεκέμβρη στις συνελεύσεις σας, όχι εμείς στις δικές σας!!!
οταν πετας τις μολοτοφ ακους μανογουαρ?
Midnight
07-05-2009, 18:20
Γιατί;
House Of Low Culture
07-05-2009, 18:28
Στις δικές μας πλάτες πατήσατε για να μιλάτε για το Δεκέμβρη στις συνελεύσεις σας, όχι εμείς στις δικές σας!!!
άραξε κι εσύ στα κυβικά σου, ρε μέταλλο. Ποιος είστε, ο ΛΑΟΣ? Άντε παίξε κάνα χεντμπάνκη.
Midnight
07-05-2009, 18:34
Στις δικές μας πλάτες πατήσατε για να μιλάτε για το Δεκέμβρη στις συνελεύσεις σας, όχι εμείς στις δικές σας!!!
άραξε κι εσύ στα κυβικά σου, ρε μέταλλο. Ποιος είστε, ο ΛΑΟΣ? Άντε παίξε κάνα χεντμπάνκη.
Το μέταλλο δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τους κοινωνικούς αγώνες! Και πολλοί (πάρα πολλοί) που το παίζουν σκληροί metalheads και γαμούν και δέρνουν (και κυρίως αυτοί που ακούνε τα group που ακούω κι εγώ, δυστυχώς) λείπουν πάντα από αυτούς. Να που ήρθε ο Δεκέμβρης και το έδειξε αυτό ακόμη καλύτερα! Αλλά περισσότερο από τους μεταλλάδες που το παίζουν hardcore αντάρτες μου τη δίνουν οι "πολιτικά ψαγμένοι" που το παίζουν hardcore αντάρτες!!! Αν θέλουν να κάνουν πολιτικάντικα παιχνίδια είναι δικαίωμά τους, όχι όμως να καπηλεύονται αγώνες αμόλυντους από κομματισμούς και εξουσιομανίες! Και δε γίνεται να μου μιλούν για συγκρούσεις όταν ήταν πενήντα μέτρα πέρα από αυτές και κάναν αλυσίδες για να "προστατέψουν" τα blocks τους από τους "κακούς κουκουλοφόρους προβοκάτορες"!!!
House Of Low Culture
07-05-2009, 18:37
ναι, αλλά με τίποτα Δεκέμβρης στους δρόμους μόνο ΑΝΑΡΧΙΑ. Δεκέμβρης- μπάχαλα- λαός. Ίσως και ΕΑΑΚ και χουλιγκανς και φασίστες. Αλλά όχι εσύ πλάτη.
Midnight
07-05-2009, 18:40
ναι, αλλά με τίποτα Δεκέμβρης στους δρόμους μόνο ΑΝΑΡΧΙΑ. Δεκέμβρης- μπάχαλα- λαός. Ίσως και ΕΑΑΚ και χουλιγκανς και φασίστες. Αλλά όχι εσύ πλάτη.
Φυσικά και δεν ήταν μόνο αναρχικοί στο δρόμο! Και αριστεροί και ανένταχτοι και καυλωμένοι και μουνόπανα ασφαλήτες που τη στήνανε γύρω γύρω. Αλλά όχι και να μας τη βγουν από πάνω κάποιοι που δεν είχαν επαφή με την αγριότητα που έπαιζε εκείνες τις μέρες!
Δεν αμφισβητώ τις δράσεις των υπολοίπων, με τους οποίους άλλωστε στάθηκα και πλάι-πλάι...
Phantom Duck
07-05-2009, 18:43
τα ΜΟΥΝΙΑ.
Midnight
07-05-2009, 18:51
τα ΜΟΥΝΙΑ.
Ποια μουνιά; Οι ασφαλήτες;
Phantom Duck
07-05-2009, 18:53
όχι ρε μαν, οι άλλοι οι αριστεριστές που κάναν αλυσίδες στα ντου, δύο νύχτες στον δωδέκατο της ΓΑΔΑ έκανα με τις μαλακίες τους.
Midnight
07-05-2009, 18:55
όχι ρε μαν, οι άλλοι οι αριστεριστές που κάναν αλυσίδες στα ντου, δύο νύχτες στον δωδέκατο της ΓΑΔΑ έκανα με τις μαλακίες τους.
Α...οκ...ότι και να σου πω δεν καλύπτονται αν έχεις τέτοια "ενδιαφέρουσα" εμπειρία!
Phantom Duck
07-05-2009, 19:01
με δουλεύεις ρε, τι ενδιαφέρουσα;
ψηφίζουμε/στηρίζουμε εαακ για να κάνουμε μπάχαλα στις ΠΛΑΤΕΣ και στις ΠΟΡΕΙΕΣ τους και να κάνουμε συνελεύσεις μέσα από τα ΔΟΥΣΟΥ τους λοιπόν.
οκ, καλό. Έχω κι ένα καλό με γιωρίκα, κωστίκα.
εσένα θα σ'αφήνουμε να κάνεις ο,τι θες 8-)
Shadowking
08-05-2009, 00:16
πω ρε Midnight με τις μαλακίες σου θα καταλήξω να το ρίξω ΕΑΑΚ την τετάρτη και ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στις ευρωεκλογές.
Shadowking
08-05-2009, 00:55
ναι αμέ, έχουμε και κοινή γνωστή.
εγω εξαργυρωσα τους κοινωνικους αγωνες που εδωσα με θεση γραμματεα στο ΔΣ του συλλογου και με θεση συγκλητικου εκπροσωπου στο πρυτανικο συμβουλιο.τωρα που θα γινει και πανσπουδαστικο παω και για προεδρος της ΕΦΕΕ.
Midnight
08-05-2009, 10:13
πω ρε Midnight με τις μαλακίες σου θα καταλήξω να το ρίξω ΕΑΑΚ την τετάρτη και ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στις ευρωεκλογές.
...ορίστε;
stam and the witches
08-05-2009, 15:26
Έχει υπάρξει πιο γελοίο όνομα εκλογικού σχηματισμού εδώ που τα λέμε; Ανταρσύα ξερωγω.
jack the ripper
13-05-2009, 12:28
opoios mathei apotelesmata gia to tuc kai kyriws gia to hlektronikous as pei
Πρέπει να βγήκε Ενωτική στο ΗΜΜΥ Χανίων.
είδα πκσίτη με μπλούζα burberry.
ikonoklast
14-05-2009, 15:09
ΕΝΤΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: 157
Άλλα δεξιά: 145
Άλλα δεξιά: 43
Άλλα δεξιά: 27
Άλλα δεξιά: 24
Άλλα δεξιά: 13
Άκυρα/λευκά:18
irreligious
14-05-2009, 15:31
όποιος μάθει τίποτις για τ.ε.ι. αθηνώνε και σ.ε.υ.π. ας το σφυρίξει..
έτσι για την ιστορία μωρέ.
τσουναμι συμμετοχης και φετος ε?
Pinatero
14-05-2009, 15:56
εγω να πω μονο οτι σε μας το σιχαμενο ζευγαρι πκσ-δαπ, εβγαλε εγκυρα μεχρι και κυκλομενα σηματα παραταξης, αλλα και μια γραμμη απο τη μια ακρη του ψηφοδελτιου μεχρι την αλλη, με την αλληλοστηριξη!!! ΟΥΣΤ ξεφτιλες!!
χαχαχααχα ρεζιλια!!! χαχαχαχ! χοχοχοχο! και λεγαν και συνθηματα οι κνιτες, αγωνας ρηξη ανατροπη, χοχοχοχο, αγωνας λεει, χαχαχαα, ρηξη, χοχαχοαχα,
ανατροπη μπουχουχου, χερχεχεχεχερρ!!!
εμεις αναλωθηκαμε σε αναρθρες κραυγες και πασπ ιδεα πασπ ιδεα, ρουφιανια και λαμογια, απ'τα χρονια του Αντρεα βουτηγμενη στα σκατα, με τη βοηθεια αλλων σχηματων, εμεις ειμαστε ησυχοι ακομα και με μια σιωπηλη μικρη ποσοστιαια ανοδο!! μακραν οι πιο αδιαφορες, ησυχες και απολιτικ εκλογες..
jack the ripper
14-05-2009, 15:59
ΕΝΤΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: 157
Άλλα δεξιά: 145
Άλλα δεξιά: 43
Άλλα δεξιά: 27
Άλλα δεξιά: 24
Άλλα δεξιά: 13
Άκυρα/λευκά:18
:razz:
To perimena oti enwtiki tha kerdize opws panta apla ti diafora ithela na dw.thanks!
εγω να πω μονο οτι σε μας το σιχαμενο ζευγαρι πκσ-δαπ, εβγαλε εγκυρα μεχρι και κυκλομενα σηματα παραταξης, αλλα και μια γραμμη απο τη μια ακρη του ψηφοδελτιου μεχρι την αλλη, με την αλληλοστηριξη!!! ΟΥΣΤ ξεφτιλες!!
χαχαχααχα ρεζιλια!!! χαχαχαχ! χοχοχοχο! και λεγαν και συνθηματα οι κνιτες, αγωνας ρηξη ανατροπη, χοχοχοχο, αγωνας λεει, χαχαχαα, ρηξη, χοχαχοαχα,
ανατροπη μπουχουχου, χερχεχεχεχερρ!!!
εμεις αναλωθηκαμε σε αναρθρες κραυγες και πασπ ιδεα πασπ ιδεα, ρουφιανια και λαμογια, απ'τα χρονια του Αντρεα βουτηγμενη στα σκατα, με τη βοηθεια αλλων σχηματων, εμεις ειμαστε ησυχοι ακομα και με μια σιωπηλη μικρη ποσοστιαια ανοδο!! μακραν οι πιο αδιαφορες, ησυχες και απολιτικ εκλογες..
Λύσσαξε, ιδρωμένε σκύλε.
Pinatero
14-05-2009, 16:25
λυσσαω μωρη λυσσαω!!! γιατι να λυσσαω? για την αποχη?
Pinatero
14-05-2009, 16:36
αντε 9 minutes ago το ποστ μου, εχω ιδρωσει σαν πουτανα σκυλα του δρομου, εχω λυσσαξει, θα με αναγκασεις να καλεσω εκτακτο ανοιχτο σχημα!! ΛΕΓΕ!
metamelia3
14-05-2009, 17:32
σε μας το αποτελεσμα ειναι:
δαπ: 78
αντιπαραδειγμα: 77
και ενα χαμενο ψηφοδελτιο. =S
Phantom Duck
14-05-2009, 18:13
yo (http://nka.gr/modules.php?name=Foititikes&file=index&func=view_city&city_id=3) (έχει και τμηματικά).
ευπρόσδεκτη η αποχή, πέφτει η απαρτία για να περνάνε τα ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΑΣ στις συνελεύσεις που θα καλούμε με τα κόκκινα ΔΣ.
αντε 9 minutes ago το ποστ μου, εχω ιδρωσει σαν πουτανα σκυλα του δρομου, εχω λυσσαξει, θα με αναγκασεις να καλεσω εκτακτο ανοιχτο σχημα!! ΛΕΓΕ!
Γενικά το ποστ σου έβγαζε μια αγωνία ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ, μια εμετική παραταξιακή φανατίλα ρε παιδάκι μου.
Pinatero
14-05-2009, 18:52
πρωτον εισαι ενας μικρος ξερολας, δεν εχει σημασια το μικρος, εχει το ξερολας!! δευτερον το σχολιο ηταν για μας τους εαακιτες που την ημερα των εκλογων διασκεδαζουμε, μεθαμε, χλευαζουμε τους κνιτες, χουφτωνουμε δαπιτοπασπιτισσες, συνθηματολογουμε, που και που κανουμε πολιτικη παρεμβαση, μπαχαλευουμε οσο μπορουμε, γιατι ειμαστε γαματοι, χιουμοριστες και κατα της βασης του 10!!
και δε μιλαμε για παραταξιακη φανατιλα, μιλαμε για σχηματικη!!
Boris-san
14-05-2009, 18:59
Τι σχολη εισαι πινατερο?
Pinatero
14-05-2009, 19:01
Ρηξης κι Ανατροπης ΑΠΘ! lol lol
Γεωλογικο!
Boris-san
14-05-2009, 19:06
Ακομη και στο γεωλογικο μια πουτσακλα κοντα νταμπλ σκορ σου ριχνω:razz:
Pinatero
14-05-2009, 19:11
xaxaxaxa NAI ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ χαχαχαχαχ! pwned pwned pwned pwned
Boris-san
14-05-2009, 19:14
Για να σκεφτω....εχεις 37 κουκια....και εχεις παρει συνελευση...ποσα ατομα ειχε μεσα καλε?10-15?
Μα, ακριβώς, γι' αυτό είπα παραταξιακή.
Pinatero
14-05-2009, 19:23
χαχαχαχα pwned pwned!!! OXI μια χαρα κοσμο ειχανε ολες οι συνελευσεις, ανω των 100 ατομων, αλλα η παραταξη σου προτιμαει να τρεχει εκλογες, παρα συνελευσεις, να μια διαφορα μας μικρε κνιτη (μη δινεις σημασια στο μικρος αλλα στο κνιτης), να δινεις σημασια στα κουκια αυτοι ειστε!! αυτοι! αυτοι!!
μιγιαγκι για νεος γ.γ. τωρα! αυτοι ειστε! αυτοι!
Boris-san
14-05-2009, 19:25
ΟΚ τρεχουμε για εκλογες το ακουσαμε κ'αυτο.Πρεπει να κανω μια λιστα με συνδικαλιες,να τα διαβασω ολα μαζι να γελασω με θρασυτατα πασοκοπορτουνια.Να χαιρεσαι που εχουμε πλεον γραμμη να μην ασχολουμαστε μαζι σας,και να μη σας αρχισουμε ξανα στις μαπες,αλλιως θα σε περιμενε και μαυρο μελλον,γλυκο μου μεγαλο οπορτουνι(μην κολλας στο μεγαλο αλλα στο οπορτουνι)
εντιτ:Για να γινω πιο συγκεκριμενος,εγω φιλος ειμαι ΚΚΕ και το δηλωνω αφοβα,οχι ενωτικες μιπες στη συγγρου και στην τσιμισκη
Pinatero
14-05-2009, 19:26
Μα, ακριβώς, γι' αυτό είπα παραταξιακή.
ειμαι τοσο φανατισμενος αυτη τη στιγμη που θα φτασω στο σημειο να σε αποκαλεσω βλακα!!! ρε δηθενορ πες με παραταξη πες με κομμα πες με συντροφο, πες με Σαρα Τζεσικα Παρκερ, αλλα να με λες και εκλογολοκαυλο δε το δεχομαι!
Pinatero
14-05-2009, 19:31
ΟΚ τρεχουμε για εκλογες το ακουσαμε κ'αυτο.Πρεπει να κανω μια λιστα με συνδικαλιες,να τα διαβασω ολα μαζι να γελασω με θρασυτατα πασοκοπορτουνια.Να χαιρεσαι που εχουμε πλεον γραμμη να μην ασχολουμαστε μαζι σας,και να μη σας αρχισουμε ξανα στις μαπες,αλλιως θα σε περιμενε και μαυρο μελλον,γλυκο μου μεγαλο οπορτουνι(μην κολλας στο μεγαλο αλλα στο οπορτουνι)
α δεν τρεχετε για εκλογες! δηλαδη η πκσ δεν τρεχει στις φοιτητικες εκλογες! δεν τρεχει! και γιατι δεν παιρνει στη σχολη μου γεν.συνελευσεις με διπλασια πουτσα απο μας οπως στις εκλογες, εκει ειναι αναπηρη?
α να και οι μαπες απο τους κνιτες!! μηπως εισαι αντικομμουνιστης? και μαυρο μελλον, α ευχαριστουμε κνε που δεν μας δερνεις, ευχαριστουμε και τον γραμμοδοτη που διαλεξε αλλη γραμμη!
α και γιατι ειμαστε πασοκοπορτουνια! ετσι για το χαβαλε ανελυσε το, μου γινε και καγκελο απο τις εκλογες, λυσσαξε σε λεω!
Boris-san
14-05-2009, 19:38
Λεω αμα θελαμε,τρωγατε τρελο ξυλικι οπορτουνια,λεω ΕΙΜΑΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ.ΛΕΩ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
Να υποθεσω φωναζαμε ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ε?Αυτα ειναι ιστορια του ΝΑΡ μηπως ομως ολη η ιστορια του κομματος προ 89?Θελεις να κατσω να αναλυσω γιατι εισαι οπορτουνι και κολαουζος της ΓΣΕΕ και των ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ?Θελω σελιδες
ΒΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΑ, ΒΑΡΑ ΤΟΝ
Boris-san
14-05-2009, 19:48
ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ.
Για συνψη λοιπον που τολματε θρασυτατα πασοκοειδη να μιλατε εσεις για το ΚΚΕ θα γραψω ενα πραγμα.
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
Pinatero
14-05-2009, 19:49
πες μου οτι στηριζω ΓΣΕΕ, πες μου, πες μου το συνθημα!!
και θα σου πω για την ιστορια του ΚΚΕ και για 3 υπουργεια! θα μιλησουμε για Ζαχαριαδη!!!
πες μου πες μου!
Boris-san
14-05-2009, 19:51
Δες το αποπανω ποστ θρασυτατο μουνακι.Πωσ παει η ΜΕΡΕΝΤΑ θα μπει στη βουλη?Η αν πιασετε το 3%(ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) θα διασπαστειτε γιατι θα διαφωνησετε για το αν πρεπει να μπειτε στη βουλη η οχι?
Pinatero
14-05-2009, 19:53
χαχαχαχα ναι το μερεντα στη Βουλη! αν φτασει να μπει το μερεντα στη βουλη, καποιων θα χει φτασει το σκατο στην καλτσα!
Boris-san
14-05-2009, 19:54
Ναι του συριζα γιατι θα κοντευει να μη μπει αυτος!
το ξέρω ότι υπάρχει
το κυπριακό σύνθημα να υποθεί παρακαλώ
κάτι με τον ατίλα είναι
Pinatero
14-05-2009, 19:58
γιουχου θα φαμε ολους τους ψηφους του Συριζα!! γιουχου!!
ζητω το "Κ"ΚΕ!! ζητω!!! πασοκ πασοκ!!! πασοκ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ!
Phantom Duck
14-05-2009, 20:00
μπόρισαν, ήρεμα ρε εαμίτη καυλωμένε, κάνε επιτροπή αγώνα σε καμια σχολή που βγαίνετε πρώτοι και παίρνετε συνελεύσεις εν όψει εκλογών για να σώσετε τον κόσμο απο το διαλυμένο ΦΚ (δηλαδή την πρώτη στη σχολή ΠΚΣ).
ΠΟΣΑ;
35
ΤΡΙΑΝΤΕΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΕΧΟΟΟΟΜΕΝΑ (ΠΟΥ)
ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΑΤΤΙΛΑ ΣΥΝΕΧΟΟΟΟΜΕΝΑ (ΤΣΑ)
Boris-san
14-05-2009, 20:04
γιουχου θα φαμε ολους τους ψηφους του Συριζα!! γιουχου!!
ζητω το "Κ"ΚΕ!! ζητω!!! πασοκ πασοκ!!! πασοκ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ!
Μια ζωη θα σε γαμαει το κομμα της εργατιας βρε χαζουλη παρτο χαμπαρι,για να μην εχεις και αυταπατες.Εσυ τασουλη,μας κουρασες να χορευεις ραπιδια πανω στο εδρανο.Ας ανεβαινε κανας εργατοπατερας με κλινικες και 40 μαθηματα σε 1 εξαμηνο,Ω ΘΑΥΜΑ,ξερεις εσυ ε,να παρει τη θεση σου που ειναι και μεγαλυτεροι αγωνιστες
Phantom Duck
14-05-2009, 20:07
χαχαχα τι πάει να πει "κλινικες και 40 μαθηματα σε 1 εξαμηνο";;;
edit: να, τώρα με την κνίτικη βλακεία καθόμαστε και μιλάμε για εκλογές και θα μας τη λέει η αναρχία.
Boris-san
14-05-2009, 20:08
Βρες το μονος σου.Α και για να θυμηθω τι μου ελεγες.Που θα ησασταν αν το ΠΑΜΕ δεν ηταν κομματικο?
Phantom Duck
14-05-2009, 20:13
Τι βρες το μόνος σου ρε μαλάκα, όταν λες κάποιον τσατσωμένο να έχεις τ' αρχίδια και να το στηρίζεις, δεν είναι πολιτική οι προσωπικές επιθέσεις "έχετε πισίνες", ειδικά όταν δεν έχουμε γιατί άμα είχαμε σιγά μη βγαίναμε από το ζεστό νερό για να ασχοληθούμε μαζί σας.
Αν το ΠΑΜΕ δεν ήταν κομματικό δε θα ήταν ΠΑΜΕ, ούτε θα ψήφιζε Μαυρίκο :!:
τέλος το κομμουνιστικό κους κους, ας πούμε αποτελέσματα εκλογών και αυτοδυναμίες βία νοθεία ή ας βουλώνουμε.
Boris-san
14-05-2009, 20:18
Αν το ΠΑΜΕ δεν ηταν ΚΚΕ δεν θα σε γαμαγε στους χωρους δουλειας!Και στ αρχιδια μου να το στηριξω εγω σε σενα αυτο που λεω,αν εσυ δε θες να δεχτεις οτι εχετε φρακατα παιδακια βολεμενα εκει περα οκ,δεν εχω προβλημα,απολαυσε την ιατρικη,και μεινε στο 1,5% των τει.
Phantom Duck
14-05-2009, 21:01
Για πες ρε βιοπαλαιστή εσύ, τι πρόβλημα επιβίωσης αντιμετωπίζεις;
Shadowking
14-05-2009, 21:30
ψηφίζω πκσ όχι για μένα...
...
...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ
ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ.
Για συνψη λοιπον που τολματε θρασυτατα πασοκοειδη να μιλατε εσεις για το ΚΚΕ θα γραψω ενα πραγμα.
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
Μόνο εμετός.
metamelia3
14-05-2009, 21:42
ελα μωρε, εγω τον παω τον βελουχιωτη
metamelia3
14-05-2009, 21:42
το υπολοιπο ειναι εμετος βεβαια
ΚΝΙΤΕΣ ΧΥΔΑΙΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ
stam and the witches
14-05-2009, 22:15
Ντάξει η ταξική πάλη γενικά; Να το κλειδώσω;
Phantom Duck
14-05-2009, 23:09
εσύ πήγαινε πρωτομαγιά Κωνσταντινούπολη και κοίτα τα μπάχαλα από το μπαλκόνι της σουϊτας :!:
stam and the witches
14-05-2009, 23:54
Είχα κρύψει το μισό PKK στη σουίτα :!:
ελατε μωρε ποιος τους χεζει τους κνιτες.
βεβαια ο μαλακας ο ντανιελσαν με εκανε να μετανιωσω που κοπανησα ενα δαπιτη ενω σπρωχνοντουσαν με τους κνιτες(ανυπαρκτοι αμφοτεροι στο ΠΚ) για 25 εκατοστα(λολ) τοιχου.
και οι μαλακες οι κνιτες τα βρηκαν με τη δαπ σε ραντομ τμημα του πανεπιστημιου αιγαιου(δεν χρειαζεται να αναφερω ποιο) και ακυρωσαν 5 ψηφοδελτια εαακ.εαν μετρουσαν θα συνεβαιναν 2 πραγματα:
1. το σχημα της εαακ θα περναγε την γρουπα της πουκουσου
2. θα εσπαγε η αυτοδυναμια της δαπ
προτιμησατε να μην σας περασει το σχημα παρα να σπασει η αυτοδυναμια της δαπ.
αυτοι και αν ειστε.
μην χαλασετε και τις καρδιες σας.αλλωστε το 89 δεν ειναι τοσο μακρια.ουτε η συμμαχια για τον δημο καρδιτσας.
βλακακο ντανιελσαν βουλωνε γιατι οι βρωμιες του κομματος φτανουν για να γεμισουμε 12τομη εγκυκλοπαιδια
Ingolemo
15-05-2009, 03:23
Se mas pantws Dap kai PKS apofasisan mia mera prin tis ekloges oti sthn eforeytikh tha einai mono osoi exoun edra sto DS.
Autoi eiste.
rage for order
15-05-2009, 04:55
ψηφίζω πκσ όχι για μένα...
...
...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ
http://4.bp.blogspot.com/_7a7ViJK2sdg/SgazVNH33_I/AAAAAAAAAOo/a5goEQzVd2U/s1600/pks.jpg
(http://http://4.bp.blogspot.com/_7a7ViJK2sdg/SgazVNH33_I/AAAAAAAAAOo/a5goEQzVd2U/s1600/pks.jpg)
ελα μωρε, εγω τον παω τον βελουχιωτη
"Λένε ότι ο κομμουνισμός χαλνά τις εκκλησίες και γδέρνει τους παπάδες. Τόσο χαζοί είναι λοιπόν οι κομμουνιστές, να χαλάσουν τις εκκλησίες που δεν τους εμποδίζουν σε τίποτα; Θα γδάρουμε τους πάπάδες; Μα γιατί; Εμείς βλέπουμε, ότι χιλιάδες παάδες βρίσκονται τώρα στην πρωτοπορία του κινήματος μας και η συμβολή του κλήρου, που στάθηκε στο πλευρό μας υπήρξε ανεκτίμητη".
"Και εδώ, λοιπόν, βλέπουμε φανερά, ότι αυτοί που μας κατηγορούν πως θέμε να να διαλύσουμε την οικογένεια, δεν είναι άλλοι παρά αυτοί οι ίδιοι που τη διαλύουν στην πραγματικότητα ενώ εμείς επιδιώκουμε το στερέωμα της."
"Μας κατηγορούν ότι θέμε να καταργήσουμε τα σύνορα και διαλύσουμε το κράτος. Μα το κράτος εμείς το φτιάχνουμε σήμερα, γιατί δεν υπήρξε, μια και που οι ίδιοι το είχανε διαλύσει. Ποιος είναι λοιπόν πατριώτης; Αυτοί οι εμείς; Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα και τρέχει νάβρει κέρδη σ' όποια χώρα υπάρχουνε τέτοια. Γι' αυτό δε νοιάζεται και ούτε συγκινείται με την ύπαρξη των συνόρων και του κράτους."
"Ο Λόγος της Λαμίας"
stam and the witches
15-05-2009, 05:26
Ψιτ, κριτική εκεί που σε παίρνει, γραφικέ τύπε.
rage for order
15-05-2009, 05:49
πιο πολύ για να "πειράξω" τον κάλκι το έβαλα.
επίσης εγώ σε αγίους δεν πιστεύω και εικόνες δεν έχω σπίτι μου οπότε συνεχίζω γραφικά :smile:
metamelia3
15-05-2009, 10:22
καλα, νταξ, ο λογος στους μελισσουργους ειναι που ξεκιναει με την απιστευτη ατακα
"ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ,
ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΣΚΑΤΖΟΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΤΡΟΧΑΝΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΑΜΑΣΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ"
σκατζοχέρια
ο άρης
stam and the witches
15-05-2009, 15:16
πιο πολύ για να "πειράξω" τον κάλκι το έβαλα.
Κάτι πρέπει να κάνω με τα νεύρα μου :oops:
Και τελοσπάντων μη λέτε άσχημα για τον Άρη, οκ;
Phantom Duck
15-05-2009, 19:19
-stam super 3-
rage for order
16-05-2009, 00:05
πάντως ΑΣΟΕΕ σάρωσε η ΠΑΣΠΑΡΑ. μήπως να σταματήσετε να είστε εκλογολάγνοι και να ζήσετε την χαρά του σαμποτάζ των εκλογών;
και τοτε ποτε θα εχουμε την ευκαιρια να κοπαναμε οποιον θελουμε?
Phantom Duck
16-05-2009, 14:06
πάντως ΑΣΟΕΕ σάρωσε η ΠΑΣΠΑΡΑ. μήπως να σταματήσετε να είστε εκλογολάγνοι και να ζήσετε την χαρά του σαμποτάζ των εκλογών;
πιστός στις αρχές του οπορτουνισμού, εκεί θα στήριζα. έλα όμως που εκεί η πασοκάρα δεν αστειεύεται :!:
rage for order
16-05-2009, 19:37
και τοτε ποτε θα εχουμε την ευκαιρια να κοπαναμε οποιον θελουμε?
όχι όποιον θέλετε, άλλα αριστερά τσουτσέκια:grin:
πιστός στις αρχές του οπορτουνισμού, εκεί θα στήριζα. έλα όμως που εκεί η πασοκάρα δεν αστειεύεται
τι εννοάς;
Phantom Duck
16-05-2009, 19:47
ότι εκεί θα γούσταρα σπάσιμο γιατί δεν πάμε καλά ;]
κι ότι εκεί κάποιους δεν τους παίρνει.
rage for order
16-05-2009, 21:49
δεν σε καταλαβαίνω αλήθεια.
μιλάς με γρίφους γέροντα!
(ή είμαι χαζός)
Griffith
16-05-2009, 22:12
έγινε ένα εκλογικό σαμποτάζ το οποίο παρακολούθησα στο εμπ την ώρα της καταμέτρησης, κομπλέ με λοστούς, παραλάιζερ, πτυσσόμενα γκλοπ και ανοιγμένα κεφάλια.αυτό λέει.
"Τώρα όλοι οι Κνίτες είναι τάβλα, ποπο καύλα, ποπο καααααύλα"
:touched:
rage for order
17-05-2009, 02:13
έγινε ένα εκλογικό σαμποτάζ το οποίο παρακολούθησα στο εμπ την ώρα της καταμέτρησης, κομπλέ με λοστούς, παραλάιζερ, πτυσσόμενα γκλοπ και ανοιγμένα κεφάλια.αυτό λέει.
καλά πέρα από την πλάκα αυτό δεν ήταν εκλογικό σαμποτάζ, αυτό ήταν ο ζόφος που ήθελε να κάνει κάτι την Τετάρτη το βράδυ και απλά κατηφόρισε.
και σιγά μην δεν μπορούσε να γίνει στην ΑΣΟΕΕ. μέχρι και οι ΕΑΑΚίτες τους έχουν δείρει τους πασόκους της ΑΣΟΕΕ. γενικά τους δαπίτες τελευταία τους έχουν φορτώσει ξύλο άπειρες φορές αλλά πιο μακριά δεν το πάνε.
Phantom Duck
17-05-2009, 02:27
α χμ οκ σε είχα για ζοφαίο, σόρι :teddy:
ε τότε να παίξουμε μπάλα στην ασοεε του χρόνου. αφού πρώτα κάνουμε κέντρο αγώνα το παπει.
rage for order
17-05-2009, 02:32
Ε λέμε και καμιά μαλακία να πειράξουμε κανέναν ΕΑΑΚίτη αλλά όχι και ζοφαίος. Να μείνει μεταξύ μας όμως μην μου χαλάσεις την εικόνα.
τελικά ασοεε την έδρα την χάσατε;
το παπει το έχουν αναλάβει οι καινούργιοι μην τους το χαλάσουμε. είμαστε κατά της ανάθεσης και των ειδικών της βίας. άσε που θέλει κάψιμο όλο όπως είναι.
Phantom Duck
17-05-2009, 02:36
τη χάσαμε, δε βαριέσαι. όλη η εξουσία κλπ.
rage for order
17-05-2009, 02:40
ναι τους είχα δει λίγο, πως να το πω, απογοητευμένους τους μη εκλογολάγνους της ΑΣΟΕΕ. για να πω την αλήθεια το χάρηκα ε:-)
Boris-san
17-05-2009, 03:29
Για το χτεσινο αιματακι στους τοπογραφους ομως μουγκαθηκαμε
rage for order
17-05-2009, 03:31
τι έγινε στους τοπογράφους;
12 stars circle your brow
17-05-2009, 03:32
Ο ανταγωνισμός στο ποιός είναι πιο ουγκ και τραμπούκος δείχνει το ποιόν σας γενικά.
edit: προς όλους πάει αυτό.
Boris-san
17-05-2009, 03:32
Η γραμμη επαψε να ειναι δε βαραμε...
rage for order
17-05-2009, 03:33
δεν υπάρχει ανταγωνισμός. ο ζόφος είναι ξεκάθαρος!
rage for order
17-05-2009, 03:33
και; τι έγινε;
Boris-san
17-05-2009, 03:36
ανοιξαν αρκετα ΕΑΑΚιτικα κεφαλακια
rage for order
17-05-2009, 03:40
ανοιξαν αρκετα ΕΑΑΚιτικα κεφαλακια
έτσι πες. και γιατί θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει;
Boris-san
17-05-2009, 03:42
Γιατι η αιτια ηταν η δικη σας ασφαλιτικη επιθεση στο πολυτεχνειο.Σαν τις βουλευτικες εκλογες ειστε.Καθε τεσσερα χρονια καιμε και μια καλπη
rage for order
17-05-2009, 03:43
και οι εαακίτες ας πούμε γιατί (λες) ότι τις έφαγαν;
Boris-san
17-05-2009, 03:46
ΟΚ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑ ΜΟΥ
rage for order
17-05-2009, 03:48
είσαι βλάκας αγόρι μου; πες τι έγινε να τελειώνουμε..